V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays M..


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays Minne ( V86-5) var den sportsliga höjdpunkten och årets vinnare av Norrbottens Stora Pris, Antonio Tabac, visade att han trivs i Boden.
Jörgen Westholm-tränade Antonio Tabac hade samma utgångsläge som senast då han satte banrekord (1.11,1) och Mika Forss i sulkyn kunde precis som då köra till sig ledningen.
Mika Forss fick köra i ett behagligt tempo och 1.12,8 första 500 dämpades till 1.15,4 vid varvningen. Därmed var konkurrenterna schack matt och Antonio Tabac kunde enkelt sticka undan över upploppet före Workout Wonder.
100 000 kronor var segern värd och segertiden blev enkla 1.13,2 över medeldistans, 2 140 meter autostart.

Fin comeback
Pichachu Face
svarade för en mycket fin comeback då han dominerade V86-1 från start till mål tillsammans med Kim Eriksson. Den åttaårige valacken var sylvass bakom startbilen och försvarade innerspåret mycket enkelt. Segertiden blev 1.11,6 över sprinterdistans, 1 640 meter autostart.
- Han är väldigt snabb ut och gillar innern, sa tränaren Jakob Croon.
I V86-2 bjöd på ett fantastiskt läckert upplopp där fyra hästar i bredd kom i mål i stort sett samtidigt. Målfotot gav segern till Guli Major före Nordby Elde, Vindbläsen och Torpa Pål.
Krister Söderholm satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Anne-Mari Fjällström.

Nöjd hemvändare
Inge B.Svärlig
var snabb från start i V86-3 men Petter Lundberg var tvungen att släppa ifrån sig ledningen efter ett halvvarv då favoriten Moogie kördes bestämt av Ove A Lindqvist.
Moogie fick sedan press av Junior Band sista varvet och in mot upploppet var favoriten slagen, men bakom hade Petter Lundberg hittat fritt spurtutrymme från rygg ledaren och Inge B.Svärlig spurtade sylvasst till fjärde raka segern. Hemvändaren Petter Lundberg var minst sagt nöjd och passerade mållinjen med högerarmen höjd i en läcker segergest.

Spetsvinnare
Ove A Lindqvist visade fina körhänder när han ledde V86-4 från start till mål bakom Oddsy. Det åttaåriga stoet visade samtidigt fin inställning som sträckte på sig sista biten till andra raka segern. Ove Eriksson tränar vinnaren.
Ledning från start till mål handlade det också om i V86-7 där Sandra Eriksson ledde var meter tillsammans med Swagger.
- Han vet vad han ska göra när bilen släpper fältet, konstaterade Sandra Eriksson nöjt efter tredje raka segern med egna uppfödningen Swagger.
V86-8 var ett försök i STL klass I och det blev en mycket bekväm spetsseger för Ulf Ohlsson bakom favoriten och hemmahästen Got To Dash. Petri Salmela tränar femåringen som belönades med kvällens största prischeck, 110 000 kronor.
- Det är helt avgörande att hästen var så lugn och fin, Det var lugna gatan och han var skyldig att vinna, sa Petri Salmela.

Överlägsen skräll
Kvällens mest överlägsna vinnare bjöd hemmatränaren Hanna Olofsson på i V86-6 där skrällen Mr Sånna såg oerhört löpsugen ut hela vägen.
Hanna Olofsson bytte ut andra utvändigt mot positionen utvändigt ledaren 1400 kvar och sedan in mot slutsvängen släppte hon av Mr Sånna och 24-oddsaren avgjorde loppet på ett par steg och försvann ifrån konkurrenterna. 
Utdelningen på V86 blev 84 226 kronor för åtta rätt, sju rätt gav 363 kronor och sex rätt 35 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.&rdq..


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.
”Världens bäste valack” kördes av sin tränare Jean-Michel Bazire som gled till ledningen efter 900 meter och sedan blev det en enkel resa före Feliciano (rygg ledaren) och Tony Gio (riktigt vass slutspurt). Det var andra raka vinsten för Cleangame som vann på 1.14,5 över distansen 2875 meter. Segern var värd ungefär en halv miljon kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.Oliver Wilson vann fyra av dagens..


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.
Oliver Wilson vann fyra av dagens lopp och ståtar med imponerande 23 i segerprocent den här säsongen. Totalt har det blivit 22 segrar på 97 ritter. 18 av segrarna är tagna på svensk mark och Oliver Wilson är sexa på den listan som toppas av Elione Chaves med 31 årssegrar.

Segerrikaste ryttare 2020 på svenska galoppbanor
1) Elione Chaves – 31-41-18
2) Per-Anders Gråberg – 25-18-28
3) Martin Rodriguez – 20-13-14
4) Jacob Johansen – 19-24-17
5) Shane Karlsson – 18-18-9
6) Oliver Wilson – 18-12-15
7) Ulrika Holmquist – 14-9-15
8) Carlos Lopez – 12-7-10
9) Chrisophe Lamy – 10-9-10
10) Emma Nordin – 10-8-5
 

Siffror till och med 12 augusti 2020

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive fin..


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive final är 950 000 kronor och i storavdelningen är Chablis Ribb en av de hetaste kandidaterna. Detta efter att hon vunnit sitt försök lekande lätt från ledningen. Det startsnabba damen har vunnit fyra lopp på tio starter och varit bland de tre främsta i sju av dem. Hon närmar sig miljonen i insprungna pengar och treårsstoet är en av de mest talangfulla unghästar som Leif Witasp har tränat.
– Jag har tränat många bra hästar i min karriär. Men Chablis Ribb tillhör helt klart toppskiktet, säger Leif Witasp som har varit proffstränare sedan 1980.
– Hon har en jättetalang och alla egenskaper för det här. Hon har vunnit mycket på att hon är startsnabb och travsäker. Laddar man lite med henne kan hon öppna rejält. Hästen har aldrig galopperat i lopp någon gång och jag kan inte minnas att hon ens har galopperat i jobb någon gång.
Om du beskriver hästen ytterligare, hur låter det då?
– Hon är ganska enkelt att ha och göra med. Som travare är det aldrig något krångel. Hon är lättlärd och det finns mycket positivt över hästen. Det enda är hon är lite speciell med att hon vill inte gå med vem som helst i hagen. Men det har ju tjejerna lärt sig vilka hästar som hon passar bäst ihop med.

"Inte riktigt frisk – trea ändå i E3-finalen"
Chablis Ribb var näst senast trea i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker i slutet av juni. Men trots tredjeplats bakom vinnande Barbro Kronos var hon inte som bäst den dagen.
– Hon var inte riktigt frisk och hade lite feber. Hon hostade och snorade efter loppet. Det kändes i loppet att hästen gav upp lite väl tidigt. Så med tanke på att hon inte var kurant var det väldigt bra gjort att bli trea, säger Witasp.
– Hon fick stå över en vecka efter det och sedan har vi tränat på hela tiden.
Vad säger du om segern i försöket till korta E3 senast när hon ledde runt om?
– Jag körde ingenting från början och sedan förvånade mig med att vara bättre än jag trodde. Hon hade varit borta i en månad och bara fått ett rejält jobb mellan starterna. Som hon har varit tidigare så blir hästen ytterligare lite vassare till den här starten. Hon kändes också fin i måndagsjobbet.

"Kan inte fega ur nu – tror på bra chans"
Leif Witasp hade turen att få välja spår först när lottningen ägde rum till finalen. Han var snabb nog att ta innerspåret och det är således ett drömläge för startsnabba Chablis Ribb.
– Jag siktar på att försvara innerspåret och om jag kan sitta i ledningen bör det räcka för att slåss om segern. Innerspåret bakom bilen på Romme är bra tycker jag. Den här hästen är också så att jag bara kan släppa in henne bakom vingen och så följer hon bilen.
– Det är klart att jag måste tro på bra chans. Speciellt när vi fick det här läget. Jag kan inte fega ur nu, säger Leif Witasp med ett skratt.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det ett halvstängt norskt huvudlag istället för öppet som hon har haft på slutet. Hon gick med helstängt i början av karriären men blev lite för vass då. Vi ska prova det i ett jobb på torsdag så får vi se hur det blir. Inga ändringar i övrigt, barfota fram och urryckare. Jag har bara dragit tussarna en gång och det var i förra E3-finalen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/1 0 16.4 764
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2660/13 4 17.6 305
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2160/6 4 19.4 163
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/10 0 g 79
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/8 8 19.4 306
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/6 0 19.5g 1095
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/2 3 19.4 68
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/6 0 420
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2140/1 6 18.4 62
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/1 0 19.4 450
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2140/6 0 17.0 262
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 1640/6 5 15.3 280
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/1 0 17.0 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/7 3 18.6 104
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/3 8 17.3 340
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 7] 1609/7 2 16.1 264
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/12 1 17.9 800
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Orangeri Orangeri   [s 3] 2140/5 0 19.4 603
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/2 2 17.9 492
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Tee Off Tee Off   [s 3] 2140/8 0 18.0 199
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2640/1 1 16.3 306
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/2 5 18.7g 54
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/1 3 17.0 78
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 6 15.8 1504
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/5 6 23.1g 408
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2160/14 0 17.8g 2250
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 0 16.8 2147
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2160/13 6 17.8 620
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/4 8 18.1 428
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carisma Clip Carisma Clip   [s 7] 2140/6 0 18.9 478
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Tee Off Tee Off   [s 3] 1640/10 7 15.4 474
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Orangeri Orangeri   [s 3] 1640/5 0 16.1 1433
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Storm Forever Storm Forever   [v 8] 1660/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/9 0 g 511
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Orangeri Orangeri   [s 3] 2100/9 0 19.1 1062
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2660/11 0 g 1445
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 4] 2140/11 8 17.9 2395
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/1 3 18.8 378
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/7 8 15.2 1377
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 719
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2640/3 C 6 34.1g 231
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 D 8 17.9 288
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 C 5 18.8 891
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/9 B 7 16.8 629
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2100/15 D 8 18.7 271
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/12 A 4 30.4 274
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 1609/5 C 5 17.9 312
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 5] 2100/3 D 0 g 97
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 D 8 18.9 1610
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 2140/12 B 8 20.8 217
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/2 D 8 19.7 1052
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 2438
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 1609/11 C str 150
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2609/2 C 8 21.5g 300
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 3 18.5 160
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/3 B 7 16.7 274
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2140/4 C 6 18.8 138
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 1640/1 C 3 18.0 164
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/11 D 0 24.2g 986
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/12 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2100/7 B 6 20.0 182
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/1 D 5 15.3 1000
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/4 D 4 16.9 305
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2100/9 B 6 19.0 280
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/11 B 7 17.1 348
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/3 C 4 17.8 60
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/2 D 8 15.1 314
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/7 B 0 17.2 210
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 1609/4 C 0 28.2g 175
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/9 C 8 15.9 1491
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/3 D 7 17.0 855
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 624
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2180/10 D 0 19.3g 281
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/14 D 0 20.3 761
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2080/6 D 0 g 926
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 4 14.8 653
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/2 C 0 21.8 330
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/7 C 0 20.0 986
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/7 D 0 17.2g 1374
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Gidde Gidde   [v 11] 2140/13 D 6 16.3 731
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/13 D 5 18.0 215
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 D 6 15.7 978
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/12 C 0 20.2 420
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/3 C 8 20.0 471
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/3 D 5 17.1g 317
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2140/1 D 0 35.5g 970
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/6 C 0 17.3 915
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 C 7 17.2 433
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/8 B 0 16.6 697
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/2 C 5 19.9 389
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2520/8 B 2 17.8 28
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/5 C 6 20.1 382
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/9 C 3 19.1 47
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/4 C 4 17.0 319
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2100/5 D 0 34.0 602
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 564
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 3140/1 D 0 18.3 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 C 7 17.5 239
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 B 7 17.9 743
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/4 D 0 g 510
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/12 D 8 19.7g 1847
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 D 2 16.6 438
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/7 D 0 g 448
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/6 A 2 16.3 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2140/5 D 3 15.2 494
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 553
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/1 B 2 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/5 C 3 16.9 33
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/1 C 0 19.3g 158
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/11 C 0 g 60
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/4 D 0 488
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/12 B 0 15.9 451
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/2 C 6 16.4 359
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 C 5 17.7 279
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/10 B 4 16.2 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2160/15 C 7 17.9 378
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/3 D 6 18.6 231
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/1 D 0 22.6 421
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Ullric Ullric   [v 7] 2140/4 D 5 19.0g 906
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 119
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2160/10 D 8 16.7 302
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/3 D 0 g 174
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 652
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2160/8 C 8 17.5g 673
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2080/3 B 5 20.2 178
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 2 18.5g 168
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 A 2 17.1 154
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/8 C 0 g 91
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Rainbird Rainbird   [s 8] 2140/3 D 3 15.6 447
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 107
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 B 3 16.9 71
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/3 C 3 18.0 423
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2640/3 C 6 16.5 249
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/7 B 6 17.6 123
2016-04-10 2016-04-10 Romme-1 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 D 3 18.4g 481
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 7 16.3 1158
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 8] 2100/15 D 0 17.0 438
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/3 C 1 16.9 44
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 563
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/9 A 3 17.8 114
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2100/2 D 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/8 D 0 19.1 550
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/11 D 0 18.8 902
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 C 0 17.1 632
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 B 5 17.4 1190
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/9 C 6 17.9 800
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2160/6 B 5 18.2 281
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/12 A 8 18.5 138
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/3 C 3 19.1 464
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/5 C 0 20.1 252
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/6 A 2 17.3 202
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/13 B 0 19.7g 279
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/10 C 0 g 70
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/2 D 5 16.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/8 B 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 1609/9 C 2 15.9 166
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/4 D 4 15.7 379
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 John K. John K.   [v 4] 2140/10 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 B 1 17.0 88
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/5 D 0 g 1556
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1609/9 D 0 g 1298
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/3 D 6 16.1 1116
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/1 D 6 16.8 424
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 53
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/11 D 5 15.2 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/12 C 5 17.8 303
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/4 C 7 14.9 458
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 C 0 16.0 198
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/1 D 0 g 149
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/4 D 6 14.8 719
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/3 C 0 16.0 407
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 C 3 17.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 7 15.7 970
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1700/10 B 4 16.2 73
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 698
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/5 D 0 g 1787
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 5] 2140/8 C 0 19.3 114
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 3] 2140/2 D 0 26.5g 142
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/11 D 6 17.2 2249
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 8] 1640/9 D 8 15.8 534
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2140/1 D 6 18.2 713
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2160/14 D 8 17.1 1171
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/12 C 0 18.7 38
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 224
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/9 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 274
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/14 D 8 18.2 1222
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/12 C str 429
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 B 1 17.6 26
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/7 C 3 17.1 501
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2140/3 D 0 20.5g 129
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 3] 2140/9 D 6 19.3 388
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/15 C 0 16.5 1572
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2160/7 C 0 20.0 465
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 Timmy Timmy   [v 4] 1640/12 D str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 1 17.8 131
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 C 7 20.3g 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 16.2 183
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/14 C 6 15.6 1425
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 3 18.4 1578
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/8 C 0 20.6g 440
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 1640/6 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 John K. John K.   [v 4] 2140/8 B 5 17.9 109
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 2140/8 B 8 19.9 117
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/2 C 4 19.3 258
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/10 D 0 g 1054
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/8 C 0 16.7 1042
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/2 C 0 18.4 694
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Call My Name Call My Name   [v 5] 2140/10 A 7 19.8g 471
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 506
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1013
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/12 D 0 23.0g 1804
2017-03-24 2017-03-24 Romme-3 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/3 C 5 18.7 771
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/2 D 3 18.6 208
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/7 D 0 17.4 463
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/6 C 1 16.6 39
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/10 D 6 16.7 601
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 866
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 17.1 345
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/4 D 5 17.2 603
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 337
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1422
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/4 D 4 14.9 572
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 2 19.3 213
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Timmy Timmy   [v 4] 2140/6 B 0 19.5g 108
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2180/14 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/7 C str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2140/3 D 0 g 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/11 D 6 18.4 1088
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/3 B 4 18.8 40
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Timmy Timmy   [v 4] 2160/11 A 4 18.1 90
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1609/11 C 4 15.9 708
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/15 C 3 16.5 441
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2160/8 B 4 31.3g 209
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/12 C str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 824
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 6] 2140/5 C 0 g 690
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2160/5 C str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/9 D 0 17.4 757
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2160/10 B 3 17.9g 96
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/6 C 6 16.6 872
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/6 B 1 16.7 100
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 1640/3 D 0 17.0 378
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/8 C 6 13.8 537
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1609/12 D 0 17.1 2538
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2100/8 B str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/2 C 0 14.4 83
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 104
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/8 D 0 19.2 552
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/7 C 3 14.7 255
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/10 D 0 17.1 314
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/6 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/4 C 4 17.4 63
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/2 D 0 20.1 874
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Diamond of'em Diamond of'em   [s 9] 2140/9 D 0 14.5 809
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1609/11 D 3 14.5 1542
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/3 D 7 18.5 1596
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2140/10 D 6 19.0 311
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/12 C 8 16.6 687
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/9 D 0 16.7 3154
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/7 D 4 18.7 266
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 885
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 B 0 18.8g 76
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/7 D 6 15.0g 44
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2160/10 D 4 17.7 243
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2609/4 C 0 169
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 1 15.4 49
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 C 4 18.4 427
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/12 C 4 16.9 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 2 14.3 82
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 16.5 166
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Godiva Band Godiva Band   [s 6] 2660/3 D 8 17.1 1967
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Nassak Nassak   [v 5] 2140/9 C 6 16.7g 164
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/6 D 5 17.6 606
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D 2 15.9 582
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 5] 2140/7 C 0 g 51
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/1 B 1 16.2 186
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Cognac Sting Cognac Sting   [v 8] 2660/11 D 0 17.3 1881
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2180/10 A 1 15.7 89
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/1 D 0 g 283
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2160/8 B 3 16.5 329
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 6] 2140/7 C 0 16.2 137
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/3 B 8 18.4 173
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 1609/5 D 0 14.8 400
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/12 D 0 18.6 932
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/7 C 7 17.9 535
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Busnel Busnel   [v 8] 2140/2 D 0 17.9 546
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C 0 18.9 404
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 On Stage Indika On Stage Indika   [v 5] 2140/8 C 0 15.8 168
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-3 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2160/3 D str
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Millimina Millimina   [s 4] 2160/5 D 0 20.2 331
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/8 C 0 20.6 310
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/2 D 0 17.7 487
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/11 A 0 g 218
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2160/9 C 6 16.0 197
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-2 Millimina Millimina   [s 4] 2160/6 C 6 19.1 616
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 287
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/6 D 1 17.5 102
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2140/6 D 7 17.3 318
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2100/7 A 0 22.2g 198
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2100/7 B 0 19.3 583
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-1 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/7 C str
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 727
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/2 D 0 g 1000
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/6 D 4 18.4 750
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2140/1 C 8 17.1 65
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/7 B 0 17.5 1109
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/7 D 8 18.5 623
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/12 D 0 19.1 246
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/2 B 5 16.1 31
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2609/6 A 6 16.7 75
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 424
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 7 19.8 418
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/1 C 5 18.4 306
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/6 B 1 16.5 54
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/11 A 4 16.8 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Zoey Zoey   [s 4] 2100/11 C str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/12 D 7 19.9 930
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 1609/9 D 6 19.0 579
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 619
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/6 D 1 16.6 308
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/10 D 6 16.3 1089
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/6 D 5 15.4 429
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 257
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/12 C 0 20.0 295
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/4 D 1 16.8 496
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/10 C 0 g 276
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/14 B 0 17.0 556
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/7 D 6 18.6 1026
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 1609/5 D 7 16.4 392
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 8 18.4g 92
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Fleeton Fleeton   [v 7] 2100/4 D str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/7 B 3 19.1 34
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/2 C 5 15.4 330
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/5 C 5 17.2 31
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2640/5 D 0 g 309
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 3 19.4 83
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/8 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/12 D 0 18.6 541
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/5 D 0 g 164
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2660/8 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2140/2 D 4 17.3 353
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 7] 1640/4 B 3 16.0 91
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2140/4 C 7 15.9 166
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2680/12 C 5 16.0 2482
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-5 Simb Medici Simb Medici   [s 5] 2140/8 D 4 16.5 616
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2140/4 C 7 16.1g 1314
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/1 D 0 16.7 1010
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2140/5 D 0 18.5 833
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-7 Simb Medici Simb Medici   [s 5] 2140/2 B 0 g 198
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-8 Who Knows Who Knows   [s 5] 2640/1 D 1 18.1 72
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/11 D 0 g 114
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-1 Niras Bellatrix Niras Bellatrix   [s 6] 2160/7 B 0 22.2g 600
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2160/9 C 6 16.1 631
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/2 C 7 17.5 204
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2140/1 D 0 19.2g 180
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Who Knows Who Knows   [s 5] 2140/5 D 5 16.3 187
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1640/9 D 5 15.7 407
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-3 Who Knows Who Knows   [s 5] 2100/12 D 6 17.0 1245
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Who Knows Who Knows   [s 5] 2140/1 D 5 17.5 89
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2140/3 D 7 17.0 514
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 Kålland Kålland   [v 8] 2140/2 D 0 18.7g 155
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 9] 2140/7 D 4 16.8 333
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-10 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2100/13 D 7 19.6 462
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Busnel Busnel   [v 9] 2100/5 C 0 20.2 276
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 9] 1640/1 C 0 23.4 1222ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se