V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger..


Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger ja till att åka till Paris och Prix d’Amerique. Världsstjärnan har slutat fyra, trea och femma i de senaste upplagorna och nu hoppas kretsen runt hästen, och stora delar av trav-Sverige, att det ska bli fjärde gången gillt i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Startlistan blir klar på torsdag och från Sverige är även Ringostarr Treb och Milligan’s School anmälda.

Anmälda till Prix d’Amerique:
Excellent (tränare: Laurent Claude Abrivard)
Chica de Joudes (Alain Laurent)
Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Vivid Wise As (Alessandro Gocciadoro)
Enino du Pommereux (Sylvain Roger)
Tony Gio (Sébastien Guarato)
Delia du Pommereux (Sylvain Roger)
Davidson du Pont (Jean-Michel Bazire)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Dijon (Romain Derieux)
Face Time Bourbon (Sébastien Guarato)
Milligan’s School (Stefan Melander)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Valko Jenilat (Sébastien Guarato)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Billie de Montfort (Sébastien Guarato)
Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire)
Propulsion (Daniel Redén)
Bold Eagle (Sébastien Guarato)
18 hästar får plats i loppet och de som just nu står utanför är Dijon, Erminig d’Oliverie och Tony Gio.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-52. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-73. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-44. Johan Untersteine..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-5
2. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-7
3. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-4
4. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-7
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 9-4-9
6. Kim Eriksson, Mantorp, 8-3-4
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 7-9-9
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-8-8
9. Ulf Ohlsson, Solvalla, 6-13-9
10. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-3
11. Stefan Persson, Halmstad, 5-1-4
12. Erik Adielsson, Solvalla, 4-4-3
13. Peter Ingves, Halmstad, 4-3-4
14. Marc Elias, Jägersro, 4-2-4
15. Kevin Oscarsson, Kalmar, 4-2-1
Siffror till och med 19 januari

Kanal 75


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2140/2 0 35.8g 634
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/8 5 19.9 1395
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2140/2 7 35.8 473
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-11 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2180/10 0 34.5g 644
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Chantilly Chantilly   [s 3] 2160/12 5 18.9 331
2015-11-24 2015-11-24 Bjerke-2 Nykterist Nykterist   [v 6] 2100/6 0 265
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2100/10 0 200
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Nykterist Nykterist   [v 6] 2160/5 0 17.9 196
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-3 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2140/5 0 g 1039
2015-10-29 2015-10-29 Bjerke-1 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2100/3 3 48
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Nykterist Nykterist   [v 6] 2160/12 4 17.8 120
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/1 0 18.9 316
2015-10-22 2015-10-22 Åby-1 Chantilly Chantilly   [s 3] 2140/3 4 18.8 198
2015-10-08 2015-10-08 Bjerke-4 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2100/7 0 44
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-11 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2160/8 0 20.0g 491
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/10 4 19.1 463
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Teeny Weeny Teeny Weeny   [s 3] 2140/9 7 18.6 188
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2140/8 0 15.5 832
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/9 D 0 g 697
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2160/12 D 0 24.3g 1022
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Chantilly Chantilly   [s 4] 2160/10 B 0 g 49
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/6 C 6 17.0 330
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/12 C 7 18.5 557
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-1 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/3 C 0 20.0 668
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-10 Navaki Star Navaki Star   [v 7] 2140/2 B 0 19.5 402
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 1640/7 D 4 15.6 338
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/8 B 2 17.8 104
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 2 15.2 224
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 D 5 18.6 407
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/7 C 6 18.9 1392
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Navaki Star Navaki Star   [v 7] 2140/6 D 4 18.4 182
2016-09-12 2016-09-12 Bjerke-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2100/7 D 0 354
2016-09-12 2016-09-12 Bjerke-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2100/11 C 3 135
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2480/1 C 3 17.5 46
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2640/3 D 0 28.2g 1549
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 1640/1 D 0 19.3g 478
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 D 6 16.4 326
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/8 C 7 18.3 1025
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2100/8 C 8 18.5 595
2016-08-16 2016-08-16 Momarken-5 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 1640/11 D 3 242
2016-08-16 2016-08-16 Momarken-2 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/7 B 3 63
2016-08-09 2016-08-09 Romme-5 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/7 B 2 17.0 47
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/8 C 0 19.7 481
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 C 2 16.2 48
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/10 C 6 17.9 335
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Just East Just East   [v 5] 2140/1 C 6 16.9 240
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/12 B 4 16.8 206
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Just East Just East   [v 5] 2140/1 D 4 16.5 316
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2160/8 C 7 16.5 279
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 4 15.1 518
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/4 D 0 17.6 797
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 Teeny Weeny Teeny Weeny   [s 4] 2140/9 C 0 19.5 220
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2160/8 D 6 17.9 801
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/5 D 6 15.9 807
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/5 C 0 29.8g 593
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 C 0 g 85
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/3 D 5 15.2 3044
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 0 17.2 654
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 D 6 19.4g 546
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 2140/12 D 8 16.4 788
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/3 D 5 17.1 302
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-4 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 1640/3 C str
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 2140/1 C 7 16.2 205
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2160/4 D 3 18.1 151
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/6 D 0 18.0 737
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-1 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/3 D 5 17.1 915
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 1640/12 D 6 14.3 1509
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 C 0
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-11 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2160/9 D 0 22.7g 452
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/9 D 0 20.1 418
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-4 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/1 D 7 24.5g 114
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-6 Just East Just East   [v 5] 2140/10 C 0 24.9g 216
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/2 D 4 19.5 860
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/4 D str 18.0 842
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-4 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2100/7 C 0 135
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Filli Duncan Filli Duncan   [s 9] 1640/9 C 5 16.5 301
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/3 C 0 36.3 693
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/5 D 4 18.2 282
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/7 D 8 35.0g 668
2017-11-28 2017-11-28 Momarken-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 6] 1640/5 A 0 53
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2160/4 C 0 16.2 158
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/8 C str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/3 D 0 34.5 675
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-9 T.M.Continental T.M.Continental   [v 11] 2180/14 D 0 16.0 841
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/3 B str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Olympus T. Olympus T.   [v 7] 2140/11 D 0 19.2g 943
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/4 D 6 18.2 546
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/4 C 0 16.3g 117
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2160/12 B 5 15.9 341
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Just East Just East   [v 6] 2140/3 D 0 g 1008
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/12 D 0 19.7 633
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/5 D 4 31.7 339
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/6 C 0 16.1 632
2017-08-16 2017-08-16 Bjerke-7 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 6] 1609/6 D 3 457
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-6 Norton Broline Norton Broline   [s 7] 2080/1 D 0 23.5g 543
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-4 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/7 D 6 15.6 331
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2100/2 C 7 17.7 350
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2100/6 D 0 34.3 537
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-1 Norton Broline Norton Broline   [s 7] 2100/11 B 4 20.0 520
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Just East Just East   [v 6] 2160/10 C 8 17.5 575
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-6 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 18.0 635
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2140/4 C 0 20
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 1640/10 D 3 16.3 675
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 B 6 19.2g 355
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/1 D 0 17.4 243
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/4 C 6 18.5 336
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 10] 1640/2 A 3 14.0 123
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Nykterist Nykterist   [v 8] 2160/14 D 0 g 972
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/6 D 7 34.8 422
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/12 C 5 17.6 110
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2660/4 D 6 36.4 349
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 1640/7 D 0 16.5 802
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2160/9 D 0 19.8 749
2018-10-19 2018-10-19 Romme-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/2 C 5 15.7 80
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 6] 2160/15 B str
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-10 Gaia Magic Gaia Magic   [s 7] 2140/1 D 0 18.2 656
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/12 D 0 19.8g 721
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2660/5 A 0 18.5g 136
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/2 C 4 15.7 80
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 5] 2140/2 C 6 15.9 246
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/4 C 4 18.3 847
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/12 C 5 16.3 911
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2160/14 A 3 15.9 1343
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 1640/5 C 0 18.9g 982
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 267
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2080/12 A str
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2160/10 C 6 18.4 131
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2100/6 C 4 18.1 483
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 2140/2 C 7 20.9 255
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/4 C 0 40.7g 1035
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/11 C 0 18.2 606
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 5] 2140/4 D 5 17.5 69
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/10 C 5 17.7 403
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/11 D 7 16.6 1513
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 7] 2640/3 D 0 16.5 816
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 1640/1 C 6 15.5 198
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 2140/2 C 5 18.1 339
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-7 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 11] 2140/3 B 6 15.9 148
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Pases Amigo Pases Amigo   [v 7] 2140/4 C 4 16.2 86
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-8 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/7 D 0 18.0 475
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/8 C 5 18.6 172
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2140/6 C 3 16.8 251
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/6 B 2 15.7 124
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 11] 2140/10 B 6 16.2 638
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2160/6 D 7 19.1 959
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-5 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2160/11 B 3 19.6 164
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/3 D 7 18.6 543
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/7 D 0 19.2 389
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-7 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/12 D 6 18.4 967
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/2 C 6 20.4 746
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/6 B 0 154
2018-01-17 2018-01-17 Bjerke-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2100/2 A 0 146
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2160/10 C 0 19.3 689
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2140/2 D 0 g 702
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/4 D str
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2140/4 D 8 18.5 529
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/1 D 6 18.3 690
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2080/1 D 6 18.3 618
2019-07-26 2019-07-26 Romme-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/9 D str
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/12 D 0 17.0 1345
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/10 D 7 18.3 963
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 17.9 521
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/10 D 5 18.4 546
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2140/8 B 0 16.2 666
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Enjoy Avenue Enjoy Avenue   [v 10] 2140/13 B 7 16.5 245
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 1609/11 D 5 17.3 549
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2160/11 C 0 18.0 588
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/4 D 6 18.5 402
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2180/9 D 0 15.9 797
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/8 D 6 18.2 640
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 9] 2140/2 D 0 16.8 1673
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2160/4 C 6 21.3g 192
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/3 D 4 18.9 232
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/1 D 0 17.0 422
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2160/6 D 7 19.4 998
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/6 D 0 19.0 1545
2019-01-17 2019-01-17 Momarken-1 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/8 D 0 555
2019-01-17 2019-01-17 Momarken-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2140/6 D 0 165
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/4 C 5 19.2 574
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/1 D 0 20.0 993
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2140/6 D 0 18.9 353ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se