V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Åby-5 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 7] 2640/8 D
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-1 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 1646/5 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Mill Triss Mill Triss   [s 6] 1640/12 5 15.0 980
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 4] 2140/7 4 16.5 292
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 Gert Oleg Gert Oleg   [v 4] 2160/8 5 18.2 141
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 1660/10 0 17.8 472
2015-11-22 2015-11-22 Åby-9 Kära Klara Kära Klara   [s 9] 2140/12 0 17.2 1827
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Isa Sånna Isa Sånna   [s 5] 2140/4 8 16.0 629
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Gert Gert   [v 6] 2660/8 0 g 347
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Kära Klara Kära Klara   [s 9] 2140/1 6 16.3 190
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-4 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 1640/11 5 15.5 1319
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Vårköpings Drag Vårköpings Drag   [v 7] 2640/3 0 g 118
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Chosen One Chosen One   [v 5] 1640/7 1 13.8 25
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2660/11 7 18.5 562
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-4 Kära Klara Kära Klara   [s 9] 2160/4 3 15.7 325
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Gert Oleg Gert Oleg   [v 4] 1640/5 2 14.6 35
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-2 Blessed Lady Blessed Lady   [s 3] 2140/11 0 g 627
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 1640/3 D 0 15.7 462
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Chosen One Chosen One   [v 6] 2140/12 A 6 15.0 105
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Navigator Face Navigator Face   [v 6] 2140/6 B 4 15.5 67
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2140/2 D 2 16.1 552
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2640/6 B 1 19.1 89
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 5] 2140/8 B 0 23.4 218
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 7] 2640/5 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Catch and Release Catch and Release   [v 6] 2140/7 C str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2140/6 B 8 16.6 148
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/9 C 0 g 164
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Catch and Release Catch and Release   [v 6] 2140/5 C 6 20.3 197
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-4 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 3] 1640/5 C 3 15.4 39
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/9 D 0 15.9 379
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/3 D 0 17.1 423
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/9 B 5 14.4 86
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Tooca Tooca   [s 5] 2140/4 B 2 161
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-4 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 8] 2660/7 A 0 g 81
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2140/6 C 3 15.8 169
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Wingait Holger Wingait Holger   [v 5] 2140/1 C 0 14.2 49
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Starchip Bluebell Starchip Bluebell   [s 7] 2140/11 D 7 16.0 384
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-5 Chosen One Chosen One   [v 6] 2640/5 C 3 15.4 76
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Vivaldi U.R. Vivaldi U.R.   [v 6] 1640/2 D 0 g 711
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Chosen One Chosen One   [v 6] 2140/10 D 3 13.8 88
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Chosen One Chosen One   [v 6] 2140/4 D 1 14.0 134
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2160/13 C 0 16.9 579
2016-05-12 2016-05-12 Åby-2 Catch and Release Catch and Release   [v 6] 2140/3 D 0 19.7 642
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/12 D 5 15.2 970
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/5 B 6 16.4 412
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-1 Catch and Release Catch and Release   [v 6] 2140/10 B 7 21.1 164
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 1640/10 A str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Good as Solo Good as Solo   [v 9] 2140/3 D 6 16.6 508
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2160/8 C 7 15.8 1075
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 528
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2140/6 B 0 18.6 36
2016-03-03 2016-03-03 Åby-7 Gert Oleg Gert Oleg   [v 5] 2140/1 C 0 17.2 369
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 8] 2660/10 B 1 18.3 21
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 5] 2140/9 C 6 15.6 720
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 2140/2 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-5 Raffles Raffles   [v 8] 2640/10 C 0 17.9 853
2016-01-14 2016-01-14 Åby-4 Chosen One Chosen One   [v 6] 2640/4 C 6 17.0 296
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Ville Ima Ville Ima   [v 3] 2140/4 B 1 16.7 27
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 2160/6 C 0 17.3 484
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 2140/3 C str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/4 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Party Lane Party Lane   [s 5] 2140/3 C 0 g 352
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Northern Trick Northern Trick   [s 4] 2140/5 A 1 13.8 22
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Chosen One Chosen One   [v 7] 2140/1 B 5 14.4 43
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2160/10 D 0 18.8 1272
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Northern Trick Northern Trick   [s 4] 2140/8 B 3 14.9 48
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Northern Trick Northern Trick   [s 4] 2140/12 A 0 g 33
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 1640/1 B 5 12.9 85
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Northern Trick Northern Trick   [s 4] 2140/3 A 2 17.1 30
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/6 C 0 g 859
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-8 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 2180/13 B 4 14.7 151
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Doyoucash In Doyoucash In   [v 5] 1640/9 B 0 g 46
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 1640/3 D 3 13.8 258
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-10 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 2140/2 C 0 13.3 183
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 1680/6 B 1 13.8 42
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-7 Chosen One Chosen One   [v 7] 1609/1 D 7 12.0 68
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 1609/1 D 1 12.3 396
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-7 Oktav Broline Oktav Broline   [s 6] 2140/7 D 6 20.0 120
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 2140/3 D 2 15.7 50
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 1640/9 D 0 g 118
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 2140/2 D 4 15.9 152
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2140/12 D 0 16.8 956
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 2140/8 B 7 15.7 39
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 2640/2 C 3 17.7 142
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/10 D 0 16.4 531
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 5] 1640/7 B 7 17.2 127
2017-01-12 2017-01-12 Åby-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 1640/5 D 0 16.6 466
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-9 Chosen One Chosen One   [v 7] 2140/11 A 1 15.6 105
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Niagara Broline Niagara Broline   [v 7] 2140/2 A 0 18.2 14
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Harryettie Harryettie   [s 8] 2640/2 C 0 18.8 588
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Ritchie Ås Ritchie Ås   [v 3] 2140/10 D 2 16.2 236
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2140/7 D str
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2160/8 C 4 17.1 212
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Chosen One Chosen One   [v 8] 1660/6 C 4 14.3 161
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-10 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/1 D str
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Cefalo Cefalo   [v 8] 2140/3 C 5 17.6 743
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Chosen One Chosen One   [v 8] 1640/3 C 4 13.2 137
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 6] 2140/8 D 0 17.0 460
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-6 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/5 D 0 16.5 1074
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/8 C 0 16.8 1031
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/3 C 6 17.9 273
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/12 D 0 20.5 1303
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 4] 2140/9 A 6 17.1 76
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Europa Sisu Europa Sisu   [s 4] 2140/6 B 0 g 36
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2140/11 D 0 g 60
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-9 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 1640/11 C 0 14.5 207
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 1640/8 D 7 14.6 583
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-6 Chosen One Chosen One   [v 8] 2160/7 D 4 14.5 729
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Europa Sisu Europa Sisu   [s 4] 2140/9 C 4 16.2 169
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Bring Me Love Bring Me Love   [s 4] 2140/10 B 0 18.5 140
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/6 A 1 16.5 44
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/9 B 6 17.8 414
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/7 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 5] 2140/1 C 3 16.1 332
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/8 B 3 17.6 64
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 7] 2140/2 D 0 14.8 294
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-5 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/12 D 0 15.0 634
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/1 C 5 16.9g 214
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/2 B 3 16.6 96
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-3 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2660/10 D 0 19.0 311
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/12 C 5 17.1 306
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2140/3 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-2 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/4 C 0
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/2 D 0 17.1 485
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-5 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 1609/1 D 0 11.8 673
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2140/2 B 3 12.4 52
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Bird Parker Bird Parker   [v 4] 2140/4 C 0 16.1 292
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2140/1 B 1 14.1 16
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 2140/11 D 3 14.2 377
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-2 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/3 C 3 17.4 786
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2640/4 D 3 15.2 528
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 7] 2160/4 C 5 15.5 753
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Flight Lane Flight Lane   [s 4] 2140/4 D 0 14.6 708
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/2 C 0 16.9g 229
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Bird Parker Bird Parker   [v 4] 1640/1 C 0 g 48
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-10 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/1 B 5 17.3 82
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 6] 2640/8 D 8 18.8 393
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Mr Jäger Mr Jäger   [v 9] 2140/3 C 3 14.3 331
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 1640/9 D 0 14.5 406
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Flight Lane Flight Lane   [s 4] 2140/1 D 3 14.5 594
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 1609/8 C 0 17.9 119
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/4 D 6 17.2 1323
2018-05-17 2018-05-17 Åby-10 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/3 D 5 19.9g 209
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2640/2 C 0 18.0 76
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-4 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/11 D 8 19.8 647
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-1 Harryettie Harryettie   [s 8] 2140/6 D 3 19.5 211
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2140/2 A 3 13.9 108
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/10 C 4 17.8 269
2018-03-29 2018-03-29 Åby-5 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 1640/1 D 0 15.9g 767
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/8 D 7 17.1 846
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Bergabricken Bergabricken   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 506
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-7 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 1640/10 C str
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-5 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 1640/1 C 3 14.3 263
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-2 Sobel Amanda Sobel Amanda   [s 4] 2140/7 D 0 20.0 554
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-8 Chosen One Chosen One   [v 9] 2180/13 D 0 14.9 1301
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-6 Chosen One Chosen One   [v 9] 1640/9 D 6 12.1 808
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Chosen One Chosen One   [v 9] 2140/11 C 4 14.0 354
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Sobel Amanda Sobel Amanda   [s 4] 2160/8 D 7 18.1 299
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 2160/11 D 7 14.4 604
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Oro Doc Oro Doc   [v 5] 2640/11 C 0 18.3 625
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Sobel Amanda Sobel Amanda   [s 4] 2140/2 D 4 18.8 409
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-1 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 2140/1 D 0 16.3 218
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-4 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 2480/4 D 2 16.4 238
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 1680/6 C 0 19.9 114
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Exclusive Matter Exclusive Matter   [v 3] 2140/11 B 5 14.9 120
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-1 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 8] 2140/10 D 0 13.9 449
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Lucky Babe Lucky Babe   [s 6] 2140/8 B 5 13.8 373
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Rapide Yoda Rapide Yoda   [v 4] 2140/14 B 6 15.7 216
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-6 Global Writer Global Writer   [v 4] 2140/6 C 0 g 168
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Rapide Yoda Rapide Yoda   [v 4] 2140/11 C 5 14.9 187
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-3 Global Writer Global Writer   [v 4] 2140/2 A 2 14.1 34
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 6] 2140/12 B 4 15.4 234
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Olivia Napp Olivia Napp   [s 7] 2140/4 D 5 16.3 764
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 7] 2140/4 D 0 16.8 979
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-8 Harryettie Harryettie   [s 9] 2140/6 C 4 18.6 152
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-6 Rapide Yoda Rapide Yoda   [v 4] 2140/3 D 0 g 65
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 1609/8 D 2 13.6 53
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-4 Mr Jäger Mr Jäger   [v 10] 1609/10 A 3 13.0 184
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-8 Global Writer Global Writer   [v 4] 2140/11 B 0 19.1g 268
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Harryettie Harryettie   [s 9] 2140/10 B 0 g 33
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Rapide Yoda Rapide Yoda   [v 4] 1640/9 C 4 14.0 52
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Marys Overandout Marys Overandout   [v 5] 1640/2 C 2 12.1 76
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Harryettie Harryettie   [s 9] 2140/2 C 0 244
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 Chip Dream Chip Dream   [s 5] 2140/1 C 5 18.2 316
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Marys Overandout Marys Overandout   [v 5] 2140/5 C 1 14.5 65
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Chip Dream Chip Dream   [s 5] 1640/7 D 0 14.9 469
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 2140/11 D str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 2140/12 C 0 16.5 272
2019-02-14 2019-02-14 Åby-6 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 2140/4 D 5 14.9 497
2019-02-06 2019-02-06 Åby-6 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 1640/1 D str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-9 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 1640/7 D 4 13.7 533
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 5] 2140/3 D 0 g 794
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-1 Kebnekajse Kebnekajse   [v 10] 2140/3 D 4 16.6 192
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-8 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 1640/7 D 4 12.8 601
2020-12-10 2020-12-10 Åby-6 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2160/10 B 0 19.9g 610
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-4 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 1640/7 D 2 12.9 1366
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-7 Chosen One Chosen One   [v 10] 2140/5 D 0 15.0 654
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-5 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2640/1 D 0 15.3 794
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Chosen One Chosen One   [v 10] 2140/10 C 4 14.9 688
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-7 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/10 D 0 12.6 1239
2020-10-01 2020-10-01 Åby-6 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2140/5 C str
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-3 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2680/6 D 0 18.2 255
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-2 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2160/7 C 2 17.8 499
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-7 Sobel Amanda Sobel Amanda   [s 5] 2140/11 C str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-1 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 9] 1640/10 D 7 12.6 1346
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Explosive Class Explosive Class   [v 5] 2140/10 D 0 14.3 678
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Ferrari Kievitshof Ferrari Kievitshof   [v 8] 1640/6 D str
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-7 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2660/3 D 0 16.4 684
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-1 Explosive Class Explosive Class   [v 5] 1609/8 B 2 13.0 87
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Conrads Explosiv Conrads Explosiv   [v 5] 2140/9 C 6 16.1 84
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [v 7] 2140/2 D 0 16.4 357
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2140/7 A 4 15.3 39
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-9 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 1640/7 C 0 12.6 899
2020-08-20 2020-08-20 Åby-4 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2140/1 D 0 16.1 641
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-6 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 1640/7 C 0 12.8 447
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-8 Cuba Libre Ice Cuba Libre Ice   [v 6] 2660/5 D 7 14.6 603
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2160/6 C 0 14.5 702
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-1 Chosen One Chosen One   [v 10] 2140/12 D 0 15.5 606
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-8 Hodder Hodder   [v 6] 2140/1 C 1 16.5 28
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-11 Grose Photo Grose Photo   [v 6] 2140/13 A 0 18.8 224
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2140/11 B 6 14.7 57
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2160/8 B 2 14.2 128
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 Stand by Ken Stand by Ken   [v 5] 2140/5 A 3 14.8 28
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 2140/9 D 5 17.0 51
2020-06-11 2020-06-11 Åby-4 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/8 D 0 12.1 189
2020-06-04 2020-06-04 Åby-10 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2180/7 B 4 14.5 152
2020-05-27 2020-05-27 Åby-8 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/4 D 3 12.3 183
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2140/10 C 3 14.6 103
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-4 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2140/8 D 5 14.1 688
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Chosen One Chosen One   [v 10] 2160/12 C 3 14.2 725
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Chosen One Chosen One   [v 10] 2180/13 B 6 15.0 701
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2680/14 C 5 16.7 420
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/5 D 5 12.8 409
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-9 Marys Overandout Marys Overandout   [v 6] 2140/5 D 0 15.2 156
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-2 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2660/5 D 0 18.3 629
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Bear a Perfection Bear a Perfection   [v 5] 2140/9 B str
2021-10-24 2021-10-24 Åby-6 Can Lane Can Lane   [v 8] 2140/12 A 3 13.8 26
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-9 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 6] 2140/2 D 0 16.7 1006
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-7 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2140/7 B 7 724
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-2 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 3] 2140/1 B 4 16.7 278
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-7 Jatzie R.D. Jatzie R.D.   [s 5] 2140/5 C 4 15.4 298
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-7 Song Lloyd Song Lloyd   [v 5] 2140/8 C 0 16.4 668
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-4 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 3] 2140/9 C 7 16.6 326
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-2 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2140/2 C 3 15.7 478
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 7] 2140/4 D 3 13.6 172
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-4 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 3140/1 D 2 16.6 335
2021-08-25 2021-08-25 Åby-3 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 3] 2140/11 A 5 17.3 86
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-7 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2640/3 D 7 16.7 766
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-5 The Black Rose The Black Rose   [s 4] 2140/9 D 3 16.1 134
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-3 Rut K. Rut K.   [s 7] 2160/11 B 5 15.8 458
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-8 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 2660/10 B 7 16.7 852
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-6 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2660/5 D 0 g 688
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-8 Helacs Zingapore Helacs Zingapore   [s 7] 2140/2 D 7 17.8 329
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-6 Classics Never Die Classics Never Die   [v 5] 2140/3 D str
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 Bear a Perfection Bear a Perfection   [v 5] 2140/7 C 2 14.8 23
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-3 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 2140/7 A 3 15.6 83
2021-07-01 2021-07-01 Åby-7 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2640/1 D 3 16.0 720
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 2180/11 B 0 15.3 509
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Can Lane Can Lane   [v 8] 1609/8 B 1 11.1 34
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-10 Song Lloyd Song Lloyd   [v 5] 2640/12 C 7 16.2 255
2021-04-07 2021-04-07 Åby-8 Borups Umami Borups Umami   [v 4] 2140/4 C 2 14.3 51
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-3 Stepping SpaceGirl Stepping SpaceGirl   [s 5] 2140/11 D 0 18.2g 82
2021-03-11 2021-03-11 Åby-4 Marys Overandout Marys Overandout   [v 7] 2640/1 D 0 16.9 339
2021-03-11 2021-03-11 Åby-6 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 1640/6 B 0 14.8 329
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2140/2 C 4 15.5 878
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 5] 2140/4 D 2 16.4 558
2021-02-11 2021-02-11 Åby-10 Upontop Upontop   [s 5] 2160/3 B 4 16.8 202
2021-02-11 2021-02-11 Åby-7 Nunna Nunna   [s 7] 2140/7 D 0 16.1 1457
2021-01-28 2021-01-28 Åby-8 Chosen One Chosen One   [v 11] 2140/4 C 0 16.0 649
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Marys Overandout Marys Overandout   [v 7] 1640/2 C 4 14.1 283
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-9 Chosen One Chosen One   [v 11] 2140/5 D 0 16.3 1630
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 5] 2140/7 D 2 17.9 513
2021-01-06 2021-01-06 Åby-5 Marys Overandout Marys Overandout   [v 7] 1640/3 C 6 13.5 126
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-2 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2140/7 D 0 16.3 906
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-8 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2140/3 C 0 15.6g 210
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-7 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 8] 2660/8 D 0 17.9g 884
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2140/1 D 0 g 108
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-4 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2640/7 C 2 16.5 203
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-6 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 10] 2160/8 D str
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-6 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 10] 2140/8 D 8 15.3 820
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-3 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2140/11 C 8 17.2 485
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Global Writer Global Writer   [v 7] 2640/1 C 0 17.0 168
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-6 Marys Overandout Marys Overandout   [v 8] 2140/5 D 6 14.6 582
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-5 Global Writer Global Writer   [v 7] 2140/5 B 4 15.2 62
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-3 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2140/4 D 0 16.9 860
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-6 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 10] 1609/11 D 8 14.2 1012
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-6 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 826
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-7 Hodder Hodder   [v 8] 2160/7 C 7 16.3g 800
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-9 Hodder Hodder   [v 8] 2160/6 C str
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-8 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2140/3 C 1 14.5 60
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-7 Hodder Hodder   [v 8] 2168/8 D 0 15.2 767
2022-08-05 2022-08-05 Åby-5 Tee Time Tee Time   [v 4] 2140/2 D 0 20.6g 1136
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-8 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2640/2 D str
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-9 Winner Bac Winner Bac   [v 8] 2140/1 D 0 14.3 500
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-11 Global Writer Global Writer   [v 7] 2160/6 C 0 14.4 816
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-7 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2140/2 D 0 20.4g 1387
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-6 Havana Club Ice Havana Club Ice   [v 3] 2148/8 D 0 20.5g 156
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-5 Winner Bac Winner Bac   [v 8] 2140/7 C 2 15.2 161
2022-06-30 2022-06-30 Åby-3 Tee Time Tee Time   [v 4] 2160/10 A 7 17.7 306
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-4 Global Writer Global Writer   [v 7] 2660/7 C 0 15.3 516
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-12 Voyager West Voyager West   [v 5] 2160/13 B 7 15.8 219
2022-06-16 2022-06-16 Åby-9 Tee Time Tee Time   [v 4] 2140/1 C 3 17.0 612
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-8 Muireann Boko Muireann Boko   [s 3] 2140/1 D 4 16.5 26
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-2 Tee Time Tee Time   [v 4] 2140/4 D 5 20.1g 332
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-4 Debutante Debutante   [s 4] 1640/11 A 1 14.8 173
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-1 Tee Time Tee Time   [v 4] 2140/3 D 0 18.0 1247
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-8 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2640/3 C 7 16.4 761
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-7 Garden Grove Garden Grove   [s 6] 2140/4 D 4 15.7 683
2022-02-24 2022-02-24 Kalmar-1 Global Underwriter Global Underwriter   [v 8] 2640/2 D 0 17.3 728
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-4 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 6] 2160/15 D 6 16.4 1604
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-10 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 7] 2140/8 D 4 15.8 758
2022-02-04 2022-02-04 Kalmar-5 Garden Grove Garden Grove   [s 6] 2160/13 D 5 19.1 533
2023-12-28 2023-12-28 Åby-6 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 3] 2140/8 D 7 26.7g 694
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-7 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 9] 2140/6 D 2 14.2 441
2023-12-20 2023-12-20 Åby-2 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 5] 2140/11 D 0 18.1 1430
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-8 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 3] 2140/7 D 0 21.0 568
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-6 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/1 D 7 15.1 427
2023-12-14 2023-12-14 Åby-7 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 5] 2140/6 C 0 16.1 1034
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-8 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 5] 1640/1 D 7 14.4 303
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-7 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 3] 2140/1 D 5 20.2 384
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-6 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/1 D 4 15.0 510
2023-11-21 2023-11-21 Åby-8 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 5] 2140/11 B 5 15.2 621
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-5 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/6 D 3 16.5 240
2023-11-15 2023-11-15 Åby-4 Baldwin T.M. Baldwin T.M.   [h 6] 2640/6 C 4 17.0 110
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-2 Our Pleasure Our Pleasure   [v 6] 1640/2 D 6 14.0 676
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-9 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/11 C 6 15.6 354
2023-09-21 2023-09-21 Åby-7 El Vego Khalifa El Vego Khalifa   [v 4] 2140/3 A str
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-10 Caton Caton   [v 4] 1640/9 B 0 16.2 679
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-5 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/3 C str
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-10 Amazing Justice* Amazing Justice*   [v 5] 2140/1 C 1 12.9 335
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-11 Global Annuity Global Annuity   [v 7] 2140/4 C 7 15.9g 245
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-8 Our Pleasure Our Pleasure   [v 6] 2140/1 D 5 15.2 488
2023-08-03 2023-08-03 Åby-4 Amazing Justice* Amazing Justice*   [v 5] 2140/3 B 1 13.5 171
2023-06-29 2023-06-29 Åby-10 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 6] 2160/7 D 0 16.3 831
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-12 Hodder Hodder   [v 9] 2140/11 B 1 14.3 86
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-6 Prime M.S. Prime M.S.   [v 6] 2640/12 D str
2023-06-03 2023-06-03 Åby-2 Havana Club Ice Havana Club Ice   [v 4] 2140/4 D 5 19.5 92
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-3 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 6] 1609/1 D 8 14.8 260
2023-05-18 2023-05-18 Jägersro Trav-7 Hodder Hodder   [v 9] 2140/8 C 0 14.0 361
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-2 Hodder Hodder   [v 9] 2140/2 D 3 13.7 363
2023-04-18 2023-04-18 Halmstad-4 Hodder Hodder   [v 9] 2140/12 C 0 15.0 1352
2023-04-05 2023-04-05 Jägersro Trav-4 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 6] 2160/11 D 0 20.2g 940
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-7 Hodder Hodder   [v 9] 1660/9 A str
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-8 Global Underwriter Global Underwriter   [v 9] 2140/3 D 0 17.9 655
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-6 Tee Time Tee Time   [v 5] 2640/2 D 0 20.7 864
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-2 Hodder Hodder   [v 9] 2160/7 B 2 17.3 600
2023-02-01 2023-02-01 Åby-5 Global Underwriter Global Underwriter   [v 9] 2160/7 D 7 19.1 1200
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-5 Global Underwriter Global Underwriter   [v 9] 2640/3 D str
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-7 Our Pleasure Our Pleasure   [v 7] 2160/8 D 0 14.8 2131
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-2 Global Annuity Global Annuity   [v 8] 2140/3 D 7 15.7 1217
2024-05-20 2024-05-20 Halmstad-10 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 4] 2160/9 D str
2024-05-20 2024-05-20 Halmstad-7 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 10] 2640/9 D 0 15.4 963
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-7 Chandy R.D. Chandy R.D.   [s 5] 2148/11 B 5 16.2 401
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-5 Havana Club Ice Havana Club Ice   [v 5] 2148/1 D 0 17.5 809
2024-05-10 2024-05-10 Halmstad-10 Global Annuity Global Annuity   [v 8] 2160/10 C 5 15.4 439
2024-05-10 2024-05-10 Halmstad-5 Prime M.S. Prime M.S.   [v 7] 2660/9 C 0 17.1 535
2024-05-09 2024-05-09 Jägersro Trav-7 Cavendish Cavendish   [s 6] 1640/5 D 0 g 166
2024-05-09 2024-05-09 Jägersro Trav-4 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 2140/7 B 0 13.2 373
2024-04-28 2024-04-28 Vaggeryd-8 Yonnali Yonnali   [s 5] 2650/8 D 0 19.1 1097
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-3 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 1640/5 C 1 14.6 26
2024-04-26 2024-04-26 Jägersro Trav-7 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 11] 2140/11 D 4 13.9 923
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-3 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 4] 2140/4 D 8 18.8 1115
2024-04-20 2024-04-20 Jägersro Trav-7 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 2140/12 C 0 13.1 740
2024-04-12 2024-04-12 Halmstad-5 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 11] 2640/6 D 2 16.4 646
2024-04-12 2024-04-12 Halmstad-6 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 2140/4 D 0 16.2 367
2024-04-06 2024-04-06 Åby-9 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 1640/1 C 0 12.3 114
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-6 Yonnali Yonnali   [s 5] 2660/6 C 5 17.3 391
2024-04-01 2024-04-01 Halmstad-9 Mayhem Mary Mayhem Mary   [v 6] 2640/11 B 6 16.0 151
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-2 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 4] 2140/5 C 7 20.5 856
2024-03-23 2024-03-23 Solvalla-9 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 2140/9 C 5 12.0 738
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-2 Prime M.S. Prime M.S.   [v 7] 2140/10 B 2 16.2 216
2024-03-11 2024-03-11 Halmstad-2 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 4] 2140/3 D 6 23.8g 725
2024-03-02 2024-03-02 Halmstad-5 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 2140/7 A 0 13.5 261
2024-02-29 2024-02-29 Åby-7 Yonnali Yonnali   [s 5] 2140/3 D 8 17.6 867
2024-02-21 2024-02-21 Åby-9 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 1640/6 D 0 16.4 106
2024-02-10 2024-02-10 Åby-11 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 1640/11 C 1 12.1 422
2024-02-06 2024-02-06 Jägersro Trav-8 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 1640/4 D 2 14.3 726
2024-02-06 2024-02-06 Jägersro Trav-6 Adventure Ahead Adventure Ahead   [v 6] 2140/6 D 0 16.9 467
2024-02-06 2024-02-06 Jägersro Trav-3 Yonnali Yonnali   [s 5] 2640/4 D 4 17.5 270
2024-02-01 2024-02-01 Åby-5 Our Pleasure Our Pleasure   [v 7] 2640/1 D 5 16.6 193
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-5 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 1640/2 C 3 12.1 388
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-1 Bolets KlaraAlicia Bolets KlaraAlicia   [s 4] 2140/6 D str
2024-01-17 2024-01-17 Åby-6 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 10] 1640/6 B 3 13.7 66
2024-01-11 2024-01-11 Åby-10 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 6] 2160/6 C str
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-6 Global Annuity Global Annuity   [v 8] 2140/1 D str
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-5 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 6] 1640/5 D 6 14.2 559ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se