Tomasz Wisniewski V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Tomasz Wisniewski. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Tomasz Wisniewski har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Tomasz Wisniewski har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Tomasz Wisniewski


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Pang till spets.Sedan var dramatiken över i lördagens stora femåringslopp på Mantorp. Zack’s Zoomer köptes till Sverige fr&arin..


Pang till spets.
Sedan var dramatiken över i lördagens stora femåringslopp på Mantorp.
Zack’s Zoomer köptes till Sverige från USA vid förra årsskiftet och presenterade sig under sommaren då han radade upp sex raka segrar.
Att Stefan Melander fått fram en ny jänkare med potential att nå eliten bekräftades i årsdebuten då hästen reglerade sina konkurrenter efter behag.
- Det blev ganska lugnt när vi kom till ledningen. Han gick undan på bra sätt och hade tussarna kvar, det var inte tomt. Allt kändes jättefint, berömde körande Örjan Kihlström som alltjämt är obesegrad i fem lopp bakom femåringen.
Segern var värd 200 000 kronor och tiden blev 1.14,1/2 140 meter autostart.

Tappra medaljörer
Även de två övriga pallplacerade hästarna förtjänar omnämnande.
Tomasz Wisniewskis Catch My Love var ensamt sto och stred till andrapriset trots en resa mestadels utvändigt om ledaren.
En ännu tyngre resa fick Robert Bergh-tränade Transcendence som knep bronset trots tappstart, galopp och mestadels tredjespår utan rygg för Kim Eriksson.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var vintriga förhållanden på Östgötaslätten och ett smålurigt underlag i lördagens V75-omgång på Mant..


Det var vintriga förhållanden på Östgötaslätten och ett smålurigt underlag i lördagens V75-omgång på Mantorptravet.
Värdet på sju rätt blev till slut så högt som 2,3 miljoner kronor.
En betrodd häst som inte hade några problem banan var Indian Front. Erik Adielsson stod med 20 meters tillägg i ett stolopp på kupongen och hittade tredjeparet utvändigt. 700 meter från mål lät Adielsson Indian Front följa med i favoriten Wave Lengths rygg och avväpnade enkelt konkurrenten i den sista kurvan och stack undan.
40-årige Tomasz Wisniewski är tränaren bakom.
- Det var sista starten i år med hästarna från stallet och min första V75-seger. Vad ska jag säga, jag är väldigt nöjd, sa Mantorptravets färske proffstränare.
Premiäråret som professionell har inbringat drygt 1,1 miljoner kronor. 14 hästar finns i stallet där succéhästen Catch My Love är den stora stjärnan med sina 667 000 kronor intjänade under året.
- Indian Front är bra hon också, en liten häst med stort hjärta. Jag är väldigt nöjd med resultatet under mitt första år. Det har varit ett bra team, väldigt bra hästägare, bra hästar och jag hoppas på framtiden nästa år, sa en överlycklig Tomasz Wisniewski.

Rymdpojken tung favorit
20 system kunde kvittera ut hela 2 386 218 kronor bara för sju rätt på V75. Ett andelssystem på Husie Tobak i Malmö rakade hem drygt 3,9 miljoner kronor till 16 andelsinnehavare.
Stepping Spaceboy var spelad på 55 procent (!) och var dagens verkliga tungviktare på V75-spelet och mångas spik.
Och visst blev det seger trots flera irritationsmoment för Åbytränaren Admir Zukanovic häst. Att som hingst bli hänvisad att stå bredvid ett sto i gäststallet tog på krafterna. Att det blev en omstart bakom bilen och att förhållandena var vintriga var annat som kunde ha satt käppar i lyckohjulet för femåringen som gjorde sin elfte start i den näst högsta klassen på V75 och nu tog första segern i silver.
Stefan Söderkvist blåste till täten och fick bestämma tempot lite med Stepping Spaceboy som segrade på tiden 1.14,4 över medeldistansen.
- Han är naturligt startsnabb och vi kom åt ledningen tämligen lätt. Men han hade lite problem med banan, det var nog lite svårt att få tag i den för honom riktigt. Jag har trott på honom flera gånger men det behöver inte strula så mycket i den här höga klassen för att man ska komma bort, sade Stefan Söderkvist.

Dubbeldos knallar
Skrällarna då? Ja, främst var det två hästar som var svåra att hitta på V75.
En av landets segerrikaste kuskar Carl Johan Jepson svarade för omgångens näst största knall. Jepson spurtvann Takter-Trofén (stolopp) med åttaåriga stoet Roly Poly som endast var spelad på två procent på V75. Axevallas Eric Martinsson tränar.
Nästan ingen trodde på Secret Mission i bronsdivisionen. Men när storfavoriten Man at Work galopperade för Jorma Kontio, samtidigt som Peter Untersteiner gav den sjuårige valacken ett perfekt smyglopp över sprinterdistansen var skrällen ett faktum.
En enprocentare på V75.
- Han var så värd det här, sa amatören Jonny Mårtensson som tränar hästen. Lite omtumlad är jag men jag trodde ändå på honom eftersom han känts så oerhört fin i träningen hemma. Det är en riktig familjehäst och vår första V75-seger så det är stort det här.

I övrigt noterade vi att…
…dramatiken i det inledande klass I-loppet kom efter mål. Jorma Kontio med över 10 000 segrar i karriären fick ta till en del av sitt register när Global Undecided klev över ena tömmen och fick den lindad runt vänster bakben. Något han gjorde funktionärerna medvetna om efter mål. Beundransvärt av Global Undecided att ta sig till mål i trav och vinna så lätt trots störningsmomentet från 300 kvar.
…landets proffsigaste lärling Oskar J Andersson ledde lärlingsloppet Sture Lindströms lopp från start till mål med Dardanos. Hästen var andrahandsfavorit och så pass bra att det kanske inte hade spelat någon roll om storfavoriten Sanda Love hållit sig på benen.
- Det var ju sista chansen jag hade att vinna ett lärlingslopp på V75 så det var kul, sa Oskar som blir proffs hemma på Rommetravet 2019.
…Johan Untersteiner satt bakom pappa Peters Pastor Power som vann det avslutande klass II-försöket efter en rejäl startgalopp. Hästen kördes på chans invändigt och flög fram över upploppet och slog av Silent Hill och Untersteiner senior kort före mål.
- Det ska normalt inte gå med en sådan galopp, sa Johan.
…gulddivisionen endast innehöll sju hästar och därför hade placerats utanför V75-omgången. Stor favorit var Lionel som också vann loppet mycket enkelt efter att ha körts till ledningen efter 400 meter. I sulkyn satt ägaren Göran Antonsen som hoppas på en ny storloppssäsong med åttaåringen som nu klev över 16 miljoner intjänat.
- Vi siktar på en ny storloppssäsong med honom och då tänker jag främst på lopp som Prix d’Amerique och Elitloppet, sa Göran Antonsen om fuxen som tränas av Daniel Redén.

Mikael Wikner, Kanal 75


StartlistaBreeders' Crown för treåriga ston2 140 meter autostartHast/tränare1. Flash Am (Roger Walmann)2. Conrads Rödluva (Daniel Red&eacut..


Startlista
Breeders' Crown för treåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Flash Am (Roger Walmann)
2. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
3. Staro Miami (Ari-Pekka Pakkanen)
4. In Royalty Boko (Tuomas Korvenoja)
5. Fanny Chenal (Björn Goop)
6. A Sweet Dance (Helena Burman)
7. Fixi Mearas (Stig H Johansson)
8. Formosa Am (Jörgen Westholm)
9. Bechamel (Daniel Redén)
10. Racing Brodda (Mattias Djuse)
11.Valetta (Björn Goop)
12.Global Vintage (Timo Nurmos)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för treåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Global Withdrawl (Svante Båth)
2. Jaguar Dream (Claes Sjöström)
3. Global Welcome (Svante Båth)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Betting Gangster (Jerry Riordan)
6. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
7. Mellby Goofy (Reijo Liljendahl)
8. Forfantone Am (Roger Walmann)
9. Baritone Artist (Markus B Svedberg)
10. Önas Nougat (Per Nordström)
11. Buzzer Beater (Per Linderoth)
12. Holy Water (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Vamp Kronos (Jerry Riordan)
2. Candy La Marc (Lars Marcussen)
3. Mellby Free (Björn Goop)
4. Dibaba (Roger Walmann)
5. Global Upper Style (Peter Untersteiner)
6. Lady Youline (Henrik Hoffman)
7. Violet Bi (Jim Oscarsson)
8. Butterfly Ima (Åke Lindblom)
9. Hevin Boko (Timo Nurmos)
10. Wild Love (Bengt Simberg)
11. Odessa Celeber (Roger Walmann)
12. Catch My Love (Tomasz Wisniewski)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Chianti (Björn Goop)
2. Who's Who (Pasi Aikio)
3. Perfect Spirit (Daniel Redén)
4. Short in Cash (Petri Puro)
5. Selmer I.H. (Ingemar Hultqvist)
6. Transcendence (Robert Bergh)
7. Kövras So Far (Robert Bergh)
8. Royal Navy Neo (Björn Goop)
9. Prosperous (Marcus Lindgren)
10. Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg)
11. Son of God (Daniel Redén)
12. Vainqueur R.P. (Frode Hamre)
Förstapris: 800 000 kronor

.


Björn Goop tangerade pappa Olles notering 6745 segrar på Mantorptravet på måndagen då stallets Fanny Chenal slog hingstarna i final..


Björn Goop tangerade pappa Olles notering 6745 segrar på Mantorptravet på måndagen då stallets Fanny Chenal slog hingstarna i finalen av treåringsloppet Sikta Mot Stjärnorna.
I loppet efter satte han dit Mantorptränaren Tomasz Wisniewskis Catch my Love – och blev historisk.
Finländaren Jorma Kontio är med sina drygt 10 600 segrar med marginal Nordens segerrikaste kusk. Björn Goop är Sveriges segerrikaste kusk.
- Ja, det är många segrar. Men vi pratar faktiskt inte alls så mycket om segrar hemma, vi har annat att prata om. Även om jag gick om nu är Olle ändå mycket bättre än vad jag är med tanke på den karriär han haft. Han är världens snällasta pappa som alltid stöttat och inspirerat mig och gett mig fria händer att prova mig fram som kusk och tränare, sa Björn Goop.

”Björn är mer utbildad”
I ett pressutskick från Svensk Travsport uttalar sig pappa Olle om att han är tvåa i familjen räknat i segrar.
- Jag är gladare när Björn vinner! Det känns fantastiskt med alla stora segrar Björn tar och på det sätt han driver den omfattande tränarverksamheten på. Jämfört med min karriär? Björn är mer utbildad men det är svårt att jämföra. Jag verkade i en annan tid med andra förhållanden. Tänk att han en gång var på väg till högskolan i Stockholm, men ändrade sig en vecka innan och valde travet, säger Olle Goop i pressmeddelandet.
Enligt Svensk Travsport leds maratontabellen för kuskar av Jorma Kontio med över 10 600 segrar. Därefter följer Björn Goop och Olle Goop med 6746, respektive 6745 segrar.
Över 6 000 segrar har även Åke Svanstedt, Örjan Kihlström och Stig H Johansson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Startlista Svenskt Travderby 2018, 2 640 meter bilstart Häst - tränare 1. Chianti - Björn Goop 2. Transcendence – Robert Bergh 3. Mellby Fi..Startlista
Svenskt Travderby 2018,
2 640 meter bilstart
Häst - tränare

1. Chianti - Björn Goop
2. Transcendence – Robert Bergh
3. Mellby Fire – Timo Nurmos
4. Son Of God – Daniel Redén
5. Who’s Who – Pasi Aikio
6. Spickleback Face – Robert Bergh
7. The Bucket List F. - Helena Burman
8. Speedy Face – Lutfi Kolgjini
9. Output Pressure – Stefan Melander
10. Bo C. - Bo E Nilsson (a)
11. Peakadilly – Steen Juul
12. Alcoy – Peter Untersteiner
Förstapris: 2 000 000 kronor

Startlista
Derbystoet, 2018,
2 640 meter bilstart
Häst - tränare

1. Run Chica Run – Peter Untersteiner
2. Vamp Kronos – Jerry Riordan
3. Maharani de Baroda - Björn Goop
4. Mily – Peter Untersteiner
5. Catch My Love - Tomasz Wisniewski
6. Dibaba – Roger Walmann
7. Candy La Marc – Lars Marcussen (a)
8. Mellby Fashion - Jörgen Westholm
9. Europhile Am – Peter Untersteiner
10. Global Upper Style – Peter Untersteiner
11. Mellby Free - Björn Goop
12. Veroni – Peter Untersteiner
Förstapris: 1 000 000 kronor
 

.

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Waffel Waffel   [v 5] 1640/1 D 0 g 893
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Catch my Love Catch my Love   [s 2] 1640/4 A 0 19.3g 326
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Waffel Waffel   [v 5] 1640/7 D 0 16.2 270
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2180/13 B 0 14.4 1153
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Delila Sisu Delila Sisu   [s 3] 2140/12 C 5 20.0 275
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Delila Sisu Delila Sisu   [s 3] 2140/1 D 4 19.5 80
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 3] 2100/6 A 0 g 52
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-6 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 1640/10 D 0 12.3 800
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 M.T.Khila M.T.Khila   [s 4] 2640/12 D 0 g 2876
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 1640/8 C 0 14.1 833
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 3] 2100/10 B 0 20.0g 349
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 1640/5 D 3 11.5 249
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 3] 2140/10 D 2 18.4 131
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 1640/7 A 4 13.0 138
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Tanqueray Tanqueray   [v 9] 2140/7 C 0 16.0 115
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/1 C 7 17.6 448
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2140/2 C 5 14.2 214
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Tanqueray Tanqueray   [v 9] 2140/8 D 5 15.4 297
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 3] 2140/2 D str
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 Carissima Carissima   [s 4] 2140/5 C 3 19.2 570
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2200/15 A 2 15.4 68
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Carissima Carissima   [s 4] 2140/4 D 4 19.4 243
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 M.T.Kylie M.T.Kylie   [s 4] 1640/10 B 0 15.5g 137
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 Emmylou Love Emmylou Love   [s 3] 2140/10 D 0 g 423
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-1 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2180/9 B 7 14.0 618
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2140/8 B 5 16.8 73
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 M.T.Kylie M.T.Kylie   [s 4] 2140/6 B 0 16.6 409
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 M.T.Khila M.T.Khila   [s 4] 2160/9 D 8 18.6g 495
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Rolls Royce Rolls Royce   [v 12] 2180/7 B 6 16.0 267
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Staro Gypsy King Staro Gypsy King   [v 7] 2140/2 D 0 16.5 851
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Staro Gypsy King Staro Gypsy King   [v 7] 2140/1 D 0 17.5 673
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 M.T.Khila M.T.Khila   [s 4] 2140/6 D 0 17.9g 1061
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 M.T.Kylie M.T.Kylie   [s 4] 1640/8 B 7 15.9 294
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 M.T.Kylie M.T.Kylie   [s 4] 2140/9 B 1 18.0 246
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Indian Front Indian Front   [s 5] 2160/12 B 1 17.1g 37
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-7 Indian Front Indian Front   [s 5] 2640/6 B 7 17.4g 56
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Indian Front Indian Front   [s 5] 2120/6 C 1 16.0 43
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Indian Front Indian Front   [s 5] 2160/7 A 1 17.5 54
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/11 C 5 17.4 569
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-2 Indian Front Indian Front   [s 5] 2640/10 C 3 17.5 246
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Indian Front Indian Front   [s 5] 2160/11 A 3 18.1 78
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 18.9g 515
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/5 D 0 17.9 122
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-1 Indian Front Indian Front   [s 5] 2140/2 C 2 18.2 198
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Avocado Am Avocado Am   [v 7] 1620/4 B 0 g 266
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-9 Avocado Am Avocado Am   [v 7] 1640/2 B 2 14.1 139
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 Mister Zaxis Mister Zaxis   [h 7] 2640/6 C 1 16.3 52
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 1640/2 D str
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-10 Mister Zaxis Mister Zaxis   [h 7] 2640/1 C 0 g 42
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Mister Zaxis Mister Zaxis   [h 7] 2640/4 C 2 17.9 43
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-7 Mister Zaxis Mister Zaxis   [h 7] 1640/4 B 5 16.4 88
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/7 C 5 19.4 1223
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/5 C 0 g 956
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-1 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/4 C 5 20.3 571
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/7 D 3 19.8 291
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/3 D 0 18.8 150
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 3] 2140/4 D 5 16.0 251
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/5 C 3 18.2g 139
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 4] 2140/5 D 0 17.0 21
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Indian Front Indian Front   [s 6] 2140/8 B 1 15.9 188
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 4] 2140/2 D 8 16.0 166
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-2 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 3] 1640/8 C str
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-2 Olivinia Olivinia   [s 4] 2660/15 D 0 19.9 1914
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-2 Indian Front Indian Front   [s 6] 1640/12 D 0 15.6 440
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Indian Front Indian Front   [s 6] 2140/6 B 1 17.1 32
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/1 D 6 19.8 98
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-3 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 3] 2140/11 C 4 17.4 419
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Indian Front Indian Front   [s 6] 2640/13 A 4 17.0 120
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-1 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/1 D str
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Indian Front Indian Front   [s 6] 2140/8 A 0 18.0 114
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 3] 2140/10 C 5 18.2 508
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Olivinia Olivinia   [s 4] 2160/8 C 5 19.3 57
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Indian Front Indian Front   [s 6] 2140/7 B 5 17.1 107
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-2 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 3] 2140/5 D 6 19.5 504
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-1 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 3] 2140/1 C 0 g 976
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-9 Indian Front Indian Front   [s 6] 2640/1 D 0 15.5 617
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Regalo Regalo   [v 8] 2160/6 C 0 g 541
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 4] 2640/11 B 1 16.6 90
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-3 Olivinia Olivinia   [s 5] 2640/11 B 6 18.6 800
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-3 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 4] 2609/8 A 3 16.3 192
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-7 Solkattens Shirazi Solkattens Shirazi   [v 4] 2140/11 D str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-4 Indian Front Indian Front   [s 7] 2640/3 B 0 17.5 775
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-3 Olivinia Olivinia   [s 5] 2100/4 B 2 16.7 97
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Olivinia Olivinia   [s 5] 2640/5 C 0 17.2 801
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-1 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2140/6 C 0 g 146
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-9 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/12 B 7 15.6 422
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/11 D 8 16.2 339
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/9 D 0 17.3 182
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Indian Front Indian Front   [s 7] 2140/6 A 2 15.8 72
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/7 D 0 16.9g 202
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Mister Zaxis Mister Zaxis   [v 9] 2140/7 D 0 548
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/3 D 0 g 224
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Mister Zaxis Mister Zaxis   [v 9] 2140/2 D 1 15.6 118
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-2 Solkattens Daizy Solkattens Daizy   [s 3] 2140/4 D 0 20.3 60
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/7 D 0 g 91
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/4 D 0 19.9g 293
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Pyrit Pyrit   [s 4] 2140/6 C 0 g 290
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-2 Solkattens Daizy Solkattens Daizy   [s 3] 2140/3 D 0 20.8g 595
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-4 Mister Zaxis Mister Zaxis   [v 9] 2140/6 C 0 16.5 477
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Mister Zaxis Mister Zaxis   [v 9] 2140/4 B 0 21.0g 380
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Solkattens Shirazi Solkattens Shirazi   [v 5] 1640/11 D 4 15.5 434
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-2 Indian Front Indian Front   [s 8] 3160/8 D 0 16.2 1100
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-2 Olivinia Olivinia   [s 6] 2140/12 C 7 17.2 23
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Olivinia Olivinia   [s 6] 2140/6 C 2 16.3 33
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-1 Olivinia Olivinia   [s 6] 2680/4 C 4 17.8 582ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se