V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2160/10 6 18.1 990
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1660/9 0 g 488
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 1640/1 0 18.0 577
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/4 8 19.9 643
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/15 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2140/8 3 17.1 362
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2140/3 0 18.1 639
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/11 7 18.1 268
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/10 B 6 18.5 834
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/12 D 0 g 297
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/9 C 3 18.3 72
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2100/6 D 0 16.0 604
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/12 C 0 32.9 1614
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2140/3 D str 150
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 D str
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-3 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2140/2 D 4 16.9 839
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Kalcedon Kalcedon   [v 5] 2160/8 C 7 20.0 101
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2180/8 A 7 18.9 102
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/7 C 5 31.3 526
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/10 D 6 16.2 145
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/8 D 0 g 23
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-10 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 1 17.1 135
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/3 D 1 16.9 100
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/6 D 4 16.8 353
2016-10-14 2016-10-14 Romme-6 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 2140/9 C 0 16.7 214
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/1 B 4 15.8g 47
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/4 D 5 16.3 150
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/12 D 3 16.8 244
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 73
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/10 D 4 16.3 189
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2640/2 D 7 19.0 272
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 1640/5 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/6 C 0 20.2 471
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-3 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2140/8 C 6 30.3 194
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 6 17.2 70
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2160/5 B 6 28.8 132
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/7 D 2 14.1 206
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 3 17.9 212
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/3 D 3 15.3 50
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/10 A 7 18.5 535
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2640/3 D 0 17.5 141
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 63
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/5 D 3 14.4 603
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-6 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/6 D 1 16.2 75
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/10 C 5 18.3 134
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/4 D 0 g 437
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 3 17.8 39
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 6 17.0 474
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 0 17.5 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2080/1 B 0 g 249
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/8 B 3 16.9 136
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/4 D 2 14.8 45
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Mellby Agent Mellby Agent   [v 7] 2140/4 D 0 g 1137
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/1 D 0 16.0 322
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 D 1 16.7 147
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/7 D 0 15.7 1581
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-3 Rigas Joker Rigas Joker   [v 10] 2140/3 D 0 g 1159
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Say Me Say Me   [v 11] 2160/11 C 0 17.0 997
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/1 D 4 14.2 104
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2660/4 C 0 g 467
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D 5 18.2g 413
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 3 17.1 60
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 C 3 18.1 49
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/13 C 5 18.1 702
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/6 B str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 67
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/2 C 4 17.2 533
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Tangen Eld* Tangen Eld*   [v 10] 2160/9 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 C 0 18.1 233
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2160/8 C 0 17.1 1555
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 C 6 18.5 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/14 C 4 18.5 532
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/4 A 4 18.7 603
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/1 D 0 18.9 725
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/8 D 2 19.1 977
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/7 C 0 g 673
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Blabar Blabar   [s 5] 1609/5 C 0 16.1 238
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/1 D 0 21.6 181
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 9] 2140/8 D 0 25.6 1741
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2180/8 D 0 g 312
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/5 D 3 15.0 450
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2160/6 D 8 18.8 246
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Seros Seros   [v 11] 2180/15 D str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2140/9 B 0 17.9g 241
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 5] 2100/1 C 0 17.2 376
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-4 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/5 D 4 15.8 319
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Blabar Blabar   [s 5] 2180/15 A 0 22.7g 64
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2160/3 C 5 17.6 103
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-9 Blabar Blabar   [s 5] 2180/11 B 2 17.1 563
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2160/8 D 0 g 1355
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/11 C 0 g 615
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 1660/6 C 0 19.0 394
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/10 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/5 C 7 18.9 118
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2640/4 B 2 18.3 48
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Blabar Blabar   [s 5] 1640/6 B 0 g 85
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/5 D 0 18.5 189
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/3 B 6 15.8 291
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2140/5 C str
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/11 C 5 18.8 765
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2140/6 D 4 17.4 391
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Ris Eld Ris Eld   [v 12] 2160/3 D 7 30.6 674
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-7 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/5 C 0 g 229
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2140/3 D 6 18.9 483
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/8 C 0 17.4 335
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 1640/1 D 7 17.4 283
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/8 D 5 19.2 567
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/1 C 1 15.9 822
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/5 C 4 18.2 377
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/4 B 0 19.3g 43
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 1640/7 C 0 22.6g 1362
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2160/4 C 0 17.2 404
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/3 C 4 17.0 152
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Blabar Blabar   [s 5] 2140/1 C 1 17.1 39
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 3 18.6 62
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/9 B 5 16.1 256
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 8] 2140/2 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 Blabar Blabar   [s 5] 2140/3 D 2 17.1 30
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2180/11 B 0 17.7 847
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 5] 2180/10 C 4 17.5 104
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/2 C 0 g 178
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2180/8 B 6 31.5 64
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Blabar Blabar   [s 5] 2140/8 C 2 16.7 67
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Cool Dream Cool Dream   [v 9] 2160/7 B 0 20.9 471
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2180/12 D 0 16.7 1016
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2140/4 D 5 18.2 844
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 C 2 19.6 172
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/11 D 0 16.0 1044
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Ja El Tomcat* Ja El Tomcat*   [h 8] 2140/9 C 3 14.7 149
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 141
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 D 7 19.2 529
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Sharp Value Sharp Value   [v 10] 1640/4 B 0 g 536
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 8] 2140/9 C 0 g 201
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2140/3 D 0 16.4 491
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/3 D 5 17.9 57
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/4 D 3 17.6 130
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 4 16.4 283
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 11] 2160/11 B 5 16.8 405
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2140/8 C 0 16.5 887
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 1640/9 D 2 15.4 99
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Magneto Magneto   [v 5] 2160/9 B 0 g 344
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 5] 2180/12 B 0 17.7 88
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 2160/14 D 0 20.9 114
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Magneto Magneto   [v 5] 1640/9 B 3 17.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 4] 2140/2 B 1 17.0 71
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 D 3 15.0 80
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/13 C 0 18.2 1350
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Taffy Taffy   [h 6] 1640/2 C 0 13.7 149
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 6] 1609/11 D 2 13.6 208
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Paul Paul   [v 6] 2140/1 D 5 17.2 95
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 Digital Promise Digital Promise   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 53
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Blabar Blabar   [s 6] 2140/3 D 3 16.1 49
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2160/13 A 7 19.3 234
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Paul Paul   [v 6] 2140/7 D 5 17.2 70
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2140/7 D 7 19.8 846
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/8 B 6 19.2 189
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2140/9 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-2 Paul Paul   [v 6] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/7 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/4 C 5 16.8 422
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 2 15.4 357
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-8 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/2 D 3 17.1 227
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 1640/7 C 4 15.4 148
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/1 C 5 21.6 113
2018-08-18 2018-08-18 Visby-5 Rebecka Broline Rebecka Broline   [s 5] 2120/6 C 0 g 70
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Blabar Blabar   [s 6] 1640/10 D 3 14.1 249
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 All Knight All Knight   [v 5] 1640/9 B 0 g 304
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-4 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 C 4 15.9 236
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/2 A 0 18.8 48
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2160/3 B 0 22.3g 474
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2160/7 C str
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Blabar Blabar   [s 6] 1700/4 B 5 15.3 34
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/1 D 0 g 248
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/6 B 3 16.5 92
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Blabar Blabar   [s 6] 2140/4 B 1 16.4 92
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/8 B 4 15.9g 95
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Harkeröds Sofie Harkeröds Sofie   [s 7] 2140/6 D 6 19.5 143
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/3 C 5 16.0 247
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 7] 2160/10 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2640/6 D 0 g 1107
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/10 C 0 16.6 394
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 2140/5 D 0 g 465
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Blabar Blabar   [s 6] 2180/10 B 6 280
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 B 1 15.5 82
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 All Knight All Knight   [v 5] 1609/5 D 0 14.5 64
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 D 0 17.5 160
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/4 D 6 15.2 138
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 1640/12 C 0 17.4 619
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 1640/5 D 0 21.5 627
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/6 C 7 17.9 279
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 6] 1640/11 C 0 16.8 338
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/4 B 0 20.6g 328
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/6 D 5 14.8 415
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 1806
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-5 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 12] 2140/2 C 0 g 943
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/2 D 5 17.3 230
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-3 Blabar Blabar   [s 6] 2640/3 B 4 17.8 225
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 C 5 18.6 506
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/4 D 0 19.1g 1206
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/3 C 0 g 555
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.5 694
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/1 D 0 g 644
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/6 C 5 18.2 369
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 7] 1640/6 C 1 14.8 127
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 1640/4 C 0 14.9 840
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2160/6 C str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 1640/12 B 0 208
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2180/13 A 6 17.9 654
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 7] 1640/5 B 5 15.4 104
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/13 D 0 23.4 239
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 7] 1640/1 D 0 15.9 289
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2160/13 C 0 g 47
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/1 D 1 17.5 126
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 20.0 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Mackie Girl Mackie Girl   [s 10] 1660/13 D 0 19.3 1219
2019-04-27 2019-04-27 Norge-2 Simply Red* Simply Red*   [v 9] 2100/1 C 0 297
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/10 D 6 16.4 530
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 18.0 267
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Harnsta Tula Harnsta Tula   [s 10] 2140/5 D 0 35.5 536
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 9] 1640/4 D 5 17.0 1000
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/5 D 5 20.6g 317
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/5 D 6 16.6 467
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/6 C 4 17.5 516
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/8 C 0 16.7 400
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/5 C 0 23.9g 744
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Super Bull* Super Bull*   [h 8] 2140/9 D 0 17.5 899
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/10 C 0 17.7g 140
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 12] 2160/13 B 7 17.9 602
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/6 C 2 17.0 252
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 327
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Get Winning Get Winning   [v 6] 2140/2 B 6 16.0 293
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Highspirit Highspirit   [v 12] 2140/3 A str
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Ricke Ricke   [v 7] 2140/12 D 0 16.3 316
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Ricke Ricke   [v 7] 2140/10 C 2 16.9 88
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Sten Åke Sten Åke   [v 7] 2160/8 C 0 21.8 542
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Ricke Ricke   [v 7] 2140/1 C 4 16.6 70
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2160/15 D 0 18.8 1570
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 9] 2140/2 C 1 16.8 96
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2180/13 C 0 22.2 1500
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 7] 2160/6 C 0 g 501
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 7] 2160/7 D 0 g 839
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 7] 2140/9 D 6 18.0 704
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2140/4 D 0 17.7 1307
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2140/6 B 3 18.4 130
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2160/7 D 4 19.4 254
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2160/5 B 3 18.4 217
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2160/7 C 0 20.8 848
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Mach Number Mach Number   [v 7] 2160/6 C 5 18.2 179ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se