V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


”Föreställningen är slut.Scenen står tom.På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel ..


Föreställningen är slut.
Scenen står tom.
På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel på de svenska travbanorna.
I en högst värdig avskedsshow på Rommetravet tackade Järvsöfaks för sig.

Belysningen runt banan var släckt. På storbildsskärmen vevades bilder från hans största segrar. I högtalarna ljöd Europes slagdänga "The Final Countdown". Publiken stod tryckta vid staketet längs hela upploppet, runt vinnarcirkeln i sju- åtta led.
Då tändes en spotlight upp pekandes mot stallinfarten och fångade upp hästen som skulle tävla med vojlocknummer 200. Sedan följde stående ovationer då Järvsöfaks defilerade mot publikhavet i ensamt majestät.
En stund såg till och med huvudrollsinnehavaren själv förbluffad ut över uppståndelsen och gjorde en liten ansats att omedelbart kliva in i den julutsmyckade vinnarcirkeln.
Men det skulle förstås tävlas först och där levererade Järvsöfaks som vanligt en felfri föreställning.

Travsportens Stenmark
Istället för ett traditionellt referat av loppet så bjöd Bo Rydgren i högtalarna in publiken att delta i ett fyrfaldigt leve då kallblodskungen äntrade upploppet i överlägsen ledning.
När sedan hyllningarna startade på allvar i vinnarcirkeln med tv-kameror och fotoblixtar blev till och med normalt genomcoole Järvsöfaks lite uppspelt. Kanske förstod att det var sista gången han fick en lagerkrans runt sin hals. Bland dem som uppvaktade Sveriges förmodligen mest folkkäre travhäst genom tiderna fanns ATG:s vd Remy Nilson.
- Det är det största vi har varit om på väldigt länge. Jag vill kalla Järvsöfaks för travsportens Ingemar Stenmark. Han har vunnit 48 V75-lopp, det kommer ingen annan någonsin att göra. Men det är inte det stora, det stora är att han gått hem genom folklagren och breddat sporten uti hela landet, sade Nilson som också berättade att Järvsöfaks nu blir travsportens officielle ambassadör.
En annan sak som bevisar vilken ikon Järvsöfaks blivit är att förslag inkommit om att han ska få en väg eller torg uppkallat efter sig i sin hemstad Hudiksvall.
Om så blir fallet kanske tränaren, ägaren och uppfödaren Jan-Olov Persson flyttar dit en vacker dag. Denne, som var tårögd då Järvsöfaks nådde drömgränsen 200 segrar, tog detta avslut med lite mer fattning och förklarade också vad hästen sysslade med då han var på väg in i vinnarcirkeln innan loppet.
- Han skyggade lite när han fick se sin egen skugga strålkastarljuset. Han funderade väl på om det dykt upp en ny matadorhäst, skrockade Persson.

Populär hos stora och små
Men en häst som Järvsöfaks lär vi inte få se på länge, kanske aldrig mer.
15-åringen avslutade på måndagskvällen en karriär utan motstycke inom svensk travsport.
När han klockan 21.17, en dryg halvtimme efter målgång, lämnade banan för allra sista gången visade termometern minus 15 grader.
I publikleden var det rörelse för att hålla värmen. Men kvar stod de, huvuddelen av de drygt 3 000 människor som vallfärdat till Rommetravet denna historiska decemberkväll. Allt från mannen som andäktigt sade till sin fru "tänk att vi står här och får se på världens bästa häst" till den treåriga flickan i rosa mössa och en Järvsöfaks t-shirt som räckte nästan ända ner till marken.
Kvar för att en allra sista gång få hylla sin hjälte."

Robin Johansson, Kanal 75


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.- Vi köpte hästen via en kontakt frå..


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.
- Vi köpte hästen via en kontakt från Ken Ecce och kort därefter såldes hon till nya ägare hos mig och blev därmed kvar i stallet. Sedan dess har det gått riktigt bra, berättar Lönn.
Mission Beach har verkligen funnit sig tillrätta i sin nya miljö i Rengsjö och tränaren ser positivt på lördagens start.
- Vi hade tur och fick ett bra läge igen samtidigt som den korta distansen inte ska vara något minus.
- Hon är visserligen så pass långstegad att hon haft svårt att öppna snabbt från spår en bit in på vingen, men 1 609 meter istället för 1 640 är ett klart plus ur den aspekten och jag tror att hon kommer kliva iväg ordentligt.
- Jag har hört att det står några snabba utvändigt, men har inte hunnit titta närmare på detta. Allt jag vet är att jag gärna ser henne i ledningen där hon trivs väldigt bra, funderar Thomas.

"Ska inte tävla i enklare gäng"
Mission Beach kommer närmast från en spetsseger i Östersund där hon utmanades av Check Me den sista biten, men enligt Lönn var det gott om kräm kvar i linorna vilket också var synintrycket.
- Hon är en häst som aldrig gör mer än det som krävs och när den smygkörda hästen utmanade till slut senast sträckte hon på sig. Det fanns alltså kräm kvar över linjen och segern blev behaglig, konstaterar Thomas.
Att växla upp och tävla på V75® brukar göra att de flesta drar öronen åt sig en aning, men för Mission Beach, Magnus A Djuse och Thomas Lönn är inställningen i princip den motsatta.
- Magnus sa efter loppet senast att hon inte ska tävla i enklare gäng – då skärper hon liksom inte till sig. Vid två tillfällen i Östersund bröt hon ut nästan ett spår i ledningen och hon har svårt att fokusera när hon inte har häst i närheten utvändigt.
- Att det är tuffare emot på V75 behöver därmed inte vara något minus. Då lär hon få sparring på utsidan hela vägen förutsatt att hon kommer till ledningen och det är gynnsamt för henne, berättar Bollnästränaren.

"Fördel kontra övriga"
Det är ett ungdomslopp som bjuds i V75-2 på lördag det finns en väldigt intressant aspekt i detta. Mission Beach är den enda häst i fältet som körts av lördagens kusk Magnus A Djuse i någon av sina fem senaste starter.
- Det är ju ruggigt tacksamt att vi kan få Magnus som kusk i ett lopp som detta. Han är samspelt med hästen och här har vi en fördel kontra övriga.
- Mission Beach är färsk i Klass I varför denna proposition var något mer gynnsam – både ur ett kusk- och penningperspektiv, konstaterar Lönn.
Oavsett resultat på lördag är tränaren själv inne på att det finns mycket kvar i Mission Beach för framtiden.
- Detta är en märr som håller bra kaliber och fortfarande har mycket utveckling kvar i kroppen.
- Hon har varit lite av en halvförbrytare med lite egna idéer, men jag tycker definitivt att hon har stabiliserats. Dock har hon en del som kan vässas till fortfarande – inte minst vad gäller utrustningen.
Mission Beach har visserligen fått en hybridvagn istället för en vanlig dito på sig i de två senaste starterna, men i övrigt går hon väldigt basic utrustad.
- Hon tävlar med skor runt om, öppet huvudlag samt fast huva, men vi har förhoppningar kring att kunna vässa till vissa bitar framöver – inte minst vad gäller huvudlaget.
- Jag tror att ett norskt huvudlag kan ge bra effekt på henne och var faktiskt nära att prova det här hemma för några månader sedan i ett jobb. Jag kände dock redan i stallgången att vi biter oss där bak om vi testar så det får vänta.
- Hon har en tendens att bara springa förbi hästarna närmast runt omkring henne när hon tävlar bakifrån, sedan nöjer hon sig med det. Mot bakgrund av detta hade ett såväl ett nytt huvudlag som ryckhuva varit spännande att testa, men vi sparar det tills vi känner att det är nödvändigt, avslutar Thomas Lönn innan han beger sig in i stallet igen för att sko om sitt vapen på V75 inför lördagen.

Robin Malmgren, Kanal 75


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittad..


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittade även små problem men ryggkotor som man fixat.
Enligt den norska facktidningen siktar tränaren Frode Hamre på Axel Jensens Minneslöp hemma på Bjerke 14 november och sedan förhoppningsvis Criterium Continental i Paris 27 december.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning..


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.
Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning på bland annat Hemnet – prislappen 70 miljoner kronor.
Julmyra Horse Center ligger i Heby kommun, nordost om Morgongåva.
På anläggningen tränas i dag hundratals hästar och bland andra travtränarna Reijo Liljendahl, Katja Melkko, Jasmine Ising, Dennis Palmqvist, Daniel Parling, Björn Röcklinger och Petter Lundberg har versamhet på Julmyra.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 6] 2160/11 3 17.3 101
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/7 5 17.1 223
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 7] 2160/15 0 18.5 670
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 7 17.5 72
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/9 0 g 25
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 7] 1640/5 5 28.7 370
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-7 Abborren Abborren   [s 7] 2160/6 2 15.9 78
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 1640/4 0 g 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 1640/10 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/5 0 g 228
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 2140/11 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 5] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-5 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/4 0 g 31
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 3] 2140/6 0 g 391
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 9] 2140/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Persos Express Persos Express   [v 7] 2640/3 3 17.5 91
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2160/10 5 18.4 298
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2160/13 6 19.3 613
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 0 17.0 570
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2160/11 6 31.9g 752
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2640/1 0 28.6 1017
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 4] 2160/15 4 16.7 58
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 2140/6 6 35.3 244
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 4] 2140/3 1 18.0 25
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/10 0 19.5g 1094
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/6 0 14.6 234
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2160/11 8 17.2 68
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2640/5 1 15.9 15
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2140/10 2 16.8g 87
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 3] 2160/9 0 g 159
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Stark Stark   [v 7] 1660/11 0 29.5 118
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 5] 2140/2 8 34.2g 411
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2160/11 2 17.5 202
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/7 4 16.7 80
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Creditj Creditj   [v 8] 1640/9 0 18.2 502
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Eminence Boko Eminence Boko   [v 4] 2140/10 0 g 253
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/1 3 36.6 114
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2160/7 0 g 137
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-3 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 5] 2140/10 4 17.8 68
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2640/4 6 17.0 160
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 1640/6 0 33.9 231
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2160/11 0 32.3 719
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Trolldona Trolldona   [s 8] 2140/3 0 30.3 1918
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Racer Rose Racer Rose   [s 6] 2640/5 0 19.2 568
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/10 0 21.3 286
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 2140/5 5 16.6 145
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 1640/2 2 17.3 65
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2140/8 6 27.5 517
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 l'Amiral Courbet l'Amiral Courbet   [v 10] 1640/1 0 15.6 132
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2660/14 0 17.3 73
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/8 str
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 1640/3 4 13.6 313
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/4 4 19.4 114
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/5 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/5 0 19.3 404
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2160/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 1640/6 3 15.8 252
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Troll Viktor Troll Viktor   [v 10] 2160/4 0 30.2g 525
2015-11-27 2015-11-27 Romme-5 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/7 0 15.7 92
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2640/10 6 18.8 279
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Daga Daga   [s 4] 2140/7 0 g 137
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-4 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 1660/13 8 14.7 88
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Erica Erica   [s 5] 2140/5 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2140/8 7 29.9 444
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2660/8 5 17.9 133
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2160/7 8 33.7g 331
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 7] 2160/9 4 17.6 564
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 3140/13 0 17.0 321
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Palladio Palladio   [v 6] 1640/4 8 16.0 710
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/6 2 33.9 22
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 4 17.9 95
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 4] 2140/11 str
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2140/8 0 15.0 572
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/4 2 12.7 153
2015-11-19 2015-11-19 Romme-1 Leif Leif   [v 5] 2640/7 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 5] 2680/11 7 30.3g 67
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/11 0 15.8 398
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-8 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 2140/4 5 15.7 117
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2160/12 0 20.7g 255
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/3 0 g 598
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-3 Evident Ås Evident Ås   [s 5] 2140/8 0 18.5 109
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 8] 2160/9 0 32.0 432
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2140/15 6 18.7g 459
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 I Love Champagne I Love Champagne   [s 5] 2140/4 2 16.5 95
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 5] 1680/13 0 g 132
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 5] 2160/13 0 21.0 565
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 7] 2140/4 3 15.1 307
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/12 5 16.8 673
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 7] 2140/5 0 g 689
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 3] 2140/12 0 g 380
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-10 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 2140/10 0 14.1 310
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-9 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 0 16.0 652
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 1640/11 6 12.4 2882
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/3 6 13.0 410
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/11 0 17.3 29
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/1 0 g 105
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/9 0 24.3 282
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 4] 2140/12 6 20.8 539
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2640/2 0 g 67
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/2 1 17.7 16
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Dolce Doc Dolce Doc   [s 3] 2140/4 7 20.5 500
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 2640/6 4 17.0 457
2015-11-06 2015-11-06 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 3 16.3 399
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 2640/9 1 15.8 200
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/3 1 15.6 25
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-8 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2160/13 str
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Aiva Aiva   [s 8] 2160/9 8 33.2g 620
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-2 Tyko Marje Tyko Marje   [h 7] 3160/5 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/10 5 15.8 402
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-4 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2140/1 6 16.6 61
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-12 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 4] 2140/7 0 20.8 73
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/1 7 34.8 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/6 2 13.9 365
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-5 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1609/3 1 12.3 26
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/6 4 19.6 170
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Mokakse Mokakse   [v 3] 2160/12 0 36.5g 478
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 1640/11 7 14.5 174
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Imset Imset   [h 6] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/6 0 13.4 318
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2140/1 2 31.4 136
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/1 7 17.5 1008
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 4] 2140/11 0 14.6 527
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-6 First Honey Ridge First Honey Ridge   [s 3] 2140/10 0 4671
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 2660/8 7 28.0 211
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Kong Henry Kong Henry   [v 4] 2140/1 7 29.2 349
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/2 4 34.4 123
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Whinny Whinny   [s 7] 1640/1 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2140/9 3 19.6 297
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-5 Felix Tabac Felix Tabac   [h 4] 2160/4 1 32.3 58
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/13 5 16.8 61
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1640/12 4 13.1 326
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 5] 2140/3 4 17.2 87
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Sparkler Sparkler   [v 6] 2160/13 0 17.9 166
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2640/5 5 14.7g 20
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Flisa Flisa   [s 7] 2140/14 0 29.2 534
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 Larry Boy Larry Boy   [v 4] 2640/4 0 17.9g 103
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 3] 2140/10 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 7 17.5 289
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 6 15.5 162
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Sippson Sippson   [v 3] 2160/10 2 31.4 660
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Aalto Aalto   [h 5] 1640/4 0 14.1 89
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2140/12 0 14.3 758
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/6 1 14.6 22
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-4 Marion Xante Marion Xante   [s 5] 2140/2 3 15.6 59
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Mokakse Mokakse   [v 3] 1660/5 5 35.1 97
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 5] 1640/7 2 14.6 21
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Cinas Fire Cinas Fire   [v 7] 2660/8 5 16.6 68
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 7] 2640/2 0 574
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/4 0 15.5 1038
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/3 3 17.3g 13
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2140/3 0 25.6 737
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-4 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2140/12 0 15.0 181
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/4 0 25.3g 149
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 6] 2140/14 0 15.6 1128
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Bella Toscana Bella Toscana   [s 7] 1640/7 7 14.2 488
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Zilence Zilence   [s 3] 2140/3 0 19.6 23
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Eklas Superior Eklas Superior   [v 8] 1640/4 5 13.5 198
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 6] 2640/5 6 17.4 306
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 4] 2140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2140/11 8 16.4 796
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 4] 2140/9 3 33.8 56
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2160/15 5 17.5 89
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2140/2 1 12.9g 15
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/3 2 24.8 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-2 Barbouze Lascaux Barbouze Lascaux   [s 4] 2160/14 0 18.4 167
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 1640/5 2 31.6 153
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Magica Strawpond Magica Strawpond   [s 7] 2140/6 0 18.1 186
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Jewel Princess Jewel Princess   [s 7] 1640/6 0 g 549
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2160/7 4 15.7 114
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 5] 1640/9 5 13.2 440
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/12 8 17.3g 311
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2160/14 0 17.2 2002
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 1640/1 str
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Vinnella Vinnella   [s 10] 2140/6 0 33.8 570
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Krut Knut Krut Knut   [v 3] 2140/8 7 18.9 64
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2140/3 3 18.3 69
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Flisa Flisa   [s 7] 1640/8 2 27.0 214
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/1 5 14.9 36
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 2160/11 4 15.4 204
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-8 Razor Kronos Razor Kronos   [v 5] 2640/5 1 15.2 41
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-5 April Sisu April Sisu   [s 4] 1640/1 0 17.2g 189
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-3 Amelia Robric Amelia Robric   [s 6] 2140/5 0 28.8g 315
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/2 1 15.6 59
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/8 3 17.9g 329
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/12 5 15.7 183
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/5 2 14.7 50
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/3 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Ada Ada   [s 5] 2160/8 5 16.3 246
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 6 13.6 747
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 8] 1660/10 3 26.0 187
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-3 Carmensac Carmensac   [s 3] 2140/1 0 18.7g 167
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Famous Light Famous Light   [v 5] 2140/1 0 g 25
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Maggen Maggen   [v 8] 2140/3 2 31.5 217
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 4] 1640/9 2 14.8 178
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/4 3 16.4 173
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2660/9 3 15.8 302
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 1640/7 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 1640/3 C 0 g 124
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/11 B 0 22
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Serena Star Serena Star   [s 6] 2140/5 D 0 18.9g 140
2016-12-22 2016-12-22 Romme-9 Tina Gel Tina Gel   [s 3] 2140/1 D 0 g 307
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2640/4 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 A 1 15.1 19
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 A 3 16.8 84
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2640/3 C 3 16.7g 58
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/4 C 4 16.7 246
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2640/2 D str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Number One Face Number One Face   [v 6] 2660/8 A 1 17.3 91
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Savanna Star Savanna Star   [s 3] 2140/1 D 0 g 48
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/1 C 1 16.7 27
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Soprano Soprano   [v 5] 1640/8 C 6 16.2 60
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Island Two Island Two   [s 6] 2160/6 D 0 737
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/10 A 0 18.5 155
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2140/8 D 4 19.6 625
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 D 0 16.5 802
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2140/5 C 0 19.0 536
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B 1 14.3 13
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 The Big Kahuna The Big Kahuna   [v 4] 2640/1 D 0 262
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Pyvi Pyvi   [s 3] 2160/3 D 8 33.3g 547
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Björkbacka Jenta Björkbacka Jenta   [s 3] 2140/5 B 1 36.3 27
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/4 A 0 g 92
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 4] 2140/14 C 0 16.3 426
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/5 D 3 15.3 383
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/8 C 2 18.5 588
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/14 A 1 16.9 69
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/3 C str
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Seismic Seismic   [v 5] 2140/8 B 8 18.3 87
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 1640/6 D 4 18.2g 420
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2660/7 A 4 18.8g 193
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D 0 19.1 1032
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-10 Miss Mayday Miss Mayday   [s 6] 1609/10 D str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2100/6 A 4 15.4 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 3140/14 C 0 17.0 120
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 3] 2140/7 D 0 26.2g 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Soprano Soprano   [v 5] 2640/5 C 6 19.7 169
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 D 2 18.0 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Little Magic Little Magic   [v 8] 2140/11 C 0 g 374
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 6] 2140/4 D 0 g 75
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/9 B 1 14.0 27
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 B 1 15.2 63
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2140/2 C 0 17.4 465
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Sedin Sedin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6 369
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/8 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/1 C 2 19.9 26
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2160/11 B 6 20.9 75
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/7 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/1 D str
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2160/13 A 5 16.6 470
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Seismic Seismic   [v 5] 2140/6 B 0 g 36
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/12 D 0 16.4 1228
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2160/9 B 0 40
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 1640/1 C 6 15.0g 59
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 7] 2160/8 C 6 19.6 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/5 B 6 18.5 21
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2140/4 D 1 19.7 351
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/2 A 2 20.5 153
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/7 D 0 17.3 301
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2160/14 C 0 18.4 787
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/8 C 2 14.7 52
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2160/7 C str
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/5 B 5 30.8 50
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/4 C 7 15.6 44
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/3 D 0 g 357
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 C 4 16.7 346
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/12 B 6 15.2 279
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 8 16.9 771
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 D 6 32.4 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 8] 2160/10 A 8 32.6 84
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/5 B 2 16.5 39
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/12 B 5 17.3 182
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/4 C 4 14.4 53
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 1640/12 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Erica Erica   [s 6] 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/13 B 3 31.7 83
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 1640/8 B 5 14.9 208
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/4 D 5 26.6 337
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Loveitis Loveitis   [s 5] 2640/5 D 0 g 222
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/3 C 0 15.2 256
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 0 18.4g 663
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/7 A 6 20.0 46
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Holding Position Holding Position   [s 5] 2160/14 D 7 16.3 981
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/12 C 4 16.5 94
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/10 C 6 18.5 175
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Farbaute Farbaute   [v 5] 1640/1 B 3 16.2 29
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/5 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 C 6 15.2g 21
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 C 6 32.2 183
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Sippson Sippson   [v 4] 2180/13 C 7 30.9 93
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Erica Erica   [s 6] 2160/8 B 0 g 118
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Galatea Galatea   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2660/2 D 0 g 170
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 5 15.4 80
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/6 C 0 35.4g 54
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 27
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Coktail Axe Coktail Axe   [v 8] 2160/7 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 B 5 17.4g 48
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2160/15 A 8 19.4 222
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2140/5 C 0 25.4g 224
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2640/4 D 5 19.3 776
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2160/5 B 1 17.5 46
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/1 C 1 20.4 52
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/11 A 4 16.5 145
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 B 4 16.4g 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/6 D 0 18.2 455
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/10 D str
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/12 A 0 13.3 145
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 3140/8 D 0 17.7 107
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/4 D 0 18.9 275
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/5 C 6 18.2 73
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 L.K. L.K.   [v 7] 2160/11 D 0 16.3 500
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/9 C 4 16.1 62
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 139
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2650/8 D 3 15.8 274
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/10 C 6 16.0 464
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/2 C 2 17.4 283
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Ybergue Ybergue   [s 5] 2140/12 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/2 D 0 20.1g 57
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/3 C 0 12.8g 51
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2160/13 D 0 28.1 1093
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2140/11 C 5 15.0 417
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/7 C 6 30.7 237
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/2 D 0 19.4 501
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/9 C 8 16.0 773
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/2 C 7 18.2 152
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Louie Louie Louie Louie   [v 9] 2640/2 D 0 18.6 481
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 4] 2160/5 C 4 18.4 94
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/3 D 0 17.6 465
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/6 C 1 13.2 53
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/7 D 4 32.7 210
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/7 D 0 18.6 375
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/12 B 4 18.0 141
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/11 D str
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Tiger Williams Tiger Williams   [v 4] 2640/4 C 8 17.3g 56
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2140/15 B 8 16.9 513
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/5 D 0 31.5 503
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/8 B 0 19.3 166
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Carlos Memory Carlos Memory   [s 5] 2140/3 D 0 21.9 80
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 1640/5 D 0 35.9g 172
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 3] 2140/3 C 1 16.9 62
2016-09-02 2016-09-02 Romme-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/3 A 6 17.0 63
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 C 0 17.0 297
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/6 C 4 15.5 45
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/12 D 0 14.1 551
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/8 C 8 15.9g 548
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 5 24.5g 172
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/7 C 0 g 37
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 C 6 18.1 76
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/11 B 3 18.0 46
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2640/3 B 2 16.6 94
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/1 C 1 17.5 103
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Bellis Bellis   [s 3] 2160/10 A str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/7 A 0 16.3g 39
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-2 Kick Madrik Kick Madrik   [s 5] 2140/2 C 0 14.5 35
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/8 C 6 14.0 97
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2640/12 B str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/3 D 4 13.7 66
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/10 A 1 13.9 62
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/6 D 4 15.5 686
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/1 D 8 15.1 437
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Love Lyjam Love Lyjam   [v 7] 1640/3 D 0 12.7 185
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Erica Erica   [s 6] 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/12 D 0 16.4 956
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Galene Galene   [s 3] 2100/8 D 0 20.9 794
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/8 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/10 C 7 21.0g 651
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 3] 2140/6 D 7 19.5 445
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2180/11 D 0 35.4 484
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 3] 2140/2 D 1 18.2 233
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Lome Lett Lome Lett   [v 8] 1640/4 D 6 27.9 96
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 6] 2640/3 A 1 15.9 32
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/9 D 3 14.9 708
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 1 24
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2660/9 A 2 15.4 41
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Julia Julia   [s 3] 2140/8 D 0 19.8 496
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2140/2 D 6 33.2 261
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 A 3 14.3 26
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Erica Erica   [s 6] 1640/1 D 0 g 307
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2140/9 D 0 19.4 329
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 5] 2160/14 C 0 17.2 349
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 0 26.9 681
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Ola Montana Ola Montana   [v 4] 2140/2 C 3 15.9 57
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/5 C 1 15.0 72
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/4 D 0 34.8g 519
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-5 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/11 B 4 17.2 49
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2160/9 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/5 D 4 37.6g 162
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 1660/12 D 0 31.9 751
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/4 D 0 17.3g 124
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/2 C 0 g 180
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/5 B 4 16.7 79
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/7 D 0 29.9g 477
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2140/7 D 0 15.6 507
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Erica Erica   [s 6] 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 82
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 B 0 14.4 158
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/6 C 1 16.5 162
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/3 B 1 12.4 26
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2180/3 D 6 16.8 227
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 1609/2 A 0 15.0 154
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2160/8 C 8 19.7 411
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/8 A 2 16.7 34
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/9 B 4 15.0 123
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/11 C 2 12.6 109
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Sippson Sippson   [v 4] 2160/6 D 0 g 603
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 B 0 25.4g 83
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-8 Mayhem Mayhem   [v 4] 2640/10 B str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/15 C 0 30.6g 212
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 1640/5 C 0 31.4g 53
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2140/5 B 1 32.9 139
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Erica Erica   [s 6] 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2680/15 D 0 14.6 782
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/10 D 0 14.5 1215
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/2 D 0 17.4 1351
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/11 C 0 16.3 732
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Bellis Bellis   [s 3] 2160/8 B 7 16.3 230
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 A 0 14.9 72
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 C 0 18.1g 44
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/2 D 4 30.3 492
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2160/11 B 0 19.2 122
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/9 D 0 14.5 130
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1660/9 C 0 29.8g 273
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Orrskruttan Orrskruttan   [s 3] 2160/8 D str
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sippson Sippson   [v 4] 1640/11 B 6 29.6 277
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/12 B 0 g 66
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 1640/1 D 6 13.7 66
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 1640/11 A 6 16.7 59
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/12 D 6 25.7 947
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 1640/4 D 5 30.3g 418
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Felix Tabac Felix Tabac   [h 5] 2160/10 C 0 g 1120
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/12 C 0 17.2 794
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2640/9 B 0 16.9g 83
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Masse Palema Masse Palema   [v 8] 2100/8 D str
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2100/11 A 0 22.1 19
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 8] 2120/11 C 0 37.3 197
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 1660/9 C 4 13.4 454
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 8] 2640/12 D 0 g 456
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2160/15 C str
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Seismic Seismic   [v 5] 2140/10 B 2 16.4 70
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Subaru Zoot Subaru Zoot   [v 10] 1640/8 D 8 14.3 990
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/3 B 4 32.0g 83
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 1640/8 B 1 13.8 251
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/2 D 0 21.0g 351
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 7 29.3g 84
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 4 16.8 149
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2640/1 D 3 15.2 97
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/12 C 0 g 56
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Sonett Mobac Sonett Mobac   [s 10] 2180/14 C 0 26.7 900
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2160/9 A 1 15.3g 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2640/7 C 0 16.7 866
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Bellis Bellis   [s 3] 2160/9 C 2 15.6 169
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Sunbop Sunbop   [s 4] 1640/11 D 0 14.6 254
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/2 D str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/9 C 4 12.9 124
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/3 B 0 g 440
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 3180/12 C 0 g 656
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Trolldona Trolldona   [s 9] 2640/3 C 0 30.5 267
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Lönshults Zmilla Lönshults Zmilla   [s 3] 2140/7 D 8 19.6 382
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/3 D 0 18.3 198
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Demolition Man Demolition Man   [v 6] 2140/3 D 8 22.3 411
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/1 D 0 g 721
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 A 0 16.3 222
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2140/5 D 0 15.4 621
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 53
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/11 B 0 16.1 170
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/8 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/10 B 1 33.0 59
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/13 B 3 15.2 195
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 206
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/11 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/15 A 7 29.4 75
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 A 4 14.0 51
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/4 D 0 28.7 467
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/14 A 0 17.5g 97
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Mill York Mill York   [v 3] 2140/7 C 2 17.9 59
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 B 4 13.8 46
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Simon Zoot Simon Zoot   [v 8] 2640/3 D 6 20.0 34
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/4 C 4 30.8g 70
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/11 B 0 37.9g 141
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/12 D 2 15.3 65
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/8 D 0 25.5 360
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Maggen Maggen   [v 9] 2180/15 C 0 31.2 450
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 C 0 18.9 410
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2180/10 C 0 14.3 168
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 1640/4 A 2 16.6 37
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/9 D 3 30.9 399
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/12 C str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/11 A 1 16.7 20
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2160/8 D 0 30.7g 218
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/10 D 0 13.3 1273
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 8] 2140/2 D 7 18.5 257
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/2 C 0 13.2 52
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2180/14 A 0 16.6 258
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-4 Alvina Rich Alvina Rich   [s 8] 2640/11 D 0 18.9 939
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/2 D 8 37.7g 274
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/2 D 0 20.3g 200
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2660/12 C 2 16.0 262
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/12 B str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2160/10 B 3 16.5g 157
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/14 C 0 30.1 506
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Call My Name Call My Name   [v 4] 2140/6 D 8 18.7 192
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/12 A 7 16.9 179
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2160/13 C 0 g 68
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 D 8 15.8 159
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/4 D 0 g 345
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-9 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 C 0 g 396
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 C 0 g 132
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/7 C 0 15.6 166
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/6 D 2 14.7 330
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/4 B 1 16.9 61
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Sundsätters Loke Sundsätters Loke   [v 4] 2160/8 D 0 44.2g 359
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 328
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2140/2 A 1 14.7 20
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 339
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/6 A 0 34.1g 27
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Cash Queen Indika Cash Queen Indika   [s 4] 2140/2 C 6 17.9 100
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/8 B 0 16.8 45
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 787
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 2160/9 D 0 23.0g 143
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 2140/6 B 0 g 333
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2160/5 C 5 28.5 217
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/4 B 0 g 286
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/3 D 4 31.3 1000
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/4 B 1 14.8 22
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/5 C 3 13.9 119
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 3140/3 C 0 16.4 777
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 1640/2 D 0 24.0 1567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2650/10 A 0 g 35
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2148/4 C 5 17.0 18
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Super Benny Super Benny   [v 5] 2660/14 D 6 15.9 738
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2100/10 C 0 13.3 183
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/12 D 0 14.3 333
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/2 D 0 16.2 453
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2660/5 B 3 15.9 168
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 1660/8 C 2 17.3 133
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 4] 1640/2 C 6 33.7 74
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/12 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 6] 2660/13 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/12 D 6 19.1g 351
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/2 B 8 18.5 88
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/11 C 2 17.1 374
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 0 30.0g 517
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2180/9 B 5 26.9 199
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 1640/11 D 0 g 702
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/8 C 7 16.8 80
2016-04-26 2016-04-26 Romme-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 3 18.1 153
2016-04-26 2016-04-26 Romme-9 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/1 D 5 38.8g 36
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2160/13 C 6 17.4 666
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 3 27.8 142
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/13 D 0 15.8 455
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 24
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2660/5 D 5 16.9 175
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/9 C 5 16.5 195
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Flisa Flisa   [s 8] 2180/11 C 8 28.5 185
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/7 B 2 15.7 58
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-5 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/1 D 0 15.8 469
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/7 D 0 g 526
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/8 C 0 27.0g 109
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 3140/10 B 3 18.2 320
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2640/3 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/1 C 1 18.2 21
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Erica Erica   [s 6] 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/2 D 0 g 411
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/14 A 5 17.6 70
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/8 C 2 16.6 211
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Troll Borken Troll Borken   [v 5] 2180/14 C str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/2 D 4 18.2 436
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2140/3 D 4 16.0 392
2016-04-16 2016-04-16 Romme-4 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 1660/14 D 6 28.7 884
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-7 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2100/7 C 5 15.6 490
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/3 D 0 18.6g 1291
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-8 Berlioz Berlioz   [h 4] 2140/9 D 0 16.4 928
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 D 5 14.2 971
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 20
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/14 C 7 27.9 368
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2640/6 D 0 18.7 688
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 2140/2 D 6 33.4 616
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2160/9 C 0 15.4 424
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/12 B 7 29.7g 217
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2140/6 B 7 27.6 620
2016-04-07 2016-04-07 Romme-9 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/2 B 2 17.1 51
2016-04-07 2016-04-07 Romme-3 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/1 B 2 15.2 37
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/6 A 5 14.1 29
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2160/5 D 0 25.1 1118
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 2140/3 C 7 15.8 190
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/14 C 5 18.1 200
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2160/7 C 5 16.2 135
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/9 D 5 17.1 219
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 10] 2140/3 D 6 15.0 1286
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2640/7 C 7 17.3 189
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 5] 2140/2 D 7 19.0 276
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Augusta Augusta   [s 6] 2160/11 A 3 15.5 30
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/1 B 3 16.0 40
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/3 B 2 17.5 51
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/4 D 7 19.8 212
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/15 B 5 36.3 141
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/1 B 2 25.5 203
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/9 C 6 20.9 832
2016-03-27 2016-03-27 Romme-12 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2160/8 D 0 g 521
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 8] 2160/11 D 6 30.0 1023
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-9 Polansky Bi Polansky Bi   [v 7] 2140/11 D 0 15.2 1014
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 B.Dollar B.Dollar   [h 4] 1640/1 D 5 14.6 50
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/2 C 0 38.2g 190
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/14 B 8 17.8 534
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 3160/3 C 0 17.2 339
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 B 0 16.1 62
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Myrsjös Trollpacka Myrsjös Trollpacka   [s 6] 2180/14 B 0 31.0 586
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Meseret Meseret   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 90
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-9 Pinyata Gel