V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Romme-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 9] 1680/14 0 g 1287
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Explosive Sarabi Explosive Sarabi   [s 10] 2140/12 0 689
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 9] 2160/5 0 g 305
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Pin Chiv Pin Chiv   [s 5] 2140/1 4 17.9g 267
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Birken B.L. Birken B.L.   [v 9] 2160/11 0 36.7 737
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 1640/9 C 2 15.4 628
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2140/3 C 5 36.3g 492
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 1660/10 D 6 32.6 1096
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 1640/1 D 0 15.5 1631
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2640/12 C 8 16.9 1366
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/5 D 5 17.9 146
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/2 D 2 19.9 523
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-1 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/2 C 5 39.0g 536
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-3 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/3 D 5 17.7 366
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2140/3 D 0 35.1g 913
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Huggormen Huggormen   [v 12] 2140/5 C 0 18.7 177
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/6 D 4 35.7 1457
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/14 D 0 35.3g 4315
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2640/4 D 0 19.6 600
2016-09-16 2016-09-16 Romme-7 Tortue Tortue   [s 6] 2140/6 B 0 18.8g 194
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Heas Tuffing Heas Tuffing   [v 7] 2140/3 D 0 g 113
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Huggormen Huggormen   [v 12] 2180/10 C 8 16.8 213
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Pin Chiv Pin Chiv   [s 6] 2640/12 D 0 1064
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Heas Tuffing Heas Tuffing   [v 7] 2140/11 D 0 19.3g 94
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2160/10 B 8 19.6 564
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2140/4 D 0 35.9g 1518
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2160/14 D 0 18.4 626
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Heas Tuffing Heas Tuffing   [v 7] 2140/7 D 1 17.5 319
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 1640/3 D 0 g 860
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 1640/2 D 0 16.3g 302
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/9 C 7 35.1g 1484
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 3] 2140/5 C 0 25.4g 714
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 1680/11 B 5 36.8g 114
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2160/14 D 5 17.7 1284
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-5 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2180/9 D 6 35.6 455
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/12 C 8 36.6g 2988
2016-05-20 2016-05-20 Romme-8 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/10 D 0 17.3 555
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 2140/2 D 0 20.0g 185
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2160/10 D 0 18.0 1449
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 2160/13 D 5 17.8g 332
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/9 C 8 36.9g 1134
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/2 D 6 17.4 249
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 1640/12 D 7 16.2 851
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 2140/1 D 7 17.5g 1081
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-8 Pin Chiv Pin Chiv   [s 6] 2140/9 C 0 19.7g 173
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-5 Susie Watt Susie Watt   [s 9] 1640/7 D 0 18.2g 540
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-10 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 1640/8 C 7 17.7 1103
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 2160/8 D 0 18.5 1208
2016-02-14 2016-02-14 Romme-1 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2180/14 D 0 38.2g 1684
2016-02-05 2016-02-05 Romme-3 Mr Spirit Mr Spirit   [v 5] 2160/9 C 6 18.9 1193
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Birken B.L. Birken B.L.   [v 10] 2160/10 C 0 37.1g 668
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2640/7 D 0 22.7 4451
2017-12-21 2017-12-21 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 5] 2160/8 D 6 17.9 445
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 2140/4 D 0 37.2g 224
2017-12-08 2017-12-08 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 5] 2140/3 D 2 20.2g 431
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 2140/3 D 5 41.1g 63
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 1640/1 D 0 34.4g 111
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 5] 2160/7 D 8 20.0 486
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2160/10 B 3 18.1 268
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-5 Tortue Tortue   [s 7] 1640/12 C 0 18.2 325
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Captain Sisu Captain Sisu   [v 5] 2140/6 C 4 20.0 105
2017-11-09 2017-11-09 Romme-8 Rappo Rappo   [v 8] 2140/4 D 0 31.2 835
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/2 D 7 20.4 1891
2017-11-09 2017-11-09 Romme-5 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 1640/1 B 1 34.7 204
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Pin Chiv Pin Chiv   [s 7] 2160/10 A 0 20.5g 839
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Rappo Rappo   [v 8] 2180/14 C 5 31.2 240
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 8] 2140/9 B 0 21.5g 52
2017-10-27 2017-10-27 Romme-8 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 1640/4 B 8 36.6g 440
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/8 C 0 16.9g 367
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Pin Chiv Pin Chiv   [s 7] 2140/1 D 0 g 568
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2140/5 D 0 37.0g 1252
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 8] 2140/2 D 0 g 289
2017-10-03 2017-10-03 Romme-5 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 2140/3 C 0 36.5g 219
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 8] 2140/2 D 1 16.1 249
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2140/3 D 4 32.6 454
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Daga Daga   [s 6] 1640/6 C 0 34.9g 417
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/5 D 0 15.4 451
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-5 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 8] 2160/9 D 4 18.4 975
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 7] 2140/10 D 5 35.7g 423
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2160/13 D 0 777
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-1 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2160/4 D 6 34.6g 423
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Daga Daga   [s 6] 2160/11 C 6 35.0g 292
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/5 D 1 16.5 69
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 8] 2140/3 D 0 21.0g 368
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Daga Daga   [s 6] 2160/4 D 0 33.2g 306
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2180/9 D 0 g 542
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Daga Daga   [s 6] 2140/2 D 3 32.2 291
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Daga Daga   [s 6] 2140/4 D 0 32.4 656
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2640/2 D 5 16.8 386
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2160/7 D 0 36.1 1351
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 1640/2 D 6 15.5 449
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Daga Daga   [s 6] 2160/6 B 4 33.0 61
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/8 D 0 22.2g 601
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-3 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 1640/1 D 0 g 452
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 1660/11 C 5 34.9 642
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/5 C 1 17.5 59
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2140/1 D 4 33.6 1033
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/10 D 7 15.6 983
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Susie Watt Susie Watt   [s 10] 2160/10 D str
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/10 C 7 16.2 514
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Susie Watt Susie Watt   [s 10] 2140/7 D str
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/7 B 4 16.5 607
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/7 A 0 17.0 491
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-1 Susie Watt Susie Watt   [s 10] 2160/8 D 0 22.5 939
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Daga Daga   [s 6] 1660/7 D 2 33.5g 96
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2160/7 C 6 36.5g 482
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/9 C 7 16.8g 275
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/8 C 5 15.9 664
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 11] 2160/8 C 0 35.6g 678
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2140/8 B 0 18.1 738
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2160/13 C 4 19.6 37
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Susie Watt Susie Watt   [s 10] 2160/11 D 0 18.3 1454
2018-12-29 2018-12-29 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 1640/2 D 0 14.1 562
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 4] 2160/9 B 5 36.4g 278
2018-12-21 2018-12-21 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/10 B 5 16.6 64
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Daga Daga   [s 7] 2140/2 D 0 32.6 511
2018-11-30 2018-11-30 Romme-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2160/5 A 2 15.3 111
2018-11-30 2018-11-30 Romme-5 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 1640/3 D 0 g 823
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2140/6 B 0 g 57
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2160/8 B 0 17.9g 308
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Daga Daga   [s 7] 2140/6 D 0 g 423
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Birken B.L. Birken B.L.   [v 12] 2160/10 D 0 g 1120
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2160/4 D 6 17.7 214
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2660/7 C 1 16.0 195
2018-10-26 2018-10-26 Romme-1 Jugularis Jugularis   [v 4] 2140/8 B 4 18.2g 194
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Daga Daga   [s 7] 1640/6 C 0 32.3g 336
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 8] 2140/5 C 5 36.8g 73
2018-10-19 2018-10-19 Romme-4 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2140/12 A 0 30.6g 92
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-8 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/2 C 1 17.2 30
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2660/12 B 3 16.4 186
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/1 C 3 14.6 137
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-2 Daga Daga   [s 7] 1640/10 C 6 30.9 365
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/8 D 4 16.4 74
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Jugularis Jugularis   [v 4] 2140/7 C 4 19.8 164
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 1640/9 C 6 29.1g 234
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/10 C 5 18.5 213
2018-09-18 2018-09-18 Romme-5 Jugularis Jugularis   [v 4] 2140/5 D 7 18.3 1182
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/14 A 6 16.2 35
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/10 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-1 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2140/3 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-1 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/11 A 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/7 A 2 16.6 106
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/5 B 8 19.1g 31
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2140/5 B 1 31.4 45
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 Clicquots Euphoria Clicquots Euphoria   [s 6] 2140/6 C 7 20.6g 294
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/6 C 4 14.9 193
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-2 Birken B.L. Birken B.L.   [v 12] 1660/8 D 0 34.8g 2164
2018-07-27 2018-07-27 Romme-11 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 1640/3 D 0 34.5g 215
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Verbal Kint Verbal Kint   [v 9] 2140/7 D 0 16.8 3987
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 5] 2140/5 C 7 17.1 100
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/6 A 2 14.2 197
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-6 Verbal Kint Verbal Kint   [v 9] 2680/10 C str
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Daga Daga   [s 7] 2140/1 D 6 31.5 454
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2140/7 D 0 19.3 1176
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2160/8 B 0 15.1g 632
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2160/9 C 3 31.9 221
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Daga Daga   [s 7] 1680/11 C 6 32.3 181
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 5] 1640/1 C 7 16.2 370
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Pastora Quo Vadis Pastora Quo Vadis   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 521
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 9] 2140/6 B 0 58
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 1640/1 C str
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-1 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2140/5 C 7 21.6 1384
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Daga Daga   [s 7] 2140/7 D 5 31.8 1116
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-1 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 5] 1640/6 B str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 1640/3 C 5 13.3 439
2018-06-08 2018-06-08 Romme-1 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2140/9 C 0 19.6 648
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Birken B.L. Birken B.L.   [v 12] 2140/3 D 0 g 1084
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2160/4 D 2 32.2 748
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 7] 2140/6 C 0 23.1 445
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-6 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/9 D 0 g 1250
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/11 D 0 14.0 1849
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Birken B.L. Birken B.L.   [v 12] 1640/4 D 6 33.1 831
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 7] 2140/9 C str
2018-05-14 2018-05-14 Romme-9 Such Sweet Showoff Such Sweet Showoff   [s 9] 2140/4 B 6 17.8g 55
2018-05-14 2018-05-14 Romme-2 Bol Jenta Bol Jenta   [s 8] 2160/4 D 7 35.6g 341
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2160/8 D 0 20.3g 1158
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2160/15 B 0 22.3g 234
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/1 C 0 15.7 514
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 8] 2140/5 C 0 g 154
2018-04-16 2018-04-16 Romme-3 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 884
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Daga Daga   [s 7] 2140/5 C str
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-7 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 7] 2140/9 C str
2018-04-08 2018-04-08 Romme-7 Pin Chiv Pin Chiv   [s 8] 2140/10 D 0 g 1314
2018-04-01 2018-04-01 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/8 D 2 15.9 755
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Daga Daga   [s 7] 2140/5 D str
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 5] 2160/8 B 0 18.1 796
2018-03-23 2018-03-23 Romme-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 8] 2140/4 C 0 16.4 611
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2640/9 C 3 17.2 217
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2160/9 C 0 18.4 96
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Daga Daga   [s 7] 2140/8 D 5 32.4 807
2018-03-05 2018-03-05 Romme-1 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 8] 2160/13 A 5 17.9 173
2018-02-13 2018-02-13 Romme-2 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2160/9 C 1 17.8 68
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2140/6 D 2 17.9 159
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Birken B.L. Birken B.L.   [v 12] 1660/13 B 0 g 633
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 6] 2160/10 B 3 18.0 610
2019-12-28 2019-12-28 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/11 B 5 14.1 702
2019-12-20 2019-12-20 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2640/7 C 4 16.2 270
2019-12-20 2019-12-20 Romme-3 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2640/11 D 0 19.1g 841
2019-11-29 2019-11-29 Romme-2 Wild Wilja Wild Wilja   [s 6] 1660/12 D 0 40.4g 2395
2019-11-29 2019-11-29 Romme-8 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/1 D 6 19.9g 3218
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 2140/1 A 4 33.0g 58
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Wild Wilja Wild Wilja   [s 6] 2140/6 D 7 40.3 401
2019-11-08 2019-11-08 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2660/5 B 6 16.5 141
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 2140/8 C 6 30.6 138
2019-10-29 2019-10-29 Romme-9 Make Me Young Make Me Young   [v 8] 2140/7 B 7 16.9 301
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/8 C 0 g 352
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 9] 2140/3 D 0 g 531
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2160/4 B 2 14.4 24
2019-10-11 2019-10-11 Romme-3 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 6] 1640/5 D 3 15.4 388
2019-10-07 2019-10-07 Romme-7 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 2140/5 A 5 31.4g 79
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2160/3 C 1 15.1 62
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/9 D 0 17.2 390
2019-09-23 2019-09-23 Romme-7 Celtic Celtic   [v 7] 2140/4 C 0 16.4 117
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 See Me Feel Me See Me Feel Me   [s 7] 2140/9 D 0 20.8 725
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Celtic Celtic   [v 7] 2140/2 C 6 14.7 27
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 2140/3 D 0 g 550
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-9 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 1660/10 C 5 30.7g 170
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/4 D 7 15.6 233
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/4 C 5 15.7 35
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 1640/8 D 4 30.5 102
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 2160/12 C 0 32.0g 472
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 3180/13 C 0 18.2 1032
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-9 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 9] 2140/1 D 0 23.2 850
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 5] 2140/9 D 0 17.9 1431
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-5 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 2140/10 D 0 30.3g 409
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 1660/14 A 6 14.9 63
2019-06-14 2019-06-14 Romme-3 Daga Daga   [s 8] 2140/5 C 0 30.7 275
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-9 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 6] 1640/2 D 3 14.8 258
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-4 The Speyside The Speyside   [v 11] 2140/5 D 0 20.7g 708
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 Udo Udo   [s 6] 1640/11 D str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/5 A 4 15.0 18
2019-06-10 2019-06-10 Romme-1 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 9] 2140/12 C str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Bol Jenta Bol Jenta   [s 9] 2160/9 C 0 32.8g 54
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Zazo Rod Zazo Rod   [v 7] 2140/7 D str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-3 The Speyside The Speyside   [v 11] 1640/10 D 7 15.9 1461
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Daga Daga   [s 8] 1660/14 B 6 28.9 198
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2640/12 B 2 17.3 670
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/1 D 0 21.3 215
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-3 Make Me Young Make Me Young   [v 8] 2140/3 D 0 16.5g 159
2019-05-17 2019-05-17 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2640/2 B 0 15.3 579
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-8 Daga Daga   [s 8] 2160/4 D 2 29.1 540
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Make Me Young Make Me Young   [v 8] 2140/6 B 1 15.9 53
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2640/6 D 0 15.9 617
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Make Me Young Make Me Young   [v 8] 2140/2 D 1 15.5 447
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/1 B 5 15.0 283
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Daga Daga   [s 8] 2160/9 D 0 31.7g 774
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-6 Jugularis Jugularis   [v 5] 2160/15 A 0 17.7g 393
2019-03-29 2019-03-29 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 3160/5 D 5 16.7 388
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-10 Jugularis Jugularis   [v 5] 2160/4 B 4 17.2 121
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-5 Daga Daga   [s 8] 1640/4 D 6 29.9 550
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/4 D 4 14.7 142
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Jugularis Jugularis   [v 5] 2160/10 A 1 18.9 107
2019-03-08 2019-03-08 Romme-2 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 2680/15 B 2 32.3g 123
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2640/3 C 0 19.4 503
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/5 B 4 15.6 117
2019-02-16 2019-02-16 Romme-7 Daga Daga   [s 8] 2140/7 D 0 33.5 145
2019-02-16 2019-02-16 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/2 C 4 20.3g 41
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Clicquots Euphoria Clicquots Euphoria   [s 7] 2140/11 A 0 20.8g 304
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/5 C str
2019-02-01 2019-02-01 Romme-7 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 2160/10 A 1 34.2g 120
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 2140/2 B 3 16.8g 73
2019-01-25 2019-01-25 Romme-2 Clicquots Euphoria Clicquots Euphoria   [s 7] 2160/8 C 0 18.0 165
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Daga Daga   [s 8] 1660/6 D 1 30.5 1246
2019-01-18 2019-01-18 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 7] 1640/5 B 1 14.2 54
2019-01-18 2019-01-18 Romme-7 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 5] 1660/11 A 6 37.4g 115
2019-01-11 2019-01-11 Romme-1 Clicquots Euphoria Clicquots Euphoria   [s 7] 2140/2 D 0 20.0g 356
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Daga Daga   [s 8] 2160/14 D 8 33.7 670
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/10 D 0 18.8g 544
2020-12-18 2020-12-18 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 1640/11 C 0 14.0 843
2020-12-18 2020-12-18 Romme-3 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 5] 2640/7 A 2 32.1 18
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 1660/14 B 2 14.9 287
2020-12-06 2020-12-06 Romme-1 Angel Shark Angel Shark   [v 5] 2140/5 D 0 21.7g 922
2020-12-01 2020-12-01 Romme-5 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/9 D 0 19.7g 326
2020-12-01 2020-12-01 Romme-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2660/12 C 0 16.8 978
2020-12-01 2020-12-01 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2160/13 D str
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/1 D 0 20.2 745
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 5] 2140/6 A 1 32.0 21
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Storskjöblessa Storskjöblessa   [s 7] 1640/1 D 6 31.6 218
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-8 Arragon Arragon   [v 10] 2160/14 B 2 27.6 253
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-6 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 7] 2140/1 D 7 17.2 742
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 9] 2140/8 D str
2020-11-14 2020-11-14 Romme-12 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 5] 2160/11 A 3 31.4 147
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 3140/9 D 0 16.8 782
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/9 D 5 15.6 1610
2020-11-06 2020-11-06 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2640/9 D str
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/10 A 0 17.2g 76
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/1 D str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Angel Shark Angel Shark   [v 5] 2140/2 D 0 g 698
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 7] 2140/2 D 6 16.3 124
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/12 C 4 18.3 108
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2160/5 B 0 16.8 408
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/9 B 5 16.4 562
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 7] 2140/7 D 8 17.0 272
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 5] 1640/6 D 1 33.1 132
2020-10-09 2020-10-09 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2180/8 D 0 14.2 2351
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 7] 2140/15 C 6 17.0 234
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/7 C 0 19.0 332
2020-09-25 2020-09-25 Romme-11 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 1640/3 D 0 19.0g 932
2020-09-25 2020-09-25 Romme-3 Evander Am Evander Am   [v 6] 2140/4 C 0 15.6 54
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2140/10 D 7 17.9 347
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 7] 2140/3 D 0 16.9 54
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/7 C 1 17.5 197
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-2 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/8 C 0 16.6 843
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/9 D 8 19.0 506
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2140/2 D 0 18.2 235
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/4 C str
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/11 D 0 15.0 963
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-2 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/3 B 6 16.6 161
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/5 D 5 17.2 657
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-3 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/1 D 0 15.0 333
2020-07-24 2020-07-24 Romme-12 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/13 C 0 16.3 842
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-9 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/2 C 3 17.3 181
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-7 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/3 D str
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/3 C 6 18.4 583
2020-07-17 2020-07-17 Romme-7 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2140/2 D 4 18.1 304
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/1 B 5 16.1g 311
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/12 D 0 15.2 1068
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-1 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/9 C 5 17.9 1057
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/1 D 0 16.3 631
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Twigs Grace Twigs Grace   [s 4] 2140/1 B 0 g 65
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 1640/2 D 1 13.0 511
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-2 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 4] 2140/6 D 7 19.3 96
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-7 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2140/10 D 6 18.8 386
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Jugularis Jugularis   [v 6] 2140/11 A 0 15.6 29
2020-06-05 2020-06-05 Romme-10 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/12 B 5 17.6 499
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2140/6 D 0 20.8g 109
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/8 C 3 14.7 34
2020-05-11 2020-05-11 Romme-3 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 6] 1640/1 D 0 g 191
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/5 C 3 15.7 108
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/7 B 4 15.0 61
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-1 Gucci Boko Gucci Boko   [s 7] 2140/4 C 0 18.6 261
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-9 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 6] 2180/10 C 8 31.7g 180
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-5 Jugularis Jugularis   [v 6] 2140/7 B 6 17.4g 37
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Gucci Boko Gucci Boko   [s 7] 2140/1 C 8 20.8g 89
2020-04-04 2020-04-04 Romme-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/8 B 0 14.8 1018
2020-03-25 2020-03-25 Romme-5 Wild Wilja Wild Wilja   [s 7] 1660/5 D 6 40.9 523
2020-03-25 2020-03-25 Romme-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/6 B 0 16.1 761
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Gucci Boko Gucci Boko   [s 7] 2140/8 C 0
2020-03-06 2020-03-06 Romme-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2660/6 C 0 16.9 838
2020-03-03 2020-03-03 Romme-3 Jugularis Jugularis   [v 6] 2160/12 B 1 15.2 83
2020-03-03 2020-03-03 Romme-1 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 6] 2160/4 B 1 32.0 129
2020-02-21 2020-02-21 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2660/7 C 0 17.9 465
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 7] 2140/9 D 5 20.2 497
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/1 C 0 15.0 355
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2660/15 B 7 15.5 59
2020-01-05 2020-01-05 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2140/10 D str
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/14 A 5 18.5 141
2021-12-28 2021-12-28 Romme-3 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 2140/2 B 3 28.6 208
2021-12-18 2021-12-18 Romme-2 Neon Tabac Neon Tabac   [v 7] 1640/4 D 0 29.9 672
2021-12-09 2021-12-09 Romme-5 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 3] 2140/2 B 0 22.3 66
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-6 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/2 D 0 33.6 479
2021-11-16 2021-11-16 Romme-2 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 2140/9 A 0 26
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-5 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/3 C 7 31.8 960
2021-10-30 2021-10-30 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2680/10 D 0 17.8 902
2021-10-30 2021-10-30 Romme-2 Angel Shark Angel Shark   [v 6] 2140/3 D 0 21.9g 948
2021-10-15 2021-10-15 Romme-4 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/5 D 5 33.1g 553
2021-10-08 2021-10-08 Romme-4 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 2180/12 A 1 29.1 35
2021-10-08 2021-10-08 Romme-1 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 4] 1640/3 D 7 39.6g 267
2021-10-02 2021-10-02 Romme-5 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 1640/11 D 0 33.9 720
2021-09-27 2021-09-27 Romme-8 Angel Shark Angel Shark   [v 6] 2140/2 D 0 g 445
2021-09-27 2021-09-27 Romme-5 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 2140/7 D 2 28.1 213
2021-09-17 2021-09-17 Romme-4 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/11 D 5 31.7 638
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2140/2 D 0 16.8 288
2021-08-11 2021-08-11 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2160/2 C 4 16.3 64
2021-08-11 2021-08-11 Romme-7 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 8] 2140/6 C 5 15.0 109
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-8 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/8 D 5 33.7 74
2021-07-23 2021-07-23 Romme-12 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 9] 2140/11 D 5 17.2 345
2021-07-23 2021-07-23 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2140/5 D str
2021-07-23 2021-07-23 Romme-3 Guli Birk Guli Birk   [v 10] 1660/6 B 5 29.5 68
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-5 Gann Dina Gann Dina   [s 8] 2140/6 B 3 33.0 163
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-2 Capone Vox Capone Vox   [v 4] 2140/11 C 7 17.3 40
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-7 Daga Daga   [s 10] 2160/14 D 0 33.8 816
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 Haddock Boko Haddock Boko   [v 7] 2140/10 D 0 641
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-6 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 8] 2140/2 D 6 16.4 66
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2140/10 C 7 16.0 533
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 9] 2140/6 D 6 17.0 318
2021-06-04 2021-06-04 Romme-10 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2160/9 B 7 15.8 241
2021-05-25 2021-05-25 Romme-11 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 9] 2140/4 D 4 17.0 386
2021-05-25 2021-05-25 Romme-10 Haddock Boko Haddock Boko   [v 7] 2140/3 D 4 17.4 145
2021-05-25 2021-05-25 Romme-7 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 8] 2140/3 C 7 16.9 27
2021-05-25 2021-05-25 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 303
2021-05-21 2021-05-21 Romme-4 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 2160/12 D 0 30.8 58
2021-04-24 2021-04-24 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 8] 2160/15 D 0 17.9 1337
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-8 Moons Shadow Moons Shadow   [v 8] 2140/4 C 5 18.3 248
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-6 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 8] 2140/6 D 7 16.2 25
2021-04-09 2021-04-09 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 8] 2640/4 D 0 20.3 1338
2021-03-26 2021-03-26 Romme-9 Haddock Boko Haddock Boko   [v 7] 2140/8 D 0 20.6g 374
2021-03-26 2021-03-26 Romme-6 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 8] 2140/11 C 1 15.4 209
2021-03-26 2021-03-26 Romme-2 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 5] 2140/2 B 0 18.7 47
2021-03-09 2021-03-09 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2160/12 C 0 15.7 729
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2640/6 B str
2021-02-19 2021-02-19 Romme-7 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 1640/4 D 0 31.9g 114
2021-01-22 2021-01-22 Romme-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2640/11 D 0 17.5 1064
2021-01-15 2021-01-15 Romme-8 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 6] 1660/11 B 1 30.4 64
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 Make Me Young Make Me Young   [v 10] 2160/8 D 0 19.7g 2320
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2160/5 C 6 16.4 179
2022-12-23 2022-12-23 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2680/8 D 6 16.9 1194
2022-12-05 2022-12-05 Romme-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/3 D 0 15.4 1670
2022-12-05 2022-12-05 Romme-2 Odin Lynet Odin Lynet   [v 10] 1640/3 D 5 30.0 886
2022-11-25 2022-11-25 Romme-7 Sländan Sländan   [s 9] 2640/5 D 0 29.7g 1454
2022-11-25 2022-11-25 Romme-3 Jugularis Jugularis   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 150
2022-11-18 2022-11-18 Romme-1 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2160/13 C 4 19.0 766
2022-11-07 2022-11-07 Romme-6 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 6] 2140/8 B 0 19.6 273
2022-11-07 2022-11-07 Romme-5 Odin Lynet Odin Lynet   [v 10] 1660/10 D 4 33.1 670
2022-11-07 2022-11-07 Romme-4 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/3 D 8 19.9g 713
2022-11-07 2022-11-07 Romme-3 Jugularis Jugularis   [v 8] 2140/9 C 4 15.9 29
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-7 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/2 C 6 18.1 298
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-4 Odin Lynet Odin Lynet   [v 10] 2160/4 D 0 35.3 459
2022-10-14 2022-10-14 Romme-8 Victor Frontline Victor Frontline   [v 8] 2180/9 B 6 16.9 188
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-1 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/3 C 0 20.5g 293
2022-10-01 2022-10-01 Romme-5 Jugularis Jugularis   [v 8] 2140/10 C 4 16.0 134
2022-09-19 2022-09-19 Romme-7 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/11 B 6 18.7 1006
2022-09-12 2022-09-12 Romme-9 Slotts Kvikken Slotts Kvikken   [v 8] 2160/6 C 4 31.4 76
2022-09-03 2022-09-03 Romme-2 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/4 C 0 20.3 319
2022-08-26 2022-08-26 Romme-3 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 7] 2660/8 A 0 34.3 40
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 609
2022-07-23 2022-07-23 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/6 D 0 15.0 432
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-7 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 5] 2140/9 D str
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/9 D 8 15.6 793
2022-06-08 2022-06-08 Romme-9 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/3 D 0 g 705
2022-06-08 2022-06-08 Romme-3 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 4] 2140/3 D 0 17.7g 1758
2022-06-03 2022-06-03 Rättvik-1 Winka Winka   [s 5] 2140/8 C 0 22.9 791
2022-06-02 2022-06-02 Romme-2 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 7] 1660/5 C 3 28.0 41
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/6 D 8 15.5 559
2022-05-20 2022-05-20 Romme-3 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 7] 2160/7 B 1 28.6 27
2022-05-17 2022-05-17 Rättvik-7 Winka Winka   [s 5] 2140/12 D 0 g 1628
2022-05-03 2022-05-03 Romme-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/5 D 0 15.3 1356
2022-04-23 2022-04-23 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/10 D 8 16.3 657
2022-04-23 2022-04-23 Romme-4 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 9] 2140/10 D 7 17.2g 69
2022-04-01 2022-04-01 Romme-10 Odin Lynet Odin Lynet   [v 10] 2140/5 D 0 1116
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-7 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 4] 2140/7 C 0 20.0 1202
2022-03-26 2022-03-26 Romme-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/7 D 0 16.5 590
2022-03-26 2022-03-26 Romme-4 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 9] 2140/5 C 3 16.6 57
2022-03-20 2022-03-20 Romme-3 Angel Shark Angel Shark   [v 7] 2140/1 D 0 g 766
2022-03-04 2022-03-04 Romme-10 Gann Dina Gann Dina   [s 9] 1660/8 D 0 g 901
2022-02-25 2022-02-25 Romme-10 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 9] 2180/5 C 6 17.1 318
2022-02-25 2022-02-25 Romme-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2160/5 D 0 17.3 500
2022-02-10 2022-02-10 Romme-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/11 D 0 18.4 1323
2022-02-04 2022-02-04 Romme-1 Gann Dina Gann Dina   [s 9] 1640/6 D 2 37.3 396
2022-01-17 2022-01-17 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/4 D 0 17.8 1305
2022-01-17 2022-01-17 Romme-5 Livingchic Livingchic   [s 7] 2160/6 D 0 19.4 1757
2022-01-17 2022-01-17 Romme-4 Leofaks Leofaks   [v 14] 2140/5 D str
2022-01-09 2022-01-09 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 2140/4 D 0 16.4 1235
2023-12-05 2023-12-05 Romme-6 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2140/4 B 1 38.0 50
2023-12-05 2023-12-05 Romme-4 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 10] 2140/2 C 4 18.0 111
2023-12-05 2023-12-05 Romme-3 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 9] 2140/1 C 5 17.4 460
2023-12-05 2023-12-05 Romme-2 Drivbest Drivbest   [v 6] 1640/3 B 2 31.6 23
2023-12-01 2023-12-01 Romme-10 Hurry Hurry   [v 5] 2140/2 D 0 19.8 797
2023-11-24 2023-11-24 Romme-8 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2160/8 D 0 37.3g 493
2023-11-24 2023-11-24 Romme-7 Jugularis Jugularis   [v 9] 2640/2 C 4 17.0 476
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-2 Hurry Hurry   [v 5] 2140/2 C 7 19.0 312
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-6 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2140/4 D 0 35.0g 721
2023-11-02 2023-11-02 Romme-7 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2180/12 C 2 35.2g 431
2023-11-02 2023-11-02 Romme-2 Jugularis Jugularis   [v 9] 2140/7 B 1 16.0 19
2023-10-27 2023-10-27 Romme-2 Hurry Hurry   [v 5] 2140/10 C 0 19.3 1294
2023-10-22 2023-10-22 Romme-2 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/8 D 0 18.9g 958
2023-10-19 2023-10-19 Gävle-6 Hurry Hurry   [v 5] 2140/11 D 5 20.0g 589
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-9 Jugularis Jugularis   [v 9] 2140/8 B 3 15.6 354
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/10 D 0 17.4 758
2023-10-09 2023-10-09 Romme-5 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2140/1 D 7 33.7 361
2023-10-09 2023-10-09 Romme-3 Odin Lynet Odin Lynet   [v 11] 1640/6 D 0 30.6g 455
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-8 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/4 D 0 19.4g 755
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-8 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2160/8 C 0 g 525
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-6 Jugularis Jugularis   [v 9] 2160/5 B 7 16.7 615
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/6 D 0 17.1g 575
2023-09-22 2023-09-22 Romme-4 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/8 D 0 g 475
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-4 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 5] 2140/3 D 0 18.1 1028
2023-09-15 2023-09-15 Romme-2 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2160/11 B 6 36.5 504
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-6 Nuage d'Inverne Nuage d'Inverne   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 381
2023-09-08 2023-09-08 Romme-9 Jugularis Jugularis   [v 9] 2160/10 C 6 15.1 860
2023-09-02 2023-09-02 Romme-9 Jugularis Jugularis   [v 9] 2640/10 D 8 16.8g 733
2023-09-02 2023-09-02 Romme-7 Odin Lynet Odin Lynet   [v 11] 1660/10 D 0 28.7 815
2023-09-02 2023-09-02 Romme-5 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/1 C 1 18.1 56
2023-09-02 2023-09-02 Romme-2 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2160/8 D 0 g 771
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-2 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/8 B 3 18.1 165
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-5 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2160/10 D 0 g 858
2023-08-12 2023-08-12 Romme-2 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/4 D 4 16.3 580
2023-08-07 2023-08-07 Romme-8 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2160/5 C 4 35.3 100
2023-08-07 2023-08-07 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/3 D 0 17.2g 536
2023-08-07 2023-08-07 Romme-3 Jugularis Jugularis   [v 9] 2140/12 B 5 16.0 22
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-8 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2140/6 D 0 36.0g 723
2023-07-28 2023-07-28 Romme-1 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2160/15 B 0 35.4g 775
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-4 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 5] 2140/8 B 0 716
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/10 D 0 16.1 662
2023-06-19 2023-06-19 Romme-9 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 1640/4 D 7 17.1 953
2023-06-19 2023-06-19 Romme-6 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2160/15 B 0 35.4 351
2023-06-19 2023-06-19 Romme-2 Sländan Sländan   [s 10] 2140/1 D 0 28.1g 861
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-2 Xanthis Irwin Xanthis Irwin   [v 3] 2140/12 D 0 20.7 1299
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/5 D 7 14.9 437
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-3 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/9 D 0 19.7g 957
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2160/13 C 6 17.4 296
2023-05-19 2023-05-19 Romme-10 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/4 D 8 18.3 586
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-4 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 5] 2140/10 A 1 17.9 37
2023-05-12 2023-05-12 Romme-2 Sländan Sländan   [s 10] 1640/9 D 5 27.1g 746
2023-05-07 2023-05-07 Romme-8 Red Squaw Red Squaw   [s 5] 2140/5 C 0 18.7 215
2023-05-07 2023-05-07 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2680/11 D 0 17.6 762
2023-05-07 2023-05-07 Romme-3 Sländan Sländan   [s 10] 2160/6 D 8 32.0g 425
2023-05-07 2023-05-07 Romme-2 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2160/12 C 6 18.7 851
2023-05-02 2023-05-02 Romme-8 Jugularis Jugularis   [v 9] 1640/4 B str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-2 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 1640/2 B 0 g 222
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-1 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2160/11 B 7 35.8 466
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2160/9 D 0 16.5 1202
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-1 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2140/2 C 7 21.2g 423
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-2 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 1660/6 C 3 36.6g 57
2023-03-30 2023-03-30 Romme-7 Sländan Sländan   [s 10] 2140/3 C 5 31.4 436
2023-03-30 2023-03-30 Romme-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2180/14 C str
2023-03-24 2023-03-24 Romme-1 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 1660/9 C 0 37.3g 493
2023-03-17 2023-03-17 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/9 D 0 16.4 1612
2023-03-17 2023-03-17 Romme-1 Angel Shark Angel Shark   [v 8] 2160/7 C 0 g 943
2023-03-10 2023-03-10 Romme-5 Sländan Sländan   [s 10] 2140/3 D 0 28.3 824
2023-03-10 2023-03-10 Romme-7 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 6] 2640/5 D 4 38.0 283
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-5 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 2160/8 D 6 40.5 736
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-10 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2140/5 D 0 16.3 1075
2023-02-17 2023-02-17 Romme-4 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 8] 2160/7 A 0 g 78
2023-02-10 2023-02-10 Romme-2 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 1640/2 D 0 40.7g 723
2023-01-27 2023-01-27 Romme-1 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 6] 1640/5 D 0 39.6g 323
2023-01-20 2023-01-20 Romme-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 1640/5 D 0 14.9 493
2023-01-15 2023-01-15 Romme-9 Captain Sisu Captain Sisu   [v 11] 2160/6 D 4 16.5 934
2023-01-06 2023-01-06 Romme-5 Odin Lynet Odin Lynet   [v 11] 1640/1 D 7 30.1 1528
2024-07-22 2024-07-22 Rättvik-3 Hurry Hurry   [v 6] 2140/6 D 0 18.0 1358
2024-07-01 2024-07-01 Rättvik-3 Find My Way Home Find My Way Home   [h 5] 2140/6 D 7 15.8 149
2024-06-20 2024-06-20 Rättvik-6 Jugularis Jugularis   [v 10] 2140/6 D 0 17.2g 825
2024-06-13 2024-06-13 Rättvik-7 Xanthis Irwin Xanthis Irwin   [v 4] 2140/3 B 5 17.6 39
2024-06-13 2024-06-13 Rättvik-6 Hurry Hurry   [v 6] 2140/2 D 8 18.2 343
2024-05-27 2024-05-27 Rättvik-5 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 7] 2140/2 D 0 g 1555
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-5 Hurry Hurry   [v 6] 2140/2 D 8 17.8 632
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-4 Jugularis Jugularis   [v 10] 2140/1 D 5 14.9 768
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-2 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 7] 2180/10 A 6 33.3g 439
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-7 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/8 C 0 g 638
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-5 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 1640/2 D 5 15.5 434
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-3 Hurry Hurry   [v 6] 1640/6 C 2 16.5 181
2024-05-07 2024-05-07 Romme-7 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 7] 1640/12 D 8 30.8 472
2024-05-04 2024-05-04 Gävle-1 Hurry Hurry   [v 6] 2160/11 C 7 18.2 495
2024-04-28 2024-04-28 Romme-7 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 7] 1660/8 C 2 36.1 57
2024-04-28 2024-04-28 Romme-3 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/6 C 8 18.5 476
2024-04-19 2024-04-19 Romme-2 Jugularis Jugularis   [v 10] 2160/9 B 6 16.1 262
2024-04-12 2024-04-12 Rättvik-6 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2640/3 D 0 21.0g 941
2024-04-06 2024-04-06 Romme-4 Angel Shark Angel Shark   [v 9] 2140/8 D 0 g 920
2024-04-06 2024-04-06 Romme-1 Tuffing Tabac Tuffing Tabac   [v 7] 2180/7 B 3 35.2g 308
2024-03-27 2024-03-27 Solvalla-6 Miss Dior C.G. Miss Dior C.G.   [s 5] 2140/9 A str
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-5 Gräsgrön Gräsgrön   [s 3] 2140/7 D str
2024-03-24 2024-03-24 Romme-11 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 8] 2140/12 B 4 17.9g 283
2024-03-24 2024-03-24 Romme-6 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 7] 2160/6 C 4 36.0g 198
2024-03-15 2024-03-15 Romme-9 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2160/15 D 0 18.0 1466
2024-03-15 2024-03-15 Romme-2 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 7] 2160/7 B 0 35.6g 297
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-1 Gladiatora S.B. Gladiatora S.B.   [s 6] 2140/7 D 0 g 545
2024-03-08 2024-03-08 Romme-5 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 9] 2640/9 D 0 32.3g 406
2024-03-08 2024-03-08 Romme-3 Gladiatora S.B. Gladiatora S.B.   [s 6] 2640/1 B 0 g 175
2024-03-01 2024-03-01 Romme-6 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/3 D 0 17.1 938
2024-03-01 2024-03-01 Romme-4 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 7] 2140/3 C 0 37.1g 160
2024-02-16 2024-02-16 Romme-10 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 2140/1 D 7 19.7 392
2024-02-16 2024-02-16 Romme-6 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/11 D 0 19.1 589
2024-02-16 2024-02-16 Romme-1 Gladiatora S.B. Gladiatora S.B.   [s 6] 2140/7 D 6 38.2 505
2024-02-09 2024-02-09 Romme-8 Hurry Hurry   [v 6] 2140/1 C 0 19.2 640
2024-02-09 2024-02-09 Romme-3 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/1 D 0 18.5 623
2024-01-26 2024-01-26 Romme-8 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 9] 2160/5 B 2 30.2 40
2024-01-26 2024-01-26 Romme-5 Heas Stjärna Heas Stjärna   [s 7] 2160/3 D 6 33.2 684
2024-01-12 2024-01-12 Romme-1 Hurry Hurry   [v 6] 2140/9 D 6 19.3 861
2024-01-12 2024-01-12 Romme-5 Heas Prinsessa Heas Prinsessa   [s 9] 1660/10 B 2 29.9 266ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se