V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio t..


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio till Gotlandslöpningen.
Vitruvio, som nästan tjänat 13 miljoner kronor, vann i fjol bland annat Oslo Grand Prix, då i regi Alessandro Gocciadoro.
Startlistan till Gotlandslöpningen, som lockar med 175 000 kronor till vinnaren, blir klar på torsdagen liksom övriga lopp inom V86®. Loppet avgörs över distansen 2120 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. Nä..


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. När han lyfte ut Aperfecttric till anfall från tredje par utvändigt med 600 meter till mål i Margaretaloppet för treåriga ston flög den talangfulla damen runt motståndet i tredjespår, avväpnade enkelt favoritspelade ledarduon Hill’s Angel och You Could Be Mine, och seglade undan till överlägsen seger.
- Att hon har en bra spurt visste jag. Nu visade hon att hon har en riktigt bra långspurt. Jag är förstås jättenöjd med henne, sa Jim Oscarsson om hästen som han själv fött upp och äger.

Enkelt för lillsyrran
Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie under kvällen och varje vinnare belönades med 300 000 kronor. I avdelningen för fyraåriga ston gick segerchecken till American Hill. Lillasystern till fixstjärnan Campo Bahia kördes till ledningen efter ett halvvarv av sin tränare Conrad Lugauer och därefter stod hon i en klass för sig.
I loppet för de fyraåriga grabbarna serverades Go West Young Man ett spårsnålt lopp av Örjan Kihlström och sedan Stefan P Pettersson-träningen fått fritt spurtutrymme på innerspår på upploppet avgjorde han till seger.

Fortsatt obesegrad i Sverige
Margaretaloppet för treåriga hingstar och valacker kördes utanför V64-spelet och där förlängde Stefan Melander-tränade supertalangen Hell Bent For Am segerraden. Att han startade med bakspår samtidigt som värste konkurrenten på pappret, Hector Sisu, stack till ledningen saknade betydelse. När hästarna kom upp för varvning avancerade Örjan Kihlström från kön och sedan han övertagit ledningen joggade Hell Bent For Am hem fjärde raka segern i ohotad stil.

Fransk styrkedemonstration
I långloppet imponerade Jörgen S Erikssons fransman Galba Ringeat när han tog en utklassningsseger från positionen utvändigt om ledaren. Övriga V64-lopp vanns av Timo Nurmos-tränade Ghostintheshell (Rikard N Skoglund) och Daniel Redéns Hill Street. De som lyckades pricka in samtliga rätt på V64® fick för det 6 246 kronor. Fem rätt gav 210 kronor och fyra rätt 33 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det..


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det mot de allra bästa. Han vann Pennsylvania Sire Stakes som tvååring samt Dexter Cup som treåring. Han var även med i Hambletonian som treåring.
- Han tillhörde de bästa där borta och det känns att det är en klassig individ. Han vet när det är allvar, när vi tränar honom så avslöjar han ingenting.
Osterc har gjort fem starter hittills i Sverige vilket har resulterat i en seger i kvalet till Kungapokalen där han i finalen galopperade i sista sväng med till synes krafter kvar. I sin senaste start stötte Osterc på fenomenet Ecuire D. och hade samtidigt en dålig dag.
- Han var inte riktigt fräsch och är behandlad efter det. Galoppen gången innan berodde på att han drog ett bakben, det var surt för Erik sa att det fanns gott om krafter kvar. Jag körde hästen i måndags och han kändes väldigt stark och fin.
På förhand handlar tipsen mest om Green Manalishi, Don Fanucci Zet och Bythebook. Osterc ses som en outsider.
- Jag tycker att Osterc har hamnat i det lättaste försöket och han är snabb från start och lottades till ett passande spår. Jag tror han tar ledningen och då ska det vara en bra chans. I en final kan allt hända och han är van att tävla i försök och final så det oroar inte.
Ni har även med Bodybuilder (V75-1), hur är hans dagsform?
- Han var bra senast på Åby och visade uppåtform och då valde vi att anmäla honom hit. Det är en bra häst som inte är så mycket sämre än dom bästa när han är i form. Läget är bra och han är snabb från start, men tar sig inte förbi Usain Töll från början och får sikta in sig på ett lopp i ryggar. Jag tror att han kan ta en finalplats med klaff, avslutar Tobias O Eriksson.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Esra Esra   [s 6] 2140/13 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-10 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 2140/4 4 18.7 27
2015-12-21 2015-12-21 Romme-7 Global Solicitor Global Solicitor   [v 3] 2140/6 str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Blue Star Power Blue Star Power   [v 6] 2140/2 0 20.4 74
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2140/8 0 g 175
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/9 1 16.4 202
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 1640/9 0 15.7 438
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/2 0 17.1 1022
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Esra Esra   [s 6] 2140/12 6 16.6 428
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 1640/2 7 15.1 147
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/8 0 g 362
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/8 0 17.5g 955
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2140/1 3 16.1 1273
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/11 0 17.8g 590
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/15 0 16.5 1062
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/2 6 16.4 126
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-5 Esra Esra   [s 6] 2140/14 3 15.6 545
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Grande Grande   [v 6] 2160/14 0 16.4 886
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Grande Grande   [v 6] 2140/10 5 15.8 103
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Esra Esra   [s 6] 2140/11 0 19.5g 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Grande Grande   [v 6] 2640/6 0 16.2 1255
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/4 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/14 6 16.6 202
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/11 B 0 20.0 1486
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/10 D str
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/15 C 0 20.5 545
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 1640/7 C 6 15.4 249
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/9 A str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/4 D str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/7 C 0 21.0g 1766
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 20.2 1504
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 19.9 418
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-7 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/7 B 6 18.4 416
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/5 D 8 19.8 641
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Maranello Maranello   [v 7] 2640/11 D 0 16.7 2019
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/8 B 5 16.8 252
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/11 D 6 24.1 1805
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/15 C 0 16.4 913
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Maranello Maranello   [v 7] 2160/10 D 0 14.8 1976
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/10 B 5 17.0 106
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/7 D 8 19.7 397
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2160/12 B 0 g 43
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Maranello Maranello   [v 7] 2660/12 C 0 16.4 623
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/2 B 6 17.5 70
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-7 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/6 D 0 g 814
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/6 C 0 15.2 883
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/1 D 0 16.9 972
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/4 D 8 18.0 1143
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/12 D 0 16.2 2167
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/13 B 7 16.3 1619
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Esra Esra   [s 7] 2140/11 C 0 17.9 465
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/12 C 7 15.1 923
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/7 D 0 15.1 626
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/9 D 8 20.8 1134
2016-08-09 2016-08-09 Romme-10 Esra Esra   [s 7] 2140/12 B str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/14 D 0 18.2g 218
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/7 C 6 15.8 696
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-1 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/10 C 6 16.3g 1108
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/1 D 0 15.7 655
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/2 C 7 16.7 95
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 g 375
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/6 D 0 15.2 1026
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 1640/8 D str
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/8 C 0 17.5g 2006
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 1640/11 D 0 14.8 1395
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/1 C 2 16.8 56
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/14 C 8 18.6 615
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/12 D 0 18.6g 581
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/14 D 0 16.6 1600
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/2 D 8 18.1g 58
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/9 C 8 17.4 112
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2160/9 D 0 17.4 382
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Esra Esra   [s 7] 2140/7 C 1 15.2 53
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/12 C 7 15.6 229
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/8 B 2 16.6 31
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/12 D 3 17.2g 3044
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Esra Esra   [s 7] 2140/2 D 5 16.7 765
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Maranello Maranello   [v 7] 1640/5 C 0 14.1 629
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2160/14 D 0 17.1 844
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/11 A 6 17.9 48
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/2 D 0 19.3g 220
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/8 D 0 17.9 351
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 1640/4 D 0 20.9g 1256
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Global Solicitor Global Solicitor   [v 4] 2160/13 A 0 20.2 589
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2100/11 C str
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/1 D 0 16.2 257
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/2 D 0 g 760
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-6 Esra Esra   [s 7] 2140/10 C str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Global Solicitor Global Solicitor   [v 4] 2140/1 C 8 18.8 111
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-4 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2640/11 D 0 18.1 774
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-2 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 6] 2140/9 B 0 17.7 803
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/12 D 4 16.8 248
2016-02-19 2016-02-19 Romme-6 Esra Esra   [s 7] 2140/8 C 0 17.8 637
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/12 D 4 16.6 1537
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2640/8 D 0 18.5 1289
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/3 D 0 16.8 965
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-5 Esra Esra   [s 7] 2140/7 C 0 16.9 726
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/7 D 0 19.1 620
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/10 D 0 19.3 224
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/1 D 5 20.0g 835
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/6 C 6 18.5 1307
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2640/1 D 0 16.2 2799
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/10 B 5 17.9 526
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-9 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/11 D 0 16.4 1432
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2160/8 C 5 18.0g 368
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/4 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 1640/3 C 0 g 39
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 1640/11 D 0 17.0g 731
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-4 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/3 D 0 17.5g 1322
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/5 D 0 15.2 3228
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/6 A 1 14.8 26
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/6 D 0 g 1074
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Blue Star Power Blue Star Power   [v 8] 2140/8 B 0 21.5g 141
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 1640/5 C 5 16.2 53
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/8 C 5 17.8 370
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/12 B 5 17.1 431
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 8] 2140/14 A 0 18.3 118
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/14 B 7 17.1 628
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/2 C 3 19.4 482
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/7 B 0 17.4 316
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2160/2 C 1 16.3 128
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/3 D 0 16.5 1886
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/3 D 0 18.0 1285
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/5 D 0 17.4g 890
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/10 C 0 21.1 1284
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Popcakes Popcakes   [s 6] 2140/5 D 0 23.8 878
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-9 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/3 D 5 16.4 699
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/10 B str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/11 C 6 19.6 545
2018-11-23 2018-11-23 Romme-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 1640/7 C 0 14.9 626
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/4 B 0 g 58
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 5] 2140/12 C 7 18.6 103
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/5 B 3 16.1 355
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 5] 2140/1 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/1 C str
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/3 C str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/3 B 0 20.0 403
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/9 C 0 16.8 366
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/12 C 1 16.4 108
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/10 B 4 17.8 100
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 2140/8 C str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 5] 2140/11 B 0 17.7 1284
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/9 C 0 16.6 122
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/8 D 2 16.1 185
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/11 C 4 18.2 335
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 1640/8 D 0 13.7 931
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-9 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/3 D 0 16.5 2038
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 1640/11 C 0 13.7 726
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/2 B 4 18.7 107
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/6 C 6 17.9 41
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 1640/12 C 0 15.6 2464
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 6] 2140/3 C 0 g 558
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 1640/8 C 0 15.9 1300
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 8] 2140/8 D 0 17.9 1565
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 8] 1640/8 D 0 16.8 1045ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se