V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-25 2021-09-25 Visby-9 Kakuna Jons Kakuna Jons   [v 5] 1620/4 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 1640/10 D
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Fossy Streamline Fossy Streamline   [s 4] 2140/8 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2140/10 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Isi Band Isi Band   [s 7] 2120/3 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Savoy Savoy   [v 5] 2620/9 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Breathe of Love Breathe of Love   [s 5] 1620/11 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-2 Hilma Lixarve Hilma Lixarve   [s 3] 2140/9 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-1 Zuper Duper Jons Zuper Duper Jons   [v 4] 2120/3 C

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Super Julia Super Julia   [s 4] 2140/6 0 g 471
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/12 0 g 239
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/9 0 17.3 254
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/8 0 20.3g 453
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/6 0 18.1 419
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/3 1 18.2 127
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/9 0 g 767
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-2 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2140/5 2 15.4 284
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/2 0 13.9 442
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-10 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/10 4 16.5 317
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-9 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/4 0 15.2 950
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Wille W. Wille W.   [v 5] 1660/13 8 16.6 243
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 g 670
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 3] 2140/4 0 19.4 816
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 1640/8 0 16.6 644
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 1640/8 0 17.1 335
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2160/12 3 20.0 121
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 Cecilia C. Cecilia C.   [s 4] 1640/2 6 18.2 133
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 1660/8 1 16.4 71
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/7 0 16.0g 234
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/9 0 14.8 1130
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2160/14 0 18.7 362
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-3 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2160/11 7 18.5 49
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/2 3 19.0 67
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-8 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2160/6 6 16.3 297
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/7 0 g 394
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/3 0 14.9 238
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Wille W. Wille W.   [v 5] 2140/3 8 17.3g 79
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2180/13 4 17.4 48
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 str
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Wille W. Wille W.   [v 5] 1640/1 3 17.0 161
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/11 7 18.5 175
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/8 6 20.5 346
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/14 8 16.5 211
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/11 3 16.3 126
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Fire Taff Fire Taff   [v 12] 1640/6 0 14.7g 907
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/12 0 17.1 1098
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/8 0 19.3 450
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/9 0 g 162
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2160/5 0 15.7 231
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 1640/2 0 16.9 339
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/5 0 17.7 321
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/4 0 g 186
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-11 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2160/15 5 17.0 350
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Catchee Town Catchee Town   [s 10] 3180/12 0 265
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 15.3 565
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/1 0 18.7g 112
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 1640/5 0 15.6g 25
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/3 0 20.1g 332
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/12 6 17.6g 407
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 2140/1 0 17.9 695
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/9 0 16.6 1863
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2140/6 0 15.7 50
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/3 4 15.8 441
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/15 6 16.3 605
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 3 16.6 132
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 1640/3 str
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-1 Digger Sun Digger Sun   [v 4] 2140/3 0 g 213
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/14 4 13.9 189
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/2 0 17.5 332
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/8 0 g 415
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1660/11 1 13.0 77
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/6 4 18.4 49
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2160/10 1 15.4 38
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/9 1 16.2 84
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [h 4] 2140/2 0 16.2 364
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/6 6 16.7 32
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/12 2 12.9 87
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2660/6 5 17.2 395
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/12 5 14.4 549
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2140/2 0 g 894
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Suedois Suedois   [v 5] 2140/3 5 18.9 68
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/3 3 17.4 622
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 Decorateur Decorateur   [v 3] 2140/8 0 21.7 190
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2640/3 0 19.3 397
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/6 0 16.7 287
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/1 D 0 g 511
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/12 C 0 g 1250
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2140/14 C 0 17.5 2001
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/8 C 0 16.4 1383
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/3 C 0 21.6g 83
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/7 D 0 20.3 1475
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 C 3 14.6 422
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2160/10 C 0 18.6 125
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/6 C 6 18.0 409
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/15 C 3 16.7 928
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Vägten Vägten   [v 5] 2140/8 A 0 g 301
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/3 D 6 15.5 541
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/4 B 5 16.9 137
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 6] 2160/8 C 1 16.5 538
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/3 A 0 21.4 66
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 1660/10 B 6 16.7g 47
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2160/2 D 0 19.4g 414
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 D 0 27.8g 958
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 185
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/2 C 7 15.6 159
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/15 B 0 17.5 316
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/10 B 7 15.0 34
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/1 C 2 15.5 30
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 D 0 18.5 415
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 C 0 18.3 146
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 C 0 19.2 828
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/4 D 1 26
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2180/7 A 2 15.0 74
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/4 C 0 g 93
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/11 A 4 17.6 92
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2660/5 D 0 g 764
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/9 D 0 13.7 548
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 0 g 877
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/5 C 0 16.8g 257
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 B 2 16.3 570
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/13 A 6 17.4 262
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/6 C 5 15.5 47
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 35
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 D 6 18.5 354
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 3] 2140/1 D 0 g 106
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/10 D 0 16.6g 553
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/8 C 0 13.1 394
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/10 C 3 16.1 141
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/10 A 3 16.5 68
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Honey Band Honey Band   [s 3] 2140/5 D 0 21.8g 245
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/8 A 1 16.3 30
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 B 5 15.8 263
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/1 D 4 18.0 276
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [h 3] 2140/4 D str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2160/6 B 0 16.5 117
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2180/12 A 1 16.8 73
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 C 3 20.6 69
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2680/11 A 3 17.9g 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/6 B 0 20.0g 53
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/7 B 5 21.1 41
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 A 7 19.1g 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/7 A 6 13.0g 33
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/3 D 0 25.7 1022
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 C 4 15.8g 252
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/5 B 5 16.6 64
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 C 3 17.7 30
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 B 0 g 86
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/11 A 5 14.6 267
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-10 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 C 0 g 390
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/10 D 5 14.6 903
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 1640/4 D 6 14.9 287
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/13 A 4 17.8 363
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/7 C 2 15.3 146
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/10 D 2 16.7 69
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/3 D 2 18.2 89
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 1660/10 C 2 14.3 113
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/7 D 0 18.3 62
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/3 C 1 16.2 32
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 2160/10 D 7 17.2 243
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/6 B 2 15.9 17
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/5 A 1 15.2 35
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/7 A 1 15.6 11
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/1 B 5 18.8 47
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/1 A 2 17.8g 36
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/11 C 2 16.3 89
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/6 B 3 18.7 28
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/6 C 2 17.5 41
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/7 A 1 15.7 42
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 A 0 22.9g 21
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2640/7 D 0 20.0 491
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/13 A 2 15.5 113
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/10 A 0 g 72
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 12.8 62
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/8 C 0 g 219
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/6 C 4 15.3 274
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/5 C 6 14.5 466
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/10 C 0 18.3 691
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/5 A 0 g 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/2 A 0 19.0g 38
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 B 0 g 56
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/14 A 0 g 51
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/6 A 6 12.1 20
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/4 B 0 g 44
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/7 B 4 19.5 64
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 2180/8 C 0 18.3 55
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/4 D 1 15.0 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2680/11 A 1 13.6 24
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 3] 2160/8 B 8 17.7 133
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 6 17.9g 27
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/9 A 0 g 38
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/9 A 0 g 21
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/11 D 3 17.8 109
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 D 0 g 986
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1680/9 C 4 16.3 649
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/3 B 2 13.8 52
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1680/8 B 0 20.5g 203
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1680/8 C 0 g 298
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1680/3 D 2 17.7 79
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 David Margunn David Margunn   [v 8] 1680/11 D 7 15.6 510
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1680/10 C 7 16.4 454
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/12 A 3 14.8 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 D 7 19.4 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 37
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/8 C 0 20.2 489
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/6 C 5 12.0 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/3 D 3 17.2 552
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Barifant Barifant   [h 9] 3200/14 A 0 g 205
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/1 D 7 18.8g 487
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/6 B 0 g 23
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/13 B 7 17.0 144
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/3 A 4 14.7g 33
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1640/4 D 0 g 87
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/9 A 1 15.7 20
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/3 B 3 17.5 22
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 3] 2140/5 D 0 g 199
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/4 C 0 19.0g 154
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/7 B 2 16.1 98
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/5 D 5 18.6g 371
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/2 D 1 16.2 72
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/12 D 1 18.8 42
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 1660/4 B 4 14.9 36
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/13 A 3 15.4 15
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/15 A str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 A 1 15.8 22
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/4 A 5 13.3 66
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 C 3 17.2 79
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 A 6 17.1 24
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 2140/2 C 0 g 1257
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 C 0 g 789
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/4 D 0 15.5 862
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 0 19.5g 42
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 0 19.9 447
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 B 1 15.8 19
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/12 C 7 16.3 71
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/4 B 2 11.2 40
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Wille W. Wille W.   [v 6] 2160/9 A str
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/7 D 0 19.7 45
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 C 6 17.9 166
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 389
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/12 A 1 16.0 128
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 4 12.9 298
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/11 C 6 17.6 91
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/5 B 7 18.3g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/9 D 8 19.2 273
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/15 A 1 15.7 51
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/5 A 3 16.7g 19
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 7 16.4 186
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 3 16.3 130
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/11 B 1 17.1 252
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/1 D 6 20.8 53
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/5 C 0 23.5g 43
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/15 A 1 15.7 30
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/4 D str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 D 6 16.4 614
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-11 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/3 C 0 13.9 280
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/8 B 3 14.8 121
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/2 D 0 g 56
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/11 A 2 17.2g 30
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2140/11 C 3 15.3 178
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2640/11 B 0 17.3 78
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 13.8 13
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 B 0 19.5g 61
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/9 C 6 12.9 342
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 D 0 g 677
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/9 C 4 15.1 742
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/3 C 0 g 264
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/11 C 7 16.9g 220
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-10 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/1 C 0 13.2 353
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1609/6 B 6 13.2g 227
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/5 B 0 15.7 272
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/3 D 1 18.4 36
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 B 5 15.7 157
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/9 A 1 15.1 20
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 A 1 14.0 17
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/14 C 7 15.8 427
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/10 A 2 14.0 16
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/7 D 4 16.6 119
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/8 A 3 16.6 53
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 0 12.5 217
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 D 0 g 561
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/7 C 2 14.3 30
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2160/12 C 6 15.0 404
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/4 D 1 12.7 94
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/9 C 0 16.3 69
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 A str
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/6 C 4 16.4 175
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/7 A 1 15.8 30
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/6 C 0 14.5g 116
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/6 C 4 15.3g 42
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/4 C 0 18.1g 576
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/8 D 3 12.8 740
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 B 3 13.4 57
2016-03-21 2016-03-21 Åby-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 C str
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 B 2 16.1 40
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/12 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/3 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/5 D 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 A 2 17.1 93
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 1355
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/10 B 0 17.9g 403
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 D 4 15.3 290
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/1 B 4 14.8 161
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 1 15.3 83
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/4 B 2 16.2 81
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1660/9 A 3 16.0 35
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/8 D 0 18.8g 393
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/6 C 3 15.4 193
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 C 0 13.8 183
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 B 0 15.9g 77
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/1 B 0 17.5 320
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1640/7 D 4 16.0 547
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2160/7 B 0 16.2 23
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/12 C 0 19.1g 277
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/7 D 8 19.2g 560
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/4 B 6 14.6 143
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/9 A 0 19.5g 400
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2160/6 D 0 19.2 480
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/9 A 0 g 116
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 D 0 g 100
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/4 B 4 15.8 62
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/4 C 3 17.4 223
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/12 D 6 19.5 394
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 C 2 20.3 165
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2180/12 D 6 17.7 437
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 2 16.4 111
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/8 B 5 17.4 678
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/12 C 0 g 469
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/13 C 2 14.3 247
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 D 0 g 53
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/12 C 5 15.9 488
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/14 C 0 g 259
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 B 5 13.8 180
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2160/12 C 2 15.8 382
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/5 C 0 19.2 163
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 619
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 5] 1640/3 C 0 15.5 200
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 1021
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/9 B 7 14.4 632
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/7 A 4 17.2 85
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/4 C 7 18.7g 562
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/6 D 7 15.7 650
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 0 15.7 394
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/2 D 0 16.5 939
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/5 C 4 13.0 318
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/9 C 6 16.4 265
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2140/1 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 B 6 18.2 356
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/11 C 0 17.0 767
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 D 4 16.5 635
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/5 B 5 19.0g 89
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/4 C 7 18.1 591
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/1 C 0 16.3 66
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 1027
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/7 C 3 17.2 1224
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 689
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/7 B str
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 C 0 19.3g 288
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/10 D 6 14.5 572
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/13 C 4 17.0 245
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 249
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 1640/9 C 3 15.1 74
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/3 D 7 20.1g 727
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 C 5 17.1 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/6 D 5 16.7 134
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 453
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1660/4 B 6 14.1 70
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/9 B 2 19.7 90
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/7 D 2 17.4 166
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 A 4 14.8 58
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-5 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/4 D 0 g 399
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/12 C 3 15.2 264
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/6 B 0 16.3 63
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2180/5 B 3 16.1 42
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2160/10 A 2 18.1 32
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/6 B 2 13.6 33
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/12 A 0 g 84
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2180/6 C 8 16.6 126
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 D 3 17.8 172
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/1 C 6 13.9 75
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/6 D 6 15.4 499
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/10 C 2 17.2 80
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/1 D 2 17.5 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/13 A 0 g 41
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 D 0 21.3g 70
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/5 B 0 19.0g 45
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/5 B 3 20.7g 65
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Isildur Isildur   [v 7] 2140/14 A 6 16.9 95
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2160/11 A 2 15.1 36
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/14 B 8 18.2 251
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 A 5 19.8 16
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/12 A 1 15.7 60
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/8 C 5 18.6 56
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/10 D 2 17.9 318
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/1 D 5 17.0 370
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/14 A 0 17.4 65
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/7 D 8 16.5 171
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/13 A 3 15.3 14
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 1620/3 A 2 14.1 34
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/4 D 0 g 443
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/11 A 2 15.6 29
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/5 B 4 14.8 74
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1640/12 A 1 15.6 51
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/4 D 0 22.7g 210
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/10 C 5 16.4 87
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 B 4 20.0g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 0 15.4 253
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2120/15 A 8 15.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/7 A 2 13.9 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/7 A 3 13.3g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Simb Lagarta Simb Lagarta   [s 5] 2140/6 B 0 g 183
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 B 2 16.5 148
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/13 A 1 13.6 38
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2120/10 C 5 20.2g 75
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/1 D 4 15.2 80
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/8 B 5 15.7 500
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Isildur Isildur   [v 7] 2620/2 C 7 16.1 120
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/9 C 4 17.8 88
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/3 C 4 16.1 165
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/4 B 5 13.4 34
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/5 B 7 16.6 301
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/8 C 5 17.1 77
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 4] 2120/6 C 4 18.7g 26
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/7 D 8 18.4 74
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/7 D 5 16.2 334
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/4 C 6 16.0 280
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 1 18.5 29
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 8 15.9 213
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/8 A 1 16.0 37
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 0 17.3g 68
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/6 A 1 13.8 13
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/10 A 0 g 134
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3180/6 A 5 15.7 70
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 B 0 12.9 467
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/12 B 0 17.3 924
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/14 B 3 16.6 365
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/12 D 4 16.1 77
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/13 A 2 16.4 52
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 B 0 19.3g 141
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/14 B 4 18.1 1040
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2640/9 A 1 15.1 14
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/3 C 2 18.1 80
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/9 C 4 47
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2180/12 D 3 15.8 168
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/9 C 0 g 551
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 4] 2120/3 D 6 108
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/11 A 1 12.3 19
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/12 A 1 15.7 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/7 B 4 16.6 346
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 1620/9 C 5 15.0 352
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1680/4 C 0 g 60
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1680/3 C 4 15.7 79
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1680/9 D 4 14.1 186
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1680/8 C 6 16.4 428
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 1680/7 D 7 17.8 407
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/5 C 4 14.8 54
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/6 D 0 g 1095
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Isildur Isildur   [v 7] 2120/12 D 5 14.5 1007
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3160/11 A 1 14.8 43
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/9 C 6 15.9g 202
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1620/4 B 2 11.6 132
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/11 A 6 17.6 1139
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/6 D 7 16.3 434
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/4 B 0 14.5 235
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1609/13 C 5 14.8 272
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/5 D 0 13.3 225
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 D 0 14.6 273
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/5 D 3 14.8 612
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/5 C 6 20.0g 148
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1640/8 C 1 14.7 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 3 17.2 436
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/1 C 5 15.2 96
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/14 B 2 15.5 382
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 4] 2620/3 A 4 18.3 15
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 1620/3 B 5 11.4 60
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/4 D 0 24.6g 300
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 My Angel Laday My Angel Laday   [s 3] 2140/12 A 0 17.3g 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/11 B 5 20.0g 45
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1640/6 C 3 15.3 606
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3140/3 D 6 16.5g 534
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/3 D 0 21.6 603
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2120/8 D 0 g 166
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/12 A 1 16.5 18
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/9 B 4 16.7 283
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/14 A 1 14.8 17
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/15 B 2 15.9 432
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/6 B 5 17.4 44
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/11 D 7 13.8 958
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/4 C 4 17.8 147
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2160/11 B 0 77
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/2 C 0 g 218
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/10 B 0 g 335
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/6 C 4 14.7 143
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/4 A 1 14.2 13
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [h 4] 2120/4 D 4 18.5 165
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1640/5 C 6 16.0 81
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/8 C 6 20.1 74
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/5 B 2 15.8 128
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/13 A 2 15.6 45
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/1 C 0 15.9 210
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2160/13 A 0 108
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/10 D 7 19.7 637
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/14 A 0 16.5 951
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 C 2 13.9 310
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 2140/8 A 2 14.7 58
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 3 17.1 51
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 4 19.2 68
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/1 B 5 19.1 75
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1660/13 A 5 16.3g 52
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2160/13 A 2 15.8g 28
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 1620/4 D 0 19.3g 365
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2160/10 B 6 18.8 67
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/10 C 0 19.7 1360
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/10 B 5 16.1 394
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/8 C 0 22.6g 2055
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2680/9 A 3 16.1 55
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/5 C 3 15.5 80
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/14 B 8 17.0 735
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2180/9 B 2 13.6 30
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2640/3 C 4 16.0 542
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/10 A 0 g 71
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/15 C 0 17.0 882
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Hero Band Hero Band   [h 4] 2160/9 C 0 g 367
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/1 D 0 16.4 548
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/2 D 4 14.3 943
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/3 D 0 g 1119
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-11 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 14.1 957
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/2 C 0 17.7 68
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/13 C 0 20.3g 215
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2160/4 C 0 23.8g 104
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/1 D 0 g 492
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 1640/6 D 0 20.8g 541
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/6 C 0 g 271
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/7 D 0 g 1588
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 1640/9 B 0 15.0g 223
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/10 C 0 g 254
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/4 C 2 18.2 92
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/6 D 8 17.2 255
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 3180/10 C 0 g 315
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/6 C 0 18.6 154
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 3 15.8 597
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/4 B 6 17.1 314
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/5 B 6 14.8 371
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/7 B 2 15.8 149
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 A 4 17.8 103
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 2700/15 A 3 16.0 263
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-3 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/9 B 0 g 136
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/2 D 3 15.1 56
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 C 5 16.0 483
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Xantino Bay Xantino Bay   [v 4] 2160/5 B 2 17.4 44
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2640/4 D 5 17.2 576
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/1 B 0 16.0 192
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1640/1 D 0 14.3 250
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 C 1 15.0 103
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/14 B 0 17.1 323
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/1 C 2 17.2 60
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/5 A 0 g 63
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1640/3 C 2 17.7 207
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/4 C 3 19.1 146
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1640/12 B 4 14.9 269
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/9 C 5 17.5 91
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/7 C 1 14.8 67
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 4 14.9 274
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 B 4 16.1 228
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/1 D 6 16.3 336
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-8 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2160/12 D 0 20.4 593
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 7 16.3 28
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/6 D 2 15.6 235
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2640/7 C 4 16.3 260
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/6 C 0 16.3 327
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/5 D 6 14.3 641
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/5 B 0 16.8g 410
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/5 D 4 17.7 385
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 6 14.9 159
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-8 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 0 g 38
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/12 A 8 16.3g 202
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-5 Isi Band Isi Band   [s 4] 2180/9 A 0 g 37
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/11 A 6 17.1 69
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Fossy Band Fossy Band   [s 7] 2640/5 D 0 15.9 319
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/5 B 5 15.5 60
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 1640/1 B 2 16.5 48
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 705
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 1620/7 C 0 g 174
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2140/12 A 5 15.5 147
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/5 C 0 15.3g 97
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/8 B 6 19.0 61
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/8 D 5 16.7 169
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/15 A 6 16.7 156
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 B 0 17.3g 32
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1620/10 B 6 13.5 66
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 C 8 18.6g 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2120/6 D 4 16.4 62
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 3] 2120/5 D 6 23.9g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 1640/7 A 2 14.9 34
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/5 C 4 17.9 44
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/7 B 5 15.6 184
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2140/3 B 0 16.3 204
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2160/9 C 5 17.1 193
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 8] 3180/12 B 3 17.2 141
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2120/12 A 0 15.2 223
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/7 A 1 15.1 44
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 3] 2140/13 C 8 18.5 177
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Isi Band Isi Band   [s 4] 2160/10 B 3 15.6 93
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1620/2 C 2 21.4g 22
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/10 B 1 15.5 130
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/3 C 1 14.6 232
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 1640/5 C str
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/7 B 2 16.4 89
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2