V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/7 D

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema spr..


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/4 0 17.0 306
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2160/8 6 17.3 610
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cumberland Cumberland   [v 11] 1640/6 str
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Cool Pine Cool Pine   [v 10] 2140/10 0 17.2 454
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/3 4 16.6 35
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/6 0 71
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2140/7 5 16.3 540
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 6] 2140/6 1 16.3 22
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 7] 2140/8 6 19.3 231
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Princeton D.K.* Princeton D.K.*   [h 8] 1640/4 0 17.7g 358
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2140/3 0 g 295
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 5] 2140/1 0 18.3 145
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2180/8 0 135
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Barracuda River Barracuda River   [v 6] 2140/2 0 14.6 283
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2160/14 5 16.4 654
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/7 1 16.8 15
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Long Life Long Life   [v 7] 2160/8 4 17.4 31
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 6] 2140/2 0 g 148
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 8] 2160/8 0
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Berlinetta Berlinetta   [s 4] 2140/3 4 18.9 22
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 6] 2140/9 2 14.8 34
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 9] 2160/7 C 0 19.8 489
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/8 D 0 g 140
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [v 7] 2140/2 D 0 19.2g 39
2016-12-16 2016-12-16 Danmark-4 Politiken* Politiken*   [v 9] 2180/9 B 2 35
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Beat the Boys Beat the Boys   [s 7] 2140/8 D 4 17.3 145
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2680/6 C 0 18.9 79
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2140/9 D 6 17.8 137
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 C 2 16.6 29
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-1 Snoopy D.K.* Snoopy D.K.*   [h 7] 1640/2 C 2 12.8 213
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1640/1 C 0 g 38
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2140/2 B 5 17.0 40
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2140/5 A 0 17.4 126
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 1640/7 C 1 13.5 137
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2160/4 C 0 g 428
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-4 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2100/8 D 0 23
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 5] 2140/3 C 0 21.6 421
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/8 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/8 C 4 17.6 158
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/9 D 1 17.1 106
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 1640/9 C str
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 2160/3 D 6 18.5 160
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2180/10 C 6 17.4 180
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 143
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2160/7 D 1 16.6 139
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 6] 2160/13 C 2 16.6 52
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2140/3 C 2 15.0 238
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/1 B 3 14.8 19
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 7] 2140/5 D 0 16.8 1093
2016-09-23 2016-09-23 Danmark-10 Politiken* Politiken*   [v 9] 2200/11 B 0 65
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2100/6 B 6 17.3 78
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2160/4 D 4 16.4 283
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 1646/9 B 2 13.1 109
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2660/5 B 3 17.3 57
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1640/4 B 4 14.0 50
2016-09-11 2016-09-11 Danmark-2 Politiken* Politiken*   [v 9] 1640/7 C 2 42
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/10 B 2 15.1 388
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Betty Boop Fougett Betty Boop Fougett   [s 6] 2140/4 C 0 g 109
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-1 Slim Shady* Slim Shady*   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 472
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-5 Dancer Rich* Dancer Rich*   [v 6] 2000/6 D 0 57
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/4 D 4 16.9 170
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Limousin Limousin   [v 8] 2100/5 D 4 18.8 25
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Sweet Commander* Sweet Commander*   [v 8] 2160/7 C str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/1 C 8 15.9 310
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 1609/8 D 1 14.1 44
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2160/7 C 7 17.8 374
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/1 D 5 16.9 221
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 8] 2160/5 D 4 16.3 136
2016-07-30 2016-07-30 Åby-2 Stardust Lady Stardust Lady   [s 9] 2140/8 C str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 1640/10 B 5 18.4 85
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 2160/7 B 0 17.6 40
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Rina Chen Hai* Rina Chen Hai*   [s 8] 2140/4 C 0 17.6g 101
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1680/9 B 4 16.5 35
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 407
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2080/8 D 7 20.0 137
2016-06-30 2016-06-30 Åby-11 Orne Orne   [s 8] 1640/3 D 0 g 332
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/2 D 8 17.3 903
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-9 Magnus Tax* Magnus Tax*   [v 12] 2040/10 C 0 51
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 9] 1640/8 D 2 15.0 86
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/9 C 2 15.6 192
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2640/1 C 4 18.4 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Idol Idol   [v 6] 2140/4 A 1 17.3 33
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Masse C.D. Masse C.D.   [v 7] 2140/4 B 1 16.9 119
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/6 B 6 17.7 71
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2140/7 D 5 18.0 320
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2160/10 C 4 17.9 75
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Abaz America Abaz America   [v 5] 2140/9 C 0 17.4 31
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 1640/1 C 4 13.2 224
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/4 C 0 g 135
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/4 C 0 20.9 63
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 49
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Sander Esterel Sander Esterel   [v 7] 2140/1 B 4 16.6 46
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2160/12 A 2 17.5 49
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2160/5 C 0 16.9 487
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/9 B 7 16.9 25
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/3 C 0 19.0g 51
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/3 D 1 14.8 80
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Abaz America Abaz America   [v 5] 1640/9 B 0 g 42
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/1 D 3 16.4 85
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1680/8 D 2 14.8 77
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2140/6 C 7 16.8 172
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2140/9 B 1 17.4 32
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 6] 1640/10 D 2 13.3 63
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2180/12 A 0 15.8 53
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2140/6 A str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2180/12 C 6 16.4 85
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/5 C 0 g 33
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-10 Mr Fax Mr Fax   [v 6] 2040/6 C 1 41
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Quicksilver Quicksilver   [v 11] 2140/3 D 0 17.7 247
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/1 D 2 16.0 85
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/9 B 6 19.1 686
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Vincero Silvio* Vincero Silvio*   [v 7] 2160/5 C 4 17.1 76
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Häve Alma* Häve Alma*   [s 10] 2180/9 C 0 30.9 139
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Mousse Mousse   [s 7] 2140/1 B 0 16.0 102
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2660/5 D 0 19.1 915
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 33
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Herold As Herold As   [v 6] 2140/7 C 2 16.3 123
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Herold As Herold As   [v 6] 2160/7 C 0 g 31
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Sigurd* Sigurd*   [v 7] 2160/7 B 2 17.3 54
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 6] 2140/4 C 1 18.7 54
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Herold As Herold As   [v 6] 2640/1 C 3 17.0 114
2017-12-29 2017-12-29 Charlottenlund-9 Galax Trot Galax Trot   [v 12] 2020/5 C 0 118
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/8 D 0 g 582
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 1640/7 C 0 16.3 586
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 6] 2180/15 A 0 16.3 40
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/1 D str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 10] 1640/4 C 0 g 186
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Jake Face Jake Face   [v 11] 2160/10 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/7 D 0 g 73
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 2140/2 C 0 21.5 289
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 2140/7 D 0 20.7 709
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/12 C 8 19.1 420
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 4] 2140/5 D 0 18.6 295
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/4 B 0 g 47
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/5 A 4 16.6 54
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 9] 2140/5 A 0 19.6g 30
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/7 D 0 g 28
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Tweener Tweener   [v 5] 2140/11 B 0 g 135
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2140/2 B 5 17.7g 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Trombone Trombone   [s 5] 2140/12 D 5 18.0 180
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Hanna Banker Hanna Banker   [s 9] 1640/3 B 4 12.7 22
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1640/9 B 4 15.9 57
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 2140/7 D 3 13.5 131
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/3 C 5 19.3 234
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/2 B 0 24.0g 330
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 2160/11 D 8 15.9 115
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/9 A 6 17.3 273
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 6] 1640/1 D 7 17.9 371
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-1 Yrr Yrr   [v 5] 2040/13 D 0 g 479
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/7 B 5 15.7 54
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/5 B 0 17.7 217
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 1640/7 C 3 12.7 175
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 2140/11 C 0 18.0 669
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 2640/9 C 0 g 240
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 6] 1609/9 D str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 7] 1640/7 D 5 12.4 239
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 1 15.1 26
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Little Italy Little Italy   [v 11] 2140/5 B 0 g 195
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2160/6 C 8 19.3 77
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Swan Glider Swan Glider   [s 8] 2140/8 D 7 19.8 567
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1680/5 C 1 15.1 28
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1680/1 C 0 g 19
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 56
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-1 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/5 C 6 33.9 156
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/1 C 6 17.6 262
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2180/8 C 4 17.2g 260
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Long Life Long Life   [v 9] 1609/3 D 6 15.4 196
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Mr Jäger Mr Jäger   [v 8] 1609/8 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/4 A 0 g 27
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/5 B 6 14.8 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-1 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2140/5 B 0 g 130
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2180/12 A 2 15.3 21
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Herold As Herold As   [v 7] 2640/5 C 0 g 65
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-1 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 8] 2140/6 B 0 20.2 219
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2140/9 C 6 17.6 132
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2160/13 A 0 g 341
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 2140/3 C 0 20.0 542
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 McCabe McCabe   [v 8] 2660/5 C 0 19.1 414
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Grace Bore Grace Bore   [s 10] 2140/3 D str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/1 D 3 11.6 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Archimede le Group Archimede le Group   [v 7] 2140/9 D 0 g 84
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/7 D 8 16.5 663
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Verona Brodda Verona Brodda   [s 4] 2160/6 B 3 17.3 28
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2160/12 A 1 15.2 24
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Harpos Blue Swede Harpos Blue Swede   [v 8] 2180/11 B 0 g 46
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/1 B 4 14.6 83
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/7 D 2 11.8 58
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2180/11 A 7 18.8g 41
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 7] 2140/3 B 3 16.2 37
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Trombone Trombone   [s 5] 2140/5 C str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2140/1 C 0 55
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 2140/5 C str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/7 C 3 13.6 79
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 B 2 14.9 82
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/7 D 0 16.9 48
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 2140/1 B 3 19.7 95
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/2 C str
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/3 A 3 15.6 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/4 D 0 g 117
2017-04-15 2017-04-15 Norge-2 Pokerface Pellini* Pokerface Pellini*   [v 7] 2100/1 C 2 43
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 H.M.Hird Balder* H.M.Hird Balder*   [h 12] 2160/7 D 0 28.8 251
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 8] 2180/13 A 7 16.4 64
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2160/10 D 2 16.2 58
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 1640/4 C 1 12.2 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2180/13 D 2 16.2 145
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 Sundbo Esparsett* Sundbo Esparsett*   [v 8] 2160/10 A str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 g 219
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Mad Lee Mad Lee   [h 7] 2140/6 B str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/2 B 1 16.3 29
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/9 D 4 17.3 475
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/9 D 0 17.3 446
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/1 C 3 15.6 30
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 4 16.4 139
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/6 D 0 g 335
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 9] 2140/10 B 1 14.5 24
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2140/3 A 0 g 38
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/11 D 0 g 252
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 2140/3 D 0 21.8 465
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 9] 1640/6 D 0 g 433
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 12] 2160/14 D 0 g 397
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Orne As Orne As   [v 9] 2140/4 D 4 14.8 732
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 6] 2140/3 C 4 18.5 71
2017-02-05 2017-02-05 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [h 5] 2000/1 D 0 32
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2140/5 C 0 g 45
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 Orne As Orne As   [v 9] 2640/1 C 5 18.4 154
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 1660/10 A 5 16.6 307
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Knock Nevis Knock Nevis   [v 5] 2160/9 A 0 g 35
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 11] 2180/7 C 0 18.2 440
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-1 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 2020/3 C 2 24
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/9 D 0 18.2 528
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2140/8 D 0 17.9 1167
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/4 C 3 16.9 225
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1640/12 D 0 16.3 178
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/4 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 7] 2180/13 B 0 g 582
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/8 C 0 15.9 1546
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2660/9 D 0 g 526
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/11 D 3 17.7 441
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1640/8 C 0 g 117
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 4 15.8 879
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/15 C 6 16.6 70
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2660/7 D 6 16.6 890
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 18.9 277
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Mazada Mazada   [v 12] 2140/4 D 7 20.2 381
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/1 B 7 15.5 255
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/8 C 0 17.1 1166
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/6 D 0 18.0 253
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Faciam Faciam   [v 12] 2180/8 D 0 22.1 862
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/9 C 5 18.1 596
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 C 0 16.2 663
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1609/6 D 0 14.8 1213
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1660/6 D 0 15.5g 329
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/8 C 0 18.3 201
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/3 C 6 17.2 215
2018-10-07 2018-10-07 Charlottenlund-1 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2020/11 C str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 56
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/9 C 0 17.9g 157
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 1700/8 D 0 g 428
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 64
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/3 C 5 14.5 28
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2640/12 C 0 18.6 1673
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/6 A 0 20.3 93
2018-09-18 2018-09-18 Momarken-2 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 2140/3 C 0 40
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2640/5 B 0 19.2 227
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/5 C 1 16.9 32
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 2140/2 D 5 16.9 153
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 B 6 16.7 440
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/10 C 5 17.2 110
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 531
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [v 5] 2140/7 B 0 g 154
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1140/4 C 0 g 22
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2140/2 D 0 19.8 281
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/1 D 6 17.5 280
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/2 D 0 13.4 1100
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2140/4 D 5 16.7 1389
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/7 A 3 14.6 47
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 1680/4 C 0 g 74
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1609/1 D 0 17.3 490
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Mazada Mazada   [v 12] 2160/6 D 6 18.4 252
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Decate Decate   [v 8] 1640/9 D str
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 6] 1640/9 C 2 12.9 73
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 D 2 17.7 69
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/7 C 7 16.9g 1180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1609/9 D 4 15.0 510
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Tour de France* Tour de France*   [v 6] 2040/6 C 0 36
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-3 Nordby Sleipner* Nordby Sleipner*   [v 10] 2520/4 D 1 26.9 72
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 C 0 g 195
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/9 D 0 g 311
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 17.8 214
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2680/15 C 4 16.9 281
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1640/10 C 6 15.4 137
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/6 C 5 16.2 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Randal Randal   [v 8] 2160/4 B 5 18.0 69
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 2180/7 B 2 16.6 60
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Mythology Bluechip Mythology Bluechip   [h 6] 2140/6 C 5 18.9 41
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-8 Teetime Teetime   [v 8] 2640/4 C 5 18.1 96
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D 1 15.7 628
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1609/9 B 3 15.8 58
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Densmarta Densmarta   [s 9] 2160/3 C 0 17.6 44
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 10] 1640/1 D 0 18.1 532
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 M.R.Hungry Eyes M.R.Hungry Eyes   [v 9] 1640/7 C str
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2000/4 C 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Predator Icon Predator Icon   [v 9] 2640/2 D 3 18.6 140
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2160/7 B 1 15.1 42
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Sure Broline Sure Broline   [s 4] 2140/4 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2660/7 B 5 18.2 69
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Olympic Kronos Olympic Kronos   [v 10] 2140/5 B 0 14.5 118
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 Bee El Cynosure Bee El Cynosure   [v 5] 2140/5 C 0 22.9g 692
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/5 D 0 17.5 239
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/8 B 0 g 174
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-7 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2040/6 D 2 63
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Darwin Sisu Darwin Sisu   [v 5] 1640/8 B 0 g 34
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2660/7 C 0 20.5 434
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 1640/3 C 0 g 343
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/4 D 8 20.5 510
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2140/7 C 0 20.4 789
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Miss May Miss May   [s 9] 2640/3 B 0 g 165
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/5 D 0 18.7 251
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1640/2 D 6 15.2 551
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 6] 2140/5 C 2 17.7 45
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Astoria Brick* Astoria Brick*   [s 6] 1640/5 C 4 14.6 59
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2180/5 C 0 15.6 74
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Cinque Terre Cinque Terre   [v 6] 2160/6 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2160/5 D 0 22.3 383
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2160/10 A 3 16.8 58
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Miss May Miss May   [s 9] 2180/10 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 1640/9 C 1 14.4 289
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Miss May Miss May   [s 9] 2160/6 A 1 16.7 127
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 10] 1640/6 C str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/8 C 3 16.6 216
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 20
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-6 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 2020/5 D 0 65
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2160/11 C 4 17.5 557
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Greenstar Greenstar   [v 10] 2180/11 C 5 17.7 313
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Marta Chip Marta Chip   [s 7] 2140/9 A str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Sean Banan Sean Banan   [v 5] 2140/2 B 5 15.8 115
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/2 B 0 18.9 205
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 8] 2180/12 A 7 16.5 769
2019-12-20 2019-12-20 Charlottenlund-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/5 C 0 92
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 2140/3 D 5 16.1 1269
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 C 4 17.7 45
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2140/4 C 0 17.0 899
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/8 D 8 16.8 929
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/6 B 0 17.3g 518
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/6 C 0 18.9 922
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/12 A 0 g 292
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Tax Free* Tax Free*   [v 9] 2180/3 C 2 18.3 45
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-8 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/5 B 1 18.1 29
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/11 C 2 15.9 215
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 9] 1640/6 D 6 15.0 210
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2640/7 D str
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/5 C 0 g 415
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/7 C 4 17.5 169
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 D 0 g 568
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 Capture Capture   [v 5] 2140/5 D 1 13.6 81
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/8 C 6 16.4 341
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Quantum Amos Quantum Amos   [v 7] 2140/4 D 6 19.1 182
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 g 347
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/8 C 6 15.2 707
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 One Shot Only* One Shot Only*   [s 6] 2140/2 D 4 17.7 478
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/11 D 5 16.0 933
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 6] 2140/2 B 4 15.3 79
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 8] 2140/2 D 0 g 420
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-9 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2020/6 D 3 163
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2520/3 D 0 g 219
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 D 0 20.5 650
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 D 0 16.8 478
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2140/4 C 4 17.0 150
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 153
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Cool Action Cool Action   [v 7] 2160/5 C 0 g 148
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 7] 2140/3 D 0 18.4g 736
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Catch and Release Catch and Release   [v 9] 2140/1 D 7 19.8 185
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2140/3 C 2 17.1 58
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 1640/6 D 0 17.3 409
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/1 C 3 15.3 312
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/2 B 0 g 31
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 1640/2 D 0 14.7 151
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/4 C 0 g 55
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/9 C 7 17.9 127
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/11 C 0 16.0 656
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/5 D 1 30.0 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 12] 2140/10 D 0 15.9 823
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 9] 2140/6 C 5 26.7 291
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/7 C 3 17.4 56
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Bey it Growe Bey it Growe   [h 7] 2140/1 C str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/10 D 7 17.5 235
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/9 D 3 15.0 501
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 5] 2140/1 C 7 21.1 110
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 10] 2140/4 D 4 16.4 175
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-1 The Patriot The Patriot   [v 6] 2000/6 D 3 14.7 365
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 2140/8 C 4 15.2 186
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2140/1 C 0 g 1486
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/7 B 8 37.0g 213
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/10 C 5 16.8 35
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 2160/7 C 3 16.6 555
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-3 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 9] 2140/6 C 0 16.2 207
2019-03-22 2019-03-22 Charlottenlund-3 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2020/6 C 0 469
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Paladin Paladin   [v 4] 2140/5 C 0 g 57
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/7 C 4 16.7 200
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 6] 2160/7 C 5 17.5 588
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 10] 2140/1 D 0 20.6 515
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 6] 2140/5 C 0 g 358
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Picico Blessed Picico Blessed   [v 10] 2140/1 D str
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 10] 2180/12 C str
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2140/1 B 0 17.5 524
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2160/10 B 4 18.0 154
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-2 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/7 B 0 18.2 376
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Caxie Royale Caxie Royale   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 92
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Jula Menuett Jula Menuett   [s 6] 2160/13 B 0 18.9 695
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 7] 2140/3 C 0 20.9g 49
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 2140/5 B str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 2140/3 C 0 g 692
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 2140/11 B 0 472
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Namur Namur   [v 5] 2140/10 A 2 16.1 44
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/4 C 4 16.0 419
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2160/6 C 0 19.1g 551
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 J.A.Connie Bell J.A.Connie Bell   [s 7] 2160/8 B 0 17.5 277
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Aha Aha   [v 8] 1609/12 C 0 16.4 357
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 7] 2160/4 C 2 15.7 1123
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/8 C 4 17.4 531
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Anette Moon Anette Moon   [s 8] 2140/2 C 2 17.5 121
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Prive Prive   [v 8] 2160/5 C 5 19.4g 136
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Komnes Bork* Komnes Bork*   [h 6] 2160/5 C 1 25.4 44
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-7 Namur Namur   [v 5] 2640/7 A 6 17.2 36
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Blackbird D.K.* Blackbird D.K.*   [s 7] 2140/5 D 3 15.0 894
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Cyklist Cyklist   [v 6] 2140/2 D 0 17.0 1327
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/1 C 3 17.2 71
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2140/5 C 8 16.7 254
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/3 C 5 15.0 250
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Namur Namur   [v 5] 2140/8 C 1 15.8 27
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 6] 1640/6 D 0 17.3 1197
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Capone Capone   [v 11] 1640/10 C 6 15.4 776
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-2 Namur Namur   [v 5] 2140/5 B 1 17.7 21
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 9] 1640/2 B 0 15.3 261
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/7 C 4 18.9g 116
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-8 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2020/8 C 0 196
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 L.A.'s Mr Brown* L.A.'s Mr Brown*   [v 8] 2160/6 D 0 18.8 67
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 6] 2160/2 B 0 g 159
2020-01-24 2020-01-24 Charlottenlund-8 Serengeti Serengeti   [v 7] 2020/7 D 0 149
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Capone Capone   [v 11] 2180/10 C 0 17.9 1064
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2160/11 D 0 g 1439
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 5] 1640/6 D 0 17.0 317ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se