V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio t..


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio till Gotlandslöpningen.
Vitruvio, som nästan tjänat 13 miljoner kronor, vann i fjol bland annat Oslo Grand Prix, då i regi Alessandro Gocciadoro.
Startlistan till Gotlandslöpningen, som lockar med 175 000 kronor till vinnaren, blir klar på torsdagen liksom övriga lopp inom V86®. Loppet avgörs över distansen 2120 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. Nä..


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. När han lyfte ut Aperfecttric till anfall från tredje par utvändigt med 600 meter till mål i Margaretaloppet för treåriga ston flög den talangfulla damen runt motståndet i tredjespår, avväpnade enkelt favoritspelade ledarduon Hill’s Angel och You Could Be Mine, och seglade undan till överlägsen seger.
- Att hon har en bra spurt visste jag. Nu visade hon att hon har en riktigt bra långspurt. Jag är förstås jättenöjd med henne, sa Jim Oscarsson om hästen som han själv fött upp och äger.

Enkelt för lillsyrran
Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie under kvällen och varje vinnare belönades med 300 000 kronor. I avdelningen för fyraåriga ston gick segerchecken till American Hill. Lillasystern till fixstjärnan Campo Bahia kördes till ledningen efter ett halvvarv av sin tränare Conrad Lugauer och därefter stod hon i en klass för sig.
I loppet för de fyraåriga grabbarna serverades Go West Young Man ett spårsnålt lopp av Örjan Kihlström och sedan Stefan P Pettersson-träningen fått fritt spurtutrymme på innerspår på upploppet avgjorde han till seger.

Fortsatt obesegrad i Sverige
Margaretaloppet för treåriga hingstar och valacker kördes utanför V64-spelet och där förlängde Stefan Melander-tränade supertalangen Hell Bent For Am segerraden. Att han startade med bakspår samtidigt som värste konkurrenten på pappret, Hector Sisu, stack till ledningen saknade betydelse. När hästarna kom upp för varvning avancerade Örjan Kihlström från kön och sedan han övertagit ledningen joggade Hell Bent For Am hem fjärde raka segern i ohotad stil.

Fransk styrkedemonstration
I långloppet imponerade Jörgen S Erikssons fransman Galba Ringeat när han tog en utklassningsseger från positionen utvändigt om ledaren. Övriga V64-lopp vanns av Timo Nurmos-tränade Ghostintheshell (Rikard N Skoglund) och Daniel Redéns Hill Street. De som lyckades pricka in samtliga rätt på V64® fick för det 6 246 kronor. Fem rätt gav 210 kronor och fyra rätt 33 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det..


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det mot de allra bästa. Han vann Pennsylvania Sire Stakes som tvååring samt Dexter Cup som treåring. Han var även med i Hambletonian som treåring.
- Han tillhörde de bästa där borta och det känns att det är en klassig individ. Han vet när det är allvar, när vi tränar honom så avslöjar han ingenting.
Osterc har gjort fem starter hittills i Sverige vilket har resulterat i en seger i kvalet till Kungapokalen där han i finalen galopperade i sista sväng med till synes krafter kvar. I sin senaste start stötte Osterc på fenomenet Ecuire D. och hade samtidigt en dålig dag.
- Han var inte riktigt fräsch och är behandlad efter det. Galoppen gången innan berodde på att han drog ett bakben, det var surt för Erik sa att det fanns gott om krafter kvar. Jag körde hästen i måndags och han kändes väldigt stark och fin.
På förhand handlar tipsen mest om Green Manalishi, Don Fanucci Zet och Bythebook. Osterc ses som en outsider.
- Jag tycker att Osterc har hamnat i det lättaste försöket och han är snabb från start och lottades till ett passande spår. Jag tror han tar ledningen och då ska det vara en bra chans. I en final kan allt hända och han är van att tävla i försök och final så det oroar inte.
Ni har även med Bodybuilder (V75-1), hur är hans dagsform?
- Han var bra senast på Åby och visade uppåtform och då valde vi att anmäla honom hit. Det är en bra häst som inte är så mycket sämre än dom bästa när han är i form. Läget är bra och han är snabb från start, men tar sig inte förbi Usain Töll från början och får sikta in sig på ett lopp i ryggar. Jag tror att han kan ta en finalplats med klaff, avslutar Tobias O Eriksson.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2160/10 6 18.1 990
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1660/9 0 g 488
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 1640/1 0 18.0 577
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/4 8 19.9 643
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/15 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2140/8 3 17.1 362
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 On Line Ness On Line Ness   [s 8] 2140/3 0 18.1 639
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 9] 2160/11 7 18.1 268
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/10 B 6 18.5 834
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/12 D 0 g 297
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/9 C 3 18.3 72
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2100/6 D 0 16.0 604
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/12 C 0 32.9 1614
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2140/3 D str 150
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 D str
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-3 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2140/2 D 4 16.9 839
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Kalcedon Kalcedon   [v 5] 2160/8 C 7 20.0 101
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2180/8 A 7 18.9 102
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2180/7 C 5 31.3 526
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/10 D 6 16.2 145
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/8 D 0 g 23
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-10 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 1 17.1 135
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/3 D 1 16.9 100
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/6 D 4 16.8 353
2016-10-14 2016-10-14 Romme-6 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 2140/9 C 0 16.7 214
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/1 B 4 15.8g 47
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/4 D 5 16.3 150
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/12 D 3 16.8 244
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 73
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2180/10 D 4 16.3 189
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2640/2 D 7 19.0 272
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 1640/5 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/6 C 0 20.2 471
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-3 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2140/8 C 6 30.3 194
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/5 C 6 17.2 70
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Valle Jerven Valle Jerven   [v 7] 2160/5 B 6 28.8 132
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/7 D 2 14.1 206
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 3 17.9 212
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/3 D 3 15.3 50
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2640/3 D 0 17.5 141
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/10 A 7 18.5 535
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 63
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 1640/5 D 3 14.4 603
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-6 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/6 D 1 16.2 75
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/10 C 5 18.3 134
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/4 D 0 g 437
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 3 17.8 39
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-9 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2140/1 D 6 17.0 474
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/10 C 0 17.5 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2080/1 B 0 g 249
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2160/8 B 3 16.9 136
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/4 D 2 14.8 45
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Mellby Agent Mellby Agent   [v 7] 2140/4 D 0 g 1137
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/1 D 0 16.0 322
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 D 1 16.7 147
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/7 D 0 15.7 1581
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-3 Rigas Joker Rigas Joker   [v 10] 2140/3 D 0 g 1159
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Say Me Say Me   [v 11] 2160/11 C 0 17.0 997
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 1640/1 D 4 14.2 104
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2660/4 C 0 g 467
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D 5 18.2g 413
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 D 3 17.1 60
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/4 C 3 18.1 49
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/13 C 5 18.1 702
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/6 B str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 67
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2140/2 C 4 17.2 533
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Tangen Eld* Tangen Eld*   [v 10] 2160/9 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/2 C 0 18.1 233
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2160/8 C 0 17.1 1555
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 5] 2140/6 C 6 18.5 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/14 C 4 18.5 532
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/4 A 4 18.7 603
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/1 D 0 18.9 725
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 10] 2160/5 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 On Line Ness On Line Ness   [s 9] 2140/8 D 2 19.1 977
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/7 C 0 g 673
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Blabar Blabar   [s 5] 1609/5 C 0 16.1 238
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/1 D 0 21.6 181
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 9] 2140/8 D 0 25.6 1741
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2180/8 D 0 g 312
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/5 D 3 15.0 450
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2160/6 D 8 18.8 246
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Seros Seros   [v 11] 2180/15 D str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2140/9 B 0 17.9g 241
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 5] 2100/1 C 0 17.2 376
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-4 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/5 D 4 15.8 319
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Blabar Blabar   [s 5] 2180/15 A 0 22.7g 64
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Pipe Dream Pipe Dream   [v 9] 2160/3 C 5 17.6 103
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-9 Blabar Blabar   [s 5] 2180/11 B 2 17.1 563
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2160/8 D 0 g 1355
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/11 C 0 g 615
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 1660/6 C 0 19.0 394
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/10 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2140/5 C 7 18.9 118
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2640/4 B 2 18.3 48
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Blabar Blabar   [s 5] 1640/6 B 0 g 85
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2160/5 D 0 18.5 189
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/3 B 6 15.8 291
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2140/5 C str
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/11 C 5 18.8 765
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2140/6 D 4 17.4 391
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Ris Eld Ris Eld   [v 12] 2160/3 D 7 30.6 674
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-7 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/5 C 0 g 229
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2140/3 D 6 18.9 483
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/8 C 0 17.4 335
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 1640/1 D 7 17.4 283
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Pronto Brizard Pronto Brizard   [v 10] 2180/8 D 5 19.2 567
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/1 C 1 15.9 822
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/5 C 4 18.2 377
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/4 B 0 19.3g 43
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 1640/7 C 0 22.6g 1362
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2160/4 C 0 17.2 404
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/3 C 4 17.0 152
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Blabar Blabar   [s 5] 2140/1 C 1 17.1 39
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 3 18.6 62
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-7 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/9 B 5 16.1 256
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 8] 2140/2 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 Blabar Blabar   [s 5] 2140/3 D 2 17.1 30
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 11] 2180/11 B 0 17.7 847
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 5] 2180/10 C 4 17.5 104
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 5] 2140/2 C 0 g 178
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2180/8 B 6 31.5 64
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Blabar Blabar   [s 5] 2140/8 C 2 16.7 67
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Cool Dream Cool Dream   [v 9] 2160/7 B 0 20.9 471
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2180/12 D 0 16.7 1016
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2140/4 D 5 18.2 844
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 C 2 19.6 172
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/11 D 0 16.0 1044
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Ja El Tomcat* Ja El Tomcat*   [h 8] 2140/9 C 3 14.7 149
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/1 D 7 19.2 529
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Sharp Value Sharp Value   [v 10] 1640/4 B 0 g 536
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 141
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 8] 2140/9 C 0 g 201
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2140/3 D 0 16.4 491
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/3 D 5 17.9 57
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Maestro Kemp Maestro Kemp   [v 6] 2140/4 D 3 17.6 130
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 4 16.4 283
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 11] 2160/11 B 5 16.8 405
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2140/8 C 0 16.5 887
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 1640/9 D 2 15.4 99
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Magneto Magneto   [v 5] 2160/9 B 0 g 344
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 5] 2180/12 B 0 17.7 88
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Blabar Blabar   [s 6] 2160/14 D 0 20.9 114
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Magneto Magneto   [v 5] 1640/9 B 3 17.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 4] 2140/2 B 1 17.0 71
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 D 3 15.0 80
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/13 C 0 18.2 1350
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Taffy Taffy   [h 6] 1640/2 C 0 13.7 149
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Blabar Blabar   [s 6] 1609/11 D 2 13.6 208
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Paul Paul   [v 6] 2140/1 D 5 17.2 95
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 Digital Promise Digital Promise   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 53
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Blabar Blabar   [s 6] 2140/3 D 3 16.1 49
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2160/13 A 7 19.3 234
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Paul Paul   [v 6] 2140/7 D 5 17.2 70
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2140/7 D 7 19.8 846
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/8 B 6 19.2 189
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 2140/9 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-2 Paul Paul   [v 6] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-1 Blabar Blabar   [s 6] 2140/7 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/4 C 5 16.8 422
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 6] 2140/1 D 2 15.4 357
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-8 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/2 D 3 17.1 227
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 1640/7 C 4 15.4 148
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/1 C 5 21.6 113
2018-08-18 2018-08-18 Visby-5 Rebecka Broline Rebecka Broline   [s 5] 2120/6 C 0 g 70
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Blabar Blabar   [s 6] 1640/10 D 3 14.1 249
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 All Knight All Knight   [v 5] 1640/9 B 0 g 304
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-4 Blabar Blabar   [s 6] 2140/11 C 4 15.9 236
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/2 A 0 18.8 48
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2160/3 B 0 22.3g 474
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2160/7 C str
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Blabar Blabar   [s 6] 1700/4 B 5 15.3 34
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 5] 2140/1 D 0 g 248
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Follow the Stream Follow the Stream   [v 5] 1640/6 B 3 16.5 92
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Blabar Blabar   [s 6] 2140/4 B 1 16.4 92
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/8 B 4 15.9g 95
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Harkeröds Sofie Harkeröds Sofie   [s 7] 2140/6 D 6 19.5 143
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/3 C 5 16.0 247
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 7] 2160/10 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Highlite Star Highlite Star   [s 9] 2640/6 D 0 g 1107
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2160/10 C 0 16.6 394
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 2140/5 D 0 g 465
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Blabar Blabar   [s 6] 2180/10 B 6 280
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 B 1 15.5 82
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 All Knight All Knight   [v 5] 1609/5 D 0 14.5 64
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/1 D 0 17.5 160
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/4 D 6 15.2 138
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 1640/12 C 0 17.4 619
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Micciano Lung Micciano Lung   [v 12] 1640/5 D 0 21.5 627
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/6 C 7 17.9 279
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 6] 1640/11 C 0 16.8 338
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/4 B 0 20.6g 328
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 1640/6 D 5 14.8 415
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 1806
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-5 Yellow Hornline Yellow Hornline   [v 12] 2140/2 C 0 g 943
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 6] 2140/2 D 5 17.3 230
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-3 Blabar Blabar   [s 6] 2640/3 B 4 17.8 225
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 C 5 18.6 506
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/4 D 0 19.1g 1206
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/3 C 0 g 555
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.5 694
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/1 D 0 g 644
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2160/6 C 5 18.2 369
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Blabar Blabar   [s 7] 1640/6 C 1 14.8 127
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 1640/4 C 0 14.9 840
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-9 NY DiamondInTheSky NY DiamondInTheSky   [s 6] 2160/6 C str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 1640/12 B 0 208
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2180/13 A 6 17.9 654
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Blabar Blabar   [s 7] 1640/5 B 5 15.4 104
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/13 D 0 23.4 239
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Blabar Blabar   [s 7] 1640/1 D 0 15.9 289
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2160/13 C 0 g 47
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/1 D 1 17.5 126
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 20.0 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Mackie Girl Mackie Girl   [s 10] 1660/13 D 0 19.3 1219
2019-04-27 2019-04-27 Norge-2 Simply Red* Simply Red*   [v 9] 2100/1 C 0 297
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/10 D 6 16.4 530
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Magneto Magneto   [v 6] 2140/2 B 5 18.0 267
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Harnsta Tula Harnsta Tula   [s 10] 2140/5 D 0 35.5 536
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 9] 1640/4 D 5 17.0 1000
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/5 D 5 20.6g 317
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/5 D 6 16.6 467
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/6 C 4 17.5 516
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/8 C 0 16.7 400
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/5 C 0 23.9g 744
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Super Bull* Super Bull*   [h 8] 2140/9 D 0 17.5 899
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/10 C 0 17.7g 140
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 12] 2160/13 B 7 17.9 602
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/6 C 2 17.0 252
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-5 Blabar Blabar   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 327
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 9] 2140/2 C 1 16.8 96
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2180/13 C 0 22.2 1500
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 7] 2160/6 C 0 g 501
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 7] 2160/7 D 0 g 839
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 7] 2140/9 D 6 18.0 704
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2140/4 D 0 17.7 1307
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2140/6 B 3 18.4 130
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2160/7 D 4 19.4 254
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2160/5 B 3 18.4 217
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 2160/7 C 0 20.8 848
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Mach Number Mach Number   [v 7] 2160/6 C 5 18.2 179ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se