V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället c..


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället chansen på travbanan.
Det gick över förväntan då stoet visade exceptionell talang och inledde karriären med 17 segrar på 19 starter.
Sedan har det inte gått lika spikrakt och nu har tränaren Pär Hedberg bestämt sig för att stoet ska sluta tävla.
– Som det ser ut nu är det avelsboxen som väntar för henne. Hon är sju år och tävlar i en tuff klass och hon har något i kroppen som gör att det inte fungerar nu, säger Hedberg till travronden.se.
Southwind Feji ståtar med 21 segrar och 1,5 miljoner kronor intjänat på 35 starter.

Kanal 75


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledare..


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledaren för en månad sedan, och det visade hingsten när han i onsdagens fjärde lopp på huvudstadsbanan spurtade förbi konkurrenterna till retfullt enkel seger från tredje par utvändigt.
- Senast gick han utvändigt om ledaren och vann på 1.15,4 och gick 1.12,5 sista varvet. Det var kolossalt imponerande. I dag fick vi ett vettigt lopp och han var bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson.
Selected News noterades för kilometertiden 1.15,5 över 2 140 meter och inkasserade för det 60 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Bj&ou..


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Björn Goop glida till ledningen utan strid i den andra kurvan. Men kort senare kom S.G.Sherman upp på utsidan och han utmanade rejält under slutrundan. Segern var emellertid aldrig i fara för ledaren som gick undan till säker triumf på kilometertiden 1.14,3 över 2 140 meter med bilstart.
- Det är alltid kul när hästarna går bra. Han är duktig och utvecklas hela tiden. Han är inte så stor men har ett hjärta av guld, sa Björn Goop i vinnarcirkeln.

Ola Johansson, Kanal 75


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i b&ar..


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i både Criterium Continental och Prix d’Amerique. När det franska vintermeetinget nu gör bokslut talar allt för att han rundar av med ännu en seger. Han är titelförsvarare i grupp I-loppet Prix de Selection, som lockar med en segercheck på närmare en miljon kronor, och kommer bära ett tungt favoritskap när starten går stark efter halv sex på lördag kväll. Som vanligt är det svenske stjärnkusken Björn Goop som ska sköta tömmarna.

Startlista
Prix de Selection
2 200 meter

1. Fairy White - Yoann Lebourgeois (Christophe Gallier)
2. Fleche du Yucca - Jean-Philippe Dubois (Philippe Moulin)
3. Fighter Smart - Mathieu Mottier (Cyrille Buhigne)
4. Etonnant - Eric Raffin (Richard Westerink)
5. Frisbee d’Am - Alexandre Abrivard (Richard Westerink)
6. Express Jet - Pierre Vercruysse
7. Enino du Pommereux - Matthieu Abrivard (Sylvain Roger)
8. Face Time Bourbon - Björn Goop (Sebastien Guarato)
Förstapris: 942 462 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Solvallatränaren hade inget flyt under de två tävlingsdagarna på Pompano Park i Florida. Han fastnade bakom tröttnande ledare och fic..


Solvallatränaren hade inget flyt under de två tävlingsdagarna på Pompano Park i Florida. Han fastnade bakom tröttnande ledare och fick själv utstå tuff press i ledningen. Han klättrade ändå fyra placeringar under den andra dagen och när dammet lagt sig slutade Lukas Svedin på åttonde plats bland de tolv deltagarna.
- Jag är så galet besviken, men det kommer så klart lägga sig om några dagar. Man kan köra helt okej och ändå få något sämre resultat. Den här resan har utvecklat mig enormt. Nya möten med både människor och hästar som jag kommer ha med mig hela livet, skriver Lukas Svedin i sin blogg på sulkysport.se.
Världsmästare blev belgaren Piet Van Pollaert. Silvret gick till italienske Andrea Sallustio och bronset till Andrea Fazekas från Ungern.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 Thomson Thomson   [v 3] 2140/3 0 g 114
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-1 Thomson Thomson   [v 3] 2140/11 3 20.5g 960
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-9 Utini Boy Utini Boy   [v 12] 1680/3 0 17.4 335
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-4 Thomson Thomson   [v 4] 2140/9 B 3 16.7 100
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Thomson Thomson   [v 4] 2140/3 D 6 16.1 852
2016-11-09 2016-11-09 Åby-5 Thomson Thomson   [v 4] 2140/10 A 4 16.6 113
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Thomson Thomson   [v 4] 2160/7 C 1 15.6 194
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Thomson Thomson   [v 4] 2640/11 C 4 16.6 223
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Thomson Thomson   [v 4] 2640/11 C 3 16.3 145
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Redneck Girl Redneck Girl   [s 5] 1640/4 B 0 g 169
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 D 8 16.4g 166
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Thomson Thomson   [v 4] 2480/3 B 5 16.8 28
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-7 Redneck Girl Redneck Girl   [s 5] 2140/7 D 0 17.4g 528
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Thomson Thomson   [v 4] 2140/13 B str
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Thomson Thomson   [v 4] 2140/13 A 4 15.6 179
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Thomson Thomson   [v 4] 2100/11 B 4 16.5 214
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 4] 2480/9 C 4 16.9 136
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Thomson Thomson   [v 4] 2140/10 B 4 16.0g 49
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Universal Point Universal Point   [s 3] 1640/3 C 5 17.7 177
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Thomson Thomson   [v 4] 2140/2 C 5 16.7g 94
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Thomson Thomson   [v 4] 2140/1 C 3 15.4 496
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1640/5 D 3 12.5 370
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-7 Thomson Thomson   [v 4] 2500/5 B 1 19.0 32
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-2 Universal Point Universal Point   [s 3] 2080/2 B 0 19.9g 149
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Thomson Thomson   [v 4] 2140/3 C 0 g 74
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Thomson Thomson   [v 4] 2140/5 D 2 16.4 139
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Thomson Thomson   [v 4] 2080/7 D 3 18.5 264
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-1 Super Point Super Point   [h 4] 2140/9 D str
2016-02-23 2016-02-23 Momarken-3 Thomson Thomson   [v 4] 2140/8 B 0 130
2016-02-09 2016-02-09 Momarken-7 Thomson Thomson   [v 4] 2140/9 B 0 43
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-1 Thomson Thomson   [v 4] 2140/3 C 4 18.8 367
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Nellie Laday Nellie Laday   [s 5] 2160/2 D 1 17.8 587
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-7 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/5 D 8 17.5 983
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/11 C 0 19.8 76
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Nellie Laday Nellie Laday   [s 5] 2160/5 D 0 21.2 702
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2160/11 B 2 19.4 234
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/15 D 0 16.7 1018
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-2 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/10 C 3 16.7 149
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2140/4 C str
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-4 Thomson Thomson   [v 5] 2640/3 C 5 15.8 304
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2480/1 C 6 18.8g 189
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 5] 2480/12 B 3 16.0 65
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2080/4 C 0 75
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2480/9 C 1 15.6 174
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Thomson Thomson   [v 5] 2660/8 B 2 15.3 127
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2140/12 B 7 19.1 428
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Thomson Thomson   [v 5] 1640/1 D 6 13.0 402
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-1 Thomson Thomson   [v 5] 2080/10 D 5 15.8 32
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-6 Thomson Thomson   [v 5] 2500/4 D 1 15.2 130
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Thomson Thomson   [v 5] 2100/1 D 4 15.7 171
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/7 B str
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 5] 2140/9 D 5 15.8 270
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Thomson Thomson   [v 5] 2100/9 B 7 17.1 437
2017-04-27 2017-04-27 Momarken-5 Thomson Thomson   [v 5] 2140/11 B 0 64
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2140/10 C str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Mophisto Mophisto   [v 8] 2140/3 B 7 17.7 212
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Thomson Thomson   [v 5] 2140/11 C 0 17.3 347
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Thomson Thomson   [v 5] 2140/8 B 6 16.6 62
2017-01-04 2017-01-04 Åby-6 Thomson Thomson   [v 5] 2640/4 B 5 16.7 190
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 6] 2640/9 C 6 17.1 329
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-5 Thomson Thomson   [v 6] 2140/8 C str
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2160/15 C 0 36.2 971
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Thomson Thomson   [v 6] 2140/7 C 0 16.5 325
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Thomson Thomson   [v 6] 2140/11 C 5 14.3 140
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Thomson Thomson   [v 6] 2480/1 C 5 15.8 84
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Thomson Thomson   [v 6] 3140/4 C 0 16.9 64
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Melvinna Melvinna   [s 5] 2140/2 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2480/4 D 3 31.6 156
2018-08-23 2018-08-23 Bjerke-3 Thomson Thomson   [v 6] 2100/8 D 0 14.5g 416
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 1640/7 D 7 28.8 596
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Sagisara Sagisara   [s 12] 2100/13 B str
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 7] 2080/9 D 6 16.0 40
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Thomson Thomson   [v 6] 2140/3 D 2 14.4 185
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 7] 2100/7 B 7 22.1 251
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Thomson Thomson   [v 6] 2080/9 B 0 16.8 73
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/1 D 3 35.0g 196
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 8] 2140/10 B 4 15.4 124
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 B.A.S.Gillian B.A.S.Gillian   [s 13] 2140/7 C str
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Thomson Thomson   [v 6] 2140/12 B 3 14.8 152
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Queen la Mint Queen la Mint   [s 7] 2140/8 C 0 17.8 108
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Nellie Laday Nellie Laday   [s 6] 2140/8 D str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Thomson Thomson   [v 6] 2140/7 C 1 13.7 18
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-2 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 6] 2100/3 C 0 g 239
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2100/14 B 5 31.7 955
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 Thomson Thomson   [v 6] 2640/9 C 0 g 144
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/4 D str
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Thomson Thomson   [v 6] 2140/2 B 7 15.6 185
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Thomson Thomson   [v 6] 2140/4 B str
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 6] 2140/10 D str
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Queen la Mint Queen la Mint   [s 7] 2140/2 D 0 18.6 539
2018-02-14 2018-02-14 Åby-8 Thomson Thomson   [v 6] 2140/12 B str
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Queen la Mint Queen la Mint   [s 7] 2140/6 C 0 19.8 824
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Nellie Laday Nellie Laday   [s 6] 2160/11 C 0 18.5 554
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Thomson Thomson   [v 6] 2640/4 A 4 15.5 74
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-4 Nellie Laday Nellie Laday   [s 6] 2140/7 D 0 17.9 368
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Thomson Thomson   [v 6] 2660/11 A 4 16.8 117
2018-01-04 2018-01-04 Bjerke-2 Nellie Laday Nellie Laday   [s 5] 1609/3 B str
2018-01-04 2018-01-04 Bjerke-6 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2100/2 B str
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Thomson Thomson   [v 7] 2140/4 D str
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-3 Lightbay Lightbay   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 197
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 6] 1640/11 D 0 12.7 247
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Thomson Thomson   [v 7] 2140/11 D 0 15.7 852
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-1 Trollthindris Trollthindris   [s 3] 2080/2 D 6 37.7 218
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-3 Thomson Thomson   [v 7] 2080/10 B 5 14.6 352
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-8 Lightbay Lightbay   [v 3] 2080/8 D 6 18.1 735
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 7] 2080/12 B str
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Thomson Thomson   [v 7] 2160/12 A 0 15.8 336
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Thomson Thomson   [v 7] 2480/10 A 2 17.1 52
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2080/2 C 8 16.5 198
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Lois Lois   [s 4] 2080/5 D 8 23.9 206
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 1680/7 C 7 15.5 1337
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 Trux Balder Trux Balder   [v 8] 2100/9 D 0 34.5 1631
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-6 Thomson Thomson   [v 7] 2480/11 C 0 16.7 355
2019-08-13 2019-08-13 Bjerke-4 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2100/3 D str
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-7 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2100/2 C str
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Trollthindris Trollthindris   [s 3] 2100/7 D 0 g 629
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-1 Thomson Thomson   [v 7] 3180/10 C 4 16.2 372
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2100/5 D 0 19.9 546
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Tors Spik Tors Spik   [v 4] 2080/3 D 0 g 543
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Gangtrött Gangtrött   [v 14] 1660/7 D 6 28.6 260
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2140/10 C 5 14.4 398
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Stjärnelden Stjärnelden   [v 7] 2120/4 A 0 g 188
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-4 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2080/6 C 0 17.6g 587
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 Thomson Thomson   [v 7] 2900/7 D 5 16.1 1000
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 824
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2080/3 B 2 15.6 150
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 Thomson Thomson   [v 7] 2480/12 C 4 15.3 212
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-2 Stjärnelden Stjärnelden   [v 7] 2160/10 A 6 33.1g 89
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-5 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 243
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-6 Thomson Thomson   [v 7] 2640/5 B 0 g 279
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2160/9 D 0 18.5 585
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Thomson Thomson   [v 7] 2140/2 B 2 14.8 61
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-10 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2160/7 C 7 16.9g 215
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Trollthindris Trollthindris   [s 3] 2140/1 C str
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-8 Tors Spik Tors Spik   [v 4] 2100/6 D 5 34.3 617
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-9 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 6] 2080/1 C 2 15.3 316
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Thomson Thomson   [v 7] 2160/14 A str
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Tors Spik Tors Spik   [v 4] 2160/8 C 8 34.0g 1102
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Teknodiva Teknodiva   [s 5] 2160/6 C 4 30.0g 183
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-6 Thomson Thomson   [v 7] 2640/2 C 0 15.7 276
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-1 Thomson Thomson   [v 7] 2640/4 B str
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 7] 2140/5 C 0 15.5 134
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-8 Thomson Thomson   [v 8] 2140/2 C 0 18.3 809
2020-01-09 2020-01-09 Momarken-4 Thomson Thomson   [v 8] 2140/4 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se