V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-8 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 5] 2160/5 B
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 11] 1640/2 C
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-1 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 7] 2640/2 D
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-2 T.Wall's Ironmaid T.Wall's Ironmaid   [s 6] 2160/9 B
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-8 Crescent Crescent   [h 6] 2640/3 C
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-9 Prince S.W. Prince S.W.   [v 7] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnai..


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnais där Activated slutade en bit efter vinnande Face Time Bourbon. Även i Prix Ténor de Baune blev Activated rejält akterseglad och slutade sist av ekipagen som tog sig igenom loppet utan galopp.
- Det är tufft att tävla i Frankrike. Hon har känts fin på alla sätt och jag tror att det sitter mer mentalt på henne.
Efter det senaste loppet valde Rommetränaren att ta hem Activated som kom i måndags.
- Nu får hon ta det lite lugnt och kollas upp. Jag har inte bestämt något alls och det viktigaste är att hon mår bra, säger Wallin.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.Det gjor..


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.
Det gjorde Kevin Oscarsson genom att lasta två hästar till ett kylslaget Axevalla och vända hemåt med lika många segrar.
Detta efter utlovat offensiva styrningar bakom Mr Perfection och Isabell Trot som båda levde upp till stallets förväntningar.
Bakom den förre fick Oscarsson valet mellan att stanna kvar i rygg på storfavoriten Athos Race eller försöka brotta ner denne utvändigt. Som antytt innan loppet valde han den senare taktiken vilket blev rätt då favoriten galopperade i början av slutvarvet och Mr Perfection vägrade släppa någon förbi.
Det gjorde även Isabell Trot när hon för första gången i karriären fick chansen att trava i front.
Det bidrog till låg utdelning på V64 där sex rätt betalade 2 596 kronor.

Längtar till Vincennes
Och eftersom han inte har några fler styrningar bokade i veckan så innebär det att Oscarsson kommer att köra ut på kolstybben på Vincennes som obesegrad 25-åring under Prix d’Amerique-söndagen.
Där väntar nämligen första styrningen på den franska nationalarenan när han tar tömmarna på Bengt Simberg-tränade stoet Wild Love i Prix Helen Johansson.
- Det ser klart ut att hon ska komma med i loppet och det är jätteroligt. Jag har aldrig ens varit på Vincennes, eller på Grosbois, så jag ser verkligen fram att få åka ner och tävla. Speciellt med en häst som jag tycker så mycket om, hälsar tisdagens jubilar.

Robin Johansson, Kanal 75


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Benita Benita   [s 4] 2140/9 0 17.6 83
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Lillaosåfin Lillaosåfin   [s 7] 2140/7 0 19.3g 60
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/13 0 15.2 1712
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Cliffon Cliffon   [v 5] 1640/9 4 15.3 73
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 4] 2140/10 2 15.0 182
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/12 4 14.2 1152
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2140/12 0 14.3 953
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 1640/2 0 g 1199
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 5] 2640/1 D 5 18.0 185
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/2 C 6 15.2 429
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 516
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Benita Benita   [s 5] 2140/2 C 5 18.8 58
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/11 A 5 17.0 22
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/4 C 6 15.0 149
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 997
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/4 D 6 15.2 1015
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/8 D 0 14.1 486
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/3 D 3 13.6 409
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/2 B 4 16.4 521
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1640/11 B 6 16.3 99
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2160/8 D 7 16.9 468
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 444
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/14 D 0 17.7 566
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 C 2 16.4 627
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 So Gå Idefix So Gå Idefix   [h 4] 2140/6 B 2 17.7 37
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/8 C 0 21.2g 539
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2160/10 A 7 19.7 240
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 1640/2 C 0 17.1 399
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/11 C 5 17.4 107
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/7 B str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2160/4 C 7 18.5 232
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 6] 2160/5 B 0 g 237
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/4 C 2 15.9 227
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/12 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Tartlet Tartlet   [s 5] 2140/6 D 0 g 425
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 1640/11 D 5 16.2 474
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/1 B 7 18.6 37
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 A 3 17.4g 51
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/13 D 6 16.3 423
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 May Lear May Lear   [s 6] 2160/13 D 0 23.8g 781
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/6 B 6 15.8 286
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Power Broline Power Broline   [v 5] 1640/4 A 8 15.4 15
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/6 B 5 15.4 65
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 B.B.S.Cobrina B.B.S.Cobrina   [s 6] 1640/11 C 6 17.9 229
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2160/15 B 2 17.1 146
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 1640/12 C 7 12.6 745
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 6] 2640/5 D 0 16.8 299
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/2 C 0 19.8 54
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/8 C 4 20.4 98
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/3 D 1 12.8 307
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/1 D 0 16.9 555
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2160/3 B 4 31.3 63
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 108
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2680/9 D 1 16.7 428
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 2660/12 B 0 16.0 991
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 8] 2140/10 C 0 g 104
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/4 D 0 23.2g 507
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Gibbs Gibbs   [v 6] 2140/15 A 4 16.9 250
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Benita Benita   [s 6] 2140/11 D 0 15.4 519
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 2160/9 B 2 14.6 426
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Cliffon Cliffon   [v 7] 3180/8 B 0 17.3 310
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Benita Benita   [s 6] 1660/14 C 2 15.1 217
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 D 3 15.2 744
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-1 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/6 D 8 19.4 612
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/12 B 0 18.1g 389
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Zille Crofter Zille Crofter   [s 6] 2160/10 D 6 17.1 726
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/2 D 5 16.7 330
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Benita Benita   [s 6] 2640/2 D 6 16.5 1048
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/9 C 6 17.0 351
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2140/4 D 4 16.2 197
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/8 B 7 19.1g 145
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-5 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.3 1701
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/5 C 2 15.4 1702
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 509
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 C 1 17.2 320
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 1660/13 B 0 17.3 128
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 6] 2160/12 B 6 17.9 383
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 439
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/9 D 0 14.2 1127
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/9 D 7 18.6 255
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/3 D 0 18.4 633
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2660/13 C 0 23.8g 503
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Cool Curves Cool Curves   [s 9] 1640/2 A 4 16.7 134
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 3160/8 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/1 C 5 17.5 167
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 0 20.3 526
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-2 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/9 C 0 17.8 96
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 C 1 17.3 33
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/5 D 4 16.8 244
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 7 22.0 123
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/6 D 5 19.9 300
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Benita Benita   [s 6] 2640/13 A 2 17.8 233
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/9 B 3 15.9 118
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/4 C 5 17.8 749
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2160/15 A 0 19.6g 282
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/14 D 2 16.9 114
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2160/11 D 0 17.5 130
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Jo Sefin Jo Sefin   [s 6] 1660/11 B 6 28.6 85
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 1640/8 D 3 15.4 198
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Gola River Gola River   [v 4] 2140/7 D 5 18.9 242
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Super Lux Super Lux   [v 8] 2140/4 B 7 16.3 386
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 5] 2640/3 D 0 19.5 368
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 5] 2160/7 C 0 20.2 177
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/13 A 8 17.0 221
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/4 B 4 16.6 434
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Carlos Merci Carlos Merci   [s 6] 2140/9 D 6 17.1 566
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/10 C 0 16.8 278
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 7] 2140/4 D 0 g 701
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/10 D 1 17.3 121
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/1 D 0 g 52
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/9 C 5 12.1 416
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 8] 3160/4 D 0 16.3 480
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 7] 2140/10 B 2 15.0 124
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/3 C 0 19.2 129
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 1640/7 C 6 16.2g 38
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2180/14 A 7 14.0 57
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/3 C 0 g 195
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Joconelli Joconelli   [v 6] 2140/14 B 0 15.8 304
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/4 C 5 15.5 569
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/5 B 4 18.4g 78
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 C 6 16.8 361
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 7] 2160/6 B 6 17.2 61
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 1640/7 D 5 17.6 87
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Gola River Gola River   [v 4] 2160/5 C 0 g 21
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/5 C 7 19.1 243
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-2 Staro Louisville Staro Louisville   [v 4] 2140/5 B 1 19.8g 51
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/10 C 3 15.7 188
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 8] 2640/6 C 1 16.8 275
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 2140/5 D 0 16.7 197
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gola River Gola River   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 97
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/10 D 0 18.7g 419
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2640/7 B 0 17.9 261
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-6 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/15 C 6 16.0 602
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/1 B 4 14.0 68
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/13 D 7 15.5 1013
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Gola River Gola River   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 97
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2160/10 B 1 17.6 144
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 C 2 12.7 346
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/5 C 0 19.1 203
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 B 1 17.9 30
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/5 D 6 16.0g 142
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/1 D 3 17.1 473
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 6] 2140/1 D 0 18.5 634
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2640/2 C 2 14.1 64
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 1640/4 C 7 16.8 48
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2660/7 C 3 17.8 38
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Cao Dai Cao Dai   [h 10] 2160/8 C 6 16.1 156
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/1 D 6 12.7 836
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2160/6 D 0 g 321
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Superinga Superinga   [s 7] 2140/2 D 4 16.7 308
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/9 C str
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/10 D 5 15.9 361
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/8 C 0 19.6 286
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 3200/12 B 6 15.7 183
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/1 C 3 15.0 89
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/7 D 5 16.3 664
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 1640/5 D 7 19.5g 1069
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 1680/12 C 8 16.4 572
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Snällosåfin Snällosåfin   [s 6] 2500/9 D 0 19.4 275
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Benita Benita   [s 7] 2140/7 C 0 14.9 423
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/8 B 4 15.0 98
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/3 C 6 16.9 366
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 4200/6 B 2 16.2 127
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/9 A 0 16.4 71
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 9] 2140/6 C 0 g 715
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/8 D 0 15.2 941
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2100/8 D 4 19.6 467
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 Joconelli Joconelli   [v 6] 2100/4 A 0 19.5 28
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 0 14.2 304
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Benita Benita   [s 7] 2160/6 C 5 15.6 138
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1660/12 A 2 16.0 136
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/10 A 3 15.2 55
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Benita Benita   [s 7] 2140/4 C 3 15.3 233
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/8 C str
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/15 D 4 14.9 514
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Benita Benita   [s 7] 2140/8 B 3 14.9 226
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/7 B 0 g 209
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/2 C 0 11.9 696
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 7] 1640/6 D 0 12.7 632
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 8] 2140/7 D 0 16.7 771
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 A 2 16.3 98
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2160/10 C 0 16.8g 464
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/12 C 1 15.3 122
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/1 C 4 16.6 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2660/7 D 2 16.6 77
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Benita Benita   [s 7] 2140/5 D 1 15.6 457
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2680/15 B 2 15.6 536
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/2 D 5 13.9 1899
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Benita Benita   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 240
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-4 Ellieann Ellieann   [s 6] 3140/6 B 4 19.1 154
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 2140/5 C 2 305
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Benita Benita   [s 7] 2140/15 D 2 116
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/10 D 0 g 1535
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 D 0 g 213
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 3 15.9 91
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/11 C 0 33.4 335
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Leo Sunrise Leo Sunrise   [v 4] 1640/6 D 0 16.5 519
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 71
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2160/12 D 0 15.1 533
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Benita Benita   [s 8] 2140/2 D 0 16.5 1018
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/9 C 0 g 601
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-3 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 1239
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/10 A 4 16.8 113
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/5 A 5 17.2 108
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-3 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 1660/5 D 6 15.4 259
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 0 18.9g 142
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/3 D 5 14.6g 89
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2140/11 B 5 16.4 627
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/11 B 5 18.2 485
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 0 g 438
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/2 D 4 18.7 93
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/5 C str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2640/8 B 0 g 114
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2640/9 D 0 15.6 202
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 4] 2640/1 C 0 18.1 270
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Benita Benita   [s 8] 2640/7 D 0 18.0 616
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/1 B 1 17.1 83
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/4 B 6 17.0 138
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/7 A 0 15.9 105
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/6 D 0 15.0g 102
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2680/8 A 0 g 33
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Fylking Fylking   [h 9] 1660/5 D 7 25.4 129
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/9 D 0 15.7 375
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/8 A 1 15.5 69
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/6 B 2 16.8 128
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Benita Benita   [s 8] 2160/15 D 4 15.3 277
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/9 D str
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/1 B 0 g 22
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2640/13 D 0 15.5 1203
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/15 D 1 13.5 1008
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/7 D 3 15.7 123
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 B 3 16.3 132
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Timogene Timogene   [v 3] 2140/3 D str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 8] 2140/5 D 0 22.8 160
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/2 D 1 17.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Crescent Crescent   [h 4] 2140/11 B 2 19.6 77
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 1660/5 C 0 g 197
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/1 C 5 15.6 229
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/11 C 1 13.9 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/5 D 1 16.8 92
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 C 4 26.0 483
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Hulte Annika Hulte Annika   [s 4] 1640/8 B str
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/12 A 1 30.5 47
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/5 A 1 14.8 17
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 2] 2140/2 D 3 18.9 32
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 1640/12 C str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 8] 2140/4 D 4 15.8 242
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 1640/3 C 1 15.7 50
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/6 A 1 28.8 204
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 55
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2640/5 C 6 19.2 107
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2160/11 C 4 31.6 360
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 2140/5 D 0 20.0g 384
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/13 D 0 16.3 1681
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/5 B 2 16.2g 73
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 0 g 195
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-7 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 D 0 15.6 829
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/6 B 2 15.7 18
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Chevelle Chevelle   [v 6] 2160/9 C 2 18.8 196
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/10 D 0 31.4 557
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Hagentoy Hagentoy   [v 8] 1640/6 C 4 12.7 27
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2180/8 D 0 19.1g 105
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 3 17.1 825
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/6 B 4 15.6 46
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 5 14.4 546
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/7 C 0 18.4g 146
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/7 C 1 16.6 28
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/7 D 7 16.6 435
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/4 B 8 16.4 363
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 D 0 g 297
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 1640/10 B 0 17.0g 808
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Benita Benita   [s 8] 2160/10 B 0 16.3 348
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 3140/5 D 8 18.0 1639
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/5 C 4 14.1 241
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-7 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2160/11 B 5 15.7 2523
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 913
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/15 C 7 15.8 1639
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2640/10 D 7 15.2 2325
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-1 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2660/7 B 3 15.4 37
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Gola River Gola River   [v 5] 1660/14 C 0 16.6g 582
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 2140/2 B 6 16.1 249
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 5 16.2 58
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Spik Spik   [h 11] 1660/10 A 0 31.3g 174
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1660/4 D 2 17.2 56
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2640/2 D 6 35.1g 111
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2660/8 B 4 17.6 84
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/1 C 3 15.6 107
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/2 D 5 18.9 58
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/9 C 7 15.8 235
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1640/2 D 3 17.6 62
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/5 C 1 14.3 164
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 B 0 19.9g 367
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/5 D 0 15.0 109
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2660/11 D 0 g 1406
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 2140/13 B 0 17.4 115
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2040/2 C str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1680/10 A 0 g 42
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 1660/1 C 2 13.1 179
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/5 C 0 g 1345
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Gola River Gola River   [v 5] 2160/14 D 7 17.5 559
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Born this Way Born this Way   [v 8] 2040/4 C 0 g 387
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2040/10 D 0 17.5 75
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2040/4 C 6 15.3 127
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/4 C 4 15.7 216
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/10 B 0 28.3 169
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Carbure Carbure   [v 7] 2640/3 B 0 g 39
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/3 D 8 20.2 197
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/3 C 6 15.6 83
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 1640/1 C 3 15.6 60
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1640/9 B 2 14.4 162
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/6 C 2 18.9 36
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/5 B 0 g 343
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/8 D 0 16.8 465
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/3 B 0 433
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/14 D 0 18.4g 955
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-8 Benita Benita   [s 8] 2160/13 D 0 15.3 1208
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/2 C 4 13.6 187
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/2 C 0 20.8 179
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/4 D 2 16.2 71
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Carbure Carbure   [v 7] 2140/12 A str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 1640/10 B 6 16.3 127
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/10 D 3 15.5 216
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/4 D 5 14.9 855
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 No Lane No Lane   [v 6] 2640/3 C 0 19.8g 102
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/9 C 0 17.6 313
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-4 Gumball In Gumball In   [h 4] 2660/4 D 0 16.4 517
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/3 C 0 g 188
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/11 D 2 16.3 70
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 B 0 g 155
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/9 D 5 17.0 238
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Crescent Crescent   [h 4] 2140/2 B 0 g 133
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/14 B 0 17.9 317
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/2 D 2 17.8 305
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Young Power Young Power   [v 8] 2140/11 B 4 18.1 251
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/10 A 1 14.6 40
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Benita Benita   [s 8] 2640/4 C 6 14.8 694
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/14 D 0 16.2 2358
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/1 D 4 14.9 114
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Bear Ayana Bear Ayana   [s 6] 1640/6 D 0 22.3g 702
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/7 D 0 g 714
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2140/9 C 0 14.3 902
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Goddess Lady Goddess Lady   [s 5] 2140/2 C str
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-7 Gumball In Gumball In   [h 4] 1640/2 D 4 15.5 298
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 4] 2160/7 C 4 16.5 239
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2160/10 C 7 16.9 77
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/1 C 3 23.1 41
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/9 B 4 28.7 119
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 1 15.4 21
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 1640/6 C 1 16.2 278
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/7 B 1 16.5 22
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1660/6 C 0 g 43
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/11 C 6 16.3 256
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/6 B 8 17.1 618
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-3 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/15 B 0 17.4 126
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Brionia Brionia   [s 5] 2160/14 D 3 18.5 2667
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/12 B 2 16.3 43
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/14 B 7 17.9 847
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 T.Wall's Ironmaid T.Wall's Ironmaid   [s 5] 2140/12 B 0 20.2 436
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1660/6 D 7 17.5g 686
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-4 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2140/1 D 2 15.1 535
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/6 B 0 16.1 352
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 5] 2140/6 D 6 17.6 477
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-1 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/9 C 2 15.6 278
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2660/9 C 6 17.6 225
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-4 Base Line Base Line   [s 4] 2140/6 D 0 g 103
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2160/4 B 2 18.9 86
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 Brionia Brionia   [s 5] 1640/11 D 0 20.1g 873
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2640/1 C 4 18.3 309
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 Klose Klose   [v 6] 2140/4 C 0 174
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/9 B 2 16.7 103
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 1640/6 C 0 g 81
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/4 C 7 16.4 195
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Myrs Meja Myrs Meja   [s 5] 1660/13 D 0 g 700
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/1 C 0 16.1 440
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/1 D 1 12.0 148
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/7 B 0 17.7g 263
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 5] 3140/4 D 5 18.1 1606
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/2 C 5 12.9 259
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 1660/4 A 1 15.2 114
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Brionia Brionia   [s 5] 2140/9 D 5 18.2 565
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/8 C 6 16.0 520
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 3 14.9 279
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/7 C 0 33.5g 473
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D 0 18.4 1790
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/14 B 4 15.2 723
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Super Lux Super Lux   [v 10] 2140/2 D str
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Secret of Joy Secret of Joy   [s 7] 2140/3 C 7 15.6 603
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-5 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 4] 2140/1 D 6 31.8 323
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-8 Crescent Crescent   [h 5] 2660/4 C 4 19.2 364
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Ellieann Ellieann   [s 8] 2160/13 C 6 14.4 463
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 Solbella Solbella   [s 4] 2140/3 C 4 19.2g 35
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 1640/6 C 7 14.7 108
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/3 C 6 18.0g 409
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 C 5 16.3 54
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/11 C 5 18.3 143
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-3 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/7 D 0 19.3g 1705
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 2140/4 C str
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/8 C 0 g 58
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/1 C 0 15.5 69
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/3 B 6 17.0 994
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/9 B 0 17.1 539
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-11 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2160/13 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 1640/2 C 0 38.1g 213
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2160/9 B 4 16.6 123
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/6 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/1 C 0 18.1g 470
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1660/12 C 7 15.5 431
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/12 D str
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/4 A 3 16.3 40
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/14 A 1 14.6 453
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/11 D 8 16.7 73
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1640/5 D 4 19.2g 302
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-7 Base Line Base Line   [s 4] 1640/1 B 5 14.5 424
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 2140/4 D 5 17.0 204
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2160/14 C 8 17.8g 443
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/7 A 6 16.9 85
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 10] 2660/15 C 7 16.3 2529
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Crescent Crescent   [h 5] 2640/2 D 0 16.4 1301
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2140/10 C 5 16.0 209
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 C 2 15.4 46
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/7 D 2 16.7 145
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-8 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/1 D 6 18.8 193
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Skummis Skummis   [v 9] 2140/3 C 0 32.5 160
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/4 B 5 16.8 74
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/3 C 4 16.3 445
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2140/3 D 3 18.6 123
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/3 C 2 29.9 157
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2160/5 A 0 g 29
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/8 D 0 16.0 1522
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-8 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 1640/7 C 0 18.5 103
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/14 B 0 13.9 119
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 African Coast African Coast   [v 5] 1640/5 C 6 14.4 63
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 82
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1640/11 D 5 15.1 264
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/10 A 0 21.4g 27
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/8 A 1 14.1 85
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Avena Independent Avena Independent   [v 8] 1640/11 C 8 15.9 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2660/9 B 5 30.2g 68
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2160/10 B str
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2140/2 C 5 30.3 248
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Pyssel Pyssel   [v 4] 2660/11 A 5 32.4 41
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Tempel L.B. Tempel L.B.   [v 8] 2660/14 C 7 15.2 689
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 8 18.2 262
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Turboy Turboy   [v 8] 2160/10 D 0 g 713
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/15 D 0 34.3g 288
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Selfie Selfie   [s 6] 1640/4 D 6 18.0g 45
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 5 16.2 32
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Caraway Caraway   [v 6] 2660/4 C 1 16.1 58
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-2 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 1660/12 D 0 17.0 877
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Galeras Galeras   [s 3] 2140/13 C 0 20.9g 508
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-6 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1640/1 C 0 31.8g 119
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2160/4 A 3 17.7 32
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/4 C 0 g 67
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Crescent Crescent   [h 5] 2160/11 D 2 16.4 434
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-9 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 240
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 C 0 13.3 1071
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/4 C 7 15.6 440
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-5 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2660/5 B 0 g 235
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/6 A 6 16.0 273
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/8 A 0 16.3 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 B 2 16.4 29
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/5 C 6 16.7 181
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/11 D 5 18.5 94
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/7 D 5 17.4 60
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2180/12 D 0 31.3g 230
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Divina Divina   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 130
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2140/4 D 0 16.4 921
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-3 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 D 0 g 430
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2160/6 C 0 g 215
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/7 C 5 17.9 127
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 C 2 19.4 60
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1640/8 A 1 16.8 52
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Filippa Am Filippa Am   [s 5] 1640/4 C 4 12.6 113
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/1 C 5 15.2 60
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/9 A 0 g 48
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/14 B 5 17.2 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/11 B 1 24.0 44
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2180/10 D 0 18.9g 107
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/8 A 2 15.1 39
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 1640/2 C 0 g 1285
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 8] 2640/1 D 6 17.0 556
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 129
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-8 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2180/14 A 8 16.2 133
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1640/8 C 0 14.0 555
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-5 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/11 D 6 15.3 381
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Selfie Selfie   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 238
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-1 Taxi May Taxi May   [s 3] 2140/8 C 6 18.6 645
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-2 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 4 18.0 129
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D 6 13.5 600
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Alviano Alviano   [v 9] 2640/8 C 0 17.1g 105
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/4 D 3 30.0 477
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/14 A 8 15.8 223
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/15 A 6 16.7 270
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 1640/5 D 4 17.5 859
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/7 D 0 16.7 906
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 4 14.5 298
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/12 C 0 17.2g 318
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/10 D 3 18.6 34
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-9 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1660/9 A 2 31.9 57
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/10 D 6 224
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/1 C 1 13.8 145
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Selfie Selfie   [s 6] 2140/11 D 4 17.5 196
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2640/2 D 0 18.0 1872
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/3 A 0 g 43
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 17.8 101
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2160/11 D 6 20.5 420
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/11 C 1 14.0 162
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2160/7 C 4 18.4 111
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 B 0 16.9 535
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 8] 1640/11 B 5 13.6 516
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 2140/10 D 0 16.4 57
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Gola River Gola River   [v 6] 2160/5 D 5 17.9 326
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2160/11 C 1 17.7 27
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 A 0 g 19
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 1660/10 B 0 14.8 79
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2680/9 B 4 14.8 418
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/10 A 2 15.0 271
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-8 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/2 D 6 15.4 316
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 B 0 15.1 176
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 3140/3 C 0 17.9 2341
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Banker Up Banker Up   [v 6] 2140/4 D 4 18.7g 244
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/2 C 0 g 898
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D str
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Gola River Gola River   [v 6] 1660/14 D 7 16.7 1164
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2160/6 C 6 15.0 174
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/7 B 0 18.3 341
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2660/11 D 6 14.8 1030
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Jullan Palema Jullan Palema   [s 6] 2140/7 D 0 15.0 1143
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2100/11 C 5 31.0 235
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/3 D 1 17.0 80
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/8 D 0 14.3 914
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/11 D 0 13.8 1483
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Valentino Demi Valentino Demi   [v 7] 2640/13 D 0 17.7 391
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/5 D 5 18.0g 329
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/8 C 4 15.0 101
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/7 D str
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 A 5 15.6 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/4 D 0 16.2g 323
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2120/2 D 6 15.3 623
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/8 D 0 g 962
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2140/5 C 2 17.7 98
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 411
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/6 D 0 1905
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Mily Mily   [s 6] 1640/6 C 0 g 76
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-5 Crescent Crescent   [h 5] 2140/2 C 0 16.6 1412
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2640/9 B 6 31.7 126
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 2140/1 C 0 g 296
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 C 0 g 113
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/7 D 0 g 181
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/1 D 0 14.8 1053
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/6 B 6 15.3 868
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2140/3 D 0 g 722
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 1680/13 B 8 29.8g 860
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 5] 1640/7 C 3 14.1 178
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 2140/1 C 4 14.0 296
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2140/15 D 0 15.3 746
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/5 D 3 17.4 445
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/3 B 1 14.5 145
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2160/4 B 7 15.7 278
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 B 2 12.7 34
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/5 D 0 g 74
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/12 B 6 18.1 199
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 1 14.1 40
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/7 B 2 30.5 176
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2160/9 D 7 23.1g 319
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/6 B 6 18.2g 23
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/8 C 0 15.5 716
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 1640/3 D 1 13.4 263
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1660/9 C 5 15.7 207
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 8] 2640/1 D 0 g 80
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 1660/10 B 0 35.3g 99
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Menominee Menominee   [s 8] 2160/5 B 0 17.8g 155
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 16.1 569
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/7 B 1 15.0 26
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/2 D 4 15.8 49
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/11 B 1 17.8 27
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 124
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/12 B 6 14.8 99
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/12 D 7 17.4 552
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Benita Benita   [s 9] 2160/4 C 7 18.1 156
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 1640/3 C 0 19.5 69
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Domherren Domherren   [v 4] 1640/10 D 3 39.1 411
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/5 C 5 20.9 47
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 1640/8 C 6 14.3 202
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 1640/4 D 3 16.2 190
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2160/4 B 1 15.9 36
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/1 B 0 g 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/8 C 0 20.6g 400
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 1660/10 C 7 27.8 551
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Gola River Gola River   [v 6] 1660/13 B 0 g 178
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/6 B 4 18.0 256
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 6] 2140/10 B 0 16.6g 196
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/8 C 5 16.5 521
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/4 C 2 31.4 478
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 9] 2160/4 D 6 16.2 307
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/12 D 0 14.6 862
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/7 C 2 33.0 285
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/10 D 0 16.6 1624
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2660/13 C 0 g 585
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/10 B 0 g 73
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/10 D 0 19.6g 184
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/2 D 0 g 907
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 1640/8 D 0 17.3 1014
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Benita Benita   [s 9] 2140/9 D 7 17.7 353