V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Super Julia Super Julia   [s 4] 2140/6 0 g 471
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/12 0 g 239
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/9 0 17.3 254
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/8 0 20.3g 453
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/6 0 18.1 419
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/3 1 18.2 127
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/9 0 g 767
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-2 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2140/5 2 15.4 284
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-9 Deckhand Deckhand   [v 6] 2140/4 0 15.2 950
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/2 0 13.9 442
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-10 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2140/10 4 16.5 317
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Wille W. Wille W.   [v 5] 1660/13 8 16.6 243
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 g 670
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 3] 2140/4 0 19.4 816
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 1640/8 0 16.6 644
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 1640/8 0 17.1 335
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2160/12 3 20.0 121
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 Cecilia C. Cecilia C.   [s 4] 1640/2 6 18.2 133
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 1660/8 1 16.4 71
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/7 0 16.0g 234
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/9 0 14.8 1130
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2160/14 0 18.7 362
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-3 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2160/11 7 18.5 49
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/2 3 19.0 67
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-8 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2160/6 6 16.3 297
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Wille W. Wille W.   [v 5] 2140/3 8 17.3g 79
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/7 0 g 394
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/3 0 14.9 238
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2180/13 4 17.4 48
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 str
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Wille W. Wille W.   [v 5] 1640/1 3 17.0 161
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/11 7 18.5 175
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/8 6 20.5 346
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/14 8 16.5 211
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/11 3 16.3 126
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Fire Taff Fire Taff   [v 12] 1640/6 0 14.7g 907
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/12 0 17.1 1098
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/4 0 g 186
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/8 0 19.3 450
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/9 0 g 162
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2160/5 0 15.7 231
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 1640/2 0 16.9 339
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Deckhand Deckhand   [v 6] 1640/5 0 17.7 321
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-11 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2160/15 5 17.0 350
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Catchee Town Catchee Town   [s 10] 3180/12 0 265
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/12 0 15.3 565
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 4] 2140/1 0 18.7g 112
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 1640/5 0 15.6g 25
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 4] 2140/3 0 20.1g 332
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 Fellini Axang Fellini Axang   [s 4] 2140/12 6 17.6g 407
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/9 0 16.6 1863
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Come and Wish Come and Wish   [s 4] 2140/1 0 17.9 695
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2140/6 0 15.7 50
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/3 4 15.8 441
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/15 6 16.3 605
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/4 3 16.6 132
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 1640/3 str
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-1 Digger Sun Digger Sun   [v 4] 2140/3 0 g 213
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-9 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 2180/14 4 13.9 189
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/2 0 17.5 332
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/8 0 g 415
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1660/11 1 13.0 77
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 3] 2140/6 4 18.4 49
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Ari Ben Ari Ben   [v 5] 2160/10 1 15.4 38
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 4] 2160/9 1 16.2 84
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [h 4] 2140/2 0 16.2 364
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Priceless Face Priceless Face   [s 3] 2140/6 6 16.7 32
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Zapdos Håjt Zapdos Håjt   [h 12] 1640/12 2 12.9 87
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2660/6 5 17.2 395
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2680/12 5 14.4 549
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 4] 2140/2 0 g 894
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Suedois Suedois   [v 5] 2140/3 5 18.9 68
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2160/6 0 16.7 287
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Grafin Neo Grafin Neo   [s 4] 2140/3 3 17.4 622
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 Decorateur Decorateur   [v 3] 2140/8 0 21.7 190
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Leona Smile Leona Smile   [s 4] 2640/3 0 19.3 397
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/1 D 0 g 511
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/12 C 0 g 1250
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2140/14 C 0 17.5 2001
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/8 C 0 16.4 1383
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/3 C 0 21.6g 83
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/7 D 0 20.3 1475
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 C 3 14.6 422
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2160/10 C 0 18.6 125
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/6 C 6 18.0 409
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/3 A 0 21.4 66
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/15 C 3 16.7 928
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Vägten Vägten   [v 5] 2140/8 A 0 g 301
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/3 D 6 15.5 541
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/4 B 5 16.9 137
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 6] 2160/8 C 1 16.5 538
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 1660/10 B 6 16.7g 47
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2160/2 D 0 19.4g 414
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 D 0 27.8g 958
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 185
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/2 C 7 15.6 159
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/15 B 0 17.5 316
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/10 B 7 15.0 34
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/1 C 2 15.5 30
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 D 0 18.5 415
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 C 0 18.3 146
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-3 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 C 0 19.2 828
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 1640/4 C 0 g 93
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/4 D 1 26
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2180/7 A 2 15.0 74
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/11 A 4 17.6 92
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2660/5 D 0 g 764
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/9 D 0 13.7 548
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 0 g 877
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/5 C 0 16.8g 257
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/9 B 2 16.3 570
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/13 A 6 17.4 262
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/6 C 5 15.5 47
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 35
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 D 6 18.5 354
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 3] 2140/1 D 0 g 106
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/10 D 0 16.6g 553
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/8 C 0 13.1 394
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/1 D 4 18.0 276
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/10 C 3 16.1 141
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2160/10 A 3 16.5 68
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Honey Band Honey Band   [s 3] 2140/5 D 0 21.8g 245
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/8 A 1 16.3 30
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 B 5 15.8 263
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [h 3] 2140/4 D str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2160/6 B 0 16.5 117
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2180/12 A 1 16.8 73
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/1 C 3 20.6 69
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2680/11 A 3 17.9g 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/6 B 0 20.0g 53
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/7 B 5 21.1 41
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 A 7 19.1g 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/7 A 6 13.0g 33
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/3 D 0 25.7 1022
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 C 4 15.8g 252
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/11 A 5 14.6 267
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/5 B 5 16.6 64
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 C 3 17.7 30
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2160/9 B 0 g 86
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-10 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 C 0 g 390
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/10 D 5 14.6 903
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 1640/4 D 6 14.9 287
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/13 A 4 17.8 363
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/7 C 2 15.3 146
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/7 A 1 15.6 11
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/10 D 2 16.7 69
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/3 D 2 18.2 89
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 1660/10 C 2 14.3 113
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/7 D 0 18.3 62
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/3 C 1 16.2 32
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 2160/10 D 7 17.2 243
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/6 B 2 15.9 17
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/5 A 1 15.2 35
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/1 B 5 18.8 47
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/1 A 2 17.8g 36
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/11 C 2 16.3 89
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/6 B 3 18.7 28
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/6 C 2 17.5 41
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/7 A 1 15.7 42
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 A 0 22.9g 21
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2640/7 D 0 20.0 491
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/13 A 2 15.5 113
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/10 A 0 g 72
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 12.8 62
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/8 C 0 g 219
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/6 C 4 15.3 274
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/5 C 6 14.5 466
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/10 C 0 18.3 691
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 2180/8 C 0 18.3 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/5 A 0 g 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/2 A 0 19.0g 38
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 B 0 g 56
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/14 A 0 g 51
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/6 A 6 12.1 20
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/4 B 0 g 44
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/7 B 4 19.5 64
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1640/4 D 1 15.0 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2680/11 A 1 13.6 24
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 3] 2160/8 B 8 17.7 133
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 6 17.9g 27
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2140/9 A 0 g 38
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/9 A 0 g 21
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/11 D 3 17.8 109
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 D 0 g 986
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1680/8 B 0 20.5g 203
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1680/9 C 4 16.3 649
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/3 B 2 13.8 52
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1680/8 C 0 g 298
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 1680/3 D 2 17.7 79
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 David Margunn David Margunn   [v 8] 1680/11 D 7 15.6 510
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1680/10 C 7 16.4 454
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/12 A 3 14.8 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/8 D 7 19.4 159
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 37
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/8 C 0 20.2 489
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/6 C 5 12.0 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/3 D 3 17.2 552
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Barifant Barifant   [h 9] 3200/14 A 0 g 205
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/1 D 7 18.8g 487
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 3] 2140/5 D 0 g 199
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/6 B 0 g 23
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/13 B 7 17.0 144
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/3 A 4 14.7g 33
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 1640/4 D 0 g 87
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/9 A 1 15.7 20
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/3 B 3 17.5 22
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/4 C 0 19.0g 154
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/7 B 2 16.1 98
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/5 D 5 18.6g 371
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/2 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 A 6 17.1 24
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 1640/2 D 1 16.2 72
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 2140/12 D 1 18.8 42
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 David Margunn David Margunn   [v 8] 1660/4 B 4 14.9 36
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3180/13 A 3 15.4 15
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/15 A str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 A 1 15.8 22
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/4 A 5 13.3 66
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/5 C 3 17.2 79
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 2140/2 C 0 g 1257
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3160/9 C 0 g 789
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/4 D 0 15.5 862
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Lovely Jons Lovely Jons   [s 4] 2140/4 B 0 19.5g 42
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 0 19.9 447
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 B 1 15.8 19
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2640/12 C 7 16.3 71
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 1640/4 B 2 11.2 40
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Wille W. Wille W.   [v 6] 2160/9 A str
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/7 D 0 19.7 45
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 C 6 17.9 166
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 389
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/12 A 1 16.0 128
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 4 12.9 298
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 David Margunn David Margunn   [v 8] 2160/11 C 6 17.6 91
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/5 B 7 18.3g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/9 D 8 19.2 273
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/15 A 1 15.7 51
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/5 A 3 16.7g 19
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 C 7 16.4 186
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/12 B 3 16.3 130
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/11 B 1 17.1 252
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/1 D 6 20.8 53
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/5 C 0 23.5g 43
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/15 A 1 15.7 30
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/4 D str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 D 6 16.4 614
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-11 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/3 C 0 13.9 280
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/8 B 3 14.8 121
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/4 B 0 19.5g 61
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/2 D 0 g 56
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/11 A 2 17.2g 30
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2140/11 C 3 15.3 178
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2640/11 B 0 17.3 78
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 A 1 13.8 13
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/9 C 6 12.9 342
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 D 0 g 677
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/9 C 4 15.1 742
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/3 C 0 g 264
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/11 C 7 16.9g 220
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-10 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2140/1 C 0 13.2 353
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1609/6 B 6 13.2g 227
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/5 B 0 15.7 272
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/8 A 3 16.6 53
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 3] 2140/3 D 1 18.4 36
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2160/8 B 5 15.7 157
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/9 A 1 15.1 20
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 A 1 14.0 17
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/14 C 7 15.8 427
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1680/10 A 2 14.0 16
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/7 D 4 16.6 119
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/7 B 0 12.5 217
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 D 0 g 561
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/7 C 2 14.3 30
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2160/12 C 6 15.0 404
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/4 D 1 12.7 94
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/9 C 0 16.3 69
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/6 A str
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-2 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/6 C 4 16.4 175
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/8 D 3 12.8 740
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2660/7 A 1 15.8 30
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/6 C 0 14.5g 116
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/6 C 4 15.3g 42
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/4 C 0 18.1g 576
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/8 B 3 13.4 57
2016-03-21 2016-03-21 Åby-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/12 C str
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 B 2 16.1 40
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/12 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 4] 2140/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 3180/3 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/5 D 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/10 A 2 17.1 93
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 1355
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 3160/10 B 0 17.9g 403
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2640/7 D 4 15.3 290
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2160/8 D 0 18.8g 393
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/1 B 4 14.8 161
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 1 15.3 83
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2660/4 B 2 16.2 81
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1660/9 A 3 16.0 35
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/6 C 3 15.4 193
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 C 0 13.8 183
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 B 0 15.9g 77
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/1 B 0 17.5 320
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1640/7 D 4 16.0 547
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2160/7 B 0 16.2 23
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2160/12 C 0 19.1g 277
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/7 D 8 19.2g 560
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/4 B 6 14.6 143
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/9 A 0 19.5g 400
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2160/6 D 0 19.2 480
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/9 A 0 g 116
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 2180/12 D 6 17.7 437
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/1 D 0 g 100
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 6] 2140/4 B 4 15.8 62
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2680/4 C 3 17.4 223
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/12 D 6 19.5 394
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 5] 2140/1 C 2 20.3 165
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/8 C 2 16.4 111
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/8 B 5 17.4 678
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-5 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 1640/12 C 0 g 469
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 1680/13 C 2 14.3 247
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/9 D 0 g 53
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2160/12 C 5 15.9 488
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2160/14 C 0 g 259
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-8 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 1640/3 B 5 13.8 180
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 1021
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2160/12 C 2 15.8 382
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/5 C 0 19.2 163
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 619
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Pomerans Dag Pomerans Dag   [h 5] 1640/3 C 0 15.5 200
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-10 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/9 B 7 14.4 632
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/7 A 4 17.2 85
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/4 C 7 18.7g 562
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/6 D 7 15.7 650
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 0 15.7 394
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/2 D 0 16.5 939
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/5 C 4 13.0 318
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/9 C 6 16.4 265
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2140/1 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 B 6 18.2 356
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/11 C 0 17.0 767
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 D 4 16.5 635
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2140/5 B 5 19.0g 89
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/4 C 7 18.1 591
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/7 B str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/1 C 0 16.3 66
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 1027
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/7 C 3 17.2 1224
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 689
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 C 0 19.3g 288
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/10 D 6 14.5 572
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/13 C 4 17.0 245
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 249
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 1640/9 C 3 15.1 74
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/3 D 7 20.1g 727
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 C 5 17.1 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/6 D 5 16.7 134
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 453
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1660/4 B 6 14.1 70
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2160/9 B 2 19.7 90
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2160/10 A 2 18.1 32
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/7 D 2 17.4 166
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 A 4 14.8 58
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-5 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/4 D 0 g 399
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/12 C 3 15.2 264
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/6 B 0 16.3 63
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2180/5 B 3 16.1 42
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/6 B 2 13.6 33
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/12 A 0 g 84
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2180/6 C 8 16.6 126
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Isi Band Isi Band   [s 3] 2140/4 D 3 17.8 172
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Isildur Isildur   [v 7] 2140/14 A 6 16.9 95
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/1 C 6 13.9 75
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/6 D 6 15.4 499
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/10 C 2 17.2 80
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/1 D 2 17.5 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 2140/13 A 0 g 41
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 D 0 21.3g 70
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/5 B 0 19.0g 45
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/5 B 3 20.7g 65
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2160/11 A 2 15.1 36
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2160/14 B 8 18.2 251
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/6 A 5 19.8 16
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/12 A 1 15.7 60
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/8 C 5 18.6 56
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 3] 2120/10 D 2 17.9 318
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/1 D 5 17.0 370
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/14 A 0 17.4 65
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/7 D 8 16.5 171
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/13 A 3 15.3 14
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 6] 1620/3 A 2 14.1 34
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/5 B 4 14.8 74
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/4 D 0 g 443
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/11 A 2 15.6 29
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1640/12 A 1 15.6 51
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/4 D 0 22.7g 210
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/10 C 5 16.4 87
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Isi Band Isi Band   [s 3] 2120/4 B 4 20.0g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 0 15.4 253
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2120/15 A 8 15.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/7 A 2 13.9 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2140/9 C 4 17.8 88
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/7 A 3 13.3g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Simb Lagarta Simb Lagarta   [s 5] 2140/6 B 0 g 183
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/6 B 2 16.5 148
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1640/13 A 1 13.6 38
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2120/10 C 5 20.2g 75
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/1 D 4 15.2 80
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/8 B 5 15.7 500
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Isildur Isildur   [v 7] 2620/2 C 7 16.1 120
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/3 C 4 16.1 165
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/4 B 5 13.4 34
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/5 B 7 16.6 301
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/8 C 5 17.1 77
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 4] 2120/6 C 4 18.7g 26
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/7 D 8 18.4 74
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/7 D 5 16.2 334
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/4 C 6 16.0 280
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 1 18.5 29
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/8 D 8 15.9 213
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/8 A 1 16.0 37
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 0 17.3g 68
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2120/6 A 1 13.8 13
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2160/12 B 0 17.3 924
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/10 A 0 g 134
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3180/6 A 5 15.7 70
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 B 0 12.9 467
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/14 B 3 16.6 365
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/12 D 4 16.1 77
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1640/13 A 2 16.4 52
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/9 B 0 19.3g 141
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/14 B 4 18.1 1040
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2640/9 A 1 15.1 14
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1620/3 C 2 18.1 80
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/9 C 4 47
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2180/12 D 3 15.8 168
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2160/9 C 0 g 551
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 1620/9 C 5 15.0 352
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 4] 2120/3 D 6 108
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1640/11 A 1 12.3 19
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2620/12 A 1 15.7 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/7 B 4 16.6 346
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 1680/4 C 0 g 60
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1680/3 C 4 15.7 79
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1680/9 D 4 14.1 186
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1680/8 C 6 16.4 428
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 1680/7 D 7 17.8 407
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/5 C 4 14.8 54
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/6 D 0 g 1095
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Isildur Isildur   [v 7] 2120/12 D 5 14.5 1007
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3160/11 A 1 14.8 43
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/9 C 6 15.9g 202
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 1620/4 B 2 11.6 132
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2140/11 A 6 17.6 1139
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/5 D 0 13.3 225
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/6 D 7 16.3 434
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/4 B 0 14.5 235
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1609/13 C 5 14.8 272
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/1 D 0 14.6 273
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2140/5 D 3 14.8 612
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2160/5 C 6 20.0g 148
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 1640/8 C 1 14.7 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 C 3 17.2 436
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/1 C 5 15.2 96
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2140/14 B 2 15.5 382
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 4] 2620/3 A 4 18.3 15
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 1620/3 B 5 11.4 60
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/4 D 0 24.6g 300
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 My Angel Laday My Angel Laday   [s 3] 2140/12 A 0 17.3g 68
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/11 B 5 20.0g 45
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1640/6 C 3 15.3 606
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 3140/3 D 6 16.5g 534
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/6 B 5 17.4 44
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/3 D 0 21.6 603
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2120/8 D 0 g 166
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2140/12 A 1 16.5 18
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/9 B 4 16.7 283
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2660/14 A 1 14.8 17
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2120/15 B 2 15.9 432
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1609/11 D 7 13.8 958
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 1609/4 C 4 17.8 147
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2160/11 B 0 77
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/2 C 0 g 218
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/10 B 0 g 335
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/6 C 4 14.7 143
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2140/4 A 1 14.2 13
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [h 4] 2120/4 D 4 18.5 165
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/10 D 7 19.7 637
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 1640/5 C 6 16.0 81
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 End of the Line End of the Line   [s 3] 2120/8 C 6 20.1 74
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/5 B 2 15.8 128
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/13 A 2 15.6 45
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2120/1 C 0 15.9 210
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2160/13 A 0 108
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/14 A 0 16.5 951
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Sheriffen Sheriffen   [v 6] 2140/6 C 2 13.9 310
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 2140/8 A 2 14.7 58
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 3 17.1 51
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 A Matter of Time A Matter of Time   [s 3] 2120/7 C 4 19.2 68
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/1 B 5 19.1 75
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1660/13 A 5 16.3g 52
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2160/13 A 2 15.8g 28
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 1620/4 D 0 19.3g 365
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1680/10 B 5 16.1 394
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [v 4] 2160/10 B 6 18.8 67
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/10 C 0 19.7 1360
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/8 C 0 22.6g 2055
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2680/9 A 3 16.1 55
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-4 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 3180/5 C 3 15.5 80
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/14 B 8 17.0 735
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 7] 2180/9 B 2 13.6 30
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2640/3 C 4 16.0 542
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 2180/10 A 0 g 71
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2160/15 C 0 17.0 882
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Hero Band Hero Band   [h 4] 2160/9 C 0 g 367
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/1 D 0 16.4 548
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/2 D 4 14.3 943
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/3 D 0 g 1119
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-11 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 14.1 957
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 1640/6 D 0 20.8g 541
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/2 C 0 17.7 68
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/13 C 0 20.3g 215
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2160/4 C 0 23.8g 104
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/1 D 0 g 492
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/6 C 0 g 271
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/7 D 0 g 1588
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Isildur Isildur   [v 7] 1640/9 B 0 15.0g 223
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 2140/10 C 0 g 254
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/4 C 2 18.2 92
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2160/6 D 8 17.2 255
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 3180/10 C 0 g 315
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Isildur Isildur   [v 7] 2140/6 C 0 18.6 154
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2140/4 D 3 15.8 597
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/4 B 6 17.1 314
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Livi Edvards Livi Edvards   [h 11] 2700/15 A 3 16.0 263
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/5 B 6 14.8 371
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 6] 2160/7 B 2 15.8 149
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 4] 2180/10 A 4 17.8 103
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Xantino Bay Xantino Bay   [v 4] 2160/5 B 2 17.4 44
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 C 5 16.0 483
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/2 D 3 15.1 56
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-3 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/9 B 0 g 136
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1640/1 D 0 14.3 250
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/1 B 0 16.0 192
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2640/4 D 5 17.2 576
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/5 A 0 g 63
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/1 C 2 17.2 60
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/14 B 0 17.1 323
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 C 1 15.0 103
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/4 C 3 19.1 146
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1640/3 C 2 17.7 207
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1640/12 B 4 14.9 269
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/9 C 5 17.5 91
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/7 C 1 14.8 67
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 7 16.3 28
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-8 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2160/12 D 0 20.4 593
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/1 D 6 16.3 336
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2640/11 B 4 16.1 228
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 4 14.9 274
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/5 D 6 14.3 641
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/6 C 0 16.3 327
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2640/7 C 4 16.3 260
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/6 D 2 15.6 235
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2160/5 B 0 16.8g 410
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1640/1 B 6 14.9 159
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/5 D 4 17.7 385
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/12 A 8 16.3g 202
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-8 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/6 A 0 g 38
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-5 Isi Band Isi Band   [s 4] 2180/9 A 0 g 37
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 1640/1 B 2 16.5 48
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/5 B 5 15.5 60
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Fossy Band Fossy Band   [s 7] 2640/5 D 0 15.9 319
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/11 A 6 17.1 69
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 705
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/8 D 5 16.7 169
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/8 B 6 19.0 61
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/5 C 0 15.3g 97
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2140/12 A 5 15.5 147
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 1620/7 C 0 g 174
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/15 A 6 16.7 156
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/5 C 4 17.9 44
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 1640/7 A 2 14.9 34
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 3] 2120/5 D 6 23.9g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2120/6 D 4 16.4 62
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 C 8 18.6g 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 1620/10 B 6 13.5 66
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Sheriffen Sheriffen   [v 7] 2140/12 B 0 17.3g 32
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2160/9 C 5 17.1 193
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2140/3 B 0 16.3 204
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/7 B 5 15.6 184
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Arn Hammering Arn Hammering   [h 8] 3180/12 B 3 17.2 141
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Isi Band Isi Band   [s 4] 2160/10 B 3 15.6 93
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 3] 2140/13 C 8 18.5 177
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/7 A 1 15.1 44
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2120/12 A 0 15.2 223
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 1640/5 C str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/3 C 1 14.6 232
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2140/10 B 1 15.5 130
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [h 2] 1620/2 C 2 21.4g 22
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2140/7 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/11 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/9 C 0 144
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2620/13 A 1 16.0 90
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 8] 2120/3 B 3 14.9 15
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/7 B 2 16.4 89
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2160/3 C 4 15.6 265
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Vicini Axang Vicini Axang   [s 5] 2160/6 D 2 16.2 426
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 1640/2 D 6 13.7 282
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-1 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 7] 2140/10 C 0 18.3 793
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-4 Isi Band Isi Band   [s 4] 2160/10 A 5 14.6 352