Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tilläg..


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tillägg över sprinterdistans blev det en imponerande lätt seger. Fjolårets segerrikaste häst i Sverige tog sin åttonde raka triumf när hon bara blåste ner konkurrenterna i en virvlande spurt. Hon fick fin draghjälp ut på slutvarvet av Legoholm Zon som drog fram Southwind Feji innan Mikael J Andersson lossade sin kanon i utgången av sista kurvan. Då small det bara till när det femåriga stoet blåste förbi de andra. Segertiden blev nya rekordet 1.13,4 och tränaren Pär Hedberg var glad och stolt över sin stjärna.
- Hon är helt otrolig och det var väldigt skönt. Jag tyckte att hon var 20 meter bättre än de som stod 20 meter före, sa Pär Hedberg.

”Hade kunnat fortsätta ett varv till”
Även segerkusken Mikael J Andersson var mycket imponerad.
- Det är en underbar häst, så enkelt är det. Hon har en fantastisk motor och inställning att det nästan är sjukt alltså. Det small ju bara till och hon joggade förbi dem. Hon hade nog kunnat fortsätta ett varv till i samma fart, sa Mikael J Andersson.
- Det löste sig klockrent för hästen och mig under vägen och det kändes bra. Det var gött för hästen och inte bara att styra fram varje gång. Jag kan aldrig drömma om att jag har kört någon som är bättre än den här. En härlig individ.

Dubbelseger för Nurmos
V75-tävlingarna inleddes med en ny succé för Timo Nurmos som har superform på stallet. Nu var Nurmos hästar etta och tvåa i V75-1. Favoriten Linus Boy infriade förväntningarna och övertog ledningen ut ur första kurvan. Han fick bestämma tempot och höll säkert undan i en snabb avslutning för Johnny Takter. Tvåa blev stallkamraten Global Satisfaction som spurtade mycket bra till andraplatsen efter ett års uppehåll.
- Jag hade förhoppningar att han skulle få det här loppet. Han fick en rätt så vettig start och jag vet att han är stark och säljer sig dyrt. Det är en väldigt trevlig häst och för ett år sedan var han lite stressad men nu tycker jag att han har fått ett väldigt fint psyke så där har de gjort ett bra jobb med honom. Det är en rejäl häst, berömde Johnny Takter.
Innan V75 startade kördes ett försök i Gulddivisionen och där blev det också seger för Timo Nurmos. Det var storfavoriten Sir Ratzeputz som vann hur enkelt som helst för Erik Adielsson trots en resa utvändigt om ledaren. Förstapriset var hela 200 000 kronor.

Stor glädje för Stellan
Proffstränaren Stellan Lundqvist, som tidigare var skötare till stjärnhästen Conny Nobell, fick uppleva stor glädje i V75-2. Han både äger och tränar Chantilly som tog tredje raka segern för Carl Johan Jepson. Efter en perfekt resa i andra par utvändigt avgjorde hon knappt den sista biten i en tät slutstrid.
- Det känns helt fantastiskt. Man sliter hårt och jobbar i träsket så det här är jätteskönt, sa Stellan Lundqvist.
- Vi fick en bra start och rygg på en av de värsta konkurrenterna. Men tempot var jag inte nöjd med och jag var i valet och kvalet 1200 kvar om jag skulle gå till dödens. Men jag satt kvar och vet att hon går till mål men hade inte så mycket kräm kvar. Hon hängde ner lite i sista sväng och bröt ut kort före mål men var först, sa Carl Johan Jepson.

”Arsenal en liten kämpe”
Arsenal var bara bäst i V75-3 när han klev runt sina konkurrenter från bricka elva. Efter en inledning i kön valde Peter Untersteiner att sända fram Arsenal utvändigt om ledaren mitt i loppet och det var ett vinstgivande drag. Han kämpade säkert ner ledande Earn N’Burn över upploppet.
- Det är en liten kämpe det här, det är lite ponnystorlek på honom. Han har en härlig inställning och gör verkligen ett bra jobb varje gång han är ute. Han var riktigt fin i dag och det var därför jag körde som jag gjorde. Jag tänkte att han är nog riktigt i ordning för han var så spänstig och fin i värmning och provstarter, sa Peter Untersteiner.

Mattias första V75-seger
Mattias Hansson tog sin första V75-seger när han styrde in Jordan Lee G.L. i lärlingsloppet. Han körde resolut för ledningen och tog över från Flashing Victory ut ur första kurvan. Han fick sedan bestämma i långsamt tempo innan han skruvade upp farten igen successivt på slutvarvet. In på upploppet kom luckan för Flashing Victory från rygg på ledaren och hon utmanade rejält hela vägen in i mål men Jordan Lee G.L. höll undan knappt.
- Det känns helt underbart. Planen var att köra i ledningen men sedan fick jag inte av huvan upploppet ner så jag var lite orolig där. Men det gick ju vägen ändå, sa Mattias Hansson.

Kevin skrällde med Mr Perfect
Kevin Oscarsson levererade en riktig smällkaramell i V75-5 med Mr Perfect, som tränas av pappa Jim. Kevin serverade sin häst en perfekt resa samtidigt som Rafiki Fri gick fram och satte färg på loppet genom pressa hårt på storfavoriten Sambuca Knight. Den sistnämnde var tidigt slagen och lämnade in redan halvvarvet kvar. När Kevin Oscarsson lät Mr Perfect spela ut sin speed över upploppet bet det bra och segern blev lätt.
- Det här är en häst som pappa har trott väldigt mycket på men det har strulat mycket med skador. Men nu är han riktigt på g.
- Det var oerhört skönt för det har gått lite trögt för mig nu ett tag och det har inte riktigt stämt som det gjorde hela förra året. Man blir lite frustrerad över det och jag kan erkänna att jag hade inte självförtroendet på topp innan men fick en riktigt bra känsla hela loppet, sa Kevin Oscarsson.
V75 avslutades med andrahandsfavoriten Always On Time och Johnny Takter. Han kördes resolut till ledningen och trots en tuff inledning höll hästen storstilat undan till slut och vann säkert.
Sju rätt på V75 gav 186 663 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvälle..


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvällen. Persson är ett stort Arsenal-fan och fick se sitt favoritlag vinna med 3-0. Linderoth och Malmrot, båda bördiga från Östersund, fick se sitt favoritlag vara utan chans mot de övermäktiga motståndet.
- Det var rätt så väntat. Kompisarna hade inte mycket att säga efteråt. Det var lugnt. Arsenal var det bättre laget och det var inget snack, säger Stefan Persson.

”Ser Arsenal varje år – härlig stämning”
När vi når honom under fredagen är han kvar i Östersund och är och tittar på lunchtravet. Persson har haft Arsenal som sitt favoritlag i många år.
- Det har jag haft så länge jag kan minnas. Jag försöker att komma iväg till England varje år och se en match. Det är fantastiskt roligt och en härlig stämning på matcherna. Jag ska åka och se returen nästa vecka med grabbarna, säger Persson.
- Det var även en härlig stämning på matchen i går och vi var ute en sväng efteråt. Det var mycket Arsenal-fans här, runt 1500 och på matchen var det fullsatt med 8000 i publiken. Alla var glada och det var inga bråk.

”Var riktigt bra vid segern senast”
Lördagens V75-omgång på Axevalla kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 47 miljoner kronor enbart på sju rätt. Stefan Persson har tre hästar till start och mest betrodd är Wingait Erik som kommer från en V75-seger. Han körs av Henriette Larsen, som vann med honom senast.
- Wingait Erik (V75-4) var riktigt bra vid segern efter ett tufft förstavarv. Det var väldigt bra gjort att kunna vinna som han gjorde med bra spänst i steget. Hästen har svarat bra på lite omlagd träning och är härdad i V75 där han har startat varje gång senaste månaderna. Nu är det ett chansartat läge men jag tycker ändå att han är min bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Vann överlägset – toppform”
- Cantona Mearas (V75-7)
vann överlägset senast och har toppform. Man ska tänka på att det var i ett enklare gäng och nu är det klart tuffare emot. Men det ska ändå bli spännande att prova i V75 igen när han är så bra i ordning. Den korta distansen är ett litet frågetecken eftersom han mest har startat över lång distans. Men det ser ut att kunna bli hård körning på flera händer som kan gynna min häst. Vi får hoppas på överpace. Inga ändringar, jänkarvagn och helstängt huvudlag som senast.
- Bonnies Celebrity (V75-7) har också väldigt bra form och höll starkt från dödens senast. Han har tränat jättebra efteråt och allt tyder på att han kommer att göra ett bra lopp. Men hästen är beroende av en smygresa för att komma till sin rätt och får han ryggar att gå i så är han långt framme. Han kommer att gå med ett norskt huvudlag den här gången. Jag tycker inte att någon av mina hästar är borta, säger Stefan Persson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsports hemsida berättar på torsdagen om Valberedningens förslag till ny styrelse i Svensk Travsport.För första gången..


Svensk Travsports hemsida berättar på torsdagen om Valberedningens förslag till ny styrelse i Svensk Travsport.
För första gången föreslås en kvinna bli ordförande i Svensk Travsport.
Valberedningen föreslår Marjaana Alaviuhkola som ny ordförande efter Hans Ljungkvist.
Marjaana Alaviuhkola är i dag vice ordförande i ST och hon har varit styrelseledamot sedan 2010.
Valet till ny styrelse för Svensk Travsport sker på fullmäktigemötet på Solvalla 25 april 2018.
Valberedningen föreslår omval på Marjaana Alaviuhkola, som tillika alltså föreslås bli ny ordförande efter Hans Ljungkvist, och Lina Bertilsson.
Till ersättare för Hans Ljungkvist och Arendt Cederqvist som båda avböjt omval, föreslår Valberedningen nyval på Anders Källström och Marcus Persson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Kullen fyraåringar var stark i Sverige i fjol och Halmstadtränaren Petri Puro ville egentigen inte matcha för derbyt med Shorthanded Jag.Äg..


Kullen fyraåringar var stark i Sverige i fjol och Halmstadtränaren Petri Puro ville egentigen inte matcha för derbyt med Shorthanded Jag.
Ägarna ville dock testa och valacken fanns med i uttagningarna i Malmö i augusti och Shorthanded Jag var med och slogs om andraplatsen bakom överlägsne Monark Newmen.
Peter Ingves har kört hästen i 17 av 19 starter och sitter upp även i Grand Slam-loppet på söndag. En jackpotomgång där en ensam vinnare enligt prognosen kan plocka hem 15 miljoner kronor.
- Han var trea i sitt derbykval och det är det bästa lopp han gjort. Visserligen fick vi en bra resa den gången men han var inte långtifrån att gå till final och gjorde det bra, säger Ingves.
Samme Ingves satt bakom då Shorthanded Jag tog hem ett klass II-försök i V75 i Kalmar under midsommarhelgen i fjol efter en resa i dödspositionen.
Nu handlar det om första starten sedan september.
- Han är mera stark än speedig. En fin tävlingshäst, en nyttig häst. Att viljan finns är det inte frågan om. Hur långt han ska räcka på söndag vet jag inte. Kanske fatts det lite men Petris hästar brukar å andra sidan inte behöva några lopp innanför västen utan vara i form direkt. Så han ska nog räknas som en outsider, säger Peter Ingves.

Inga tvärsäkra tips
Petri Puro har inlett året med fem segrar på 10 starter. För två veckor sedan vann radarparet Puro och Ingves V75 tillsammans på Åby med Master Crowe.
Var Shorthanded Jag står formmässigt kan Ingves inte uttala sig om alldeles tvärsäkert.
- Jag har inte riktigt koll på dagsformen men Petri brukar inte starta dem om de inte är i form. Han är ingen raket ut hästen men ändå helt okej i början så jag lär testa från start.

”Lever fint på styrkan”
Det aktuella loppet går som GS75-7 på söndagen i Halmstad. Peter Untersteiners Magic Happens är favoriten att slå.
Halmstadtravets sportchef Jan-Olof ”Molle” Molin spikar favoriten i sitt tipsförslag men utfärdar en varning för Petri Puros häst.
”Magic Happens var det stora förväntningar på inför fjolårssäsongen och det blev en seger. Senast i comeback visade han fina takter och vann direkt. Bra chans till andra raka. Shorthanded Jag lever fint på styrkan och klarade sig fint i tuffa gäng under fjolåret. Återkommer efter uppehåll men är aktuell direkt”. skriver Molin i förhandstipsen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Trots de nästan hundra milen ner till huvudstaden på onsdagen var Bodentränaren Hanna Olofsson inne på att det var mycket bra chans att ho..


Trots de nästan hundra milen ner till huvudstaden på onsdagen var Bodentränaren Hanna Olofsson inne på att det var mycket bra chans att hon skulle få segerdefilera med Roger America.
Segern i den sista V86-avdelningen togs efter att man krigat ner favoriten Stand Bayou och Örjan Kihlström över upploppet. Hanna Olofsson satt i tredjeparet utvändigt med sin häst och styrde på 700 meter från mål.
- Jag kände direkt vi kom ner utvändigt i den sista kurvan att det förmodligen skulle gå vägen. Roger ville liksom dra iväg och då fick jag…bromsa lite, säger Hanna Olofsson dagen efter segerloppet.
Roger America är obesegrad efter tre starter i år och har genomgått stor utveckling. Valacken ät startsnabb och förlorar sällan ett lopp i ledningen men verkar gå lika bra då han får göra grovjobb. 

”Kul med hästarna”
Åttaåringen ägs av Hanna Olofsson själv och hennes kompis Malin Åberg från Umeå.  
Hanna och Malin blev vänner då de praktiserade i Anders Lindqvists travstall i Frankrike i sena tonåren. Nu när man har häst till det har planerna tagit fart om att låta Roger America tävla i Paris med omnejd under en tid.
- Malin jobbar inte med hästar så det var det som var lite grejen att hon skulle ha hand om Roger i Frankrike en tid. Hon sa tidigt att det vore kul att åka till Frankrike och tävla med honom och undrade om vi inte kunde prova. Och, ja. Vi har ju hästar för att det ska vara roligt och det är klart att det ska bli så, säger Hanna Olofsson.

Tufft komma med
Planen var att Roger America skulle stallas upp hos Anders Lindqvist på Grosbois och kanske åka ner redan efter onsdagens start på Solvalla.
Men det blev inte så. Eventuellt siktar man på en sejour framöver i vår eller sommar i stället med hästen som ser ut att kunna fortsätta hävda sig bra i både brons- och silverdivisonen i Sverige.
- Han har för lite pengar på sig och har inga lopp som passar helt enkelt. Jag har kollat med Anders och han säger att vi har svårt att komma med där just nu. Annars hade vi gjort det. Det finns en hel del fina landsortsbanor där nere. Han hade bra lopp i april men då börjar det samtidigt vara fina lopp hemma också. Det är som det är. Har han inte tjänat tillräckligt med pengar är väl inte hans plats att vara där för dagen helt enkelt.

Kanske inte stallform…
Roger America är stjärnan för dagen i det 44 hästar stora stallet. 9 segrar på 42 starter ger en segerprocent på 21 för stallet så här i upptakten av året.
- Man brukar prata om stallform och så - men det kan ju vara så att hela stallet blivit lite bättre också. För Roger Americas del tror jag inte att det är någon formtopp utan att det handlar om att han blivit mycket bättre. Visst kommer han att ha någon ”dipp” han också men han har ju faktiskt höjt sig hela tiden sedan i fjol somras.
Frankrike eller inte. Om hästen får vara frisk lär han tjäna pengar ändå.
- Han har lopp på Solvalla om två veckor igen men han fick åka hem emellan i alla fall. Antingen blir det V86 igen eller så får han starta hemma i Boden fredag 23:e (V64-kväll). Jag har inte bestämt mig.

Mikael Wikner, Kanal 75


I V86-1 dominerade Flemming Jensen i spets med kvällens största favorit Highspirit.Det var tredje segern på tre starter för den tioår..


I V86-1 dominerade Flemming Jensen i spets med kvällens största favorit Highspirit.
Det var tredje segern på tre starter för den tioårige valacken hos den danske topptränaren.
- Banan var lite lös och han fick inte rätta fästet från start och fick jobba från spår 5. När vi kom ner på innerspåret var det lugnt, sa Flemming Jensen som ”gästtränar” hästen under vintern åt Gävletränaren Troels Andersen.
- Det har varit planen hela tiden att han sedan ska tillbaka norrut och han blir nyttig för Troels.
Troels Andersen, som leasar hästen, var förstås nöjd framför tv:n i hemma i Tärnsjö.
- Det är klart, härligt att sitta i soffan och se honom så här. Samtidigt är det lite deprimerande med den vintern vi har, permafrosten här hemma passar inte Highspirit alls.
- Jag pratade faktisk med Flemming redan i somras om att skicka hästen till honom under vintern. Highspirit är inget bra att träna på hakar. Flemming kan ridträna hela tiden och det är en fördel för min häst.
Tre raka segrar, hur överraskad är du?
- Jag måste säga att Flemming verkligen hittat tre kanonlopp till honom så jag är inte förvånad. Hästen såg minst lika fin ut i dag som tidigare och vi låter han vara kvar i Danmark tills våren är här.

Pacific Face urstark
Favoritseger blev det även i V86-2 och Ulf Ohlsson tog ett tidigt initiativ och körde till ledningen med Catarina Lundström-tränade Sir Q.C.
Xanthis Business fick chansen från rygg ledaren till slut men Sir Q.C. vann bekvämt.
V86-3 var ett kraftprov över dryga tre kilometer och det blev seger för urstarke Pacific Face som gjorde allt grovjobb när han klev fram utvändigt om favoriten Cashback Pellini. I segersulkyn satt tränaren Giuseppe Lubrano.

En seger Sofia väntat på
V86-4 bjöd på ett spännande upplopp där Tour Eiffel höll ifrån sig favoriten Lady Nadine upploppet ner i lite annorlunda stil tillsammans med kusken Ulf Eriksson.
- Den där har jag väntat på. Hon har inte jättelätt för sig. Det här var hon verkligen värd, kommenterade tränaren Sofia Aronsson segern.
I V86-5 höll Johan Untersteiner-tränade Gute Band farten bäst och vann till slut säkert tillsammans med Peter Ingves.
I V86-6 ledde favoriten Invincible H.C. in på upploppet men favoriten tappade travet till slut och kunde inte stå emot Ontrack He´s Black som såg läcker ut i händerna på sin tränare Hans R Strömberg.

Passerade en miljon kronor
Ultimate Wine överraskade i V86-7 som hon ledde från start till mål tillsammans med tränaren Peter Untersteiner. Segern var värd 70 000 kronor och innebar att det sjuåriga stoet passerade en miljon kronor. Nu väntar snart ett liv som avelssto och första partner blir Nuncio.
- Vi vann starten i dag, sedan fick jag köra sakta på mellanvarvet och hästen var fin för dagen. Det känns helt rätt att låta henne bli mamma, sa Peter Untersteiner.
V86-avslutningen bjöd på en spännande duell över upploppet där Boden-hästen Roger America visade härlig form när han tog tredje raka årssegern och kämpade sig förbi favoriten Stand Bayou.
- Det var kul, det kändes jättebra hela vägen, sa segerkusken Hanna Olofsson.
Åtta rätt på V86 gav 111 476 kronor. Sju rätt gav 1 028 kronor och sex rätt 89 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Elle Star Elle Star   [s 7] 2140/3 0 17.5 234
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2140/4 0 16.7 305
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/5 2 15.5 624
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Lord of Sveden Lord of Sveden   [v 9] 2140/7 0 g 105
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/10 0 g 200
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-2 Elle Star Elle Star   [s 7] 2140/10 4 15.8 448
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-11 Lord of Sveden Lord of Sveden   [v 9] 2140/2 3 14.8 71
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 7] 1640/3 0 16.2 164
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Elle Star Elle Star   [s 7] 2640/11 5 18.3 111
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Lord of Sveden Lord of Sveden   [v 9] 2140/1 3 15.2 240
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Todays Enforcer Todays Enforcer   [v 6] 2640/5 D str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-7 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/1 D 0 24.5g 489
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/2 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/9 D str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 C 5 16.4 340
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/9 D 0 17.8 395
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/2 D str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/2 C str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/9 C 0 19.8 584
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/11 D 0 16.3 1496
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-9 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/1 D 0 17.8g 683
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-4 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2160/14 C 2 16.6 410
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-8 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/2 D 0 25.2g 591
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Dedes Brassie Dedes Brassie   [v 10] 2160/12 D 0 g 1521
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/12 D 0 g 850
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/8 C 0 g 1079
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/7 C 0 22.8g 448
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 Gilda Band Gilda Band   [s 4] 2140/6 C 0 20.5 629
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/9 D 8 18.3 352
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/2 D 0 20.1 292
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Dedes Brassie Dedes Brassie   [v 10] 2140/2 D 0 g 2438
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-1 Gilda Band Gilda Band   [s 4] 1640/10 B 0 20.1g 134
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Gilda Band Gilda Band   [s 4] 2160/12 A 0 21.1g 1247
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Gilda Band Gilda Band   [s 4] 2160/14 D str
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/3 C 0 17.8 940
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Gilda Band Gilda Band   [s 4] 2140/2 D str
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-2 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 11] 2140/7 D 0 17.8 449
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/9 C 0 656
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2660/12 D 7 18.6 594
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/4 D 0 17.7g 107
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/8 D 8 18.3g 888
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/11 B 7 18.1 1059
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 1640/2 D 7 14.5 318
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-3 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/8 A 2 17.0 25
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/2 D 0 17.0 555
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 1640/12 D 0 g 1140
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Elle Star Elle Star   [s 9] 2140/11 D 0 g 827
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/11 B 5 18.0 54
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/3 C 4 17.7 82
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 3] 2140/8 C 8 17.6 79
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Elle Star Elle Star   [s 9] 2160/8 D 0 17.5 1731
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-7 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2160/8 C 3 17.2 379
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Topover Topover   [v 6] 2140/2 D 5 19.1 421
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/2 D 0 g 62
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 1640/11 C 4 17.7g 271
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/6 D 8 17.1 327
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/12 C 4 18.7 59
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/6 C 0 22.3g 187
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/1 D 4 19.0 225
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2180/14 C 0 18.1 521
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 9] 2640/4 C 0 17.6 335
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/12 D 0 g 1335
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/12 D 4 18.9 326
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 2140/10 B 8 19.7 225
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-5 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/4 D 0 g 606
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Catch a Star Catch a Star   [v 6] 2140/12 D 0 g 674ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se