V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande. – Vi trodde inte att de..


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande.
– Vi trodde inte att det var så illa. Sen kom veterinären och tog en bild och det visade sig att kotbenet var så illa skadat att det inte fanns något att göra. Han avlivades direkt. Det är väldigt tungt just nu, men det var det enda vi kunde göra, berättar hästens skötare Susanne Lilja för travronden.se.
Qahar Q.C. vann 20 av karriärens 73 starter och tjänade 1,7 miljoner kronor.
Han utmärkte sig med sin styrka och kom framförallt till sin rätt över längre distanser, som vid segern i Sundsvall Open Trot-stayern över tre kilometer i fjol, då han knep karriärens största segercheck på 250 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


 Nyligen fyllda 78 och ett halvt visade Elfstrand att han fortfarande har kvar takterna som för 30 år sedan tog in honom i den då synnerli..


 Nyligen fyllda 78 och ett halvt visade Elfstrand att han fortfarande har kvar takterna som för 30 år sedan tog in honom i den då synnerligen exklusiva Tusenklubben, när han som elfte i landet nådde 1 000 segrar i sulkyn.
Det antalet har mer än fördubblats sedan dess och efter söndagen har Elfstrand bara två kuskar framför sig i tabellen över åldermän som vunnit travlopp i Sverige.
- Jag kör i stort sett bara breddlopp nu, någon gång när det passar. Men det här var kul, han har haft lite oflyt den här hästen, sade Elfstrand efter triumfen.
Jägersros Tommy Holmgren toppar listan och har i veckan två chanser att gå till historien som landets förste 80-åring att vinna travlopp.

Sveriges äldsta segerkuskar:
1) Tommy Holmgren (vann på Jägersro när han var 79 år, 2 månader och 29 dagar), 2) Sven- Erik Landin (vann i Gävle när han var 78 år, 11 månader och 11 dagar) och 3) Olle Elfstrand (vann idag på Vaggeryd då han är 78 år 6 månader och 19 dagar). Därefter följer: 4) Bengt-Åke Eriksson, 5) Karl-Gösta Edman, 6) Arne Forsberg, 7) Lars-Erik Nilsson, 8) Bengt Eriksson, 9) Per-Olof Svantesson och 10) Olle Goop.

Robin Johansson, Kanal 75


Med en bra bit över en miljard kronor i totala prispengar genom karriären är Jimmy Takter den mest framgångsrike svenskfödde travtr&au..


Med en bra bit över en miljard kronor i totala prispengar genom karriären är Jimmy Takter den mest framgångsrike svenskfödde travtränaren genom tiderna.
I slutet av fjolåret avvecklade han träningsrörelse i New Jersey, USA för att få mer tid över till annat och spenderade bland annat en sommarmånad i Sverige med familj och vänner, för första gången 37 år.
Takter har även agerat catchdriver åt sin dotter Nancy Johansson och tidigare försteman Per Engblom och körde bland annat Hambletonian i år.
Nu blir det emellertid ett avbrott i det då Takter till harnessracingupdate.com avslöjar att han lider av en tumör som kräver omgående operation.
- Jag är van vid smärta, men det har blivit värre och värre. Senaste månaden har det gjort löjligt ont, berättar Takter som fått beskedet att sannolikheten att det rör sig om en elakartad tumör är väldigt liten, men att operationen som krävs är invecklad.
- Tumören sitter på ett väldigt komplicerat ställe, mitt i ryggraden inne i ryggmärgen. Problemet är om tumören har växt ihop med nervsystemet. Då blir det ett stort problem eftersom de inte kan ta ut den. I så fall kommer det att krävas cellgiftsbehandling eller strålterapi.
Takter säger att han vill genomgå operationen så fort som möjligt även om det oroar honom.
- Jag är lite nervös, självklart, eftersom man inte vet med en sådan operation. Man kan vakna upp och inte kunna röra fötterna. Eller så kanske man tappar känsel. Även en lyckad operation kan leda till nervskador, säger Jimmy Takter till harnessracingupdate.com.

Kanal 75


På tisdagen körs kvalificeringarna till Svenskt Travkriterium på Solvalla.Men kullens mest meriterade svenskfödda treåring är i..


På tisdagen körs kvalificeringarna till Svenskt Travkriterium på Solvalla.
Men kullens mest meriterade svenskfödda treåring är inte med.
Green Manalishi har tävlat hela karriären på andra sidan Atlanten och kan efter lördagens triumf titulera sig dollarmiljonär.
Detta efter att ha tagit hem sin tyngsta seger hittills i Kanadas största treåringslopp, Canadian Trotting Classic på Mohawk Park i Toronto.
- Min taktik var att nå tätkänning utan att behöva jobba för mycket för att nå dit. Jag ville att han skulle få känna sig kaxig på sista långsidan, därför körde jag lite snabbare tredje quartern för att få en lucka till övriga. Det blev hårt till slut, men han höll undan och vinner aldrig med stor marginal, förklarade körande Tim Tetrick sedan han eldat undan i ledningen på 1.10,1/1 609 meter.
För även om Green Manalishis stora försprång krympte betänkligt över upploppet så kom aldrig jagande Pilot Discretion farligt nära.
I det slagna fältet fanns även Hambletonian-vinnaren och hemmafavoriten Forbidden Trade, som inkom som trea, men flyttades ner till femtepriset efter att ha stört en konkurrent kort före mål.
Det var Green Manalishis fjärde stora seger på Mohawk Park och med tränaren Marcus Melander frånvarande fick Tetrick svara på frågan vad det är som gör den unge svenske komettränaren så framgångsrik.
- Han är bara skicklig, han har bra ägare och han ger varje häst chansen att bevisa vad de kan utan att pressa dem. Hans hästar ser jättefina ut och klarar att tävla hela säsongen. Killen är fantastisk och jag är lycklig att han stava till mitt namn.

Dubbelseger i New York
Marcus Melander själv valde nämligen att åka New York Sire Stakes-finalerna och ”Night of Champions” på 800-metersbanan Batavia Downs på andra sidan Lake Ontario och den amerikanska gränsen.
Och det gjorde han inte förgäves.
För om Green Manalishi specialiserat sig på att vinna i Kanada så har segermaskinen Gimpanzee fullständigt dominerat årgångsloppen på de kortare ovalerna i sin hemstat.
Så till den grad att konkurrenterna numera verkar ge upp på förhand.
Körande Brian Sears tilläts anföra en bra bit i 1.15-tempo innan han drog upp farten och mätte ut segermarginalen till två längder på enkla 1.12,3/1 609 meter autostart.
Men inte nog med det. Melander och ägaren stall Courant har det väl förspänt även inför framtiden.
Stoet Hypnotic Am kom till finalerna som obesegrad i sex starter och världens snabbaste tvååring under 2019 med sina 1.10,2.
Sådana tider går inte att springa på en 800-metersbana, men de 3 500 åskådarna fick njuta av ett nytt banrekord när Sears lättade på tömmarna och gled i mål på 1.12,8.

Stakesrekord av Svanstedt
Även Åke Svanstedt hade en lyckad kväll på den anrika travbanan nära Niagarafallen, som slog upp portarna 1940 och är den äldsta belysta travbanan i USA.
Seventimesalady knep andrapriset bakom Hypnotic Am varpå Svanstedt följde upp med att ta hem hingstarnas avdelning bakom Third Shift, som travade 1,12,1 – vilket också innebar banrekord och en förbättring av Gimpanzees stakesrekord från i fjol.
Segrarna var värda över en miljon kronor styck och noterbart är att samtliga vinnare är fallna efter avelshingsten Chapter Seven.
För Marcus Melander väntar nu även en spännande söndag då stallets superstjärna Greenshoe ska ut i finalen av Kentucky Sire Stakes i vad som ser ut att bli strålande förutsättningar att springa fort på flerfaldiga världsrekordbanan The Red Mile i Lexington.

Robin Johansson, Kanal 75


Jan-Olov Perssons duo Smedheim Solan och Tand Kraft slutade i det slagna fältet i lördagens NM-lopp i Åbo.Loppet vanns av åttaårige ..


Jan-Olov Perssons duo Smedheim Solan och Tand Kraft slutade i det slagna fältet i lördagens NM-lopp i Åbo.
Loppet vanns av åttaårige valacken Tähen Toivomus – kung i Kungstravet i somras och en häst som kan bli Finlands nästa stora stjärna.
Henri Bollström försvarade innerspåret när bilen lämnade fältet och Tähen Toivomus ledde sedan varje meter av loppet.
Norges bäste Odd Herakles svarade återigen för ett topplopp och spurtade mycket vasst till andraplatsen från kön och var först kort efter mållinjen för körande Tom Erik Solberg.
Trea slutade norske Galileo och Geir Flåten.
De svenska hästarna sågs aldrig riktigt till under loppet.
Segertiden för Tähen Toivomus skrevs till 1.21,8 över 2100 meter auto.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åttaåriga Minelli vann SM för kallblodiga ston i Bollnäs på lördagen. 250.000 kronor var förstapriset i loppet som avgjord..


Åttaåriga Minelli vann SM för kallblodiga ston i Bollnäs på lördagen. 250.000 kronor var förstapriset i loppet som avgjordes lite i skymundan utanför V75-spelet.
Magnus A Djuse hittade fjärdeparet utvändigt från bakspåret med tredjehandsfavoriten och fick betrodda Alfie framför sig när spurten drogs upp på den sista bortre långsidan.
Över upploppet ryckte Lars-Erik Karlsson undan med Alfie och loppet stod länge och vägde. Magnus A Djuse hade dock händelserna under kontroll och hann fram i de sista stegen med Minelli och satt med ena benet i luften i en segergest över mållinjen.
Segertiden skrev till en halv längd och tiden i mål var 1.24,0 över 2140 meter, auto.
Anders Hafstad från Brunflo i Östersund tränar och har fött upp vinnaren tillsammans med sin familj.
- Vi har ju bara egna uppfödningar så det är jätteroligt, speciellt då när mamman vann Sto-SM 2005 och nu vinner dottern. Vad ska man säga? Man är fruktansvärt glad! sa Anders Hafstad.
SM-tecknet var värt en kvarts miljon kronor och Minelli klev nu över miljonen intjänat.
- Det är den tredje hästen som tjänat över miljonen som vi haft och det är stort. Mamman Karmine kom över en miljon och moster Carelli kom över en miljon. Jag vill verkligen berömma kusken Magnus. Vilken sulkykonstnär det är och kommer till att bli! Jag är så glad att få ha honom som kusk, sa Anders Hafstad .

Talangens största seger
Magnus A Djuse är det hetaste kusknamnet på kometsidan för dagen. I april blev han den yngste kusken genom tiderna i Sverige att nå hundra kusksegrar och framgångarna har bara fortsatt.
19 år gammal ligger han just nu topp tio i den allsvenska kusktabellen med 80 segrar på 606 starter och är på väg mot sex miljoner inkört i år.
- Det blev bra i dag. Hon ska ha sådana här lopp på rulle, då är hon bäst. Det är jättekul att ha varit med på hennes resa och att hon fick vinna det här loppet. Det här är absolut det största jag har varit med om i alla fall, sa Djuse om SM-titeln.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2140/2 0 35.8g 634
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/8 5 19.9 1395
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2140/2 7 35.8 473
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-11 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 2180/10 0 34.5g 644
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Chantilly Chantilly   [s 3] 2160/12 5 18.9 331
2015-11-24 2015-11-24 Bjerke-2 Nykterist Nykterist   [v 6] 2100/6 0 265
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2100/10 0 200
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Nykterist Nykterist   [v 6] 2160/5 0 17.9 196
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-3 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2140/5 0 g 1039
2015-10-29 2015-10-29 Bjerke-1 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2100/3 3 48
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Nykterist Nykterist   [v 6] 2160/12 4 17.8 120
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/1 0 18.9 316
2015-10-22 2015-10-22 Åby-1 Chantilly Chantilly   [s 3] 2140/3 4 18.8 198
2015-10-08 2015-10-08 Bjerke-4 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2100/7 0 44
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-11 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 4] 2160/8 0 20.0g 491
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Sinatra Boy Sinatra Boy   [v 7] 2140/8 0 15.5 832
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 3] 2140/10 4 19.1 463
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Teeny Weeny Teeny Weeny   [s 3] 2140/9 7 18.6 188
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/9 D 0 g 697
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2160/12 D 0 24.3g 1022
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Chantilly Chantilly   [s 4] 2160/10 B 0 g 49
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/6 C 6 17.0 330
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/12 C 7 18.5 557
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-1 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/3 C 0 20.0 668
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-10 Navaki Star Navaki Star   [v 7] 2140/2 B 0 19.5 402
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 1640/7 D 4 15.6 338
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/8 B 2 17.8 104
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 2 15.2 224
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 D 5 18.6 407
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/7 C 6 18.9 1392
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Navaki Star Navaki Star   [v 7] 2140/6 D 4 18.4 182
2016-09-12 2016-09-12 Bjerke-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2100/7 D 0 354
2016-09-12 2016-09-12 Bjerke-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2100/11 C 3 135
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2480/1 C 3 17.5 46
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2640/3 D 0 28.2g 1549
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 1640/1 D 0 19.3g 478
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 D 6 16.4 326
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/8 C 7 18.3 1025
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2100/8 C 8 18.5 595
2016-08-16 2016-08-16 Momarken-5 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 1640/11 D 3 242
2016-08-16 2016-08-16 Momarken-2 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/7 B 3 63
2016-08-09 2016-08-09 Romme-5 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/7 B 2 17.0 47
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/8 C 0 19.7 481
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/10 C 6 17.9 335
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 C 2 16.2 48
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Just East Just East   [v 5] 2140/1 C 6 16.9 240
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/12 B 4 16.8 206
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Just East Just East   [v 5] 2140/1 D 4 16.5 316
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2160/8 C 7 16.5 279
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 4 15.1 518
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/4 D 0 17.6 797
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 Teeny Weeny Teeny Weeny   [s 4] 2140/9 C 0 19.5 220
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2160/8 D 6 17.9 801
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/5 D 6 15.9 807
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/5 C 0 29.8g 593
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/1 C 0 g 85
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/3 D 5 15.2 3044
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/2 D 0 17.2 654
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 D 6 19.4g 546
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 2140/12 D 8 16.4 788
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/3 D 5 17.1 302
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-4 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 1640/3 C str
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 2140/1 C 7 16.2 205
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2160/4 D 3 18.1 151
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 3] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/6 D 0 18.0 737
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-1 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/3 D 5 17.1 915
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Emporio Cape Emporio Cape   [h 6] 1640/12 D 6 14.3 1509
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 3] 2140/3 C 0
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-11 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2160/9 D 0 22.7g 452
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 4] 2140/9 D 0 20.1 418
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-4 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/1 D 7 24.5g 114
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-6 Just East Just East   [v 5] 2140/10 C 0 24.9g 216
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2640/2 D 4 19.5 860
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2140/4 D str 18.0 842
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-4 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 5] 2100/7 C 0 135
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Filli Duncan Filli Duncan   [s 9] 1640/9 C 5 16.5 301
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/3 C 0 36.3 693
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/5 D 4 18.2 282
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/7 D 8 35.0g 668
2017-11-28 2017-11-28 Momarken-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 6] 1640/5 A 0 53
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2160/4 C 0 16.2 158
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/8 C str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/3 D 0 34.5 675
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-9 T.M.Continental T.M.Continental   [v 11] 2180/14 D 0 16.0 841
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/3 B str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Olympus T. Olympus T.   [v 7] 2140/11 D 0 19.2g 943
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/4 D 6 18.2 546
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-1 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/4 C 0 16.3g 117
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2160/12 B 5 15.9 341
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Just East Just East   [v 6] 2140/3 D 0 g 1008
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2160/12 D 0 19.7 633
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/5 D 4 31.7 339
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/6 C 0 16.1 632
2017-08-16 2017-08-16 Bjerke-7 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 6] 1609/6 D 3 457
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-6 Norton Broline Norton Broline   [s 7] 2080/1 D 0 23.5g 543
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-4 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/7 D 6 15.6 331
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2100/2 C 7 17.7 350
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2100/6 D 0 34.3 537
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-1 Norton Broline Norton Broline   [s 7] 2100/11 B 4 20.0 520
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Just East Just East   [v 6] 2160/10 C 8 17.5 575
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-6 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 18.0 635
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 5] 2140/4 C 0 20
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 1640/10 D 3 16.3 675
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 B 6 19.2g 355
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 4] 2140/1 D 0 17.4 243
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/4 C 6 18.5 336
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 10] 1640/2 A 3 14.0 123
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Nykterist Nykterist   [v 8] 2160/14 D 0 g 972
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/6 D 7 34.8 422
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 5] 2140/12 C 5 17.6 110
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2660/4 D 6 36.4 349
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 1640/7 D 0 16.5 802
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2160/9 D 0 19.8 749
2018-10-19 2018-10-19 Romme-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/2 C 5 15.7 80
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Chantilly Chantilly   [s 6] 2160/15 B str
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-10 Gaia Magic Gaia Magic   [s 7] 2140/1 D 0 18.2 656
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/12 D 0 19.8g 721
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2660/5 A 0 18.5g 136
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/2 C 4 15.7 80
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 5] 2140/2 C 6 15.9 246
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/4 C 4 18.3 847
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/12 C 5 16.3 911
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2160/14 A 3 15.9 1343
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 1640/5 C 0 18.9g 982
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 267
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2080/12 A str
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2160/10 C 6 18.4 131
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2100/6 C 4 18.1 483
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 2140/2 C 7 20.9 255
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/4 C 0 40.7g 1035
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/11 C 0 18.2 606
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 5] 2140/4 D 5 17.5 69
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/10 C 5 17.7 403
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/11 D 7 16.6 1513
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 7] 2640/3 D 0 16.5 816
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 1640/1 C 6 15.5 198
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 2140/2 C 5 18.1 339
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-7 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 11] 2140/3 B 6 15.9 148
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Pases Amigo Pases Amigo   [v 7] 2140/4 C 4 16.2 86
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-8 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/7 D 0 18.0 475
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/8 C 5 18.6 172
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2140/6 C 3 16.8 251
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2140/6 B 2 15.7 124
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 11] 2140/10 B 6 16.2 638
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2160/6 D 7 19.1 959
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-5 Back in Yellow Back in Yellow   [v 6] 2160/11 B 3 19.6 164
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/3 D 7 18.6 543
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/7 D 0 19.2 389
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-7 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/12 D 6 18.4 967
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Wotts Initforme Wotts Initforme   [s 5] 2140/2 C 6 20.4 746
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2140/6 B 0 154
2018-01-17 2018-01-17 Bjerke-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 7] 2100/2 A 0 146
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 6] 2160/10 C 0 19.3 689
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2140/2 D 0 g 702
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/1 D 6 18.3 690
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2080/1 D 6 18.3 618
2019-07-26 2019-07-26 Romme-11 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/9 D str
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/12 D 0 17.0 1345
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/10 D 7 18.3 963
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 17.9 521
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/10 D 5 18.4 546
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2140/8 B 0 16.2 666
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Enjoy Avenue Enjoy Avenue   [v 10] 2140/13 B 7 16.5 245
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 1609/11 D 5 17.3 549
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2160/11 C 0 18.0 588
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-8 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/4 D 6 18.5 402
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2180/9 D 0 15.9 797
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/8 D 6 18.2 640
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Emporio Cape Emporio Cape   [v 9] 2140/2 D 0 16.8 1673
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2160/4 C 6 21.3g 192
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2100/3 D 4 18.9 232
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/1 D 0 17.0 422
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2160/6 D 7 19.4 998
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/6 D 0 19.0 1545
2019-01-17 2019-01-17 Momarken-1 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/8 D 0 555
2019-01-17 2019-01-17 Momarken-3 Wotts C'est Fric Wotts C'est Fric   [s 8] 2140/6 D 0 165
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2160/4 C 5 19.2 574
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Gaia Magic Gaia Magic   [s 8] 2140/1 D 0 20.0 993
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 Chanel Sisu Chanel Sisu   [s 7] 2140/6 D 0 18.9 353ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se