V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Millimina Millimina   [s 4] 2160/5 D

Nyheter för travkusk


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst. I e..


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst.
I ett lopp för ston ingående i Solvallaserien hade Daniel Redéns Conrads Rödluva en mycket passande uppgift på förhand och spelades till kvällens tyngsta favorit. 84 procent på V86-spelet.
Utan att ha den riktiga toppformen i kroppen och med skor på alla fyra hovar kunde fuxan ta karriärens tolfte seger i artonde starten.
Örjan Kihlström körde fram utvändigt ledande Felicity Shagwell dryga varvet från mål för att bevaka sina intressen i loppet. Conrads Rödluva brukar inte vinna med några större marginaler och klev nu undan till en knapp seger före Au Pair Girl och Fanny Chenal som närmade sig den sista biten.
Ett gott hantverke utan att det slog gnistor om Rödluvan – men fuxan lär komma ytterligare förbättrad till Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla om två veckor.
- Hon gör alltid sitt jobb så att säga och har nästan aldrig gjort ett riktigt dåligt lopp vad jag kan komma ihåg. Hon har förlorat några gånger men har även då svarat för ett bra jobb, sade Örjan Kihlström efter loppet.

Fem strutar för Nurmos
”Tveksam stallform” löd omdömet inför kvällen angående Timo Nurmos hästar.
Jorma Kontio gav svar på tal och tog tre segrar med Nurmos-tränat innan V86:an inleddes på Solvalla.
Sedan bara fortsatte det. I treåringsloppet på kupongen reglerade valacken Mellby Hoffa motståndet från positionen utvändigt ledaren med Jorma i sulkyn. Fjärde segern i femte starten för hästen som uppfödarna Mellby Gård äger själva.
Örjan Kihlström fick förtroendet bakom Timo Nurmos Global Winner i V86-6 och gjorde sig ingen brådska i tredjeparet utvändigt i trekilometersloppet.
I hällregnet fick spelfavoriten upp farten ordentligt sista 600 meterna och ledande Tsar Brodde fångandes in i god tid innan linjen i loppet som var ett klass I-försök.
Summa fem ”strutar” för stall Timo Nurmos!
Robert Bergh satte punkt för omgången på Solvalla med storskrällen Mellby Glader (fyra procent) i det avslutande fyraåringsloppet. Från fjärdeparet utvändigt följde Bergh med i rygg på favoriten Missle Hill sista 800 och en tapper Mellby Glader kunde ta sig förbi i de sista stegen.

Majet klar för V75-final
38 mil norröver avgjordes Bergsåkers fyra avdelningar på V86-spelet.
Majet af Djupmyra har utvecklats mycket sedan hon kom i Daniel Wäjerstens träning i maj. Det sjuåriga stoet är nu klar för V75-finalerna på Solvalla i början av november.
V86-1 på Bergsåker var ett försök i klass II där Majet af Djupmyra slog hingstar och valacker sedan Daniel Wäjersten kuppat sig till ledningen 1400 meter från mål.
Majet var favorit i ett stolopp på V75 i Skellefteå senast men visade galopp. Nu kom revanschen.
- Ska jag vara ärlig tyckte jag att hon var för gammal och ville att ägarna skulle satsa på en yngre häst. Men de tyckte så mycket om henne att de ville ge henne en chans till och det är vi glada för, sa Bergsåkertränaren.
Solängets kallblodskung Tangen Haap har inte varit helt lätt att räkna på sedan segern i Elitkampen på Solvalla.
Efter galoppen i segerstriden i V75 i Skellefteå i den förra starten kom nu första triumfen i sjunde försöket sedan i maj. Björn Karlsson prickade springspåret och körde sig till täten i den första kurvan i kallblodslopp för högsta klassen och nu var Tangen Haap bra igen.
Segertiden i Paul Oscarsons minneslopp skrevs till 1.23,7 över 1640 meter volt.
- Tussarna var oryckta och jag körde inte en meter. Ett välbetalt snabbjobb! sa Björn Karlsson.

”En otrolig moral”
Walkie Talkie var hård som flinta vid segern i V75 senast. Per Linderoths tuffa sto fyllde nu på med ännu en seger i ett försök i serien Diamantstoet.
Loppet var en spårtrappa och Walkie Talkie med sina 880 000 kronor intjänat fick dra upp spurten som sista häst i 15-hästarsfältet. Per Lindroth körde till på allvar 300 meter från mål och spurten resulterade än en gång.
- Hon visar en otrolig moral, berömde tränaren.
Omgångens storskräll på Bergsåker kom i V86-5. Susanne H Osterling satt i rygg ledaren med tvåprocentaren Jeppas Picasso och kunde smita ut i den sista kurvan och avgöra knappt. Ulrica Håkansson, amatör från Solänget, tränar.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 180 238 kronor sju rätt gav 942 kronor och sex rätt 57 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i fem&..


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.
Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i femåringsloppet Jubileumspokalen på Solvalla i augusti i år.
Allt enligt plan.
Solvallatränaren Pasi Aikio tar nu ett djupt andetag och planerar vidare. Frankrike nästa!
Prix d'Amerique hägrar den sista söndagen i januari.
- Men det är långt dit och det finns inga garantier i det här. Men visst är en start i Prix d'Amerique vårt stora mål, säger Pasi Aikio.
Ett delmål på vägen är femåringsloppet Prix Tenor de Baune på Vincennes i december. En seger där ger en direktbiljett till det stora loppet.
- Who's Who ska få åka ner till Frankrike 10 november, dagen efter hingstpremieringen här i Sverige. Inget är bestämt med starter och så. Allt hänger på hur han tar resan ner och så vidare. Men under förvintern är huvudmålet i alla fall femåringsloppet Prix Tenor de Baune som går två dagar före julafton. Visar han att han duger där spänner vi givetvis bågen ytterligare, säger Pasi Aikio.

Kanske Prix de Bretagne
Stall Travkompaniets nya stjärna kommer alltså att vara på plats när vintermeetinget är i gång i Paris. Vintermeetinget startar 30 oktober. Söndagen 17 november körs det första av de fyra förberedande ”B-loppen” inför Prix d'Amerique - Prix de Bretagne.
- Vi kommer säkert att vara med i listorna till alla de där loppen i början men det hänger på uppladdningen om det ska bli några starter. Om allt fungerar och hästen mår bra väljer vi mellan Prix de Bretagne eller ett lopp för fem-och sexåringar på Vincennes dagen efter, säger tränaren.

Kvalvägen till Prix d'Amerique
Who's Who kan eventuellt komma med i Prix d'Amerique på prispengar - om det av någon anledning skulle gå tungt i de förberedande loppen.
Pasi Aikio vill dock kvala in den vanliga vägen. Antingen med seger i Prix Tenor de Baune eller med en pallplats i något av de fyra "B-loppen”.
Förutom Prix de Bretagne körs Prix du Bourbonnais i början av december, Prix de Bourgogne i slutet av december och Prix de Belgique i mitten av januari.
- Jag har hört att några säger att det kan gå på intjänade pengar. Men det tar jag inte för givet utan vi ska givetvis försöka kvala in hästen, säger Solvallatränaren.
Who's Who kommer att bo i Ron Kuipers borg på träningsanläggningen Grosbois. Skötaren Jennie Ek får även med sig sexårige Uppohoppa till Paris, som enligt Aikio mestadels ska få tävla på landsortsbanorna i vinter.
Hur har Who's Who haft det sedan segern i Jubileumspokalen i augusti?
- Han fick ta det lugnt första veckan efter det loppet och sedan har han gått tung träning fram till för drygt en vecka sedan. På den vägen är det och allt är enligt plan.

”B-loppen” inför Prix d'Amerique
Prix de Bretagne – söndag 17 november
Prix du Bourbonnais – söndag 8 december
Prix de Bourgogne – söndag 29 december
Prix de Belgique – söndag 12 januari
(Ettan-tvåan och trean i dessa lopp får en inbjudan till Prix d'Amerique).

Fribiljett till PdA ges också till segrarna i femåringsloppet Prix Tenor de Baune (22 december) och treåringsloppet Criterium Continental (22 december).

Mikael Wikner, Kanal 75


Vi har en högintressant jackpotomgång på V75 framför oss på lördag. Romme står för värdskapet och det vänt..


Vi har en högintressant jackpotomgång på V75 framför oss på lördag. Romme står för värdskapet och det väntar minst 41 miljoner kronor till den som är ensam med sju rätt. Stefan Melander tränar omgångens största favorit. Det är stjärnhästen Milligan’s School som står perfekt till i gulddivisionen. Den tiofaldiga miljonären hade ett suveränt fjolår där han bland annat besegrade Readly Express i Sundsvall Open Trot.
I år har Milligan’s School tagit flera större segrar, bland annat Jämtlands Stora Pris. Han var även med i ett försök av Elitloppet och har vunnit flera lopp i gulddivisionen. Näst senast provade han lyckan i Masters-finalen på Vincennes i Paris utan att vara som bäst. Men senast var han tillbaka i vinnarcirkeln då han vann enkelt på Solvalla.
– Milligan’s School (V75-3) är riktigt bra i ordning och känns jättefin i jobben. Det blev en för tuff resa ner till Paris som satte ner honom. Vi lastade honom klockan åtta på morgonen och han var framme i Paris klockan tio på kvällen. Sedan somnade han inte förrän tolv på natten och sov sju timmar. Det blev tokigt allting och en alltför hård tripp så nära inpå loppet, säger Stefan Melander.
– Han har tränat hela tiden mellan loppen och det var skönt att han var tillbaka i sitt rätta jag senast. Vi provade 2600 meter då och det gick bra. Han har vunnit över lång distans tidigare och går på alla distanser. Jag läste någonstans att han inte har vunnit över kort distans i Sverige, men det har krånglat flera gånger när han har varit ute i de loppen. I Elitloppet blev det strul exempelvis. Men i USA har han vunnit flera gånger över 1600 meter som unghäst innan han kom till Sverige.
Vad säger du om uppgiften här med spår fyra bakom bilen över kort distans?
– Det ser spännande ut och han måste ha en toppchans. Värsta konkurrenten Elian Web fick sämsta läget med spår elva. Min häst är snabb ut och tål att gå. Det ser bra ut. Jag hoppas att vi kan köra barfota runt om och banan på Romme var fin när vi var där och tävlade i fredags trots att det regnade. Så jag tror nog att det blir en bra bana, säger Tarzan.

”Han tror jag mest på”
Vilka av dina övriga V75-hästar ska spelarna beakta och strecka?
– Förutom Milligan’s School så är det bara två till som har chans och det är treåringarna. Det är två jättefina hästar och jag hoppas att de gör upp om segern i sitt lopp.
Brake Cooling (V75-5) känns intressant och jag tror mest på honom. Han har gått bra varje gång men haft lite otur och är bättre än raden. Senast ute i ett tufft kriteriekval från bakspår. Hästen är snabb ut och har ett perfekt läge. Det är en bra häst det här som är på väg uppåt. Jorma får bestämma efter värmningen om vi ska köra med skygglappar eller öppet huvudlag. Annars blir det barfota runt om och jänkarvagn igen.
Digital Summit (V75-5) är riktigt fin och har varit duktig i två raka segrar. Är en av mina bättre treåringar. Han är fortsatt bra i jobben men det är lite frågetecken över den korta distansen här. Jag tycker ändå att han ska räknas tidigt men tror som sagt mer på Brake Cooling på grund av läget. Vi kör troligen med skor runt om och jänkarvagn, säger Stefan Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/1 0 16.4 764
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2660/13 4 17.6 305
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2160/6 4 19.4 163
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/10 0 g 79
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/8 8 19.4 306
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/6 0 420
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/6 0 19.5g 1095
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/2 3 19.4 68
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/1 0 19.4 450
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2140/1 6 18.4 62
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2140/6 0 17.0 262
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 1640/6 5 15.3 280
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/1 0 17.0 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/7 3 18.6 104
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/3 8 17.3 340
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 7] 1609/7 2 16.1 264
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/12 1 17.9 800
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Orangeri Orangeri   [s 3] 2140/5 0 19.4 603
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/2 2 17.9 492
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Tee Off Tee Off   [s 3] 2140/8 0 18.0 199
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2640/1 1 16.3 306
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/2 5 18.7g 54
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/1 3 17.0 78
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 6 15.8 1504
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/5 6 23.1g 408
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2160/14 0 17.8g 2250
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 0 16.8 2147
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2160/13 6 17.8 620
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/4 8 18.1 428
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carisma Clip Carisma Clip   [s 7] 2140/6 0 18.9 478
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Tee Off Tee Off   [s 3] 1640/10 7 15.4 474
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Orangeri Orangeri   [s 3] 1640/5 0 16.1 1433
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Storm Forever Storm Forever   [v 8] 1660/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/9 0 g 511
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Orangeri Orangeri   [s 3] 2100/9 0 19.1 1062
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2660/11 0 g 1445
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 4] 2140/11 8 17.9 2395
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/1 3 18.8 378
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/7 8 15.2 1377
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 719
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2640/3 C 6 34.1g 231
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 D 8 17.9 288
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 C 5 18.8 891
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2100/15 D 8 18.7 271
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/12 A 4 30.4 274
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 1609/5 C 5 17.9 312
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 5] 2100/3 D 0 g 97
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/9 B 7 16.8 629
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 D 8 18.9 1610
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 2140/12 B 8 20.8 217
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/2 D 8 19.7 1052
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 2438
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 1609/11 C str 150
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2609/2 C 8 21.5g 300
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 3 18.5 160
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2140/4 C 6 18.8 138
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/3 B 7 16.7 274
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 1640/1 C 3 18.0 164
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/11 D 0 24.2g 986
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2100/7 B 6 20.0 182
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/12 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/1 D 5 15.3 1000
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/4 D 4 16.9 305
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2100/9 B 6 19.0 280
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/11 B 7 17.1 348
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/3 C 4 17.8 60
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/2 D 8 15.1 314
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/7 B 0 17.2 210
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 1609/4 C 0 28.2g 175
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/9 C 8 15.9 1491
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/3 D 7 17.0 855
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2180/10 D 0 19.3g 281
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 624
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/14 D 0 20.3 761
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2080/6 D 0 g 926
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 4 14.8 653
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/2 C 0 21.8 330
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/7 C 0 20.0 986
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/7 D 0 17.2g 1374
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Gidde Gidde   [v 11] 2140/13 D 6 16.3 731
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/13 D 5 18.0 215
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 D 6 15.7 978
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/12 C 0 20.2 420
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/3 C 8 20.0 471
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/3 D 5 17.1g 317
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2140/1 D 0 35.5g 970
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/6 C 0 17.3 915
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/8 B 0 16.6 697
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 C 7 17.2 433
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/2 C 5 19.9 389
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2520/8 B 2 17.8 28
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/5 C 6 20.1 382
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/9 C 3 19.1 47
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/4 C 4 17.0 319
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2100/5 D 0 34.0 602
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 564
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 3140/1 D 0 18.3 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 C 7 17.5 239
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 B 7 17.9 743
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/4 D 0 g 510
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/12 D 8 19.7g 1847
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 D 2 16.6 438
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/7 D 0 g 448
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2140/5 D 3 15.2 494
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/6 A 2 16.3 56
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/1 C 0 19.3g 158
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 553
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/1 B 2 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/5 C 3 16.9 33
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/11 C 0 g 60
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/4 D 0 488
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/12 B 0 15.9 451
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/2 C 6 16.4 359
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 C 5 17.7 279
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/10 B 4 16.2 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2160/15 C 7 17.9 378
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/3 D 6 18.6 231
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/1 D 0 22.6 421
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Ullric Ullric   [v 7] 2140/4 D 5 19.0g 906
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 119
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2160/10 D 8 16.7 302
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/3 D 0 g 174
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 652
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2160/8 C 8 17.5g 673
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2080/3 B 5 20.2 178
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 2 18.5g 168
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 A 2 17.1 154
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/8 C 0 g 91
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Rainbird Rainbird   [s 8] 2140/3 D 3 15.6 447
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 107
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 B 3 16.9 71
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/3 C 3 18.0 423
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2640/3 C 6 16.5 249
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/7 B 6 17.6 123
2016-04-10 2016-04-10 Romme-1 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 D 3 18.4g 481
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 7 16.3 1158
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 8] 2100/15 D 0 17.0 438
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/3 C 1 16.9 44
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 563
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/9 A 3 17.8 114
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2100/2 D 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/8 D 0 19.1 550
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/11 D 0 18.8 902
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 C 0 17.1 632
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 B 5 17.4 1190
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/9 C 6 17.9 800
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2160/6 B 5 18.2 281
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/12 A 8 18.5 138
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/3 C 3 19.1 464
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/6 A 2 17.3 202
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/5 C 0 20.1 252
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/13 B 0 19.7g 279
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/10 C 0 g 70
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/2 D 5 16.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/8 B 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 1609/9 C 2 15.9 166
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/4 D 4 15.7 379
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 John K. John K.   [v 4] 2140/10 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 B 1 17.0 88
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/5 D 0 g 1556
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1609/9 D 0 g 1298
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/3 D 6 16.1 1116
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/1 D 6 16.8 424
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 53
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/11 D 5 15.2 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/12 C 5 17.8 303
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/4 C 7 14.9 458
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 C 0 16.0 198
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/1 D 0 g 149
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/4 D 6 14.8 719
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/3 C 0 16.0 407
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 C 3 17.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 7 15.7 970
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1700/10 B 4 16.2 73
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 698
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/5 D 0 g 1787
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 5] 2140/8 C 0 19.3 114
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 3] 2140/2 D 0 26.5g 142
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/11 D 6 17.2 2249
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 8] 1640/9 D 8 15.8 534
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2140/1 D 6 18.2 713
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2160/14 D 8 17.1 1171
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/12 C 0 18.7 38
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 224
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/9 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 274
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/14 D 8 18.2 1222
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/12 C str 429
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 B 1 17.6 26
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/7 C 3 17.1 501
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2140/3 D 0 20.5g 129
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 3] 2140/9 D 6 19.3 388
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 Timmy Timmy   [v 4] 1640/12 D str
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/15 C 0 16.5 1572
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2160/7 C 0 20.0 465
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 1 17.8 131
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 C 7 20.3g 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 16.2 183
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/14 C 6 15.6 1425
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 3 18.4 1578
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/8 C 0 20.6g 440
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 1640/6 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 John K. John K.   [v 4] 2140/8 B 5 17.9 109
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 2140/8 B 8 19.9 117
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/2 C 4 19.3 258
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/10 D 0 g 1054
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/8 C 0 16.7 1042
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/2 C 0 18.4 694
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 506
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Call My Name Call My Name   [v 5] 2140/10 A 7 19.8g 471
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1013
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/12 D 0 23.0g 1804
2017-03-24 2017-03-24 Romme-3 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/3 C 5 18.7 771
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/2 D 3 18.6 208
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/7 D 0 17.4 463
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/6 C 1 16.6 39
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/10 D 6 16.7 601
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 866
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 17.1 345
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/4 D 5 17.2 603
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 337
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1422
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/4 D 4 14.9 572
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 2 19.3 213
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Timmy Timmy   [v 4] 2140/6 B 0 19.5g 108
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2180/14 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/7 C str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2140/3 D 0 g 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/3 B 4 18.8 40
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/11 D 6 18.4 1088
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Timmy Timmy   [v 4] 2160/11 A 4 18.1 90
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1609/11 C 4 15.9 708
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/15 C 3 16.5 441
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2160/8 B 4 31.3g 209
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/12 C str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 824
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2160/5 C str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/9 D 0 17.4 757
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2160/10 B 3 17.9g 96
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 6] 2140/5 C 0 g 690
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/6 C 6 16.6 872
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/6 B 1 16.7 100
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 1640/3 D 0 17.0 378
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/8 C 6 13.8 537
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1609/12 D 0 17.1 2538
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2100/8 B str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/2 C 0 14.4 83
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 104
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/8 D 0 19.2 552
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/7 C 3 14.7 255
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/10 D 0 17.1 314
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/6 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/4 C 4 17.4 63
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/2 D 0 20.1 874
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Diamond of'em Diamond of'em   [s 9] 2140/9 D 0 14.5 809
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1609/11 D 3 14.5 1542
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/3 D 7 18.5 1596
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2140/10 D 6 19.0 311
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/12 C 8 16.6 687
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/9 D 0 16.7 3154
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/7 D 4 18.7 266
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 885
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 B 0 18.8g 76
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/7 D 6 15.0g 44
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2160/10 D 4 17.7 243
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2609/4 C 0 169
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 1 15.4 49
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 C 4 18.4 427
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/12 C 4 16.9 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 2 14.3 82
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 16.5 166
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Godiva Band Godiva Band   [s 6] 2660/3 D 8 17.1 1967
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Nassak Nassak   [v 5] 2140/9 C 6 16.7g 164
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/6 D 5 17.6 606
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D 2 15.9 582
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 5] 2140/7 C 0 g 51
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/1 B 1 16.2 186
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Cognac Sting Cognac Sting   [v 8] 2660/11 D 0 17.3 1881
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2180/10 A 1 15.7 89
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/1 D 0 g 283
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2160/8 B 3 16.5 329
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 6] 2140/7 C 0 16.2 137
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/3 B 8 18.4 173
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 1609/5 D 0 14.8 400
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/8 C 0 20.6 310
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/2 D 0 17.7 487
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/11 A 0 g 218
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2160/9 C 6 16.0 197
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-2 Millimina Millimina   [s 4] 2160/6 C 6 19.1 616
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 287
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/6 D 1 17.5 102
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2140/6 D 7 17.3 318
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2100/7 A 0 22.2g 198
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2100/7 B 0 19.3 583
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-1 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/7 C str
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 727
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/2 D 0 g 1000
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/6 D 4 18.4 750
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2140/1 C 8 17.1 65
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/7 B 0 17.5 1109
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/7 D 8 18.5 623
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/12 D 0 19.1 246
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/2 B 5 16.1 31
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2609/6 A 6 16.7 75
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 424
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 7 19.8 418
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/1 C 5 18.4 306
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/6 B 1 16.5 54
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/11 A 4 16.8 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Zoey Zoey   [s 4] 2100/11 C str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/12 D 7 19.9 930
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 1609/9 D 6 19.0 579
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 619
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/6 D 1 16.6 308
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/10 D 6 16.3 1089
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/6 D 5 15.4 429
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 257
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/12 C 0 20.0 295
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/4 D 1 16.8 496
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/10 C 0 g 276
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/14 B 0 17.0 556
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/7 D 6 18.6 1026
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 1609/5 D 7 16.4 392
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 8 18.4g 92
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Fleeton Fleeton   [v 7] 2100/4 D str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/7 B 3 19.1 34
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/2 C 5 15.4 330
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/5 C 5 17.2 31
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2640/5 D 0 g 309
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 3 19.4 83
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/8 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/12 D 0 18.6 541
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/5 D 0 g 164
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2660/8 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se