V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque...


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque.
Fjolårets svenske derbyvinnare fick aldrig chansen att visa sitt kunnande då en galopp i startmomentet förstörde dagen och den andra möjligheten att kvala in till världens tuffaste travlopp.
Istället var det den tidigare kungen av Vincennes som visade att han fortfarande är en faktor att räkna med inför det stora slaget sista söndagen i januari.
Bold Eagle kom närmast från Breeders Crown-seger i Kanada och hade spelarkollektivet i ryggen i jakten på sin första seger över distans längre än 2 100 meter på Vincennes sedan triumfen i Prix de Paris 2017.
Och det var så när att det gick vägen.

Offensiv Raffin
Eric Raffin är kusken som fått uppdraget att försöka lotsa Bold Eagle till tredje triumfen i Prix d’Amerique sedan Björn Goop fått förtroendet bakom tränaren Sebastien Guaratos nya stjärna Face Time Bourbon.
Raffin körde hästen till seger i Prix Rene Balliere 2016 och valde ett offensivt upplägg i duons andra framträdande tillsammans.
Efter en kilometer i tredjespår forcerades åttaåringen till front utan att få några mothugg från Franck Nivard - kusken som var ordinarie bakom Bold Eagle innan Goop tog över i våras - och nu tagit starten bakom andrahandsfavoriten Delia du Pommereux.
Det visade sig vara en korrekt bedömning.
Bold Eagle tog emot alla attacker och såg ut att gå mot segern då Delia du Pommereux fick luckan 100 meter före mål.
En ursinnig slutstöt räckte precis till att fånga in ledaren, som ändå svarade för sin främsta prestation med aktuella förutsättningar på Vincennes sedan sin storhetstid.

Senare formtopp
För Delia du Pommereaux var det andra raka triumfen i Prix du Bourbonnais. I fjol kom hon till loppet med en serie urstarka prestationer i ryggen, men var ändå en överraskning som femårig nykomling i den äldre eliten.
Hästen tappade stilen totalt efter det och galopperade bort sig i Prix d’Amerique.
Söndagens seger var den första sedan dess och även första gången hästen tävlade barfota sedan i somras.
- Hon var verkligen tillbaka i toppform idag. Kusken behövde inte ens använda det norska huvudlaget. Jag är väldigt glad över att ha besegrat Bold Eagle. Nu gäller det att bevara den här formen till Prix d’Amerique, då ska hon gå barfota igen, berättade tränaren Sylvain Roger som har en spännande outsider inför det stora slaget i januari.
Den sista fribiljetten till Prix d’Amerique kneps av järnladyn Billie de Montfort medan svenskbekantingen och europamästarinnan Uza Josselyn spurtade mycket positivt till fjärdepriset, spelad till över 100 gånger pengarna.
Segertiden för Delia du Pommereaux blev 1.13,1/2 850 meter.

Robin Johansson, Kanal 75


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.Amelie Grif lyckades med bedriften då hon s..


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.
Amelie Grif lyckades med bedriften då hon skrällde hem fjolårets stora tvååringsfinal på Jägersro.
Men sedan har vägen mot stjärnorna inte varit spikrak för Björn Goops snabbfotade italienska som varit segerlös sedan årsdebuten och galopperat i fyra av årets sju starter.
Men på söndagen fick hästen visa sitt kunnande i den franska lejonkulan.
Goop körde aktivt om ledningen två gånger om innan han överlät kommandot till Mathieu Abrivard bakom Alessandro Gocciadoro-tränade In Your Dreams.
Åt denna fanns inget att göra, men Amelie Grif höll ifrån sig övriga och knep därmed karriärens näst största prischeck, värd cirka 180 000 kronor, på tiden 1.14,0/2 100 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.Legolas hade banan i Mölndal som hemmab..


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.
Legolas hade banan i Mölndal som hemmabana och i loppets femte upplaga fick publiken se den möjligen gladaste vinnaren.
Admir Zukanovic är hemmatränaren som klagat på att stallet haft en del ”stolpe ut” under 2019. I juli ställdes stjärnan Stepping Spaceboy av ett tag för en tävlingspaus efter att ha sprungit upp i gulddivisionen.
Trots att träningsrundorna gått i dur den senaste tiden vågade man inte riktigt tro på full pott.
Stefan Söderkvist tog ledningen från innerspåret med Stepping Spaceboy och trots flera tryckare under vägen kunde sexåringen kliva undan till seger på tiden 1.12,0 över 2140 meter med bilstart.
200 000 kronor in till det stora ägarstallet Denco HB i Kållered.
- Vilket lopp han gör. Tryckare i omgångar och får aldrig sitta ifred och så gör han ett sånt jävla lopp. Det ska inte gå tänkte jag, jublade Admir Zukanovic.
Jeppe Juel tryckte på med Deep Sea Dream för att om möjligt få krypa ner i ledarens rygg. På den sista bortre långsidan kom loppets andrahandsfavorit Slide So Easy klivande och i samma veva gjorde Carl Johan Jepson ett misslyckat försök att avancera med favoriten Betting Gangster.
Kusken kostade på sig ett skämt:
- Ibland önskar man att man var ensam i loppen. Det blev lite ryckigt kört och vi fick några över oss där ett par gånger men han var ju verkligen bra efter så här lång vila, sa Stefan Söderkvist.
Stepping Spaceboy är en effektiv frontrunner och har nu vunnit åtta av de tio loppen han fått springa i ledningen. Manne Börjesson sköter hästen.

Domarna studerade filmer
Avslutningsloppet – bronsdivisionen – blev dramatisk.
Måldomarnämnden dröjde väldigt länge med att förkunna resultatet och tittade noga på filmerna från upploppet.
Conrad Lugauers Night Brodde hade gått i ledningen och ledde i början av upploppet. Kort före mål tog sig favoriterna Man At Work och Örjan Kihlström förbi – men blev utkontrade.
Det handlade om att hästarna gick ihop för några sekunder och hjulen stötte i varandra.
Hade någon av kuskarna vinglat på den andre?
Conrad Lugauer fick segernicken av domarna med Night Brodde, andrahandsfavorit i loppet.

”Får nypa mig i armen”
Youanas lopp med 125 000 kronor till vinnaren inleddes med en vild kubbning om ledningen. Robert Bergh fick lägga iväg 1.09,2 första halvvarvet med innerspårets Miss Sober för att försvara ledningen. I mitten av den sista kurvan var Berghs häst trött och segern gick till Wild Love med Kevin Oscarsson i sulkyn.
Femåriga stoet Wild Love inledde från tolftespåret bakom bilen och lyftes ut 900 meter från mål i tredjespår och var strålande bra och bara längde på stegen över upploppet.
Segertiden skrevs till 1.13,1 över 2140 meter.
Bengt Simberg från Halmstad är hovslagaren som hittade sin stjärna som pensionär. Wild Love kostade 35 000 kronor på auktion och har nu sprungit in 1,4 miljoner.
- Det måste man säga var en bra affär! Det känns jätteroligt att vara med på den här nivån. Jag får nypa mig i armen till vardags när jag kör den här hästen, för hon är lydig som en pudel och är ju hur bra som helst, sa Bengt Simberg.

Lyckat för Goop
Björn Goop jobbade i Frankrike på lördagen där det blev en storloppsseger med franska Prix d’Amerique-hoppet Face Time Bourbon och egentränade Bryssel.
I V75 på Åby kom en stalldubbel i den lägsta klassen. Carl Johan Jepson lotsade Inspector till seger via open stretch och tog sig förbi ledande favoriten Pine Muscle.
Efter att hästen hade suttit fastlåst i tre lopp i följd i V75 hade spelarna fått upp vittringen för Helena Edlunds Beartime. Årjängshästen kördes av Örjan Kihlström och spelades till knapp favorit i klass I-försöket – och vann loppet.
Det blev ledningen från ett tredjespår och en lätt seger för fyraåringen.
- Det har varit en hel del skriveriet i tidningarna och han blev upphaussad och jag har aldrig varit så här nervös när han startat, sa amatörtränaren från Årjäng.
Helena Edlund berättade att hon såg första 500 meterna av loppet.
- Sedan vände jag mig om och lyssnade!
Petri Puros Martin de Bos är segerrik och tog nu sin tredje seger i silverdivisionen sedan början av oktober. Det handlade om voltstart och Peter Ingves styrde till ledningen från innerspåret med favoriten och tilläts bestämma tempot under loppet.
Startgalopp för andrahandsfavoriten Reverend Wine.
Take the A.Train kom med två raka segrar och ledde treåringsloppet på kupongen från start till mål. Christoffer Eriksson var avstängd och hade anlitat André Eklundh som kusk.
V75 blev hyfsat lätt. För sju rätt uppgick belöningen till 14 437 kronor. Sex rätt gav 215 kronor och fem rätt 31 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lörd..


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lördagen.
Björn Goop körde direkt till ledningen och fick värsta hotet Falcao De Laurma i rygg. Tempot var mycket lågt och Goop drog upp farten successivt och Face Time Bourbon var aldrig i närheten av förlust.
För Falcao De Laurma slutade det i galopp in på upploppet med till synes gott om krafter kvar.
Face Time Bourbon tränas av Sebastian Gurato som nu matchar sin fyraåring mot Prix de Continental 22 december och Prix d'Amerique sista helgen i januari.
Segertiden blev 1.14,6 över 2700 meter och segern  var värd 450 000 kronor.

Andra raka för Bryssel
Björn Goop hade en mycket fin eftermiddag på Vinncennes.
Egentränade Bryssel har inlett årets franska meeting på bästa sätt och tog andra raka segern på kort tid. Efter att ha avvaktat mitt i fältet i tredjespår gasade Björn Goop på för fullt i sista sväng och ryckte åt sig ett stort försprång och Bryssel var aldrig i förlustfara.
Segertiden blev 1.11,4 över 2100 meter med bilstart och förstapriset drygt 250 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2160/10 6 18.1 990
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1660/9 0 g 488
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 1640/1 0 18.0 577
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/4 8 19.9 643
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/15 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2140/8 3 17.1 362
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2140/3 0 18.1 639
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/11 7 18.1 268
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/10 B 6 18.5 834
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/12 D 0 g 297
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/9 C 3 18.3 72
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2100/6 D 0 16.0 604
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/12 C 0 32.9 1614
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2140/3 D str 150
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 D str
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-3 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2140/2 D 4 16.9 839
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Kalcedon Kalcedon   [v 5] 2160/8 C 7 20.0 101
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2180/8 A 7 18.9 102
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/7 C 5 31.3 526
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/10 D 6 16.2 145
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/8 D 0 g 23
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-10 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 1 17.1 135
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/3 D 1 16.9 100
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/6 D 4 16.8 353
2016-10-14 2016-10-14 Romme-6 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 2140/9 C 0 16.7 214
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/1 B 4 15.8g 47
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/4 D 5 16.3 150
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/12 D 3 16.8 244
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 73
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/10 D 4 16.3 189
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2640/2 D 7 19.0 272
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 1640/5 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/6 C 0 20.2 471
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-3 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2140/8 C 6 30.3 194
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 6 17.2 70
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2160/5 B 6 28.8 132
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/7 D 2 14.1 206
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 3 17.9 212
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/3 D 3 15.3 50
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/10 A 7 18.5 535
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2640/3 D 0 17.5 141
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 63
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/5 D 3 14.4 603
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-6 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/6 D 1 16.2 75
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/10 C 5 18.3 134
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/4 D 0 g 437
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 3 17.8 39
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 6 17.0 474
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 0 17.5 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2080/1 B 0 g 249
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/8 B 3 16.9 136
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/4 D 2 14.8 45
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Mellby Agent Mellby Agent   [v 7] 2140/4 D 0 g 1137
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/1 D 0 16.0 322
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 D 1 16.7 147
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/7 D 0 15.7 1581
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-3 Rigas Joker Rigas Joker   [v 10] 2140/3 D 0 g 1159
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Say Me Say Me   [v 11] 2160/11 C 0 17.0 997
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/1 D 4 14.2 104
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2660/4 C 0 g 467
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D 5 18.2g 413
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 3 17.1 60
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 C 3 18.1 49
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/13 C 5 18.1 702
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/6 B str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 67
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/2 C 4 17.2 533
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Tangen Eld* Tangen Eld*   [v 10] 2160/9 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 C 0 18.1 233
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2160/8 C 0 17.1 1555
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 C 6 18.5 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/14 C 4 18.5 532
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/4 A 4 18.7 603
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/1 D 0 18.9 725
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/8 D 2 19.1 977
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/7 C 0 g 673
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Blabar Blabar   [s 5] 1609/5 C 0 16.1 238
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/1 D 0 21.6 181
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 9] 2140/8 D 0 25.6 1741
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2180/8 D 0 g 312
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/5 D 3 15.0 450
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2160/6 D 8 18.8 246
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Seros Seros   [v 11] 2180/15 D str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2140/9 B 0 17.9g 241
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 5] 2100/1 C 0 17.2 376
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-4 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/5 D 4 15.8 319
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Blabar Blabar   [s 5] 2180/15 A 0 22.7g 64
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2160/3 C 5 17.6 103
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-9 Blabar Blabar   [s 5] 2180/11 B 2 17.1 563
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2160/8 D 0 g 1355
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/11 C 0 g 615
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 1660/6 C 0 19.0 394
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/10 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/5 C 7 18.9 118
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2640/4 B 2 18.3 48
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Blabar Blabar   [s 5] 1640/6 B 0 g 85
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/5 D 0 18.5 189
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/3 B 6 15.8 291
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2140/5 C str
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/11 C 5 18.8 765
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2140/6 D 4 17.4 391
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Ris Eld Ris Eld   [v 12] 2160/3 D 7 30.6 674
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-7 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/5 C 0 g 229
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2140/3 D 6 18.9 483
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/8 C 0 17.4 335
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 1640/1 D 7 17.4 283
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/8 D 5 19.2 567
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/1 C 1 15.9 822
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/5 C 4 18.2 377
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/4 B 0 19.3g 43
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 1640/7 C 0 22.6g 1362
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2160/4 C 0 17.2 404
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/3 C 4 17.0 152
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Blabar Blabar   [s 5] 2140/1 C 1 17.1 39
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 3 18.6 62
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/9 B 5 16.1 256
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 8] 2140/2 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 Blabar Blabar   [s 5] 2140/3 D 2 17.1 30
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2180/11 B 0 17.7 847
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 5] 2180/10 C 4 17.5 104
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/2 C 0 g 178
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2180/8 B 6 31.5 64
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Blabar Blabar   [s 5] 2140/8 C 2 16.7 67
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Cool Dream Cool Dream   [v 9] 2160/7 B 0 20.9 471
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2180/12 D 0 16.7 1016
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2140/4 D 5 18.2 844
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 C 2 19.6 172
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/11 D 0 16.0 1044
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Ja El Tomcat* Ja El Tomcat*   [h 8] 2140/9 C 3 14.7 149
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 141
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 D 7 19.2 529
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Sharp Value Sharp Value   [v 10] 1640/4 B 0 g 536
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 8] 2140/9 C 0 g 201
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2140/3 D 0 16.4 491
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/3 D 5 17.9 57
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/4 D 3 17.6 130
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 4 16.4 283
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 11] 2160/11 B 5 16.8 405
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2140/8 C 0 16.5 887
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 1640/9 D 2 15.4 99
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Magneto Magneto   [v 5] 2160/9 B 0 g 344
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 5] 2180/12 B 0 17.7 88
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 2160/14 D 0 20.9 114
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Magneto Magneto   [v 5] 1640/9 B 3 17.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 4] 2140/2 B 1 17.0 71
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 D 3 15.0 80
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/13 C 0 18.2 1350
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Taffy Taffy   [h 6] 1640/2 C 0 13.7 149
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 6] 1609/11 D 2 13.6 208
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Paul Paul   [v 6] 2140/1 D 5 17.2 95
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 Digital Promise Digital Promise   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 53
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Blabar Blabar   [s 6] 2140/3 D 3 16.1 49
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2160/13 A 7 19.3 234
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Paul Paul   [v 6] 2140/7 D 5 17.2 70
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2140/7 D 7 19.8 846
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/8 B 6 19.2 189
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2140/9 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-2 Paul Paul   [v 6] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/7 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/4 C 5 16.8 422
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 2 15.4 357
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-8 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/2 D 3 17.1 227
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 1640/7 C 4 15.4 148
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/1 C 5 21.6 113
2018-08-18 2018-08-18 Visby-5 Rebecka Broline Rebecka Broline   [s 5] 2120/6 C 0 g 70
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Blabar Blabar   [s 6] 1640/10 D 3 14.1 249
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 All Knight All Knight   [v 5] 1640/9 B 0 g 304
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-4 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 C 4 15.9 236
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/2 A 0 18.8 48
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2160/3 B 0 22.3g 474
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2160/7 C str
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Blabar Blabar   [s 6] 1700/4 B 5 15.3 34
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/1 D 0 g 248
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/6 B 3 16.5 92
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Blabar Blabar   [s 6] 2140/4 B 1 16.4 92
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/8 B 4 15.9g 95
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Harkeröds Sofie Harkeröds Sofie   [s 7] 2140/6 D 6 19.5 143
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/3 C 5 16.0 247
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 7] 2160/10 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2640/6 D 0 g 1107
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/10 C 0 16.6 394
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 2140/5 D 0 g 465
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Blabar Blabar   [s 6] 2180/10 B 6 280
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 B 1 15.5 82
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 All Knight All Knight   [v 5] 1609/5 D 0 14.5 64
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 D 0 17.5 160
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/4 D 6 15.2 138
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 1640/12 C 0 17.4 619
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 1640/5 D 0 21.5 627
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/6 C 7 17.9 279
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 6] 1640/11 C 0 16.8 338
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/4 B 0 20.6g 328
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/6 D 5 14.8 415
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 1806
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-5 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 12] 2140/2 C 0 g 943
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/2 D 5 17.3 230
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-3 Blabar Blabar   [s 6] 2640/3 B 4 17.8 225
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 C 5 18.6 506
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/4 D 0 19.1g 1206
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/3 C 0 g 555
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.5 694
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/1 D 0 g 644
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/6 C 5 18.2 369
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 7] 1640/6 C 1 14.8 127
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 1640/4 C 0 14.9 840
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2160/6 C str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 1640/12 B 0 208
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2180/13 A 6 17.9 654
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 7] 1640/5 B 5 15.4 104
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/13 D 0 23.4 239
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 7] 1640/1 D 0 15.9 289
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2160/13 C 0 g 47
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/1 D 1 17.5 126
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 20.0 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Mackie Girl Mackie Girl   [s 10] 1660/13 D 0 19.3 1219
2019-04-27 2019-04-27 Norge-2 Simply Red* Simply Red*   [v 9] 2100/1 C 0 297
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/10 D 6 16.4 530
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 18.0 267
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Harnsta Tula Harnsta Tula   [s 10] 2140/5 D 0 35.5 536
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 9] 1640/4 D 5 17.0 1000
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/5 D 5 20.6g 317
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/5 D 6 16.6 467
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/6 C 4 17.5 516
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/8 C 0 16.7 400
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/5 C 0 23.9g 744
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Super Bull* Super Bull*   [h 8] 2140/9 D 0 17.5 899
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/10 C 0 17.7g 140
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 12] 2160/13 B 7 17.9 602
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/6 C 2 17.0 252
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 327ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se