V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 D
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/11 C
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2160/6 C

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 1660/11 0 28.7 184
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 2160/12 str 262
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Swedish Wine Swedish Wine   [s 3] 2140/1 0 g 415
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2160/11 0 22.6 412
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 1640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Feisty Fawn Feisty Fawn   [s 4] 2140/5 0 g 636
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Calling My Name Calling My Name   [v 5] 2160/10 0 18.6 845
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2140/5 0 g 207
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2140/4 D 0 17.3 1392
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/3 C 0 g 213
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 402
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/12 A 1 28.6 16
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Wasa Wasa   [v 7] 1660/6 B 4 31.9 38
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2180/13 B 3 27.9 604
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2660/6 D 6 17.4 357
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/6 A 1 30.1 13
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/7 D 0 18.4 434
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 B 0 27.7 110
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/2 B 7 18.1 58
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 4] 1640/6 A 0 18.7g 34
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Wasa Wasa   [v 7] 2160/3 B 1 33.4 18
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-9 Lill Elin Lill Elin   [s 4] 2200/5 C str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 1646/2 D 4 16.6 269
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2168/6 B 0 30.3 88
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-7 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2148/5 B 7 17.6g 52
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1666/6 C 5 18.1 62
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2670/11 D 6 19.4 50
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 1666/11 D 8 38.3g 184
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 2160/7 D 6 39.9 732
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 5] 2640/1 C 2 16.4 66
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2140/2 A 1 30.7 13
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 1640/4 D 0 g 259
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2040/4 D 4 18.0 332
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 1660/11 A 2 26.5 20
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1640/3 D 8 17.6 254
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2160/6 A 1 30.1 46
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 3] 1640/2 D 0 19.8g 324
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 1640/9 D 7 42.3g 568
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/9 B 0 g 22
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2200/15 A 2 28.2 64
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-6 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2140/2 B 1 15.7 61
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/8 C 6 35.7 184
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2140/2 B 0 g 88
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/12 A 0 19.6 185
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Ivory Easy Ivory Easy   [s 6] 2168/7 B 5 16.8 210
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2148/4 C 0 g 86
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2148/3 D 6 18.9g 146
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Osingen Osingen   [h 10] 2160/5 C 0 g 247
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 2 15.7 45
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/7 C 4 35.6 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 633
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/5 C 8 19.2g 55
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/1 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/6 D 2 18.7 51
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2140/2 B 0 29.9g 135
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2640/1 C 2 17.3 43
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2140/2 D 7 28.8 2151
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/9 C 0 g 694
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/4 D 0 37.1 249
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2160/6 D 0 18.9g 60
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/11 C 8 38.2 164
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 8 18.4g 34
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2660/10 B 0 32.6 216
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 C 0 g 56
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 7] 2140/5 A 6 16.5 48
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2180/14 A 5 28.7 181
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2140/1 C 6 17.6 34
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/4 C 3 36.5g 23
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2160/5 C 0 30.2 481
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2160/5 B 1 29.7 44
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2140/4 D 0 g 617
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2160/7 C 0 g 116
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/9 B 0 20.8 174
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-2 Klammer Klammer   [h 2] 2140/1 D str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Syster Sol Syster Sol   [s 5] 2140/6 B str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/8 D 0 20.3 914
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Höwings Star Höwings Star   [v 7] 1640/10 A 1 14.8 24
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 2180/11 D 7 31.4 673
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2180/8 D 4 27.4 637
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Megabyte Broline Megabyte Broline   [s 8] 1640/4 D 0 20.4g 160
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 1640/5 D 0 g 105
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Forsyth Action Forsyth Action   [v 10] 2680/9 C 8 18.3 365
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 10] 1660/10 C 6 27.8 343
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/9 B 7 15.6 75
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 2140/8 C 0 17.5 241
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Know My Name Know My Name   [v 4] 1640/3 C 0 g 28
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2180/10 C 0 g 85
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Know My Name Know My Name   [v 4] 2040/5 C 8 20.6g 47
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2500/10 B 3 18.0 144
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 1660/3 C 0 20.7g 474
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/3 C 3 34.4g 160
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2640/6 C 3 18.8g 163
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2640/3 B 1 19.2 93
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2160/15 A 2 26.9 15
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/2 C 4 18.1g 50
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2140/7 B 7 17.9g 57
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2160/7 B 0 g 51
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/13 D 0 34.6g 339
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/3 C 0 17.9 305
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/8 B 2 18.0 159
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/4 B 8 22.8g 22
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2140/10 C 5 19.0 131
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 348
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 1640/1 D 1 14.5 54
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 5] 1640/6 B 4 17.3 90
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 6] 2140/9 C 0 g 354
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/4 A 1 27.4 12
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/7 C 0 38.4g 103
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2140/2 C 0 g 65
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/5 C 2 18.5 346
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 1660/15 B 0 18.7g 857
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2660/10 D 0 g 139
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/1 C 1 16.6 29
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/4 D 6 27.5 463
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/9 C 6 20.4g 697
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2160/13 C 0 19.3g 385
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/6 D 0 37.1g 174
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/1 A 1 32.0 14
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2140/2 B 7 23.0 158
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 1660/6 C 3 38.2 87
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 10] 2140/4 D 0 g 188
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 10] 2140/11 D 5 31.0 383
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/2 D 0 16.5 295
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 5 13.9 573
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2140/4 D str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/7 C 1 19.9 128
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 2140/4 D 5 38.1 180
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/4 C 0 19.1 268
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/2 D 0 21.6 589
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/10 D 2 16.2 190
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2160/10 D 0 g 181
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/7 D 3 14.8 361
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 11] 2160/7 D 3 28.5 213
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/12 C 2 15.0 212
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/12 B 5 19.4g 146
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 0 g 71
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/10 B 5 17.9 233
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 1640/1 B 1 38.4 54
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/3 A 0 g 42
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/14 B 8 15.0 667
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 33.2 39
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/5 B 4 18.8 151
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-3 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/3 D 7 35.0 155
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 11] 2180/7 D 0 g 767
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1640/3 A 0 31.3g 14
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/2 B 4 36.1 30
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/11 B str
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/10 A 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/12 C 5 34.6 77
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/8 B 2 33.4 30
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/10 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 32.1 161
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/1 C 0 15.5 1271
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Love of Mine Love of Mine   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 48
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/6 D 1 15.4 145
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/1 D 8 18.2 159
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/6 C 0 19.4 89
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/8 B 0 33.6g 179
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/4 C 3 34.4 114
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/11 B 5 34.7 261
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/14 B 0 17.8g 430
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/11 C 6 37.1 237
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/6 C 0 g 51
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 C 2 17.2g 158
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 2140/10 C 0 19.2 193
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 10] 2140/8 B 1 14.5 73
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 0 17.2 337
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2140/2 C str
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/5 B 6 16.6g 395
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 1660/13 A 6 25.6 70
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/6 C 7 35.0 342
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/6 C 2 15.4 201
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 French Candy French Candy   [s 4] 2140/7 C 0 20.9g 184
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 5] 2660/13 A 3 16.3g 60
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2160/9 A 8 28.8g 43
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1660/3 B 1 28.7 22
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/12 C 5 16.5 1484
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/5 B 5 32.0g 15
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1640/8 C 0 36.3g 271
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/4 B 2 31.9g 14
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/6 D 3 16.2 323
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/10 D 0 g 165
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-1 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 2140/4 C 1 35.2g 21
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Trimma Trimma   [s 8] 1640/4 D 0 38.0g 661
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 1640/6 C 1 18.4 26
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 7] 1660/10 B 0 g 62
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 D 0 19.5 1133
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/4 C 7 38.6 167
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Våler Troll Våler Troll   [v 14] 2140/5 D 0 g 1154
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/7 B 1 33.8 13
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/8 D 5 18.7 141
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 1640/6 B 2 15.5 61
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 2140/9 C 3 18.1 39
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-10 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/3 D 0 17.8 1033
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/8 B 0 17.5 376
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/4 D 0 20.1 471
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 12] 1640/3 D 0 17.0 1387
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 272
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/1 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 1640/10 D 0 16.8 771
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/10 D 6 15.8 428
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1660/14 B 0 15.2g 362
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 D 4 17.4 490
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2640/2 C 0 17.9 547
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/2 C 0 15.7 138
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/7 C 6 36.3 222
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 214
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/2 D 0 g 317
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/6 D 0 18.3 1303
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 D 0 g 475
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 1640/7 D 0 16.0 674
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/6 C str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/4 C 7 20.9g 108
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 A 4 18.1 58
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/8 B 6 29.5 90
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/8 D str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2140/2 D 1 17.7 147
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 271
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-1 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 1640/1 A 2 15.9 76
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 3180/10 C 2 17.6 717
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-3 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2160/13 A str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Juliane Star Juliane Star   [s 7] 2140/7 B 6 19.7 120
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 D 4 17.7 478
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2160/14 D 0 g 493
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2640/1 D 8 20.4 823
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 3160/8 D 0 568
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2200/5 B 5 33.0 19
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 0 g 1065
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Viljestjern Viljestjern   [v 6] 1660/8 D 0 38.7g 708
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/8 B 1 17.0 85
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 296
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 1 29.4 58
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/7 D 4 13.4 119
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/6 C 3 18.7 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/2 C 6 17.1 177
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/9 B 3 15.0 146
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/1 C 0 18.6g 30
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/8 D 3 36.3 289
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Selphie F.G. Selphie F.G.   [s 4] 2140/4 D 3 19.0 274
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/9 B 0 g 48
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/3 B 0 g 161
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/11 C 0 15.3 364
2019-09-19 2019-09-19 Boden-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2140/3 D 0 32.0g 699
2019-09-19 2019-09-19 Boden-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/10 B 2 26.7 76
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/11 C 0 16.9 933
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/6 B 0 14.5 182
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 1660/9 D 0 g 607
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/4 D 0 g 653
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/3 C 5 30.4 254
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1640/5 B 1 12.1 31
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 5] 1640/3 B 0 g 23
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/12 C 0 14.9 226
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/4 C 5 14.6 90
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Klammer Klammer   [v 4] 1640/7 C str
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 1640/3 C 8 14.3 681
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/3 C 5 14.2 273
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/7 A 0 g 27
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 3] 2140/3 D str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 2140/1 D str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/5 D 0 1075
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 3160/9 B 6 16.4 204
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2160/5 D 5 33.8g 337
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Klammer Klammer   [v 4] 2140/10 D 4 15.5 334
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 A 8 17.8 165
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-1 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/6 C 5 29.9 798
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/6 C 0 g 309
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/1 D 0 15.3 939
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 B 1 26.7 130
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/12 A 0 28.1 153
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/1 B 2 13.8 274
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/6 D 0 15.9 736
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/11 B 7 28.5 58
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Klammer Klammer   [v 4] 2140/6 C 3 16.0 40
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Farao Am Farao Am   [v 4] 2140/6 C 0 21.4g 55
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/4 B 2 16.3 42
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 1640/6 B 0 31.6g 23
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-4 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 A 3 29.5 54
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/2 C str
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2660/8 B 8 17.4 163
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Alva Maple Alva Maple   [s 6] 2140/3 D 6 19.5 396
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/12 D 3 30.2 795
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/1 D 5 21.0 280
2019-07-25 2019-07-25 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/6 D 0 26.2 154
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2640/7 D 6 16.1 480
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 3180/5 C 3 15.2 141
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/3 D 4 14.0 404
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Alpha Estate Alpha Estate   [s 4] 2660/5 B 2 18.0 132
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 0 g 378
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Alvgrim Alvgrim   [v 7] 2640/2 C 5 31.0 102
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Klammer Klammer   [v 4] 1640/2 D 5 14.3 41
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Järbo Harry Järbo Harry   [h 14] 2160/3 C 2 26.3 34
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Ramona Vox Ramona Vox   [s 5] 2160/12 C 0 19.3 484
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D 6 15.0 949
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 B 1 27.9 64
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 10] 2140/11 B 4 25.8 81
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 0 27.6g 492
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1660/2 D 2 15.0 61
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2040/5 C 7 17.4 44
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/9 B 1 26.5 60
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2640/4 C 0 21.9g 327
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 1660/8 A 4 15.6 49
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 C 3 14.5 94
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/7 C 4 16.1 511
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/5 C 1 15.2 152
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 A 1 28.8 23
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2640/2 A str
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 1640/5 B 0 16.4g 130
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/8 B 2 13.6 268
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/4 D 5 15.4 370
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 0 28.4 198
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/12 A 2 17.2 90
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/4 B 1 14.6 31
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/2 C 2 14.0 32
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/7 C 1 16.9 45
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Dominum* Dominum*   [v 9] 3180/11 C 8 18.8g 387
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/7 B 0 g 90
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 3140/1 D 5 17.1g 1451
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/9 C 4 17.5 306
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/13 B 6 28.0 202
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/11 D 0 14.2 531
2019-06-15 2019-06-15 Boden-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/5 D 0 15.0 1544
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/4 B 1 31.1 44
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2160/13 A 6 18.6 94
2019-05-28 2019-05-28 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C 1 29.1 91
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 A 8 18.6g 66
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/6 B 7 18.4g 23
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D str
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Mr Right Mr Right   [v 11] 1640/1 D 8 13.3 553
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/5 C 6 15.7 432
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/13 B 7 16.5 960
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/4 D 6 15.9 457
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/8 A 3 32.8 15
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/1 D 3 16.4 188
2019-05-10 2019-05-10 Boden-1 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/4 C 1 32.2 20
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/9 C 3 26.2 426
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 3 33.5 33
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/8 C 6 16.8 362
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/7 D 0 g 1547
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 6 28.2 65
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/12 C 0 17.2 678
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/2 C 0 16.8 724
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/1 D 7 15.9 902
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/6 D 4 14.8 111
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/1 C 8 16.7 673
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/10 C 0 g 410
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 C 4 34.0g 91
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/1 C 0 g 21
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/5 A 0 21.7g 204
2019-04-26 2019-04-26 Boden-11 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 B 0 g 290
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-5 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/3 C 3 30.3 55
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/9 C 6 33.2 291
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/5 D 3 15.0 432
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 C 1 31.2 27
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 3160/2 C 5 17.3 292
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/3 D 0 15.9 611
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/11 B 0 28.7 679
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/11 B str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-4 Random Shot Random Shot   [v 9] 2140/9 B 6 17.2 493
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1640/4 D str
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2640/3 C 7 18.2 119
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2180/14 B 0 20.6 565
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/15 C 5 17.7 470
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/4 C 3 17.9 366
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/10 B 8 18.3 96
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-5 Roo* Roo*   [s 5] 1640/3 D 8 18.2 42
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 D 1 34.3 20
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2640/5 A str
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/4 D 0 19.3g 1497
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/6 C 2 35.4 86
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/5 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1660/14 B 8 19.1g 276
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/5 B 2 29.8 40
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 A 4 16.6 130
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 B 2 18.0g 729
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/3 D 0 16.9 429
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Klammer Klammer   [v 4] 2140/8 A 0 18.0 419
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/5 D 1 18.6 391
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 3 18.9 59
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/3 C 5 16.8 775
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/2 B 3 29.9 36
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 5 17.7 319
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 4 35.9 141
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/3 C 4 19.5 156
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 A 3 20.0 36
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/1 C 0
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2160/10 C 0 20.8 501
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 12] 2640/9 D 0 29.3 944
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2160/5 C 0 478
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/9 D 0 16.0 671
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/4 C 4 18.4 285
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/5 D 0 13.1 688
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/8 C 2 17.6 840
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/6 C 5 38.3g 170
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-1 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/10 D 4 27.4 473
2020-11-22 2020-11-22 Boden-3 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/4 C 3 17.1 323
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/5 B 0 17.4 41
2020-11-22 2020-11-22 Boden-8 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/12 C str
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2180/11 C 6 29.8g 748
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/7 D str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 C 0 19.5 440
2020-10-22 2020-10-22 Boden-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2160/9 A 4 21.2 36
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2200/6 C 2 28.2 180
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 B 0 g 177
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2640/1 B 2 16.1 30
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/4 B 6 16.8g 101
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2140/7 C 0 30.7 467
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2640/3 B 7 17.7 408
2020-10-06 2020-10-06 Boden-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/3 B str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/12 A 6 29.2g 36
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/10 B 2 15.0 107
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-10 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 3160/11 D 0 15.7 2096
2020-09-17 2020-09-17 Boden-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 1640/1 C 6 32.8 27
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2680/6 D 7 16.0 270
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 1640/2 D 1 14.6 137
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/1 D 0 15.2 502
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/7 B 2 18.0g 18
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 11] 1640/7 B 0 23.8 828
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 C 1 28.1 114
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/1 D 0 g 1337
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2640/9 D 0 15.6 1696
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/3 D 3 28.3 126
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 D 2 18.6 313
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 C 0 30.6g 24
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/2 D 0 16.8 1113
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2640/9 D 0 18.6 343
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-10 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 3796
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/8 B 0 17.8 49
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2640/3 D 7 16.6 1201
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 B 2 27.5 31
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/5 D 0 765
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 A 2 27.8 47
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/1 C 3 17.8g 38
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Utmost Utmost   [v 7] 2140/10 C 0 17.2 446
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2160/10 C 1 16.1 114
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2640/6 D 2 17.6 248
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/2 C 0 125
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-8 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 1640/1 A 0 28.4g 37
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/8 C 0 28.3g 492
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 B 1 32.3 21
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-6 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/6 B 3 17.5g 265
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/13 A 1 27.7 41
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2160/4 B 2 33.9g 30
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-6 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/7 B 4 28.4 67
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/6 A 0 g 32
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/8 D 2 17.9 306
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 197
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/3 D 3 27.0 232
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 7] 1660/10 C 0 1029
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/10 B 3 28.8 365
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/5 D str
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/10 B 3 17.4 194
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-7 Bäckjerva Bäckjerva   [s 3] 2140/1 D 6 41.0g 454
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-2 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2680/9 D 0 g 72
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-4 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2160/9 C 4 27.4 93
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/4 C 3 18.8 109
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/5 C 2 19.3 30
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 C 5 20.6g 73
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/1 D 0 17.9g 614
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 One For You* One For You*   [v 6] 2160/6 D 0 g 396
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2160/3 B 7 32.2g 105
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/10 A 7 17.2 161
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/2 C 5 28.3g 249
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/2 D 2 18.6 25
2020-04-30 2020-04-30 Boden-3 Garriella* Garriella*   [s 6] 1640/3 D 0 g 484
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Alvgrim Alvgrim   [v 8] 2140/4 D 0 31.8 652
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 From the Mine From the Mine   [v 8] 2640/2 A 1 13.8 53
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 D 0 15.3 852
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Syster Sol Syster Sol   [s 8] 2140/3 C 0 16.7 1246
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 1640/5 D 3 16.6 413
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/3 D 0 g 834
2020-04-21 2020-04-21 Boden-1 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/8 C 0 18.1 336
2020-04-21 2020-04-21 Boden-2 Eaton Eaton   [v 5] 2140/7 D 0 18.3 1123
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2160/7 A 0 16.0 145
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-11 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2160/7 B 0 402
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 0 g 150
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/8 B 2 16.7 113
2020-03-26 2020-03-26 Boden-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 3200/11 B 5 17.3 99
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 8] 2140/5 D 8 15.5 564
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-2 Grace Occagnes Grace Occagnes   [s 7] 2140/10 A 3 19.8 159
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Eaton Eaton   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 767
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B 0 18.6 462
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-10 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/5 B 4 18.1 76
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2160/9 C 5 19.4 320
2020-02-16 2020-02-16 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 3 18.1 250
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/1 D 5 16.7 714
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/6 C 1 16.6 34
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/9 B 0 17.7 139
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/6 D 4 16.4 362
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Reorder Reorder   [v 8] 2140/9 D 0 16.3 1656ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se