V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-25 2024-07-25 Boden-2 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 7] 2160/5 C
2024-07-25 2024-07-25 Boden-9 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/10 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Mean Like My Mom Mean Like My Mom   [v 6] 2140/1 0 18.3 435
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Nationalen Nationalen   [v 5] 2140/5 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Stella Regina Stella Regina   [s 4] 2140/3 0 20.4 521
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Mean Like My Mom Mean Like My Mom   [v 6] 2140/5 4 21.1 418
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Stella Regina Stella Regina   [s 4] 2140/4 3 18.9 407
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Agent Loss Agent Loss   [v 4] 1640/8 str
2015-10-12 2015-10-12 Boden-8 Nationalen Nationalen   [v 5] 1660/6 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Mean Like My Mom Mean Like My Mom   [v 6] 2160/8 5 19.5 100
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Evidina Evidina   [s 6] 2140/9 0 17.3 1438
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Agent Loss Agent Loss   [v 4] 2140/4 5 17.9 406
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Yakari Yakari   [v 4] 2140/5 D 0 g 595
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/2 D 0 18.8 1304
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Agent Loss Agent Loss   [v 5] 2140/7 B 0 19.2 234
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/8 B 0 18.8 88
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/2 D 0 17.4 320
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/5 C 2 18.8 62
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/4 D 4 18.2 695
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/4 D 8 18.6 546
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-2 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/8 B 5 17.1 273
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2140/4 D 5 18.6 729
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Evidina Evidina   [s 7] 2640/7 C str
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 1640/2 B 8 20.4g 188
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Mean Like My Mom Mean Like My Mom   [v 7] 1640/4 D 8 19.3 375
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2160/13 C str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-10 Stella Regina Stella Regina   [s 5] 2160/11 C 0 19.5 491
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Yakari Yakari   [v 5] 2160/11 B 7 18.6 82
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Yakari Yakari   [v 5] 2660/5 C 1 20.2 42
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Yakari Yakari   [v 5] 2140/3 D 6 17.8 207
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Yakari Yakari   [v 5] 2140/3 C 1 18.7 79
2017-11-07 2017-11-07 Boden-1 National Knight National Knight   [v 4] 1640/7 C 0 26.5g 171
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Yakari Yakari   [v 5] 1640/9 B 4 17.2 40
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Yakari Yakari   [v 5] 2140/1 B 4 17.2 110
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Yakari Yakari   [v 5] 2140/2 C 3 18.3 111
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Yakari Yakari   [v 5] 1640/9 C 0 g 53
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Yakari Yakari   [v 5] 2140/1 D 4 16.3 401
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Yakari Yakari   [v 5] 2140/7 C 5 19.1 277
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Yakari Yakari   [v 5] 2140/5 B 3 18.8 144
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 1640/10 C str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Yakari Yakari   [v 5] 2140/9 B 5 18.2 255
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Yakari Yakari   [v 5] 2140/3 D 4 18.7 159
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/7 C 6 18.6 434
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/3 C 0 20.3g 320
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/5 D 0 g 271
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/3 D 3 18.9 310
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-2 National Rock National Rock   [v 5] 1640/6 B 0 24.1g 323
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Yakari Yakari   [v 6] 2640/7 B 0 g 43
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 6] 2160/7 D 0 g 199
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Global Racecourse Global Racecourse   [v 7] 2140/5 C 0 g 213
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 1640/11 D 0 23.8g 68
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 1640/1 B 2 17.1 200
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/4 C 7 19.4 181
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Yakari Yakari   [v 6] 2640/4 C 2 18.6 54
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 1640/3 B 6 19.2g 51
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 National Knight National Knight   [v 5] 2140/4 D 0 g 347
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Yakari Yakari   [v 6] 2140/6 B 4 16.4 141
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2160/12 C 4 18.7 860
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/10 D 6 16.8 314
2018-08-23 2018-08-23 Boden-8 National Knight National Knight   [v 5] 1640/6 A 0 20.9g 49
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2160/14 C 0 g 853
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 National Knight National Knight   [v 5] 2140/5 D 5 17.6g 495
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2160/11 C 0 g 213
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 Yakari Yakari   [v 6] 2160/15 B 0 16.7 818
2018-06-23 2018-06-23 Norge-3 Yakari Yakari   [v 6] 2120/10 B 0 48
2018-06-23 2018-06-23 Norge-2 National Knight National Knight   [v 5] 2120/4 B 2 62
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 4] 2140/12 D 0 20.6 328
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Yakari Yakari   [v 6] 2140/5 D 0 16.6 429
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 National Knight National Knight   [v 5] 2140/1 D 7 17.1 380
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Yakari Yakari   [v 6] 2140/10 B 4 16.7 48
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Yakari Yakari   [v 6] 2160/11 C 8 17.0 854
2018-04-17 2018-04-17 Boden-6 Yakari Yakari   [v 6] 1640/5 B 4 15.5 27
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2140/11 D 0 18.6 160
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Yakari Yakari   [v 6] 2140/7 C 2 18.2 64
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Vill Helmina Vill Helmina   [s 6] 1640/7 D 0 35.6 236
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Yakari Yakari   [v 6] 2140/6 B 3 17.4 82
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Vill Helmina Vill Helmina   [s 6] 2160/8 C 3 33.9 168
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Yakari Yakari   [v 6] 2140/4 D 6 17.1 175
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Yakari Yakari   [v 6] 2160/8 C 4 18.7 329
2018-02-09 2018-02-09 Boden-10 Vill Helmina Vill Helmina   [s 6] 1640/2 B 4 34.9 259
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Yakari Yakari   [v 6] 2140/1 D 6 18.1 246
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Yakari Yakari   [v 6] 2640/1 D 6 19.3 118
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Yakari Yakari   [v 6] 2140/10 B 5 17.6 61
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/9 B 6 18.0 815
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 National Knight National Knight   [v 6] 2140/5 C 1 18.8 173
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/1 C 7 18.7g 1088
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 National Knight National Knight   [v 6] 2140/9 C 5 16.6 728
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/9 B 6 18.4 200
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Yakari Yakari   [v 7] 2640/3 B 0 18.8 122
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2640/4 D 0 16.6 1000
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-6 Yakari Yakari   [v 7] 2140/10 A 0 g 231
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/7 B 3 17.2 224
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2640/3 D 0 18.5g 240
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/1 C 5 16.8 249
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2160/7 A 1 17.6 77
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/6 D 0 16.9g 865
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-9 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2660/9 C 3 18.0 41
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2640/6 C 4 18.1 413
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-8 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/2 C 0 g 89
2019-05-02 2019-05-02 Boden-1 National Knight National Knight   [v 6] 2140/9 C 5 18.3 142
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2660/12 D 3 18.5 880
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/6 D 7 18.1 511
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2140/3 D 4 18.6 272
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 2160/8 D 5 20.0 514
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/3 C 7 18.8 524
2020-12-08 2020-12-08 Boden-3 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 4] 2140/10 C 6 19.0 98
2020-11-22 2020-11-22 Boden-2 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 4] 1640/9 C 2 15.7 77
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 National Knight National Knight   [v 7] 2140/5 B 5 16.1 335
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 4] 2140/3 D 0 18.2 103
2020-10-22 2020-10-22 Boden-6 Nationalisten Nationalisten   [v 4] 2140/4 D str
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 National Knight National Knight   [v 7] 2140/15 A 5 15.9 269
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 4] 2140/2 D 3 16.6 232
2020-09-24 2020-09-24 Boden-1 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 4] 2140/5 D 0 g 138
2020-09-17 2020-09-17 Boden-4 National Knight National Knight   [v 7] 2140/4 B 0 16.5 45
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Nationalisten Nationalisten   [v 4] 2140/5 D 8 41.2 314
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Yakari Yakari   [v 8] 2140/2 B 3 15.9 106
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 National Knight National Knight   [v 7] 2640/6 C 2 16.0 69
2020-07-07 2020-07-07 Boden-10 National Knight National Knight   [v 7] 2140/7 C 1 15.2 197
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 National Knight National Knight   [v 7] 2140/6 D 5 16.1 1251
2020-04-21 2020-04-21 Boden-8 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 6] 2640/3 D 4 18.0 733
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Yakari Yakari   [v 8] 2140/6 B 4 18.1 203
2020-03-07 2020-03-07 Boden-1 Maniac Face Maniac Face   [v 11] 1640/11 D 0 21.8 559
2020-02-16 2020-02-16 Boden-5 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 6] 2640/6 B 0 19.1 1116
2020-01-30 2020-01-30 Boden-7 National Knight National Knight   [v 7] 1640/12 D str
2020-01-30 2020-01-30 Boden-5 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 6] 2140/10 A 4 18.1 987
2020-01-19 2020-01-19 Boden-11 National Knight National Knight   [v 7] 2140/12 D 0 18.7 659
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-5 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 6] 2140/6 A str
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-1 National Knight National Knight   [v 7] 2140/7 B 5 17.1 113
2021-12-12 2021-12-12 Boden-9 National Knight National Knight   [v 8] 2140/11 C 0 17.1 396
2021-10-21 2021-10-21 Boden-9 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 3] 2140/11 D str
2021-10-09 2021-10-09 Åby-2 National Knight National Knight   [v 8] 2140/6 D 0 15.3 521
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-6 National Knight National Knight   [v 8] 2140/2 C 1 15.8 53
2021-08-21 2021-08-21 Boden-9 National Knight National Knight   [v 8] 2140/10 C 4 15.0 489
2021-08-21 2021-08-21 Boden-6 Neymar Neymar   [v 8] 2140/5 D 7 17.3 285
2021-08-21 2021-08-21 Boden-4 Yakari Yakari   [v 9] 2660/4 B 5 18.1 69
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-5 National Knight National Knight   [v 8] 2160/11 C 0 17.3 64
2021-07-28 2021-07-28 Boden-4 National Knight National Knight   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 181
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-7 National Knight National Knight   [v 8] 1640/1 C 4 14.7 111
2021-07-08 2021-07-08 Boden-8 Yakari Yakari   [v 9] 2180/12 A 3 17.1 60
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-10 Yakari Yakari   [v 9] 3160/9 C 0 g 1935
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-8 National Knight National Knight   [v 8] 2140/11 D 2 15.0 392
2021-06-03 2021-06-03 Boden-6 National Knight National Knight   [v 8] 2140/7 A 4 16.1 79
2021-05-27 2021-05-27 Boden-9 Yakari Yakari   [v 9] 2140/8 D 5 15.6 534
2021-05-16 2021-05-16 Boden-8 National Knight National Knight   [v 8] 2140/4 B 1 17.0 55
2021-05-06 2021-05-06 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 3] 2140/5 D 0 25.2g 973
2021-03-25 2021-03-25 Boden-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 3] 2140/2 C 7 23.3 382
2022-12-16 2022-12-16 Boden-8 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 5] 2160/6 B 2 31.3 68
2022-12-16 2022-12-16 Boden-1 Nationalisten Nationalisten   [v 6] 2140/1 D 4 41.4 105
2022-11-17 2022-11-17 Boden-8 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2160/11 A 8 21.1 229
2022-11-17 2022-11-17 Boden-1 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 5] 1680/10 A 0 g 29
2022-10-22 2022-10-22 Boden-5 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 5] 2180/8 B 1 30.0 33
2022-10-22 2022-10-22 Boden-4 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/10 A 6 20.1 66
2022-09-10 2022-09-10 Boden-6 Yakari Yakari   [v 10] 2140/6 B 6 16.1 190
2022-09-10 2022-09-10 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/7 A 0 20.6g 69
2022-09-02 2022-09-02 Boden-6 Yakari Yakari   [v 10] 2660/12 C 6 17.1 879
2022-09-02 2022-09-02 Boden-4 Neymar Neymar   [v 9] 2140/6 D 0 288
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-2 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 5] 2140/7 C 0 28.4 261
2022-08-19 2022-08-19 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/1 D 0 16.3 766
2022-07-27 2022-07-27 Boden-4 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 5] 1660/13 D 0 31.7g 280
2022-06-10 2022-06-10 Boden-9 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2160/9 B 0 g 429
2022-06-10 2022-06-10 Boden-3 Yakari Yakari   [v 10] 2140/2 D 0 15.5 1054
2022-05-05 2022-05-05 Boden-9 Yakari Yakari   [v 10] 2180/8 C 5 16.5 177
2022-04-28 2022-04-28 Boden-8 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/5 D 0
2022-04-28 2022-04-28 Boden-4 Yakari Yakari   [v 10] 2140/12 D 7 16.3 394
2022-04-18 2022-04-18 Boden-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2160/10 C 0 20.4g 98
2022-04-18 2022-04-18 Boden-5 Yakari Yakari   [v 10] 2140/10 B 6 15.4 310
2022-03-22 2022-03-22 Boden-6 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2160/7 D 3 19.3 484
2022-03-10 2022-03-10 Boden-8 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/9 C 6 23.6 480
2022-01-27 2022-01-27 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/6 B 7 22.1g 376
2022-01-13 2022-01-13 Boden-3 National Knight National Knight   [v 9] 2140/14 B 7 18.4 294
2022-01-02 2022-01-02 Boden-10 National Knight National Knight   [v 9] 2140/7 C 5 17.1 323
2022-01-02 2022-01-02 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 4] 2140/3 D 3 22.2g 352
2023-11-04 2023-11-04 Boden-9 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/1 D 0 19.7 507
2023-10-29 2023-10-29 Boden-3 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/3 D 8 18.6 472
2023-10-20 2023-10-20 Boden-9 Nationalisten Nationalisten   [v 7] 2160/6 D str
2023-10-14 2023-10-14 Umeå-2 Weather Brief Weather Brief   [s 3] 2140/5 B 0 g 50
2023-09-30 2023-09-30 Skellefteå-7 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 6] 2160/7 D 5 27.8 391
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-8 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/1 D 6 18.3 209
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-6 Weather Brief Weather Brief   [s 3] 2140/2 C 7 19.8 481
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-3 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 6] 2140/9 B 3 29.1 113
2023-09-03 2023-09-03 Boden-5 Yakari Yakari   [v 11] 2140/6 C 0 17.3 577
2023-09-03 2023-09-03 Boden-2 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 6] 2180/5 C 4 30.7 40
2023-08-04 2023-08-04 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/7 D 0 g 402
2023-07-27 2023-07-27 Boden-9 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/4 D 4 17.2 409
2023-07-27 2023-07-27 Boden-2 National Knight National Knight   [v 10] 2140/11 C str
2023-07-01 2023-07-01 Boden-9 National Knight National Knight   [v 10] 2160/9 C 4 16.7 231
2023-06-30 2023-06-30 Lycksele-5 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 6] 1640/4 C 0 29.3g 343
2023-06-30 2023-06-30 Lycksele-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 1640/2 D 8 21.4g 189
2023-05-11 2023-05-11 Boden-6 Yakari Yakari   [v 11] 2140/7 B 7 16.1 286
2023-05-04 2023-05-04 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/8 A 6 17.3 281
2023-04-25 2023-04-25 Boden-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 1640/9 B 7 17.0g 311
2023-03-30 2023-03-30 Boden-9 Yakari Yakari   [v 11] 2660/8 C 0 16.4 1649
2023-03-30 2023-03-30 Boden-2 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 5] 2140/3 B 4 18.4 80
2024-07-15 2024-07-15 Skellefteå-8 Weather Brief Weather Brief   [s 4] 2140/3 D 5 20.0 944
2024-07-15 2024-07-15 Skellefteå-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/7 D 6 19.0 730
2024-06-29 2024-06-29 Boden-4 Weather Brief Weather Brief   [s 4] 2140/6 D 5 18.2 512
2024-06-28 2024-06-28 Lycksele-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 1640/7 C 4 17.7 138
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-8 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/4 C 0 g 43
2024-05-02 2024-05-02 Boden-6 Weather Brief Weather Brief   [s 4] 2140/5 B 0 19.2 607
2024-04-25 2024-04-25 Boden-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/6 C 4 17.5 384
2024-04-20 2024-04-20 Skellefteå-1 Weather Brief Weather Brief   [s 4] 2140/2 B 2 20.4 431
2024-04-05 2024-04-05 Boden-5 Stjärnstorm Stjärnstorm   [v 7] 2160/6 C 0 30.0 191
2024-03-24 2024-03-24 Boden-5 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/2 D 7 17.5 585
2024-03-10 2024-03-10 Boden-7 Staro Phoenix Staro Phoenix   [v 6] 2140/3 C 2 18.1 194ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se