V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-10 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/11 D

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Miller Miller   [s 3] 2140/3 0 19.9 105
2015-12-18 2015-12-18 Romme-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2160/12 4 20.5 83
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Heart Lini Heart Lini   [s 5] 2140/12 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 5] 2140/10 8 17.0 82
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Heart Lini Heart Lini   [s 5] 2140/2 6 16.0 213
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2140/9 2 17.8 55
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Miller Miller   [s 3] 2140/8 0 18.2 72
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Mr Mayday Mr Mayday   [h 3] 2160/8 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-7 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 2140/9 5 17.0 98
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Miller Miller   [s 3] 2140/10 2 17.9 446
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2140/7 2 17.3 56
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 3] 2640/8 0 107
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2100/3 3 16.9 90
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 2140/9 8 15.7 49
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 4] 2140/6 6 14.2 215
2015-10-04 2015-10-04 Romme-6 Mr Mayday Mr Mayday   [h 3] 2140/8 0 g 528
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 4] 2140/5 1 12.9 31
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 1640/8 0 15.4 71
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 3200/11 C 1 15.3 78
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Miller Miller   [s 4] 2140/8 A 2 17.4 56
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/3 D 0 20.2g 56
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/10 C 0 18.0 214
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/7 A 1 14.3 16
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/11 C 4 15.9 321
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Miller Miller   [s 4] 2140/6 C 3 17.5 282
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/2 C 5 13.9 65
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/1 B 0 19.1g 45
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2140/2 D 3 17.3 99
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-11 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2100/8 D 3 14.6 478
2016-11-12 2016-11-12 Romme-10 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/2 C 0 22.3g 112
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2100/4 D 6 16.3 114
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/2 B 1 18.6 29
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/1 C 7 18.5 653
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/4 C 3 18.8 65
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2160/13 D 0 21.2g 329
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/6 C 0 15.0 216
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Calwin Calwin   [h 4] 2160/14 B 0 16.2 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2160/12 B 0 15.3 96
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/4 C 7 19.5 46
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2100/3 C 5 19.7 21
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/6 D str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2640/2 B str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Miller Miller   [s 4] 2140/11 C str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/4 C str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-9 Calwin* Calwin*   [h 4] 1609/10 D str
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2640/11 D 0 14.4 119
2016-09-07 2016-09-07 Bjerke-8 Calwin* Calwin*   [h 4] 2600/6 D 0 698
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Miller Miller   [s 4] 2140/8 D 5 16.3 247
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-10 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/4 C 0 16.3 41
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2100/4 A 0 14.0g 39
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2640/8 B 0 g 401
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-12 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2660/4 B 4 16.6 52
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-2 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/3 B 3 16.1 184
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 112
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/10 B 2 12.8 26
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Miller Miller   [s 4] 1640/12 C str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 1640/2 B 5 16.0g 81
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Inti Inti   [v 3] 2140/12 C 0 18.5 1666
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/5 D 7 16.0 700
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/3 B 2 12.9 52
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/5 C 3 18.0 300
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/5 A 4 15.9 60
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Ghost of Rock Ghost of Rock   [v 5] 2140/7 D 0 24.0g 417
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Inti Inti   [v 3] 2140/6 B 4 18.2 108
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/8 C 3 15.5 202
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 1640/1 A 0 g 27
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Miller Miller   [s 4] 2140/6 B 3 16.9 34
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Calwin* Calwin*   [h 4] 1640/9 C 0 17.4g 68
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Miller Miller   [s 4] 2660/5 C 1 20.0 45
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 1640/9 B 0 g 69
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/3 D 2 16.1 177
2016-06-10 2016-06-10 Romme-4 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/7 D 0 17.9 76
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-10 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 2140/6 B 6 16.7 40
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-4 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/6 C 0 15.5 208
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/9 D 5 15.9 224
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2100/10 D 1 16.6 73
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 2140/2 B 6 16.5 30
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Miller Miller   [s 4] 2160/13 C 7 17.3 314
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/7 D 0 14.9 451
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 464
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2100/11 D 2 13.1 98
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Miller Miller   [s 4] 2140/4 D 6 16.7 103
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Calwin* Calwin*   [h 4] 2640/1 D 0 g 141
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 1640/11 D 0 18.5g 220
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2160/10 C 0 16.4 83
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-1 Inti Inti   [v 3] 2140/8 D 0 18.9 479
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-3 Miller Miller   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 381
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-11 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/8 B 0 17.7g 53
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/8 D 2 14.7 151
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 1640/10 C 0 12.6g 135
2016-04-07 2016-04-07 Romme-7 Inti Inti   [v 3] 2140/1 D 0 20.9g 121
2016-04-07 2016-04-07 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/6 D 4 16.5 61
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/4 D 0 g 714
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/6 C 0 g 153
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2640/7 B 1 17.4 31
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/5 D 0 g 103
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-6 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/1 C 0 16.3g 83
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-11 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2160/7 C 0 23.1g 39
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/4 B 1 16.3 22
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Miller Miller   [s 4] 2140/1 C 5 19.2 114
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-10 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/10 C 6 14.7 866
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2140/4 B 1 15.3 20
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 1660/4 D 0 g 174
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2140/8 A 1 15.2 38
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-7 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2680/15 A 0 30.4g 84
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Davici Davici   [v 4] 2140/1 B 1 16.9 22
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Dixon Dixon   [h 4] 2140/7 B 2 17.9 22
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-5 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/1 D str
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-12 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/5 C 7 19.7 698
2017-11-01 2017-11-01 Åby-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2640/7 C 6 16.9g 72
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 1640/3 B 2 14.9 60
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Dixon Dixon   [h 4] 2140/1 C 3 18.4 61
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-9 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 1640/5 C 0 g 77
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 C 1 14.4 39
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2100/11 A 0 15.9 77
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-1 Fielding Am Fielding Am   [h 2] 1640/4 C 6 29.7g 55
2017-10-03 2017-10-03 Romme-1 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 2160/11 D 0 g 380
2017-10-03 2017-10-03 Romme-10 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2140/10 A str
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Fielding Am Fielding Am   [h 2] 1640/7 D 0 g 200
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 120
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/3 C str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Dixon Dixon   [h 4] 2140/5 A 6 18.4 60
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 1640/3 D 4 15.2g 345
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2100/3 B 0 16.7g 45
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2660/4 D 0 17.2 972
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Calwin Calwin   [v 5] 1609/11 D 7 15.9 358
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/4 A 0 g 13
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/9 C 2 14.0 90
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/5 C 1 14.6 26
2017-08-01 2017-08-01 Romme-3 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2140/4 C 0 g 379
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/11 C 0 12.6 639
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 2140/9 D 8 15.5 869
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 1640/7 B 0 11.6 875
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2160/11 A 4 16.6 43
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 1640/8 C 0 15.4 405
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/8 B 4 13.9 73
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2140/1 B 5 13.4 60
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 3200/13 A 0 16.2 38
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 D str
2017-05-19 2017-05-19 Romme-10 Calwin Calwin   [h 5] 2140/5 B 2 16.9 20
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 1640/11 D 7 28.7 763
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-8 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/5 A 3 13.9 31
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2660/9 B 1 15.6 22
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 5] 2140/9 B 0 g 248
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Calwin Calwin   [h 5] 2140/5 A 6 15.4 35
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 3180/14 C 0 14.3g 196
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 8] 1640/2 D 0 15.1 574
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 310
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Calwin Calwin   [h 5] 2140/9 A str
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 2160/6 D 3 30.6 166
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/2 B 7 14.0 163
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 2140/9 D 0 13.6 253
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2640/3 B 0 16.0 145
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/6 B 4 13.7 90
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 1640/6 D 0 15.2 68
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 1640/7 B 4 13.2 37
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Al's Mintoo Al's Mintoo   [h 3] 2140/9 D 0 25.3g 75
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-10 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 2140/4 C 4 14.2 199
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/1 C 1 11.6 173
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2140/8 B 0 17.4 579
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/9 C 1 13.8 128
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2140/13 B 5 15.8 30
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-1 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2100/2 B 0 15.6 15
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2140/7 D 2 15.5 90
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Miller Miller   [s 5] 2140/12 B 0 18.2 47
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/11 B 1 13.9 43
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Miller Miller   [s 5] 2140/6 B str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2640/1 D 4 18.2 38
2018-12-29 2018-12-29 Romme-8 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/3 C 4 16.5 269
2018-12-29 2018-12-29 Romme-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/7 C 6 13.5 75
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/7 B 1 12.5 155
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-3 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 1660/8 B 1 29.5 18
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2660/13 B 0 16.8 102
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/2 C 1 31.0 222
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-3 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 2680/7 A 1 29.9 47
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Dixon Dixon   [h 5] 2160/3 D 2 17.5 177
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-1 Deliver Deliver   [h 2] 1640/2 D 5 17.9 143
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Dixon Dixon   [h 5] 2640/2 D 3 18.6 98
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-3 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/5 D 0 g 687
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Dixon Dixon   [h 5] 2140/2 C 0 g 34
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-8 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/1 D 0 g 436
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-7 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/1 C 5 15.7 81
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Dixon Dixon   [h 5] 2140/7 C 4 17.8g 45
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/12 A 5 16.7g 21
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/6 C 3 16.9 136
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/11 C 0 13.4 285
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/7 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/7 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Dixon Dixon   [h 5] 2140/5 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2100/8 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-7 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2640/9 B 3 16.5 51
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Dixon Dixon   [h 5] 2640/13 C 5 19.5 256
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/1 C 4 15.0 93
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/2 D 0 g 127
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2160/4 C str
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-9 Dixon Dixon   [h 5] 2160/12 B 5 18.0 242
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/6 D 0 g 64
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/1 D 0 34.2 85
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 1640/6 D 3 13.1 134
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/6 C 4 12.7 42
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-3 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 8] 2140/2 C 0 13.4 375
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-3 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2680/14 D 0 316
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/4 C 5 14.7 109
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-4 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 1640/8 B 4 27.4 490
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 C str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Dixon Dixon   [h 5] 2640/4 D 0 19.8 101
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/4 D 3 15.4 267
2018-06-08 2018-06-08 Romme-9 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 D 8 17.5 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2640/4 C 0 18.6 103
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/15 B 4 14.9 65
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Dixon Dixon   [h 5] 2140/5 C 0 g 32
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/1 D 8 28.8 217
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/5 C 4 16.0 134
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 8] 1640/2 B 0 12.9 41
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/8 C 3 14.0 142
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2160/9 C 3 31.5 104
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 8] 2140/11 C 0 16.7 102
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2140/5 B 6 16.6 60
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 2180/10 A 1 30.9 29
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2160/5 B 4 17.7 33
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/12 C 0 g 211
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2160/10 B 0 16.2 352
2018-04-08 2018-04-08 Romme-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/9 D 4 14.7 124
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-2 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 5] 2140/10 D 0 17.7 190
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2100/15 B 5 16.5 191
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-2 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/10 B 0 g 43
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-3 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 D 3 17.5 32
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-4 Mellby Caddy Mellby Caddy   [v 8] 2680/12 C 7 17.3 1331
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-7 Deliver Deliver   [v 3] 2100/7 C 4 17.1 355
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/4 C 3 29.9g 222
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/2 C 1 18.8 26
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/8 C 1 17.4 277
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-10 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2180/7 B 3 28.7 83
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Someone Skift Someone Skift   [s 3] 2140/7 D 2 17.2 978
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/8 D 0 g 526
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Deliver Deliver   [v 3] 2609/4 C str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/2 B 4 18.5 1260
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/10 C 0 g 153
2019-10-19 2019-10-19 Romme-11 Toreador Toreador   [v 7] 2140/11 D 4 13.7 181
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 1640/2 C 5 12.9 143
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-8 Toreador Toreador   [v 7] 2140/2 D 2 13.7 57
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-9 Deliver Deliver   [v 3] 2140/12 D 0 17.2g 197
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/2 C 2 14.2 119
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-5 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1640/8 D 0 28.7g 184
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Deliver Deliver   [v 3] 1640/2 C 3 15.4 48
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1660/15 B 4 27.8 303
2019-09-19 2019-09-19 Romme-3 Toreador Toreador   [v 7] 2140/9 D 1 13.6 57
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-5 Deliver Deliver   [v 3] 2140/5 D 5 14.6 865
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/9 D 0 20.1g 198
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Guli Vitus Guli Vitus   [v 8] 2160/10 C 3 28.2 381
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1660/4 A 5 27.4 43
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Guli Vitus Guli Vitus   [v 8] 2640/6 C 0 29.1 461
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2160/14 B 0 20.6g 524
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-3 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/2 C 2 17.7 366
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2640/1 B 0 16.2 225
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Toreador Toreador   [v 7] 1640/12 D 0 g 197
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/5 A 2 28.0 41
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-7 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2140/5 B 0 g 145
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1680/15 A 3 27.7 53
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-1 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2140/4 D 3 18.5 175
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/6 A 0 g 47
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-1 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/10 A 2 17.3 144
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/10 A 2 14.9 38
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-11 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 3140/3 C 0 15.6 198
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-1 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2160/13 B 8 17.1 836
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-3 Deliver Deliver   [h 3] 2140/2 D 3 16.2 404
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-3 Toreador Toreador   [v 7] 2640/4 C 0 g 44
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-7 Deliver Deliver   [h 3] 2140/11 A 0 18.6 222
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2660/8 C 0 15.6g 226
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Deliver Deliver   [h 3] 2140/7 B 4 17.3 68
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-2 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/4 D 0 19.4 391
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 1640/2 C 5 12.7 113
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [v 7] 2140/6 B 3 13.7 102
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [h 3] 2140/7 D 4 15.9 451
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-7 Dixon Dixon   [v 6] 2140/4 D 0 16.9g 299
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/13 C 6 13.8 1225
2019-05-02 2019-05-02 Romme-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2160/12 A 8 29.7 142
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-5 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2160/5 C 4 27.9 51
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/8 B 5 29.7 35
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-3 Sambuco Sambuco   [v 7] 2100/9 C 0 18.2 86
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-3 Sambuco Sambuco   [v 7] 1640/4 C 0 g 215
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-7 Dixon Dixon   [v 6] 2140/8 C str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 7] 3140/6 A str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/5 C str
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Sambuco Sambuco   [v 7] 2140/12 B 0 19.7g 966
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-9 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 6] 2140/8 C 0 17.4 1110
2020-11-20 2020-11-20 Romme-2 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/10 C str
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-1 Pannacotta Doc Pannacotta Doc   [s 3] 2140/1 D 0 g 366
2020-10-31 2020-10-31 Romme-5 Deliver Deliver   [v 4] 1640/8 C 0 14.3g 111
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1660/11 A 4 27.2 498
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-3 Spirou Skift Spirou Skift   [h 4] 2140/5 C 2 16.6 41
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-3 Optimum Bankrobber Optimum Bankrobber   [v 3] 2140/1 D 5 17.9 347
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/3 D 0 16.3 872
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-7 Boycott Boycott   [h 4] 2160/5 C 0 g 81
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-9 Toreador Toreador   [v 8] 1640/10 C 0 12.6 172
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/9 C 0 22.4g 214
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/9 B 4 18.6 68
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-10 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/1 B 0 21.6g 172
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/1 B 7 13.8 77
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Boycott Boycott   [h 4] 2140/5 A 2 15.2 41
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-1 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/8 B str
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-9 Deliver Deliver   [v 4] 2140/2 D 3 14.3 84
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 4] 2140/9 B 1 15.3 57
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 5] 2140/6 C 3 16.6 27
2020-09-25 2020-09-25 Romme-9 Spirou Skift Spirou Skift   [h 4] 2140/9 D 3 18.6 82
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-7 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 4] 2100/8 B 4 15.4 25
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 5] 2100/6 B 6 17.3 52
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 A 2 14.1 108
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Deliver Deliver   [v 4] 2140/3 D 5 14.7 94
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-7 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/4 C str
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/1 D 0 18.1 1159
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/9 B 0 g 480
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/7 A 5 17.6 23
2020-08-28 2020-08-28 Bjerke-9 Dream Creation Dream Creation   [h 4] 2600/1 B 5 15.7 89
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-2 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/12 C 7 18.9 770
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-4 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/6 D 2 16.9 405
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/6 D 0 15.6 623
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-7 Follow the Stream Follow the Stream   [v 7] 2140/10 D 0 16.3 450
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-9 Dream Creation Dream Creation   [h 4] 2140/7 A 1 14.7 61
2020-08-08 2020-08-08 Åby-6 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/10 B str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2160/7 B 0 17.5g 1731
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/12 B 8 17.1 328
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Toreador Toreador   [v 8] 2140/7 B 0 15.6 56
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Deliver Deliver   [v 4] 2140/6 C 0 20.8g 42
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-1 Pannacotta Doc Pannacotta Doc   [s 3] 2140/11 C str
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-4 Toreador Toreador   [v 8] 1609/4 B 6 12.2 62
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/13 B 6 18.8 82
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/6 B 1 14.7 17
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 2160/11 A 3 28.0 34
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-8 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2640/4 C 4 15.7 1155
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/9 B 0 17.1 279
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/8 B 0 16.2 407
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-7 Toreador Toreador   [v 8] 1640/3 B 3 12.3 103
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/1 D 0 g 110
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/4 D 0 18.3 860
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-9 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/2 D 0 g 146
2020-05-11 2020-05-11 Romme-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/1 C str
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-6 Deliver Deliver   [v 4] 1640/10 D 0 13.5 920
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-6 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/4 D 4 14.4 421
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Toreador Toreador   [v 8] 1640/5 D 3 11.9 42
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 3180/14 B 5 28.4 1053
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-4 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 1640/8 C 4 14.8 391
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-7 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/3 D 1 15.8 84
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2100/10 B 0 16.0 346
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/11 C 5 16.2 50
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2160/13 A 0 28.2g 60
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-9 Toreador Toreador   [v 8] 2100/5 D 0 14.4 34
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/5 D 3 15.0 551
2020-04-12 2020-04-12 Romme-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/4 D 0 17.9g 276
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-3 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/10 D 5 15.1 1004
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/3 C 6 16.6 575
2020-03-31 2020-03-31 Romme-2 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 2160/15 B 0 360
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 1640/7 D 0 16.9 988
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/1 C 5 17.5 115
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-5 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/6 D 6 16.6 267
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/1 C 2 26.6 60
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/3 D 3 17.9 82
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-9 Deliver Deliver   [v 4] 2140/9 D 0 g 629
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2160/14 C 2 28.1 25
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-8 Deliver Deliver   [v 4] 2140/2 C 1 16.1 20
2020-02-21 2020-02-21 Romme-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/9 C 1 27.5 73
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-5 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 1640/4 C 5 18.0 709
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-7 Sahara Storm Sahara Storm   [v 6] 2140/5 B 0 20.9 188
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-8 Toreador Toreador   [v 8] 2140/10 B 0 16.9g 21
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/3 D 1 18.6 73
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-5 Deliver Deliver   [v 4] 1640/10 D 3 13.9 264
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1680/7 C 4 27.6 43
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/8 D 3 17.9 465
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-6 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/3 C 0 g 59
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 C 1 14.6 26
2020-01-31 2020-01-31 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/4 B 0 23.2g 187
2020-01-31 2020-01-31 Romme-7 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1660/10 B 3 29.2g 53
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 126
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Toreador Toreador   [v 8] 2640/11 B 0 g 41
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-1 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/8 D 3 18.6 154
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-2 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/5 C 0 g 27
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-6 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 5] 2140/10 D 0 16.7 1345
2020-01-18 2020-01-18 Romme-1 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/10 B 2 20.1 86
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/1 C 5 17.6 217
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 B 6 15.8 38
2020-01-14 2020-01-14 Romme-2 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/11 A 1 30.0 77
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 8] 2140/9 C 0 g 140
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/15 A 4 19.5 285
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/8 D 7 18.8 180
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/6 D 1 16.1 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se