Simon Helm V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Simon Helm. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Simon Helm har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-3 Lupin Mearas Lupin Mearas   [v 3] 2640/1 D
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-9 Maker's Wall Ås Maker's Wall Ås   [v 3] 2140/5 C
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-5 Ess Expression Ess Expression   [s 5] 2640/10 C
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-7 Karma Mearas Karma Mearas   [s 4] 2640/1 B
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-10 Jessie Leg Jessie Leg   [s 3] 2140/9 D
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-11 Vångs Enok Vångs Enok   [v 13] 1640/2 D

Nyheter för travkusk Simon Helm


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Hon var kanske inte explosiv som vanligt bakom bilen.Men när Johan Untersteiner väl kört sig till ledningen fick nio år unga Dear Fri..


 Hon var kanske inte explosiv som vanligt bakom bilen.
Men när Johan Untersteiner väl kört sig till ledningen fick nio år unga Dear Friend konkurrenterna att se ut som småflickor i Henning Kraffts Minne för stoeliten.
- Det är en fantastisk individ. En riktig diva, men när det väl är dags så tar hon fram växlarna och springer. Det är den överlägset snabbaste hästen jag har kört, och jag har kört många snabba. Benen går ohyggligt fort på henne, den tekniken har jag nog inte sett på en annan häst, konstaterade Johan Untersteiner som kunde kosta på sig att vinka på publiken över upploppet sedan han åkt undan på 1.12,3/1 640 meter autostart.
- Det är lite vårkänslor i luften och när publiken står utomhus och applåderar, då får jag bjuda tillbaka och tacka.
Nu väntar förmodligen ett sista äventyr i öst innan den femfaldiga miljonärskan får avsluta karriären.
- Vi vann ju Seinäjoki-Race förra året och det är bara fyra veckor kvar till det loppet. Så varför inte, och ta avelsboxen efter det, funderade Untersteiner.

Snabbast genom tiderna?
Betydligt snabbare gick det i Algot Scotts Minne, tillika gulddivisionen.
Detta tack vare en löpsugen Disco Volante som första gången utrustad med helstängt huvudlag dundrade rundan på 1.09,4.
Det gav stumma ben och såg ut att öppna för bakomvarande Harran Boko och Per Nordstörm.
Men den senare slog på galopp vid ingången till upploppet varpå fältet låg öppet för dagens första knall när skuggande veteranen Tycoon Conway Hall kopplade grepp för Flemming Jensen.
- Det han presterade idag, det är speciellt. Vi fick en bra position och allt stämde på vägen med hårt tempo. Om vi kommit förbi Pers häst får vi aldrig veta, den såg pigg ut också. Den här segern var något extra, konstaterade Flemming Jensen sedan han kört 1.10,0/1 640 meter autostart, det snabbaste som travats på svenska travbanor i år och månne den bästa vinnartid som noterats av en tolvåring överhuvudtaget?

Känslosamt för Stenströmer
De två tilläggsloppen för ston var dagens öppnaste på förhand och bjöd också på överraskningar.
Den första kom genom Simon Helm som blåste förbi konkurrenterna bakom Listas Tinge Ling.
- Vilken avslutning, vad ska man säga, jag bara skakar. Det här är jättestort, det är första gången jag vinner på V75, jublade tränaren Patrik Pettersson.
Lika tagen var förstås inte Per Lennartsson sedan första gången barfotatravande Cala Mayor De B. levererat omgångens största överraskning.
- Hon var otroligt lovande som tvååring, sedan sparkade hon sönder sig och det har tagit lång tid att komma tillbaka. Idag nyttjade hon sin kapacitet till 100 procent och då satt hon där, redogjorde Lennartsson på sitt analytiska manér.
En annan som brukar som vara bra på att hålla känslorna i styr är Ulf Stenströmer.
Men inte den här gången.
För en vecka sedan tvingades han avliva stallets stjärna Handsome Brad efter en tragisk "freak accident" i hagen.
Nu fick han se Borups Tornado krossa konkurrenterna i en imponerande uppvisning för Ulf Ohlsson.
- Det är Brad. Tack så mycket till alla som hört av sig om Brad. Det här var skönt, sade Stenströmer, förgäves kämpande med att hålla tårarna tillbaka.

Strålande spurt av Unico Broline
Att omgångens största favorit Amalencius B.B. (Örjan Kihlström körde och Timo Nurmos tränar) motsvarade förväntningarna i en härlig duell med Best OfDream Trio såg till att hålla värdet inför avslutningen nere till knappa halvmiljonen.
Det landade i en utdelning på 1 987 140 kronor sedan Sofia Aronssons pånyttfödde Unico Broline svarat för ännu en magnifik spurtuppvisning och städat av ledande Sweetman i glimrande stil för Erik Adielsson.
Den största vinsten på V75 gick till ett andelsystem där 59 köpare fick dela på 8 492 188 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Lördagens V75 på Åby präglades av kuskmatchen V75 Champions där de 15 mest framgångsrika kuskarna på V75 2021 gjorde upp ..


Lördagens V75 på Åby präglades av kuskmatchen V75 Champions där de 15 mest framgångsrika kuskarna på V75 2021 gjorde upp i sex lopp inom V75.
Inför V75-7, som var det sista loppet i V75 Champions, låg Örjan Kihlström trea bakom Mika Forss och Magnus A Djuse.
Örjan Kihlström satt bakom Jörgen Westholm-tränade favoriten Strong Heartbeat i den sista avdelningen och en seger i loppet skulle samtidigt ge honom triumfen i den prestigefyllda kuskmatchen. Örjan Kihlström lyckades hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen och han och Strong Heartbeat lyckades sedan försvara sig hela vägen hem även om Bear Time och Carl Johan Jepson avslutade vasst till andrapriset.
- Det är kul att det gick vägen. Jag har försökt några år, så det var roligt att lyckas, sa stjärnkusken som även fick kommentera spelet V75 och dess betydelse för svensk travsport.
- Jag är ingen spelare, men det är ett otroligt intresse kring V75. Man kan göra system på jobbet, även de som inte är jättebra kan vara med på ett andelsystem och det går att spela Harry Boy. Man behöver inte vara någon superspecialist för att vara med att spela V75. Samtidigt är det ett bra spel för storspelarna också har man ju förstått, det passar liksom alla.

Slutställning V75 Champions:
Örjan Kihlström 76 poäng, Johan Untersteiner 66, Mika Forss 65, Carl Johan Jepson 62, Björn Goop 59, Flemming Jensen 59, Jorma Kontio 58, Per Lennartsson 58, Magnus A Djuse 56, Stefan Persson 54, Mats E Djuse 41, Erik Adielsson 38, Adrian Kolgjini 21, Robert Bergh 19, Ulf Ohlsson 18.

Dubbel för Forss och Dahlén
Flemming Jensen sladdade länge i kön tillsammans med Carna Sensei från sitt utgångsläge med 40 meters tillägg i V75-1. På sista långsidan fick det åttaåriga stoet anfallsorder och det bet bra ute i tredjespår och sedan visade hon härlig styrka när hon kämpade sig till segern över upploppet och höll undan för Cash And Carry som avslutade vasst.
Mika Forss var offensiv i V75-2 över dryga tre kilometer och 2 300 meter från mål körde han till sig ledningen med andrahandsfavoriten Beckham. Väl i spets handlade det om spel mot ett mål för den femårige hingsten som tränas av Magnus Dahlén.
Mika Forss dominerade även V75-3 från ledningen med en häst från Magnus Dahlén formstarka stall. Femåriga stoet Donna är därmed fortsatt obesegrad felfri efter sju starter i karriären.

Spetsvinnare
Sanibel var lite av lördagens stallskrik på Åby och andra raka årssegern blev väldigt enkel sedan Magnus A Djuse kört till ledningen 1 400 meter kvar i V75-4. Väl i spets hade Magnus A Djuse full kontroll och det såg nästan retfullt enkelt ut när Sanibel stack undan över upploppet. Jimmy Dahlman tränar det fyraåriga stoet.
Behind Bars var stor favorit i V75-6 tillsammans med sin tränare Johan Untersteiner i sulkyn. Det blev också en mycket bekväm favoritseger efter en resolut styrning till spets efter 500 meter.

 

Simon Helm vann V75 Ungdomschampion
V75 Ungdomschampion avgjordes i ett enda lopp och när krutröken skingrats i V75-5 stod Simon Helm i vinnarcirkeln efter att han lotsat Letthecowboysride till karriärens första seger i tolfte starten.
Fyraårige Letthecowboysride hade avgjort tidigt på upploppet och Simon Helm kunde bjuda på en härlig segergest med vänsterarmen. Svante Ericsson tränar vinnaren.
Sju rätt på V75 gav 9 866 kronor, sex rätt 129 kronor och fem rätt 17 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Årets Sto:Dunungen (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)Lara Boko (Tränare: Timo Nurmo..


Årets Sto:
Dunungen
(Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)
Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Lara Boko (Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Red Lady Express (Tränare: Christian Persson, Åby)

Årets Äldre:
Aetos Kronos
(Tränare: Jerry Riordan, Halmstad)
Don Fanucci Zet (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Very Kronos (Tränare: Svante Båth, Solvalla)
Who’s Who (Tränare: Pasi Aikio, Solvalla)

Årets Kallblod:
Don Viking
(Tränare: Stefan Dellbro, Umåker)
Dunungen (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)
Månlykke A.M. (Tränare: Gunnar Melander, Bollnäs)
Stjärnblomster (Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren)

Årets Tvååring:
Escada (Tränare: Markus B Svedberg, Eskilstuna)
Hepburn (Tränare: Adrian Kolgjini, Jägersro)
Julia Sisu (Tränare: Per Nordström, Jägersro)
Sommerbrise (Tränare: Per Nordström, Jägersro)

Årets Treåring:
Felix Orlando
(Tränare: Per Nordström, Jägersro)
Francesco Zet (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
Lara Boko (Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Red Lady Express (Tränare: Christian Persson, Åby)

Årets Fyraåring:
Calgary Games
(Tränare: Timo Nurmos, Solvalla)
Honey Mearas (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
San Moteur (Tränare: Björn Goop, Färjestad)
Önas Prince (Tränare: Per Nordström, Jägersro)

Årets Komet:
Simon Helm
(Jägersro)
Andreas Lövdal (Solvalla)
Tyler Mifsud (Jägersro)
Jennifer Persson (Solvalla)

De fyra nominerade till Årets Häst tillkännages under lördagen. Kandidaterna i de återstående kategorierna Årets Kusk och Årets Tränare, presenteras på söndag.

Kanal 75


Det var fokus på treåringar både på Solvalla och Åby. Många var ute för att slipa formen inför uttagningarna till ..


Det var fokus på treåringar både på Solvalla och Åby. Många var ute för att slipa formen inför uttagningarna till treåringarnas viktigaste lopp, Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks, nästa fredag. Och att döma av prestationerna har årets klassiska treåringslopp på Solvalla förutsättningar att bli något alldeles extra. På stosidan har Björn Röcklinger ett riktigt starkt kort i Kashmir River. Bortglömd av spelarna plockade hon ner ledande storfavoriten Faeza Zet i Juliennes lopp.
- Det kändes väldigt bra att hamna utvändigt om ledaren. Hon är otroligt kapabel och sin egen värsta fiende. Hon är lite stänkrädd och lite si och lite så och måste få sköta sig själv, sa Petter Lundberg.
- Hon har enorm fysik och bra styrka så skulle hon bara hamna rätt med mentaliteten tror jag att det är en jättefin häst, sa Björn Röcklinger.

Värt att anmäla till kriteriekval
De treåriga grabbarnas avdelning på Solvalla, Gay Noons lopp, blev odramatisk. Erik Adielsson körde till ledningen med favoritspelade Albacete som efter ett lugnt inledningsvarv dundrade undan till andra raka segern.
- Det underlättade lite att några ägnade sig åt fel gångart men insatsen var bra och jag tycker att han utvecklas hela tiden. I de här senaste två starterna känns det som att han har tagit några kliv så det är värt att anmäla honom till den tionde, sa tränare Svante Båth.

Bergh positivt överraskad
I Quick Pay Pokalen för treåriga ston på Åbytravet blev det favoritseger genom Björn Goop-tränade Miss Irma. Hon serverades ett fint lopp av Carl Johan Jepson och strax före mållinjen klev hon förbi en tapper Lilliannes Love.
- Det är en läcker liten travare och jag tror att hon får en fin framtid, sa segerkusken.
Även Count’s Pride Pokalen för treåriga hingstar och valacker avgjorde på Mölndalsbanan och där tackade Down Under för en smörresa i rygg på ledande Aquarius Face med att spurta till enkel seger.
- Det här var ett genrep inför kriteriekvalen och jag är jättenöjd. Han hade varit ifrån lite och trimmat på inför det här så det var kanske lite mer mersmakande än vad man kunnat önska. Jag var faktiskt förvånad att jag hade så mycket krut i honom 500 kvar och när jag tog ut honom på upploppet hade jag hur mycket som helst att köra med, kommenterade hästens tränare och kusk Robert Bergh.

435 973 kronor för åtta rätt
Övriga V86-lopp på Solvalla vanns av Roger Walmann-tränade S.G.Sherman (Örjan Kihlström) och Katja Melkos Typhoon Face (Jorma Kontio).
På Åby var de övriga vinnarna Christoffer Erikssons Loveexplosion H.C. (Simon Helm) och Johan Untersteiners Racing Ribb.
Det låg jackpotmiljoner i åttarättspotten på V86 och de som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 435 973 kronor. Sju rätt gav 1 408 kronor och sex rätt 133 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Axevalla var värd för söndagens miljonspel där skrällarna radade upp sig. Det började direkt när åtta-procentaren Mahar..


Axevalla var värd för söndagens miljonspel där skrällarna radade upp sig. Det började direkt när åtta-procentaren Mahara Gutha spurtade till seger för Stefan Persson. Sedan slog Joakim Lövgren till med egentränade Palais Borbon som var streckad på blott tre procent. Lika mycket streckad var Air Space i loppet efter när han vann ungdomsloppet för Simon Helm. Omgångens största skräll levererade Kim Eriksson i den fjärde avdelningen bakom Arc En Ciel som var streckad på två procent. Hemmatränaren Niclas Stenqvist vann den femte avdelningen med Valrhona Face, innan vi fick sen en imponerande comeback i GS75-6. Sato hade inte startat sedan nyårsafton i fjol och trots en löpning utvändigt om ledaren kopplade den kapable hästen greppet på upploppet och vann enkelt för sin tränare Håkan E Johansson. Joakim Lövgren avslutade Grand Slam 75 med omgångens enda favorit som höll. Det var Eldorado B. som snabbstartade till ledningen och fick bestämma tempot. Han hade sedan inga problem att hålla undan till en lätt seger. Därmed blev tränaren Joakim Lövgren hundraprocentig med två segrar på lika många starter.
– Det var sprintertävling. Jag hade snabbaste hästen och hade framspår och kunde blåsa till från start. Han öppnar snabbt när han är i form och det här var en bra uppgift för honom, sa Lövgren.
Värdet på Grand Slam 75 var över fyra miljoner kronor redan efter fem avdelningar. Efter att Sato vunnit den sjätte var samtliga system bortsopade. Ingen hittade sju rätt således och det blir en ny jackpot i nästa Grand Slam 75 som körs om två veckor i Östersund. Nästa helg är det nämligen V75-tävlingar med semifinaler i Breeders Crown på Solvalla. Sex rätt på Grand Slam 75 gav 587 761 kronor och fem rätt gav 10 048 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Trottös Trottös   [s 5] 1640/12 B 0 18.4 640
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Different In Different In   [s 4] 2160/9 B str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D str
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Trottös Trottös   [s 5] 2140/4 B 7 18.0 233
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Small Talk Small Talk   [s 5] 1640/5 B 3 15.2 126
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/10 B 7 16.4 55
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-3 Bara Min Bara Min   [s 4] 2140/4 C 3 15.7 37
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Sissy Face Sissy Face   [s 3] 2140/2 C 4 17.0 99
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2140/5 D 0 15.6 183
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 Dream Hope Dream Hope   [v 6] 2160/6 D 0 17.6g 304
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-9 Staro Litchi Staro Litchi   [s 3] 2640/5 B 0 17.6 50
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2140/4 D 4 14.8 391
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 5] 2140/8 D 0 g 160
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Dollargirl Sisu Dollargirl Sisu   [s 4] 1640/11 D 0 13.7 220
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Bara Min Bara Min   [s 5] 1640/4 B 1 12.9 33
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Demokritos F. Demokritos F.   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 44
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 318
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-6 Höwings Venus Höwings Venus   [s 4] 2140/3 C 3 16.0 394
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2160/9 B 5 16.9 1357
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-10 American Accent American Accent   [v 7] 2140/2 C 3 15.4 62
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 2660/7 C 3 15.6 445
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/6 C 4 14.1 41
2018-08-16 2018-08-16 Åby-4 Capture Capture   [v 4] 2140/2 D 2 15.2 105
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/12 D 4 14.4 871
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 All in a Dream All in a Dream   [v 4] 1640/9 C 5 15.7g 502
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 See My Face See My Face   [v 4] 2140/12 B 5 17.1 590
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 6] 2140/3 C str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/5 C 4 12.6 192
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 4] 1640/6 D 0 17.5 133
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-5 Miss Ladyburn Miss Ladyburn   [s 6] 1640/9 C 6 15.6 98
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 7] 2180/8 C 3 15.7 142
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-5 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2640/2 B 2 16.4 70
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 8] 2140/9 D 0 16.8 277
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Höwings Venus Höwings Venus   [s 5] 2140/12 B 2 14.6 53
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Leo Turtle Leo Turtle   [v 8] 2160/14 D str
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-2 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/6 B 3 15.7 451
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 1640/2 D 5 15.2 140
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/7 C 6 16.7 303
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/13 A 3 15.9 41
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/7 B 1 16.4 149
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-6 Uberty Face Uberty Face   [s 3] 2140/2 D 0 18.6g 197
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1640/3 B 7 12.9 206
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Popeye Face Popeye Face   [v 7] 2140/4 D 0 16.2 494
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 2660/8 B 3 15.5 84
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/1 C 3 15.4 49
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 2140/3 B 2 15.5 75
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 2140/2 D 2 15.6 498
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Tengil Face Tengil Face   [h 4] 2140/6 C 4 14.7 67
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 2640/1 A 0 g 132
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 1640/11 C 0 21.2g 118
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3160/3 C 1 16.5 45
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/7 B 0 16.0 77
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3140/3 B 1 17.0 105
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Iyan Stardust* Iyan Stardust*   [v 5] 2140/9 D str
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/3 D str
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-3 Princess L.B. Princess L.B.   [s 4] 2140/4 C 0 g 106
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Air Space Air Space   [v 4] 2140/11 A 5 15.5 89
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-1 Digital Ocean Digital Ocean   [v 5] 2140/2 D 7 16.4 46
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Spring Alone Spring Alone   [s 7] 1640/8 D 0 g 370
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-6 Air Space Air Space   [v 4] 2640/8 B 1 16.5 264
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-5 G.P.T.T.No Aqua G.P.T.T.No Aqua   [s 6] 2140/12 C 0 17.6 2312
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-2 Scorzone Scorzone   [v 5] 2660/8 B 0 163
2020-10-03 2020-10-03 Åby-7 Sixten R.P. Sixten R.P.   [v 4] 2140/2 C 4 15.9 54
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/9 C 0 g 114
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-3 G.P.T.T.No Aqua G.P.T.T.No Aqua   [s 6] 1640/9 D 5 14.9 721
2020-09-17 2020-09-17 Åby-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 2140/2 D 4 15.7 184
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/2 C 1 14.3 95
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 Sally's Love Sally's Love   [v 4] 2140/2 C 5 15.6 62
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Scorzone Scorzone   [v 5] 2160/12 B 7 15.0 245
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Lancelot Brodde Lancelot Brodde   [v 6] 2140/12 C 0 17.1 300
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-8 Bellzapp Bellzapp   [v 8] 2160/3 C 2 16.1 299
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 5] 2140/9 C 0 g 64
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2660/5 C 1 15.9 105
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Scorzone Scorzone   [v 5] 2160/13 B 0 15.6 333
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 2140/2 C 6 16.1 56
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 6] 2140/8 B 2 14.9 306
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 6] 2640/2 D 5 15.0 468
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/5 D 6 15.5 485
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Norma B.* Norma B.*   [s 6] 2140/8 D 7 14.9 344
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-3 Scorzone Scorzone   [v 5] 2140/8 C 6 13.8 775
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 1640/3 C 4 13.4 291
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/10 D 3 15.2 137
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-7 Scorzone Scorzone   [v 5] 2140/9 D 7 14.4 1012
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 Nikitita Nikitita   [s 7] 2140/12 D 0 15.4 1435
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 6] 1640/11 C 6 14.6 37
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Scorzone Scorzone   [v 5] 2140/4 C str
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Nikitita Nikitita   [s 7] 2140/10 D 0 16.6 1793
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-4 Sissi Rak Sissi Rak   [s 10] 2140/11 C 7 16.5 719
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 1640/7 D 7 13.9 489
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 2140/10 D 0 17.3 584
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-4 Scorzone Scorzone   [v 5] 2140/15 A 6 16.5 72
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 4] 2140/2 D 0 g 642
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Victoria Lane Victoria Lane   [s 6] 1640/2 C 0 14.2 190
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Scorzone Scorzone   [v 5] 2160/5 A 5 16.2 101
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-12 Maharanee Star Maharanee Star   [s 5] 2160/6 D 0 g 99
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 1640/12 A 3 14.6 50
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Nici Nici   [v 11] 2140/9 D 0 17.4 577
2020-01-23 2020-01-23 Åby-6 Maharanee Star Maharanee Star   [s 5] 2660/7 C 5 16.5 46
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 2160/5 B 4 16.9 144
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-3 Digital Ocean Digital Ocean   [v 5] 2160/13 C 1 17.7 52
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Maharanee Star Maharanee Star   [s 5] 2640/11 D 4 16.1 182
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Bellmondo Bellmondo   [v 6] 1640/3 B 1 12.9 77
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-5 Gaie des Brumes* Gaie des Brumes*   [s 5] 2160/14 A 5 15.9 49
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-4 Digital Roof Digital Roof   [h 4] 2140/1 A 3 16.5 56
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 6] 1640/9 C 4 14.9 216
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-8 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 7] 2140/1 D 0 g 1001
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-6 Philosopher Philosopher   [v 4] 1640/6 C 4 14.5 55
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-9 Power Lane Power Lane   [h 4] 1640/5 A 0 g 54
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-7 Digthislass Digthislass   [s 2] 1640/9 D 7 15.6 1418
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-3 Anasazi Face Anasazi Face   [v 3] 2160/4 B str
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-2 Nilz Nilz   [v 3] 1640/6 B 0 g 78
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-6 Digital Roof Digital Roof   [h 4] 2140/1 A 0 g 67
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-6 Bistro Oak Bistro Oak   [v 4] 1640/5 B 1 13.0 55
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-5 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 5] 2140/1 B str
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-2 Rarity A.F. Rarity A.F.   [s 4] 2180/5 C 1 15.4 123
2021-12-01 2021-12-01 Åby-7 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 4] 2140/1 A str
2021-12-01 2021-12-01 Åby-2 Nilz Nilz   [v 3] 2140/3 B str
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-3 Hattie Hattie   [s 4] 2140/8 D 4 16.3 357
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-6 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 6] 1660/5 B str
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-5 Thrust Control Thrust Control   [v 6] 1640/6 D 3 12.2 956
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-7 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 10] 2140/9 D 3 16.9 247
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-6 Kickass Dimanche Kickass Dimanche   [s 6] 2140/4 B 1 18.4 60
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-4 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 3] 2140/12 A 0 22.5g 30
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2140/2 D 1 15.8 417
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-5 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 5] 1640/2 C 3 14.3 45
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Brottarn Brottarn   [v 6] 1640/6 C 0 15.4g 899
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Power Lane Power Lane   [h 4] 2140/3 A 0 g 54
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-5 Protector Tile Protector Tile   [v 4] 2160/11 A 1 14.7 25
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-8 Samo Different Day Samo Different Day   [v 6] 2140/12 B 0 94
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-6 Move It Move It   [v 9] 2140/9 C 3 15.9 141
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-1 Kickass Dimanche Kickass Dimanche   [s 6] 2140/12 A 3 18.6 69
2021-10-14 2021-10-14 Åby-7 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 6] 2640/9 A str
2021-10-14 2021-10-14 Åby-4 Mahara Nice Mahara Nice   [s 3] 2140/9 C 8 15.4 280
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 1640/12 D 4 12.9 616
2021-10-09 2021-10-09 Åby-8 Power Lane Power Lane   [h 4] 2140/3 A 2 13.5 39
2021-10-06 2021-10-06 Åby-10 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 4] 2140/3 C 3 13.2 98
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-6 My Sunshine My Sunshine   [s 4] 1640/1 C 2 14.3 62
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-7 Gaie des Brumes* Gaie des Brumes*   [s 5] 2140/4 B 1 15.8 20
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-7 Made for Heaven Made for Heaven   [s 6] 1640/9 B 0 14.8g 158
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-3 Grappa Boy Grappa Boy   [v 3] 2640/2 C 1 15.5 15
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 6] 2140/8 A 7 12.6 75
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-7 Cavalleri Cavalleri   [s 4] 2140/5 B 2 15.6 23
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-6 Azzurra Pisana Azzurra Pisana   [s 5] 1640/3 B 6 14.4 32
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-3 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 4] 2140/2 B 4 17.3 41
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-8 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 3] 2160/9 B 0 g 412
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-7 Power Lane Power Lane   [h 4] 2140/6 B 1 14.0 18
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-2 Ciclone Tav* Ciclone Tav*   [h 3] 2140/1 D 0 14.9 1242
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-1 Outlander Outlander   [h 3] 2140/2 C 0 g 455
2021-09-01 2021-09-01 Åby-7 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 6] 2660/10 A 1 13.6 31
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-2 Country Sound Country Sound   [v 5] 2640/8 C 0 g 36
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-1 Power Lane Power Lane   [h 4] 1640/2 A 1 12.9 15
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-9 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 4] 1609/5 A 2 13.6 34
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-2 Halka de Vandel Halka de Vandel   [s 4] 1609/3 D 7 15.6 63
2021-08-25 2021-08-25 Åby-2 Rarity A.F. Rarity A.F.   [s 4] 2160/9 A 1 15.9 21
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-3 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 7] 2140/5 D 4 14.2 363
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-10 A Good Melody A Good Melody   [s 3] 2140/1 B str
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-5 Rarity A.F. Rarity A.F.   [s 4] 2140/12 A 1 15.8 28
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-3 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 6] 2160/9 B 1 15.0 39
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-6 Protector Tile Protector Tile   [v 4] 2140/3 C 1 14.9 72
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Amore Bello* Amore Bello*   [s 5] 2140/9 C 3 15.9 210
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Thrust Control Thrust Control   [v 6] 2180/14 C 4 13.5 999
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-8 Digital Ocean Digital Ocean   [v 6] 2160/11 D 0 15.7 1006
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 A Secret Word A Secret Word   [v 6] 1640/2 B 0 g 30
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-8 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/1 C 0 18.8 36
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-2 Ciclone Tav* Ciclone Tav*   [h 3] 2140/8 D 0 g 626
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-2 Doris S. Doris S.   [s 3] 2140/7 B 5 17.3 215
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2640/15 D str
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Air Space Air Space   [v 5] 2140/11 C 0 g 133
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-6 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 7] 2140/12 C 0 17.5 64
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 She Did It She Did It   [s 5] 2140/6 C 0 15.8 82
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 Ciclone Tav* Ciclone Tav*   [h 3] 2160/15 B 5 16.7 74
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-8 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 1640/2 D 6 10.9 900
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Bistro Oak Bistro Oak   [v 4] 2140/3 A 4 17.1 26
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-8 Dornoch Am Dornoch Am   [v 8] 1660/7 A 0 g 59
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-7 Coumba* Coumba*   [s 4] 1640/2 A 0 g 76
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 6] 2640/7 A 0 g 51
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-7 Im Your Captain Im Your Captain   [h 6] 2140/12 B 2 14.0 26
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-4 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 7] 2140/4 B 3 17.6 43
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-3 Digital Ocean Digital Ocean   [v 6] 2140/4 A 1 15.3 31
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-6 Poet Broline Poet Broline   [h 9] 2140/8 A 1 14.5 18
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-3 Blair Witch Fi* Blair Witch Fi*   [s 4] 2140/8 B 4 17.4 31
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-5 To the Moon Face To the Moon Face   [s 6] 2140/6 C 6 15.9g 59
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-7 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 6] 1640/2 B 3 12.0 26
2021-05-13 2021-05-13 Åby-7 Im Your Captain Im Your Captain   [h 6] 2160/12 D 1 13.1 124
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Digital Races Digital Races   [h 4] 2160/10 A 1 14.9 28
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-8 Coumba* Coumba*   [s 4] 2160/8 B 4 15.5 102
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-3 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/11 C 7 20.2 174
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-8 Air Space Air Space   [v 5] 2609/6 D 6 14.9 202
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-3 Dornoch Am Dornoch Am   [v 8] 2140/3 D 1 14.1 184
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-5 Bistro Oak Bistro Oak   [v 4] 1640/8 A 1 14.8 43
2021-04-23 2021-04-23 Åby-12 Coumba* Coumba*   [s 4] 2160/10 A 3 15.3 42
2021-04-23 2021-04-23 Åby-3 To the Moon Face To the Moon Face   [s 6] 2140/4 C 0 g 241
2021-04-19 2021-04-19 Åby-1 Digital Ocean Digital Ocean   [v 6] 2140/3 D 3 13.8 397
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-4 A Secret Word A Secret Word   [v 6] 2140/15 D 0 14.9 1303
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Air Space Air Space   [v 5] 2140/2 C 2 14.9g 56
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 To the Moon Face To the Moon Face   [s 6] 2140/6 B 4 14.9 160
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-5 Bistro Oak Bistro Oak   [v 4] 1640/5 B 1 14.0 31
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Bee El Cosette Bee El Cosette   [s 8] 2160/8 D 0 17.3 770
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-3 Blonde Wind Blonde Wind   [s 4] 2140/7 D 4 15.9 349
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Bee El Cosette Bee El Cosette   [s 8] 2140/10 D 5 18.1 1150
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-2 Wild Marke Wild Marke   [s 4] 2100/9 D 5 20.0 402
2022-12-21 2022-12-21 Åby-7 Special Topsecret* Special Topsecret*   [s 6] 2140/12 B 10 18.0 217
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-7 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 7] 2160/4 C 4 15.7 265
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-6 Larissa Band Larissa Band   [s 5] 1640/11 D 4 15.0 159
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-3 Cester Cester   [v 4] 2140/11 B 2 15.1 71
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-6 Confirmed Confirmed   [s 4] 2140/7 C 6 16.6 649
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-8 Nunja Nunja   [s 3] 2140/6 C 2 19.7g 28
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-4 M.T.Rick Nash M.T.Rick Nash   [v 4] 1640/6 A 3 16.5 29
2022-12-02 2022-12-02 Solvalla-2 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2140/7 D 0 16.3 203
2022-12-02 2022-12-02 Solvalla-3 Olimp Olimp   [v 6] 2640/5 D 2 16.8 256
2022-11-26 2022-11-26 Solvalla-4 Our Pearl Our Pearl   [s 4] 2140/9 C 0 g 56
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-11 Jes Angel Jes Angel   [s 5] 1640/5 C 1 14.6 88
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-9 Make it Rain* Make it Rain*   [h 5] 2140/10 A str
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-6 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2100/11 D 7 14.9 104
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-7 Astor de Castella Astor de Castella   [v 3] 2140/5 B 2 16.3 120
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-6 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 7] 2160/14 B 0 16.8 788
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-10 Mandie Mandie   [s 7] 2140/3 C 8 20.1 77
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-8 B.WT.Highwaytohell* B.WT.Highwaytohell*   [s 3] 2140/2 C 5 18.7 68
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-5 After All Flash After All Flash   [v 8] 2140/12 D 8 16.8 670
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-3 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2140/3 C 1 16.1 30
2022-10-29 2022-10-29 Romme-8 Make it a Star Make it a Star   [s 4] 2140/4 D 0 14.7 190
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-9 Hillsborough Flame Hillsborough Flame   [s 3] 2140/2 C 0 g 66
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-4 Casino T.A. Casino T.A.   [s 5] 2140/10 C 5 15.7 138
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-2 Chicka* Chicka*   [s 3] 2140/5 C 0 g 82
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-3 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 4] 2140/3 B 0 18.9 183
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-1 Hillsborough Flame Hillsborough Flame   [s 3] 2140/5 A 0 g 58
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-10 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 6] 1640/8 C str
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-7 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 11] 2140/4 D 7 17.0 681
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-6 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2140/11 C 1 15.2 36
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-1 B.WT.Highwaytohell* B.WT.Highwaytohell*   [s 3] 2140/2 D 3 19.2 84
2022-10-08 2022-10-08 Åby-7 M.T.Rick Nash M.T.Rick Nash   [v 4] 2140/11 C 0 13.2g 424
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-6 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2640/2 D 0 16.3 639
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-2 Mysterious Lucifer Mysterious Lucifer   [v 4] 2140/2 D 0 g 365
2022-09-21 2022-09-21 Solvalla-9 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 4] 2140/5 D 0 106
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-7 Divine Divine   [s 10] 2140/7 D 0 14.2 2227
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-3 Lady Jewel Lady Jewel   [s 8] 2140/5 D 3 17.3 69
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-7 Divine Divine   [s 10] 2140/12 D 0 15.7 160
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-6 Piglet Pil Piglet Pil   [v 9] 2160/8 B 2 16.2 65
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-7 Digital Roof Digital Roof   [v 5] 1640/8 B 5 15.2 192
2022-08-31 2022-08-31 Åby-10 Patrick Silvio Patrick Silvio   [v 3] 2160/7 B 4 15.8 16
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-6 Protector Tile Protector Tile   [v 5] 1640/6 B 1 12.9 19
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 13] 2200/12 A 5 14.8 82
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-5 Mr Grappa Mr Grappa   [v 3] 2140/4 B str
2022-08-18 2022-08-18 Åby-6 Courtney Hadwin Courtney Hadwin   [s 3] 2140/1 D 4 16.5 98
2022-08-18 2022-08-18 Åby-1 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 4] 2140/3 B 6 14.5 62
2022-08-11 2022-08-11 Åby-7 Protector Tile Protector Tile   [v 5] 2140/2 B 2 12.7 64
2022-08-11 2022-08-11 Åby-5 Enge Draken Enge Draken   [v 5] 2140/10 D 5 15.7 820
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 6] 2140/10 B 2 16.3 36
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-7 Xanthis Eastwood Xanthis Eastwood   [v 6] 2140/2 B 4 17.9 27
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-6 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 6] 2140/9 B 5 15.2 43
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-5 Zole Le Zole Le   [s 4] 2140/2 B 0 g 41
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-3 Patrick Silvio Patrick Silvio   [v 3] 2660/9 B 3 16.7 22
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-7 Västerbo Garonne Västerbo Garonne   [s 4] 2140/7 B 0 14.6 48
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-10 Eight Hour Eight Hour   [s 6] 2640/11 D 0 g 436
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-3 Only Sonja Only Sonja   [s 4] 1640/10 C str
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-4 Digital Roof Digital Roof   [v 5] 1640/1 D 2 14.1 37
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-7 Patrick Silvio Patrick Silvio   [v 3] 2140/8 B 1 17.1 33
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-6 Power Lane Power Lane   [h 5] 1640/4 C 0 g 47
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-6 Mitos Gold Mitos Gold   [v 9] 2140/12 C 8 15.7 391
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-5 Go All in Go All in   [s 6] 2140/2 A 8 15.2 82
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-3 Move It Move It   [v 10] 2140/4 C 2 15.9 183
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-8 Herrelidas Diva Herrelidas Diva   [s 4] 2140/5 C 0 16.0 213
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-7 Protector Tile Protector Tile   [v 5] 2148/6 D 5 15.6 214
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-4 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 4] 2148/6 A 1 15.2 19
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-6 Digthislass Digthislass   [s 3] 2140/3 D 6 19.7g 273
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-6 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 8] 2160/7 D str
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-5 Power Lane Power Lane   [h 5] 2140/5 A 0 g 26
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 6] 2140/6 A 3 15.4 31
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-3 Digital Roof Digital Roof   [h 5] 2140/1 B 2 15.7 31
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-9 Move It Move It   [v 10] 2140/8 B 0 g 54
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-8 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 4] 2140/3 D 1 14.5 45
2022-06-02 2022-06-02 Åby-10 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 7] 2180/6 A 1 13.8 21
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-3 Wilma Töll Wilma Töll   [s 4] 1640/11 B 5 14.6 77
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-6 Isabel B.R.* Isabel B.R.*   [s 6] 2160/7 C 6 13.4 428
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-5 It Wasn't Me It Wasn't Me   [s 4] 2140/3 C 1 16.4 63
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-3 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 7] 2140/4 B 0 g 19
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-10 R.K.Majesty R.K.Majesty   [v 5] 2140/8 C 8 18.0 102
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-6 Massive Attack Massive Attack   [v 6] 2140/6 B str
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-6 Digthislass Digthislass   [s 3] 2140/2 C str
2022-04-13 2022-04-13 Åby-10 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 2140/2 C str
2022-04-13 2022-04-13 Åby-1 Beauty Smart Face Beauty Smart Face   [s 3] 2140/1 C str
2022-03-31 2022-03-31 Åby-8 LoveExplosion H.C. LoveExplosion H.C.   [v 7] 2160/11 C str
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-1 Digthislass Digthislass   [s 3] 2140/6 C 6 16.6 356
2022-03-26 2022-03-26 Åby-11 Asa Shadow Asa Shadow   [v 10] 2140/6 D 0 18.3 92
2022-03-26 2022-03-26 Åby-10 Barbossa Beyonce Barbossa Beyonce   [v 7] 2140/11 B str
2022-03-26 2022-03-26 Åby-7 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 8] 2140/7 C 5 15.6 23
2022-03-26 2022-03-26 Åby-5 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 6] 2140/4 D 1 15.6 49
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-1 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 7] 1640/7 B 3 15.7 99
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-7 Haha Ha* Haha Ha*   [s 9] 1640/10 B 0 13.6 39
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-5 A Good Melody A Good Melody   [s 4] 2140/3 A 0 g 84
2022-03-12 2022-03-12 Åby-8 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 7] 2160/12 B 1 14.1 113
2022-03-08 2022-03-08 Jägersro Trav-6 Kickass Dimanche Kickass Dimanche   [s 7] 2140/7 D 0 19.0g 240
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-6 Eyecandy* Eyecandy*   [s 6] 2140/7 C 8 16.8 306
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-3 Digital Ocean Digital Ocean   [v 7] 2140/10 C 4 16.0 713
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-2 Air Space Air Space   [v 6] 2160/11 B 4 16.6 71
2022-02-17 2022-02-17 Åby-8 Digital Ocean Digital Ocean   [v 7] 1640/7 D 0 13.7 696
2022-02-17 2022-02-17 Åby-3 Kickass Dimanche Kickass Dimanche   [s 7] 2140/12 D 5 16.2 229
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-5 Digital Roof Digital Roof   [h 5] 2640/6 B 0 g 245
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 4] 2640/10 A 1 16.7 68
2022-02-03 2022-02-03 Åby-5 Air Space Air Space   [v 6] 2140/4 C 3 16.5 40
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-7 She Will do It She Will do It   [s 5] 2140/1 C 6 18.7 308
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-4 Philosopher Philosopher   [v 5] 1640/5 D str
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-8 Digital Roof Digital Roof   [h 5] 2140/8 B 4 16.4 99
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 7] 2140/10 D 0 15.5 816
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-2 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 11] 2140/12 C 0 16.4 1274
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-1 Gaie des Brumes* Gaie des Brumes*   [s 6] 2140/2 C 6 15.6 57
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-4 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 1640/4 D 0 g 167
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-3 Global Equity Global Equity   [v 3] 1640/1 B 8 16.0g 41
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-4 Wanheda Wanheda   [s 3] 2140/1 D 6 18.0 91
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-3 Mayell Mayell   [s 3] 2140/3 B str
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-2 Viking of Love Viking of Love   [v 4] 2140/10 C str
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-1 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 9] 2140/6 B 5 18.3 270
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-7 High Hope Lee High Hope Lee   [s 4] 2640/4 C 8 16.8 37
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-3 Galliano Brick Galliano Brick   [v 5] 2140/12 C 6 16.7 346
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-2 Louisiana River Louisiana River   [s 4] 2140/4 C 8 18.1 107
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-8 Elettra Grif* Elettra Grif*   [s 3] 2140/11 C 0 21.0 443
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-5 R.K.Jonna R.K.Jonna   [s 5] 2140/12 B 0 20.0 758
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-5 Eternal Queen Eternal Queen   [s 4] 2140/3 C 2 16.1 58
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-8 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/6 D 3 17.8 129
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-7 Pelas Ethos Pelas Ethos   [v 11] 2140/4 C 0 17.9 368
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-6 Molly Avant Molly Avant   [s 5] 2140/10 B str
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-5 Mr A.E. Mr A.E.   [v 6] 2140/6 B 7 19.7 342
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-4 Smulan Smulan   [s 5] 2140/2 D str
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-1 Garli Moe Balder Garli Moe Balder   [v 10] 2160/3 C 4 37.6 24
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-10 Huron Bro Huron Bro   [h 3] 2160/9 B 0 g 103
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-9 Livingstone Livingstone   [v 5] 1640/4 B 4 13.2 44
2023-11-22 2023-11-22 Solvalla-4 Huron Bro Huron Bro   [h 3] 1640/6 C 4 15.1 109
2023-11-19 2023-11-19 Färjestad-8 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/1 B 0 g 27
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-10 Cersei Gene Cersei Gene   [s 4] 2640/7 A 0 g 129
2023-11-06 2023-11-06 Eskilstuna-9 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/9 B 0 15.0 576
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-4 Halle Westwood Halle Westwood   [s 6] 2100/9 B str
2023-10-25 2023-10-25 Solvalla-8 Billy the Bronco Billy the Bronco   [v 3] 2140/1 B 0 g 27
2023-10-25 2023-10-25 Solvalla-7 Dee Godfather Dee Godfather   [h 4] 2140/5 B 4 14.2 136
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-10 You to Xlnt You to Xlnt   [v 3] 2140/2 D 5 16.6 103
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 6] 2640/9 B 1 15.8 84
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-6 Xanthis Ibiza Xanthis Ibiza   [s 3] 2160/2 A 0 19.7g 41
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-1 Ozark Boko Ozark Boko   [v 2] 2140/2 C 4 19.5g 79
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-6 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 5] 2140/6 D 4 15.2 294
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-8 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/7 B str
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-4 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 2140/7 B 4 12.7 55
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-10 Semifreddo S.F. Semifreddo S.F.   [v 3] 2140/5 D 0 17.3 89
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-9 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/5 B 5 14.8 322
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-8 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 9] 2140/6 D 0 16.0 841
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-7 Maui Maui   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 406
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-10 Enjoy May life Enjoy May life   [s 5] 2100/2 B 3 17.6 30
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-1 Up to Joy Up to Joy   [s 7] 1609/8 D 6 15.9 227
2023-10-04 2023-10-04 Solvalla-5 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 2140/3 B 1 13.6 30
2023-09-30 2023-09-30 Åby-7 Jalapeno K. Jalapeno K.   [h 4] 2140/11 B 0 g 81
2023-09-29 2023-09-29 Romme-5 Hot Lane Hot Lane   [s 4] 2140/1 A 0 15.8g 47
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-3 Day to Make Love Day to Make Love   [v 3] 2140/8 B str
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-1 Marabo Marabo   [s 2] 1609/8 D 0 g 437
2023-09-27 2023-09-27 Solvalla-9 Summerrazz Summerrazz   [v 6] 2140/5 B 0 14.9 445
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-13 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 9] 1640/7 B 3 13.3 134
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-9 Enjoy May life Enjoy May life   [s 5] 2140/5 C 3 16.4 77
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-6 Cersei Gene Cersei Gene   [s 4] 2140/4 B 0 19.0g 83
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-6 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 2140/1 C 1 13.7 188
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-8 Olimp Olimp   [v 7] 2140/3 B 0 14.9g 133
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-2 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2640/7 B 0 16.6 125
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 9] 2100/11 D 5 17.3 174
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-3 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 9] 2100/7 B 2 16.1g 78
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-10 Enjoy May life Enjoy May life   [s 5] 2140/3 B 5 16.7 75
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-8 Topping Artist Topping Artist   [v 4] 1609/12 A 5 13.5 32
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-6 Final Dream Final Dream   [v 10] 1640/8 C 0 11.6 253
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-8 M.T.Rick Nash M.T.Rick Nash   [v 5] 1640/9 A 6 14.1 64
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-6 Dante Frontline Dante Frontline   [v 5] 2140/9 C 4 16.2 378
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-1 You to Unicorn You to Unicorn   [s 4] 2140/7 D 0 20.0 91
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-4 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2160/9 A 3 15.9 39
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-7 Digthislass* Digthislass*   [s 4] 2140/11 C 2 15.5 56
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-4 Queen of Tooma Queen of Tooma   [s 3] 2140/6 D 0 19.2g 61
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-2 Pärlan Tooma Pärlan Tooma   [s 4] 2140/2 C str
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-7 Juni Jo Juni Jo   [v 7] 2160/11 C 0 30.2g 972
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-3 Cersei Gene Cersei Gene   [s 4] 2640/4 D 1 15.9g 101
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-2 Marabo Marabo   [s 2] 1640/1 C 2 19.0 264
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-8 Denaro Diabolik Denaro Diabolik   [v 3] 2140/8 D str
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-7 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 5] 2140/2 D 5 16.0 518
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-3 Hisco de Florange Hisco de Florange   [v 6] 2180/7 B 3 15.9 34
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-8 Cersei Gene Cersei Gene   [s 4] 2640/10 D 6 15.6 579
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-10 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2160/15 B 2 13.8 227
2023-08-05 2023-08-05 Rättvik-9 You to Ezme You to Ezme   [s 4] 2140/3 D 8 13.8 315
2023-08-02 2023-08-02 Visby-9 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 3120/5 C 3 15.9 427
2023-08-02 2023-08-02 Visby-2 Billy the Bronco Billy the Bronco   [v 3] 2140/9 C 3 15.0 634
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-7 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/2 C 2 14.2 123
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-8 Summerrazz Summerrazz   [v 6] 2140/1 C 2 14.3 47
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-6 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 7] 2140/10 C 3 14.4 388
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-11 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/2 D 6 16.4 1000
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-4 Quando* Quando*   [v 6] 2140/3 B 5 17.1g 98
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-2 Frej Moss Frej Moss   [v 7] 2160/14 D 0 g 2452
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-7 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 5] 2640/5 C 0 17.8g 241
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-5 Receiver Control Receiver Control   [v 5] 1640/1 D 6 16.5 323
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-6 Pop the Music Pop the Music   [h 4] 2140/2 D str
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-3 Weather Chart Weather Chart   [v 5] 2140/1 B 1 15.4 15
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-7 Super Benny Super Benny   [v 12] 2160/9 D 0 15.3 771
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-6 S.G.Chandelier S.G.Chandelier   [s 5] 2180/12 C str
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-5 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 8] 2640/5 C 7 17.4 589
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-5 Summerrazz Summerrazz   [v 6] 1640/9 D 0 g 49
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-1 Veams Benelli Veams Benelli   [s 8] 2140/12 C 0 15.0 832
2023-06-09 2023-06-09 Romme-8 Kimi di Quattro Kimi di Quattro   [v 6] 2140/2 D 0 13.9 208
2023-06-09 2023-06-09 Romme-2 Global Excellence Global Excellence   [v 3] 2140/7 D 0 g 236
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-9 Absolute Speed Absolute Speed   [v 11] 2160/11 D 0 17.2 614
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-5 Gull Blesen Gull Blesen   [v 7] 1640/4 B 3 28.3g 81
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-3 Ohh Tooma Ohh Tooma   [s 5] 2140/2 D 1 13.6 96
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-9 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 2140/7 B 1 14.9 32
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-5 S.G.Chandelier S.G.Chandelier   [s 5] 2140/9 D 4 15.5 209
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-5 Corsa Astrea Corsa Astrea   [s 4] 1640/2 D 0 15.2 125
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-7 Jalapeno K. Jalapeno K.   [h 4] 2140/7 C 1 14.4 69
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-7 Valentino Face Valentino Face   [v 6] 2640/6 D 7 15.7 411
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-5 Pop the Music Pop the Music   [h 4] 2140/6 B 3 15.8 35
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-2 You to Xlnt You to Xlnt   [v 3] 2140/11 D 0 19.0 737
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-12 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 6] 1640/6 B 0 12.0 245
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-5 S.G.Chandelier S.G.Chandelier   [s 5] 2100/10 D 8 16.0 604
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-6 Hot Lane Hot Lane   [s 4] 2140/7 C 1 16.0 109
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-2 Timeless Twinboy Timeless Twinboy   [v 4] 2140/4 D 7 19.0 678
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-1 Histoire Dry Histoire Dry   [s 6] 2140/5 D 0 g 197
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-8 M.T.Rick Nash M.T.Rick Nash   [v 5] 2140/2 D 0 13.6g 92
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-3 Västerbo Razzia Västerbo Razzia   [s 5] 2100/2 D 5 16.5 217
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-7 Beluga Launcher Beluga Launcher   [s 5] 2140/5 D 6 15.2 181
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-5 Gull Blesen Gull Blesen   [v 7] 2140/6 D 1 30.7 101
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-2 Houdini U.M. Houdini U.M.   [v 4] 2140/8 B 0 16.2 156
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-9 Boundless Boundless   [v 8] 2640/7 D 0 16.5 459
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-10 Loaded Leila Loaded Leila   [s 5] 2140/8 C 5 13.2 194
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-9 Superior Bro Superior Bro   [v 4] 2140/11 B 8 14.4 130
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-7 Dig for Ember Dig for Ember   [v 5] 2140/12 C 5 14.8 793
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-6 Brown Sugar Frost Brown Sugar Frost   [v 6] 2640/1 C 5 17.7 164
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-5 Springdayfree Springdayfree   [v 4] 1640/5 A 0 g 33
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-4 Unfair Unfair   [s 5] 2140/11 A 2 14.7 18
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-8 Sanibel Sanibel   [s 5] 2180/14 B 4 15.1 80
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-7 You to Updated You to Updated   [s 4] 1640/5 C str
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-1 You to Rowdy You to Rowdy   [s 3] 2140/8 D 7 19.5 199
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-4 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 2140/4 D 0 g 438
2023-03-01 2023-03-01 Solvalla-4 Olimp Olimp   [v 7] 2160/7 C 5 16.4 248
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-3 Bistro Oak Bistro Oak   [v 6] 2140/3 D 4 16.0 43
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-2 R.K.Prince R.K.Prince   [v 8] 2140/12 D 0 20.5g 274
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-2 On the Top Tooma On the Top Tooma   [s 5] 2140/10 C 5 15.1 216
2023-01-25 2023-01-25 Solvalla-3 Hot Lane Hot Lane   [s 4] 2140/5 C 3 17.4 248
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-8 Battuta Face Battuta Face   [v 4] 2140/11 A 1 16.2 34
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-9 Dee Godfather Dee Godfather   [h 5] 2640/9 B 1 14.2 17
2024-05-18 2024-05-18 Gävle-3 Denaro Diabolik Denaro Diabolik   [v 4] 2140/1 B 3 14.0 52
2024-05-14 2024-05-14 Axevalla-5 Lobelia Lobelia   [s 4] 2140/9 B 0 g 83
2024-05-08 2024-05-08 Solvalla-8 Maker's Wall Ås Maker's Wall Ås   [v 3] 2140/3 D 4 14.6 78
2024-05-07 2024-05-07 Axevalla-5 Denali Doc Denali Doc   [s 6] 2140/8 B 1 14.8 33
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-2 Lupin Mearas Lupin Mearas   [v 3] 2140/1 D 3 17.1 195
2024-04-27 2024-04-27 Örebro-4 Kong Venience Kong Venience   [h 4] 2100/5 C 0 g 29
2024-04-19 2024-04-19 Romme-9 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 7] 2140/2 C str
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-8 Olimp Olimp   [v 8] 2160/8 B 3 13.9 29
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-7 Hurricane P.T. Hurricane P.T.   [v 6] 2140/3 C 1 15.0 22
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-4 Enya Vendil Enya Vendil   [s 4] 1640/4 B 2 14.4 37
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-7 Girls Runtheworld Girls Runtheworld   [s 7] 2140/1 D 2 16.4 271
2024-04-08 2024-04-08 Färjestad-5 Classic Pan Classic Pan   [v 6] 2140/11 B 6 14.5 159
2024-04-06 2024-04-06 Åby-11 Irma Sisu Irma Sisu   [s 6] 2140/10 D 0 g 274
2024-04-03 2024-04-03 Solvalla-3 Maker's Wall Ås Maker's Wall Ås   [v 3] 2140/4 B 1 17.0 45
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-9 Loaded Olle Loaded Olle   [v 5] 2140/9 A 5 15.0 31
2024-03-24 2024-03-24 Romme-5 Vici Volantes Vici Volantes   [v 7] 2140/5 C 0 16.5 53
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-2 Eternal Queen Eternal Queen   [s 5] 2140/8 C 7 17.0g 237
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-8 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 6] 2140/1 D 6 15.4 212
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-6 Loaded Olle Loaded Olle   [v 5] 1640/10 B 2 12.9 35
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-3 Ess Expression Ess Expression   [s 5] 2140/5 C 1 15.0 27
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-1 Maker's Wall Ås Maker's Wall Ås   [v 3] 2140/4 B 1 17.5 17
2024-03-15 2024-03-15 Romme-4 Larizz Larizz   [v 6] 2140/3 C 0 15.2 371
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-6 Closetoamillion Closetoamillion   [s 6] 1640/12 D 0 15.9 1064
2024-03-12 2024-03-12 Eskilstuna-3 Brie de Meaux Brie de Meaux   [s 4] 2140/6 C 2 14.3 32
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-6 Burse Casandra Burse Casandra   [s 11] 2140/9 C 4 17.3 123
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-4 Vici Volantes Vici Volantes   [v 7] 2140/5 B 4 15.9 53
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-3 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 6] 2140/8 C 1 15.7 25
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-10 Conrads Palle Conrads Palle   [v 4] 2140/7 C 6 13.2 150
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-5 Kathrine S.H. Kathrine S.H.   [s 6] 2640/5 D str
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-4 Jessie Leg Jessie Leg   [s 3] 2140/3 C str
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-7 Loaded Olle Loaded Olle   [v 5] 2160/5 B 3 16.3 79
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-1 Maker's Wall Ås Maker's Wall Ås   [v 3] 2140/8 D 2 16.4 50
2024-03-03 2024-03-03 Eskilstuna-10 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 6] 2140/8 D 0 16.0 788
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-9 Kong Venience Kong Venience   [h 4] 2140/8 B 1 14.6 34
2024-02-25 2024-02-25 Romme-8 Closetoamillion Closetoamillion   [s 6] 2140/3 D 5 18.4g 443
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-10 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 8] 1640/5 D 6 15.1 446
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-8 Adthemission Adthemission   [v 5] 2140/6 B 1 16.4 72
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-1 Our First Our First   [s 4] 2140/3 D 0 g 410
2024-01-31 2024-01-31 Solvalla-6 Global Excellence Global Excellence   [v 4] 2640/9 C str
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-7 Veams Benelli Veams Benelli   [s 9] 1640/7 C 5 15.4 815
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-4 S.G.Chandelier S.G.Chandelier   [s 6] 2140/11 D str
2024-01-10 2024-01-10 Solvalla-5 Galliano Brick Galliano Brick   [v 6] 2140/3 C 0 16.3 156ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se