V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Benita Benita   [s 4] 2140/9 0 17.6 83
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Lillaosåfin Lillaosåfin   [s 7] 2140/7 0 19.3g 60
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/13 0 15.2 1712
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Cliffon Cliffon   [v 5] 1640/9 4 15.3 73
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 4] 2140/10 2 15.0 182
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2160/12 4 14.2 1152
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-9 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2140/12 0 14.3 953
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 1640/2 0 g 1199
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 5] 2640/1 D 5 18.0 185
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/2 C 6 15.2 429
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 516
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Benita Benita   [s 5] 2140/2 C 5 18.8 58
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/11 A 5 17.0 22
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/4 C 6 15.0 149
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 997
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/4 D 6 15.2 1015
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/8 D 0 14.1 486
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 1640/3 D 3 13.6 409
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/2 B 4 16.4 521
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1640/11 B 6 16.3 99
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2160/8 D 7 16.9 468
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 444
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/14 D 0 17.7 566
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/3 C 2 16.4 627
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 So Gå Idefix So Gå Idefix   [h 4] 2140/6 B 2 17.7 37
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/8 C 0 21.2g 539
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2160/10 A 7 19.7 240
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 1640/2 C 0 17.1 399
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/11 C 5 17.4 107
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/7 B str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2160/4 C 7 18.5 232
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 6] 2160/5 B 0 g 237
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/4 C 2 15.9 227
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/12 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Tartlet Tartlet   [s 5] 2140/6 D 0 g 425
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 1640/11 D 5 16.2 474
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/1 B 7 18.6 37
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 A 3 17.4g 51
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/13 D 6 16.3 423
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 May Lear May Lear   [s 6] 2160/13 D 0 23.8g 781
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2140/6 B 6 15.8 286
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Power Broline Power Broline   [v 5] 1640/4 A 8 15.4 15
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/6 B 5 15.4 65
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 B.B.S.Cobrina B.B.S.Cobrina   [s 6] 1640/11 C 6 17.9 229
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 6] 2160/15 B 2 17.1 146
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 1640/12 C 7 12.6 745
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 6] 2640/5 D 0 16.8 299
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/8 C 4 20.4 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/2 C 0 19.8 54
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 5] 2140/3 D 1 12.8 307
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/1 D 0 16.9 555
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2160/3 B 4 31.3 63
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 108
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2680/9 D 1 16.7 428
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 2660/12 B 0 16.0 991
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 8] 2140/10 C 0 g 104
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-7 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/4 D 0 23.2g 507
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Gibbs Gibbs   [v 6] 2140/15 A 4 16.9 250
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Benita Benita   [s 6] 2140/11 D 0 15.4 519
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 5] 2160/9 B 2 14.6 426
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Cliffon Cliffon   [v 7] 3180/8 B 0 17.3 310
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Benita Benita   [s 6] 1660/14 C 2 15.1 217
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 D 3 15.2 744
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-1 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/6 D 8 19.4 612
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/12 B 0 18.1g 389
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Zille Crofter Zille Crofter   [s 6] 2160/10 D 6 17.1 726
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/2 D 5 16.7 330
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Benita Benita   [s 6] 2640/2 D 6 16.5 1048
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/9 C 6 17.0 351
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/8 B 7 19.1g 145
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2140/4 D 4 16.2 197
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-5 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.3 1701
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2160/5 C 2 15.4 1702
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 509
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 5] 2140/2 C 1 17.2 320
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 1660/13 B 0 17.3 128
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 6] 2160/12 B 6 17.9 383
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 439
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 1640/9 D 0 14.2 1127
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/9 D 7 18.6 255
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/3 D 0 18.4 633
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2660/13 C 0 23.8g 503
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Cool Curves Cool Curves   [s 9] 1640/2 A 4 16.7 134
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-3 Cliffon Cliffon   [v 7] 3160/8 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/1 C 5 17.5 167
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 0 20.3 526
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-2 Joconelli Joconelli   [v 5] 2640/9 C 0 17.8 96
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-8 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/6 C 1 17.3 33
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/5 D 4 16.8 244
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Judit Judit   [s 6] 2140/4 C 7 22.0 123
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/6 D 5 19.9 300
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Benita Benita   [s 6] 2640/13 A 2 17.8 233
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 5] 2160/9 B 3 15.9 118
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2140/4 C 5 17.8 749
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 9] 2160/15 A 0 19.6g 282
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Joconelli Joconelli   [v 5] 2660/14 D 2 16.9 114
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 1640/8 D 3 15.4 198
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Jo Sefin Jo Sefin   [s 6] 1660/11 B 6 28.6 85
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2160/11 D 0 17.5 130
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/13 A 8 17.0 221
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 5] 2160/7 C 0 20.2 177
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 5] 2640/3 D 0 19.5 368
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Super Lux Super Lux   [v 8] 2140/4 B 7 16.3 386
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Gola River Gola River   [v 4] 2140/7 D 5 18.9 242
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Carlos Merci Carlos Merci   [s 6] 2140/9 D 6 17.1 566
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/4 B 4 16.6 434
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 7] 2140/4 D 0 g 701
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/10 C 0 16.8 278
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/10 D 1 17.3 121
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/1 D 0 g 52
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/9 C 5 12.1 416
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 7] 2140/10 B 2 15.0 124
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 8] 3160/4 D 0 16.3 480
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 1640/7 C 6 16.2g 38
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/3 C 0 19.2 129
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/3 C 0 g 195
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2180/14 A 7 14.0 57
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/4 C 5 15.5 569
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Joconelli Joconelli   [v 6] 2140/14 B 0 15.8 304
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 C 6 16.8 361
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/5 B 4 18.4g 78
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Gola River Gola River   [v 4] 2160/5 C 0 g 21
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 1640/7 D 5 17.6 87
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 7] 2160/6 B 6 17.2 61
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/5 C 7 19.1 243
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 2140/5 D 0 16.7 197
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 8] 2640/6 C 1 16.8 275
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Born this Way Born this Way   [v 7] 2140/10 C 3 15.7 188
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-2 Staro Louisville Staro Louisville   [v 4] 2140/5 B 1 19.8g 51
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/10 D 0 18.7g 419
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gola River Gola River   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 97
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2640/7 B 0 17.9 261
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-6 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/1 B 4 14.0 68
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/15 C 6 16.0 602
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/13 D 7 15.5 1013
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Gola River Gola River   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 97
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2160/10 B 1 17.6 144
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2160/13 C 2 12.7 346
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/5 D 6 16.0g 142
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 B 1 17.9 30
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/5 C 0 19.1 203
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 6] 2140/1 D 0 18.5 634
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/1 D 3 17.1 473
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2640/2 C 2 14.1 64
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Cao Dai Cao Dai   [h 10] 2160/8 C 6 16.1 156
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2660/7 C 3 17.8 38
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 1640/4 C 7 16.8 48
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Ellieann Ellieann   [s 6] 2140/1 D 6 12.7 836
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2160/6 D 0 g 321
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Superinga Superinga   [s 7] 2140/2 D 4 16.7 308
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/9 C str
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/8 C 0 19.6 286
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/10 D 5 15.9 361
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 3200/12 B 6 15.7 183
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2640/7 D 5 16.3 664
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/1 C 3 15.0 89
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 1640/5 D 7 19.5g 1069
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Snällosåfin Snällosåfin   [s 6] 2500/9 D 0 19.4 275
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 1680/12 C 8 16.4 572
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Benita Benita   [s 7] 2140/7 C 0 14.9 423
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/8 B 4 15.0 98
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 2160/3 C 6 16.9 366
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/8 D 0 15.2 941
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 9] 2140/6 C 0 g 715
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/9 A 0 16.4 71
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-3 Ellieann Ellieann   [s 6] 4200/6 B 2 16.2 127
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 Joconelli Joconelli   [v 6] 2100/4 A 0 19.5 28
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2100/8 D 4 19.6 467
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 0 14.2 304
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Benita Benita   [s 7] 2160/6 C 5 15.6 138
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1660/12 A 2 16.0 136
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2160/10 A 3 15.2 55
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/8 C str
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Benita Benita   [s 7] 2140/4 C 3 15.3 233
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Benita Benita   [s 7] 2140/8 B 3 14.9 226
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 7] 2140/15 D 4 14.9 514
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/7 B 0 g 209
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Ellieann Ellieann   [s 6] 1640/2 C 0 11.9 696
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 8] 2140/7 D 0 16.7 771
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-2 Benita Benita   [s 7] 1640/6 D 0 12.7 632
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2160/10 C 0 16.8g 464
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 A 2 16.3 98
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2660/12 C 1 15.3 122
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2140/1 C 4 16.6 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Benita Benita   [s 7] 2140/5 D 1 15.6 457
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-6 Order by Box Order by Box   [h 4] 2660/7 D 2 16.6 77
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Ellieann Ellieann   [s 6] 2680/15 B 2 15.6 536
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 1640/2 D 5 13.9 1899
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Benita Benita   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 240
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-4 Ellieann Ellieann   [s 6] 3140/6 B 4 19.1 154
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Benita Benita   [s 7] 2140/15 D 2 116
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 2140/5 C 2 305
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/10 D 0 g 1535
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/12 D 0 g 213
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/9 C 3 15.9 91
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2160/12 D 0 15.1 533
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 71
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Leo Sunrise Leo Sunrise   [v 4] 1640/6 D 0 16.5 519
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/11 C 0 33.4 335
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/9 C 0 g 601
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Benita Benita   [s 8] 2140/2 D 0 16.5 1018
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/10 A 4 16.8 113
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-3 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 1239
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/5 A 5 17.2 108
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2640/9 B 0 18.9g 142
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-3 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 1660/5 D 6 15.4 259
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/3 D 5 14.6g 89
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/2 D 4 18.7 93
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 0 g 438
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 4] 2140/11 B 5 18.2 485
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2140/11 B 5 16.4 627
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/5 C str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-6 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2640/9 D 0 15.6 202
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2640/8 B 0 g 114
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/4 B 6 17.0 138
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/1 B 1 17.1 83
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Benita Benita   [s 8] 2640/7 D 0 18.0 616
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 4] 2640/1 C 0 18.1 270
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/7 A 0 15.9 105
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-8 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/6 D 0 15.0g 102
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/9 D 0 15.7 375
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Fylking Fylking   [h 9] 1660/5 D 7 25.4 129
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2680/8 A 0 g 33
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Benita Benita   [s 8] 2160/15 D 4 15.3 277
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/6 B 2 16.8 128
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/8 A 1 15.5 69
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/9 D str
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2640/13 D 0 15.5 1203
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/1 B 0 g 22
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/15 D 1 13.5 1008
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/2 D 1 17.0 79
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 8] 2140/5 D 0 22.8 160
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Timogene Timogene   [v 3] 2140/3 D str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 B 3 16.3 132
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/7 D 3 15.7 123
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2140/5 D 1 16.8 92
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/11 C 1 13.9 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/1 C 5 15.6 229
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 1660/5 C 0 g 197
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Crescent Crescent   [h 4] 2140/11 B 2 19.6 77
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 C 4 26.0 483
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Hulte Annika Hulte Annika   [s 4] 1640/8 B str
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/12 A 1 30.5 47
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Arabesque Arabesque   [v 4] 1640/5 A 1 14.8 17
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 8] 2140/4 D 4 15.8 242
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 1640/12 C str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-1 Magic From Hill Magic From Hill   [s 2] 2140/2 D 3 18.9 32
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 2140/5 D 0 20.0g 384
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2160/11 C 4 31.6 360
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Pennybridge Pennybridge   [s 5] 2640/5 C 6 19.2 107
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 55
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 7] 2660/6 A 1 28.8 204
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 1640/3 C 1 15.7 50
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/5 B 2 16.2g 73
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/13 D 0 16.3 1681
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 0 g 195
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-7 Super Lux Super Lux   [v 9] 2160/5 D 0 15.6 829
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Hagentoy Hagentoy   [v 8] 1640/6 C 4 12.7 27
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/10 D 0 31.4 557
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Chevelle Chevelle   [v 6] 2160/9 C 2 18.8 196
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/6 B 2 15.7 18
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/6 B 4 15.6 46
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/1 D 3 17.1 825
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2180/8 D 0 19.1g 105
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/7 C 0 18.4g 146
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Benita Benita   [s 8] 2140/3 D 5 14.4 546
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/4 B 8 16.4 363
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/7 D 7 16.6 435
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/7 C 1 16.6 28
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1640/5 C 4 14.1 241
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 3140/5 D 8 18.0 1639
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Benita Benita   [s 8] 2160/10 B 0 16.3 348
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 1640/10 B 0 17.0g 808
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 D 0 g 297
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-7 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2160/11 B 5 15.7 2523
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 913
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2640/10 D 7 15.2 2325
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/15 C 7 15.8 1639
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Gola River Gola River   [v 5] 1660/14 C 0 16.6g 582
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-1 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2660/7 B 3 15.4 37
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 2140/2 B 6 16.1 249
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 5 16.2 58
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2140/1 C 3 15.6 107
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2660/8 B 4 17.6 84
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bredviks Ellinor Bredviks Ellinor   [s 5] 2640/2 D 6 35.1g 111
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1660/4 D 2 17.2 56
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Spik Spik   [h 11] 1660/10 A 0 31.3g 174
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/9 C 7 15.8 235
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/2 D 5 18.9 58
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Digital Yaw Digital Yaw   [s 4] 1640/2 D 3 17.6 62
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/5 C 1 14.3 164
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2660/11 D 0 g 1406
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/5 D 0 15.0 109
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/4 B 0 19.9g 367
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 2140/13 B 0 17.4 115
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 1660/1 C 2 13.1 179
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1680/10 A 0 g 42
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2040/2 C str
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Gola River Gola River   [v 5] 2160/14 D 7 17.5 559
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Crescent Crescent   [h 4] 2140/5 C 0 g 1345
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2040/10 D 0 17.5 75
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Born this Way Born this Way   [v 8] 2040/4 C 0 g 387
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2040/4 C 6 15.3 127
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/3 D 8 20.2 197
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Carbure Carbure   [v 7] 2640/3 B 0 g 39
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/10 B 0 28.3 169
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Benita Benita   [s 8] 2140/4 C 4 15.7 216
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Mr Beanie Mr Beanie   [v 3] 2140/6 C 2 18.9 36
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 1640/9 B 2 14.4 162
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 6] 1640/1 C 3 15.6 60
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Order by Box Order by Box   [h 5] 2640/3 C 6 15.6 83
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/5 B 0 g 343
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/8 D 0 16.8 465
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/14 D 0 18.4g 955
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/3 B 0 433
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Order by Box Order by Box   [h 5] 2140/2 C 4 13.6 187
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-8 Benita Benita   [s 8] 2160/13 D 0 15.3 1208
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/4 D 2 16.2 71
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/2 C 0 20.8 179
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2140/4 D 5 14.9 855
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/10 D 3 15.5 216
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 1640/10 B 6 16.3 127
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Carbure Carbure   [v 7] 2140/12 A str
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/9 C 0 17.6 313
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 No Lane No Lane   [v 6] 2640/3 C 0 19.8g 102
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-4 Gumball In Gumball In   [h 4] 2660/4 D 0 16.4 517
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/3 C 0 g 188
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1640/11 D 2 16.3 70
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/9 D 5 17.0 238
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Fylking Fylking   [h 9] 2160/5 B 0 g 155
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/14 B 0 17.9 317
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Crescent Crescent   [h 4] 2140/2 B 0 g 133
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 2140/2 D 2 17.8 305
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 8] 2140/10 A 1 14.6 40
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Young Power Young Power   [v 8] 2140/11 B 4 18.1 251
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/1 D 4 14.9 114
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/14 D 0 16.2 2358
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-1 Benita Benita   [s 8] 2640/4 C 6 14.8 694
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2140/9 C 0 14.3 902
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/7 D 0 g 714
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Bear Ayana Bear Ayana   [s 6] 1640/6 D 0 22.3g 702
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2160/10 C 7 16.9 77
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 4] 2160/7 C 4 16.5 239
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-7 Gumball In Gumball In   [h 4] 1640/2 D 4 15.5 298
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Goddess Lady Goddess Lady   [s 5] 2140/2 C str
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 1 15.4 21
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 9] 2160/9 B 4 28.7 119
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Jessica Boko Jessica Boko   [s 3] 2140/1 C 3 23.1 41
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 4] 1660/6 C 0 g 43
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/7 B 1 16.5 22
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 1640/6 C 1 16.2 278
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 1640/11 C 6 16.3 256
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/6 B 8 17.1 618
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Brionia Brionia   [s 5] 2160/14 D 3 18.5 2667
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-3 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/15 B 0 17.4 126
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/12 B 2 16.3 43
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/14 B 7 17.9 847
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1660/6 D 7 17.5g 686
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 T.Wall's Ironmaid T.Wall's Ironmaid   [s 5] 2140/12 B 0 20.2 436
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 5] 2140/6 D 6 17.6 477
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/6 B 0 16.1 352
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-4 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2140/1 D 2 15.1 535
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-1 Sherlock Sherlock   [v 4] 2140/9 C 2 15.6 278
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2160/4 B 2 18.9 86
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-4 Base Line Base Line   [s 4] 2140/6 D 0 g 103
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 2660/9 C 6 17.6 225
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/9 B 2 16.7 103
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 Klose Klose   [v 6] 2140/4 C 0 174
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2640/1 C 4 18.3 309
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 Brionia Brionia   [s 5] 1640/11 D 0 20.1g 873
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/4 C 7 16.4 195
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Frida Taxam Frida Taxam   [s 5] 1640/6 C 0 g 81
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/1 C 0 16.1 440
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Myrs Meja Myrs Meja   [s 5] 1660/13 D 0 g 700
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/1 D 1 12.0 148
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 1660/4 A 1 15.2 114
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/2 C 5 12.9 259
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-4 Crescent Crescent   [h 5] 3140/4 D 5 18.1 1606
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/7 B 0 17.7g 263
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 3 14.9 279
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/8 C 6 16.0 520
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Brionia Brionia   [s 5] 2140/9 D 5 18.2 565
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D 0 18.4 1790
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/7 C 0 33.5g 473
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-8 Crescent Crescent   [h 5] 2660/4 C 4 19.2 364
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-5 Diesel Flicka Diesel Flicka   [s 4] 2140/1 D 6 31.8 323
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Secret of Joy Secret of Joy   [s 7] 2140/3 C 7 15.6 603
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Super Lux Super Lux   [v 10] 2140/2 D str
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/14 B 4 15.2 723
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Ellieann Ellieann   [s 8] 2160/13 C 6 14.4 463
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 C 5 16.3 54
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/3 C 6 18.0g 409
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 1640/6 C 7 14.7 108
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 Solbella Solbella   [s 4] 2140/3 C 4 19.2g 35
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/11 C 5 18.3 143
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-3 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/7 D 0 19.3g 1705
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/1 C 0 15.5 69
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/8 C 0 g 58
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 2140/4 C str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-11 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2160/13 D str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/9 B 0 17.1 539
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Prince S.W. Prince S.W.   [v 6] 2140/3 B 6 17.0 994
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1660/12 C 7 15.5 431
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/1 C 0 18.1g 470
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/6 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 Crescent Crescent   [h 5] 2160/9 B 4 16.6 123
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Håller Undan Håller Undan   [v 5] 1640/2 C 0 38.1g 213
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Ellieann Ellieann   [s 8] 1640/12 D str
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/11 D 8 16.7 73
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/14 A 1 14.6 453
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/4 A 3 16.3 40
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-7 Base Line Base Line   [s 4] 1640/1 B 5 14.5 424
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1640/5 D 4 19.2g 302
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2160/14 C 8 17.8g 443
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 2140/4 D 5 17.0 204
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/7 A 6 16.9 85
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Super Lux Super Lux   [v 10] 2660/15 C 7 16.3 2529
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2140/10 C 5 16.0 209
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Crescent Crescent   [h 5] 2640/2 D 0 16.4 1301
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-8 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/1 D 6 18.8 193
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/7 D 2 16.7 145
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 C 2 15.4 46
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2160/5 A 0 g 29
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/3 C 2 29.9 157
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2140/3 D 3 18.6 123
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/3 C 4 16.3 445
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/4 B 5 16.8 74
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Skummis Skummis   [v 9] 2140/3 C 0 32.5 160
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/8 D 0 16.0 1522
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-8 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 1640/7 C 0 18.5 103
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 African Coast African Coast   [v 5] 1640/5 C 6 14.4 63
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-8 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/14 B 0 13.9 119
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2660/9 B 5 30.2g 68
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Avena Independent Avena Independent   [v 8] 1640/11 C 8 15.9 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/8 A 1 14.1 85
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/10 A 0 21.4g 27
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 8] 1640/11 D 5 15.1 264
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Mr Beanie Mr Beanie   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 82
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Pyssel Pyssel   [v 4] 2660/11 A 5 32.4 41
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2140/2 C 5 30.3 248
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2160/10 B str
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Turboy Turboy   [v 8] 2160/10 D 0 g 713
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 8 18.2 262
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Tempel L.B. Tempel L.B.   [v 8] 2660/14 C 7 15.2 689
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Caraway Caraway   [v 6] 2660/4 C 1 16.1 58
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 5 16.2 32
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Selfie Selfie   [s 6] 1640/4 D 6 18.0g 45
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/15 D 0 34.3g 288
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Galeras Galeras   [s 3] 2140/13 C 0 20.9g 508
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-2 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 1660/12 D 0 17.0 877
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-6 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1640/1 C 0 31.8g 119
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Test Pilot Test Pilot   [v 8] 2160/4 A 3 17.7 32
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Crescent Crescent   [h 5] 2160/11 D 2 16.4 434
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/4 C 0 g 67
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-9 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 240
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 C 0 13.3 1071
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/6 A 6 16.0 273
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-5 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2660/5 B 0 g 235
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/4 C 7 15.6 440
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/6 B 2 16.4 29
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/8 A 0 16.3 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2180/12 D 0 31.3g 230
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/7 D 5 17.4 60
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/11 D 5 18.5 94
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/5 C 6 16.7 181
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Divina Divina   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 130
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-3 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 D 0 g 430
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2140/4 D 0 16.4 921
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1640/8 A 1 16.8 52
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 C 2 19.4 60
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/7 C 5 17.9 127
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2160/6 C 0 g 215
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Filippa Am Filippa Am   [s 5] 1640/4 C 4 12.6 113
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2160/8 A 2 15.1 39
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2180/10 D 0 18.9g 107
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/11 B 1 24.0 44
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 2140/14 B 5 17.2 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/9 A 0 g 48
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/1 C 5 15.2 60
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-8 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2180/14 A 8 16.2 133
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 129
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 8] 2640/1 D 6 17.0 556
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 1640/2 C 0 g 1285
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1640/8 C 0 14.0 555
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Selfie Selfie   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 238
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-5 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/11 D 6 15.3 381
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D 6 13.5 600
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-2 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/3 D 4 18.0 129
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-1 Taxi May Taxi May   [s 3] 2140/8 C 6 18.6 645
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 2140/4 D 3 30.0 477
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Alviano Alviano   [v 9] 2640/8 C 0 17.1g 105
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/15 A 6 16.7 270
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/14 A 8 15.8 223
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-11 Ellieann Ellieann   [s 8] 2180/15 B 4 14.5 298
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Order by Box Order by Box   [v 6] 2640/7 D 0 16.7 906
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 1640/5 D 4 17.5 859
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-9 Majprinsen K.L. Majprinsen K.L.   [v 6] 1660/9 A 2 31.9 57
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/10 D 3 18.6 34
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/12 C 0 17.2g 318
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Selfie Selfie   [s 6] 2140/11 D 4 17.5 196
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/1 C 1 13.8 145
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/10 D 6 224
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2640/2 D 0 18.0 1872
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2160/11 D 6 20.5 420
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 17.8 101
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/3 A 0 g 43
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/11 C 1 14.0 162
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 8] 1640/11 B 5 13.6 516
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 B 0 16.9 535
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2160/7 C 4 18.4 111
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 A 0 g 19
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2160/11 C 1 17.7 27
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Gola River Gola River   [v 6] 2160/5 D 5 17.9 326
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 2140/10 D 0 16.4 57
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-6 Ellieann Ellieann   [s 8] 2680/9 B 4 14.8 418
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 1660/10 B 0 14.8 79
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-8 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/2 D 6 15.4 316
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/10 A 2 15.0 271
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 B 0 15.1 176
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 3140/3 C 0 17.9 2341
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/7 D str
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/2 C 0 g 898
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Banker Up Banker Up   [v 6] 2140/4 D 4 18.7g 244
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/7 B 0 18.3 341
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-6 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2160/6 C 6 15.0 174
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Gola River Gola River   [v 6] 1660/14 D 7 16.7 1164
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-3 Order by Box Order by Box   [v 6] 2660/11 D 6 14.8 1030
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Jullan Palema Jullan Palema   [s 6] 2140/7 D 0 15.0 1143
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/3 D 1 17.0 80
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2100/11 C 5 31.0 235
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Valentino Demi Valentino Demi   [v 7] 2640/13 D 0 17.7 391
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/11 D 0 13.8 1483
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 3180/8 D 0 14.3 914
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2100/5 D 5 18.0g 329
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/7 D str
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-3 Ellieann Ellieann   [s 8] 2660/8 C 4 15.0 101
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/4 D 0 16.2g 323
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 A 5 15.6 65
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2120/2 D 6 15.3 623
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 9] 2140/5 C 2 17.7 98
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2160/8 D 0 g 962
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 411
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/6 D 0 1905
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-5 Crescent Crescent   [h 5] 2140/2 C 0 16.6 1412
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Mily Mily   [s 6] 1640/6 C 0 g 76
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/7 D 0 g 181
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/2 C 0 g 113
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 2140/1 C 0 g 296
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2640/9 B 6 31.7 126
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2140/3 D 0 g 722
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/6 B 6 15.3 868
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-4 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/1 D 0 14.8 1053
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 1680/13 B 8 29.8g 860
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 5] 1640/7 C 3 14.1 178
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/5 D 3 17.4 445
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2140/15 D 0 15.3 746
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Ellieann Ellieann   [s 8] 2140/1 C 4 14.0 296
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2160/4 B 7 15.7 278
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/3 B 1 14.5 145
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/6 B 6 18.2g 23
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2160/9 D 7 23.1g 319
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 2640/7 B 2 30.5 176
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Order by Box Order by Box   [v 6] 2140/5 A 1 14.1 40
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/12 B 6 18.1 199
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/5 D 0 g 74
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 B 2 12.7 34
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 2140/8 C 0 15.5 716
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1660/9 C 5 15.7 207
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 1640/3 D 1 13.4 263
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 1660/10 B 0 35.3g 99
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 8] 2640/1 D 0 g 80
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/3 D 2 16.1 569
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Menominee Menominee   [s 8] 2160/5 B 0 17.8g 155
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2140/7 B 1 15.0 26
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 124
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 M.T.Montpelier M.T.Montpelier   [v 6] 2140/11 B 1 17.8 27
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/2 D 4 15.8 49
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/12 B 6 14.8 99
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/12 D 7 17.4 552
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/5 C 5 20.9 47
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Domherren Domherren   [v 4] 1640/10 D 3 39.1 411
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 1640/3 C 0 19.5 69
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Benita Benita   [s 9] 2160/4 C 7 18.1 156
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 8] 1640/8 C 6 14.3 202
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 So Gå Kleopatra So Gå Kleopatra   [s 6] 2160/4 B 1 15.9 36
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Magic From Hill Magic From Hill   [s 3] 1640/4 D 3 16.2 190
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/1 B 0 g 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/6 B 4 18.0 256
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Gola River Gola River   [v 6] 1660/13 B 0 g 178
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 1660/10 C 7 27.8 551
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1640/8 C 0 20.6g 400
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 6] 2140/10 B 0 16.6g 196
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/8 C 5 16.5 521
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/4 C 2 31.4 478
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-8 Benita Benita   [s 9] 2160/4 D 6 16.2 307
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/12 D 0 14.6 862
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/10 D 0 19.6g 184
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/10 B 0 g 73
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 2660/13 C 0 g 585
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/10 D 0 16.6 1624
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/7 C 2 33.0 285
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/2 D 0 g 907
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 1640/8 D 0 17.3 1014
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Benita Benita   [s 9] 2140/9 D 7 17.7 353
2020-03-27