V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/4 0 17.0 306
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2160/8 6 17.3 610
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cumberland Cumberland   [v 11] 1640/6 str
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Cool Pine Cool Pine   [v 10] 2140/10 0 17.2 454
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/3 4 16.6 35
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/6 0 71
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/7 5 16.3 540
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 6] 2140/6 1 16.3 22
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 7] 2140/8 6 19.3 231
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Princeton D.K.* Princeton D.K.*   [h 8] 1640/4 0 17.7g 358
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2140/3 0 g 295
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 5] 2140/1 0 18.3 145
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2180/8 0 135
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Barracuda River Barracuda River   [v 6] 2140/2 0 14.6 283
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2160/14 5 16.4 654
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/7 1 16.8 15
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Long Life Long Life   [v 7] 2160/8 4 17.4 31
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 6] 2140/2 0 g 148
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2160/8 0
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Berlinetta Berlinetta   [s 4] 2140/3 4 18.9 22
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/9 2 14.8 34
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 9] 2160/7 C 0 19.8 489
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/8 D 0 g 140
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [v 7] 2140/2 D 0 19.2g 39
2016-12-16 2016-12-16 Danmark-4 Politiken* Politiken*   [v 9] 2180/9 B 2 35
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Beat the Boys Beat the Boys   [s 7] 2140/8 D 4 17.3 145
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2680/6 C 0 18.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2140/9 D 6 17.8 137
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 C 2 16.6 29
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [h 7] 1640/2 C 2 12.8 213
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1640/1 C 0 g 38
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2140/2 B 5 17.0 40
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2140/5 A 0 17.4 126
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 1640/7 C 1 13.5 137
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2160/4 C 0 g 428
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-4 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2100/8 D 0 23
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 5] 2140/3 C 0 21.6 421
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/8 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/8 C 4 17.6 158
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/9 D 1 17.1 106
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 1640/9 C str
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 2160/3 D 6 18.5 160
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2180/10 C 6 17.4 180
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 143
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2160/7 D 1 16.6 139
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2160/13 C 2 16.6 52
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2140/3 C 2 15.0 238
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/1 B 3 14.8 19
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 7] 2140/5 D 0 16.8 1093
2016-09-23 2016-09-23 Danmark-10 Politiken* Politiken*   [v 9] 2200/11 B 0 65
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2100/6 B 6 17.3 78
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/4 D 4 16.4 283
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1646/9 B 2 13.1 109
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2660/5 B 3 17.3 57
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/4 B 4 14.0 50
2016-09-11 2016-09-11 Danmark-2 Politiken* Politiken*   [v 9] 1640/7 C 2 42
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/10 B 2 15.1 388
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Betty Boop Fougett Betty Boop Fougett   [s 6] 2140/4 C 0 g 109
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-1 Slim Shady* Slim Shady*   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 472
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-5 Dancer Rich* Dancer Rich*   [v 6] 2000/6 D 0 57
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/4 D 4 16.9 170
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Limousin Limousin   [v 8] 2100/5 D 4 18.8 25
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Sweet Commander* Sweet Commander*   [v 8] 2160/7 C str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/1 C 8 15.9 310
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1609/8 D 1 14.1 44
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2160/7 C 7 17.8 374
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/1 D 5 16.9 221
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2160/5 D 4 16.3 136
2016-07-30 2016-07-30 Åby-2 Stardust Lady Stardust Lady   [s 9] 2140/8 C str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/10 B 5 18.4 85
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 2160/7 B 0 17.6 40
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Rina Chen Hai* Rina Chen Hai*   [s 8] 2140/4 C 0 17.6g 101
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1680/9 B 4 16.5 35
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 407
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2080/8 D 7 20.0 137
2016-06-30 2016-06-30 Åby-11 Orne Orne   [s 8] 1640/3 D 0 g 332
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/2 D 8 17.3 903
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-9 Magnus Tax* Magnus Tax*   [v 12] 2040/10 C 0 51
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 1640/8 D 2 15.0 86
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/9 C 2 15.6 192
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2640/1 C 4 18.4 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Idol Idol   [v 6] 2140/4 A 1 17.3 33
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Masse C.D. Masse C.D.   [v 7] 2140/4 B 1 16.9 119
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/6 B 6 17.7 71
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2140/7 D 5 18.0 320
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2160/10 C 4 17.9 75
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Abaz America Abaz America   [v 5] 2140/9 C 0 17.4 31
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 1640/1 C 4 13.2 224
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/4 C 0 g 135
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/4 C 0 20.9 63
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 49
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Sander Esterel Sander Esterel   [v 7] 2140/1 B 4 16.6 46
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/12 A 2 17.5 49
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2160/5 C 0 16.9 487
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/9 B 7 16.9 25
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/3 C 0 19.0g 51
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/3 D 1 14.8 80
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Abaz America Abaz America   [v 5] 1640/9 B 0 g 42
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 D 3 16.4 85
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1680/8 D 2 14.8 77
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2140/6 C 7 16.8 172
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/9 B 1 17.4 32
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 6] 1640/10 D 2 13.3 63
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2180/12 A 0 15.8 53
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2140/6 A str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2180/12 C 6 16.4 85
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-10 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2040/6 C 1 41
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/5 C 0 g 33
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Quicksilver Quicksilver   [v 11] 2140/3 D 0 17.7 247
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/1 D 2 16.0 85
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/9 B 6 19.1 686
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 7] 2160/5 C 4 17.1 76
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Häve Alma* Häve Alma*   [s 10] 2180/9 C 0 30.9 139
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Mousse Mousse   [s 7] 2140/1 B 0 16.0 102
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 33
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2660/5 D 0 19.1 915
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/7 C 2 16.3 123
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Herold As Herold As   [v 6] 2160/7 C 0 g 31
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2160/7 B 2 17.3 54
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2140/4 C 1 18.7 54
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Herold As Herold As   [v 6] 2640/1 C 3 17.0 114
2017-12-29 2017-12-29 Charlottenlund-9 Galax Trot Galax Trot   [v 12] 2020/5 C 0 118
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/8 D 0 g 582
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 1640/7 C 0 16.3 586
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 6] 2180/15 A 0 16.3 40
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/1 D str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 10] 1640/4 C 0 g 186
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Jake Face Jake Face   [v 11] 2160/10 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/7 D 0 g 73
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 2140/2 C 0 21.5 289
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 2140/7 D 0 20.7 709
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/12 C 8 19.1 420
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 4] 2140/5 D 0 18.6 295
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/4 B 0 g 47
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/5 A 4 16.6 54
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 9] 2140/5 A 0 19.6g 30
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/7 D 0 g 28
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Tweener Tweener   [v 5] 2140/11 B 0 g 135
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2140/2 B 5 17.7g 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Trombone Trombone   [s 5] 2140/12 D 5 18.0 180
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Hanna Banker Hanna Banker   [s 9] 1640/3 B 4 12.7 22
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1640/9 B 4 15.9 57
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 2140/7 D 3 13.5 131
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/3 C 5 19.3 234
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/2 B 0 24.0g 330
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 2160/11 D 8 15.9 115
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/9 A 6 17.3 273
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 1640/1 D 7 17.9 371
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-1 Yrr Yrr   [v 5] 2040/13 D 0 g 479
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/7 B 5 15.7 54
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/5 B 0 17.7 217
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 1640/7 C 3 12.7 175
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 2140/11 C 0 18.0 669
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 2640/9 C 0 g 240
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 6] 1609/9 D str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 1640/7 D 5 12.4 239
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 1 15.1 26
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Little Italy Little Italy   [v 11] 2140/5 B 0 g 195
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2160/6 C 8 19.3 77
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Swan Glider Swan Glider   [s 8] 2140/8 D 7 19.8 567
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1680/5 C 1 15.1 28
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1680/1 C 0 g 19
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 56
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/1 C 6 17.6 262
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-1 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/5 C 6 33.9 156
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2180/8 C 4 17.2g 260
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Long Life Long Life   [v 9] 1609/3 D 6 15.4 196
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Mr Jäger Mr Jäger   [v 8] 1609/8 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/4 A 0 g 27
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/5 B 6 14.8 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-1 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2140/5 B 0 g 130
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2180/12 A 2 15.3 21
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 7] 2640/5 C 0 g 65
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-1 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 8] 2140/6 B 0 20.2 219
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2140/9 C 6 17.6 132
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2160/13 A 0 g 341
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 2140/3 C 0 20.0 542
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 McCabe McCabe   [v 8] 2660/5 C 0 19.1 414
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Grace Bore Grace Bore   [s 10] 2140/3 D str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/1 D 3 11.6 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Archimede le Group Archimede le Group   [v 7] 2140/9 D 0 g 84
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/7 D 8 16.5 663
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Verona Brodda Verona Brodda   [s 4] 2160/6 B 3 17.3 28
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/12 A 1 15.2 24
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Harpos Blue Swede Harpos Blue Swede   [v 8] 2180/11 B 0 g 46
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/1 B 4 14.6 83
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/7 D 2 11.8 58
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2180/11 A 7 18.8g 41
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 B 3 16.2 37
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Trombone Trombone   [s 5] 2140/5 C str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2140/1 C 0 55
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 2140/5 C str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/7 C 3 13.6 79
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 B 2 14.9 82
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/7 D 0 16.9 48
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 2140/1 B 3 19.7 95
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/2 C str
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/3 A 3 15.6 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/4 D 0 g 117
2017-04-15 2017-04-15 Norge-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2100/1 C 2 43
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 H.M.Hird Balder* H.M.Hird Balder*   [h 12] 2160/7 D 0 28.8 251
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 8] 2180/13 A 7 16.4 64
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2160/10 D 2 16.2 58
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/4 C 1 12.2 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/13 D 2 16.2 145
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 Sundbo Esparsett* Sundbo Esparsett*   [v 8] 2160/10 A str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 g 219
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Mad Lee Mad Lee   [h 7] 2140/6 B str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/2 B 1 16.3 29
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/9 D 4 17.3 475
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/9 D 0 17.3 446
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/1 C 3 15.6 30
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 4 16.4 139
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/6 D 0 g 335
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/10 B 1 14.5 24
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/3 A 0 g 38
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/11 D 0 g 252
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/3 D 0 21.8 465
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 9] 1640/6 D 0 g 433
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 12] 2160/14 D 0 g 397
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Orne As Orne As   [v 9] 2140/4 D 4 14.8 732
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 6] 2140/3 C 4 18.5 71
2017-02-05 2017-02-05 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [h 5] 2000/1 D 0 32
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2140/5 C 0 g 45
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 Orne As Orne As   [v 9] 2640/1 C 5 18.4 154
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 1660/10 A 5 16.6 307
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2160/9 A 0 g 35
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 11] 2180/7 C 0 18.2 440
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-1 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 2020/3 C 2 24
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/9 D 0 18.2 528
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2140/8 D 0 17.9 1167
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/4 C 3 16.9 225
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1640/12 D 0 16.3 178
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/4 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 7] 2180/13 B 0 g 582
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/8 C 0 15.9 1546
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2660/9 D 0 g 526
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/11 D 3 17.7 441
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1640/8 C 0 g 117
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 4 15.8 879
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/15 C 6 16.6 70
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2660/7 D 6 16.6 890
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 18.9 277
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Mazada Mazada   [v 12] 2140/4 D 7 20.2 381
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/1 B 7 15.5 255
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/8 C 0 17.1 1166
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/6 D 0 18.0 253
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Faciam Faciam   [v 12] 2180/8 D 0 22.1 862
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/9 C 5 18.1 596
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 C 0 16.2 663
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1609/6 D 0 14.8 1213
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1660/6 D 0 15.5g 329
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/8 C 0 18.3 201
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/3 C 6 17.2 215
2018-10-07 2018-10-07 Charlottenlund-1 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2020/11 C str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 56
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/9 C 0 17.9g 157
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1700/8 D 0 g 428
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 64
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/3 C 5 14.5 28
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2640/12 C 0 18.6 1673
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/6 A 0 20.3 93
2018-09-18 2018-09-18 Momarken-2 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 2140/3 C 0 40
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2640/5 B 0 19.2 227
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/5 C 1 16.9 32
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 2140/2 D 5 16.9 153
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 B 6 16.7 440
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/10 C 5 17.2 110
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 531
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/7 B 0 g 154
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1140/4 C 0 g 22
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 19.8 281
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/1 D 6 17.5 280
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/2 D 0 13.4 1100
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 5 16.7 1389
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/7 A 3 14.6 47
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 1680/4 C 0 g 74
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1609/1 D 0 17.3 490
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Mazada Mazada   [v 12] 2160/6 D 6 18.4 252
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Decate Decate   [v 8] 1640/9 D str
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 1640/9 C 2 12.9 73
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 D 2 17.7 69
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/7 C 7 16.9g 1180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1609/9 D 4 15.0 510
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Tour de France* Tour de France*   [v 6] 2040/6 C 0 36
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-3 Nordby Sleipner* Nordby Sleipner*   [v 10] 2520/4 D 1 26.9 72
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 C 0 g 195
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/9 D 0 g 311
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 17.8 214
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2680/15 C 4 16.9 281
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/10 C 6 15.4 137
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/6 C 5 16.2 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Randal Randal   [v 8] 2160/4 B 5 18.0 69
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 2180/7 B 2 16.6 60
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Mythology Bluechip Mythology Bluechip   [h 6] 2140/6 C 5 18.9 41
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 8] 2640/4 C 5 18.1 96
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D 1 15.7 628
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1609/9 B 3 15.8 58
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Densmarta Densmarta   [s 9] 2160/3 C 0 17.6 44
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 10] 1640/1 D 0 18.1 532
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 M.R.Hungry Eyes M.R.Hungry Eyes   [v 9] 1640/7 C str
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2000/4 C 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Predator Icon Predator Icon   [v 9] 2640/2 D 3 18.6 140
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/7 B 1 15.1 42
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Sure Broline Sure Broline   [s 4] 2140/4 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2660/7 B 5 18.2 69
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 10] 2140/5 B 0 14.5 118
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 Bee El Cynosure Bee El Cynosure   [v 5] 2140/5 C 0 22.9g 692
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/5 D 0 17.5 239
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/8 B 0 g 174
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-7 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2040/6 D 2 63
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Darwin Sisu Darwin Sisu   [v 5] 1640/8 B 0 g 34
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2660/7 C 0 20.5 434
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 1640/3 C 0 g 343
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/4 D 8 20.5 510
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2140/7 C 0 20.4 789
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Miss May Miss May   [s 9] 2640/3 B 0 g 165
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/5 D 0 18.7 251
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1640/2 D 6 15.2 551
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 6] 2140/5 C 2 17.7 45
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Astoria Brick* Astoria Brick*   [s 6] 1640/5 C 4 14.6 59
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2180/5 C 0 15.6 74
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Cinque Terre Cinque Terre   [v 6] 2160/6 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/5 D 0 22.3 383
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/10 A 3 16.8 58
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Miss May Miss May   [s 9] 2180/10 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 1640/9 C 1 14.4 289
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Miss May Miss May   [s 9] 2160/6 A 1 16.7 127
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 10] 1640/6 C str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/8 C 3 16.6 216
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 20
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2020/5 D 0 65
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/11 C 4 17.5 557
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Greenstar Greenstar   [v 10] 2180/11 C 5 17.7 313
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Marta Chip Marta Chip   [s 7] 2140/9 A str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 5] 2140/2 B 5 15.8 115
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/2 B 0 18.9 205
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/8 D 8 16.8 929
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/6 B 0 17.3g 518
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/6 C 0 18.9 922
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/12 A 0 g 292
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Tax Free* Tax Free*   [v 9] 2180/3 C 2 18.3 45
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-8 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/5 B 1 18.1 29
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/11 C 2 15.9 215
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 9] 1640/6 D 6 15.0 210
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2640/7 D str
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/5 C 0 g 415
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/7 C 4 17.5 169
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 D 0 g 568
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 Capture Capture   [v 5] 2140/5 D 1 13.6 81
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/8 C 6 16.4 341
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Quantum Amos Quantum Amos   [v 7] 2140/4 D 6 19.1 182
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 g 347
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/8 C 6 15.2 707
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 One Shot Only* One Shot Only*   [s 6] 2140/2 D 4 17.7 478
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/11 D 5 16.0 933
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 6] 2140/2 B 4 15.3 79
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 8] 2140/2 D 0 g 420
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-9 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/6 D 3 163
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2520/3 D 0 g 219
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 D 0 20.5 650
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 D 0 16.8 478
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2140/4 C 4 17.0 150
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 153
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Cool Action Cool Action   [v 7] 2160/5 C 0 g 148
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 D 0 18.4g 736
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Catch and Release Catch and Release   [v 9] 2140/1 D 7 19.8 185
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2140/3 C 2 17.1 58
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 1640/6 D 0 17.3 409
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/1 C 3 15.3 312
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/2 B 0 g 31
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 1640/2 D 0 14.7 151
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/4 C 0 g 55
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/9 C 7 17.9 127
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/11 C 0 16.0 656
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/5 D 1 30.0 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 12] 2140/10 D 0 15.9 823
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 9] 2140/6 C 5 26.7 291
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/7 C 3 17.4 56
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/1 C str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/10 D 7 17.5 235
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/9 D 3 15.0 501
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 5] 2140/1 C 7 21.1 110
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 10] 2140/4 D 4 16.4 175
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-1 The Patriot The Patriot   [v 6] 2000/6 D 3 14.7 365
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/8 C 4 15.2 186
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 C 0 g 1486
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/7 B 8 37.0g 213
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/10 C 5 16.8 35
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/7 C 3 16.6 555
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-3 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 9] 2140/6 C 0 16.2 207
2019-03-22 2019-03-22 Charlottenlund-3 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2020/6 C 0 469
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Paladin Paladin   [v 4] 2140/5 C 0 g 57
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/7 C 4 16.7 200
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 6] 2160/7 C 5 17.5 588
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 10] 2140/1 D 0 20.6 515
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 6] 2140/5 C 0 g 358
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 10] 2140/1 D str
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 10] 2180/12 C str
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2140/1 B 0 17.5 524
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/10 B 4 18.0 154
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-2 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/7 B 0 18.2 376
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Caxie Royale Caxie Royale   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 92
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Jula Menuett Jula Menuett   [s 6] 2160/13 B 0 18.9 695
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2140/3 C 0 20.9g 49
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/5 B str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 2140/3 C 0 g 692
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/11 B 0 472ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se