V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/8 D
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-8 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2100/8 A
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-2 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2480/9 B

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 Officer Kronos Officer Kronos   [v 7] 2100/3 0 69
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 6] 1640/8 6 16.5 154
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/2 1 16.1 331
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 2140/9 0 17.6 448
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 5] 2160/9 1 15.7 28
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Daytona Daytona   [s 5] 2640/11 5 16.6 1347
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Daytona Daytona   [s 5] 1640/3 5 13.9 50
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 1660/12 8 15.0 725
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/8 0 17.2 306
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Nici Nici   [v 6] 2080/1 0 19.8 315
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/4 C 0 22.0g 678
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Moyen Age* Moyen Age*   [h 10] 2140/7 C 2 15.0 219
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 A 1 15.7 97
2016-12-05 2016-12-05 Norge-7 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2100/1 D 0 207
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-2 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2140/3 C 0 g 355
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Limousin Limousin   [v 8] 2660/10 D 0 g 294
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Limousin Limousin   [v 8] 1660/8 D 7 17.6g 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 1640/10 B 0 g 192
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Palermo Tårs* Palermo Tårs*   [v 9] 2640/2 D 5 15.9 245
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/1 C 3 16.5 52
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/12 C 0 16.1 514
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 4 17.0 67
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Daytona Daytona   [s 6] 1640/9 B 4 13.3 68
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 23
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/3 A 1 14
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/8 D 2 15.5 38
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/6 B 0 g 174
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 1640/3 D 0 g 298
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/1 D 6 17.5 76
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/9 B 3 17.5 109
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Daytona Daytona   [s 6] 2140/5 C 3 16.1 43
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/3 D 5 18.0 48
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/8 D str
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2180/12 D 8 16.3 945
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/7 C 2 16.5 41
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 1 16.0 317
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2160/9 A 7 16.8 49
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/3 A str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/6 B 2 15.9 79
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Daytona Daytona   [s 6] 2140/4 C 2 16.6 36
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/5 D 6 19.4 167
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/8 B 1 15.8 23
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 15
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/12 C 4 17.2 785
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2100/2 A 0 67
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Valiant Dalimo* Valiant Dalimo*   [v 6] 2140/1 C 0 g 22
2017-12-27 2017-12-27 Jarlsberg-2 Just East Just East   [v 6] 2100/5 B 0 88
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 8] 2140/5 C 3 16.7 251
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/8 C 7 18.9g 143
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2140/6 B 0 g 178
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/1 C 0
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1640/1 D 0 g 275
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/9 C 2 18.9 201
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2180/8 B 3 16.2 37
2017-10-29 2017-10-29 Åby-5 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2140/5 C 5 19.5g 53
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/8 D 0 19.3 932
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 74
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 1700/12 A 4 16.4g 37
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2180/9 A 2 16.5 38
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2160/8 B 0 g 169
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/3 C 1 15.9 31
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1640/2 D 1 14.9 62
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1680/9 C 4 15.1g 240
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Anthologie Anthologie   [s 7] 2140/2 D 4 15.5 985
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2160/6 B 5 17.6 143
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Lina Eagle Lina Eagle   [s 8] 2100/7 D 0 g 402
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 The First Rose The First Rose   [s 7] 2120/2 C 4 18.4 18
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Sembs Napa Sembs Napa   [v 9] 2120/6 D 0 16.7 640
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/8 D 0 13.8 700
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 5 17.7 89
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/7 A 1 21.2 22
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/6 D 0 28.3g 90
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 The First Rose The First Rose   [s 7] 2100/1 A 2 16.9 133
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Global Ransom Global Ransom   [s 6] 2100/4 C 5 19.5g 62
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 The First Rose The First Rose   [s 7] 2160/8 A 6 18.9 93
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2100/7 D 4 21.9 105
2017-06-13 2017-06-13 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/9 B 0 56
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/5 D str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 State of Liberty* State of Liberty*   [v 8] 1640/9 C 0 15.4 168
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/6 B 3 16.0 74
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 4 17.9 220
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Lumio Lumio   [v 8] 2140/6 C 6 18.7 200
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2160/10 C 0 19.4g 73
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2640/1 D 5 16.0 303
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/1 C 0 g 110
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/4 C 2 30
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 C 1 58
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/4 D 0 g 720
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/6 B 3 16.8 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 5 20.4 95
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Daytona Daytona   [s 7] 1640/9 B str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/3 D 0 21.3 1005
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/6 D 7 18.5 454
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/4 D 2 16.5 103
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-5 The First Rose The First Rose   [s 7] 2609/6 B 0 227
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2100/10 D 0 55
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2160/11 D 1 16.2 73
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 0 18.9 547
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/6 C 4 16.9 84
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 C 3 18.3 220
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2160/7 B 0 20.3g 52
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 90
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 D 0 14.1 507
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1700/11 D 3 15.8 730
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Cheraton Cheraton   [v 6] 2080/11 B 0 20.2 454
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 5 13.9 82
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2180/9 D 0
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2100/9 D 1 14.5 71
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 D 1 15.3 52
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 D 0 18.7 720
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/4 D 1 15.0 41
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2200/8 C 1 16.0 21
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1680/5 C 6 17.2 260
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 1640/1 A 2 12.4 40
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/4 D 4 17.8 270
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2100/8 A 5 18.1 34
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2120/10 C 6 15.7 404
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1700/3 C 2 17.6 218
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Limousin Limousin   [v 10] 2140/4 D str
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/6 C 5 18.6 602
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Kakan Kakan   [v 5] 2140/5 D 5 17.6 148
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 C 1 14.5 41
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 1640/8 C 5 12.9 165
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2640/5 C 2 16.6 80
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 B 3 15.6g 74
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2160/6 B 2 46
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 C 3 16.1 146
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 438
2018-04-24 2018-04-24 Momarken-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/3 B 0 24
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 1640/9 B 0 g 234
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2160/8 B 1 15.6 43
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2660/4 C 4 16.6 231
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 2140/8 C 0 56
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Imperial Valle Imperial Valle   [v 8] 2140/12 A 0 g 258
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 9] 2140/9 C 0 20.1g 70
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/2 D 0 14.5 159
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/10 A 0 g 194
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 2140/7 B 1 15.8 123
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 68
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 91
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 B 3 16.1 42
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/3 D 2 18.0 160
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 1640/11 B 0 16.7 671
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2160/6 C 2 15.2 229
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 3 17.7 247
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2180/10 B 1 14.9 41
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-6 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 2140/12 D 0 18.3g 563
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 4 18.0 59
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2140/10 B 0 16.6 742
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/9 D 7 19.5 247
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2200/9 B 2 15.7 36
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 5 18.0 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2140/11 B str 15.5 508
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2100/9 A 8 19.7g 82
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/7 C 4 15.2 216
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/10 B 5 16.2g 272
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 C 4 14.2 570
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 A 6 14.4 475
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 3] 2140/5 C 5 18.2 217
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/7 C 4 15.5 102
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/14 A 0 18.7g 752
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/5 A 2 17.0 17
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/12 B 0 18.6 841
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Talapoin Talapoin   [s 7] 2180/8 C 3 18.3g 87
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/11 D 2 15.8 306
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2140/4 D 1 16.9 451
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/1 D 5 16.2 634
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Persimmon Face Persimmon Face   [v 7] 2160/12 D 4 18.2g 390
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2160/7 A str
2020-12-21 2020-12-21 Åby-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/9 C 3 16.1 419
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 6] 2140/2 D str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Livi Money Maker Livi Money Maker   [v 6] 2640/12 C str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2140/1 D str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/8 A 5 16.1 127
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-4 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 3] 2140/4 D 6 17.4 194
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-5 Edmund Edmund   [v 5] 2140/11 D 0 14.6 932
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-8 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2160/8 C 0 15.6 1417
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2100/8 A str
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 1609/1 D 0 g 618
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2640/10 B 0 15.5 153
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2140/10 D 5 14.5 842
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/1 D 4 18.5 66
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/1 D 5 15.4 216
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2660/12 D 7 15.0 1551
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2160/4 D 3 19.6g 55
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-6 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 1660/9 D 7 15.2g 236
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 2140/10 C 0 17.0 590
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/5 D 6 15.6 252
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2180/9 C 5 15.2 211
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 3] 2080/4 D 4 21.1 44
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2100/7 B str
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2900/4 D 6 19.0 405
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2180/11 A 2 16.1 79
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2080/2 D 0 g 487
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2080/4 D 8 14.5 900
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/2 B 3 15.9 477
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2100/5 C str
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 9] 1720/12 A str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/3 C 6 16.5 212
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 375
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-2 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/2 C 2 15.5 64
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 1640/8 C 8 14.6 345
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/6 C 2 19.9g 26
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 1640/3 A 3 13.3 57
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/6 D 0 g 197
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 1640/1 B 1 13.8 50
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 D 0 16.7 93
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/11 C 4 15.6 107
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 C 0 19.8g 97
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2640/9 D 7 17.7g 801
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/5 C 2 13.9 91
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 D 3 15.5 371
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2640/1 C str
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/6 C 2 16.1 103
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 C 3 17.9 189
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/5 D 1 16.6 173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 C 3 18.3 38
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-4 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 7 18.4g 255
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2660/11 A 0 17.3 220
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/9 D 6 16.9 1495
2020-03-29 2020-03-29 Åby-3 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/2 C 6 16.7 79
2020-03-29 2020-03-29 Åby-5 Merzan Merzan   [s 4] 2140/1 C str
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 D 5 17.3 219
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Målaresven Målaresven   [v 7] 2140/4 B 6 17.0g 205
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 155
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-3 Bear My Prince Bear My Prince   [v 5] 2140/3 D 0 17.7 1277
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Vallon Vallon   [v 4] 2640/2 D 0 g 569
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/12 B 3 14.5 57
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-8 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/1 D 0 18.9 60
2020-03-17 2020-03-17 Åby-4 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/6 D 3 16.8 450
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/5 B 0 g 252
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Vallon Vallon   [v 4] 2140/6 D 0 20.5g 1085
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/7 D 4 17.6 125
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/2 B 2 18.6 43
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/3 C 1 18.4 68
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-6 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 6] 2160/10 C 0 g 179
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/9 C str
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-12 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2160/11 D str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Vallon Vallon   [v 4] 2140/1 D 0 g 336
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/5 C 4 17.1 124
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 62
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/10 B 0 20.1g 102
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2640/5 D 0 g 387
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 434
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/4 D 4 15.8 148
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/1 B 5 14.0 62
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 2160/7 B 6 15.9 308
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-3 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/5 C 2 15.6 119
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-7 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/5 D 2 15.5 178
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/13 D 0 16.1 479
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/5 C 1 14.3 353
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-4 Sambas Idun Sambas Idun   [s 4] 2100/11 D 7 22.8 553
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-6 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2500/9 C 0 g 199
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-7 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 1700/11 B 0 g 89
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/1 D 0 20.4g 46
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 1640/1 D 2 12.4 92
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 1640/9 C 0 g 84
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2640/15 D 0 16.4 1221
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-4 Axel Rek Axel Rek   [h 5] 2100/7 B 3 18.2 31
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2160/9 B 0 g 138
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Esta Esta   [s 7] 1640/9 C 4 14.1 416
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2140/4 C 4 16.0 256
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2640/4 A 7 17.3 128
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/6 C 4 16.1g 65
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/8 C 0 g 128
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-9 Cherry Hills Cherry Hills   [s 4] 2140/7 D 3 17.6 95
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/8 C 1 15.3 76
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 5 17.1 39
2021-06-19 2021-06-19 Romme-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2140/6 D 6 16.2 73
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-8 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 1640/6 B 4 15.0 79
2021-06-10 2021-06-10 Åby-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/8 D 2 15.4 141
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-10 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2080/8 D str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/2 C 5 17.5 286
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 1640/4 B 5 13.6 86
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-3 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2140/6 D 6 19.5g 121
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2080/4 D 5 16.2 109
2021-05-19 2021-05-19 Åby-2 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/3 D 0 17.1g 629
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/15 A 5 14.6 199
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 King Moneyfee King Moneyfee   [v 7] 2140/2 C 0 g 178
2021-05-13 2021-05-13 Åby-4 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2140/12 D 3 14.6 978
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/12 A 5 16.8 81
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-6 Merzan Merzan   [s 5] 2140/2 B 0 18.0g 331
2021-05-08 2021-05-08 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2140/4 C 0 15.5 572
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-6 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/11 A 1 15.0 61
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2160/7 D str
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-9 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2140/6 D 7 16.5 73
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-3 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2160/8 C 0 14.8 792
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 2160/6 B 2 15.7 131
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2100/13 C 6 18.6 801
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/4 D 4 18.0g 122
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2160/6 D 5 13.8 881
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/7 C 4 15.2 130
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-4 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 2140/5 B 0 g 74
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/10 B 4 14.3 671
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/8 D 1 17.6 96
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-5 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 1 16.4 17
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-1 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 13] 2180/6 D 4 27.3 756
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2640/3 D 0 g 232
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Imani Imani   [v 5] 2140/1 B 4 13.8 244
2021-03-25 2021-03-25 Åby-3 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/7 D 0 18.8 482
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-5 Edmund Edmund   [v 6] 2180/11 A 2 15.5 152
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-10 Allevil Rek Allevil Rek   [h 5] 2140/5 A 1 16.2 47
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/11 A 6 17.0 280
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 Edmund Edmund   [v 6] 2140/11 B 0 17.4g 246
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-3 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/2 D 3 16.3 192
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Golden Evasion Golden Evasion   [s 5] 2140/1 D 5 16.3 620
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Centurion B. Centurion B.   [v 4] 1640/10 D 2 13.5 1084
2021-02-25 2021-02-25 Åby-7 Kocsis Boko Kocsis Boko   [v 4] 2140/2 B 4 16.4 91
2021-02-25 2021-02-25 Åby-10 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2680/8 C str
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 10] 2180/11 D 0 g 193
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 1640/6 B 4 15.8 122
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-3 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 2140/10 C 3 16.5 1009
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-5 Möller Möller   [v 8] 2140/7 D 0 g 1113
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/3 B 1 17.5 351
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Edmund Edmund   [v 6] 2140/10 C 0 16.6 164
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/8 B 6 16.7 1747
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Edmund Edmund   [v 6] 2140/12 C 2 16.0 162ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se