V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Åby-8 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/9 8 17.7 511
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/4 5 16.3 603
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 3] 1640/5 0 g 25
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 3] 2140/5 4 13.5 252
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/1 3 17.3 127
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 3] 2140/3 3 17.6 406
2016-12-29 2016-12-29 Åby-6 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/4 C 0 14.9 58
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-2 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2180/12 C 3 16.0 339
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Big Streamline Big Streamline   [v 3] 2140/2 D 5 18.6 352
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 3] 2140/11 D 0 g 166
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2180/14 D 2 16.5 496
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/7 C str
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/2 D 4 15.3 131
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [h 2] 1640/10 C 0 g 310
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Love You Angel Love You Angel   [v 6] 2140/2 C 0 g 111
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Aha Aha   [v 4] 2140/9 A 2 19.2 64
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/4 D 0 14.6 136
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 1640/4 B 1 15.4 211
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/3 B 0 16.4 645
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 Make Good Make Good   [v 7] 2180/13 C 0 16.6 592
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2160/10 B 5 16.2 38
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/3 D 0 15.1 863
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/4 C 2 16.3 174
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-2 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/10 D 0 g 728
2016-08-12 2016-08-12 Åby-11 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/9 C 4 16.6 359
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/4 D 0 g 372
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/9 D 8 15.6 285
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 1640/6 A 3 15.2 34
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2160/13 D 4 16.0 758
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 1640/5 C 3 14.6 187
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-3 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2660/5 C 0 16.7 82
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 1609/7 B 0 17.8g 185
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/5 C 0 15.6 93
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/2 C 0 18.6 44
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2160/14 A 0 18.0g 755
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/5 D str
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-9 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/1 A 2 13.6 27
2016-04-29 2016-04-29 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/3 D 3 14.4 251
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2160/10 B 0 g 343
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/1 B 2 14.3 174
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/9 B str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-5 Hinnifatt Hinnifatt   [s 5] 2160/11 D 0 610
2016-02-03 2016-02-03 Åby-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/11 B 0 73
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/5 D 5 15.8 469
2017-12-01 2017-12-01 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 1640/7 B 1 13.8 25
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 1640/1 A 0 15.7g 18
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/1 D 2 15.2 159
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/3 D str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-5 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/9 C 2 13.0 412
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 2140/2 C 4 15.0 41
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/7 A 0 g 41
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/14 A str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1640/6 D 0 13.9 452
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-8 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/3 C 4 14.0 83
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/7 B 3 14.6 321
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-9 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/14 D str
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/13 B str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-9 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/3 C 4 14.9 146
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/5 C 6 15.0g 64
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-5 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/11 D 4 14.3 860
2017-09-14 2017-09-14 Åby-3 Callipygian Callipygian   [h 3] 2160/5 B 7 16.3g 43
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 2140/1 B str
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/11 D 0 g 344
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2160/9 B 8 16.6g 81
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/6 B 0 14.8 93
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/5 D str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 1640/5 A 0 14.6g 45
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-2 Chili Streamline Chili Streamline   [s 3] 2140/4 C 1 18.2 68
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 1609/10 C 2 12.7 50
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 1609/7 D 0 16.5g 102
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1609/11 B 0 g 451
2017-08-11 2017-08-11 Åby-8 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 1121
2017-08-11 2017-08-11 Åby-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/10 B 6 13.2 194
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2140/11 C 2 17.2 77
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/2 C 1 15.8 125
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/3 A 2 13.5 50
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 5] 2140/9 C 6 16.8 468
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2160/4 B 1 14.8 145
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/14 D 4 14.4 1089
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/8 D 0 14.0 532
2017-07-27 2017-07-27 Åby-9 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/11 B 5 18.1 913
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 1680/2 B 0 g 73
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1680/2 A 1 15.4 52
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1680/7 D str
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-1 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/4 B 7 18.5 674
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-9 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/6 D 1 14.5 361
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-8 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/6 D 2 12.6 182
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-1 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/7 D 3 17.1 210
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/11 B 0 16.1g 604
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Quantum Doubleleap Quantum Doubleleap   [v 8] 2140/14 D 4 15.9 112
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-9 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 3] 2140/11 D 8 18.6 323
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 2140/2 C 0 14.1 694
2017-06-01 2017-06-01 Åby-5 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/4 B 2 14.8 43
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/9 D 7 15.8 110
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-6 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/5 C 1 16.5 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/2 D 7 16.2 600
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Aha Aha   [v 5] 2140/2 D 2 16.8 61
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Aha Aha   [v 5] 2140/11 B 3 16.4 318
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-1 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/3 D 0 g 422
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 1640/7 C 3 14.0 78
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/4 D 0 g 55
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Ingo Rols Ingo Rols   [v 10] 2640/9 D str
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 1640/7 B 0 g 42
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 1640/7 D 0 g 1166
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/6 C 6 14.9 587
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2140/9 B 0 16.4 125
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Ingo Rols Ingo Rols   [v 10] 2180/12 C 0 16.5 842
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 5] 2160/15 A 6 17.6 144
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 2140/5 A 3 14.7 55
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Valle Jerven Valle Jerven   [v 8] 2640/2 C 6 27.2 409
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-11 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2160/9 A str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/12 D str
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/1 B 1 15.9 25
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Lovely Boy Lovely Boy   [v 6] 2640/5 C 0 16.3 323
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/7 C 1 14.8 109
2018-12-15 2018-12-15 Åby-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/6 C 7 14.4 150
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2160/5 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-7 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/10 C 2 16.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/7 B 3 15.7 98
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C 1 11.8 42
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-8 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 5] 1640/10 D 5 13.1 546
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2180/7 B 1 15.7 149
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/5 B 1 15.7 33
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2160/10 C 1 15.7 253
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/13 B 1 14.8 170
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Massitj Massitj   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/12 C str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-4 Callipygian Callipygian   [v 4] 2640/5 B 0 16.5 280
2018-10-13 2018-10-13 Åby-3 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1640/1 C 0 14.1 137
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/9 C str
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/2 B 3 13.9 67
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Saliga Saliga   [s 4] 2140/1 C 0 g 53
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-6 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/7 C 6 15.9 282
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-5 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2160/11 C 6 17.4 972
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-4 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 B 3 16.4 58
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-1 R.K.Queen R.K.Queen   [s 3] 2140/3 C str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/5 D str
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/5 C 1 12.1 274
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Callipygian Callipygian   [v 4] 1640/12 C 5 12.7 224
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/11 D 0 16.5g 471
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/12 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2160/8 A str
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/11 A 2 15.4 27
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/5 D 1 15.6 63
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2160/6 D 6 13.5 1000
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 1640/2 D 6 13.7 175
2018-08-23 2018-08-23 Åby-4 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/2 D 0 g 1277
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Callipygian Callipygian   [v 4] 2160/12 A 2 15.5 85
2018-08-23 2018-08-23 Åby-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/3 D 0 g 641
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/5 B 3 16.3 359
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/5 D 5 14.6 175
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-6 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2640/8 D 0 14.8 702
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/8 B 6 15.2g 36
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-1 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 4] 2140/11 C 0 18.6 715
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/13 D str
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/6 B 0 17.2 668
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 4] 2140/6 B 3 18.9 30
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 1640/8 D 0 13.5 546
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/2 D 2 13.9 35
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1640/1 C 0 g 71
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/3 D 0 14.9 1777
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 1640/10 D 0 g 601
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-7 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/2 D 2 13.7 54
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-5 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/3 D 3 17.7 539
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Honey Bee Honey Bee   [s 5] 2140/4 D 0 21.4 186
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/5 D 4 14.7 166
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-8 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/4 D 0 g 785
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/1 D 5 14.3 1225
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/8 B 2 15.8 63
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/2 D 2 14.6 187
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-7 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/12 C 2 15.3 191
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-9 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 A 4 14.4 32
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Dynamite Light Dynamite Light   [v 6] 2180/15 A 0 17.0g 329
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/4 C 0 14.5g 125
2018-05-31 2018-05-31 Åby-2 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2640/12 A 5 18.0 109
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Letizia May Letizia May   [s 4] 2140/1 D 0 g 1001
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-1 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/10 B 8 20.6g 477
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 D 0 23.4g 109
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/4 A 1 15.3 19
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/7 A 1 15.0 19
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/10 D 0 14.2 348
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/9 D 3 14.3 452
2018-05-17 2018-05-17 Åby-10 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/8 B 2 17.2 47
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 Letizia May Letizia May   [s 4] 2160/11 D 4 16.6 63
2018-05-17 2018-05-17 Åby-7 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/5 B 0 g 47
2018-05-17 2018-05-17 Åby-5 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/5 B 1 15.4 157
2018-05-17 2018-05-17 Åby-1 Wine Lane Wine Lane   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 459
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 1609/1 B 3 13.8 39
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 1609/11 A 3 15.0 32
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 Callipygian Callipygian   [v 4] 1609/6 A 0 15.2 16
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/9 B 5 16.8g 16
2018-05-03 2018-05-03 Åby-11 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2160/11 D 7 15.6 334
2018-05-03 2018-05-03 Åby-10 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 D 4 16.1 117
2018-05-03 2018-05-03 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/9 D 5 14.6 616
2018-05-03 2018-05-03 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/12 C 0 13.4 300
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 904
2018-05-03 2018-05-03 Åby-1 Cadywampus Cadywampus   [s 4] 2140/5 D 3 16.2 485
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Letizia May Letizia May   [s 4] 2140/9 D 0 16.6 720
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 6] 2140/1 D 0 15.5 475
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2640/2 B 0 21.3 39
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/10 D 4 16.2 173
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-8 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/5 A 0 13.2g 62
2018-04-12 2018-04-12 Åby-5 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2160/8 C 0 g 550
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Queen of Sand Queen of Sand   [s 4] 2140/3 B 1 17.9 335
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-9 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/3 B str
2018-03-22 2018-03-22 Åby-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/7 C 0 108
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/6 C 1 14.3 101
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 High Above High Above   [v 7] 1640/10 D 0 15.7 868
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/6 B 2 13.8 61
2018-03-08 2018-03-08 Åby-6 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 1640/3 D 0 g 45
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-10 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 1640/2 C 5 15.3 527
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-2 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/8 B 7 18.6 218
2018-02-14 2018-02-14 Åby-2 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 3] 2140/8 C 4 17.6 279
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/7 D 0 16.4 490
2018-02-03 2018-02-03 Åby-8 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2160/15 C 0 16.4 415
2018-02-03 2018-02-03 Åby-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/4 A 0 15.0g 36
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-8 Callipygian Callipygian   [v 4] 2140/6 B 0 17.7 134
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-2 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 390
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-2 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 7] 1640/7 B 0 18.2g 176
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-6 Ronzon Face Ronzon Face   [v 5] 1640/12 B 6 13.5g 441
2018-01-10 2018-01-10 Åby-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 5] 2140/6 C 2 15.0 94
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/10 C 0 g 374
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Global Traveler Global Traveler   [v 6] 2160/13 D 6 15.2 605
2019-12-12 2019-12-12 Åby-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2640/7 C 4 17.0 320
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-8 Mary Hotshot Mary Hotshot   [s 3] 2140/1 B str
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-5 Global Traveler Global Traveler   [v 6] 1640/9 C 4 13.5 214
2019-11-21 2019-11-21 Åby-9 Global Traveler Global Traveler   [v 6] 2140/3 D 2 14.0 510
2019-11-21 2019-11-21 Åby-3 Mary Hotshot Mary Hotshot   [s 3] 2140/7 C 3 16.9 248
2019-11-21 2019-11-21 Åby-2 R.K.Timid R.K.Timid   [s 3] 2160/12 B str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-10 Global Traveler Global Traveler   [v 6] 2140/8 D 6 16.5 192
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-6 R.K.Timid R.K.Timid   [s 3] 2140/12 B str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-3 Mary Hotshot Mary Hotshot   [s 3] 1640/1 D 0 g 51
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-1 R.K.Majesty R.K.Majesty   [h 2] 2140/7 B 0 23.6g 107
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-10 Global Traveler Global Traveler   [v 6] 1660/11 C 1 14.8 57
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-6 Pint of Cider Pint of Cider   [s 4] 2140/11 D 0 19.5 448
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-3 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/4 B 5 14.9 296
2019-10-03 2019-10-03 Åby-9 Insert Ecus Insert Ecus   [v 7] 2160/12 C 6 15.8 437
2019-10-03 2019-10-03 Åby-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 1640/1 B 0 13.4 143
2019-10-03 2019-10-03 Åby-1 R.K.Timid R.K.Timid   [s 3] 2140/5 C 3 16.6 300
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Macelleria Macelleria   [v 5] 1640/8 A 2 12.1 21
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-2 Springbank Springbank   [v 6] 2640/2 B 0 g 24
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 Man o'War Man o'War   [v 7] 1640/11 B str
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 6] 2140/15 C 5 13.7 653
2019-09-19 2019-09-19 Åby-6 Oki Doki Face Oki Doki Face   [h 8] 1640/2 D 4 12.0 337
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-11 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2180/9 C 0 15.3 87
2019-08-20 2019-08-20 Åby-6 R.K.Timid R.K.Timid   [s 3] 2140/6 C str
2019-08-20 2019-08-20 Åby-4 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/6 D str
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Global Wishmeluck Global Wishmeluck   [s 4] 2180/12 A 6 15.6 189
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2680/13 C 4 15.4 132
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-10 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 1609/1 B 0 12.1 175
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-6 R.K.Timid R.K.Timid   [s 3] 2140/1 D 8 20.8g 34
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-6 Seal Kronos Seal Kronos   [v 8] 1609/2 C 0 g 21
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 From Macarena From Macarena   [v 6] 1680/3 C 1 13.1 48
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 Global Wishmeluck Global Wishmeluck   [s 4] 1609/6 C 0 g 336
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-5 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 1609/6 B 1 12.6 180
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-8 Make a Dream H.C. Make a Dream H.C.   [h 3] 2140/6 B 2 15.9 29
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 6] 2660/6 C 5 15.1 315
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1620/7 D 5 11.0 285
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 2640/3 B 3 16.3 42
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Chick L.A. Chick L.A.   [s 7] 2140/9 C 6 16.0 152
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/3 A 2 15.0 17
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Veams Benelli Veams Benelli   [s 4] 2640/3 C 2 16.9 52
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 Veam's Masquerade Veam's Masquerade   [s 6] 2140/4 D 0 g 333
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-8 Global Wishmeluck Global Wishmeluck   [s 4] 1640/9 D 0 12.2 726
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-4 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2140/6 C 0 13.2 388
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/3 D 3 13.4 165
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Seal Kronos Seal Kronos   [v 8] 2140/11 D 1 14.9g 33
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 1640/1 C 0 g 337
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-9 Corroded Corroded   [v 7] 2140/7 B 2 14.4 106
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-11 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/5 B 2 15.0 37
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-6 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1609/12 A 6 13.2 32
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 1609/3 B 1 12.5 73
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2160/6 B 1 14.5 69
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-5 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/1 A 0 18.0 52
2019-05-22 2019-05-22 Åby-4 Rockstar Face Rockstar Face   [v 6] 2140/5 D 0 20.8 791
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Roger Z. Roger Z.   [v 3] 2640/9 B 0 g 667
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 6] 1609/3 D 7 13.5 52
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-4 Donatello Sisu Donatello Sisu   [v 6] 1609/11 C 1 12.3 158
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 From Macarena From Macarena   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 548
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 2140/9 C 5 15.0 1024
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 1640/6 B 0 g 57
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 3180/9 B 6 16.2 131
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/14 A 2 15.5 45
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/3 C 0 545
2019-04-25 2019-04-25 Åby-2 From Macarena From Macarena   [v 6] 1640/11 C str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Manstone's Future Manstone's Future   [v 7] 2140/10 A 4 17.0 46
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 All Cash All Cash   [s 4] 2140/5 B 0 20.0g 73
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Secret Dream Secret Dream   [v 7] 2140/11 D 0 19.8 530
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 9] 2140/11 B 1 15.8 30
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 5] 2140/6 D 5 18.0 291
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 American Accent American Accent   [v 9] 2140/6 D 0 18.0 352
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 1660/9 A 0 g 262
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-6 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 3140/4 D 0 16.0 1475
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 106
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/4 B 0 14.5 88
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2140/6 C 4 16.2 86
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/1 B 2 15.2 41
2019-03-29 2019-03-29 Romme-7 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 3180/12 B 2 15.4 108
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/1 D 5 11.5 73
2019-03-21 2019-03-21 Åby-4 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 1640/10 D 4 13.4 223
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-4 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2660/6 C 1 14.4 362
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 1640/11 B str
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-10 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 2140/2 D str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/14 D 7 14.6 210
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 2140/15 B 0 17.9 63
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/4 D str
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-10 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 1640/8 C 0 13.7 644
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-9 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/5 C 0 g 31
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2160/15 C 3 16.2 65
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2180/8 C 4 15.5 233
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-6 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/6 B 1 17.0 22
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-4 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/5 C 1 14.1 17
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-6 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 27
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/2 D 2 14.4 45
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 6] 1640/12 D 0 17.4 527
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-10 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2100/12 C str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-11 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 1640/11 D 7 13.5 598
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 Miss Golden Wine Miss Golden Wine   [s 4] 2140/1 B 3 16.7 41
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2100/1 C 0 g 363
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2140/2 D 2 17.1 512
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-8 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 2140/10 D str
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-7 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2160/13 B str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-7 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 2660/11 D 4 15.9 491
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-10 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/2 B 7 15.7 60
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-6 Timotejs Igge Timotejs Igge   [v 4] 1640/2 D 0 14.5 454
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Embla Brick Embla Brick   [s 4] 2140/9 C 5 17.7 85
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-8 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 3160/6 A str
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-2 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/4 D 0 16.5 1077
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 2] 1640/2 C str
2020-10-28 2020-10-28 Åby-9 Caligula Caligula   [v 8] 2160/4 C str
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-7 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/5 D 7 14.8 746
2020-10-15 2020-10-15 Åby-5 Rudisha Rudisha   [v 5] 2640/9 D 0 14.0 562
2020-10-07 2020-10-07 Åby-3 Astrid Broline Astrid Broline   [s 2] 2140/4 D 0 17.9 1439
2020-10-07 2020-10-07 Åby-1 Daunting Daunting   [v 3] 2140/1 C str
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-11 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2180/5 B 2 14.8 70
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-3 Kinski Boko Kinski Boko   [s 3] 2140/1 C 0 g 20
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Mily Mily   [s 6] 2140/11 B 1 12.6 30
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-1 R.K.Countess R.K.Countess   [s 2] 1640/4 C str
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-3 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2080/7 B 2 15.9 38
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-1 Kinski Boko Kinski Boko   [s 3] 2080/3 B 0 g 18
2020-09-23 2020-09-23 Åby-3 Marys Overagain Marys Overagain   [v 3] 2140/12 B str
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 2] 1640/4 B str
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-1 R.K.Countess R.K.Countess   [s 2] 1640/3 D 4 21.2g 151
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-6 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 1640/3 A 0 g 42
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-5 Daunting Daunting   [v 3] 2140/3 D 4 16.8 844
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 2] 1640/10 D 6 18.7 614
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/5 D 6 18.1 371
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Rudisha Rudisha   [v 5] 2140/10 C 2 15.0 32
2020-08-26 2020-08-26 Åby-5 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2160/8 D 0 14.4 1516
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2160/5 A 0 g 52
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-1 Daunting Daunting   [v 3] 2140/12 C 8 20.6g 630
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-7 Kinski Boko Kinski Boko   [s 3] 2140/7 C str
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-5 Marys Overagain Marys Overagain   [v 3] 2140/8 C 0 21.4g 117
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-4 Global Traveler Global Traveler   [v 7] 1640/4 C str
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-3 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/3 D 3 15.0 57
2020-08-13 2020-08-13 Åby-5 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2140/12 D 1 13.3 1766
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Daunting Daunting   [v 3] 2140/5 A 6 17.3 428
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Global Traveler Global Traveler   [v 7] 1640/1 D 1 13.0 100
2020-08-06 2020-08-06 Åby-9 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2640/7 C str
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-8 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2100/6 A str
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Daunting Daunting   [v 3] 2080/9 B 0 g 922
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2160/9 D 7 16.1 362
2020-07-23 2020-07-23 Åby-1 Daunting Daunting   [v 3] 2140/4 D 0 18.5g 485
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-2 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 4] 2160/10 D 0 20.7g 1192
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-12 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/10 C 6 15.0 1072
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/2 C 0 13.2 581
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 8] 2140/4 D 5 15.6 393
2020-04-20 2020-04-20 Åby-4 From Macarena From Macarena   [v 7] 1640/7 C str
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/6 A 1 15.2 39
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Global Traveler Global Traveler   [v 7] 1640/4 C 3 12.4 496
2020-02-06 2020-02-06 Åby-3 R.K.Timid R.K.Timid   [s 4] 2140/9 B 0 17.0 66
2020-01-29 2020-01-29 Åby-2 R.K.Timid R.K.Timid   [s 4] 2140/9 B 0 16.8 334
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-3 Global Traveler Global Traveler   [v 7] 2140/11 C 8 16.2 154
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-2 Mary Hotshot Mary Hotshot   [s 4] 2140/1 B 2 17.3 75
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-5 Kathrine S.H. Kathrine S.H.   [s 3] 2140/10 C 1 14.9 39
2021-11-14 2021-11-14 Åby-1 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 2] 2140/3 C 4 18.0 387
2021-11-09 2021-11-09 Axevalla-2 Carbon Crystal* Carbon Crystal*   [s 6] 2160/6 D 6 17.3 527
2021-11-06 2021-11-06 Åby-7 Innovation Love Innovation Love   [v 6] 2140/7 C 0 g 93
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-9 Carbon Crystal* Carbon Crystal*   [s 6] 2140/4 D 0 15.1 236
2021-10-28 2021-10-28 Åby-1 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 2] 1640/5 C 3 17.0 349
2021-10-06 2021-10-06 Åby-1 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 2] 1640/6 C 0 17.7 534
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-7 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 2] 2140/3 B str
2021-09-09 2021-09-09 Åby-7 Download W.F. Download W.F.   [v 4] 2140/2 C str
2021-08-25 2021-08-25 Åby-1 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 2] 1640/1 D 4 18.2 91
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-1 Download W.F. Download W.F.   [v 4] 2140/10 D 0 19.3 893
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-8 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 3180/14 D 0 g 207
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-2 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/6 D 7 15.0 1493
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-7 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 2140/6 D 0 17.9 54
2021-06-17 2021-06-17 Åby-1 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/8 C 0 16.8g 133
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-10 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/6 D 0 g 230
2021-05-19 2021-05-19 Åby-9 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/8 C str
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-2 Gloria Sisu Gloria Sisu   [s 5] 2640/15 A str
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-1 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2160/9 B 4 14.7 234
2021-04-19 2021-04-19 Åby-6 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 2140/12 D str
2021-04-19 2021-04-19 Åby-4 Udde Face Udde Face   [v 5] 2140/5 D 6 15.7 297
2021-04-19 2021-04-19 Åby-1 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/4 B 1 13.6 46
2021-04-14 2021-04-14 Åby-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 2140/12 B 1 16.8 277
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-4 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2160/11 B 0 g 59
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-2 Udde Face Udde Face   [v 5] 2140/4 B 1 15.8 35
2021-03-31 2021-03-31 Åby-8 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2640/12 C 0 16.2 359
2021-03-25 2021-03-25 Åby-7 Udde Face Udde Face   [v 5] 2640/1 D 5 15.9 387
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-7 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 1640/8 D str
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-9 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/8 C 0 19.1g 222
2021-02-25 2021-02-25 Åby-3 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/3 C str
2021-02-25 2021-02-25 Åby-2 Udde Face Udde Face   [v 5] 2640/6 C 0 g 863
2021-02-25 2021-02-25 Åby-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 2140/4 B 0 g 58
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-8 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/1 D 1 15.2 22
2021-02-18 2021-02-18 Åby-3 Udde Face Udde Face   [v 5] 2160/4 C 0 g 312
2021-02-18 2021-02-18 Åby-1 Cintra Cintra   [s 3] 2140/8 C 0 20.3g 168
2021-02-11 2021-02-11 Åby-10 Udde Face Udde Face   [v 5] 2160/9 C 5 16.8 266
2021-02-11 2021-02-11 Åby-1 Astrid Broline Astrid Broline   [s 3] 2140/7 C 3 17.6 218
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-10 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2140/6 D 1 16.3 27
2021-01-06 2021-01-06 Åby-8 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 1640/11 B 0 g 132
2022-12-21 2022-12-21 Åby-9 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/2 D 0 17.5 500
2022-12-10 2022-12-10 Åby-8 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/4 D str
2022-12-08 2022-12-08 Åby-8 Victory H.H. Victory H.H.   [v 3] 2140/8 D 1 18.2 49
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-3 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 4] 1640/10 A 2 14.6 180
2022-11-30 2022-11-30 Åby-10 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/10 C 3 15.0 139
2022-11-30 2022-11-30 Åby-1 Carlos Gaagaa Carlos Gaagaa   [v 4] 2140/1 D 0 18.7 62
2022-11-13 2022-11-13 Åby-8 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 7] 2140/10 C 7 16.3 90
2022-11-09 2022-11-09 Åby-4 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/2 D 2 15.7 271
2022-11-05 2022-11-05 Bjerke-5 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2100/5 C 0 14.6 183
2022-11-03 2022-11-03 Åby-2 Carlos Gaagaa Carlos Gaagaa   [v 4] 2140/10 C 2 18.2 108
2022-11-03 2022-11-03 Åby-1 T.J. T.J.   [v 7] 2160/2 C 1 15.3 45
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-8 Spectre Spectre   [v 7] 2660/6 C 4 15.3 61
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-5 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 4] 2160/14 A 4 16.4 361
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-5 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/3 B 2 16.5 133
2022-10-27 2022-10-27 Åby-9 Cosmo Trio* Cosmo Trio*   [h 4] 1640/6 C 0 13.1 192
2022-10-22 2022-10-22 Momarken-10 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1640/9 C 0 87
2022-10-19 2022-10-19 Åby-10 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 4] 2160/7 B 0 17.5g 396
2022-10-19 2022-10-19 Åby-3 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/5 C 3 15.5 801
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-8 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 7] 2140/9 D 0 15.2 756
2022-10-05 2022-10-05 Åby-6 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/6 D 0 683
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-8 Cosmo Trio* Cosmo Trio*   [h 4] 2140/8 C 0 15.9 425
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-9 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1640/4 B 6 11.9 551
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-2 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/7 B 3 17.1 225
2022-09-10 2022-09-10 Bjerke-8 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2100/4 B 0 109
2022-09-07 2022-09-07 Åby-10 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2140/4 C 0 g 256
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-6 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 1640/6 C 3 13.7 107
2022-08-24 2022-08-24 Bjerke-4 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2100/4 B 1 52
2022-08-18 2022-08-18 Åby-6 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2140/4 C 8 16.8 332
2022-08-15 2022-08-15 Halmstad-5 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2160/14 C 4 16.8 560
2022-08-15 2022-08-15 Halmstad-2 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2140/12 A 3 14.8 99
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-7 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2148/10 B 0 20.8g 74
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-6 Crono Delleselve* Crono Delleselve*   [h 4] 2148/7 A 1 14.7 28
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-12 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2140/5 C 0 15.9g 369
2022-07-21 2022-07-21 Åby-1 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2160/10 C 0 17.3 257
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-6 Benny Trio* Benny Trio*   [h 5] 2140/1 A 0 16.8 66
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-5 Tricky Face Tricky Face   [v 7] 2140/11 D 0 18.5 113
2022-07-10 2022-07-10 Jarlsberg-7 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1609/10 C 0 153
2022-06-30 2022-06-30 Åby-3 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 44
2022-06-26 2022-06-26 Jarlsberg-2 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1609/5 B 3 81
2022-06-11 2022-06-11 Åby-7 Boogie Broline Boogie Broline   [s 3] 2140/1 D 0 24.1g 23
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-3 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1609/10 C 4 12.0 354
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-3 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 1640/11 A 3 13.1 300
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-7 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2140/2 C 0
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-5 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 5] 2140/2 D 0 18.7g 247
2022-04-22 2022-04-22 Åby-2 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 4] 2140/1 B 0 g 59
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-10 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 5] 2140/3 D 3 14.9 348
2022-04-08 2022-04-08 Åby-9 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 5] 2140/1 C 0 15.4 131
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-2 Isabelline Am Isabelline Am   [s 4] 2140/7 C 0 17.1 133
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-5 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 5] 1640/2 C 1 14.8 46
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-7 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 5] 2140/1 B 0 17.1 231
2022-02-23 2022-02-23 Solvalla-2 Isabelline Am Isabelline Am   [s 4] 2140/4 D 2 15.8 520
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-8 N.T.T.'s Rolex N.T.T.'s Rolex   [v 5] 2140/11 D 0 19.1 515
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-4 Denco's Rioja Denco's Rioja   [s 4] 1640/11 D 3 17.3 223
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-7 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 3] 2140/10 D str
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-2 Isabelline Am Isabelline Am   [s 4] 2140/6 C 3 17.0 92
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-5 Isabelline Am Isabelline Am   [s 4] 2140/2 D 1 18.1 30
2022-01-12 2022-01-12 Åby-6 Aloha Chip Aloha Chip   [v 6] 2140/4 B str
2023-12-28 2023-12-28 Åby-6 Lilly Z. Lilly Z.   [s 3] 2140/5 D 0 g 296
2023-12-28 2023-12-28 Åby-3 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2160/6 A 0 g 79
2023-12-20 2023-12-20 Åby-10 Mr Explosive H.H. Mr Explosive H.H.   [v 3] 2140/1 B 2 17.0 246
2023-11-23 2023-11-23 Åby-1 Sweet Day Sweet Day   [s 3] 2140/1 C 1 17.4 161
2023-11-21 2023-11-21 Åby-2 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/5 A 1 15.0 17
2023-11-21 2023-11-21 Åby-1 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 5] 2140/10 B 0 14.5 120
2023-11-15 2023-11-15 Åby-1 Lucky Day Lucky Day   [s 2] 2140/3 B 3 18.3 113
2023-11-09 2023-11-09 Åby-6 Dencosdancingqueen Dencosdancingqueen   [s 4] 2160/15 C 0 g 1462
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-7 I.D.Excellent I.D.Excellent   [s 5] 1640/9 A 2 12.6 51
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-6 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2160/14 C 0 g 175
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-2 Lucky Day Lucky Day   [s 2] 1640/4 D 3 18.3 162
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-8 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/5 B 2 14.2 91
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-7 Amour a Belle* Amour a Belle*   [s 7] 2180/14 A 7 13.3 203
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-4 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2160/8 A 1 15.1 30
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-10 Doutdes* Doutdes*   [h 4] 2180/9 B 2 14.6 69
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-9 Amazing Justice* Amazing Justice*   [v 5] 3180/10 B 0 g 153
2023-09-21 2023-09-21 Åby-6 Roger Z. Roger Z.   [v 7] 1640/5 D 0 16.5 1077
2023-09-21 2023-09-21 Åby-4 Hestia H.H. Hestia H.H.   [s 5] 1640/2 D 0 13.8 772
2023-09-15 2023-09-15 Åby-4 Barsela Burlon* Barsela Burlon*   [s 6] 1640/5 C 0 12.4 67
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-9 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/7 B 6 13.4 815
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-10 Victory H.H. Victory H.H.   [v 4] 2140/12 D 8 13.8 836
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-1 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2140/7 C 0 g 501
2023-08-24 2023-08-24 Åby-6 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2140/5 C 1 13.8 192
2023-08-24 2023-08-24 Åby-4 Dencosdancingqueen Dencosdancingqueen   [s 4] 2140/1 D 0 16.0 458
2023-08-24 2023-08-24 Åby-10 Roger Z. Roger Z.   [v 7] 2140/5 D 0 16.7 496
2023-08-18 2023-08-18 Kalmar-8 Amour a Belle* Amour a Belle*   [s 7] 2180/11 C 2 13.2 136
2023-08-18 2023-08-18 Kalmar-6 Amazing Justice* Amazing Justice*   [v 5] 3180/4 D 4 14.4 311
2023-08-18 2023-08-18 Kalmar-4 Ermar di Gio* Ermar di Gio*   [h 3] 2180/13 A 0 g 234
2023-08-17 2023-08-17 Åby-9 Barsela Burlon* Barsela Burlon*   [s 6] 1640/2 D 4 11.3 170
2023-08-17 2023-08-17 Åby-8 Donnavventura Ors* Donnavventura Ors*   [s 4] 2140/1 B 6 13.4 255
2023-08-17 2023-08-17 Åby-4 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2140/2 D str
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-4 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 1609/5 C 2 13.4 56
2023-08-12 2023-08-12 Åby-12 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 1640/3 D 3 11.7 217
2023-08-12 2023-08-12 Åby-11 Usain Töll* Usain Töll*   [v 7] 3140/2 D 5 12.7 367
2023-08-04 2023-08-04 Vaggeryd-6 Amour a Belle* Amour a Belle*   [s 7] 2168/13 D 1 14.4 397
2023-08-04 2023-08-04 Vaggeryd-7 Dee Jay* Dee Jay*   [s 4] 1646/8 D 0 17.6 874
2023-08-03 2023-08-03 Åby-6 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2140/3 C 4 14.3 219
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-7 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 1609/9 C 0 13.1 639
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-4 Donnavventura Ors* Donnavventura Ors*   [s 4] 1609/1 D 6 10.5 362
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-13 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2140/11 A 3 14.6 1124
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-9 Amour a Belle* Amour a Belle*   [s 7] 2140/10 D 6 13.6 593
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-11 Spectre Spectre   [v 8] 2160/10 C 0 g 875
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-5 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 1640/9 D 0 14.9 997
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-4 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/4 B 1 14.7 39
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-8 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 2168/15 B 5 15.8 79
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-2 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2148/2 C 2 15.3 207
2023-06-29 2023-06-29 Åby-3 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/10 C 7 14.9 693
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-4 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 7] 2140/6 D 0 14.1 1450
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-2 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 2140/5 C 0 15.2 1199
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-1 Fighter Newmen Fighter Newmen   [v 5] 2640/6 B 2 15.7 266
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-8 Acredula R.L. Acredula R.L.   [s 7] 2140/11 D 5 15.3 780
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-3 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 2140/5 D 3 15.7 984
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-2 Nocco Nocco   [s 6] 2140/1 D 6 16.2 498
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-2 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 1640/8 C 0 14.0 126
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-8 Evaluna Pax* Evaluna Pax*   [s 3] 2180/6 D 0 g 448
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-6 Baltimora Spav* Baltimora Spav*   [s 6] 1640/6 A 0 17.9g 166
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-7 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2160/8 A str
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-5 Dencosdancingqueen Dencosdancingqueen   [s 4] 2140/5 B 5 16.2 801
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-3 T.J. T.J.   [v 8] 2660/8 B 5 16.2 188
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-1 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 3] 2140/3 B 0 g 11
2023-06-03 2023-06-03 Åby-8 Zigge R.P. Zigge R.P.   [v 4] 1640/4 A 0 g 33
2023-06-03 2023-06-03 Åby-3 Nocco Nocco   [s 6] 2140/4 B 2 14.9 32
2023-05-25 2023-05-25 Åby-2 Dencosdancingqueen Dencosdancingqueen   [s 4] 2160/11 B 5 16.3 800
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-8 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2168/9 C 1 15.0 189
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-4 Hestia H.H. Hestia H.H.   [s 5] 1646/9 B 4 14.0 433
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-3 Victory H.H. Victory H.H.   [v 4] 2148/8 A 0 17.0g 101
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-2 Dee Jay* Dee Jay*   [s 4] 2148/10 C 6 14.9 294
2023-05-17 2023-05-17 Åby-4 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 2140/7 B 0 15.8 313
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 2140/9 D 6 15.3 1215
2023-05-11 2023-05-11 Åby-5 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 2140/12 C 0 g 1031
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-7 Victory H.H. Victory H.H.   [v 4] 2660/10 C 4 16.3 390
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-6 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 2140/5 B 3 15.5 122
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-3 Hestia H.H. Hestia H.H.   [s 5] 1640/3 B 3 15.2 221
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-7 Princess C.S. Princess C.S.   [s 7] 1646/4 A 3 14.4 59
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-10 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 4] 1640/1 B 0 g 58
2023-03-30 2023-03-30 Åby-5 T.J. T.J.   [v 8] 2140/10 C 3 14.7 402
2023-03-30 2023-03-30 Åby-2 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 1640/7 D 5 15.2 430
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-5 Iaminmiami Iaminmiami   [s 3] 2140/3 C 0 g 326
2023-03-22 2023-03-22 Åby-9 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 4] 2140/4 D 0 g 1286
2023-03-22 2023-03-22 Åby-7 Fighter Newmen Fighter Newmen   [v 5] 2640/8 C 0 g 1112
2023-03-22 2023-03-22 Åby-4 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 1640/1 C 5 16.0 669
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-7 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 2160/12 C 0 17.1 329
2023-03-04 2023-03-04 Åby-8 Chilli Choice C. Chilli Choice C.   [s 9] 2140/6 B 1 16.9 26
2023-03-04 2023-03-04 Åby-3 Sixten R.P. Sixten R.P.   [v 7] 2140/1 C 6 17.1 111
2023-02-28 2023-02-28 Axevalla-7 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 2140/3 C 6 19.6 94
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-10 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 5] 2140/1 B 2 16.4 88
2023-02-22 2023-02-22 Åby-5 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 4] 1640/5 D 0 397
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-2 Trixtina Hudson Trixtina Hudson   [s 5] 1640/1 C 2 16.6 302
2023-02-11 2023-02-11 Åby-3 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 5] 2140/4 B 3 17.1 266
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-9 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 4] 1640/11 C str
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-7 Easypeasy Artist Easypeasy Artist   [s 4] 1640/9 D 4 15.4 276
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-3 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 5] 1640/8 A 4 16.2 60
2024-05-20 2024-05-20 Halmstad-1 Dencospywholovedme Dencospywholovedme   [s 4] 2140/10 B 5 17.4g 360
2024-05-15 2024-05-15 Åby-7 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/8 A 5 13.9 148
2024-05-07 2024-05-07 Axevalla-1 Wild Day Wild Day   [h 3] 2140/5 C 7 20.1 162
2024-05-03 2024-05-03 Halmstad-8 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/7 B 4 16.4 36
2024-04-18 2024-04-18 Åby-8 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/11 D 0 14.2 662
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-8 All in Face All in Face   [v 6] 2640/4 C 5 16.6 39
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-1 J.Kagan Brick J.Kagan Brick   [v 3] 2140/4 B 8 g 32
2024-03-15 2024-03-15 Åby-8 Mustang Racer Mustang Racer   [v 6] 2140/5 C 0 g 112
2024-03-15 2024-03-15 Åby-4 Lucky Day Lucky Day   [s 3] 2140/1 D 0 17.9 147
2024-03-15 2024-03-15 Åby-2 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/4 A 2 16.0 26
2024-02-29 2024-02-29 Åby-7 Rosehills Trump Rosehills Trump   [v 5] 2140/1 D 4 17.1 509
2024-02-29 2024-02-29 Åby-5 Sweet Day Sweet Day   [s 4] 2140/3 C 1 16.2 36
2024-02-29 2024-02-29 Åby-3 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 4] 1640/2 C 2 13.9 23
2024-01-25 2024-01-25 Åby-5 Mr Explosive H.H. Mr Explosive H.H.   [v 4] 2160/8 B str
2024-01-25 2024-01-25 Åby-4 Jank Summerland* Jank Summerland*   [h 8] 2140/8 C 4 15.4 210
2024-01-25 2024-01-25 Åby-2 Rosehills Trump Rosehills Trump   [v 5] 2140/12 D 6 15.9 779
2024-01-17 2024-01-17 Åby-1 Mr Explosive H.H. Mr Explosive H.H.   [v 4] 2140/1 B 2 18.6 83ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se