V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 3] 2140/10 0 g 711
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-1 Bergakungen F. Bergakungen F.   [h 2] 1640/1 5 20.4 102
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [h 5] 2140/5 6 14.0 49
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 The True F. The True F.   [v 4] 1640/2 0 18.2g 34
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Demokritos F. Demokritos F.   [v 3] 2140/3 0 g 107
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 3] 2140/6 3 16.8 450
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Demokritos F. Demokritos F.   [v 3] 2140/6 0 g 141
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 The True F. The True F.   [v 4] 2160/9 4 14.4 174
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 Juryman Juryman   [v 3] 2160/8 0 16.9g 1499
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Demokritos F. Demokritos F.   [v 3] 2140/7 0 19.1 574
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Augustus F. Augustus F.   [v 5] 2140/9 4 14.4 19
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2140/3 C 4 17.1 310
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-11 Ancor Rich Ancor Rich   [v 3] 2140/1 D 0 17.6 158
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-2 Höwings Venus Höwings Venus   [s 3] 2140/10 D 5 14.4 703
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Demokritos F. Demokritos F.   [v 4] 2140/2 D 2 15.4 70
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Bergakungen F. Bergakungen F.   [h 3] 2140/9 B str
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Pinewood Man Pinewood Man   [h 2] 1640/5 B 6 20.1g 107
2016-11-23 2016-11-23 Åby-3 Ancor Rich Ancor Rich   [v 3] 2140/5 C 3 15.8 170
2016-11-23 2016-11-23 Åby-1 Staro Little Angel Staro Little Angel   [s 2] 1640/1 D 4 15.4 214
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-2 Pinewood Man Pinewood Man   [h 2] 1640/1 C 3 17.0 297
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-6 Augustus F. Augustus F.   [v 6] 2140/2 C 0 g 59
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Staro Little Angel Staro Little Angel   [s 2] 1640/5 C 2 17.8 33
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Bergakungen F. Bergakungen F.   [h 3] 2140/10 D 6 18.7 193
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Ancor Rich Ancor Rich   [v 3] 2140/3 D 3 15.6 388
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-3 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 2] 2140/6 C 1 17.6 106
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 3] 2140/1 C 4 16.4 243
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Pinewood Man Pinewood Man   [h 2] 1640/6 C 6 18.5g 184
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2140/7 A 5 16.3 108
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-4 Höwings Venus Höwings Venus   [s 3] 1640/4 D 1 14.6 60
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Ancor Rich Ancor Rich   [v 3] 2140/2 D 3 17.0 74
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 4] 2140/2 C 1 16.5 14
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-6 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 4] 1640/5 A 1 14.7 27
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 2] 1640/3 C 1 18.8g 54
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-11 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 4] 2140/7 D 1 15.6 175
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 3] 2140/2 D 0 16.7g 755
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 2] 1640/3 B 8 21.0g 887
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Vital Vital   [v 7] 2140/4 C 5 15.2 414
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-8 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2160/12 C 0 g 214
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 1640/8 D 1 13.8 234
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 2140/1 D 6 15.6 214
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-8 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 3160/10 B 0 16.2 398
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-7 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2160/10 D 5 15.1 299
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-6 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 1640/7 D 6 14.0 979
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Bara Min Bara Min   [s 5] 2140/1 B 6 16.2 69
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2140/12 D 0 16.0g 1254
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-8 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 3180/9 C 4 16.2 686
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/7 C 0 16.6g 175
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-8 Sissy Face Sissy Face   [s 3] 2140/11 B str
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-9 Demokritos F. Demokritos F.   [v 5] 2140/1 B 0 15.4g 473
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-8 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/6 D 0 14.2g 514
2017-10-04 2017-10-04 Åby-8 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2140/4 C str
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-10 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2640/5 D 0 14.1 292
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/5 D 6 14.8 583
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 A Sweet Dance A Sweet Dance   [s 2] 1640/6 C 2 15.5 504
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-11 Demokritos F. Demokritos F.   [v 5] 1640/6 B 1 12.5 24
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-2 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 2] 1640/2 C 4 17.5 143
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-6 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2640/7 C 2 13.9 236
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-2 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2140/6 C 0 g 1145
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-10 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/1 D 6 15.1 323
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-1 A Sweet Dance A Sweet Dance   [s 2] 2140/8 C 0 20.0g 401
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-6 Samantha As Samantha As   [s 3] 1640/6 C 4 13.2 38
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-5 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [v 7] 1640/1 C 4 11.9g 93
2017-09-08 2017-09-08 Charlottenlund-7 Pinewood Man Pinewood Man   [v 3] 2000/2 B 3 27
2017-09-08 2017-09-08 Charlottenlund-5 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2000/4 B 1 17
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 1640/9 D 5 13.7 224
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2160/9 C 1 15.2 91
2017-08-30 2017-08-30 Åby-9 Darling Hornline Darling Hornline   [s 5] 1640/9 B 5 11.5 206
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Pinewood Man Pinewood Man   [v 3] 1640/8 B 2 13.1 34
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 1640/6 C 1 15.2 343
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Falk on Hill Falk on Hill   [h 5] 1640/5 A 3 11.8 69
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2160/11 C 2 15.9 133
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 1609/6 B 0 13.8g 337
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 1640/5 C 5 14.7g 93
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2180/7 B 1 15.3 73
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 3] 2140/1 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-8 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2140/11 C 3 14.0 734
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-5 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 3] 2140/7 D 8 15.9 278
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 The True F. The True F.   [v 6] 2140/2 C 5 14.9 43
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-3 Pinewood Man Pinewood Man   [v 3] 1640/12 C 7 15.4 971
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-4 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/1 B 0 17.1g 442
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-9 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 3] 2140/6 D 5 16.9 265
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-9 Samantha As Samantha As   [s 3] 2140/7 C 4 14.4 672
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-4 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/8 B 2 15.7 58
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [v 7] 2140/9 D 2 14.1 233
2017-04-28 2017-04-28 Åby-2 Bara Min Bara Min   [s 5] 2140/4 D 5 14.4 592
2017-04-28 2017-04-28 Åby-1 Pinewood Man Pinewood Man   [v 3] 2140/1 B 0 16.3 402
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-4 Samantha As Samantha As   [s 3] 2140/12 B 0 17.9g 486
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-2 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2160/6 C 4 14.8 463
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2160/12 A 0 g 556
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-6 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 3] 2140/10 C 2 18.1 91
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-1 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [v 7] 1640/11 B 2 14.0 36
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-4 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2140/6 C 4 14.3g 327
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/3 D 0 15.6 461
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-2 Pinewood Man Pinewood Man   [h 3] 2140/4 C 4 16.8 220
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [v 7] 1640/5 D 0 g 126
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Bara Min Bara Min   [s 5] 1640/3 C 0 13.6 51
2017-04-06 2017-04-06 Åby-7 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 1640/9 C 5 14.0 85
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Pinewood Man Pinewood Man   [h 3] 2140/10 D 6 15.5 1007
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-2 Samantha As Samantha As   [s 3] 2140/2 C 5 17.8g 137
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-9 Bara Min Bara Min   [s 5] 2140/1 C 1 15.0 126
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-4 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2140/2 B 0 16.0 292
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-1 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 3] 2140/3 C 3 14.7 521
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 1640/2 C 6 14.5g 37
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-4 Ancor Rich Ancor Rich   [v 4] 2140/3 D 4 15.0 243
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Bara Min Bara Min   [s 5] 2160/6 C 7 16.5g 326
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 1640/7 A 1 15.2 27
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Rosso Pomodoro Rosso Pomodoro   [v 7] 2640/9 C 2 16.6 96
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 5] 2140/10 A 0 g 20
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Merkulov Merkulov   [h 3] 2140/4 D str
2017-03-08 2017-03-08 Åby-1 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/5 B 3 18.4 38
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/5 D 2 13.1 203
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-1 Samantha As Samantha As   [s 3] 2140/1 C 3 17.3 135
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/5 B str
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-4 Ancor Rich Ancor Rich   [v 4] 1640/2 A 0 18.2g 41
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 6] 2140/3 C 0 g 163
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Bara Min Bara Min   [s 5] 2160/10 C str
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-1 Pinewood Man Pinewood Man   [h 3] 2140/4 C 4 17.9 334
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Ancor Rich Ancor Rich   [v 4] 1640/9 B 1 16.3 30
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 The True F. The True F.   [v 6] 2140/9 A 1 16.6 47
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 6] 2140/2 B 4 16.2 34
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/11 B 0 16.8g 148
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Ancor Rich Ancor Rich   [v 4] 2160/6 B 3 16.7g 153
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Cappucetto Cappucetto   [s 6] 2160/10 B 4 17.8 62
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Borups Nova Borups Nova   [s 6] 2140/9 D 0 18.2 303
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Demokritos F. Demokritos F.   [v 5] 2140/1 C str
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/9 B 0 17.6 90
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/4 B 3 15.5 27
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1640/9 C 2 13.6 87
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2160/7 D 5 16.6 382
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 3] 2140/10 C 3 15.9 87
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Bara Min Bara Min   [s 6] 2140/1 B 3 14.3 58
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/8 B 5 14.3 42
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2640/5 D 5 16.1 24
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/6 C 0 16.8 275
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-3 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1640/3 C 5 12.4 36
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-5 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/5 D 0 15.1 403
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-4 Eastandwest Eastandwest   [h 2] 2000/5 B 2 63
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/10 D 0 16.1 73
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1640/11 A 1 12.5 19
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/6 D 5 13.4 614
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [h 2] 1640/1 C 3 14.6 61
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/11 B 7 13.1 159
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-10 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2640/7 D 0 12.7g 191
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 3] 2140/6 C 4 18.8 79
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-8 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [h 2] 1600/2 D 0 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-2 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/4 B 0 13.9 179
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-7 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2640/5 C 2 13.1 54
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Axl Brown Axl Brown   [v 4] 2140/1 A 1 15.7 20
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Aquamarin Aquamarin   [v 3] 2140/3 D 0 18.4g 255
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 5] 2140/9 D 0 17.0g 251
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 2140/12 D 0 17.9g 160
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-3 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/9 D 0 15.6g 1000
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-1 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 3] 2140/6 B 0 g 99
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-7 Pinewood Man Pinewood Man   [v 4] 2140/5 D str
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-10 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1609/3 C 0 12.5 149
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-3 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/2 C 4 16.0 52
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-7 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1609/8 C 2 12.3 140
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-2 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 3] 2140/6 B 0 16.4 202
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-5 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/8 C 5 18.0 477
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-8 Pinewood Man Pinewood Man   [v 4] 2140/9 D 0 15.5g 487
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Bara Min Bara Min   [s 6] 2140/5 D 5 13.6 125
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2640/12 D 3 13.0 308
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 1640/8 D 6 13.6 144
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-2 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/1 A 0 g 49
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-8 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/2 C 3 15.6 303
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-10 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2140/1 C 5 12.8 321
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/4 B 3 17.0 89
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-3 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 2140/4 C 4 15.9 325
2018-05-23 2018-05-23 Åby-4 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 2140/6 D 4 14.8 394
2018-05-23 2018-05-23 Åby-8 Fellini Boko Fellini Boko   [v 6] 2640/3 D 0 16.3g 490
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-9 Bara Min Bara Min   [s 6] 2140/12 C 5 14.4 85
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-1 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/1 C 5 17.7 167
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 3] 1640/2 C 4 16.8 48
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/4 C 2 13.9 82
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Demokritos F. Demokritos F.   [v 6] 1640/6 B 0 17.6g 97
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-4 Pinewood Man Pinewood Man   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 37
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2160/15 B 0 15.1 154
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/12 C 0 12.3 763
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-9 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2140/5 D 6 12.8 88
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-5 Demokritos F. Demokritos F.   [v 6] 1640/8 B 4 13.8 154
2018-04-28 2018-04-28 Åby-12 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2160/10 C 0 15.6 34
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/11 C 3 13.7 456
2018-04-27 2018-04-27 Åby-9 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2140/1 B 0 13.4 127
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-1 Topaz Face Topaz Face   [v 3] 2140/8 C 6 18.6g 509
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/1 C 1 13.6 26
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-4 Darling Hornline Darling Hornline   [s 6] 1640/1 C 0 g 31
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-5 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2640/7 C 2 14.1 92
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/3 D 4 13.9 90
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2140/7 B 5 16.4 110
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 2160/5 C 0 g 210
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/1 D 5 14.9 398
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-8 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/6 D 0 17.5 294
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-9 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 4] 2140/1 C 1 14.9 125
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-8 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 2140/8 D 5 15.5 378
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 1640/6 C 5 14.5 302
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Hives Hives   [v 6] 1640/8 D 0 g 340
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-8 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/9 C 5 14.8 91
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1640/10 C 5 12.9 142
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-2 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2640/7 C 4 17.3 83
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/5 B 0 14.1 53
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-2 Demokritos F. Demokritos F.   [v 6] 1640/10 A str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 2140/4 B str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 2140/6 D 3 14.7 68
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 1640/10 C 0 20.8g 466
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Fellini Boko Fellini Boko   [v 6] 2140/4 D 0 g 103
2018-01-10 2018-01-10 Åby-7 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/7 C 1 14.8 136
2018-01-10 2018-01-10 Åby-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 4] 1640/5 D 1 13.3 126
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-1 Stepping Sweet Stepping Sweet   [s 2] 2140/7 D 1 17.4 106
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-1 Japiro Star Japiro Star   [h 2] 1640/5 C 1 19.0 33
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/3 C 3 15.5 117
2019-11-15 2019-11-15 Charlottenlund-1 Japiro Star Japiro Star   [h 2] 2000/3 D 1 124
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-7 The Bucket List F. The Bucket List F.   [h 5] 1600/3 B 0 145
2019-11-06 2019-11-06 Åby-8 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/9 C 0 16.1 69
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-2 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/9 B 0 19.0g 276
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-9 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/9 D 0 15.8 358
2019-09-25 2019-09-25 Åby-1 Gianna Am Gianna Am   [s 3] 2140/8 C 8 17.6 645
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 1640/10 B 0 13.7g 65
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-8 A Sweet Dance A Sweet Dance   [s 4] 2140/4 D 0 15.7g 341
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-9 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/1 B 1 13.9 37
2019-09-13 2019-09-13 Charlottenlund-2 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2020/8 B 0 62
2019-09-13 2019-09-13 Charlottenlund-3 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 2500/4 D 0 88
2019-09-13 2019-09-13 Charlottenlund-6 Bara Min Bara Min   [s 7] 2020/3 B 3 65
2019-09-13 2019-09-13 Charlottenlund-7 Bara du Chene Bara du Chene   [v 3] 2020/7 C 0 94
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-3 Baula Baula   [s 3] 2140/9 C 6 15.9 391
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-3 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/7 C 1 13.8 32
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-6 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 1640/7 D 2 11.6 488
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-12 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 1640/5 D 0 16.6g 327
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Bara du Chene Bara du Chene   [h 3] 2140/8 B 4 18.2g 96
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/2 C 3 17.4 427
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-9 Jarreau Boko Jarreau Boko   [v 3] 2140/7 B 0 18.0g 102
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/12 B 1 15.1 41
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Bara Min Bara Min   [s 7] 1640/9 D 4 12.6 671
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-1 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/1 C 0 13.6 698
2019-08-20 2019-08-20 Åby-6 Baula Baula   [s 3] 2140/12 B 4 16.4 52
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-3 Bara du Chene Bara du Chene   [h 3] 2140/9 C 4 17.7g 70
2019-08-08 2019-08-08 Charlottenlund-5 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 2500/5 D 0 52
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Aquamarin Aquamarin   [v 4] 2140/4 A 0 g 24
2019-08-01 2019-08-01 Åby-1 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/10 C 8 18.8g 368
2019-08-01 2019-08-01 Åby-6 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 1640/7 D 3 13.2 315
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/8 C 2 18.8 349
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Bara du Chene Bara du Chene   [h 3] 2140/8 C 5 17.3 461
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/3 B 0 14.1 71
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-8 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/9 D 0 15.0g 710
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-10 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/3 D 6 13.2 309
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-12 Jarreau Boko Jarreau Boko   [v 3] 2140/3 D 7 15.7 673
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Baula Baula   [s 3] 2140/7 B 3 16.2 103
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-2 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/9 A 3 12.3 203
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [h 3] 1640/2 C str
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-3 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/6 B 3 15.9 119
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 1640/6 D 1 11.5 184
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-4 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2160/12 B 2 14.9 56
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-5 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/6 D 7 21.7g 48
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-6 Jarreau Boko Jarreau Boko   [v 3] 2140/10 D 4 16.5 98
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-6 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [h 3] 2140/3 D 5 13.6 655
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-1 Jeannine Boko Jeannine Boko   [s 3] 2140/5 D 0 g 60
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Baula Baula   [s 3] 2140/2 D 0 19.3g 83
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-3 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2640/7 D 4 16.0 64
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-5 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 2660/12 D 7 20.4g 275
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 1640/2 B 2 14.0 38
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Jarreau Boko Jarreau Boko   [v 3] 2140/10 D 1 20.0 35
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-6 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/5 B 1 15.5 31
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 2140/1 B 0 g 27
2019-05-11 2019-05-11 Charlottenlund-5 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 4] 2000/5 D 3 277
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/5 B 2 16.3 19
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-2 Vital Vital   [v 10] 2140/7 C 0 15.4 1874
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-4 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 4] 2140/9 D 0 16.8g 356
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/9 B 2 14.2 61
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/8 B 0 15.3g 103
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/4 B 2 17.3 33
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-4 Springbank Springbank   [v 6] 1640/2 D 0 17.3 715
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-8 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 1640/9 C str
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Macelleria Macelleria   [v 5] 2640/8 B 3 15.2 176
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 1640/4 C 0 15.4g 129
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-3 Bodybuilder Bodybuilder   [h 3] 2140/2 D 3 16.0 360
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-4 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/5 D 0 14.4 955
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Macelleria Macelleria   [v 5] 2140/11 C 3 15.2 140
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-10 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/9 C 0 305
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-12 Eastandwest Eastandwest   [v 3] 2140/5 B 6 17.5g 131
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 Lady Red Summer Lady Red Summer   [s 4] 1640/8 C 4 15.8 65
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-9 Bara Min Bara Min   [s 7] 2140/6 D 0 14.5 337
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-10 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/4 C 0 15.1 393
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-5 Topaz Face Topaz Face   [v 4] 2140/4 B 5 15.6g 319
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 4] 2140/3 C 0 18.4g 795
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-8 Bara Min Bara Min   [s 7] 2140/8 D 0 15.1 379
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-9 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/9 B 7 13.0 521
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2640/8 B 0 17.0g 195
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Bara Min Bara Min   [s 7] 2140/4 D 1 14.8 59
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Topaz Face Topaz Face   [v 4] 2140/1 B 3 17.0 58
2019-02-10 2019-02-10 Charlottenlund-2 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 1600/1 C 0 81
2019-02-10 2019-02-10 Charlottenlund-9 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 4] 2000/2 C 0 71
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Staro Mary Lou Staro Mary Lou   [s 4] 2140/4 B 5 16.7 104
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-4 Bara Min Bara Min   [s 7] 2160/13 C 6 15.6 201
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/5 D 3 16.0 238
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-9 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 1640/8 B 4 12.8 405
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-2 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [h 3] 2140/1 B 3 16.3 217
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/5 D 4 17.0 247
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Höwings Venus Höwings Venus   [s 6] 2140/1 C 4 14.5 452
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-2 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/1 B 1 15.9g 93
2020-12-21 2020-12-21 Åby-1 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 1640/5 C 5 14.1 104
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Hill of Fame F. Hill of Fame F.   [v 4] 1640/12 D 0 13.8 862
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2140/9 B str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-4 Osterc Osterc   [h 4] 2160/6 B 7 17.7 204
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-2 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/8 C 4 16.3 109
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-9 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2140/9 D 0 g 516
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-7 Midnight Special Midnight Special   [h 3] 2140/3 D 7 15.7 109
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-3 Midnight Special Midnight Special   [h 3] 2140/2 C 5 15.1 66
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-1 Midnight Special Midnight Special   [h 3] 2140/1 B 2 16.6 43
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-3 Midnight Special Midnight Special   [h 3] 2140/2 D 5 16.4 106
2020-09-17 2020-09-17 Åby-1 Midnight Special Midnight Special   [h 3] 2140/1 C 1 18.3 71
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2140/11 C 8 16.7 384
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-4 Bergakungen F. Bergakungen F.   [v 7] 2160/13 D 1 17.6 184
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-6 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2140/4 D 8 15.7 586
2020-08-06 2020-08-06 Åby-5 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2140/5 B 0 18.7g 267
2020-08-06 2020-08-06 Åby-8 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 1640/6 B 4 12.3 30
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-3 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2160/7 D 4 16.0 356
2020-06-25 2020-06-25 Åby-9 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 2140/2 D 6 13.0 331
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 2160/11 B 0 15.6 127
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-1 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/7 B 0 17.8g 24
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-5 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/10 D 0 19.7g 27
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-6 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 1640/5 D 0 17.7 118
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Stepping Sweet Stepping Sweet   [s 3] 2160/12 B str
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 1640/5 B 2 14.1 34
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-4 Stepping Sweet Stepping Sweet   [s 3] 2160/7 C 6 16.6 41
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-5 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 2140/12 B 4 14.3 107
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-7 Osterc Osterc   [h 4] 2140/2 B 0 g 37
2020-03-15 2020-03-15 Charlottenlund-1 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 2000/1 D 0
2020-03-15 2020-03-15 Charlottenlund-3 Eastandwest Eastandwest   [v 4] 2000/1 D 0
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-6 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 2140/2 C str
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Bodybuilder Bodybuilder   [h 4] 1640/3 B 3 14.8 40
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-5 Gambler Cash* Gambler Cash*   [h 4] 2140/1 D 0 g 56
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-7 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 6] 1640/6 A 6 17.0g 73
2021-01-06 2021-01-06 Åby-8 Japiro Star Japiro Star   [h 4] 1640/7 C str
2021-01-06 2021-01-06 Åby-4 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 4] 2140/3 B 1 16.3 21ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se