V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-7 Base Line Base Line   [s 4] 1640/1 B
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1640/5 D
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/11 C
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/14 A
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/4 A

Nyheter för travkusk


4 124 personer fanns på plats på Gävletravet 12 juli 2005 för att heja fram Järvsöfaks och Jan-Olov Persson i ett av kv&aum..


4 124 personer fanns på plats på Gävletravet 12 juli 2005 för att heja fram Järvsöfaks och Jan-Olov Persson i ett av kvällens lopp.
En vanlig tävlingskväll med V5, ett lopp med bara fem hästar. Ändå storpublik en tisdag i juli.
Men så talades det också om ett världsrekordförsök.
Tidigare sportchefen i Gävle Tommy Åström minns att det låg något i luften den där kvällen. Banmästaren Roger Fyhr hade preparerat banan i dagar och hade dessutom tur med vädret. Folket strömmade till och banprogrammen som trycks upp i stor upplaga tog slut.
- Det var väl 25-30 grader den kvällen och banan var fantastisk. Allt stämde verkligen vilket det måste göra sådana här gånger. Samma förutsättningar måste till för att slå det där världsrekordet och dessutom en lika fin häst som Järvsöfaks. Jag tvivlar faktiskt på att det ska gå på flera år än, säger Tommy Åström.

Saknade rekordens rekord
Järvsöfaks var rasens bäste. Hästen var 11 år gammal med nästan 13 miljoner på kontot och 122 segrar på 142 starter vid tiden. Men det var något som fattades.
Jan-Olov Persson ville slå norske Spikelds fem år gamla världsrekord på 1.18,6 och visa att hans häst även var den snabbaste.
- Vi siktar på världsrekordet och förutsättningarna ser bra ut. Det är varmt och skönt och banan mycket snabb. Vi får se, sade Jan-Olov Persson i en intervju på stallbacken under tävlingskvällen.
I journalisten Robert Okpus bok ”Järvsöfaks: sagan om kallblodskungen” berättas om hästens balans den här kvällen. Bakhovarna höll för att köra utan skor. Däremot var Jan-Olov Persson inte nöjd med Järvsöfaks framhovar.
Lösningen blev ett par två millimeters gummisulor som tagits fram av en hovslagare i Norge.
Att Järvsöfaks kunde springa fort visste alla. Nu gällde det att hushålla med resurserna i loppet för att hästen inte skulle bli trött.
”Planen var enkel. Att hålla ett jämnt, hårt tempo. Runt 1.18 hela vägen”, står det i boken.

Med ett tidtagarur i näven
Att Lars I Eriksson skulle ta ledningen med startsnabbe Rolex K. när bilen lämnade hade Jan-Olov Persson kalkylerat med. Men redan i den första kurvan tog Järvsöfaks hand om kommandot. Och lämnade sina motståndare.
Publiken var med på noterna och från sin plats uppe i tornet lade Tommy Åström in en liten stämningshöjare direkt i sitt referat.
”Det är Järvsöfaks som börjat attacken på Spikelds världsrekord på 1.18,6”.
Loppet blev en klassiker. Tommy Åström - känd för sitt lugn – gjorde sitt till med sin nedräkning på upploppet.
”Tio sekunder, nio, åtta, sju, sex, fem…”
- Det var så jäkla mycket folk på plats och helt enormt vad det hejades. Jo, jag hade planerat det där och satt med ett tidtagarur i näven och visste vad sluttiden skulle vara för ett nytt världsrekord. Jag visste när det var tio sekunder kvar. Så jag tittade på klockan hela tiden och räknade. Jag tror att jag kom ner till ”ett” faktiskt, säger Tommy Åström och skrattar till vid minnet.
Sluttiden blev 1.17,9 över 1640 meter med autostart. Jim Frick körde Persson-stallets Trollfager som slutade tvåa på tiden 1.22,1, trea i mål Rolex K. på samma tid.

In i Perssons hjärta
Järvsöfaks världsrekord från 2005 har stått sig.
Jan-Olov Persson i vinnarcirkeln den kvällen:
- Det är makalöst. När jag började tävla med kallblod hade jag hoppats att jag skulle bli först under 1.20 men det var ju Spikeld som kom först under det. Nu blev jag först under 1.18. det känns fantastiskt i mitt hjärta, sade Persson.
Tv-profilen Per Skoglund jobbade som intervjuare i vinnarcirkeln på sin hemmabana den här kvällen för 15 år sedan.
- För mig var det overkligt. Jag har växt upp i en värld med kallblod tillsammans med mamma, pappa och mina farbröder Stig och Anders. Att Järvsöfaks sprang 17,9 var inget jag vid den tidpunkten kunde ta in till fullo. I flera minuter var jag övertygad om att det inte hade hänt på riktigt, säger Per Skoglund.
Störst, bäst och vackrast. 12 juli 2005 blev Järvsöfaks också kallblodsrasens snabbaste individ.

Mikael Wikner, Kanal 75


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i &a..


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i år flyttat på grund av Corona-pandemin. Det körs tre försök och en final och Björn Goop är på plats för att köra Face Time Bourbon, vars ägare är hemmahörande i Italien. Stjärnhästen lottades till spåret längst ut bakom bilens vinge i sitt försök. Han får där bland annat möta Vitruvio och Chief Orlando. I övrigt så har Alessandro Gocciadoro med Vernissage Grif i det andra heatet och den hästen har imponerat stort i sommar med flera storloppssegrar i Italien. Han möter i sitt försök bland annat elitloppstvåa Cokstile och den gamla snabbloppsräven Arazi Boko. I det tredje försöket selar Gocciadoro ut en annan av sina stjärnor, nämligen Vivid Wise As. Han får bland annat möta fjolårets världsmästare Zacon Gio som lottades till innerspåret bakom startbilen.
Försöken och finalen körs över 1600 meter och det ligger 785 400 euro i den totala potten.

Gran Premio della Lotteria, försök 1:
1) Sharon Gar – Roberto Vecchione
2) Chief Orlando – Antonio di Nardo
3) Violetto Jet – Vincenzo d’Alessandro J:r
4) Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
5) Zaffiro Top – Vincenzo P. Dell’Annunziata
6) Zefiro Gual – Antonio Greppi
7) Zlatan – Santo Mollo
8) Face Time Bourbon – Björn Goop

Gran Premio della Lotteria, försök 2:
1) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
2) Cokstile – Antonio di Nardo
3) Frisbee d’Am – Anthony Barrier
4) Arazi Boko – Santo Mollo
5) Zante Breed – Mario Minopoli
6) Uraniuss – Sabato di Vincenzo
7) Vesna – René Legati
8) Zefiro d’Ete – Gaetano di Nardo

Gran Premio della Lotteria, försök 3:
1) Zacon Gio – Roberto Vecchione
2) Stepping Spaceboy – Vincenzo Gallo
3) Vivid Wise As – Alessandro Gocciadoro
4) Una Bella Gar – Marco Volpato
5) Antony Leone – Gaetano di Nardo
6) Billie de Montfort – Gabriele Gelormini
7) Pocahontas Diamant – Federico Esposito
8) Vanesia Ek – René Legati

Kanal 75


Örebro-tränaren selar ut två hästar i V75 när det vankas hemmaplan på lördag. Den bästa chansen kommer i den femte avd..


Örebro-tränaren selar ut två hästar i V75 när det vankas hemmaplan på lördag. Den bästa chansen kommer i den femte avdelningen där Chapuy startar i Silverdivisionen. Den startsnabbe sexåringen vann på en låg 1.11-tid näst senast och höll senast starkt som tvåa i V75 på Färjestad. Chapuy blev då tvåa bakom Rushmore Face på nya rekordet 1.09,6 över kort distans.
– Chapuy (V75-5) var väldigt bra och gjorde ett av sina bästa lopp där. Det var en ganska utdragen spetsstrid och han höll fantastiskt bra på en 1.09-tid, säger Åke Lindblom.
– Han har gått sina rutinjobb efteråt och gick jobb idag (måndag) och kändes väldigt bra. Jag tycker att hästen är i toppform nu.

”Allt ser jätte bra ut – hade önskat sig spår fyra”
Lindblom är väldigt tillfreds med utgångsläget spår fyra bakom bilen över kort distans. Taktiken är given för startkatapulten och tränaren är inte känd för att hymla med chanserna.
– Förutsättningarna är ju fantastiskt fina. Hade man fått önska sig ett spår innan hade jag nog tagit spår fyra. Det är ett väldigt bra läge bakom bilen i Örebro. Han är ju så snabb ut och träffar han rätt bakom bilen är det bra spetschans.
– Allt ser jättebra ut och från ledningen kan han dra i ett hårt tempo. Det är närmaste vägen till mål och då blir det tufft för de andra om de ska ut i spåren och försöka nå honom. Hemmaplan, spetsläge och en häst i bra form. Det kan inte bli bättre och jag måste tro på bra chans. Inga ändringar, barfota runt om igen, säger Lindblom.

Varningen: ”Han kan ha lite chans”
Hemmatränaren har ytterligare en häst med inom V75 och det är Rocking Flax i den fjärde avdelningen. Hästen kommer från seger senast och har varit bland de tre främsta i fyra av årets fem starter. Men nu kommer han åter efter ett uppehåll och har inte startat sedan han vann i Åmål den 26 juli.
– Rocking Flax (V75-4) fick en spark I hagen på en has och var borta länge. Men nu jobbar han väldigt starkt sedan en tid tillbaka och det här är en rätt så bra häst i grunden. Han är stor och gänglig och jag hoppas att han kommer att få en fin höst. Jag hade ju mamman Caddie Athena i träning som var en fantastiskt fin märr. Det här är en häst på uppgång och även om han fick ett dassigt läge med spår åtta så är han ganska kvick iväg. Kommer han ner någonstans så kan han ha lite chans. Inga ändringar.

Michael Carlsson, Kanal 75



Danske topptränaren Steen Juul kommer över bron och startar en häst på V86® på Jägersro. V86 som denna vecka delas mellan Ma..


Danske topptränaren Steen Juul kommer över bron och startar en häst på V86® på Jägersro. V86 som denna vecka delas mellan Malmöbanan och Solvalla i Stockholm.
Steen Juul har 50 hästar i träningen och en av dem med bäst inställning är fyraårige hingsten Elephant som har en segerprocent på 41 och varit på pallplats i 16 av 17 starter.
- Han kan vara lite rullig i jobben men på banan sköter han sig och han ger alltid vad han har. Man ska även tänka på att han gått i en ganska låg klass, sedan vann vi ett lopp med 80 000 för tre starter sedan och han har gått upp i klass, säger Steen Juul.
Om du ska beskriva hästen?
- Liten men stark och rejäl. Han är inte så enkel utan lite hingstig.

Perfekt inne i loppet
I senaste starten var Elephant ute i ett långlopp med endast fem hästar där han slutade tvåa.
- Han blev fast i rygg på ledaren med gott om krafter, han var okörd i mål, säger Steen Juul.
Den andraplatsen innebär att Elephant står helt perfekt inne i onsdagens lopp (V86-5) där den första tilläggsgränsen är vid 300 001 kronor. Elephant har tjänat 295 493 kronor.
Dina tankar om distansen 3 140 meter?
- Han gick tre kilometer senast på bra sätt, visserligen i rygg ledaren men var som sagt okörd i mål.
Från spår 1, är det ledningen du är ute efter?
- Om jag kan så kör jag gärna i ledningen, men jag har för dålig koll på de andra hästarna. Min är ingen raket ut även om han är okej från start.
- Han har gått i ledningen en gång tidigare på Jägersro och då vann vi, berättar Steen Juul.
Går du några ändringar till den här starten?
- Ja, det blir barfota bak, det var skor senast. Han har går lite bättre utan.
Vad är hälsningen till spelarna?
- Jag kan de andra hästarna för dåligt, men jag tror på min häst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Järvsöfaks karriär är och kommer sannolikt att förbli oöverträffad inom sitt gebit.En unik individ som nådde längr..


Järvsöfaks karriär är och kommer sannolikt att förbli oöverträffad inom sitt gebit.
En unik individ som nådde längre än någon annan, både på tävlingsbanan och i avelsboxen.
Men även utanför travets gränser.
Resultatet av en gratisbetäckning med en medioker pappa och till salu för en spottstyver som föl så kom han att ta han sin tränare, ägare och uppfödare Jan-Olov Persson på en resa från ruinens brant till den absoluta toppen av kallblodsvärlden.

Genombrott som femåring
Den inledande i mängden av bragder kom som fyraåring då Järvsöfaks som förste svenskfödda häst genom tiderna tog hem det norska kallblodsderbyt.
Bedriften året efter var ännu större.
Blott fem år, under sin första säsong som senior, togs hästen ut för att representera Sverige i Kallblodslandkampen mot Norge.
En landskamp där den röd-vit-blåa dominansen varit i det närmaste total och där norrmännen mönstrade sin största stjärna Bork Rigel.
Det var den dagen som Järvsöfaks besteg kungatronen, genom att kriga ner sin väldige motståndare från utsidan och bryta en 13 år lång svensk segertorka.
En tron han skulle sitta ohotad på ända fram till pensionen ett decennium senare.

Oslagbara rekord
För att Järvsöfaks inte bara var en tävlingshäst långt utöver det vanliga utan ett fenomen stod allt klarare för varje år och varje stor triumf.
Så överlägsen sina rasfränder och så karismatisk i sitt uppförande växte hingsten med tiden fram till landets största travprofil, trots att sporten för de forna brukshästarna ”nordsvenskarna” annars lever i skymundan av de snabbare varmbloden.
Bland sina otaliga rekord och milstolpar var kanske de 48 segrarna på V75 det som gjorde honom så enormt folkkär och Järvsöfaks till ett namn som även många långt utanför travsporten kom att lära sig.
Såväl segerantalet 201, prissumman 21 248 570 kronor som rekordet 1.17,9 är noteringar torde förbli oslagbara under lång tid framöver.

En stjärna utanför travbanan
Tack vare sin stjärnstatus kunde Järvsöfaks beträda mark som ingen annan travhäst gjort.
Han deltog tillsammans med Jan-Olov Persson i Beridna Högvakten i Stockholm.
Han gästade otaliga evenemang runt om i landet, besökte tv-studior, bjöds till Frankrike och spatserade vid Eiffeltornet, uppträdde i Globen, tävlade mot (och besegrade) Charlotte Kalla på 100 meter, har förevigats genom hovavtryck på Liseberg och hemma i Hudiksvall - där han också fått en väg uppkallad efter sig.
På måndagen gjorde han sin sista resa.
– De sista månaderna har han tappat i vikt och ätit sämre så det var vår skyldighet att låta honom vandra vidare mot de evigt gröna ängarna, berättar Jan-Olov Persson för Svensk Travsport.

Tusentals ättlingar
Nu får Järvsöfaks leva vidare via sina ättlingar, för även i aveln blev hans gärning unik.
Han fick sin sista kull 2015 och har 759 registrerade avkommor i Sverige och 425 i Norge, med tusentals efterkomlingar i senare led.
Allra bäst bland sönerna blev Hallsta Lotus, född i första kullen 2000. Så bra att han snuvade pappa på seger 200 i Mjölkloppet i Gävle, i vilket som blev Järvsöfaks sista förlust.
Hallsta Lotus tog över stafettpinnen och blev andra svenskfödda kallblod genom tiderna att springa in över tio miljoner kronor.
Far och son tillbringade sina sista år hos Jan-Olov Persson och ska nu få möta evigheten tillsammans vid Järvsöfaks hage.
– Vi förbereder nu en minneslund i hans hage där askan kommer att urnsättas vid en ceremoni säger Jan-Olov Persson.
Järvsöfaks föddes 23 juni 1994.
Han gick bort 19 oktober 2020.
Nästan 10 000 dagar i ett fyrbent jordeliv som satte outplånliga avtryck i så många tvåbenta.

 

Fakta Järvsöfaks

Född: 23 juni 1994.
Stamtavla: Trollfaks-Järvsö Anna.
Uppfödare: Jan-Olov Persson, Hudiksvall.
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren.
Ägare: Hälsinge Trav AB. (Persson J-O), med flera
Antal starter: 234.
Antal segrar: 201.
Prispengar: 21 248 570 kronor (tia bland svenskfödda travhästar, världsrekord för kallblod).

Utdrag ur meritlistan:
10 SM-segrar (1999-2003 och 2005-2009)
Vald till ”Årets häst” tre gånger, 2003, 2004, 2005.
Vald till ”Årets kallblod” elva gånger, 1998 - 2008.
Världsrekord för kallblod över 1640 meter på tiden 1.17,9 (12 juli 2005).
Världsrekord för kallblod i flest antal vunna lopp i rad - 42 stycken.
Fem raka segrar i Elitkampen (2002-2006).

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Benita Benita   [s 4] 2140/9 0 17.6 83
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Lillaosåfin Lillaosåfin   [s 7] 2140/7 0 19.3g 60
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/13 0 15.2 1712
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Cliffon Cliffon   [v 5] 1640/9 4 15.3 73
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 4] 2140/10 2 15.0 182
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/12 4 14.2 1152
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2140/12 0 14.3 953
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 1640/2 0 g 1199
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 5] 2640/1 D 5 18.0 185
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 516
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/2 C 6 15.2 429
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Benita Benita   [s 5] 2140/2 C 5 18.8 58
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/11 A 5 17.0 22
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/4 C 6 15.0 149
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 997
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/4 D 6 15.2 1015
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/8 D 0 14.1 486
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/3 D 3 13.6 409
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/2 B 4 16.4 521
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1640/11 B 6 16.3 99
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2160/8 D 7 16.9 468
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 444
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/14 D 0 17.7 566
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 C 2 16.4 627
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 So Gå Idefix So Gå Idefix   [h 4] 2140/6 B 2 17.7 37
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/8 C 0 21.2g 539
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2160/10 A 7 19.7 240
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 1640/2 C 0 17.1 399
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/11 C 5 17.4 107
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/7 B str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2160/4 C 7 18.5 232
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 6] 2160/5 B 0 g 237
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/4 C 2 15.9 227
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/12 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Tartlet Tartlet   [s 5] 2140/6 D 0 g 425
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 1640/11 D 5 16.2 474
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/1 B 7 18.6 37
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 A 3 17.4g 51
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/13 D 6 16.3 423
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 May Lear May Lear   [s 6] 2160/13 D 0 23.8g 781
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/6 B 6 15.8 286
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Power Broline Power Broline   [v 5] 1640/4 A 8 15.4 15
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/6 B 5 15.4 65
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 B.B.S.Cobrina B.B.S.Cobrina   [s 6] 1640/11 C 6 17.9 229
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2160/15 B 2 17.1 146
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 1640/12 C 7 12.6 745
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 6] 2640/5 D 0 16.8 299
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/8 C 4 20.4 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/2 C 0 19.8 54
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/3 D 1 12.8 307
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/1 D 0 16.9 555
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2160/3 B 4 31.3 63
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 108
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2680/9 D 1 16.7 428
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 2660/12 B 0 16.0 991
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 8] 2140/10 C 0 g 104
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/4 D 0 23.2g 507
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Gibbs Gibbs   [v 6] 2140/15 A 4 16.9 250
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Benita Benita   [s 6] 2140/11 D 0 15.4 519
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 2160/9 B 2 14.6 426
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Cliffon Cliffon   [v 7] 3180/8 B 0 17.3 310
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Benita Benita   [s 6] 1660/14 C 2 15.1 217
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 D 3 15.2 744
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-1 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/6 D 8 19.4 612
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/12 B 0 18.1g 389
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Zille Crofter Zille Crofter   [s 6] 2160/10 D 6 17.1 726
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/2 D 5 16.7 330
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Benita Benita   [s 6] 2640/2 D 6 16.5 1048
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/9 C 6 17.0 351
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2140/4 D 4 16.2 197
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/8 B 7 19.1g 145
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-5 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.3 1701
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/5 C 2 15.4 1702
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 509
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 C 1 17.2 320
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 1660/13 B 0 17.3 128
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 6] 2160/12 B 6 17.9 383
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/9 D 0 14.2 1127
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 439
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/9 D 7 18.6 255
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/3 D 0 18.4 633
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2660/13 C 0 23.8g 503
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Cool Curves Cool Curves   [s 9] 1640/2 A 4 16.7 134
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 3160/8 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/1 C 5 17.5 167
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 0 20.3 526
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-2 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/9 C 0 17.8 96
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 C 1 17.3 33
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/5 D 4 16.8 244
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 7 22.0 123
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/6 D 5 19.9 300
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Benita Benita   [s 6] 2640/13 A 2 17.8 233
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/9 B 3 15.9 118
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/4 C 5 17.8 749
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2160/15 A 0 19.6g 282
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/14 D 2 16.9 114
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2160/11 D 0 17.5 130
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Jo Sefin Jo Sefin   [s 6] 1660/11 B 6 28.6 85
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 1640/8 D 3 15.4 198
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Gola River Gola River   [v 4] 2140/7 D 5 18.9 242
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Super Lux Super Lux   [v 8] 2140/4 B 7 16.3 386
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 5] 2640/3 D 0 19.5 368
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 5] 2160/7 C 0 20.2 177
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/13 A 8 17.0 221
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/4 B 4 16.6 434
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Carlos Merci Carlos Merci   [s 6] 2140/9 D 6 17.1 566
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/10 C 0 16.8 278
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 7] 2140/4 D 0 g 701
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/10 D 1 17.3 121
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/1 D 0 g 52
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/9 C 5 12.1 416
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 8] 3160/4 D 0 16.3 480
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 7] 2140/10 B 2 15.0 124
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/3 C 0 19.2 129
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 1640/7 C 6 16.2g 38
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2180/14 A 7 14.0 57
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/3 C 0 g 195
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Joconelli Joconelli   [v 6] 2140/14 B 0 15.8 304
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/4 C 5 15.5 569
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/5 B 4 18.4g 78
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 C 6 16.8 361
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 7] 2160/6 B 6 17.2 61
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 1640/7 D 5 17.6 87
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Gola River Gola River   [v 4] 2160/5 C 0 g 21
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/5 C 7 19.1 243
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-2 Staro Louisville Staro Louisville   [v 4] 2140/5 B 1 19.8g 51
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/10 C 3 15.7 188
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 8] 2640/6 C 1 16.8 275
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 2140/5 D 0 16.7 197
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gola River Gola River   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 97
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/10 D 0 18.7g 419
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2640/7 B 0 17.9 261
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-6 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/15 C 6 16.0 602
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/1 B 4 14.0 68
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/13 D 7 15.5 1013
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Gola River Gola River   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 97
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2160/10 B 1 17.6 144
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 C 2 12.7 346
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/5 C 0 19.1 203
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 B 1 17.9 30
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/5 D 6 16.0g 142
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/1 D 3 17.1 473
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 6] 2140/1 D 0 18.5 634
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2640/2 C 2 14.1 64
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 1640/4 C 7 16.8 48
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2660/7 C 3 17.8 38
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Cao Dai Cao Dai   [h 10] 2160/8 C 6 16.1 156
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/1 D 6 12.7 836
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2160/6 D 0 g 321
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Superinga Superinga   [s 7] 2140/2 D 4 16.7 308
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/9 C str
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/10 D 5 15.9 361
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/8 C 0 19.6 286
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 3200/12 B 6 15.7 183
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/1 C 3 15.0 89
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/7 D 5 16.3 664
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 1640/5 D 7 19.5g 1069
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 1680/12 C 8 16.4 572
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Snällosåfin Snällosåfin   [s 6] 2500/9 D 0 19.4 275
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Benita Benita   [s 7] 2140/7 C 0 14.9 423
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/8 B 4 15.0 98
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/3 C 6 16.9 366
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 4200/6 B 2 16.2 127
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/9 A 0 16.4 71
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 9] 2140/6 C 0 g 715
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/8 D 0 15.2 941
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2100/8 D 4 19.6 467
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 Joconelli Joconelli   [v 6] 2100/4 A 0 19.5 28
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 0 14.2 304
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Benita Benita   [s 7] 2160/6 C 5 15.6 138
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1660/12 A 2 16.0 136
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/10 A 3 15.2 55
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Benita Benita   [s 7] 2140/4 C 3 15.3 233
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/8 C str
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/15 D 4 14.9 514
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Benita Benita   [s 7] 2140/8 B 3 14.9 226
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/7 B 0 g 209
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/2 C 0 11.9 696
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 7] 1640/6 D 0 12.7 632
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 8] 2140/7 D 0 16.7 771
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 A 2 16.3 98
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2160/10 C 0 16.8g 464
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/12 C 1 15.3 122
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/1 C 4 16.6 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2660/7 D 2 16.6 77
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Benita Benita   [s 7] 2140/5 D 1 15.6 457
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2680/15 B 2 15.6 536
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/2 D 5 13.9 1899
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Benita Benita   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 240
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-4 Ellieann Ellieann   [s 6] 3140/6 B 4 19.1 154
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 2140/5 C 2 305
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Benita Benita   [s 7] 2140/15 D 2 116
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/10 D 0 g 1535
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 D 0 g 213
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 3 15.9 91
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/11 C 0 33.4 335
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Leo Sunrise Leo Sunrise   [v 4] 1640/6 D 0 16.5 519
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 71
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2160/12 D 0 15.1 533
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Benita Benita   [s 8] 2140/2 D 0 16.5 1018
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/9 C 0 g 601
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-3 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 1239
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/10 A 4 16.8 113
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/5 A 5 17.2 108
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-3 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 1660/5 D 6 15.4 259
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 0 18.9g 142
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/3 D 5 14.6g 89
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2140/11 B 5 16.4 627
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/11 B 5 18.2 485
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 0 g 438
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/2 D 4 18.7 93
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/5 C str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2640/8 B 0 g 114
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2640/9 D 0 15.6 202
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 4] 2640/1 C 0 18.1 270
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Benita Benita   [s 8] 2640/7 D 0 18.0 616
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/1 B 1 17.1 83
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/4 B 6 17.0 138
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/7 A 0 15.9 105
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/6 D 0 15.0g 102
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2680/8 A 0 g 33
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Fylking Fylking   [h 9] 1660/5 D 7 25.4 129
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/9 D 0 15.7 375
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/8 A 1 15.5 69
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/6 B 2 16.8 128
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Benita Benita   [s 8] 2160/15 D 4 15.3 277
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/9 D str
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/1 B 0 g 22
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2640/13 D 0 15.5 1203
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/15 D 1 13.5 1008
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/7 D 3 15.7 123
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 B 3 16.3 132
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Timogene Timogene   [v 3] 2140/3 D str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 8] 2140/5 D 0 22.8 160
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/2 D 1 17.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Crescent Crescent   [h 4] 2140/11 B 2 19.6 77
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 1660/5 C 0 g 197
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/1 C 5 15.6 229
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/11 C 1 13.9 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/5 D 1 16.8 92
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 C 4 26.0 483
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Hulte Annika Hulte Annika   [s 4] 1640/8 B str
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/12 A 1 30.5 47
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/5 A 1 14.8 17
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 2] 2140/2 D 3 18.9 32
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 1640/12 C str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 8] 2140/4 D 4 15.8 242
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 1640/3 C 1 15.7 50
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/6 A 1 28.8 204
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 55
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2640/5 C 6 19.2 107
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2160/11 C 4 31.6 360
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 2140/5 D 0 20.0g 384
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/13 D 0 16.3 1681
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/5 B 2 16.2g 73
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 0 g 195
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-7 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 D 0 15.6 829
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/6 B 2 15.7 18
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Chevelle Chevelle   [v 6] 2160/9 C 2 18.8 196
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/10 D 0 31.4 557
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Hagentoy Hagentoy   [v 8] 1640/6 C 4 12.7 27
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2180/8 D 0 19.1g 105
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 3 17.1 825
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/6 B 4 15.6 46
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 5 14.4 546
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/7 C 0 18.4g 146
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/7 C 1 16.6 28
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/7 D 7 16.6 435
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/4 B 8 16.4 363
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 D 0 g 297
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 1640/10 B 0 17.0g 808
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Benita Benita   [s 8] 2160/10 B 0 16.3 348
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 3140/5 D 8 18.0 1639
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/5 C 4 14.1 241
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-7 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2160/11 B 5 15.7 2523
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 913
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/15 C 7 15.8 1639
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2640/10 D 7 15.2 2325
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-1 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2660/7 B 3 15.4 37
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Gola River Gola River   [v 5] 1660/14 C 0 16.6g 582
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 2140/2 B 6 16.1 249
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 5 16.2 58
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Spik Spik   [h 11] 1660/10 A 0 31.3g 174
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1660/4 D 2 17.2 56
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2640/2 D 6 35.1g 111
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2660/8 B 4 17.6 84
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/1 C 3 15.6 107
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/2 D 5 18.9 58
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/9 C 7 15.8 235
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1640/2 D 3 17.6 62
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/5 C 1 14.3 164
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 B 0 19.9g 367
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/5 D 0 15.0 109
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2660/11 D 0 g 1406
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 2140/13 B 0 17.4 115
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2040/2 C str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1680/10 A 0 g 42
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 1660/1 C 2 13.1 179
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/5 C 0 g 1345
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Gola River Gola River   [v 5] 2160/14 D 7 17.5 559
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Born this Way Born this Way   [v 8] 2040/4 C 0 g 387
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2040/10 D 0 17.5 75
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2040/4 C 6 15.3 127
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/4 C 4 15.7 216
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/10 B 0 28.3 169
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Carbure Carbure   [v 7] 2640/3 B 0 g 39
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/3 D 8 20.2 197
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/3 C 6 15.6 83
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 1640/1 C 3 15.6 60
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1640/9 B 2 14.4 162
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/6 C 2 18.9 36
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/5 B 0 g 343
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/8 D 0 16.8 465
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/3 B 0 433
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/14 D 0 18.4g 955
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-8 Benita Benita   [s 8] 2160/13 D 0 15.3 1208
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/2 C 4 13.6 187
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/2 C 0 20.8 179
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/4 D 2 16.2 71
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Carbure Carbure   [v 7] 2140/12 A str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 1640/10 B 6 16.3 127
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/10 D 3 15.5 216
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/4 D 5 14.9 855
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 No Lane No Lane   [v 6] 2640/3 C 0 19.8g 102
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/9 C 0 17.6 313
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-4 Gumball In Gumball In   [h 4] 2660/4 D 0 16.4 517
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/3 C 0 g 188
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/11 D 2 16.3 70
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 B 0 g 155
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/9 D 5 17.0 238
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Crescent Crescent   [h 4] 2140/2 B 0 g 133
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/14 B 0 17.9 317
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/2 D 2 17.8 305
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Young Power Young Power   [v 8] 2140/11 B 4 18.1 251
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/10 A 1 14.6 40
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Benita Benita   [s 8] 2640/4 C 6 14.8 694
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/14 D 0 16.2 2358
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/1 D 4 14.9 114
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Bear Ayana Bear Ayana   [s 6] 1640/6 D 0 22.3g 702
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/7 D 0 g 714
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2140/9 C 0 14.3 902
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Goddess Lady Goddess Lady   [s 5] 2140/2 C str
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-7 Gumball In Gumball In   [h 4] 1640/2 D 4 15.5 298
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 4] 2160/7 C 4 16.5 239
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2160/10 C 7 16.9 77
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/1 C 3 23.1 41
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/9 B 4 28.7 119
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 1 15.4 21
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 1640/6 C 1 16.2 278
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/7 B 1 16.5 22
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1660/6 C 0 g 43
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/11 C 6 16.3 256
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/6 B 8 17.1 618
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 2140/4 D 5 17.0 204
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2160/14 C 8 17.8g 443
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/7 A 6 16.9 85
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 10] 2660/15 C 7 16.3 2529
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Crescent Crescent   [h 5] 2640/2 D 0 16.4 1301
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2140/10 C 5 16.0 209
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 C 2 15.4 46
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/7 D 2 16.7 145
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-8 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/1 D 6 18.8 193
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Skummis Skummis   [v 9] 2140/3 C 0 32.5 160
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/4 B 5 16.8 74
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/3 C 4 16.3 445
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2140/3 D 3 18.6 123
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/3 C 2 29.9 157
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2160/5 A 0 g 29
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/8 D 0 16.0 1522
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-8 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 1640/7 C 0 18.5 103
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/14 B 0 13.9 119
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 African Coast African Coast   [v 5] 1640/5 C 6 14.4 63
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 82
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1640/11 D 5 15.1 264
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/10 A 0 21.4g 27
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/8 A 1 14.1 85
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Avena Independent Avena Independent   [v 8] 1640/11 C 8 15.9 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2660/9 B 5 30.2g 68
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2160/10 B str
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2140/2 C 5 30.3 248
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Pyssel Pyssel   [v 4] 2660/11 A 5 32.4 41
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Tempel L.B. Tempel L.B.   [v 8] 2660/14 C 7 15.2 689
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 8 18.2 262
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Turboy Turboy   [v 8] 2160/10 D 0 g 713
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/15 D 0 34.3g 288
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Selfie Selfie   [s 6] 1640/4 D 6 18.0g 45
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 5 16.2 32
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Caraway Caraway   [v 6] 2660/4 C 1 16.1 58
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-2 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 1660/12 D 0 17.0 877
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Galeras Galeras   [s 3] 2140/13 C 0 20.9g 508
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-6 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1640/1 C 0 31.8g 119
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2160/4 A 3 17.7 32
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/4 C 0 g 67
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Crescent Crescent   [h 5] 2160/11 D 2 16.4 434
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-9 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 240
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 C 0 13.3 1071
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/4 C 7 15.6 440
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-5 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2660/5 B 0 g 235
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/6 A 6 16.0 273
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/8 A 0 16.3 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 B 2 16.4 29
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/5 C 6 16.7 181
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/11 D 5 18.5 94
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/7 D 5 17.4 60
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2180/12 D 0 31.3g 230
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Divina Divina   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 130
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2140/4 D 0 16.4 921
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-3 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 D 0 g 430
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2160/6 C 0 g 215
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/7 C 5 17.9 127
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 C 2 19.4 60
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1640/8 A 1 16.8 52
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Filippa Am Filippa Am   [s 5] 1640/4 C 4 12.6 113
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/1 C 5 15.2 60
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/9 A 0 g 48
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/14 B 5 17.2 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/11 B 1 24.0 44
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2180/10 D 0 18.9g 107
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/8 A 2 15.1 39
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 1640/2 C 0 g 1285
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 8] 2640/1 D 6 17.0 556
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 129
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-8 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2180/14 A 8 16.2 133
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1640/8 C 0 14.0 555
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-5 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/11 D 6 15.3 381
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Selfie Selfie   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 238
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-1 Taxi May Taxi May   [s 3] 2140/8 C 6 18.6 645
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-2 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 4 18.0 129
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D 6 13.5 600
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Alviano Alviano   [v 9] 2640/8 C 0 17.1g 105
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/4 D 3 30.0 477
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/14 A 8 15.8 223
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/15 A 6 16.7 270
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 1640/5 D 4 17.5 859
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/7 D 0 16.7 906
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 4 14.5 298
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/12 C 0 17.2g 318
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/10 D 3 18.6 34
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-9 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1660/9 A 2 31.9 57
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/10 D 6 224
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/1 C 1 13.8 145
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Selfie Selfie   [s 6] 2140/11 D 4 17.5 196
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2640/2 D 0 18.0 1872
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/3 A 0 g 43
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 17.8 101
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2160/11 D 6 20.5 420
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/11 C 1 14.0 162
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2160/7 C 4 18.4 111
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 B 0 16.9 535
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 8] 1640/11 B 5 13.6 516
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 2140/10 D 0 16.4 57
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Gola River Gola River   [v 6] 2160/5 D 5 17.9 326
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2160/11 C 1 17.7 27
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 A 0 g 19
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 1660/10 B 0 14.8 79
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2680/9 B 4 14.8 418
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/10 A 2 15.0 271
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-8 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/2 D 6 15.4 316
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 B 0 15.1 176
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 3140/3 C 0 17.9 2341
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Banker Up Banker Up   [v 6] 2140/4 D 4 18.7g 244
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/2 C 0 g 898
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D str
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Gola River Gola River   [v 6] 1660/14 D 7 16.7 1164
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2160/6 C 6 15.0 174
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/7 B 0 18.3 341
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2660/11 D 6 14.8 1030
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Jullan Palema Jullan Palema   [s 6] 2140/7 D 0 15.0 1143
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2100/11 C 5 31.0 235
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/3 D 1 17.0 80
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/8 D 0 14.3 914
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/11 D 0 13.8 1483
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Valentino Demi Valentino Demi   [v 7] 2640/13 D 0 17.7 391
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/5 D 5 18.0g 329
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/8 C 4 15.0 101
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/7 D str
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 A 5 15.6 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/4 D 0 16.2g 323
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2120/2 D 6 15.3 623
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/8 D 0 g 962
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2140/5 C 2 17.7 98
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 411
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/6 D 0 1905
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Mily Mily   [s 6] 1640/6 C 0 g 76
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-5 Crescent Crescent   [h 5] 2140/2 C 0 16.6 1412
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2640/9 B 6 31.7 126
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 2140/1 C 0 g 296
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 C 0 g 113
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/7 D 0 g 181
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/1 D 0 14.8 1053
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/6 B 6 15.3 868
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2140/3 D 0 g 722
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 1680/13 B 8 29.8g 860
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 5] 1640/7 C 3 14.1 178
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 2140/1 C 4 14.0 296
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2140/15 D 0 15.3 746
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/5 D 3 17.4 445
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/3 B 1 14.5 145
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2160/4 B 7 15.7 278
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 B 2 12.7 34
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/5 D 0 g 74
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/12 B 6 18.1 199
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 1 14.1 40
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/7 B 2 30.5 176
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2160/9 D 7 23.1g 319
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/6 B 6 18.2g 23
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/8 C 0 15.5 716
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 1640/3 D 1 13.4 263
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1660/9 C 5 15.7 207
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 8] 2640/1 D 0 g 80
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 1660/10 B 0 35.3g 99
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Menominee Menominee   [s 8] 2160/5 B 0 17.8g 155
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 16.1 569
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/7 B 1 15.0 26
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/2 D 4 15.8 49
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/11 B 1 17.8 27
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 124
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/12 B 6 14.8 99
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/12 D 7 17.4 552
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Benita Benita   [s 9] 2160/4 C 7 18.1 156
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 1640/3 C 0 19.5 69
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Domherren Domherren   [v 4] 1640/10 D 3 39.1 411
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/5 C 5 20.9 47
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 1640/8 C 6 14.3 202
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 1640/4 D 3 16.2 190
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2160/4 B 1 15.9 36
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/1 B 0 g 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/8 C 0 20.6g 400
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 1660/10 C 7 27.8 551
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Gola River Gola River   [v 6] 1660/13 B 0 g 178
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/6 B 4 18.0 256
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 6] 2140/10 B 0 16.6g 196
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/8 C 5 16.5 521
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/4 C 2 31.4 478
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 9] 2160/4 D 6 16.2 307
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/12 D 0 14.6 862
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/7 C 2 33.0 285
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/10 D 0 16.6 1624
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2660/13 C 0 g 585
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/10 B 0 g 73
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/10 D 0 19.6g 184
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/2 D 0 g 907
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 1640/8 D 0 17.3 1014
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Benita Benita   [s 9] 2140/9 D 7 17.7 353
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-7 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/8 D 0 14.5 821
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-8 Menominee Menominee   [s 8] 2140/3 C 0 16.4 227
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/1 D 2 15.9 166
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/3 B 0 31.5 287
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 1640/10 D 0 15.5 1028
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/6 C 2 16.4 239
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2140/2 C 0 16.4 1140
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2160/4 B 3 29.6 313
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 Gola River Gola River   [v 6] 2140/1 C 4 17.4 51
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/8 B 2 14.8 22
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/5 C 5 18.7 110
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-2 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2160/8 B 5 17.6 247
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Alonza Alonza   [s 4] 2640/8 C 6 19.7 268
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Harvs Blomma Harvs Blomma   [s 4] 2160/5 C 5 38.1g 158
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-3 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 2640/9 D 0 19.5 393
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 9] 1640/10 C 2 15.9 220
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Menominee Menominee   [s 8] 2140/10 D 2 16.7 232
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Broximus Zet Broximus Zet   [v 6] 2140/8 A 7 17.0 27
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2640/11 D 0 18.0 777
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2140/11 C 0 20.0g 686
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Crescent Crescent   [h 5] 2140/8 C 6 17.7 651
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-5 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2160/3 C 5 17.9 332
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 Benita Benita   [s 9] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-5 Harvs Blomma Harvs Blomma   [s 4] 1640/4 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-8 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 5] 2140/11 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/3 B 1 18.2 67
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2640/5 D 5 18.3 374
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/5 B 4 17.7 137
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/7 C 0 16.8 132
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-9 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 9] 2140/2 D 0 15.7 714
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-2 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/4 C 8 26.2g 82
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 5] 2140/7 A 1 17.6 51
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/10 B 0 18.1 113
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2640/12 C 0 19.2 206
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-6 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2640/5 A 0 g 157
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-10 Gola River Gola River   [v 6] 2140/11 B 7 17.5 552
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/12 A str
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2660/4 D 4 19.4 1034
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/11 C 4 17.0 179
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 9] 2140/12 C 0 17.1 1062
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Gumball In Gumball In   [h 5] 2140/5 B 0 19.8g 407
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/6 D 0 g 514
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-4 Menominee Menominee   [s 8] 2140/14 B 6 19.5 843
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-5 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/3 D 4 20.0 625



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se