V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatsern..


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatserna under 2019.  
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod. Kungen själv - den niofaldige miljonären Månprinsen A.M. - är inte en av dem.
Hästen skadade sig i ett jobb inför Elitkampen på Solvalla i maj och har inte startat sedan dess. Träningsrundorna har dock varit många.
- Det var en lindrig sak han fick där i maj och han repade sig snabbt. Han är helt återställd och det finns inte tillstymmelse till något fel. Det känns ingen skillnad mot förut när man sitter bakom honom och vi jobbar för att komma igen, säger Gunnar Melander.
Månprinsen A.M. hade nio raka segrar bakom sig när han ströks från Elitkampen. Den nu trettonårige hingsten hade dragit på sig en lindrigare gaffelbandsskada.
- Han hade en liten känning vänster bak som vi förstås tagit på stort allvar. Ett gaffelband är en sena och det blev en lite sträckning på den strax ovanför kotan. Det gav med sig ganska snabbt och han har tränas i stort sett hela tiden med lugnare konvalescensträning i början då. Vi har kört tre dagar i veckan hela tiden, säger Gunnar Melander.
Han är särskilt nöjd med det senaste jobbet, fredagens.
- Månprinsen gick ett tuffare jobb i dag och kändes jättefin och hämtade sig jättefort.

Comeback i slutet av mars?
13-åringen har kunnat betraktas som återställd sedan flera månader och förberetts för säsongen 2020. En säsong som inte kommer att innehålla någon start i kallblodens elitlopp, Elitkampen.
- Vi satsar på ett lite lugnare år och det blir ingen start på Solvalla i maj. Annars var han ju fantastisk innan skadan och lekte ju i princip med de andra. Vi hoppas på ännu en fin säsong och det kan hända att han startar igen i slutet av mars eller början av april. Jag har inte sett några propositioner än för mars men runt den tiden, runt vårdagjämningen, brukar vi ju säga att vi kör igång, säger Gunnar Melander.

Kvartett i kalla
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod i Sverige 2019. De nominerade är Björs Frej (tränare Annelie Lagergren), B.W.Rune (tränare Jan-Olov Persson), Bäcklös Uriel (tränare Nicklas Blom) och Guli Anna (tränare Stefan Johansson).
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerar och utser vinnarna i elva kategorier. När det kommer till Årets Häst får svenska folket vara med och rösta.
Kandidaterna till titeln Årets Häst: Activated (tränare Fredrik Wallin), Attraversiamo (tränare Svante Båth), Propulsion (tränare Daniel Redén) och Readly Express (tränare Timo Nurmos).

Mikael Wikner, Kanal 75


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 6] 2160/11 3 17.3 101
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/7 5 17.1 223
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 7] 2160/15 0 18.5 670
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 7 17.5 72
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/9 0 g 25
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 7] 1640/5 5 28.7 370
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 1640/4 0 g 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 1640/10 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/5 0 g 228
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 2140/11 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-7 Abborren Abborren   [s 7] 2160/6 2 15.9 78
2015-12-21 2015-12-21 Romme-5 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/4 0 g 31
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 3] 2140/6 0 g 391
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 9] 2140/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Persos Express Persos Express   [v 7] 2640/3 3 17.5 91
2015-12-21 2015-12-21 Romme-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 5] 1640/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2160/10 5 18.4 298
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2160/13 6 19.3 613
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 0 17.0 570
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2160/11 6 31.9g 752
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 4] 2140/3 1 18.0 25
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2640/1 0 28.6 1017
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 4] 2160/15 4 16.7 58
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 2140/6 6 35.3 244
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/10 0 19.5g 1094
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/6 0 14.6 234
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2160/11 8 17.2 68
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2640/5 1 15.9 15
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2140/10 2 16.8g 87
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2160/11 2 17.5 202
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/7 4 16.7 80
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 3] 2160/9 0 g 159
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Stark Stark   [v 7] 1660/11 0 29.5 118
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 5] 2140/2 8 34.2g 411
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2640/4 6 17.0 160
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 1640/6 0 33.9 231
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Creditj Creditj   [v 8] 1640/9 0 18.2 502
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Eminence Boko Eminence Boko   [v 4] 2140/10 0 g 253
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/1 3 36.6 114
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2160/7 0 g 137
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-3 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 5] 2140/10 4 17.8 68
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2160/11 0 32.3 719
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Trolldona Trolldona   [s 8] 2140/3 0 30.3 1918
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Racer Rose Racer Rose   [s 6] 2640/5 0 19.2 568
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/10 0 21.3 286
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 2140/5 5 16.6 145
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/8 str
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 1640/2 2 17.3 65
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2140/8 6 27.5 517
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 l'Amiral Courbet l'Amiral Courbet   [v 10] 1640/1 0 15.6 132
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2660/14 0 17.3 73
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 1640/3 4 13.6 313
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/4 4 19.4 114
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/5 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/5 0 19.3 404
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Troll Viktor Troll Viktor   [v 10] 2160/4 0 30.2g 525
2015-11-27 2015-11-27 Romme-5 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/7 0 15.7 92
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2640/10 6 18.8 279
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Daga Daga   [s 4] 2140/7 0 g 137
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2160/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 1640/6 3 15.8 252
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2660/8 5 17.9 133
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2160/7 8 33.7g 331
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-4 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 1660/13 8 14.7 88
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Erica Erica   [s 5] 2140/5 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2140/8 7 29.9 444
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 7] 2160/9 4 17.6 564
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 3140/13 0 17.0 321
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Palladio Palladio   [v 6] 1640/4 8 16.0 710
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/6 2 33.9 22
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 4] 2140/11 str
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2140/8 0 15.0 572
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/4 2 12.7 153
2015-11-19 2015-11-19 Romme-1 Leif Leif   [v 5] 2640/7 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 5] 2680/11 7 30.3g 67
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/11 0 15.8 398
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-8 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 2140/4 5 15.7 117
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 4 17.9 95
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 8] 2160/9 0 32.0 432
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2160/12 0 20.7g 255
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/3 0 g 598
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-3 Evident Ås Evident Ås   [s 5] 2140/8 0 18.5 109
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2140/15 6 18.7g 459
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 I Love Champagne I Love Champagne   [s 5] 2140/4 2 16.5 95
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 5] 1680/13 0 g 132
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 5] 2160/13 0 21.0 565
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/12 5 16.8 673
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 7] 2140/5 0 g 689
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 3] 2140/12 0 g 380
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 7] 2140/4 3 15.1 307
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-10 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 2140/10 0 14.1 310
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-9 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 0 16.0 652
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 1640/11 6 12.4 2882
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/3 6 13.0 410
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2640/2 0 g 67
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/11 0 17.3 29
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/1 0 g 105
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/9 0 24.3 282
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 4] 2140/12 6 20.8 539
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/2 1 17.7 16
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Dolce Doc Dolce Doc   [s 3] 2140/4 7 20.5 500
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 2640/9 1 15.8 200
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/3 1 15.6 25
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 2640/6 4 17.0 457
2015-11-06 2015-11-06 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 3 16.3 399
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-8 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2160/13 str
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Aiva Aiva   [s 8] 2160/9 8 33.2g 620
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-2 Tyko Marje Tyko Marje   [h 7] 3160/5 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-12 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 4] 2140/7 0 20.8 73
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/1 7 34.8 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/6 2 13.9 365
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/10 5 15.8 402
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-4 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2140/1 6 16.6 61
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-5 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1609/3 1 12.3 26
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/6 4 19.6 170
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2140/1 2 31.4 136
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/1 7 17.5 1008
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Mokakse Mokakse   [v 3] 2160/12 0 36.5g 478
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 1640/11 7 14.5 174
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Imset Imset   [h 6] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/6 0 13.4 318
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 4] 2140/11 0 14.6 527
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-6 First Honey Ridge First Honey Ridge   [s 3] 2140/10 0 4671
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 2660/8 7 28.0 211
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Kong Henry Kong Henry   [v 4] 2140/1 7 29.2 349
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/2 4 34.4 123
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Sparkler Sparkler   [v 6] 2160/13 0 17.9 166
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Whinny Whinny   [s 7] 1640/1 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2140/9 3 19.6 297
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-5 Felix Tabac Felix Tabac   [h 4] 2160/4 1 32.3 58
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/13 5 16.8 61
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1640/12 4 13.1 326
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 5] 2140/3 4 17.2 87
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 Larry Boy Larry Boy   [v 4] 2640/4 0 17.9g 103
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2640/5 5 14.7g 20
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Flisa Flisa   [s 7] 2140/14 0 29.2 534
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 7 17.5 289
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 6 15.5 162
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Sippson Sippson   [v 3] 2160/10 2 31.4 660
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Aalto Aalto   [h 5] 1640/4 0 14.1 89
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2140/12 0 14.3 758
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/6 1 14.6 22
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-4 Marion Xante Marion Xante   [s 5] 2140/2 3 15.6 59
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 3] 2140/10 str
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Mokakse Mokakse   [v 3] 1660/5 5 35.1 97
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 5] 1640/7 2 14.6 21
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Cinas Fire Cinas Fire   [v 7] 2660/8 5 16.6 68
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 7] 2640/2 0 574
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/4 0 15.5 1038
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-4 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2140/12 0 15.0 181
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/4 0 25.3g 149
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/3 3 17.3g 13
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2140/3 0 25.6 737
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 6] 2140/14 0 15.6 1128
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Bella Toscana Bella Toscana   [s 7] 1640/7 7 14.2 488
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 4] 2140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2140/11 8 16.4 796
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 4] 2140/9 3 33.8 56
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2160/15 5 17.5 89
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Zilence Zilence   [s 3] 2140/3 0 19.6 23
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Eklas Superior Eklas Superior   [v 8] 1640/4 5 13.5 198
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 6] 2640/5 6 17.4 306
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2140/2 1 12.9g 15
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/3 2 24.8 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-2 Barbouze Lascaux Barbouze Lascaux   [s 4] 2160/14 0 18.4 167
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 1640/5 2 31.6 153
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Jewel Princess Jewel Princess   [s 7] 1640/6 0 g 549
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2160/7 4 15.7 114
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 5] 1640/9 5 13.2 440
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/12 8 17.3g 311
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Magica Strawpond Magica Strawpond   [s 7] 2140/6 0 18.1 186
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2140/3 3 18.3 69
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Flisa Flisa   [s 7] 1640/8 2 27.0 214
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/1 5 14.9 36
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 2160/11 4 15.4 204
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2160/14 0 17.2 2002
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 1640/1 str
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Vinnella Vinnella   [s 10] 2140/6 0 33.8 570
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Krut Knut Krut Knut   [v 3] 2140/8 7 18.9 64
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-8 Razor Kronos Razor Kronos   [v 5] 2640/5 1 15.2 41
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-5 April Sisu April Sisu   [s 4] 1640/1 0 17.2g 189
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-3 Amelia Robric Amelia Robric   [s 6] 2140/5 0 28.8g 315
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/8 3 17.9g 329
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/12 5 15.7 183
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/5 2 14.7 50
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/3 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Ada Ada   [s 5] 2160/8 5 16.3 246
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 6 13.6 747
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 8] 1660/10 3 26.0 187
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/2 1 15.6 59
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-3 Carmensac Carmensac   [s 3] 2140/1 0 18.7g 167
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Famous Light Famous Light   [v 5] 2140/1 0 g 25
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Maggen Maggen   [v 8] 2140/3 2 31.5 217
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 4] 1640/9 2 14.8 178
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/4 3 16.4 173
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2660/9 3 15.8 302
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 1640/3 C 0 g 124
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/11 B 0 22
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 1640/7 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Serena Star Serena Star   [s 6] 2140/5 D 0 18.9g 140
2016-12-22 2016-12-22 Romme-9 Tina Gel Tina Gel   [s 3] 2140/1 D 0 g 307
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2640/4 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 A 1 15.1 19
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 A 3 16.8 84
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2640/2 D str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Number One Face Number One Face   [v 6] 2660/8 A 1 17.3 91
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Savanna Star Savanna Star   [s 3] 2140/1 D 0 g 48
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2640/3 C 3 16.7g 58
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/4 C 4 16.7 246
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/1 C 1 16.7 27
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Soprano Soprano   [v 5] 1640/8 C 6 16.2 60
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/10 A 0 18.5 155
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2140/8 D 4 19.6 625
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 D 0 16.5 802
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Island Two Island Two   [s 6] 2160/6 D 0 737
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2140/5 C 0 19.0 536
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B 1 14.3 13
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 The Big Kahuna The Big Kahuna   [v 4] 2640/1 D 0 262
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Pyvi Pyvi   [s 3] 2160/3 D 8 33.3g 547
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Björkbacka Jenta Björkbacka Jenta   [s 3] 2140/5 B 1 36.3 27
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/4 A 0 g 92
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 4] 2140/14 C 0 16.3 426
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/5 D 3 15.3 383
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/8 C 2 18.5 588
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/14 A 1 16.9 69
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/3 C str
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Seismic Seismic   [v 5] 2140/8 B 8 18.3 87
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2660/7 A 4 18.8g 193
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D 0 19.1 1032
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 1640/6 D 4 18.2g 420
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-10 Miss Mayday Miss Mayday   [s 6] 1609/10 D str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2100/6 A 4 15.4 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 3140/14 C 0 17.0 120
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 3] 2140/7 D 0 26.2g 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 6] 2140/4 D 0 g 75
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/9 B 1 14.0 27
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 B 1 15.2 63
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Soprano Soprano   [v 5] 2640/5 C 6 19.7 169
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 D 2 18.0 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Little Magic Little Magic   [v 8] 2140/11 C 0 g 374
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/8 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/1 C 2 19.9 26
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2160/11 B 6 20.9 75
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/7 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/1 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2140/2 C 0 17.4 465
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Sedin Sedin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6 369
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2160/13 A 5 16.6 470
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Seismic Seismic   [v 5] 2140/6 B 0 g 36
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/12 D 0 16.4 1228
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2160/9 B 0 40
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 1640/1 C 6 15.0g 59
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/5 B 6 18.5 21
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2140/4 D 1 19.7 351
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/2 A 2 20.5 153
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/7 D 0 17.3 301
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2160/14 C 0 18.4 787
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/8 C 2 14.7 52
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 7] 2160/8 C 6 19.6 45
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/5 B 5 30.8 50
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/4 C 7 15.6 44
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2160/7 C str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/3 D 0 g 357
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 C 4 16.7 346
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/12 B 6 15.2 279
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/5 B 2 16.5 39
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 8 16.9 771
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 D 6 32.4 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 8] 2160/10 A 8 32.6 84
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/12 B 5 17.3 182
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/4 C 4 14.4 53
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 1640/12 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Erica Erica   [s 6] 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Loveitis Loveitis   [s 5] 2640/5 D 0 g 222
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/3 C 0 15.2 256
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/13 B 3 31.7 83
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 1640/8 B 5 14.9 208
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/4 D 5 26.6 337
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 0 18.4g 663
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/7 A 6 20.0 46
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Holding Position Holding Position   [s 5] 2160/14 D 7 16.3 981
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/12 C 4 16.5 94
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Farbaute Farbaute   [v 5] 1640/1 B 3 16.2 29
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/5 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 C 6 15.2g 21
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 C 6 32.2 183
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/10 C 6 18.5 175
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Sippson Sippson   [v 4] 2180/13 C 7 30.9 93
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Erica Erica   [s 6] 2160/8 B 0 g 118
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Galatea Galatea   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 27
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2660/2 D 0 g 170
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 5 15.4 80
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/6 C 0 35.4g 54
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Coktail Axe Coktail Axe   [v 8] 2160/7 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 B 5 17.4g 48
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2160/15 A 8 19.4 222
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2140/5 C 0 25.4g 224
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2160/5 B 1 17.5 46
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/1 C 1 20.4 52
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/11 A 4 16.5 145
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 B 4 16.4g 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/6 D 0 18.2 455
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2640/4 D 5 19.3 776
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/10 D str
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/12 A 0 13.3 145
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 3140/8 D 0 17.7 107
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/4 D 0 18.9 275
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/5 C 6 18.2 73
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 L.K. L.K.   [v 7] 2160/11 D 0 16.3 500
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/9 C 4 16.1 62
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 139
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2650/8 D 3 15.8 274
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/2 D 0 20.1g 57
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/10 C 6 16.0 464
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/2 C 2 17.4 283
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Ybergue Ybergue   [s 5] 2140/12 D str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/3 C 0 12.8g 51
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2160/13 D 0 28.1 1093
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2140/11 C 5 15.0 417
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/7 C 6 30.7 237
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/2 C 7 18.2 152
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Louie Louie Louie Louie   [v 9] 2640/2 D 0 18.6 481
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/2 D 0 19.4 501
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/9 C 8 16.0 773
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/11 D str
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Tiger Williams Tiger Williams   [v 4] 2640/4 C 8 17.3g 56
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2140/15 B 8 16.9 513
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/5 D 0 31.5 503
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 4] 2160/5 C 4 18.4 94
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/3 D 0 17.6 465
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/6 C 1 13.2 53
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/7 D 4 32.7 210
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/7 D 0 18.6 375
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/12 B 4 18.0 141
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Carlos Memory Carlos Memory   [s 5] 2140/3 D 0 21.9 80
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 1640/5 D 0 35.9g 172
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 3] 2140/3 C 1 16.9 62
2016-09-02 2016-09-02 Romme-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/3 A 6 17.0 63
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/8 B 0 19.3 166
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 C 0 17.0 297
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/6 C 4 15.5 45
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/12 D 0 14.1 551
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/8 C 8 15.9g 548
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 5 24.5g 172
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/7 C 0 g 37
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/11 B 3 18.0 46
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2640/3 B 2 16.6 94
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/1 C 1 17.5 103
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Bellis Bellis   [s 3] 2160/10 A str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/7 A 0 16.3g 39
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 C 6 18.1 76
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-2 Kick Madrik Kick Madrik   [s 5] 2140/2 C 0 14.5 35
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/8 C 6 14.0 97
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2640/12 B str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/3 D 4 13.7 66
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/10 A 1 13.9 62
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/6 D 4 15.5 686
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/1 D 8 15.1 437
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Love Lyjam Love Lyjam   [v 7] 1640/3 D 0 12.7 185
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Erica Erica   [s 6] 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/12 D 0 16.4 956
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Galene Galene   [s 3] 2100/8 D 0 20.9 794
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/8 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/10 C 7 21.0g 651
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 3] 2140/6 D 7 19.5 445
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2180/11 D 0 35.4 484
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 3] 2140/2 D 1 18.2 233
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Lome Lett Lome Lett   [v 8] 1640/4 D 6 27.9 96
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 6] 2640/3 A 1 15.9 32
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/9 D 3 14.9 708
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 1 24
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2660/9 A 2 15.4 41
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Julia Julia   [s 3] 2140/8 D 0 19.8 496
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2140/2 D 6 33.2 261
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 A 3 14.3 26
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Erica Erica   [s 6] 1640/1 D 0 g 307
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2140/9 D 0 19.4 329
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 5] 2160/14 C 0 17.2 349
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 0 26.9 681
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Ola Montana Ola Montana   [v 4] 2140/2 C 3 15.9 57
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/5 C 1 15.0 72
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/4 D 0 34.8g 519
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-5 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/11 B 4 17.2 49
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2160/9 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/5 D 4 37.6g 162
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 1660/12 D 0 31.9 751
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/4 D 0 17.3g 124
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/2 C 0 g 180
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/5 B 4 16.7 79
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2140/7 D 0 15.6 507
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/7 D 0 29.9g 477
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/6 C 1 16.5 162
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/3 B 1 12.4 26
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2180/3 D 6 16.8 227
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Erica Erica   [s 6] 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 82
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 B 0 14.4 158
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 1609/2 A 0 15.0 154
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2160/8 C 8 19.7 411
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/8 A 2 16.7 34
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/9 B 4 15.0 123
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/11 C 2 12.6 109
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Sippson Sippson   [v 4] 2160/6 D 0 g 603
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 B 0 25.4g 83
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-8 Mayhem Mayhem   [v 4] 2640/10 B str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/15 C 0 30.6g 212
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 1640/5 C 0 31.4g 53
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2140/5 B 1 32.9 139
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/10 D 0 14.5 1215
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Erica Erica   [s 6] 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2680/15 D 0 14.6 782
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/2 D 0 17.4 1351
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/11 C 0 16.3 732
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Bellis Bellis   [s 3] 2160/8 B 7 16.3 230
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 A 0 14.9 72
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 C 0 18.1g 44
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/9 D 0 14.5 130
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1660/9 C 0 29.8g 273
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/2 D 4 30.3 492
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2160/11 B 0 19.2 122
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Orrskruttan Orrskruttan   [s 3] 2160/8 D str
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sippson Sippson   [v 4] 1640/11 B 6 29.6 277
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/12 B 0 g 66
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 1640/1 D 6 13.7 66
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/12 D 6 25.7 947
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 1640/4 D 5 30.3g 418
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Felix Tabac Felix Tabac   [h 5] 2160/10 C 0 g 1120
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/12 C 0 17.2 794
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2640/9 B 0 16.9g 83
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 1640/11 A 6 16.7 59
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Masse Palema Masse Palema   [v 8] 2100/8 D str
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2100/11 A 0 22.1 19
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 8] 2120/11 C 0 37.3 197
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 1660/9 C 4 13.4 454
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 8] 2640/12 D 0 g 456
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2160/15 C str
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Seismic Seismic   [v 5] 2140/10 B 2 16.4 70
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Subaru Zoot Subaru Zoot   [v 10] 1640/8 D 8 14.3 990
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/3 B 4 32.0g 83
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 1640/8 B 1 13.8 251
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 7 29.3g 84
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 4 16.8 149
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/2 D 0 21.0g 351
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2640/1 D 3 15.2 97
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/12 C 0 g 56
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Sonett Mobac Sonett Mobac   [s 10] 2180/14 C 0 26.7 900
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2160/9 A 1 15.3g 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2640/7 C 0 16.7 866
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Bellis Bellis   [s 3] 2160/9 C 2 15.6 169
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Sunbop Sunbop   [s 4] 1640/11 D 0 14.6 254
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/2 D str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/9 C 4 12.9 124
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/3 B 0 g 440
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Demolition Man Demolition Man   [v 6] 2140/3 D 8 22.3 411
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 3180/12 C 0 g 656
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Trolldona Trolldona   [s 9] 2640/3 C 0 30.5 267
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Lönshults Zmilla Lönshults Zmilla   [s 3] 2140/7 D 8 19.6 382
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/3 D 0 18.3 198
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/1 D 0 g 721
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 A 0 16.3 222
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2140/5 D 0 15.4 621
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 53
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/11 B 0 16.1 170
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/15 A 7 29.4 75
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 A 4 14.0 51
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/8 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/10 B 1 33.0 59
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/13 B 3 15.2 195
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 206
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/11 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/4 D 0 28.7 467
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/14 A 0 17.5g 97
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Mill York Mill York   [v 3] 2140/7 C 2 17.9 59
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 B 4 13.8 46
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Simon Zoot Simon Zoot   [v 8] 2640/3 D 6 20.0 34
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/4 C 4 30.8g 70
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/11 B 0 37.9g 141
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/12 D 2 15.3 65
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/8 D 0 25.5 360
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Maggen Maggen   [v 9] 2180/15 C 0 31.2 450
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 C 0 18.9 410
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2180/10 C 0 14.3 168
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 1640/4 A 2 16.6 37
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/9 D 3 30.9 399
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/12 C str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/11 A 1 16.7 20
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2160/8 D 0 30.7g 218
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/10 D 0 13.3 1273
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/2 C 0 13.2 52
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2180/14 A 0 16.6 258
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-4 Alvina Rich Alvina Rich   [s 8] 2640/11 D 0 18.9 939
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/2 D 8 37.7g 274
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/2 D 0 20.3g 200
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 8] 2140/2 D 7 18.5 257
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Call My Name Call My Name   [v 4] 2140/6 D 8 18.7 192
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/12 A 7 16.9 179
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2660/12 C 2 16.0 262
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/12 B str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2160/10 B 3 16.5g 157
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/14 C 0 30.1 506
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2160/13 C 0 g 68
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 D 8 15.8 159
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 C 0 g 132
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/7 C 0 15.6 166
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/6 D 2 14.7 330
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/4 D 0 g 345
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-9 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 C 0 g 396
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/4 B 1 16.9 61
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Sundsätters Loke Sundsätters Loke   [v 4] 2160/8 D 0 44.2g 359
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 328
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2140/2 A 1 14.7 20
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 787
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 339
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/6 A 0 34.1g 27
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Cash Queen Indika Cash Queen Indika   [s 4] 2140/2 C 6 17.9 100
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/8 B 0 16.8 45
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/3 D 4 31.3 1000
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/4 B 1 14.8 22
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 2160/9 D 0 23.0g 143
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 2140/6 B 0 g 333
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2160/5 C 5 28.5 217
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/4 B 0 g 286
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/5 C 3 13.9 119
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 3140/3 C 0 16.4 777
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 1640/2 D 0 24.0 1567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2650/10 A 0 g 35
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2148/4 C 5 17.0 18
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2100/10 C 0 13.3 183
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Super Benny Super Benny   [v 5] 2660/14 D 6 15.9 738
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/12 D 0 14.3 333
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/2 D 0 16.2 453
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2660/5 B 3 15.9 168
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/12 D 6 19.1g 351
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 1660/8 C 2 17.3 133
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 4] 1640/2 C 6 33.7 74
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/12 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 6] 2660/13 C str
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/2 B 8 18.5 88
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/11 C 2 17.1 374
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 0 30.0g 517
2016-04-26 2016-04-26 Romme-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 3 18.1 153
2016-04-26 2016-04-26 Romme-9 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/1 D 5 38.8g 36
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2160/13 C 6 17.4 666
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 3 27.8 142
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2180/9 B 5 26.9 199
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 1640/11 D 0 g 702
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/8 C 7 16.8 80
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/13 D 0 15.8 455
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 24
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2660/5 D 5 16.9 175
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/9 C 5 16.5 195
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Flisa Flisa   [s 8] 2180/11 C 8 28.5 185
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/7 B 2 15.7 58
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-5 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/1 D 0 15.8 469
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/7 D 0 g 526
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/8 C 0 27.0g 109
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 3140/10 B 3 18.2 320
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2640/3 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/2 D 0 g 411
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/14 A 5 17.6 70
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/1 C 1 18.2 21
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Erica Erica   [s 6] 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/8 C 2 16.6 211
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Troll Borken Troll Borken   [v 5] 2180/14 C str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/2 D 4 18.2 436
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2140/3 D 4 16.0 392
2016-04-16 2016-04-16 Romme-4 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 1660/14 D 6 28.7 884
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-7 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2100/7 C 5 15.6 490
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/3 D 0 18.6g 1291
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-8 Berlioz Berlioz   [h 4] 2140/9 D 0 16.4 928
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 D 5 14.2 971
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 20
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/14 C 7 27.9 368
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2160/9 C 0 15.4 424
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/12 B 7 29.7g 217
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2140/6 B 7 27.6 620
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2640/6 D 0 18.7 688
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 2140/2 D 6 33.4 616
2016-04-07 2016-04-07 Romme-9 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/2 B 2 17.1 51
2016-04-07 2016-04-07 Romme-3 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/1 B 2 15.2 37
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/6 A 5 14.1 29
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2160/5 D 0 25.1 1118
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 2140/3 C 7 15.8 190
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/14 C 5 18.1 200
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2160/7 C 5 16.2 135
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/9 D 5 17.1 219
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 10] 2140/3 D 6 15.0 1286
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2640/7 C 7 17.3 189
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 5] 2140/2 D 7 19.0 276
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Augusta Augusta   [s 6] 2160/11 A 3 15.5 30
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/4 D 7 19.8 212
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/15 B 5 36.3 141
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/1 B 3 16.0 40
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/3 B 2 17.5 51
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/1 B 2 25.5 203
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/9 C 6 20.9 832
2016-03-27 2016-03-27 Romme-12 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2160/8 D 0 g 521
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 8] 2160/11 D 6 30.0 1023
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-9 Polansky Bi Polansky Bi   [v 7] 2140/11 D 0 15.2 1014
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 B.Dollar B.Dollar   [h 4] 1640/1 D 5 14.6 50
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/2 C 0 38.2g 190
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 3160/3 C 0 17.2 339
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 B 0 16.1 62
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Myrsjös Trollpacka Myrsjös Trollpacka   [s 6] 2180/14 B 0 31.0 586
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Meseret Meseret