V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-4 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 1640/5 0 15.2 302
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Cool Breeze Cool Breeze   [s 3] 2140/3 6 17.0 135
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 3] 2140/5 0 g 175
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-2 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 4] 2140/3 0 22.6 344
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-1 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 3] 2140/2 0 g 837
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Spartacus Lavec Spartacus Lavec   [v 5] 1660/10 2 19.3 18
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Runaway Train Runaway Train   [s 4] 2140/3 4 18.1 235
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-2 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 2660/7 3 18.3 189
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-5 Runaway Train Runaway Train   [s 4] 2140/1 2 18.3 884
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 2160/4 6 19.0 821
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 4] 1640/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-11 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 5] 2140/2 0 g 1166
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-9 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 2660/11 6 17.8 529
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 8] 2180/5 5 27.2 316
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 3] 1640/3 8 43.4 554
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Runaway Train Runaway Train   [s 4] 2160/5 4 18.6 536
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Porto Porto   [v 10] 2140/6 0 18.2 1746
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-8 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 4] 1640/2 1 21.4 159
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Spilta Molly Spilta Molly   [s 6] 2140/2 2 36.5 79
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-4 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 2640/3 1 19.3 402
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 8] 2660/8 6 17.4 453
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Spilta Molly Spilta Molly   [s 6] 2140/2 0 g 710
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 2] 1640/3 5 22.0g 347
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 9] 2140/5 5 17.5 293
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 6] 2140/6 0 19.3 55
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Borga Gringo Borga Gringo   [v 4] 2140/4 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-6 Spilta Molly Spilta Molly   [s 6] 1640/2 1 35.0g 112
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 6] 1660/14 0 16.7 3473
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 2140/1 C 4 21.1 79
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/4 C 2 18.5 175
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-6 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2140/12 D 5 19.9 824
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-4 Soraj Soraj   [v 7] 2180/12 C 3 31.5 502
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-2 Alviano Alviano   [v 5] 3140/2 C 3 20.4 90
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-1 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 1640/5 B 2 17.9 147
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 1640/12 C 2 16.7 378
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2140/1 B 4 17.1 238
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-7 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2140/10 D str
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2160/7 C 0 21.3 539
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2160/10 A 5 17.5 209
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Quid Jam Quid Jam   [v 7] 2640/2 D 0 19.1 462
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-6 Quid Jam Quid Jam   [v 7] 2140/1 D str
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-10 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2640/3 C 5 22.9 138
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-8 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2140/4 D 0 21.1 87
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2640/6 C 2 18.1 305
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Quid Jam Quid Jam   [v 7] 2660/9 D 0 19.4 34
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Soraj Soraj   [v 7] 2160/8 D 8 33.7g 567
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-2 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 1660/7 B 3 18.9 113
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2140/11 C 4 16.4 211
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2160/13 A 4 16.3 76
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2640/5 D 3 16.9 111
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Taxi Jane Taxi Jane   [s 4] 2140/10 D 6 16.5 213
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2180/12 A 2 16.3 71
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-7 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2140/6 C 0 20.3g 282
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Blås Undan Blås Undan   [v 6] 2140/3 C 0 g 43
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2140/7 D 0 18.2 930
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 3160/14 C 7 17.8g 473
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2160/10 C 0 18.2 641
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2140/11 B str
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/3 C str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-9 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2140/12 D 0 16.2 1332
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2140/12 B 0 17.4 281
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 2140/13 D 4 18.4 294
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-3 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2180/8 C 6 29.6 330
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 1640/6 C 7 21.5 78
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2640/6 D 2 17.6 317
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2160/10 C 7 18.2 1000
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/4 C 0 17.9 343
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2140/1 D 5 17.2g 67
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-8 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/6 A 8 15.7 92
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2140/14 C 6 15.8 560
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 442
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-5 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 1660/7 A 0 17.7 166
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-4 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2140/3 C 5 28.1g 105
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 3] 2140/1 D 0 21.7 547
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2140/2 B 2 17.7 68
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-6 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 3180/9 D 4 16.8 774
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-2 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2140/7 C str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/6 D 0 19.7 586
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-3 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 3160/8 D 0 671
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2100/4 B 0 g 33
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2120/8 D 7 20.0 445
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-3 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/11 A 0 18.3 41
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-2 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 1640/11 C 6 14.5 239
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2040/4 C 7 20.9g 48
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-6 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2040/4 B 0 g 79
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-1 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 1660/2 D 0 g 347
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 1660/2 D 0 g 72
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2080/12 A 2 15.8 77
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2040/6 C 4 18.2 52
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/8 D 3 15.5 630
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2160/14 A 0 23.1 365
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Contador Contador   [v 7] 2100/10 D 0 g 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-7 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2100/5 C 2 19.7 67
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2100/10 C 5 21.1 100
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 3] 2100/1 D 4 22.6 62
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-8 Red Isac Red Isac   [v 4] 2120/12 A 0 19.9g 28
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 3] 2100/2 D 2 19.9 88
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-2 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2100/2 C 3 20.9g 33
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 1640/3 D 0 14.6 640
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-9 Contador Contador   [v 7] 2140/9 D 5 17.0 230
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 4] 1640/10 D 0 g 661
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 2140/4 D 0 g 37
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/12 C 0 15.7 467
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 4] 2160/11 D 3 16.1 147
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 4] 2140/1 C 0 21.1g 130
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-5 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 1640/5 D 0 g 399
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-4 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2640/11 D 0 18.1 947
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/11 D 11 19.4g 1335
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-9 Elegance Brodde Elegance Brodde   [v 7] 3160/9 D 0 16.0 803
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 4] 1640/2 C 2 15.3 92
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-3 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 3] 2140/8 D 0 23.8g 726
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2140/6 D 0 g 379
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 2140/10 A 3 17.6 73
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/1 D 5 15.6 173
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-6 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/9 B 0 g 179
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2640/2 D 6 15.7 145
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-11 Fridge Tooma Fridge Tooma   [v 7] 2160/11 C 0 g 138
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-9 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/12 A 1 15.6 354
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 1640/11 D 5 13.8 476
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 2140/1 D 7 17.4 189
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/9 C 0 16.6 268
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-6 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/2 C 1 16.5 102
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 1640/5 D 0 g 352
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-8 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 3] 2140/12 D 0 19.5 308
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-4 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2140/2 D 0 15.1 535
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-3 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2160/10 A 0 g 84
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 2640/4 C 0 g 333
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2160/10 C 0 17.1 250
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 2660/7 D 3 16.7 302
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-6 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/9 D 4 15.8 624
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-11 Spartacus Lavec Spartacus Lavec   [v 6] 2160/8 B 0 17.7 112
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Blås Undan Blås Undan   [v 6] 1640/1 C 0 g 98
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 2140/2 B 0 17.4g 149
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-5 Taxi Jane Taxi Jane   [s 4] 1640/12 D 0 17.0 652
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 3] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-10 Quelque Fois Quelque Fois   [v 7] 2160/7 B 4 18.5 201
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2140/1 D 1 14.9 227
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 4] 2640/3 D 4 18.4 261
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-3 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/11 D 1 14.9 515
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Quelque Fois Quelque Fois   [v 7] 2140/1 D 4 20.2 206
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 4] 2660/5 C 0 25.8g 115
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/8 C 2 17.7 382
2016-03-14 2016-03-14 Norge-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 2140/10 B 3 73
2016-03-14 2016-03-14 Norge-4 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 1640/6 B str
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Spilta Molly Spilta Molly   [s 7] 2180/8 C 0 g 221
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Spartacus Lavec Spartacus Lavec   [v 6] 2180/10 A 0 18.2 46
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-8 Ypperlige Liss Ypperlige Liss   [v 10] 2640/2 D str
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 4] 2160/10 B 5 19.4 102
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-2 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 3] 2140/3 D 4 20.4 265
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-3 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 2660/13 B 3 17.5 141
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-3 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 2160/4 D 1 17.4 628
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2140/15 D 0 17.5 747
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Spilta Molly Spilta Molly   [s 7] 2140/2 D 0 g 368
2016-02-08 2016-02-08 Norge-2 Digital Scale Digital Scale   [s 6] 2140/12 D 0 326
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-3 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 2140/14 A 8 17.7 297
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2140/3 D 0 18.1 847
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-1 Red Isac Red Isac   [v 4] 2140/3 C 4 18.0 214
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Digital Scale Digital Scale   [s 6] 2140/2 D 0 20.2g 289
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-9 Åkare Liss Åkare Liss   [v 8] 3180/11 D 0 19.7 440
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-6 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2140/9 C 4 16.8 487
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2160/10 B 4 19.5 696
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-5 Spartacus Lavec Spartacus Lavec   [v 6] 2160/13 B 0 17.5 75
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-1 Cool Breeze Cool Breeze   [s 4] 2160/7 B 6 17.6 236
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 In Disguise In Disguise   [v 4] 2660/10 B 5 18.5 90
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 1660/9 C 5 18.6 507
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 4] 2160/5 D 6 19.5 506
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 5] 2660/8 D 0 18.3g 294
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Soraj Soraj   [v 8] 2160/9 D 7 32.1 675
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-1 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/6 D 0 18.4 781
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2140/3 D 0 22.2g 842
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 4] 2140/8 D 6 19.4 670
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 5] 1640/11 C 4 15.3 207
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2640/4 D 0 21.5 637
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 4] 1660/11 C 5 21.3 894
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 5] 1660/13 C 0 37.3 218
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 5] 2140/1 D 6 16.2 146
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2140/11 C 0 23.6 476
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-1 Taxi Jane Taxi Jane   [s 5] 2140/13 D str
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2160/4 C 4 17.5 283
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2160/2 D 4 25.4 252
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 3160/5 D 0 19.2 456
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Soraj Soraj   [v 8] 1660/5 C 3 30.2 349
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Royal Love Royal Love   [h 3] 2140/10 D 0 21.9g 46
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Prince S.W. Prince S.W.   [v 3] 2160/9 B 0 17.6 29
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Royal Love Royal Love   [h 3] 2140/5 C 0 20.7g 98
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2160/12 A 5 17.5 48
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Taxi Jane Taxi Jane   [s 5] 1660/11 C 0 g 200
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 5] 2140/1 D 5 14.9 175
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Prince S.W. Prince S.W.   [v 3] 2160/12 A 2 18.1 41
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Tweener Tweener   [v 5] 2140/1 D 3 259
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2180/9 C 3 133
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-2 Mister Alex Mister Alex   [v 3] 2140/8 C 8 26.1g 153
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2140/2 B 5 19.3 47
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 In Disguise In Disguise   [v 4] 2140/5 B 5 19.7 55
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-5 Soraj Soraj   [v 8] 2180/7 B 4 32.5 302
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 5] 2140/15 C 3 15.5 288
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-1 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 5] 1640/1 D 2 34.7 365
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-3 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2640/8 D 0 17.5 716
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-1 Red Isac Red Isac   [v 5] 1640/12 B 4 14.8 394
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 In Disguise In Disguise   [v 4] 1660/8 C 7 16.2 207
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-4 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2640/10 D 0 17.0 574
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-1 Runaway Train Runaway Train   [s 6] 2160/7 D 3 15.9 632
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/3 A 0 g 60
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-6 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/4 B 2 16.9 68
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2160/7 A 2 17.4 124
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Lykkegnista Lykkegnista   [s 8] 2140/2 C 0 g 216
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2660/8 B 6 17.6 819
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 1640/1 B 0 14.2 492
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Red Isac Red Isac   [v 5] 2660/3 C 4 17.4 69
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Mister Alex Mister Alex   [v 3] 2140/4 D 0 20.1g 397
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-7 Lykkegnista Lykkegnista   [s 8] 2100/1 C 0 g 350
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 2100/3 D 6 19.8 511
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2100/3 B 5 17.3g 66
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-1 Royal Love Royal Love   [h 3] 2140/8 C str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-11 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/11 C 3 20.6 287
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-5 Royal Love Royal Love   [h 3] 2140/5 D 7 26.2 83
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 5] 2160/7 B 5 19.4 62
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 1660/9 D 7 24.8g 135
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2040/5 C 4 16.9 352
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 In Disguise In Disguise   [v 4] 2040/2 B 3 17.9 119
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Boreas Petes Boreas Petes   [v 5] 2500/8 C 7 18.4 155
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 1640/2 D 7 13.7 735
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-3 Red Isac Red Isac   [v 5] 2640/8 D 3 15.6 405
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2100/3 D 2 18.4 72
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2120/10 C str
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 In Disguise In Disguise   [v 4] 2120/11 A 1 20.3 32
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-3 Prince S.W. Prince S.W.   [v 3] 2140/7 D 8 17.0 630
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-12 In Disguise In Disguise   [v 4] 1640/3 D 2 57
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2660/12 D 0 16.1 591
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 3] 2140/3 D 5 17.7 291
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 10] 2160/7 C 0 16.8 1211
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 In Disguise In Disguise   [v 4] 2160/6 C 0 18.4 280
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 1640/3 A 0 g 98
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/10 B 6 16.9 465
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/4 D 3 15.3 457
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2140/6 C 2 16.1 62
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 5] 2660/11 C 0 g 90
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 In Disguise In Disguise   [v 4] 2160/10 B 3 18.3 61
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-1 Prince S.W. Prince S.W.   [v 3] 2140/2 D 4 18.3 141
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Quid Jam Quid Jam   [v 8] 2180/8 C str
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-8 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2140/6 D 0 15.9 595
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 227
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-4 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 4] 2140/3 D 8 18.5 267
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 4] 1640/1 D 2 16.9 324
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 In Disguise In Disguise   [v 4] 2140/2 C 2 19.0 81
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2640/15 C 4 16.3 113
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 1640/11 D 0 13.3 811
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-2 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 10] 2140/7 B 0 16.2 506
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 In Disguise In Disguise   [v 4] 2140/4 D 6 21.8 155
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 5] 2140/11 C 2 17.7 46
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-1 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2640/4 D 2 17.5 81
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2140/8 D 3 16.3 165
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-7 Red Isac Red Isac   [v 5] 1640/9 D 2 14.6 186
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 1660/7 A 0 27.3g 794
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Upper Class Upper Class   [v 5] 2660/5 D 0 19.4 493
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2140/1 C 6 17.4 70
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2160/11 D 0 g 708
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2640/1 C 4 17.9 335
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 5] 1640/9 C 2 15.8 58
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2160/13 B 5 20.1g 510
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 1640/7 A 1 15.2 27
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/12 D 0 19.0 649
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Runaway Train Runaway Train   [s 6] 1660/11 D 7 17.7 260
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 5] 2140/5 B 4 17.3g 122
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Åkare Liss Åkare Liss   [v 9] 2140/2 B 0 17.2 292
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 5] 2680/14 A 6 19.6g 85
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Quid Jam Quid Jam   [v 8] 2140/1 D 0 20.7 61
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 8] 2160/7 D str
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/10 D 0 19.2 557
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-5 Järvsömina* Järvsömina*   [s 6] 1640/1 C 3 31.2g 360
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2640/10 D 0 17.9 1320
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Sono di Pa Sono di Pa   [v 7] 1640/8 B 0 15.5 37
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-2 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 2140/9 D 0 g 360
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 2160/11 C 8 31.6 315
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-1 Base Line Base Line   [s 2] 2140/2 D 4 18.4 362
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Tweener Tweener   [v 6] 2660/10 B 5 16.6 112
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1660/6 C 5 17.8 101
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/3 D 4 18.6 359
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-8 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 2640/1 D str
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-2 Samira Exclusive Samira Exclusive   [s 2] 2140/3 C 3 19.9 42
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 648
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2160/11 B 0 g 103
2018-10-20 2018-10-20 Polen-2 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/5 C 0 276
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-6 Samira Exclusive Samira Exclusive   [s 2] 1640/8 D 0 17.7 329
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Frida Taxam Frida Taxam   [s 3] 2140/7 B 7 19.2g 96
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2640/8 D 0 18.2 677
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-1 Samira Exclusive Samira Exclusive   [s 2] 2140/1 C 4 18.2 170
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-6 Frida Taxam Frida Taxam   [s 3] 2140/5 D 6 18.7g 198
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/9 C 5 16.8 240
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-1 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2140/1 D 0 16.5 587
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-8 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2140/2 C 0 15.6 192
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2120/9 B 1 19.2 66
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2100/6 D 6 17.6 235
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-6 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 2140/4 C str
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-8 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 8] 2140/9 B 0 18.8 72
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1680/5 C 2 16.0 256
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2040/4 D 0 17.2 80
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2040/2 C 3 18.9 30
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 1680/12 C 2 14.6 493
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Red Isac Red Isac   [v 6] 2120/7 A 0 21.7g 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-5 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2100/5 D 5 16.5 160
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2120/10 C 7 22.4g 90
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 2100/2 B 2 18.0 22
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2100/5 C 6 19.0 116
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-4 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 1640/11 A 2 16.3 81
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 5] 2140/6 D 0 g 484
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-11 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 8] 2140/4 D 6 17.2 979
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-9 Red Isac Red Isac   [v 6] 3140/3 D 0 17.0g 1568
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2140/6 D 5 17.3 358
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2140/6 D 0 16.5 494
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-7 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 1640/8 D 2 14.6 355
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-5 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 1660/10 A 2 16.0 148
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2640/4 C 1 17.7 31
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2640/7 C 0 19.1 233
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2160/14 B 3 16.4 105
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-4 Prince S.W. Prince S.W.   [v 4] 1640/4 B 0 15.7 134
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-7 Assault Assault   [v 4] 2140/1 C 3 15.3 32
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2180/12 B 0 25.3 350
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-9 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/14 A 0 g 37
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-7 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2140/8 B 4 18.5 340
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 1640/2 D 7 14.1 315
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-1 Royal Love Royal Love   [v 4] 2640/4 D 0 18.4g 246
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/8 C 0 16.8 291
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2140/3 B 2 16.4 18
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-10 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2140/4 D 4 18.6g 144
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-5 Royal Love Royal Love   [v 4] 2140/4 C 4 16.7 34
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-1 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2160/9 D 0 g 468
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/1 D 2 15.4 232
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Royal Love Royal Love   [v 4] 1660/6 B 2 16.7 20
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-3 Upper Class Upper Class   [v 6] 2140/5 C 0 16.5 360
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-2 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2160/4 B 1 16.9g 13
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/4 C 0 142
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 11] 2160/12 C 0 212
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 6] 1640/5 D 0 147
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-2 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2140/1 D 1 25
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-12 Royal Love Royal Love   [v 4] 2140/2 C 3 18.7g 37
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-7 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2140/2 D 1 17.9 69
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2140/1 B 6 17.8 61
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Royal Love Royal Love   [v 4] 2140/2 D 2 16.4 138
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2640/4 D 0 g 1379
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-2 Royal Love Royal Love   [h 4] 2140/1 D 1 19.9 185
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 5] 2140/6 C 0 g 133
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/7 C 0 18.3 151
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-2 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/2 D 3 19.0 791
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2160/15 D 8 18.7 395
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Star Gait Star Gait   [s 7] 2140/11 C 5 20.1 452
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 7] 2140/2 D 4 18.3 285
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-4 Royal Love Royal Love   [v 5] 2140/8 A str
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Prince S.W. Prince S.W.   [v 5] 1640/11 C 4 13.9 184
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-4 Prince S.W. Prince S.W.   [v 5] 2160/3 C 7 15.9 211
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-10 Prince S.W. Prince S.W.   [v 5] 1640/2 D 5 14.0 402
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Base Line Base Line   [s 3] 2140/10 D 0 16.4g 1148
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-4 Prince S.W. Prince S.W.   [v 5] 1640/9 B 3 15.2 427
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-2 Base Line Base Line   [s 3] 2160/8 B 6 18.3 121
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-7 Frida Taxam Frida Taxam   [s 4] 2640/8 C str
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-8 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 1660/6 B 4 15.9 261
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/11 A 7 20.3 166
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Base Line Base Line   [s 4] 2140/15 D 0 g 554
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-4 Samira Exclusive Samira Exclusive   [s 4] 2140/4 D 0 16.4 1701
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 1640/9 D 0 g 343
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 4] 2140/1 D 4 31.8 247
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 1640/12 B 6 15.7 54
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Bounty Laday Bounty Laday   [v 3] 2140/3 C 2 17.5 145
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/5 C 6 17.4 271
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 Base Line Base Line   [s 4] 2120/8 A 3 19.0 33
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2100/2 D 0 g 80
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-1 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 4] 2120/9 B 7 40.3g 81
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-7 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2660/14 B 0 g 250
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/12 D 6 17.1 1275
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 6] 2140/3 B 5 17.9g 191
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-8 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 2140/4 D 6 17.1 802
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-6 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2140/3 D 8 30.8 1210
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-4 Bounty Laday Bounty Laday   [v 4] 2140/2 D 3 16.9 515
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-9 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 2140/11 D 4 17.5 463
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-7 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 1660/10 C 8 37.2g 320
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-3 Bounty Laday Bounty Laday   [v 4] 2140/3 C 2 17.8 173
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-10 Bounty Laday Bounty Laday   [v 4] 1640/7 B 5 17.5 70
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2660/12 D 5 32.8 762
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-7 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2140/2 D 4 31.4 307
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-5 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 2140/10 D 8 16.1 583
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2640/3 D 3 32.2 283
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 2140/5 D 2 16.7 63
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-9 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 1640/6 D 0 18.0 519
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-3 Base Line Base Line   [s 5] 1640/2 D 6 16.8 864
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-1 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 2160/9 D 0 20.3g 1311
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 5] 2140/3 B 0 g 26
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-6 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2140/3 D 4 31.5 366
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-5 Base Line Base Line   [s 5] 2180/6 C 4 17.1 158
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-2 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 6] 2660/7 C 1 18.3 39
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-3 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 6] 2100/10 D 2 19.1 715
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-1 Prince S.W. Prince S.W.   [v 7] 2100/2 C 4 16.9 246
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-6 Prince S.W. Prince S.W.   [v 7] 2100/1 D 3 18.4 168
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-5 Base Line Base Line   [s 5] 2100/2 D 0 20.1g 146
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-3 Ylva Li Karma Ylva Li Karma   [s 6] 2100/1 D 2 29.3 89
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-4 Ylva Li Karma Ylva Li Karma   [s 6] 2120/10 C 0 31.4 117
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-3 Base Line Base Line   [s 5] 2120/7 D 2 17.5 487
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-9 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2660/4 C 4 31.9g 141
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Base Line Base Line   [s 5] 2140/6 C 0 18.1 370
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-1 Taxi Gretha Taxi Gretha   [s 5] 2140/3 D 6 17.1 399
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-3 Edontop Edontop   [v 4] 2140/8 D 0 g 288
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-8 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2640/5 D 0 36.1g 208
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 5] 2640/2 D 8 30.4 494
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-8 Base Line Base Line   [s 5] 2140/12 B 6 17.6 140
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 8] 2140/2 D 7 18.3 933
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 6] 1640/9 C 6 15.5 436
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-2 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 1640/6 C 5 29.1 344
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-5 Fjasko Fjasko   [v 4] 2640/10 A 2 29.2 48
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-7 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/2 C 2 27.9 175
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-8 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/4 A 0 g 16
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-5 Fjasko Fjasko   [v 4] 2640/2 A 2 28.3 20
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-2 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2640/6 D 4 31.7 858
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-11 Fjasko Fjasko   [v 4] 2640/2 D 3 26.8 327
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-4 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/4 B 1 29.3 48
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-2 Edontop Edontop   [v 5] 2140/12 C 0 g 652
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-7 Edontop Edontop   [v 5] 2140/8 D 0 21.4g 1245
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-3 Fjasko Fjasko   [v 4] 2160/6 B 5 29.0 51
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-9 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/8 D 0 g 822
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-2 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2140/4 D str
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-4 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/9 D 4 27.6 500
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-9 Fighter Mearas Fighter Mearas   [v 7] 2160/13 A 0 18.2 197
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-2 Fjasko Fjasko   [v 4] 2100/6 B 5 31.5g 26
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-5 Bounty Laday Bounty Laday   [v 5] 2120/6 C str
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-7 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/5 A 1 28.2 26
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-9 Fjasko Fjasko   [v 4] 2180/7 A 1 30.8 13
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-6 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2180/12 C 0 31.3g 583
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-4 Fighter Mearas Fighter Mearas   [v 7] 2160/8 C 0 16.6g 400
2022-05-18 2022-05-18 Östersund-7 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2140/3 D 0 34.9g 322
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-7 Fjasko Fjasko   [v 4] 2140/6 B 1 31.3 17
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2640/2 C 5 32.3 120
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-2 Fjasko Fjasko   [v 4] 2160/6 B 1 32.8 20
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-7 Bounty Laday Bounty Laday   [v 5] 2140/9 C 5 18.2 235
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-10 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2180/9 D 7 30.6g 681
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-8 Frida Taxam Frida Taxam   [s 7] 1660/6 C 0 20.4g 112
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-6 Weightlessness Weightlessness   [h 4] 2140/3 D 2 19.1 203
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 7] 2160/11 D 0 16.7 1079
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-2 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2640/1 D 0 298
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-1 Edontop Edontop   [v 5] 2160/5 C 5 19.5 483
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 7] 2140/7 D 6 16.2 837
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-9 Frida Taxam Frida Taxam   [s 7] 1640/8 D 6 17.8 1648
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-2 Edontop Edontop   [v 5] 2140/3 D 5 20.0 310
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-1 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 6] 2640/3 D 5 33.0 657
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-5 Remma Remma   [s 3] 2180/7 A 7 34.3g 121
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-1 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 3] 2140/8 B 6 17.3 584
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-6 Remma Remma   [s 3] 2160/6 B 6 34.5 245
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-4 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2140/1 D 5 15.6 212
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-7 Venom W.F. Venom W.F.   [v 4] 2140/2 D str
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-4 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 1640/4 B 6 16.3 52
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-2 Remma Remma   [s 3] 2140/2 D 6 33.3g 137
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-1 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 3] 2140/9 B str
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-3 Remma Remma   [s 3] 2160/5 C 1 34.8 54
2023-10-18 2023-10-18 Solvalla-6 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2140/2 C 8 18.3 211
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-8 Excellent Liss Excellent Liss   [v 6] 1640/7 B 0 16.6 70
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-7 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 9] 2140/2 D 0 15.7 834
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-1 Venom W.F. Venom W.F.   [v 4] 2140/5 D 5 21.3g 294
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-1 Remma Remma   [s 3] 2160/9 C 3 35.2 587
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-6 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2140/12 D 2 16.6 229
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-5 Excellent Liss Excellent Liss   [v 6] 2140/1 B 1 16.2 66
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-3 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 3] 2140/4 B 5 16.6 207
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-3 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2160/10 B 1 16.4 76
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-7 Staro Roseway Staro Roseway   [s 3] 2160/9 B 4 16.6g 171
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-6 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2140/12 C 3 15.0 844
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-11 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 2140/3 C 3 17.9g 51
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-3 Staro Roseway Staro Roseway   [s 3] 2160/10 B 5 15.8 399
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-9 Phoenix Wibb Phoenix Wibb   [v 3] 2140/7 C 4 18.2 37
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-5 Global Daretodream Global Daretodream   [s 4] 1640/9 A 4 16.1 37
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-3 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 6] 2140/12 C 0 17.8 408
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-2 Remma Remma   [s 3] 2140/7 C 4 37.1g 57
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-1 Venom W.F. Venom W.F.   [v 4] 2100/2 D 5 23.5 45
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-8 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 11] 2100/11 D 0 19.0 2016
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-6 Miracolosa Miracolosa   [s 4] 2100/3 C 0 g 22
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-1 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 3] 2160/7 C 7 19.3g 619
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-9 Dansa Undan Dansa Undan   [s 4] 2120/5 B 8 34.2g 36
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-7 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 2100/8 B 1 17.9 56
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-5 Timothy Udsen Timothy Udsen   [v 5] 2100/2 D str
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-2 Remma Remma   [s 3] 2100/8 D 3 37.4 41
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-6 Staro Roseway Staro Roseway   [s 3] 2140/4 D 5 14.4 1124
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-5 Staro Roseway Staro Roseway   [s 3] 2140/3 C 1 16.5 342
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-3 Excellent Liss Excellent Liss   [v 6] 2140/1 D 2 16.1 149
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-1 Phoenix Wibb Phoenix Wibb   [v 3] 2140/2 D 4 20.1g 223
2023-04-24 2023-04-24 Östersund-2 Yoyo Gel Yoyo Gel   [s 6] 2160/9 D str
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-5 Staro Roseway Staro Roseway   [s 3] 2140/1 D 1 18.2 133
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-3 Fjasko Fjasko   [v 5] 1660/6 A 0 28.9g 27
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-2 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 7] 2160/8 C str
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-4 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 7] 1640/1 D 5 29.7 186
2024-04-19 2024-04-19 Östersund-8 Topnotch Liss Topnotch Liss   [v 9] 2140/8 D 8 16.4 839
2024-04-04 2024-04-04 Östersund-6 Spilta Gnista Spilta Gnista   [s 4] 2140/7 D 0 38.9g 642
2024-04-04 2024-04-04 Östersund-1 Topnotch Liss Topnotch Liss   [v 9] 2640/4 D 2 17.7 473
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-5 Staro Roseway Staro Roseway   [s 4] 2140/7 C 6 15.6 157
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-2 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 4] 2140/2 C 3 16.9 307
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-8 Groucho Zet Groucho Zet   [v 5] 2140/6 D 1 20.3 25
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-5 Topnotch Liss Topnotch Liss   [v 9] 1640/5 C 6 16.0 122
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-4 O.M.Flame O.M.Flame   [s 9] 2140/3 D 7 18.2 202
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-5 Spilta Gnista Spilta Gnista   [s 4] 2140/3 D 4 35.3 440
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-2 M.T.Tatanka M.T.Tatanka   [h 4] 2160/12 A 6 17.5 282
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-1 Topnotch Liss Topnotch Liss   [v 9] 2140/3 D 4 16.0 532
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-9 Topnotch Liss Topnotch Liss   [v 9] 2140/1 D 0 16.3 1209ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se