V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/5 C
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Cash Cash   [h 9] 2140/7 A

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 Calvados Chess Calvados Chess   [h 3] 2100/2 str
2015-11-26 2015-11-26 Åby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 3] 2140/12 0 21.7g 888
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Steve Fourty Steve Fourty   [v 8] 1640/6 7 14.8 491
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-1 Ilios Chess Ilios Chess   [h 4] 2140/6 0 g 1818
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 6] 2160/6 0 17.7 971
2015-10-22 2015-10-22 Åby-2 San Quentin San Quentin   [v 4] 2160/9 0 21.3 1038
2015-10-20 2015-10-20 Åby-1 Look at My Face Look at My Face   [v 7] 1640/9 0 16.5 934
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Calvados Chess Calvados Chess   [h 3] 1640/1 6 15.4 423
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Steve Fourty Steve Fourty   [v 8] 2140/8 0 g 1153
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Chinia Rouge Chess Chinia Rouge Chess   [s 3] 2140/8 D 0 26.7g 767
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/13 B 7 19.3 639
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/12 B 0 g 636
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Xantino Bay Xantino Bay   [h 2] 1640/2 C 4 24.2g 111
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/12 D 0 g 1723
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/9 D 7 20.2 474
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2640/3 D 7 20.0 429
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1660/14 B 5 17.7g 161
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/12 D 0 19.9 421
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/7 D 6 18.1 559
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1660/11 C 5 15.1 664
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 0 20.0g 726
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/2 D 0 18.8g 256
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 7 18.9 539
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 5] 1640/6 C 0 18.6g 244
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/5 D 4 17.8 458
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/10 D 5 16.7 816
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2160/13 C 0 18.0 207
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/12 D 4 16.2 938
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/10 B 5 17.7 235
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/4 D 5 16.3 269
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/1 D 7 17.9 845
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 17.2 1216
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/6 D 0 17.7g 458
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/8 C 8 18.1g 472
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/4 D 0 20.4 537
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/9 D 6 17.0 619
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 8 18.5 439
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/4 D 0 21.0g 648
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/3 D 0 17.3g 529
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2640/4 B 6 19.7 183
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/6 D 3 18.8 232
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/12 D 0 g 297
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 5] 1640/3 D 0 20.1 202
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 D 0 17.2 892
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/6 C 0 17.2 37
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/4 D 6 17.6 1047
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/9 A 0 21.6g 64
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/1 D 7 21.2 490
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/15 B 0 g 457
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 1620/10 C 0 17.2g 273
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/9 C 1 16.7 155
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 1620/7 D 8 18.2 1119
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2160/14 A 3 15.6 193
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 0 g 732
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 1620/4 C 0 16.6g 404
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/11 C 0 g 816
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/5 D 7 20.3g 311
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/8 D 0 21.2 1689
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/4 D 0 19.9 1374
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/9 A 5 15.5 80
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/10 B 5 21.8 167
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/9 C 0 20.4 355
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/5 A 5 16.8 68
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/12 C 0 18.7g 359
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/7 C 6 477
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/1 D 0 17.8 875
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2140/13 A 6 16.8 47
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/9 C 7 20.9 373
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/9 C 0 22.1g 63
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/1 D 0 18.3 792
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/9 A 3 17.0 110
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/3 B 3 18.7 188
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 San Quentin San Quentin   [v 6] 1620/1 D 5 16.6 528
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2140/8 A 1 16.4 28
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/1 C 5 19.2 430
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/12 B 0 17.8 821
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 8 18.5 393
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2140/13 A 3 16.9 136
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/7 D 0 18.9 653
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/11 B 0 18.0 546
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 8] 2120/7 C str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-2 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2160/10 B 6 17.2 203
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Fenfir Fenfir   [v 5] 2120/7 D 0 g 889
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 8] 1640/8 A 0 18.3g 650
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/5 D 0 17.5 508
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Fenfir Fenfir   [v 5] 2120/1 D 0 1366
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/3 D 0 646
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 8] 1640/6 B 8 20.2g 105
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-1 Cash Cash   [h 8] 2160/10 B str
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2640/3 D str
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-3 Toxic Knight Toxic Knight   [s 5] 2140/6 B 0 20.5g 188
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-5 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2140/2 D 0 18.7 649
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2160/10 D 0 18.1 813
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Cash Cash   [h 8] 2140/3 B 0 18.2g 122
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2160/3 D 3 17.0 277
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2160/3 D 0 20.0 169
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-7 Cash Cash   [h 8] 2140/8 B 0 24.9g 200
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-9 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Åby-6 Cash Cash   [h 8] 2140/1 D 4 15.4 1502
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2180/4 D 2 17.6 721
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/4 D 7 17.0 621
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/4 C 0 17.7 100
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2140/3 D 8 17.4 148
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Cash Cash   [h 8] 2140/2 D 7 16.0 1651
2018-10-18 2018-10-18 Åby-9 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2160/5 D 5 16.6 483
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2140/11 D 0 g 68
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Cash Cash   [h 8] 2140/10 B 4 18.6 132
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/8 C str
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2140/6 C 2 17.9 119
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Cash Cash   [h 8] 2140/5 B 6 17.2 272
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-5 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 1640/2 D 0 16.3 251
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-9 Champion Tour Champion Tour   [v 6] 2140/3 C 2 18.0 164
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Cash Cash   [h 8] 2140/1 C 0
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-2 Billie Ru Billie Ru   [v 9] 1640/6 D 0 18.9 711
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-5 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 3] 2140/1 D 0 g 242
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2140/12 C 5 17.1 429
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Cash Cash   [h 8] 2140/2 B 1 16.8 146
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-11 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2160/4 D 0 18.1 1265
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/1 D 7 16.3 464
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2140/5 D 3 16.0 484
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-9 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/1 D 7 17.9 325
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2140/3 C 0 g 136
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/7 D 2 17.1 176
2018-05-31 2018-05-31 Åby-10 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2160/13 C 0 17.5g 2124
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 French Flair French Flair   [s 8] 2140/1 B 0 16.9g 123
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-10 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2160/9 C 8 17.4g 542
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 2100/7 A 6 17.1 130
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-2 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 8] 2660/9 D 0 18.9 707
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-3 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/2 C 0 18.7 578
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-5 Benellie Benellie   [s 4] 2140/1 B 2 17.9 181
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 1609/1 D 2 14.3 273
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 8] 1609/3 D 8 15.2 306
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/9 D 0 16.1 498
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Benellie Benellie   [s 4] 2140/2 B 7 17.3 577
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 8] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-9 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/3 A str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/5 C 7 16.8g 565
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Cash Cash   [h 9] 2100/3 B 3 17.5 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 1609/6 D 8 17.3 323
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2160/6 C 3 18.1 215
2019-05-22 2019-05-22 Åby-7 Cash Cash   [h 9] 2140/1 D 6 15.1 772
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-8 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 3] 2140/3 D 2 15.4 179
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Benellie Benellie   [s 4] 2640/4 B 0 19.0 627
2019-05-16 2019-05-16 Åby-2 Zone Z. Zone Z.   [v 3] 2140/10 D 0 g 930
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-1 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/5 C str
2019-05-02 2019-05-02 Åby-2 Benellie Benellie   [s 4] 2140/4 B 0 18.7g 282
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-2 Zone Z. Zone Z.   [v 3] 2140/5 C 0 20.1g 172
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-6 Genghis Khan Genghis Khan   [v 8] 2140/1 D 0 18.8 12286
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Cash Cash   [h 9] 2140/4 D 4 16.6 145
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 1640/10 D 0 17.0 679
2019-04-17 2019-04-17 Åby-1 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 3] 2140/7 C 1 17.4 566
2019-04-17 2019-04-17 Åby-6 Cash Cash   [h 9] 2140/1 D 6 15.4 754
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 2160/5 B 0 20.9g 108
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/10 D 6 20.0g 122
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/7 C 5 17.0 316
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/11 B 0 111
2019-04-07 2019-04-07 Åby-2 Genghis Khan Genghis Khan   [v 8] 2140/4 C 5 17.5 164
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Cash Cash   [h 9] 2140/7 C 2 16.2 87
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 2140/6 C 6 17.6 148
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 3] 2140/11 C 5 18.1 1315
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 1609/4 D 4 17.6 129
2019-02-22 2019-02-22 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/1 C 0 17.9g 826
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 2140/9 D 0 23.5g 949
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Cash Cash   [h 9] 2140/4 B 0 16.2 761
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 2140/6 D 5 21.3 275
2019-01-31 2019-01-31 Åby-3 Cash Cash   [h 9] 2140/5 B 2 17.6 230
2019-01-31 2019-01-31 Åby-6 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 2140/1 D 0 g 915
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 7] 2140/9 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se