V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-3 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 4] 1640/10 D
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-2 Yakuza Yakuza   [v 3] 2140/9 C
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/12 D

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/7 0 37.8g 586
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/5 1 18.9 100
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2160/5 5 37.5 238
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/5 2 18.2 137
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 6] 2140/10 5 15.8 1191
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/12 0 17.7 1706
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/6 0 18.4 1276
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/9 0 38.8g 496
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/7 2 18.7 48
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-4 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/12 6 16.1g 1527
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/9 6 37.1 674
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/7 5 19.7 936
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/10 0 g 1238
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/1 3 17.3 199
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 4] 2140/1 0 g 429
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/5 0 g 651
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/1 6 37.4g 197
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-4 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/11 0 17.9 673
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-3 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 1640/4 2 16.0 485
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 5] 1640/3 4 12.6 176
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/3 A 0 18.7g 103
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2160/10 D 0 g 834
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2160/11 B 0 279
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 1640/7 C 0 16.5 218
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/2 D 0 40.4g 699
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/12 A 3 19.2 99
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/4 A 1 14.9 146
2016-11-24 2016-11-24 Romme-5 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/2 D 8 39.3g 465
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/6 C 8 20.4 463
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/11 D 4 18.6 276
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/3 D 0 g 745
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/13 A 0 g 277
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/8 C 7 17.3 586
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/6 D 8 21.1g 960
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/3 A 0 g 298
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-7 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 2640/3 D 5 32.9 695
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 1660/12 B 0 g 166
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/8 D 0 g 201
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2160/6 A 8 38.8g 229
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/5 C 3 17.0 496
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Flippan Min Flippan Min   [s 6] 2140/1 B 7 38.9g 294
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/11 D 0 13.8 1080
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2160/13 B 3 16.1 649
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 1660/10 B 6 33.1 117
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/9 C 4 34.1 496
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2640/9 D 6 17.2 303
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/6 A 5 16.3 56
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/4 B 3 14.3 68
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/12 D 7 17.9 947
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/3 A 3 13.5 25
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/10 B 5 34.6 278
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/11 D 2 19.0 106
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/9 A 0 18.2 209
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/7 C 6 35.7g 670
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 A 0 17.6 57
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2640/15 A 0 221
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Predator Lavec Predator Lavec   [v 9] 1640/12 B 6 13.8 334
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/8 C 0 g 198
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/11 C 7 15.2 714
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/3 C 7 16.5g 409
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Tombo Mimmi Tombo Mimmi   [s 10] 2180/11 A 0 36.2g 282
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/8 C 4 18.6 254
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/7 D 6 39.6g 771
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/11 B 0 17.2 1184
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/9 C 0 g 138
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/14 A 5 80
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-3 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 1660/9 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/10 D 7 16.1 765
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/10 C 4 17.3 499
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/4 C 4 15.6 171
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2640/8 D 5 16.0 378
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2160/8 B 0 19.4g 301
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 1640/9 B 8 14.7 126
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/1 C 3 16.4 185
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/5 C 6 13.3 103
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-5 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2140/12 C 8 20.6g 494
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/8 D 0 14.3 403
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 1640/11 D 5 13.0 741
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/1 B 4 18.4 37
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/4 C 6 16.0 286
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/11 D 8 15.1 753
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 524
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 D 1 17.1 70
2016-02-26 2016-02-26 Romme-8 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/11 C 0 15.1 404
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/11 D 5 16.9 987
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/3 D 3 15.0 126
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/1 B 0 g 447
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 D str 21.5 167
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/5 C 5 17.3 159
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/6 D 7 20.1 99
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/5 D 0 17.1 477
2016-01-02 2016-01-02 Romme-4 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2160/11 C 3 15.6 296
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/9 B 4 16.5 257
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 1640/3 D 1 14.3 175
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-5 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/7 D 0 19.4g 726
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-8 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/5 B 4 16.4 86
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 101
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/8 C 4 17.2 157
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 5] 2140/6 D 5 15.5 429
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/3 C 0 17.8g 159
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2640/13 C 5 17.8 189
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/13 C 0 15.8 673
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-12 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/8 D 0 15.3 351
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/1 C 1 16.8 291
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/12 C 0 14.0 291
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/3 C 0 g 956
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/3 B 6 15.0 32
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2160/15 B 7 18.2 1319
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 1640/9 D 0 18.5g 574
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/4 A 7 17.0 151
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 1640/9 C 0 16.3g 255
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 5] 2140/1 B 5 15.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/5 B 2 12.5 149
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/10 B 4 16.6 90
2017-05-12 2017-05-12 Romme-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/9 D 6 15.0 861
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/11 C 4 15.7 774
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-3 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2660/10 B 0 20.6g 174
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-1 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 5] 2140/8 C 3 18.6 56
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/7 B 3 17.4 186
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/9 C 0 19.4 311
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/12 C 4 14.0 560
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 5] 2140/2 C 4 19.3 61
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/13 D 8 16.4 929
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-10 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/10 C 0 g 172
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/12 C 0 14.5 930
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/2 C 5 18.7g 92
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/10 B 0 17.1g 96
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Smeds Alva Smeds Alva   [s 5] 2160/13 C 2 31.6 366
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/6 D 0 13.2 689
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/13 B 0 36.4 523
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Smeds Alva Smeds Alva   [s 5] 2140/1 D 2 31.6 195
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 1640/2 C 6 15.5 705
2017-02-12 2017-02-12 Romme-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 4] 2160/9 C 0 19.3 404
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 g 81
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/11 C 0 38.2g 207
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/11 B 3 17.0 613
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/15 B 5 16.2 76
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Kattens Julien Kattens Julien   [v 4] 1640/5 D 5 18.7 590
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 1660/13 A 3 36.1 307
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/2 A 4 13.7 30
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/15 B 0 20.6g 1019
2018-12-29 2018-12-29 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1660/6 A 2 27.5 167
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 1640/3 C 3 33.0 235
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 C 8 19.3 111
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2140/7 C 7 29.3g 113
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 2640/1 C 6 33.9 237
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/13 A 2 16.3 72
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/2 D 4 34.1g 750
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2640/2 B 2 30.8 200
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/3 C 8 19.8 111
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-10 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2140/7 D 0 g 1005
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2180/12 D 8 28.4 941
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 D 4 16.3 349
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2640/3 D 7 37.8g 522
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/12 C 3 16.9 428
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/11 B 0 35.0g 615
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1640/2 D 0 30.7g 110
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Dånpilen Dånpilen   [v 3] 2140/1 D 1 34.8 54
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2140/8 D 0 g 343
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/8 D 6 16.6 814
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2160/9 D 0 34.2g 1192
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 1640/3 D 0 g 117
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Dånpilen Dånpilen   [v 3] 1640/3 D 4 35.9 87
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 1680/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 B 0
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1660/7 D 0 18.7g 170
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-5 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/9 A 0 g 116
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 D 8 17.4 478
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 2140/9 C 6 34.0 822
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/2 C 0 34.8g 832
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-2 I'm on Fire I'm on Fire   [s 3] 2140/8 D 8 21.2g 855
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2180/8 C 0 31.2 299
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/12 C 6 18.0 270
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-4 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1640/6 D 5 17.4g 624
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1640/6 D 5 28.4 662
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2160/14 A 0 36.3g 339
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/5 C 1 19.0 26
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-8 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/12 B 0 35.6g 243
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2180/15 B 0 g 1032
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2140/14 A 0 17.5 460
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/4 C 0 17.8g 176
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-2 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 1660/12 B 0 38.1g 363
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2140/4 D 0 31.4g 286
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/11 C 3 13.9 313
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1640/12 A 3 17.0 303
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/5 C 0 37.5g 877
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-12 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/4 D 0 g 65
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/6 C 1 14.0 58
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/2 D 2 17.0 227
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-4 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/9 B 3 33.7 385
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-7 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2160/12 D 0 19.3g 989
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/4 C 6 15.9 349
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2160/6 C 4 34.0 158
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/3 C 5 35.4 521
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-1 Flippans Selina Flippans Selina   [s 3] 2140/3 D 6 38.1 1055
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/9 B 0 21.7 34
2018-03-23 2018-03-23 Romme-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/6 B 6 37.5g 113
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2140/1 C 3 37.9 97
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/1 C 3 38.3g 165
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/5 D 5 18.4 54
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2660/5 D 0 18.3 361
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/7 C 2 19.9 169
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2140/11 C 1 18.6 30
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-2 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/1 D 0 17.5 294
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/11 D 5 15.9 676
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/1 D 6 35.7 434
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/2 D 0 29.9g 45
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/8 D 5 30.0 376
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/9 C 5 18.8 1088
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2160/10 B 0 g 219
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-8 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 2140/1 D 7 32.3 683
2019-12-12 2019-12-12 Romme-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/10 C 0 20.0 861
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Årdals Snuppa Årdals Snuppa   [s 5] 1640/9 C 0 g 159
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/7 C 1 28.2 74
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-2 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 1640/2 D 7 32.7 434
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/12 C 0 441
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2160/8 C 7 31.0 87
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/2 D 0 g 260
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2660/7 D 0 37.3 555
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/4 D 6 20.3 579
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/7 D 2 28.1 146
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-8 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2160/13 B 6 37.2g 534
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/9 C 0 21.4 250
2019-11-15 2019-11-15 Romme-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/1 D 5 19.6 456
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2140/2 C 3 35.0g 524
2019-11-08 2019-11-08 Romme-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/12 A 1 28.7 59
2019-11-08 2019-11-08 Romme-8 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/1 D 7 21.8g 1132
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2140/2 C 5 37.5g 478
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-2 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/6 D 0 26.1g 603
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2640/3 B 4 29.8 358
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1660/10 D 6 28.0 1163
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2160/13 D 8 35.2 837
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/4 D 0 20.8g 925
2019-10-19 2019-10-19 Romme-2 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/2 B 2 26.0 194
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2160/11 A 0 17.0 357
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1640/2 C 5 28.6g 268
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2160/15 D 0 17.4 1000
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/8 D 5 17.5 285
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 1640/2 D 0 38.5g 152
2019-09-10 2019-09-10 Romme-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/5 D 0 18.7 797
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1660/8 A 1 29.9 28
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 1640/3 D str
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-3 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/3 D 6 39.1 732
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/7 C 0 17.5 1314
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-8 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/3 D 6 35.5 649
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/1 C 1 27.0 34
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/1 D 0 19.4 1043
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2140/7 B 0 16.2 157
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-1 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2160/5 D 8 35.3 1137
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/3 B 0 21.8g 526
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/8 A 3 30.0g 48
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 4] 2140/8 C 7 38.2g 638
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/5 B 0 g 228
2019-07-26 2019-07-26 Romme-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/5 C 0 18.6g 448
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 4] 2140/9 D 0 38.7g 666
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-2 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/14 B 0 23.8g 986
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2180/12 A 1 29.4 43
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-9 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/6 D 0 36.0g 660
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/11 C 2 18.5 661
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/3 A 4 30.6 36
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 1640/11 C 0 g 365
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-7 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2180/10 A 3 30.6 77
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 2160/6 C 0 35.9 535
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-1 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/10 A 4 28.9 181
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 760
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2160/15 D 8 39.3g 1617
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1660/8 A 2 27.9 145
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2160/12 D 7 14.1 397
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 C 6 15.0 141
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/2 B 6 16.8 51
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/1 C 0 g 118
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 D 6 14.9 685
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/14 C 7 31.6g 388
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/9 B 1 15.7g 271
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/3 C 6 16.2 113
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-8 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 3160/12 C 0 32.1 1182
2019-05-02 2019-05-02 Romme-4 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2640/4 C 5 17.8 767
2019-05-02 2019-05-02 Romme-7 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/11 C 3 32.5 635
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/4 B 0 g 126
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/7 A 8 28.2 64
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-8 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/9 D 5 15.7 478
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 1660/12 C 0 37.7g 280
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 4] 2140/12 C 5 33.0 353
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/2 C 5 27.9 506
2019-04-07 2019-04-07 Romme-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/11 C 5 17.2 540
2019-04-07 2019-04-07 Romme-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/1 D 4 13.6 451
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-5 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 1640/3 D 0 37.6g 516
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 1640/3 D 4 13.9 637
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2140/2 D 6 36.4g 348
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1660/13 C 0 27.4g 200
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 D 0 17.9 294
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-5 Titans Ila Titans Ila   [s 4] 2160/13 D 0 g 605
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 1640/9 D 6 13.5 534
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2140/4 C 3 33.9g 69
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2160/14 B 0 29.4g 104
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Titans Ila Titans Ila   [s 4] 1640/1 D 2 31.8g 308
2019-01-18 2019-01-18 Romme-2 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 405
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/3 B 2 29.2 57
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/4 D 5 33.2 184
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/3 C 0 685
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-3 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 1640/3 C 0 g 853
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/11 D 0 18.9 725
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-2 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1660/11 B 1 28.8 25
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-1 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/6 D 7 18.1g 880
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-2 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/4 D 4 34.1 689
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-3 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/5 C 7 22.0g 639
2020-12-18 2020-12-18 Romme-2 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/8 D 5 18.6 474
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/1 D 0 16.5 244
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-6 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2140/5 A 1 31.2 34
2020-12-11 2020-12-11 Romme-7 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2160/11 C 5 17.4 641
2020-12-06 2020-12-06 Romme-1 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/8 C 0 23.8g 812
2020-12-06 2020-12-06 Romme-2 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/10 D 5 17.1 901
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C 0 22.4 265
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-8 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 2140/5 D 0 38.6g 652
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2180/10 B 2 29.1 709
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-3 So Good So Good   [s 3] 2140/5 D 0 16.9 713
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-2 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2160/14 D str
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2160/4 D 4 18.3 863
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 1640/6 D 5 32.1 265
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-1 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2140/12 D 5 20.6 746
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/3 D 5 19.8 358
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-3 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/10 B 5 19.8 247
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-7 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2660/12 B 6 37.1g 50
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/4 D 8 38.3g 565
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-2 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/3 D 5 18.7g 841
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/3 B 0 23.2g 115
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 D 4 17.4 718
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 1640/1 D 6 32.7 402
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/5 D str
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-1 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/2 C 4 18.1 834
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-4 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2140/3 D 4 30.0 258
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-9 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 A 7 18.2 1000
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/6 C 5 36.3 584
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/6 D 0 22.1g 563
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/7 D 0 16.4 597
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/8 B 3 16.9 129
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/9 D 6 15.3 1273
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/11 A 2 18.1 85
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/12 C 0 36.6g 353
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-7 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 B 7 17.4 1047
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-8 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1660/11 B 3 31.3 714
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-3 So Good So Good   [s 3] 2140/8 D 0 g 983
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/10 D 0 19.0 1285
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-2 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/4 C 8 36.3g 947
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/2 B 0 g 907
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2140/3 B 3 32.2g 60
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-5 So Good So Good   [s 3] 2140/10 D 0 18.4 2492
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-10 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 A 0 262
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-3 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/3 D 5 32.8 1539
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-1 So Good So Good   [s 3] 2140/9 C 5 18.0 2083
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/1 D str
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/7 D 0 15.6 708
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-3 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/2 D 5 33.8 637
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/10 D 0 17.2 351
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1680/13 A 2 30.7 166
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/5 C 0 16.0 816
2020-08-14 2020-08-14 Romme-10 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/7 C 0 g 427
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/11 B 7 18.1 2033
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-6 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2160/10 C 0 34.4g 1883
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/1 B 7 14.2 271
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/5 B 0 15.9 521
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 So Good So Good   [s 3] 2140/9 B 5 17.3 1582
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/6 B 0 21.8g 442
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1680/11 A 6 36.8g 46
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 So Good So Good   [s 3] 2140/10 C 7 18.2 3085
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-2 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2180/8 B 0 g 84
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/2 D 5 13.4 762
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-7 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1660/7 B 5 32.0 659
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-1 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/12 C 6 17.4 1888
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/6 D 7 34.6 501
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-2 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2140/12 C 7 22.4g 862
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-3 So Good So Good   [s 3] 2140/5 D 8 17.1 932
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-1 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/1 B 0 g 366
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/8 D 0 18.8 467
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/10 C 5 16.0 431
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/13 C 0 16.3 1298
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/11 C 0 34.3g 639
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2640/8 D 0 19.4 2295
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 So Good So Good   [s 3] 2140/2 D 6 18.5 401
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 B 2 16.9 211
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/2 D 5 17.4 694
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/9 C 5 31.5 1542
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-1 So Good So Good   [s 3] 2140/5 C 0 g 772
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-3 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/4 D 0 g 1710
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/8 D 6 14.2 770
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/10 D 5 15.7 767
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 3180/15 B 0 32.2 1137
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/11 C 5 14.5 1174
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 1640/7 C 6 26.0 760
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/1 D 0 g 488
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-9 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2140/3 D str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2640/4 D 0 33.8 495
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2160/6 D 0 g 495
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/1 D 0 g 514
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/15 B 6 15.0 881
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2640/8 B 5 28.9 552
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C 1 17.1 62
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/8 D 0 18.8 1422
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-2 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/11 C 5 14.4 1046
2020-03-31 2020-03-31 Romme-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/10 C 7 28.0g 449
2020-03-31 2020-03-31 Romme-7 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2160/6 C 2 33.5 505
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2640/2 D 5 28.8 421
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/3 D 0 12.9 1053
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2640/9 D 0 18.7 976
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/11 D 0 16.0 1102
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C 3 17.3 236
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 1640/5 D 6 12.3 458
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/11 B 7 28.6 471
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/8 C 0 19.0 404
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/7 D 0 g 671
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/4 D 3 16.6 806
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2140/1 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/5 D str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/2 D 4 14.9 355
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Birka Linn Birka Linn   [s 5] 1640/8 C 0 770
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/12 D 6 14.5 980
2020-02-14 2020-02-14 Romme-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/7 D 6 16.2 323
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/3 C 1 18.3 463
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 C 4 19.5 85
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 I'm on Fire I'm on Fire   [s 5] 2140/13 B 0 18.6 1642
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Birka Linn Birka Linn   [s 5] 2140/3 B 6 31.7 453
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/9 D 0 29.2 785
2020-01-31 2020-01-31 Romme-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/3 D 0 39.4g 647
2020-01-31 2020-01-31 Romme-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/2 D 0 19.3 758
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/1 B 6 17.5 505
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/3 D 3 35.1 1524
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-7 Dånpilen Dånpilen   [v 5] 2160/7 B 0 36.3g 51
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2160/12 A 6 35.8g 82
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-7 Dånpilen Dånpilen   [v 5] 2140/1 C 0 g 54
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-3 Kattens Malou Kattens Malou   [s 3] 2140/11 D str
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-6 Kattens Brittinger Kattens Brittinger   [s 3] 2140/1 D str
2021-07-23 2021-07-23 Romme-10 Spike One Spike One   [v 6] 2140/1 D 8 18.4 294
2021-07-23 2021-07-23 Romme-12 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/5 C 3 17.1 57
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-2 Rosens Tora Rosens Tora   [s 4] 1660/12 D 0 39.5g 2083
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-7 Kattens Malou Kattens Malou   [s 3] 2140/5 D 8 42.0 486
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-10 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 4] 2160/12 B 6 17.5 261
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 1640/2 A 3 15.5 45
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-8 Kattens Brittinger Kattens Brittinger   [s 3] 2140/7 D 5 36.5 455
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/9 A 7 17.7 157
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-4 Kattens Duchess Kattens Duchess   [s 3] 2140/2 D str
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 1640/5 D 0 35.9g 1119
2021-05-25 2021-05-25 Romme-10 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/8 A 5 17.5 52
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 4] 2140/5 D 0 18.7g 749
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-5 Kattens Duchess Kattens Duchess   [s 3] 2140/2 D str
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-3 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 2160/10 D str
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-6 She's Just Joy She's Just Joy   [s 4] 1640/5 C 0 15.2 496
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-1 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 2160/8 D 0 37.4 1173
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-6 Kattens Duchess Kattens Duchess   [s 3] 2140/9 C 3 19.1 461
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-9 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/6 A 3 16.8 173
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-6 She's Just Joy She's Just Joy   [s 4] 2140/12 D 4 15.4 1404
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-6 She's Just Joy She's Just Joy   [s 4] 2140/3 D 0 16.4 1796
2021-04-04 2021-04-04 Romme-12 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 2140/7 C 0 33.3 444
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-6 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 1640/4 D 6 31.5 608
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/3 B 0 17.3 517
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-7 Rosens Tora Rosens Tora   [s 4] 2140/1 D 8 35.7g 406
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 1640/11 D 6 13.4 852
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-3 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 4] 1660/5 C 0 g 177
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 1660/7 D 6 30.8 1039
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 5] 2140/12 C 2 19.1 175
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 1660/2 D 4 32.8 279
2021-02-02 2021-02-02 Gävle-6 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 4] 2140/3 C 7 18.9 1456
2021-02-02 2021-02-02 Gävle-7 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 2140/1 D 5 35.1 516
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-1 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 4] 2140/3 D 4 18.6 90
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-4 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 9] 2140/1 D 4 16.6 320
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-2 Rosens Tora Rosens Tora   [s 4] 1640/4 D 0 37.0g 602
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-8 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 4] 2140/5 C 0 g 22
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-2 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 5] 2140/3 D 0 33.6 831
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-10 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 4] 1640/8 D 5 17.0g 1017ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se