V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Åby-3 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 2160/11 C
2021-08-05 2021-08-05 Åby-2 Remburs R.D. Remburs R.D.   [v 4] 2660/4 C

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 2140/2 0 17.1 396
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-5 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/4 5 15.8 953
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/7 5 17.9 166
2015-12-12 2015-12-12 Åby-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2660/9 0 15.2 958
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2640/1 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/8 1 17.8 17
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 4] 1640/3 4 15.5 295
2015-12-02 2015-12-02 Åby-2 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/6 2 16.6 91
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Vermouth Vermouth   [v 4] 2160/11 0 g 144
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-7 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 0 17.9g 87
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/4 str
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/6 3 13.6 116
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/11 1 16.4 47
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 0 g 241
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-1 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/3 6 14.2 340
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 3140/1 0 15.2 775
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Valentin Valentin   [v 3] 2140/7 0 g 59
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2640/4 0 14.4 778
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2640/3 2 15.0 113
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/9 1 16.1 239
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Go for Bananas Go for Bananas   [s 3] 2140/3 4 17.1 161
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 The Better Half The Better Half   [s 3] 2160/11 0 18.4 311
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 5] 2140/7 3 13.6 106
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 4] 2160/13 8 16.4 537
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 6] 2680/11 2 14.0 28
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 4] 2140/8 5 13.9 376
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/6 A 5 19.0 322
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 D 4 14.4 334
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/4 D 0 19.8g 670
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-3 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 C 1 15.0 43
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 4] 2140/2 A 0 g 36
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/1 B 2 17.9g 143
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/7 B 7 19.0 221
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 4] 2640/4 B 2 15.6 32
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3160/10 C 0 15.2 1841
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Unona Unona   [s 3] 2140/2 C 8 18.3g 578
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/7 C 4 15.6 407
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Valentin Valentin   [v 4] 2640/6 D 2 15.1 105
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-11 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/3 C 6 17.8g 344
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 B str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/4 B 4 16.9 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/4 D 0 15.7g 639
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 3] 2140/4 C 0 g 556
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2640/9 C 0 g 259
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2640/11 B 1 14.7 111
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/1 D 5 14.8 270
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/9 B 7 18.3 157
2016-09-09 2016-09-09 Åby-9 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C str
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3180/8 C 6 14.8 406
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Pot Success Pot Success   [v 5] 2140/2 D 0 13.8 657
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 873
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 3140/1 D str
2016-08-25 2016-08-25 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/4 C 4 12.1 142
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Unona Unona   [s 3] 2140/3 D 7 17.1g 985
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/11 B 0 g 499
2016-08-12 2016-08-12 Åby-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/10 D 0 14.7 85
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 C 0 g 409
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Unona Unona   [s 3] 2140/10 C 5 18.3 324
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2140/3 C 5 13.1 361
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 3] 2140/2 D 7 16.6 362
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/12 B 5 14.1 504
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/1 B 0 15.4 47
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/3 D 0 18.2 387
2016-05-14 2016-05-14 Åby-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/10 B 6 15.2 448
2016-05-12 2016-05-12 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2660/11 A 2 14.5 276
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-7 Pot Success Pot Success   [v 5] 2640/5 B 3 16.5 85
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 4] 2140/6 B 0 g 74
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Triton Dimanche Triton Dimanche   [v 4] 2140/1 D 8 18.4 70
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Unona Unona   [s 3] 2140/3 B 8 17.6 88
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 3140/7 A 0 16.1 236
2016-05-04 2016-05-04 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 1640/8 C 0 412
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 1640/7 C 5 12.4 452
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-2 Unona Unona   [s 3] 2140/6 C 6 16.8 276
2016-04-20 2016-04-20 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 3140/3 B 0 g 241
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/12 A 3 14.9 606
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/8 D str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/6 A 3 13.8 45
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-5 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/3 B 0 14.4g 73
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/2 B 2 14.1 74
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Pot Success Pot Success   [v 5] 1640/5 A 4 13.8 33
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/5 B 2 14.0 130
2016-03-17 2016-03-17 Åby-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 4 15.7 101
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/5 B 0 18.2g 66
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-4 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2640/1 C 2 15.6 418
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-4 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 1640/5 C 5 14.6 270
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-2 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2660/11 B 4 16.0 390
2016-02-03 2016-02-03 Åby-3 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/8 B 6 17.5 502
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/3 D 0 g 1675
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2640/1 B 5 18.6 133
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 5] 2140/2 C 0 17.6g 233
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/11 A 3 16.0 249
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Hopeful Sund Hopeful Sund   [s 5] 2140/7 C 0 20.2 428
2016-01-09 2016-01-09 Åby-2 Go for Bananas Go for Bananas   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 176
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 4] 2180/12 A 4 16.6g 34
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 B 4 16.1 214
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 3 16.6 330
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/3 D 0 19.5 326
2017-12-09 2017-12-09 Åby-2 Caraway Caraway   [h 3] 2140/1 D 0 15.0 302
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/4 C 4 18.3 164
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/10 C 2 16.3 148
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 3 17.4 966
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Caraway Caraway   [h 3] 2160/6 B 3 17.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Åby-7 Henna Henna   [s 3] 2140/1 C 4 15.9 412
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 364
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 B 3 19.6 39
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/1 D 0 g 193
2017-11-16 2017-11-16 Åby-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 1640/1 C 0 13.2 94
2017-11-16 2017-11-16 Åby-3 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2160/10 D 0 17.0 521
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Somett Skott Somett Skott   [v 3] 2140/1 C 5 19.5 197
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/3 C str
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2140/10 C 0 14.5 1082
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 C 7 16.0 1278
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Henna Henna   [s 3] 2140/7 C 6 16.3g 360
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2140/1 D 0 19.2g 184
2017-10-19 2017-10-19 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/9 B 5 17.0 341
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 D 7 17.7 745
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/12 C 0 g 116
2017-09-27 2017-09-27 Åby-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/6 B 0 14.1 828
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Henna Henna   [s 3] 2140/12 C 0 15.0 695
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/5 C 0 g 22
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 3] 1640/6 C 4 14.1 255
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2660/6 D 0 g 163
2017-09-15 2017-09-15 Charlottenlund-5 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/6 C 0 96
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/7 D 5 18.3 274
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-5 Henna Henna   [s 3] 2140/9 B 7 16.9 262
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 6 16.0 907
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 D 0 g 190
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 3] 2140/3 D 3 15.9 242
2017-08-30 2017-08-30 Åby-6 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 6] 2140/5 C 0 14.1 97
2017-08-30 2017-08-30 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 D 4 17.8 799
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/8 B 1 16.2 36
2017-08-25 2017-08-25 Charlottenlund-4 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/10 D 0 763
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/10 C 0 15.9 618
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 1640/4 B 7 16.0g 35
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Henna Henna   [s 3] 2140/1 B 1 16.0g 23
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-1 Rut K. Rut K.   [s 3] 2140/4 C 2 17.2 146
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/2 D 0 g 991
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/5 C 2 16.8 132
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 1600/9 D 0 515
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 B 4 18.3 302
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/9 D 0 g 180
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2640/7 B 1 16.3 35
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Henna Henna   [s 3] 2140/4 C 0 g 188
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/2 B 0 19.9g 261
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2640/3 C 0 18.8 250
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Henna Henna   [s 3] 2140/8 C 4 17.2g 81
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/7 B 6 16.5 125
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/8 B 0 15.7 176
2017-05-11 2017-05-11 Åby-3 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 5 16.7 180
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Henna Henna   [s 3] 2160/9 C 5 16.8 301
2017-05-04 2017-05-04 Åby-2 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/11 A 0 g 288
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/5 B 0 15.6g 463
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 A 6 15.5 47
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Valentin Valentin   [v 5] 2660/5 B 0 14.7 43
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 156
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2140/3 B 5 19.7g 61
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Henna Henna   [s 3] 2140/4 D 3 17.5 26
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 3 17.0 156
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 Valentin Valentin   [v 5] 2140/4 D 3 13.1 64
2017-03-23 2017-03-23 Åby-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2640/7 B 3 15.2 230
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 3160/10 A 0 15.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Caraway Caraway   [h 3] 2140/5 C 4 18.4 93
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 4] 2140/2 B 0 g 347
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/3 C 0 46
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 363
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/7 C 0 18.3g 247
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 5] 2640/10 D 1 15.3 32
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Tipp Off Tipp Off   [s 4] 2000/1 D 3 72
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 3 14.6 332
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/1 C 4 18.4g 133
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/1 A 2 14.3 370
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 5] 2140/9 C 1 15.2 16
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 7] 2140/7 A 0 14.3 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2140/4 D 7 17.9g 324
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Valentin Valentin   [v 5] 2140/6 B 1 14.5 35
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 4] 2160/12 B 5 19.3g 828
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Henna Henna   [s 4] 1640/10 B 6 15.3 79
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 C 6 16.8g 363
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.5 985
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/5 C 2 16.3 180
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 1640/4 B 5 15.9 113
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Henna Henna   [s 4] 2160/6 B 4 16.1 525
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Aronia Aronia   [s 3] 2660/3 B str
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/11 D 4 14.3 615
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 6] 2640/10 A 7 16.2 55
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-3 Henna Henna   [s 4] 2660/2 B 2 17.4 52
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 5 16.7 106
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 C 6 16.3 377
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Henna Henna   [s 4] 2140/2 B 3 15.7 200
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2160/7 B 0 16.4 44
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 1301
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/2 C 2 17.1 240
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2160/7 C 0 17.9g 288
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2160/7 D 5 17.0 307
2018-11-07 2018-11-07 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 18.7 233
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2160/4 B 0 g 164
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 62
2018-11-01 2018-11-01 Åby-2 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/1 C 2 18.0 216
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 C 2 16.2 134
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/1 C 0 19.9g 96
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/7 D 5 15.4 329
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/1 C 2 16.7 49
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 4] 2140/6 D 0 16.1 421
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Aronia Aronia   [s 3] 2140/7 B 1 18.5 26
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/6 D 0 g 292
2018-10-18 2018-10-18 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/2 C 4 14.9 116
2018-10-18 2018-10-18 Åby-6 Henna Henna   [s 4] 2640/4 D 0 16.7g 203
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 One Way Face One Way Face   [s 7] 2140/11 D 0 17.6 415
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 B 7 17.2 94
2018-10-11 2018-10-11 Åby-1 Aronia Aronia   [s 3] 2140/10 B 2 17.1 137
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 8 16.4 437
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/11 D 8 18.2g 396
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 1640/10 C 3 14.6 216
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/3 B 1 16.1 46
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 D 4 17.1 356
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/12 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-4 Icloud Icloud   [s 3] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-8 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/12 B 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/7 D 0 14.0 781
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/1 D 7 15.4 183
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/9 D 0 16.7g 970
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2640/12 D 7 17.3g 548
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-7 Icloud Icloud   [s 3] 2140/2 B 7 16.4 313
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-10 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/1 C 3 17.6 83
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 1609/7 A 5 17.1 129
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/9 C str
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/9 B 4 17.1 255
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 62
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/1 C 0 16.3 349
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Unona Unona   [s 5] 2140/6 A 2 15.3g 26
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Budets Lasse Budets Lasse   [v 4] 2140/2 D 4 15.5 194
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/11 D 5 13.2 3285
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Unona Unona   [s 5] 2160/13 C 5 15.5 594
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 5] 2140/11 B 7 19.7g 35
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Alva K. Alva K.   [s 7] 2140/1 D 2 16.1 90
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/2 B 0 14.4 759
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-13 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/5 B 0 20.0g 407
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 5] 2140/11 C 0 14.8 2261
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 0 21.0g 516
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2640/1 D 1 17.8g 104
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2640/9 A 5 16.1g 217
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 3] 2140/3 D 3 17.0 235
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/6 C 0 14.1 1120
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 3160/8 A 0 16.1 179
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/7 D 0 18.9 790
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/6 B 6 17.1 146
2018-06-07 2018-06-07 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/5 B 6 17.4 201
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/2 B 0 14.1 244
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-5 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/1 D 7 16.7 1324
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/9 B 0 18.6g 731
2018-05-23 2018-05-23 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/9 A 7 16.9 45
2018-05-23 2018-05-23 Åby-4 Henna Henna   [s 4] 2140/2 D 0 g 586
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-3 Unona Unona   [s 5] 2140/5 C 0 14.6 429
2018-05-17 2018-05-17 Åby-2 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2160/7 C 7 20.5g 79
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2660/6 C 5 14.3 573
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/7 C 0 18.5g 347
2018-05-09 2018-05-09 Åby-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/7 B 2 15.4 157
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/9 B 0 16.0 495
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Vermouth Vermouth   [v 7] 1640/9 A 0 g 511
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-5 Unona Unona   [s 5] 1640/4 C 0 13.0 187
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/4 B 5 13.8 251
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Henna Henna   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 511
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Twins Pawn Twins Pawn   [s 3] 2140/3 C 0 18.7 381
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-4 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-7 Alva K. Alva K.   [s 7] 2660/7 C 0 89
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/4 B 2 18.2 43
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 3] 2140/3 D 4 18.2 157
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/9 B 0 15.0 440
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/8 B 0 g 623
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Unona Unona   [s 5] 2140/8 B 7 14.9 385
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-1 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 C 4 17.4 74
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/6 C 0 g 34
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-2 Rut K. Rut K.   [s 4] 1600/4 B 0 40
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-5 Valentin S Valentin S   [v 6] 2500/7 B 2 20
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Alva K. Alva K.   [s 7] 2160/10 C str
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/5 B 6 16.1 1199
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Icloud Icloud   [s 3] 2140/1 D 4 18.8 128
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/6 B 5 13.4 448
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-7 Unona Unona   [s 5] 2140/1 A str
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2140/5 B 6 13.8 350
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/2 B 4 17.0 430
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-3 Rut K. Rut K.   [s 4] 2140/11 B 6 16.7 415
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 1640/10 D 7 14.2g 1123
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 6] 2660/7 A 1 15.0 43
2018-03-29 2018-03-29 Åby-2 Unona Unona   [s 5] 2140/10 B 4 15.9 120
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 4] 2140/4 B 0 g 169
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 1167
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Catching Fire Catching Fire   [v 3] 2140/4 D 0 19.8g 89
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-4 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/12 B 4 15.3g 195
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2160/10 C 5 21.1 196
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/8 C str
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-1 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2140/3 C 2 19.3 49
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2640/9 B 2 17.0 478
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/11 C 3 17.9 367
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2660/7 D 8 17.3 437
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2160/3 C str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Valentin Valentin   [v 6] 2140/12 A 5 15.5 81
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Somett Skott Somett Skott   [v 4] 2140/5 D 6 18.6 511
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/10 C 5 16.7 77
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [h 5] 2140/3 D 6 16.4 478
2018-01-10 2018-01-10 Åby-2 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 5] 2140/12 B 3 16.8 674
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 6] 2640/5 A 6 16.7 56
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-3 Icloud Icloud   [s 4] 2140/12 D 3 16.0 399
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/2 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/2 D str
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/10 D 0 17.2 484
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/7 C 0 g 290
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 2160/2 B 0 15.8 108
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Icloud Icloud   [s 4] 2640/5 B 2 15.8 95
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Joyo Joyo   [s 3] 1640/2 C 1 13.9 143
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-4 Henna Henna   [s 5] 2160/15 D 0 15.6 922
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-7 Zoljon Zoljon   [v 3] 2140/7 D 1 18.5 132
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-4 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 3] 2140/6 C 8 16.0g 393
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2660/3 D 6 17.3 1134
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/6 C 3 17.1 69
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 D 8 20.8g 827
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 Joyo Joyo   [s 3] 2140/3 C 0 22.3g 253
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Icloud Icloud   [s 4] 2140/10 D 4 17.6 637
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 Rhina Rhina   [s 6] 2140/4 C 1 18.0 301
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/9 D 6 16.5 638
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 16.0 646
2019-10-23 2019-10-23 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3140/11 C str
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-5 Joyo Joyo   [s 3] 2140/9 C 1 14.8 292
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 4] 1640/6 C 4 14.0 709
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/11 B str
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2160/6 D 5 14.8 726
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/4 C 0 18.1g 30
2019-10-03 2019-10-03 Åby-7 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/3 C 4 14.5 185
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2160/10 A 5 14.4g 79
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 1640/7 D 0 15.5g 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/9 D 0 13.6 1000
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 6 16.5 324
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 B 7 16.7g 49
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/5 C 8 17.8 333
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 D 0 16.1 918
2019-09-19 2019-09-19 Åby-8 Icloud Icloud   [s 4] 2160/4 D 4 16.3g 680
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2640/4 B 3 14.9 94
2019-09-07 2019-09-07 Åby-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2640/5 C str
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 C 6 15.7 319
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/6 C 4 16.5g 96
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3160/4 D 5 14.7 795
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Icloud Icloud   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 889
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 A 5 18.2 69
2019-08-28 2019-08-28 Åby-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2160/11 B 5 16.6 206
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 591
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Rut K. Rut K.   [s 5] 1640/5 B 0 14.6 128
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Icloud Icloud   [s 4] 1640/10 D 4 15.6 755
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/8 C 3 17.0 157
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 3218/2 D 0 15.8 507
2019-08-15 2019-08-15 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 B 6 16.9 319
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 D str
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 C 0 19.5g 102
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 593
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/1 D 6 17.7 283
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 C 0 g 428
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 1640/2 B 2 12.7 29
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/5 D 3 15.0 1000
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2160/4 D 5 15.3 311
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/11 A 3 17.6 155
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Joyo Joyo   [s 3] 2140/11 B 5 15.5 943
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 4 16.7 147
2019-07-25 2019-07-25 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/2 D 4 13.3 253
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/1 B 0 17.7 33
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2660/14 C 5 15.0 174
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 0 15.5 1037
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Joyo Joyo   [s 3] 2160/14 A 6 17.4 176
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/9 C 5 15.8 310
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-1 Herman K. Herman K.   [v 3] 2140/3 D 6 16.7 208
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-10 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/1 C 4 14.5 294
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 3] 2140/5 C 8 19.7g 271
2019-06-13 2019-06-13 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/6 D 5 14.0 503
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 B 4 16.4 228
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 1640/2 B str
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-1 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/7 C 4 16.8 262
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/9 B 0 19.6g 541
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Joyo Joyo   [s 3] 2140/1 B 1 16.4 42
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Henna Henna   [s 5] 1640/3 C 0 g 737
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-4 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 452
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 6] 2140/7 C 0 15.4g 687
2019-05-30 2019-05-30 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 70
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/3 C 6 18.9g 36
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Icloud Icloud   [s 4] 1640/1 D str
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Joyo Joyo   [s 3] 2140/2 D 5 16.1 1061
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 485
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-7 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/2 B 6 16.4 193
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/5 B 2 18.3 68
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/10 C 3 15.6 453
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/4 B 3 15.6 132
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/6 B 3 19.5 285
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 422
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/7 B 4 19.1 64
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2140/2 A str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/2 D 0 17.9g 1016
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 327
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-1 First One In First One In   [v 5] 2140/5 B 1 15.7 64
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-5 Icloud Icloud   [s 4] 2140/9 D 0 16.9g 2187
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-10 Henna Henna   [s 5] 2640/1 C 0 g 627
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [h 3] 2140/9 C 5 17.0 63
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2640/4 D 0 17.2 929
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/5 B 4 16.8 74
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Henna Henna   [s 5] 2140/5 D 0 15.1 1042
2019-04-04 2019-04-04 Åby-3 Tipp Off Tipp Off   [s 6] 2140/4 C 0 17.1 254
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-8 Alva K. Alva K.   [s 8] 2140/6 C 4 18.2 338
2019-03-27 2019-03-27 Åby-4 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/5 C 0 17.1g 250
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 5] 2140/12 B 0 15.2 588
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 7] 2180/14 A 1 14.8 36
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 8] 3180/11 C 0 15.9 479
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-10 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 19.3g 247
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Henna Henna   [s 5] 2160/9 B 4 16.0 436
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/6 C 0 g 858
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/9 B 0 16.4 523
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-3 Henna Henna   [s 5] 2160/13 D 0 14.9 1000
2019-02-27 2019-02-27 Åby-1 Tjurkhults Star Tjurkhults Star   [s 5] 2140/5 D 0 18.6 386
2019-02-27 2019-02-27 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/6 C 0 18.9g 530
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/7 B 5 15.5 360
2019-02-27 2019-02-27 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/8 A 3 15.7 80
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/7 C 0 18.5g 992
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/3 C 0 g 129
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Aronia Aronia   [s 4] 2140/11 B 5 17.1 87
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Valentin Valentin   [v 7] 3160/3 B 3 15.3 85
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Henna Henna   [s 5] 2140/8 C 6 17.3 205
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Valentin Valentin   [v 7] 2640/6 C 4 15.1 89
2019-01-23 2019-01-23 Åby-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2140/11 D 0 16.5 1670
2019-01-23 2019-01-23 Åby-5 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/2 D 0 16.9 1000
2019-01-23 2019-01-23 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 6] 2140/1 D 6 16.3 2289
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Aronia Aronia   [s 4] 2140/7 B 4 15.5 282
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Valentin Valentin   [v 7] 2640/2 B 3 16.0 54
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 4] 2640/1 C 5 18.0 796
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Henna Henna   [s 5] 2640/7 D 0 16.7 712
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Aronia Aronia   [s 4] 2140/8 B 6 16.3 268
2019-01-03 2019-01-03 Åby-9 Valentin Valentin   [v 7] 2660/5 B 3 15.2 184
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-9 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/5 D 0 16.4 1033
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/3 C 1 17.1 168
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 D 0 14.3 1028
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 1640/4 D 0 g 404
2020-12-21 2020-12-21 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 D 1 15.8 41
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2140/10 B 7 15.5 929
2020-12-16 2020-12-16 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/2 D 0 g 1112
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 D 6 18.3 330
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/8 B 0 19.1 161
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-8 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/5 C 0 16.8 941
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-9 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/10 D 0 15.0 933
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Last Joke Last Joke   [v 3] 2140/11 D 3 18.2 64
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2180/14 C 0 15.7 951
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-6 Joyo Joyo   [s 4] 2160/4 C 3 15.8 284
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Icloud Icloud   [s 5] 2140/6 C 0 16.4 745
2020-12-02 2020-12-02 Åby-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 8 17.8 406
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/10 B 0 18.7 585
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-9 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 3160/3 D 0 g 1298
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-3 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/8 C 4 15.8 257
2020-11-27 2020-11-27 Åby-2 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/7 C 8 14.8 867
2020-11-27 2020-11-27 Åby-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2640/11 D 4 15.3 425
2020-11-25 2020-11-25 Åby-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 1768
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2640/2 D 6 15.5 279
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-3 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 147
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2660/12 B 0 15.9 1453
2020-11-19 2020-11-19 Åby-3 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 5 17.1 672
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2640/12 C 6 15.3 1742
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/7 B 1 15.4 113
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/4 B 1 16.9 30
2020-11-11 2020-11-11 Åby-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 2 14.0 1032
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 D 4 18.1 260
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-2 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2160/5 D 1 16.9 608
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/9 B 6 15.9 606
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 3140/1 D 6 16.6 713
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 1640/6 C str
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Joyo Joyo   [s 4] 2140/1 D 0 15.8 1233
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 1097
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 3] 2140/7 D 6 18.9 409
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-4 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 1640/9 D 0 15.5 905
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-5 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/3 B 0 17.8g 124
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/1 C 0 g 515
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Joyo Joyo   [s 4] 2140/3 D 0 14.0 835
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-9 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/4 C 0 14.8 809
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 5 16.2 192
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-3 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/5 B 6 16.1 66
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/9 D 0 17.0 292
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/9 C 0 16.0 1016
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-5 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/8 C 7 18.1 513
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Rhina Rhina   [s 7] 2160/7 C 0 g 223
2020-10-03 2020-10-03 Åby-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 B 1 15.5 23
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 C 1 17.6 66
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 B 0 15.6 714
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 C 0 13.9 2076
2020-09-17 2020-09-17 Åby-3 Icloud Icloud   [s 5] 1640/4 C str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-3 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.3 340
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 D 5 14.5 932
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 D 5 16.0 512
2020-09-09 2020-09-09 Åby-2 Zoljon Zoljon   [v 4] 2160/11 C 4 15.4 822
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 7] 2140/3 B 0 13.7g 756
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 C 4 16.0 497
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/7 C 2 15.5 47
2020-08-26 2020-08-26 Åby-1 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D 0 17.8 591
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-1 Twins Zeus Twins Zeus   [v 3] 2140/3 D 7 18.8 1103
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 2140/8 B str
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 Joyo Joyo   [s 4] 1640/11 D str
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Icloud Icloud   [s 5] 2640/11 C 0 16.1g 461
2020-08-06 2020-08-06 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2124
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/2 C 5 17.9 130
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/7 D str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/6 C str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/3 D 0 14.1 846
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 1609/5 B 5 16.0 83
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-6 Zoljon Zoljon   [v 4] 1609/1 D 4 14.5 145
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-2 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/11 D 0 17.8 929
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 335
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 3160/6 D 0 16.6 1895
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 D 6 12.9 318
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2160/5 C 0 g 350
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/3 B 6 19.6g 91
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-2 Maroma Wibb Maroma Wibb   [s 3] 2140/9 A 1 15.5 43
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 1200
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-8 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/8 C 5 18.1 651
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/5 D 0 14.8 933
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Iamalooker Iamalooker   [v 4] 2140/9 D 2 17.8 125
2020-06-25 2020-06-25 Åby-3 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/1 D str
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2640/6 D str
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2160/12 C 0 15.0 387
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/11 D 8 17.5 161
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 D 7 15.1 1157
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/5 D 6 16.1g 753
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/6 C 0 15.5 303
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 D 0 13.9 720
2020-05-20 2020-05-20 Åby-2 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/9 B 0 16.1 159
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/7 C 5 17.4 534
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/6 D 0 14.7 1945
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Valentin Valentin   [v 8] 2180/15 A 4 15.4g 111
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/12 D 0 g 839
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 2 15.6 919
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-5 Elouise Simoni Elouise Simoni   [s 4] 2140/1 D 0 21.7g 190
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/4 D 4 13.5 1025
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Joyo Joyo   [s 4] 2160/11 C 8 17.4 300
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 C 6 15.9 197
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2140/12 C 0 g 54
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Rhina Rhina   [s 7] 2660/4 C 0 g 643
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/9 C 0 18.9 406
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/7 D 4 15.0g 1246
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2140/4 D 0 g 1576
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/6 B 7 16.8g 632
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-6 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/2 B str
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 4] 2140/5 A str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-7 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/6 B str
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Icloud Icloud   [s 5] 1640/6 C 0 14.5 659
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Valentin Valentin   [v 8] 2640/9 C 3 15.2 484
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/10 B 0 15.5 1646
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-1 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 3] 2140/1 C 5 18.6 237
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/2 D 0 15.7 1079
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/4 D 0 g 938
2020-04-02 2020-04-02 Åby-5 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/2 B 3 17.1 199
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2160/8 C 0 16.3g 396
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-6 Henna Henna   [s 6] 2140/8 D str
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/4 B 5 19.7g 223
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Rhina Rhina   [s 7] 2140/4 D 0 g 229
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-3 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 1640/2 C 3 13.6 165
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/3 C 2 14.5 934
2020-03-17 2020-03-17 Åby-3 Henna Henna   [s 6] 2640/8 C 0 16.7 623
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/1 D 0 15.5 1511
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-2 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 B 4 18.6 88
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Rhina Rhina   [s 7] 2640/3 C 2 18.4 207
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2160/11 C 7 16.6 903
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Valentin Valentin   [v 8] 2660/9 A str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/2 C 0 16.8 1577
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-2 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/11 B 4 18.0 227
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2640/4 D 5 17.8 601
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2160/6 C 3 17.6 151
2020-01-15 2020-01-15 Åby-1 Lady Amazon Lady Amazon   [s 4] 2140/7 D 0 19.1 61
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Icloud Icloud   [s 5] 2140/1 C 0 16.5 378
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/9 C 0 16.9 833
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Henna Henna   [s 6] 2640/1 C 0 g 378
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-4 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/6 C 5 16.7 453
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-7 Joyo Joyo   [s 5] 2140/7 D 0 17.2g 184
2021-07-29 2021-07-29 Åby-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/6 D 0 14.8 1038
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-8 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2160/12 A 5 15.3 301
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-5 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/7 D 5 13.4g 667
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Last Joke Last Joke   [v 4] 2640/2 B 3 17.8 159
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-7 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/3 C 7 15.9 239
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-9 Rhina Rhina   [s 8] 2140/1 C 0 16.8g 682
2021-07-06 2021-07-06 Tingsryd-3 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 1609/5 D 5 12.6 326
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-2 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2160/6 B 3 16.6 123
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-3 Rhina Rhina   [s 8] 2140/3 B 3 17.0 132
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 1640/1 B 4 13.8 35
2021-07-01 2021-07-01 Åby-4 Last Joke Last Joke   [v 4] 2140/5 C 0 15.1 623
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-4 Rut K. Rut K.   [s 7] 1640/11 D 0 13.5 1005
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-9 Twins Magic Twins Magic   [s 5] 2140/11 C str
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-10 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/2 C 3 17.8 115
2021-06-17 2021-06-17 Åby-4 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/6 D 3 13.2 292
2021-06-17 2021-06-17 Åby-8 Last Joke Last Joke   [v 4] 2140/10 B 7 16.0 443
2021-06-17 2021-06-17 Åby-9 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/8 D 7 14.5 664
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-7 Remburs R.D. Remburs R.D.   [v 4] 2140/11 B 5 15.3 187
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-1 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/4 D 4 15.1 658
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-5 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2160/7 B 4 17.6 324
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-6 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2140/9 B 7 15.9 593
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-5 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 2140/12 C 0 16.7 625
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-7 Joyo Joyo   [s 5] 1640/6 D str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-8 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/5 D 2 13.1 79
2021-05-27 2021-05-27 Åby-4 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/8 C 0 16.0 951
2021-05-27 2021-05-27 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 7] 2640/10 D 0 16.1 721
2021-05-27 2021-05-27 Åby-7 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/6 D 0 14.4 961
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-3 Remburs R.D. Remburs R.D.   [v 4] 2640/4 B 3 16.1 76
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-8 Joyo Joyo   [s 5] 2140/2 D 0 g 94
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-3 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 4] 2140/7 C 0 16.4 741
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-5 Rut K. Rut K.   [s 7] 2140/12 D 0 15.2 1571
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-6 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 1640/2 C 0 15.0 402
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 8] 2140/6 D 2 13.4 385
2021-05-16 2021-05-16 Charlottenlund-12 Last Joke Last Joke   [v 4] 2000/2 B str
2021-05-13 2021-05-13 Åby-5 Chiana R.D. Chiana R.D.   [s 4] 2140/6 B 4 16.0 64
2021-05-13 2021-05-13 Åby-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 6] 2140/1 C 1 15.1 39