V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-8 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 2640/8 D
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 6] 2160/14 D

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Super Julia Super Julia   [s 4] 2140/6 0 g 471
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/12 0 g 239
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/9 0 17.3 254
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/8 0 20.3g 453
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/6 0 18.1 419
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/3 1 18.2 127
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/9 0 g 767
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-2 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2140/5 2 15.4 284
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-10 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/10 4 16.5 317
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-9 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/4 0 15.2 950
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/2 0 13.9 442
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2160/12 3 20.0 121
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Wille W. Wille W.   [v 5] 1660/13 8 16.6 243
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 g 670
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 3] 2140/4 0 19.4 816
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 1640/8 0 16.6 644
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 1640/8 0 17.1 335
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 Cecilia C. Cecilia C.   [s 4] 1640/2 6 18.2 133
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 1660/8 1 16.4 71
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/7 0 16.0g 234
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/9 0 14.8 1130
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2160/14 0 18.7 362
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-3 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2160/11 7 18.5 49
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/2 3 19.0 67
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-8 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2160/6 6 16.3 297
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Wille W. Wille W.   [v 5] 2140/3 8 17.3g 79
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/7 0 g 394
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/3 0 14.9 238
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/8 6 20.5 346
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/14 8 16.5 211
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/11 3 16.3 126
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Fire Taff Fire Taff   [v 12] 1640/6 0 14.7g 907
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/12 0 17.1 1098
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2180/13 4 17.4 48
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 str
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Wille W. Wille W.   [v 5] 1640/1 3 17.0 161
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/11 7 18.5 175
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/9 0 g 162
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2160/5 0 15.7 231
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 1640/2 0 16.9 339
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/5 0 17.7 321
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/4 0 g 186
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/8 0 19.3 450
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/3 0 20.1g 332
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-11 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2160/15 5 17.0 350
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Catchee Town Catchee Town   [s 10] 3180/12 0 265
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 15.3 565
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/1 0 18.7g 112
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 1640/5 0 15.6g 25
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/12 6 17.6g 407
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 2140/1 0 17.9 695
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/9 0 16.6 1863
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2140/6 0 15.7 50
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/3 4 15.8 441
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/15 6 16.3 605
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 3 16.6 132
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 1640/3 str
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-1 Digger Sun Digger Sun   [v 4] 2140/3 0 g 213
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/14 4 13.9 189
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/2 0 17.5 332
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/8 0 g 415
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1660/11 1 13.0 77
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/9 1 16.2 84
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [h 4] 2140/2 0 16.2 364
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/6 6 16.7 32
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/12 2 12.9 87
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/6 4 18.4 49
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2160/10 1 15.4 38
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2660/6 5 17.2 395
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/12 5 14.4 549
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2140/2 0 g 894
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Suedois Suedois   [v 5] 2140/3 5 18.9 68
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2640/3 0 19.3 397
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/6 0 16.7 287
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/3 3 17.4 622
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 Decorateur Decorateur   [v 3] 2140/8 0 21.7 190
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/1 D 0 g 511
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/12 C 0 g 1250
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/8 C 0 16.4 1383
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/3 C 0 21.6g 83
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/7 D 0 20.3 1475
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 C 3 14.6 422
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2160/10 C 0 18.6 125
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/6 C 6 18.0 409
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2140/14 C 0 17.5 2001
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/3 D 6 15.5 541
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/4 B 5 16.9 137
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 6] 2160/8 C 1 16.5 538
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/3 A 0 21.4 66
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/15 C 3 16.7 928
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Vägten Vägten   [v 5] 2140/8 A 0 g 301
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/2 C 7 15.6 159
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/15 B 0 17.5 316
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/10 B 7 15.0 34
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 1660/10 B 6 16.7g 47
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2160/2 D 0 19.4g 414
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 D 0 27.8g 958
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 185
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/1 C 2 15.5 30
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 D 0 18.5 415
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 C 0 18.3 146
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 C 0 19.2 828
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/4 D 1 26
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2180/7 A 2 15.0 74
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/4 C 0 g 93
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/11 A 4 17.6 92
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2660/5 D 0 g 764
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/9 D 0 13.7 548
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 0 g 877
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/5 C 0 16.8g 257
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 B 2 16.3 570
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/13 A 6 17.4 262
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/6 C 5 15.5 47
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 35
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 D 6 18.5 354
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 3] 2140/1 D 0 g 106
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/10 D 0 16.6g 553
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/8 C 0 13.1 394
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/8 A 1 16.3 30
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 B 5 15.8 263
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/1 D 4 18.0 276
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/10 C 3 16.1 141
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/10 A 3 16.5 68
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Honey Band Honey Band   [s 3] 2140/5 D 0 21.8g 245
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [h 3] 2140/4 D str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2160/6 B 0 16.5 117
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2180/12 A 1 16.8 73
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 C 3 20.6 69
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2680/11 A 3 17.9g 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/6 B 0 20.0g 53
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/7 B 5 21.1 41
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 A 7 19.1g 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/7 A 6 13.0g 33
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/3 D 0 25.7 1022
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 C 4 15.8g 252
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 B 0 g 86
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/11 A 5 14.6 267
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/5 B 5 16.6 64
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 C 3 17.7 30
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-10 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 C 0 g 390
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/10 D 5 14.6 903
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 1640/4 D 6 14.9 287
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/13 A 4 17.8 363
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/7 C 2 15.3 146
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/10 D 2 16.7 69
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/3 D 2 18.2 89
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 1660/10 C 2 14.3 113
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/7 D 0 18.3 62
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/3 C 1 16.2 32
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 2160/10 D 7 17.2 243
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/6 B 2 15.9 17
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/5 A 1 15.2 35
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/7 A 1 15.6 11
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 A 0 22.9g 21
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2640/7 D 0 20.0 491
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/13 A 2 15.5 113
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/10 A 0 g 72
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 12.8 62
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/1 B 5 18.8 47
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/1 A 2 17.8g 36
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/11 C 2 16.3 89
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/6 B 3 18.7 28
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/6 C 2 17.5 41
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/7 A 1 15.7 42
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/8 C 0 g 219
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/6 C 4 15.3 274
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/5 C 6 14.5 466
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/10 C 0 18.3 691
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/7 B 4 19.5 64
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 2180/8 C 0 18.3 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/5 A 0 g 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/2 A 0 19.0g 38
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 B 0 g 56
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/14 A 0 g 51
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/6 A 6 12.1 20
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/4 B 0 g 44
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/4 D 1 15.0 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2680/11 A 1 13.6 24
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 3] 2160/8 B 8 17.7 133
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 6 17.9g 27
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/9 A 0 g 38
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/9 A 0 g 21
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/11 D 3 17.8 109
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 D 0 g 986
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1680/8 B 0 20.5g 203
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1680/9 C 4 16.3 649
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/3 B 2 13.8 52
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1680/8 C 0 g 298
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1680/3 D 2 17.7 79
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 David Margunn David Margunn   [v 8] 1680/11 D 7 15.6 510
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1680/10 C 7 16.4 454
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/12 A 3 14.8 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 D 7 19.4 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 37
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/8 C 0 20.2 489
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/6 C 5 12.0 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/3 D 3 17.2 552
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Barifant Barifant   [h 9] 3200/14 A 0 g 205
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/1 D 7 18.8g 487
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/3 B 3 17.5 22
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 3] 2140/5 D 0 g 199
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/6 B 0 g 23
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/13 B 7 17.0 144
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/3 A 4 14.7g 33
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1640/4 D 0 g 87
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/9 A 1 15.7 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/7 B 2 16.1 98
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/5 D 5 18.6g 371
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 D str
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/4 C 0 19.0g 154
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 1660/4 B 4 14.9 36
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/13 A 3 15.4 15
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/15 A str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 A 1 15.8 22
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/4 A 5 13.3 66
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 C 3 17.2 79
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 A 6 17.1 24
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/2 D 1 16.2 72
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/12 D 1 18.8 42
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 2140/2 C 0 g 1257
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 C 0 g 789
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/4 D 0 15.5 862
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 0 19.9 447
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 B 1 15.8 19
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/12 C 7 16.3 71
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/4 B 2 11.2 40
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Wille W. Wille W.   [v 6] 2160/9 A str
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/7 D 0 19.7 45
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 C 6 17.9 166
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 0 19.5g 42
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 389
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/12 A 1 16.0 128
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 4 12.9 298
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 3 16.3 130
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/11 B 1 17.1 252
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/1 D 6 20.8 53
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/5 C 0 23.5g 43
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/11 C 6 17.6 91
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/5 B 7 18.3g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/9 D 8 19.2 273
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/15 A 1 15.7 51
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/5 A 3 16.7g 19
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 7 16.4 186
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/15 A 1 15.7 30
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/4 D str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 D 6 16.4 614
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-11 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/3 C 0 13.9 280
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/8 B 3 14.8 121
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 B 0 19.5g 61
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/2 D 0 g 56
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/11 A 2 17.2g 30
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2140/11 C 3 15.3 178
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2640/11 B 0 17.3 78
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 13.8 13
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/9 C 6 12.9 342
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 D 0 g 677
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/9 C 4 15.1 742
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/3 C 0 g 264
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/11 C 7 16.9g 220
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-10 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/1 C 0 13.2 353
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1609/6 B 6 13.2g 227
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/5 B 0 15.7 272
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/10 A 2 14.0 16
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/7 D 4 16.6 119
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/8 A 3 16.6 53
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/3 D 1 18.4 36
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 B 5 15.7 157
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/9 A 1 15.1 20
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 A 1 14.0 17
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/14 C 7 15.8 427
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 D 0 g 561
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/7 C 2 14.3 30
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 0 12.5 217
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2160/12 C 6 15.0 404
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/4 D 1 12.7 94
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/9 C 0 16.3 69
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 A str
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/6 C 4 16.4 175
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/6 C 4 15.3g 42
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/4 C 0 18.1g 576
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/8 D 3 12.8 740
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/7 A 1 15.8 30
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/6 C 0 14.5g 116
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 B 3 13.4 57
2016-03-21 2016-03-21 Åby-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 C str
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 B 2 16.1 40
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/3 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/5 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/12 A 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 A 2 17.1 93
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 1355
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/10 B 0 17.9g 403
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 D 4 15.3 290
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1660/9 A 3 16.0 35
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/8 D 0 18.8g 393
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/1 B 4 14.8 161
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 1 15.3 83
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/4 B 2 16.2 81
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/6 C 3 15.4 193
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 C 0 13.8 183
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/1 B 0 17.5 320
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1640/7 D 4 16.0 547
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2160/7 B 0 16.2 23
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/12 C 0 19.1g 277
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 B 0 15.9g 77
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/7 D 8 19.2g 560
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/4 B 6 14.6 143
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/9 A 0 19.5g 400
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2160/6 D 0 19.2 480
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/9 A 0 g 116
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2180/12 D 6 17.7 437
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 D 0 g 100
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/4 B 4 15.8 62
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/4 C 3 17.4 223
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/12 D 6 19.5 394
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 C 2 20.3 165
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 2 16.4 111
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/8 B 5 17.4 678
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/12 C 0 g 469
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/13 C 2 14.3 247
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 D 0 g 53
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/12 C 5 15.9 488
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/14 C 0 g 259
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 B 5 13.8 180
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 619
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 5] 1640/3 C 0 15.5 200
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 1021
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2160/12 C 2 15.8 382
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/5 C 0 19.2 163
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/9 B 7 14.4 632
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/5 C 4 13.0 318
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/7 A 4 17.2 85
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/4 C 7 18.7g 562
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/6 D 7 15.7 650
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 0 15.7 394
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/2 D 0 16.5 939
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/9 C 6 16.4 265
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2140/1 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 B 6 18.2 356
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/11 C 0 17.0 767
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 D 4 16.5 635
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/5 B 5 19.0g 89
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/4 C 7 18.1 591
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 689
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/7 B str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/1 C 0 16.3 66
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 1027
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/7 C 3 17.2 1224
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 249
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 1640/9 C 3 15.1 74
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/3 D 7 20.1g 727
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 C 0 19.3g 288
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/10 D 6 14.5 572
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/13 C 4 17.0 245
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 C 5 17.1 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/6 D 5 16.7 134
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 453
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1660/4 B 6 14.1 70
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/9 B 2 19.7 90
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2180/5 B 3 16.1 42
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2160/10 A 2 18.1 32
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/7 D 2 17.4 166
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 A 4 14.8 58
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-5 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/4 D 0 g 399
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/12 C 3 15.2 264
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/6 B 0 16.3 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/12 A 0 g 84
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2180/6 C 8 16.6 126
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 D 3 17.8 172
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/6 B 2 13.6 33
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/10 C 2 17.2 80
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/1 D 2 17.5 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/13 A 0 g 41
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 D 0 21.3g 70
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/5 B 0 19.0g 45
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/5 B 3 20.7g 65
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Isildur Isildur   [v 7] 2140/14 A 6 16.9 95
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/1 C 6 13.9 75
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/6 D 6 15.4 499
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2160/11 A 2 15.1 36
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/14 B 8 18.2 251
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/12 A 1 15.7 60
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/8 C 5 18.6 56
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/10 D 2 17.9 318
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/1 D 5 17.0 370
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/14 A 0 17.4 65
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/7 D 8 16.5 171
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/13 A 3 15.3 14
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 1620/3 A 2 14.1 34
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 A 5 19.8 16
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/11 A 2 15.6 29
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/5 B 4 14.8 74
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/4 D 0 g 443
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2120/15 A 8 15.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/7 A 2 13.9 30
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1640/12 A 1 15.6 51
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/4 D 0 22.7g 210
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/10 C 5 16.4 87
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 B 4 20.0g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 0 15.4 253
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Simb Lagarta Simb Lagarta   [s 5] 2140/6 B 0 g 183
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 B 2 16.5 148
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/13 A 1 13.6 38
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2120/10 C 5 20.2g 75
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/1 D 4 15.2 80
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/8 B 5 15.7 500
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Isildur Isildur   [v 7] 2620/2 C 7 16.1 120
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/9 C 4 17.8 88
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/7 A 3 13.3g 27
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/3 C 4 16.1 165
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/4 B 5 13.4 34
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/5 B 7 16.6 301
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/7 D 8 18.4 74
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/7 D 5 16.2 334
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/4 C 6 16.0 280
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 1 18.5 29
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 8 15.9 213
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/8 A 1 16.0 37
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 0 17.3g 68
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/6 A 1 13.8 13
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/8 C 5 17.1 77
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 4] 2120/6 C 4 18.7g 26
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 B 0 12.9 467
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/12 B 0 17.3 924
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/10 A 0 g 134
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3180/6 A 5 15.7 70
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/14 B 4 18.1 1040
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2640/9 A 1 15.1 14
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/3 C 2 18.1 80
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/9 C 4 47
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/14 B 3 16.6 365
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/12 D 4 16.1 77
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/13 A 2 16.4 52
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 B 0 19.3g 141
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2180/12 D 3 15.8 168
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/9 C 0 g 551
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/11 A 1 12.3 19
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/12 A 1 15.7 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/7 B 4 16.6 346
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 1620/9 C 5 15.0 352
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 4] 2120/3 D 6 108
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1680/4 C 0 g 60
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1680/3 C 4 15.7 79
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1680/9 D 4 14.1 186
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/5 C 4 14.8 54
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1680/8 C 6 16.4 428
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 1680/7 D 7 17.8 407
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/6 D 0 g 1095
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Isildur Isildur   [v 7] 2120/12 D 5 14.5 1007
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3160/11 A 1 14.8 43
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/9 C 6 15.9g 202
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1620/4 B 2 11.6 132
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/11 A 6 17.6 1139
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/4 B 0 14.5 235
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1609/13 C 5 14.8 272
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/5 D 0 13.3 225
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/6 D 7 16.3 434
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 D 0 14.6 273
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/5 D 3 14.8 612
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/5 C 6 20.0g 148
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/1 C 5 15.2 96
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/14 B 2 15.5 382
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 4] 2620/3 A 4 18.3 15
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 1620/3 B 5 11.4 60
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/4 D 0 24.6g 300
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 My Angel Laday My Angel Laday   [s 3] 2140/12 A 0 17.3g 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/11 B 5 20.0g 45
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1640/6 C 3 15.3 606
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1640/8 C 1 14.7 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 3 17.2 436
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3140/3 D 6 16.5g 534
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/6 B 5 17.4 44
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/3 D 0 21.6 603
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2120/8 D 0 g 166
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/12 A 1 16.5 18
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/9 B 4 16.7 283
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/14 A 1 14.8 17
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/15 B 2 15.9 432
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/11 D 7 13.8 958
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/4 C 4 17.8 147
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2160/11 B 0 77
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/2 C 0 g 218
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/10 B 0 g 335
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/6 C 4 14.7 143
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/4 A 1 14.2 13
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [h 4] 2120/4 D 4 18.5 165
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2160/13 A 0 108
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/10 D 7 19.7 637
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1640/5 C 6 16.0 81
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/8 C 6 20.1 74
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/5 B 2 15.8 128
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/13 A 2 15.6 45
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/1 C 0 15.9 210
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/14 A 0 16.5 951
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 C 2 13.9 310
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 2140/8 A 2 14.7 58
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 3 17.1 51
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 4 19.2 68
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/1 B 5 19.1 75
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1660/13 A 5 16.3g 52
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2160/13 A 2 15.8g 28
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 1620/4 D 0 19.3g 365
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/10 C 0 19.7 1360
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/10 B 5 16.1 394
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2160/10 B 6 18.8 67
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/8 C 0 22.6g 2055
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2680/9 A 3 16.1 55
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/5 C 3 15.5 80
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/14 B 8 17.0 735
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2640/3 C 4 16.0 542
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/10 A 0 g 71
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/15 C 0 17.0 882
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Hero Band Hero Band   [h 4] 2160/9 C 0 g 367
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2180/9 B 2 13.6 30
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/1 D 0 16.4 548
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/2 D 4 14.3 943
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/3 D 0 g 1119
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-11 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 14.1 957
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/1 D 0 g 492
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 1640/6 D 0 20.8g 541
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/2 C 0 17.7 68
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/13 C 0 20.3g 215
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2160/4 C 0 23.8g 104
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 1640/9 B 0 15.0g 223
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/10 C 0 g 254
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/4 C 2 18.2 92
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/6 D 8 17.2 255
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/6 C 0 g 271
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/7 D 0 g 1588
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 3180/10 C 0 g 315
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/6 C 0 18.6 154
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 3 15.8 597
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/4 B 6 17.1 314
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 A 4 17.8 103
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 2700/15 A 3 16.0 263
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/5 B 6 14.8 371
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/7 B 2 15.8 149
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-3 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/9 B 0 g 136
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/2 D 3 15.1 56
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 C 5 16.0 483
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Xantino Bay Xantino Bay   [v 4] 2160/5 B 2 17.4 44
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2640/4 D 5 17.2 576
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/1 B 0 16.0 192
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1640/1 D 0 14.3 250
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 C 1 15.0 103
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/14 B 0 17.1 323
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/1 C 2 17.2 60
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/5 A 0 g 63
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1640/3 C 2 17.7 207
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/4 C 3 19.1 146
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1640/12 B 4 14.9 269
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/9 C 5 17.5 91
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/7 C 1 14.8 67
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 4 14.9 274
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 B 4 16.1 228
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/1 D 6 16.3 336
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-8 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2160/12 D 0 20.4 593
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 7 16.3 28
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/6 D 2 15.6 235
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2640/7 C 4 16.3 260
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/6 C 0 16.3 327
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/5 D 6 14.3 641
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/5 B 0 16.8g 410
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/5 D 4 17.7 385
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 6 14.9 159
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-8 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 0 g 38
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/12 A 8 16.3g 202
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-5 Isi Band Isi Band   [s 4] 2180/9 A 0 g 37
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/11 A 6 17.1 69
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Fossy Band Fossy Band   [s 7] 2640/5 D 0 15.9 319
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/5 B 5 15.5 60
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 1640/1 B 2 16.5 48
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 705
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 1620/7 C 0 g 174
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2140/12 A 5 15.5 147
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/5 C 0 15.3g 97
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/8 B 6 19.0 61
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/8 D 5 16.7 169
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/15 A 6 16.7 156
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 B 0 17.3g 32
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1620/10 B 6 13.5 66
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 C 8 18.6g 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2120/6 D 4 16.4 62
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 3] 2120/5 D 6 23.9g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 1640/7 A 2 14.9 34
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/5 C 4 17.9 44
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/7 B 5 15.6 184
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2140/3 B 0 16.3 204
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2160/9 C 5 17.1 193
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 8] 3180/12 B 3 17.2 141
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2120/12 A 0 15.2 223
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/7 A 1 15.1 44
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 3] 2140/13 C 8 18.5 177
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Isi Band Isi Band   [s 4] 2160/10 B 3 15.6 93
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1620/2 C 2 21.4g 22
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/10 B 1 15.5 130
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/3 C 1 14.6 232
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 1640/5 C str
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/7 B 2 16.4 89
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 8] 2120/3 B 3 14.9 15
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2620/13 A 1 16.0 90
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/9 C 0 144
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/11 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2140/7 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 7] 2140/10 C 0 18.3 793
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 1640/2 D 6 13.7 282
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5