Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Snö och regn och blåst ställde till det i de norra delarna av Sverige på torsdagen  Bergsåkers travtävlingar i Sundsvall s..


Snö och regn och blåst ställde till det i de norra delarna av Sverige på torsdagen 
Bergsåkers travtävlingar i Sundsvall ställdes in på grund av problem med banan. Snabba väderomslag där snö övergick i regn gjorde banan otjänlig och kvällstravet blåstes av redan under förmiddagen,
I Norrbotten tävlades det från lunch. Flera kuskar och tränare vände om på vägen eller stannade hemma på grund av det kraftiga snöfallet och 19 hästar ströks bort från de nio loppen.
- 19 strukna hästar är inte många en sådan här dag. Vi hade väl ett snitt på tolv hästar i varje lopp ändå vilket är bättre än de flesta banor. Man måste vända på det och säga är att det var helt fantastiskt att det gick att genomföra tävlingarna när man som här i länet ställer in lokalbussarna, regionalbussarna, tågtrafiken och stänger skolor, säger Bodentravets chef David Zimmer.

Oväder vid kusten
Klass 2-varningar för snöfall i kombination med vind utfärdades bland annat i Västerbottens och Norrbottens kustland. Området där travfolket tog sig till och från tävlingarna med sina hästar.
Umåkertränaren Krister Söderholm och Christian Månsson, proffs i Skellefteå, tillhörde dem som vände på vägen till tävlingarna.
- Ta bara det här att Luleå hockeys fans ställer in sina bussresor för bortamötet mot Skellefteå. Det om något ger en bild av vilka förhållanden vi har här uppe. Vi är grymt stolta över att vi kan genomföra de här tävlingarna i dag. Bodentravet gör det utan större krusiduller. Det var ett otroligt jobb av funktionärer, banmästaren och en kämpainsats av kuskar, tränare och hästägare som tagit sig hit för att tävla i dag, summerade travchefen Zimmer.

Tre segrar till Ove A
Ove A Lindqvist åkte från Umeå och blev trippelsegrare i Boden, med hästarna Kentucky, Gyri Gutten och Talangen W.F.
Hemmalärlingen Sandra Eriksson vann två av loppen, med French Target och Beach Fighter. Även Skellefteåtränaren Jens Eriksson bokförde sig för en dubbel, segerhästarna var Happy Hayley och Zorro Swing.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter många år som proffs i Finland flyttade Mikko Aho till Sverige med sin familj och hästar i början av 2000-talet. Han blev amatör..


Efter många år som proffs i Finland flyttade Mikko Aho till Sverige med sin familj och hästar i början av 2000-talet. Han blev amatör och livnärde sig bland annat på att köra hästlastbil innan han i slutet av 2014 kvitterade ut proffslicensen på Åbytravet.
Den i dag tioårige Art On Line, med dryga tre miljoner insprunget, banande vägen för Mikko Aho och blev beviset för att kunnandet fanns som tränare.
Senaste stjärnan Now Or Never Flair är värre ändå tror Aho.
- Han är den bäste jag tränat. Det är någonting alldeles extra till häst. Jag är väldigt tacksam för att ägaren litat på mig och låtit mig sköta matchningen. Now Or Never Flair hoppas vi ska vara med länge, säger Mikko Aho, inför starten i lördagens klass I-final på Solvalla, V75-7.

Het för framtiden
Now Or Never Flair visade de rätta kvaliteterna omgående som unghäst. Tränaren ville dock skynda långsamt och trots att uppträningen var plusbetonad fick valacken stå över nästan hela säsongen som treåring i fjol.
Sex segrar på 15 starter har det blivit i år och efter den suveräna insatsen vid segern i V75-loppet på Jägersro i slutet av oktober blev Now Or Never Flair en riktigt het häst för framtiden.
Efter en bommad start där hästen konstrade svepte Åby-hästen hela fältet på den sista bortre långsidan. Segermarginalen skrevs till sju längder.
- Det är sällan man suttit bakom en häst som rundat ett fält så enkelt i V75, sa Örjan Kihlström i vinnarcirkeln.

”Inte frågat Örjan”
Mikko Aho har inte hundra procent koll på varför hästen tog några galoppsteg bakom bilen senast. Han låter dock trygg med att det inte kommer att bli några problem på lördag.
- Jag har faktisk inte frågat Örjan vad som hände i starten senast. Men hästen är väldigt travsäker bakom bilen. Jag tror att det var så att Örjan ville hålla inne honom då hästen själv ville framåt. Han är inte het i loppen eller så utan vill bara springa. Det finns så mycket vilja i honom! säger tränaren.

Aldrig trött i lopp
Now Or Never Flair är en av elva hästar i Mikko Ahos stall. Uppfödaren Carl-Erik Håkanson som har nio tiondelar i hästen måste vara nöjd med året.
Enligt tränaren Aho handlar det om en kandidat med kvaliteter för gulddivisionen i framtiden.
- Han har otrolig fart och har alltid haft fin teknik. Samtidigt en stark och ärlig häst som kan göra jobbet själv. Det bästa är att han aldrig varit riktigt trött i mål, inte ens senast. Jag tycker att han visat att han duger i den här klassen. Det är bra spår och bra kusk och jag måste tro på segerchans, säger Mikko Aho.
Om banan tillåter på lördag planerar Mikko Aho att köra Now Or Never Flair med önskebalansen barfota runt om.
- Det är möjligt att han får en paus efter Solvalla. Allt känns bra, det är inget fel. Tvärtom blir han bara bättre och bättre hela tiden. Men han är viktig för mig och vi vill att han ska kunna tävla riktigt länge för oss.

Mikael Wikner, Kanal 75


Daniel Redén twittrar på torsdagen att första gänget från hans stjärnstall är på plats på Grosbois i Paris. P..


Daniel Redén twittrar på torsdagen att första gänget från hans stjärnstall är på plats på Grosbois i Paris. Precis som förra vintermeetinget på Vincennes satsar Solvallatränaren stort på Frankrike. Först på plats är kvartetten Lionel, Call Me Keeper, In Vain Sund och Tobin Kronos.
I tweeten avslöjar Daniel även att Propulsion gör comeback på Gävletravet nästa torsdag om det blir bra bana.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Varje onsdag och varje lördag komponerar Per Skoglund ett V86- eller V75-system för V75-klubben på ATG Tillsammans. Andelarna kostar alltid 50 k..


Varje onsdag och varje lördag komponerar Per Skoglund ett V86- eller V75-system för V75-klubben på ATG Tillsammans. Andelarna kostar alltid 50 kronor.
Till onsdagens V86-tävlingar var det 193 som köpt andel i systemet som lyckades hitta samtliga åtta vinnare på Jägersro och Solvalla.
Systemet innehöll en rad med åtta rätt, 32 rader med sju rätt och 405 rader med sex rätt. Totalt blev vinsten 1 379 525 kronor.
- De som går in köper en andel här vill riskera en liten summa och att de får vinna en stor summa gör mig stolt och glad. Eftersom det är många som ska dela försöker jag göra system som kan ge lite pengar, säger Per Skoglund.
Utdelningen för varje andel blev 7 147 kronor.
- Det är redan 72 kommentarer på sidan, så många kommentarer har det aldrig varit. Folk är oerhört glada.
- Det här med chatten tycker jag är något som jag också är väldigt stolt över. I den håller alla en hövlig och vettig samtalston, man hjälper varandra och ingen fråga är dum. Även de dagar jag själv är programledare försöker jag gå in och chatta och vara aktiv tillsammans med medlemmarna, till exempel när vi har en reklampaus. Jag är otroligt arrangerad i det här.
Hade du någon andel själv?
- Ja, jag är glad även för mig och min fru, vi hade köpt några andelar vi också, minsann.
Hur ska du fira det här?
- Först ska jag och Paula försöka få en speedad tvååring att sova. Sedan ska jag upp klockan fem och släppa ut hästarna, därefter blir det flyg till Östersund och travskolan Wången där jag ska vara med och hålla i media-träning för blivande trav- och galopptränare.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Både Jägersro och Solvalla bjöd på regntunga banor när V86 avgjordes under onsdagskvällen och omgången bjöd på ..


Både Jägersro och Solvalla bjöd på regntunga banor när V86 avgjordes under onsdagskvällen och omgången bjöd på flera överraskningar.
Den första skrällen kom i V86-3. Efter en tuff körning om ledningen drog Stronghold det längsta strået. In på upploppet tog Veijo Heiskanen över ledningen med sin R.K.King men efter en snöplig galopp mitt på upploppet kunde Twist And Shout skrällvinna tillsammans med Christoffer Eriksson. Jerry Riordan tränar det femåriga stoet.
- Vi fick ett kanonlopp samtidigt som vi hade massa tur, sa segerkusken Christoffer Eriksson.
Redan i loppet efter kom nästa skräll när Kim Moberg och Coffie U.N.G. kryssade sig fram upploppet ner och vann knappt före Pablo Andover. Svante Båth tränar den fyraåriga hingsten som tog sin sjätte seger i karriären.
- Han är sån härlig häst och tycker om honom så mycket. Jag ryckte inga tussar i dag, jag kände att han gjorde vad han kunde hela vägen. Han tycker om att smyga med och har en riktigt bra spurt – det hade han nytta av i dag, sa Kim Moberg.

Hårt i mål
I den näst sista avdelningen kom så kvällens största skräll. Det blev det hårt i mål mellan två högoddsare, Mitos Gold och Rajah Press. Målfotot visade att det var Rajah Press som lyckats sträcka på halsen lite extra. Den sjuåriga hingsten kördes av Kevin Oscarsson och tog sin andra årsseger.
- Man har jobbat länge för det och äntligen hade vi lite tur. Det var skönt att vi hann undan, sa Jägersrotränaren Björn Lindblom.
I V86-1 kunde Peter Ingves köra till ledningen efter 400 meter och sedan bestämde han efter behag bakom favoriten Olle Rolls som vann mycket bekvämt. Mats Rånlund tränar fyraåringen som tog andra segern och åttonde pallplatsen i karriären på nio starter.
Efter ett lopp utvändigt ledaren i V86-2 kunde den Stefan Melander-tränade D.D’s Perseverance överta ledningen i sista kurvan och vinna ohotat med flera längder. Det var femåringens tredje seger i karriären.

Dansk seger i långloppet
I långloppet, V86-5, blev det dansk seger. Andrahandsfavoriten Amazing Dynamite med tränaren Ken Ecce i sulkyn fick ett lopp i andraspår. I sista kurvan gick de ut i ett tredjespår och på upploppet kunde de spurta ifrån till en säker seger.
I V86-6 blev det ett lopp i ryggar i andraspår för Barbara L.Hanover med Örjan Kihlström. Favoriten såg inte ut att vara på hugget men höll för trycket och sprang förbi Kahleesi som ledde större delen av loppet. Reijo Liljendahl tränar stoet som tog sin andra raka seger.
I den sista avdelningen imponerade Claes Svensson med sin egentränade Whisky Akema. Ekipaget rundade fältet sista halvvarvet och vann efter en vass avslutning.
Utdelningen på åtta rätt blev 1 214 082 kronor. Sju rätt betalade 2 854 kronor och sex rätt 183 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Både Jägersro och Solvalla bjöd på regntunga banor när V86 avgjordes under onsdagskvällen och omgången bjöd på ..


Både Jägersro och Solvalla bjöd på regntunga banor när V86 avgjordes under onsdagskvällen och omgången bjöd på flera överraskningar.
Den första skrällen kom i V86-3. Efter en tuff körning om ledningen drog Stronghold det längsta strået. In på upploppet tog Veijo Heiskanen över ledningen med sin R.K.King men efter en snöplig galopp mitt på upploppet kunde Twist And Shout skrällvinna tillsammans med Christoffer Eriksson. Jerry Riordan tränar det femåriga stoet.
- Vi fick ett kanonlopp samtidigt som vi hade massa tur, sa segerkusken Christoffer Eriksson.
Redan i loppet efter kom nästa skräll när Kim Moberg och Coffie U.N.G. kryssade sig fram upploppet ner och vann knappt före Pablo Andover. Svante Båth tränar den fyraåriga hingsten som tog sin sjätte seger i karriären.
- Han är sån härlig häst och tycker om honom så mycket. Jag ryckte inga tussar i dag, jag kände att han gjorde vad han kunde hela vägen. Han tycker om att smyga med och har en riktigt bra spurt – det hade han nytta av i dag, sa Kim Moberg.

Hårt i mål
I den näst sista avdelningen kom så kvällens största skräll. Det blev det hårt i mål mellan två högoddsare, Mitos Gold och Rajah Press. Målfotot visade att det var Rajah Press som lyckats sträcka på halsen lite extra. Den sjuåriga hingsten kördes av Kevin Oscarsson och tog sin andra årsseger.
- Man har jobbat länge för det och äntligen hade vi lite tur. Det var skönt att vi hann undan, sa Jägersrotränaren Björn Lindblom.
I V86-1 kunde Peter Ingves köra till ledningen efter 400 meter och sedan bestämde han efter behag bakom favoriten Olle Rolls som vann mycket bekvämt. Mats Rånlund tränar fyraåringen som tog andra segern och åttonde pallplatsen i karriären på nio starter.
Efter ett lopp utvändigt ledaren i V86-2 kunde den Stefan Melander-tränade D.D’s Perseverance överta ledningen i sista kurvan och vinna ohotat med flera längder. Det var femåringens tredje seger i karriären.

Dansk seger i långloppet
I långloppet, V86-5, blev det dansk seger. Andrahandsfavoriten Amazing Dynamite med tränaren Ken Ecce i sulkyn fick ett lopp i andraspår. I sista kurvan gick de ut i ett tredjespår och på upploppet kunde de spurta ifrån till en säker seger.
I V86-6 blev det ett lopp i ryggar i andraspår för Barbara L.Hanover med Örjan Kihlström. Favoriten såg inte ut att vara på hugget men höll för trycket och sprang förbi Kahleesi som ledde större delen av loppet. Reijo Liljendahl tränar stoet som tog sin andra raka seger.
I den sista avdelningen imponerade Claes Svensson med sin egentränade Whisky Akema. Ekipaget rundade fältet sista halvvarvet och vann efter en vass avslutning.
Utdelningen på åtta rätt blev 1 214 082 kronor. Sju rätt betalade 2 854 kronor och sex rätt 183 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Esra Esra   [s 6] 2140/13 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-10 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 2140/4 4 18.7 27
2015-12-21 2015-12-21 Romme-7 Global Solicitor Global Solicitor   [v 3] 2140/6 str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Blue Star Power Blue Star Power   [v 6] 2140/2 0 20.4 74
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2140/8 0 g 175
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/9 1 16.4 202
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 1640/9 0 15.7 438
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/2 0 17.1 1022
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Esra Esra   [s 6] 2140/12 6 16.6 428
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 5] 1640/2 7 15.1 147
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/8 0 g 362
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/8 0 17.5g 955
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2140/1 3 16.1 1273
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/11 0 17.8g 590
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/15 0 16.5 1062
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/2 6 16.4 126
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Grande Grande   [v 6] 2160/14 0 16.4 886
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-5 Esra Esra   [s 6] 2140/14 3 15.6 545
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Grande Grande   [v 6] 2140/10 5 15.8 103
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Esra Esra   [s 6] 2140/11 0 19.5g 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Grande Grande   [v 6] 2640/6 0 16.2 1255
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 5] 2140/4 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 5] 2160/14 6 16.6 202
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/11 B 0 20.0 1486
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/10 D str
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/15 C 0 20.5 545
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 1640/7 C 6 15.4 249
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/4 D str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/9 A str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/7 C 0 21.0g 1766
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 20.2 1504
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 19.9 418
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-7 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/7 B 6 18.4 416
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 3] 2140/5 D 8 19.8 641
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Maranello Maranello   [v 7] 2640/11 D 0 16.7 2019
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/8 B 5 16.8 252
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/11 D 6 24.1 1805
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/15 C 0 16.4 913
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Maranello Maranello   [v 7] 2160/10 D 0 14.8 1976
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/10 B 5 17.0 106
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/7 D 8 19.7 397
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2160/12 B 0 g 43
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Maranello Maranello   [v 7] 2660/12 C 0 16.4 623
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/2 B 6 17.5 70
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-7 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/6 D 0 g 814
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/6 C 0 15.2 883
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/1 D 0 16.9 972
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/4 D 8 18.0 1143
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/12 D 0 16.2 2167
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/13 B 7 16.3 1619
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Esra Esra   [s 7] 2140/11 C 0 17.9 465
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/12 C 7 15.1 923
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/7 D 0 15.1 626
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/9 D 8 20.8 1134
2016-08-09 2016-08-09 Romme-10 Esra Esra   [s 7] 2140/12 B str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/14 D 0 18.2g 218
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2160/7 C 6 15.8 696
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-1 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/10 C 6 16.3g 1108
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/1 D 0 15.7 655
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/2 C 7 16.7 95
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Popcakes Popcakes   [s 5] 2140/2 D 0 g 375
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/6 D 0 15.2 1026
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 1640/8 D str
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/8 C 0 17.5g 2006
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 1640/11 D 0 14.8 1395
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/1 C 2 16.8 56
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/14 C 8 18.6 615
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/12 D 0 18.6g 581
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2160/14 D 0 16.6 1600
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/2 D 8 18.1g 58
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/9 C 8 17.4 112
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2160/9 D 0 17.4 382
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Esra Esra   [s 7] 2140/7 C 1 15.2 53
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/12 C 7 15.6 229
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/8 B 2 16.6 31
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Balboa Lane Balboa Lane   [v 6] 2140/12 D 3 17.2g 3044
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Maranello Maranello   [v 7] 1640/5 C 0 14.1 629
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Esra Esra   [s 7] 2140/2 D 5 16.7 765
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2160/14 D 0 17.1 844
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Blue Star Power Blue Star Power   [v 7] 2140/11 A 6 17.9 48
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/2 D 0 19.3g 220
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/8 D 0 17.9 351
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 1640/4 D 0 20.9g 1256
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Global Solicitor Global Solicitor   [v 4] 2160/13 A 0 20.2 589
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2100/11 C str
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/1 D 0 16.2 257
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/2 D 0 g 760
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-6 Esra Esra   [s 7] 2140/10 C str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Global Solicitor Global Solicitor   [v 4] 2140/1 C 8 18.8 111
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-4 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2640/11 D 0 18.1 774
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-2 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 6] 2140/9 B 0 17.7 803
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/12 D 4 16.8 248
2016-02-19 2016-02-19 Romme-6 Esra Esra   [s 7] 2140/8 C 0 17.8 637
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/12 D 4 16.6 1537
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2640/8 D 0 18.5 1289
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-5 Dear Daniel Dear Daniel   [v 6] 2140/3 D 0 16.8 965
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-5 Esra Esra   [s 7] 2140/7 C 0 16.9 726
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2640/7 D 0 19.1 620
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 6] 2140/10 D 0 19.3 224
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-9 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/11 D 0 16.4 1432
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2160/8 C 5 18.0g 368
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/4 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 1640/3 C 0 g 39
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 1640/11 D 0 17.0g 731
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-4 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/3 D 0 17.5g 1322
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/5 D 0 15.2 3228
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/6 A 1 14.8 26
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/6 D 0 g 1074
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Blue Star Power Blue Star Power   [v 8] 2140/8 B 0 21.5g 141
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 1640/5 C 5 16.2 53
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/8 C 5 17.8 370
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/12 B 5 17.1 431
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Blue Star Power Blue Star Power   [v 8] 2140/14 A 0 18.3 118
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Balboa Lane Balboa Lane   [v 7] 2140/14 B 7 17.1 628
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Titan Igiro Titan Igiro   [v 5] 2140/7 B 0 17.4 316
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 4] 2140/2 C 3 19.4 482
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2160/2 C 1 16.3 128
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/3 D 0 16.5 1886
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2640/3 D 0 18.0 1285
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/5 D 0 17.4g 890
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Non Stop Face Non Stop Face   [v 7] 2140/10 C 0 21.1 1284
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Popcakes Popcakes   [s 6] 2140/5 D 0 23.8 878ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se