V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-8 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 2140/11 2 29.7 209
2015-12-18 2015-12-18 Romme-1 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 2140/2 3 36.6 92
2015-12-11 2015-12-11 Romme-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 2140/2 6 34.3 322
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-5 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 1640/6 6 28.8g 261
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 2140/3 7 34.4 358
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 2140/11 5 29.8 145
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 3] 2140/11 str
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 1660/10 4 34.0 108
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Sir Filip Sir Filip   [v 6] 2140/11 6 15.2 109
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 1640/9 0 27.9g 350
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 3] 2140/6 0 g 23
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 2140/4 4 28.9 475
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 2140/5 5 34.1g 127
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-1 Liheim Birken Liheim Birken   [v 6] 1640/11 4 28.4 90
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 1640/4 5 32.0 254
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-2 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 3] 2140/12 0 g 202
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 4] 2160/12 2 35.7 46
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2180/9 B 0 512
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 2140/9 D 5 23.9 797
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Vål Freja Vål Freja   [s 5] 2160/13 A 3 41.5g 419
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 1640/1 C 0 g 454
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-7 Vål Freja Vål Freja   [s 5] 2160/9 C 0 g 186
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 5] 2140/5 C 1 33.3 46
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2140/4 D 0 34.9g 999
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-10 Volcan de Jamac Volcan de Jamac   [v 7] 2640/6 D 5 18.9 508
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/1 D 0 g 588
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 2140/6 D 6 19.5 608
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/11 A 7 38.4g 59
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2160/9 A str
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-11 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 1640/12 D 0 g 384
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/9 B 4 34.9g 224
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Vål Freja Vål Freja   [s 5] 2140/2 C 2 36.5 248
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/1 D 7 36.7g 271
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2160/8 A 1 20.4 36
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 2140/1 D 7 18.9 126
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 5] 2140/3 C 3 33.5 70
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/4 D 2 31.7 778
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Thermal Thermal   [s 6] 2160/14 C str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 5] 2160/10 B 3 33.8 57
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 2140/1 B 7 19.3 94
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/12 A 5 32.9g 98
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2160/9 D 2 16.2 439
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-6 Thermal Thermal   [s 6] 1640/3 C 8 15.2 85
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-2 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/8 A 1 17.3 26
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/5 D 3 33.5 881
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2160/11 A 6 20.0 46
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 5] 1660/9 C 3 34.5 55
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2140/11 C 0 32.7 337
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 3] 2140/4 B 5 21.2 24
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/11 A 0 37.4g 100
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2160/5 C 0 g 279
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-5 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/8 A 5 18.4g 68
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/9 B 3 34.3 203
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-9 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2140/7 C 5 29.3g 136
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2160/5 D 4 31.2 172
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 5] 1640/4 D 2 33.1 396
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2140/1 B 0 g 49
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-2 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/4 D 1 16.6g 39
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Styr Stina Styr Stina   [s 5] 2140/5 D 4 29.0 88
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-1 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/11 D 5 19.4 237
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Klack Elvis Klack Elvis   [v 4] 2160/7 C 4 33.2 278
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Jocke Dove Jocke Dove   [v 14] 2160/10 C 6 31.0 362
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/1 D 7 16.9 133
2016-09-02 2016-09-02 Romme-1 Vål Freja Vål Freja   [s 5] 2140/7 D 0 g 271
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Holqloke Holqloke   [v 4] 2160/4 C 4 39.1 69
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-3 Thermal Thermal   [s 6] 2140/8 D 5 15.8 208
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Holqloke Holqloke   [v 4] 1640/9 D 8 34.9g 473
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Styr Stina Styr Stina   [s 5] 2160/9 C 5 30.9 496
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/6 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Sir Filip Sir Filip   [v 7] 2140/9 D 6 17.7 272
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Sir Filip Sir Filip   [v 7] 1640/10 D 5 16.1 452
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Holqloke Holqloke   [v 4] 2160/9 D 7 33.2 1427
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2640/6 D 0 34.2 693
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 Sir Filip Sir Filip   [v 7] 2140/4 D 7 15.7 348
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Holqloke Holqloke   [v 4] 1640/3 D 6 34.0 570
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-10 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 1640/6 D 3 16.0 203
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-6 Styr Stina Styr Stina   [s 5] 2140/8 B 4 31.7 299
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Holqloke Holqloke   [v 4] 2140/2 D 7 36.3 208
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-5 Holqloke Holqloke   [v 4] 2160/7 C 0 g 436
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2160/13 D 0 30.3 796
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2180/14 D 0 31.7 971
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-1 Young Power Young Power   [v 5] 2140/2 C 0 20.0 547
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-10 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2660/7 D 0 33.7 533
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Young Power Young Power   [v 5] 2140/2 D 0 g 772
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/8 D 0 g 146
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/2 D 5 32.4 519
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2640/10 C 0 31.5 1027
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/1 C 0 34.1 219
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/5 C 7 19.6g 74
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-5 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/6 D 0 20.1g 91
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/3 B 0 g 174
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/5 B 6 16.9 180
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/1 D 4 34.1 638
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Sonnbo Enough Sonnbo Enough   [v 7] 1640/8 B 0 20.7 336
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2640/9 A 5 30.3 284
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/2 D 0 g 931
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2160/12 C 0 28.6g 310
2016-02-26 2016-02-26 Romme-2 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 4] 2140/7 B 0 g 114
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-2 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 1640/2 D 6 27.6g 106
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 1640/3 D 7 40.9 221
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 1640/11 D 3 31.9 214
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2140/1 D 5 30.2 56
2016-01-12 2016-01-12 Romme-1 Liheim Birken Liheim Birken   [v 7] 2140/7 A 1 29.7 133
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Young Power Young Power   [v 5] 2140/4 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-6 Sir Filip Sir Filip   [v 7] 2140/7 C 0 550
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 5] 2140/6 D 0 35.5g 1170
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-2 Ramona Vox Ramona Vox   [s 3] 2140/3 D 4 19.7 134
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-7 Celeber Celeber   [v 4] 2140/6 B 4 16.2 54
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 2160/10 C 6 34.3 672
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Liheim Birken Liheim Birken   [v 8] 2640/3 D str
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-7 Holqrage Holqrage   [v 3] 2140/3 D 6 35.2 589
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2640/2 C 5 18.3 99
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2160/7 C 4 31.3 375
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-2 Celeber Celeber   [v 4] 2140/4 A 2 17.1 25
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2660/8 C 2 17.0 158
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-5 Carhu Carhu   [v 2] 2140/5 C 4 19.2 199
2017-10-27 2017-10-27 Romme-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 1640/10 D 0 g 921
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Ramona Vox Ramona Vox   [s 3] 2140/12 D str
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2140/12 B 7 16.4 185
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 Celeber Celeber   [v 4] 2140/2 A 0 g 20
2017-10-20 2017-10-20 Romme-1 Carhu Carhu   [v 2] 2140/2 C 4 21.1g 308
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-6 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 5] 1640/12 D 1 13.2 196
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2140/10 A 4 18.5g 68
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Sir Whitesock Sir Whitesock   [v 4] 2140/3 D 0 g 410
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Holqrage Holqrage   [v 3] 2160/5 C 4 38.1 259
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2640/3 A 6 17.1 45
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-3 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2640/6 D 6 16.7g 252
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/6 D 8 29.2 831
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-11 Volcan de Jamac Volcan de Jamac   [v 8] 2140/5 D 5 15.6 870
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Celeber Celeber   [v 4] 2140/2 B 1 15.7 105
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-1 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2160/11 A 1 15.2 20
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-2 Celeber Celeber   [v 4] 2140/12 D 2 17.4 689
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2180/12 B 1 16.0g 36
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-10 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2640/7 C 0 33.0g 188
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 1640/3 D 8 37.4g 428
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-7 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2160/11 C 0 23.8g 300
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-5 Sir Whitesock Sir Whitesock   [v 4] 2140/5 B 5 20.1g 64
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 7] 2140/3 D 4 16.8 371
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/2 D 0 30.7 605
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2140/13 B 0 18.2g 41
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-4 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/8 B 4 32.3g 84
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-2 Sir Whitesock Sir Whitesock   [v 4] 2140/5 C 3 18.7g 513
2017-08-18 2017-08-18 Romme-11 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 7] 2140/10 D 6 15.7 599
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2140/3 D 1 16.6 46
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Volcan de Jamac Volcan de Jamac   [v 8] 2140/9 D 6 16.3 869
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-3 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 7] 2140/8 D 3 16.6 195
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-3 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2140/6 C 0 g 87
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2140/6 C 5 15.8 257
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/6 D str
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-3 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 6] 2140/1 D 1 18.2 42
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-10 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2640/2 C 4 31.8 221
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/2 D 3 29.9 819
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2660/10 D 6 32.1g 1490
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/3 B 0 g 211
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Celeber Celeber   [v 4] 1640/1 D 0 g 202
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2140/4 D 0 17.7 345
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 1660/8 C 4 31.9 145
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-3 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/3 D 0 31.5 1351
2017-04-29 2017-04-29 Romme-2 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 2160/12 D 0 38.6g 505
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-3 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 3140/1 D 5 18.3 330
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Jolinn Jolinn   [s 6] 1640/4 D str
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 2140/9 D 0 g 386
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/3 D 6 33.7 34
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2160/7 D 7 32.0 930
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-4 Lyckans Deluxe Lyckans Deluxe   [v 5] 2140/8 B 0 g 62
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2140/14 D 4 16.1 825
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/4 D 8 39.8g 301
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-1 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 7] 2160/7 C 6 19.6 793
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2140/5 D 8 33.4 626
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2140/4 D 0 g 444
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2160/10 B 4 36.3 56
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2640/2 D 0 34.2 848
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-1 Celeber Celeber   [v 4] 2140/1 C 2 19.5 107
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2180/13 B 0 30.4 218
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 6] 1640/5 D 4 30.3g 149
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-1 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2140/8 D 7 17.7g 118
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-2 Sir Filip Sir Filip   [v 8] 2140/2 D 0 18.3 395
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Liheim Birken Liheim Birken   [v 8] 1640/1 D 0 g 411
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2160/5 D 1 18.6 114
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 1640/6 D 0 41.1g 711
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 4] 2140/6 D 3 19.2 999
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-8 Sir Filip Sir Filip   [v 8] 1640/8 D 0 17.0 437
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 6] 2640/3 D 5 33.7 108
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-3 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 5] 1640/3 D 8 41.6g 340
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 6] 2640/10 D 6 32.3 630
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-1 Volcan de Jamac Volcan de Jamac   [v 8] 2140/8 D 0 17.4g 870
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/5 B 1 16.0 45
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 1640/12 C str
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 3140/1 D 0 17.4 383
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-2 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 4] 1640/1 D 0 g 59
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2660/9 C 0 38.5 624
2018-12-14 2018-12-14 Romme-4 Carhu Carhu   [v 3] 2160/8 D 6 16.3 484
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-1 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/2 D 3 15.3 254
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/4 D 0 800
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-7 Celeber Celeber   [v 5] 1640/5 D 6 16.3 631
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-1 Lyckans Star Lyckans Star   [v 3] 2160/9 A 5 16.3 104
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Carhu Carhu   [v 3] 2660/10 C 0 18.8 620
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 4] 2160/8 C str
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 1640/2 D 5 33.5 363
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-2 Janis Brown Janis Brown   [s 2] 1640/6 D str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 4] 2140/8 D 1 19.4 332
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2640/11 B 6 17.6 194
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/9 D 5 31.6 501
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Carhu Carhu   [v 3] 2660/14 D 0 17.2g 1557
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 1660/7 C 6 31.7 656
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Lyckans Star Lyckans Star   [v 3] 2160/6 A 3 17.1 65
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 4] 1640/7 D 0 g 160
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Carhu Carhu   [v 3] 2100/4 D 8 15.7 907
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2640/9 B 4 16.4 267
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-6 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2680/15 A 4 16.5 478
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-8 Carhu Carhu   [v 3] 2680/13 D 5 18.1 306
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-6 Lyckans Star Lyckans Star   [v 3] 2140/1 C 0 g 24
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-1 Bravo Swift Bravo Swift   [v 2] 1640/4 C 4 20.3 192
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-8 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 3] 2140/3 D 5 19.9 94
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 Min Vilja Min Vilja   [s 3] 2140/1 D 1 18.5 207
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2660/11 A 6 16.4 387
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2140/1 C 7 35.7 78
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-10 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 1640/6 B 0 g 202
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-4 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2640/3 D 4 17.0 96
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2660/12 B 2 17.1 141
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 3] 2160/10 B 0 g 67
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Mill York Mill York   [v 5] 2140/9 C 0 15.7 541
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2640/1 C 0 g 470
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-5 Ediego Ediego   [v 3] 2160/14 D 7 16.4 539
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2660/6 A 0 20.7 34
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-4 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 4] 2140/9 A 5 16.5 29
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Lyckans Star Lyckans Star   [v 3] 2160/9 B 2 16.3 30
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-3 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2640/5 A 0 g 150
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-5 Cadier Cadier   [v 4] 2140/7 D 6 17.7 68
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2160/5 D 5 29.1 445
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-7 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/5 B 6 14.4 108
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Cadier Cadier   [v 4] 2140/2 D 2 18.3 122
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 1640/4 D 4 29.9 453
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/4 B 6 17.5 76
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-9 Carhu Carhu   [v 3] 2140/7 D 0 g 2628
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 1660/11 C 6 28.6 786
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-6 Ediego Ediego   [v 3] 2160/8 B 1 16.8 202
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 3] 2160/8 D 0 24.2g 248
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Lyckans Star Lyckans Star   [v 3] 2140/3 D 1 17.3 120
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2140/6 C 1 16.8 189
2018-09-18 2018-09-18 Romme-5 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 4] 2140/10 B 5 18.2 334
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2640/9 C 7 17.8 549
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 Ediego Ediego   [v 3] 2140/12 C 8 g 599
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-4 Ediego Ediego   [v 3] 2140/8 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Celeber Celeber   [v 5] 2140/12 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-7 Casanova Boko Casanova Boko   [v 9] 2140/12 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Styr Stina Styr Stina   [s 7] 2140/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2660/10 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-2 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2160/10 C 5 17.3 356
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-8 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/1 C 4 15.7 411
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 4] 2140/9 D 0 19.2g 143
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-5 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 3] 2160/7 C 8 39.3g 170
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2180/7 D 2 29.1 602
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 3] 1640/2 C 0 g 701
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-2 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2160/9 B str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-11 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2140/1 C 0 15.7 249
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-6 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2140/7 B 1 18.1 108
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-5 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/2 B 1 16.1 60
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-10 Ediego Ediego   [v 3] 2140/9 C 5 16.5 381
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2140/2 B 7 20.0g 198
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 3] 2640/3 D 7 36.3g 376
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2140/12 C 0 37.4g 399
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/6 D 0 30.3 577
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-2 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2160/14 B 2 14.5 91
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-8 Ediego Ediego   [v 3] 2140/11 C 6 17.6 875
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 3] 1640/12 D 7 36.5g 503
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-6 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 4] 2140/7 D 5 19.4g 1162
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-3 Ediego Ediego   [v 3] 2140/11 B 4 17.1 506
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-10 She Fixit She Fixit   [s 4] 2140/9 B 5 19.2g 45
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-7 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/3 C 4 31.9 195
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 3160/5 C 0 g 817
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-10 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2160/4 B 0 g 29
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-1 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/8 A 6 16.1 496
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-5 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 1640/6 C 7 18.0 469
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-5 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 3] 2160/6 D 0 g 87
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Ediego Ediego   [v 3] 2140/2 C 0 g 139
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2160/12 C str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2140/9 B 2 15.9 27
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2640/5 C str
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-2 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2160/9 B 4 16.0 1098
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 1660/10 B 8 32.7 339
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2640/4 D 7 30.4 1524
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 3] 1640/3 C 0 g 55
2018-05-18 2018-05-18 Romme-1 Ediego Ediego   [v 3] 2140/10 C 0 g 498
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-7 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2140/13 C 7 15.4 215
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/7 B 3 16.3 463
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-3 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 3] 2140/6 D 1 19.0 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2160/8 C 6 32.4 395
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/7 C 0 499
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-1 Ediego Ediego   [v 3] 2140/2 D 3 18.3 621
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-2 Min Vilja Min Vilja   [s 3] 2140/9 C 0 21.7g 1113
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/1 C 6 18.5 119
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Holqrage Holqrage   [v 4] 2140/1 D 0 34.1 1069
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-5 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2140/2 A 1 14.5 51
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-3 She Fixit She Fixit   [s 4] 2140/8 B 8 17.1g 33
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-1 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2160/7 D 6 29.4 355
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-4 Samantha Frontline Samantha Frontline   [s 7] 2140/10 C str
2018-04-20 2018-04-20 Romme-2 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/9 D 0 17.8 249
2018-04-20 2018-04-20 Romme-1 Carhu Carhu   [v 3] 2140/2 C 7 17.3 330
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 3180/5 B 2 16.3 152
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-1 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2160/5 B 1 17.7 63
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Holqrage Holqrage   [v 4] 1640/6 D 6 32.9 650
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2160/5 B 2 15.6 98
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-1 Min Vilja Min Vilja   [s 3] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2140/8 C 4 16.8 334
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-11 Samantha Frontline Samantha Frontline   [s 7] 1640/3 D 0 18.8g 215
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-2 Min Vilja Min Vilja   [s 3] 2140/5 D 6 20.4 416
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Holqrage Holqrage   [v 4] 1640/2 D 1 36.2 114
2018-04-01 2018-04-01 Romme-12 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/1 D 5 17.1 829
2018-04-01 2018-04-01 Romme-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 7] 2140/12 A 0 16.7 97
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 3140/1 B 5 17.4 185
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Holqrage Holqrage   [v 4] 2140/7 D 6 38.9g 1227
2018-03-23 2018-03-23 Romme-3 Carhu Carhu   [v 3] 2160/6 B 4 17.5 253
2018-03-23 2018-03-23 Romme-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2640/6 B 4 17.4 176
2018-03-20 2018-03-20 Romme-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2160/7 A 7 32.9 420
2018-03-20 2018-03-20 Romme-3 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/10 B 0 g 365
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/5 C str
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Could it be Magic Could it be Magic   [v 4] 2160/12 A str
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-1 Min Vilja Min Vilja   [s 3] 2140/7 D 3 20.6 302
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-8 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 10] 2180/12 C 3 18.2 49
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2160/6 D 0 35.0g 692
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 6] 2140/2 D 0 g 57
2018-03-09 2018-03-09 Romme-1 Carhu Carhu   [v 3] 2140/4 B 4 18.3 230
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 3] 2140/1 C 7 18.5g 691
2018-02-23 2018-02-23 Romme-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2160/11 B 4 16.6 182
2018-02-23 2018-02-23 Romme-2 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/9 B 5 19.0 154
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 2140/2 C 6 15.7 220
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 7] 2140/7 B 7 32.1 462
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 5] 3140/4 C 3 17.8 410
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Liheim Birken Liheim Birken   [v 9] 2140/12 D 6 29.9 1025
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-1 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/6 C 0 225
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Ramona Vox Ramona Vox   [s 4] 2140/9 D 6 19.8 821
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-2 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2640/1 D 6 18.1 1243
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-7 Janis Brown Janis Brown   [s 3] 2140/4 C str
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-1 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 3] 2140/12 D 7 19.0 783
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2140/3 D 0 18.3 997
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-3 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 4] 2140/1 A 0 g 137
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-1 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 3] 2140/3 C str
2019-11-08 2019-11-08 Romme-8 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2160/7 C 6 19.5g 628
2019-11-08 2019-11-08 Romme-3 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 4] 2140/3 B 0 17.0 488
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-1 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 531
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-5 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 1640/4 D 4 16.5 83
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Axl Brown Axl Brown   [v 5] 2660/12 B 3 16.8 248
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 2140/9 B 7 32.6g 754
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-9 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/2 A 0 g 42
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-9 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/11 C 3 17.1 65
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-1 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2140/11 B 3 18.2 276
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/6 B 1 16.4 25
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Eigelands Spretten Eigelands Spretten   [v 8] 2140/5 C 4 28.6 152
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2140/10 C 6 17.7 509
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-3 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/5 B 0 g 318
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 8] 2660/6 B 0 g 82
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 3] 2140/12 D 0 g 231
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2160/4 A 4 17.2g 23
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-2 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 8] 2140/2 B 0 17.9g 87
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-6 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2140/6 D 3 18.1 411
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 5] 2140/9 C 4 16.0 73
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/11 C str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-2 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2160/12 D 7 18.2 817
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2140/8 C 6 18.7 153
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-6 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 2140/3 C 4 36.7g 305
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Meghan Trainor Meghan Trainor   [s 3] 2140/7 D 3 21.2 616
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-5 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 1640/4 C 0 13.4 381
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/2 D 0 g 1000
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/1 D 5 16.4 157
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-5 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 3] 2140/5 D 0 24.2g 793
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-8 Meghan Trainor Meghan Trainor   [s 3] 2140/5 D 0 400
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 5] 2160/9 C 4 18.7 387
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-3 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/6 D 0 18.5g 281
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2140/1 D 0 17.5 794
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-10 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 2140/5 B 0 20.5 342
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 1660/14 A 4 32.7g 514
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-5 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 3] 2140/3 D 6 22.1g 719
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-8 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 19
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-2 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 3] 2140/8 D 3 19.2 428
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 1640/4 D 0 g 845
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 4] 2140/4 A 2 13.7 62
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-2 Eigelands Spretten Eigelands Spretten   [v 8] 1640/5 D 6 25.8g 1139
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/11 D 0 18.1g 109
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-5 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 2640/8 B 3 15.7 106
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 2140/2 D 0 34.7g 457
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-1 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 5] 2640/7 D 7 17.3 488
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2140/3 D 0 33.1g 1219
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Panic in Detroit Panic in Detroit   [v 5] 2160/13 B 0 g 378
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/1 C str
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/9 C 0 17.9g 48
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-7 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/5 B 2 16.9 75
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 2680/10 A 5 16.3 61
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 1660/5 C 0 34.4g 303
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-11 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/4 B 2 17.0 33
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Höstbo Rut Höstbo Rut   [s 4] 1660/11 B 4 34.0g 261
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/8 A 6 16.9 20
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 8] 2660/12 A 3 14.9 77
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-9 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/3 C 6 16.5 103
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/4 B 2 15.7 71
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 1640/3 D str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-8 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2160/10 B 2 16.4 91
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-2 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 8] 2140/2 C 5 14.5 106
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-4 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/6 C 0 g 64
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 4] 2140/8 B 3 17.2 67
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Could it be Magic Could it be Magic   [v 5] 2140/4 C 0 g 99
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-8 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 8] 2180/12 B 0 29.6g 338
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Lucky Princess Lucky Princess   [s 4] 2140/4 C 5 19.8 231
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/9 A 6 19.7g 23
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-3 Holens Aquavit Holens Aquavit   [v 4] 2140/12 C 0 16.5 922
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-6 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2160/4 D 4 16.5 365
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-8 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/7 A 4 17.0 131
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2140/2 D 8 31.3 763
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-5 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 1660/12 C 7 34.1 1916
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-2 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/11 B str
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-7 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 2160/4 B 0 g 30
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-5 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/3 B 0 21.8 437
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2140/5 D 5 17.2 85
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-5 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2640/9 C 6 32.8 2409
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-5 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2160/12 C 0 17.0 160
2019-03-17 2019-03-17 Romme-4 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 8] 2140/13 D 8 31.8 1373
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 2660/14 A 3 18.3 31
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-2 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2160/9 C 0 g 1469
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 1660/10 D 6 30.9 992
2019-03-06 2019-03-06 Bergsåker-1 Ediego Ediego   [v 4] 2140/1 C 0 17.1g 244
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 6] 2660/8 B str
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-7 Lyckans Star Lyckans Star   [v 4] 2160/5 A 1 16.4 63
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Lyckans Hilda Lyckans Hilda   [s 8] 2140/1 D 0 29.9 1141
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-3 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2180/9 D 7 32.3 839
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-2 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2140/9 C 6 19.1 236
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-9 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 2140/14 D str
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-7 Celeber Celeber   [v 6] 2140/3 D 0 16.7 288
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-9 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 1640/6 B 0 16.1 305
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 Ediego Ediego   [v 4] 2140/7 D 0 15.9 1106
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-5 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 6] 1660/10 A 2 17.7 44
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/12 A 3 19.2 178
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-1 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 5] 2160/9 B 0 18.4 123
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/6 D 5 17.6 707
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2140/4 C 5 20.0 563
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-5 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2140/2 D 4 31.5 1281
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-4 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 1640/5 D 0 16.1 492
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-3 Ediego Ediego   [v 4] 2160/9 C 0 17.6 393
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-2 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 1640/2 D 7 32.5 456
2019-01-25 2019-01-25 Romme-3 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2140/4 D 0 g 201
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 5] 2160/5 D 0 22.5g 102
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-3 Viljar M.E. Viljar M.E.   [v 7] 2160/7 D 8 33.4 927
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-2 Celeber Celeber   [v 6] 1640/11 B 4 15.9 69
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-1 Ediego Ediego   [v 4] 2160/6 C 8 16.9 245
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Carhu Carhu   [v 4] 2160/10 B 7 21.8 129
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2640/5 D 0 23.5 307
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2160/13 A 1 19.4 24
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Lyckans Erik Lyckans Erik   [v 6] 2660/10 C str
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-10 Horatio Horatio   [v 3] 2140/2 D 2 18.4 338
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-8 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/9 D 0 g 419
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-1 Carrah Carrah   [s 2] 2140/1 D 4 21.4g 237
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-6 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 4] 2640/9 C 6 17.4 282
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-4 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 4] 2140/7 B 7 18.7 77
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-1 G.K.Brienne G.K.Brienne   [s 3] 2140/2 D 6 23.9g 86
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-9 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 6] 2140/3 D 0 14.9 1004
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Mr Clayton J.F. Mr Clayton J.F.   [v 5] 2180/11 B 4 14.0 40
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-7 Calgary Frontline Calgary Frontline   [v 3] 2140/8 D str
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-1 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 4] 2160/4 B 4 16.7 434
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/11 D 0 g 291
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-1 Lyckans Loes Lyckans Loes   [s 2] 2140/1 C 2 20.4 27
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-3 Janis Brown Janis Brown   [s 4] 2160/7 D str
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 G.K.Sigill G.K.Sigill   [v 3] 2140/8 C 0 21.4g 522
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-9 Annkin Savage Annkin Savage   [s 5] 2140/1 C 8 19.3 455
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/11 D 3 17.3 134
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-4 Eigelands Spretten Eigelands Spretten   [v 9] 2140/4 C 0 31.4 796
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-3 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 6] 2140/9 C 0 15.5 224
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Janis Brown Janis Brown   [s 4] 2140/11 D 3 17.1 165
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-7 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 4] 2140/11 D 0 15.5 750
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-9 G.K.Sigill G.K.Sigill   [v 3] 2140/4 C 0 19.7g 768
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-7 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 6] 2140/5 C str
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/4 D 0 21.0g 269
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-2 Vilja T.Y.C. Vilja T.Y.C.   [s 3] 2140/4 D 2 17.9 1217
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-8 G.K.Sigill G.K.Sigill   [v 3] 2140/10 C 0 g 647
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-1 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 3] 2140/1 C 3 35.0 236
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Art Brown Art Brown   [v 3] 2140/4 C 0 21.5g 58
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-5 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2140/1 C 5 15.5 418
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Horatio Horatio   [v 3] 2140/9 D 0 17.2 387
2020-09-08 2020-09-08 Romme-6 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 3] 2140/2 C 4 36.7 222
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/10 C 0 g 119
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Caritza Caritza   [s 3] 2140/3 D 1 19.6 170
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 G.K.Justus G.K.Justus   [h 3] 2140/11 A 4 18.4 206
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-9 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 4] 2160/8 C 0 19.9g 306
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-5 Sidskogs Tilli Sidskogs Tilli   [s 4] 1660/12 A 1 31.1 62
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2660/9 D 0 16.6 518
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/11 C 5 20.2g 62
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Caritza Caritza   [s 3] 1640/4 D 5 19.2 191
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-8 G.K.Sigill G.K.Sigill   [v 3] 2140/11 D 0 18.7 1002
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-6 G.K.Justus G.K.Justus   [h 3] 2140/4 C 3 19.6 367
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 6] 2640/2 A 2 16.6 92
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-1 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 3] 1640/4 D 6 34.5 758
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-1 Lyckans Marre Lyckans Marre   [s 3] 2140/4 D 0 17.2 1952
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-4 Horatio Horatio   [v 3] 2140/3 D 6 17.9 1155
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-1 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/5 C 0 g 318
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-1 Art Brown Art Brown   [v 3] 2140/11 B 0 19.4g 804
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-8 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2140/4 D 0 16.4 1147
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-3 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/11 C 4 17.7 552
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 G.K.Justus G.K.Justus   [h 3] 2140/4 D 0 18.0 220
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-1 Lyckans Marre Lyckans Marre   [s 3] 2140/4 B 2 19.9 72
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-7 G.K.Justus G.K.Justus   [h 3] 2140/3 D 0 19.0g 838
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-5 Axl Brown Axl Brown   [v 6] 2140/9 C 5 13.6 235
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-10 Sidskogs Tilli Sidskogs Tilli   [s 4] 2160/8 A 0 g 88
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 Horatio Horatio   [v 3] 2140/9 D str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/8 D 0 22.5g 594
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-1 Lyckans Marre Lyckans Marre   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 785
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-6 Lyckans Marre Lyckans Marre   [s 3] 2140/5 D 6 20.5g 449
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-6 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 3180/12 D 0 18.5 1156
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 Horatio Horatio   [v 3] 2140/1 C 4 17.9 535
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-5 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/5 D 5 19.0g 134
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-6 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 4] 2660/11 B 7 19.3 669
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-5 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/3 C 8 21.6g 504
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-2 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 6] 2160/12 C 0 17.3g 721
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2140/7 C 8 15.9 240
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Ediego Ediego   [v 5] 2640/7 A 2 16.8 57
2020-05-11 2020-05-11 Romme-1 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/5 C 0 g 870
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Meghan Trainor Meghan Trainor   [s 4] 2140/6 D 0 20.7 478
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 4] 2140/1 C 4 18.3 445
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2140/4 C 6 18.0 28
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/10 C 0 g 781
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-6 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 4] 2140/2 D 0 16.5 116
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-5 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 4] 2140/4 C 4 18.8 128
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-1 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2140/8 B 6 18.1 157
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2140/12 C 5 16.1 76
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-7 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 4] 2140/11 C 0 g 791
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Sidskogs Tilli Sidskogs Tilli   [s 4] 2140/3 C 6 37.4 887
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 3] 2140/5 C 0 g 494
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2140/5 B 7 20.3g 37
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-8 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2640/11 C str
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-1 G.K.Justus G.K.Justus   [h 3] 2140/1 C 6 20.5 317
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-3 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 4] 2140/1 C 3 20.6 104
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-9 Ediego Ediego   [v 5] 2640/2 D 0 16.9 452
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-4 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2160/11 D 0 19.3g 1063
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-1 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 4] 2140/2 C 7 22.2g 466
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2140/1 C 5 17.2 244
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2140/5 B 1 16.9 23
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-2 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2160/15 B 6 18.1 547
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-8 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 9] 2160/11 A str
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2140/3 D 6 16.8 957
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-2 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 4] 2140/7 D 0 20.5g 555
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 4] 2140/12 B 3 17.5 795
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Ediego Ediego   [v 5] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 9] 2140/3 B str
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-1 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2140/2 D 3 18.6 249
2020-01-21 2020-01-21 Gävle-5 Michelle J.F. Michelle J.F.   [s 6] 2160/10 D 7 18.9g 271
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-8 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 9] 2140/8 B 7 16.7 395
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-4 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 1640/9 B 0 16.8 1079
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 4] 2140/5 B 1 19.7 91
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-2 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 4] 2140/1 D 4 18.1 573
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-2 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 5] 1640/11 D 0 g 3072
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-7 Lyckans Loes Lyckans Loes   [s 3] 2140/9 D 3 15.2 1305
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-5 Axl Brown Axl Brown   [v 7] 2660/8 B 4 16.2 93
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-1 G.K.Brienne G.K.Brienne   [s 4] 2140/7 B 6 18.7 549
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-1 Lyckans Star Lyckans Star   [v 6] 2140/9 B 3 16.9 60
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-5 Ida K. Ida K.   [s 3] 2140/7 D str
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-2 Carrah Carrah   [s 3] 2140/3 B 5 16.1 238
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-1 G.K.Brienne G.K.Brienne   [s 4] 2140/5 C 4 18.2 528
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-9 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 7] 2640/7 C 0 g 362
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-9 G.A.Spencie G.A.Spencie   [s 3] 1660/5 C 7 16.7g 113
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1640/9 C 0 g 310
2021-11-04 2021-11-04 Romme-4 Vilja T.Y.C. Vilja T.Y.C.   [s 4] 2140/6 C 2 15.0 129
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-4 Carrah Carrah   [s 3] 2140/3 C 2 16.6 194
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-3 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1640/10 C 0 g 377
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-3 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 5] 2140/4 A 7 19.0 40
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-6 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1640/8 B 3 15.2 251
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-5 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 5] 2640/4 B 3 15.6 187
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-4 Casino Vendil Casino Vendil   [h 3] 2140/3 B 0 g 664
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-2 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2140/2 C 0 g 142
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-3 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/5 D 3 16.2 474
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-6 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1640/1 C 4 14.3 888
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-1 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/5 D 0 18.2g 541
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-5 Carracci Carracci   [s 5] 2160/13 B 0 21.1g 1958
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-4 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2160/10 B 3 16.8g 57
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-9 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2140/4 B 0 g 95
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/4 B 0 g 133
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-5 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 1640/2 C 0 15.7 341
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-4 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1660/6 C 6 19.3g 183
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-7 Carracci Carracci   [s 5] 2100/6 C 5 21.7 135
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-8 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/4 D 6 19.6g 111
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-10 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/2 A 2 16.0 27
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-5 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 1640/4 D 5 33.8 268
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/8 D 5 14.5 348
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-2 Carracci Carracci   [s 5] 2160/11 B 0 g 810
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-11 Fröken Fräken Fröken Fräken   [s 4] 2140/5 B 0 18.5g 88
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-7 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 2640/1 D 7 35.6 393
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-2 G.K.Krumelur G.K.Krumelur   [v 3] 2140/6 C str
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Carracci Carracci   [s 5] 2160/8 B 6 18.7 261
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-5 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/2 C str
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-3 G.K.Krumelur G.K.Krumelur   [v 3] 2140/5 D 0 20.2 883
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-2 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 2140/5 B 4 33.2 317
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-9 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 5] 1640/1 B 3 14.1 47
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-6 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2160/14 C 0 g 1076
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-4 Carracci Carracci   [s 5] 2140/4 D 0 18.7 1105
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-9 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 2160/9 B 3 34.5 243
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-2 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/6 D 0 g 1256
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-4 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 1640/2 D 5 14.6 1019
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-3 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/5 C 4 16.4 23
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-1 Carracci Carracci   [s 5] 2140/11 C 6 21.3 1215
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-10 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 1640/7 C 4 31.2 202
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-3 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 2140/2 D 5 33.1 750
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-6 Lyckans Rut Lyckans Rut   [s 4] 1660/6 C 0 40.1g 474
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-8 Carracci Carracci   [s 5] 2140/6 D 7 20.4g 495
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-1 Carracci Carracci   [s 5] 2140/1 D 5 20.9 206
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-3 Vilja T.Y.C. Vilja T.Y.C.   [s 4] 2160/9 A 1 16.6 95
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-2 Benito Rice Benito Rice   [h 3] 2140/6 D 0 g 268
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-5 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2140/14 D 0 g 621
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-9 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/10 C 6 16.6 46
2021-03-09 2021-03-09 Romme-5 Carrah Carrah   [s 3] 2160/10 B 4 17.2 198
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Janis Brown Janis Brown   [s 5] 2160/12 D 5 16.1 238
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-2 Horatio Horatio   [v 4] 2160/12 D 6 17.1 766
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/1 B 1 16.4 37
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-6 Axl Brown Axl Brown   [v 7] 2640/1 B 3 17.1 62
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-3 Cinzano Frontline Cinzano Frontline   [v 4] 2140/7 D 0 g 78
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-1 G.K.Justus G.K.Justus   [v 4] 2140/2 C 1 18.4 337
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-9 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 5] 2140/3 B 0 58
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4