V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-3 So Good So Good   [s 3] 2140/5 D
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2180/10 B
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-8 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 2140/5 D
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C
2020-12-06 2020-12-06 Romme-2 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/10 D
2020-12-06 2020-12-06 Romme-1 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/7 0 37.8g 586
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/5 1 18.9 100
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2160/5 5 37.5 238
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/5 2 18.2 137
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 6] 2140/10 5 15.8 1191
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/12 0 17.7 1706
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/6 0 18.4 1276
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/9 0 38.8g 496
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/7 2 18.7 48
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-4 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/12 6 16.1g 1527
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/9 6 37.1 674
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/7 5 19.7 936
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/10 0 g 1238
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Aileen Laday Aileen Laday   [s 3] 2140/1 3 17.3 199
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 4] 2140/1 0 g 429
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 3] 2140/5 0 g 651
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-4 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 2140/11 0 17.9 673
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 3] 2140/1 6 37.4g 197
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-3 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 3] 1640/4 2 16.0 485
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 5] 1640/3 4 12.6 176
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/3 A 0 18.7g 103
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2160/10 D 0 g 834
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2160/11 B 0 279
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 1640/7 C 0 16.5 218
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/4 A 1 14.9 146
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/2 D 0 40.4g 699
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/12 A 3 19.2 99
2016-11-24 2016-11-24 Romme-5 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/2 D 8 39.3g 465
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/6 C 8 20.4 463
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/11 D 4 18.6 276
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/3 D 0 g 745
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/13 A 0 g 277
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/8 C 7 17.3 586
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 3] 2140/6 D 8 21.1g 960
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2140/3 A 0 g 298
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-7 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 2640/3 D 5 32.9 695
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 1660/12 B 0 g 166
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/8 D 0 g 201
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 G.G.Nitro G.G.Nitro   [h 3] 2160/6 A 8 38.8g 229
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/5 C 3 17.0 496
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Flippan Min Flippan Min   [s 6] 2140/1 B 7 38.9g 294
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/11 D 0 13.8 1080
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 1660/10 B 6 33.1 117
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2160/13 B 3 16.1 649
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/9 C 4 34.1 496
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2640/9 D 6 17.2 303
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/6 A 5 16.3 56
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/4 B 3 14.3 68
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/12 D 7 17.9 947
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/3 A 3 13.5 25
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/10 B 5 34.6 278
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/11 D 2 19.0 106
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/9 A 0 18.2 209
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/7 C 6 35.7g 670
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 A 0 17.6 57
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2640/15 A 0 221
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Predator Lavec Predator Lavec   [v 9] 1640/12 B 6 13.8 334
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/8 C 0 g 198
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/11 C 7 15.2 714
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/3 C 7 16.5g 409
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Tombo Mimmi Tombo Mimmi   [s 10] 2180/11 A 0 36.2g 282
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/8 C 4 18.6 254
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Kattens Fimp Kattens Fimp   [v 4] 2160/7 D 6 39.6g 771
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2160/11 B 0 17.2 1184
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 2140/9 C 0 g 138
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/14 A 5 80
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-3 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 1660/9 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/10 D 7 16.1 765
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/10 C 4 17.3 499
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/4 C 4 15.6 171
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2640/8 D 5 16.0 378
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2160/8 B 0 19.4g 301
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 1640/9 B 8 14.7 126
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/1 C 3 16.4 185
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 1640/5 C 6 13.3 103
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-5 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 4] 2140/12 C 8 20.6g 494
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/8 D 0 14.3 403
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 1640/11 D 5 13.0 741
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/1 B 4 18.4 37
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/4 C 6 16.0 286
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/11 D 8 15.1 753
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 524
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 D 1 17.1 70
2016-02-26 2016-02-26 Romme-8 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/11 C 0 15.1 404
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/11 D 5 16.9 987
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 6] 2140/3 D 3 15.0 126
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2140/1 B 0 g 447
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/2 D str 21.5 167
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/5 C 5 17.3 159
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 4] 2140/6 D 7 20.1 99
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Princessofthenight Princessofthenight   [s 4] 1640/5 D 0 17.1 477
2016-01-02 2016-01-02 Romme-4 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 7] 2160/11 C 3 15.6 296
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/9 B 4 16.5 257
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 1640/3 D 1 14.3 175
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-5 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/7 D 0 19.4g 726
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-8 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/5 B 4 16.4 86
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 101
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/8 C 4 17.2 157
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 5] 2140/6 D 5 15.5 429
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/3 C 0 17.8g 159
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2640/13 C 5 17.8 189
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/13 C 0 15.8 673
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-12 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/8 D 0 15.3 351
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 3] 2140/1 C 1 16.8 291
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/12 C 0 14.0 291
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/3 C 0 g 956
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/3 B 6 15.0 32
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2160/15 B 7 18.2 1319
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 1640/9 D 0 18.5g 574
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/4 A 7 17.0 151
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 1640/9 C 0 16.3g 255
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 5] 2140/1 B 5 15.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/5 B 2 12.5 149
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/10 B 4 16.6 90
2017-05-12 2017-05-12 Romme-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/9 D 6 15.0 861
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/11 C 4 15.7 774
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-3 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2660/10 B 0 20.6g 174
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-1 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 5] 2140/8 C 3 18.6 56
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/7 B 3 17.4 186
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/9 C 0 19.4 311
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/12 C 4 14.0 560
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 5] 2140/2 C 4 19.3 61
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2140/13 D 8 16.4 929
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/12 C 0 14.5 930
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/2 C 5 18.7g 92
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-10 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/10 C 0 g 172
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/10 B 0 17.1g 96
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Smeds Alva Smeds Alva   [s 5] 2160/13 C 2 31.6 366
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/6 D 0 13.2 689
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/13 B 0 36.4 523
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Smeds Alva Smeds Alva   [s 5] 2140/1 D 2 31.6 195
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 1640/2 C 6 15.5 705
2017-02-12 2017-02-12 Romme-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 4] 2160/9 C 0 19.3 404
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 g 81
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 2160/11 C 0 38.2g 207
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/11 B 3 17.0 613
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2160/15 B 5 16.2 76
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Kattens Julien Kattens Julien   [v 4] 1640/5 D 5 18.7 590
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Flippan Min Flippan Min   [s 7] 1660/13 A 3 36.1 307
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 1640/2 A 4 13.7 30
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Aileen Laday Aileen Laday   [s 5] 2160/15 B 0 20.6g 1019
2018-12-29 2018-12-29 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1660/6 A 2 27.5 167
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 1640/3 C 3 33.0 235
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 C 8 19.3 111
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2140/7 C 7 29.3g 113
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 2640/1 C 6 33.9 237
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/13 A 2 16.3 72
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/2 D 4 34.1g 750
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2640/2 B 2 30.8 200
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/3 C 8 19.8 111
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-10 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2140/7 D 0 g 1005
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2180/12 D 8 28.4 941
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 D 4 16.3 349
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2640/3 D 7 37.8g 522
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/12 C 3 16.9 428
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/11 B 0 35.0g 615
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1640/2 D 0 30.7g 110
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Dånpilen Dånpilen   [v 3] 2140/1 D 1 34.8 54
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2140/8 D 0 g 343
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/8 D 6 16.6 814
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2160/9 D 0 34.2g 1192
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 1640/3 D 0 g 117
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Dånpilen Dånpilen   [v 3] 1640/3 D 4 35.9 87
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 1680/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 B 0
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1660/7 D 0 18.7g 170
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-5 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/9 A 0 g 116
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-2 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/5 D 8 17.4 478
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Birka Linn Birka Linn   [s 3] 2140/9 C 6 34.0 822
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/2 C 0 34.8g 832
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-2 I'm on Fire I'm on Fire   [s 3] 2140/8 D 8 21.2g 855
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2180/8 C 0 31.2 299
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Johana Baker Johana Baker   [s 3] 2140/12 C 6 18.0 270
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-4 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1640/6 D 5 17.4g 624
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 1640/6 D 5 28.4 662
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2160/14 A 0 36.3g 339
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/5 C 1 19.0 26
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-8 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/12 B 0 35.6g 243
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Svarthöfde Svarthöfde   [v 3] 2180/15 B 0 g 1032
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2140/14 A 0 17.5 460
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/4 C 0 17.8g 176
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-2 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 1660/12 B 0 38.1g 363
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Höstbodennis Höstbodennis   [v 4] 2140/4 D 0 31.4g 286
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/11 C 3 13.9 313
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 1640/12 A 3 17.0 303
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/5 C 0 37.5g 877
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-12 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/4 D 0 g 65
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/6 C 1 14.0 58
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/2 D 2 17.0 227
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-4 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/9 B 3 33.7 385
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-7 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2160/12 D 0 19.3g 989
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/4 C 6 15.9 349
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2160/6 C 4 34.0 158
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2160/3 C 5 35.4 521
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-1 Flippans Selina Flippans Selina   [s 3] 2140/3 D 6 38.1 1055
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/9 B 0 21.7 34
2018-03-23 2018-03-23 Romme-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/6 B 6 37.5g 113
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 5] 2140/1 C 3 37.9 97
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-1 Titans Ila Titans Ila   [s 3] 2140/1 C 3 38.3g 165
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/5 D 5 18.4 54
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2660/5 D 0 18.3 361
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Kattens Julien Kattens Julien   [v 5] 2140/7 C 2 19.9 169
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Aileen Laday Aileen Laday   [s 6] 2140/11 C 1 18.6 30
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-2 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/1 D 0 17.5 294
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/11 D 5 15.9 676
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/1 D 6 35.7 434
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/2 D 0 29.9g 45
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/8 D 5 30.0 376
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/9 C 5 18.8 1088
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2160/10 B 0 g 219
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-8 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 2140/1 D 7 32.3 683
2019-12-12 2019-12-12 Romme-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/10 C 0 20.0 861
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Årdals Snuppa Årdals Snuppa   [s 5] 1640/9 C 0 g 159
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/7 C 1 28.2 74
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-2 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 1640/2 D 7 32.7 434
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/12 C 0 441
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2160/8 C 7 31.0 87
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/2 D 0 g 260
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2660/7 D 0 37.3 555
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/4 D 6 20.3 579
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/7 D 2 28.1 146
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-8 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2160/13 B 6 37.2g 534
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/9 C 0 21.4 250
2019-11-15 2019-11-15 Romme-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/1 D 5 19.6 456
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2140/2 C 3 35.0g 524
2019-11-08 2019-11-08 Romme-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/12 A 1 28.7 59
2019-11-08 2019-11-08 Romme-8 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/1 D 7 21.8g 1132
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 2140/2 C 5 37.5g 478
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-2 Tara T.H. Tara T.H.   [s 3] 2140/6 D 0 26.1g 603
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2640/3 B 4 29.8 358
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1660/10 D 6 28.0 1163
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2160/13 D 8 35.2 837
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/4 D 0 20.8g 925
2019-10-19 2019-10-19 Romme-2 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/2 B 2 26.0 194
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2160/11 A 0 17.0 357
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1640/2 C 5 28.6g 268
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2160/15 D 0 17.4 1000
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/8 D 5 17.5 285
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 1640/2 D 0 38.5g 152
2019-09-10 2019-09-10 Romme-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/5 D 0 18.7 797
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1660/8 A 1 29.9 28
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 3] 1640/3 D str
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-3 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/3 D 6 39.1 732
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/7 C 0 17.5 1314
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-8 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/3 D 6 35.5 649
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/1 C 1 27.0 34
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/1 D 0 19.4 1043
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2140/7 B 0 16.2 157
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-1 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2160/5 D 8 35.3 1137
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/3 B 0 21.8g 526
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/8 A 3 30.0g 48
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 4] 2140/8 C 7 38.2g 638
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/5 B 0 g 228
2019-07-26 2019-07-26 Romme-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/5 C 0 18.6g 448
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 4] 2140/9 D 0 38.7g 666
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-2 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/14 B 0 23.8g 986
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2180/12 A 1 29.4 43
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-9 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 3] 2140/6 D 0 36.0g 660
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 3] 2140/11 C 2 18.5 661
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/3 A 4 30.6 36
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 1640/11 C 0 g 365
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-7 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2180/10 A 3 30.6 77
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 2160/6 C 0 35.9 535
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-1 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/10 A 4 28.9 181
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 760
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2160/15 D 8 39.3g 1617
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1660/8 A 2 27.9 145
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 2160/12 D 7 14.1 397
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 C 6 15.0 141
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/2 B 6 16.8 51
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/1 C 0 g 118
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 D 6 14.9 685
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2160/14 C 7 31.6g 388
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-3 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/9 B 1 15.7g 271
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/3 C 6 16.2 113
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-8 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 3160/12 C 0 32.1 1182
2019-05-02 2019-05-02 Romme-4 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2640/4 C 5 17.8 767
2019-05-02 2019-05-02 Romme-7 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 1640/11 C 3 32.5 635
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-2 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/4 B 0 g 126
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/7 A 8 28.2 64
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-8 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2160/9 D 5 15.7 478
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Birka Linn Birka Linn   [s 4] 1660/12 C 0 37.7g 280
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-2 Svarthöfde Svarthöfde   [v 4] 2140/12 C 5 33.0 353
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/2 C 5 27.9 506
2019-04-07 2019-04-07 Romme-9 I'm on Fire I'm on Fire   [s 4] 2140/11 C 5 17.2 540
2019-04-07 2019-04-07 Romme-10 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/1 D 4 13.6 451
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-5 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 1640/3 D 0 37.6g 516
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 1640/3 D 4 13.9 637
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2140/2 D 6 36.4g 348
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 1660/13 C 0 27.4g 200
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 2140/5 D 0 17.9 294
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-5 Titans Ila Titans Ila   [s 4] 2160/13 D 0 g 605
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 9] 1640/9 D 6 13.5 534
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 2140/4 C 3 33.9g 69
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2160/14 B 0 29.4g 104
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Titans Ila Titans Ila   [s 4] 1640/1 D 2 31.8g 308
2019-01-18 2019-01-18 Romme-2 Johana Baker Johana Baker   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 405
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 5] 2140/3 B 2 29.2 57
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-3 Dånpilen Dånpilen   [v 4] 2140/4 D 5 33.2 184
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/3 C 0 685
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-3 Nygårds Hilma Nygårds Hilma   [s 6] 1640/3 C 0 g 853
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 7] 1640/11 D 0 18.9 725
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-2 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2160/14 D str
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2160/4 D 4 18.3 863
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 1640/6 D 5 32.1 265
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-1 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2140/12 D 5 20.6 746
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/3 D 5 19.8 358
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-3 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/10 B 5 19.8 247
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-7 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2660/12 B 6 37.1g 50
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/4 D 8 38.3g 565
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-2 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/3 D 5 18.7g 841
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/3 B 0 23.2g 115
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 D 4 17.4 718
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-5 Grysta Svarten Grysta Svarten   [v 4] 1640/1 D 6 32.7 402
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/5 D str
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-1 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/2 C 4 18.1 834
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-4 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2140/3 D 4 30.0 258
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-9 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 A 7 18.2 1000
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/6 C 5 36.3 584
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Kattens Balboa Kattens Balboa   [v 3] 2140/6 D 0 22.1g 563
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/7 D 0 16.4 597
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/8 B 3 16.9 129
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/9 D 6 15.3 1273
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/11 A 2 18.1 85
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/12 C 0 36.6g 353
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-7 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/9 B 7 17.4 1047
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-8 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1660/11 B 3 31.3 714
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-3 So Good So Good   [s 3] 2140/8 D 0 g 983
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Kattens O'Malley Kattens O'Malley   [v 3] 2140/10 D 0 19.0 1285
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-2 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/4 C 8 36.3g 947
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/2 B 0 g 907
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2140/3 B 3 32.2g 60
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-5 So Good So Good   [s 3] 2140/10 D 0 18.4 2492
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-10 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 A 0 262
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-3 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/3 D 5 32.8 1539
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-1 So Good So Good   [s 3] 2140/9 C 5 18.0 2083
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/1 D str
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/7 D 0 15.6 708
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-3 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/2 D 5 33.8 637
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 8] 2140/10 D 0 17.2 351
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1680/13 A 2 30.7 166
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/5 C 0 16.0 816
2020-08-14 2020-08-14 Romme-10 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2160/7 C 0 g 427
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/11 B 7 18.1 2033
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-6 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2160/10 C 0 34.4g 1883
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/1 B 7 14.2 271
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/5 B 0 15.9 521
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 So Good So Good   [s 3] 2140/9 B 5 17.3 1582
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-3 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/6 B 0 21.8g 442
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-1 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 1680/11 A 6 36.8g 46
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 So Good So Good   [s 3] 2140/10 C 7 18.2 3085
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-2 Kattens Moddy Kattens Moddy   [v 3] 2180/8 B 0 g 84
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/2 D 5 13.4 762
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-7 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1660/7 B 5 32.0 659
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-1 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/12 C 6 17.4 1888
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-1 Rosens Tora Rosens Tora   [s 3] 2140/6 D 7 34.6 501
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-2 S.G.Eleven S.G.Eleven   [s 3] 2140/12 C 7 22.4g 862
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-3 So Good So Good   [s 3] 2140/5 D 8 17.1 932
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-1 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/1 B 0 g 366
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/8 D 0 18.8 467
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/10 C 5 16.0 431
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/13 C 0 16.3 1298
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/11 C 0 34.3g 639
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2640/8 D 0 19.4 2295
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 So Good So Good   [s 3] 2140/2 D 6 18.5 401
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 B 2 16.9 211
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 She's Just Joy She's Just Joy   [s 3] 2140/2 D 5 17.4 694
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/9 C 5 31.5 1542
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-1 So Good So Good   [s 3] 2140/5 C 0 g 772
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-3 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/4 D 0 g 1710
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-6 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/8 D 6 14.2 770
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-3 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/10 D 5 15.7 767
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 3180/15 B 0 32.2 1137
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/11 C 5 14.5 1174
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 1640/7 C 6 26.0 760
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-4 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/1 D 0 g 488
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-9 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2140/3 D str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2640/4 D 0 33.8 495
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2160/6 D 0 g 495
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/1 D 0 g 514
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/15 B 6 15.0 881
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2640/8 B 5 28.9 552
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C 1 17.1 62
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-1 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/8 D 0 18.8 1422
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-2 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/11 C 5 14.4 1046
2020-03-31 2020-03-31 Romme-2 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/10 C 7 28.0g 449
2020-03-31 2020-03-31 Romme-7 Svarthöfde Svarthöfde   [v 5] 2160/6 C 2 33.5 505
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-7 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2640/2 D 5 28.8 421
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-9 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/3 D 0 12.9 1053
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2640/9 D 0 18.7 976
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-6 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/11 D 0 16.0 1102
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/4 C 3 17.3 236
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 1640/5 D 6 12.3 458
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/11 B 7 28.6 471
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/8 C 0 19.0 404
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/7 D 0 g 671
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-7 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/4 D 3 16.6 806
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2140/1 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-5 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/5 D str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-1 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/2 D 4 14.9 355
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Birka Linn Birka Linn   [s 5] 1640/8 C 0 770
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-4 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 1640/12 D 6 14.5 980
2020-02-14 2020-02-14 Romme-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 1640/7 D 6 16.2 323
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 8] 2140/3 C 1 18.3 463
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/2 C 4 19.5 85
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 I'm on Fire I'm on Fire   [s 5] 2140/13 B 0 18.6 1642
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Birka Linn Birka Linn   [s 5] 2140/3 B 6 31.7 453
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-4 Höstbodennis Höstbodennis   [v 6] 2160/9 D 0 29.2 785
2020-01-31 2020-01-31 Romme-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2140/3 D 0 39.4g 647
2020-01-31 2020-01-31 Romme-6 Tara T.H. Tara T.H.   [s 4] 2140/2 D 0 19.3 758
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-2 Crazy Cat Lady Crazy Cat Lady   [s 4] 2140/1 B 6 17.5 505
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 1640/3 D 3 35.1 1524
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-7 Dånpilen Dånpilen   [v 5] 2160/7 B 0 36.3g 51
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-1 Telmi Linn Telmi Linn   [s 4] 2160/12 A 6 35.8g 82
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-7 Dånpilen Dånpilen   [v 5] 2140/1 C 0 g 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se