V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-3 Praetor Praetor   [v 7] 2140/1 D
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-2 Solbella Solbella   [s 5] 2140/10 C
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-1 Russel Square Russel Square   [s 3] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya..


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya restriktionerna. Höjdpunkten var Jämtlands Stora Pris som föregicks av dramatik när favoriten Hail Mary galopperade och gick i passgång. Robert Bergh valde att sätta på boots på hästens framhovar dryga minuten före start. Väl i loppet så öppnade Wild Love snabbt från innerspåret och höll överraskande ledningen. Kevin Oscarsson visade tydligt för Björn Goop och Brother Bill att han ville köra i täten, men när Robert Bergh kom farande på första långsidan släppte han. Inledningen blev 1.10 första 500 metrarna och Hail Mary varvade på 1.11,2. Samtidigt sände Alessandro Gocciadoro fram Vernissage Grif utvändigt om ledaren inför slutvarvet och på så vis fick Brother Bill andra par utvändigt. Hail Mary fick det inte att stämma och gav upp helt in på upploppet. Istället var det Vernissage Grif som tog över och Brother Bill orkade inte gå i närkamp. Gocciadoros sjuåriga stjärna bara klev ifrån konkurrenterna till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,3 över distansen 2140 meter med bilstart. Han följde därmed upp tredjeplatsen från Finlandia-Ajo från dödens briljant och visade att hästen hör hemma i världseliten. Nu fortsätter Vernissage Grif sin Norrlands-turné och startar i Boden nästkommande lördag i Norrbottens Stora Pris.

Sagan om Wild Love fortsätter – hedersam andraplats
En som också är ute på en roadtrip genom Sverige och en norrlands-turné är Wild Love. Efter succén i Harper Hanovers lopp fortsätter framgångarna för det här sjuåriga stoet som tränas och managerns av Bengt Simberg och Anders Lindqvist. Efter att Kevin Oscarsson släppt ledningen till Hail Mary fick Wild Love aldrig riktigt chansen och gick i mål med krafter kvar som tvåa. Detta i strid med en mycket vasst spurtande Click Bait som tog tredjeplatsen.
– Hon gjorde ett otroligt lopp. Men just nu är man sådan vinnarskalle att man är förbannad att det inte löste sig tidigare för jag hade mycket att åka med, sa Kevin Oscarsson.
– Hon var väldigt laddad idag men klev iväg perfekt. Hon har utvecklats och hästen är otroligt bra, fortsatte Kevin om Wild Love vars resa fortsätter till Boden och Norrbottens Stora Pris nästkommande lördag.
Även Per Lennartsson var helnöjd med Click Bait som levererade en superspurt till tredjeplatsen.
– Han var riktigt på tårna och det var verkligen bett i honom hela vägen. Jag älskar den här hästen, det är verkligen travsport de luxe, sa Per Lennartsson.

Startförbud för Hail Mary
En som däremot inte hade sin bästa dag var Hail Mary som slutade sist i mål. Han fick också tio dagars startförbud av Östersunds måldomarnämnd.
– Jag kanske körde mer optimistisk än vad min innersta känsla var under veckan. Men jag litade på att det skulle reda ut sig men han var inte redo ändå. Jag sa innan att när han fick spår åtta mot den äldre eliten så skulle jag ha kört ett snabbjobb inför Boden istället, sa Robert Bergh.
– Jag måste också reda ut det här för han kan inte hålla på som han gjorde innan och jag kunde inte förbereda mig. Men jag har redan listat ut vad jag ska göra nästa gång, men det tar vi då.

Ojjdo vilken stjärnsmäll – när Månlykke A.M. föll blytungt
Det blev ett gigantiskt favoritfall när Månlykke A.M., spelad till 87 procent av insatsfördelningen, föll blytungt i den andra avdelningen. Gunnar Melanders kallblodsstjärna galopperade plötsligt helt oväntat i den första kurvan, ställde sig snabbt men galopperade på nytt igen kort efter och tappade allt. Han kördes sedan bara runt lite lugnt långt bakom övriga fältet.
– Jag vet faktiskt inte själv vad som hände. Han bromsade till och galopperade och jag har ingen förklaring. Det är svårt att veta varför han gjorde så och jag var inte beredd på det för han brukar inte göra så där. Sedan smackade jag på honom och då galopperade han igen. Annars kändes han hur fin som helst, sa Gunnar Melander.
Istället var det sensationen G.G.Ojjdo som levererade en riktig stjärnsmäll tillsammans med sin tränare Tomas Pettersson. Ifrån rygg på ledaren kunde han inte följa med när ledande Ard ryckte undan och den sistnämnde såg ut att gå mot seger in på upploppet. Men Ard stannade till i sin ensamhet och blev infångad kort före mål på Östersunds långa upplopp. G.G.Ojjjdo kopplade greppet och vann säkert, före en bra spurtande Våler Nikolai som blev tvåa, och trea blev Ard. G.G.Ojjdå var spelad till 0,23 procent och 73-oddsaren är en av de största skrällarna i V75:s historia.
Den största skrällen i historien på V75 är fortsatt Owen Face när han besegrade megafavoriten Nuncio på Solvalla 2015.
– Det är bara glädje. Hästen gör alltid bra lopp så det här var jättekul. Han har ju alltid varit lite besvärlig men har bättrat sig allt eftersom han har startat på i ett och ett halvt års tid och verkligen härdats i alla klasser. Han är en riktig järnhäst, sa Tomas Pettersson.

Hemmaseger i inledningen
V75 inleddes med en hemmaseger då Per Linderoth-tränade Young King tog sin andra raka seger i sin nya regi. Hästen tränades tidigare av Per Lennartsson som nu körde förtjänstfullt till seger åt kollega Linderoth. Young King spurtade strålande till en lätt seger, före likaledes starkt avslutande Gooner som blev tvåa.

Favoriten låstes in och fick aldrig chansen
Även i lärlingsloppet, V75-3, blev det favoritfall när Margareta Tooma inte lyckades hålla ledningen från innerspåret. Hon blev istället fast alldeles för länge från rygg på ledaren och fick aldrig chansen i tid. Istället var det Global Benefit som snuvade favoriten på täten men ledaren hade inget försvar mot utvändige Qeen Roc som plockade ner Global Benefit in på upploppet och höll precis undan till seger före bra avslutande Gitte Silvåkra och Ses Elisabet. En mycket tapper insats av Queen Roc som kördes av Kevin Oscarsson och tränas av Joakim Elfving.

Roberts löfte dundrade till tredje raka segern
I den fjärde V75-avdelningen kom omgångens första favoritseger. Loppet föregicks av tre omstarter och Robert Dunder prickade bra i samtliga dessa och det gjorde han även i den giltiga. Han skickade iväg sin egentränade Kissinger Boko till ledningen och drog sedan i ett hårt tempo. Första halvvarvet travades efter snabba 1.10,9 i voltstart men trots det såg Kissinger Boko oslagbar ut hela vägen. Det var ingen som kunde gå i närkamp och Robert Dunders fyraårige löfte tog tredje raka segern i övertygande stil och är fortsatt obesegrad i år efter tre starter.

Ny storfavorit som föll – kanonspurt av One Kind of Art
Storfavoriterna föll på löpande band på V75 och nästa ”lampa” till rakning var Bitcoind’ Arc som förlorade tillsammans med Björn Goop. Det var Robert Bergh som skickade iväg Condior blixtsnabbt från spår åtta bakom bilen och tog ledningen. Björn Goop gjorde aldrig någon ansats att gå fram och försöka få överta utan lade sig lugn utvändigt om ledaren. Efter en snabb inledning gick det sedan sakta mitt i loppet innan farten skruvades upp igen på slutvarvet. Robert Bergh grillade Bitcoind’ Arc rejält som dock tog sig förbi Condior som tröttnade vid upploppets början. Men även Bitcoind’ Arc var märkt av den tuffa löpningen och stumnade den sista biten. Istället var det One Kind Of Art som kom farande och spurtade förbi alla i en imponerande finish. Han fick ryggar att gå i från spår elva och tränaren Oskar J Andersson kunde jubla i en härlig segergest kort före mål. One Kind of Art var spelad till sex procent av insatsfördelningen och vann till slut smått överlägset efter en mycket stark avslutning ute i spåren.

Uppvisning av Upstate Face – på banrekordet 1.09,5
Upstate Face visade att den rykande avslutningen till seger under elitloppshelgen inte var någon tillfällighet. Han bjöd på en häftig uppvisning i V75-6 för sin tränare Adrian Kolgjini och visade att den långa resan från Malmö inte var förgäves. Trots ett lopp utvändigt om ledaren i ett stenhårt tempo, 1.06 första 500 och 1.09 första varvet, så stack Upstate Face ifrån till en förkrossande seger. Adrian satt helt stilla och hade alla växlar sparade i sin häst som såg fullständigt makalös ut när han vann överlägset. Detta på segertiden 1.09,5/1640a, vilket är nytt banrekord. Upstate Face fortsätter nu sin Norrlands-turné med Boden som nästa anhalt kommande lördag. Det här var också den andra favoriten som infriade förväntningarna på V75.
– Han börjar hitta de växlarna som han har lovat en gång i tiden. Men att han skulle vara så här bra kunde man bara drömma om, sa Adrian Kolgjini.
– Det är bästa känslan när du sitter bakom en häst på ett halvt ton och du har sådan kontroll och du känner att du kan lämna fältet när du vill med tio, femton meter.
Även om avslutningen blev rätt så favoritbetonad på V75 så var inledningen desto svårare där skrällarna avlöste varandra. Efter att samtliga sju avdelningar var avklarade så var det inget system kvar med alla rätt. Det blir därmed jackpot på V75 kommande lördag i Boden. Sex rätt betalade 13 378 kronor och fem rätt gav 570 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Benita Benita   [s 4] 2140/9 0 17.6 83
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Lillaosåfin Lillaosåfin   [s 7] 2140/7 0 19.3g 60
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/13 0 15.2 1712
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Cliffon Cliffon   [v 5] 1640/9 4 15.3 73
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 4] 2140/10 2 15.0 182
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/12 4 14.2 1152
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2140/12 0 14.3 953
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 1640/2 0 g 1199
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 5] 2640/1 D 5 18.0 185
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/2 C 6 15.2 429
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 516
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Benita Benita   [s 5] 2140/2 C 5 18.8 58
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/11 A 5 17.0 22
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/4 C 6 15.0 149
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 997
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/4 D 6 15.2 1015
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/8 D 0 14.1 486
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/3 D 3 13.6 409
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/2 B 4 16.4 521
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1640/11 B 6 16.3 99
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2160/8 D 7 16.9 468
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 444
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/14 D 0 17.7 566
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 C 2 16.4 627
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 So Gå Idefix So Gå Idefix   [h 4] 2140/6 B 2 17.7 37
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/8 C 0 21.2g 539
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2160/10 A 7 19.7 240
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 1640/2 C 0 17.1 399
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/11 C 5 17.4 107
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/7 B str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2160/4 C 7 18.5 232
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 6] 2160/5 B 0 g 237
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/4 C 2 15.9 227
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/12 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Tartlet Tartlet   [s 5] 2140/6 D 0 g 425
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 1640/11 D 5 16.2 474
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/1 B 7 18.6 37
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 A 3 17.4g 51
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/13 D 6 16.3 423
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 May Lear May Lear   [s 6] 2160/13 D 0 23.8g 781
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/6 B 6 15.8 286
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Power Broline Power Broline   [v 5] 1640/4 A 8 15.4 15
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/6 B 5 15.4 65
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 B.B.S.Cobrina B.B.S.Cobrina   [s 6] 1640/11 C 6 17.9 229
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2160/15 B 2 17.1 146
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 1640/12 C 7 12.6 745
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 6] 2640/5 D 0 16.8 299
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/8 C 4 20.4 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/2 C 0 19.8 54
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/3 D 1 12.8 307
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/1 D 0 16.9 555
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2160/3 B 4 31.3 63
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 108
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2680/9 D 1 16.7 428
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 2660/12 B 0 16.0 991
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 8] 2140/10 C 0 g 104
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/4 D 0 23.2g 507
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Gibbs Gibbs   [v 6] 2140/15 A 4 16.9 250
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Benita Benita   [s 6] 2140/11 D 0 15.4 519
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 2160/9 B 2 14.6 426
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Cliffon Cliffon   [v 7] 3180/8 B 0 17.3 310
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Benita Benita   [s 6] 1660/14 C 2 15.1 217
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 D 3 15.2 744
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-1 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/6 D 8 19.4 612
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/12 B 0 18.1g 389
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Zille Crofter Zille Crofter   [s 6] 2160/10 D 6 17.1 726
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/2 D 5 16.7 330
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Benita Benita   [s 6] 2640/2 D 6 16.5 1048
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/9 C 6 17.0 351
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2140/4 D 4 16.2 197
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/8 B 7 19.1g 145
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-5 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.3 1701
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/5 C 2 15.4 1702
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 509
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 C 1 17.2 320
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 1660/13 B 0 17.3 128
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 6] 2160/12 B 6 17.9 383
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 439
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/9 D 0 14.2 1127
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/9 D 7 18.6 255
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/3 D 0 18.4 633
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2660/13 C 0 23.8g 503
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Cool Curves Cool Curves   [s 9] 1640/2 A 4 16.7 134
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 3160/8 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/1 C 5 17.5 167
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 0 20.3 526
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-2 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/9 C 0 17.8 96
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 C 1 17.3 33
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/5 D 4 16.8 244
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 7 22.0 123
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/6 D 5 19.9 300
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Benita Benita   [s 6] 2640/13 A 2 17.8 233
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/9 B 3 15.9 118
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/4 C 5 17.8 749
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2160/15 A 0 19.6g 282
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/14 D 2 16.9 114
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2160/11 D 0 17.5 130
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Jo Sefin Jo Sefin   [s 6] 1660/11 B 6 28.6 85
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 1640/8 D 3 15.4 198
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Gola River Gola River   [v 4] 2140/7 D 5 18.9 242
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Super Lux Super Lux   [v 8] 2140/4 B 7 16.3 386
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 5] 2640/3 D 0 19.5 368
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 5] 2160/7 C 0 20.2 177
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/13 A 8 17.0 221
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/4 B 4 16.6 434
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Carlos Merci Carlos Merci   [s 6] 2140/9 D 6 17.1 566
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/10 C 0 16.8 278
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 7] 2140/4 D 0 g 701
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/10 D 1 17.3 121
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/1 D 0 g 52
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/9 C 5 12.1 416
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 8] 3160/4 D 0 16.3 480
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 7] 2140/10 B 2 15.0 124
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/3 C 0 19.2 129
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 1640/7 C 6 16.2g 38
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2180/14 A 7 14.0 57
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/3 C 0 g 195
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Joconelli Joconelli   [v 6] 2140/14 B 0 15.8 304
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/4 C 5 15.5 569
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/5 B 4 18.4g 78
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 C 6 16.8 361
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 7] 2160/6 B 6 17.2 61
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 1640/7 D 5 17.6 87
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Gola River Gola River   [v 4] 2160/5 C 0 g 21
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/5 C 7 19.1 243
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-2 Staro Louisville Staro Louisville   [v 4] 2140/5 B 1 19.8g 51
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/10 C 3 15.7 188
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 8] 2640/6 C 1 16.8 275
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 2140/5 D 0 16.7 197
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gola River Gola River   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 97
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/10 D 0 18.7g 419
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2640/7 B 0 17.9 261
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-6 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/15 C 6 16.0 602
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/1 B 4 14.0 68
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/13 D 7 15.5 1013
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Gola River Gola River   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 97
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2160/10 B 1 17.6 144
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 C 2 12.7 346
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/5 C 0 19.1 203
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 B 1 17.9 30
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/5 D 6 16.0g 142
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/1 D 3 17.1 473
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 6] 2140/1 D 0 18.5 634
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2640/2 C 2 14.1 64
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 1640/4 C 7 16.8 48
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2660/7 C 3 17.8 38
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Cao Dai Cao Dai   [h 10] 2160/8 C 6 16.1 156
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/1 D 6 12.7 836
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2160/6 D 0 g 321
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Superinga Superinga   [s 7] 2140/2 D 4 16.7 308
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/9 C str
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/10 D 5 15.9 361
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/8 C 0 19.6 286
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 3200/12 B 6 15.7 183
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/1 C 3 15.0 89
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/7 D 5 16.3 664
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 1640/5 D 7 19.5g 1069
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 1680/12 C 8 16.4 572
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Snällosåfin Snällosåfin   [s 6] 2500/9 D 0 19.4 275
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Benita Benita   [s 7] 2140/7 C 0 14.9 423
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/8 B 4 15.0 98
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/3 C 6 16.9 366
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 4200/6 B 2 16.2 127
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/9 A 0 16.4 71
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 9] 2140/6 C 0 g 715
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/8 D 0 15.2 941
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2100/8 D 4 19.6 467
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 Joconelli Joconelli   [v 6] 2100/4 A 0 19.5 28
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 0 14.2 304
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Benita Benita   [s 7] 2160/6 C 5 15.6 138
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1660/12 A 2 16.0 136
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/10 A 3 15.2 55
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Benita Benita   [s 7] 2140/4 C 3 15.3 233
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/8 C str
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/15 D 4 14.9 514
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Benita Benita   [s 7] 2140/8 B 3 14.9 226
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/7 B 0 g 209
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/2 C 0 11.9 696
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 7] 1640/6 D 0 12.7 632
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 8] 2140/7 D 0 16.7 771
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 A 2 16.3 98
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2160/10 C 0 16.8g 464
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/12 C 1 15.3 122
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/1 C 4 16.6 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2660/7 D 2 16.6 77
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Benita Benita   [s 7] 2140/5 D 1 15.6 457
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2680/15 B 2 15.6 536
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/2 D 5 13.9 1899
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Benita Benita   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 240
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-4 Ellieann Ellieann   [s 6] 3140/6 B 4 19.1 154
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 2140/5 C 2 305
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Benita Benita   [s 7] 2140/15 D 2 116
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/10 D 0 g 1535
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 D 0 g 213
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 3 15.9 91
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/11 C 0 33.4 335
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Leo Sunrise Leo Sunrise   [v 4] 1640/6 D 0 16.5 519
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 71
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2160/12 D 0 15.1 533
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Benita Benita   [s 8] 2140/2 D 0 16.5 1018
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/9 C 0 g 601
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-3 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 1239
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/10 A 4 16.8 113
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/5 A 5 17.2 108
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-3 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 1660/5 D 6 15.4 259
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 0 18.9g 142
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/3 D 5 14.6g 89
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2140/11 B 5 16.4 627
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/11 B 5 18.2 485
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 0 g 438
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/2 D 4 18.7 93
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/5 C str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2640/8 B 0 g 114
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2640/9 D 0 15.6 202
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 4] 2640/1 C 0 18.1 270
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Benita Benita   [s 8] 2640/7 D 0 18.0 616
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/1 B 1 17.1 83
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/4 B 6 17.0 138
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/7 A 0 15.9 105
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/6 D 0 15.0g 102
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2680/8 A 0 g 33
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Fylking Fylking   [h 9] 1660/5 D 7 25.4 129
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/9 D 0 15.7 375
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/8 A 1 15.5 69
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/6 B 2 16.8 128
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Benita Benita   [s 8] 2160/15 D 4 15.3 277
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/9 D str
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/1 B 0 g 22
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2640/13 D 0 15.5 1203
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/15 D 1 13.5 1008
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/7 D 3 15.7 123
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 B 3 16.3 132
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Timogene Timogene   [v 3] 2140/3 D str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 8] 2140/5 D 0 22.8 160
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/2 D 1 17.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Crescent Crescent   [h 4] 2140/11 B 2 19.6 77
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 1660/5 C 0 g 197
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/1 C 5 15.6 229
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/11 C 1 13.9 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/5 D 1 16.8 92
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 C 4 26.0 483
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Hulte Annika Hulte Annika   [s 4] 1640/8 B str
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/12 A 1 30.5 47
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/5 A 1 14.8 17
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 2] 2140/2 D 3 18.9 32
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 1640/12 C str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 8] 2140/4 D 4 15.8 242
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 1640/3 C 1 15.7 50
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/6 A 1 28.8 204
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 55
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2640/5 C 6 19.2 107
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2160/11 C 4 31.6 360
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 2140/5 D 0 20.0g 384
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/13 D 0 16.3 1681
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/5 B 2 16.2g 73
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 0 g 195
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-7 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 D 0 15.6 829
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/6 B 2 15.7 18
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Chevelle Chevelle   [v 6] 2160/9 C 2 18.8 196
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/10 D 0 31.4 557
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Hagentoy Hagentoy   [v 8] 1640/6 C 4 12.7 27
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2180/8 D 0 19.1g 105
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 3 17.1 825
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/6 B 4 15.6 46
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 5 14.4 546
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/7 C 0 18.4g 146
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/7 C 1 16.6 28
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/7 D 7 16.6 435
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/4 B 8 16.4 363
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 D 0 g 297
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 1640/10 B 0 17.0g 808
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Benita Benita   [s 8] 2160/10 B 0 16.3 348
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 3140/5 D 8 18.0 1639
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/5 C 4 14.1 241
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-7 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2160/11 B 5 15.7 2523
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 913
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/15 C 7 15.8 1639
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2640/10 D 7 15.2 2325
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-1 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2660/7 B 3 15.4 37
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Gola River Gola River   [v 5] 1660/14 C 0 16.6g 582
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 2140/2 B 6 16.1 249
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 5 16.2 58
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Spik Spik   [h 11] 1660/10 A 0 31.3g 174
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1660/4 D 2 17.2 56
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2640/2 D 6 35.1g 111
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2660/8 B 4 17.6 84
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/1 C 3 15.6 107
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/2 D 5 18.9 58
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/9 C 7 15.8 235
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1640/2 D 3 17.6 62
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/5 C 1 14.3 164
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 B 0 19.9g 367
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/5 D 0 15.0 109
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2660/11 D 0 g 1406
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 2140/13 B 0 17.4 115
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2040/2 C str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1680/10 A 0 g 42
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 1660/1 C 2 13.1 179
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/5 C 0 g 1345
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Gola River Gola River   [v 5] 2160/14 D 7 17.5 559
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Born this Way Born this Way   [v 8] 2040/4 C 0 g 387
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2040/10 D 0 17.5 75
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2040/4 C 6 15.3 127
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/4 C 4 15.7 216
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/10 B 0 28.3 169
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Carbure Carbure   [v 7] 2640/3 B 0 g 39
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/3 D 8 20.2 197
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/3 C 6 15.6 83
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 1640/1 C 3 15.6 60
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1640/9 B 2 14.4 162
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/6 C 2 18.9 36
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/5 B 0 g 343
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/8 D 0 16.8 465
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/3 B 0 433
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/14 D 0 18.4g 955
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-8 Benita Benita   [s 8] 2160/13 D 0 15.3 1208
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/2 C 4 13.6 187
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/2 C 0 20.8 179
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/4 D 2 16.2 71
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Carbure Carbure   [v 7] 2140/12 A str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 1640/10 B 6 16.3 127
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/10 D 3 15.5 216
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/4 D 5 14.9 855
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 No Lane No Lane   [v 6] 2640/3 C 0 19.8g 102
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/9 C 0 17.6 313
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-4 Gumball In Gumball In   [h 4] 2660/4 D 0 16.4 517
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/3 C 0 g 188
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/11 D 2 16.3 70
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 B 0 g 155
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/9 D 5 17.0 238
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Crescent Crescent   [h 4] 2140/2 B 0 g 133
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/14 B 0 17.9 317
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/2 D 2 17.8 305
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Young Power Young Power   [v 8] 2140/11 B 4 18.1 251
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/10 A 1 14.6 40
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Benita Benita   [s 8] 2640/4 C 6 14.8 694
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/14 D 0 16.2 2358
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/1 D 4 14.9 114
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Bear Ayana Bear Ayana   [s 6] 1640/6 D 0 22.3g 702
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/7 D 0 g 714
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2140/9 C 0 14.3 902
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Goddess Lady Goddess Lady   [s 5] 2140/2 C str
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-7 Gumball In Gumball In   [h 4] 1640/2 D 4 15.5 298
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 4] 2160/7 C 4 16.5 239
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2160/10 C 7 16.9 77
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/1 C 3 23.1 41
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/9 B 4 28.7 119
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 1 15.4 21
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 1640/6 C 1 16.2 278
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/7 B 1 16.5 22
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1660/6 C 0 g 43
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/11 C 6 16.3 256
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/6 B 8 17.1 618
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-3 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/15 B 0 17.4 126
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Brionia Brionia   [s 5] 2160/14 D 3 18.5 2667
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/12 B 2 16.3 43
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/14 B 7 17.9 847
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 T.Wall's Ironmaid T.Wall's Ironmaid   [s 5] 2140/12 B 0 20.2 436
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1660/6 D 7 17.5g 686
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-4 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2140/1 D 2 15.1 535
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/6 B 0 16.1 352
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 5] 2140/6 D 6 17.6 477
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-1 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/9 C 2 15.6 278
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2660/9 C 6 17.6 225
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-4 Base Line Base Line   [s 4] 2140/6 D 0 g 103
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2160/4 B 2 18.9 86
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 Brionia Brionia   [s 5] 1640/11 D 0 20.1g 873
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2640/1 C 4 18.3 309
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 Klose Klose   [v 6] 2140/4 C 0 174
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/9 B 2 16.7 103
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 1640/6 C 0 g 81
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/4 C 7 16.4 195
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Myrs Meja Myrs Meja   [s 5] 1660/13 D 0 g 700
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/1 C 0 16.1 440
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/1 D 1 12.0 148
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/7 B 0 17.7g 263
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 5] 3140/4 D 5 18.1 1606
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/2 C 5 12.9 259
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 1660/4 A 1 15.2 114
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Brionia Brionia   [s 5] 2140/9 D 5 18.2 565
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/8 C 6 16.0 520
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 3 14.9 279
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/7 C 0 33.5g 473
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D 0 18.4 1790
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/14 B 4 15.2 723
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Super Lux Super Lux   [v 10] 2140/2 D str
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Secret of Joy Secret of Joy   [s 7] 2140/3 C 7 15.6 603
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-5 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 4] 2140/1 D 6 31.8 323
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-8 Crescent Crescent   [h 5] 2660/4 C 4 19.2 364
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Ellieann Ellieann   [s 8] 2160/13 C 6 14.4 463
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 Solbella Solbella   [s 4] 2140/3 C 4 19.2g 35
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 1640/6 C 7 14.7 108
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/3 C 6 18.0g 409
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 C 5 16.3 54
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/11 C 5 18.3 143
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-3 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/7 D 0 19.3g 1705
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 2140/4 C str
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/8 C 0 g 58
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/1 C 0 15.5 69
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/3 B 6 17.0 994
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/9 B 0 17.1 539
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-11 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2160/13 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 1640/2 C 0 38.1g 213
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2160/9 B 4 16.6 123
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/6 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/1 C 0 18.1g 470
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1660/12 C 7 15.5 431
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/12 D str
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/4 A 3 16.3 40
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/14 A 1 14.6 453
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/11 D 8 16.7 73
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1640/5 D 4 19.2g 302
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-7 Base Line Base Line   [s 4] 1640/1 B 5 14.5 424
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 2140/4 D 5 17.0 204
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2160/14 C 8 17.8g 443
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/7 A 6 16.9 85
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 10] 2660/15 C 7 16.3 2529
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Crescent Crescent   [h 5] 2640/2 D 0 16.4 1301
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2140/10 C 5 16.0 209
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 C 2 15.4 46
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/7 D 2 16.7 145
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-8 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/1 D 6 18.8 193
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Skummis Skummis   [v 9] 2140/3 C 0 32.5 160
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/4 B 5 16.8 74
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/3 C 4 16.3 445
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2140/3 D 3 18.6 123
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/3 C 2 29.9 157
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2160/5 A 0 g 29
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/8 D 0 16.0 1522
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-8 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 1640/7 C 0 18.5 103
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/14 B 0 13.9 119
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 African Coast African Coast   [v 5] 1640/5 C 6 14.4 63
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 82
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1640/11 D 5 15.1 264
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/10 A 0 21.4g 27
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/8 A 1 14.1 85
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Avena Independent Avena Independent   [v 8] 1640/11 C 8 15.9 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2660/9 B 5 30.2g 68
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2160/10 B str
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2140/2 C 5 30.3 248
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Pyssel Pyssel   [v 4] 2660/11 A 5 32.4 41
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Tempel L.B. Tempel L.B.   [v 8] 2660/14 C 7 15.2 689
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 8 18.2 262
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Turboy Turboy   [v 8] 2160/10 D 0 g 713
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/15 D 0 34.3g 288
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Selfie Selfie   [s 6] 1640/4 D 6 18.0g 45
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 5 16.2 32
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Caraway Caraway   [v 6] 2660/4 C 1 16.1 58
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-2 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 1660/12 D 0 17.0 877
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Galeras Galeras   [s 3] 2140/13 C 0 20.9g 508
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-6 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1640/1 C 0 31.8g 119
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2160/4 A 3 17.7 32
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/4 C 0 g 67
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Crescent Crescent   [h 5] 2160/11 D 2 16.4 434
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-9 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 240
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 C 0 13.3 1071
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/4 C 7 15.6 440
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-5 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2660/5 B 0 g 235
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/6 A 6 16.0 273
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/8 A 0 16.3 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 B 2 16.4 29
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/5 C 6 16.7 181
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/11 D 5 18.5 94
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/7 D 5 17.4 60
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2180/12 D 0 31.3g 230
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Divina Divina   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 130
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2140/4 D 0 16.4 921
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-3 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 D 0 g 430
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2160/6 C 0 g 215
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/7 C 5 17.9 127
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 C 2 19.4 60
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1640/8 A 1 16.8 52
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Filippa Am Filippa Am   [s 5] 1640/4 C 4 12.6 113
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/1 C 5 15.2 60
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/9 A 0 g 48
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/14 B 5 17.2 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/11 B 1 24.0 44
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2180/10 D 0 18.9g 107
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/8 A 2 15.1 39
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 1640/2 C 0 g 1285
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 8] 2640/1 D 6 17.0 556
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 129
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-8 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2180/14 A 8 16.2 133
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1640/8 C 0 14.0 555
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-5 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/11 D 6 15.3 381
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Selfie Selfie   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 238
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-1 Taxi May Taxi May   [s 3] 2140/8 C 6 18.6 645
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-2 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 4 18.0 129
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D 6 13.5 600
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Alviano Alviano   [v 9] 2640/8 C 0 17.1g 105
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/4 D 3 30.0 477
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/14 A 8 15.8 223
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/15 A 6 16.7 270
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 1640/5 D 4 17.5 859
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/7 D 0 16.7 906
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 4 14.5 298
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/12 C 0 17.2g 318
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/10 D 3 18.6 34
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-9 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1660/9 A 2 31.9 57
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/10 D 6 224
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/1 C 1 13.8 145
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Selfie Selfie   [s 6] 2140/11 D 4 17.5 196
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2640/2 D 0 18.0 1872
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/3 A 0 g 43
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 17.8 101
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2160/11 D 6 20.5 420
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/11 C 1 14.0 162
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2160/7 C 4 18.4 111
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 B 0 16.9 535
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 8] 1640/11 B 5 13.6 516
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 2140/10 D 0 16.4 57
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Gola River Gola River   [v 6] 2160/5 D 5 17.9 326
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2160/11 C 1 17.7 27
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 A 0 g 19
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 1660/10 B 0 14.8 79
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2680/9 B 4 14.8 418
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/10 A 2 15.0 271
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-8 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/2 D 6 15.4 316
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 B 0 15.1 176
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 3140/3 C 0 17.9 2341
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Banker Up Banker Up   [v 6] 2140/4 D 4 18.7g 244
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/2 C 0 g 898
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D str
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Gola River Gola River   [v 6] 1660/14 D 7 16.7 1164
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2160/6 C 6 15.0 174
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/7 B 0 18.3 341
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2660/11 D 6 14.8 1030
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Jullan Palema Jullan Palema   [s 6] 2140/7 D 0 15.0 1143
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2100/11 C 5 31.0 235
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/3 D 1 17.0 80
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/8 D 0 14.3 914
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/11 D 0 13.8 1483
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Valentino Demi Valentino Demi   [v 7] 2640/13 D 0 17.7 391
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/5 D 5 18.0g 329
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/8 C 4 15.0 101
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/7 D str
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 A 5 15.6 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/4 D 0 16.2g 323
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2120/2 D 6 15.3 623
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/8 D 0 g 962
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2140/5 C 2 17.7 98
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 411
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/6 D 0 1905
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Mily Mily   [s 6] 1640/6 C 0 g 76
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-5 Crescent Crescent   [h 5] 2140/2 C 0 16.6 1412
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2640/9 B 6 31.7 126
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 2140/1 C 0 g 296
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 C 0 g 113
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/7 D 0 g 181
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/1 D 0 14.8 1053
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/6 B 6 15.3 868
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2140/3 D 0 g 722
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 1680/13 B 8 29.8g 860
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 5] 1640/7 C 3 14.1 178
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 2140/1 C 4 14.0 296
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2140/15 D 0 15.3 746
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/5 D 3 17.4 445
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/3 B 1 14.5 145
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2160/4 B 7 15.7 278
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 B 2 12.7 34
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/5 D 0 g 74
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/12 B 6 18.1 199
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 1 14.1 40
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/7 B 2 30.5 176
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2160/9 D 7 23.1g 319
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/6 B 6 18.2g 23
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/8 C 0 15.5 716
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 1640/3 D 1 13.4 263
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1660/9 C 5 15.7 207
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 8] 2640/1 D 0 g 80
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 1660/10 B 0 35.3g 99
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Menominee Menominee   [s 8] 2160/5 B 0 17.8g 155
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 16.1 569
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/7 B 1 15.0 26
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/2 D 4 15.8 49
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/11 B 1 17.8 27
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 124
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/12 B 6 14.8 99
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/12 D 7 17.4 552
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Benita Benita   [s 9] 2160/4 C 7 18.1 156
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 1640/3 C 0 19.5 69
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Domherren Domherren   [v 4] 1640/10 D 3 39.1 411
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/5 C 5 20.9 47
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 1640/8 C 6 14.3 202
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 1640/4 D 3 16.2 190
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2160/4 B 1 15.9 36
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/1 B 0 g 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/8 C 0 20.6g 400
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 1660/10 C 7 27.8 551
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Gola River Gola River   [v 6] 1660/13 B 0 g 178
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/6 B 4 18.0 256
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 6] 2140/10 B 0 16.6g 196
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/8 C 5 16.5 521
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/4 C 2 31.4 478
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 9] 2160/4 D 6 16.2 307
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/12 D 0 14.6 862
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/7 C 2 33.0 285
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/10 D 0 16.6 1624
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2660/13 C 0 g 585
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-7 Carlos Chablis