V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 Officer Kronos Officer Kronos   [v 7] 2100/3 0 69
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 6] 1640/8 6 16.5 154
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/2 1 16.1 331
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 2140/9 0 17.6 448
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 5] 2160/9 1 15.7 28
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Daytona Daytona   [s 5] 2640/11 5 16.6 1347
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Daytona Daytona   [s 5] 1640/3 5 13.9 50
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 1660/12 8 15.0 725
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/8 0 17.2 306
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Nici Nici   [v 6] 2080/1 0 19.8 315
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/4 C 0 22.0g 678
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Moyen Age* Moyen Age*   [h 10] 2140/7 C 2 15.0 219
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 A 1 15.7 97
2016-12-05 2016-12-05 Norge-7 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2100/1 D 0 207
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-2 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2140/3 C 0 g 355
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Limousin Limousin   [v 8] 2660/10 D 0 g 294
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 1640/10 B 0 g 192
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Limousin Limousin   [v 8] 1660/8 D 7 17.6g 71
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Palermo Tårs* Palermo Tårs*   [v 9] 2640/2 D 5 15.9 245
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/1 C 3 16.5 52
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 4 17.0 67
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Daytona Daytona   [s 6] 1640/9 B 4 13.3 68
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/12 C 0 16.1 514
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 23
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/3 A 1 14
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/8 D 2 15.5 38
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/6 B 0 g 174
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 1640/3 D 0 g 298
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/1 D 6 17.5 76
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/9 B 3 17.5 109
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Daytona Daytona   [s 6] 2140/5 C 3 16.1 43
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/3 D 5 18.0 48
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/8 D str
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2180/12 D 8 16.3 945
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/7 C 2 16.5 41
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 1 16.0 317
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2160/9 A 7 16.8 49
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/6 B 2 15.9 79
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/3 A str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Daytona Daytona   [s 6] 2140/4 C 2 16.6 36
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/5 D 6 19.4 167
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/8 B 1 15.8 23
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 15
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/12 C 4 17.2 785
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2100/2 A 0 67
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Valiant Dalimo* Valiant Dalimo*   [v 6] 2140/1 C 0 g 22
2017-12-27 2017-12-27 Jarlsberg-2 Just East Just East   [v 6] 2100/5 B 0 88
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 8] 2140/5 C 3 16.7 251
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/8 C 7 18.9g 143
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2140/6 B 0 g 178
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/1 C 0
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1640/1 D 0 g 275
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/9 C 2 18.9 201
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2180/8 B 3 16.2 37
2017-10-29 2017-10-29 Åby-5 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2140/5 C 5 19.5g 53
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/8 D 0 19.3 932
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 74
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 1700/12 A 4 16.4g 37
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2180/9 A 2 16.5 38
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2160/8 B 0 g 169
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/3 C 1 15.9 31
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1640/2 D 1 14.9 62
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1680/9 C 4 15.1g 240
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Anthologie Anthologie   [s 7] 2140/2 D 4 15.5 985
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2160/6 B 5 17.6 143
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Lina Eagle Lina Eagle   [s 8] 2100/7 D 0 g 402
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 The First Rose The First Rose   [s 7] 2120/2 C 4 18.4 18
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Sembs Napa Sembs Napa   [v 9] 2120/6 D 0 16.7 640
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/8 D 0 13.8 700
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 5 17.7 89
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/7 A 1 21.2 22
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/6 D 0 28.3g 90
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 The First Rose The First Rose   [s 7] 2100/1 A 2 16.9 133
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Global Ransom Global Ransom   [s 6] 2100/4 C 5 19.5g 62
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 The First Rose The First Rose   [s 7] 2160/8 A 6 18.9 93
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2100/7 D 4 21.9 105
2017-06-13 2017-06-13 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/9 B 0 56
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/5 D str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 State of Liberty* State of Liberty*   [v 8] 1640/9 C 0 15.4 168
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/6 B 3 16.0 74
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 4 17.9 220
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Lumio Lumio   [v 8] 2140/6 C 6 18.7 200
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2160/10 C 0 19.4g 73
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2640/1 D 5 16.0 303
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/1 C 0 g 110
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/4 C 2 30
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 C 1 58
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/4 D 0 g 720
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/6 B 3 16.8 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 5 20.4 95
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Daytona Daytona   [s 7] 1640/9 B str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/3 D 0 21.3 1005
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/6 D 7 18.5 454
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/4 D 2 16.5 103
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-5 The First Rose The First Rose   [s 7] 2609/6 B 0 227
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2100/10 D 0 55
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2160/11 D 1 16.2 73
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 0 18.9 547
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/6 C 4 16.9 84
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 C 3 18.3 220
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2160/7 B 0 20.3g 52
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 90
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 D 0 14.1 507
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Cheraton Cheraton   [v 6] 2080/11 B 0 20.2 454
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1700/11 D 3 15.8 730
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 5 13.9 82
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2180/9 D 0
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2100/9 D 1 14.5 71
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 D 1 15.3 52
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/4 D 1 15.0 41
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 D 0 18.7 720
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2200/8 C 1 16.0 21
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1680/5 C 6 17.2 260
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 1640/1 A 2 12.4 40
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/4 D 4 17.8 270
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1700/3 C 2 17.6 218
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2120/10 C 6 15.7 404
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2100/8 A 5 18.1 34
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Limousin Limousin   [v 10] 2140/4 D str
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/6 C 5 18.6 602
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Kakan Kakan   [v 5] 2140/5 D 5 17.6 148
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 C 1 14.5 41
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2640/5 C 2 16.6 80
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 1640/8 C 5 12.9 165
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2160/6 B 2 46
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 B 3 15.6g 74
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 438
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 C 3 16.1 146
2018-04-24 2018-04-24 Momarken-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/3 B 0 24
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 1640/9 B 0 g 234
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2160/8 B 1 15.6 43
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2660/4 C 4 16.6 231
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 2140/8 C 0 56
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 9] 2140/9 C 0 20.1g 70
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Imperial Valle Imperial Valle   [v 8] 2140/12 A 0 g 258
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/2 D 0 14.5 159
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/10 A 0 g 194
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 68
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 2140/7 B 1 15.8 123
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 91
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 B 3 16.1 42
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 1640/11 B 0 16.7 671
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/3 D 2 18.0 160
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2160/6 C 2 15.2 229
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 3 17.7 247
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2180/10 B 1 14.9 41
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-6 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 2140/12 D 0 18.3g 563
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 4 18.0 59
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 5 18.0 455
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2200/9 B 2 15.7 36
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/9 D 7 19.5 247
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2140/10 B 0 16.6 742
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2140/11 B str 15.5 508
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2100/9 A 8 19.7g 82
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/7 C 4 15.2 216
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/10 B 5 16.2g 272
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 C 4 14.2 570
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 3] 2140/5 C 5 18.2 217
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 A 6 14.4 475
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/7 C 4 15.5 102
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/14 A 0 18.7g 752
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/5 A 2 17.0 17
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/12 B 0 18.6 841
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Talapoin Talapoin   [s 7] 2180/8 C 3 18.3g 87
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/11 D 2 15.8 306
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/1 D 5 16.2 634
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2140/4 D 1 16.9 451
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Persimmon Face Persimmon Face   [v 7] 2160/12 D 4 18.2g 390
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2160/7 A str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2140/1 D str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Livi Money Maker Livi Money Maker   [v 6] 2640/12 C str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 6] 2140/2 D str
2020-12-21 2020-12-21 Åby-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/9 C 3 16.1 419
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-5 Edmund Edmund   [v 5] 2140/11 D 0 14.6 932
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-4 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 3] 2140/4 D 6 17.4 194
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/8 A 5 16.1 127
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-8 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2160/8 C 0 15.6 1417
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 1609/1 D 0 g 618
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2100/8 A str
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2640/10 B 0 15.5 153
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/1 D 4 18.5 66
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2140/10 D 5 14.5 842
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2660/12 D 7 15.0 1551
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/1 D 5 15.4 216
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-6 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 1660/9 D 7 15.2g 236
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2160/4 D 3 19.6g 55
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 2140/10 C 0 17.0 590
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/5 D 6 15.6 252
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2180/9 C 5 15.2 211
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2900/4 D 6 19.0 405
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2100/7 B str
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 3] 2080/4 D 4 21.1 44
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2180/11 A 2 16.1 79
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2080/4 D 8 14.5 900
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2080/2 D 0 g 487
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/2 B 3 15.9 477
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2100/5 C str
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 1720/12 A str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 375
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/3 C 6 16.5 212
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 1640/8 C 8 14.6 345
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-2 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/2 C 2 15.5 64
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 1640/1 B 1 13.8 50
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/6 D 0 g 197
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 1640/3 A 3 13.3 57
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/6 C 2 19.9g 26
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 C 0 19.8g 97
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/11 C 4 15.6 107
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 D 0 16.7 93
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 D 3 15.5 371
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/5 C 2 13.9 91
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2640/9 D 7 17.7g 801
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2640/1 C str
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/6 C 2 16.1 103
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 C 3 17.9 189
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/5 D 1 16.6 173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 C 3 18.3 38
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2660/11 A 0 17.3 220
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-4 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 7 18.4g 255
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/9 D 6 16.9 1495
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 D 5 17.3 219
2020-03-29 2020-03-29 Åby-5 Merzan Merzan   [s 4] 2140/1 C str
2020-03-29 2020-03-29 Åby-3 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/2 C 6 16.7 79
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Målaresven Målaresven   [v 7] 2140/4 B 6 17.0g 205
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-3 Bear My Prince Bear My Prince   [v 5] 2140/3 D 0 17.7 1277
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 155
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-8 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/1 D 0 18.9 60
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/12 B 3 14.5 57
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Vallon Vallon   [v 4] 2640/2 D 0 g 569
2020-03-17 2020-03-17 Åby-4 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/6 D 3 16.8 450
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/5 B 0 g 252
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/2 B 2 18.6 43
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/7 D 4 17.6 125
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Vallon Vallon   [v 4] 2140/6 D 0 20.5g 1085
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-6 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 6] 2160/10 C 0 g 179
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/3 C 1 18.4 68
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-12 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2160/11 D str
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/9 C str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Vallon Vallon   [v 4] 2140/1 D 0 g 336
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/5 C 4 17.1 124
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 62
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2640/5 D 0 g 387
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/10 B 0 20.1g 102
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 434
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-5 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/1 D 0 g 168
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/12 B 4 17.3 345
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-1 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2140/3 D 5 16.4 913
2021-12-22 2021-12-22 Åby-6 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 2160/4 D 0 15.8 1201
2021-12-22 2021-12-22 Åby-2 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 1640/9 C 0 13.5 337
2021-12-22 2021-12-22 Åby-7 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2640/7 D 4 16.7 971
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-4 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2640/2 D 0 16.9 466
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-6 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/6 D 0 15.4 544
2021-11-25 2021-11-25 Åby-7 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 7] 2140/8 C 6 14.5 907
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Golden Evasion Golden Evasion   [s 5] 2140/8 B 0 16.7 308
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-5 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 1640/2 B 1 12.7 218
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-3 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2160/3 D 6 14.5 621
2021-11-18 2021-11-18 Åby-7 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2640/9 D 3 17.4 1433
2021-11-18 2021-11-18 Åby-5 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/9 D 3 15.3 292
2021-11-18 2021-11-18 Åby-3 Sambas Idun Sambas Idun   [s 4] 2140/12 C str
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 1640/1 D 2 13.2 118
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/5 B 7 15.5g 28
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-5 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2180/15 B 4 15.0 240
2021-11-06 2021-11-06 Åby-9 Cherry Hills Cherry Hills   [s 4] 2140/5 A 0 18.6g 163
2021-11-06 2021-11-06 Åby-6 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/1 D 1 15.1 274
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 1640/1 D 5 13.5 85
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-3 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/14 B 0 g 370
2021-10-14 2021-10-14 Åby-6 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/9 D 0 16.4 349
2021-10-14 2021-10-14 Åby-2 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2140/9 D 4 16.6 85
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-6 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/2 D 0 16.1 544
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-9 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 2140/8 A 0 16.2 196
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-5 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 1680/2 A 0 16.4 44
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-2 Sambas Idun Sambas Idun   [s 4] 2080/5 B 7 19.1g 228
2021-10-06 2021-10-06 Åby-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 1640/6 C 3 14.2 82
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-9 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/6 B str
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-7 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/1 D 0 16.2 127
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-6 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 2160/4 C 5 19.1 127
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-4 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2160/7 B 1 16.3 77
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-2 Sambas Idun Sambas Idun   [s 4] 2160/8 A 8 19.0g 81
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-8 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2100/8 A 0 17.0g 95
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-2 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2480/9 B 4 18.4 149
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/8 D 0 14.8 168
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/4 D 4 15.8 148
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/1 B 5 14.0 62
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 2160/7 B 6 15.9 308
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-7 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/5 D 2 15.5 178
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-3 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/5 C 2 15.6 119
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/13 D 0 16.1 479
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/5 C 1 14.3 353
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-7 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 1700/11 B 0 g 89
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-6 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2500/9 C 0 g 199
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-4 Sambas Idun Sambas Idun   [s 4] 2100/11 D 7 22.8 553
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/1 D 0 20.4g 46
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 1640/1 D 2 12.4 92
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2640/15 D 0 16.4 1221
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 1640/9 C 0 g 84
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-4 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 2100/7 B 3 18.2 31
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2140/4 C 4 16.0 256
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Esta Esta   [s 7] 1640/9 C 4 14.1 416
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2160/9 B 0 g 138
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2640/4 A 7 17.3 128
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/8 C 0 g 128
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/6 C 4 16.1g 65
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-9 Cherry Hills Cherry Hills   [s 4] 2140/7 D 3 17.6 95
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/8 C 1 15.3 76
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 5 17.1 39
2021-06-19 2021-06-19 Romme-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2140/6 D 6 16.2 73
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-8 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 1640/6 B 4 15.0 79
2021-06-10 2021-06-10 Åby-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/8 D 2 15.4 141
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-10 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2080/8 D str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/2 C 5 17.5 286
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 1640/4 B 5 13.6 86
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-3 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2140/6 D 6 19.5g 121
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2080/4 D 5 16.2 109
2021-05-19 2021-05-19 Åby-2 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/3 D 0 17.1g 629
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/15 A 5 14.6 199
2021-05-13 2021-05-13 Åby-4 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2140/12 D 3 14.6 978
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 King Moneyfee King Moneyfee   [v 7] 2140/2 C 0 g 178
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-6 Merzan Merzan   [s 5] 2140/2 B 0 18.0g 331
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/12 A 5 16.8 81
2021-05-08 2021-05-08 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/4 C 0 15.5 572
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-9 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/6 D 7 16.5 73
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/7 D str
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-6 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/11 A 1 15.0 61
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-3 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2160/8 C 0 14.8 792
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 2160/6 B 2 15.7 131
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2100/13 C 6 18.6 801
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/4 D 4 18.0g 122
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/7 C 4 15.2 130
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2160/6 D 5 13.8 881
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/10 B 4 14.3 671
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-4 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/5 B 0 g 74
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/8 D 1 17.6 96
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-5 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 1 16.4 17
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Imani Imani   [v 5] 2140/1 B 4 13.8 244
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2640/3 D 0 g 232
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-1 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 13] 2180/6 D 4 27.3 756
2021-03-25 2021-03-25 Åby-3 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/7 D 0 18.8 482
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-10 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 1 16.2 47
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-5 Edmund Edmund   [v 6] 2180/11 A 2 15.5 152
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/11 A 6 17.0 280
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Golden Evasion Golden Evasion   [s 5] 2140/1 D 5 16.3 620
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-3 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/2 D 3 16.3 192
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 Edmund Edmund   [v 6] 2140/11 B 0 17.4g 246
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 1640/10 D 2 13.5 1084
2021-02-25 2021-02-25 Åby-10 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2680/8 C str
2021-02-25 2021-02-25 Åby-7 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 4] 2140/2 B 4 16.4 91
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 1640/6 B 4 15.8 122
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 10] 2180/11 D 0 g 193
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/3 B 1 17.5 351
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-5 Möller Möller   [v 8] 2140/7 D 0 g 1113
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-3 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 2140/10 C 3 16.5 1009
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Edmund Edmund   [v 6] 2140/10 C 0 16.6 164
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/8 B 6 16.7 1747
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Edmund Edmund   [v 6] 2140/12 C 2 16.0 162
2022-12-15 2022-12-15 Åby-7 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 2140/6 C str
2022-12-15 2022-12-15 Åby-6 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/7 C 0 16.3 179
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-3 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/6 C 1 14.8 35
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 2140/4 C 0 15.4 371
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-7 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 1640/3 B 2 14.9 120
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-5 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/4 A 2 15.7 126
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-10 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 1640/7 B str
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-5 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 1640/4 C str
2022-11-13 2022-11-13 Åby-3 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/2 B 6 15.5 59
2022-11-13 2022-11-13 Åby-2 Axel Rek Axel Rek   [v 6] 2160/5 C 6 17.5 65
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-8 Imani Imani   [v 6] 1640/2 B 0 g 186
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-3 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/4 D 6 16.0 155
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-3 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 2140/7 D str
2022-10-09 2022-10-09 Åmål-6 Florine Newmen Florine Newmen   [s 5] 2100/9 D str
2022-09-27 2022-09-27 Åby-6 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 2140/5 C 7 16.6 459
2022-09-27 2022-09-27 Åby-5 Charlottas Snotra Charlottas Snotra   [s 3] 2160/10 C 0 19.8 638
2022-09-27 2022-09-27 Åby-4 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/2 C 0 15.8 315
2022-09-27 2022-09-27 Åby-8 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 6] 2140/6 C str
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-7 Noisette Rock Noisette Rock   [s 8] 2140/4 C 0 15.2 104
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-6 Florine Newmen Florine Newmen   [s 5] 1640/6 D 6 15.6g 480
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-4 Tourzo Tourzo   [s 7] 2140/7 D 0 g 1552
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-2 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 2140/4 B 8 18.7g 108
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-10 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 2140/7 B 2 17.3 206
2022-05-25 2022-05-25 Åby-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 6] 2140/9 C 0 15.1 855
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2100/13 A 2 15.6 218
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-6 Axel Rek Axel Rek   [v 6] 2140/2 D 3 14.3 754
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-4 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/8 B 0 15.0 180
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-3 Listas Pippi Listas Pippi   [s 3] 2140/6 C 3 16.4 769
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 1609/2 C 3 12.8 386
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-9 Listas Psycho Listas Psycho   [v 6] 1640/7 D 0 14.1 615
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/2 A 2 14.3 46
2022-04-28 2022-04-28 Åby-3 Sambas Idun Sambas Idun   [s 5] 2140/6 B 0 16.7g 243
2022-04-25 2022-04-25 Färjestad-6 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/12 B 4 15.3 94
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-5 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2640/1 A 3 15.5 69
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-11 Sambas Idun Sambas Idun   [s 5] 2140/1 D 2 15.9 445
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/4 B 3 15.7 132
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-4 Centurion B. Centurion B.   [v 5] 2140/5 D 0 20.0g 210
2022-03-31 2022-03-31 Åby-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/14 C 5 14.7 143
2022-03-26 2022-03-26 Åby-9 Sambas Idun Sambas Idun   [s 5] 2140/11 C 8 18.3 239
2022-03-26 2022-03-26 Åby-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 10] 2140/2 C 0 20.7 147
2022-03-26 2022-03-26 Åby-4 Centurion B. Centurion B.   [v 5] 2140/1 C 3 15.5 69
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 2160/8 D 4 14.8 908
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-6 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2160/7 C 2 16.3 62
2022-03-17 2022-03-17 Åby-6 Axel Rek Axel Rek   [h 6] 2140/9 C 0 g 290
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-10 Axel Rek Axel Rek   [h 6] 2140/8 D 1 15.5 403
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-9 Tiptoe Tiptoe   [v 12] 2140/10 B 0 16.0 398
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/6 C 2 16.1 19
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-3 Listas Psycho Listas Psycho   [v 6] 1640/1 C 3 15.2 315
2022-03-03 2022-03-03 Åby-9 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 1640/11 B 0 13.5 43
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 9] 1640/2 B 3 14.8 313
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-9 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 1640/1 C 2 14.9 53
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-5 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/15 A 2 16.9 121
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/10 C 2 16.1 54
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-3 Tiptoe Tiptoe   [v 12] 2180/9 B 6 15.4 405
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-9 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/6 D 3 17.9 132
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-6 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 5] 2140/3 D 6 17.9 265
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-2 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/9 C 1 17.3 72
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-8 Heart of Courage Heart of Courage   [v 6] 2140/1 D 3 17.3g 95
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 6] 1640/2 C 0 16.5g 134
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-6 Anti Ice Anti Ice   [s 5] 2140/1 C 0 16.6 695
2022-01-20 2022-01-20 Åby-10 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 5] 2140/2 C 2 16.2 165
2023-12-20 2023-12-20 Åby-8 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/9 D 6 15.2 885
2023-12-14 2023-12-14 Åby-6 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 6] 2140/5 D 7 16.4 359
2023-12-14 2023-12-14 Åby-3 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 9] 2160/9 D 0 g 1120
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-8 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/4 D 5 16.0g 195
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-4 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 6] 1660/7 D 2 15.7 224
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-3 I Am D. I Am D.   [v 5] 2180/8 A 5 17.5 43
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-9 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 6] 2160/15 C 2 16.7 656
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-7 Lewis di Quattro Lewis di Quattro   [v 5] 2140/2 D 0 17.9 1168
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-7 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2140/12 D 0 15.4 474
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-5 I Am D. I Am D.   [v 5] 2140/2 A 2 16.3 79
2023-10-25 2023-10-25 Åby-10 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2140/1 C 4 15.7 151
2023-10-19 2023-10-19 Åby-3 Ribaude Ribaude   [v 10] 2140/9 D 4 14.7 604
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-6 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/9 B 0 177
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-2 Uncle Silvio Uncle Silvio   [v 5] 1640/2 B 0 g 176
2023-10-14 2023-10-14 Åby-9 I Am D. I Am D.   [v 5] 2140/4 A 4 16.0g 50
2023-10-14 2023-10-14 Åby-6 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2140/9 C 3 15.8 269
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-7 Listas Champagne Listas Champagne   [s 3] 2140/4 D str
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-4 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 1640/2 D 0 12.8 768
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-1 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/8 B 0 15.3 228
2023-09-06 2023-09-06 Åby-5 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/9 A 6 15.0 82
2023-09-06 2023-09-06 Åby-4 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2180/12 B 0 520
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-10 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2160/7 D 3 15.4 250
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-1 Listas Champagne Listas Champagne   [s 3] 2140/6 B 0 20.7g 85
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-4 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2148/10 A str
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-8 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2140/9 D 7 15.6 788
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 10] 2140/10 C 3 15.0 480
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-4 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2160/8 A 5 18.2 76
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-5 Milos Ganador Milos Ganador   [v 7] 2160/9 C 4 16.0 494
2023-05-17 2023-05-17 Åby-5 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/2 C 2 14.2 209
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-9 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/1 B 8 14.8 45
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-3 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 10] 2160/9 B 0 g 364
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-8 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 1660/12 B 4 14.9 130
2023-03-22 2023-03-22 Åby-2 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2160/9 C 1 14.9 163
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-6 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 7] 1640/12 D 0 17.3g 957
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 10] 2160/7 D 4 16.7 223
2023-02-16 2023-02-16 Åby-5 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 10] 1640/9 D 5 13.9 638
2023-02-11 2023-02-11 Åby-1 Axel Rek Axel Rek   [v 7] 2140/6 C 0 17.4 593
2023-01-26 2023-01-26 Åby-5 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 10] 2160/7 D 0 16.9 276
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-10 Florine Newmen Florine Newmen   [s 6] 2140/1 B 7 18.3 231
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-3 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 1640/10 A 1 15.7 50
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-2 Up to Joy Up to Joy   [s 7] 2160/7 C 0 g 431
2023-01-18 2023-01-18 Åby-10 Heart of Courage Heart of Courage   [v 7] 2140/5 C 0 16.7 147
2023-01-18 2023-01-18 Åby-7 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 7] 1640/12 D 0 g 2291
2023-01-12 2023-01-12 Åby-6 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 6] 2140/7 C 2 15.7 22
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-9 I Am D. I Am D.   [v 6] 2640/1 D 0
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-3 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 7] 2500/3 B 5 17.4g 108
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-1 Listas Champagne Listas Champagne   [s 4] 2080/5 C 0 22.9g 426
2024-05-18 2024-05-18 Åby-2 Västerbo Bubuchi Västerbo Bubuchi   [s 4] 2160/3 D 0 17
2024-05-14 2024-05-14 Axevalla-3 Axel Rek Axel Rek   [v 8] 1640/3 C 5 17.4 224
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-10 Vaiana Face Vaiana Face   [s 7] 2140/10 C 6 16.3 62
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-10 Axel Rek Axel Rek   [v 8] 1660/6 B 2 14.6 129
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-1 Listas Champagne Listas Champagne   [s 4] 2140/7 B 7 18.2 88
2024-03-07 2024-03-07 Åby-6 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 7] 2660/4 D 2 15.6 685
2024-03-07 2024-03-07 Åby-10 Axel Rek Axel Rek   [v 8] 1660/5 C 5 14.3g 111
2024-03-07 2024-03-07 Åby-9 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 7] 2140/9 D 4 14.3 413
2024-03-07 2024-03-07 Åby-7 Alfons Alfons   [v 7] 2140/9 C str
2024-02-24 2024-02-24 Åby-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 7] 2140/6 B 2 17.2 26
2024-02-24 2024-02-24 Åby-5 Axel Rek Axel Rek   [v 8] 2140/6 B 3 16.5 66
2024-02-24 2024-02-24 Åby-4 Deimos Eagra Deimos Eagra   [v 6] 2140/5 C 3 16.8 97
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-5 I Am D. I Am D.   [v 6] 2140/7 A 0 g 48
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 7] 2140/8 C 1 19.3 755
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-10 Listas Pippi Listas Pippi   [s 5] 1640/4 B 0 20.5g 144
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-5 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 7] 2160/8 C 6 16.6 584
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-3 I Am D. I Am D.   [v 6] 2640/5 C 0 g 76
2024-01-25 2024-01-25 Åby-6 I Am D. I Am D.   [v 6] 1660/7 B 1 14.8 35
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-7 Listas Pippi Listas Pippi   [s 5] 2160/12 B 3 17.8 53
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-3 Vaiana Face Vaiana Face   [s 7] 2140/2 C 1 18.6g 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se