V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 14] 2180/11 D

Nyheter för travkusk


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävl..


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävle på söndag. Nu verkar dock inte så bli fallet.
- Jag fick mitt vanliga spår tolv med henne och då är det nog ingen mening att köra med den amerikanska sulkyn, konstaterar Bollnästränaren.
 Det finns ändå en del likheter med Some Summit som också stod med spår tolv den där junidagen 2015 och ”Micke” hade ju Stochampionatsvinnaren i träning innan hon gick till Sten O Jansson och sedan Veijo Heiskanen.
- Det är många som säger att det finns en del likheter dem emellan och jag håller med, men främst då i humöret. Some Summit var en talang utöver det vanliga och det är inte ens samma färg på dem – Signe är brun och Some är svart.

"Framåt i jobben"
Oavsett vagn ska dottern till Graceland Summit ut på söndag, men uppgiften ser av naturliga skäl jobbig ut.
- Det blev som nämnt ett riktigt skitläge och därifrån får vi lifta med och sedan hoppas på att hon ska kunna avsluta bra.
- Hästen känns i alla fall framåt i jobben och gjorde ett bra lopp innan galoppen kom senast. Hon är åtgärdad efter den starten och vi får hoppas på att hon kan avsluta starkt. Däremot tror jag inte att det räcker längre än till en slant, funderar Cedergren.

Ligger lågt
Mikael har även i GS75-7 tioåriga Alvena Uni och där slapp med det förhatliga tolftespåret – stället drog man spår fyra bakom bilen.
- Det är dock inte riktigt samma spänst i henne längre som det en gång var och kämparviljan är väl inte på topp den heller längre.
- Hon är också anmäld i en amerikansk vagn, men det blir nog en vanlig sulky även på henne. Dock gick hon sitt rekord över medeldistans i den och det ska inte vara något större minus.
- Summa summarum behöver man nog inte strecka någon av mina hästar på söndag förutsatt att man inte betalar för samtliga, konstaterar Cedergren.

Spännande kvalhäst
Vi glider under samtalet in på såväl de senaste säsongerna som den kommande och det finns intressanta hästar i stallet.
- Jag har en bra häst som ska starta på Solvalla på onsdag i form av Herecomestheboom. Med till ”Valla” följer dessutom Felicia Godiva för att kvala och hon slog faktiskt av sin resekompis väldigt enkelt i sista jobbet.
- Sedan är det alltid skillnad på tävling och träning, men Felicia Godiva är en storväxt fux och de brukar kunna bli riktigt bra så det finns förhoppningar.
- I övrigt tycker jag att alla tränar väldigt bra för dagen och vi har fått bukt med det vi fick in i stallet under sluttampen av 2020 vilket satte ner hästarna ganska ordentligt, berättar Cedergren.

Intressant inför 2021
Bollnästränaren var annars Visbytränare fram till mitten av 2018 då han flyttade norröver och tittar man på siffrorna har det varit ett lyft.
- Det är inget snack om att flytten har varit ett lyft, men jag förväntade mig ännu mer av fjolåret. Det var bara krångel mest hela året och det är inget snack om att målsättningen med 2021 är att slå fjolårets dryga 1,1 miljoner inkört med råge.
- Lyckas jag inte med det kan jag lika gärna syssla med något annat, men så här tidigt på året finns det i alla fall förhoppningar och vi kämpar på – speciellt då känslan hemma i träning är att några av de hästarna som var bra redan i fjol lyft sig ytterligare ett snäpp, avslutar Mikael Cedergren.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2140/9 2 16.3 560
2015-12-27 2015-12-27 Romme-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 5] 2160/8 7 17.6 123
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Trym Trym   [v 11] 1660/12 0 28.9 339
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-3 Västerbo Jackpot Västerbo Jackpot   [v 5] 1640/5 0 313
2015-12-11 2015-12-11 Romme-7 Kulani Kulani   [s 5] 2140/10 1 15.1 55
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 Mr Miles Mr Miles   [v 7] 2140/11 0 g 297
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 6] 2140/13 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-3 Bro Pilen Bro Pilen   [v 11] 2160/7 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Spiegelei Spiegelei   [v 7] 2160/10 5 16.5 786
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 7] 2140/12 6 18.3 445
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Moe Per Moe Per   [v 7] 2160/7 7 30.7 967
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-1 Blue Moon Blue Moon   [v 11] 2140/6 str
2015-11-13 2015-11-13 Romme-9 Agobra Megapol Agobra Megapol   [v 12] 2140/1 0 18.4 564
2015-11-13 2015-11-13 Romme-7 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2140/4 0 18.6 180
2015-11-13 2015-11-13 Romme-4 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2140/12 1 16.7 92
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 8] 2140/2 8 31.4 60
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-7 Real Cash Real Cash   [s 6] 2140/5 0 14.9 531
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-1 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 6] 2160/7 5 32.6 300
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Bro Pilen Bro Pilen   [v 11] 1660/12 5 28.6 74
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Eli Express Eli Express   [v 11] 2140/6 5 17.3 64
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Wakeup Little Jojo Wakeup Little Jojo   [v 12] 2140/12 0 16.5 851
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Moe Per Moe Per   [v 7] 2140/3 str
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 Real Cash Real Cash   [s 6] 2160/9 2 17.7 134
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Nimrod di Quattro Nimrod di Quattro   [v 8] 2140/7 0 17.0 414
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Moe Per Moe Per   [v 7] 2180/15 0 31.0 740
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 7] 2140/10 2 17.7 177
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Eli Express Eli Express   [v 11] 2140/4 3 16.1 285
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Jumalone Jumalone   [s 7] 2140/3 0 g 248
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-9 Moe Per Moe Per   [v 7] 2160/9 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-5 Eli Express Eli Express   [v 11] 2140/10 0 17.1 531
2015-10-04 2015-10-04 Romme-4 Anthologie Anthologie   [s 5] 2140/6 4 14.2 1411
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 8] 2180/10 5 28.8 312
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Kulani Kulani   [s 5] 2160/11 8 17.8 851
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-5 Bro Pilen Bro Pilen   [v 11] 2160/11 0 29.3 195
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2160/8 C 4 19.4 164
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2140/11 B 0 24.9 139
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Mr Miles Mr Miles   [v 8] 2100/4 B 7 16.0 157
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-2 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 2180/12 C 0 18.8 425
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-2 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2140/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Sheriff Bi Sheriff Bi   [v 5] 2640/4 B 1 16.1 24
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Memory Man Memory Man   [v 8] 1640/7 D 0 16.9 599
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2160/13 D 7 17.2 1133
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2180/7 A 1 17.9 325
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Önas Jocke Önas Jocke   [v 5] 1640/11 A 6 15.5 42
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 What's the Point What's the Point   [s 5] 2160/8 B 0 23.2g 50
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/2 C 0 g 225
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 1640/1 B 0 19.0g 93
2016-11-12 2016-11-12 Romme-10 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2160/9 C 6 18.5 490
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Bon Courage Bon Courage   [s 5] 2140/11 D 0 19.7g 365
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 7] 2140/11 D 4 14.2 310
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/1 C 0 g 113
2016-11-12 2016-11-12 Romme-3 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/11 B 8 15.9 92
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Wanbo Max Wanbo Max   [v 3] 2140/5 D 8 40.6g 448
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/9 C 6 16.2 170
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/11 D 7 17.8 610
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Grevens Liam Grevens Liam   [v 8] 2180/15 B 0 g 652
2016-11-04 2016-11-04 Romme-2 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/5 C 4 17.9 237
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Jetset Airline Jetset Airline   [v 7] 2640/8 D 8 21.0 360
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Lucky Light Lucky Light   [s 7] 2140/7 D 0 17.8 339
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/8 C 4 19.9 256
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/8 B 2 17.9 44
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/2 C 0 19.5 303
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Ivory Easy Ivory Easy   [s 6] 2140/9 D 5 15.6 593
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-9 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/2 C 3 18.4 35
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2160/14 B 7 18.7 241
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/11 A 4 15.0 20
2016-10-14 2016-10-14 Romme-6 Trevino Volo Trevino Volo   [v 9] 2140/5 D 0 17.1 558
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-7 Bro Pilen Bro Pilen   [v 12] 2140/3 D 0 28.5 283
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2160/11 D 0 18.1 184
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/3 D 2 16.9 106
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-9 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2100/3 C 6 14.5g 399
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Perfect Jane Perfect Jane   [s 4] 1640/7 A 1 14.0 53
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 Flight Danseur Flight Danseur   [s 4] 2140/1 D 0 g 352
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Ninepoints Annie Ninepoints Annie   [s 3] 2140/6 D 4 19.7 193
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 2140/3 B 7 16.6 151
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-3 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2180/7 B 5 31.0 248
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2160/9 A 2 15.2 47
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/3 D 1 15.9 191
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 8] 2140/1 C 8 17.7 80
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/5 C 6 17.9g 213
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2140/15 C 5 13.2 192
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Trym Trym   [v 12] 2160/3 D 0 32.0 668
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-6 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 7] 2140/4 D 0 17.3 166
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 1640/2 C 2 15.9 259
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2160/6 C 4 17.3 275
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 7] 2160/10 A 1 29.6 56
2016-09-16 2016-09-16 Romme-2 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2200/8 C 0 32.9 310
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Bro Pilen Bro Pilen   [v 12] 2160/8 D 0 28.2 933
2016-09-09 2016-09-09 Romme-5 Kulani Kulani   [s 6] 2140/12 B 3 15.2 128
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Sonnbo Crump Sonnbo Crump   [v 10] 2160/7 C 6 16.6 610
2016-09-09 2016-09-09 Romme-11 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2160/11 C 0 17.1 506
2016-09-02 2016-09-02 Romme-7 Bro Pilen Bro Pilen   [v 12] 2160/7 D 6 28.0 902
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Kulani Kulani   [s 6] 2140/14 A 4 15.1 42
2016-09-02 2016-09-02 Romme-3 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 7] 1660/8 A 1 27.2 80
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-9 Honan Tooma Honan Tooma   [s 5] 2140/10 D 7 20.4 137
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2160/14 A 2 15.2 53
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Åskar F. Åskar F.   [v 8] 2140/6 A 6 17.7 38
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Trym Trym   [v 12] 2160/7 D 0 g 1024
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 Ivory Easy Ivory Easy   [s 6] 1640/11 D 0 15.7g 383
2016-08-16 2016-08-16 Romme-3 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/10 A 5 15.4 75
2016-08-16 2016-08-16 Romme-1 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 2140/7 D 7 17.0 150
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Long Playing Long Playing   [v 12] 1640/7 D 0 g 721
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/15 B 4 17.8 226
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-6 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/9 C 0 15.5 387
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 2140/5 C 3 17.1 96
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 9] 2160/13 C 6 17.4 833
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-3 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/9 C 4 17.3 139
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Bodalens Alfa Bodalens Alfa   [s 7] 1640/3 D 2 32.6 807
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Slagbjörn Slagbjörn   [v 9] 2140/1 C 2 18.0g 441
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/9 C 4 17.1 56
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Moe Per Moe Per   [v 8] 2160/5 D 0 34.4 132
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 1640/7 B 0 g 54
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 2100/2 D 6 16.3 263
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/8 B 1 15.0 98
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Wojtyla Gene Wojtyla Gene   [v 6] 2140/11 B 0 15.1g 66
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-1 Nelli Eighteen May Nelli Eighteen May   [s 6] 2640/10 D 0 19.8g 465
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-9 Mr Miles Mr Miles   [v 8] 2180/14 A 2 16.2g 51
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-7 Tortue Tortue   [s 6] 2140/1 C 7 16.9 182
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/10 D 7 17.5 766
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 1640/3 B 3 16.2 77
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Flight Danseur Flight Danseur   [s 4] 2140/6 C 5 19.3 105
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-5 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/8 B 1 14.2 34
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-8 Alexandra Alexandra   [s 6] 2140/5 C 0 18.8 131
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2160/5 D 6 17.2 189
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 1640/2 B 0 15.2g 47
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2160/8 C 4 17.6 240
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-1 Exclusive Pointer Exclusive Pointer   [v 10] 2180/12 B 7 17.2 600
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Kulani Kulani   [s 6] 2140/5 B 1 14.6 50
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Moe Per Moe Per   [v 8] 2140/4 D 4 30.6 798
2016-06-10 2016-06-10 Romme-8 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 479
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 2140/9 B 0 g 50
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2140/4 C 2 14.1 73
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Bro Pilen Bro Pilen   [v 12] 2180/15 D 0 28.3 780
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Kulani Kulani   [s 6] 2140/12 D 3 14.8 221
2016-05-20 2016-05-20 Romme-9 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2140/11 B 4 15.9 94
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Grevens Liam Grevens Liam   [v 8] 2160/6 C 0 32.7g 169
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2140/1 D 5 17.4 703
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-3 Moe Per Moe Per   [v 8] 2140/4 D 6 30.2 859
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Kulani Kulani   [s 6] 2140/13 D 6 15.7 240
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Million Million   [v 11] 2160/10 D 0 g 962
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-8 Moe Per Moe Per   [v 8] 2140/2 D 0 30.2g 837
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Slagbjörn Slagbjörn   [v 9] 2140/8 A 0 g 54
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Walentino Walentino   [v 5] 2140/5 C 5 17.0 65
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Zenita H.* Zenita H.*   [s 10] 2160/11 C 3 16.6 250
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 7] 2180/10 D 5 31.3 408
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/7 B 1 14.3 96
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2160/12 D 6 16.9 263
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2140/3 B 8 29.0 508
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 2160/12 A 6 17.7 415
2016-03-27 2016-03-27 Romme-8 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/14 D 0 g 408
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/12 D 0 18.1 659
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Grand Prix Brodde Grand Prix Brodde   [v 10] 1660/9 D 0 14.2 1278
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Källna Bitten Källna Bitten   [s 6] 2140/2 D 0 20.4g 571
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2640/6 C 5 32.2 292
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Rezor Rezor   [v 7] 3160/4 D 0 16.6 1489
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Jetset Airline Jetset Airline   [v 7] 2140/3 D 0 18.4 614
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-5 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2160/15 C 0 17.5 146
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 7] 2140/9 C 4 31.8g 460
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 1640/8 C 6 28.5 356
2016-02-26 2016-02-26 Romme-9 Banker's Garcon Banker's Garcon   [v 8] 2140/5 A 0 14.9 101
2016-02-26 2016-02-26 Romme-6 Closebutnocigar Closebutnocigar   [s 7] 2140/2 D 0 17.4 570
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2160/13 B 8 18.2 263
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Million Million   [v 11] 2160/8 C 0 g 210
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Banker's Garcon Banker's Garcon   [v 8] 2160/12 A 5 15.4 229
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2160/5 A 2 29.6 95
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-8 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/7 B 5 15.2 243
2016-02-05 2016-02-05 Romme-4 Banker's Garcon Banker's Garcon   [v 8] 2140/7 A 3 15.6 142
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-7 Grand Casino Grand Casino   [v 7] 2140/1 D 0 23.1 557
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Accelerando Accelerando   [v 5] 2140/9 C 5 19.5 144
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Rezor Rezor   [v 7] 1640/2 D 3 15.0 165
2016-01-22 2016-01-22 Romme-5 Poppins Poppins   [s 9] 2140/2 D 0 19.3 810
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-3 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2160/8 C 2 29.4 629
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Accelerando Accelerando   [v 5] 2140/5 C 5 18.5 269
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Rezor Rezor   [v 7] 2140/10 C 5 15.4 653
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Closebutnocigar Closebutnocigar   [s 7] 2140/2 C 5 16.2 309
2016-01-02 2016-01-02 Romme-1 Starbec's Mr Tee Starbec's Mr Tee   [v 9] 2160/9 C 6 16.6 294
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Photo Photo   [v 6] 2140/2 B 4 17.1 32
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 East Perfect East Perfect   [v 4] 2160/8 C 0 18.4g 547
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 2160/11 D 6 28.1 855
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Ivory Easy Ivory Easy   [s 7] 2180/10 C str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-4 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 2160/5 A str
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 1640/8 C 0 14.5 130
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 2140/3 D 5 16.0 387
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/5 D str
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 10] 2180/13 C 0 31.6g 74
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Krut Rut Krut Rut   [s 7] 2160/15 B 0 21.6 347
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 2100/1 C 0 15.3 190
2017-10-20 2017-10-20 Romme-2 Caballero Caballero   [v 6] 2140/2 C 1 16.3 27
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/8 D 0 16.7 628
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 1640/4 A 7 30.7 26
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Azrael Azrael   [v 3] 2140/11 C 0 g 64
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/1 C 0 g 295
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 Japanese Face Japanese Face   [v 11] 2160/9 D 0 17.5 558
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-8 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 2140/5 C 1 14.5 59
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Miss McLovin Miss McLovin   [s 8] 2140/9 D str
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2160/13 A 7 18.2g 296
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Googla Googla   [s 7] 2140/6 D 6 17.0 440
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/6 C 4 15.1 72
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [v 5] 2140/2 D 0 16.5 141
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2140/6 B 2 14.3 263
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Japanese Face Japanese Face   [v 11] 2160/7 D 6 15.9 709
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 C str
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-11 Miss McLovin Miss McLovin   [s 8] 2140/2 D 0 16.7 1270
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Ivory Easy Ivory Easy   [s 7] 2140/10 B 0 18.1 249
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2140/1 C 0 g 235
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/5 B 2 15.0 196
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 1640/4 B 1 25.3 166
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Kulani Kulani   [s 7] 2140/11 D 7 14.6 194
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 1660/7 D 0 16.9 892
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-10 Alexandra Alexandra   [s 7] 1640/11 D 7 13.8 872
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 3140/2 C 4 17.7 396
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-7 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2140/7 C 4 17.9 308
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 1640/8 B 0 19.2g 93
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/1 C 3 18.1 226
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-8 Ivory Easy Ivory Easy   [s 7] 1640/2 C str
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/9 D 7 20.6 1320
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Dante de Castella Dante de Castella   [v 6] 2140/3 D 0 g 388
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2160/6 B str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 2140/1 A 7 28.9 117
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/5 D 0 18.9g 537
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Pila Scott Pila Scott   [s 5] 1640/2 C 0 g 335
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2140/10 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/6 A 6 18.0 257
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2140/10 A 2 15.9 52
2017-05-30 2017-05-30 Romme-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 6] 2140/11 B 5 17.3 315
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Moe Per Moe Per   [v 9] 2160/11 D 0 30.8g 443
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ivory Easy Ivory Easy   [s 7] 2180/12 A 3 17.0 63
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Järvsö Kvikken Järvsö Kvikken   [v 10] 1640/4 C 0 34.9g 327
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 5] 2160/6 A 5 17.3 418
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 2140/2 D 0 17.4g 628
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2140/9 D 1 16.2 43
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-4 Make Believe D.E. Make Believe D.E.   [s 5] 2140/2 B 0 g 300
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Stig One Stig One   [v 7] 2140/12 B 0 17.6 306
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Overthehill Overthehill   [v 4] 2140/10 B 0 17.2 149
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Ivory Easy Ivory Easy   [s 7] 2160/9 B 4 16.8 692
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2160/4 B 7 17.3 262
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/5 D 0 g 954
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Troll Viktor Troll Viktor   [v 12] 2180/11 B 0 33.0 1091
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 Ahellofagirl Ahellofagirl   [s 7] 2160/4 C 0 22.8 499
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 1640/5 B 4 16.5 33
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Chamille Chamille   [s 6] 2160/15 C 0 g 258
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mr Miles Mr Miles   [v 9] 2160/13 A 4 15.5 97
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2160/13 D 5 16.5 438
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Chamille Chamille   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 773
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Mr Miles Mr Miles   [v 9] 2160/11 A 2 16.6 168
2018-10-19 2018-10-19 Romme-2 Hallo Again* Hallo Again*   [v 8] 2140/4 C 1 17.0 43
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/12 C 0 534
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 6] 2140/9 D 7 17.1 202
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-4 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/6 C 0 17.2 530
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-5 Hitman Hitman   [v 8] 2140/3 C 2 16.1 34
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 5] 2140/7 B str
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-10 Bro Pilen Bro Pilen   [v 14] 2180/12 A 8 30.2 235
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Edemma Edemma   [s 5] 2160/9 B 0 19.4 568
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-3 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 1640/10 B 0 15.8 341
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/12 C 6 16.5 183
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-11 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 6] 2160/11 D 0 17.8 1103
2018-06-08 2018-06-08 Romme-4 Bro Pilen Bro Pilen   [v 14] 1640/6 D 0 26.7g 1036
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Messitj Messitj   [v 6] 2140/10 D 0 15.0 169
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Tidy Tidy   [s 5] 2160/3 C 5 21.5 290
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 7] 2140/11 C 6 16.1 759
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/11 C 4 15.0 276
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/8 D 0 16.8 320
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 6] 2140/12 D 7 17.9 152
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 2140/5 B 0 15.2 169
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Mellby Amiral Mellby Amiral   [v 9] 1640/4 D 0 13.8 1116
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Bro Pilen Bro Pilen   [v 14] 2160/11 B 3 27.0 429
2018-05-14 2018-05-14 Romme-8 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 9] 2140/8 D 2 16.9g 227
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2180/6 B 5 30.1 373
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/11 D 0 16.6g 621
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 6] 2160/10 D 4 15.2 248
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-4 Variable Launcher Variable Launcher   [h 6] 2160/4 B 6 20.2 82
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-2 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 9] 2160/13 B 6 31.2 354
2018-04-08 2018-04-08 Romme-1 Kulani Kulani   [s 8] 2160/3 C 4 16.6 94
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 2140/3 B 4 15.9 86
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 2140/2 D str
2018-04-01 2018-04-01 Romme-1 Mellby Amiral Mellby Amiral   [v 9] 2140/6 C 4 15.9 236
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 French Me French Me   [v 7] 2140/7 D 0 g 843
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 2160/7 C 5 16.3 359
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Hot Carrot Hot Carrot   [s 8] 2160/11 C 0 19.0g 402
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/9 B 6 15.5 164
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-3 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/4 D 6 17.9 331
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/6 C 3 19.2 132
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Mellby Amiral Mellby Amiral   [v 9] 2160/11 C 3 17.0 370
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2140/11 D 0 16.0 820
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/3 D str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Bro Pilen Bro Pilen   [v 15] 2140/4 D 0 30.6g 757
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 7] 2140/12 C 5 15.0 629
2019-10-25 2019-10-25 Romme-10 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2160/9 C str
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2140/2 B 4 18.0 59
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-5 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2160/9 C 3 17.0 915
2020-12-28 2020-12-28 Romme-3 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 2140/2 D 0 32.9g 1968
2020-12-18 2020-12-18 Romme-9 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 1640/4 B 2 13.0 481
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2180/4 D 4 31.4g 241
2020-12-11 2020-12-11 Romme-2 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 2160/10 C 6 31.0 552
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/1 D 0 18.3 140
2020-12-11 2020-12-11 Romme-9 Wanbo Max Wanbo Max   [v 7] 2160/15 B 0 38.1g 595
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/4 B 5 14.7 204
2020-11-27 2020-11-27 Romme-1 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/1 C 4 17.0 669
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 1660/10 D 4 28.7 1295
2020-11-27 2020-11-27 Romme-10 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/8 C str
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2160/6 A 3 14.9 83
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Lövabos Greta Lövabos Greta   [s 10] 2140/1 D 0 g 506
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2180/9 D 3 27.2 89
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 2140/5 B 2 16.4 89
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-9 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 1640/2 C 2 16.3 98
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-7 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/2 D 0 19.8g 685
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Beat the Beast Beat the Beast   [v 5] 2140/9 C 5 17.3 373
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/5 D 5 28.3 115
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Vavin Love Vavin Love   [s 5] 2140/11 C 2 15.9 158
2020-10-31 2020-10-31 Romme-6 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/3 B 2 15.2 131
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Showtimejackflower Showtimejackflower   [v 5] 2140/7 B 1 13.8 91
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 2140/5 D 2 17.5 111
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 East Doris East Doris   [s 5] 2660/9 A 0 17.3 692
2020-10-27 2020-10-27 Romme-7 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 1640/3 B 3 14.3 51
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/9 B 5 18.4 165
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Primiro Primiro   [v 7] 2140/6 C 1 16.8 16
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/4 B 2 15.7 95
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 7] 2140/1 D 5 16.6 351
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/2 C 0 g 202
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2160/15 D 0 16.4 1994
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Nygårds Drivex Nygårds Drivex   [v 10] 2140/11 D 0 31.6 568
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2160/8 A 7 16.5 118
2020-10-20 2020-10-20 Romme-10 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 7] 2140/11 D 7 17.8 988
2020-10-16 2020-10-16 Romme-1 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/6 B 2 18.5 92
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/12 B 7 16.9 141
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 2140/6 D 7 31.0g 325
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 2140/6 D 1 15.4 264
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Lövabos Greta Lövabos Greta   [s 10] 1660/11 D 6 36.4g 403
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/11 D 0 16.0 834
2020-10-10 2020-10-10 Åby-8 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2140/3 C 3 12.6 109
2020-10-09 2020-10-09 Romme-9 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2180/6 B 0 14.1 1325
2020-10-03 2020-10-03 Romme-3 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 2140/10 C 5 16.7 866
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Primiro Primiro   [v 7] 2140/1 D 0 g 1071
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-1 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2160/11 D 0 17.9 1647
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-3 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/9 C 0 21.4g 321
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/1 D 0 16.9 215
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2640/8 C 0 15.6 1206
2020-09-29 2020-09-29 Romme-5 Lövabos Greta Lövabos Greta   [s 10] 1660/13 C 6 36.8g 542
2020-09-29 2020-09-29 Romme-8 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 1660/11 C 7 16.6 566
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/3 D 6 26.2 490
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 3140/6 B 5 17.7 506
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2140/11 B 1 14.5 86
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-7 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1640/11 D 0 26.0 1422
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-1 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1609/5 B str
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2180/13 A 4 16.8 96
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/1 D 3 27.5 132
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-5 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/2 D 0 18.2g 193
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Primiro Primiro   [v 7] 2140/9 D 6 16.1 1188
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2640/2 D 7 20.3 180
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/5 D 0 g 93
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 9] 2140/8 D 0 19.5g 830
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/1 D str
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/6 C 1 16.0 66
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2160/13 A 2 16.1 134
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-2 French Me French Me   [v 9] 2140/3 D 7 16.6 1051
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2140/8 C 8 16.9 524
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1660/10 B 4 31.4 192
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-7 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2660/10 D 0 18.8g 5099
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/9 D 6 15.4 1303
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-7 French Me French Me   [v 9] 2160/13 D 0 16.4 1262
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-8 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/5 C 0 17.8 171
2020-08-14 2020-08-14 Romme-9 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 3160/6 D 6 15.4 1044
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 9] 2160/10 C 0 16.9 713
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-6 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 1640/7 D 0 g 1331
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-8 Lucky Princess Lucky Princess   [s 5] 1640/1 C 3 15.9 234
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/6 C 2 16.8 138
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/4 C 2 27.0 61
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2160/12 D 0 16.2 1372
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/1 C 7 17.0 444
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Bobo Bobo   [v 9] 2140/2 D 0 19.3g 333
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2140/12 D 8 16.1 639
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 French Me French Me   [v 9] 2140/3 D 0 g 1414
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/4 A 3 15.2 75
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-12 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/11 D 0 16.3 1991
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/2 D 6 15.9 1026
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-10 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/1 C 1 27.1 68
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Bobo Bobo   [v 9] 2160/14 B 0 18.0g 833
2020-07-17 2020-07-17 Romme-3 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/7 A 1 15.0 49
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 East Doris East Doris   [s 5] 1640/7 C 3 14.2 242
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-9 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/12 D 7 17.2 1355
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-10 Chamille Chamille   [s 9] 2140/4 C str
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2160/10 C 1 27.9 128
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-4 French Me French Me   [v 9] 2160/13 C 6 18.1 1174
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-5 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/1 D 0 18.8 1558
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-6 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 1640/3 D 0 g 929
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2160/5 C 0 16.5 469
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2140/8 C 0 16.4 1940
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2500/2 C 4 29.2 658
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-6 Cutie Käbb Cutie Käbb   [s 4] 2140/3 D 0 21.0g 329
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2160/14 D 6 17.3 1090
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 1640/2 D 2 26.6 820
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-1 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1660/11 D 5 27.3 571
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 3180/12 B 0 16.8 485
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-5 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/11 D 0 29.1 2042
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Chamille Chamille   [s 9] 2140/13 D 0 19.5g 494
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 1640/8 D 2 14.6 302
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/2 D 4 16.4 359
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-8 East Doris East Doris   [s 5] 2680/11 B 5 17.5 30
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/8 B 6 15.5 129
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-7 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2660/9 D 0 28.9 1320
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-9 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 236
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-3 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/2 D 0 g 747
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2160/9 D 3 16.4 974
2020-06-05 2020-06-05 Romme-5 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 1640/12 D 0 14.8 1037
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 1640/9 D 0 g 288
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Bobo Bobo   [v 9] 2160/10 C 0 20.7g 783
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Wanbo Max Wanbo Max   [v 7] 2160/10 B 6 34.9 468
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-7 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 3160/7 C 0 16.0 497
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Tyron Power Tyron Power   [v 8] 2160/11 D 6 16.8g 738
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/10 B 1 13.9 354
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/7 D 2 15.9 468
2020-05-27 2020-05-27 Romme-10 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/12 C 6 17.5 143
2020-05-19 2020-05-19 Romme-2 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/4 D 0 27.3g 2011
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/11 D 0 18.3g 1084
2020-05-11 2020-05-11 Romme-10 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 1660/6 B 7 14.6 314
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 East Doris East Doris   [s 5] 2140/5 B 0 16.9g 49
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-5 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/8 C 0 g 105
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-6 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/3 D 0 g 716
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2140/10 D 0 18.3 689
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2160/13 B 0 30.9 383
2020-05-04 2020-05-04 Romme-5 Bobo Bobo   [v 9] 2140/1 D 0 g 705
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-5 Chamille Chamille   [s 9] 3160/3 D 0 18.7 1920
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2160/8 C 0 19.1g 1000
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2660/13 D 0 17.4 1325
2020-04-25 2020-04-25 Romme-2 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2160/7 C 0 20.5g 244
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2160/7 C 5 15.6 644
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 East Doris East Doris   [s 5] 2140/13 A 5 16.0 122
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/7 C 0 g 70
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2160/11 D 6 28.1 391
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Chamille Chamille   [s 9] 2140/8 D 7 17.1 655
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-2 East Doris East Doris   [s 5] 2160/4 B 8 17.2 873
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 2140/3 D 0 18.5g 531
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 7] 2140/6 D 0 19.5 879
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2140/10 C 7 16.4 574
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 6] 2140/9 B 6 17.3 126
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 8] 2140/1 D 0 19.0 306
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2160/8 D 5 29.4 1002
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Chamille Chamille   [s 9] 2160/14 D 0 19.4g 857
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-3 East Doris East Doris   [s 5] 2140/1 B 0 16.2g 488
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-8 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 8] 1640/9 C 7 14.9 1358
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-2 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 8] 2160/3 C 0 20.3 580
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 1640/11 C 5 16.7 779
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2160/10 D 0 g 617
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 13] 2140/2 D 0 30.7 791
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2160/4 D 4 17.5 721
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 8] 2160/13 C 0 23.0 551
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 8] 2140/3 B 0 19.4 229
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Puccini Puccini   [v 8] 2160/12 B 6 18.8 251
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 8] 2140/1 D 0 19.0 562ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se