V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 8] 2140/2 D
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 6] 2140/2 B
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/11 D

Nyheter för travkusk


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara..


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara mer och mer och hade en suverän uppvisning i V86-inledningen i Eskilstuna. Han togs lugnt från början och satt som första häst i andraspår i det fem hästar stora fältet. Han hade ett par längder fram till ledande Snowstorm Hanover som fick bestämma i ett måttligt tempo. Men in i slutkurvan gick Who’s Who fram utvändigt om ledaren och slog klorna i denne direkt. Över upploppet stack Who’s Who retfullt enkelt ifrån och imponerade på nytt för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.12,0/2140a och sista varvet travade Who’s Who efter snabba 1.09,2. Närmast väntar sannolikt miljonloppet Jubileumspokalen på Solvalla om fyra veckor.
– Hästen är fantastiskt fin och han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, berömde Örjan Kihlström.

Kanonprestation av Pinto Bob – ”Kändes stenklar”
Fyraåringsloppet med 300 000 kronor till vinnare var lite av ett test inför de stundande Derbykvalen om en dryg månad. Robert Bergh har visat upp Pinto Bob i en lysande författning på sistone och han var nyligen tvåa i Sprintermästaren efter att ha vunnit sitt försök. Nu serverades han en fin resa av Torbjörn Jansson i andra par utvändigt och avgjorde lekande lätt över upploppet. En kanonprestation och segertiden blev 1.13,4/2640a.
– Vi fick ett fint lopp och jag satt lugn runt sista sväng. Han kändes stenklar hela tiden och hästen var riktigt bra, berömde Torbjörn Jansson.
Tvåa blev Forfantone Am medan favoriten och Robert Berghs andra häst, Avant Garde, galopperade i starten. Hårt betrodde Inti Boko konstrade och försvann redan i uppsamlingen bakom bilen.

Dubbelseger till Jepson
Carl Johan Jepson strider om andraplatsen i den allsvenska kuskligan tillsammans med Jorma Kontio bakom den överlägsna ledaren Ulf Ohlsson. Nu tog han en dubbelseger på V86 genom två fina styrning. Först körde han till ledningen med Ola Samuelsson-tränade Schweppes som gled undan enkelt via ett avslutande 1.13-varv före en tapper Carry Cash. Sedan serverade han Darshana en fin resa i andra par utvändigt och hon tackade för det genom att ta sin första seger i karriärens 23:e start.

Häftig insats av Cocktail Fortuna på 1.09,8
Senast i Gulddivisionen i Halmstad hade inte Cocktail Fortuna sin bästa dag. Men det hade han sannerligen i kväll då han bombade runt i imponerande stil och vann på 1.09,8/1640a. Robert Bergh körde resolut mot ledningen och det kostade 1.06,7 de första femhundra metrarna för att få täten. Han fortsatte i ett högt tempo och bara drog undan in på upploppet. Cocktail Fortuna var smått överlägsen till slut och det var en ruggigt häftig insats.
– Jag kände i värmningen att han var så där mjuk och spänstig som jag ville ha honom. Det hade varit roligt att köra honom som treåring när han har den här spänsten som nioåring. Han får väl kanske vara med i Elitloppet som tioåring, sa Robert Bergh och skrattade.
I loppet efter så ledde Robert Bergh länge med Corroded men fick sträcka vapen den sista biten mot en mycket bra avslutande Track Angle som kördes förtjänstfullt av Anders Eriksson åt tränaren Morten Waage.

Ruggig prestation av Visa As – dubbel till Gocciadoro
I den sjätte V86-avdelningen fick vi se en otrolig prestation av Visa As. Hon travade i tredje- och fjärdespår nästan hela loppet men åkte ändå ifrån till en mycket imponerande seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a.
Gocciadoro åkte ut och vann även loppet efter med Zanzibar Wise As från ledningen. Det fyraåriga stoet var mycket bra som höll undan till seger efter 1.10,3 sista varvet. Hon blev uppvaktad till slut av Marrakesh som Jorma Kontio sänt fram utvändigt om ledaren och som bjöd upp till dans. Marrakesh höll starkt som tvåa i sin comeback.
Åtta rätt på V86 gav 17 319 kronor.


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över dis..


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över distansen 1609 meter med bilstart. Förstapriset är 1 609 000 kronor och titelförsvarare är Daniel Redéns Propulsion som har vunnit loppet tre år i rad för Örjan Kihlström.
Under tisdagen blev det klart att kretsen kring Uza Josselyn, som fick en direktinbjudan efter segern i lördags i Årjängs Stora Sprinterlopp, tackade ja till platsen. Det gjorde även Björn Goop och kretsen kring Nadal Broline som också fick en inbjudan efter andraplatsen i Årjäng.
– Det var två fantastiska prestationer vi fick se. Jag är mycket glad att de kommer till vårt storlopp, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Har fantastiska meriter”
Under onsdagen tillkom det ytterligare två hästar. Via ett pressmeddelande från Jägersro berättar de om två nya hästar till miljonloppet. Den ena är elitloppsvinnaren Ringostarr Treb, som tidigare har varit tvåa i Åbergs, samt Lionel som så sent som i lördags var trea i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens.
– Ringostarr Treb har ju fantastiska meriter och jag tror att vi får en häst i full form, även om han inte haft någon riktigt tur på slutet, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Följande åtta hästar är klara för Hugo Åbergs
Propulsion – Daniel Redén
Racing Mange – Joakim Lövgren
Gretzky BR – Geir Vegard Gundersen
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Uza Josselyn – René Aebischer
Nadal Broline – Björn Goop
RIngostarr Treb – Jerry Riordan
Lionel – Göran Antonsen

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av..


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av Ulf Ohlsson.
Han får sällskap från Sverige av en annan elitloppshäst, Disco Volante, som får Kevin Oscarsson i sulkyn. Johan Untersteiner skickar dit sin startraket Pastore Bob, som den här gången får Mika Forss i sulkyn. Och till sist blev det även klart att Daniel Redéns Bucks To Burn fick en inbjudan och får därmed chansen att mäta sig med eliten på söndag. Hästen har imponerat i Daniel Redéns regi och tagit sju segrar på elva starter hos Solvalla-tränaren. Han kommer att köras av Daniel Olsson.

St Michel-Ajo 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare – Kusk
1) Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas – Santtu Raitala
2) Makethemark – Petri Salmela – Ulf Ohlsson
3) Cameron Evo – Harri Koivunen – Olli Koivunen
4) Pastore Bob – Johan Untersteiner – Mika Forss
5) Bucks To Burn – Daniel Redén – Daniel Olsson
6) Ranch Kelly – Anne Luttinen – Hannu Torvinen
7) Next Direction – Timo Hulkkonen – Ilkka Nurmonen
8) Disco Volante – Stefan Melander – Kevin Oscarsson

Kanal 75


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/4 0 17.0 306
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2160/8 6 17.3 610
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cumberland Cumberland   [v 11] 1640/6 str
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Cool Pine Cool Pine   [v 10] 2140/10 0 17.2 454
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/3 4 16.6 35
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/6 0 71
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/7 5 16.3 540
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 6] 2140/6 1 16.3 22
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 7] 2140/8 6 19.3 231
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Princeton D.K.* Princeton D.K.*   [h 8] 1640/4 0 17.7g 358
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2140/3 0 g 295
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 5] 2140/1 0 18.3 145
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2180/8 0 135
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Barracuda River Barracuda River   [v 6] 2140/2 0 14.6 283
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2160/14 5 16.4 654
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/7 1 16.8 15
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Long Life Long Life   [v 7] 2160/8 4 17.4 31
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 6] 2140/2 0 g 148
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2160/8 0
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Berlinetta Berlinetta   [s 4] 2140/3 4 18.9 22
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/9 2 14.8 34
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 9] 2160/7 C 0 19.8 489
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/8 D 0 g 140
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [v 7] 2140/2 D 0 19.2g 39
2016-12-16 2016-12-16 Danmark-4 Politiken* Politiken*   [v 9] 2180/9 B 2 35
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Beat the Boys Beat the Boys   [s 7] 2140/8 D 4 17.3 145
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2680/6 C 0 18.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2140/9 D 6 17.8 137
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 C 2 16.6 29
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [h 7] 1640/2 C 2 12.8 213
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1640/1 C 0 g 38
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2140/2 B 5 17.0 40
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2140/5 A 0 17.4 126
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 1640/7 C 1 13.5 137
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2160/4 C 0 g 428
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-4 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2100/8 D 0 23
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 5] 2140/3 C 0 21.6 421
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/8 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/8 C 4 17.6 158
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/9 D 1 17.1 106
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 1640/9 C str
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 2160/3 D 6 18.5 160
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2180/10 C 6 17.4 180
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 143
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2160/7 D 1 16.6 139
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2160/13 C 2 16.6 52
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2140/3 C 2 15.0 238
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/1 B 3 14.8 19
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 7] 2140/5 D 0 16.8 1093
2016-09-23 2016-09-23 Danmark-10 Politiken* Politiken*   [v 9] 2200/11 B 0 65
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2100/6 B 6 17.3 78
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/4 D 4 16.4 283
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1646/9 B 2 13.1 109
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2660/5 B 3 17.3 57
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/4 B 4 14.0 50
2016-09-11 2016-09-11 Danmark-2 Politiken* Politiken*   [v 9] 1640/7 C 2 42
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/10 B 2 15.1 388
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Betty Boop Fougett Betty Boop Fougett   [s 6] 2140/4 C 0 g 109
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-1 Slim Shady* Slim Shady*   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 472
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-5 Dancer Rich* Dancer Rich*   [v 6] 2000/6 D 0 57
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/4 D 4 16.9 170
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Limousin Limousin   [v 8] 2100/5 D 4 18.8 25
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Sweet Commander* Sweet Commander*   [v 8] 2160/7 C str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/1 C 8 15.9 310
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1609/8 D 1 14.1 44
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2160/7 C 7 17.8 374
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/1 D 5 16.9 221
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2160/5 D 4 16.3 136
2016-07-30 2016-07-30 Åby-2 Stardust Lady Stardust Lady   [s 9] 2140/8 C str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/10 B 5 18.4 85
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 2160/7 B 0 17.6 40
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Rina Chen Hai* Rina Chen Hai*   [s 8] 2140/4 C 0 17.6g 101
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1680/9 B 4 16.5 35
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 407
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2080/8 D 7 20.0 137
2016-06-30 2016-06-30 Åby-11 Orne Orne   [s 8] 1640/3 D 0 g 332
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/2 D 8 17.3 903
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-9 Magnus Tax* Magnus Tax*   [v 12] 2040/10 C 0 51
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 1640/8 D 2 15.0 86
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/9 C 2 15.6 192
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2640/1 C 4 18.4 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Idol Idol   [v 6] 2140/4 A 1 17.3 33
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Masse C.D. Masse C.D.   [v 7] 2140/4 B 1 16.9 119
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/6 B 6 17.7 71
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2140/7 D 5 18.0 320
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2160/10 C 4 17.9 75
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Abaz America Abaz America   [v 5] 2140/9 C 0 17.4 31
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 1640/1 C 4 13.2 224
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/4 C 0 g 135
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/4 C 0 20.9 63
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 49
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Sander Esterel Sander Esterel   [v 7] 2140/1 B 4 16.6 46
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/12 A 2 17.5 49
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2160/5 C 0 16.9 487
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/9 B 7 16.9 25
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/3 C 0 19.0g 51
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/3 D 1 14.8 80
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Abaz America Abaz America   [v 5] 1640/9 B 0 g 42
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 D 3 16.4 85
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1680/8 D 2 14.8 77
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2140/6 C 7 16.8 172
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/9 B 1 17.4 32
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 6] 1640/10 D 2 13.3 63
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2180/12 A 0 15.8 53
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2140/6 A str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2180/12 C 6 16.4 85
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-10 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2040/6 C 1 41
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/5 C 0 g 33
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Quicksilver Quicksilver   [v 11] 2140/3 D 0 17.7 247
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/1 D 2 16.0 85
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/9 B 6 19.1 686
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 7] 2160/5 C 4 17.1 76
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Häve Alma* Häve Alma*   [s 10] 2180/9 C 0 30.9 139
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Mousse Mousse   [s 7] 2140/1 B 0 16.0 102
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2660/5 D 0 19.1 915
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 33
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/7 C 2 16.3 123
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Herold As Herold As   [v 6] 2160/7 C 0 g 31
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2160/7 B 2 17.3 54
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2140/4 C 1 18.7 54
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Herold As Herold As   [v 6] 2640/1 C 3 17.0 114
2017-12-29 2017-12-29 Charlottenlund-9 Galax Trot Galax Trot   [v 12] 2020/5 C 0 118
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/8 D 0 g 582
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 1640/7 C 0 16.3 586
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 6] 2180/15 A 0 16.3 40
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/1 D str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 10] 1640/4 C 0 g 186
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Jake Face Jake Face   [v 11] 2160/10 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/7 D 0 g 73
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 2140/2 C 0 21.5 289
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 2140/7 D 0 20.7 709
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/12 C 8 19.1 420
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 4] 2140/5 D 0 18.6 295
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/4 B 0 g 47
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/5 A 4 16.6 54
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 9] 2140/5 A 0 19.6g 30
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/7 D 0 g 28
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Tweener Tweener   [v 5] 2140/11 B 0 g 135
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2140/2 B 5 17.7g 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Trombone Trombone   [s 5] 2140/12 D 5 18.0 180
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Hanna Banker Hanna Banker   [s 9] 1640/3 B 4 12.7 22
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1640/9 B 4 15.9 57
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 2140/7 D 3 13.5 131
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/3 C 5 19.3 234
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/2 B 0 24.0g 330
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 2160/11 D 8 15.9 115
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/9 A 6 17.3 273
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 1640/1 D 7 17.9 371
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-1 Yrr Yrr   [v 5] 2040/13 D 0 g 479
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/7 B 5 15.7 54
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/5 B 0 17.7 217
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 1640/7 C 3 12.7 175
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 2140/11 C 0 18.0 669
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 2640/9 C 0 g 240
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 6] 1609/9 D str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 1640/7 D 5 12.4 239
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 1 15.1 26
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Little Italy Little Italy   [v 11] 2140/5 B 0 g 195
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2160/6 C 8 19.3 77
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Swan Glider Swan Glider   [s 8] 2140/8 D 7 19.8 567
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1680/5 C 1 15.1 28
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1680/1 C 0 g 19
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 56
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/1 C 6 17.6 262
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-1 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/5 C 6 33.9 156
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2180/8 C 4 17.2g 260
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Long Life Long Life   [v 9] 1609/3 D 6 15.4 196
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Mr Jäger Mr Jäger   [v 8] 1609/8 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/4 A 0 g 27
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/5 B 6 14.8 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-1 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2140/5 B 0 g 130
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2180/12 A 2 15.3 21
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 7] 2640/5 C 0 g 65
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-1 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 8] 2140/6 B 0 20.2 219
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2140/9 C 6 17.6 132
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2160/13 A 0 g 341
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 2140/3 C 0 20.0 542
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 McCabe McCabe   [v 8] 2660/5 C 0 19.1 414
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Grace Bore Grace Bore   [s 10] 2140/3 D str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/1 D 3 11.6 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Archimede le Group Archimede le Group   [v 7] 2140/9 D 0 g 84
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/7 D 8 16.5 663
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Verona Brodda Verona Brodda   [s 4] 2160/6 B 3 17.3 28
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/12 A 1 15.2 24
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Harpos Blue Swede Harpos Blue Swede   [v 8] 2180/11 B 0 g 46
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/1 B 4 14.6 83
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/7 D 2 11.8 58
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2180/11 A 7 18.8g 41
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 B 3 16.2 37
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Trombone Trombone   [s 5] 2140/5 C str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2140/1 C 0 55
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 2140/5 C str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/7 C 3 13.6 79
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 B 2 14.9 82
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/7 D 0 16.9 48
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 2140/1 B 3 19.7 95
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/2 C str
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/3 A 3 15.6 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/4 D 0 g 117
2017-04-15 2017-04-15 Norge-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2100/1 C 2 43
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 H.M.Hird Balder* H.M.Hird Balder*   [h 12] 2160/7 D 0 28.8 251
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 8] 2180/13 A 7 16.4 64
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2160/10 D 2 16.2 58
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/4 C 1 12.2 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/13 D 2 16.2 145
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 Sundbo Esparsett* Sundbo Esparsett*   [v 8] 2160/10 A str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 g 219
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Mad Lee Mad Lee   [h 7] 2140/6 B str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/2 B 1 16.3 29
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/9 D 4 17.3 475
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/9 D 0 17.3 446
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/1 C 3 15.6 30
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 4 16.4 139
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/6 D 0 g 335
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/10 B 1 14.5 24
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/3 A 0 g 38
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/11 D 0 g 252
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/3 D 0 21.8 465
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 9] 1640/6 D 0 g 433
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 12] 2160/14 D 0 g 397
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Orne As Orne As   [v 9] 2140/4 D 4 14.8 732
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 6] 2140/3 C 4 18.5 71
2017-02-05 2017-02-05 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [h 5] 2000/1 D 0 32
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2140/5 C 0 g 45
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 Orne As Orne As   [v 9] 2640/1 C 5 18.4 154
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 1660/10 A 5 16.6 307
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2160/9 A 0 g 35
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 11] 2180/7 C 0 18.2 440
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-1 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 2020/3 C 2 24
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/9 D 0 18.2 528
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2140/8 D 0 17.9 1167
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/4 C 3 16.9 225
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1640/12 D 0 16.3 178
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/4 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 7] 2180/13 B 0 g 582
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/8 C 0 15.9 1546
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2660/9 D 0 g 526
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/11 D 3 17.7 441
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1640/8 C 0 g 117
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 4 15.8 879
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/15 C 6 16.6 70
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2660/7 D 6 16.6 890
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 18.9 277
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Mazada Mazada   [v 12] 2140/4 D 7 20.2 381
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/1 B 7 15.5 255
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/8 C 0 17.1 1166
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/6 D 0 18.0 253
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Faciam Faciam   [v 12] 2180/8 D 0 22.1 862
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/9 C 5 18.1 596
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 C 0 16.2 663
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1609/6 D 0 14.8 1213
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1660/6 D 0 15.5g 329
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/8 C 0 18.3 201
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/3 C 6 17.2 215
2018-10-07 2018-10-07 Charlottenlund-1 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2020/11 C str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 56
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/9 C 0 17.9g 157
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1700/8 D 0 g 428
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 64
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/3 C 5 14.5 28
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2640/12 C 0 18.6 1673
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/6 A 0 20.3 93
2018-09-18 2018-09-18 Momarken-2 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 2140/3 C 0 40
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2640/5 B 0 19.2 227
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/5 C 1 16.9 32
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 2140/2 D 5 16.9 153
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 B 6 16.7 440
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/10 C 5 17.2 110
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 531
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/7 B 0 g 154
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1140/4 C 0 g 22
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 19.8 281
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/1 D 6 17.5 280
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/2 D 0 13.4 1100
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 5 16.7 1389
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/7 A 3 14.6 47
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 1680/4 C 0 g 74
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1609/1 D 0 17.3 490
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Mazada Mazada   [v 12] 2160/6 D 6 18.4 252
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Decate Decate   [v 8] 1640/9 D str
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 1640/9 C 2 12.9 73
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 D 2 17.7 69
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/7 C 7 16.9g 1180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1609/9 D 4 15.0 510
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Tour de France* Tour de France*   [v 6] 2040/6 C 0 36
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-3 Nordby Sleipner* Nordby Sleipner*   [v 10] 2520/4 D 1 26.9 72
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 C 0 g 195
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/9 D 0 g 311
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 17.8 214
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2680/15 C 4 16.9 281
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/10 C 6 15.4 137
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/6 C 5 16.2 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Randal Randal   [v 8] 2160/4 B 5 18.0 69
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 2180/7 B 2 16.6 60
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Mythology Bluechip Mythology Bluechip   [h 6] 2140/6 C 5 18.9 41
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 8] 2640/4 C 5 18.1 96
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D 1 15.7 628
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1609/9 B 3 15.8 58
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Densmarta Densmarta   [s 9] 2160/3 C 0 17.6 44
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 10] 1640/1 D 0 18.1 532
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 M.R.Hungry Eyes M.R.Hungry Eyes   [v 9] 1640/7 C str
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2000/4 C 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Predator Icon Predator Icon   [v 9] 2640/2 D 3 18.6 140
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/7 B 1 15.1 42
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Sure Broline Sure Broline   [s 4] 2140/4 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2660/7 B 5 18.2 69
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 10] 2140/5 B 0 14.5 118
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 Bee El Cynosure Bee El Cynosure   [v 5] 2140/5 C 0 22.9g 692
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/5 D 0 17.5 239
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/8 B 0 g 174
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-7 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2040/6 D 2 63
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Darwin Sisu Darwin Sisu   [v 5] 1640/8 B 0 g 34
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2660/7 C 0 20.5 434
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 1640/3 C 0 g 343
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/4 D 8 20.5 510
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2140/7 C 0 20.4 789
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Miss May Miss May   [s 9] 2640/3 B 0 g 165
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/5 D 0 18.7 251
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1640/2 D 6 15.2 551
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 6] 2140/5 C 2 17.7 45
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Astoria Brick* Astoria Brick*   [s 6] 1640/5 C 4 14.6 59
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2180/5 C 0 15.6 74
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Cinque Terre Cinque Terre   [v 6] 2160/6 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/5 D 0 22.3 383
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/10 A 3 16.8 58
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Miss May Miss May   [s 9] 2180/10 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 1640/9 C 1 14.4 289
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Miss May Miss May   [s 9] 2160/6 A 1 16.7 127
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 10] 1640/6 C str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/8 C 3 16.6 216
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 20
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2020/5 D 0 65
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/11 C 4 17.5 557
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Greenstar Greenstar   [v 10] 2180/11 C 5 17.7 313
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Marta Chip Marta Chip   [s 7] 2140/9 A str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 5] 2140/2 B 5 15.8 115
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/2 B 0 18.9 205
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-9 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/6 D 3 163
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2520/3 D 0 g 219
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 D 0 20.5 650
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 D 0 16.8 478
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2140/4 C 4 17.0 150
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 153
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Cool Action Cool Action   [v 7] 2160/5 C 0 g 148
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 D 0 18.4g 736
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Catch and Release Catch and Release   [v 9] 2140/1 D 7 19.8 185
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2140/3 C 2 17.1 58
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 1640/6 D 0 17.3 409
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/1 C 3 15.3 312
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/2 B 0 g 31
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 1640/2 D 0 14.7 151
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/4 C 0 g 55
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/9 C 7 17.9 127
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/11 C 0 16.0 656
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/5 D 1 30.0 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 12] 2140/10 D 0 15.9 823
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 9] 2140/6 C 5 26.7 291
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/7 C 3 17.4 56
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/1 C str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/10 D 7 17.5 235
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/9 D 3 15.0 501
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 5] 2140/1 C 7 21.1 110
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 10] 2140/4 D 4 16.4 175
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-1 The Patriot The Patriot   [v 6] 2000/6 D 3 14.7 365
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/8 C 4 15.2 186
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 C 0 g 1486
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/7 B 8 37.0g 213
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/10 C 5 16.8 35
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/7 C 3 16.6 555
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-3 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 9] 2140/6 C 0 16.2 207
2019-03-22 2019-03-22 Charlottenlund-3 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2020/6 C 0 469
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Paladin Paladin   [v 4] 2140/5 C 0 g 57
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/7 C 4 16.7 200
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 6] 2160/7 C 5 17.5 588
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 10] 2140/1 D 0 20.6 515
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 6] 2140/5 C 0 g 358
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 10] 2140/1 D str
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 10] 2180/12 C str
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2140/1 B 0 17.5 524
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/10 B 4 18.0 154
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-2 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/7 B 0 18.2 376
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Caxie Royale Caxie Royale   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 92
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Jula Menuett Jula Menuett   [s 6] 2160/13 B 0 18.9 695
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2140/3 C 0 20.9g 49
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/5 B str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 2140/3 C 0 g 692
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/11 B 0 472ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se