Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Tomas Pettersson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Tomas Pettersson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Tomas Pettersson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/2 D
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 2140/6 C
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Twigs Dominator Twigs Dominator   [v 4] 2140/12 C
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Puccini Puccini   [v 5] 2160/9 C
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-6 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/9 C
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 2140/4 D
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 4] 2160/5 C
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-5 M.J.'s Frost M.J.'s Frost   [v 3] 2160/6 C
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 J.B.Burnout J.B.Burnout   [v 4] 2140/1 D

Nyheter för travkusk Tomas Pettersson


När Rajesh Face såldes på auktion som unghäst slog han rekord. Aldrig tidigare hade en ettåring sålts för så mycket..


När Rajesh Face såldes på auktion som unghäst slog han rekord. Aldrig tidigare hade en ettåring sålts för så mycket pengar i Europa. Än är det långt kvar innan hästen går ihop ekonomiskt men sättet han inlett fyraåringssäsongen på lovar gott.
- Håller vi hästen frisk och fräsch har han en fin karriär framför sig. Han är något extra, sa Adrian Kolgjini, vars far Lutfi Kolgjini tränar hästen.
Från bakspår fick Rajesh Face avancera framåt tidigt. Med knappt två och ett halvt varv kvar till mål satt han i ledningen. Där sprang hästen och ruskade lite på huvudet innan han lämnade konkurrenterna.
- Jag var inte helt tillfreds med hans beteende. Jag är hundra nöjd med allt annat men inte att han inte riktigt tar styrning.
Det var Rajesh Faces andra raka seger över mastiga 3 140 meter och det är inget snack om att styrkan är hans främsta vapen.
- I derbyt är det lång distans och det är det i Prix d’Amerique också...

Stjärnskottet vann med egna hästen
20-åriga Kim Moberg börjar bli en maktfaktor på Solvalla. Med pappa Svante Båth-tränade Coffie U.N.G., som Moberg själv deläger, tog hon sin femte seger för året på huvudstadsbanan.
- Han är så himla fin att köra den här hästen. Han är så trevlig så det är inte klokt, sa stjärnskottet efter att hästen levererat en virvlande spurt från köposition.
- Han biter tag så bra i grejerna när han får fritt så jag var inte orolig även om det inte såg så bra ut från sidan.
En ruggig spurt från långt ner i kön levererade även Rolex Bigi på Åby. Han gjorde första starten på nästan nio månader och första för tränaren Maria Törnqvist. Hon hade bevisligen förberett honom på bästa sätt. Med Thomas Uhrberg i sulkyn satt sjuåringen sist när hästarna dundrade in på upploppet. När mållinjen nåddes var han först.
- Så jäkla kul alltså! Vad bra han var! Han betyder jättemycket för mig. Han är ett affischnamn och en väldigt bra kompis, sa den överlyckliga tränaren.

Lång resa till vinnarcirkeln
Jan Norberg hade gjort resan från Umeå för att köra Robert Berghs hästar på Åby och det ångrade han knappast när han lämnade Mölndal. Med Balfour i tömmarna lyckades Norberg med liten marginal svara upp innerspåret och sedan kämpade hästen storstilat när han höll undan till knapp men säker seger.
- Det blev onödigt tight i mål tyckte jag. Jag kanske skulle ha kört lite fortare på mellanvarvet för han är stark och hade kunnat köra ett varv till, sa segerkusken.

Dubbla skrällar på Solvalla
Omgångens stora överraskningar kom på Solvalla. Första ledde Tomas Pettersson från start till mål med Jan Sundell-tränade sexprocentaren Udo och sedan satte Torbjörn Jansson dit Elke Frintas tvåprocentare Let It Happen. Övriga V86-lopp vanns av Charlotte Myren Tuverus-tränade Charisma K.W. (Johnny Takter) och Roger Walmanns King City (Örjan Kihlström). 48 inlämnade V86-system innehöll samtliga vinnare och för det belönades de med 116 937 kronor. Sju rätt delade ut 678 kronor och sex rätt gav 51 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med 1,2 miljoner kronor insprunget är King City inte ens uppe i gulddivisionen. Det hindrade emellertid inte Roger Walmann från att prata om Elitlopp..


Med 1,2 miljoner kronor insprunget är King City inte ens uppe i gulddivisionen. Det hindrade emellertid inte Roger Walmann från att prata om Elitloppet sedan hästen spurtat hem årsdebuten på Solvalla från andra par utvändigt.
- Egentligen skämtar jag lite för normalt sett är han ingen häst för Elitloppet men jag är jättenöjd med hur han debuterade i dag, det var otroligt faktiskt, så vi får väl se. Jag har ju lovat Exodus Hanover i Elitloppet också så jag får väl ha en häst i varje heat, sa Walmann med ett skratt.
I sulkyn satt Örjan Kihlström och han hade en formidabel afton på huvudstadsbanan. Redan innan V86-tog sin början vann han två lopp och utöver King City vann han också med Stig H Johanssons Un Dernier Rire och Roger Walmanns Explosive River inom ramen för kvällens huvudspel.
- Det här känns lite extra. Det är sällan man vinner fem lopp, i synnerhet på "Valla". Det har flutit på något helt enorm, sa toppkusken.

Fyraårigt sto presenterade sig
Solvallaserien mönstrade ett knippe fina fyraåringar och Jim Oscarsson-tränade stoet Mariana överraskade både spelare och kusk när hon på lätta hovar spurtade till seger från rygg på ledaren.
- Jag tyckte att hon mötte lite för bra hästar och trodde inte på seger utan körde mest för en bra placering. Men jag underskattade henne. Det var bättre spänst i henne i dag än tidigare. Hon har tagit åt sig loppen bra, sa Kevin Oscarsson.
Årets komet i svensk travsport satte också dit Mr Perfection åt pappa Jim utanför V86-kupongen och tidigare under dagen vann han V4-lopp i Halmstad.
- Det går väldigt bra nu och jag får köra jättefina hästar, sa kusktalangen.

Dubbelt Röcklinger i Sundsvall
Solvalla delade på V86-omgången med Bergåker och Solvallatränaren Björn Röcklinger valde att tillbringa kvällen på bortaplan. Det var ett vinnande val. Först tog han en överlägsen seger från ledningen med egentränade Samantha Y. I loppet efter rundade han upp utvändigt om ledaren med Michael Demmers-tränade Lima Star och därifrån krossade stoet sina konkurrenter.
Två favoriter infriade också förväntningarna på Bergsåker. Mellby Dealer stod i en klass för sig med sin tränare Roger Nilsson i sulkyn och Ajlexes Cubano höll undan med ett nödrop efter att körande Tomas Pettersson fått bestämma tempot i ledningen.
- Det blev lite för spännande tycker jag...han fick gå väldigt sakta första varvet. Men det klart, banan var lite seg och han hade inte startat på ett tag. Huvudsaken är att han vann, sa tränaren Anders Jonsson.
På V86 lyckades 17 system pricka in samtliga vinnare och för det belönades de med 334 850 kronor. Sju rätt betalade 2 316 kronor och för sex rätt fick man 158 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Amatörtränaren Anders Jonsson med licens på Rommetravet har kunnat lägga mera krut på hästar sedan en tid. Efter ett yrkesliv so..


Amatörtränaren Anders Jonsson med licens på Rommetravet har kunnat lägga mera krut på hästar sedan en tid.
Efter ett yrkesliv som journalist och bland annat verksam som inrikeschef på Ekot, har han börjat kunna ta det lite lugnare som pensionär.
Mer tid med hästarna – rena proffset med andra ord?
- Njahaa, jag vill nog kalla mig amatör! säger Anders Jonsson och skrattar.
På gården Stora Hälla i Falun har han tre hästar, varav ett avelssto. Räknar man alla travare han är iblandad kommer man upp i elva hästar.
- Jag håller i tio konsortier och äger hästarna tillsammans med väldigt många människor. Vi har tio tävlingshästar. Ja, en är bara två år. Så det är nio jag är med på som förhoppningsvis ska starta i år, säger Anders Jonsson.

Pettersson bara kör
Bollnäsproffset Tomas Pettersson är en av tränarna konsortiet anlitar. När det kommer till Ajlexes Cubano är Pettersson emellertid ”bara” kusk.
Jonsson tränar den sjuårige valacken själv sedan slutet av fyraåringssäsongen och har lyckats bra. Ajlexes Cubano har tecknat sig för två V75-segrar så här långt, en i klass I i Bollnäs hösten 2015 och en i bronsdivisionen i Hudiksvall nu i september.
- Han har varit med ganska mycket i V75 och placerat sig i rikstoton nästan i varje start. Det var en väldigt bra proposition åt honom på Bergsåker på onsdag och även om han inte är riktigt lika bra som då han vann på Hagmyren i september ska han räknas med chans.

Bäst utan skor
Ajlexes Cubano är bäst den varma årstiden. Eller rättare sagt, hästen är bäst barfota.
Just på onsdag (1 mars) upphör barfotaförbudet i svenskt trav att gälla. Nu är det tillåtet att tävla med valfri balans igen.
- Han går ju bäst barfota, jag har hållit igång honom och startat under vintern som en del i träningen. Det lär inte gå att köra barfota i Sundsvall i början av mars men jag anmälde honom för att loppet passade så bra. Det här blir också första starten på en månad. Han var inte som bäst i den senaste starten och fick en träningsperiod i stället.
Hur känns hästen för dagen?
- Han känns bra i träningen och är precis lika pigg som vanligt. Så det verkar bra.
Inte som bäst senast, menar du. Ajlexes Cubano fick väl ett ganska tufft lopp där utvändigt ledaren?
- Visst. Han höll ju ändå skapligt. Men han verkar inte bry sig så mycket om dödens eller har i vart fall inte gjort det tidigare. Nu blev han sexa på Solvalla efter att Tomas valt att gå upp utvändigt ledaren med honom. Han gillar att gå där framme utan att ha någon framför sig.
Det handlar om en startsnabb häst som borde kunna sitta i ledningen en sådan här gång?
- Det kan nog bli så. Spets är nog bättre än att gå i dödens också. Vi hoppas på en lång sommarsäsong och jag tror att han kommer att kunna hävda sig rätt bra i silver. Han har otroligt hållbara ben och tävlar nästan året om. När han vann V75 i september visade han ju vilken fin häst han är, säger Anders Jonsson.
Vid segern i bronsdivisionen på Hagmyren öppnade Ajlexes Cubano 1.09,5 första 500 meterna till ledningen och gick säkert undan till slut. 1.11,3 över 1640 meter, bilstart gäller som ett rekord för dalahästen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sista loppet är kört. 2016 är över och därmed är det klart vilka som blir kuskchampion på landets travbanor.Ulf Ohlsson blev..


Sista loppet är kört. 2016 är över och därmed är det klart vilka som blir kuskchampion på landets travbanor.
Ulf Ohlsson blev historik, förutom överlägsen seger i den allsvenska kuskligan med 410 segrar, blev han först att vinna tio championtitlar på ett år.
När vi summerar 2016 är Ulf Ohlsson bäst på Bergsåker, Bollnäs, Dannero, Eskilstuna, Gävle, Hagmyren, Romme, Solänget, Umåker och Östersund.

Här följer en sammanställning över kuskligorna på landets travbanor 2016:

Arvika:
1) Kristian Lindberg, Årjäng, 4-0-0
2) Mikael J Andersson, Färjestad, 3-2-4
3) Niclas Benzon, Färjestad, 3-1-1

Axevalla:
1) Carl Johan Jepson, Färjestad, 29-40-28
2) Stefan Söderkvist, Åby, 25-22-17
3) Björn Goop, Färjestad, 24-15-12

Bergsåker:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 59-40-29
2) Per Linderoth, Bergsåker, 39-28-26
3) Ulf Eriksson, Bollnäs, 24-19-18

Boden:
1) Sandra Eriksson, Boden, 18-18-17
2) Petteri Joki, Finland, 16-16-14
3) Roger Nilsson, Boden, 15-11-14

Bollnäs:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-19-17
2) Ulf Eriksson, Bollnäs, 18-13-10
3) Örjan Kihlström, Solvalla, 14-4-2

Dannero:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 13-10-8
2) Per Linderoth, Bergsåker, 10-6-6
3) Henrik Svensson, Bergsåker, 5-5-7

Eskilstuna:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 32-10-19
2) Örjan Kihlström, Solvalla, 27-17-9
3) Jorma Kontio, Solvalla, 25-19-14

Färjestad:
1) Björn Goop, Färjestad, 50-29-18
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 32-30-22
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 25-20-20

Gävle:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 23-23-16
2) Ulf Eriksson, Bollnäs, 12-11-8
3) Örjan Kihlström, Solvalla, 11-6-6

Hagmyren:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 23-10-10
2) Tomas Pettersson, Bollnäs, 8-4-4
3) Rauno Pöllänen, Gävle, 8-0-1

Halmstad:
1) Johan Untersteiner, Halmstad, 40-24-20
2) Peter Untersteiner, Halmstad, 31-26-29
3) Stefan Söderkvist, Jägersro, 23-20-21

Hoting:
1) Jan Norberg, Umåker, 4-1-3
2) Angelica Holm, Dannero, 3-0-0
3) Rikard N Skoglund, Bollnäs, 2-5-2

Jägersro:
1) Christoffer Eriksson, Jägersro, 49-42-34
2) Johnny Takter, Jägersro, 45-32-31
3) Peter Untersteiner, Halmstad, 44-44-32

Kalmar:
1) Johan Untersteiner, Halmstad, 31-24-19
2) Tommy Zackrisson, Kalmar, 22-16-29
3) Christoffer Eriksson, Jägersro, 22-15-15

Karlshamn:
1) Kim Eriksson, Mantorp, 3-1-1
2) Stefan Persson, Halmstad, 2-1-1
3) Torbjörn Jansson, Solvalla, 2-1-0

Lindesberg:
1) Mattias Djuse, Solvalla, 7-3-3
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 7-2-1
3) Jorma Kontio, Solvalla, 6-9-7

Lycksele:
1) John Östman, Umåker, 3-3-1-2
2) Hanna Olofsson, Boden, 3-3-1-0
3) Sandra Eriksson, Boden, 3-0-1

Mantorp:
1) Claes Svensson, Vaggeryd, 21-10-7
2) Björn Goop, Färjestad, 20-9-7
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 16-12-20

Oviken:
1) Peter Eriksson, Bollnäs, 3-1-2
2) Mikael Halvarsson, Östersund, 2-2-1
3) Arne Nilsen, Norge, 2-2-1

Romme:
1) Ulf Ohlsson, Bergsåker, 31-26-19
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 23-12-7
3) Ulf Eriksson, Bollnäs, 20-13-16

Rättvik:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 15-13-7
2) Ulf Ohlsson, Bergsåker, 14-6-9
3) Nicklas Westerholm, Romme, 8-3-3

Skellefteå:
1) Ove A Lindqvist, Umåker, 18-7-8
2) Leif Eriksson, Skellefteå, 10-7-9
3) Krister Söderholm, Umåker, 8-9-5

Solvalla:
1) Örjan Kihlström, Solvalla, 128-104-56
2) Erik Adielsson, Solvalla, 70-66-44
3) Jorma Kontio, Solvalla, 70-44-53

Solänget:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-7-4
2) Micael Melander, Dannero, 7-3-8
3) John Östman, Umåker, 5-7-4

Umåker:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 21-15-9
2) Jan Norberg, Umåker, 16-11-16
3) Ove A Lindqvist, Umåker, 15-11-13

Vaggeryd:
1) Peter Untersteiner, Halmstad, 9-8-7
2) Stefan Söderkvist, Åby, 8-4-4
3) Johan Untersteiner, Halmstad, 6-2-5

Visby:
1) Claes Sjöström, Solvalla, 20-16-8
2) Thomas Jonsson, Kalmar, 19-11-12
3) Petter Karlsson, Örebro, 12-14-11

Åby:
1) Peter Untersteiner, Halmstad, 62-48-36
2) Stefan Söderkvist, Åby, 33-27-37
3) Johan Untersteiner, Halmstad, 31-23-21

Åmål:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 11-6-7
2) Robert Bergh, Åby, 6-2-1
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 5-6-4

Årjäng:
1) Carl Johan Jepson, Färjestad, 14-11-14
2) Björn Goop, Färjestad, 12-9-4
3) Kristian Lindberg, Årjäng, 8-8-7

Örebro:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 25-13-18
2) Björn Goop, Färjestad, 24-10-10
3) Jorma Kontio, Solvalla, 24-9-20

Östersund:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 21-15-12
2) Per Linderoth, Bergsåker, 19-15-7
3) Ove A Lindqvist, Umåker, 13-18-13

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen o..


Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen och ju mer pengar hästarna tjänat desto sämre startspår hade de enligt förutsättningarna.
Det blev ett rivigt lopp där Pasi Tikkala-tränade Mountain Cleaver (startspår 13) vann efter en mycket stark prestation tillsammans med Erik Adielsson.
Från sjunde utvändigt attackerade Erik Adielsson på första bortre långsidan, fick svar av Örjan Kihlström bakom Top Notch Lady Ås men då drog Erik Adielsson ytterligare i högertömmen och via fjärdespår tog sig Mountain Cleaver fram utvändigt ledaren varvet kvar.
600 kvar tryckte Erik Adielsson till och övertog ledningen från Estelle Webb och sedan var dramatiken över. Mountain Cleaver vann säkert även om Dedes Mythical avslutade mycket vasst tillsammans med Sune L Nilsson.
- Det kändes faktiskt ganska tryggt hela vägen, sa Erik Adielsson trots dramatiken när han fick kasta ut sin häst i fjärdespår när han attackerade och sedan positionen utvändigt ledaren ytterligare ett halvvarv.

Kihlström vann dubbelt på huvudstadsbanan
I V86-2 kunde inte Örjan Kihlström försvara innerspåret i starten med Lincoln Lawer, men han kom ut direkt i andraspår, hamnade före favoriten Cash A Cheque Em och det avgjorde loppet. Varvet från mål körde Örjan Kihlström till och Lincoln Lawer kunde ta över spets från tidiga ledaren Indian Four. Cash A Cheque Em var tapper utvändigt ledaren men stumnade sista 100 meterna och Lincoln Lawer, som tränas av Stefan Melander, kunde gå ifrån till femte årssegern.
- Vi hade fint läge och det löse sig fint, kommenterade Örjan Kihlström.
I V86-4 tog Örjan Kihlström ett tidigt initiativ med andrahandsfavoriten Mellby Exotic och väl i spets dominerade det treåriga stoet loppet. Roger Walmann tränar segrarinnan som gjorde sitt andra besök i vinnarcirkeln i 14:e starten.

Spetssegrar
Erik Lindegren har stallet i form och när Lotus Gil kom till ledningen i V86-1 fick de andra köra om andrapriset. Segern underlättades av att storfavoriten Casanova Sisu hade en sämre dag och galopperade in på upploppet.
Spets och vinst handlade det även om i V86-6 på Solvalla där Jim Oscarsson ledde varje meter tillsammans med treårige Mr Perfection.

Skrällar på Bergsåker
Det här var en onsdag då Bergsåker, med ett krävande underlag, bjöd på flera skrällar.
74-oddsaren Quatre Star stod för kvällens största överraskning då han spurtade in som etta i V86-5 tillsammans med sin tränare Henrik Svensson.
- Jag har sagt att som fyraåring kommer den här att bli bra, men det verkar börja lite tidigare än så, sa Henrik Svensson.
I V86-3 serverade Tomas Pettersson 21-oddsaren Hummingbird Cake ett perfekt lopp i rygg på ledaren Quick Crown och när luckan kom på upploppet avgjorde det treåriga stoet ganska bekvämt.
- Jag hoppades kunna servera henne ett sådant här lopp, jag har sett att hon är bäst på kortspeed, sa skrällkusken.
- Hon har känts bra i träningen och jag trodde hon var lite på gång, sa tränaren Erik Holm som inte var lika överraskad som spelarna.
Även V86-7 bjöd på en skräll då 20-oddsaren Boys Going In hittade mållinjen först i ett namnkunnigt startfält tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Beau Mec såg länge ut att vara på väg mot segern i ledningen, men 500 kvar övertog Partout Simoni som travat utvändigt ledaren. När även han tröttnade var det Boys Going In som höll farten bäst och vann före Poochai.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Här följer en sammanställning över kuskligorna på landets travbanor 2016 till och med 17 december:Arvika: 1) Kristian Lindberg, Å..


Här följer en sammanställning över kuskligorna på landets travbanor 2016 till och med 17 december:

Arvika:
1) Kristian Lindberg, Årjäng, 4-0-0
2) Mikael J Andersson, Färjestad, 3-2-4
3) Niclas Benzon, Färjestad, 3-1-1

Axevalla:
1) Carl Johan Jepson, Färjestad, 28-36-26
2) Björn Goop, Färjestad, 24-15-12
3) Stefan Söderkvist, Åby, 20-20-17
Kvarvarande tävlingsdagar: 21, 30

Bergsåker:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 59-39-29
2) Per Linderoth, Bergsåker, 38-26-24
3) Ulf Eriksson, Bollnäs, 23-19-16
Kvarvarande tävlingsdagar: 21, 28

Boden:
1) Sandra Eriksson, Boden, 18-18-17
2) Petteri Joki, Finland, 16-16-14
3) Roger Nilsson, Boden, 15-11-14

Bollnäs:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-19-17
2) Ulf Eriksson, Bollnäs, 17-12-9
3) Örjan Kihlström, Solvalla, 14-4-2
Kvarvarande tävlingsdag: 23

Dannero:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 13-10-8
2) Per Linderoth, Bergsåker, 10-6-6
3) Henrik Svensson, Bergsåker, 5-5-7

Eskilstuna:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 32-10-19
2) Örjan Kihlström, Solvalla, 27-17-9
3) Jorma Kontio, Solvalla, 25-19-14

Färjestad:
1) Björn Goop, Färjestad, 47-26-17
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 31-28-22
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 22-19-18
Kvarvarande tävlingsdagar: 19, 29

Gävle:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 23-23-16
2) Ulf Eriksson, Bollnäs, 12-11-8
3) Örjan Kihlström, Solvalla, 11-6-6
Kvarvarande tävlingsdag: 27

Hagmyren:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 23-10-10
2) Tomas Pettersson, Bollnäs, 8-4-4
3) Rauno Pöllänen, Gävle, 8-0-1

Halmstad:
1) Johan Untersteiner, Halmstad, 37-22-17
2) Peter Untersteiner, Halmstad, 25-25-28
3) Stefan Söderkvist, Jägersro, 21-19-20
Kvarvarande tävlingsdagar: 19, 28

Hoting:
1) Jan Norberg, Umåker, 4-1-3
2) Angelica Holm, Dannero, 3-0-0
3) Rikard N Skoglund, Bollnäs, 2-5-2

Jägersro:
1) Christoffer Eriksson, Jägersro, 47-42-33
2) Johnny Takter, Jägersro, 43-30-27
3) Peter Untersteiner, Halmstad, 40-42-32
Kvarvarande tävlingsdagar: 20, 27

Kalmar:
1) Johan Untersteiner, Halmstad, 29-23-18
2) Christoffer Eriksson, Jägersro, 22-15-15
3) Tommy Zackrisson, Kalmar, 20-16-28
Kvarvarande tävlingsdag: 18

Karlshamn:
1) Kim Eriksson, Mantorp, 3-1-1
2) Stefan Persson, Halmstad, 2-1-1
3) Torbjörn Jansson, Solvalla, 2-1-0

Lindesberg:
1) Mattias Djuse, Solvalla, 7-3-3
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 7-2-1
3) Jorma Kontio, Solvalla, 6-9-7

Lycksele:
1) John Östman, Umåker, 3-3-1-2
2) Hanna Olofsson, Boden, 3-3-1-0
3) Sandra Eriksson, Boden, 3-0-1

Mantorp:
1) Claes Svensson, Vaggeryd, 21-10-7
2) Björn Goop, Färjestad, 18-8-6
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 16-12-20
Kvarvarande tävlingsdag: 31

Oviken:
1) Peter Eriksson, Bollnäs, 3-1-2
2) Mikael Halvarsson, Östersund, 2-2-1
3) Arne Nilsen, Norge, 2-2-1

Romme:
1) Ulf Ohlsson, Bergsåker, 29-25-19
2) Magnus Jakobsson, Färjestad, 23-12-7
3) Ulf Eriksson, Bollnäs, 18-13-16
Kvarvarande tävlingsdagar: 22, 30

Rättvik:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 15-13-7
2) Ulf Ohlsson, Bergsåker, 14-6-9
3) Nicklas Westerholm, Romme, 8-3-3

Skellefteå:
1) Ove A Lindqvist, Umåker, 18-7-8
2) Leif Eriksson, Skellefteå, 10-7-9
3) Krister Söderholm, Umåker, 8-9-5

Solvalla:
1) Örjan Kihlström, Solvalla, 124-102-56
2) Jorma Kontio, Solvalla, 69-43-53
3) Björn Goop, Färjestad, 68-44-39
Kvarvarande tävlingsdagar: 21, 26

Solänget:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-7-4
2) Micael Melander, Dannero, 7-3-8
3) John Östman, Umåker, 5-7-4

Umåker:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 20-14-9
2) Jan Norberg, Umåker, 15-11-15
3) Ove A Lindqvist, Umåker, 15-11-13
Kvarvarande tävlingsdag: 25

Vaggeryd:
1) Peter Untersteiner, Halmstad, 9-8-7
2) Stefan Söderkvist, Åby, 8-4-4
3) Johan Untersteiner, Halmstad, 6-2-5

Visby:
1) Claes Sjöström, Solvalla, 20-16-8
2) Thomas Jonsson, Kalmar, 19-11-12
3) Petter Karlsson, Örebro, 12-14-11

Åby:
1) Peter Untersteiner, Halmstad, 61-46-35
2) Stefan Söderkvist, Åby, 31-26-37
3) Johan Untersteiner, Halmstad, 31-22-20
Kvarvarande tävlingsdagar: 22, 29

Åmål:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 11-6-7
2) Robert Bergh, Åby, 6-2-1
3) Carl Johan Jepson, Färjestad, 5-6-4

Årjäng:
1) Carl Johan Jepson, Färjestad, 14-11-14
2) Björn Goop, Färjestad, 12-9-4
3) Kristian Lindberg, Årjäng, 8-8-7

Örebro:
1) Magnus Jakobsson, Färjestad, 25-12-16
2) Björn Goop, Färjestad, 24-10-10
3) Jorma Kontio, Solvalla, 24-8-20
Kvarvarande tävlingsdag: 23

Östersund:
1) Ulf Ohlsson, Solvalla, 19-15-11
2) Per Linderoth, Bergsåker, 19-13-7
3) Ove A Lindqvist, Umåker, 13-18-13
Kvarvarande tävlingsdag: 20

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Udo Udo   [s 4] 1640/7 D 4 12.5 100
2017-05-19 2017-05-19 Romme-8 Bengan Palema Bengan Palema   [v 7] 2140/5 C 6 18.4 282
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Remains Remains   [s 7] 2140/9 C 0 g 379
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2640/10 C 6 15.3 408
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 1640/1 B 0 36.4g 139
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 1640/2 D 0 19.4 62
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 4] 2140/1 D 2 19.1 432
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-3 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 1640/10 C 3 14.3 101
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2640/3 D 5 17.3 234
2017-05-12 2017-05-12 Romme-3 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 8] 2160/12 D 0 29.8g 665
2017-05-12 2017-05-12 Romme-2 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 2160/12 B 8 18.2 332
2017-05-12 2017-05-12 Romme-1 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/2 D 3 18.4 826
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 2160/7 B 3 17.9 528
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Avantis Red Witch Avantis Red Witch   [s 4] 1640/5 D 1 17.4g 40
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 5] 2160/8 D 4 28.9 232
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Look Twice Look Twice   [v 5] 1640/3 D 4 15.1 196
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Pecorino Pecorino   [v 4] 2160/7 A 6 17.8g 61
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Amor Winner Amor Winner   [v 10] 2640/5 D 0 g 346
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-7 Udo Udo   [s 4] 2140/12 C 5 15.0 334
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Bengan Palema Bengan Palema   [v 7] 2140/2 C 6 19.5g 146
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Raclette Raclette   [s 4] 1640/3 B 4 14.8 33
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Stradivarius Stradivarius   [h 6] 2140/3 C 3 14.7 282
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 2140/8 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 1640/1 B 0 14.4g 115
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-2 Global Upfront Global Upfront   [s 3] 2140/1 B 3 17.7 133
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Twigs Dominator Twigs Dominator   [v 4] 2140/4 C 2 17.7 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-1 Lovely Star Lovely Star   [s 3] 2140/5 C 4 19.3 129
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 On Track Piraya On Track Piraya   [v 8] 2680/13 C 0 16.1g 287
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-4 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2140/5 C 5 16.9 390
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 2140/2 B 0 g 42
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Leonas Santo Leonas Santo   [v 6] 3180/15 C 0 15.9g 780
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-5 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/3 C 3 15.1 480
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-9 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 1660/11 A 4 18.4 66
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Remains Remains   [s 7] 2660/7 C 7 18.0 87
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Amor Winner Amor Winner   [v 10] 2180/12 B 0 19.5g 126
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 2160/4 B 2 16.7 121
2017-04-29 2017-04-29 Romme-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2160/10 A 3 14.6 26
2017-04-29 2017-04-29 Romme-3 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 3] 2140/1 C 7 19.9g 122
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Udo Frontline Udo Frontline   [v 4] 2140/6 A 0 19.4 27
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 10] 2160/7 C str
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-7 Udo Udo   [s 4] 2160/12 A 3 16.6 31
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-6 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 9] 2140/5 D 5 14.1 240
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-1 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 2140/7 D 4 18.9 462
2017-04-21 2017-04-21 Romme-8 Sweet Letter Sweet Letter   [s 3] 2140/10 D 8 19.1 560
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 D 7 17.2 709
2017-04-21 2017-04-21 Romme-10 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 6] 2160/9 B 5 16.4 67
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2140/2 D 0 g 443
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 8] 2160/11 C 8 31.5g 45
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-9 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 1640/8 B 5 14.6 217
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-8 Raclette Raclette   [s 4] 2140/8 B 5 17.4 48
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 7] 2140/6 C 0 16.3 708
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 8] 2680/11 C 0 15.4 707
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 2160/8 A 4 17.2 257
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Turn to Win Turn to Win   [s 3] 2140/4 C 0 19.1 863
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Rote Pärla Rote Pärla   [s 11] 1660/7 B 8 30.2 268
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Twigs Dominator Twigs Dominator   [v 4] 2140/6 D 1 18.0 32
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 2160/6 B 0 g 117
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-1 K.A.Pabel K.A.Pabel   [v 8] 3160/12 D 6 30.1 459
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2160/4 D 0 25.8 666
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/1 D 2 13.5 54
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-8 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 538
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-6 Udo Frontline Udo Frontline   [v 4] 2140/5 A 4 18.8 73
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 4] 2140/3 C 0 28.6g 94
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Lamino Lamino   [v 6] 2160/12 B 4 16.9 379
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-2 Amor Winner Amor Winner   [v 10] 2140/4 D 0 21.5g 367
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 1640/4 C 0 16.2 135
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/1 D 0 g 354
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 18.3 147
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Look Twice Look Twice   [v 5] 2140/9 B 1 17.6 29
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 6] 2160/13 D 0 19.4 367
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 1640/4 C 0 15.1g 40
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 8] 2160/7 D 3 31.0 305
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-7 Remains Remains   [s 7] 2160/12 C 5 15.1 444
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-2 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 2140/2 C 3 18.1 328
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-1 Silver Sprinta Silver Sprinta   [s 3] 2140/3 D 7 33.8 285
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-3 Unique Frontline Unique Frontline   [v 4] 1640/5 D 0 17.9g 199
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-1 Sweet Letter Sweet Letter   [s 3] 2140/6 C 8 19.0g 244
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-5 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/7 C 6 15.2 334
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/1 D 5 16.9 59
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-6 Usain Frontline Usain Frontline   [v 4] 2140/4 C 0 g 479
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 4] 2140/1 D 7 17.5 189
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2140/5 D 5 16.0 114
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 4] 2140/2 C 0 g 430
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Wild Thing Wild Thing   [v 7] 2140/4 C 1 14.6 97
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 D 0 13.8 356
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-1 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/5 D 6 14.9 1240
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-7 Raclette Raclette   [s 4] 1660/13 A 1 15.0 196
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-3 Rudolf Will Rudolf Will   [v 6] 2140/7 B str
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-2 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 4] 2140/11 B 0 20.7 1095
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-8 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 1640/3 D 5 14.4 290
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 4] 2160/3 C 5 28.8g 293
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-2 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 3] 2140/3 C 0 16.7g 137
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-1 Lovely Star Lovely Star   [s 3] 2140/11 D 8 19.6g 617
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 M.J.'s Frost M.J.'s Frost   [v 3] 2140/3 D 0 g 197
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Twigs Dominator Twigs Dominator   [v 4] 2140/5 D 0 g 196
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-9 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 1640/6 D 0 14.8 495
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-9 Amor Winner Amor Winner   [v 10] 2140/10 D str
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-8 Udo Udo   [s 4] 1640/1 C 1 14.1 84
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 Usain Frontline Usain Frontline   [v 4] 2140/4 C 0 19.5 241
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-4 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 5] 2140/4 D 0 g 476
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 4] 2140/6 C 0 17.2g 518
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/15 C 4 13.9 522
2017-03-24 2017-03-24 Romme-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 6] 2140/7 A 0 26.5 84
2017-03-24 2017-03-24 Romme-7 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 4] 2160/11 C 2 16.6 50
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Tequila Palema Tequila Palema   [s 8] 2660/8 A 2 15.5 88
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2640/4 D 4 26.7 554
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-3 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 2140/4 D 4 18.5 116
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/5 C 2 17.0 193
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2160/7 B 4 19.8g 172
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-3 Messitj Messitj   [v 5] 1640/3 D 3 17.2g 51
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Brynässa A.C. Brynässa A.C.   [s 5] 2140/1 D 0 452
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Wild Thing Wild Thing   [v 7] 2140/11 B 7 17.9 47
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/7 C 6 16.3 541
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/6 D 0 37.6 470
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-8 Progression* Progression*   [v 5] 3140/10 C 0 19.0g 393
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 1660/13 B 2 16.8 161
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-1 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 3] 2160/6 C 5 17.3 152
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/3 C 1 14.6 60
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-3 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 5] 2140/7 C 5 17.5 413
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-10 Leonas Santo Leonas Santo   [v 6] 2640/12 D 0 14.8 461
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-6 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/9 C 7 15.6 669
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Messitj Messitj   [v 5] 2140/1 D 4 16.4 66
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 4] 2160/12 C 8 17.4 470
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-7 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 2140/7 B 4 18.6 37
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Udo Udo   [s 4] 1640/11 B 6 14.8 184
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2140/12 B 5 15.7 565
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-5 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 2140/3 D 8 33.7 208
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Amor Winner Amor Winner   [v 10] 1660/9 C 0 16.1 658
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-1 Raclette Raclette   [s 4] 2160/10 B 0 17.7 277
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-10 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 5] 2140/1 D str
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Remains Remains   [s 7] 2140/9 D 5 14.6 488
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-11 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 4] 1640/7 B 2 14.1 46
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Unique Frontline Unique Frontline   [v 4] 2140/5 D 0 17.9 393
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-1 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 3] 2160/8 B 0 20.1g 44
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-6 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/4 C 1 16.0 19
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-4 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 4] 2180/5 C 4 30.2 56
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-3 J.B.Burnout J.B.Burnout   [v 4] 2140/1 D 0 g 35
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 5] 2640/4 D 1 18.0 26
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-5 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 4] 2140/2 C 3 20.7 75
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 5] 2140/9 B 6 20.0 126
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Remains Remains   [s 7] 1640/3 D 2 15.5 95
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 2160/11 A 0 g 285
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 1640/9 C 5 13.7 662
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 6] 2160/11 A 0 26.9 127
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/5 D 0 537
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 L.K. L.K.   [v 8] 2140/9 D 0 15.0 994
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 5] 2140/3 D 7 17.5 570
2017-02-24 2017-02-24 Romme-3 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 4] 2160/13 A 0 20.9g 47
2017-02-24 2017-02-24 Romme-1 Vici Frontline Vici Frontline   [v 3] 2140/6 D 0 24.9g 272
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-4 Udo Udo   [s 4] 2140/4 B 6 16.2 62
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 2140/1 B 3 18.6 87
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 Xanthis Cornelis Xanthis Cornelis   [v 9] 2660/11 B 0 17.0 279
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 5] 2160/7 A 0 23.8g 103
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-2 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2160/7 C 6 29.3 25
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-1 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2160/9 A 3 19.4 150
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 5] 2160/5 C 4 29.6 90
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-4 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/4 C 3 14.6 139
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-9 Xanthis Cornelis Xanthis Cornelis   [v 9] 2640/11 B 0 16.5 174
2017-02-12 2017-02-12 Romme-11 Poppins Poppins   [s 10] 2160/11 B 0 17.4 851
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 9] 2160/13 D 0 15.1 76
2017-02-12 2017-02-12 Romme-7 Remains Remains   [s 7] 2160/9 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 3] 2140/2 D 0 g 445
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Look Twice Look Twice   [v 5] 2160/13 B 4 16.2 147
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 5] 2140/2 D 4 17.2 261
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 1660/9 D 5 24.5 324
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 1640/8 C 0 15.9 65
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-3 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 2140/4 D str
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 2140/8 C 1 17.2 127
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-4 Digital Moon Digital Moon   [s 6] 2160/10 B 7 17.5g 95
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Holding Position Holding Position   [s 6] 2640/5 C 0 18.6g 283
2017-02-03 2017-02-03 Romme-6 Poppins Poppins   [s 10] 1640/5 D 0 16.4 482
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Wheel Well Wheel Well   [s 5] 2160/7 C 5 17.5 1028
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 Resplendent Resplendent   [s 4] 2140/10 D 7 21.5g 485
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Wild Thing Wild Thing   [v 7] 2140/9 B 0 15.1 44
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Udo Udo   [s 4] 2140/10 A 2 16.6 78
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Verk Verk   [v 10] 2160/6 D 0 32.6 681
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 9] 1640/12 C 5 12.9 467
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Remains Remains   [s 7] 2640/5 D 5 16.3 825
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 5] 2140/8 B 5 15.6 398
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-4 Brynässa A.C. Brynässa A.C.   [s 5] 2140/4 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-3 Poseidon Dream Poseidon Dream   [v 10] 1660/8 A 2 14.8 69
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-2 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 379
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-1 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 B 0 g 544
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 4] 2140/2 C 3 15.7 163
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-4 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 4] 1640/5 B str
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-12 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 3] 2140/3 C str
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-10 Leonas Santo Leonas Santo   [v 6] 2640/9 D 3 14.3 709
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 5] 2160/15 A str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/9 D 0 18.2g 323
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 4] 2140/7 B str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Serena Star Serena Star   [s 7] 2140/9 D 0 16.4 768
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-6 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 360
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 1640/5 B 2 15.9 29
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-3 Usain Frontline Usain Frontline   [v 4] 2140/2 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-1 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 2160/9 B 2 34.3 42
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 1640/10 C 6 14.7 85
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Raclette Raclette   [s 4] 2140/5 D 3 17.7 539
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Wild Thing Wild Thing   [v 7] 2640/1 B 3 16.0 88
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Fredrik Laday Fredrik Laday   [v 9] 1640/12 C 0 17.1g 286
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-6 Look Twice Look Twice   [v 5] 2160/8 C 0 16.6 619
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Resplendent Resplendent   [s 4] 1640/7 D 4 18.5 193
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Verk Verk   [v 10] 1660/15 D 0 31.0g 1465
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2160/15 C 4 17.8g 854
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 5] 2140/9 D 4 17.6 163
2017-01-20 2017-01-20 Romme-3 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 1660/12 C 6 31.2 444
2017-01-20 2017-01-20 Romme-10 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2140/7 C 4 17.0 244
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2140/6 D 0 16.6 713
2017-01-20 2017-01-20 Romme-8 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 9] 2140/6 C 3 15.3 84
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-9 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 4] 2140/7 B 0 16.7 27
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-7 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 5] 2140/8 C 4 29.3 440
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-5 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 4] 2140/3 D 5 17.5 558
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Esther Easter Esther Easter   [s 3] 2140/8 C 0 92
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 8] 2140/4 D 8 17.7 820
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Serena Star Serena Star   [s 7] 2660/15 D 0 18.9 1293
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Martayrol Martayrol   [s 6] 2160/8 C 0 g 179
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2160/10 B 5 17.4 97
2017-01-11 2017-01-11 Romme-3 Light My Dreams Light My Dreams   [s 4] 2140/1 D 0 20.7g 600
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Global Sacrifice Global Sacrifice   [v 5] 2160/14 A 5 19.3g 180
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-4 Unique Frontline Unique Frontline   [v 4] 2140/1 D 0 20.3 58
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Make It Best Make It Best   [v 7] 2160/5 C 8 17.5 263
2017-01-07 2017-01-07 Romme-12 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 5] 2160/3 B 4 29.7g 64
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 5] 2640/3 D 0 g 158
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/4 C 0 15.4g 120
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2160/13 C 0 17.0 1027
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-10 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 5] 2160/7 C 3 18.3 60
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-9 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 9] 2160/10 A str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 2660/11 D str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Bältra Spider Bältra Spider   [v 5] 2660/12 B str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-3 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 1660/10 C 3 35.2 72
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2160/13 C 5 18.4 218
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Twigs Atkin Twigs Atkin   [v 6] 2140/8 D 0 18.1 446
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Leonas Santo Leonas Santo   [v 5] 2660/12 C 2 19.9 89
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 Raclette Raclette   [s 3] 2140/10 D 3 21.4 775
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Global Sacrifice Global Sacrifice   [v 4] 2140/5 B 3 21.2g 146
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2180/10 A 0 37
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-4 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2180/8 B 6 28.8 45
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 2140/7 D 4 32.3 440
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Unique Frontline Unique Frontline   [v 3] 1640/5 B 5 18.7 68
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-7 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/4 C 2 37.0 39
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 B 2 17.0 64
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Make It Best Make It Best   [v 6] 1640/8 C 0 g 100
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-2 Lome Linda Lome Linda   [s 8] 1640/1 D 3 30.4 324
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 3] 2640/9 D 0 17.7 260
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-8 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2160/8 B 2 16.7 307
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 3] 1640/5 B 1 14.6 217
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 K.A.Pabel K.A.Pabel   [v 7] 2140/9 D 7 29.7g 112
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2640/5 C 6 19.8 192
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2640/1 C 4 18.1 36
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2160/8 C 4 17.3 100
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2640/2 C 0 17.9 190
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Plus Two Plus Two   [v 8] 2140/2 D 3 16.6 402
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 2140/4 D 0 g 223
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2640/6 B 6 31.8g 41
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 French Pride* French Pride*   [v 7] 1640/9 D 5 15.2 511
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2660/6 A 4 18.3 36
2016-12-16 2016-12-16 Romme-6 Aberfeldy Aberfeldy   [s 5] 2140/6 B 3 15.1 90
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 8] 2180/11 B 0 g 63
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2160/11 B 4 18.2 188
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-10 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 2640/11 C 4 18.8 184
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 8] 2140/12 C 4 14.6 128
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 8] 2140/8 D 5 31.7 715
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-6 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 1640/7 D 0 g 561
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-5 My Gifted My My Gifted My   [v 4] 2140/3 D 0 19.1g 232
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-3 Sweet Letter Sweet Letter   [s 2] 2140/6 C 3 18.9 114
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-1 Hälsinge Vind Hälsinge Vind   [v 3] 2140/1 C 0 70
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-11 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 3] 2160/14 B 3 17.8 572
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-9 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 2] 2140/7 D 2 16.5 490
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 4] 2180/8 B 2 29.4 259
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-3 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2160/5 C 1 32.0 37
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2160/5 A 3 20.1 60
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/10 C 5 15.7g 42
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2160/13 A 0 g 71
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 8] 2640/4 C str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/9 A 2 19.3 61
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/7 D 3 38.1g 87
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-11 Filipson Filipson   [v 6] 1640/5 B 0 g 81
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2640/1 D 0 1007
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 6] 2640/7 D 0 19.2g 555
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-3 Sweet Letter Sweet Letter   [s 2] 1640/8 B 5 18.2 155
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Tidy Tidy   [s 3] 2140/2 B 2 20.3 77
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2160/8 B 5 19.3 58
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2180/10 A 0 g 44
2016-12-02 2016-12-02 Romme-1 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 306
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Estelle Carjan Estelle Carjan   [s 3] 2140/9 B 0 g 489
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2640/9 D 0 16.5 93
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Martayrol Martayrol   [s 5] 2140/13 D 7 16.1 378
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Remains Remains   [s 6] 2140/4 D 2 16.7 353
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 My Gifted My My Gifted My   [v 4] 1640/6 D 4 15.1 315
2016-12-02 2016-12-02 Romme-11 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/8 C str
2016-12-02 2016-12-02 Romme-9 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2140/2 D 0 14.6 636
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2640/7 D 0 g 536
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 5] 2140/1 D 3 15.7 1327
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2140/12 B 0 g 232
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/13 B 0 15.6 224
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2640/4 C 0 g 149
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 1640/1 B 5 14.1 30
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 2160/10 D 0 17.1 1010
2016-11-24 2016-11-24 Romme-5 Hälsinge Vind Hälsinge Vind   [v 3] 2140/4 B 0 g 45
2016-11-24 2016-11-24 Romme-2 Look Twice Look Twice   [v 4] 2140/3 D 8 15.8 265
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2140/7 B 0 17.1 88
2016-11-23 2016-11-23 Åby-6 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 8] 2640/3 D 0 15.3 86
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/5 C 0 g 770
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2160/10 B 2 17.1 69
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Super Lux Super Lux   [v 6] 3160/11 D 7 17.5 770
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2160/9 A 2 17.4 65
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 7 34.6 345
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Otoro Otoro   [v 9] 2140/4 C 0 556
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 L.C. L.C.   [h 3] 2140/2 D 0 17.8 746
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Leonas Santo Leonas Santo   [v 5] 2140/8 D 6 16.5g 329
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 10] 2140/1 D 6 15.4 636
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2160/8 D 0 17.5g 476
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2140/5 C 1 26.0 38
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 2] 2140/5 C 1 18.6 57
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2160/10 B 0 g 91
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Icarian Icarian   [v 7] 2140/7 D 0 16.3g 498
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Hälsinge Vind Hälsinge Vind   [v 3] 2140/7 C 3 34.8g 65
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/2 C 0 17.2g 66
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/14 C 4 16.5 51
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Pazcal Pazcal   [v 4] 2160/12 B 0 17.4 525
2016-11-12 2016-11-12 Romme-10 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2160/8 B 2 18.2 20
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2160/13 C 1 28.9 45
2016-11-12 2016-11-12 Romme-5 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 4] 2160/6 B 4 17.3 67
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Höstbotuva Höstbotuva   [s 3] 2160/7 C 0 g 123
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 5] 2160/10 C 4 16.1 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-7 Look Twice Look Twice   [v 4] 1640/11 C 0 14.2 511
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/11 B 0 g 236
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 3] 2140/3 C 5 19.0 63
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Unique Frontline Unique Frontline   [v 3] 2140/10 B 5 18.9 28
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Lina Liv Lina Liv   [s 8] 1640/4 C 5 14.4 74
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2140/9 C 0 193
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2660/12 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Hälsinge Vind Hälsinge Vind   [v 3] 2140/7 D 0 g 143
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 2160/13 A 0 79
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 3] 2140/5 D 0 g 164
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 8] 1640/1 C 2 12.0 188
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-9 Nobel Amok Nobel Amok   [v 4] 2140/8 B 4 14.6 29
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 1660/13 B 1 24.4 48
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 1640/1 D 0 14.7 1234
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-6 Com Valle Com Valle   [v 9] 2140/8 B 0 15.7 302
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-5 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 3] 2140/2 D 3 19.0 244
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Sally Steel Sally Steel   [s 4] 2640/1 B 0 17.2 66
2016-11-01 2016-11-01 Romme-9 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 1660/10 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/3 C 3 18.5 144
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Little By Little Little By Little   [s 2] 2140/11 D 7 24.0 534
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/8 A 1 16.6 15
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/10 A 2 16.3 49
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2160/13 A 8 33.3g 66
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-6 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2160/7 B 2 16.3 66
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-7 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 3] 1640/5 D 3 18.9 271
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Hälsinge Vind Hälsinge Vind   [v 3] 2160/14 B 5 36.0g 94
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-4 Platina Platina   [s 4] 2140/4 D 0 17.1g 458
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/2 A 0 16.1 29
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Holding Position Holding Position   [s 5] 2160/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Amor Winner Amor Winner   [v 9] 2140/10 D str
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2140/3 C str
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-2 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2140/5 B 6 17.7 54
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-1 Sweet Letter Sweet Letter   [s 2] 2140/4 C 5 18.5 457
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/4 D 1 17.9 165
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 5] 2140/7 C 0 g 379
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Tidy Tidy   [s 3] 2140/2 D 6 20.9 164
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Remains Remains   [s 6] 2140/2 D 3 17.0 142
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Firstline Firstline   [v 5] 2160/7 B 0 20.9 248
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 1640/5 B 3 17.3 57
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 J.B.Burnout J.B.Burnout   [v 3] 2140/5 C 6 23.0g 34
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 1640/9 D 5 15.4 425
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Look Twice Look Twice   [v 4] 2640/13 B 3 17.9 436
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Twigs U.Canfly Twigs U.Canfly   [s 8] 2160/9 B 6 17.4 193
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 4] 2140/9 B 5 19.0 60
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/7 B 4 21.2 139
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2140/4 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2180/12 A 2 26.7 22
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 5] 2140/3 D 0 g 62
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 4] 2140/6 B 0 16.6 61
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-8 Viola Viola   [s 4] 2160/7 A 0 g 139
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 Udo Udo   [s 3] 1640/5 B 7 17.6g 63
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Unique Frontline Unique Frontline   [v 3] 2140/2 D 4 17.9 119
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2160/11 B 3 16.6 215
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-5 Quando Frontline Quando Frontline   [v 7] 2140/5 D 0 25.1g 284
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-3 Make It Best Make It Best   [v 6] 1640/1 D 0 g 520
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-2 Höstbotuva Höstbotuva   [s 3] 2160/6 B 0 g 17
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 2140/9 B 3 17.3 53
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 9] 2640/2 D 0 17.4 422
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-5 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 42
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-4 Atletico Atletico   [v 6] 1640/3 A 0 18.5 23
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 2160/6 D 6 34.2 213
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/10 B 0 g 148
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Slagbjörn Slagbjörn   [v 9] 2160/11 D 0 18.7 299
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Corleone Boko Corleone Boko   [v 7] 2160/9 D 0 17.7g 406
2016-10-14 2016-10-14 Romme-5 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2140/2 B 0 17.2g 108
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2640/2 C 0 g 113
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/6 A 0 g 478
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 5] 1640/4 D 4 14.9 229
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Pecorino Pecorino   [v 3] 2660/12 B 3 17.3 60
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 1640/8 B 6 14.8g 126
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2140/5 D 0 21.9g 687
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2160/14 B 2 31.6g 119
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Tidy Tidy   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 211
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 8 31.4 678
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Firstline Firstline   [v 5] 2160/11 D 3 16.7 178
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2640/2 B 4 17.5g 105
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Digital Moon Digital Moon   [s 5] 2160/10 D 4 15.9 203
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/1 D 0 g 550
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Remains Remains   [s 6] 2640/7 C 4 16.3 212
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Avantis Red Witch Avantis Red Witch   [s 3] 2140/6 C 5 18.5 73
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Thermal Thermal   [s 6] 2160/8 D str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Dolce Doc Dolce Doc   [s 4] 2640/2 C 6 20.4 224
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Aventus Aventus   [v 5] 1640/3 D str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 1640/2 C 2 34.6 94
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-3 Clinoh Olympic Clinoh Olympic   [s 5] 2640/10 C 0 g 373
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Ulvi Ulvi   [s 5] 2140/1 D 0 37.2g 77
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Com Valle Com Valle   [v 9] 1640/6 A 0 14.1 210
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 5 27.0 452
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Blytung Am Blytung Am   [v 5] 2140/5 A 1 14.8 26
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Höstbo Krabat Höstbo Krabat   [v 9] 2640/3 D 0 28.8 332
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 5] 2140/14 D 5 16.0 308
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2180/9 A 2 29.8 43
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 2160/8 D 0 19.8 405
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Guli Rubin Guli Rubin   [h 4] 2680/3 C 5 29.1 68
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 1660/15 A 0 26.9g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-7 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 2160/10 C 0 15.0 155
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 I'll Fixit I'll Fixit   [v 3] 2140/6 C 5 16.7 116
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-4 Lomex Lomex   [h 3] 2140/1 C 3 29.6g 104
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 10] 1640/2 D 0 g 1984
2016-10-04 2016-10-04 Romme-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2140/2 D 0 14.4 448
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Rune Rune   [v 8] 2140/12 D 0 17.1 406
2016-10-04 2016-10-04 Romme-9 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2160/7 C 5 17.2 214
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2140/4 D 0 g 827
2016-10-04 2016-10-04 Romme-7 J.B.Burnout J.B.Burnout   [v 3] 2140/5 D str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2140/8 B 4 17.2 168
2016-10-04 2016-10-04 Romme-5 Höstbotuva Höstbotuva   [s 3] 2140/3 B 3 35.9g 67
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 1660/4 C 3 14.9 104
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 1640/10 D 8 15.7 212
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-8 Com Valle Com Valle   [v 9] 2140/1 D 2 13.6 665
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2140/2 C 6 14.9 207
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2140/6 C 6 16.9 116
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Höstbotuva Höstbotuva   [s 3] 2140/1 B 3 36.7g 95
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Sailfish Sailfish   [v 5] 2160/7 A 4 16.3 17
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/10 D 0 g 814
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Look Twice Look Twice   [v 4] 2140/7 B 4 15.9 181
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 3] 2140/1 D 0 g 193
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 5] 2140/12 D 4 14.9 443
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-2 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2140/13 A 3 15.9 30
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Sunbop Sunbop   [s 4] 2160/8 D 6 17.7 493
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2180/10 A 4 30.0 77
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Tidy Tidy   [s 3] 2140/6 D 2 17.7 113
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2140/1 B 5 16.2 27
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 7] 2180/11 B 3 29.5 607
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-10 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2160/11 A 2 15.5 46
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Uncle Michael Uncle Michael   [v 8] 2140/3 C 3 15.7 401
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Xanthis Cornelis Xanthis Cornelis   [v 8] 2160/8 D 0 13.9 1309
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-3 Udo Udo   [s 3] 2140/7 D 0 15.0 344
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/8 B 0 12.9 497
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-8 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2140/10 D 4 15.6 178
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/13 B 5 14.4 509
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 2140/11 D 0 23.0g 607
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Udo Frontline Udo Frontline   [h 3] 2140/2 A 0 g 28
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Atletico Atletico   [v 6] 2160/5 D 7 16.4 173
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-5 Electrical Electrical   [s 2] 1640/1 B 3 17.9 50
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Zadar Zadar   [v 10] 2160/13 D 0 18.2 812
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Fender Fender   [v 5] 2148/3 C 7 26.2g 59
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-7 Todays Butterfly Todays Butterfly   [s 7] 2168/12 D 0 14.7g 847
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2148/11 B 4 14.8 48
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Greenstar Greenstar   [v 8] 2160/13 D 5 15.0 80
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/11 D 7 18.8 797
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2160/9 D 0 g 494
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/4 C str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/9 D 0 15.0 154
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Leanki Leanki   [s 6] 2140/12 D str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2140/1 C 5 30.2g 39
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-1 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 3] 2140/7 C 0 18.3g 92
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2160/6 A 1 25.8 11
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/10 C 0 14.2 142
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 2140/12 C 6 14.0 106
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 1640/4 D 1 11.3 56
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Twigs Ceasar Twigs Ceasar   [v 4] 2640/3 D 0 194
2016-09-09 2016-09-09 Romme-6 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 6] 1640/2 D 0 15.2 82
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Murphys Law Murphys Law   [v 3] 2140/7 D 8 19.9g 410
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Udo Udo   [s 3] 2140/1 D 2 16.0 38
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 2160/10 D str
2016-09-09 2016-09-09 Romme-11 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2160/12 B 0 16.9 372
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Xanthis Cornelis Xanthis Cornelis   [v 8] 2140/6 D 0 22.9g 90
2016-09-09 2016-09-09 Romme-8 Rino Dox Rino Dox   [v 12] 2160/7 C 0 24.2 695
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2640/2 B 0 17.2 25
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-11 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 9] 2160/5 C 4 16.2 544
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Moses Mejl Moses Mejl   [h 8] 2140/11 D 0 14.1 638
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2140/6 A 1 25.3g 25
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 6] 2640/9 D 0 16.5 361
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Twigs Ceasar Twigs Ceasar   [v 4] 2140/11 A 1 16.6 40
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Avantis Red Witch Avantis Red Witch   [s 3] 2140/3 D 4 18.1 77
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 Mankemang Mankemang   [v 7] 2640/12 D 6 17.2 323
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 4] 2140/10 D 7 20.2g 44
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-4 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 4] 2160/9 B 0 g 184
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2160/14 B 3 16.5 159
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-7 Rino Dox Rino Dox   [v 12] 2640/6 D 0 24.6g 1446
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/12 D 6 14.0 306
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-8 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 2140/11 C 0 14.7 129
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-6 Leia Skywalker Leia Skywalker   [s 3] 2640/10 B 2 16.4 1446
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-11 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/3 C 0 g 84
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-7 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 3] 2140/1 D str
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 One Memphis One Memphis   [v 4] 2640/1 A 3 17.0 27
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 Pamela Bob Pamela Bob   [s 8] 1640/1 C 0 g 240
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-1 Hazel Tabac Hazel Tabac   [s 3] 2140/5 D 7 20.0 60
2016-08-22 2016-08-22 Romme-9 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2640/7 A 1 16.7 22
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2160/10 A 2 26.4 30
2016-08-22 2016-08-22 Romme-1 Udo Udo   [s 3] 2140/8 A 1 16.1 130
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 1640/2 B 4 14.4 36
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2140/5 C 4 18.3g 28
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-7 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 5] 2140/7 D 0 g 216
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-5 Gloria di Quattro Gloria di Quattro   [s 3] 2140/3 C 1 17.3 16
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2140/9 B 1 18.1 31
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-8 Les Vacances Les Vacances   [v 4] 2140/2 D 0 g 123
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-8 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/2 D 6 38.9g 498
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2140/10 C 3 17.3 131
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-9 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/13 A 7 16.9 85
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 1640/11 D 4 15.8 655
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 4] 1660/9 C 0 30.4g 421
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 3] 2140/10 D 2 19.1 51
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Homare Sawa Homare Sawa   [s 5] 2140/2 D 1 17.6 161
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2180/10 A 1 31.8 55
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/2 B 7 16.5 134
2016-08-16 2016-08-16 Romme-1 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 5] 2140/6 C 2 16.4 68
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 2140/8 D 0 15.8 143
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2140/7 B 3 17.9 35
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2140/10 C 0 g 247
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/8 B 1 13.5 32
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Twigs Ceasar Twigs Ceasar   [v 4] 2640/2 D 0 g 65
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 7] 2640/11 D 4 29.2 792
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2160/13 B 7 16.5 132
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2160/11 B 5 32.4g 66
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/5 C 6 13.8 166
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-7 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 1640/8 D 0 14.2 2173
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 One Memphis One Memphis   [v 4] 2160/8 B 2 15.2 42
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 D 5 12.9 704
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-6 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2140/2 D 6 15.1g 203
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 5] 2140/6 D 3 15.3 143
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-6 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2140/1 B 1 15.2 15
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-1 Avantis Red Witch Avantis Red Witch   [s 3] 2140/1 D 2 18.8 217
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-7 Raclette Raclette   [s 3] 2140/4 C str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Leonas Santo Leonas Santo   [v 5] 2660/11 B 0 16.4 567
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-7 Leo Messi Leo Messi   [v 7] 1640/1 A 1 15.5 18
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-4 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 248
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-2 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2160/9 A 1 27.3 26
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-9 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/8 B 8 19.7 245
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 5] 2160/8 A 2 16.7 38
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Brenne Bragd Brenne Bragd   [v 12] 2160/14 C 7 28.1 102
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 M.J.'s Storm M.J.'s Storm   [v 3] 2140/1 C 2 33.7 43
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Sundsvik Sundsvik   [v 6] 1660/11 D 7 29.4g 312
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 1640/4 D 4 13.6 73
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Puccini Puccini   [v 4] 2140/9 D 0 18.3g 290
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Twigs Ceasar Twigs Ceasar   [v 4] 2640/3 D 0 g 116
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Boy Hornline Boy Hornline   [v 6] 1140/6 C 0 664
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 1640/10 C 0 13.2 338
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Uma Lavec Uma Lavec   [s 4] 2140/5 D 1 16.1 471
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-10 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 2140/5 C 1 14.2 27
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 5] 2140/11 C 6 15.0 393
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2140/5 D 0 16.2 102
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Höstbo Krabat Höstbo Krabat   [v 9] 2140/4 D 0 27.4 804
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Åse Åse   [s 6] 2140/1 D 4 28.9 81
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Clinoh Olympic Clinoh Olympic   [s 5] 2160/5 A 0 g 113
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2140/9 B 4 17.6 37
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Thula Scott Thula Scott   [s 3] 1640/8 D 0 g 339
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-7 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2160/4 C str
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Pingo Ö.K. Pingo Ö.K.   [h 8] 1640/10 C 0 28.7g 240
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Usain Frontline Usain Frontline   [v 3] 2140/5 D 0 21.0g 469
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-9 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 1640/3 B 1 12.0 40
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 2140/4 B 1 14.5 20
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-3 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4] 2140/12 D 4 14.3 258
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-2 Viennetta Viennetta   [s 5] 2140/4 D 0 16.6g 1030
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-3 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 5] 2140/1 B 2 15.7 47
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2140/9 D 3 19.2 518
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 4] 2140/4 C 0 g 209
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Puccini Puccini   [v 4] 2140/3 D 3 18.2 221
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Sundsvik Sundsvik   [v 6] 2180/10 C 4 29.9 405
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Udo Frontline Udo Frontline   [h 3] 2140/6 B 5 17.9 87
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-9 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 5] 2660/5 D 0 g 229
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-5 Dagg Dagg   [s 6] 2140/9 D 0 17.3 309
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 4] 2140/6 C 4 29.0 198
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Catch the Cash Catch the Cash   [s 6] 2160/11 A 0 18.7g 162
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 5] 2160/6 A 0 27.2 110
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 5] 1640/1 B 7 16.2 49
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Ulvi Ulvi   [s 5] 2140/1 D 0 31.3 133
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-5 Å.Widdock Å.Widdock   [v 11] 2160/11 C 0 29.4 737
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 1640/1 C 5 30.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 I Am Ash I Am Ash   [v 5] 2140/9 D 8 19.6 228
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-5 Udo Udo   [s 3] 2140/7 B 6 17.2 106
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Ante Dana Ante Dana   [v 6] 2140/8 B 7 17.1 45
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Linda's Girl Linda's Girl   [s 5] 1640/4 D 0 14.5 297
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-2 Ajlexes Frisco Ajlexes Frisco   [v 3] 2140/6 C 4 18.8g 77
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 L'amoureuse L'amoureuse   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 441
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Raja Ribb Raja Ribb   [v 4] 2140/5 C 1 14.6 16
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-10 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2140/2 C 6 14.5 161
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-2 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 3] 2140/5 C 6 19.3 798
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Hökberg Stinta Hökberg Stinta   [s 4] 2180/11 D 0 g 1014
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Stella Gold Stella Gold   [s 4] 2140/10 D 0 16.0 553
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 3] 2140/2 D 1 17.1 335
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-10 Quantum Estelle Quantum Estelle   [s 4]