V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 King Oliver King Oliver   [v 5] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/4 0 17.0 306
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2160/8 6 17.3 610
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cumberland Cumberland   [v 11] 1640/6 str
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Cool Pine Cool Pine   [v 10] 2140/10 0 17.2 454
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/3 4 16.6 35
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/6 0 71
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/7 5 16.3 540
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 6] 2140/6 1 16.3 22
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 7] 2140/8 6 19.3 231
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Princeton D.K.* Princeton D.K.*   [h 8] 1640/4 0 17.7g 358
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2140/3 0 g 295
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 5] 2140/1 0 18.3 145
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2180/8 0 135
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Barracuda River Barracuda River   [v 6] 2140/2 0 14.6 283
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2160/14 5 16.4 654
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/7 1 16.8 15
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Long Life Long Life   [v 7] 2160/8 4 17.4 31
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 6] 2140/2 0 g 148
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2160/8 0
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Berlinetta Berlinetta   [s 4] 2140/3 4 18.9 22
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/9 2 14.8 34
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 9] 2160/7 C 0 19.8 489
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/8 D 0 g 140
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [v 7] 2140/2 D 0 19.2g 39
2016-12-16 2016-12-16 Danmark-4 Politiken* Politiken*   [v 9] 2180/9 B 2 35
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Beat the Boys Beat the Boys   [s 7] 2140/8 D 4 17.3 145
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2680/6 C 0 18.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2140/9 D 6 17.8 137
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 C 2 16.6 29
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [h 7] 1640/2 C 2 12.8 213
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1640/1 C 0 g 38
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2140/2 B 5 17.0 40
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2140/5 A 0 17.4 126
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 1640/7 C 1 13.5 137
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2160/4 C 0 g 428
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-4 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2100/8 D 0 23
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 5] 2140/3 C 0 21.6 421
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/8 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/8 C 4 17.6 158
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/9 D 1 17.1 106
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 1640/9 C str
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 2160/3 D 6 18.5 160
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2180/10 C 6 17.4 180
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 143
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2160/7 D 1 16.6 139
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2160/13 C 2 16.6 52
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2140/3 C 2 15.0 238
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/1 B 3 14.8 19
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 7] 2140/5 D 0 16.8 1093
2016-09-23 2016-09-23 Danmark-10 Politiken* Politiken*   [v 9] 2200/11 B 0 65
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2100/6 B 6 17.3 78
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/4 D 4 16.4 283
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1646/9 B 2 13.1 109
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2660/5 B 3 17.3 57
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/4 B 4 14.0 50
2016-09-11 2016-09-11 Danmark-2 Politiken* Politiken*   [v 9] 1640/7 C 2 42
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/10 B 2 15.1 388
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Betty Boop Fougett Betty Boop Fougett   [s 6] 2140/4 C 0 g 109
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-1 Slim Shady* Slim Shady*   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 472
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-5 Dancer Rich* Dancer Rich*   [v 6] 2000/6 D 0 57
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/4 D 4 16.9 170
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Limousin Limousin   [v 8] 2100/5 D 4 18.8 25
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Sweet Commander* Sweet Commander*   [v 8] 2160/7 C str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/1 C 8 15.9 310
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1609/8 D 1 14.1 44
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2160/7 C 7 17.8 374
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/1 D 5 16.9 221
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2160/5 D 4 16.3 136
2016-07-30 2016-07-30 Åby-2 Stardust Lady Stardust Lady   [s 9] 2140/8 C str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/10 B 5 18.4 85
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 2160/7 B 0 17.6 40
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Rina Chen Hai* Rina Chen Hai*   [s 8] 2140/4 C 0 17.6g 101
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1680/9 B 4 16.5 35
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 407
2016-06-30 2016-06-30 Åby-11 Orne Orne   [s 8] 1640/3 D 0 g 332
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2080/8 D 7 20.0 137
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/2 D 8 17.3 903
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-9 Magnus Tax* Magnus Tax*   [v 12] 2040/10 C 0 51
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 1640/8 D 2 15.0 86
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/9 C 2 15.6 192
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2640/1 C 4 18.4 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Idol Idol   [v 6] 2140/4 A 1 17.3 33
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Masse C.D. Masse C.D.   [v 7] 2140/4 B 1 16.9 119
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/6 B 6 17.7 71
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2140/7 D 5 18.0 320
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2160/10 C 4 17.9 75
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Abaz America Abaz America   [v 5] 2140/9 C 0 17.4 31
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 1640/1 C 4 13.2 224
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/4 C 0 g 135
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/4 C 0 20.9 63
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 49
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Sander Esterel Sander Esterel   [v 7] 2140/1 B 4 16.6 46
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/12 A 2 17.5 49
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2160/5 C 0 16.9 487
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/9 B 7 16.9 25
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/3 C 0 19.0g 51
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/3 D 1 14.8 80
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Abaz America Abaz America   [v 5] 1640/9 B 0 g 42
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 D 3 16.4 85
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1680/8 D 2 14.8 77
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2140/6 C 7 16.8 172
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/9 B 1 17.4 32
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 6] 1640/10 D 2 13.3 63
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2180/12 A 0 15.8 53
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2140/6 A str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2180/12 C 6 16.4 85
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-10 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2040/6 C 1 41
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/5 C 0 g 33
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Quicksilver Quicksilver   [v 11] 2140/3 D 0 17.7 247
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/1 D 2 16.0 85
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/9 B 6 19.1 686
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 7] 2160/5 C 4 17.1 76
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Häve Alma* Häve Alma*   [s 10] 2180/9 C 0 30.9 139
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Mousse Mousse   [s 7] 2140/1 B 0 16.0 102
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2660/5 D 0 19.1 915
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 33
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/7 C 2 16.3 123
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Herold As Herold As   [v 6] 2160/7 C 0 g 31
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2160/7 B 2 17.3 54
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2140/4 C 1 18.7 54
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Herold As Herold As   [v 6] 2640/1 C 3 17.0 114
2017-12-29 2017-12-29 Charlottenlund-9 Galax Trot Galax Trot   [v 12] 2020/5 C 0 118
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/8 D 0 g 582
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 1640/7 C 0 16.3 586
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 6] 2180/15 A 0 16.3 40
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/1 D str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 10] 1640/4 C 0 g 186
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Jake Face Jake Face   [v 11] 2160/10 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/7 D 0 g 73
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 2140/2 C 0 21.5 289
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 2140/7 D 0 20.7 709
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/12 C 8 19.1 420
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 4] 2140/5 D 0 18.6 295
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/4 B 0 g 47
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/5 A 4 16.6 54
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 9] 2140/5 A 0 19.6g 30
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/7 D 0 g 28
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Tweener Tweener   [v 5] 2140/11 B 0 g 135
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2140/2 B 5 17.7g 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Trombone Trombone   [s 5] 2140/12 D 5 18.0 180
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Hanna Banker Hanna Banker   [s 9] 1640/3 B 4 12.7 22
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1640/9 B 4 15.9 57
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 2140/7 D 3 13.5 131
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/3 C 5 19.3 234
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/2 B 0 24.0g 330
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 2160/11 D 8 15.9 115
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/9 A 6 17.3 273
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 1640/1 D 7 17.9 371
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-1 Yrr Yrr   [v 5] 2040/13 D 0 g 479
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/7 B 5 15.7 54
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/5 B 0 17.7 217
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 1640/7 C 3 12.7 175
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 2140/11 C 0 18.0 669
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 2640/9 C 0 g 240
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 6] 1609/9 D str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 1640/7 D 5 12.4 239
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 1 15.1 26
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Little Italy Little Italy   [v 11] 2140/5 B 0 g 195
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2160/6 C 8 19.3 77
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Swan Glider Swan Glider   [s 8] 2140/8 D 7 19.8 567
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1680/5 C 1 15.1 28
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1680/1 C 0 g 19
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 56
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/1 C 6 17.6 262
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-1 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/5 C 6 33.9 156
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2180/8 C 4 17.2g 260
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Long Life Long Life   [v 9] 1609/3 D 6 15.4 196
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Mr Jäger Mr Jäger   [v 8] 1609/8 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/4 A 0 g 27
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/5 B 6 14.8 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-1 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2140/5 B 0 g 130
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2180/12 A 2 15.3 21
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 7] 2640/5 C 0 g 65
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-1 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 8] 2140/6 B 0 20.2 219
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2140/9 C 6 17.6 132
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2160/13 A 0 g 341
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 2140/3 C 0 20.0 542
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 McCabe McCabe   [v 8] 2660/5 C 0 19.1 414
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Grace Bore Grace Bore   [s 10] 2140/3 D str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/1 D 3 11.6 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Archimede le Group Archimede le Group   [v 7] 2140/9 D 0 g 84
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/7 D 8 16.5 663
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Verona Brodda Verona Brodda   [s 4] 2160/6 B 3 17.3 28
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/12 A 1 15.2 24
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Harpos Blue Swede Harpos Blue Swede   [v 8] 2180/11 B 0 g 46
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/1 B 4 14.6 83
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/7 D 2 11.8 58
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2180/11 A 7 18.8g 41
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 B 3 16.2 37
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Trombone Trombone   [s 5] 2140/5 C str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2140/1 C 0 55
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 2140/5 C str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/7 C 3 13.6 79
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 B 2 14.9 82
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/7 D 0 16.9 48
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 2140/1 B 3 19.7 95
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/3 A 3 15.6 22
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/2 C str
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/4 D 0 g 117
2017-04-15 2017-04-15 Norge-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2100/1 C 2 43
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 H.M.Hird Balder* H.M.Hird Balder*   [h 12] 2160/7 D 0 28.8 251
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 8] 2180/13 A 7 16.4 64
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2160/10 D 2 16.2 58
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/4 C 1 12.2 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/13 D 2 16.2 145
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 Sundbo Esparsett* Sundbo Esparsett*   [v 8] 2160/10 A str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 g 219
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Mad Lee Mad Lee   [h 7] 2140/6 B str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/2 B 1 16.3 29
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/9 D 4 17.3 475
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/9 D 0 17.3 446
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/1 C 3 15.6 30
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 4 16.4 139
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/6 D 0 g 335
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/10 B 1 14.5 24
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/3 A 0 g 38
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/11 D 0 g 252
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/3 D 0 21.8 465
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 9] 1640/6 D 0 g 433
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 12] 2160/14 D 0 g 397
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Orne As Orne As   [v 9] 2140/4 D 4 14.8 732
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 6] 2140/3 C 4 18.5 71
2017-02-05 2017-02-05 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [h 5] 2000/1 D 0 32
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2140/5 C 0 g 45
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 Orne As Orne As   [v 9] 2640/1 C 5 18.4 154
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 1660/10 A 5 16.6 307
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2160/9 A 0 g 35
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 11] 2180/7 C 0 18.2 440
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-1 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 2020/3 C 2 24
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/9 D 0 18.2 528
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2140/8 D 0 17.9 1167
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/4 C 3 16.9 225
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1640/12 D 0 16.3 178
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/4 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 7] 2180/13 B 0 g 582
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/8 C 0 15.9 1546
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2660/9 D 0 g 526
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/11 D 3 17.7 441
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1640/8 C 0 g 117
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 4 15.8 879
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/15 C 6 16.6 70
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2660/7 D 6 16.6 890
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 18.9 277
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Mazada Mazada   [v 12] 2140/4 D 7 20.2 381
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/1 B 7 15.5 255
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/8 C 0 17.1 1166
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/6 D 0 18.0 253
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Faciam Faciam   [v 12] 2180/8 D 0 22.1 862
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/9 C 5 18.1 596
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 C 0 16.2 663
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1609/6 D 0 14.8 1213
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1660/6 D 0 15.5g 329
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/8 C 0 18.3 201
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/3 C 6 17.2 215
2018-10-07 2018-10-07 Charlottenlund-1 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2020/11 C str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 56
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/9 C 0 17.9g 157
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1700/8 D 0 g 428
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 64
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/3 C 5 14.5 28
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2640/12 C 0 18.6 1673
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/6 A 0 20.3 93
2018-09-18 2018-09-18 Momarken-2 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 2140/3 C 0 40
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2640/5 B 0 19.2 227
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/5 C 1 16.9 32
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 2140/2 D 5 16.9 153
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 B 6 16.7 440
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/10 C 5 17.2 110
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 531
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/7 B 0 g 154
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1140/4 C 0 g 22
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 19.8 281
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/1 D 6 17.5 280
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/2 D 0 13.4 1100
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 5 16.7 1389
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/7 A 3 14.6 47
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 1680/4 C 0 g 74
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1609/1 D 0 17.3 490
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Mazada Mazada   [v 12] 2160/6 D 6 18.4 252
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Decate Decate   [v 8] 1640/9 D str
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 1640/9 C 2 12.9 73
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 D 2 17.7 69
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/7 C 7 16.9g 1180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1609/9 D 4 15.0 510
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Tour de France* Tour de France*   [v 6] 2040/6 C 0 36
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-3 Nordby Sleipner* Nordby Sleipner*   [v 10] 2520/4 D 1 26.9 72
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 C 0 g 195
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/9 D 0 g 311
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 17.8 214
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2680/15 C 4 16.9 281
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/10 C 6 15.4 137
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/6 C 5 16.2 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Randal Randal   [v 8] 2160/4 B 5 18.0 69
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 2180/7 B 2 16.6 60
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Mythology Bluechip Mythology Bluechip   [h 6] 2140/6 C 5 18.9 41
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 8] 2640/4 C 5 18.1 96
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D 1 15.7 628
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1609/9 B 3 15.8 58
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Densmarta Densmarta   [s 9] 2160/3 C 0 17.6 44
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 10] 1640/1 D 0 18.1 532
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 M.R.Hungry Eyes M.R.Hungry Eyes   [v 9] 1640/7 C str
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2000/4 C 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Predator Icon Predator Icon   [v 9] 2640/2 D 3 18.6 140
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/7 B 1 15.1 42
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Sure Broline Sure Broline   [s 4] 2140/4 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2660/7 B 5 18.2 69
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 10] 2140/5 B 0 14.5 118
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 Bee El Cynosure Bee El Cynosure   [v 5] 2140/5 C 0 22.9g 692
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/5 D 0 17.5 239
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/8 B 0 g 174
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-7 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2040/6 D 2 63
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Darwin Sisu Darwin Sisu   [v 5] 1640/8 B 0 g 34
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2660/7 C 0 20.5 434
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 1640/3 C 0 g 343
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/4 D 8 20.5 510
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2140/7 C 0 20.4 789
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Miss May Miss May   [s 9] 2640/3 B 0 g 165
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/5 D 0 18.7 251
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1640/2 D 6 15.2 551
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 6] 2140/5 C 2 17.7 45
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Astoria Brick* Astoria Brick*   [s 6] 1640/5 C 4 14.6 59
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2180/5 C 0 15.6 74
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Cinque Terre Cinque Terre   [v 6] 2160/6 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/5 D 0 22.3 383
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/10 A 3 16.8 58
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Miss May Miss May   [s 9] 2180/10 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 1640/9 C 1 14.4 289
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Miss May Miss May   [s 9] 2160/6 A 1 16.7 127
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 10] 1640/6 C str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/8 C 3 16.6 216
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 20
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2020/5 D 0 65
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/11 C 4 17.5 557
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Greenstar Greenstar   [v 10] 2180/11 C 5 17.7 313
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Marta Chip Marta Chip   [s 7] 2140/9 A str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 5] 2140/2 B 5 15.8 115
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/2 B 0 18.9 205
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 8] 2180/12 A 7 16.5 769
2019-12-20 2019-12-20 Charlottenlund-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/5 C 0 92
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 2140/3 D 5 16.1 1269
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 C 4 17.7 45
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2140/4 C 0 17.0 899
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/8 D 8 16.8 929
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/6 B 0 17.3g 518
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/6 C 0 18.9 922
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/12 A 0 g 292
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Tax Free* Tax Free*   [v 9] 2180/3 C 2 18.3 45
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-8 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/5 B 1 18.1 29
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/11 C 2 15.9 215
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 9] 1640/6 D 6 15.0 210
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2640/7 D str
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/5 C 0 g 415
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/7 C 4 17.5 169
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 D 0 g 568
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 Capture Capture   [v 5] 2140/5 D 1 13.6 81
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/8 C 6 16.4 341
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Quantum Amos Quantum Amos   [v 7] 2140/4 D 6 19.1 182
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 g 347
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/8 C 6 15.2 707
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 One Shot Only* One Shot Only*   [s 6] 2140/2 D 4 17.7 478
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/11 D 5 16.0 933
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 6] 2140/2 B 4 15.3 79
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 8] 2140/2 D 0 g 420
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-9 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/6 D 3 163
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2520/3 D 0 g 219
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 D 0 20.5 650
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 D 0 16.8 478
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2140/4 C 4 17.0 150
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 153
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Cool Action Cool Action   [v 7] 2160/5 C 0 g 148
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 D 0 18.4g 736
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Catch and Release Catch and Release   [v 9] 2140/1 D 7 19.8 185
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2140/3 C 2 17.1 58
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 1640/6 D 0 17.3 409
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/1 C 3 15.3 312
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/2 B 0 g 31
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 1640/2 D 0 14.7 151
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/4 C 0 g 55
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/9 C 7 17.9 127
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/11 C 0 16.0 656
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/5 D 1 30.0 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 12] 2140/10 D 0 15.9 823
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 9] 2140/6 C 5 26.7 291
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/7 C 3 17.4 56
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/1 C str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/10 D 7 17.5 235
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/9 D 3 15.0 501
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 5] 2140/1 C 7 21.1 110
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 10] 2140/4 D 4 16.4 175
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-1 The Patriot The Patriot   [v 6] 2000/6 D 3 14.7 365
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/8 C 4 15.2 186
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 C 0 g 1486
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/7 B 8 37.0g 213
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/10 C 5 16.8 35
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/7 C 3 16.6 555
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-3 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 9] 2140/6 C 0 16.2 207
2019-03-22 2019-03-22 Charlottenlund-3 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2020/6 C 0 469
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Paladin Paladin   [v 4] 2140/5 C 0 g 57
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/7 C 4 16.7 200
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 6] 2160/7 C 5 17.5 588
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 10] 2140/1 D 0 20.6 515
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 6] 2140/5 C 0 g 358
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 10] 2140/1 D str
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 10] 2180/12 C str
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2140/1 B 0 17.5 524
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/10 B 4 18.0 154
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-2 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/7 B 0 18.2 376
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Caxie Royale Caxie Royale   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 92
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Jula Menuett Jula Menuett   [s 6] 2160/13 B 0 18.9 695
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2140/3 C 0 20.9g 49
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/5 B str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 2140/3 C 0 g 692
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/11 B 0 472
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 132
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Tyrrell As* Tyrrell As*   [v 8] 2180/10 A 5 16.3 92
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2140/3 D 6 17.3 298
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-10 Namur Namur   [v 5] 2160/11 A 5 18.1 23
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 6] 1640/7 D 0 15.5 987
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 5] 2160/5 C 5 17.8 306
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 7] 2160/8 C 0 g 210
2020-10-23 2020-10-23 Charlottenlund-9 Tyrrell As* Tyrrell As*   [v 8] 2080/6 B 2 21
2020-10-07 2020-10-07 Charlottenlund-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2000/3 D 0 145
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-3 Valeria Wareco Valeria Wareco   [s 4] 2140/1 C 0 21.7g 44
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 1640/1 C 0 14.6 327
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-3 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 5] 2140/2 C 4 17.4 47
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-4 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 2140/1 C 0 15.2 269
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 8] 2160/7 D 1 16.2 566
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2160/5 D 0 17.6 500
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 10] 1609/6 C 8 17.8 33
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2160/9 D 4 17.5g 49
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Tidore Degato Tidore Degato   [s 4] 2140/1 C 3 17.0 61
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/9 D 0 20.6 512
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 5] 1640/5 C 0 14.8 333
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 8] 1609/9 D str
2020-08-08 2020-08-08 Åby-12 Namur Namur   [v 5] 2140/10 C 0 14.6 708
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 So Bear So Bear   [s 6] 2160/13 A 4 16.1 37
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 7] 2140/13 C 0 g 157
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Namur Namur   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 26
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/1 C 4 16.7 78
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-2 Namur Namur   [v 5] 2140/8 A 0 17.6 68
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [v 7] 1640/7 B 0 16.2 1013
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 1609/10 D 5 16.6 194
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Digital Speaker Digital Speaker   [s 5] 2140/5 B 0 21.9 257
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/7 D 1 16.3 197
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Namur Namur   [v 5] 2140/10 A 2 16.1 44
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/4 C 4 16.0 419
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2160/6 C 0 19.1g 551
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 J.A.Connie Bell J.A.Connie Bell   [s 7] 2160/8 B 0 17.5 277
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Aha Aha   [v 8] 1609/12 C 0 16.4 357
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 7] 2160/4 C 2 15.7 1123
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/8 C 4 17.4 531
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Anette Moon Anette Moon   [s 8] 2140/2 C 2 17.5 121
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Prive Prive   [v 8] 2160/5 C 5 19.4g 136
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Komnes Bork* Komnes Bork*   [h 6] 2160/5 C 1 25.4 44
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-7 Namur Namur   [v 5] 2640/7 A 6 17.2 36
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Blackbird D.K.* Blackbird D.K.*   [s 7] 2140/5 D 3 15.0 894
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Cyklist Cyklist   [v 6] 2140/2 D 0 17.0 1327
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/1 C 3 17.2 71
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2140/5 C 8 16.7 254
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/3 C 5 15.0 250
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Namur Namur   [v 5] 2140/8 C 1 15.8 27
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 6] 1640/6 D 0 17.3 1197
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Capone Capone   [v 11] 1640/10 C 6 15.4 776
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-2 Namur Namur   [v 5] 2140/5 B 1 17.7 21
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 9] 1640/2 B 0 15.3 261
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/7 C 4 18.9g 116
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2020/8 C 0 196
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 L.A.'s Mr Brown* L.A.'s Mr Brown*   [v 8] 2160/6 D 0 18.8 67
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 6] 2160/2 B 0 g 159
2020-01-24 2020-01-24 Charlottenlund-8 Serengeti Serengeti   [v 7] 2020/7 D 0 149
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Capone Capone   [v 11] 2180/10 C 0 17.9 1064
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2160/11 D 0 g 1439
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 5] 1640/6 D 0 17.0 317
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 1640/10 D 0 14.5 778
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Pique* Pique*   [v 7] 2160/7 C 0 g 841ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se