Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Thomas Uhrberg V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Thomas Uhrberg. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Thomas Uhrberg har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-1 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 3] 2140/2 D
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Delantero Delantero   [h 4] 2160/10 A
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 1640/9 B
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-7 Com Milton Com Milton   [h 3] 2140/2 C
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 1640/9 B
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2660/7 B
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-8 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 5] 2140/9 B
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2160/12 A
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 4] 2140/9 B

Nyheter för travkusk Thomas Uhrberg


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.P..


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.
På V86 flög värdet för enbart åtta rätt till en bit över halvmiljonen efter att några mindre betrodda hästar hållit undan i ledningen i några av loppet.
Tomas Malmqvist tävlade både hemma på Jägersro och på Solvalla den här kvällen. Han fanns vid bankanten på stallbacken när franskfödde hingsten Espoir de Ginai avslutade kraftfullt i den sista kurvan.
Per Lennartsson bidade sin tid i andraparet utvändigt med Espoir de Ginai och vred på 500 meter från mål. Storfavoriten Pontiac S.W. hade forcerats till ledningen och tröttnade efter att ha fått öppnade första tusen på 1.11,7 vilket gynnade hästarna i kön.
Espoir de Ginai – med blott tre starter i Frankrike ryggen inför onsdagens start – var klart starkast upploppet ner.
- Det här var en enastående fin häst. Han tassade med väldigt lätt och det kändes i den sista kurvan att han verkligen ville mata på och jag fick hur mycket som helst i linorna, sa Per Lennartsson.

Holland i juni
Scarlet Knights lopp var det första av fem uttagningslopp i loppserien Breeders Course för treåringar vars final körs i holländska Wolvega i början av juni.
- Nu är vi i final. Vi kvalade in honom i Sverige innan han fick gå ner till Frankrike. Han var duktig när han vann och gjorde något ytterligare bra lopp på Vincennes. Sedan tog det emot lite och sedan fick han komma hem och träna, sa en nöjd Malmqvist om hästen som ägs av Stall Färjan HB i Luleå.

"Ville prova i dag"
Skadade Mattias Djuse lämnade över Etosha Boko till Ulf Ohlsson med en önskan om ett offensivt lopp. Den sexårige valacken flög till ledningen från fjärdespåret och fick storfavoriten Dice Man utvändigt om under slutrundan.
Avslutningen blev rafflande med målfoto mellan två tappra. Etosha Boko vann med ”emaljen” på tiden 1.12,1 över 1 640 meter, auto.
- Mattias ville att vi skulle prova lite i dag och efter snabba första 200-300 meterna fick vi ta det lite lugnare sedan, sa Ohlsson.
På Solvalla kunde Erik Adielsson spåra hem ett försök till Diamantstoet med Stig H Johanssons nyförvärv Dream Lane. Fyraåringen klev undan på tiden 1.13,0 över medeldistansen och såg morsk ut trots uppvaktning under vägen av favoriten Stella Newmen.
Kaj Widell vann det avslutande loppet med favoriten Jeepster från ledningen. Amatören Monica Janisels klämmiga sto klev nu över miljonen intjänat.

Choklad-hästen rensade
Ett stort rens i kuponghögen blev det i V86-3 på Jägersro. Detta efter en stabil insats av femårige Fordaluvachocolate, i träning hos Lars I Nilsson.
Johnny Takter körde sig till ledningen i den första kurvan med fyraprocentaren och höll till mål i sprinterloppet trots en öppning i trakterna av 1.09,0.
Storfavoriten Rossini Diamant kom bort och det blev i stället Defy Anything som bjöd strid och får plusbetyg för insatsen utvändigt ledaren.
Flerfaldige V75-vinnaren Västerbo Exact var en av kvällens största favoriter (54 procent) och infriade också förväntningarna tillsammans med Thomas Uhrberg.
Efter positionsbyte efter 600 meter kunde man återta kommandot och Halmstadhästen svarade ärligt alla anfall.
Senast i V75 blev det galopp i strid om ledningen.
- Befriande skönt! Det strulade ju senast. Nu fick han visa att han duger igen, sa amatören Roger Persson.
Övriga V86-lopp på Jägersro vanns av Johan Untersteiner-tränade Emmett Brown och Sören Norberg-tränade Small Talk (Christoffer Eriksson).
På V86 lyckades 9,68 system pricka in samtliga vinnare och för det belönades de med 562 026 kronor. Sju rätt betalade 5 119 kronor och för sex rätt fick man 394 kronor.
En spelare på atg.se lämnade in samma system tre gånger och vinsten blev drygt 2,7 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


I startögonblicket hände det som definierade Olympiatravet 2017.Efter fyra år av fläckfritt tävlande och 54 starter utan att ta ett fe..


I startögonblicket hände det som definierade Olympiatravet 2017.
Efter fyra år av fläckfritt tävlande och 54 starter utan att ta ett felsteg så högg Nuncio i galopp.
Sveriges stora fixstjärna och loppets storfavorit var plötsligt borta ur leken.
- Han blev för laddad helt enkelt. Det är alltid svårt att veta vad det beror på, men min teori är att han kom ihåg att jag laddade rätt så hårt med honom från start senast och blev lite extra peppad i och med det, förklarade körande Örjan Kihlström efteråt.
Med värsta konkurrenten ur vägen såg övriga kuskar sin chans vilket gjorde att tempot aldrig dämpades. Nadal Broline kördes till ledning och tvingades varva på 1.10,2 med franske Black d’Avril pressande på utsidan.
Det banade väg för hästarna där bak och allra sist satt den som uppskattade den höga farten allra mest: norske styrkefenomenet Lionel N.O.
Efter att ha beskådat sin häst från sidan under två enormt framgångsrika vintrar i Frankrike tog nu ägaren Göran Antonsen chansen att köra sin gunstling själv.
Och medan konkurrenterna stumnade en efter en kunde fältets minst rutinerade kusk sitta ganska lugn när hans mäktige fux slog sig förbi över upploppet.
- Det är min största seger och med tanke på de ting som skett så är jag full av känslor. Jag vill säga att den här segern var till Kjell-Arne, sade Antonsen och hänvisade till sin kompanjon Kjell Arne Ness, delägaren till Lionel som gick bort i cancer för tre veckor sedan.
Även tränaren Daniel Redén var tagen efter triumfen.
- Vilken saga. Att Göran kör själv, sedan det här med delägaren som gick bort. Det är så att jag blir rörd av det också.

”Vi kommer igen”
Åter till Nuncio.
Var det travkonungens abdikation eller bara en liten plump i protokollet som vi fick bevittna?
Ska man tro de närmast sörjande så lutar det åt det senare.
- Han såg jättebra ut i provstarten. Sedan körde Örjan i 1.14-tempo. Vi kommer igen, sade en till synes inte alltför nedslagen Stefan Melander medan Kihlström fyllde i:
- Självklart är det surt när det händer. Förra året vann han varenda start, men det kan inte vara för evigt. Hästen känns bra, han kommer säkert igen.
Andrapriset gick till fjolårsvinnaren Your Highness och en strålande glad Björn Goop:
- Jag är jättenöjd med min häst. Det har varit ett bråkigt år för henne, nu visade hon att hon är en bra bit på väg tillbaka. Jag är väldigt glad och lite lättad. Nu ska vi fira, sade Goop som hade en häftig upplevelse i sulkyn redan i loppet innan.

Världstid av Tjacko Zaz
För ur ett sportsligt perspektiv bjöds det en prestation som smällde lika högt som dagens huvudlopp.
Timo Nurmos femåring Tjacko Zaz radade segrar i vintras och gjorde nu första starten för året.
Och frågan är när det skådades en sådan årsdebut av en häst med mindre än en miljon kronor på kontot?
Trots en öppning i världsrekordtempo och 1.08,9 på varvet så fanns krafter att gå undan på 1.09,5/1 640 meter autostart, den särklassigt snabbaste tiden i Sverige i år.
- Det är kul att åka fort. Men det ska inte gå att hålla till mål. Normalt sett ska det bli mjölksyra och kräftgång sista 100, men inte på den här, sade en imponerad Goop.
För att sätta tiden i perspektiv kan sägas att det bara travades tre snabbare travlopp i landet i fjol: Hugo Åbergs Memorial (Propulsion 1.08,9), finalen av Elitloppet (Nuncio 1.09,2) och finalen av Sprintermästaren (Uncle Lasse 1.09,3).
Raka motsatsen utspelade sig i bronsdivisionen som snarast gav en försmak till det nya 640-metersloppet som ska köras under elitloppshelgen.
Barkevious Mingo fick bestämma första 1 500 meterna till 1.16,6 innan Carl-Johan Jepson bestämde sig för att köra ifrån sina uppgivna konkurrenter.

6,4 miljoner till olympierna
Norrmännen var med på V75-spelet och fick ytterligare en anledning att jubla sedan U.S.Male E.P. visat sig smått överlägsen i Olympiastayern efter en smörresa i ledarryggen.
- Det är en fantastisk häst med skyhög kapacitet som haft skador genom hela karriären. Jag hoppas att han håller sig hel och frisk så blir det roligt i sommar, kommenterade körande Erlend Rennesvik efter den snygga segertiden 1.13,7/3 140 meter.
Att omgångens tyngsta favorit Wild Honey höll undan från ledningen hindrade inte V75-utdelningen från att dra över halvmiljonen.
Detta sedan Quiz Töll (Thomas Uhrberg) och Making Love (Johnny Takter) båda långspurtat till lika övertygande som oväntade triumfer från kön.
I samband med Olympiatravet överräckte också ATG:s styrelseordförande Mats Denninger de traditionella checkarna som i år blev fem miljoner kronor till Sveriges Olympiska Kommitté och drygt 1,4 miljoner Sveriges Paralympiska Kommitté.

Robin Johansson, Kanal 75


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Fa..


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Favoritspelade Friend of Nature fick press i omgångar i ledningen och det gynnade Tuxedo Bi. Från andra par utvändigt rundade den Italienfödde femåringen till mycket enkel seger.
- Det här är en väldigt trevlig häst. Han är stark och passar perfekt över lång distans, sa Rick Ebbinge.
Tuxedo Bi var en mindre överraskning för spelarna. Stallkamraten Everton var en chock. Sexåringen var endast spelad på två procent. Likväl klev han förbi omgångens största favorit Iago Zon på upploppet.
- Nu blev jag överraskad! Normalt är Lövgrens häst svårslagen, men vi fick en fin resa och han löste det, sa Ebbinge.

Stjärna i vardande
Lugn, flegmatisk och gör inte mer än vad som behövs. Thomas L Nilsson-tränade treåringen Lucifer Lane är en riktig cooling. Dessutom har han talang som räcker långt. När han nu tog fjärde segern i femte starten serverades han förvisso en fin resa av tränarens son Johan A Nilsson men sättet på vilket hästen avgjorde på upploppet imponerade. Segertiden 1.14,2 - årets så här långt snabbaste av en treåring över medeldistans med voltstart - vittnar också om att Lucifer Lane är något extra.
- 1.14,2 på ett väldigt enkelt sätt...jag tror att det här är en riktigt bra häst, sa Johan A Nilsson.

Enkelt för italienske holländaren
Jägersro bjöd också på fina unghästar och i treåringsloppet pressade sig obesegrade favoriten Devs Daffodil till ledningen i slutkurvan. Sista biten tröt emellertid krafterna och via en virvlande spurt tog istället Elle Mearas hem segern tillsammans med Thomas Uhrberg.
- Det är en härlig häst med en fantastiskt inställning som jag tror kommer bli riktigt bra, sa tränaren Carl-Otto Göransson.

Västerbo Highflyer kvällens snabbaste
Stefan Melanders Oceanic Clearence kom från en fin insats i V75 och när hon nu mötte lättare motstånd hemma på Solvalla kunde hon ta hem en säker seger från ledningen.
- Hon var absolut inte trött i mål, hade tussarna kvar och så där, men hon springer och tittar mycket på innerplan så det är svårt att hålla rakt spår med henne på rakorna, sa körande Per Lennartsson.
Även Västerbo Highflyer infriade favoritskapet när han trots en stenhård öppning höll undan från ledningen på kvällens snabbaste segertid på Solvalla, 1.11,3, med Örjan Kihlström hållandes i tömmarna.
- Jag tror att hästen trivs bäst i ryggar nu när han börjar bli gammal men han gör det bra. Det är fantastiskt att han kan hålla den här formen och återkomma gång på gång, berömde tränaren Daniel Redén nioåringen.

1,5 miljoner för åtta rätt
På Jägersro noterades Amour du Coglais för kvällens snabbaste segertid när han med sin tränare Jeppe Juel bakom sig gick undan på 1.11,5. Omgången avslutades av Jim Oscarsson som styrde egentränade skrällen Tayson Bi först över mållinjen på Solvalla.
- Han är med och kämpar och gör sitt bästa hela tiden så det var kanon att han fick vinna i dag, sa hemmatränaren.
Åtta inlämnade V86-system hade med samtliga vinnare och för alla rätt belönades dessa med 1 533 162 kronor. Sju rätt delade ut 4 800 kronor och för sex rätt kunde man inkassera 238 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


14 stall i Rikstravet är kopplade till varsitt ishockeylag i hockeyns SHL.Under Jägersros V75-dag på lördagen står bland annat ett ut..


14 stall i Rikstravet är kopplade till varsitt ishockeylag i hockeyns SHL.
Under Jägersros V75-dag på lördagen står bland annat ett uttagningslopp till Olympiatravet på programmet. Rikstravet är väl representerat i flera av loppen med fyra stall som har hästar till start. Stall Färjestad, Stall Rögle, Stall Frölunda och Stall Malmö är lagen som har hästar att hoppas på.
Extra spets i den interna tävlingen blir det i klass II-försöket, V75-4, där tre av hästarna är rikstravare.
Thomas Uhrberg blir ganska påpassad och har bästa chansen i trion med femåriga Quiz Töll, om man ska tro spelarkollektivet.
Stoet återkommer efter en förkylning. En häst som visat sig tåla tuffa upplägg. 
- Quiz Töll är en fin häst som känns bra i träning efter en kortare tids frånvaro. Det är både roligt och stort för ägarna att ha starthäst på V75. Vi kräver inte vinst av henne på lördag men ska vi vara med där framme gäller det att vi får smyga med och kan utnyttja hennes speed till slut, säger Thomas Uhrberg om Stall Rögles häst.

”Optimistisk inför starten”
Stall Frölunda toppar tabellen i Rikstravet Team SHL och tränare Johan Untersteiner är optimistisk om såväl Can Lanes chanser att ta hem segern i V75-4, som hockeylagets framfart i rinken.
- Jag följer Frölunda regelbundet och nu är det 1-1 i matcher mot Brynäs i slutspelet, igår (läs onsdag) såg det riktigt bra ut. Stall Frölunda siktar precis som Frölunda på att vinna serien. När det gäller Can Lane som är vår kämpe i derbymötet på lördag, känns allt bra för dagen. Han fick en liten viloperiod efter senaste starten på Kalmar men tränar nu på bra och är laddad, säger Johan Untersteiner.
Can Lane lottades till ett springspår och lär komma iväg bra om man får tro Untersteiner.
- Jag är optimistisk inför starten på lördag. Det är dags att släppa på handbromsen och springspåret bör passa honom bra. I övrigt kör vi eventuellt barfota runt om och det är i så fall första gången han går med den balansen

”Ingen fördel i loppet”
Den tredje Rikshästen i V75-4 är Stall Malmös Uptothe Chapel som lottades på ett niondespår. Tränare Joakim Lövgren är nöjd med hästen som haft en träningsperiod.
En stark spurtare att se upp med.
- Uptothe Chapel har varit lite nervös av sig men blir allt mer jämn och säker. Han har tränat på och varit duktig i varje start hittills. Tyvärr blev det bakspår denna gång och det är inget som ger oss fördel i loppet men spåret i sig klarar han av bra, säger Joakim Lövgren.
Andra hästar i Rikstravet på lördag Stall Malmös Don Crowe i V75-1 och Stall Färjestads Xanthis Amazing i V75-7. Båda dras med dåliga lägen.

Kanal 75


När Rajesh Face såldes på auktion som unghäst slog han rekord. Aldrig tidigare hade en ettåring sålts för så mycket..


När Rajesh Face såldes på auktion som unghäst slog han rekord. Aldrig tidigare hade en ettåring sålts för så mycket pengar i Europa. Än är det långt kvar innan hästen går ihop ekonomiskt men sättet han inlett fyraåringssäsongen på lovar gott.
- Håller vi hästen frisk och fräsch har han en fin karriär framför sig. Han är något extra, sa Adrian Kolgjini, vars far Lutfi Kolgjini tränar hästen.
Från bakspår fick Rajesh Face avancera framåt tidigt. Med knappt två och ett halvt varv kvar till mål satt han i ledningen. Där sprang hästen och ruskade lite på huvudet innan han lämnade konkurrenterna.
- Jag var inte helt tillfreds med hans beteende. Jag är hundra nöjd med allt annat men inte att han inte riktigt tar styrning.
Det var Rajesh Faces andra raka seger över mastiga 3 140 meter och det är inget snack om att styrkan är hans främsta vapen.
- I derbyt är det lång distans och det är det i Prix d’Amerique också...

Stjärnskottet vann med egna hästen
20-åriga Kim Moberg börjar bli en maktfaktor på Solvalla. Med pappa Svante Båth-tränade Coffie U.N.G., som Moberg själv deläger, tog hon sin femte seger för året på huvudstadsbanan.
- Han är så himla fin att köra den här hästen. Han är så trevlig så det är inte klokt, sa stjärnskottet efter att hästen levererat en virvlande spurt från köposition.
- Han biter tag så bra i grejerna när han får fritt så jag var inte orolig även om det inte såg så bra ut från sidan.
En ruggig spurt från långt ner i kön levererade även Rolex Bigi på Åby. Han gjorde första starten på nästan nio månader och första för tränaren Maria Törnqvist. Hon hade bevisligen förberett honom på bästa sätt. Med Thomas Uhrberg i sulkyn satt sjuåringen sist när hästarna dundrade in på upploppet. När mållinjen nåddes var han först.
- Så jäkla kul alltså! Vad bra han var! Han betyder jättemycket för mig. Han är ett affischnamn och en väldigt bra kompis, sa den överlyckliga tränaren.

Lång resa till vinnarcirkeln
Jan Norberg hade gjort resan från Umeå för att köra Robert Berghs hästar på Åby och det ångrade han knappast när han lämnade Mölndal. Med Balfour i tömmarna lyckades Norberg med liten marginal svara upp innerspåret och sedan kämpade hästen storstilat när han höll undan till knapp men säker seger.
- Det blev onödigt tight i mål tyckte jag. Jag kanske skulle ha kört lite fortare på mellanvarvet för han är stark och hade kunnat köra ett varv till, sa segerkusken.

Dubbla skrällar på Solvalla
Omgångens stora överraskningar kom på Solvalla. Första ledde Tomas Pettersson från start till mål med Jan Sundell-tränade sexprocentaren Udo och sedan satte Torbjörn Jansson dit Elke Frintas tvåprocentare Let It Happen. Övriga V86-lopp vanns av Charlotte Myren Tuverus-tränade Charisma K.W. (Johnny Takter) och Roger Walmanns King City (Örjan Kihlström). 48 inlämnade V86-system innehöll samtliga vinnare och för det belönades de med 116 937 kronor. Sju rätt delade ut 678 kronor och sex rätt gav 51 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


En ung tjej mot fyra gubbar.Så såg måndagens snabblopp på Mantorp ut där Pasithea Face ställdes mot ett gäng rutinerade r..


En ung tjej mot fyra gubbar.
Så såg måndagens snabblopp på Mantorp ut där Pasithea Face ställdes mot ett gäng rutinerade ringrävar, alla minst hennes dubbla ålder.
- Bara han inte kör för sakta, det är enda sättet han kan förlora på, kommenterade tränaren Lutfi Kolgjini under loppets gång, varpå han fick se Thomas Uhrberg anföra i jämn 1.14-fart för att låta den välväxta femåringen jogga ifrån sina konkurrenter över upploppet.
Till belåtenhet för både tränare och ägare.
- Anders Ström ringde direkt efter loppet och var mycket nöjd. Nu satsar vi vidare mot USA, men först blir det några lopp på hemmaplan.

Åker efter elitloppshelgen
För det är på andra sidan Atlanten som Ström (Stall Courant AB) vill se sin dubbla miljonärska under resten av karriären. Och då kommer det att handla om helt andra prispengar än de 35 000 kronor som stod på spel denna måndagskväll.
- Hon är stakad till många stora lopp, bland annat Breeders’ Crown, och det ska bli väldigt roligt att följa henne där borta. Hon åker med planet efter elitloppshelgen och kommer att gå i träning hos Jimmy Takter. Men jag kommer att känna hur mycket stolthet som helst om hon lyckas, och det tror jag att hon gör, säger Lutfi Kolgjini.
Segertiden blev 1.14,2/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-6 Elle Mearas Elle Mearas   [s 3] 1640/1 C 0 12.0 327
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/9 D 3 12.0 88
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 2140/1 B 3 13.1 98
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-9 Eloge Brodda Eloge Brodda   [s 3] 2140/3 C 0 g 446
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 Small Talk Small Talk   [s 6] 2140/4 B 2 13.6 59
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-6 Rolf Lynghöj* Rolf Lynghöj*   [v 9] 2140/2 D 3 12.8 471
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 1640/5 C 3 14.0 50
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-4 Dhori Dhori   [s 3] 2140/6 D 0 21.0g 341
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/6 D 1 16.1 51
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/1 D 3 14.1 410
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-6 Mulligan Mulligan   [s 4] 2160/8 C 2 14.3 57
2017-05-18 2017-05-18 Åby-10 Verona Effe Verona Effe   [s 3] 2140/2 D 0 g 150
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 2660/10 B 2 14.7 153
2017-05-18 2017-05-18 Åby-3 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/10 D 0 18.8g 266
2017-05-18 2017-05-18 Åby-2 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2140/2 C 3 14.3 224
2017-05-18 2017-05-18 Åby-1 David K. David K.   [v 4] 2140/3 B 0 g 47
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-7 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 1640/8 C 3 11.8 172
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-5 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 7] 2140/9 C 3 14.1 1113
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-2 Callipygian Callipygian   [h 3] 2140/3 C str
2017-05-13 2017-05-13 Åby-7 Scacco Matto Scacco Matto   [h 6] 2640/10 C 0 g 770
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Romeo Face Romeo Face   [h 4] 2640/5 C 3 15.5g 83
2017-05-13 2017-05-13 Åby-3 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/3 C 3 15.2 72
2017-05-12 2017-05-12 Danmark-8 Armani S* Armani S*   [v 5] 1640/9 C 0 30
2017-05-12 2017-05-12 Danmark-5 Unbelievable S* Unbelievable S*   [s 6] 1640/5 C 2 139
2017-05-12 2017-05-12 Danmark-3 Armani S* Armani S*   [v 5] 1640/1 C 3 28
2017-05-11 2017-05-11 Åby-9 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/13 A 3 14.1 29
2017-05-11 2017-05-11 Åby-8 Miss Montechristo Miss Montechristo   [s 5] 1640/5 C 6 12.7 61
2017-05-11 2017-05-11 Åby-6 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 4] 1640/7 B 6 13.8 91
2017-05-11 2017-05-11 Åby-5 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2640/3 C 6 17.0 33
2017-05-11 2017-05-11 Åby-4 Lill Hugo Lill Hugo   [v 7] 2640/3 D 3 146
2017-05-11 2017-05-11 Åby-11 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/4 D str
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-9 Stoneface Stoneface   [v 7] 2140/12 C 7 14.9g 237
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 4] 2160/7 B 1 14.0 27
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-6 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 1640/8 C 1 12.6 122
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 1640/9 C 3 14.9 108
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-3 Vortice R.L. Vortice R.L.   [h 3] 2140/4 C 0 18.5g 530
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Eloge Brodda Eloge Brodda   [s 3] 2160/7 B 7 20.9g 102
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/11 C 3 15.3 281
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 Field Ås Field Ås   [v 5] 2660/3 D 4 16.6 596
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-11 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 6] 2640/2 C 5 15.6 39
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-10 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/6 B 0 12.1 31
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-9 Bessie Lane Bessie Lane   [s 4] 2140/6 D 5 13.0 230
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Mitos Gold Mitos Gold   [v 4] 2140/12 D 0 14.9 555
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Elle Mearas Elle Mearas   [s 3] 2140/2 B 4 14.3 51
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Untouchable In Untouchable In   [v 4] 2180/7 B 0 g 38
2017-05-04 2017-05-04 Åby-8 Victor Rush* Victor Rush*   [h 6] 2140/4 B 5 16.4g 75
2017-05-04 2017-05-04 Åby-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2160/11 A 6 16.8 31
2017-05-04 2017-05-04 Åby-2 Verona Effe Verona Effe   [s 3] 2140/1 D 3 16.9 228
2017-05-04 2017-05-04 Åby-1 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/1 C 0 g 318
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 6] 2140/1 C 1 13.6 19
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 1640/1 C 0 14.1 50
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-7 Defy Anything Defy Anything   [h 5] 1640/8 C 2 12.1 149
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-6 Rapide du Pommeau Rapide du Pommeau   [h 9] 2140/3 D 5 13.3 55
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-3 No Comment No Comment   [v 4] 2140/8 C 0 18.7g 192
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/3 C 2 17.7 105
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-7 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [v 4] 2140/5 C 2 14.6 35
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 4] 2640/10 C 3 17.1 190
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-5 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2660/9 B 0 16.7 255
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Missing the Blues Missing the Blues   [h 6] 2180/14 D 5 15.2 573
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Pochacco Pochacco   [v 6] 1640/4 A 1 15.0 72
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Linus Wibb Linus Wibb   [v 7] 2140/3 D 0 g 271
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Polycrates Face Polycrates Face   [v 5] 2640/2 D 3 15.2 154
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Ricochet Face Ricochet Face   [v 4] 1640/7 C 3 14.2 122
2017-04-29 2017-04-29 Åby-12 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2660/13 B 7 15.4 105
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 3160/4 C 0 14.5 710
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/8 D 1 13.6 199
2017-04-28 2017-04-28 Åby-11 Julia Pellini Julia Pellini   [s 4] 2140/9 C 0 14.6 193
2017-04-28 2017-04-28 Åby-5 Going to Press Going to Press   [v 4] 2140/10 D 0 14.1 1139
2017-04-28 2017-04-28 Åby-2 White Nose White Nose   [s 6] 2140/10 C 7 14.5 95
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 7] 2140/8 D 3 12.5 459
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Elle Mearas Elle Mearas   [s 3] 2140/7 D 1 15.1 308
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Dani Boko Dani Boko   [v 7] 2640/5 C str
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 1640/4 C 4 14.2 132
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-2 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2160/8 B 0 g 157
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-8 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 2140/15 A 3 15.2 71
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 1680/4 B 1 14.4 27
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-4 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 4] 2140/5 B 2 14.9 71
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 1640/8 B 1 11.8 227
2017-04-19 2017-04-19 Åby-3 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/10 C 0 18.1 363
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Henna Henna   [s 3] 2140/9 D 5 17.8 51
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-9 Untouchable In Untouchable In   [v 4] 2640/9 D 0 16.1 72
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/5 C 2 11.5 142
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Small Talk Small Talk   [s 6] 2140/11 C 5 16.0 244
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/9 C 0 16.7g 377
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-4 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 3160/3 C 0 16.3 154
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Pochacco Pochacco   [v 6] 2140/1 D 0 17.2 38
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/5 C 6 17.6 177
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2640/7 C 4 15.7 274
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-5 Teetime Teetime   [v 7] 2140/5 C 2 13.6 215
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-2 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 3] 2140/6 D 1 16.3g 75
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 6] 2640/4 C 0 g 78
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2640/7 C 5 15.7 944
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 7] 2140/12 B 0 14.9g 39
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/1 D 0 g 249
2017-04-12 2017-04-12 Åby-7 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2140/7 D 0 725
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1640/6 B 0 13.2 253
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/7 C 3 12.4 51
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Pitch Perfect Pitch Perfect   [s 4] 2140/1 D str
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 6] 2140/2 B 0 g 126
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Revy Rak Revy Rak   [s 8] 2140/8 D 0 19.2 512
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-8 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 5] 2660/6 B 1 15.9 34
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 7] 1640/12 B 0 16.0 355
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-5 Field Ås Field Ås   [v 5] 2140/1 D 4 17.4 350
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-9 Orion Tilly Orion Tilly   [v 6] 2140/5 D 5 12.3 597
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/5 C 0 g 67
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 6] 2660/9 C 0 g 726
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/7 D 4 15.7 384
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-3 Navigator Face Navigator Face   [v 7] 1640/1 B 4 13.0 226
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/5 C 0 g 172
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-11 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 1640/3 D 0 12.6 114
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-10 Teetime Teetime   [v 7] 2140/5 D 0 14.5g 724
2017-04-06 2017-04-06 Åby-11 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2180/10 C 1 15.0 37
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 2640/4 C 5 14.7g 73
2017-04-06 2017-04-06 Åby-5 Pochacco Pochacco   [v 6] 2160/5 C 4 15.9 97
2017-04-06 2017-04-06 Åby-3 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/7 B 4 18.3 47
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 2640/11 B 5 15.6 93
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-6 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 6] 2640/5 C 1 14.9 14
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-4 Philistine Face Philistine Face   [s 5] 1640/2 C 5 14.6g 19
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-2 Tooca Tooca   [s 6] 1640/3 B 6 15.6g 27
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-12 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 2140/2 D 0 16.7 694
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-10 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 2140/3 D 0 17.8g 190
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Mitos Gold Mitos Gold   [v 4] 2140/2 C 5 13.7 267
2017-03-29 2017-03-29 Åby-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 7] 2180/8 B 1 12.6 99
2017-03-29 2017-03-29 Åby-3 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/9 C 6 16.9 480
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [h 6] 1640/7 C 5 12.6 587
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-7 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 2140/6 D 3 13.9 137
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Navigator Face Navigator Face   [v 7] 2640/3 B 6 15.3 59
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Red River Broline Red River Broline   [s 4] 2140/4 C 4 15.9 183
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Tiberio Deimar Tiberio Deimar   [v 5] 2140/8 D 0 18.7 152
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Young Farmer Young Farmer   [v 8] 3160/12 D 0 g 391
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-9 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 2140/4 D 0 13.8 209
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-8 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2140/2 C 0 15.2g 335
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-5 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/11 C 0 12.4 887
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-3 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1680/10 A 6 12.9 79
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-2 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2140/6 B 2 13.7 193
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/12 C 0 g 83
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-2 Salvador Face Salvador Face   [h 3] 2140/6 D 2 16.3 13
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 OldWildWest OldWildWest   [v 9] 1640/3 C 0 13.4 250
2017-03-23 2017-03-23 Åby-6 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 6] 2640/9 D 3 16.6 143
2017-03-23 2017-03-23 Åby-5 No Comment No Comment   [v 4] 2140/10 C 0 16.7 403
2017-03-23 2017-03-23 Åby-3 Pochacco Pochacco   [v 6] 2140/2 D 2 17.2 198
2017-03-23 2017-03-23 Åby-2 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/1 B 4 18.1 46
2017-03-23 2017-03-23 Åby-10 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2180/14 D 5 16.6 61
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Pitch Perfect Pitch Perfect   [s 4] 2140/1 A 0 g 51
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 6] 1640/2 D 5 12.5 258
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-2 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 5] 2140/3 C 7 14.0 92
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 2140/5 C 0 g 102
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-5 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 6] 2640/6 C 5 14.8g 28
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Going to Press Going to Press   [v 4] 2640/1 D 4 15.5 88
2017-03-16 2017-03-16 Åby-4 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 5] 2140/2 C 0 16.7g 289
2017-03-16 2017-03-16 Åby-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2160/9 B 5 18.6 168
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/9 C 2 16.8 284
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-2 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 2140/6 B 0 13.8 364
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 3] 2140/2 D 1 17.7 80
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Melba B.T. Melba B.T.   [s 4] 2140/9 C 5 15.0 114
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-8 What About Love What About Love   [s 5] 1640/3 C 0 g 319
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Radiation Radiation   [v 6] 3140/4 D 0 16.8 489
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-10 Ronzon Face Ronzon Face   [v 4] 2140/3 D 3 16.1 53
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2140/10 C 0 15.2 521
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Friend of Nature Friend of Nature   [h 4] 2640/4 A 1 16.6 26
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-3 Pasithea Face Pasithea Face   [s 5] 2140/1 B 1 14.2 13
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Salvador Face Salvador Face   [h 3] 2140/4 D 1 18.7 15
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 1640/2 D 0 g 74
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Teetime Teetime   [v 7] 2640/5 C 2 15.3 123
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-9 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2640/7 A 4 15.7 87
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-6 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2140/5 C 0 14.9g 83
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-4 David K. David K.   [v 4] 2640/3 D 0 g 56
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Anterior Express* Anterior Express*   [v 5] 2140/4 D 4 15.8 154
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Navigator Face Navigator Face   [v 7] 2160/11 A 1 14.3 42
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Young Farmer Young Farmer   [v 8] 2140/7 B 7 13.5 77
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Radiation Radiation   [v 6] 2660/8 B 6 15.7 240
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-7 Harry Haythrow Harry Haythrow   [v 11] 1640/7 C 6 12.3 340
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 2140/11 B 0 14.7 226
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2640/8 A str
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-10 Replay Pellini Replay Pellini   [v 5] 1640/2 C 0 19.9g 55
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 OldWildWest OldWildWest   [v 9] 2160/10 A 0 16.7 33
2017-03-02 2017-03-02 Åby-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 1640/9 C 0 13.8 297
2017-03-02 2017-03-02 Åby-8 Ungern Ungern   [v 11] 2140/6 D 0 19.7 291
2017-03-02 2017-03-02 Åby-4 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 2660/5 A 0 166
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-5 Bear Anemone Bear Anemone   [s 4] 2140/7 B 5 20.4g 46
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Teetime Teetime   [v 7] 2140/10 B 3 14.3 217
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 6] 2140/12 B 4 13.4 127
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Good as Solo Good as Solo   [v 10] 2640/5 D 0 1102
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-6 Rolf Lynghöj* Rolf Lynghöj*   [v 9] 1640/3 C 2 12.2 88
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/9 C 5 17.1 455
2017-02-22 2017-02-22 Åby-6 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/9 D 0 13.2 78
2017-02-22 2017-02-22 Åby-4 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2160/4 B 1 15.8 39
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 4] 2140/8 C 0 18.2 133
2017-02-22 2017-02-22 Åby-7 Ritzo Ritzo   [v 7] 3140/1 C 4 17.8 89
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 2640/11 B 0 17.3g 120
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 2140/7 D 3 15.0 271
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-5 Anterior Express* Anterior Express*   [v 5] 2640/4 D 0 g 509
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Pochacco Pochacco   [v 6] 2160/10 B 4 19.1 55
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-10 Radiation Radiation   [v 6] 2660/5 B 7 18.6 514
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Iris Iris Iris Iris   [s 8] 2660/14 D 0 20.0 1135
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 2640/1 C 5 17.7 106
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 1640/4 C str
2017-02-16 2017-02-16 Åby-8 Teetime Teetime   [v 7] 2140/3 B 3 14.1 238
2017-02-16 2017-02-16 Åby-6 Dynamite Light Dynamite Light   [v 5] 1640/5 C 0 15.2g 46
2017-02-16 2017-02-16 Åby-5 Untouchable In Untouchable In   [v 4] 2160/4 B 0 20.1g 59
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-5 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/11 B 2 14.5 39
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Julienne Cane Julienne Cane   [s 4] 1640/11 B str
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Lovely Brodda Lovely Brodda   [s 4] 2160/4 C 0 19.2g 258
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 No Credit Broline No Credit Broline   [s 7] 1640/9 D 6 13.4 51
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-8 Rapide du Pommeau Rapide du Pommeau   [h 9] 2140/4 C 4 14.8 19
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 Welcome Welcome   [v 6] 2140/5 B 0 g 269
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Mitos Gold Mitos Gold   [v 4] 1640/7 C 2 12.7 36
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Attack Photo* Attack Photo*   [v 5] 1640/1 D 3 13.5 67
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-6 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2140/6 B 1 15.9 18
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Man of Peace Man of Peace   [v 7] 2140/3 C 0 g 375
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-4 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1640/3 B 1 13.1 36
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-1 Pochacco Pochacco   [v 6] 2140/1 C 2 18.0 153
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-9 Young Farmer Young Farmer   [v 8] 2140/4 C 1 13.4 120
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-8 Replay Pellini Replay Pellini   [v 5] 2140/7 C 5 14.1 67
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-7 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 9] 2140/10 B 0 12.9 366
2017-02-04 2017-02-04 Åby-12 Heather Bound Heather Bound   [s 4] 2140/10 D 0 19.2 732
2017-02-04 2017-02-04 Åby-7 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 2160/11 A 0 g 43
2017-02-04 2017-02-04 Åby-6 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 2140/3 C 2 14.7 155
2017-02-02 2017-02-02 Åby-9 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1640/9 B 1 14.0 512
2017-02-02 2017-02-02 Åby-8 Furyk Furyk   [v 10] 2640/10 D 0 17.8 853
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Toivo H.V. Toivo H.V.   [v 7] 2140/7 D 0 17.2 916
2017-02-02 2017-02-02 Åby-2 Ungern Ungern   [v 11] 2140/1 D 3 18.4 65
2017-02-02 2017-02-02 Åby-1 Mr Etalon Mr Etalon   [h 3] 2140/2 D 5 19.1 170
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Mitos Gold Mitos Gold   [v 4] 1640/11 C 1 13.7 49
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2140/2 D 5 16.1 569
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-7 Talija Bi* Talija Bi*   [s 5] 1640/5 C 0 18.5g 101
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [h 6] 2640/4 B 4 16.6 500
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 3] 2140/3 C 0 g 37
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/5 C 1 14.5 33
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/1 C str
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-6 Melba B.T. Melba B.T.   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 230
2017-01-25 2017-01-25 Åby-2 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2140/3 C 3 15.5 29
2017-01-25 2017-01-25 Åby-9 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1640/2 D 0 14.9 288
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Quiz Töll Quiz Töll   [s 5] 2140/12 A 2 15.9 49
2017-01-25 2017-01-25 Åby-4 No Comment No Comment   [v 4] 2140/5 C 0 17.8 131
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 5] 2140/2 C 1 14.3 96
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Julienne Cane Julienne Cane   [s 4] 1640/7 C 3 13.7 276
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Fordaluvachocolate Fordaluvachocolate   [v 5] 1640/3 B 2 101
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Birthe Vang* Birthe Vang*   [s 4] 2160/8 C 0 g 94
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Talija Bi* Talija Bi*   [s 5] 2140/7 C 0 15.0 109
2017-01-18 2017-01-18 Åby-7 Blue Tee Blue Tee   [s 6] 1640/12 B 0 14.7 873
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Impression Impression   [s 7] 1640/7 B 0 14.3 335
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/12 C 0 18.1 323
2017-01-18 2017-01-18 Åby-4 Unheard Of Unheard Of   [s 4] 2140/2 D 0 17.8 474
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/15 A 2 16.2 26
2017-01-18 2017-01-18 Åby-1 Ungern Ungern   [v 11] 2160/7 C 4 18.3 162
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-7 Playing Tua Playing Tua   [s 9] 2140/5 D 0 14.5 622
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-5 Basic Instinct Basic Instinct   [v 4] 2640/8 D 0 16.9 144
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-3 Navigator Face Navigator Face   [v 7] 2660/13 A 0 17.0 429
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 5] 2140/5 C 3 15.4 148
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Mulligan Mulligan   [s 4] 2140/6 C 3 15.2 46
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-10 Rapide du Pommeau Rapide du Pommeau   [h 9] 1640/10 B 4 13.5 238
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Replay Pellini Replay Pellini   [v 5] 1640/4 C 1 13.7 43
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Young Farmer Young Farmer   [v 8] 2140/8 C 0 g 62
2017-01-12 2017-01-12 Åby-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 2640/3 D str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-7 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 4] 2140/3 B 5 16.3 96
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Teetime Teetime   [v 7] 2660/6 D 0 g 653
2017-01-12 2017-01-12 Åby-5 Son of Demon Son of Demon   [v 6] 1640/3 C 5 14.6 53
2017-01-12 2017-01-12 Åby-4 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 6] 2160/6 C str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Just Above Just Above   [v 6] 2160/10 B 8 20.0g 494
2017-01-12 2017-01-12 Åby-1 No Comment No Comment   [v 4] 2140/1 D 5 18.1 58
2017-01-04 2017-01-04 Åby-1 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/4 C 5 20.2 739
2017-01-04 2017-01-04 Åby-9 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/1 D 0 14.9 236
2017-01-04 2017-01-04 Åby-8 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/4 C 1 13.9 18
2017-01-04 2017-01-04 Åby-7 Iris Iris Iris Iris   [s 8] 1640/10 D 0 14.2 1267
2017-01-04 2017-01-04 Åby-6 Navigator Face Navigator Face   [v 7] 2640/7 A 4 16.5 48
2017-01-04 2017-01-04 Åby-5 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 4] 2140/3 B 1 16.4 50
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 5] 2140/2 C 6 16.7 149
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-10 Talija Bi* Talija Bi*   [s 4] 2140/11 D 0 15.9g 625
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Mulligan Mulligan   [s 3] 2160/10 B 3 14.7 38
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 3] 2140/8 D 7 15.0 464
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Rubacuori Alca* Rubacuori Alca*   [v 6] 2640/9 B 1 15.1 83
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-6 Aqua de Vie* Aqua de Vie*   [s 4] 2140/6 D 0 14.8 390
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 1640/2 C 3 13.6 54
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 4] 2680/13 B 2 15.7 426
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-9 Teetime Teetime   [v 6] 2140/7 D 0 15.3 232
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-8 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/4 B 5 14.1 68
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 1640/2 C 2 12.4 100
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2160/11 D str
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-3 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 4] 2640/9 C 3 15.8 65
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-2 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2180/10 A 0 g 196
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Prive Prive   [v 4] 2140/4 C 0 g 483
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Playing Tua Playing Tua   [s 8] 2140/11 D 7 14.2 200
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-9 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2140/6 D 0 17.1g 593
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Julienne Cane Julienne Cane   [s 3] 2140/7 D 4 15.3 741
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-4 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 3140/1 D 2 17.8 225
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/3 D 6 18.8 294
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Tronidor W. Tronidor W.   [v 3] 2140/10 C 0 21.9g 514
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-9 Victor Pointer Victor Pointer   [v 7] 1660/5 C 5 15.5 61
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-6 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 3] 2140/5 C 3 17.0 110
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-4 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/10 C 2 15.3 66
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Teetime Teetime   [v 6] 2140/8 D 5 14.8 215
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 2160/9 A 2 14.9 87
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-1 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1640/9 D 0 17.1 693
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Young Farmer Young Farmer   [v 7] 2140/4 C 2 13.9 94
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Ritzo Ritzo   [v 6] 2640/12 D 0 23.1g 310
2016-12-17 2016-12-17 Åby-11 Rapide du Pommeau Rapide du Pommeau   [h 8] 2640/5 A 7 15.8 176
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2640/3 D 0 17.5 450
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 2140/9 C 5 15.4 43
2016-12-17 2016-12-17 Åby-7 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 8] 2140/7 B 0 14.6g 290
2016-12-15 2016-12-15 Åby-10 Bugatti S.L. Bugatti S.L.   [s 5] 2160/7 C 2 16.1 203
2016-12-15 2016-12-15 Åby-9 Finish Brandon Finish Brandon   [v 8] 2140/10 D 0 15.6 965
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Man at Work Man at Work   [v 3] 2160/5 C 2 14.8 41
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/8 A 3 13.4 78
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Rubacuori Alca* Rubacuori Alca*   [v 6] 2140/12 A 1 15.5 22
2016-12-15 2016-12-15 Åby-1 No Comment No Comment   [v 3] 2140/8 D 3 17.5 175
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-9 Twister Bi* Twister Bi*   [h 4] 2140/4 A 2 13.6 27
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2640/5 C 1 14.7 31
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Ego Mearas Ego Mearas   [h 2] 1640/9 D 7 14.7 1085
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-4 Jocke Cane Jocke Cane   [h 3] 1640/2 B 4 14.7g 75
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2140/9 A 0 15.9 233
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Enge Nitro Enge Nitro   [h 3] 2160/7 C 0 17.6 1201
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Quiz Töll Quiz Töll   [s 4] 2160/10 A 1 15.4 16
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-5 Supercool Langkjär* Supercool Langkjär*   [v 7] 2160/11 B 3 15.5 208
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-4 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 4] 2140/5 B 2 16.2 26
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 3] 2640/2 B 0 g 25
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-10 Chroma Victoria* Chroma Victoria*   [s 5] 1640/2 C 2 13.7 57
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-9 Aqua de Vie* Aqua de Vie*   [s 4] 2140/1 C 5 15.0 74
2016-12-07 2016-12-07 Åby-8 Bivo Torkdahl* Bivo Torkdahl*   [v 3] 2640/8 B 0 g 46
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Valentino* Valentino*   [h 5] 1640/9 B str
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 Azumi Azumi   [s 6] 2640/2 D str
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/9 B 5 18.3 118
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 3] 2160/6 B 4 18.5g 28
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Field Ås Field Ås   [v 4] 2140/1 D 0 g 242
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Stelina Stelina   [s 6] 2140/10 B 0 g 353
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 1640/3 A 1 14.9 16
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Rani Face Rani Face   [s 3] 2140/5 D 0 17.6 296
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 1640/6 D 3 14.0 258
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1640/4 D 3 15.2 156
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Delantero Delantero   [h 3] 2140/6 B 1 17.0 20
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 5] 1640/1 B 3 15.7 57
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-10 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 2140/2 B 0 19.8 72
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Capone Capone   [v 7] 2140/2 C 4 14.3 159
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/8 C 0 19.3 671
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-4 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 3160/4 C 0 15.7 181
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Filippa Gertorp Filippa Gertorp   [s 2] 1640/7 C 8 17.6 367
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-11 Playing Tua Playing Tua   [s 8] 2140/5 D 0 g 198
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-10 Folli Folli   [v 7] 2140/9 C 7 14.1 154
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Cosmo Light Cosmo Light   [v 6] 1640/12 D str
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Global Un Poco Global Un Poco   [h 2] 1640/10 D 0 14.1 333
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-7 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/2 D 0 16.6g 286
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-5 Ritzo Ritzo   [v 6] 2140/7 D 5 14.8 87
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 5] 2140/5 D 0 15.9 347
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-3 Yerbas Ambition Yerbas Ambition   [v 8] 2640/3 C 0 17.0 423
2016-12-01 2016-12-01 Åby-6 Donna Mobile Donna Mobile   [s 6] 2140/5 B str
2016-12-01 2016-12-01 Åby-5 Magna Carta Magna Carta   [h 3] 1640/1 D 6 16.2g 169
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 Pinot Noir Broline Pinot Noir Broline   [s 4] 2140/1 C 4 18.6 99
2016-12-01 2016-12-01 Åby-1 Speedy Face Speedy Face   [h 2] 2160/4 B 1 17.7 30
2016-12-01 2016-12-01 Åby-9 Dynamite Light Dynamite Light   [v 4] 2640/3 A 4 16.5 71
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 70
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 2160/4 B 2 15.6 36
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-7 Faciam Faciam   [v 10] 2140/3 D 0 18.2 379
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Laressa Laressa   [s 6] 2140/11 C 0 g 888
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Tooca Tooca   [s 5] 1640/8 B 5 13.8 354
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Free Bird Free Bird   [s 4] 2140/10 C 0 19.7g 251
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Vigli Vigli   [s 3] 2140/8 B 4 19.6g 39
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Faith Hornline Faith Hornline   [s 2] 1640/6 C 4 17.8 131
2016-11-23 2016-11-23 Åby-9 Young Farmer Young Farmer   [v 7] 2140/6 C 5 13.9 76
2016-11-23 2016-11-23 Åby-8 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 2640/3 D 0 15.9 1086
2016-11-23 2016-11-23 Åby-3 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 3] 2140/2 C 2 15.7 122
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 3] 2140/6 C 4 17.2g 42
2016-11-09 2016-11-09 Åby-8 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 1640/8 D 3 12.9 1163
2016-11-09 2016-11-09 Åby-7 Esteban S.T. Esteban S.T.   [v 3] 2140/4 D 4 15.5 124
2016-11-09 2016-11-09 Åby-5 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 4] 2140/6 A 8 16.8 150
2016-11-09 2016-11-09 Åby-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 3140/9 B str
2016-11-09 2016-11-09 Åby-9 Zelda Zonk* Zelda Zonk*   [s 9] 2140/12 C str
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-10 Atomic Rain* Atomic Rain*   [v 4] 2140/11 C 3 16.0 28
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Blue Tee Blue Tee   [s 5] 1640/3 B 0 14.3 73
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 2160/9 C 0 18.4 361
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-3 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/10 D 0 g 1094
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-2 Super War Horse Super War Horse   [h 2] 1640/5 C 5 19.4g 44
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 3] 2140/11 B 4 17.5 96
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-11 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/1 D str
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-9 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/3 B 0 13.6 487
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-2 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/2 C 4 16.8 266
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-1 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/5 C 6 19.5g 137
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/4 D 6 13.0 110
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/2 C str
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-4 Playing Tua Playing Tua   [s 8] 2640/10 C 4 15.0 52
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Islamorada Islamorada   [s 5] 2140/7 B 2 15.0 315
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 1640/12 D 2 13.5 868
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-12 Free Bird Free Bird   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 231
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-10 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 1640/11 B 7 11.8 880
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/6 A 4 12.3 39
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 2140/11 D 7 14.8 446
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Rapide du Pommeau Rapide du Pommeau   [h 8] 3180/14 A 0 14.6 77
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Zorn Brick* Zorn Brick*   [v 5] 2140/9 D 0 14.4 110
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-4 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2140/3 B 0 g 63
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Bamboleo Bamboleo   [h 3] 2140/2 D 8 16.7g 295
2016-10-26 2016-10-26 Åby-1 Global Twentytwo Global Twentytwo   [v 3] 2140/4 B 0 21.7g 149
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 2140/12 D 7 14.1 507
2016-10-26 2016-10-26 Åby-7 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2140/1 C 6 15.3 193
2016-10-26 2016-10-26 Åby-5 Halifax Halifax   [v 4] 2140/6 B str
2016-10-26 2016-10-26 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 4] 2140/1 D 6 17.1 96
2016-10-26 2016-10-26 Åby-2 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 5] 1640/4 C 0 13.0 294
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Mr Hot Shot Mr Hot Shot   [h 6] 1640/11 A 2 11.6 93
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 Billie S.T. Billie S.T.   [s 6] 2140/9 B 0 17.2 855
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Blue Tee Blue Tee   [s 5] 1640/10 B 6 13.2 177
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-6 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 1640/4 B 6 13.9 112
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Radiation Radiation   [v 5] 2160/8 C 2 14.8 124
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Don Brodde Don Brodde   [v 4] 2640/6 C 4 14.9 179
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Valmet* Valmet*   [v 5] 2140/11 C 3 15.9 44
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/2 C 1 14.3 108
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/12 D 0 14.4 953
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-1 Mulligan Mulligan   [s 3] 2140/8 C 6 14.7 260
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 2] 1640/2 B 6 17.6g 14
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/1 D 6 17.9 53
2016-10-20 2016-10-20 Åby-9 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2640/1 C 5 16.4 281
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/3 B 2 14.3 49
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Attack Photo* Attack Photo*   [h 4] 2140/10 B 4 15.9 105
2016-10-20 2016-10-20 Åby-3 Normandy Flax Normandy Flax   [h 3] 2140/1 B 3 18.3 36
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Sarek* Sarek*   [v 3] 1640/4 D 6 16.0 109
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 1660/5 B 7 14.6g 93
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-8 Welcome Welcome   [v 5] 2640/3 C 3 15.6 90
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2140/2 A 3 14.9 41
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-3 Modern Love Modern Love   [s 3] 2140/1 C 7 17.0g 99
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-2 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 3] 2140/5 A str
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-1 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [h 2] 1640/9 C str
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Nelle Kavat Nelle Kavat   [h 3] 2640/1 D 3 15.1 173
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Brilliance Brilliance   [s 5] 2140/5 A 4 13.2 86
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-8 Wonderboy* Wonderboy*   [v 5] 1640/12 B 2 13.0 94
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Talija Bi* Talija Bi*   [s 4] 1640/8 A 0 16.6g 54
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Navigator Face Navigator Face   [v 6] 2640/7 B 5 15.5g 39
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Young Farmer Young Farmer   [v 7] 2140/6 B 5 13.4 80
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Dollargirl Sisu Dollargirl Sisu   [s 3] 2140/10 B 6 16.0 192
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-1 Hanna Hanna   [s 2] 1640/4 D 5 22.2g 65
2016-10-15 2016-10-15 Åby-12 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 2160/7 C 4 15.3 36
2016-10-15 2016-10-15 Åby-11 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 8] 2640/6 D 3 13.8 478
2016-10-15 2016-10-15 Åby-10 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/7 B 2 11.5 60
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Playing Tua Playing Tua   [s 8] 2140/7 C 0 13.2g 40
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Zorn Brick* Zorn Brick*   [v 5] 1640/11 C 1 13.1 137
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2640/7 C 0 14.1 297
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 4] 2640/5 C 6 14.1 112
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 2160/7 B 4 13.9 56
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-7 Mulligan Mulligan   [s 3] 2140/9 B 2 14.0 60
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Free Bird Free Bird   [s 4] 2640/2 D 2 18.1 112
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-2 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 2140/5 A 0 g 217
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Pitch Perfect Pitch Perfect   [s 3] 2140/6 B 0 18.1 66
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2160/11 C 8 17.7 838
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/6 C 0 13.5 186
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Elle Mearas Elle Mearas   [s 2] 1640/12 D 0 g 1155
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Party Lane Party Lane   [s 4] 2140/10 B 1 18.5 86
2016-10-05 2016-10-05 Åby-9 Zelda Zonk* Zelda Zonk*   [s 9] 2140/10 C 4 13.6 494
2016-10-05 2016-10-05 Åby-8 Don Crowe Don Crowe   [v 5] 2640/2 A 0 15.8 91
2016-10-05 2016-10-05 Åby-7 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/12 D 3 14.0 1126
2016-10-05 2016-10-05 Åby-5 U.F.Andover Again U.F.Andover Again   [s 3] 2140/1 C 1 15.5 273
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Vanquish Kronos Vanquish Kronos   [s 2] 1640/6 C 1 14.9 20
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-11 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 1640/5 C 1 15.1g 298
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 6] 2640/5 D 4 14.5 230
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-7 Blue Tee Blue Tee   [s 5] 1640/2 A str
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-6 Mellby Elegant Mellby Elegant   [s 3] 2140/6 C 2 13.8 43
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Tooca Tooca   [s 5] 2160/6 A 0 17.1g 87
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-4 Playing Tua Playing Tua   [s 8] 1140/1 B 1 18
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 2] 1640/3 D 2 14.5 74
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Vigli Vigli   [s 3] 2140/9 C 5 17.8 114
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Flight Lane Flight Lane   [s 2] 1640/7 B 2 17.8 19
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 A Perfect Torkdahl* A Perfect Torkdahl*   [v 4] 2140/1 B 0 14.6 72
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 2140/4 B 2 12.5 98
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Coldtown Coldtown   [v 7] 2140/12 B 0 12.7 186
2016-09-29 2016-09-29 Åby-10 Folli Folli   [v 7] 2140/2 B 3 13.6 19
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Rubacuori Alca* Rubacuori Alca*   [v 6] 2140/4 A 1 13.7 17
2016-09-29 2016-09-29 Åby-6 Leyla Nova* Leyla Nova*   [s 4] 1640/7 B str
2016-09-29 2016-09-29 Åby-5 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 3] 2140/3 C 4 16.4 88
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2140/2 B 3 15.4 34
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Free Bird Free Bird   [s 4] 2140/1 D 3 16.9 94
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-9 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 6] 2640/7 C 7 15.3 76
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-8 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/5 C 3 14.8 235
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 Don Brodde Don Brodde   [v 4] 2160/13 B 3 14.9 170
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 1640/4 A 6 13.4 15
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Sir Q.C. Sir Q.C.   [v 3] 2140/1 D 5 17.7 36
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Elle Mearas Elle Mearas   [s 2] 1640/4 C 2 18.5 16
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-4 Navigator Face Navigator Face   [v 6] 3140/7 D 3 15.1 250
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [h 2] 1640/9 C 5 19.4g 32
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Victor Pointer Victor Pointer   [v 7] 1640/3 D 4 13.3 253
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 2140/7 B 3 15.7 22
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-8 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 8] 2140/8 D 2 12.2 246
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-7 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 1640/4 C 2 12.9 161
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-8 Julia Pellini Julia Pellini   [s 3] 2140/10 D 0 13.4 136
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 4] 2140/11 D 6 12.7 221
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 2140/1 B 5 15.4 90
2016-09-21 2016-09-21 Åby-7 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/3 B 1 10.2 30
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/6 C 1 14.4 27
2016-09-21 2016-09-21 Åby-5 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 3] 2140/8 B 0 15.1 215
2016-09-21 2016-09-21 Åby-3 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/4 D 0 g 844
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Lakota Lakota   [v 4] 2140/6 B str
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Miss Röglan Miss Röglan   [s 4] 2140/1 D 3 17.9g 113
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-9 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 2140/1 B 5 14.1 249
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 6] 2160/5 C 3 15.3 192
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Quiz Töll Quiz Töll   [s 4] 2160/9 A 1 15.5g 18
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-5 Zelda Zonk* Zelda Zonk*   [s 9] 1640/1 C 4 11.6 260
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-4 Jocke Cane Jocke Cane   [h 3] 2140/6 C 3 15.3 72
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 2160/14 A 0 g 96
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-9 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 8] 1640/5 C 1 11.3 96
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-8 Diamond River Diamond River   [s 5] 2140/9 C 4 13.1g 183
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Thunder Peak* Thunder Peak*   [h 6] 3180/6 A 0 14.9 51
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Dynamit Life Dynamit Life   [v 3] 1640/5 C 5 14.8 183
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Mucho Flax Mucho Flax   [h 4] 2140/4 C 0 19.3g 317
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 Photo Finish Rose Photo Finish Rose   [s 5] 2140/5 B 8 20.6g 139
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Blue Tee Blue Tee   [s 5] 2640/3 D 5 14.6 133
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2140/5 C 2 15.5 33
2016-09-15 2016-09-15 Åby-4 Folli Folli   [v 7] 2140/5 B 1 12.2 43
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Helly's Latier Helly's Latier   [s 3] 2140/10 C 8 18.9 485
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Bear Anemone Bear Anemone   [s 3] 2140/3 C 0 17.8 29
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Welcome Welcome   [v 5] 1640/1 C 5 11.5 246
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Field Ås Field Ås   [v 4] 2140/5 D 6 16.4 1400
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Lakota Lakota   [v 4] 2140/8 C 0 g 826
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-1 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 2140/2 A 4 15.8 28
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-8 Kemas Magic Kemas Magic   [h 7] 2140/2 B 2 11.7 51
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-7 Stronghold Stronghold   [v 5] 2140/1 B 6 13.6g 22
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-6 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 7] 2640/7 D 6 14.1 1181
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Autobahn Autobahn   [h 3] 2640/4 D 0 15.6 592
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-4 Mulligan Mulligan   [s 3] 2140/8 B 6 14.0 115
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2640/11 D 4 12.9 555
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-7 Navigator Face Navigator Face   [v 6] 3140/1 D 4 15.8 336
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-2 Replay Pellini Replay Pellini   [v 4] 2140/1 C 1 15.3 41
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1640/2 C 1 15.0 67
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-2 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2160/11 A 3 14.7 236
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-11 Sylvester America Sylvester America   [v 5] 2140/10 D 5 12.7 289
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Young Farmer Young Farmer   [v 7] 2140/6 C 0 g 126
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 2140/1 D 0 13.8 178
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Hives Hives   [h 4] 2140/9 D 0 g 2773
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Harry Haythrow Harry Haythrow   [v 10] 1640/11 D str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 2660/9 D 6 15.2 638
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 4] 1640/1 C 2 12.8 21
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2140/6 B 1 16.4 18
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 1640/6 C 1 13.0 60
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-6 Welcome Welcome   [v 5] 2140/9 C 5 14.0 120
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Nostradamus Face Nostradamus Face   [v 6] 1640/10 D 1 12.2 148
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-2 Zelda Zonk* Zelda Zonk*   [s 9] 1640/6 C 4 12.5 452
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-1 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2160/13 B 3 14.5 384
2016-08-31 2016-08-31 Åby-9 Alwaysinblackpedia* Alwaysinblackpedia*   [s 5] 1640/3 C 4 11.0 241
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2160/8 D 3 14.3 131
2016-08-31 2016-08-31 Åby-7 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 2140/5 D 0 14.5 453
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Västerbo Carrera Västerbo Carrera   [v 5] 3160/10 C 0 14.9 212
2016-08-31 2016-08-31 Åby-4 Always My Partner Always My Partner   [v 5] 2140/9 D 4 15.7 690
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 I'll Fixit I'll Fixit   [v 3] 2140/3 D 2 15.1 44
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 Tarapaca* Tarapaca*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7 215
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-6 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 1640/7 C 7 13.6g 103
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-5 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2140/6 D 0 13.6 1668
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Red River Broline Red River Broline   [s 3] 2140/2 A 5 16.4 16
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Talija Bi* Talija Bi*   [s 4] 1640/1 A 2 14.0 14
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Esteban S.T. Esteban S.T.   [v 3] 2140/3 D 2 17.7 77
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Mellby Easy Going Mellby Easy Going   [v 3] 2140/10 B 5 17.2 62
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 The Caveman The Caveman   [h 3] 2160/12 C 0 g 280
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-12 Torpedo W F* Torpedo W F*   [h 4] 2000/9 A 0 74
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-11 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2000/3 B 0 316
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-9 Don Brodde Don Brodde   [v 4] 2950/2 D str
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-3 Armani Hyrdehøj* Armani Hyrdehøj*   [v 4] 2000/10 D 0 437
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-2 Mr Gorgonzola Mr Gorgonzola   [v 7] 2000/10 C 0 82
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-1 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 7] 2000/9 D 0 447
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Rubacuori Alca* Rubacuori Alca*   [v 6] 2640/10 B 3 14.2 170
2016-08-25 2016-08-25 Åby-7 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2140/10 D 3 14.3 251
2016-08-25 2016-08-25 Åby-6 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 5] 2140/3 D str
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2640/3 D 2 12.8 138
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/4 D 0 13.4g 1114
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Conrads Definitif Conrads Definitif   [h 4] 2640/5 D 5 14.9 445
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-11 Sir Corneliani Sir Corneliani   [h 4] 2640/12 B 0 g 494
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 2160/7 A 0 16.7g 56
2016-08-18 2016-08-18 Åby-9 Thunder Peak* Thunder Peak*   [h 6] 1640/11 A 3 11.9 33
2016-08-18 2016-08-18 Åby-8 Rubacuori Alca* Rubacuori Alca*   [v 6] 2160/14 A 2 14.3 74
2016-08-18 2016-08-18 Åby-7 Linges Alladin Linges Alladin   [v 7] 2140/4 A 0 16.2 92
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Triumf Kåsgård* Triumf Kåsgård*   [v 6] 1640/3 A 3 12.7 14
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Ridgehead Laurette Ridgehead Laurette   [s 3] 2140/3 D 0 g 53
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Miss Röglan Miss Röglan   [s 4] 2140/2 D 0 18.1g 661
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 3] 2140/4 D 5 16.8 113
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 4] 2140/4 A 4 18.7 106
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-1 Mulligan Mulligan   [s 3] 2140/3 B 1 15.5 12
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Leyla Nova* Leyla Nova*   [s 4] 2140/4 B 3 16.9 58
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 7] 2140/3 B 2 13.6 180
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Billie S.T. Billie S.T.   [s 6] 2140/7 C 2 16.6 227
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-5 Fawkes Fawkes   [h 8] 2140/3 D 2 12.2 287
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-4 Sure Broline Sure Broline   [s 2] 1640/2 C 0 g 108
2016-08-13 2016-08-13 Åby-9 Tycoon Conway Hall* Tycoon Conway Hall*   [h 6] 1640/8 C 0 11.3 303
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2140/7 A 0 g 176
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Takethem* Takethem*   [h 6] 2140/2 A 3 13.3 17
2016-08-13 2016-08-13 Åby-5 Tycoon Conway Hall* Tycoon Conway Hall*   [h 6] 1640/1 C 2 10.5 90
2016-08-12 2016-08-12 Åby-11 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/2 D 0 17.7 270
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/1 D 0 15.9 282
2016-08-12 2016-08-12 Åby-7 Halifax Halifax   [v 4] 2140/2 C 2 15.2 32
2016-08-12 2016-08-12 Åby-6 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/10 D 0 14.2 728
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Quattro Töll Quattro Töll   [v 4] 1640/10 B 0 13.4 62
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-3 Jocke Cane Jocke Cane   [h 3] 1640/7 C 3 15.2 52
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [h 3] 2140/9 B 2 17.3 33
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2140/1 C 0 20.5 43
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-9 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 1640/5 D 3 14.0 364
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-8 American Idol American Idol   [v 7] 1640/1 D str
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 The First Rose The First Rose   [s 6] 2140/3 C 0 g 30
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-5 Hives Hives   [h 4] 2140/4 D 4 15.0 340
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-9 High's Dynamite High's Dynamite   [v 7] 1640/7 C 5 16.0 133
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Pitch Perfect Pitch Perfect   [s 3] 2140/5 A 3 18.8 36
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 1640/12 A 1 16.5 150
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-6 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2140/2 C 7 18.3 70
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Ulf Eme Ulf Eme   [v 5] 2160/13 B 7 17.5 213
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-4 Majett Majett   [s 4] 2640/8 B 8 16.8 66
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2140/1 C 7 17.2 235
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Nelle Kavat Nelle Kavat   [h 3] 2140/2 D 5 17.1 493
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Libellus Libellus   [s 4] 2140/3 C 1 17.8 47
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Chippi Montoya