V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/1 0 16.4 764
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2660/13 4 17.6 305
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2160/6 4 19.4 163
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/10 0 g 79
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/8 8 19.4 306
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/6 0 420
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/6 0 19.5g 1095
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/2 3 19.4 68
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2140/1 6 18.4 62
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/1 0 19.4 450
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2140/6 0 17.0 262
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 1640/6 5 15.3 280
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/1 0 17.0 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/7 3 18.6 104
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/3 8 17.3 340
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 7] 1609/7 2 16.1 264
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/12 1 17.9 800
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/2 2 17.9 492
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Orangeri Orangeri   [s 3] 2140/5 0 19.4 603
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Tee Off Tee Off   [s 3] 2140/8 0 18.0 199
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2640/1 1 16.3 306
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/2 5 18.7g 54
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/1 3 17.0 78
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 6 15.8 1504
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/5 6 23.1g 408
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2160/14 0 17.8g 2250
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 0 16.8 2147
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2160/13 6 17.8 620
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/4 8 18.1 428
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carisma Clip Carisma Clip   [s 7] 2140/6 0 18.9 478
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Tee Off Tee Off   [s 3] 1640/10 7 15.4 474
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Orangeri Orangeri   [s 3] 1640/5 0 16.1 1433
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Storm Forever Storm Forever   [v 8] 1660/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/9 0 g 511
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Orangeri Orangeri   [s 3] 2100/9 0 19.1 1062
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2660/11 0 g 1445
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 4] 2140/11 8 17.9 2395
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/1 3 18.8 378
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/7 8 15.2 1377
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 719
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2640/3 C 6 34.1g 231
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 D 8 17.9 288
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 C 5 18.8 891
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/9 B 7 16.8 629
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2100/15 D 8 18.7 271
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/12 A 4 30.4 274
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 1609/5 C 5 17.9 312
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 5] 2100/3 D 0 g 97
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 D 8 18.9 1610
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 2140/12 B 8 20.8 217
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/2 D 8 19.7 1052
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 2438
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2609/2 C 8 21.5g 300
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 1609/11 C str 150
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 3 18.5 160
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2140/4 C 6 18.8 138
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/3 B 7 16.7 274
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 1640/1 C 3 18.0 164
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/11 D 0 24.2g 986
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/12 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2100/7 B 6 20.0 182
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/1 D 5 15.3 1000
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/4 D 4 16.9 305
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2100/9 B 6 19.0 280
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/11 B 7 17.1 348
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/3 C 4 17.8 60
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/2 D 8 15.1 314
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/7 B 0 17.2 210
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/9 C 8 15.9 1491
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 1609/4 C 0 28.2g 175
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/3 D 7 17.0 855
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2180/10 D 0 19.3g 281
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 624
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/14 D 0 20.3 761
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2080/6 D 0 g 926
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 4 14.8 653
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/2 C 0 21.8 330
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/7 C 0 20.0 986
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/7 D 0 17.2g 1374
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Gidde Gidde   [v 11] 2140/13 D 6 16.3 731
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/13 D 5 18.0 215
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 D 6 15.7 978
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/12 C 0 20.2 420
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2140/1 D 0 35.5g 970
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/3 C 8 20.0 471
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/3 D 5 17.1g 317
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/6 C 0 17.3 915
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/8 B 0 16.6 697
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 C 7 17.2 433
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/2 C 5 19.9 389
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2520/8 B 2 17.8 28
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/5 C 6 20.1 382
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/9 C 3 19.1 47
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/4 C 4 17.0 319
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2100/5 D 0 34.0 602
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 564
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 3140/1 D 0 18.3 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 C 7 17.5 239
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 B 7 17.9 743
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/4 D 0 g 510
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 D 2 16.6 438
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/12 D 8 19.7g 1847
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/7 D 0 g 448
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2140/5 D 3 15.2 494
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/6 A 2 16.3 56
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 553
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/1 B 2 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/5 C 3 16.9 33
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/1 C 0 19.3g 158
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/11 C 0 g 60
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/4 D 0 488
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/12 B 0 15.9 451
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/2 C 6 16.4 359
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 C 5 17.7 279
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/10 B 4 16.2 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/1 D 0 22.6 421
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2160/15 C 7 17.9 378
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/3 D 6 18.6 231
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Ullric Ullric   [v 7] 2140/4 D 5 19.0g 906
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 119
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2160/10 D 8 16.7 302
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/3 D 0 g 174
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 652
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2160/8 C 8 17.5g 673
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2080/3 B 5 20.2 178
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 2 18.5g 168
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 A 2 17.1 154
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/8 C 0 g 91
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Rainbird Rainbird   [s 8] 2140/3 D 3 15.6 447
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 107
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 B 3 16.9 71
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/3 C 3 18.0 423
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2640/3 C 6 16.5 249
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/7 B 6 17.6 123
2016-04-10 2016-04-10 Romme-1 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 D 3 18.4g 481
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 7 16.3 1158
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 8] 2100/15 D 0 17.0 438
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/3 C 1 16.9 44
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 563
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/9 A 3 17.8 114
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2100/2 D 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/8 D 0 19.1 550
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/11 D 0 18.8 902
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 C 0 17.1 632
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 B 5 17.4 1190
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/9 C 6 17.9 800
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2160/6 B 5 18.2 281
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/12 A 8 18.5 138
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/3 C 3 19.1 464
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/6 A 2 17.3 202
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/5 C 0 20.1 252
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/13 B 0 19.7g 279
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/10 C 0 g 70
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/2 D 5 16.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/8 B 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 1609/9 C 2 15.9 166
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/4 D 4 15.7 379
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 John K. John K.   [v 4] 2140/10 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 B 1 17.0 88
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/5 D 0 g 1556
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1609/9 D 0 g 1298
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/3 D 6 16.1 1116
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/1 D 6 16.8 424
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 53
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/11 D 5 15.2 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/12 C 5 17.8 303
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/4 C 7 14.9 458
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 C 0 16.0 198
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/1 D 0 g 149
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/4 D 6 14.8 719
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/3 C 0 16.0 407
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 C 3 17.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 7 15.7 970
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1700/10 B 4 16.2 73
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 698
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/5 D 0 g 1787
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 5] 2140/8 C 0 19.3 114
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 3] 2140/2 D 0 26.5g 142
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/11 D 6 17.2 2249
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 8] 1640/9 D 8 15.8 534
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2140/1 D 6 18.2 713
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2160/14 D 8 17.1 1171
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/12 C 0 18.7 38
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 224
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/9 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 274
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/14 D 8 18.2 1222
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2140/3 D 0 20.5g 129
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 3] 2140/9 D 6 19.3 388
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/12 C str 429
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 B 1 17.6 26
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/7 C 3 17.1 501
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 Timmy Timmy   [v 4] 1640/12 D str
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/15 C 0 16.5 1572
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2160/7 C 0 20.0 465
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 1 17.8 131
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 C 7 20.3g 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 16.2 183
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/14 C 6 15.6 1425
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 3 18.4 1578
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/8 C 0 20.6g 440
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 1640/6 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 John K. John K.   [v 4] 2140/8 B 5 17.9 109
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 2140/8 B 8 19.9 117
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/2 C 4 19.3 258
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/8 C 0 16.7 1042
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/10 D 0 g 1054
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/2 C 0 18.4 694
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 506
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Call My Name Call My Name   [v 5] 2140/10 A 7 19.8g 471
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1013
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/12 D 0 23.0g 1804
2017-03-24 2017-03-24 Romme-3 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/3 C 5 18.7 771
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/2 D 3 18.6 208
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/7 D 0 17.4 463
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/6 C 1 16.6 39
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/10 D 6 16.7 601
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 866
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 17.1 345
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/4 D 5 17.2 603
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 337
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1422
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/4 D 4 14.9 572
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 2 19.3 213
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Timmy Timmy   [v 4] 2140/6 B 0 19.5g 108
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2180/14 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/7 C str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2140/3 D 0 g 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/11 D 6 18.4 1088
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/3 B 4 18.8 40
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Timmy Timmy   [v 4] 2160/11 A 4 18.1 90
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1609/11 C 4 15.9 708
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/15 C 3 16.5 441
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2160/8 B 4 31.3g 209
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/12 C str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 824
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2160/5 C str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/9 D 0 17.4 757
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2160/10 B 3 17.9g 96
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 6] 2140/5 C 0 g 690
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/6 C 6 16.6 872
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/6 B 1 16.7 100
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 1640/3 D 0 17.0 378
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/8 C 6 13.8 537
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1609/12 D 0 17.1 2538
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2100/8 B str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/2 C 0 14.4 83
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 104
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/8 D 0 19.2 552
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/7 C 3 14.7 255
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/10 D 0 17.1 314
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/6 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/4 C 4 17.4 63
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/2 D 0 20.1 874
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Diamond of'em Diamond of'em   [s 9] 2140/9 D 0 14.5 809
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1609/11 D 3 14.5 1542
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/3 D 7 18.5 1596
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2140/10 D 6 19.0 311
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/12 C 8 16.6 687
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/9 D 0 16.7 3154
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/7 D 4 18.7 266
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 885
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 B 0 18.8g 76
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/7 D 6 15.0g 44
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2160/10 D 4 17.7 243
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2609/4 C 0 169
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 1 15.4 49
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 C 4 18.4 427
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/12 C 4 16.9 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 2 14.3 82
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 16.5 166
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Godiva Band Godiva Band   [s 6] 2660/3 D 8 17.1 1967
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Nassak Nassak   [v 5] 2140/9 C 6 16.7g 164
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/6 D 5 17.6 606
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D 2 15.9 582
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 5] 2140/7 C 0 g 51
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/1 B 1 16.2 186
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Cognac Sting Cognac Sting   [v 8] 2660/11 D 0 17.3 1881
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2180/10 A 1 15.7 89
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/1 D 0 g 283
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2160/8 B 3 16.5 329
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 6] 2140/7 C 0 16.2 137
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/3 B 8 18.4 173
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 1609/5 D 0 14.8 400
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Busnel Busnel   [v 8] 2140/2 D 0 17.9 546
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C 0 18.9 404
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 On Stage Indika On Stage Indika   [v 5] 2140/8 C 0 15.8 168
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-3 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2160/3 D str
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Millimina Millimina   [s 4] 2160/5 D 0 20.2 331
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/8 C 0 20.6 310
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/2 D 0 17.7 487
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/11 A 0 g 218
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2160/9 C 6 16.0 197
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-2 Millimina Millimina   [s 4] 2160/6 C 6 19.1 616
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 287
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/6 D 1 17.5 102
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2140/6 D 7 17.3 318
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2100/7 A 0 22.2g 198
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2100/7 B 0 19.3 583
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-1 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/7 C str
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 727
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/2 D 0 g 1000
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/6 D 4 18.4 750
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2140/1 C 8 17.1 65
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/7 B 0 17.5 1109
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/7 D 8 18.5 623
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/12 D 0 19.1 246
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/2 B 5 16.1 31
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2609/6 A 6 16.7 75
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 424
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 7 19.8 418
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/1 C 5 18.4 306
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/6 B 1 16.5 54
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/11 A 4 16.8 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Zoey Zoey   [s 4] 2100/11 C str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/12 D 7 19.9 930
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 1609/9 D 6 19.0 579
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 619
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/6 D 1 16.6 308
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/10 D 6 16.3 1089
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/6 D 5 15.4 429
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 257
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/12 C 0 20.0 295
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/4 D 1 16.8 496
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/10 C 0 g 276
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/14 B 0 17.0 556
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/7 D 6 18.6 1026
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 1609/5 D 7 16.4 392
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 8 18.4g 92
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Fleeton Fleeton   [v 7] 2100/4 D str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/7 B 3 19.1 34
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/2 C 5 15.4 330
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/5 C 5 17.2 31
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2640/5 D 0 g 309
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 3 19.4 83
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/8 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/12 D 0 18.6 541
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/5 D 0 g 164
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2660/8 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se