V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-25 2024-04-25 Boden-7 S.G.Dangerous S.G.Dangerous   [v 4] 2140/2 A
2024-04-25 2024-04-25 Boden-8 Nybys Bumblebee Nybys Bumblebee   [v 4] 2140/2 A
2024-04-26 2024-04-26 Umeå-2 Father of Sun Father of Sun   [v 9] 1640/6 C
2024-04-26 2024-04-26 Umeå-6 Cavat Vendil Cavat Vendil   [v 6] 2640/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 1660/11 0 28.7 184
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 2160/12 str 262
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Swedish Wine Swedish Wine   [s 3] 2140/1 0 g 415
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2160/11 0 22.6 412
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 1640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Feisty Fawn Feisty Fawn   [s 4] 2140/5 0 g 636
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2140/5 0 g 207
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Calling My Name Calling My Name   [v 5] 2160/10 0 18.6 845
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2140/4 D 0 17.3 1392
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/3 C 0 g 213
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 402
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2180/13 B 3 27.9 604
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2660/6 D 6 17.4 357
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/12 A 1 28.6 16
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Wasa Wasa   [v 7] 1660/6 B 4 31.9 38
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/6 A 1 30.1 13
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/7 D 0 18.4 434
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 B 0 27.7 110
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/2 B 7 18.1 58
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 4] 1640/6 A 0 18.7g 34
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Wasa Wasa   [v 7] 2160/3 B 1 33.4 18
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-9 Lill Elin Lill Elin   [s 4] 2200/5 C str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2168/6 B 0 30.3 88
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-7 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2148/5 B 7 17.6g 52
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1666/6 C 5 18.1 62
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2670/11 D 6 19.4 50
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 1666/11 D 8 38.3g 184
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 1646/2 D 4 16.6 269
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 2160/7 D 6 39.9 732
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 5] 2640/1 C 2 16.4 66
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2140/2 A 1 30.7 13
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 1640/4 D 0 g 259
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2040/4 D 4 18.0 332
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 1660/11 A 2 26.5 20
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1640/3 D 8 17.6 254
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2160/6 A 1 30.1 46
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 3] 1640/2 D 0 19.8g 324
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 1640/9 D 7 42.3g 568
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2200/15 A 2 28.2 64
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-6 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2140/2 B 1 15.7 61
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/8 C 6 35.7 184
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2140/2 B 0 g 88
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/9 B 0 g 22
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/12 A 0 19.6 185
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2148/3 D 6 18.9g 146
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Ivory Easy Ivory Easy   [s 6] 2168/7 B 5 16.8 210
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2148/4 C 0 g 86
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Osingen Osingen   [h 10] 2160/5 C 0 g 247
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 2 15.7 45
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/7 C 4 35.6 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 633
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/5 C 8 19.2g 55
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/1 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/6 D 2 18.7 51
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2640/1 C 2 17.3 43
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2140/2 B 0 29.9g 135
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2140/2 D 7 28.8 2151
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/9 C 0 g 694
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/4 D 0 37.1 249
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2160/6 D 0 18.9g 60
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 8 18.4g 34
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/11 C 8 38.2 164
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2660/10 B 0 32.6 216
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 C 0 g 56
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 7] 2140/5 A 6 16.5 48
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2180/14 A 5 28.7 181
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2140/1 C 6 17.6 34
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/4 C 3 36.5g 23
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2160/5 C 0 30.2 481
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2160/5 B 1 29.7 44
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2140/4 D 0 g 617
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2160/7 C 0 g 116
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/9 B 0 20.8 174
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-2 Klammer Klammer   [h 2] 2140/1 D str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Syster Sol Syster Sol   [s 5] 2140/6 B str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/8 D 0 20.3 914
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Höwings Star Höwings Star   [v 7] 1640/10 A 1 14.8 24
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 2180/11 D 7 31.4 673
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2180/8 D 4 27.4 637
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Megabyte Broline Megabyte Broline   [s 8] 1640/4 D 0 20.4g 160
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 1640/5 D 0 g 105
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Forsyth Action Forsyth Action   [v 10] 2680/9 C 8 18.3 365
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 10] 1660/10 C 6 27.8 343
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/9 B 7 15.6 75
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 2140/8 C 0 17.5 241
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Know My Name Know My Name   [v 4] 1640/3 C 0 g 28
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2180/10 C 0 g 85
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 1660/3 C 0 20.7g 474
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Know My Name Know My Name   [v 4] 2040/5 C 8 20.6g 47
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2500/10 B 3 18.0 144
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/3 C 3 34.4g 160
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2640/6 C 3 18.8g 163
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2640/3 B 1 19.2 93
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2140/7 B 7 17.9g 57
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2160/7 B 0 g 51
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2160/15 A 2 26.9 15
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/2 C 4 18.1g 50
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/13 D 0 34.6g 339
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/3 C 0 17.9 305
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/8 B 2 18.0 159
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/4 B 8 22.8g 22
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2140/10 C 5 19.0 131
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 348
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 6] 2140/9 C 0 g 354
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/4 A 1 27.4 12
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/7 C 0 38.4g 103
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 1640/1 D 1 14.5 54
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 5] 1640/6 B 4 17.3 90
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2140/2 C 0 g 65
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/5 C 2 18.5 346
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 1660/15 B 0 18.7g 857
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2660/10 D 0 g 139
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/1 C 1 16.6 29
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/4 D 6 27.5 463
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/9 C 6 20.4g 697
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2160/13 C 0 19.3g 385
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/6 D 0 37.1g 174
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/1 A 1 32.0 14
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2140/2 B 7 23.0 158
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 1660/6 C 3 38.2 87
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 10] 2140/4 D 0 g 188
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 10] 2140/11 D 5 31.0 383
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/2 D 0 16.5 295
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 5 13.9 573
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/7 C 1 19.9 128
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2140/4 D str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/4 C 0 19.1 268
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 2140/4 D 5 38.1 180
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/10 D 2 16.2 190
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/2 D 0 21.6 589
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/7 D 3 14.8 361
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2160/10 D 0 g 181
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/10 B 5 17.9 233
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 0 g 71
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/12 B 5 19.4g 146
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/12 C 2 15.0 212
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 11] 2160/7 D 3 28.5 213
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/5 B 4 18.8 151
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 33.2 39
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/14 B 8 15.0 667
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/3 A 0 g 42
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 1640/1 B 1 38.4 54
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 11] 2180/7 D 0 g 767
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-3 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/3 D 7 35.0 155
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/11 B str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/2 B 4 36.1 30
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1640/3 A 0 31.3g 14
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/10 A 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/12 C 5 34.6 77
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/8 B 2 33.4 30
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/10 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 32.1 161
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/1 C 0 15.5 1271
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/6 D 1 15.4 145
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Love of Mine Love of Mine   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 48
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/6 C 0 19.4 89
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/1 D 8 18.2 159
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/8 B 0 33.6g 179
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/4 C 3 34.4 114
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/11 B 5 34.7 261
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/14 B 0 17.8g 430
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/11 C 6 37.1 237
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 C 2 17.2g 158
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/6 C 0 g 51
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 10] 2140/8 B 1 14.5 73
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 2140/10 C 0 19.2 193
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/5 B 6 16.6g 395
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2140/2 C str
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 0 17.2 337
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 1660/13 A 6 25.6 70
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 French Candy French Candy   [s 4] 2140/7 C 0 20.9g 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/6 C 2 15.4 201
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/6 C 7 35.0 342
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1660/3 B 1 28.7 22
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2160/9 A 8 28.8g 43
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 5] 2660/13 A 3 16.3g 60
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/12 C 5 16.5 1484
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/5 B 5 32.0g 15
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1640/8 C 0 36.3g 271
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/10 D 0 g 165
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/6 D 3 16.2 323
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/4 B 2 31.9g 14
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 D 0 19.5 1133
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 7] 1660/10 B 0 g 62
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 1640/6 C 1 18.4 26
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Trimma Trimma   [s 8] 1640/4 D 0 38.0g 661
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-1 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 2140/4 C 1 35.2g 21
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/4 C 7 38.6 167
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Våler Troll Våler Troll   [v 14] 2140/5 D 0 g 1154
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 1640/6 B 2 15.5 61
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/8 D 5 18.7 141
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/7 B 1 33.8 13
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 2140/9 C 3 18.1 39
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-10 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/3 D 0 17.8 1033
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/8 B 0 17.5 376
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/1 C str
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 272
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 12] 1640/3 D 0 17.0 1387
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/4 D 0 20.1 471
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 D 4 17.4 490
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1660/14 B 0 15.2g 362
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/10 D 6 15.8 428
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 1640/10 D 0 16.8 771
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C str
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/2 C 0 15.7 138
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2640/2 C 0 17.9 547
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/6 D 0 18.3 1303
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/2 D 0 g 317
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 214
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/7 C 6 36.3 222
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/6 C str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 1640/7 D 0 16.0 674
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 D 0 g 475
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/4 C 7 20.9g 108
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 271
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2140/2 D 1 17.7 147
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/8 D str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/8 B 6 29.5 90
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 A 4 18.1 58
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Juliane Star Juliane Star   [s 7] 2140/7 B 6 19.7 120
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-3 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2160/13 A str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 3180/10 C 2 17.6 717
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-1 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 1640/1 A 2 15.9 76
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 D 4 17.7 478
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 3160/8 D 0 568
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2640/1 D 8 20.4 823
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2160/14 D 0 g 493
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 0 g 1065
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2200/5 B 5 33.0 19
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/8 B 1 17.0 85
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Viljestjern Viljestjern   [v 6] 1660/8 D 0 38.7g 708
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 1 29.4 58
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 296
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/6 C 3 18.7 90
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/7 D 4 13.4 119
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/3 B 0 g 161
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/9 B 0 g 48
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Selphie F.G. Selphie F.G.   [s 4] 2140/4 D 3 19.0 274
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/8 D 3 36.3 289
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/1 C 0 18.6g 30
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/9 B 3 15.0 146
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/2 C 6 17.1 177
2019-09-19 2019-09-19 Boden-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/10 B 2 26.7 76
2019-09-19 2019-09-19 Boden-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2140/3 D 0 32.0g 699
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/11 C 0 15.3 364
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/11 C 0 16.9 933
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 1660/9 D 0 g 607
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/6 B 0 14.5 182
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 5] 1640/3 B 0 g 23
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1640/5 B 1 12.1 31
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/3 C 5 30.4 254
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/4 D 0 g 653
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Klammer Klammer   [v 4] 1640/7 C str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/4 C 5 14.6 90
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/12 C 0 14.9 226
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 1640/3 C 8 14.3 681
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/7 A 0 g 27
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/3 C 5 14.2 273
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 3] 2140/3 D str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/5 D 0 1075
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 2140/1 D str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 A 8 17.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Klammer Klammer   [v 4] 2140/10 D 4 15.5 334
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2160/5 D 5 33.8g 337
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 3160/9 B 6 16.4 204
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 B 1 26.7 130
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/1 D 0 15.3 939
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/6 C 0 g 309
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-1 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/6 C 5 29.9 798
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/1 B 2 13.8 274
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/12 A 0 28.1 153
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/6 D 0 15.9 736
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/4 B 2 16.3 42
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Farao Am Farao Am   [v 4] 2140/6 C 0 21.4g 55
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Klammer Klammer   [v 4] 2140/6 C 3 16.0 40
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/11 B 7 28.5 58
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 1640/6 B 0 31.6g 23
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/2 C str
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-4 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 A 3 29.5 54
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/1 D 5 21.0 280
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/12 D 3 30.2 795
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Alva Maple Alva Maple   [s 6] 2140/3 D 6 19.5 396
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2660/8 B 8 17.4 163
2019-07-25 2019-07-25 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/6 D 0 26.2 154
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2640/7 D 6 16.1 480
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/3 D 4 14.0 404
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 3180/5 C 3 15.2 141
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Klammer Klammer   [v 4] 1640/2 D 5 14.3 41
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Alvgrim Alvgrim   [v 7] 2640/2 C 5 31.0 102
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 0 g 378
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Alpha Estate Alpha Estate   [s 4] 2660/5 B 2 18.0 132
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Ramona Vox Ramona Vox   [s 5] 2160/12 C 0 19.3 484
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Järbo Harry Järbo Harry   [h 14] 2160/3 C 2 26.3 34
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D 6 15.0 949
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 10] 2140/11 B 4 25.8 81
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 B 1 27.9 64
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 0 27.6g 492
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/9 B 1 26.5 60
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2040/5 C 7 17.4 44
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1660/2 D 2 15.0 61
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 1660/8 A 4 15.6 49
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2640/4 C 0 21.9g 327
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 A 1 28.8 23
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/5 C 1 15.2 152
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/7 C 4 16.1 511
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 C 3 14.5 94
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 1640/5 B 0 16.4g 130
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2640/2 A str
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/12 A 2 17.2 90
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 0 28.4 198
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/4 D 5 15.4 370
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/8 B 2 13.6 268
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Dominum* Dominum*   [v 9] 3180/11 C 8 18.8g 387
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/7 C 1 16.9 45
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/2 C 2 14.0 32
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/4 B 1 14.6 31
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 3140/1 D 5 17.1g 1451
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/7 B 0 g 90
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/11 D 0 14.2 531
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/13 B 6 28.0 202
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/9 C 4 17.5 306
2019-06-15 2019-06-15 Boden-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/5 D 0 15.0 1544
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2160/13 A 6 18.6 94
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/4 B 1 31.1 44
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 A 8 18.6g 66
2019-05-28 2019-05-28 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C 1 29.1 91
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/6 B 7 18.4g 23
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D str
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/5 C 6 15.7 432
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Mr Right Mr Right   [v 11] 1640/1 D 8 13.3 553
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/8 A 3 32.8 15
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/4 D 6 15.9 457
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/13 B 7 16.5 960
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/1 D 3 16.4 188
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/9 C 3 26.2 426
2019-05-10 2019-05-10 Boden-1 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/4 C 1 32.2 20
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/7 D 0 g 1547
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/8 C 6 16.8 362
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 3 33.5 33
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/2 C 0 16.8 724
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/12 C 0 17.2 678
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 6 28.2 65
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/1 D 7 15.9 902
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/10 C 0 g 410
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/1 C 8 16.7 673
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/6 D 4 14.8 111
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 C 4 34.0g 91
2019-04-26 2019-04-26 Boden-11 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 B 0 g 290
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/5 A 0 21.7g 204
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/1 C 0 g 21
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/9 C 6 33.2 291
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-5 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/3 C 3 30.3 55
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/5 D 3 15.0 432
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 C 1 31.2 27
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 3160/2 C 5 17.3 292
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/11 B 0 28.7 679
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/3 D 0 15.9 611
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/11 B str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1640/4 D str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-4 Random Shot Random Shot   [v 9] 2140/9 B 6 17.2 493
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/15 C 5 17.7 470
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2180/14 B 0 20.6 565
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2640/3 C 7 18.2 119
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 D 1 34.3 20
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-5 Roo* Roo*   [s 5] 1640/3 D 8 18.2 42
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/10 B 8 18.3 96
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/4 C 3 17.9 366
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2640/5 A str
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/6 C 2 35.4 86
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/4 D 0 19.3g 1497
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1660/14 B 8 19.1g 276
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/5 C str
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 A 4 16.6 130
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/5 B 2 29.8 40
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/4 C str
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Klammer Klammer   [v 4] 2140/8 A 0 18.0 419
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/3 D 0 16.9 429
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 B 2 18.0g 729
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/5 D 1 18.6 391
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/3 C 5 16.8 775
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 3 18.9 59
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 4 35.9 141
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 5 17.7 319
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/2 B 3 29.9 36
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/1 C 0
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 A 3 20.0 36
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/3 C 4 19.5 156
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2160/10 C 0 20.8 501
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 12] 2640/9 D 0 29.3 944
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/4 C 4 18.4 285
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/9 D 0 16.0 671
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2160/5 C 0 478
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/5 D 0 13.1 688
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/6 C 5 38.3g 170
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/8 C 2 17.6 840
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2140/13 C 0 17.2 41
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-2 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.3 124
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/4 D 3 16.1 846
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-7 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 1640/4 C 0 g 155
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2140/9 C 0 17.4 1074
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/4 D 6 26.7 1001
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/7 C 2 16.6 73
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-5 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 1640/6 D 0 19.0g 651
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 1640/6 D 0 g 430
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-3 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 2160/7 D 0 374
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-8 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 1640/4 A 1 14.0 71
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/7 B 0 17.1 232
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/10 D 5 19.5 227
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-3 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/12 A 7 17.5 356
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2160/6 C 7 20.1 243
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-6 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1660/11 D 6 27.6 423
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B 2 16.6 131
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 D 6 32.4 136
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/11 C 0 17.6 681
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2160/6 C 6 16.0 1253
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-1 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/10 D 4 27.4 473
2020-11-22 2020-11-22 Boden-8 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/12 C str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/5 B 0 17.4 41
2020-11-22 2020-11-22 Boden-3 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/4 C 3 17.1 323
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2180/11 C 6 29.8g 748
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/7 D str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2160/9 A 4 21.2 36
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 C 0 19.5 440
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2200/6 C 2 28.2 180
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2640/1 B 2 16.1 30
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 B 0 g 177
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2140/7 C 0 30.7 467
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/4 B 6 16.8g 101
2020-10-06 2020-10-06 Boden-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/3 B str
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2640/3 B 7 17.7 408
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-10 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 3160/11 D 0 15.7 2096
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/10 B 2 15.0 107
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/12 A 6 29.2g 36
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2680/6 D 7 16.0 270
2020-09-17 2020-09-17 Boden-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 1640/1 C 6 32.8 27
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/1 D 0 15.2 502
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 1640/2 D 1 14.6 137
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2640/9 D 0 15.6 1696
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/1 D 0 g 1337
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 C 1 28.1 114
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 11] 1640/7 B 0 23.8 828
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/7 B 2 18.0g 18
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2640/9 D 0 18.6 343
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/2 D 0 16.8 1113
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 C 0 30.6g 24
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 D 2 18.6 313
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/3 D 3 28.3 126
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-10 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 3796
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2640/3 D 7 16.6 1201
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/8 B 0 17.8 49
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 B 2 27.5 31
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 A 2 27.8 47
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/5 D 0 765
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/1 C 3 17.8g 38
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2160/10 C 1 16.1 114
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Utmost Utmost   [v 7] 2140/10 C 0 17.2 446
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2640/6 D 2 17.6 248
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-8 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 1640/1 A 0 28.4g 37
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/2 C 0 125
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/8 C 0 28.3g 492
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-6 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/6 B 3 17.5g 265
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 B 1 32.3 21
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/13 A 1 27.7 41
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2160/4 B 2 33.9g 30
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-6 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/7 B 4 28.4 67
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/8 D 2 17.9 306
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/6 A 0 g 32
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 197
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/3 D 3 27.0 232
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/5 D str
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/10 B 3 28.8 365
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 7] 1660/10 C 0 1029
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-7 Bäckjerva Bäckjerva   [s 3] 2140/1 D 6 41.0g 454
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/10 B 3 17.4 194
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-2 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2680/9 D 0 g 72
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-4 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2160/9 C 4 27.4 93
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/4 C 3 18.8 109
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/5 C 2 19.3 30
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/1 D 0 17.9g 614
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 C 5 20.6g 73
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/10 A 7 17.2 161
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2160/3 B 7 32.2g 105
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 One For You* One For You*   [v 6] 2160/6 D 0 g 396
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/2 C 5 28.3g 249
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 From the Mine From the Mine   [v 8] 2640/2 A 1 13.8 53
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Alvgrim Alvgrim   [v 8] 2140/4 D 0 31.8 652
2020-04-30 2020-04-30 Boden-3 Garriella* Garriella*   [s 6] 1640/3 D 0 g 484
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/2 D 2 18.6 25
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/3 D 0 g 834
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 1640/5 D 3 16.6 413
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Syster Sol Syster Sol   [s 8] 2140/3 C 0 16.7 1246
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 D 0 15.3 852
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2160/7 A 0 16.0 145
2020-04-21 2020-04-21 Boden-2 Eaton Eaton   [v 5] 2140/7 D 0 18.3 1123
2020-04-21 2020-04-21 Boden-1 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/8 C 0 18.1 336
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-11 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 0 g 150
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2160/7 B 0 402
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 8] 2140/5 D 8 15.5 564
2020-03-26 2020-03-26 Boden-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 3200/11 B 5 17.3 99
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/8 B 2 16.7 113
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-10 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/5 B 4 18.1 76
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B 0 18.6 462
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Eaton Eaton   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 767
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-2 Grace Occagnes Grace Occagnes   [s 7] 2140/10 A 3 19.8 159
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2160/9 C 5 19.4 320
2020-02-16 2020-02-16 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 3 18.1 250
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/6 C 1 16.6 34
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/1 D 5 16.7 714
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/9 B 0 17.7 139
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Reorder Reorder   [v 8] 2140/9 D 0 16.3 1656
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/6 D 4 16.4 362
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-9 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/5 D 8 16.8 347
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-4 Ravn Kiro Ravn Kiro   [v 4] 2660/4 C 0 g 290
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-3 Klammer Klammer   [v 6] 1640/7 D 3 15.2 232
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/8 D 0 18.0 1383
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-7 Blushing Betty Blushing Betty   [s 3] 2140/4 C 2 20.8 75
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-6 Gun de Chanlecy Gun de Chanlecy   [v 5] 2640/1 B 3 17.6 60
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-5 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 1640/4 C 5 15.7 125
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-5 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/4 C 4 17.5 53
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 6] 2140/11 C 0 17.0 65
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/5 D 5 17.1 789
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/2 D 2 18.4 98
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-2 Blushing Betty Blushing Betty   [s 3] 2140/1 D 2 19.1 61
2021-11-15 2021-11-15 Boden-11 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/8 B 6 17.4 223
2021-11-15 2021-11-15 Boden-8 Klammer Klammer   [v 6] 2140/13 C str
2021-11-15 2021-11-15 Boden-5 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/3 C 6 20.7 197
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-12 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/9 D 0 20.4g 58
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-10 Bäckjerva Bäckjerva   [s 4] 1660/15 C 6 36.0 1060
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-4 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2180/8 D 0 27.1 1531
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-1 Crazy Frog Crazy Frog   [v 4] 2140/10 C 0 19.5 220
2021-11-05 2021-11-05 Boden-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2140/2 C 2 31.7 43
2021-11-05 2021-11-05 Boden-8 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/5 D 0 g 868
2021-11-05 2021-11-05 Boden-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 5] 2660/12 B 4 18.4 37
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-6 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 1640/8 B 5 16.5 72
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 6] 2140/5 C 3 16.3 169
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2680/9 C 2 27.4 420
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-6 High Hope Laday High Hope Laday   [s 5] 2140/5 D 7 19.3 207
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/3 D 4 18.1 258
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-2 Wowfactor Wowfactor   [v 4] 2140/2 C 4 19.1 159
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-1 Farm Hilma Farm Hilma   [s 4] 2140/1 D 5 38.1 30
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-7 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/7 B 3 15.2 264
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-4 Klammer Klammer   [v 6] 2140/9 D 3 15.0 360
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/10 C 0 19.5 113
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-2 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2160/11 B 1 17.0 149
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-9 Blixtmaja Blixtmaja   [s 4] 1660/4 D 3 34.0 551
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-8 Crazy Frog Crazy Frog   [v 4] 2160/7 B 2 20.7 28
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2140/7 C 3 17.3 65
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-3 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 8] 2140/1 C 5 32.1g 72
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-11 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 1640/6 C 4 26.2 132
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-8 Klammer Klammer   [v 6] 2140/14 A 2 16.0 110
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2140/5 D str
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-8 Prosperity W.F. Prosperity W.F.   [h 5] 2160/9 C 4 17.8g 173
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-3 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/5 C 6 15.9 306
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/6 A 1 16.5 21
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-4 Musclematters Musclematters   [s 5] 2140/1 D 7 18.9g 485
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-3 Love of Mine Love of Mine   [s 6] 2140/7 B 2 16.3 22
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-9 Mellem Stjerne* Mellem Stjerne*   [s 5] 2660/7 B 0 g 29
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-6 Tellus Face Tellus Face   [v 6] 2140/3 D 6 17.3 152
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2140/11 D 4 16.6 477
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-7 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/9 D 7 15.7 824
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-1 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2640/1 D 3 30.1 186
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 13] 1640/4 D 0 13.2 1211
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-8 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 2680/13 C 5 27.9 649
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-5 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/4 C 0 g 467
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-3 Hanna Avenue Hanna Avenue   [s 3] 2140/7 D 8 24.4g 1012
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-2 Sunlight Sunlight   [s 2] 1640/2 C 5 21.8 372
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2140/7 D 0 15.8 914
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-5 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 7] 2140/12 D 0 602
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-2 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 1660/9 B 2 28.8 108
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-5 Crazy Frog Crazy Frog   [v 4] 2140/1 C 2 19.0 43
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-4 Araw Hoss Araw Hoss   [v 10] 2140/8 D 0 14.1 962
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-3 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/1 B 0 15.9 575
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-2 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 1640/4 C 5 25.2 128
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-4 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 13] 1640/6 C 1 14.5 42
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-9 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/7 C 1 16.6 24
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-6 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/1 B 1 17.0 27
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-5 Guli Björn Guli Björn   [v 6] 2160/6 D 5 29.9g 44
2021-09-02 2021-09-02 Boden-9 Zodiac Kronos Zodiac Kronos   [v 6] 2640/5 B 0 18.8g 55
2021-09-02 2021-09-02 Boden-8 Luka Modric Luka Modric   [h 3] 2140/10 D 4 15.7 300
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-10 Eder Bob Eder Bob   [h 10] 2180/13 B 0 13.6 739
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-8 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 2180/8 C 0 g 914
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-6 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 5] 2140/6 C 1 15.1 86
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 1640/9 C 0 27.9 320
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-2 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/9 D 3 15.0 570
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-1 Zolotoy Zolotoy   [v 4] 2160/11 C 0 17.4g 222
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-3 Klammer Klammer   [v 6] 2140/11 C 4 14.5 320
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-8 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 7] 2140/8 C 6 19.4g 378
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-7 Donnatello One Donnatello One   [v 4] 2140/5 D 4 20.6 185
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-4 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/3 C 4 26.2 172
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 7] 2140/9 C 6 15.9 618
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-6 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 6] 1640/3 A 7 17.7g 27
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-2 Zolotoy Zolotoy   [v 4] 2140/4 D 1 20.6 25
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/5 B 3 18.8 23
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-3 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/11 A 5 26.2 130
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-2 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/3 D 5 15.8 786
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2660/6 B 0 g 92
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2560/14 B 6 14.2 594
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-7 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2160/5 D 6 26.2 1383
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-4 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/7 C 0 14.7 846
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2160/13 B 0 818
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-4 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2160/3 B 1 31.6 38
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-8 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/2 C 4 16.5 224
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2140/7 C 2 29.0 125
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2160/3 C 4 17.7 290
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-5 Orion Kiro Orion Kiro   [v 5] 1660/7 B 1 31.1 17
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-4 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 2640/7 C 1 30.4 14
2021-07-30