V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-7 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/9 D
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-1 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2640/1 D

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 1660/11 0 28.7 184
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 9] 2160/12 str 262
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2160/11 0 22.6 412
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Swedish Wine Swedish Wine   [s 3] 2140/1 0 g 415
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 1640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Feisty Fawn Feisty Fawn   [s 4] 2140/5 0 g 636
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Calling My Name Calling My Name   [v 5] 2160/10 0 18.6 845
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 Majestic Lane Majestic Lane   [v 6] 2140/5 0 g 207
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2140/4 D 0 17.3 1392
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/3 C 0 g 213
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 402
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2180/13 B 3 27.9 604
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2660/6 D 6 17.4 357
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/12 A 1 28.6 16
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Wasa Wasa   [v 7] 1660/6 B 4 31.9 38
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 4] 1640/6 A 0 18.7g 34
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Wasa Wasa   [v 7] 2160/3 B 1 33.4 18
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2180/6 A 1 30.1 13
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/7 D 0 18.4 434
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 B 0 27.7 110
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2140/2 B 7 18.1 58
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-9 Lill Elin Lill Elin   [s 4] 2200/5 C str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 1646/2 D 4 16.6 269
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2168/6 B 0 30.3 88
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-7 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2148/5 B 7 17.6g 52
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1666/6 C 5 18.1 62
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 7] 2670/11 D 6 19.4 50
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 1666/11 D 8 38.3g 184
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 2160/7 D 6 39.9 732
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 5] 2640/1 C 2 16.4 66
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2140/2 A 1 30.7 13
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 1640/4 D 0 g 259
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2040/4 D 4 18.0 332
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2160/6 A 1 30.1 46
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 3] 1640/2 D 0 19.8g 324
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 1640/9 D 7 42.3g 568
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 1660/11 A 2 26.5 20
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 1640/3 D 8 17.6 254
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/9 B 0 g 22
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2200/15 A 2 28.2 64
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-6 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2140/2 B 1 15.7 61
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/8 C 6 35.7 184
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2140/2 B 0 g 88
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/12 A 0 19.6 185
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2148/3 D 6 18.9g 146
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Ivory Easy Ivory Easy   [s 6] 2168/7 B 5 16.8 210
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2148/4 C 0 g 86
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Osingen Osingen   [h 10] 2160/5 C 0 g 247
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 2 15.7 45
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/7 C 4 35.6 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/5 C 8 19.2g 55
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/1 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 5] 2140/6 D 2 18.7 51
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 2140/5 D 0 17.6 633
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2140/2 B 0 29.9g 135
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2640/1 C 2 17.3 43
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2140/2 D 7 28.8 2151
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2640/9 C 0 g 694
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1640/4 D 0 37.1 249
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2160/6 D 0 18.9g 60
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2140/4 B 8 18.4g 34
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 1660/11 C 8 38.2 164
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2660/10 B 0 32.6 216
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 9] 2160/8 C 0 g 56
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 5] 2160/4 C 3 36.5g 23
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 7] 2140/5 A 6 16.5 48
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2180/14 A 5 28.7 181
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 4] 2140/1 C 6 17.6 34
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2160/5 C 0 30.2 481
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 9] 2160/5 B 1 29.7 44
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2140/4 D 0 g 617
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Stöcksjö Lykka Stöcksjö Lykka   [s 4] 2160/7 C 0 g 116
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/9 B 0 20.8 174
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-2 Klammer Klammer   [h 2] 2140/1 D str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Syster Sol Syster Sol   [s 5] 2140/6 B str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/8 D 0 20.3 914
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Höwings Star Höwings Star   [v 7] 1640/10 A 1 14.8 24
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 2180/11 D 7 31.4 673
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2180/8 D 4 27.4 637
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Megabyte Broline Megabyte Broline   [s 8] 1640/4 D 0 20.4g 160
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 1640/5 D 0 g 105
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Forsyth Action Forsyth Action   [v 10] 2680/9 C 8 18.3 365
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 10] 1660/10 C 6 27.8 343
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/9 B 7 15.6 75
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Queen Goutier Queen Goutier   [s 6] 2140/8 C 0 17.5 241
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Know My Name Know My Name   [v 4] 1640/3 C 0 g 28
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2180/10 C 0 g 85
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Know My Name Know My Name   [v 4] 2040/5 C 8 20.6g 47
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2500/10 B 3 18.0 144
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 1660/3 C 0 20.7g 474
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/3 C 3 34.4g 160
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2640/6 C 3 18.8g 163
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2640/3 B 1 19.2 93
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 2140/7 B 7 17.9g 57
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2160/7 B 0 g 51
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2160/15 A 2 26.9 15
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/2 C 4 18.1g 50
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/13 D 0 34.6g 339
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/3 C 0 17.9 305
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/8 B 2 18.0 159
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2140/10 C 5 19.0 131
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 348
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Know My Name Know My Name   [v 4] 2160/4 B 8 22.8g 22
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 1640/1 D 1 14.5 54
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 5] 1640/6 B 4 17.3 90
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Widebay's Cash Widebay's Cash   [v 6] 2140/9 C 0 g 354
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/4 A 1 27.4 12
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/7 C 0 38.4g 103
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2140/2 C 0 g 65
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/5 C 2 18.5 346
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Crime of Passion Crime of Passion   [v 8] 1660/15 B 0 18.7g 857
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2660/10 D 0 g 139
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2640/1 C 1 16.6 29
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/4 D 6 27.5 463
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Know My Name Know My Name   [v 4] 2140/9 C 6 20.4g 697
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 4] 2160/13 C 0 19.3g 385
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 2160/6 D 0 37.1g 174
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 6] 2140/1 A 1 32.0 14
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2140/2 B 7 23.0 158
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Lill Tord Lill Tord   [v 4] 1660/6 C 3 38.2 87
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Kleppe Manden Kleppe Manden   [h 10] 2140/4 D 0 g 188
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 H.E.C.Theofaks H.E.C.Theofaks   [v 10] 2140/11 D 5 31.0 383
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/2 D 0 16.5 295
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 5 13.9 573
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2140/4 D str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/7 C 1 19.9 128
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 2140/4 D 5 38.1 180
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/4 C 0 19.1 268
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/2 D 0 21.6 589
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/10 D 2 16.2 190
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 3] 2160/10 D 0 g 181
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/7 D 3 14.8 361
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 11] 2160/7 D 3 28.5 213
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/12 C 2 15.0 212
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/12 B 5 19.4g 146
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 0 g 71
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/10 B 5 17.9 233
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 1640/1 B 1 38.4 54
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/3 A 0 g 42
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/14 B 8 15.0 667
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 33.2 39
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 2140/5 B 4 18.8 151
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-3 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/3 D 7 35.0 155
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 11] 2180/7 D 0 g 767
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1640/3 A 0 31.3g 14
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/2 B 4 36.1 30
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/11 B str
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/10 A 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/12 C 5 34.6 77
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/8 B 2 33.4 30
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/10 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/1 D 3 32.1 161
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/1 C 0 15.5 1271
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Love of Mine Love of Mine   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 48
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/6 D 1 15.4 145
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/1 D 8 18.2 159
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/6 C 0 19.4 89
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/8 B 0 33.6g 179
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/4 C 3 34.4 114
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-7 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/11 B 5 34.7 261
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/14 B 0 17.8g 430
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/11 C 6 37.1 237
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/6 C 0 g 51
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 C 2 17.2g 158
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 2140/10 C 0 19.2 193
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 10] 2140/8 B 1 14.5 73
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/11 D 0 17.2 337
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2140/2 C str
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 7] 2140/5 B 6 16.6g 395
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 1660/13 A 6 25.6 70
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2160/6 C 7 35.0 342
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/6 C 2 15.4 201
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 French Candy French Candy   [s 4] 2140/7 C 0 20.9g 184
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 5] 2660/13 A 3 16.3g 60
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 7] 2160/9 A 8 28.8g 43
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 1660/3 B 1 28.7 22
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/12 C 5 16.5 1484
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/5 B 5 32.0g 15
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1640/8 C 0 36.3g 271
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/4 B 2 31.9g 14
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 1640/6 D 3 16.2 323
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 1660/10 D 0 g 165
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-1 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 2140/4 C 1 35.2g 21
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Trimma Trimma   [s 8] 1640/4 D 0 38.0g 661
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 1640/6 C 1 18.4 26
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 7] 1660/10 B 0 g 62
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2140/4 D 0 19.5 1133
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Lill Stig Lill Stig   [v 4] 2140/4 C 7 38.6 167
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Våler Troll Våler Troll   [v 14] 2140/5 D 0 g 1154
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Bork Faxa Bork Faxa   [s 4] 2160/7 B 1 33.8 13
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 5] 1640/8 D 5 18.7 141
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 1640/6 B 2 15.5 61
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Syster Sol Syster Sol   [s 6] 2140/9 C 3 18.1 39
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-10 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/3 D 0 17.8 1033
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/8 B 0 17.5 376
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/4 D 0 20.1 471
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 12] 1640/3 D 0 17.0 1387
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 272
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/1 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 1640/10 D 0 16.8 771
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/10 D 6 15.8 428
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1660/14 B 0 15.2g 362
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 D 4 17.4 490
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2640/2 C 0 17.9 547
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/2 C 0 15.7 138
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/7 C 6 36.3 222
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-2 First Lady Sisu First Lady Sisu   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 214
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/2 D 0 g 317
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/6 D 0 18.3 1303
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 D 0 g 475
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 1640/7 D 0 16.0 674
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/6 C str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/4 C 7 20.9g 108
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 A 4 18.1 58
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/8 B 6 29.5 90
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/8 D str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2140/2 D 1 17.7 147
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 271
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-1 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 1640/1 A 2 15.9 76
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 3180/10 C 2 17.6 717
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-3 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2160/13 A str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Juliane Star Juliane Star   [s 7] 2140/7 B 6 19.7 120
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 D 4 17.7 478
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2160/14 D 0 g 493
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2640/1 D 8 20.4 823
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 3160/8 D 0 568
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2200/5 B 5 33.0 19
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 0 g 1065
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Viljestjern Viljestjern   [v 6] 1660/8 D 0 38.7g 708
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/8 B 1 17.0 85
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 296
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 1 29.4 58
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 2140/7 D 4 13.4 119
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/6 C 3 18.7 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/2 C 6 17.1 177
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/9 B 3 15.0 146
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/1 C 0 18.6g 30
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 6] 2160/8 D 3 36.3 289
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Selphie F.G. Selphie F.G.   [s 4] 2140/4 D 3 19.0 274
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2140/9 B 0 g 48
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/3 B 0 g 161
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/11 C 0 15.3 364
2019-09-19 2019-09-19 Boden-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2140/3 D 0 32.0g 699
2019-09-19 2019-09-19 Boden-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/10 B 2 26.7 76
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-3 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/11 C 0 16.9 933
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/6 B 0 14.5 182
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 1660/9 D 0 g 607
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/4 D 0 g 653
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/3 C 5 30.4 254
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 8] 1640/5 B 1 12.1 31
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 5] 1640/3 B 0 g 23
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/12 C 0 14.9 226
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/4 C 5 14.6 90
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Klammer Klammer   [v 4] 1640/7 C str
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 1640/3 C 8 14.3 681
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/3 C 5 14.2 273
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/7 A 0 g 27
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 3] 2140/3 D str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 2140/1 D str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/5 D 0 1075
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 3160/9 B 6 16.4 204
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2160/5 D 5 33.8g 337
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Klammer Klammer   [v 4] 2140/10 D 4 15.5 334
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/10 A 8 17.8 165
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-1 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/6 C 5 29.9 798
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/6 C 0 g 309
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/1 D 0 15.3 939
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 B 1 26.7 130
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/12 A 0 28.1 153
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/1 B 2 13.8 274
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2640/6 D 0 15.9 736
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/11 B 7 28.5 58
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Klammer Klammer   [v 4] 2140/6 C 3 16.0 40
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Farao Am Farao Am   [v 4] 2140/6 C 0 21.4g 55
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Mr Right Mr Right   [v 11] 2640/4 B 2 16.3 42
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 1640/6 B 0 31.6g 23
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-4 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/5 A 3 29.5 54
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/2 C str
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2660/8 B 8 17.4 163
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Alva Maple Alva Maple   [s 6] 2140/3 D 6 19.5 396
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Rado K. Rado K.   [v 12] 2180/12 D 3 30.2 795
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/1 D 5 21.0 280
2019-07-25 2019-07-25 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/6 D 0 26.2 154
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2640/7 D 6 16.1 480
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 3180/5 C 3 15.2 141
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-10 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 1640/3 D 4 14.0 404
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Alpha Estate Alpha Estate   [s 4] 2660/5 B 2 18.0 132
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 0 g 378
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Alvgrim Alvgrim   [v 7] 2640/2 C 5 31.0 102
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Klammer Klammer   [v 4] 1640/2 D 5 14.3 41
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Järbo Harry Järbo Harry   [h 14] 2160/3 C 2 26.3 34
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Ramona Vox Ramona Vox   [s 5] 2160/12 C 0 19.3 484
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D 6 15.0 949
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 B 1 27.9 64
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 10] 2140/11 B 4 25.8 81
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 0 27.6g 492
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1660/2 D 2 15.0 61
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2040/5 C 7 17.4 44
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/9 B 1 26.5 60
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2640/4 C 0 21.9g 327
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 1660/8 A 4 15.6 49
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 C 3 14.5 94
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/7 C 4 16.1 511
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/5 C 1 15.2 152
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 A 1 28.8 23
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2640/2 A str
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 1640/5 B 0 16.4g 130
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/8 B 2 13.6 268
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/4 D 5 15.4 370
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 0 28.4 198
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/12 A 2 17.2 90
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/4 B 1 14.6 31
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/2 C 2 14.0 32
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/7 C 1 16.9 45
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Dominum* Dominum*   [v 9] 3180/11 C 8 18.8g 387
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2160/7 B 0 g 90
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 3140/1 D 5 17.1g 1451
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-2 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/9 C 4 17.5 306
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1680/13 B 6 28.0 202
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/11 D 0 14.2 531
2019-06-15 2019-06-15 Boden-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/5 D 0 15.0 1544
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-1 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/4 B 1 31.1 44
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2160/13 A 6 18.6 94
2019-05-28 2019-05-28 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/5 C 1 29.1 91
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 A 8 18.6g 66
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/6 B 7 18.4g 23
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/6 D str
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Mr Right Mr Right   [v 11] 1640/1 D 8 13.3 553
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/5 C 6 15.7 432
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/13 B 7 16.5 960
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/4 D 6 15.9 457
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/8 A 3 32.8 15
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-3 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/1 D 3 16.4 188
2019-05-10 2019-05-10 Boden-1 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/4 C 1 32.2 20
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1660/9 C 3 26.2 426
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 B 3 33.5 33
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2140/8 C 6 16.8 362
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-7 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/7 D 0 g 1547
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2140/2 C 6 28.2 65
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Klammer Klammer   [v 4] 2140/12 C 0 17.2 678
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Mr Right Mr Right   [v 11] 2140/2 C 0 16.8 724
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/1 D 7 15.9 902
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/6 D 4 14.8 111
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/1 C 8 16.7 673
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/10 C 0 g 410
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 C 4 34.0g 91
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/1 C 0 g 21
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/5 A 0 21.7g 204
2019-04-26 2019-04-26 Boden-11 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/7 B 0 g 290
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-5 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2160/3 C 3 30.3 55
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-7 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/9 C 6 33.2 291
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/5 D 3 15.0 432
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 C 1 31.2 27
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 3160/2 C 5 17.3 292
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/3 D 0 15.9 611
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/11 B 0 28.7 679
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 2140/11 B str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-4 Random Shot Random Shot   [v 9] 2140/9 B 6 17.2 493
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1640/4 D str
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2640/3 C 7 18.2 119
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2180/14 B 0 20.6 565
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/15 C 5 17.7 470
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/4 C 3 17.9 366
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-3 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/10 B 8 18.3 96
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-5 Roo* Roo*   [s 5] 1640/3 D 8 18.2 42
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 3] 2140/4 D 1 34.3 20
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2640/5 A str
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2660/4 D 0 19.3g 1497
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/6 C 2 35.4 86
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2160/5 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1660/14 B 8 19.1g 276
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 2160/5 B 2 29.8 40
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Coal Trader Coal Trader   [v 9] 2160/9 A 4 16.6 130
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 1640/4 B 2 18.0g 729
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/3 D 0 16.9 429
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Klammer Klammer   [v 4] 2140/8 A 0 18.0 419
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Boston Flip Boston Flip   [v 3] 2140/5 D 1 18.6 391
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/3 A 3 18.9 59
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/3 C 5 16.8 775
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Faks Kevin Faks Kevin   [v 8] 1640/2 B 3 29.9 36
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/9 D 5 17.7 319
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Guli Björn Guli Björn   [v 4] 2140/2 D 4 35.9 141
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-2 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/3 C 4 19.5 156
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 5] 2140/4 A 3 20.0 36
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-5 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/1 C 0
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2160/10 C 0 20.8 501
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 12] 2640/9 D 0 29.3 944
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2160/5 C 0 478
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 1640/9 D 0 16.0 671
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/4 C 4 18.4 285
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 6] 1640/5 D 0 13.1 688
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2160/8 C 2 17.6 840
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 1660/6 C 5 38.3g 170
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-2 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.3 124
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2140/13 C 0 17.2 41
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2140/9 C 0 17.4 1074
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-7 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 1640/4 C 0 g 155
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/4 D 3 16.1 846
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/4 D 6 26.7 1001
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-3 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 2160/7 D 0 374
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 1640/6 D 0 g 430
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-5 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 1640/6 D 0 19.0g 651
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/7 C 2 16.6 73
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2160/6 C 7 20.1 243
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-3 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/12 A 7 17.5 356
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/10 D 5 19.5 227
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/7 B 0 17.1 232
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-8 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 1640/4 A 1 14.0 71
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-6 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1660/11 D 6 27.6 423
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2160/6 C 6 16.0 1253
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/11 C 0 17.6 681
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 D 6 32.4 136
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B 2 16.6 131
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-1 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/10 D 4 27.4 473
2020-11-22 2020-11-22 Boden-3 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 6] 1640/4 C 3 17.1 323
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/5 B 0 17.4 41
2020-11-22 2020-11-22 Boden-8 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/12 C str
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2180/11 C 6 29.8g 748
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 1640/7 D str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 C 0 19.5 440
2020-10-22 2020-10-22 Boden-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2160/9 A 4 21.2 36
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2200/6 C 2 28.2 180
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 B 0 g 177
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2640/1 B 2 16.1 30
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/4 B 6 16.8g 101
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2140/7 C 0 30.7 467
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2640/3 B 7 17.7 408
2020-10-06 2020-10-06 Boden-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/3 B str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/12 A 6 29.2g 36
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/10 B 2 15.0 107
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-10 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 3160/11 D 0 15.7 2096
2020-09-17 2020-09-17 Boden-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 1640/1 C 6 32.8 27
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2680/6 D 7 16.0 270
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 1640/2 D 1 14.6 137
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/1 D 0 15.2 502
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-1 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/7 B 2 18.0g 18
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Guli Storm Guli Storm   [h 11] 1640/7 B 0 23.8 828
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-6 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/9 C 1 28.1 114
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/1 D 0 g 1337
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2640/9 D 0 15.6 1696
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-2 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/3 D 3 28.3 126
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 D 2 18.6 313
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 C 0 30.6g 24
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/2 D 0 16.8 1113
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2640/9 D 0 18.6 343
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-10 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 3796
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2140/8 B 0 17.8 49
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2640/3 D 7 16.6 1201
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-2 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 B 2 27.5 31
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/5 D 0 765
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/5 A 2 27.8 47
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 3] 2140/1 C 3 17.8g 38
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Utmost Utmost   [v 7] 2140/10 C 0 17.2 446
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 5] 2160/10 C 1 16.1 114
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2640/6 D 2 17.6 248
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/2 C 0 125
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-8 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 1640/1 A 0 28.4g 37
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/8 C 0 28.3g 492
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2140/1 B 1 32.3 21
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-6 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/6 B 3 17.5g 265
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/13 A 1 27.7 41
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Sindys Tove Sindys Tove   [s 5] 2160/4 B 2 33.9g 30
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-6 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/7 B 4 28.4 67
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/6 A 0 g 32
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/8 D 2 17.9 306
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 197
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2140/3 D 3 27.0 232
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-1 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 7] 1660/10 C 0 1029
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Guli Björn Guli Björn   [v 5] 2160/10 B 3 28.8 365
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/5 D str
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2160/10 B 3 17.4 194
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-7 Bäckjerva Bäckjerva   [s 3] 2140/1 D 6 41.0g 454
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-2 Juliane Star Juliane Star   [s 8] 2680/9 D 0 g 72
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-4 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2160/9 C 4 27.4 93
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/4 C 3 18.8 109
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/5 C 2 19.3 30
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 4] 2140/3 C 5 20.6g 73
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-8 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/1 D 0 17.9g 614
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 One For You* One For You*   [v 6] 2160/6 D 0 g 396
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 5] 2160/3 B 7 32.2g 105
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/10 A 7 17.2 161
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-5 Guli Anna Guli Anna   [s 4] 2140/2 C 5 28.3g 249
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 3] 2140/2 D 2 18.6 25
2020-04-30 2020-04-30 Boden-3 Garriella* Garriella*   [s 6] 1640/3 D 0 g 484
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Alvgrim Alvgrim   [v 8] 2140/4 D 0 31.8 652
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 From the Mine From the Mine   [v 8] 2640/2 A 1 13.8 53
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/11 D 0 15.3 852
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Syster Sol Syster Sol   [s 8] 2140/3 C 0 16.7 1246
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 1640/5 D 3 16.6 413
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-9 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2140/3 D 0 g 834
2020-04-21 2020-04-21 Boden-1 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2640/8 C 0 18.1 336
2020-04-21 2020-04-21 Boden-2 Eaton Eaton   [v 5] 2140/7 D 0 18.3 1123
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2160/7 A 0 16.0 145
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-11 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 8] 2160/7 B 0 402
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 0 g 150
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/8 B 2 16.7 113
2020-03-26 2020-03-26 Boden-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 3200/11 B 5 17.3 99
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 8] 2140/5 D 8 15.5 564
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-2 Grace Occagnes Grace Occagnes   [s 7] 2140/10 A 3 19.8 159
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Eaton Eaton   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 767
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/6 B 0 18.6 462
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-10 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/5 B 4 18.1 76
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2160/9 C 5 19.4 320
2020-02-16 2020-02-16 Boden-2 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/4 C 3 18.1 250
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/1 D 5 16.7 714
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/6 C 1 16.6 34
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Boston Flip Boston Flip   [v 4] 2140/9 B 0 17.7 139
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/6 D 4 16.4 362
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Reorder Reorder   [v 8] 2140/9 D 0 16.3 1656
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-2 Sunlight Sunlight   [s 2] 1640/2 C 5 21.8 372
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-3 Hanna Avenue Hanna Avenue   [s 3] 2140/7 D 8 24.4g 1012
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-5 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/4 C 0 g 467
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-8 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 2680/13 C 5 27.9 649
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 13] 1640/4 D 0 13.2 1211
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-2 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 1660/9 B 2 28.8 108
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-5 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 7] 2140/12 D 0 602
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2140/7 D 0 15.8 914
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-2 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 1640/4 C 5 25.2 128
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-3 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/1 B 0 15.9 575
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-4 Araw Hoss Araw Hoss   [v 10] 2140/8 D 0 14.1 962
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-5 Crazy Frog Crazy Frog   [v 4] 2140/1 C 2 19.0 43
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-4 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 13] 1640/6 C 1 14.5 42
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-5 Guli Björn Guli Björn   [v 6] 2160/6 D 5 29.9g 44
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-6 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/1 B 1 17.0 27
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-9 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/7 C 1 16.6 24
2021-09-02 2021-09-02 Boden-8 Luka Modric Luka Modric   [h 3] 2140/10 D 4 15.7 300
2021-09-02 2021-09-02 Boden-9 Zodiac Kronos Zodiac Kronos   [v 6] 2640/5 B 0 18.8g 55
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-1 Zolotoy Zolotoy   [v 4] 2160/11 C 0 17.4g 222
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-2 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/9 D 3 15.0 570
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-5 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 1640/9 C 0 27.9 320
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-6 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 5] 2140/6 C 1 15.1 86
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-8 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 2180/8 C 0 g 914
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-10 Eder Bob Eder Bob   [h 10] 2180/13 B 0 13.6 739
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-3 Klammer Klammer   [v 6] 2140/11 C 4 14.5 320
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-3 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 7] 2140/9 C 6 15.9 618
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-4 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/3 C 4 26.2 172
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-7 Donnatello One Donnatello One   [v 4] 2140/5 D 4 20.6 185
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-8 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 7] 2140/8 C 6 19.4g 378
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-2 Zolotoy Zolotoy   [v 4] 2140/4 D 1 20.6 25
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-6 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 6] 1640/3 A 7 17.7g 27
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-8 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/5 B 3 18.8 23
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-2 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/3 D 5 15.8 786
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-3 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/11 A 5 26.2 130
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-7 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2660/6 B 0 g 92
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-4 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/7 C 0 14.7 846
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-7 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2160/5 D 6 26.2 1383
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2560/14 B 6 14.2 594
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-4 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2160/3 B 1 31.6 38
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2160/13 B 0 818
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2140/7 C 2 29.0 125
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-8 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2640/2 C 4 16.5 224
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-3 Tellus Face Tellus Face   [v 6] 2640/4 D 8 17.7 141
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-4 Alvgrim Alvgrim   [v 9] 2640/7 C 1 30.4 14
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-5 Orion Kiro Orion Kiro   [v 5] 1660/7 B 1 31.1 17
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2160/3 C 4 17.7 290
2021-07-28 2021-07-28 Boden-5 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 2140/1 D 4 24.9 1026
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-5 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/2 D 4 14.2 273
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-2 Freaky Rain Freaky Rain   [v 4] 2140/9 D 0 19.4 600
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-6 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 7] 2140/3 C 0 17.5 1187
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-7 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2160/4 D 4 25.6 499
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-8 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/5 C 7 16.6 216
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2160/10 C 6 31.1 97
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-5 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 8] 2060/8 D 5 31.2g 753
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-6 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 6] 2040/7 B 6 15.9 119
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-7 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1660/6 D 7 25.5 422
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-2 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2500/8 D 5 28.4 298
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-3 Sundbo Kvasar Sundbo Kvasar   [v 4] 1660/5 D 0 38.6g 641
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-8 Galeras Galeras   [s 4] 1660/1 C 1 15.2 145
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-10 Hayden Web Hayden Web   [s 6] 1680/6 B 6 19.8g 23
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-1 Freaky Rain Freaky Rain   [v 4] 2140/7 C 0 g 312
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-6 Eder Bob Eder Bob   [h 10] 1640/5 B 3 13.0 240
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-7 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/4 D 4 15.3 81
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-2 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2160/5 C 4 16.7 57
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-3 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2640/2 C 4 31.8 51
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-5 Klammer Klammer   [v 6] 1640/8 B 3 15.1 22
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 9] 1640/8 B 3 26.2 137
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-1 Hayden Web Hayden Web   [s 6] 2140/1 C 1 16.3 40
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-4 Orion Kiro Orion Kiro   [v 5] 2160/12 B 2 32.0 158
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-5 Love of Mine Love of Mine   [s 6] 1640/2 A 0 16.8 33
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-8 Blushing Betty Blushing Betty   [s 3] 2140/8 B 3 20.3 39
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-2 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 1660/7 C 0 29.3g 274
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-8 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/1 C 5 15.0 163
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-5 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 9] 2140/6 D 0 17.5g 1083
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-9 Klammer Klammer   [v 6] 2140/1 D 3 13.8 884
2021-06-19 2021-06-19 Boden-5 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2140/11 B 0 17.0g 123
2021-06-19 2021-06-19 Boden-7 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2140/7 D 0 28.5g 1371
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-7 Guli Björn Guli Björn   [v 6] 2140/5 D 0 1162
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-4 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/1 D 0 g 459
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-5 Byske Philip Byske Philip   [h 5] 1640/9 D str
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-7 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/2 D str
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-9 Somebody's Miracle Somebody's Miracle   [s 7] 1640/2 D 0 16.7 624
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-10 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/15 C str
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-5 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 7] 2640/8 D 5 17.3 425
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2140/11 A 0 16.6 22
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-7 Pella Pella Pella Pella   [s 6] 2140/8 A str
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-9 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2160/4 C 1 30.8 60
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-2 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2160/13 D 3 30.9 172
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-3 Somebody's Destiny Somebody's Destiny   [v 4] 2660/9 C 3 17.2 224
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 5] 2660/8 C 0 g 45
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-3 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 13] 2180/8 C 4 14.8 308
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-4 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 1640/8 D str
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-5 Guli Björn Guli Björn   [v 6] 1660/6 D 0 176
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-6 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2660/9 B str
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-8 Sindys Tove Sindys Tove   [s 6] 2180/7 B 0 g 67
2021-06-03 2021-06-03 Boden-4 Guli Anna Guli Anna   [s 5] 2160/7 D 3 27.3 221
2021-06-03 2021-06-03 Boden-8 Wowfactor Wowfactor   [v 4] 2140/6 C 4 21.2 39
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-1