V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 Officer Kronos Officer Kronos   [v 7] 2100/3 0 69
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 6] 1640/8 6 16.5 154
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/2 1 16.1 331
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 2140/9 0 17.6 448
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 5] 2160/9 1 15.7 28
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Daytona Daytona   [s 5] 2640/11 5 16.6 1347
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Daytona Daytona   [s 5] 1640/3 5 13.9 50
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Olympic Pine* Olympic Pine*   [h 10] 1660/12 8 15.0 725
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/8 0 17.2 306
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Nici Nici   [v 6] 2080/1 0 19.8 315
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/4 C 0 22.0g 678
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Moyen Age* Moyen Age*   [h 10] 2140/7 C 2 15.0 219
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 A 1 15.7 97
2016-12-05 2016-12-05 Norge-7 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2100/1 D 0 207
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-2 Listas Maraboue Listas Maraboue   [v 5] 2140/3 C 0 g 355
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Limousin Limousin   [v 8] 2660/10 D 0 g 294
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Limousin Limousin   [v 8] 1660/8 D 7 17.6g 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 1640/10 B 0 g 192
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Palermo Tårs* Palermo Tårs*   [v 9] 2640/2 D 5 15.9 245
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/1 C 3 16.5 52
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 4 17.0 67
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Daytona Daytona   [s 6] 1640/9 B 4 13.3 68
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/12 C 0 16.1 514
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 23
2016-04-19 2016-04-19 Momarken-1 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/3 A 1 14
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/8 D 2 15.5 38
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/6 B 0 g 174
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 1640/3 D 0 g 298
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/1 D 6 17.5 76
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/9 B 3 17.5 109
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Daytona Daytona   [s 6] 2140/5 C 3 16.1 43
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/3 D 5 18.0 48
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/8 D str
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2180/12 D 8 16.3 945
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 7] 2140/7 C 2 16.5 41
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/2 C 1 16.0 317
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2160/9 A 7 16.8 49
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/6 B 2 15.9 79
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/3 A str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Daytona Daytona   [s 6] 2140/4 C 2 16.6 36
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/5 D 6 19.4 167
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/8 B 1 15.8 23
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 15
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2160/12 C 4 17.2 785
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2100/2 A 0 67
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Valiant Dalimo* Valiant Dalimo*   [v 6] 2140/1 C 0 g 22
2017-12-27 2017-12-27 Jarlsberg-2 Just East Just East   [v 6] 2100/5 B 0 88
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 8] 2140/5 C 3 16.7 251
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/8 C 7 18.9g 143
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2140/6 B 0 g 178
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/1 C 0
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 9] 1640/1 D 0 g 275
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/9 C 2 18.9 201
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2180/8 B 3 16.2 37
2017-10-29 2017-10-29 Åby-5 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2140/5 C 5 19.5g 53
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/8 D 0 19.3 932
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 74
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 1700/12 A 4 16.4g 37
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2180/9 A 2 16.5 38
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 8] 2160/8 B 0 g 169
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 2160/3 C 1 15.9 31
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1640/2 D 1 14.9 62
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Imperial Valle Imperial Valle   [v 7] 1680/9 C 4 15.1g 240
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Anthologie Anthologie   [s 7] 2140/2 D 4 15.5 985
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2160/6 B 5 17.6 143
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 The First Rose The First Rose   [s 7] 2120/2 C 4 18.4 18
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Sembs Napa Sembs Napa   [v 9] 2120/6 D 0 16.7 640
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Lina Eagle Lina Eagle   [s 8] 2100/7 D 0 g 402
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 1640/8 D 0 13.8 700
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 5 17.7 89
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/7 A 1 21.2 22
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/6 D 0 28.3g 90
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 The First Rose The First Rose   [s 7] 2100/1 A 2 16.9 133
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Global Ransom Global Ransom   [s 6] 2100/4 C 5 19.5g 62
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 The First Rose The First Rose   [s 7] 2160/8 A 6 18.9 93
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2100/7 D 4 21.9 105
2017-06-13 2017-06-13 Momarken-3 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2160/9 B 0 56
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/5 D str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 State of Liberty* State of Liberty*   [v 8] 1640/9 C 0 15.4 168
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/6 B 3 16.0 74
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2140/1 D 4 17.9 220
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Lumio Lumio   [v 8] 2140/6 C 6 18.7 200
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2160/10 C 0 19.4g 73
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2640/1 D 5 16.0 303
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Cyrano d'Hericiere* Cyrano d'Hericiere*   [v 5] 2140/1 C 0 g 110
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-8 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/4 C 2 30
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-3 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 C 1 58
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/4 D 0 g 720
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/6 B 3 16.8 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 5 20.4 95
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Daytona Daytona   [s 7] 1640/9 B str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/3 D 0 21.3 1005
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 2140/6 D 7 18.5 454
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2140/4 D 2 16.5 103
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-5 The First Rose The First Rose   [s 7] 2609/6 B 0 227
2017-02-03 2017-02-03 Jarlsberg-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2100/10 D 0 55
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 M.T.Heavens Dream M.T.Heavens Dream   [v 8] 2160/11 D 1 16.2 73
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/2 D 0 18.9 547
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/6 C 4 16.9 84
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 C 3 18.3 220
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2160/7 B 0 20.3g 52
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/2 C 2 16.8 90
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 D 0 14.1 507
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1700/11 D 3 15.8 730
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Cheraton Cheraton   [v 6] 2080/11 B 0 20.2 454
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 5 13.9 82
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2180/9 D 0
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2100/9 D 1 14.5 71
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 D 1 15.3 52
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 D 0 18.7 720
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/4 D 1 15.0 41
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2200/8 C 1 16.0 21
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1680/5 C 6 17.2 260
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 1640/1 A 2 12.4 40
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/4 D 4 17.8 270
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2100/8 A 5 18.1 34
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2120/10 C 6 15.7 404
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 1700/3 C 2 17.6 218
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Limousin Limousin   [v 10] 2140/4 D str
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/6 C 5 18.6 602
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Kakan Kakan   [v 5] 2140/5 D 5 17.6 148
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/3 C 1 14.5 41
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 1640/8 C 5 12.9 165
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2640/5 C 2 16.6 80
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/7 B 3 15.6g 74
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2160/6 B 2 46
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 C 3 16.1 146
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 438
2018-04-24 2018-04-24 Momarken-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/3 B 0 24
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 1640/9 B 0 g 234
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2160/8 B 1 15.6 43
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2660/4 C 4 16.6 231
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-2 Knock Nevis Knock Nevis   [v 6] 2140/8 C 0 56
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Imperial Valle Imperial Valle   [v 8] 2140/12 A 0 g 258
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 9] 2140/9 C 0 20.1g 70
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/2 D 0 14.5 159
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/10 A 0 g 194
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 2140/7 B 1 15.8 123
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-4 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 68
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Tiptoe Tiptoe   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 91
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2140/10 B 0 16.6 742
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/9 D 7 19.5 247
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2200/9 B 2 15.7 36
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 5 18.0 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2140/11 B str 15.5 508
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 4] 2100/9 A 8 19.7g 82
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/7 C 4 15.2 216
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/10 B 5 16.2g 272
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 C 4 14.2 570
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2140/10 A 6 14.4 475
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-7 Listas Psycho Listas Psycho   [v 3] 2140/5 C 5 18.2 217
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/7 C 4 15.5 102
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/14 A 0 18.7g 752
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/5 A 2 17.0 17
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2160/12 B 0 18.6 841
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Talapoin Talapoin   [s 7] 2180/8 C 3 18.3g 87
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/11 D 2 15.8 306
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2140/4 D 1 16.9 451
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/1 D 5 16.2 634
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Persimmon Face Persimmon Face   [v 7] 2160/12 D 4 18.2g 390ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se