V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 Global Wishmeluck Global Wishmeluck   [s 4] 1609/6 C
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-5 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 1609/6 B
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 From Macarena From Macarena   [v 6] 1680/3 C

Nyheter för travkusk


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs ..


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs även sommarens första V75-finaler.
En miljon kronor väntar vinnaren av såväl stonas final (V75-3) som finalen för hingstarna och valackerna som går som den sjätte avdelningen på streckspelet.
Visbyproffset Sten O Jansson har gjort sig känd som den lille tränaren som formar unghästtalanger av ett jämförelsevis billigt hästmaterial.
Zahara Goj tjänade 2,2 miljoner miljoner. Super Nice såldes till hästägare hos Björn Goop och tävlar i Frankrike och har snart sprungit in tre miljoner.
Belker är på väg att bli den bästa hästen Visbyparet Sten och Ingela Jansson fått fram. 13 starter hittills har slutat med åtta segrar och drygt 2,4 miljoner kronor insprunget.
Janssons både äger och har fött upp talangen som tävlar om ytterligare en miljon i lördagens E3-final.
- Jag tror att han är i sitt livs form och oberoende om han håller ledningen eller inte från innerspåret bör han få en rätt bra resa. Han klarar av dödens också om det inte går allt för fort, för han är stark som sjutton. Ja, jag hoppas och tror att han ska vara bland de tre, säger Sten O Jansson.

”Har svårt sälja hästar”
Sten O Jansson och hans fru Ingela har nio hästar på träningslistan. Paret äger också med tre avelsston som samtliga är dräktiga.
Alldeles för många hästar håller det på att bli på gården i Klintehamn på Gotland, resonerar Visbytränaren.
- Vi ska ju egentligen bara ha några få att hålla på med. Problemet med oss är att vi har svårt att göra oss av med hästar, och så fylls det på underifrån med unga hela tiden. Så vi måste nog börja sälja, säger han.

”Belker lämnar inte oss”
Stjärnan Belker är inte till salu. Paret har blivit erbjudna miljonbelopp för hingsten men säljer inte den bäste för alla raukar på Gotland (för att ta en tafflig variant av smöret i Småland).
- Belker lämnar inte oss. Skulle han fortsätta gå bra som tre- och fyraåring, tar jag honom till aveln när han blir fem. Det finns inte utrymme att tävla som jag vill med honom som femåring och äldre, såvida man inte åker till Frankrike eller något. Och vi har inte tid att åka till Frankrike.
- Vi har hela tiden unghästar som kommer och tiden räcker inte till. Nej, då är det bättre att sluta i tid med en sådan som Belker och hoppas på många fina ston.

Båten tidigt lördag
Tävlingarna på lördag då? Resan till Eskilstuna startar tidigt lördag morgon med båt och planen är att rulla in på stallbacken vid lunchtid.
Sten O Jansson hade den snabbaste kvalvinnaren och valde innerspår i finalen med Belker. Som tvååring var hingsten inte så snabb de första stegen men har blivit bättre på den punkten.
Tolv hingstar och valacker gör upp över 2140 meter i V75-6, E3:ans ”långa variant”. Värst emot tror Jansson att Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos blir.
Aetos Kronos fick ett spår nio efter en strykning och Örjan Kihlström kan välja på att ta rygg på antingen Belker eller Bythebook i starten.
- Aetos Kronos är ruggigt speedig och skulle min häst ta ledningen kan ju den andre få ett bra lopp. Även Båths Bythebook är bra förstås och lär utmana i början. Torbjörn (Jansson) kommer ju att testa att ta spets med min häst och det kan bli en snabb öppning. Men hästarna som är snabba har bra kuskar också och de lär inte sitta och pressa hela loppet precis om de hamnar utvändigt. Det är bra pengar om man blir tvåa också, säger Sten O Jansson.

Snäppet bättre i finalen?
Belker delade segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Bythebook. Och på lördag har hästarna startspåren bredvid varandra.
Båda vann sina respektive kval. Gotlandshästen imponerade med att leda från start till mål och visade fin startsnabbhet.
- Jag var livrädd för att han skulle springa och vingla och titta sig omkring som han kunde göra då han var yngre. Vi har ju plockat bort det helstängda huvudlaget till den här säsongen. Men han hade lärt sig att fokusera utan det, säger Jansson som provar utan några förändringar på Belker i finalen, öppet huvudlag och utan skor fram på Belker.
Belker har förstås utveckling kvar i sig och vid fortsatt leverans på tävlingsbanorna kan det alltså bli avel på heltid efter säsongen som fyraåring.
- Det är inte bara en talang han är, utan han har väldigt bra hjärta och lungor. Ja, han har hela kroppen med sig. Inte minst huvudet. Psyket är nog hans bästa ändå. Senast hade han 20 pulsslag lägre än vad han normalt brukar ha i dopingstallen efter loppen. Han känns pigg och fin efter senast och jag tror att han ska vara ett snäpp bättre på lördag än vad han var i kvalet, slutar Visbytränaren som hoppas på en som han säger, ”realistisk vinstchans”.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot p&arin..


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot på V86 och en ensam vinnare beräknas ta hem 14 miljoner kronor, enbart på åtta rätt.
Åmål är en av landets fem 800-metersbanor och värt att notera är att upploppet är kort, endast 105 meter, vilket är det kortaste upploppet i landet. En kille som är van vid att köra i Åmål är norrmannen Ole Johan Östre, som är tränare på Momarken och har inte så långt till Åmål.
- Banan är väldigt speciell. Eftersom det är så korta raksträckor blir det många kurvor. Det gäller att vara med där framme och helst i täten om man ska vinna loppen. Hamnar man långt bak är det chanslös att runda alla, säger Ole Johan Östre.

”Är framförallt väldigt stark”
Ändå har han valt att anmäla sin stjärna Rappnor till kallblodsloppet i V86-4. Det är ett försök i Dubbelcupen och den norske segermaskinen står med 40 meters tillägg. Men det är en häst som vinner i nästan hälften av sina starter och i år har det blivit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol blev det fem segrar på 17 starter och då var hästen på plats i tio av dem.
- Rappnor är en vinnarhäst och han är framförallt väldigt stark. Han har vunnit sina lopp från de flesta positioner, även dödens. Det är en av anledningarna till att jag har anmält till det här loppet men det var också sista chansen att kvala in till Dubbelcupens final. Då gäller det att vara bland de tre främsta, säger Ole Johan Östre.
- Men hästen har även utvecklats och blivit snabbare i år än han varit tidigare och formen är väldigt bra. Han är pigg och fin i jobben och har tränat bra efter senaste starten. Det här är en häst som jag har stora förhoppningar på och han har potential att tjäna stora pengar framöver.

”Var betydligt bättre senast”
Rappnor kommer närmast från seger i ett lopp på Romme över 3160 meter, efter att gången innan förlorat på målfoto.
- Senast var han väldigt bra och slog bra hästar. Näst senast när han förlorade var han helt okej, utan att vara som allra bäst. Han hade ingen toppform då men var betydligt bättre senast, säger Östre.

”Tar inte 40 meter på en Stumne Luna i toppform”
Rappnor är favorit i den fjärde avdelningen från 40 meters tillägg över grunddistansen 2480 meter. Loppet består av tio hästar som är utspridda på tre volter. Även om Östre har en vinnarhäst är han inte säker på att han tar hem segern.
- På Åmål är det inte säkert att bästa hästen vinner. Raksträckorna är som sagt bara 100 meter och det gäller att ta sig fram så fort som möjligt. Jag hoppas att han inte tappar för mycket från start heller för han har inte varit så snabb från början tidigare.
- Han är en sån typ att han kan vinna loppet men det måste klaffa en hel del. Jag tror att han springer en tid runt 1.25 i alla fall. Den jag är mest rädd för är Stumne Luna som står på start. Om hon är i toppform så hämtar vi inte 40 meter på henne om hon går felfritt. Carl Johan Jepson vet dessutom hur man kör på Åmål, säger Ole Johan Östre.
Och tillägger:
- Jag tror inte att det blir några ändringar, utan vi kör med skor fram och barfota bak som i de senaste starterna.

”Tror han är en av de som kan vinna”

Du har även med C.C.Sugar i V86-6 från spår två. Chanserna där?
- C.C.Sugar (V86-6)
var bra näst senast då han spurtade fint som trea. Senast var han tyvärr sjuk och fick vila efteråt. Nu har han tränat väldigt bra en tid och jag tror mycket på hästen här. Jag tror faktiskt att han är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, utan fortsatt skor runt om.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-952. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-743. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-534. Örjan Kihlstr..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-95
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-74
3. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-53
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 92-75-52
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 70-45-58
6. Björn Goop, Färjestad, 68-34-32
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-48-39
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 61-80-73
9. Christoffer Eriksson, Jägersro, 56-55-50
10. Erik Adielsson, Solvalla, 54-40-21
11. Ulf Eriksson, Romme, 50-37-37
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 50-15-12
13. Kim Eriksson, Mantorp, 48-31-42
14. Oskar J Andersson, Romme, 46-50-29
15. Magnus A Djuse, Östersund, 46-38-26
Siffror till och med 23 juni

Kanal 75


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.Det blev skrällarnas d..


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.
Det blev skrällarnas dag och när krutröken skingrats betalade sju rätt 868 777 kronor.
En bidragande orsak till den höga utdelningen var Slide So Easy, som skrällde i Kalmarsundspokalen för sin tränare Flemming Jensen. Efter en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade, avgjorde Slide So Easy kort före mål, streckad på blott tre procent.

Favoriten gav upp totalt
Favoriten Pastore Bob blåste direkt till ledningen och drog i ett jämnt 1.10,5-tempo. Men han var trött och slagen redan vid upploppets början och gav upp totalt. Utvändige Disco Volante tog tillfälligt över men kunde inte freda sig när Coktail Fortuna angrep från andra par utvändigt. Med i dennes rygg följde Slide So Easy och Flemming Jensen vred på i fjärdespår i utgången av sista kurvan. Dessa två gjorde upp till slut och dessutom kom Baron Gift med en vass slutspurt efter att ha suttit sist i kön. Slide So Easy kopplade ett säkert grepp den sista biten och vann på tiden 1.10,3/1640a. Det var nytt banrekord för utländska hingstar och valacker.
- Tempot var ju fint och loppet blev riktigt bra för vår del. Det kändes bra i sista kurvan och när han fick chansen bet det ju riktigt bra. Han är en fin häst som var väldigt bra, sa Flemming Jensen.

”Det var fel taktik”
Jensen fick utstå skarp kritik för två veckor sedan när han valde att köra i ledningen i Oslo Grand Prix och svara ut elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Då var Slide So Easy trött och slagen redan sjuhundra meter kvar men den här gången valde Flemming en annan taktik och resultatet blev betydligt bättre.
- Jag förstår att många tyckte det var fel och resultatet blev också dåligt så det var fel taktik, erkände Flemming.

Sjätte raka för obesegrade Velten Versailles
En imponerande uppvisning fick vi se i V75-4 där favoriten Velten Versailles tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad. Den Holländsk-tränade hästen var bara bäst och Rick Ebbinge (som nyligen blev världsmästare) lämnade inget åt slumpen och körde fram utvändigt om ledaren 1300 meter kvar. Han kopplade enkelt greppet på ledande Royal T.H. och gled undan till en suverän seger med till synes gott om krafter kvar.
- Han var bra i ordning och gjorde ett mycket bra lopp. När tempot bedarrade tyckte jag att jag måste köra framåt för att kontrollera loppet. Han vann lätt, sa Rick Ebbinge.

”Det stod verkligen och vägde”
I V75-inledningen överraskade hårt betrodda Sevilla att hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen. Samtidigt galopperade favoriten Cobbys Olifant i första sväng i en trång situation. Utvändigt om ledaren satt Sir Henry P.Hill och det var tätduon som gjorde upp över upploppet. Sir Henry P.Hill gick i närkamp med Sevilla och såg ut att vara koppla greppet när Sevilla kontrade invändigt. Men precis metern före mållinjen galopperade Sir Henry P.Hill snöpligt för Jörgen Westholm. Därmed gick segern till Sevilla, tränad och körd av Joakim Lövgren.
- Det stod verkligen och vägde och både jag och Jörgen gav allt med våra hästar. Det är en Ready Cash det här som har en annan motor. Är man rädd om benen så hjälper dom dig med de andra, sa Joakim Lövgren.

”Bananen” var bara bäst
I V75-2 fick Copaca Banana ett tufft lopp utvändigt om ledande Alicia Bore. Men trots det kopplade han greppet på upploppet och höll undan före Red Rock Canyon Ås som tassat med i ryggen. En riktig toppinsats och en bejublad hemmaseger för hästen som tränas av Maria Rosenberg som även äger tillsammans med Stefan Carlsson. Segertiden blev finfina 1.11,3/1640a.
- Han var jätteduktig. Den här gången fick han det tuffaste loppet och var bara bäst. Det var välförtjänt, sa segerkusken Kim Eriksson.

”Kunde inte fantisera om att han skulle vinna”
En jätteskräll på V75 blev det i den femte avdelningen när Lutfi Kolgjini styrde in Parizan Face åt sonen Adrian som tränar. Och det var verkligen ingen bluffseger, snarare tvärtom. Partizan Face fick en tuff inledning via tredje- och fjärdespår genom första kurvan innan Ludde dundrade framåt i ett offensivt upplägg. Han bombade ända till ledningen när Henriette Larsen släppte bakom Secret Mission, då denne fått utstå press i inledningen av spetskörningen. Partizan Face ångade på i täten och vid upploppets början fick Secret Mission chansen när Wingait C.H. galopperade utvändigt. Men Partizan Face stegade bara undan till en imponerande seger.
- Han har bra inställning och vann hur lätt som helst. Jag visste att det skulle bli en tråkig inledning eftersom han inte kan öppna något. Sedan låg han på rätt så kraftigt och det blev ett tufft förstavarv. Jag är otroligt imponerad och kunde inte fantisera om innan att han skulle vinna, sa Lutfi Kolgjini.

Revansch för Westholm ”Sitt livs bästa värmning”
Jörgen Westholm hade en olycklig start på dagen när Sir Henry P.Hill galopperade över mål i slutstriden. Men Westholm repade nytt mod efter den snöpliga målgaloppen och vann Kalmarsundsstayern i V75-6 med Flash Hammering. Westholm körde resolut till ledningen mitt i loppet och höll undan säkert före Vischio Holz den sista biten. En riktigt bra insats på tiden 1.14,4/3160.
- Han brukar rulla och fara i värmningen men i dag var det nog hans livs bästa värmning, sa Jörgen Westholm.
- Jag var väldigt sugen på att vinna loppet och tänkte att vi måste kliva fram. När jag klev iväg tänkte jag att vi får nog svar men vi kom med så hög fart att vi fick spets och det var nog vinstgivande. Han har varit nere i en formsvacka men nu är han på väg uppåt och kommer att få en rolig sommar. Det är en häst jag gillar, han är skönt flegmatisk och lat.

Shadow Gar fällde favoriten
Det blev favoritfall även i V75-avslutningen när In Toto Sund fick en tuff resa utvändigt om ledande Shadow Gar och inte orkade utmana denne. Hon höll bra som trea men åt Shadow Gar fanns inget att göra då hon gled ifrån till en lätt seger. Långt ut i banan toppspurtade Dear Friend men var för sent ute. Shadow Gar kördes förtjänstfullt av Christoffer Eriksson som drog i ett jämnt tempo, och tränar gör Jerry Riordan.
21 system klarade av att hitta alla sju vinnarna på V75 och belönades med 868 777 kronor för sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Kretsen kring Bold Eagle hoppade över Elitloppet i år och har i stället planerat för ett par andra starter i Sverige för hästen.&..


Kretsen kring Bold Eagle hoppade över Elitloppet i år och har i stället planerat för ett par andra starter i Sverige för hästen.
Åby Stora Pris i augusti verkar i allra högsta grad vara aktuellt efter söndagens seger på Vincennes i klass I-loppet Prix Rene Balliere. Hästens fjärde raka seger i loppet som gav ytterligare 72 500 euro i kassakistan för stjärnan som nu kommit upp i 46,7 miljoner kronor intjänat.
Bold Eagle - segerlös på fyra försök i år – fick till det igen och visade fortsatt segergnista.
Från innerspåret bakom bilen lyckades Björn Goop ta ledningen med Bold Eagle för att sedan spåra till mål.
Bold Eagle har sällan körts i ledningen och segern underlättades av att favoritspelade Looking Superb slog på en stor galopp kort efter start och sedan svarade för en ruskigt stark upphämtning till andrapriset.
Första 600 klockades till 1.08,8 och första 1100 meterna till 1.09,6 med Bold Eagle i täten. Jean Michel Bazire som tagit över träningen av norskfödde Looking Superb körde offensivt och hade tagit sig fram utvändigt ledaren när dryga varvet återstod av loppet.
Genom den sista kurvan drog Björn Goop upp farten rejält med Bold Eagle och såg ut att kunna haka av Looking Superb. Den norske succéhästen repade dock nytt mod ivrigt påhejad och var jämsides med vinnaren i mål.
Trea efter en stark spurt Detroit Castelets, på samma tid som de två första i mål, 1.10,2 över 2100 meter med bilstart.

Bold Eagle mot Åby
Bold Eagles ägare Pierre Pilarski och tränare Sebastien Guarato har tidigare meddelat att man vill prova Sverige igen i sommar med Bold Eagle. Att Björn Goop fått chansen bakom hästen är ett led i den matchningen.
I ett pressmeddelande som skickades ut i vintras talades både om Hugo Åbergs Memorial 30 juli och Åby Stora Pris 10 augusti för Bold Eagle.
Som det verkar är det senare loppet fortfarande aktuellt.
- Vi fick ett tydligt svar i veckan att söndagsloppet på Vincennes var viktigt för framtiden. Så att Bold Eagle gick bra nu var väldigt viktigt för Åby Stora Pris. Jag tror att Björn (Goop) kommer att lyfta hästen en hel del och att den ledsnat på Vincennes lite och trivs på mindre banor, säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen.
Hugo Åbergs Memorial på Jägersro verkar däremot ha strukits bort från turnéschemat.
Jon Walter Pedersen igen:
- Vi har ju kontinuerlig kontakt med kretsen runt och för ett par veckor sedan fick vi besked om Hugo Åbergs-loppet var ur planen och att hästen skulle göra den här starten i stället. Eventuellt kan det bli tal om ett lopp till i juli i Frankrike innan Bold Eagle går direkt till Åby Stora. Det är åtminstone det senaste beskedet jag har fått av fransmännen, säger Åbytravets sportchef.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/9 8 17.7 511
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/4 5 16.3 603
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 3] 1640/5 0 g 25
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 3] 2140/5 4 13.5 252
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/1 3 17.3 127
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/3 3 17.6 406
2016-12-29 2016-12-29 Åby-6 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/4 C 0 14.9 58
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-2 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2180/12 C 3 16.0 339
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 3] 2140/11 D 0 g 166
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2180/14 D 2 16.5 496
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Big Streamline Big Streamline   [v 3] 2140/2 D 5 18.6 352
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/7 C str
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/2 D 4 15.3 131
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [h 2] 1640/10 C 0 g 310
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Love You Angel Love You Angel   [v 6] 2140/2 C 0 g 111
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Aha Aha   [v 4] 2140/9 A 2 19.2 64
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/4 D 0 14.6 136
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 1640/4 B 1 15.4 211
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/3 B 0 16.4 645
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 Make Good Make Good   [v 7] 2180/13 C 0 16.6 592
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2160/10 B 5 16.2 38
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/3 D 0 15.1 863
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/4 C 2 16.3 174
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-2 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/10 D 0 g 728
2016-08-12 2016-08-12 Åby-11 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/9 C 4 16.6 359
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/4 D 0 g 372
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/9 D 8 15.6 285
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 1640/6 A 3 15.2 34
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2160/13 D 4 16.0 758
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/5 C 3 14.6 187
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-3 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2660/5 C 0 16.7 82
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 1609/7 B 0 17.8g 185
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/5 C 0 15.6 93
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/2 C 0 18.6 44
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2160/14 A 0 18.0g 755
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/5 D str
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-9 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/1 A 2 13.6 27
2016-04-29 2016-04-29 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/3 D 3 14.4 251
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2160/10 B 0 g 343
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/1 B 2 14.3 174
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/9 B str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-5 Hinnifatt Hinnifatt   [s 5] 2160/11 D 0 610
2016-02-03 2016-02-03 Åby-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/11 B 0 73
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/5 D 5 15.8 469
2017-12-01 2017-12-01 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 1640/7 B 1 13.8 25
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 1640/1 A 0 15.7g 18
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/1 D 2 15.2 159
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/3 D str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-5 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/9 C 2 13.0 412
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 2140/2 C 4 15.0 41
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/7 A 0 g 41
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/14 A str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1640/6 D 0 13.9 452
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-8 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/3 C 4 14.0 83
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/7 B 3 14.6 321
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-9 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/14 D str
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/13 B str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-9 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/3 C 4 14.9 146
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/5 C 6 15.0g 64
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-5 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/11 D 4 14.3 860
2017-09-14 2017-09-14 Åby-3 Callipygian Callipygian   [h 3] 2160/5 B 7 16.3g 43
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 2140/1 B str
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/11 D 0 g 344
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2160/9 B 8 16.6g 81
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/6 B 0 14.8 93
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/5 D str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 1640/5 A 0 14.6g 45
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-2 Chili Streamline Chili Streamline   [s 3] 2140/4 C 1 18.2 68
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 1609/10 C 2 12.7 50
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 1609/7 D 0 16.5g 102
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1609/11 B 0 g 451
2017-08-11 2017-08-11 Åby-8 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 1121
2017-08-11 2017-08-11 Åby-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/10 B 6 13.2 194
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2140/11 C 2 17.2 77
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/2 C 1 15.8 125
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/3 A 2 13.5 50
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 5] 2140/9 C 6 16.8 468
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2160/4 B 1 14.8 145
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/14 D 4 14.4 1089
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/8 D 0 14.0 532
2017-07-27 2017-07-27 Åby-9 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/11 B 5 18.1 913
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 1680/2 B 0 g 73
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1680/2 A 1 15.4 52
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1680/7 D str
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-1 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/4 B 7 18.5 674
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-9 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/6 D 1 14.5 361
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/6 D 2 12.6 182
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-1 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/7 D 3 17.1 210
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/11 B 0 16.1g 604
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Quantum Doubleleap Quantum Doubleleap   [v 8] 2140/14 D 4 15.9 112
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-9 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/11 D 8 18.6 323
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 2140/2 C 0 14.1 694
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/9 D 7 15.8 110
2017-06-01 2017-06-01 Åby-5 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/4 B 2 14.8 43
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-6 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/5 C 1 16.5 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/2 D 7 16.2 600
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Aha Aha   [v 5] 2140/2 D 2 16.8 61
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Aha Aha   [v 5] 2140/11 B 3 16.4 318
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-1 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/3 D 0 g 422
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/7 C 3 14.0 78
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/4 D 0 g 55
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Ingo Rols Ingo Rols   [v 10] 2640/9 D str
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 1640/7 B 0 g 42
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 1640/7 D 0 g 1166
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/6 C 6 14.9 587
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2140/9 B 0 16.4 125
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Ingo Rols Ingo Rols   [v 10] 2180/12 C 0 16.5 842
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/15 A 6 17.6 144
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 2140/5 A 3 14.7 55
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Valle Jerven Valle Jerven   [v 8] 2640/2 C 6 27.2 409
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-11 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2160/9 A str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/12 D str
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/7 C 1 14.8 109
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Lovely Boy Lovely Boy   [v 6] 2640/5 C 0 16.3 323
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/1 B 1 15.9 25
2018-12-15 2018-12-15 Åby-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/6 C 7 14.4 150
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2160/5 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-7 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/10 C 2 16.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/7 B 3 15.7 98
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C 1 11.8 42
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-8 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 5] 1640/10 D 5 13.1 546
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/5 B 1 15.7 33
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2180/7 B 1 15.7 149
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/13 B 1 14.8 170
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2160/10 C 1 15.7 253
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Massitj Massitj   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/12 C str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-4 Callipygian Callipygian   [v 4] 2640/5 B 0 16.5 280
2018-10-13 2018-10-13 Åby-3 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1640/1 C 0 14.1 137
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/9 C str
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Saliga Saliga   [s 4] 2140/1 C 0 g 53
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/2 B 3 13.9 67
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-1 R.K.Queen R.K.Queen   [s 3] 2140/3 C str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-4 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 B 3 16.4 58
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-5 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2160/11 C 6 17.4 972
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/7 C 6 15.9 282
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/5 D str
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/5 C 1 12.1 274
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/11 D 0 16.5g 471
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Callipygian Callipygian   [v 4] 1640/12 C 5 12.7 224
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/12 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2160/8 A str
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/11 A 2 15.4 27
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/5 D 1 15.6 63
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/6 D 6 13.5 1000
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 1640/2 D 6 13.7 175
2018-08-23 2018-08-23 Åby-4 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/2 D 0 g 1277
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/5 B 3 16.3 359
2018-08-23 2018-08-23 Åby-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/3 D 0 g 641
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Callipygian Callipygian   [v 4] 2160/12 A 2 15.5 85
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/5 D 5 14.6 175
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-6 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2640/8 D 0 14.8 702
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-1 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 4] 2140/11 C 0 18.6 715
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/8 B 6 15.2g 36
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/6 B 0 17.2 668
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/13 D str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 4] 2140/6 B 3 18.9 30
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/2 D 2 13.9 35
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/8 D 0 13.5 546
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1640/1 C 0 g 71
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 1640/10 D 0 g 601
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/3 D 0 14.9 1777
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-5 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/3 D 3 17.7 539
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-7 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/2 D 2 13.7 54
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Honey Bee Honey Bee   [s 5] 2140/4 D 0 21.4 186
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/8 B 2 15.8 63
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/1 D 5 14.3 1225
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-8 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/4 D 0 g 785
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/5 D 4 14.7 166
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/2 D 2 14.6 187
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-7 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/12 C 2 15.3 191
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Dynamite Light Dynamite Light   [v 6] 2180/15 A 0 17.0g 329
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-9 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 A 4 14.4 32
2018-05-31 2018-05-31 Åby-2 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2640/12 A 5 18.0 109
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/4 C 0 14.5g 125
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-1 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/10 B 8 20.6g 477
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Letizia May Letizia May   [s 4] 2140/1 D 0 g 1001
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 D 0 23.4g 109
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 A 1 15.0 19
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/4 A 1 15.3 19
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/9 D 3 14.3 452
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/10 D 0 14.2 348
2018-05-17 2018-05-17 Åby-1 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 459
2018-05-17 2018-05-17 Åby-5 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/5 B 1 15.4 157
2018-05-17 2018-05-17 Åby-7 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/5 B 0 g 47
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 Letizia May Letizia May   [s 4] 2160/11 D 4 16.6 63
2018-05-17 2018-05-17 Åby-10 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/8 B 2 17.2 47
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 Callipygian Callipygian   [v 4] 1609/6 A 0 15.2 16
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1609/11 A 3 15.0 32
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 1609/1 B 3 13.8 39
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/9 B 5 16.8g 16
2018-05-03 2018-05-03 Åby-1 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/5 D 3 16.2 485
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 904
2018-05-03 2018-05-03 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/12 C 0 13.4 300
2018-05-03 2018-05-03 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/9 D 5 14.6 616
2018-05-03 2018-05-03 Åby-10 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 D 4 16.1 117
2018-05-03 2018-05-03 Åby-11 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2160/11 D 7 15.6 334
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2640/2 B 0 21.3 39
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/1 D 0 15.5 475
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Letizia May Letizia May   [s 4] 2140/9 D 0 16.6 720
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/10 D 4 16.2 173
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/5 A 0 13.2g 62
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 B 1 17.9 335
2018-04-12 2018-04-12 Åby-5 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2160/8 C 0 g 550
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/3 B str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-9 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C str
2018-03-22 2018-03-22 Åby-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/7 C 0 108
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/6 C 1 14.3 101
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/6 B 2 13.8 61
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 High Above High Above   [v 7] 1640/10 D 0 15.7 868
2018-03-08 2018-03-08 Åby-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 1640/3 D 0 g 45
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C 5 15.3 527
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-2 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/8 B 7 18.6 218
2018-02-14 2018-02-14 Åby-2 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/8 C 4 17.6 279
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/7 D 0 16.4 490
2018-02-03 2018-02-03 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/4 A 0 15.0g 36
2018-02-03 2018-02-03 Åby-8 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2160/15 C 0 16.4 415
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-2 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 390
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-8 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/6 B 0 17.7 134
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-2 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 7] 1640/7 B 0 18.2g 176
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/12 B 6 13.5g 441
2018-01-10 2018-01-10 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/6 C 2 15.0 94
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 6] 2660/6 C 5 15.1 315
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-8 Make a Dream H.C. Make a Dream H.C.   [h 3] 2140/6 B 2 15.9 29
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 2640/3 B 3 16.3 42
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1620/7 D 5 11.0 285
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Veams Benelli Veams Benelli   [s 4] 2640/3 C 2 16.9 52
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/3 A 2 15.0 17
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Chick L.A. Chick L.A.   [s 7] 2140/9 C 6 16.0 152
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 Veam's Masquerade Veam's Masquerade   [s 6] 2140/4 D 0 g 333
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-4 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2140/6 C 0 13.2 388
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-8 Global Wishmeluck Global Wishmeluck   [s 4] 1640/9 D 0 12.2 726
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/3 D 3 13.4 165
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Seal Kronos Seal Kronos   [v 8] 2140/11 D 1 14.9g 33
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 1640/1 C 0 g 337
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-9 Corroded Corroded   [v 7] 2140/7 B 2 14.4 106
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-11 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/5 B 2 15.0 37
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 1609/3 B 1 12.5 73
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-6 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1609/12 A 6 13.2 32
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-5 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/1 A 0 18.0 52
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2160/6 B 1 14.5 69
2019-05-22 2019-05-22 Åby-4 Rockstar Face Rockstar Face   [v 6] 2140/5 D 0 20.8 791
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Roger Z. Roger Z.   [v 3] 2640/9 B 0 g 667
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-4 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1609/11 C 1 12.3 158
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 1609/3 D 7 13.5 52
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 548
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 1640/6 B 0 g 57
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 2140/9 C 5 15.0 1024
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/14 A 2 15.5 45
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 3180/9 B 6 16.2 131
2019-04-25 2019-04-25 Åby-2 From Macarena From Macarena   [v 6] 1640/11 C str
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/3 C 0 545
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 American Accent American Accent   [v 9] 2140/6 D 0 18.0 352
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 5] 2140/6 D 5 18.0 291
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 9] 2140/11 B 1 15.8 30
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Secret Dream Secret Dream   [v 7] 2140/11 D 0 19.8 530
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 All Cash All Cash   [s 4] 2140/5 B 0 20.0g 73
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Manstone's Future Manstone's Future   [v 7] 2140/10 A 4 17.0 46
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-6 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 3140/4 D 0 16.0 1475
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 1660/9 A 0 g 262
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 106
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/4 B 0 14.5 88
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2140/6 C 4 16.2 86
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/1 B 2 15.2 41
2019-03-29 2019-03-29 Romme-7 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 3180/12 B 2 15.4 108
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/1 D 5 11.5 73
2019-03-21 2019-03-21 Åby-4 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 1640/10 D 4 13.4 223
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-4 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2660/6 C 1 14.4 362
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 1640/11 B str
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-10 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 2140/2 D str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/14 D 7 14.6 210
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 2140/15 B 0 17.9 63
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/4 D str
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-9 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/5 C 0 g 31
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-10 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 1640/8 C 0 13.7 644
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2160/15 C 3 16.2 65
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/5 C 1 14.1 17
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-6 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/6 B 1 17.0 22
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2180/8 C 4 15.5 233
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-6 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 27
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 6] 1640/12 D 0 17.4 527
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/2 D 2 14.4 45
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-10 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2100/12 C str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/1 B 3 16.7 41
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-11 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/11 D 7 13.5 598
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/2 D 2 17.1 512
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2100/1 C 0 g 363ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se