Sybille Tinter V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Sybille Tinter. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Sybille Tinter har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Sybille Tinter har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Sybille Tinter


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


36-åriga Sybille Tinter är född och uppvuxen i Tyskland – men har gått tränarkursen i Sverige. 2018 blev hon proffstränare..


36-åriga Sybille Tinter är född och uppvuxen i Tyskland – men har gått tränarkursen i Sverige.
2018 blev hon proffstränare på Solvalla med verksamhet på träningsanläggningen Julmyra i Heby. Sedan i fjol våras ingår hon i Rommetravets tränarkår.
I stallet finns för dagen endast tyskägda hästar. Det vill Sybille Tinter ändra på.
- Det var stall Habo som satte Payet D.E. och Karissa Bo hos mig och eftersom de hästarna gjort bra ifrån sig hörde andra tyskar av sig. Däremot är det ingen svensk som ringt hittills. Men de får de gärna göra! säger hon och skrattar.
Sybille Tinter har sin verksamhet i Armanbo i Sala där bland andra Jörgen Westholm haft en del hästar tidigare. På samma gård huserar hennes far Klaus Kern sedan 2015.
För dagen tränar hon tio hästar och mest i ropet är femårige holländaren Payet D.E. Valacken tränades fram till förra året i Tyskland av Hans Ulrich Bornmann. 13 starter i regi Tinter sedan i juli har resulterat i sex segrar och tre andraplatser.
På nyårsafton slog Kim Eriksson till i Axevalla V75 med hästen. För ett par veckor sedan vann duon V86 på Solvalla tillsammans.
Payet D.E. tycks gilla Solvalla. På fyra starter har det blivit tre segrar, varav en kom i ett mindre så kallat breddlopp.
- Jag har ju kört och vunnit med hästen själv och med mig var det ”häst och kusk”. Med Kim har det verkligen blivit ett ekipage. Det känns riktigt bra med de två ihop, säger Sybille Tinter.

”Ingen fegis det här”
Femåringen har visat sig stark och ganska oöm för positioner. På onsdag blir Payet D.E. mycket betrodd i V86-8 i ett lopp över sprinterdistans.
Kim Eriksson fick ett andraspår bakom bilen. 
- Jag är mycket nöjd med spårlottningen. Det är helt fantastiskt hur allround han är. Han går på lång distans, på medeldistans och har visat fina takter på 1600 meter och han kan öppna snabbt om det behövs. Samtidigt är han inte beroende av ledningen, säger Sybille Tinter.
En av styrkorna är att hästen är reglerbar och ganska obrydd av sig.
- Kim kan köra offensivt men likaväl ta det lugnt mitt i loppet och lita på hans speed. Det är bara att säga till honom så är han med på noterna. Även om han får en bit i dödens tvärnitar han inte för det. Han är ingen fegis utan en kämpe och formen ska vara ungefär densamma. Jag tycker att han ska ha en riktigt bra chans, säger hon.
Vad är då nyckeln till att hästen börjat leverera och gå så bra i din regi?
- Jag tror att mycket handlar om att jag får jobba efter eget huvud. Ägaren har stort förtroende för mig och pressar aldrig på till start och så där. Hästen var fin när han kom men nyckeln att träna fram bra hästar är att det får ta tid också.
En nykomling i ditt stall är sjuåriga stoet Opalis som står med 20 meters tillägg med sina 460 000 kronor intjänade i stoloppet, V86-6. En viss Franz Klein tränade tidigare.
- Det är en lite äldre herre som alltid haft fina hästar i Tyskland och varit med i travsporten som amatör i säkert 40 år. Opalis har han fött upp själv och nu är det första gången hon inte ska tränas av honom. Franz var riktigt ledsen när han skulle åka hem utan häst när han levererade henne.  Så mycket känslor.
Det är inte så mycket pengar att köra om i Tyskland och 460 000 kronor intjänat skvallrar om en framgångsrik dam. Vad tror du om chansen?
- Innerspåret är jag nöjd över, för det betyder att det inte blir något superoffensivt upplägg, och det är bra i första starten hos mig. Det är samma med de flesta hästar som kommit till mig, att de kan vara lite småsega i den första starten. Men jag hoppas att hon ska vara lika fin som på Jägersro, då ska det vara en bra chans tror jag, om det löser sig. Det är en riktig kanonhäst det här också och jag är tacksam att jag får förtroendet på så fina hästar. Opalis är den nervösa sortens häst och jag kommer att jobba på hårt på den biten för att få henne lugn, säger Rommetränaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
Toppåren 2010 och 2011 tjänade stallet 12,3 respektive 12,6 miljoner.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det hände saker i spelväg i travet på lördagen. V75-raden på Åby blev inte särskilt svårfunnen och i kolumnen fö..


Det hände saker i spelväg i travet på lördagen.
V75-raden på Åby blev inte särskilt svårfunnen och i kolumnen för fem rätt lyste ordet jackpot. Enligt den information som framkommit kan en ensam spelare med sju rätt på lördag i Gävle bli 40 miljoner kronor rikare.
Kvällstävlingarna på lördagen sköttes av Bollnästravet som bjöd in till julbordstrav. Där blev det tvärtom ingen som lyckades pricka alla vinnare.
Drygt 16 000 system hade lämnats in men inte en kupong hittades med vare sig sex eller fem rätt.
Jimmy Jonsson inledde V65 med stora favoriten Sjö Vinn.
Sedan blev det svårare.
35-åriga Sybille Tinter, dotter till tränaren Klaus Kern och lärling hos Michael Demmers, lotsade in överraskningen Ljusterös Love i den andra avdelningen.
- Ljusterös Love var ju en hundraoddsare som drog mycket. Men en stor favorit och några outsiders vann ju i övrigt så från sidan såg det inte jättesvårt ut på spelet, säger travbanechefen i Bollnäs Stefan Samuelsson.

1,5 miljoner i potten
Så förutom jackpoten på V75 kommande lördag skjuts det nu av en dubbel jackpot till V65 i Kalmar samma dag där en vinnare med sex rätt kan bli 1,5 miljoner kronor rikare.
V65 var travspelet nummer ett i Sverige fram till 1993 då V75 ersatte V65 som det stora spelet.
- V65 har haft lite olika skepnader under åren. När det gäller spelet i "modern tid" har vi under söndagen gjort en snabbare kontroll utan att hitta en omgång där ingen lyckats pricka sex eller fem rätt. Vi behöver dock titta lite närmare på det här och återkomma med ett mer säkert svar, säger Stefan Serrander på ATGs marknads- och PR- avdelning.

V65-raden Bollnäs, lördagen 10 december
7 Sjö Vinn – Jimmy Jonsson (37 procent)
2 Ljusterös Love – Sybille Tinter (1 procent) 
7 Sam Forget – Rauno Pöllänen (7 procent)
15 Karlängs Linda – Kjell Svanstedt (7 procent)
15 Thrilling – Oskar Kylin-Blom (3 procent)
4 Neverendingdream – Joakim Eskilsson (9 procent)
Sex rätt: Jackpot
Fem rätt: Jackpot

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2640/8 D 0 17.7 1022
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Latvia* Latvia*   [s 4] 1640/12 D 0 21.0g 348
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Latvia* Latvia*   [s 4] 1640/2 B 4 17.3 90
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/7 C str
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Samanta Frost Samanta Frost   [s 4] 2140/7 C 0 21.1g 259
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/5 B 8 17.6 208
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 Global Pleasure Global Pleasure   [s 6] 2140/8 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/3 D 7 16.3g 955
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 Laufey* Laufey*   [s 5] 2140/10 C 0 17.6 337
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/4 C 0 17.4 325
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Silent Storm* Silent Storm*   [v 5] 2140/10 C 0 20.0 82
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 5] 1640/4 C 0 15.6 240
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 1640/7 D 8 14.3 330
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/10 D 5 17.6 411
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-3 Global Pleasure Global Pleasure   [s 6] 2140/6 C 6 17.8 127
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-6 Lucky Lissie Lucky Lissie   [s 6] 1640/2 D 0 16.9 124
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Global Pleasure Global Pleasure   [s 6] 2660/2 C 4 18.5 71
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-4 Samanta Frost Samanta Frost   [s 4] 2140/1 D 6 18.2 196
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Lucky Lissie Lucky Lissie   [s 6] 1640/7 D str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-8 Lucky Larry Lucky Larry   [v 6] 2140/10 C 0 17.9 165
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 5] 2160/13 A 6 16.9 67
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/6 D 0 g 514
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 6] 2140/2 D 7 18.3 223
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/9 C 7 17.1 448
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 6] 2140/2 D 1 17.3 1060
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2660/12 D str
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 6] 2140/3 D 4 18.0 149
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/2 D 5 17.1 180
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2160/12 D 0 16.9 1001
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 6] 2140/1 C 4 18.4 73
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/10 D 7 17.6 416
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2100/5 D 4 17.3 121
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 6] 2140/1 C 0 g 417
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Samanta Frost Samanta Frost   [s 5] 2160/5 D 0 19.2g 995
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 5] 2100/7 C 4 15.5 377
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 4] 2140/4 A 0 15.9 29
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 4] 2140/4 C 3 15.4 226
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2640/10 D 0 19.3 1149
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2100/6 D str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Latvia* Latvia*   [s 5] 2140/7 C 0 g 208
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Noble Allure Noble Allure   [v 10] 2140/8 D 0 16.7 1991
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Samanta Frost Samanta Frost   [s 5] 2140/2 D 3 20.2 383
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Noble Allure Noble Allure   [v 10] 1640/4 D 0 16.7g 1530
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 9] 2140/9 D 5 370
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-10 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2140/3 D 6 18.7 504
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 9] 2140/6 D 4 16.9 302
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2140/7 D 3 17.5 316
2018-05-14 2018-05-14 Romme-9 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2140/12 B 1 16.1 33
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Galante Olandese* Galante Olandese*   [s 5] 2140/3 C 1 15.2 78
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2640/7 D 8 18.8 345
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-4 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2140/3 C 0 g 80
2018-04-20 2018-04-20 Romme-9 Galante Olandese* Galante Olandese*   [s 5] 2140/7 B 0 g 49
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-4 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 1640/10 D 7 17.0 535
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-5 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2660/9 D 4 19.0 541
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 2160/13 C 5 17.6 656
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 2140/3 D str
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/4 A 0 g 76
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Night Star Sam* Night Star Sam*   [v 6] 2140/7 B 8 15.8 70
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Night Star Sam* Night Star Sam*   [v 6] 2140/6 A 6 15.9 27
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-6 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/3 A 4 15.3 91
2019-10-11 2019-10-11 Romme-5 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2640/7 C 5 16.4 254
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-4 Payet D.E. Payet D.E.   [v 4] 2100/2 C 2 15.1 57
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/10 A 6 14.1 33
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2160/11 C 5 14.2g 166
2019-09-10 2019-09-10 Romme-8 Payet D.E. Payet D.E.   [v 4] 2140/2 D 0 g 54
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Payet D.E. Payet D.E.   [v 4] 2140/10 B 1 14.9 32
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Ganyboy* Ganyboy*   [v 5] 2140/11 B 7 15.4 72
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/7 B 1 13.5 93
2019-08-23 2019-08-23 Romme-1 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/8 C 4 15.1 722
2019-08-23 2019-08-23 Romme-10 Payet D.E. Payet D.E.   [v 4] 2160/13 B 2 17.2 75
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-3 Payet D.E. Payet D.E.   [v 4] 2640/1 D 8 17.6g 229
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Let's Dance D.E. Let's Dance D.E.   [h 9] 2140/12 A 6 15.4 76
2019-08-12 2019-08-12 Romme-9 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 6] 2140/3 C 5 16.5 45
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/11 C 0 19.0 211
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/4 B 1 15.0 27
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Chanel D.E.* Chanel D.E.*   [s 3] 2140/7 C 0 20.5 102
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/10 B 3 15.0 89
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/7 C 8 19.1g 412
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-6 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/5 B 2 16.4 49
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-3 Bijou Rouge Bijou Rouge   [s 3] 2140/10 D 6 18.0 1046
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-1 Bijou Rouge Bijou Rouge   [s 3] 2140/3 B 4 19.3 92
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/15 C 8 16.7 78
2019-06-05 2019-06-05 Romme-6 Bijou Rouge Bijou Rouge   [s 3] 2140/2 C 4 18.3 1170
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-12 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/2 D 7 17.0 1533
2019-05-02 2019-05-02 Romme-6 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/5 B 4 19.0 627
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-5 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/8 C 0 18.6g 1013
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-1 Dark Roadster Dark Roadster   [v 3] 2140/12 C 4 21.7 826
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 7] 2140/10 C 0 18.0 430
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 6] 2140/6 A 2 15.5 17
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Baby Queen Glory* Baby Queen Glory*   [s 3] 2140/3 C 4 17.7 31
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 6] 2140/4 C 0 g 275
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-3 Fandjo* Fandjo*   [h 5] 2140/3 A 1 17.2 18
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Opalis Opalis   [s 7] 2140/2 B 1 13.7 24
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 7] 2140/11 B 3 14.6 29
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Sammy Sammy   [v 9] 2140/10 C 3 15.4 130
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-8 Opalis Opalis   [s 7] 2660/11 A 4 16.4 245
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-2 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 6] 2140/2 B 0 16.4 35
2020-02-24 2020-02-24 Örebro-4 Sammy Sammy   [v 9] 2100/9 D 5 15.5 218
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Opalis Opalis   [s 7] 1640/4 B str
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-8 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 6] 2140/9 A 2 15.8 46
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Sammy Sammy   [v 9] 2140/10 C 2 17.5 37
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-7 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 6] 2640/1 C 2 14.8 68ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se