V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Miller Miller   [s 3] 2140/3 0 19.9 105
2015-12-18 2015-12-18 Romme-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2160/12 4 20.5 83
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Heart Lini Heart Lini   [s 5] 2140/12 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 5] 2140/10 8 17.0 82
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Heart Lini Heart Lini   [s 5] 2140/2 6 16.0 213
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2140/9 2 17.8 55
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Miller Miller   [s 3] 2140/8 0 18.2 72
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Mr Mayday Mr Mayday   [h 3] 2160/8 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-7 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 2140/9 5 17.0 98
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Miller Miller   [s 3] 2140/10 2 17.9 446
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Obelix Skift Obelix Skift   [v 3] 2140/7 2 17.3 56
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 3] 2640/8 0 107
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2100/3 3 16.9 90
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 2140/9 8 15.7 49
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 4] 2140/6 6 14.2 215
2015-10-04 2015-10-04 Romme-6 Mr Mayday Mr Mayday   [h 3] 2140/8 0 g 528
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 4] 2140/5 1 12.9 31
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Satisfied la Marc Satisfied la Marc   [v 6] 1640/8 0 15.4 71
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 3200/11 C 1 15.3 78
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Miller Miller   [s 4] 2140/8 A 2 17.4 56
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/3 D 0 20.2g 56
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/10 C 0 18.0 214
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/7 A 1 14.3 16
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/11 C 4 15.9 321
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Miller Miller   [s 4] 2140/6 C 3 17.5 282
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/2 C 5 13.9 65
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/1 B 0 19.1g 45
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2140/2 D 3 17.3 99
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-11 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2100/8 D 3 14.6 478
2016-11-12 2016-11-12 Romme-10 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/2 C 0 22.3g 112
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2100/4 D 6 16.3 114
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/2 B 1 18.6 29
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/1 C 7 18.5 653
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/4 C 3 18.8 65
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 4] 2160/13 D 0 21.2g 329
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/6 C 0 15.0 216
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Calwin Calwin   [h 4] 2160/14 B 0 16.2 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2160/12 B 0 15.3 96
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/4 C 7 19.5 46
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2100/3 C 5 19.7 21
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/6 D str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Miller Miller   [s 4] 2140/11 C str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-1 Lowlife Lowlife   [h 4] 2140/4 C str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2640/2 B str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-9 Calwin* Calwin*   [h 4] 1609/10 D str
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2640/11 D 0 14.4 119
2016-09-07 2016-09-07 Bjerke-8 Calwin* Calwin*   [h 4] 2600/6 D 0 698
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Miller Miller   [s 4] 2140/8 D 5 16.3 247
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-10 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/4 C 0 16.3 41
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2100/4 A 0 14.0g 39
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2640/8 B 0 g 401
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-12 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2660/4 B 4 16.6 52
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-2 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/3 B 3 16.1 184
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 112
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/10 B 2 12.8 26
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Miller Miller   [s 4] 1640/12 C str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 1640/2 B 5 16.0g 81
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Inti Inti   [v 3] 2140/12 C 0 18.5 1666
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/5 D 7 16.0 700
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2140/3 B 2 12.9 52
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/5 C 3 18.0 300
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/5 A 4 15.9 60
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Ghost of Rock Ghost of Rock   [v 5] 2140/7 D 0 24.0g 417
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Inti Inti   [v 3] 2140/6 B 4 18.2 108
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/8 C 3 15.5 202
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 1640/1 A 0 g 27
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Miller Miller   [s 4] 2140/6 B 3 16.9 34
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Calwin* Calwin*   [h 4] 1640/9 C 0 17.4g 68
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Miller Miller   [s 4] 2660/5 C 1 20.0 45
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 1640/9 B 0 g 69
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2640/3 D 2 16.1 177
2016-06-10 2016-06-10 Romme-4 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/7 D 0 17.9 76
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-10 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 2140/6 B 6 16.7 40
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-4 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/6 C 0 15.5 208
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/9 D 5 15.9 224
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2100/10 D 1 16.6 73
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Blue Star Comet Blue Star Comet   [v 6] 2140/2 B 6 16.5 30
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Miller Miller   [s 4] 2160/13 C 7 17.3 314
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/7 D 0 14.9 451
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 464
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-10 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 2100/11 D 2 13.1 98
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Miller Miller   [s 4] 2140/4 D 6 16.7 103
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Calwin* Calwin*   [h 4] 2640/1 D 0 g 141
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 1640/11 D 0 18.5g 220
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2160/10 C 0 16.4 83
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-3 Miller Miller   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 381
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-1 Inti Inti   [v 3] 2140/8 D 0 18.9 479
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-11 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/8 B 0 17.7g 53
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/8 D 2 14.7 151
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 5] 1640/10 C 0 12.6g 135
2016-04-07 2016-04-07 Romme-7 Inti Inti   [v 3] 2140/1 D 0 20.9g 121
2016-04-07 2016-04-07 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 4] 2140/6 D 4 16.5 61
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/4 D 0 g 714
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/6 C 0 g 153
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2640/7 B 1 17.4 31
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/5 D 0 g 103
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-6 Mr Mayday Mr Mayday   [h 4] 2140/1 C 0 16.3g 83
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-11 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2160/7 C 0 23.1g 39
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Calwin* Calwin*   [h 4] 2140/4 B 1 16.3 22
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Miller Miller   [s 4] 2140/1 C 5 19.2 114
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-10 Oops Trot Oops Trot   [s 7] 2140/10 C 6 14.7 866
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2140/4 B 1 15.3 20
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 1660/4 D 0 g 174
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 2140/8 A 1 15.2 38
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-7 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2680/15 A 0 30.4g 84
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Dixon Dixon   [h 4] 2140/7 B 2 17.9 22
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Davici Davici   [v 4] 2140/1 B 1 16.9 22
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-5 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/1 D str
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-12 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/5 C 7 19.7 698
2017-11-01 2017-11-01 Åby-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2640/7 C 6 16.9g 72
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 1640/3 B 2 14.9 60
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Dixon Dixon   [h 4] 2140/1 C 3 18.4 61
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-9 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 1640/5 C 0 g 77
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 C 1 14.4 39
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2100/11 A 0 15.9 77
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-1 Fielding Am Fielding Am   [h 2] 1640/4 C 6 29.7g 55
2017-10-03 2017-10-03 Romme-10 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2140/10 A str
2017-10-03 2017-10-03 Romme-1 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 2160/11 D 0 g 380
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Fielding Am Fielding Am   [h 2] 1640/7 D 0 g 200
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 120
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/3 C str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Dixon Dixon   [h 4] 2140/5 A 6 18.4 60
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 1640/3 D 4 15.2g 345
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2100/3 B 0 16.7g 45
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2660/4 D 0 17.2 972
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Calwin Calwin   [v 5] 1609/11 D 7 15.9 358
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/4 A 0 g 13
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/9 C 2 14.0 90
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/5 C 1 14.6 26
2017-08-01 2017-08-01 Romme-3 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2140/4 C 0 g 379
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/11 C 0 12.6 639
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 2140/9 D 8 15.5 869
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 1640/7 B 0 11.6 875
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Datastrom Am Datastrom Am   [v 4] 2160/11 A 4 16.6 43
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 3] 1640/8 C 0 15.4 405
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/8 B 4 13.9 73
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2140/1 B 5 13.4 60
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 3200/13 A 0 16.2 38
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/6 D str
2017-05-19 2017-05-19 Romme-10 Calwin Calwin   [h 5] 2140/5 B 2 16.9 20
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 1640/11 D 7 28.7 763
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-8 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/5 A 3 13.9 31
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2660/9 B 1 15.6 22
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 5] 2140/9 B 0 g 248
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Calwin Calwin   [h 5] 2140/5 A 6 15.4 35
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 3180/14 C 0 14.3g 196
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 8] 1640/2 D 0 15.1 574
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 310
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Calwin Calwin   [h 5] 2140/9 A str
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 6] 2160/6 D 3 30.6 166
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/2 B 7 14.0 163
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 2140/9 D 0 13.6 253
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/6 B 4 13.7 90
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-10 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2640/3 B 0 16.0 145
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 1640/6 D 0 15.2 68
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 1640/7 B 4 13.2 37
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Al's Mintoo Al's Mintoo   [h 3] 2140/9 D 0 25.3g 75
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-10 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 2140/4 C 4 14.2 199
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/1 C 1 11.6 173
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-8 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 6] 2140/8 B 0 17.4 579
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 1640/9 C 1 13.8 128
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2140/13 B 5 15.8 30
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-1 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2100/2 B 0 15.6 15
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2140/7 D 2 15.5 90
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Miller Miller   [s 5] 2140/12 B 0 18.2 47
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/11 B 1 13.9 43
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Miller Miller   [s 5] 2140/6 B str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Jeppas Pronto Jeppas Pronto   [v 5] 2640/1 D 4 18.2 38
2018-12-29 2018-12-29 Romme-9 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/7 C 6 13.5 75
2018-12-29 2018-12-29 Romme-8 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/3 C 4 16.5 269
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/7 B 1 12.5 155
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-3 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 1660/8 B 1 29.5 18
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2660/13 B 0 16.8 102
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/2 C 1 31.0 222
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-3 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 2680/7 A 1 29.9 47
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Dixon Dixon   [h 5] 2160/3 D 2 17.5 177
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-1 Deliver Deliver   [h 2] 1640/2 D 5 17.9 143
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Dixon Dixon   [h 5] 2640/2 D 3 18.6 98
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-3 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/5 D 0 g 687
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Dixon Dixon   [h 5] 2140/2 C 0 g 34
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-8 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/1 D 0 g 436
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-7 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/1 C 5 15.7 81
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/12 A 5 16.7g 21
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Dixon Dixon   [h 5] 2140/7 C 4 17.8g 45
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/6 C 3 16.9 136
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/11 C 0 13.4 285
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Dixon Dixon   [h 5] 2140/5 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/7 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Beauty Leg Beauty Leg   [s 5] 2140/7 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2100/8 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-7 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2640/9 B 3 16.5 51
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Dixon Dixon   [h 5] 2640/13 C 5 19.5 256
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/1 C 4 15.0 93
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2160/4 C str
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/2 D 0 g 127
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-9 Dixon Dixon   [h 5] 2160/12 B 5 18.0 242
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/6 D 0 g 64
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/1 D 0 34.2 85
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 1640/6 D 3 13.1 134
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 1640/6 C 4 12.7 42
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-3 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 8] 2140/2 C 0 13.4 375
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-3 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2680/14 D 0 316
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/4 C 5 14.7 109
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-4 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 1640/8 B 4 27.4 490
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/4 D 3 15.4 267
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Dixon Dixon   [h 5] 2640/4 D 0 19.8 101
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 C str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-9 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 D 8 17.5 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2640/4 C 0 18.6 103
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Dixon Dixon   [h 5] 2140/5 C 0 g 32
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/15 B 4 14.9 65
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2140/1 D 8 28.8 217
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/8 C 3 14.0 142
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 8] 1640/2 B 0 12.9 41
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/5 C 4 16.0 134
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 4] 2160/9 C 3 31.5 104
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2140/5 B 6 16.6 60
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 8] 2140/11 C 0 16.7 102
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Guli Vitus Guli Vitus   [v 7] 2180/10 A 1 30.9 29
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2160/5 B 4 17.7 33
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/12 C 0 g 211
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2160/10 B 0 16.2 352
2018-04-08 2018-04-08 Romme-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 6] 2140/9 D 4 14.7 124
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-2 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 5] 2140/10 D 0 17.7 190
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Datastrom Am Datastrom Am   [v 5] 2100/15 B 5 16.5 191
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-2 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/10 B 0 g 43
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-3 Fielding Am Fielding Am   [v 3] 2140/8 D 3 17.5 32
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-7 Deliver Deliver   [v 3] 2100/7 C 4 17.1 355
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-4 Mellby Caddy Mellby Caddy   [v 8] 2680/12 C 7 17.3 1331
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/2 C 1 18.8 26
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/4 C 3 29.9g 222
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/8 C 1 17.4 277
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-10 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2180/7 B 3 28.7 83
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Someone Skift Someone Skift   [s 3] 2140/7 D 2 17.2 978
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/8 D 0 g 526
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Deliver Deliver   [v 3] 2609/4 C str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/2 B 4 18.5 1260
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/10 C 0 g 153
2019-10-19 2019-10-19 Romme-11 Toreador Toreador   [v 7] 2140/11 D 4 13.7 181
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 1640/2 C 5 12.9 143
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-9 Deliver Deliver   [v 3] 2140/12 D 0 17.2g 197
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-8 Toreador Toreador   [v 7] 2140/2 D 2 13.7 57
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/2 C 2 14.2 119
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-5 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1640/8 D 0 28.7g 184
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Deliver Deliver   [v 3] 1640/2 C 3 15.4 48
2019-09-19 2019-09-19 Romme-3 Toreador Toreador   [v 7] 2140/9 D 1 13.6 57
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1660/15 B 4 27.8 303
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-5 Deliver Deliver   [v 3] 2140/5 D 5 14.6 865
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/9 D 0 20.1g 198
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Guli Vitus Guli Vitus   [v 8] 2160/10 C 3 28.2 381
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Guli Vitus Guli Vitus   [v 8] 2640/6 C 0 29.1 461
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1660/4 A 5 27.4 43
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Toreador Toreador   [v 7] 1640/12 D 0 g 197
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2640/1 B 0 16.2 225
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-3 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/2 C 2 17.7 366
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2160/14 B 0 20.6g 524
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/5 A 2 28.0 41
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 1680/15 A 3 27.7 53
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-7 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2140/5 B 0 g 145
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/6 A 0 g 47
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-1 Ratata Skift Ratata Skift   [h 4] 2140/4 D 3 18.5 175
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/10 A 2 14.9 38
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-1 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/10 A 2 17.3 144
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-11 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 3140/3 C 0 15.6 198
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-1 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2160/13 B 8 17.1 836
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-3 Deliver Deliver   [h 3] 2140/2 D 3 16.2 404
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-7 Deliver Deliver   [h 3] 2140/11 A 0 18.6 222
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-3 Toreador Toreador   [v 7] 2640/4 C 0 g 44
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2660/8 C 0 15.6g 226
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Deliver Deliver   [h 3] 2140/7 B 4 17.3 68
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-6 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 1640/2 C 5 12.7 113
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-2 Eternal Space Eternal Space   [s 3] 2140/4 D 0 19.4 391
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-7 Dixon Dixon   [v 6] 2140/4 D 0 16.9g 299
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [h 3] 2140/7 D 4 15.9 451
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [v 7] 2140/6 B 3 13.7 102
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 7] 2140/13 C 6 13.8 1225
2019-05-02 2019-05-02 Romme-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2160/12 A 8 29.7 142
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-5 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2160/5 C 4 27.9 51
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-9 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/8 B 5 29.7 35
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-3 Sambuco Sambuco   [v 7] 2100/9 C 0 18.2 86
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-3 Sambuco Sambuco   [v 7] 1640/4 C 0 g 215
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-7 Dixon Dixon   [v 6] 2140/8 C str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 7] 3140/6 A str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 5] 2140/5 C str
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Sambuco Sambuco   [v 7] 2140/12 B 0 19.7g 966
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-9 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 6] 2140/8 C 0 17.4 1110
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-3 Boycott Boycott   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 100
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Spirou Skift Spirou Skift   [v 4] 2140/13 D 0 21.9g 69
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 5] 2140/8 B 4 18.4 39
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-12 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/10 B 1 16.9 101
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-10 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/11 D 5 15.1 947
2020-11-20 2020-11-20 Romme-2 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/10 C str
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-1 Pannacotta Doc Pannacotta Doc   [s 3] 2140/1 D 0 g 366
2020-10-31 2020-10-31 Romme-5 Deliver Deliver   [v 4] 1640/8 C 0 14.3g 111
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1660/11 A 4 27.2 498
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-3 Spirou Skift Spirou Skift   [h 4] 2140/5 C 2 16.6 41
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-9 Toreador Toreador   [v 8] 1640/10 C 0 12.6 172
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-7 Boycott Boycott   [h 4] 2160/5 C 0 g 81
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/3 D 0 16.3 872
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-3 Optimum Bankrobber Optimum Bankrobber   [v 3] 2140/1 D 5 17.9 347
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-10 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/1 B 0 21.6g 172
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/9 B 4 18.6 68
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/9 C 0 22.4g 214
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Boycott Boycott   [h 4] 2140/5 A 2 15.2 41
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/1 B 7 13.8 77
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-9 Deliver Deliver   [v 4] 2140/2 D 3 14.3 84
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-1 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/8 B str
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 5] 2140/6 C 3 16.6 27
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 4] 2140/9 B 1 15.3 57
2020-09-25 2020-09-25 Romme-9 Spirou Skift Spirou Skift   [h 4] 2140/9 D 3 18.6 82
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 5] 2100/6 B 6 17.3 52
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-7 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 4] 2100/8 B 4 15.4 25
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Deliver Deliver   [v 4] 2140/3 D 5 14.7 94
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 A 2 14.1 108
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-7 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/4 C str
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/9 B 0 g 480
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/1 D 0 18.1 1159
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/7 A 5 17.6 23
2020-08-28 2020-08-28 Bjerke-9 Dream Creation Dream Creation   [h 4] 2600/1 B 5 15.7 89
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-4 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/6 D 2 16.9 405
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-2 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 3] 2140/12 C 7 18.9 770
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/6 D 0 15.6 623
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-9 Dream Creation Dream Creation   [h 4] 2140/7 A 1 14.7 61
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-7 Follow the Stream Follow the Stream   [v 7] 2140/10 D 0 16.3 450
2020-08-08 2020-08-08 Åby-6 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/10 B str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2160/7 B 0 17.5g 1731
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Deliver Deliver   [v 4] 2140/6 C 0 20.8g 42
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Toreador Toreador   [v 8] 2140/7 B 0 15.6 56
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/12 B 8 17.1 328
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-1 Pannacotta Doc Pannacotta Doc   [s 3] 2140/11 C str
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-4 Toreador Toreador   [v 8] 1609/4 B 6 12.2 62
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/6 B 1 14.7 17
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/13 B 6 18.8 82
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 2160/11 A 3 28.0 34
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-8 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2640/4 C 4 15.7 1155
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/9 B 0 17.1 279
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-7 Toreador Toreador   [v 8] 1640/3 B 3 12.3 103
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/8 B 0 16.2 407
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/1 D 0 g 110
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-9 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/2 D 0 g 146
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/4 D 0 18.3 860
2020-05-11 2020-05-11 Romme-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/1 C str
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-6 Deliver Deliver   [v 4] 1640/10 D 0 13.5 920
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-6 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/4 D 4 14.4 421
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Toreador Toreador   [v 8] 1640/5 D 3 11.9 42
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 3180/14 B 5 28.4 1053
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-7 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/3 D 1 15.8 84
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-4 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 1640/8 C 4 14.8 391
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2100/10 B 0 16.0 346
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2160/13 A 0 28.2g 60
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/11 C 5 16.2 50
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-9 Toreador Toreador   [v 8] 2100/5 D 0 14.4 34
2020-04-12 2020-04-12 Romme-5 Deliver Deliver   [v 4] 2140/4 D 0 17.9g 276
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/5 D 3 15.0 551
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-3 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/10 D 5 15.1 1004
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/3 C 6 16.6 575
2020-03-31 2020-03-31 Romme-2 Guli Vitus Guli Vitus   [v 9] 2160/15 B 0 360
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 1640/7 D 0 16.9 988
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/1 C 5 17.5 115
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/1 C 2 26.6 60
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-5 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/6 D 6 16.6 267
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/3 D 3 17.9 82
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-9 Deliver Deliver   [v 4] 2140/9 D 0 g 629
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2160/14 C 2 28.1 25
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-8 Deliver Deliver   [v 4] 2140/2 C 1 16.1 20
2020-02-21 2020-02-21 Romme-6 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/9 C 1 27.5 73
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/3 D 1 18.6 73
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-8 Toreador Toreador   [v 8] 2140/10 B 0 16.9g 21
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-7 Sahara Storm Sahara Storm   [v 6] 2140/5 B 0 20.9 188
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-5 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 1640/4 C 5 18.0 709
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-5 Deliver Deliver   [v 4] 1640/10 D 3 13.9 264
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-1 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1680/7 C 4 27.6 43
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/8 D 3 17.9 465
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 C 1 14.6 26
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-6 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/3 C 0 g 59
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 126
2020-01-31 2020-01-31 Romme-7 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 1660/10 B 3 29.2g 53
2020-01-31 2020-01-31 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/4 B 0 23.2g 187
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Toreador Toreador   [v 8] 2640/11 B 0 g 41
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-1 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/8 D 3 18.6 154
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-6 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 5] 2140/10 D 0 16.7 1345
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-2 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/5 C 0 g 27
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/1 C 5 17.6 217
2020-01-18 2020-01-18 Romme-1 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2140/10 B 2 20.1 86
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-7 Toreador Toreador   [v 8] 2140/12 B 6 15.8 38
2020-01-14 2020-01-14 Romme-2 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 6] 2140/11 A 1 30.0 77
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-10 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 8] 2140/9 C 0 g 140
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/8 D 7 18.8 180
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-3 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/15 A 4 19.5 285
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 6] 2140/6 D 1 16.1 38
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-9 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 3160/8 C 0 84
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-3 Esprit d'Inverne Esprit d'Inverne   [v 5] 2660/12 A 8 18.5 1020
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-9 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 2140/7 B 0 15.2 283
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-5 Keeponrunning Keeponrunning   [v 3] 2140/5 C 7 17.6g 260
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-6 Brexit Night Brexit Night   [v 5] 2140/3 C 5 19.5 24
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-4 Boycott Boycott   [v 5] 2100/2 C 0 17.0 257
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-9 Uptown Skift Uptown Skift   [s 3] 2140/4 D str
2021-11-19 2021-11-19 Solvalla-6 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2140/6 C 1 14.2 96
2021-11-15 2021-11-15 Eskilstuna-4 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 2140/7 A str
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-2 Uptown Skift Uptown Skift   [s 3] 2140/2 C 4 17.7 425
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-6 Forcebewithyou Forcebewithyou   [v 5] 2140/7 B str
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-2 Keeponrunning Keeponrunning   [v 3] 2140/9 B 2 18.0 193
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-5 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 2640/10 A 4 16.3 52
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-4 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 7] 2200/9 A 1 13.7 20
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-2 Uptown Skift Uptown Skift   [s 3] 2140/11 C 7 17.6 1242
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-2 Keeponrunning Keeponrunning   [v 3] 2140/10 C 4 17.3 1523
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-8 Forcebewithyou Forcebewithyou   [v 5] 2140/5 D 0 15.2g 181
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-11 Spirou Skift Spirou Skift   [v 5] 2160/11 D 0 775
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-2 Uptown Skift Uptown Skift   [s 3] 2140/4 D 7 17.5 1127
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-1 Keeponrunning Keeponrunning   [v 3] 2140/5 D 0 17.1 810
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-1 Uptown Skift Uptown Skift   [s 3] 2140/10 D 6 19.1 279
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-6 New Song New Song   [s 6] 2140/5 D 0 g 505
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-8 Deliver Deliver   [v 5] 2100/7 D 6 14.7 285
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-2 Keeponrunning Keeponrunning   [v 3] 2140/4 D 7 19.8 704
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-7 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 7] 2140/7 C 2 11.9 92
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-6 Spirou Skift Spirou Skift   [v 5] 2100/1 C str
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-11 Above Ground Above Ground   [v 5] 2160/6 C 0 g 919
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-6 Deliver Deliver   [v 5] 2140/4 D 3 14.4 170
2021-09-01 2021-09-01 Solvalla-1 Keeponrunning Keeponrunning   [h 3] 2140/10 D 0 g 717
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-6 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 7] 2140/7 B 0 g 20
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-8 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2640/9 D 0 16.3g 1222
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-3 Spirou Skift Spirou Skift   [v 5] 1640/9 D 0 17.3g 72
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-9 Forcebewithyou Forcebewithyou   [v 5] 2140/3 D 0 20.7g 25
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-3 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 7] 2140/3 B 1 12.8 21
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-3 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2160/5 B 5 15.6 45
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-7 Deliver Deliver   [v 5] 2140/1 B 1 15.2 41
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-6 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 2140/3 A 1 16.1 21
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-6 Keeponrunning Keeponrunning   [h 3] 2140/8 D str
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-5 Spirou Skift Spirou Skift   [v 5] 2140/4 D 0 17.1 189
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-9 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2140/9 B 7 13.0 447
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-3 Deliver Deliver   [v 5] 2140/11 C 6 13.9 331
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-1 Keeponrunning Keeponrunning   [h 3] 2140/1 D 8 22.8g 220
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-3 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 7] 2160/5 D 4 14.1 95
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 6] 2140/6 D 4 15.1 81
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-4 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 3160/4 D 0 16.0 141
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-3 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 5] 2160/12 D 0 16.3 738
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-1 Ratata Skift Ratata Skift   [v 6] 2140/12 C 5 17.9 62
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-3 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2660/12 A 1 14.1 19
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-3 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 6] 2680/7 C 2 16.0 56
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-7 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 5] 2140/5 C 0 495
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-2 Undici Skift Undici Skift   [s 3] 2140/8 C 0 g 1664
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-9 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2140/2 D 0 1114
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-6 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 3] 2140/7 D 0 g 125
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-3 Deliver Deliver   [v 5] 2140/1 B 0 15.4 89
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-4 Ratata Skift Ratata Skift   [v 6] 2140/1 C str
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-2 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2140/10 A 0 13.9 48
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-1 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 3] 2140/5 D 6 18.8g 190
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-9 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 2640/7 A 1 15.0 35
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-11 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2140/12 D 0 18.7 147
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-9 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 6] 2140/12 C 6 14.5 62
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-1 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 4] 2140/5 A 0 17
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-11 Ratata Skift Ratata Skift   [v 6] 2140/3 B 2 16.3 53
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-9 Dream Creation Dream Creation   [h 5] 3140/5 A 2 15.1 55
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-7 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 6] 2140/10 D 0 14.7 1103
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-5 Ratata Skift Ratata Skift   [v 6] 2140/10 C 5 16.4 565
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-4 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2140/6 C 6 16.6g 586
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-8 Lilja le Soleil Lilja le Soleil   [s 4] 2140/1 D 2 15.9 468
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-3 Optimum Bankrobber Optimum Bankrobber   [v 4] 2140/2 B 0 16.8 131
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-9 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 1640/2 C 0 15.9 552
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-11 Deliver Deliver   [v 5] 2640/12 D 6 20.8 581
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2140/11 C 7 18.4 71
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Mr Gaga Mr Gaga   [v 7] 2140/3 C 0 17.7 44
2021-02-07 2021-02-07 Romme-8 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 7] 2140/4 C 5 28.2 132
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-11 New Song New Song   [s 6] 2100/4 D 4 16.9 50
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-7 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2100/8 D 6 17.6 1665
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-12 Ratata Skift Ratata Skift   [v 6] 2160/8 A 0 g 124
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-3 Optimum Bankrobber Optimum Bankrobber   [v 4] 2140/8 B 0 17.8g 65
2021-01-22 2021-01-22 Romme-9 Boycott Boycott   [h 5] 2140/3 D 3 17.5 52
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-8 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 1640/1 B 4 17.3 46
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-4 Deliver Deliver   [v 5] 2140/1 B 1 15.7 47
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-2 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2140/10 D 0 17.5g 747
2021-01-15 2021-01-15 Romme-5 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 7] 2140/2 B 2 28.2 61
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-3 Optimum Bankrobber Optimum Bankrobber   [v 4] 2140/3 B 2 17.4 23
2021-01-08 2021-01-08 Romme-3 Tjötta Godtfred Tjötta Godtfred   [v 7] 2140/5 C 4 29.1 212
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-9 Optimum Concinnity Optimum Concinnity   [s 6] 2140/1 D 7 17.5 78
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-7 Boycott Boycott   [h 5] 2140/4 B 3 17.2 30
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-5 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2140/5 C 5 17.3 162
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-4 Optimum Terminator Optimum Terminator   [v 5] 2140/3 B 0 g 45
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-3 Deliver Deliver   [v 5] 2140/12 B 4 14.9 46
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-5 Henessi Hill Henessi Hill   [s 4] 2100/4 B 1 16.6 17
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-8 Uptown Skift Uptown Skift   [s 4] 2100/2 D 2 14.1 237
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-3 Lowely B.T.B. Lowely B.T.B.   [s 3] 2100/5 D 0 17.5 850
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-8 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 4] 2140/2 C 6 17.7 40
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-6 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 4] 2140/6 B 2 15.1 29
2022-08-26 2022-08-26 Romme-8 Aurora Show Aurora Show   [s 6] 2140/4 C 3 13.8 47
2022-08-26 2022-08-26 Romme-4 Brexit Night Brexit Night   [v 6] 2140/4 B 6 17.7 232
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-2 Eyesight Eyesight   [v 3] 2140/1 D 3 16.9 532
2022-08-22 2022-08-22 Romme-7 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 4] 2140/7 D 0 18.1 578
2022-08-15 2022-08-15 Romme-4 Selected News Selected News   [h 5] 3200/10 A 0 g 24
2022-08-15 2022-08-15 Romme-1 Sigel av Doc Sigel av Doc   [h 3] 2140/9 D 0 19.6g 118
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-1 Lowely B.T.B. Lowely B.T.B.   [s 3] 2140/5 B 4 18.1 323
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-6 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 4] 2100/1 B 2 14.7 32
2022-04-20 2022-04-20 Solvalla-7 Selected News Selected News   [h 5] 2140/8 B 2 12.8 27
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-3 Drill Drill   [h 4] 2140/9 C 2 16.9 42
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-1 Drill Drill   [h 4] 2140/7 D 1 17.4 20
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-7 Eldorado B. Eldorado B.   [h 8] 2140/2 C 0 14.5 138
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-9 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 8] 2100/6 A 2 14.5 50
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-6 Haymaker Haymaker   [v 3] 2140/6 A 3 17.4 44
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-4 Gooding B.T.B. Gooding B.T.B.   [s 3] 1640/11 B 0 15.1 169
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-6 B.B.Eight B.B.Eight   [v 6] 2140/2 B 1 16.6 17
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-4 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2140/3 D 1 18.2 37
2023-11-17 2023-11-17 Eskilstuna-5 Emothi Emothi   [v 4] 1640/12 B str
2023-10-27 2023-10-27 Romme-2 Victory Vulcanus Victory Vulcanus   [v 3] 2140/3 D 2 18.1 39
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-8 Wuhan Skift Wuhan Skift   [v 3] 2140/3 D 3 18.5 51
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-10 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2160/10 C 3 15.4 163
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-3 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/5 C 2 17.9 212
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-7 B.B.Eight B.B.Eight   [v 6] 2140/1 D 4 15.6 117
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-6 Emothi Emothi   [v 4] 2640/8 C 3 15.5 188
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-1 Gloria Gloria   [s 3] 2140/5 C 6 17.8 146
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-3 Gloria Gloria   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 338
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-2 Haymaker Haymaker   [v 3] 2140/3 B 2 17.1 61
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-1 Wuhan Skift Wuhan Skift   [v 3] 2140/4 D 0 21.4g 87
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-9 Emothi Emothi   [v 4] 2100/10 B 5 14.9 37
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-3 Eagle Hall Eagle Hall   [v 7] 2100/4 B 8 14.1 244
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-4 Field of Dreams Field of Dreams   [s 4] 2140/2 D 0 18.3 43
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-7 Lowely B.T.B. Lowely B.T.B.   [s 4] 2140/4 B 0 g 32
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-6 B.B.Eight B.B.Eight   [v 6] 2140/6 B 1 15.3 19
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-4 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/11 C 3 16.6 94
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-3 Dream Creation Dream Creation   [v 7] 1660/9 B 0 g 51
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-2 Haymaker Haymaker   [v 3] 2140/12 D 3 17.2 34
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-8 Victory Ares Victory Ares   [v 3] 2140/11 B 8 20.3 143
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-10 Emothi Emothi   [v 4] 2140/4 A 1 14.4 61
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-9 Delicious News Delicious News   [s 4] 2160/4 B 0 g 28
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-2 Victory Cash Victory Cash   [h 5] 2140/3 D 0 g 20
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-1 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/3 C 0 19.8 797
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-1 Killing Pace Killing Pace   [h 3] 2140/8 B 7 18.6 259
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-8 Lowely B.T.B. Lowely B.T.B.   [s 4] 2140/5 B 5 15.1 119
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-4 Molly Avant Molly Avant   [s 5] 2140/4 B 3 14.7 38
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-1 Emothi Emothi   [v 4] 2140/2 C 2 15.4g 76
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-8 Uptown Skift Uptown Skift   [s 5] 2140/3 D 0 g 569
2023-06-29 2023-06-29 Eskilstuna-6 Sandy at the Beach Sandy at the Beach   [s 3] 2140/10 C 6 17.9 206
2023-06-29 2023-06-29 Eskilstuna-5 Elin Avant Elin Avant   [s 3] 2140/12 B 1 17.7 300
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-6 Victory Caelus Victory Caelus   [v 5] 2140/2 D 4 15.9 196
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-1 Killing Pace Killing Pace   [h 3] 2140/9 C 0 17.8 111
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-8 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/10 C 0 14.4 1092
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-6 Gooding B.T.B. Gooding B.T.B.   [s 3] 2140/4 C 8 15.6 153
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-5 Delicious News Delicious News   [s 4] 2140/3 C 2 15.6 34
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-3 Emothi Emothi   [v 4] 2140/5 D 6 16.0 124
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-4 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2140/12 B 0 g 31
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-2 Gooding B.T.B. Gooding B.T.B.   [s 3] 2140/10 B 2 15.5 82
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-11 Victory Caelus Victory Caelus   [v 5] 2140/4 B 1 17.1 177
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-8 Forcebewithyou Forcebewithyou   [v 7] 1640/7 B 5 13.1 186
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-2 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/9 B 5 14.7 241
2023-05-23 2023-05-23 Eskilstuna-7 Jean P.Hill Jean P.Hill   [v 5] 2140/2 A 0 15.9 46
2023-05-23 2023-05-23 Eskilstuna-5 Emothi Emothi   [v 4] 1640/4 B 1 15.8 397
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-10 Delicious News Delicious News   [s 4] 2160/10 A 1 16.2 56
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-9 Drill Drill   [h 5] 2140/2 D 0 g 141
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 Forcebewithyou Forcebewithyou   [v 7] 2140/13 A 0 15.7 401
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-7 Lilly Avant Lilly Avant   [s 4] 2140/2 D 3 14.6 231
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-3 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2140/10 C 0 19.5g 464
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-4 Sigel av Doc Sigel av Doc   [v 4] 2100/8 C 0 15.6 1057
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-1 Killing Pace Killing Pace   [h 3] 2140/6 D str
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-8 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 9] 2140/7 A 3 13.0 32
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-6 Lowely B.T.B. Lowely B.T.B.   [s 4] 1640/6 D 0 g 274
2023-05-05 2023-05-05 Rättvik-6 Selected News Selected News   [h 6] 1640/2 B 0 11.6 229
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-7 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/5 D 0 14.6g 767
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-5 Dream Creation Dream Creation   [v 7] 2140/6 D 0 13.6 696
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-3 Henessi Hill Henessi Hill   [s 5] 2140/5 D 0 14.9 358
2023-05-02 2023-05-02 Romme-6 Lilly Avant Lilly Avant   [s 4] 2140/6 D 4 17.1 124
2023-05-02 2023-05-02 Romme-3 Drill Drill   [h 5] 2640/1 C 2 15.7 89
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-4 Uptown Skift Uptown Skift   [s 5] 2160/13 D 0 15.8 1517
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-10 Gooding B.T.B. Gooding B.T.B.   [s 3] 2140/3 D 3 15.9 23
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-6 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/2 C 2 16.3 65
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-2 Gooding B.T.B. Gooding B.T.B.   [s 3] 2140/7 D 1 17.6 41
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-1 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/3 C 1 17.0 524
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-1 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/2 C 5 19.4 431
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-3 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/3 D 0 18.6 105
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-1 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/5 C 7 20.5g 562
2023-03-10 2023-03-10 Romme-3 Caughtredhanded Caughtredhanded   [h 3] 2140/1 D 0 g 213
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-1 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2140/2 B 0 17.2 88
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-5 Nyx le Soleil Nyx le Soleil   [s 4] 2140/1 C 0 19.3 242
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-1 Quintus Tooma Quintus Tooma   [h 3] 2140/3 D 6 19.4 265
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-12 Emothi Emothi   [v 4] 2140/10 B 4 18.1 43
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-4 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 5] 2640/9 C 3 16.9 38
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-9 Uptown Skift Uptown Skift   [s 5] 2140/4 C 6 16.8 375
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-5 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2140/5 C 6 16.4 110
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-2 Valencia Skift Valencia Skift   [s 4] 2140/2 D 0 22.9 80
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-6 Awesome Doc Awesome Doc   [v 4] 2640/4 B 4 22.2g 98
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-6 Uptown Skift Uptown Skift   [s 5] 2140/2 C 5 18.3 618
2024-07-03 2024-07-03 Lindesberg-1 Tiberius Victory Tiberius Victory   [v 3] 2140/4 C str
2024-07-01 2024-07-01 Mantorp-2 Killing Pace Killing Pace   [v 4] 2160/11 B str
2024-06-21 2024-06-21 Hagmyren-3 Ekas GazaGaza Ekas GazaGaza   [s 3] 2140/4 C 4 15.0 325
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-6 Ekas GazaGaza Ekas GazaGaza   [s 3] 2140/3 B 2 15.7 26
2024-05-30 2024-05-30 Örebro-2 Tiberius Victory Tiberius Victory   [v 3] 2100/4 B 4 14.8 82
2024-05-30 2024-05-30 Örebro-1 Panne de Mi B.T.B. Panne de Mi B.T.B.   [v 3] 2140/6 B 5 17.1 204
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-6 Uptown Skift Uptown Skift   [s 6] 2140/5 B 1 15.7 34
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-3 Esprit Kronos Esprit Kronos   [v 4] 2140/6 C 3 16.6 42
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-1 Panne de Mi B.T.B. Panne de Mi B.T.B.   [v 3] 2140/1 C 4 17.3 173
2024-05-15 2024-05-15 Solvalla-1 Ekas GazaGaza Ekas GazaGaza   [s 3] 2140/7 D 3 15.2 153
2024-05-14 2024-05-14 Eskilstuna-4 Wuhan Skift Wuhan Skift   [v 4] 2140/7 D str
2024-05-14 2024-05-14 Eskilstuna-1 Tiberius Victory Tiberius Victory   [v 3] 2140/1 B 1 16.4 64
2024-05-08 2024-05-08 Solvalla-1 Tiger Victory Tiger Victory   [h 3] 2140/2 C 7 19.3g 151
2024-05-02 2024-05-02 Lindesberg-5 Ekas GazaGaza Ekas GazaGaza   [s 3] 2140/1 D 0 g 129
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-2 Tiberius Victory Tiberius Victory   [v 3] 2140/8 D 3 17.0 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se