Stefan Hultman V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Stefan Hultman. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Stefan Hultman har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Stefan Hultman har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Stefan Hultman


Svenska Travligans sommarturné nådde på tisdagen Tingsryd och Sveriges enda milebana. Sju av åtta lopp inom V86® utgjordes av f&oum..


Svenska Travligans sommarturné nådde på tisdagen Tingsryd och Sveriges enda milebana. Sju av åtta lopp inom V86® utgjordes av försök i STL och gulddivisionen blev en uppgörelse utöver det vanliga. När favoritspelade Gooner tidigt fick överta ledningen utan strid såg loppet ut att bli ett sömnpiller, men så blev det inte. Efter ett lopp i högt tempo kastade ledaren, som inte hade någon av sina bättre dagar, in handduken på upploppet. Långt där bakom hade Hell Bent For Am hittat loss från tredje par utvändigt och som skjuten ur en kanon flög han fram till överlägsen seger.
- Jag förstod att han skulle ha en riktig pollett kvar för han hade inte bränt en meter någonstans i loppet. Det blev egentligen så bra som det kunde bli och som han kändes är jag otroligt nöjd med honom, sa kusken Erik Adielsson.
Hell Bent For Am inledde karriären i USA och när han började tävla i Sverige som treåring 2020 radade han upp segrarna och vann bland annat Treåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen. Men sedan gick det grus i maskineriet och inför årsdebuten för tve veckor sedan hade hästen bara gjort en start på 20 månader.
- Sabine förtjänar allt beröm för det är inte helt enkelt att få en häst som har varit borta så länge att prestera som han gjorde redan i förra starten och som han gjorde nu, sa Erik Adielsson.
- Det är fantastisk att se honom springa. Han gjorde ett jättebra lopp och Erik körde perfekt, så det kunde inte bli bättre, sa Sabine Kagebrant.

Banrekord i silverdivisionen
På banan kungjordes att Hell Bent For Am hade satt banrekord med kilometertiden 1.09,2, men den tiden korrigerades senare till 1.09,4. Det sattes emellertid banrekord under kvällen, vilken en överladdad Hidalgo Heldia lade grunden till när han satte upp ett ursinnigt tempo i ledningen. Där bakom anförde Betting Pacer klungan och när ledarens krafter tröt efter slutkurvan stegade hon fram och vann enkelt på 1.09,0 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag är jätteglad för hennes skulle. Hon gjorde ett bra lopp och det är kul att hon fungerar nu, sa rekordstoets tränare och kusk Björn Goop.
1.09,0 är en sänkning av Monark Newmens tre år gamla banrekord med tre tiondelar.

Iskall styrning i kallblodsloppet
Favoriterna föll som käglor på V86 och det gjorde även kvällens mest spelade häst. Brenne Odin kunde inte försvara innerspåret i kallblodsdivisionen och där förlorade han loppet. Det såg Ove Bakkevold Reime till. Han tog hand om positionen utvändigt om ledaren med Reime Kongen och visade sedan iskyla när han höll favoriten fastlåst långt in på upploppet innan han lät sin duktiga hingst ge järnet den sista biten och vinna enkelt.
- När jag fick honom i rygg gällde det att inte köra för tidigt, kommenterade Ove Bakkevold Reime, som gladdes väldigt åt segern.
- Det här var helt fantastiskt! Det är en egen uppfödning som vi sålde som ettåring. Nu är han tillbaka i vårt stall och nu kom segern. Det är stort.
Tränar kallblodet gör Jenny Thygesen.

Målfoto i klass I
Klass I bjöd på en härlig duell över det 285 meter långa upplopp mellan A Fair Game och Vikens Takecool. Hästarna låg till synes helt jämsides upploppet ner och när mållinjen skars var det omöjligt att skilja dem åt med blotta ögat. Målfotot klarade emellertid den uppgiften. Elisabeth Almheden-tränade A Fair Day bärgade segern med en läpp.
- Jag trodde faktiskt att vi torskade men han kontrade sista biten. Det är en väldigt fin häst det här, sa fyraåringens kusk Oscar Ginman.
Det blev en rafflande slutstrid även i klass II och det var många med chans 100 meter från mållinjen. Men när Johan Untersteiner hittade loss med Global Delayed kort före mål accelererade fyraåringen snabbt och flög fram till seger.
- Han var lite trög under våren men nu har han kommit i gång och gör det på bästa sätt, sa Johan Untersteiner.
Thomas Uhrberg luftade också en mycket lovande fyraåring. Nu gick Kingsman ut i ett lopp stängt vid 150 000 kronor intjänat men även om klassen var låg imponerade hästen när han odriven lämnade motståndet från positionen utvändigt om ledaren på kilometertiden 1.10,9 över 1 609 meter med bilstart.
- Att han kunde gå en sådan tid redan nu trodde jag inte. Jag är jättenöjd. Det är en fantastiskt stark häst, sa Thomas Uhrberg efter valackens tredje raka fullträff.

Dubbel till team Casillo-Jepson
I diamantstoet skrällde italienskan Collier I.T., som kämpade sig till skrällseger före favoritspelade Lady Beluga i första starten för tränaren Gennaro Casillo och första starten på svensk mark. Carl Johan Jepson satt i sulkyn och han bärgade även kvällens enda favoritseger bakom Gennaro Casillo-tränade Demon i bronsdivisionen över saftiga 3 218 meter. Trots att hästen tvingades lägga en del krut för att komma till ledningen efter halva loppet var han ensam på banan och lämnade motståndet i god tid före mållinjen.
- Mycket bra! Det blev lite väl utdragen körning men jag kom med bra fart och när jag fick övertag körde jag. Hästen var bara bäst, så enkelt är det, sa Jepson.
Alla rätt på V86 delade ut 1 894 716 kronor. Sju rätt gav 4 720 kronor och sex rätt 311 kronor.

Häst dog på banan
Tyvärr byttes travfestens glädje mot sorg efter kvällens näst sista avdelning på V86. Ulf Stenströmer-tränade Calamari föll plötsligt ihop på banan och hans liv gick inte att rädda.
- Det går inte att förklara varför sådant här händer. Vi är extremt noga med våra kamrater, tar tempen på dem och allting. Det ska inte hända men tyvärr händer det. Jag mår illa som sitter här, hur mår då de som är inblandade i hästen. Det är hemskt! sa före detta stortränaren Stefan Hultman i ATG Live-studion.

Ola Johansson, Kanal 75


Lördagens och söndagens TV4-sändningar leds av Per Skoglund som vid sin sida i Elitloppsstudion har Sandra Mårtensson och Micke Nybrink. Re..


Lördagens och söndagens TV4-sändningar leds av Per Skoglund som vid sin sida i Elitloppsstudion har Sandra Mårtensson och Micke Nybrink. Reportrar är Åsa Elmroth, Peter Andersson samt Patrik Fernlund och loppen kommenteras av Göran Borgås och Jennifer Tillman.
- Det är ett privilegium att få jobba med sändningarna från Elitloppshelgen och vi ska göra allt för att ta med tittarna på den här speciella trav- och folkfesten, säger Per Skoglund.

FREDAG 26 MAJ
TV12
12.00-16.30: V65 Direkt.
TV4
17.50-17.55: Inför Elitloppet.

LÖRDAG 27 MAJ
TV12
12.00-14.30: V75 Direkt med V4.
TV4
14.30-19.00: V75 Direkt.

Atg.se
11.00 – 19.00: V75 Live.
Studio: Kajsa Gustafsson, Leon Hallén och Robin Malmgren.
E-läktaren: Robin Hedström och Elin Gustavsson.

SÖNDAG 28 MAJ
TV4
12.00-14.30: Inför Elitloppet.
14.30-17.30: V75 Direkt med Elitloppet.
17.30-18.00: Final Elitloppet.
18.00-18.30: V75 Direkt med Elitloppet.

Atg.se
11.00-19.00 V75 Live med Elitloppet.
Studio: Kajsa Gustafsson, Elin Gustavsson och Robin Malmgren.
E-läktaren: Robin Hedström och Stefan Hultman.

Helgens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

Livechatt från Solvallas stallbacke
På www.atg.se/livechatt kan den som vill chatta, ställa frågor och dela med sig av sin elitloppsupplevelse. Chatten bemannas av Lucas Hellgren samt Robin Malmgren och är öppen följande tider:
Fredag: 11.00-15.00
Lördag: 11.00-19.00
Söndag: 11.00-19.00

ATG


Det är i en pressrelease från Menhammar man avslöjar nyheten att Conrad Lugauer blir tränare på Menhammars träningsanläggni..


Det är i en pressrelease från Menhammar man avslöjar nyheten att Conrad Lugauer blir tränare på Menhammars träningsanläggning Yttersta på Ekerö utanför Stockholm. I dag håller Pasi Aikio, Lisa Skogh och Anders Eriksson till på gården där tidigare Stefan Hultman var stortränare.
Conrad Lugauer kommer att ansluta till Yttersta efter årets elitloppshelg och blir samtidigt Solvallatränare. Därmed blir det fyra tränare på Yttersta.
Conrad kommer initialt att träna runt tjugofem hästar, vilket, förutom egna medföljande hästägare kommer att inkludera Annemannas tävlingshästar (stallas upp hos Annemanna), står det i pressreleasen.
- Menhammar är otroligt glada över att kunna välkomna Conrad Lugauer till tävlingsverksamheten. Menhammar har högt ställda mål och fortsätter att utveckla både verksamheten och våra medarbetare säger Anders Lindh, tidigare vd på Solvalla och i dag utvecklingsansvarig på Yttersta.
Conrad Lugauer bedriver i dag sin verksamhet i Everlöv i Skåne. En titt på Svensk Travsports hemsida visar att han på måndagen har 106 hästar på sin träningslista.
– Jag kan inte ta med mig alla hästar till Stockholm. Jag ska samtala med kunderna för att se vilka som vill flytta sina hästar dit. Min kusin Markus och min exfru Karin kommer att driva rörelsen i Skåne vidare för dem som ha kvar sina hästar där, säger Conrad Lugauer till Travronden.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sundbyskolan ligger nära Solvalla och Melander hade tidigt koll på att det var där Sören Nordin, Stig H Johansson Berndt Lindstedt och H&ar..


Sundbyskolan ligger nära Solvalla och Melander hade tidigt koll på att det var där Sören Nordin, Stig H Johansson Berndt Lindstedt och Håkan Wallner höll till.
Stefan Melander var bara skolpojke när han i slutet av 1960-talet började bekanta sig med hästarna på Solvalla och tränarlegendaren Håkan Wallner kläckte smeknamnet Tarzan som följt honom hela livet.
Den rödhårige unge mannen fick tidigt prova på som fotograf hos Einar Andersson och svingade sig mellan kamerauppdragen och livet på stallbacken.
– Wallner var ju överlägsen. Berndt också. För att inte tala om Einar som är min grund till nästan allt inom travet, säger Stefan ”Tarzan” Melander när vi ringer honom på onsdagen i Prix d'Amerique-veckan.
En biljett är bokad. Torsdag flyger han ner till Paris för loppet han såg första gången på plats 1973.
I år blir det ett jubileumsår för Tarzan. 50-årsjubileum med Prix d'Amerique.
– Fast det går bort något coronaår och några när man varit hemma och jobbat. Men åtminstone 40-45 år på plats då. Jag har inte bränt mer. Sedan är det ju så att man ser loppet lika bra i datorn, säger Stefan Melander.
1995 vann han VM-loppet i New York som kusk med His Majesty. Melander har också vunnit dubbla upplagor av Elitloppet som tränare (Iceland och Nuncio). Och alltså en upplaga av Prix d'Amerique, den med Gigant Neo.
– Det är ganska bra meriter! skrockar han.

Lärde skolkompisarna om trav
Under åren har han kunnat skaffa sig en gård i franska Normandie och ett otal fina kameror.
Intresset för hästar och fotografering kom tidigt.
För att få ledigt från skolan villkorades att den unge eleven skulle hålla föredrag och skriva något om travsporten.
– Jag skolkade faktiskt aldrig när jag åkte på trav. I stället fick jag köra lite föredrag om travsporten för tjejerna och killarna i skolan. Annars fick man inte ledigt.

”Lirade några tior”
1973 var han 15 år och hade samlat ihop till resan. Den store vinnaren det året var svensk, Dart Hanover med Berndt Lindstedt i sulkyn. ”Osten” Lindstedts hästar hade Melander hjälpt till med och Dart Hanover var stjärnan i stallet. 
Hästen från Solvalla gav 40 gånger i vinnarodds.
– Jag minns det loppet som i går och visst hade jag lirat några tior på Dart Hanover.
Sören Nordin hade vunnit loppet med Scotch Fez redan 1950.
Efter Berndt Lindstedts triumf 1973 dröjde det ända till 1993 för nästa svenska triumf då Stig H Johansson vann med Queen L, två år senare skrällde Helen A Johansson med Ina Scot.
2006 tog ytterligare en svensk hem storloppet i Paris.
– Då var det jag som vann med Gigant Neo. Dominik Locqueneux körde. Gigant Neo hade då hunnit med att vara trea och tvåa i loppet. Året han vann var Jag de Bellouet förre honom i mål men diskades för doping. Så vi vann inte på banan om man säger. Christophe Gallier, tränaren, blev så sur att han vägrade lämna ifrån sig hederspriserna och har fortfarande inte gjort det. Jag träffade honom en gång och var på honom om det där med priserna. Jag hade fått prispengarna så han och det tyckte han räckte för mig! säger Melander och skrattar,

Håller Redén som en outsider
Efter Stefan Hultman och Örjan Kihlströms triumf med Maharajah 2014 har Björn Goop vunnit Prix d'Amerique tre gånger. 2018 med Timo Nurmos Readly Expres och 2020 och 2021 med fransktränade Face Time Bourbon.
Kan det bli svenskt i topp i år?
– Vi får väl hålla på alla tre svensktränade som är med. Men jag tycker att det lutar åt franskt även i år. Jag har alltid hävdat att yngre hästar spöar äldre och Idao de Tillard är en sån undantagshäst. Thierry Duvaldestin en otrolig travtränare. Letar man vidare är det kraftig varning för Horsy Dream.
Daniel Redén åkte moped ut till Melander i Enköping när han var i tonåren för att få köra häst och var lärling i stallet under många år.
– Daniel är ju ruggig på att träna och har lyckats förr med hästar som han gått ut direkt efter uppehåll och vunnit med. Don Fanucci Zet är en outsider.
Stefan Melander har inga hästar med i år under den stora travhelgen i Paris.
– Jag kommer att gå runt och surra och ta lite bilder. Fotografering är mitt stora intresse även om jag knappt hunnit med det på slutet. Under de senaste 10-15 åren har jag bara fotat Prix d’Amerique och Elitloppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Superlördagen på Solvalla är en av årets absolut bästa tävlingsdagar sportsligt med finalerna i Svenskt Travkriterium och Svensk..


Superlördagen på Solvalla är en av årets absolut bästa tävlingsdagar sportsligt med finalerna i Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks, STL Open samt STL-finaler.
Förutom den högklassiga sportsliga kryddan på Solvalla är det drömjackpot på V75® med 100 miljoner kronor, jackpot på V65® med 2 miljoner kronor och jackpot på Top 7® med 3,5 miljoner kronor. Det är förstås risk på hårt tryck och kanske smart att lämna in sina spel i tid?

Viktiga hålltider för travet är:
V65 första start 14.00
V75 första start 16.20
Top 7 första start 17.53

Även övriga sportens värld bjuder på spänning under superlördagen. Big 9 – som även den är kryddad med en jackpot – spelstopp 20.45, så det är god tid att återhämta sig efter en fantastisk dag på Solvalla. Kupongen är fylld av nio matcher från Nations League – och prickar man nio rätt borde det betala bra. För detta är tredje gången Nations League tar plats på kupongen, de två tidigare gångerna har ingen lyckats hitta alla nio rätt, det går med andra ord att bli historisk under helgen.
Notera att spelstopp är 20.45 på lördagen och att fyra matcher avgörs under söndagen.
Den sportsliga höjdpunkten under lördagen och på Big 9 är så klart det svenska landslagets match mot Serbien i Nations League. För Sveriges del handlar det om att undvika nedflyttning till division C – för Serbiens del handlar det om en kamp mot Norge i jakten på uppflyttning till toppdivisionen. Förutsättningarna ser inte speciellt ljusa ut för Janne Andersson inför matchen, förbundskaptenen har fått mängder av återbud, främst i de defensiva leden, dålig tajming då att ställas mot Serbien vars anfallare Aleksandar Mitrovic har varit helt fenomenal i Premier League för sitt Fulham denna säsong.

Viktiga hålltider för sporten är:
Big 9 spelstopp 20.45

TV-tider för Superlördag 24 september
TV12
13:30-16:00: V75 Direkt med V4 från Solvalla.
16:00-18:00: V75 Direkt från Solvalla.
TV4
18:00-19:00: V75 Direkt från Solvalla.
ATG Live
10:55 från Vaggeryd.
13:15 från Solvalla med Mattias Anderberg, Stefan Hultman och Leon Hallén.
18:15 från Århus och Orkla.
I egen sändning på ATG.se
12:30 från Klampenborg.
14:35 från Storbritannien.
Tele2
ATG Live hittar du även hos Tele2, kanalplats 18.
Allente
ATG Live hittar du även hos Allente, kanalplats 23.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Seger i var fjärde start.Det är stall Svenssons facit under 2022.En helomvändning mot hundåret 2020 som slutade med futtiga fem i segerproc..


Seger i var fjärde start.
Det är stall Svenssons facit under 2022.
En helomvändning mot hundåret 2020 som slutade med futtiga fem i segerprocent och under miljonen insprunget.
En missräkning som fick Svensson att se över sina träningsrutiner och investera i en väldigt sällsynt form av träningsbana.
Backträning är ett väl beprövat recept, inte minst i trakterna kring Matfors där Henrik Svensson håller till.
Det var i det kuperade landskapet som Åke Svanstedt formade sina första stjärnor inklusive Zoogin.
Även Stefan Hultmans många topphästar med Maharajah i spetsen byggde upp sin styrka genom att nöta många pass uppför.

Back- och sandträning i ett
Det nya heta stavas emellertid djupsandträning där Daniel Redén är galjonsfiguren som formar världsstjärnor i parti och minut på sin sugande nästan degliknande rakbana utanför Enköping.
Gemensamt för träningsmetoderna är att man kan bygga styrka och kondition utan att köra fort.
Något Henrik Svensson tog fasta på när han för två år sedan började bygga sin motsvarighet – en sandbacke.
- Jag har alltid haft en jättefin backe med fast underlag, men nu bestämde jag mig för att testa att bygga en backe med sand, som komplement, förklarar Svensson och utvecklar:
- Den är bara 300 meter lång, men det räcker. Det går så pass tungt för hästarna att de hinner bli trötta trots att vi kör väldigt långsamt, strax under treminuterstempo.
Hur många intervaller kör du i sandbacken?
- Vi varierar med vanliga backen som är 600 meter lång. Totalt går hästarna tio intervaller, fem i sanden och fem på fasta. Med ganska kort vila mellan varje intervall.
Vad märker du för skillnad på hästarna?
- Att de blir starkare. Framförallt märker man det i loppen. De orkar mer. Jag tycker att det har fungerat utmärkt.

Vill få in nya hästar
När resultaten dalade blev stallet av med många hästar.
Numera har man 18 i stallet.
- Vi hade mycket mer häst tidigare, men det har varit svårt att få in nya de senaste åren. Däremot tycker jag att kvaliteten på individerna har höjts i år och det syns även på resultaten. Jag är väldigt nöjd med den segerprocent vi lyckats hålla, även om den gått under 30 nu. Samtidigt vet jag att det är väldigt svårt att hålla sådana resultat om man inte får igång en ruljangs och det kommer in nya hästar. Går de bra och tjänar mycket pengar ett år är det tufft att upprepa resultaten i högre klass nästa år. Med det sagt så är jag nöjd med hur stallet ser ut för dagen, även om jag gärna skulle ta emot några nyförvärv.

Vässat på rakbanan
Nu vankas V75 hemma på Bergsåker som arrangerar sin största dag för året.
Henrik Svensson har med två egentränade hästar som båda haft lördagens lopp i sikte en tid.
- Ja, givetvis är det här en helg som man vill vara med och laddar lite extra för. Det är vår största dag för året och vi kommer att ha ett litet arrangemang på stallbacken för hästägarna. Då vill man förstås att hästarna ska prestera på topp.
Först ut är segerstaplaren Underbarosåfin (V75-1) som vunnit 9 av 19 starter och senast mosade sina konkurrenter i ett halvstort lopp på hemmaplan från dubbla tillägg.
- Jag var väldigt nöjd med honom förutom att han sprang och bröt i första sväng, till och med så att han tog ett par galoppsteg. Det är en egenhet han har och det var synd på läget eftersom det blir värre bakom andra hästar och när han måste springa en bit ut. Går han på innerspår är det inga problem, och allra bäst är han i ledningen. Dit kommer vi inte den här gången, men han kan spurta också, det visade han i starten innan då han gick ruskigt fort över mål.
Har du vässat honom något extra inför det här loppet?
- Det är egentligen ingen häst som man vässar i jobben eftersom han kan vara hetsig av sig och alltid tränar i rygg. Men i söndags fick han springa på vanliga rakbanan för första gången i livet, han har bara träna i backarna annars. Han sprang i rygg då också och var faktiskt väldigt lugn och fin, det var positivt. Jag kan inte lova att det ska göra honom rappare i loppet, men man kan ju alltid hoppas. Vi ändrar inget och spåret gör att vi behöver en hel del tur för att vara med i segerstriden.

Fungerade perfekt utan skor
Mer positiva är tongångarna kring Mon’s Tornado (V75-2), en fyraåring som kom till stallet helt utan meriter i början av året och aldrig varit sämre än trea i nya regin.
Senast i V75 då han spurtade vasst efter strulig inledning.
- Vi provade honom barfota för första gången då och jag var väldigt nöjd med utfallet, så det blir samma på lördag. Fyra veckor är egentligen lite för långt mellan starterna, men han gick med Underbarosåfin på rakbanan och kändes också jättefin så jag räknar med att formen är intakt ändå. Han ska i alla fall inte vara sämre än senast.
Han har tagit sina segrar från spets och dödens, hur ser du på taktiken?
- Tyvärr är han inte speciellt snabb ut och kan inte köra om ledningen. Men jag kommer att ladda det som går för att hamna så långt fram som möjligt. Jag tycker att det är en häst som ska kunde hävda sig på V75 framöver och håller honom som min bästa chans på lördag. Inga ändringar där heller, säger Henrik Svensson som är förstekusk på kollegan Lars Wikströms Gumman Sisu (V75-4).
- Hon har utvecklats väldigt mycket sedan hon kom till Lars. Det var en P21-häst som fick börja i sådana lopp och vi trodde väl inte jättemycket på henne, men hon har blivit bättre hela tiden. Däremot tycker jag att hon har gjort sina allra bäst lopp då hon suttit med där framme, i ledningen eller rygg på ledaren, och det går inte att nå dit från det här spåret. Men det kan ju lösa sig från sådana här lägen också så helt borta är hon inte på sin fina form.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-5 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 2140/4 B 0 15.9 148
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-4 Can Lane Can Lane   [v 5] 2140/4 D 0 15.4 68



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se