V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2140/9 5 16.4 208
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 2640/4 2 19.5 895
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-11 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 3] 2160/14 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 2160/12 0 g 667
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Stay Smart Stay Smart   [v 6] 2140/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2140/4 0 17.1 157
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 2140/12 0 19.0 2708
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 3] 2160/15 0 20.1 1117
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Dacapo Sign Dacapo Sign   [v 10] 1640/9 0 18.9 651
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Stay Smart Stay Smart   [v 6] 2140/10 8 21.0 717
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 2140/15 7 20.4 205
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 3] 2140/15 0 22.7 412
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-7 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 1640/12 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2140/2 2 16.1 45
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 2140/7 3 18.5 1317
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 1640/6 0 g 942
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2640/12 3 16.0 1369
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 B.B.S.Nice Dream B.B.S.Nice Dream   [s 3] 2140/7 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-11 Stay Smart Stay Smart   [v 6] 2160/14 8 21.1 479
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Hot Fire Hot Fire   [h 3] 2140/5 0 18.3 1197
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-9 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 1640/4 6 16.1 466
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Dacapo Sign Dacapo Sign   [v 10] 2140/10 0 18.5 1570
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Hot Fire Hot Fire   [h 3] 2140/2 0 19.6 2851
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-10 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 2140/12 0 20.6g 3242
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 3] 2140/6 0 20.2 187
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2140/10 2 19.3 40
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 2140/6 0 17.6 865
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Dacapo Sign Dacapo Sign   [v 10] 2140/9 0 17.8 1081
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 3] 2140/2 5 20.7 768
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [h 3] 2140/5 8 17.5 1379
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Gloria Sign Gloria Sign   [s 6] 1640/12 0 14.9g 1752
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Dacapo Sign Dacapo Sign   [v 10] 2140/12 0 18.1 1206
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 3] 2140/7 0 17.1 714
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2640/10 C 0 18.4 185
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/5 D 0 20.0g 1299
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2160/15 C 8 19.4 652
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2160/9 C 4 19.4 169
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/9 D 6 15.9 427
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/1 C 6 20.5 223
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/2 C 6 14.5 398
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-12 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 1640/12 C 0 g 96
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/2 D 0 17.9 1014
2016-10-22 2016-10-22 Romme-4 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2160/9 C str
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/4 C 8 18.5 150
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/9 B 8 16.4 159
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-10 Gloria Sign Gloria Sign   [s 7] 1640/12 C str
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2160/14 C str
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 B.B.S.Nice Dream B.B.S.Nice Dream   [s 4] 2140/5 D 0 g 365
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/9 D 6 17.2 982
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/6 B 1 14.9 16
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/1 D 5 16.1 459
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/10 B 3 16.1 115
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-8 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/8 D str
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2640/3 C 0 16.9 1020
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/4 C 0 g 471
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-7 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/3 D 8 19.2 1311
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/4 C 3 13.8 59
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/1 D 0 14.0 155
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Hot Fire Hot Fire   [h 4] 2140/1 B 0 g 117
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/6 C 2 16.3 184
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-5 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/2 D 0 20.5 774
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Hot Fire Hot Fire   [h 4] 2140/8 D 0 g 575
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/10 A 8 18.3g 95
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Stay Smart Stay Smart   [v 7] 2160/8 C 0 19.3 631
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/3 D 0 19.8 620
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 Hot Fire Hot Fire   [h 4] 2140/5 D 0 g 845
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Stay Smart Stay Smart   [v 7] 2140/3 D 0 18.8 1126
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2640/2 D 0 20.9 538
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/8 C 4 19.4 245
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Gloria Sign Gloria Sign   [s 7] 2160/7 D 0 19.1 166
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Gloria Sign Gloria Sign   [s 7] 1640/5 B 2 15.2 146
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/9 B 8 16.8 157
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Hot Fire Hot Fire   [h 4] 2160/13 B str
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 3180/7 A str
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 1640/10 D 0 g 336
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-6 On Track Hamilton On Track Hamilton   [h 7] 2140/4 C 0 17.3 139
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/5 B 1 16.4 127
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2640/1 A 2 17.9 24
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Hot Fire Hot Fire   [h 4] 1640/12 B 3 17.0 498
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/4 A 1 14.1 71
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2160/11 C 0 g 533
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/3 D str
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 6] 1640/9 B 4 14.7 207
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/1 D 0 18.0 367
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2640/9 C 0 20.9 611
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/4 D 0 g 534
2016-05-20 2016-05-20 Romme-8 On Track Hamilton On Track Hamilton   [h 7] 2140/2 B 6 17.0 81
2016-05-13 2016-05-13 Romme-10 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2160/9 D 7 17.5 411
2016-05-13 2016-05-13 Romme-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/9 B 0 18.2 151
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 4] 2140/7 D 3 18.3 181
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/2 D 1 16.5 72
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/6 C 7 13.1 238
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/1 D 0 15.2 363
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 1640/1 D 0 g 38
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2140/3 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-7 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 1640/4 D 0 g 105
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/9 C 0 16.7 168
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 4] 2140/10 C 1 16.1 133
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-8 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2640/5 D 0 g 378
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/3 C 0 18.5 751
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2640/5 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2140/8 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 1640/12 C str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2160/8 C 6 16.4 323
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/9 C 4 18.6 109
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-11 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/8 C 4 14.4 311
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/9 D 0 16.0 349
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/9 D 0 16.0 213
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/11 B 5 14.5 220
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/1 C 7 17.8 144
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-2 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/6 B 0 17.7 655
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2140/12 D 0 15.6 1371
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/2 D 4 14.9 230
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-2 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/2 C 0 g 1229
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/5 C 0 15.1 444
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/1 A 3 17.9 30
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-7 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2140/11 A 6 15.5 89
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/6 D 0 g 257
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/1 C 0 15.2 438
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/6 D 5 14.8 1321
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/3 D 1 17.0 46
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/6 B 3 13.5 104
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/5 C 1 18.0 34
2017-08-18 2017-08-18 Romme-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 649
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/9 D 5 17.1 183
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/5 D 6 15.9 471
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/3 D 0 20.7g 646
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-11 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2640/8 C 0 g 394
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/6 D 4 16.3 239
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2640/14 A 2 17.7 40
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/4 C 1 17.8 137
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/1 D str
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/7 D 0 g 758
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2640/9 B 7 17.1 103
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-7 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2640/10 D 6 17.8 442
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 1640/8 C str
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/10 C 0 17.0 230
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/3 D 0 23.6g 95
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/8 D 0 17.4g 312
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2140/8 D 2 14.6 518
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Husky Sign Husky Sign   [v 5] 2140/3 D 1 16.1 80
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Hot Fire Hot Fire   [h 5] 2140/6 D 2 18.1 452
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2640/6 C 7 20.0g 72
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/6 D 0 19.3 498
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2680/14 C 0 19.2g 1154
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 2640/9 C 0 18.9g 250
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/9 C 6 17.8 258
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-4 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/1 D 8 18.3 501
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Husky Sign Husky Sign   [h 5] 2640/2 D 0 18.7 572
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-9 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 3160/9 C 0 18.3 648
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Husky Sign Husky Sign   [h 5] 1640/11 D 5 16.3 370
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 5] 1640/10 B 0 16.3 215
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 2140/4 D 0 19.8 583
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Husky Sign Husky Sign   [h 5] 2140/5 D 0 g 833
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2660/5 D 0 18.5 1822
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 2140/6 D 0 16.0 879
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Voddy Sign Voddy Sign   [v 3] 2140/4 D 0 19.0 1216
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-9 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/4 D 0 854
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-9 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2140/6 D 0 18.8 876
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 1660/11 D 0 19.8g 852
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/2 D 7 16.0 677
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/8 D 0 15.0 661
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 1640/8 D 0 13.4 1365
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Spike One Spike One   [v 3] 2140/1 C 0 21.0 478
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/5 D 0 21.7 417
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 2140/5 D 5 14.9 1836
2018-11-09 2018-11-09 Romme-8 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2140/8 D 8 17.5 304
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/3 C 0 16.6 208
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Voddy Sign Voddy Sign   [v 3] 2140/2 D 8 19.4 1114
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-9 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 1640/1 D 8 17.3 177
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-1 Voddy Sign Voddy Sign   [v 3] 2140/1 D 7 18.6 564
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-2 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/12 C 0 g 274
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 2140/7 C 7 16.3 153
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/12 C 3 17.7 538
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-8 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2140/6 D 0 18.4 892
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-2 Voddy Sign Voddy Sign   [v 3] 2140/5 D 6 18.5 446
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-11 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 1640/4 D 8 17.3 595
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/5 D 8 17.3g 269
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 2140/3 D 5 16.0g 298
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-9 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2160/3 C 4 17.0 199
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 1640/11 C 0 17.9 512
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/5 D 0 18.1 986
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 6] 2160/8 C 0 17.1 256
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-8 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 1640/6 C 6 15.4 334
2018-09-22 2018-09-22 Romme-10 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/1 D 0 18.5 637
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/4 D 8 18.1 964
2018-09-18 2018-09-18 Romme-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 2160/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 1640/8 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/5 C 0
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2640/4 D 0 18.9 178
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-1 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 2140/3 D 6 18.6 108
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2640/1 D 5 16.6 213
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 1640/6 D 0 20.2 384
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-3 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/2 D 0 g 864
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/9 C 3 18.1 343
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/3 D 8 19.4 406
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 2140/8 D 0 17.9 301
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/12 D 4 14.9 736
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/10 D 0 15.2 1258
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-11 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 2140/9 C 8 15.8 456
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/1 C 7 18.0 324
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-5 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2640/3 D 0 17.4g 1076
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 1640/1 C 3 16.2 41
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/5 B 8 19.5 487
2018-06-14 2018-06-14 Romme-2 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 1640/1 D str
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/11 C 5 16.4 1090
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/5 C 0 g 123
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/10 B 8 20.2 176
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-8 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2640/3 D 0 18.8 242
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/2 D 0 g 988
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/5 B 8 17.7 129
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-7 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 3140/3 D 5 19.3 253
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/8 B 8 17.1 295
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-6 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/5 B str
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-7 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/7 B 0 90
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-5 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/2 B 0 16.8 226
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2160/10 D 0 17.2 2125
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2640/2 C 2 17.7 130
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/3 B 2 18.1 50
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 1640/6 B 0 44
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Hot Fire Hot Fire   [h 6] 2140/5 C 8 21.1 378
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-9 Husky Sign Husky Sign   [v 6] 2140/6 C 4 17.1 1144
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/4 D 0 20.8 936
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 6] 2140/8 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se