V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Travbanan i Bollnäs var första stoppet för ”V86 på sommarturné” på onsdagen. Varje onsdag i sommar ska några..


Travbanan i Bollnäs var första stoppet för ”V86 på sommarturné” på onsdagen.
Varje onsdag i sommar ska några av landets travbanor turas om att arrangera spelet med första V86-start klockan 19.20 - med samtliga åtta V86-lopp på en och samma bana.
Vädret var behagligt med uppåt 20 plusgrader i Bollnäs i början av kvällen men publikplatserna lika öde som vanligt under coronakrisen.
Publiken framför datorer och tv-apparater fick dock se en del fin sport. En sport av det kallare slaget då kallbloden stod i centrum med hela tre lopp för rasen på kupongen.
Grisle Odin G.L. - med 11 segrar på 13 starter innan onsdagen - var lika bra som vanligt och imponerade på nytt för Tom Erik Solberg.
Från innerspåret bakom bilen tappade Grisle Odin G.L som väntat den första biten. Solberg kunde dock slinka ut som näst sista ekipage i det lilla fältet redan efter några hundra meter. 
Attacken sattes in 800 meter från mål och trots att storfavoriten (spelad på 75 procent på V86) blev hängande resten av loppet bara längde hästen på stegen genom den sista kurvan och klev undan till seger med sex längder. Segertiden 1.23,4 över 1640 meter.
- Han är väl kanske mera stark än speedig ännu så länge men kan springa fort ett par hundra meter också. Det är en helt komplett häst, berömde kusken Tom Erik Solberg.
Frida Karlsson är med på ett hörn i Grisle Odin G.L. som nu inkasserade ett förstapris på 150 000 kronor i Prinsessan Madeleines Pokal.
Den i Sundsvall verksamme norrmannen Öystein Tjomslands häst ser ut att bli storfavorit i Svenskt Kallblodsderby i höst.

Kross i Hambostintan
Sammanlagt fem kallblodslopp kördes under kvällen och det var norska tränare på samtliga vinnare.
Öystein Tjomsland tränar även vinnaren av Hambostintan över 2140 meter. Nio fyra- och femåriga kallblodsston gjorde upp och stor favorit var Grude Bambi på startfållan som ledde loppet från start till mål och inte gav det jagande gänget på tillägg skuggan av en chans.
Tom Erik Solberg höll ett stentufft tempo med det fyraåriga stoet som nästan var halva upploppet före måltvåan Alfa Lina. 1.25,9 löd segertiden och enligt kusken fanns det krafter sparade.

Uppmärksammad tvåa
Norske Rappnor blev svaret i Andungens Minne över 1640 meter. Ole Johan Östre lät sin häst smyga med i hårddragande B.W. Prinsens rygg och tog över 700 meter från mål.
Rappnor höll undan men höll faktiskt på att bli upphunnen av favoriten Månlykke A.M. som hade lagt bort många meter på en galopp i den första kurvan. En stark upphämtning!
Som fyraåring inledde Månlykke A.M. karriären med nio segrar på de tio första starterna hos Jan-Olov Persson. Efter ett skadefyllt fjolår tog Gunnar Melander över träningen av hästen som ser ut att kunna springa rakt in i kallblodseliten om något år.
En sexårig son till kallblodskungen Månprinsen A.M.
- Han la säkert bort 50 meter på galoppen. Det här är en riktig snabbloppare! sa Gunnar Melander.

Duell i treåringsloppet
I Anders Kilströms Minne gjorde två fina treåringar upp om segern. Oskar J Andersson rundade till ledningen med Jasmine Ising-tränade Ferox Brick som utkämpade sista 600 meterna sida vid sida med Hidalgo Heldia, där den senare tog sig förbi och vann med ”nos”. Patricia Van Der Meer tränar hingsten som är obesegrad efter fyra starter. Kim Eriksson satt i sulkyn.
V86-5 var ett stayerlopp över tre varv där Fredrik Wallins Euskara var bra igen efter en tid av krångel och galopper.
Stoet har tävlat en del i Frankrike och tagit fem segrar. Nu visade hon styrkan igen för Jorma Kontio efter en offensiv styrning fram utvändigt ledaren mitt i loppet och en tryckare till ledningen 600 meter från mål.
Övriga lopp på V86 vanns av Reijo Liljendahl-tränade Stonecapes Superb (körd av Ulf Ohlsson), Edrica körd och tränad av Erik Lindegren samt Jörgen Westholm-tränade Whelk (körd av Marcus Lilius)
Åtta rätt på V86 delade ut 29 867 kronor, sju rätt 413 kronor och sex rätt 49 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Magnus A Djuse är en av Sveriges mest lovande kuskar och nyss fyllda 20 år ligger han sexa i den allsvenska kuskligan närmast bakom toppnamn som..


Magnus A Djuse är en av Sveriges mest lovande kuskar och nyss fyllda 20 år ligger han sexa i den allsvenska kuskligan närmast bakom toppnamn som Örjan Kihlström, Jorma Kontio och Björn Goop. Högst i ligan finns Ulf Ohlsson och Rikard N Skoglund.
Magnus A Djuse har rötterna i Brunflo, en kvart med bil från Östersundstravet och han är yngst i brödraskaran Djuse där även Mattias, Martin och Mats är aktiva inom travet.
I takt med framgångarna i sulkyn har Magnus tagit steget och lämnat Jämtland och bor numera i söderut och har licens på Solvalla.
- Jag bor på Mattias gård i Ekolsund mellan Bålsta och Enköping. Orsaken är för att jag ska kunna åka runt och köra mer på banor i mellan-Sverige och lite mer söderut.

Tror på Cyber Lane i Jämtlands Stora Pris
I helgen bär det av norrut och hemåt för Magnus A Djuse när Östersundstravet bjuder på dubbeltrav.
Vad betyder Östersundtravet för dig?
- Det var där allting har börjat en gång i tiden, jag tog ponnylicens när jag var åtta-nio år och det var där man sprang på stallbacken.
Var är ditt bästa minne därifrån?
- Kanske den här helgen i fjol då jag vann tre lopp på fredagen.
Vad betyder den här helgen för dig?
- Vi har bara V75 en gång per år i Östersund, klart att det är en speciell helg.
Du kör i sex av loppen på V75 men inte i Jämtlands Stora Pris, vem är din vinnare i loppet?
- Vinner inte Cyber Lane…han borde i alla fall hålla ledningen.
Saknar du att du inte har någon styrning i huvudloppet?
- Nej, i år spelar det ingen roll när det inte är någon publik, men det är klart att jag gärna vill köra det någon gång och det absolut en dröm att få vinna.
Har du andra lopp du drömmer om?
- Elitloppet, det är det man helst vill köra och vinna. Man varit där sedan man var tio år och stått på E-läktaren sedan Iceland vann 2010.

Superjackpot - 100 miljoner
V75 på lördagen kryddas med en superjackpot och chans att vinna 100 miljoner kronor för en eventuell ensam vinnare.
Magnus A Djuse kör alltså sex av de sju loppen på V75 och han låter förväntansfull på förhand.
- 11 Yrwing (V75-1) hoppade i årsdebuten och har nu fått ett lopp i kroppen. Det är en bra häst i grunden och det är passande distans. Det är ett öppet lopp och med klaff så är han med och segerstrider.
- 15 Lukas Rauen (V75-2) är en häst som betyder mycket för mig och en häst som gjorde att jag fick synas på V75 förra året. Det var synd på spåret nu, men han är väldigt bra hästen när han är på topp. Skulle han komma igenom hyggligt vet man inte men samtidigt är det svårt att veta hur bra han är i år.
- 8 Dexter Brick (V75-3) blev bortlottad och jag vet inte vart vi hamnar. Vi får jaga pengar i första hand.
- 8 Majet af Djupmyra (V75-4) samma där, dåligt läge och svårt att veta vart vi hamnar. Pengar i första hand.
- 9 Pleasure For Cash (V75-5) fick ett ganska bra spår för honom. Han behöver inte vara med i någon startrustning och det passar bra. Jag tycker det är en bra chans. Han har vunnit lite billigare lopp men han har gjort det enkelt. Det blir lite upp till bevis hur bra han är. Jag tycker han är fin, en jättefin häst och vi ska vara med och göra upp om det.
- 7 From The Mine (V75-6) gick jättebra senast. Jag tycker det är bra chans med honom också. Jag tycker han är jättebra och distansen är ett stort plus. Det är ett dåligt läge men jag tror han löser det.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genom..


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genomgått så kallad ”nervsnittning” innan han köptes till Sverige för sex år sedan.
Uppgifterna styrks av att hästen i amerikanska USTA:s databas står registrerad som ”LOW NERVED ON BOTH FRONT FEET”.
Något som måste anges om hästen genomgått den i Nordamerika fullt tillåtna metoden.
Enligt Sulkysport fanns inte dessa uppgifter med i auktionskatalogen på Mixed Sales i Lexington sommaren 2015 då hästen ropades in av Daniel Redén för motsvarande två miljoner kronor.

Undersöktes redan i fjol
Uppgifterna figurerade redan i fjol vilket föranledde att Propulsion undersöktes av veterinärer i jakt på nervskador i framhovarna.
– Jag kan bekräfta att vi har gjort en sådan undersökning men att vi inte fann någon grund att reagera efter den, säger Steen Morten Johansen, ansvarig för utredning och säkerhet hos Svensk Travsport, till Trav og Galopp-Nytt.
Tränaren Daniel Redén kommenterar uppgifterna för Travronden:
– Första gången jag ens fick höra om det här var förra året. Då kom Steen Morten Johansen till mig och sa att det går rykten om att hästen ska ha blivit nervsnittad under sin tid i USA. Det kom som en chock. Jag sa till honom att det låter helt otroligt att jag som travtränare ska ha bommat det i så fall. Och att alla mina veterinärer ska ha missat det. De går alltid igenom mina hästar som kommer från USA.
– Steen Morten fick komma ut till mig samtidigt som två veterinärer var där och kollade på hästen inför ögonen på honom och hästen visade maximal känsel. I dag kom frågan upp på nytt vilket gör mig jätteledsen, säger Daniel Redén till Travronden.

Tar bort smärta i två till sju år
Enligt harnesslink.com ses ingreppet i USA som ”en sista utväg” och kan ta bort smärta ”mellan två och sju år”.
Svensk Travsport listar i sitt regelverk ”Nervsnittning/nervblockad” under rubriken ”Förbjudna åtgärder” och metoden är förbjuden för travhästar i Europa.
Veterinären Daniel Söderberg kontrollerade Propulsion när hästen kom till Sverige och kommenterar för Travronden:
– Han har full känsel. Det är flera veterinärer som kontrollerat honom och alla har kommit fram till samma slutsats. En häst som blivit nervsnittad känner ingenting, men det är omöjligt att en häst startat så många gånger som nervsnittad. Det är helt otänkbart och det är skrämmande att man kan komma med sådana här beskyllningar helt utan grund.
Svensk Travsport kallade efter uppgifterna till ett extramöte på tisdagskvällen.
– Än så länge vet vi inte om det är någonting. Vi behöver förstå om det ligger något bakom det här och i så fall vad. Vi måste börja där. Jag kommenterar inte det här mer än så just nu, säger Svensk Travsports vd Maria Croon till Travronden.
Propulsion har varit Sveriges mest framgångsrika travhäst under många år och nådde med segern i Elitloppet över 34 miljoner kronor i insprungna pengar.

Kanal 75


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) ..


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) segra på Vincennes i Paris.
I spåren av coronapandemin har året upplaga, som skulle ha avgjorts på Solvalla 27 september, ställts in.
Det gör att Svenskt Travsport går in och skapar ett nytt lopp vid namn STL Open med 750 000 kronor till vinnaren samma tävlingsdag.
Ett lopp som i praktiken blir en gulddivisionsfinal i kubik, reserverad för sommarens mest framgångsrika hästar i de största svenska loppen.
– När Masters tyvärr ställts in känns det bra att kunna erbjuda en serie av våra egna storlopp här i Sverige med final under kriteriehelgen. Jag ser fram emot STL Open, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
De tio främsta poängsamlarna garanteras plats i STL Open som körs över distansen 2 140 meter med autostart.

Lopp som ingår i STL Open

6/6 Östersund Jämtlands Stora Pris (Gr II) – STL Gulddivisionen
13/6 Boden Norrbottens Stora Pris (Gr I) – STL Gulddivisionen
21/6 Kalmar Kalmarsundspokalen – STL Gulddivisionen
4/7 Halmstad STL Gulddivisionen
11/7 Årjäng Årjängs Stora Sprinterlopp (Gr II) – STL Gulddivisionen
18/7 Axevalla Axevallalöpning – STL Gulddivisionen
25/7 Bollnäs Bollnäsloppet – STL Gulddivisionen
28/7 Jägersro Åbergs Memorial (Gr I)
1/8 Rättvik Ego Boys Minne – STL Gulddivisionen
8/8 Åby Åby Stora Pris (Gr I)
15/8 Romme American Trot – STL Gulddivisionen
22/8 Solänget Silverörnen - STL Gulddivisionen
29/8 Bergsåker Sundsvall Open Trot (Gr I) – STL Gulddivisionen
5/9 Jägersro Birger Bengtssons Minne - STL Gulddivisionen
12/9 Hagmyren E.J.’s Guldsko - STL Gulddivisionen

Kanal 75


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de..


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de två senaste åren. Nu är han tillbaka i Sverige och för träningen står Solvallas Stefan Melander. Årets första stora uppgift, Konungens Pokal på Åby, ändade med galopp men snart är den högklassige hingsten tillbaka på tävlingsbanan.
- Vi siktar på Prix Readly Express på Solvalla 17 juni, berättar Sabine Kagebrant.
Svenskt Travderby på Jägersro är säsongens största mål för Green Manalishi och därefter är planen att hästen ska tävla i Paris under det franska vintermeetinget.
- Det är väl en häst som skulle kunna passa väldigt bra på Vincennes. Det är lång väg dit men det är i alla fall det vi skulle tycka var kul och då får man ta det lite lugnt och inte vara med i alla lopp. I Paris är det Criterium Continental som är det stora målet, berättar Kagebrandt.
Green Manalishi har vunnit 11 av 25 lopp och tjänat 10,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat m&a..


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat många gånger. Men prestationen han gjorde i Fyraåringseliten fick den mest luttrade traventusiast att höja på ögonbrynen. I Erik Adielssons händer dundrade hästen till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan tågade han undan till seger på 1.09,2 över 1 640 meter – svenskt rekord för fyraåringar och den snabbaste segertiden i Europa i år.
- Det är sällan man ser en sådan acceleration och den farten in i första sväng. Men den stora hästen med de långa benen klarar det också. Så det är fantastiskt bra. Hela ekipaget var bra och det fungerade till 100 procent, säger Frode Hamre.
Efter hemkomsten till Norge har Ecurie D. bara haft det skönt i hagen.
- Han har tagit loppet och resan på ett väldigt bra vis. Han ser väldigt fräsch och fin ut och mår bra. Det är ett otroligt psyke på honom också.
Var den pampige hingsten startar härnäst är inte bestämt.
- Det har varit lite snack om Oslo Grand Prix och ett par andra lopp men vi bestämmer ingenting om vad som sker framöver förrän tidigast på fredag. Veterinären ska kolla upp honom i morgon för att se att allt är okej och så ska han gå ett jobb på fredag morgon. Sedan får vi diskutera vad som händer vidare.
Frode Hamre har tränat många fina hästar genom åren men Ecurie D. kan vara den allra bästa.
- Man är bara tacksam för att man får ha en sådan häst i stallet, säger den norske topptränaren.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 Officer Kronos Officer Kronos   [v 7] 2100/3 0 69
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 6] 1640/8 6 16.5 154
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/2 1 16.1 331
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 2140/9 0 17.6 448
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 5] 2160/9 1 15.7 28
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Daytona Daytona   [s 5] 2640/11 5 16.6 1347
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Daytona Daytona   [s 5] 1640/3 5 13.9 50
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 1660/12 8 15.0 725
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/8 0 17.2 306
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Nici Nici   [v 6] 2080/1 0 19.8 315
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/4 C 0 22.0g 678
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Moyen Age* Moyen Age*   [h 10] 2140/7 C 2 15.0 219
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 A 1 15.7 97
2016-12-05 2016-12-05 Norge-7 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2100/1 D 0 207
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-2 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2140/3 C 0 g 355
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Limousin Limousin   [v 8] 2660/10 D 0 g 294
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Limousin Limousin   [v 8] 1660/8 D 7 17.6g 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 1640/10 B 0 g 192
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Palermo Tårs* Palermo Tårs*   [v 9] 2640/2 D 5 15.9 245
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/1 C 3 16.5 52
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 4 17.0 67
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Daytona Daytona   [s 6] 1640/9 B 4 13.3 68
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/12 C 0 16.1 514
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 23
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/3 A 1 14
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/8 D 2 15.5 38
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/6 B 0 g 174
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 1640/3 D 0 g 298
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/1 D 6 17.5 76
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/9 B 3 17.5 109
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Daytona Daytona   [s 6] 2140/5 C 3 16.1 43
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/3 D 5 18.0 48
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/8 D str
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2180/12 D 8 16.3 945
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/7 C 2 16.5 41
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 1 16.0 317
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2160/9 A 7 16.8 49
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/6 B 2 15.9 79
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/3 A str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Daytona Daytona   [s 6] 2140/4 C 2 16.6 36
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/5 D 6 19.4 167
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/8 B 1 15.8 23
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 15
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/12 C 4 17.2 785
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2100/2 A 0 67
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Valiant Dalimo* Valiant Dalimo*   [v 6] 2140/1 C 0 g 22
2017-12-27 2017-12-27 Jarlsberg-2 Just East Just East   [v 6] 2100/5 B 0 88
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 8] 2140/5 C 3 16.7 251
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/8 C 7 18.9g 143
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2140/6 B 0 g 178
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/1 C 0
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1640/1 D 0 g 275
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/9 C 2 18.9 201
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2180/8 B 3 16.2 37
2017-10-29 2017-10-29 Åby-5 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2140/5 C 5 19.5g 53
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/8 D 0 19.3 932
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 74
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 1700/12 A 4 16.4g 37
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2180/9 A 2 16.5 38
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2160/8 B 0 g 169
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/3 C 1 15.9 31
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1640/2 D 1 14.9 62
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1680/9 C 4 15.1g 240
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Anthologie Anthologie   [s 7] 2140/2 D 4 15.5 985
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2160/6 B 5 17.6 143
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Lina Eagle Lina Eagle   [s 8] 2100/7 D 0 g 402
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 The First Rose The First Rose   [s 7] 2120/2 C 4 18.4 18
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Sembs Napa Sembs Napa   [v 9] 2120/6 D 0 16.7 640
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/8 D 0 13.8 700
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 5 17.7 89
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/7 A 1 21.2 22
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/6 D 0 28.3g 90
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 The First Rose The First Rose   [s 7] 2100/1 A 2 16.9 133
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Global Ransom Global Ransom   [s 6] 2100/4 C 5 19.5g 62
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 The First Rose The First Rose   [s 7] 2160/8 A 6 18.9 93
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2100/7 D 4 21.9 105
2017-06-13 2017-06-13 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/9 B 0 56
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/5 D str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 State of Liberty* State of Liberty*   [v 8] 1640/9 C 0 15.4 168
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/6 B 3 16.0 74
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 4 17.9 220
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Lumio Lumio   [v 8] 2140/6 C 6 18.7 200
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2160/10 C 0 19.4g 73
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2640/1 D 5 16.0 303
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/1 C 0 g 110
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/4 C 2 30
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 C 1 58
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/4 D 0 g 720
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/6 B 3 16.8 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 5 20.4 95
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Daytona Daytona   [s 7] 1640/9 B str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/3 D 0 21.3 1005
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/6 D 7 18.5 454
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/4 D 2 16.5 103
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-5 The First Rose The First Rose   [s 7] 2609/6 B 0 227
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2100/10 D 0 55
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2160/11 D 1 16.2 73
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 0 18.9 547
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/6 C 4 16.9 84
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 C 3 18.3 220
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2160/7 B 0 20.3g 52
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 90
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 D 0 14.1 507
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1700/11 D 3 15.8 730
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Cheraton Cheraton   [v 6] 2080/11 B 0 20.2 454
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 5 13.9 82
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2180/9 D 0
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2100/9 D 1 14.5 71
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 D 1 15.3 52
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 D 0 18.7 720
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/4 D 1 15.0 41
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2200/8 C 1 16.0 21
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1680/5 C 6 17.2 260
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 1640/1 A 2 12.4 40
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/4 D 4 17.8 270
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2100/8 A 5 18.1 34
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2120/10 C 6 15.7 404
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1700/3 C 2 17.6 218
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Limousin Limousin   [v 10] 2140/4 D str
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/6 C 5 18.6 602
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Kakan Kakan   [v 5] 2140/5 D 5 17.6 148
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 C 1 14.5 41
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 1640/8 C 5 12.9 165
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2640/5 C 2 16.6 80
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 B 3 15.6g 74
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2160/6 B 2 46
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 C 3 16.1 146
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 438
2018-04-24 2018-04-24 Momarken-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/3 B 0 24
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 1640/9 B 0 g 234
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2160/8 B 1 15.6 43
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2660/4 C 4 16.6 231
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 2140/8 C 0 56
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Imperial Valle Imperial Valle   [v 8] 2140/12 A 0 g 258
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 9] 2140/9 C 0 20.1g 70
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/2 D 0 14.5 159
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/10 A 0 g 194
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 2140/7 B 1 15.8 123
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 68
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 91
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 B 3 16.1 42
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/3 D 2 18.0 160
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 1640/11 B 0 16.7 671
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2160/6 C 2 15.2 229
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 3 17.7 247
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2180/10 B 1 14.9 41
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-6 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 2140/12 D 0 18.3g 563
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2140/4 C 4 18.0 59
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2140/10 B 0 16.6 742
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/9 D 7 19.5 247
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2200/9 B 2 15.7 36
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 5 18.0 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2140/11 B str 15.5 508
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2100/9 A 8 19.7g 82
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/7 C 4 15.2 216
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/10 B 5 16.2g 272
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 C 4 14.2 570
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 A 6 14.4 475
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 3] 2140/5 C 5 18.2 217
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/7 C 4 15.5 102
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/14 A 0 18.7g 752
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/5 A 2 17.0 17
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/12 B 0 18.6 841
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Talapoin Talapoin   [s 7] 2180/8 C 3 18.3g 87
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/11 D 2 15.8 306
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2140/4 D 1 16.9 451
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/1 D 5 16.2 634
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Persimmon Face Persimmon Face   [v 7] 2160/12 D 4 18.2g 390
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/6 C 2 19.9g 26
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 1640/3 A 3 13.3 57
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/6 D 0 g 197
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 1640/1 B 1 13.8 50
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 D 0 16.7 93
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/11 C 4 15.6 107
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 C 0 19.8g 97
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2640/9 D 7 17.7g 801
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/5 C 2 13.9 91
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/1 D 3 15.5 371
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-8 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2640/1 C str
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/6 C 2 16.1 103
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 C 3 17.9 189
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/5 D 1 16.6 173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/4 C 3 18.3 38
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-4 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/2 D 7 18.4g 255
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2660/11 A 0 17.3 220
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/9 D 6 16.9 1495
2020-03-29 2020-03-29 Åby-3 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/2 C 6 16.7 79
2020-03-29 2020-03-29 Åby-5 Merzan Merzan   [s 4] 2140/1 C str
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/5 D 5 17.3 219
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Målaresven Målaresven   [v 7] 2140/4 B 6 17.0g 205
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 155
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-3 Bear My Prince Bear My Prince   [v 5] 2140/3 D 0 17.7 1277
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Vallon Vallon   [v 4] 2640/2 D 0 g 569
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/12 B 3 14.5 57
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-8 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/1 D 0 18.9 60
2020-03-17 2020-03-17 Åby-4 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/6 D 3 16.8 450
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/5 B 0 g 252
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Vallon Vallon   [v 4] 2140/6 D 0 20.5g 1085
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/7 D 4 17.6 125
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Listas Psycho Listas Psycho   [v 4] 2140/2 B 2 18.6 43
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/3 C 1 18.4 68
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-6 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 6] 2160/10 C 0 g 179
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/9 C str
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-12 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2160/11 D str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Vallon Vallon   [v 4] 2140/1 D 0 g 336
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2160/5 C 4 17.1 124
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 62
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/10 B 0 20.1g 102
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2640/5 D 0 g 387
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 434ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se