V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Solvalla, 40-23-222. Jorma Kontio, Solvalla, 30-16-193. Ulf Ohlsson, Solvalla, 27-34-314. Magnus A Djuse, Östers..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Solvalla, 40-23-22
2. Jorma Kontio, Solvalla, 30-16-19
3. Ulf Ohlsson, Solvalla, 27-34-31
4. Magnus A Djuse, Östersund, 24-19-12
5. Carl Johan Jepson, Färjestad, 23-32-23
6. Örjan Kihlström, Solvalla, 21-19-15
7. Erik Adielsson, Solvalla, 18-13-10
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 17-12-13
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 16-17-19
10. Peter Untersteiner, Halmstad, 14-17-8
11. Kim Eriksson, Mantorp, 14-14-13
12. Marc Elias, Jägersro, 14-10-6
13. Thomas Uhrberg, Jägersro, 14-10-4
14. Stefan Persson, Halmstad, 13-11-11
15. Oskar J Andersson, Romme, 12-8-9
Siffror till och med 23 februari

Kanal 75


Fyra vinnare belönades rikligt sedan de lyckats pricka in sju rätt på GS75 som på söndag avgjordes på Solvalla. Värdet eft..


Fyra vinnare belönades rikligt sedan de lyckats pricka in sju rätt på GS75 som på söndag avgjordes på Solvalla.
Värdet efter sex avdelningar var 29 970 kronor men en skräll i sista avdelningen rensade bort 92 av 96 kvarvarande system. Vinnarna belönades med 714 108 kronor på sju rätt, sex rätt gav 3 169 kronor och fem rätt 212 kronor.
Ett av de vinnande systemen var inlämnat i Finland, de övriga via ATG.se.

Kanal 75


Mastiga 4150 meter, två varv på Vincennes stora bana, passar Belina Josselyn som hand i handske och i sin lätta dansande stil avgjorde hon &ari..


Mastiga 4150 meter, två varv på Vincennes stora bana, passar Belina Josselyn som hand i handske och i sin lätta dansande stil avgjorde hon årets sista stora drabbning under det franska vintermeetinget mycket enkelt.
Jean-Michel Bazire lotsade fram sitt supersto i slagläge genom slutsvängen och sedan in mot upploppet svepte hon till ledningen och accelererade ifrån konkurrenterna i styrkeprovet. Jean-Michel Bazire kunde bjuda publiken på slängkyss som segergest i god tid före mållinjen.
Ägaren har tidigare sagt att Belina Josselyn nu ska sluta tävla och betäckas med avelsgiganten Ready Cash. Samtidigt uttryckte tränaren Jean-Michel Bazire efter tredjepriset i Prix d’Amerique för en månad sedan att hon kommer fortsätta tävla så länge hon presterar.
I vilket fall så har nioåriga Belina Josselyn haft en fantastisk karriär med triumfen i Prix d’Amerique 2019 som höjdpunkt. Värd att nämna förstås även andraplatsen i Prix d’Amerique 2017 bakom Bold Eagle. Vinsten i Prix de France 2018 och de två raka segrarna i Prix de Paris 2019 och 2020 sticker förstås också ut.
Söndagens seger i Prix de Paris var värd drygt 1,5 miljoner kronor och i karriären har Belina Josselyn tjänat 26 miljoner kronor. Segertiden blev 1.14,4 över distansen 4 150 meter.
Bakom Belina Josselyn slutade Tonio Gio tvåa och Jarmo Niskanen-tränade Earl Simon trea. Favoriten Davidson du Pont blev stressad av fyra omstarter och gjorde bort sig tidigt, även Björns Goops Short In Cash blev diskvalificerad sedan han galopperat i slagläge i rygg på Tony Gio i slutkurvan. Jörgen Westholm-tränade Usain Henna slutade utanför prisplaceringarna.

Malmqvists Calle tvåa
Tomas Malmqvist-tränade Calle Crown var nära andra raka seger på Vincennes men han fick nöja sig med andrapriset i Prix de la Mayenne tillsammans med Björn Goop. Även här var Jean-Míchel Bazire först i mål nu med femårige Fairplay d'Urzy.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var minst sagt friska vindar som präglade tävlingarna på Axevalla den här lördagen. Det blåste rejält över Skara-s..


Det var minst sagt friska vindar som präglade tävlingarna på Axevalla den här lördagen. Det blåste rejält över Skara-slätten men publiken bjöds på rafflande lopp där det hände en hel del.
Gareth Boko är unghäststjärnan som bland annat vann Svensk Uppfödningslöpning som tvååring. Hästens väg mot den översta eliten har sedan kantats av svåra skador och sjukdomar. Han gjorde en ny comeback i början av januari och vann direkt. Därefter följde han upp med att vinna i Gulddivisionen i Kalmar – från dödens. Nu var det dags igen då Gareth Boko spurtade ner konkurrenterna från spår tolv.

”I dag fick han visa sin explosivitet”
Stepping Spaceboy drog till ledningen och fick favoriten Velvet Gio på utsidan. Den sistnämnde tog över när ledaren stannade på sista bortre långsidan och blev hårt utmanad av Antonio Trot. Med där bakom följde Gareth Boko och när Marc Elias lät hästen spela ut sin speed över upploppet kopplade han enkelt greppet till slut. Antonio Trot fullföljde starkt till andraplatsen i sin gulddebut medan Velvet Gio blev trea. Det blev således en ny framgång för teamet Marc Elias och Conrad Lugauer vars hästar går fantastiskt bra för dagen och vinner V75-lopp varje vecka.
– Jag har kört Gareth mest på styrka men i dag fick han visa sin explosivitet också. Han visade vilken fart han har. På Kalmar vann han från dödens genom sin styrka och sin mentala styrka och i dag på sin snabbhet. Det är egenskaper som gör honom till en fruktansvärt bra individ, berömde Marc Elias.
– Det blev perfekt för oss med högt tempo hela vägen och en perfekt rygg. Han avgjorde snabbt på upploppet och det är en härlig känsla att man redan hundra meter före mål vet att man snart kan segerdefilera. Nu väntar förmodligen ett lopp till innan finalen. Sedan kanske vi sneglar åt Paralympiatravet. Vi får se, hästen får visa vad han är redo för. Han bestämmer vart vi tar vägen.

Enorm insats av Grainfield Aiden
En häst som startar vecka efter vecka och ändå gör starka insatser är Grainfield Aiden. Nu gjorde hästen en enorm prestation när han vann V75-avslutningen efter en blytung resa. Först via tredjespår genom första kurvan och sedan utvändigt om ledaren. Grainfield Aiden kämpade ner ledande Southwind Hydro över upploppet och höll undan före favoriten Martin de Bos som avslutade bra via tredjespår sista sjuhundra metrarna. Grainfield Aiden kördes till seger av Mika Forss och tränas av brandmannen Hannu Korpi.
– Hästen var kanonbra. Han tycker om att springa i dödens och han tränar hårt. Han är så bra, berömde Korpi.

Burning Man tog andra raka
Favoriten Burning Man inledde V75-omgången och tog enkelt sin andra raka seger på V75. Tränaren Petri Puro fortsätter med sin höga segerprocent och att ha sina hästar i bästa möjliga författning när de tävlar. Efter en vid första sväng i tredjespår kunde Burning Man glida till ledningen efter ett drygt halvvarv. Sedan fick han bestämma och när Örjan Kihlström begärde lite över upploppet dundrade Burning Man ifrån till en lätt seger utan att behöva förta sig.
– Han fick en lite jobbig inledning i tredjespår i första sväng men sedan löste det sig bra och han kom till ledningen. Hästen kändes jättefin och gick undan enkelt med lite krafter kvar. Han är lite flegmatisk hela vägen men den sista biten när jag släppte av honom så ökade han enkelt, sa Örjan Kihlström.

Johanna Karlsson överlycklig – ”Det bästa som hänt”
Amatörtränaren Johanna Karlsson var överlycklig efter att hennes häst I.T.Inventor vunnit V75-2 för Magnus A Djuse. Hästen profiterade på ett bra tempo i täten och över Axevallas långa upplopp spurtade han säkert förbi en mycket tapper Choco Garline den sista biten. Johanna K Karlsson tränar hästen tillsammans med Elias Strandberg
– Det är helt sagolikt, det bästa som har hänt. Han är en egen produkt som vi har haft sedan vi satte honom i vagn. Han är som ett andra barn, sa Johanna K Karlsson.
– Han kändes fin hela vägen och bet i bra över upploppet, sa den proffsige lärlingen Magnus A Djuse.
Tvåa blev Choco Garline som fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren hela vägen och Magnus Jernemyrs häst föll verkligen med flaggan i topp.

”Nu ska vi bada bubbel och dricka bubbel”
Leonas Sami var ytterst nära att vinna V75 på Mantorp kvällen före julafton. Nu tog han gruvlig revansch och skrällde i V75-3 för Kim Eriksson. Hästen bjöd på en ruskig avslutning när kusken ställde på i fjärdespår sexhundra meter kvar. Det var en brutal avslutning av Leonas Sami som gick i närkamp med ledande Inez Alki. Den sistnämnda kämpade berömvärt men kunde inte stå emot Leonas Sami över upploppet. Tränar gör Mantorp-amatören Jan Gustavsson som lovade att fira när han kommer hem.
– Jag är inte direkt förvånad för han har gjort bra lopp på slutet. Nu ska vi åka hem och bada bubbel och dricka bubbel, sa Jan Gustavsson.
Storfavoriten Zenzero Jet hade inte sin bästa dag och sågs aldrig med chans efter en resa i kön.

Pangstart avgjorde loppet
Peter Untersteiner fick en pangstart från sina 20 meters tillägg med Velegance i V75-4. Han satt i ledningen redan i första kurvan och då var mycket av loppet vunnet. Detta samtidigt som storfavoriten Viola Grif satt en bit nere i kön och när Emilia Leo vred på i vida spår i utgången av sista kurvan så avslutade Viola Grif bra, men utan att vara lika vass som senast. Peter Untersteiner låg raklång i sin jänkarvagn runt slutkurvan och över upploppet för att minska luftmotståndet i blåsten. Velegance höll undan till en säker seger före en bra spurtande Valborg Marje. Viola Grif blev trea men travade inte som bäst och galopperade kort efter mål.
– Det var överraskande att hon öppnade så bra men hon trampade till och hade bästa farten uppe när starten gick. Det avgjorde nog loppet att vi kom till ledningen så tidigt. Sedan blev jag orolig för hon springer och tänker om hon ska ta i eller inte. Hon tvekade ett tag men det bra att hon tog i för hon hade krafter kvar, sa Peter Untersteiner.
I den femte avdelningen blev det en riktig skräll genom Dick Robertsson-tränade Martin Tooma. I ett galoppfyllt lopp, där mer än halva fältet gjorde bort sig, kunde hästen vinna trots spår åtta över kort distans. Men ingen skugga över Martin Tooma som spurtade vasst till segern för Kevin Oscarsson.
– Jag har kört honom en hel del och han var jättefin i dag, sa Kevin.
Sju rätt på V75 gav 392 858 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Av en händelse hamnade travbitne projektledaren Jonas Petrén, 40, vid samma bord som framgångsrika Bodentränaren Hanna Olofsson när ..


Av en händelse hamnade travbitne projektledaren Jonas Petrén, 40, vid samma bord som framgångsrika Bodentränaren Hanna Olofsson när han för första gången såg Prix d’Amerique på plats i Paris 2018. I dag har han bytt huvudstadens myller mot lugnet i Boden, och kontorsstolen mot sulkyn.
- När jag hör det själv låter det ganska så häftigt, men för mig kändes det rätt så självklart, säger den färske travkusken.
Under de festliga förhållandena som råder på restaurangen på Vincennes under Prix d’Amerique-söndagen upplyste han sin bordsdam om sitt stora travintresse och om drömmen att få lära sig köra häst.
- Jag kände inte till Hanna så väl då men hon sa att jag kunde få komma upp och köra hos henne i Boden. Det var en sådan där sak man säger efter några glas, artighetssurr liksom. Men jag tog till vara på erbjudandet och ringde efter ett par veckor och sa att jag kommer på torsdag, berättar Petrén och skrattar.
Hanna Olofsson stod vid sitt ord och tog den travtörstande stockholmaren under sin vinge.
- Eftersom jag hade lovat att fixa boende frågade jag om han inte bara kunde sova på min soffa. Och sedan blev han liksom kvar. Efter ett tag började morsan och farsan fråga hur länge han skulle vara här, och han frågade som inte heller. Men efter tre månader berättade han att han köpt en säng och tänkte ställa den i vardagsrummet om det var okej. Gör du det, sa jag, och på den vägen är det.

”Det här är livet”
Travkunskaperna hos nytillskottet i stallet var emellertid något skralare än vad som kanske hade getts sken av mellan champagneskålarna i Paris.
- Då sa han att han hade kört en del, men han hade väl kört ponny mellan koner på ett företagsevent... Jag var helt galen första gången vi hade varit ute och kört. Det gick för fort och han lyssnade inte på vad jag sa, minns Hanna Olofsson med ett skratt.
Men Jonas Petrén hade hittat sitt kall.
- Efter de första tre månaderna kände jag att det här är livet, det här vill jag göra, så då bad jag chefen om tjänstledigt hela det året, även om jag var ganska säker på att jag skulle säga upp mig. Jag ville testa något nytt i livet och trivdes så bra i stallet. Det är aldrig tråkigt och känns liksom inte ens som ett jobb. Jag är väldigt tacksam för att Hanna har gett mig den här chansen och till och med betalar mig för att vara här. Det är en väldig ynnest att hitta ett arbete man verkligen brinner för.

Obeskrivlig glädje
I dag är den före detta projektledaren från Stockholm anställd i stall Hanna Olofsson och i höstas kvitterade han ut körlicens. Men det där med att köra travlopp visade sig vara långt svårare än han trott.
- Jag har varit en riktig staketkusk och tänkt att många kör dåligt och att där måste man kunna slå sig in lätt. Men då hade jag inte förstått alla svårigheter och parametrar. Det är betydligt svårare än man tror att sitta där med en halvmeter till det där hästarslet, i den där farten, och ha koll på alla andra och sin egen häst.
De två första försöken i tävlingssulkyn blev misslyckade och efter det var Jonas Petréns självförtroende som kusk kört i botten. Men under fredagskvällen tändes gnistan igen. När han skar mållinjen som etta med Mr Sånna i Umeå gav han ifrån sig ett segervrål som hördes över hela banan.
- Jag hörde referenten säga att jag kunde göra segergest men jag vågade bara inte släppa taget med ena handen, så jag fick ta ut all min glädje genom att skrika istället. Det var obeskrivligt, en sådan glädje man bara känner ett fåtal gånger i livet.
- Eftersom mina två första lopp gått mindre bra och jag förstod att Mr Sånna skulle bli en av de mest spelade mådde jag smådåligt hela veckan, och när det väl blev fredag var jag extremt nervös hela dagen. Så när vi vann var det en enorm lättnad och stor glädje.
När trav-Sveriges färskaste premiärvinnare svingar sig upp i sulkyn nästa gång återstår att se. Kanske blir det bakom egenägde ögonstenen Atlas Eagra.
- Det är den första hästen jag är med och äger och jag har levt mycket för honom. Känslan när han tog första segern och när han vann ett 100 000-kronorslopp i somras kan jämföras med vad jag kände när jag vann i går. Det är samma eufori och lättnad och tåtarna bara rinner.

Ola Johansson, Kanal 75


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på f..


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på fredagen.
- Han gillar ha lite längre mellan loppen, han är stor och ganska skör häst. Han tränas sällan max i jobben. Han känns bra, jag har inget att säga negativt.
Burning Man har inlett året strålande med två raka segrar och i den senaste starten för tre veckor sedan vann han ett V75-lopp på Åby.
- Han tar alltid ut sig den hästen och kämpar och gör vad han kan. Istället för att träna tufft försöker jag tävla regelbundet så ägaren har roligt och hästen tjänar pengar. Jag har ingenting att säga att han skulle vara sämre än förra gången, absolut inte.

Flög fram över upploppet senast
I V75-avslutningen ser Martin de Bos (V75-7) ut att få ett stort förtroende av spelarna efter sin imponerande avslutning i lördags på Mantorp då han flög fram i 1.07-tempo över upploppet till femtepriset.
- Det känns bra. Han har tidigare startat med bara en vecka emellan och det har inte varit några problem. Jag har joggat honom lite i dag och han kändes rak och fin och fräsch.
Så varför ska han inte kunna göra ett likadant lopp som förra gången, funderar Petri Puro.
Martin de Bos är en häst som oftast har sin bästa bit i slutet av loppen.
- Det är just det är att han är lite sömnig under loppet, sen bara han får fritt fram så börjar han ta i liksom. Bakom andra är han en dönicke om man säger så, det är nog att han blivit fräschare under årens gång och blivit bättre och bättre, han är stark men speeden kommer mer och mer, säger Peter Puro.
Bakspår?
- Det är klart att man blir lite utelämnad. Det är en häst som man måste ha en ganska aggressiv kusk, senast tog vi av det helstängda huvudlag då han var ganska laddad i värmningen, men då blir han lite vinglig och så tills han kom till upploppet.
- Det blir nog helstängt huvudlag den här gången, vi värmer med öppet och kör med helstängt i loppet tror jag. Han är i form och han bryr sig inte så mycket. Han är lite mer på hugget när han inte lämnar för mycket luckor där bak. Man kan lite på också att han en sådan bra rökare, det är få i den här klassen som kan avsluta på det sättet. Jag tycker det är två intressanta hästar och i bästa fall kan båda vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-4 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 6] 2160/10 0 18.6 624
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 6] 2140/2 7 16.8 142
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2640/6 D 7 25.3 781
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2140/4 D str
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-11 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2140/1 D 3 18.6 386
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-1 Lookh Merida Lookh Merida   [s 3] 2140/2 B 0 18.9 208
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-7 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 1640/2 D 0 g 378
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 7] 2140/9 D 3 15.8 605
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Lookh Merida Lookh Merida   [s 3] 2140/5 D 7 18.6 386
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2140/2 D 4 18.4 261
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 1640/6 C 8 17.7 266
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2080/3 D 3 19.2 187
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2080/7 D str
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2080/4 D 3 20.2 311
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-5 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 7] 2480/2 C 4 18.8g 85
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-2 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2080/11 C 6 19.3 736
2016-05-26 2016-05-26 Bjerke-1 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 7] 1609/10 B 0 142
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-4 Hope of Hijala Hope of Hijala   [s 4] 2140/3 D 0 g 435
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 7] 2140/6 A 0 15.2 138
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [h 4] 2140/2 C str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 2140/4 C str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [h 4] 2080/3 D 3 20.6g 49
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 2140/7 B 5 18.4 81
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 2140/8 C 3 16.6 222
2017-09-14 2017-09-14 Norge-3 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 2100/2 B 3 52
2017-09-05 2017-09-05 Momarken-5 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 2140/5 B 0 91
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 2080/2 B 3 17.4 306
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 2140/5 D 4 14.6 743
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 2100/4 C 6 20.5g 206
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-9 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 2080/3 C 0 17.2 68
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-1 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 2100/4 A 7 21.2 211
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 5] 1640/1 C 3 14.1 455
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Fantastic Delight Fantastic Delight   [s 8] 1680/8 B 2 15.8 56
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-1 Lookh Merida Lookh Merida   [s 4] 1680/8 C str
2018-12-19 2018-12-19 Bjerke-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 4] 2140/2 A 1 73
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/12 C 0 18.4 42
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 4] 2140/5 C 5 19.0 515
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/7 C 0 17.4 806
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/12 D 3 16.2 143
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/2 C 4 17.1g 51
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 4] 2080/8 B str
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2480/5 B 6 18.7 204
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/2 D 0 17.4 91
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-6 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/5 B 3 17.6g 181
2018-09-23 2018-09-23 Momarken-2 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/4 C str
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/4 D 0 25.1g 468
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/3 B 4 17.7 2007
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/1 D 0 17.4 71
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/5 D 1 17.4 106
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/1 C 0 18.6g 802
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/7 B 3 18.1 242
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2080/8 B 4 213
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 4] 2100/4 C 7 19.2 215
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-5 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 5] 2140/10 C 4 18.6 121
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 4] 2080/8 C 5 19.2 526
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2480/2 D 7 19.8 306
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/5 C 3 19.2 89
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/2 B 0 g 164
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 4] 2140/7 C 3 18.5 85
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 1640/11 D 8 15.4 1115
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2140/5 B 0 18.0 73
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/1 D 4 16.3 327
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-1 Eenymeenyminymoe Eenymeenyminymoe   [s 3] 2140/10 C 6 18.6 379
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2140/6 C 0 g 49
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-10 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 1680/11 C 8 15.7 237
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-6 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2100/14 B 7 16.8 275
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-3 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2640/3 D str
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 1640/9 C 4 14.4 176
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/3 B 2 14.5 359
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 4 15.7 813
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Global Tess Global Tess   [s 6] 2160/12 C 0 23.0g 98
2019-06-17 2019-06-17 Bjerke-2 Global Tess Global Tess   [s 6] 2100/3 D str
2019-06-05 2019-06-05 Bjerke-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2100/5 C 0 124
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-4 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 5] 2140/1 D 0 g 527
2019-05-23 2019-05-23 Bjerke-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 6] 2100/9 B 0 195
2019-05-20 2019-05-20 Bjerke-1 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 5] 2100/4 B 0 438
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2140/2 C 4 18.3 91
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 5] 2140/2 B 0 g 181
2019-04-17 2019-04-17 Åby-7 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2140/1 D 7 15.7 223
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Walk on the Moon Walk on the Moon   [s 5] 2140/1 A 8 18.4 117
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-5 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 1640/6 D 1 17.5g 91
2019-02-21 2019-02-21 Momarken-2 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2140/3 C 0 287
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-8 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2100/3 B 4 20.3 39
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-2 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 1640/8 C 3 17.7 788
2019-01-03 2019-01-03 Bjerke-5 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 5] 2100/4 D 0 81
2020-02-06 2020-02-06 Bjerke-1 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 6] 1609/5 D 0 290
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-2 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 6] 2140/11 C str
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Call Me Fancy Call Me Fancy   [s 6] 1640/3 C 0 g 270ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se