V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 2140/2 0 17.1 396
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-5 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/4 5 15.8 953
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/7 5 17.9 166
2015-12-12 2015-12-12 Åby-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2660/9 0 15.2 958
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/1 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/8 1 17.8 17
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 1640/3 4 15.5 295
2015-12-02 2015-12-02 Åby-2 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/6 2 16.6 91
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Vermouth Vermouth   [v 4] 2160/11 0 g 144
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-7 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 0 17.9g 87
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/4 str
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/6 3 13.6 116
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/11 1 16.4 47
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 0 g 241
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-1 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/3 6 14.2 340
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/1 0 15.2 775
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/7 0 g 59
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2640/4 0 14.4 778
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/3 2 15.0 113
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 1 16.1 239
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2140/3 4 17.1 161
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 The Better Half The Better Half   [s 3] 2160/11 0 18.4 311
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 2140/7 3 13.6 106
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 8 16.4 537
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2680/11 2 14.0 28
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/8 5 13.9 376
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/6 A 5 19.0 322
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 D 4 14.4 334
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/4 D 0 19.8g 670
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-3 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 C 1 15.0 43
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 A 0 g 36
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/1 B 2 17.9g 143
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 4] 2640/4 B 2 15.6 32
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/7 B 7 19.0 221
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3160/10 C 0 15.2 1841
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Unona Unona   [s 3] 2140/2 C 8 18.3g 578
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/7 C 4 15.6 407
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Valentin Valentin   [v 4] 2640/6 D 2 15.1 105
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-11 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/3 C 6 17.8g 344
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 B str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/4 B 4 16.9 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/4 D 0 15.7g 639
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/4 C 0 g 556
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/9 C 0 g 259
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2640/11 B 1 14.7 111
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/1 D 5 14.8 270
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/9 B 7 18.3 157
2016-09-09 2016-09-09 Åby-9 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C str
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3180/8 C 6 14.8 406
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Pot Success Pot Success   [v 5] 2140/2 D 0 13.8 657
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 873
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 3140/1 D str
2016-08-25 2016-08-25 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/4 C 4 12.1 142
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Unona Unona   [s 3] 2140/3 D 7 17.1g 985
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/11 B 0 g 499
2016-08-12 2016-08-12 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/10 D 0 14.7 85
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 C 0 g 409
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Unona Unona   [s 3] 2140/10 C 5 18.3 324
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/3 C 5 13.1 361
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 D 7 16.6 362
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/12 B 5 14.1 504
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/1 B 0 15.4 47
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/3 D 0 18.2 387
2016-05-14 2016-05-14 Åby-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/10 B 6 15.2 448
2016-05-12 2016-05-12 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2660/11 A 2 14.5 276
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-7 Pot Success Pot Success   [v 5] 2640/5 B 3 16.5 85
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 B 0 g 74
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Unona Unona   [s 3] 2140/3 B 8 17.6 88
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 D 8 18.4 70
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 3140/7 A 0 16.1 236
2016-05-04 2016-05-04 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/8 C 0 412
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 1640/7 C 5 12.4 452
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-2 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C 6 16.8 276
2016-04-20 2016-04-20 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/3 B 0 g 241
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/12 A 3 14.9 606
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/8 D str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/6 A 3 13.8 45
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-5 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/3 B 0 14.4g 73
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/2 B 2 14.1 74
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/5 A 4 13.8 33
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/5 B 2 14.0 130
2016-03-17 2016-03-17 Åby-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 4 15.7 101
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/5 B 0 18.2g 66
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/1 C 2 15.6 418
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-4 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/5 C 5 14.6 270
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-2 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/11 B 4 16.0 390
2016-02-03 2016-02-03 Åby-3 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/8 B 6 17.5 502
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/3 D 0 g 1675
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2640/1 B 5 18.6 133
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 0 17.6g 233
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/11 A 3 16.0 249
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/7 C 0 20.2 428
2016-01-09 2016-01-09 Åby-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 176
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 4] 2180/12 A 4 16.6g 34
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 B 4 16.1 214
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 3 16.6 330
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/3 D 0 19.5 326
2017-12-09 2017-12-09 Åby-2 Caraway Caraway   [h 3] 2140/1 D 0 15.0 302
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/4 C 4 18.3 164
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/10 C 2 16.3 148
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 3 17.4 966
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Caraway Caraway   [h 3] 2160/6 B 3 17.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Åby-7 Henna Henna   [s 3] 2140/1 C 4 15.9 412
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 364
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 B 3 19.6 39
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/1 D 0 g 193
2017-11-16 2017-11-16 Åby-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 1640/1 C 0 13.2 94
2017-11-16 2017-11-16 Åby-3 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2160/10 D 0 17.0 521
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 C 5 19.5 197
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/3 C str
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2140/10 C 0 14.5 1082
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 C 7 16.0 1278
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Henna Henna   [s 3] 2140/7 C 6 16.3g 360
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2140/1 D 0 19.2g 184
2017-10-19 2017-10-19 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 B 5 17.0 341
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 7 17.7 745
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/12 C 0 g 116
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Henna Henna   [s 3] 2140/12 C 0 15.0 695
2017-09-27 2017-09-27 Åby-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/6 B 0 14.1 828
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/5 C 0 g 22
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 3] 1640/6 C 4 14.1 255
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2660/6 D 0 g 163
2017-09-15 2017-09-15 Charlottenlund-5 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/6 C 0 96
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/7 D 5 18.3 274
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-5 Henna Henna   [s 3] 2140/9 B 7 16.9 262
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 6 16.0 907
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 D 0 g 190
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 3] 2140/3 D 3 15.9 242
2017-08-30 2017-08-30 Åby-6 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 2140/5 C 0 14.1 97
2017-08-30 2017-08-30 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 D 4 17.8 799
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/8 B 1 16.2 36
2017-08-25 2017-08-25 Charlottenlund-4 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/10 D 0 763
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/10 C 0 15.9 618
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Henna Henna   [s 3] 2140/1 B 1 16.0g 23
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 1640/4 B 7 16.0g 35
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-1 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/4 C 2 17.2 146
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 0 g 991
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/5 C 2 16.8 132
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 1600/9 D 0 515
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 B 4 18.3 302
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/9 D 0 g 180
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/7 B 1 16.3 35
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Henna Henna   [s 3] 2140/4 C 0 g 188
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/2 B 0 19.9g 261
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2640/3 C 0 18.8 250
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/8 C 4 17.2g 81
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/7 B 6 16.5 125
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/8 B 0 15.7 176
2017-05-11 2017-05-11 Åby-3 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 5 16.7 180
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Henna Henna   [s 3] 2160/9 C 5 16.8 301
2017-05-04 2017-05-04 Åby-2 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 A 0 g 288
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/5 B 0 15.6g 463
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 A 6 15.5 47
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 5] 2660/5 B 0 14.7 43
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 156
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 B 5 19.7g 61
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Henna Henna   [s 3] 2140/4 D 3 17.5 26
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 3 17.0 156
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 Valentin Valentin   [v 5] 2140/4 D 3 13.1 64
2017-03-23 2017-03-23 Åby-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/7 B 3 15.2 230
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/10 A 0 15.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 4 18.4 93
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/2 B 0 g 347
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/3 C 0 46
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 363
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 C 0 18.3g 247
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 D 1 15.3 32
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/1 D 3 72
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 14.6 332
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 4 18.4g 133
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 2 14.3 370
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 5] 2140/9 C 1 15.2 16
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/7 A 0 14.3 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/4 D 7 17.9g 324
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 5] 2140/6 B 1 14.5 35
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/12 B 5 19.3g 828
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Henna Henna   [s 4] 1640/10 B 6 15.3 79
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.5 985
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 C 6 16.8g 363
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/5 C 2 16.3 180
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Henna Henna   [s 4] 2160/6 B 4 16.1 525
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 1640/4 B 5 15.9 113
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/11 D 4 14.3 615
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Aronia Aronia   [s 3] 2660/3 B str
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 6] 2640/10 A 7 16.2 55
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-3 Henna Henna   [s 4] 2660/2 B 2 17.4 52
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 5 16.7 106
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 C 6 16.3 377
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Henna Henna   [s 4] 2140/2 B 3 15.7 200
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 1301
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2160/7 B 0 16.4 44
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2160/7 C 0 17.9g 288
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/2 C 2 17.1 240
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2160/7 D 5 17.0 307
2018-11-07 2018-11-07 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 18.7 233
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2160/4 B 0 g 164
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 62
2018-11-01 2018-11-01 Åby-2 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/1 C 2 18.0 216
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 C 2 16.2 134
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/1 C 2 16.7 49
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/7 D 5 15.4 329
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/1 C 0 19.9g 96
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2140/6 D 0 16.1 421
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 1 18.5 26
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 D 0 g 292
2018-10-18 2018-10-18 Åby-6 Henna Henna   [s 4] 2640/4 D 0 16.7g 203
2018-10-18 2018-10-18 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/2 C 4 14.9 116
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 B 7 17.2 94
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/11 D 0 17.6 415
2018-10-11 2018-10-11 Åby-1 Aronia Aronia   [s 3] 2140/10 B 2 17.1 137
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 8 16.4 437
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/11 D 8 18.2g 396
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 1640/10 C 3 14.6 216
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 D 4 17.1 356
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/3 B 1 16.1 46
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/12 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-8 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/10 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/12 B 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/9 D 0 16.7g 970
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 D 7 15.4 183
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.0 781
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-7 Icloud Icloud   [s 3] 2140/2 B 7 16.4 313
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2640/12 D 7 17.3g 548
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/1 C 3 17.6 83
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 1609/7 A 5 17.1 129
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/9 C str
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/1 C 0 16.3 349
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 62
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 17.1 255
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Unona Unona   [s 5] 2140/6 A 2 15.3g 26
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Budets Lasse Budets Lasse   [v 4] 2140/2 D 4 15.5 194
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Unona Unona   [s 5] 2160/13 C 5 15.5 594
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/11 D 5 13.2 3285
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 7 19.7g 35
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/2 B 0 14.4 759
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Alva K. Alva K.   [s 7] 2140/1 D 2 16.1 90
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-13 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/5 B 0 20.0g 407
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/11 C 0 14.8 2261
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2640/9 A 5 16.1g 217
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2640/1 D 1 17.8g 104
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 0 21.0g 516
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/6 C 0 14.1 1120
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/3 D 3 17.0 235
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 3160/8 A 0 16.1 179
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/7 D 0 18.9 790
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 B 6 17.1 146
2018-06-07 2018-06-07 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/5 B 6 17.4 201
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/2 B 0 14.1 244
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-5 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/1 D 7 16.7 1324
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 B 0 18.6g 731
2018-05-23 2018-05-23 Åby-4 Henna Henna   [s 4] 2140/2 D 0 g 586
2018-05-23 2018-05-23 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/9 A 7 16.9 45
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Unona Unona   [s 5] 2140/5 C 0 14.6 429
2018-05-17 2018-05-17 Åby-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2160/7 C 7 20.5g 79
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2660/6 C 5 14.3 573
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/7 C 0 18.5g 347
2018-05-09 2018-05-09 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/7 B 2 15.4 157
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/9 B 0 16.0 495
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-5 Unona Unona   [s 5] 1640/4 C 0 13.0 187
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Vermouth Vermouth   [v 7] 1640/9 A 0 g 511
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Henna Henna   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 511
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/4 B 5 13.8 251
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-4 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D str
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Twins Pawn Twins Pawn   [s 3] 2140/3 C 0 18.7 381
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/4 B 2 18.2 43
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2660/7 C 0 89
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/9 B 0 15.0 440
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 4 18.2 157
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/8 B 0 g 623
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Unona Unona   [s 5] 2140/8 B 7 14.9 385
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/6 C 0 g 34
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 C 4 17.4 74
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-5 Valentin S Valentin S   [v 6] 2500/7 B 2 20
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 1600/4 B 0 40
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/5 B 6 16.1 1199
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Alva K. Alva K.   [s 7] 2160/10 C str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/6 B 5 13.4 448
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 D 4 18.8 128
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-7 Unona Unona   [s 5] 2140/1 A str
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/5 B 6 13.8 350
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 6] 2660/7 A 1 15.0 43
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/10 D 7 14.2g 1123
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-3 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/11 B 6 16.7 415
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/2 B 4 17.0 430
2018-03-29 2018-03-29 Åby-2 Unona Unona   [s 5] 2140/10 B 4 15.9 120
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 4] 2140/4 B 0 g 169
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 1167
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 0 19.8g 89
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/12 B 4 15.3g 195
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2160/10 C 5 21.1 196
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/8 C str
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/9 B 2 17.0 478
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2140/3 C 2 19.3 49
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 C 3 17.9 367
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2660/7 D 8 17.3 437
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/3 C str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/12 A 5 15.5 81
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/10 C 5 16.7 77
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2140/5 D 6 18.6 511
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/3 D 6 16.4 478
2018-01-10 2018-01-10 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/12 B 3 16.8 674
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 6] 2640/5 A 6 16.7 56
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-3 Icloud Icloud   [s 4] 2140/12 D 3 16.0 399
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/2 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/2 D str
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/10 D 0 17.2 484
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 2160/2 B 0 15.8 108
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/7 C 0 g 290
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Icloud Icloud   [s 4] 2640/5 B 2 15.8 95
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Joyo Joyo   [s 3] 1640/2 C 1 13.9 143
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 5] 2160/15 D 0 15.6 922
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-7 Zoljon Zoljon   [v 3] 2140/7 D 1 18.5 132
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-4 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/6 C 8 16.0g 393
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2660/3 D 6 17.3 1134
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/6 C 3 17.1 69
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 D 8 20.8g 827
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 Joyo Joyo   [s 3] 2140/3 C 0 22.3g 253
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Icloud Icloud   [s 4] 2140/10 D 4 17.6 637
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 Rhina Rhina   [s 6] 2140/4 C 1 18.0 301
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/9 D 6 16.5 638
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 16.0 646
2019-10-23 2019-10-23 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3140/11 C str
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-5 Joyo Joyo   [s 3] 2140/9 C 1 14.8 292
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 4] 1640/6 C 4 14.0 709
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/11 B str
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2160/6 D 5 14.8 726
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/4 C 0 18.1g 30
2019-10-03 2019-10-03 Åby-7 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/3 C 4 14.5 185
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2160/10 A 5 14.4g 79
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 1640/7 D 0 15.5g 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/9 D 0 13.6 1000
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 6 16.5 324
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/5 C 8 17.8 333
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 B 7 16.7g 49
2019-09-19 2019-09-19 Åby-8 Icloud Icloud   [s 4] 2160/4 D 4 16.3g 680
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 D 0 16.1 918
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2640/4 B 3 14.9 94
2019-09-07 2019-09-07 Åby-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2640/5 C str
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/6 C 4 16.5g 96
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 C 6 15.7 319
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3160/4 D 5 14.7 795
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 A 5 18.2 69
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 889
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 591
2019-08-28 2019-08-28 Åby-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2160/11 B 5 16.6 206
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/5 B 0 14.6 128
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/8 C 3 17.0 157
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Icloud Icloud   [s 4] 1640/10 D 4 15.6 755
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3218/2 D 0 15.8 507
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 D str
2019-08-15 2019-08-15 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 B 6 16.9 319
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 593
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 C 0 19.5g 102
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2160/4 D 5 15.3 311
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/5 D 3 15.0 1000
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/1 D 6 17.7 283
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 1640/2 B 2 12.7 29
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 C 0 g 428
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 4 16.7 147
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 B 5 15.5 943
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/11 A 3 17.6 155
2019-07-25 2019-07-25 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/2 D 4 13.3 253
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2660/14 C 5 15.0 174
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 B 0 17.7 33
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 0 15.5 1037
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2160/14 A 6 17.4 176
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/9 C 5 15.8 310
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-10 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/1 C 4 14.5 294
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 D 6 16.7 208
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/5 C 8 19.7g 271
2019-06-13 2019-06-13 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/6 D 5 14.0 503
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 1640/2 B str
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 B 4 16.4 228
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-1 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/7 C 4 16.8 262
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Henna Henna   [s 5] 1640/3 C 0 g 737
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/1 B 1 16.4 42
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/9 B 0 19.6g 541
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/7 C 0 15.4g 687
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 452
2019-05-30 2019-05-30 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 70
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/3 C 6 18.9g 36
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Icloud Icloud   [s 4] 1640/1 D str
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Joyo Joyo   [s 3] 2140/2 D 5 16.1 1061
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 485
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-7 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/2 B 6 16.4 193
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/4 B 3 15.6 132
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/10 C 3 15.6 453
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/5 B 2 18.3 68
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 B 3 19.5 285
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 422
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/7 B 4 19.1 64
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2140/2 A str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 327
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/2 D 0 17.9g 1016
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-10 Henna Henna   [s 5] 2640/1 C 0 g 627
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/9 D 0 16.9g 2187
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-1 First One In First One In   [v 5] 2140/5 B 1 15.7 64
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 5 17.0 63
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2640/4 D 0 17.2 929
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/5 B 4 16.8 74
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Henna Henna   [s 5] 2140/5 D 0 15.1 1042
2019-04-04 2019-04-04 Åby-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 C 0 17.1 254
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-8 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/6 C 4 18.2 338
2019-03-27 2019-03-27 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/5 C 0 17.1g 250
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/12 B 0 15.2 588
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 19.3g 247
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 8] 3180/11 C 0 15.9 479
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2180/14 A 1 14.8 36
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Henna Henna   [s 5] 2160/9 B 4 16.0 436
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/6 C 0 g 858
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Henna Henna   [s 5] 2160/13 D 0 14.9 1000
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 B 0 16.4 523
2019-02-27 2019-02-27 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/8 A 3 15.7 80
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/7 B 5 15.5 360
2019-02-27 2019-02-27 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 18.9g 530
2019-02-27 2019-02-27 Åby-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/5 D 0 18.6 386
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/7 C 0 18.5g 992
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/3 C 0 g 129
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 4] 2140/11 B 5 17.1 87
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/3 B 3 15.3 85
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Henna Henna   [s 5] 2140/8 C 6 17.3 205
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 7] 2640/6 C 4 15.1 89
2019-01-23 2019-01-23 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/1 D 6 16.3 2289
2019-01-23 2019-01-23 Åby-5 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/2 D 0 16.9 1000
2019-01-23 2019-01-23 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/11 D 0 16.5 1670
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 2640/2 B 3 16.0 54
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Aronia Aronia   [s 4] 2140/7 B 4 15.5 282
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 0 16.7 712
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2640/1 C 5 18.0 796
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Valentin Valentin   [v 7] 2660/5 B 3 15.2 184
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Aronia Aronia   [s 4] 2140/8 B 6 16.3 268
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-9 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/5 D 0 16.4 1033
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/3 C 1 17.1 168
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 1640/4 D 0 g 404
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 D 0 14.3 1028
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2140/10 B 7 15.5 929
2020-12-21 2020-12-21 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 D 1 15.8 41
2020-12-16 2020-12-16 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/2 D 0 g 1112
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 330
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-9 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/10 D 0 15.0 933
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/5 C 0 16.8 941
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/8 B 0 19.1 161
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2180/14 C 0 15.7 951
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/11 D 3 18.2 64
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Icloud Icloud   [s 5] 2140/6 C 0 16.4 745
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-6 Joyo Joyo   [s 4] 2160/4 C 3 15.8 284
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/10 B 0 18.7 585
2020-12-02 2020-12-02 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 8 17.8 406
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-9 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 3160/3 D 0 g 1298
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-3 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/8 C 4 15.8 257
2020-11-27 2020-11-27 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/11 D 4 15.3 425
2020-11-27 2020-11-27 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/7 C 8 14.8 867
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2640/2 D 6 15.5 279
2020-11-25 2020-11-25 Åby-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 1768
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2660/12 B 0 15.9 1453
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-3 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 147
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2640/12 C 6 15.3 1742
2020-11-19 2020-11-19 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 5 17.1 672
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/4 B 1 16.9 30
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/7 B 1 15.4 113
2020-11-11 2020-11-11 Åby-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 2 14.0 1032
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 D 4 18.1 260
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/6 C str
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 3140/1 D 6 16.6 713
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/9 B 6 15.9 606
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-2 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2160/5 D 1 16.9 608
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Joyo Joyo   [s 4] 2140/1 D 0 15.8 1233
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-4 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 1640/9 D 0 15.5 905
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 3] 2140/7 D 6 18.9 409
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 1097
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-5 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/3 B 0 17.8g 124
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 C 0 g 515
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/4 C 0 14.8 809
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 4] 2140/3 D 0 14.0 835
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 0 17.0 292
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/5 B 6 16.1 66
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 5 16.2 192
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/9 C 0 16.0 1016
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Rhina Rhina   [s 7] 2160/7 C 0 g 223
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/8 C 7 18.1 513
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 C 1 17.6 66
2020-10-03 2020-10-03 Åby-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 B 1 15.5 23
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 B 0 15.6 714
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 C 0 13.9 2076
2020-09-17 2020-09-17 Åby-3 Icloud Icloud   [s 5] 1640/4 C str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 D 5 14.5 932
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-3 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.3 340
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 D 5 16.0 512
2020-09-09 2020-09-09 Åby-2 Zoljon Zoljon   [v 4] 2160/11 C 4 15.4 822
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 B 0 13.7g 756
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 C 4 16.0 497
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 C 2 15.5 47
2020-08-26 2020-08-26 Åby-1 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D 0 17.8 591
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/3 D 7 18.8 1103
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/8 B str
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2640/11 C 0 16.1g 461
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 Joyo Joyo   [s 4] 1640/11 D str
2020-08-06 2020-08-06 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2124
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/2 C 5 17.9 130
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/3 D 0 14.1 846
2020-07-30 2020-07-30 Åby-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/6 C str
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 1609/1 D 4 14.5 145
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 1609/5 B 5 16.0 83
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/11 D 0 17.8 929
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 335
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 3160/6 D 0 16.6 1895
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2160/5 C 0 g 350
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 D 6 12.9 318
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 1200
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-2 Maroma Wibb Maroma Wibb   [s 3] 2140/9 A 1 15.5 43
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/3 B 6 19.6g 91
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 18.1 651
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/5 D 0 14.8 933
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/9 D 2 17.8 125
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2640/6 D str
2020-06-25 2020-06-25 Åby-3 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/1 D str
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2160/12 C 0 15.0 387
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/11 D 8 17.5 161
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 7 15.1 1157
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/5 D 6 16.1g 753
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/6 C 0 15.5 303
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 D 0 13.9 720
2020-05-20 2020-05-20 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/9 B 0 16.1 159
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/7 C 5 17.4 534
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Valentin Valentin   [v 8] 2180/15 A 4 15.4g 111
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/6 D 0 14.7 1945
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 2 15.6 919
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/12 D 0 g 839
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-5 Elouise Simoni Elouise Simoni   [s 4] 2140/1 D 0 21.7g 190
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/4 D 4 13.5 1025
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Joyo Joyo   [s 4] 2160/11 C 8 17.4 300
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/12 C 0 g 54
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.9 197
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Rhina Rhina   [s 7] 2660/4 C 0 g 643
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/7 D 4 15.0g 1246
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 C 0 18.9 406
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2140/4 D 0 g 1576
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/6 B 7 16.8g 632
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/2 B str
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 A str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/6 B str
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/9 C 3 15.2 484
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 C 0 14.5 659
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/10 B 0 15.5 1646
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 0 15.7 1079
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/1 C 5 18.6 237
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/4 D 0 g 938
2020-04-02 2020-04-02 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 B 3 17.1 199
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-6 Henna Henna   [s 6] 2140/8 D str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2160/8 C 0 16.3g 396
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/4 D 0 g 229
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/4 B 5 19.7g 223
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 1640/2 C 3 13.6 165
2020-03-17 2020-03-17 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2640/8 C 0 16.7 623
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/3 C 2 14.5 934
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/1 D 0 15.5 1511
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2660/9 A str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2160/11 C 7 16.6 903
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Rhina Rhina   [s 7] 2640/3 C 2 18.4 207
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 B 4 18.6 88
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/2 C 0 16.8 1577
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/11 B 4 18.0 227
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2640/4 D 5 17.8 601
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/6 C 3 17.6 151
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 C 0 16.5 378
2020-01-15 2020-01-15 Åby-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 0 19.1 61
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 6] 2640/1 C 0 g 378
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/9 C 0 16.9 833
2021-12-22 2021-12-22 Åby-7 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2640/2 C str
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-9 Joyo Joyo   [s 5] 2140/7 D 0 15.0 111
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-8 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/10 C 4 15.8 165
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/5 D 3 15.0 374
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/6 C str
2021-12-09 2021-12-09 Åby-4 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 2160/2 C 0 g 316
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-4 Iamalooker Iamalooker   [v 5] 2140/1 C 0 g 910
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-9 Joyo Joyo   [s 5] 2140/5 D 3 15.2 99
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-9 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 8] 2160/11 C 5 16.2 245
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-4 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2640/10 C 1 16.3 151
2021-11-25 2021-11-25 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/13 D 4 14.5 569
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-10 Icloud Icloud   [s 6] 2140/10 D 5 17.2 244
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-6 Iamalooker Iamalooker   [v 5] 2140/1 C str
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-4 Zoljon Zoljon   [v 5] 2140/3 D 6 14.7 912
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-8 Joyo Joyo   [s 5] 2140/8 D 6 14.2 734
2021-11-18 2021-11-18 Åby-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/11 D 3 15.0 1194
2021-11-18 2021-11-18 Åby-7 Mitos Dream Boy Mitos Dream Boy   [v 5] 2640/11 D 6 18.5 809
2021-11-18 2021-11-18 Åby-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 8] 2160/14 D 8 15.8 1175
2021-11-14 2021-11-14 Åby-4 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/3 D 6 16.2 755
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-5 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 1640/9 C 0 15.7g 116
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-9 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2160/15 A 7 14.2 487
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 1640/6 D 0 15.7 671
2021-11-06 2021-11-06 Åby-10 Mitos Dream Boy Mitos Dream Boy   [v 5] 2140/10 D 2 16.4 219
2021-11-06 2021-11-06 Åby-9 Iamalooker Iamalooker   [v 5] 2140/6 D 6 17.2 77
2021-11-06 2021-11-06 Åby-6 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 60
2021-11-03 2021-11-03 Åby-10 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2160/8 D 5 15.9 422
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-9 Joyo Joyo   [s 5] 2140/6 C 3 14.4 54
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-2 Zoljon Zoljon   [v 5] 2640/6 B 2 17.5 39
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-6 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 1640/1 D 1 13.7 167
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-5 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 1640/10 C 5 12.0 673
2021-10-24 2021-10-24 Åby-9 Iamalooker Iamalooker   [v 5] 2140/2 C 2 17.3 150
2021-10-18 2021-10-18 Åby-3 Joyo Joyo   [s 5] 2140/1 D 4 14.3 362
2021-10-18 2021-10-18 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 2140/6 D 0 15.7 991
2021-10-18 2021-10-18 Åby-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/7 C 0 14.7 577
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-8 Zoljon Zoljon   [v 5] 2140/10 B str
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 7] 1640/6 D 0 16.1 1053
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-6 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/7 C 0 16.9 192
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 1640/9 D 0 13.5 762
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-3 Rut K. Rut K.   [s 7] 2140/9 D 0 15.2 839
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2160/4 B 5 15.8 305
2021-09-22 2021-09-22 Åby-4 Zoljon Zoljon   [v 5] 2140/2 B str
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-6 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/2 C 3 16.6 130
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-10 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2660/5 B 0 15.9 63
2021-09-15 2021-09-15 Åby-4