V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Åmål var värd för onsdagens V86® men travfesten kom av sig när ett dödsfall inträffade i den sjätte avdelningen. K..


Åmål var värd för onsdagens V86® men travfesten kom av sig när ett dödsfall inträffade i den sjätte avdelningen. Kort efter start hände något med Rulle Roc som enligt kusken Per Lennartsson inte blev kontaktbar. Hästen stannade och föll ihop död på banan varpå loppet blåstes av.
– Det var något som brast. Redan 100 meter innan hästen stannade förstod jag att det inte skulle gå väl. Det kan hända oss människor också att något inne i kroppen brister. För mig är det ingen fara men för kretsen kring hästen är det förstås väldigt tragiskt, sa Per Lennartsson.
Rulle Doc, som tränades av Oskar J Andersson, blev sex år och sprang in 397 200 kronor.
– Jag mår inte alls bra just nu. Det här var en häst som alltid var pigg och glad och älskade livet. Nu tvingas vi åka hem utan vår kompis. Jag har varit med om något liknande en gång tidigare som anställd, men det här var första gången det hände mig som tränare, sa Oskar J Andersson.

Trippel för Goop och världsrekord av Samedi
Loppet kördes om som sista lopp på V86 som blev favoritbetonad den här kvällen. Faktum var att samtliga vinnare vanns från ledningen på 800-metersbanan. Björn Goop tog tre segrar och fick en ny chans i den sjätte avdelningen med Belgique, som hade galopperat när loppet blåstes av. Nu skötte sig hästen prickfritt och öppnade snabbt från springspåret till ledningen. Carl Johan Jepson utmanade över upploppet med Iconic och blev närgången till slut, men Belgique höll undan precis.
Innan dess hade Björn Goop först vunnit med Samedi i V86-2, som faktiskt slog världsrekord för femåriga och äldre ston på 800-metersbanan med tiden 1.16,8 över distansen 3280 meter. Goop sände Samedi tidigt till ledningen och ryckte undan med några längder genom slutsvängen. Över Åmåls korta upplopp på 105 meter var det sedan ingen som kunde hota.
– Hon tvekade i själva startögonblicket men när hon sedan kom iväg öppnade hon ganska bra. Sedan var hon väldigt stark och klarade distansen på ett bra sätt. Hon var duktig och rejäl, berömde Goop.
Bakom egentränade Head Of State snuvade Goop konkurrenterna på ledningen när hästen öppnade mycket snabbt och tog hand om ledningen. Sedan hade Head Of State inga problem att hålla undan till en lätt seger.

Dyrköpt överlägsen seger
V86 inleddes med att storfavoriten Par View tog årets första seger för Kim Eriksson efter att ha öppnat snabbt och tagit ledningen in i första kurvan. Sedan hade den Erik Killingmo-tränade hästen inga problem att glida ifrån till en smått överlägsen seger på tiden 1.14,3/2480a. Förstapriset var 125 000 kronor.
– Han är läcker och var ännu läckrare sista varvet. Det fanns krafter kvar, sa Kim Eriksson som dock fick tre dagars avstängning och 8250 kronor i böter för snäv körning som grovt stört medtävlare (High Flyer) till galopp.
– Det var tajt i första sväng, kommenterade High Flyers kusk Erlend Rennesvik.

Uppvisning av överlägsen Racing Brodda
I kallblodsloppet, V86-3, blev det en mycket lätt seger för omgångens största favorit King Svarten som tog tredje raka fullträffen tillsamman med Vemund M Drolsum.
Och i Gulddivisionen, V86-4, bjöd Racing Brodda på en häftig uppvisning när hon bollade med konkurrenterna. Det blev en rejäl körning inledningsvis där hon öppnade snabbt till ledningen, innan Test Drive kördes offensivt och pressade sig förbi ut på den första långsidan. Men det var bara temporärt då han släppte omgående när Magnus A Djuse gled ut med Racing Brodda och fick direkt återta kommandot. Sedan stod toppstoet i en klass för sig och svarade för en topprestation när hon ryckte undan genom slutkurvan och vann överlägset. Segertiden blev 1.11,9/1680a, och förstapriset var 150 000 kronor.
– Jag ryckte tussarna i sista sväng och fick ett väldigt bra svar. Då stack hon undan och kändes fin. Det var stabilt och bra hela vägen, sa Magnus A Djuse.

Ytterligare spets och slut-vinnare gav jackpot
Spets och slut var även segerreceptet för André Eklundh-tränade Theycallmesixten, som höll undan i V86-6, samt Immigrant Am, som lyckades hålla upp ledningen från innerspåret i den avslutande avdelningen och då var mycket vunnet. Den Ulf Stenströmer-tränade hästen såg jättefin ut i täten när han enkelt gled undan till slut för Dwight Pieters.
Åtta rätt på V86 gav 1 265 kronor, sju rätt gav 19 kronor och det blev ingen utdelning på sex rätt. Därmed blir det jackpot på V86 nästa onsdag då omgången avgörs i Tingsryd. Enligt ATG:s beräkningar kommer det då att ligga elva miljoner kronor i potten för åtta rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


I Elitloppet blev det en sjätteplats för Vivid Wise As. Stallkamraten Vernissage Grif slogs ut i försöket efter att ha galopperat från..


I Elitloppet blev det en sjätteplats för Vivid Wise As. Stallkamraten Vernissage Grif slogs ut i försöket efter att ha galopperat från start. I de senaste upplagorna av Jämtlands Stora Pris har det gått bättre. Vernissage Grif har vunnit loppet två år i rad och utöver hästens imponerande prestation bjöds publiken i fjol på en spektakulär upplopps-show. Redan 100 meter från mål höjde Alessandro Gocciadoro båda armarna i skyn och vilt vinkande och applåderande lät han Vernissage Grif sköta sig själv in i mål. Om det blir segergest även i år avgör Always Ek (V75-6), som enligt sin tränare kommer till Östersund i absolut toppform.
- Han har vunnit grupp I-lopp under sin karriär och tagit flera segrar på Vincennes, men jag vill ändå påstå att han är bättre just nu än vad han någonsin tidigare har varit. Senast i Rom så slog han nytt banrekord och den tid (1.09,8/1 640 auto) han gick den dagen gjorde han med lätthet, säger Alessandro Gocciadoro till sulkysport.se.
Sjuåringen gör sin andra start i Sverige. Förra året galopperade han som fastlåst på innerspår i slutkurvan av Åby Stora Pris. På lördag startar han med nummer nio bakom bilen.
- Startspåret är jag nöjd med och får han en bra resa i det här loppet så är jag trygg med att han kommer stå för en riktigt bra prestation.

”I sitt livs form”
På söndag är det Bjerke som arrangerar V75® och huvudnumret är Oslo Grand Prix med cirka en miljon kronor till vinnaren. Titelförsvararen Stoletheshow bär favoritskapet, men Alessandro Gocciadoro har en stark utmanare i Banderas Bi (V75-7). I sin senaste start vann han tröstfinalen av Gran Premio della Lotteria på fina kilometertiden 1.09,4 - två tiondelar snabbare än Vernissage Grifs segertid i stora finalen.
- Jag räds inte uppgiften för det finns så mycket kraft i den här hästen. Hanterar han bara resan till Norge väl så kommer han prestera på en hög nivå, säger Alessandro Gocciadoro.
Spår åtta bakom startbilen är inget önskespår, men inte heller något som får Alessandro Gocciadoro att ge slaget förlorat.
- Han har fått ett dåligt startspår, men jag tror faktiskt att hästen är i sitt livs form. Det är en väldigt stark häst som inte är beroende av någon speciell position. Får jag chansen kommer jag söka mig fram utvändigt om ledaren så fort som möjligt, men annars klarar han av att anfalla bakifrån också.

Laddar mot ledningen
Alessandro Gocciadoro har fler spännande hästar till start inom V75 både på lördag och söndag. Dessa kommenterar han enligt nedan till sulkysport.se:

Lördag
- Doctor Gio (V75-1) är en väldigt stark häst vilket han bevisade senast i Gävle. Den här gången kommer jag köra honom med skor av två anledningar. Dels för att jag vill spara lite på hans hovar, men även för att han kan öppna snabbare från start när han tävlar med skor och jag kommer göra ett försök att nå ledningen. Lyckas vi inte med det vill jag ha positionen utvändigt om ledaren för det är inget som hästen räds över huvud taget. Just det här med att han kommer gå med skor nu är ingen stor sak utan han har gjort många starka insatser även med skor. Det finns många hästar som är betydligt mer påverkade av att behöva tävla med skor än vad Doctor Gio är.
- Bon Jovi Jet (V75-3) var jag inte alls nöjd med senast på Vermo. Vi hittade ett litet sår på honom efter loppet som kan ha satt ner honom, men allt är bra nu igen och hästen tränar starkt. Jag tycker inte man ska döma honom på senaste insatsen utan det här är en stark häst som vunnit många lopp och som ska kunna hävda sig i klassen. Från ett bra utgångsläge kommer jag göra ett försök att nå ledningen så får vi se efter det sedan hur jag ska lägga upp loppet om vi lyckas ta oss dit.

Söndag
- Clarissa (V75-4) trampade sig senast på Åby och var inte alls sig lik den dagen. Gången innan på Färjestad kändes hon helt underbar och jag är säker på att hon ska kunna prestera på samma nivå här som hon gjorde den dagen. Spår sju är inget som hindrar henne då hon inte är beroende av någon speciell position och jag är säker på att hon kan hävda sig bra i det här loppet.
- Synergy (V75-5) tycker jag gick väldigt bra i Sweden Cup. Han fick aldrig fritt spurtutrymme i finalen och gick i mål med sparade krafter. Hästen kan öppna väldigt snabbt och även om han har snabba hästar på insidan så kommer jag göra ett ordentligt försök att nå ledningen eller komma ner i rygg på ledaren.
- Doge As (V75-6) var en av mina bästa treåringar under fjolåret och slutade trea i finalen av Orsi Mangelli. Hästen har haft problem med andningen, men nu har vi äntligen kommit till rätta med de problemen. Han är inte beroende av någon speciell position och jag vill ge honom en god upplevelse här för han kommer säkert vara ännu vassare nästa gång.

Kanal 75


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen n&au..


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen när Sverige firade 500 år.
Det var första gången som Solvalla-tränaren var på plats på Gärdet i Stockholm som i år besöktes av rekordpublik – 55 000 personer. Dessa fick njuta av galopptävlingar, hattparader och musikuppträdande av Linda Bengtzing samt mycket mera.
– Det här är otroligt bra reklam för hästsporten när det kommer så mycket folk. Jag är positivt överraskad och måste säga att det var ett väldigt fint arrangemang. Det var en härlig stämning runt banan där många hade picknick och trivdes, säger Timo.
Vad det till och med bättre än Elitloppet?
– Jag säger inte att det var bättre, men det var heller inte sämre. Det var väldigt trevligt allting.

”Fantastiskt fin i comebacken”
På lördag är Timo Nurmos högaktuell som tränare till fyra hästar i V75 som avgörs i Östersund. En av dessa är elitloppshästen Brother Bill som startar i Jämtlands Stora Pris med 600 000 kronor till vinnaren. När vi träffade Nurmos på Nationaldagsgaloppen delgav han senaste nytt om hästarna. Vi tar dem i tur och ordning där fler av dem är hårt betrodda på lördag.
– Isabelle Cash (V75-4) var fantastiskt fin i comebacken där hon var tvåa från dödens mot vinnaren som smög med bakom. Hon hade inte startat på länge eftersom hon var sjuk i fjol höstas och hade slem i sina lungor. Hon fick medicin i tre veckor och fick vila länge innan hon kunde börja träna igen. Jag tycker mycket om den här hästen som har både styrka och snabbhet, bra skalle, och en härlig gång. Det känns i träningen att hon har gått mycket framåt med loppet i kroppen och jag är väldigt nöjd med henne i jobben. Tråkigt läge med spår åtta bakom bilen men hon kommer att göra ett bra lopp. Barfota runt om och jänkarvagn igen, och eventuellt goggles som senast, säger Nurmos.
– 2 De Facto (V75-5) hamnade långt bak från början i lördags och fick sedan inte travet att flyta riktigt i kurvorna. Han sprang och slog på sig lite på sina bakknä i svängarna som är lite speciella i Eskilstuna och enligt kusken hade han krafter kvar. Hästen hann aldrig att bli trött och därför provar igen redan nu på lördag. De krafterna som han gick i mål med hoppas jag kan vara till nytta nu istället. Allt har verkat normalt efteråt och han har fått ett fint läge och den långa distansen är inga problem. Vi ändrar ingenting och kör barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.

Klarade inte övernattningen inför elitloppet
– 5 Brother Bill (V75-6)
klarade på nytt inte av övernattningen inför elitloppet, även om det var lite bättre än förra året. Han trivs inte med att övernatta borta och blir alldeles för nervös och enligt skötaren så åt och drack han dåligt. Hästen trivs bäst när han får vara hemma i sin box och i sin hage och med ”Freddans” (skötaren Fredrica Sandberg) rutiner som han älskar. Jag tror inte att han sov många minuter och han var väldigt spänd och det fanns inga krafter till loppet. Veterinären gick igenom hästen efteråt och hittade ingenting att anmärka på, varken när det gäller halsen, böjprov eller blodproven. Han verkar också helt normal i lugna jobb och vi provar igen. Nu blir det ingen övernattning borta utan han får sova hemma i sin box och så åker hästarna iväg tidigt lördag morgon. Jag hoppas att han har återhämtat sig och är lika bra som han var i årsdebuten. Jag tycker även att medeldistans är hans bästa distans och är allting normalt så duger han bra i sådana här lopp. Det blir inga ändringar utan barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.
– 4 Hoboken Am (V75-7) var väldigt fin i årsdebuten senast där hon spurtade jättebra som tvåa. Hon hade för långt fram till ledaren och hann aldrig att bli riktigt trött så det fanns lite krafter kvar i mål. Normalt sett borde hon bara gå framåt när hon fick en genomkörare eftersom hon inte hade startat på länge. Hon har känts fin i jobben efteråt och har fått träna på istället när hon inte kom med i ett lopp i Stoeliten som jag hade anmält henne till under elitloppshelgen. Bra läge här bakom bilen och hon är snabb från början. Barfota runt om och öppet huvudlag igen, men nu blir det jänkarvagn när det är autostart, säger Timo Nurmos.
Vem tycker du är bästa chansen på V75?
– Det är svårt att säga, men jag tycker att alla fyra har lite chans.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publ..


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publikrekord.
Stockholm bjöd på perfekt picknickväder. Förutom galopptävlingar kunde publiken njuta av ponnylopp, hattparader, käpphästar, musik med Linda Bengtzing på scen, och mycket mera.
ATG erbjöd spel och i fokus var spelformen V4.
Blågult inledde då DDQS Super Trouper dominerade V4-1 från start till mål tillsammans med Elione Chaves i blågula hästägarfärger. Green Backspin försökte utmana över upploppet men DDQS Super Trouper höll säkert undan på den snabba gräsbanan. Elin Roberts tränar vinnaren.
Ledning från start till mål blev det även i V4-2 där Ulrika Holmquist höll i gång Sir Walter som var mycket tapper över utmanande 2 750 meter på gräset. Den elvaårige valacken, som tränas av Susanne Sivrup-Rosenqvist, såg mycket löpsugen ut hela vägen och visade på nytt att han gillar att tävla inför storpubliken på Gärdet.
- Han är ingen stayer men hade låg vikt i dag. Hästen älskar att vara här, han vann även när vi var här för tre år sedan, sa segerjockeyn Ulrika Holmquist.

Lång väntan på målfoto
V4-3 bjöd på en rafflande avslutning där tre hästar var i princip lika i mål. Efter en lång granskning visade målfotot att Scytale fick nosen först före Gift Of Youth och Gin.
I segersadeln satt Alina Öhgren och tränar vinnaren gör Annette Stjernstrand.
- Turen var på vår sida. Det var väldigt spännande att vänta på resultatet, sa Alina Öhgren.
Favoriten Double Ux var starkast i V4-4 tillsammans med Anna Pilroth och kopplade greppet sista biten före Hawthorn.
- Fantastiskt roligt att vinna, han fick ett tungt löp och behövde vara extremt bra, sa tränaren Tobias Hellgren.
Fyra rätt på V4 gav 9 571 kronor till 97 vinnare.

Njöt av publiken
Nationaldagen bjöd även på ett montélopp (travridning) och från rygg ledaren öppnade det upp sig för Zack Bris som kunde spurta hem segern på innerspåret tillsammans med Nathalie Blom, som bjöd på en härlig segergest.
- Han tyckte det var fantastiskt kul med publiken. Det här bland det här roligaste och häftigaste jag vunnit, ändå har jag vunnit på V75 och i Frankrike, sa Nathalie Blom efter skrällsegern inför jättepubliken mitt inne i Stockholm.
- Jag är chockad, hälsade tränaren Kevin Svedlund från sin semester på Kreta.

Trippel för Hagman-Eriksson
Dagens största prischeck delades ut i Sheikh Zayed bin Sultan al Nahyan cup där vinnaren Muna May belönades med 125 000 kronor. Precis som i fjol blev det trippelseger för tränaren Maria Hagman-Eriksson som kunde räkna in Ayman som tvåa och Djelano som trea.
- En dröm, riktigt roligt inför denna publiken, kommenterade Maria Hagman-Eriksson.
I segersadeln satt Angelika Berg.
Marion af Sten och Ella Forsmark forsade fram i ponnyloppet och vann överlägset till publikens jubel.
- Det gick jättefort, hon var jättetaggad och tyckte det var jättekul när hon såg hur mycket människor som kollade på henne, sa Ella Forsmark.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V8..


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V86 är klockan 19.20 och det är V75-lopp den här aftonen på 800- meters-banan. En som väljer att resa långt då det är rikstoton med samma fina prispengar som det är på lördagarna, är Lars I Nilsson. Han gör den cirka 50 mil långa resan från Jägersro till Åmål och kommer med fyra hästar som samtliga är högaktuella.
– Det är en tur på runt fem timmar utan stopp men jag tycker det är värt att göra den här resan när det är V75 och hästarna är i form, kommer från bra prestationer och har bra lopp. Eftersom det är i Åmål mitt i veckan så misstänkte jag att det inte skulle bli lika knivskarpt motstånd som det är på lördagarna. Det är nästan alltid hög kvalitet men på lördagarna brukar det vara tolv jämngoda hästar med i loppen, nu är det lite mer ihåligt och ojämnt. Dessutom blev varken Silverdivisionen eller Gulddivisionen fulla, säger Lars I Nilsson.

Bra comeback och framåt med loppet i kroppen
Jägersro-tränaren hade en härlig tävlingsdag på hemmaplan för några veckor sedan när han tog ett hattrick på V64 och blev hundraprocentigt på Kristi himmelsfärdsdagen. Två av segerhästarna var Sweetman och Aramis Face, som båda startar i V86. Men vi går igenom hästarna i tur och ordning och börjar med A Good Point som var tvåa senast och nu har ett lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll på tre månader.
– 10 A Good Point (V86-1) blev kastrerad under uppehållet och fick en träningsperiod med tryckvagn. Han hade bara fått ett snabbjobb inför senast och det var lite av en spontananmälan av mig. Det fanns inte så många lopp att välja på och det visade sig att han hade bra form direkt. Han tog ledningen och släppte till Romero och hängde med bra i en snabb avslutning efter 1.09,3 sista 500 metrarna. Han ska kunna gå framåt med loppet i kroppen och det här silverdivisionsloppet är väl inte det tuffaste som har körts, även om det alltid är bra hästar med. Visserligen är väl bakspår på en 800-metersbana kanske ingen fördel, men distansen är ju 2400 meter så det finns tid att komma in i matchen. Jag tycker att han ska räknas tidigt, säger Lars I Nilsson.

”Betyder mycket för mig och berör mycket – han är viktig”
I den fjärde avdelningen, tillika Gulddivisionen, kommer stallets stjärna Sweetman till start igen. Han vann enkelt på Jägersro senast efter att ha körts till ledningen, och man märker på Lars I Nilsson att hästen ligger honom extra varmt om hjärtat.
– 7 Sweetman (V86-4) betyder mycket för mig och det är han som har burit stallet så att vi har fått tävla och vinna på V75 de senaste åren. Det är klart att man håller honom väldigt kär och han är alltid jätteduktig och har hållit en hög nivå. Jag tycker fortfarande inte att han är färdig ännu och han berör oss och är viktig för oss. Han har ju skämt bort oss och alltid varit smidig och fräsch och alltid varit tålig. Även om han är några år äldre nu så är han förhållandevis fräsch och får han bara mat och vatten så trummar han på, säger Lars I.
– Senast kom han till ledningen och ledde hela vägen. Han var inte jättetrött efter loppet och han har kommit fint ur det loppet. Hästen har känts jättefin efteråt men det gjorde han även innan senaste loppet. Det hade blivit lite långt mellan starterna beroende på att han inte hade kommit med i loppen. Han hade varit förstareserv hit och dit och det var svårt att hitta bra lopp åt honom, samtidigt som man inte vill åka alldeles för långt för att starta.
Vad säger du om den här uppgiften med spår sju bakom bilen över kort distans?
– Läget är lite onödigt långt ut på vingen men han är ju snabb iväg och vi får prova framåt. Dom säger att spår ett till tre inte är de bästa spåren eftersom starten kommer tidigt ur svängen, så spår sju är kanske inte lika illa som vanligt. Kommer fyra, fem och sex förbi de invändiga hästarna direkt så kan han komma fram lite lättare. Vi måste prova framåt och Sweetman är ju alltid Sweetman och honom tror jag alltid på. Vi ändrar ingenting.

”De är mina två bästa chanser på V86”
I den sjunde avdelningen selar tränare Nilsson ut Eton Degato som visade full form då han höll tappert som tvåa efter ett tufft lopp senast.
– 5 Eton Degato (V86-7) hade spår åtta bakom bilen senast och det blev tredjespår genom första sväng fram till dödens. Han krigade på bra och fullföljde starkt, och gången innan satt han fast invändigt. Han hade varit ute i Kungapokalskvalen innan dess där han gjorde det bra, men eftersom det luktade dödens igen så ville jag att han skulle få ett snällt lopp då och få springa på innerspår.
– Nu har han ett bra läge med spår fem bakom bilen och han är rask ut. Senast laddades han inte från spår åtta och han kan öppna väldigt mycket bättre. Han öppnade exempelvis jättebra i kvalen till Kungapokalen där han fullföljde bra, med tanke på vilka hästar han mötte och vilken rutin han har. Jag tycker att Eton Degato är en av mina bästa chanser, säger Lars I Nilsson.

”Har bra läge, är snabb ut och trivs i ledningen”
Men Jägersro-tränaren har ytterligare en het chans i den avslutande avdelningen på V86 och det är Aramis Face som efter två raka segrar aldrig fick chansen senast och blev fast med krafter kvar som fyra.
– 3 Aramis Face (V86-8) hade vunnit två raka från ledningen och eftersom det bara var sex dagar mellan loppen inför senast, så var det antingen att välja på dödens eller tredje invändigt. Kusken valde det sistnämnda och när ledaren avslutade sista 500 metrarna efter 1.09,4, så var det svårt för någon att sitta pullandes över mållinjen. Min häst var inte jättetrött i mål och det var nära att han fick rygg på ledaren, och då hade han nog varit tvåa i mål. Han har bra läge här och är snabb ut och trivs i ledningen. Nu är det 1600 meter så vi får prova det som går från början och det blir jänkarvagn på nu som tidigare, men senast var det vanlig vagn när det var voltstart. Jag tycker att han tillsammans med Eton Degato är våra bästa chanser på V86.

Michael Carlsson, Kanal 75


Avståndet mellan Östersund i Jämtlands län och Oslo mäter runt 57 mil på allmänna vägar.Nu till helgen blir det riktig..


Avståndet mellan Östersund i Jämtlands län och Oslo mäter runt 57 mil på allmänna vägar.
Nu till helgen blir det riktigt sommarväder på båda platserna– om man ska tro tidiga väderprognoser.
På lördag kan det bli upp emot 20 grader och sol i Jämtland. Till söndagen talar prognoserna om temperaturer runt 25 grader på Bjerkebanan i Oslo.
– Det är fina hästar rakt över i loppen hos oss och dessutom ser det ut att bli toppväder på det, säger sportchefen B-O Månsson på Östersundstravet.
Största loppet Jämtlands Stora Pris för den högsta klassen lockar med 600 000 kronor i förstapris. Ett lopp över 2140 meter som körs som V75-6 på lördagen.
Tre deltagare från årets elitlopp på Solvalla kommer till start i Östersunds största travlopp: Daniel Redéns Hail Mary, Timo Nurmos Brother Bill och australiensiske hästen Just Believe.

En miljon i Oslo GP
På Bjerkebanan i Oslo är tre svensktränade hästar med i Oslo Grand Pris. En miljon norska kronor är förstapriset i Norges största lopp där de svenska färgerna försvaras av Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos, Oscar L.A. från Joakim Lövgrens stall och Björn Goops Moni Viking.

Fotnot:
På lördagen startar V75 klockan 16.20, på söndagen drar V75-spelet igång redan klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Research Research   [h 5] 2140/1 1 15.7 20
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-1 Research Research   [h 5] 2140/8 3 15.3 47
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Research Research   [h 5] 2640/11 3 15.5 51
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Komnes Järven Komnes Järven   [v 12] 2180/10 0 32.5 967
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Research Research   [h 5] 2660/7 4 16.4g 68
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Regency Regency   [v 5] 2160/12 0 18.9 586
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Komnes Järven Komnes Järven   [v 12] 2160/13 0 30.8 724
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Research Research   [h 5] 2140/14 4 14.3 131
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 4] 2100/2 0 18.2 459
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Komnes Järven Komnes Järven   [v 12] 1660/8 6 28.7 146
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Regency Regency   [v 5] 2140/8 6 17.1 246
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-5 Mon Idole Mon Idole   [v 6] 2640/12 6 16.5 118
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Research Research   [h 5] 2100/7 0 15.2 60
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-3 Fredkulla Fredkulla   [s 3] 2140/3 0 42.9 737
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Research Research   [h 5] 2160/15 0 g 27
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-7 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 6] 2140/2 0 g 329
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Komnes Järven Komnes Järven   [v 12] 2140/9 0 31.9g 508
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Regency Regency   [v 5] 2140/8 6 17.8 108
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 4] 1640/5 4 16.5 304
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Research Research   [h 5] 2140/3 1 15.1 10
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 5] 1640/1 0 g 933
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-3 Research Research   [h 5] 2680/11 1 17.4 25
2015-10-04 2015-10-04 Romme-11 Regency Regency   [v 5] 2160/13 7 16.9 736
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-10 Fredkulla Fredkulla   [s 3] 2140/1 7 39.3g 296
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/5 D 2 106
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 1660/7 B 2 32.3 60
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Vijola S. Vijola S.   [s 3] 2140/1 D 7 43.9g 353
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2140/15 B 2 16.9 265
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/7 D 5 16.8 181
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/7 B 2 18.9 47
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/1 D 6 19.0 326
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2180/15 A 2 30.9 84
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2140/4 C 4 16.1 648
2016-12-10 2016-12-10 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/9 D 0 16.9 600
2016-12-10 2016-12-10 Romme-1 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/12 C 4 18.8 64
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/4 D 0 16.0 147
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2160/12 A 0 17.5 83
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-1 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/5 D 4 17.9 236
2016-11-24 2016-11-24 Romme-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 1660/8 C 1 30.1g 80
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2140/5 D 2 15.5 830
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2180/10 B str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/2 D 0 g 435
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2140/9 C 3 17.6 613
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/4 D 2 16.8 100
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/7 A 1 15.6 28
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2160/11 C 6 17.7 714
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 4] 2140/1 D str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Vijola S. Vijola S.   [s 3] 2140/3 C 6 39.7 340
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/2 A 4 15.5 366
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2080/5 D 6 34.6 165
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2100/8 B 5 18.9 92
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2140/4 C 6 17.9g 117
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/1 D 0 g 276
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-12 Money Never Sleeps Money Never Sleeps   [h 5] 1640/2 D 0 17.9 79
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Research Research   [h 6] 1640/7 B 0 12.6 95
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/4 D 0 200
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Regency Regency   [v 6] 2640/11 D 0 17.4 874
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-10 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2660/11 D 0 33.5 341
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Research Research   [h 6] 1640/7 B 4 13.7 23
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-9 Regency Regency   [v 6] 2140/7 D 8 16.8g 379
2016-08-16 2016-08-16 Romme-6 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2160/3 D 0 33.2 498
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Going Ville Going Ville   [v 6] 2140/5 C 0 14.4 164
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-1 Aramis Amok Aramis Amok   [h 3] 2100/8 B 2 18.0 267
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Tigern Tigern   [v 8] 1640/6 D 8 36.7g 357
2016-07-23 2016-07-23 Romme-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/9 B 1 33.0 43
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2180/8 C 0 g 37
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2640/2 D 1 33.5 220
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 5] 2140/2 D 0 369
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 1660/11 C 0 g 119
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/11 D 2 33.1 118
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-4 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2500/5 B 4 18.6 33
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/3 D str
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 4] 2140/12 C 7 19.4 300
2016-05-20 2016-05-20 Romme-8 Money Never Sleeps Money Never Sleeps   [h 5] 2140/8 D 5 16.9 172
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/2 D 0 g 360
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-7 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/1 D 0 g 81
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/3 C 0 166
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2160/4 C 6 27.7 603
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/1 D str
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/1 C 2 33.0 55
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Regency Regency   [v 6] 1640/8 B 6 16.8 131
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/2 D 6 34.2g 211
2016-04-07 2016-04-07 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/9 C 4 34.8g 19
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Research Research   [h 6] 2660/13 C 7 16.5 46
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-8 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2140/9 C str
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-3 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/2 D 6 33.6g 2960
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/3 C 2 33.7g 43
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Research Research   [h 6] 2140/6 C 4 15.0 23
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/2 D 0 33.9g 1648
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/13 A 5 34.5 218
2016-03-09 2016-03-09 Romme-4 Research Research   [h 6] 2140/11 C 1 15.6 28
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2640/5 D 4 35.4 327
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Kajsas Dyssa Kajsas Dyssa   [s 7] 2140/1 D 0 34.3g 130
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/1 C 5 43.0g 131
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-9 Research Research   [h 6] 1640/10 C 0 14.3 55
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Research Research   [h 6] 1640/8 A 1 14.7 38
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-5 Classe Ny Classe Ny   [v 13] 2140/2 D 0 35.5 1135
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2140/5 B 3 28.1 45
2017-12-15 2017-12-15 Romme-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 1640/7 C 1 25.8 141
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2100/9 C 0 22.3 64
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2100/4 D 7 17.3 197
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-6 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 3] 2160/11 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-5 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 1640/3 C str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 5] 2180/6 A 4 34.2g 21
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 1640/1 D 2 15.6 31
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 1640/8 B 3 16.2 31
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Research Research   [h 7] 2140/2 C 0 17.3 68
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-6 Komnes Järven Komnes Järven   [v 14] 2180/15 D 0 g 667
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-2 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2140/3 D 2 16.6 110
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Research Research   [h 7] 1660/10 C 0 14.1 112
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Research Research   [h 7] 2160/8 C str
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Komnes Järven Komnes Järven   [v 14] 2180/12 D str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 1660/13 A 3 28.7 94
2017-10-03 2017-10-03 Romme-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2180/15 B 0 29.5 123
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Komnes Järven Komnes Järven   [v 14] 1660/7 D 7 31.0 52
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-4 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 1640/3 C str
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-1 Research Research   [h 7] 2140/1 D str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2140/4 A 1 29.5 39
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-7 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2140/1 D str
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-6 Research Research   [h 7] 1640/10 D 0 14.5 93
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Faxmar Faxmar   [v 5] 2080/1 D str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-1 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2500/5 C str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-9 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 3160/9 D 6 16.2 810
2017-08-28 2017-08-28 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2640/9 C 3 28.4 140
2017-08-19 2017-08-19 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2140/14 A 4 30.9 86
2017-08-08 2017-08-08 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2660/13 A 2 31.1 25
2017-08-08 2017-08-08 Romme-3 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 2140/8 C 6 20.4 315
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Viktor Danoi Viktor Danoi   [v 7] 2640/2 D 4 18.3 58
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-5 Faxmar Faxmar   [v 5] 2140/4 C 0 g 171
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Faxmar Faxmar   [v 5] 2180/14 D 0 36.1g 327
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2140/7 D 0 15.4 240
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/7 B 1 16.0 54
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/5 D 1 17.3 28
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2160/5 A 0 33.0g 39
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-7 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/10 C 0 18.0 339
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2160/2 A 4 27.5 95
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Bear Concorde Bear Concorde   [v 5] 2160/10 A 7 17.3 959
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2140/5 A 1 29.8 54
2017-04-29 2017-04-29 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2160/11 D 5 27.1 213
2017-04-29 2017-04-29 Romme-2 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2160/9 C str
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2160/8 B str
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-5 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 1640/10 C 0 13.9 77
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2660/7 A 0 34.3g 100
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2160/7 B 0 g 432
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2640/3 A str
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-5 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/9 C str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2160/12 B 7 35.0 333
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 1640/3 A 4 14.7 26
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2160/5 A 2 30.1 41
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2140/7 C 6 37.4 73
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/1 C 3 14.3 212
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-4 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 D str
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 1660/8 A 2 28.0 45
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 1640/6 C 0 g 45
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/4 D 1 15.2 168
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-9 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2140/4 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/8 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-1 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 2140/4 D 4 36.7 489
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2640/8 C 6 16.4 458
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 1640/8 C 2 27.3 217
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Vijola S. Vijola S.   [s 4] 1640/2 D 0 g 292
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-3 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 C 0 20.5 468
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2640/10 C 6 20.0 178
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2160/11 B str
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2640/2 D 0 g 231
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2160/7 B 6 29.7 319
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 3160/2 C 0 17.2 96
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Faxmar Faxmar   [v 6] 1640/10 B 0 28.5g 72
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Briodin Briodin   [v 6] 1640/5 D 4 33.6 143
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2140/5 C 0 18.4 198
2018-11-30 2018-11-30 Romme-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 1640/11 D 1 14.0 149
2018-11-30 2018-11-30 Romme-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2140/7 C 0 31.9g 472
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Modesto Modesto   [v 5] 2140/10 D 0 23.0g 486
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2660/8 C 0 g 1112
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Briodin Briodin   [v 6] 2680/14 C 6 35.2 1242
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2180/11 A 0 g 44
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2140/11 C 0 16.4 279
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/5 A 4 15.0 52
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/12 A 0 29.5 53
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Modesto Modesto   [v 5] 2140/3 D 0 23.9g 546
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Briodin Briodin   [v 6] 2160/11 B 7 37.2g 155
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/4 A 2 14.3 66
2018-11-09 2018-11-09 Romme-5 Järvsöbork Järvsöbork   [v 5] 1640/5 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2140/3 C 4 16.4 164
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2160/11 A str
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-5 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2640/5 C 0 17.0 801
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-6 Faxmar Faxmar   [v 6] 2640/4 A 3 28.6g 39
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2180/6 B 0 g 44
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2680/10 B 0 16.2 207
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 3160/12 C 7 16.7 854
2018-10-04 2018-10-04 Romme-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2160/6 D 6 16.1 311
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-8 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/11 A 0 g 18
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 1640/2 B 3 15.2 154
2018-09-18 2018-09-18 Romme-2 Järvsöbork Järvsöbork   [v 5] 2140/6 D 0 g 183
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Faxmar Faxmar   [v 6] 2140/4 A 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-8 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2140/4 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-11 Järvsöbork Järvsöbork   [v 5] 2140/8 D 0 31.5 676
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-3 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2140/1 C 0 18.1g 649
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-2 Faxmar Faxmar   [v 6] 2660/10 A 1 29.2 23
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2660/5 A 1 27.7 36
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Mon Idole Mon Idole   [v 9] 2640/10 B 4 16.5 375
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Järvsöbork Järvsöbork   [v 5] 1640/2 D str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/14 A 4 28.8g 32
2018-08-05 2018-08-05 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 1640/2 D str
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/8 B 1 26.8 53
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-5 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 2160/14 B 0 g 128
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Faxmar Faxmar   [v 6] 1660/13 A 0 30.1g 445
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-7 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2140/15 A 1 29.9 16
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-6 Jane's Estell Jane's Estell   [s 6] 2140/12 D 0 g 821
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-9 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 5] 2140/1 D 0 g 102
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 6] 2140/7 C 7 15.3 184
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-7 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 8] 2160/11 B 0 36.8g 432
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-3 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 2140/2 B 1 30.4 78
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-8 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2140/2 C 1 26.2 296
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Faxmar Faxmar   [v 6] 2140/1 D 3 28.8 51
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Faxmar Faxmar   [v 6] 2140/1 D 2 28.8 100
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 2640/4 D 3 29.3 391
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2160/8 B 5 27.4 115
2018-05-14 2018-05-14 Romme-2 Briodin Briodin   [v 6] 2180/10 A 5 33.5 103
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 6] 2140/2 D 2 15.0 55
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-6 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 1660/6 C 2 31.0 48
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-2 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2180/14 B 2 27.1 30
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Briodin Briodin   [v 6] 2140/2 C 5 33.1 38
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 6] 2140/2 C 2 15.8 191
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/2 C 3 14.8 80
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/15 A str
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2140/4 C 0 g 285
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-8 Läckra Leffe Läckra Leffe   [v 5] 2140/10 B 6 32.2g 40
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 2140/1 D 6 32.6 404
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-8 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 5] 2140/5 B 3 16.5 121
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-6 Briodin Briodin   [v 6] 2140/10 B 4 33.1 39
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Carl Bean Carl Bean   [v 8] 2140/3 C 0 16.4 284
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-7 Faxmar Faxmar   [v 6] 2140/3 C 1 31.6 43
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Ängspilen Ängspilen   [v 7] 2180/14 B 2 28.3 257
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-3 Faxmar Faxmar   [v 6] 2140/6 D 7 31.4g 84
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Cause I Love You Cause I Love You   [s 5] 2140/9 D 8 22.6 122
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-8 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 6] 2160/9 D 5 33.4 44
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-6 Cause I Love You Cause I Love You   [s 5] 2160/7 D 7 18.4 508
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/10 D 2 31.3 246
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 B.B.S.Navigator B.B.S.Navigator   [v 5] 2140/4 D str
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 5] 2140/1 D 6 18.8 99
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Faxmar Faxmar   [v 6] 2160/5 C 2 32.8g 81
2018-02-23 2018-02-23 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2160/12 A 0 30.1g 170
2018-02-13 2018-02-13 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 6] 2640/1 B 0 g 64
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-3 Briodin Briodin   [v 6] 2660/7 C 4 33.2 526
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Kolnes Germa Kolnes Germa   [s 12] 2160/10 D 0 31.8 700
2018-01-26 2018-01-26 Romme-8 Briodin Briodin   [v 6] 2160/5 C 5 36.3g 139
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2640/4 C 5 16.2 572
2019-12-12 2019-12-12 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/12 C 0 31.4g 936
2019-12-12 2019-12-12 Romme-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 1640/6 B 1 13.7 84
2019-11-22 2019-11-22 Romme-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/9 B 2 14.7 99
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 8] 2140/8 D 6 16.1 364
2019-11-15 2019-11-15 Romme-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/5 C 3 15.3 221
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-8 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 7] 2140/6 C 0 g 110
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/1 B 2 14.5 74
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Faxmar Faxmar   [v 7] 1660/13 D str
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Faxmar Faxmar   [v 7] 1640/6 D 7 29.0g 72
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/6 D 7 14.5 280
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-2 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/1 D 1 14.2 199
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-1 Faxmar Faxmar   [v 7] 2160/13 D 0 30.1g 632
2019-09-23 2019-09-23 Romme-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/5 C 1 15.1 73
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 1640/2 D str
2019-09-10 2019-09-10 Romme-4 Research Research   [h 9] 2140/5 D 0 16.8 611
2019-09-10 2019-09-10 Romme-1 Briodin Briodin   [v 7] 2140/1 D 0 32.7 564
2019-09-02 2019-09-02 Romme-9 Briodin Briodin   [v 7] 1660/5 C 3 30.6 29
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Volimed Volimed   [v 10] 2140/6 D 5 14.9 2230
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 7] 2160/7 D 0 g 216
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/12 D 7 14.8 272
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Research Research   [h 9] 2100/8 D str
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Briodin Briodin   [v 7] 2140/4 C 0 g 65
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/5 C 1 15.1 68
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Faxmar Faxmar   [v 7] 2140/13 B 0 g 143
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Ängspilen Ängspilen   [v 8] 2160/11 D 2 27.0 167
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2160/11 D str
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Briodin Briodin   [v 7] 2140/8 C 4 31.8 227
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 1640/6 B 2 13.6 84
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 7] 2640/12 D 0 28.6 1241
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2160/9 B 6 17.4 21
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Faxmar Faxmar   [v 7] 2140/3 A 0 g 49
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Briodin Briodin   [v 7] 1640/2 D 6 30.7 78
2019-07-19 2019-07-19 Romme-2 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2140/7 C 0 21.3 58
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 7] 1660/11 D 6 27.4 169
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Research Research   [h 9] 2140/7 D str
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Faxmar Faxmar   [v 7] 2160/13 A 0 g 53
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Ängspilen Ängspilen   [v 8] 2160/7 A 0 g 43
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Cute Life Cute Life   [s 7] 2140/3 D 5 17.3 466
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Briodin Briodin   [v 7] 2140/1 C 4 31.4 228
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2140/8 C 0 18.7 92
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 7] 2160/4 B 0 g 110
2019-06-05 2019-06-05 Romme-10 Mon Idole Mon Idole   [v 10] 2140/12 A 0 16.5 559
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 7] 2660/7 D 0 g 361
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-9 Briodin Briodin   [v 7] 2140/7 C 0 33.9g 141
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-8 Briodin Briodin   [v 7] 2160/3 D 2 30.6 126
2019-05-17 2019-05-17 Romme-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/9 D 0 14.2 267
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Teknodiva Teknodiva   [s 5] 1660/14 A 7 29.3g 71
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-5 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2140/8 C str
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Briodin Briodin   [v 7] 1640/2 D 3 29.8 418
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 1640/2 C 0 14.6g 125
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2140/3 D 0 g 412
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2100/6 B 3 14.6 64
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Briodin Briodin   [v 7] 2140/2 D 5 31.4 705
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-4 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 7] 2640/4 B 0 31.3g 333
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2140/9 D 0 18.9 300
2019-04-07 2019-04-07 Romme-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/7 C 3 13.9 166
2019-04-07 2019-04-07 Romme-1 Norheim Kjell Norheim Kjell   [v 6] 1640/3 D 4 34.3 478
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 2640/7 B 3 19.1 36
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 7] 2160/12 B 0 29.2 132
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 7] 2140/11 B 4 29.4 225
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Briodin Briodin   [v 7] 2140/5 D 3 34.1 203
2019-01-06 2019-01-06 Romme-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 6] 2140/6 C 0 16.4g 182
2020-12-28 2020-12-28 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2140/7 D 0 g 464
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-6 Alley Oop Alley Oop   [v 4] 2100/4 D 6 19.2 363
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2680/8 C 3 29.9 263
2020-12-06 2020-12-06 Romme-1 Alley Oop Alley Oop   [v 4] 2140/3 C 6 18.9 657
2020-12-01 2020-12-01 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2140/10 D 7 29.4 381
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-10 Alley Oop Alley Oop   [v 4] 2140/9 C str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2160/6 D 3 28.6 277
2020-11-14 2020-11-14 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2140/9 D 5 28.6 1844
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-2 Alley Oop Alley Oop   [v 4] 2140/2 D 6 19.8 229
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 1640/10 D 7 28.7g 84
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2140/2 C 0 g 47
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Faxmar Faxmar   [v 8] 2160/5 D 0 g 2576
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Faxmar Faxmar   [v 8] 2160/15 B 0 29.2g 35
2020-08-31 2020-08-31 Romme-9 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2640/4 D str
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-10 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/3 D 0 g 506
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Faxmar Faxmar   [v 8] 2140/5 B 5 27.7g 576
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/6 D 8 16.7 436
2020-08-14 2020-08-14 Romme-6 Faxmar Faxmar   [v 8] 2140/2 B 0 g 302
2020-08-05 2020-08-05 Romme-4 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/9 D 8 16.0 572
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-7 Faxmar Faxmar   [v 8] 2640/1 D 0 g 875
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2100/12 C 0 15.6g 532
2020-07-17 2020-07-17 Romme-5 Faxmar Faxmar   [v 8] 2140/2 A 1 28.6 63
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/2 D 5 13.5g 629
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-6 Faxmar Faxmar   [v 8] 1640/3 B 0 g 253
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 1609/5 B 0 12.4 196
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-5 Faxmar Faxmar   [v 8] 1640/2 D 2 24.3 611
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Research Research   [v 10] 2140/7 D 0 16.9 468
2020-06-12 2020-06-12 Romme-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 1640/2 D 0 11.9 464
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/7 D 0 17.0 1105
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Research Research   [v 10] 2140/5 D str
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 8] 2160/11 B 0 g 153
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/6 D 6 15.5 440
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 1640/8 C str
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/5 C 1 14.0 92
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-7 Faxmar Faxmar   [v 8] 2160/7 B 0 31.7g 316
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/12 D 4 16.2 671
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/3 C 0 g 175
2020-04-25 2020-04-25 Romme-6 Faxmar Faxmar   [v 8] 1640/1 D 3 26.0 141
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Faxmar Faxmar   [v 8] 2140/5 D 0 g 97
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/6 D 0 16.8g 719
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Mon Idole Mon Idole   [v 11] 2140/6 C 6 16.3 288
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Faxmar Faxmar   [v 8] 2140/5 C 3 31.4g 44
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/4 D 2 13.8 177
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2640/11 D 0 15.6 292
2020-01-14 2020-01-14 Romme-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 7] 2140/14 C 3 15.5 77
2021-12-28 2021-12-28 Romme-3 Briodin Briodin   [v 9] 2140/8 D 0 g 1350
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-8 Briodin Briodin   [v 9] 2640/1 D 7 32.7 790
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-10 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2180/6 C 3 32.0 174
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-6 Briodin Briodin   [v 9] 2140/1 D str
2021-12-09 2021-12-09 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2660/9 C 0 31.8 220
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/6 D str
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-11 Briodin Briodin   [v 9] 2160/7 D str
2021-11-16 2021-11-16 Romme-2 Briodin Briodin   [v 9] 2140/6 D 0 g 866
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2680/13 B 6 27.2 131
2021-11-09 2021-11-09 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/8 D 6 27.1 814
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-4 Briodin Briodin   [v 9] 1660/5 D 4 29.0 920
2021-10-30 2021-10-30 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/1 C 5 26.2 351
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-5 Briodin Briodin   [v 9] 2140/9 C 4 31.3 682
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 1660/10 A 0 31.0g 119
2021-10-22 2021-10-22 Romme-8 Briodin Briodin   [v 9] 2160/7 C 0 31.3g 515
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 3180/13 A 0 29.1 252
2021-10-15 2021-10-15 Romme-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2180/14 C str
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-3 Briodin Briodin   [v 9] 2660/7 D 8 32.1 531
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/1 D 6 26.7 598
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-6 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2660/8 D 4 15.8 284
2021-09-27 2021-09-27 Romme-5 Briodin Briodin   [v 9] 2140/1 D 0 31.8g 294
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2100/12 C 8 16.5g 174
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2160/10 A 6 27.9 47
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-4 Briodin Briodin   [v 9] 2160/11 D str
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/1 D 5 25.5 957
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2160/4 D 2 15.2 166
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2160/11 B 0 g 403
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-5 Briodin Briodin   [v 9] 1640/2 D 2 28.7 116
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2660/5 A 3 28.7 392
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/9 D 5 15.9g 164
2021-08-23 2021-08-23 Romme-5 Briodin Briodin   [v 9] 2140/9 D 3 30.4 793
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2160/9 C 5 16.4g 147
2021-08-11 2021-08-11 Romme-8 Briodin Briodin   [v 9] 2160/4 D 3 31.4 223
2021-07-30 2021-07-30 Romme-10 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2160/8 B 0 27.8 412
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/4 D 0 15.0g 1012
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-2 Briodin Briodin   [v 9] 2160/7 D 8 33.5 782
2021-07-23 2021-07-23 Romme-9 Mon Idole Mon Idole   [v 12] 2140/1 D str
2021-07-23 2021-07-23 Romme-3 Briodin Briodin   [v 9] 1640/4 D 7 31.4 240
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/8 C str
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-10 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2160/9 C 6 18.1g 70
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-2 Dacore Dacore   [s 4] 2140/9 B 4 17.1 66
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2180/11 A 1 26.7 269
2021-06-19 2021-06-19 Romme-6 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/5 D 0 14.2 636
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-5 Briodin Briodin   [v 9] 3140/2 D 0 g 1706
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2660/5 D 0 27.6g 955
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/8 B 2 14.4 41
2021-05-25 2021-05-25 Romme-4 Alley Oop Alley Oop   [v 5] 2140/12 C 0 18.9 398
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-10 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 1660/12 D 0 34.2g 782
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 1640/8 D 0 g 1317
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/10 D 7 14.4 434
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-9 Alley Oop Alley Oop   [v 5] 2140/11 C 7 19.7 75
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/5 C 3 15.7g 101
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2640/6 D str
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2160/9 D 0 g 98
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2160/11 C 0 15.0 719
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 1640/11 C 5 27.4 111
2021-03-26 2021-03-26 Romme-8 Alley Oop Alley Oop   [v 5] 2140/4 C str
2021-03-26 2021-03-26 Romme-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/9 B str
2021-02-13 2021-02-13 Romme-7 Mon Idole Mon Idole   [v 12] 2140/4 D 0 17.2 367
2021-02-13 2021-02-13 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2180/15 B 3 29.3 44
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-4 Mon Idole Mon Idole   [v 12] 2609/10 D str
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2100/5 C str
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-6 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 2140/5 C 5 14.4 171
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-4 Mon Idole Mon Idole   [v 12] 2140/11 D 8 17.0 582
2021-01-15 2021-01-15 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2140/3 C 1 29.3 63
2021-01-15 2021-01-15 Romme-1 Alley Oop Alley Oop   [v 5] 2140/10 C 0 19.7 786
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 9] 2640/4 C 3 30.1g 145
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 8] 1640/10 B 0 14.8 76
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-1 Alley Oop Alley Oop   [v 5] 2140/8 C str
2022-12-30 2022-12-30 Romme-9 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2180/9 B 5 16.4 583
2022-12-30 2022-12-30 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2180/13 A 0 26.8 1080
2022-12-02 2022-12-02 Romme-4 Briodin Briodin   [v 10] 2660/7 D 0 31.7 1354
2022-12-02 2022-12-02 Romme-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 3140/5 C 0 17.4 731
2022-11-25 2022-11-25 Romme-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2640/9 C 3 28.3 81
2022-11-25 2022-11-25 Romme-2 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2140/6 C 0 13.8 980
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-5 Briodin Briodin   [v 10] 1640/7 D 0 g 1361
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-2 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2609/7 C str
2022-11-14 2022-11-14 Romme-1 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2160/6 D 0 14.1 1107
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-4 Briodin Briodin   [v 10] 2180/11 D 0 31.9 1285
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/2 D 0 g 584
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2680/14 D str
2022-10-06 2022-10-06 Romme-6 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/9 B str
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2160/12 C str
2022-10-01 2022-10-01 Romme-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/6 B 0 26
2022-10-01 2022-10-01 Romme-2 Haffa Haffa   [h 3] 2140/2 D 0 16.8 324
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-4 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/2 B 0 g 616
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-5 Briodin Briodin   [v 10] 1640/6 D 0 32.5g 1138
2022-09-12 2022-09-12 Romme-9 Briodin Briodin   [v 10] 2160/8 D 5 31.7 310
2022-08-26 2022-08-26 Romme-3 Briodin Briodin   [v 10] 2660/7 D 0 31.1 698
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 1660/13 B 0 g 462
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-4 Briodin Briodin   [v 10] 2140/12 D str
2022-07-29 2022-07-29 Romme-1 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/9 B 0 15.6 513
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2660/5 D 0 g 838
2022-07-23 2022-07-23 Romme-6 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2140/8 B 8 14.7 392
2022-07-23 2022-07-23 Romme-5 Briodin Briodin   [v 10] 2160/3 D 8 30.9 523
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/10 A 7 25.0 328
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-1 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/9 B 2 16.9 161
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2180/12 A 0 16.9g 73
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-1 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/6 B 5 16.3 333
2022-06-17 2022-06-17 Romme-1 Livi Pakki H.M. Livi Pakki H.M.   [h 5] 2140/12 B 5 16.5 641
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-6 Mon Idole Mon Idole   [v 13] 2140/1 D str
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-5 Briodin Briodin   [v 10] 2140/2 D 7 30.2 683
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/7 D 0 g 1188
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-7 Briodin Briodin   [v 10] 1660/9 D str
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/5 D 0 25.2 1070
2022-05-09 2022-05-09 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/6 C 5 24.4 438
2022-04-29 2022-04-29 Romme-10 Mon Idole Mon Idole   [v 13] 1660/10 D str
2022-04-29 2022-04-29 Romme-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 1640/8 A 0 14.0 932
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/6 C 3 25.2 279
2022-04-17 2022-04-17 Romme-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 3180/12 C 0 14.6 2223
2022-04-17 2022-04-17 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/8 D 5 24.9 989
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2100/4 C str
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-6 Briodin Briodin   [v 10] 2640/6 D 0 32.2 752
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 1640/4 D 2 25.7 268
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-7 Briodin Briodin   [v 10] 2140/2 D 0 32.6g 1027
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-10 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2140/2 D 0 15.0 638
2022-03-20 2022-03-20 Romme-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 1640/12 D 0 25.4 854
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 1640/6 C 4 24.5 847
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2160/4 C 1 15.9 164
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-2 Briodin Briodin   [v 10] 1660/7 D str
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-4 Briodin Briodin   [v 10] 2660/13 C 0 33.7g 1527
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 9] 2100/9 D 0 16.2 1079
2022-02-25 2022-02-25 Romme-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 1660/6 B 4 25.6 255
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-3 Briodin Briodin   [v 10] 2660/6 C str
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/9 B 4 27.6 678
2022-01-28 2022-01-28 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/12 A 6 28.5 266
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2140/1 C 0 28.4 420
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-5 Briodin Briodin   [v 10] 2160/3 D 0 37.9g 1179
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 10] 2160/7 B 5 26.9 1115
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-9 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/2 B 5 25.9 56
2023-05-19 2023-05-19 Romme-2 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 2140/2 C 0 14.7g 962
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 2160/11 A str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2160/6 B str
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 2140/11 C 0 g 776
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 1640/9 B 4 24.6 173
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/5 C str
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-7 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2640/1 D 0 g 193
2023-03-17 2023-03-17 Romme-6 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 1660/10 C 2 24.2 394
2023-03-10 2023-03-10 Romme-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2160/13 C 0 g 91
2023-02-25 2023-02-25 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/2 D 5 25.7 765
2023-02-25 2023-02-25 Romme-5 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 2140/1 C 0 15.2 333
2023-02-17 2023-02-17 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/7 D 4 26.3g 346
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2640/2 D 2 27.4 363
2023-01-27 2023-01-27 Romme-8 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 2160/9 C 1 14.9 902
2023-01-27 2023-01-27 Romme-4 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/1 D 5 25.0 1001
2023-01-15 2023-01-15 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 1640/5 C 3 26.6 732ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se