V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-7 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 2140/2 D
2021-01-20 2021-01-20 Åby-1 Remburs R.D. Remburs R.D.   [v 4] 2160/6 C
2021-01-20 2021-01-20 Åby-3 Twins Magic Twins Magic   [s 5] 2160/10 C

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 2140/2 0 17.1 396
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-5 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/4 5 15.8 953
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/7 5 17.9 166
2015-12-12 2015-12-12 Åby-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2660/9 0 15.2 958
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/1 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/8 1 17.8 17
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 1640/3 4 15.5 295
2015-12-02 2015-12-02 Åby-2 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/6 2 16.6 91
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Vermouth Vermouth   [v 4] 2160/11 0 g 144
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-7 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 0 17.9g 87
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/4 str
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/6 3 13.6 116
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/11 1 16.4 47
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 0 g 241
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-1 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/3 6 14.2 340
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/1 0 15.2 775
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/7 0 g 59
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2640/4 0 14.4 778
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/3 2 15.0 113
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 1 16.1 239
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2140/3 4 17.1 161
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 The Better Half The Better Half   [s 3] 2160/11 0 18.4 311
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 2140/7 3 13.6 106
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 8 16.4 537
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2680/11 2 14.0 28
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/8 5 13.9 376
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/6 A 5 19.0 322
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 D 4 14.4 334
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/4 D 0 19.8g 670
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-3 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 C 1 15.0 43
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 A 0 g 36
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/1 B 2 17.9g 143
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 4] 2640/4 B 2 15.6 32
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/7 B 7 19.0 221
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3160/10 C 0 15.2 1841
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Unona Unona   [s 3] 2140/2 C 8 18.3g 578
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/7 C 4 15.6 407
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Valentin Valentin   [v 4] 2640/6 D 2 15.1 105
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-11 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/3 C 6 17.8g 344
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 B str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/4 B 4 16.9 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/4 C 0 g 556
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/4 D 0 15.7g 639
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/9 C 0 g 259
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2640/11 B 1 14.7 111
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/1 D 5 14.8 270
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/9 B 7 18.3 157
2016-09-09 2016-09-09 Åby-9 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C str
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3180/8 C 6 14.8 406
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Pot Success Pot Success   [v 5] 2140/2 D 0 13.8 657
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 873
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 3140/1 D str
2016-08-25 2016-08-25 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/4 C 4 12.1 142
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Unona Unona   [s 3] 2140/3 D 7 17.1g 985
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/11 B 0 g 499
2016-08-12 2016-08-12 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/10 D 0 14.7 85
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 C 0 g 409
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Unona Unona   [s 3] 2140/10 C 5 18.3 324
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/3 C 5 13.1 361
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 D 7 16.6 362
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/12 B 5 14.1 504
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/1 B 0 15.4 47
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/3 D 0 18.2 387
2016-05-14 2016-05-14 Åby-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/10 B 6 15.2 448
2016-05-12 2016-05-12 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2660/11 A 2 14.5 276
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-7 Pot Success Pot Success   [v 5] 2640/5 B 3 16.5 85
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 B 0 g 74
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 D 8 18.4 70
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Unona Unona   [s 3] 2140/3 B 8 17.6 88
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 3140/7 A 0 16.1 236
2016-05-04 2016-05-04 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/8 C 0 412
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 1640/7 C 5 12.4 452
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-2 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C 6 16.8 276
2016-04-20 2016-04-20 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/3 B 0 g 241
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/12 A 3 14.9 606
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/8 D str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/6 A 3 13.8 45
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-5 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/3 B 0 14.4g 73
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/2 B 2 14.1 74
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/5 A 4 13.8 33
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/5 B 2 14.0 130
2016-03-17 2016-03-17 Åby-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 4 15.7 101
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/5 B 0 18.2g 66
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/1 C 2 15.6 418
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-4 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/5 C 5 14.6 270
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-2 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/11 B 4 16.0 390
2016-02-03 2016-02-03 Åby-3 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/8 B 6 17.5 502
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/3 D 0 g 1675
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2640/1 B 5 18.6 133
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 0 17.6g 233
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/11 A 3 16.0 249
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/7 C 0 20.2 428
2016-01-09 2016-01-09 Åby-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 176
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 4] 2180/12 A 4 16.6g 34
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 B 4 16.1 214
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 3 16.6 330
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/3 D 0 19.5 326
2017-12-09 2017-12-09 Åby-2 Caraway Caraway   [h 3] 2140/1 D 0 15.0 302
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/4 C 4 18.3 164
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/10 C 2 16.3 148
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 3 17.4 966
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Caraway Caraway   [h 3] 2160/6 B 3 17.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Åby-7 Henna Henna   [s 3] 2140/1 C 4 15.9 412
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 364
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 B 3 19.6 39
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/1 D 0 g 193
2017-11-16 2017-11-16 Åby-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 1640/1 C 0 13.2 94
2017-11-16 2017-11-16 Åby-3 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2160/10 D 0 17.0 521
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 C 5 19.5 197
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/3 C str
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2140/10 C 0 14.5 1082
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 C 7 16.0 1278
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Henna Henna   [s 3] 2140/7 C 6 16.3g 360
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2140/1 D 0 19.2g 184
2017-10-19 2017-10-19 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 B 5 17.0 341
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 7 17.7 745
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/12 C 0 g 116
2017-09-27 2017-09-27 Åby-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/6 B 0 14.1 828
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Henna Henna   [s 3] 2140/12 C 0 15.0 695
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/5 C 0 g 22
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 3] 1640/6 C 4 14.1 255
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2660/6 D 0 g 163
2017-09-15 2017-09-15 Charlottenlund-5 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/6 C 0 96
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/7 D 5 18.3 274
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-5 Henna Henna   [s 3] 2140/9 B 7 16.9 262
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 6 16.0 907
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 D 0 g 190
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 3] 2140/3 D 3 15.9 242
2017-08-30 2017-08-30 Åby-6 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 2140/5 C 0 14.1 97
2017-08-30 2017-08-30 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 D 4 17.8 799
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/8 B 1 16.2 36
2017-08-25 2017-08-25 Charlottenlund-4 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/10 D 0 763
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/10 C 0 15.9 618
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 1640/4 B 7 16.0g 35
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Henna Henna   [s 3] 2140/1 B 1 16.0g 23
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-1 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/4 C 2 17.2 146
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 0 g 991
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/5 C 2 16.8 132
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 1600/9 D 0 515
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 B 4 18.3 302
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/9 D 0 g 180
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/7 B 1 16.3 35
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Henna Henna   [s 3] 2140/4 C 0 g 188
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/2 B 0 19.9g 261
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2640/3 C 0 18.8 250
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/8 C 4 17.2g 81
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/7 B 6 16.5 125
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/8 B 0 15.7 176
2017-05-11 2017-05-11 Åby-3 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 5 16.7 180
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Henna Henna   [s 3] 2160/9 C 5 16.8 301
2017-05-04 2017-05-04 Åby-2 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 A 0 g 288
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/5 B 0 15.6g 463
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 A 6 15.5 47
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 5] 2660/5 B 0 14.7 43
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Henna Henna   [s 3] 2140/4 D 3 17.5 26
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 156
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 B 5 19.7g 61
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 3 17.0 156
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 Valentin Valentin   [v 5] 2140/4 D 3 13.1 64
2017-03-23 2017-03-23 Åby-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/7 B 3 15.2 230
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/10 A 0 15.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 4 18.4 93
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/2 B 0 g 347
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/3 C 0 46
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 363
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 C 0 18.3g 247
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 D 1 15.3 32
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/1 D 3 72
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 14.6 332
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 4 18.4g 133
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 2 14.3 370
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 5] 2140/9 C 1 15.2 16
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/7 A 0 14.3 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/4 D 7 17.9g 324
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 5] 2140/6 B 1 14.5 35
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/12 B 5 19.3g 828
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Henna Henna   [s 4] 1640/10 B 6 15.3 79
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 C 6 16.8g 363
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.5 985
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/5 C 2 16.3 180
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 1640/4 B 5 15.9 113
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Henna Henna   [s 4] 2160/6 B 4 16.1 525
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Aronia Aronia   [s 3] 2660/3 B str
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/11 D 4 14.3 615
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 6] 2640/10 A 7 16.2 55
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-3 Henna Henna   [s 4] 2660/2 B 2 17.4 52
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 5 16.7 106
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 C 6 16.3 377
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Henna Henna   [s 4] 2140/2 B 3 15.7 200
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2160/7 B 0 16.4 44
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 1301
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/2 C 2 17.1 240
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2160/7 C 0 17.9g 288
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2160/7 D 5 17.0 307
2018-11-07 2018-11-07 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 18.7 233
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2160/4 B 0 g 164
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 62
2018-11-01 2018-11-01 Åby-2 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/1 C 2 18.0 216
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 C 2 16.2 134
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/1 C 0 19.9g 96
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/7 D 5 15.4 329
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/1 C 2 16.7 49
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2140/6 D 0 16.1 421
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 1 18.5 26
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 D 0 g 292
2018-10-18 2018-10-18 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/2 C 4 14.9 116
2018-10-18 2018-10-18 Åby-6 Henna Henna   [s 4] 2640/4 D 0 16.7g 203
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/11 D 0 17.6 415
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 B 7 17.2 94
2018-10-11 2018-10-11 Åby-1 Aronia Aronia   [s 3] 2140/10 B 2 17.1 137
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 8 16.4 437
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/11 D 8 18.2g 396
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 1640/10 C 3 14.6 216
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/3 B 1 16.1 46
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 D 4 17.1 356
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/12 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-8 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/12 B 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.0 781
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 D 7 15.4 183
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/9 D 0 16.7g 970
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2640/12 D 7 17.3g 548
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-7 Icloud Icloud   [s 3] 2140/2 B 7 16.4 313
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/1 C 3 17.6 83
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 1609/7 A 5 17.1 129
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/9 C str
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 17.1 255
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 62
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/1 C 0 16.3 349
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Unona Unona   [s 5] 2140/6 A 2 15.3g 26
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Budets Lasse Budets Lasse   [v 4] 2140/2 D 4 15.5 194
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/11 D 5 13.2 3285
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Unona Unona   [s 5] 2160/13 C 5 15.5 594
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 7 19.7g 35
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Alva K. Alva K.   [s 7] 2140/1 D 2 16.1 90
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/2 B 0 14.4 759
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-13 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/5 B 0 20.0g 407
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/11 C 0 14.8 2261
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 0 21.0g 516
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2640/1 D 1 17.8g 104
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2640/9 A 5 16.1g 217
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/3 D 3 17.0 235
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/6 C 0 14.1 1120
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 3160/8 A 0 16.1 179
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/7 D 0 18.9 790
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 B 6 17.1 146
2018-06-07 2018-06-07 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/5 B 6 17.4 201
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/2 B 0 14.1 244
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-5 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/1 D 7 16.7 1324
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 B 0 18.6g 731
2018-05-23 2018-05-23 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/9 A 7 16.9 45
2018-05-23 2018-05-23 Åby-4 Henna Henna   [s 4] 2140/2 D 0 g 586
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Unona Unona   [s 5] 2140/5 C 0 14.6 429
2018-05-17 2018-05-17 Åby-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2160/7 C 7 20.5g 79
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2660/6 C 5 14.3 573
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/7 C 0 18.5g 347
2018-05-09 2018-05-09 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/7 B 2 15.4 157
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/9 B 0 16.0 495
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Vermouth Vermouth   [v 7] 1640/9 A 0 g 511
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-5 Unona Unona   [s 5] 1640/4 C 0 13.0 187
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/4 B 5 13.8 251
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Henna Henna   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 511
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Twins Pawn Twins Pawn   [s 3] 2140/3 C 0 18.7 381
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-4 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2660/7 C 0 89
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/4 B 2 18.2 43
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 4 18.2 157
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/9 B 0 15.0 440
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/8 B 0 g 623
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Unona Unona   [s 5] 2140/8 B 7 14.9 385
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 C 4 17.4 74
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/6 C 0 g 34
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 1600/4 B 0 40
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-5 Valentin S Valentin S   [v 6] 2500/7 B 2 20
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Alva K. Alva K.   [s 7] 2160/10 C str
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/5 B 6 16.1 1199
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 D 4 18.8 128
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/6 B 5 13.4 448
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-7 Unona Unona   [s 5] 2140/1 A str
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/5 B 6 13.8 350
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/2 B 4 17.0 430
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-3 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/11 B 6 16.7 415
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/10 D 7 14.2g 1123
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 6] 2660/7 A 1 15.0 43
2018-03-29 2018-03-29 Åby-2 Unona Unona   [s 5] 2140/10 B 4 15.9 120
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 4] 2140/4 B 0 g 169
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 1167
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 0 19.8g 89
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/12 B 4 15.3g 195
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2160/10 C 5 21.1 196
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/8 C str
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2140/3 C 2 19.3 49
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/9 B 2 17.0 478
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 C 3 17.9 367
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2660/7 D 8 17.3 437
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/3 C str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/12 A 5 15.5 81
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2140/5 D 6 18.6 511
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/10 C 5 16.7 77
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/3 D 6 16.4 478
2018-01-10 2018-01-10 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/12 B 3 16.8 674
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 6] 2640/5 A 6 16.7 56
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-3 Icloud Icloud   [s 4] 2140/12 D 3 16.0 399
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/2 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/2 D str
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/10 D 0 17.2 484
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/7 C 0 g 290
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 2160/2 B 0 15.8 108
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Icloud Icloud   [s 4] 2640/5 B 2 15.8 95
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Joyo Joyo   [s 3] 1640/2 C 1 13.9 143
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 5] 2160/15 D 0 15.6 922
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-7 Zoljon Zoljon   [v 3] 2140/7 D 1 18.5 132
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-4 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/6 C 8 16.0g 393
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2660/3 D 6 17.3 1134
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/6 C 3 17.1 69
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 D 8 20.8g 827
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 Joyo Joyo   [s 3] 2140/3 C 0 22.3g 253
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Icloud Icloud   [s 4] 2140/10 D 4 17.6 637
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 Rhina Rhina   [s 6] 2140/4 C 1 18.0 301
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/9 D 6 16.5 638
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 16.0 646
2019-10-23 2019-10-23 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3140/11 C str
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-5 Joyo Joyo   [s 3] 2140/9 C 1 14.8 292
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 4] 1640/6 C 4 14.0 709
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/11 B str
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2160/6 D 5 14.8 726
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/4 C 0 18.1g 30
2019-10-03 2019-10-03 Åby-7 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/3 C 4 14.5 185
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2160/10 A 5 14.4g 79
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 1640/7 D 0 15.5g 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/9 D 0 13.6 1000
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 6 16.5 324
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 B 7 16.7g 49
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/5 C 8 17.8 333
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 D 0 16.1 918
2019-09-19 2019-09-19 Åby-8 Icloud Icloud   [s 4] 2160/4 D 4 16.3g 680
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2640/4 B 3 14.9 94
2019-09-07 2019-09-07 Åby-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2640/5 C str
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 C 6 15.7 319
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/6 C 4 16.5g 96
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3160/4 D 5 14.7 795
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 889
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 A 5 18.2 69
2019-08-28 2019-08-28 Åby-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2160/11 B 5 16.6 206
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 591
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/5 B 0 14.6 128
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Icloud Icloud   [s 4] 1640/10 D 4 15.6 755
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/8 C 3 17.0 157
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3218/2 D 0 15.8 507
2019-08-15 2019-08-15 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 B 6 16.9 319
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 D str
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 C 0 19.5g 102
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 593
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/1 D 6 17.7 283
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 C 0 g 428
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 1640/2 B 2 12.7 29
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/5 D 3 15.0 1000
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2160/4 D 5 15.3 311
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/11 A 3 17.6 155
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 B 5 15.5 943
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 4 16.7 147
2019-07-25 2019-07-25 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/2 D 4 13.3 253
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 B 0 17.7 33
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2660/14 C 5 15.0 174
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 0 15.5 1037
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2160/14 A 6 17.4 176
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/9 C 5 15.8 310
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 D 6 16.7 208
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-10 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/1 C 4 14.5 294
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/5 C 8 19.7g 271
2019-06-13 2019-06-13 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/6 D 5 14.0 503
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 B 4 16.4 228
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 1640/2 B str
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-1 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/7 C 4 16.8 262
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/9 B 0 19.6g 541
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/1 B 1 16.4 42
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Henna Henna   [s 5] 1640/3 C 0 g 737
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 452
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/7 C 0 15.4g 687
2019-05-30 2019-05-30 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 70
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/3 C 6 18.9g 36
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Icloud Icloud   [s 4] 1640/1 D str
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Joyo Joyo   [s 3] 2140/2 D 5 16.1 1061
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 485
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-7 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/2 B 6 16.4 193
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/5 B 2 18.3 68
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/10 C 3 15.6 453
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/4 B 3 15.6 132
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 B 3 19.5 285
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 422
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/7 B 4 19.1 64
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2140/2 A str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/2 D 0 17.9g 1016
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 327
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-1 First One In First One In   [v 5] 2140/5 B 1 15.7 64
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/9 D 0 16.9g 2187
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-10 Henna Henna   [s 5] 2640/1 C 0 g 627
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 5 17.0 63
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2640/4 D 0 17.2 929
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/5 B 4 16.8 74
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Henna Henna   [s 5] 2140/5 D 0 15.1 1042
2019-04-04 2019-04-04 Åby-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 C 0 17.1 254
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-8 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/6 C 4 18.2 338
2019-03-27 2019-03-27 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/5 C 0 17.1g 250
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/12 B 0 15.2 588
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2180/14 A 1 14.8 36
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 8] 3180/11 C 0 15.9 479
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 19.3g 247
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Henna Henna   [s 5] 2160/9 B 4 16.0 436
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/6 C 0 g 858
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 B 0 16.4 523
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Henna Henna   [s 5] 2160/13 D 0 14.9 1000
2019-02-27 2019-02-27 Åby-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/5 D 0 18.6 386
2019-02-27 2019-02-27 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 18.9g 530
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/7 B 5 15.5 360
2019-02-27 2019-02-27 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/8 A 3 15.7 80
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/7 C 0 18.5g 992
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/3 C 0 g 129
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 4] 2140/11 B 5 17.1 87
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/3 B 3 15.3 85
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Henna Henna   [s 5] 2140/8 C 6 17.3 205
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 7] 2640/6 C 4 15.1 89
2019-01-23 2019-01-23 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/11 D 0 16.5 1670
2019-01-23 2019-01-23 Åby-5 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/2 D 0 16.9 1000
2019-01-23 2019-01-23 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/1 D 6 16.3 2289
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Aronia Aronia   [s 4] 2140/7 B 4 15.5 282
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 2640/2 B 3 16.0 54
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2640/1 C 5 18.0 796
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 0 16.7 712
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Aronia Aronia   [s 4] 2140/8 B 6 16.3 268
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Valentin Valentin   [v 7] 2660/5 B 3 15.2 184
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-9 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/5 D 0 16.4 1033
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/3 C 1 17.1 168
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 D 0 14.3 1028
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 1640/4 D 0 g 404
2020-12-21 2020-12-21 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 D 1 15.8 41
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2140/10 B 7 15.5 929
2020-12-16 2020-12-16 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/2 D 0 g 1112
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 330
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/8 B 0 19.1 161
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/5 C 0 16.8 941
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-9 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/10 D 0 15.0 933
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/11 D 3 18.2 64
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2180/14 C 0 15.7 951
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-6 Joyo Joyo   [s 4] 2160/4 C 3 15.8 284
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Icloud Icloud   [s 5] 2140/6 C 0 16.4 745
2020-12-02 2020-12-02 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 8 17.8 406
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/10 B 0 18.7 585
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-9 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 3160/3 D 0 g 1298
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-3 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/8 C 4 15.8 257
2020-11-27 2020-11-27 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/7 C 8 14.8 867
2020-11-27 2020-11-27 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/11 D 4 15.3 425
2020-11-25 2020-11-25 Åby-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 1768
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2640/2 D 6 15.5 279
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-3 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 147
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2660/12 B 0 15.9 1453
2020-11-19 2020-11-19 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 5 17.1 672
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2640/12 C 6 15.3 1742
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/7 B 1 15.4 113
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/4 B 1 16.9 30
2020-11-11 2020-11-11 Åby-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 2 14.0 1032
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 D 4 18.1 260
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-2 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2160/5 D 1 16.9 608
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/9 B 6 15.9 606
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 3140/1 D 6 16.6 713
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/6 C str
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Joyo Joyo   [s 4] 2140/1 D 0 15.8 1233
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 1097
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 3] 2140/7 D 6 18.9 409
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-4 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 1640/9 D 0 15.5 905
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-5 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/3 B 0 17.8g 124
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 C 0 g 515
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 4] 2140/3 D 0 14.0 835
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/4 C 0 14.8 809
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 5 16.2 192
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/5 B 6 16.1 66
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 0 17.0 292
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/9 C 0 16.0 1016
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/8 C 7 18.1 513
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Rhina Rhina   [s 7] 2160/7 C 0 g 223
2020-10-03 2020-10-03 Åby-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 B 1 15.5 23
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 C 1 17.6 66
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 B 0 15.6 714
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 C 0 13.9 2076
2020-09-17 2020-09-17 Åby-3 Icloud Icloud   [s 5] 1640/4 C str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-3 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.3 340
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 D 5 14.5 932
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 D 5 16.0 512
2020-09-09 2020-09-09 Åby-2 Zoljon Zoljon   [v 4] 2160/11 C 4 15.4 822
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 B 0 13.7g 756
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 C 4 16.0 497
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 C 2 15.5 47
2020-08-26 2020-08-26 Åby-1 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D 0 17.8 591
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/3 D 7 18.8 1103
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/8 B str
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 Joyo Joyo   [s 4] 1640/11 D str
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2640/11 C 0 16.1g 461
2020-08-06 2020-08-06 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2124
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/2 C 5 17.9 130
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/6 C str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/3 D 0 14.1 846
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 1609/5 B 5 16.0 83
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 1609/1 D 4 14.5 145
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/11 D 0 17.8 929
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 335
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 3160/6 D 0 16.6 1895
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 D 6 12.9 318
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2160/5 C 0 g 350
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/3 B 6 19.6g 91
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-2 Maroma Wibb Maroma Wibb   [s 3] 2140/9 A 1 15.5 43
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 1200
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 18.1 651
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/5 D 0 14.8 933
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/9 D 2 17.8 125
2020-06-25 2020-06-25 Åby-3 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/1 D str
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2640/6 D str
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2160/12 C 0 15.0 387
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/11 D 8 17.5 161
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 7 15.1 1157
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/5 D 6 16.1g 753
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/6 C 0 15.5 303
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 D 0 13.9 720
2020-05-20 2020-05-20 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/9 B 0 16.1 159
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/7 C 5 17.4 534
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/6 D 0 14.7 1945
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Valentin Valentin   [v 8] 2180/15 A 4 15.4g 111
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/12 D 0 g 839
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 2 15.6 919
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-5 Elouise Simoni Elouise Simoni   [s 4] 2140/1 D 0 21.7g 190
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/4 D 4 13.5 1025
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Joyo Joyo   [s 4] 2160/11 C 8 17.4 300
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.9 197
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/12 C 0 g 54
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Rhina Rhina   [s 7] 2660/4 C 0 g 643
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 C 0 18.9 406
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/7 D 4 15.0g 1246
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2140/4 D 0 g 1576
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/6 B 7 16.8g 632
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/2 B str
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 A str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/6 B str
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 C 0 14.5 659
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/9 C 3 15.2 484
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/10 B 0 15.5 1646
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/1 C 5 18.6 237
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 0 15.7 1079
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/4 D 0 g 938
2020-04-02 2020-04-02 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 B 3 17.1 199
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2160/8 C 0 16.3g 396
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-6 Henna Henna   [s 6] 2140/8 D str
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/4 B 5 19.7g 223
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/4 D 0 g 229
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 1640/2 C 3 13.6 165
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/3 C 2 14.5 934
2020-03-17 2020-03-17 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2640/8 C 0 16.7 623
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/1 D 0 15.5 1511
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 B 4 18.6 88
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Rhina Rhina   [s 7] 2640/3 C 2 18.4 207
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2160/11 C 7 16.6 903
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2660/9 A str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/2 C 0 16.8 1577
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/11 B 4 18.0 227
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2640/4 D 5 17.8 601
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/6 C 3 17.6 151
2020-01-15 2020-01-15 Åby-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 0 19.1 61
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 C 0 16.5 378
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/9 C 0 16.9 833
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 6] 2640/1 C 0 g 378
2021-01-14 2021-01-14 Åby-1 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 2140/2 B 2 18.4 109
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 11] 3180/8 D str
2021-01-06 2021-01-06 Åby-10 Joyo Joyo   [s 5] 2140/7 B 5 15.5 497
2021-01-06 2021-01-06 Åby-1 Iamalooker Iamalooker   [v 5] 2160/11 B 0 19.9g 182
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-10 Icloud Icloud   [s 6] 2140/3 C 0 16.1 509
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-9 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 1640/3 C 0 14.5 80
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 9] 2140/6 D 6 14.6 660
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/6 C 3 17.7 368
2021-01-03 2021-01-03 Åby-8 Twins Magic Twins Magic   [s 5] 2140/12 C 0 17.7 465
2021-01-03 2021-01-03 Åby-6 Last Joke Last Joke   [v 4] 2140/9 C 2 16.8 34
2021-01-03 2021-01-03 Åby-1 Remburs R.D. Remburs R.D.   [v 4] 2140/12 D 1 16.9 49
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2160/6 C 0 15.9 286ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se