V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/7 B
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2140/1 C
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/6 D

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/1 0 16.4 764
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2660/13 4 17.6 305
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2160/6 4 19.4 163
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/10 0 g 79
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/8 8 19.4 306
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/6 0 420
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/6 0 19.5g 1095
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/2 3 19.4 68
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2140/1 6 18.4 62
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/1 0 19.4 450
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2140/6 0 17.0 262
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 1640/6 5 15.3 280
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/1 0 17.0 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/7 3 18.6 104
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/3 8 17.3 340
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 7] 1609/7 2 16.1 264
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/12 1 17.9 800
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Orangeri Orangeri   [s 3] 2140/5 0 19.4 603
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/2 2 17.9 492
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Tee Off Tee Off   [s 3] 2140/8 0 18.0 199
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2640/1 1 16.3 306
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/2 5 18.7g 54
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/1 3 17.0 78
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 6 15.8 1504
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/5 6 23.1g 408
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2160/14 0 17.8g 2250
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 0 16.8 2147
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2160/13 6 17.8 620
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/4 8 18.1 428
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carisma Clip Carisma Clip   [s 7] 2140/6 0 18.9 478
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Tee Off Tee Off   [s 3] 1640/10 7 15.4 474
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Orangeri Orangeri   [s 3] 1640/5 0 16.1 1433
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Storm Forever Storm Forever   [v 8] 1660/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/9 0 g 511
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Orangeri Orangeri   [s 3] 2100/9 0 19.1 1062
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2660/11 0 g 1445
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 4] 2140/11 8 17.9 2395
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/1 3 18.8 378
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/7 8 15.2 1377
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 719
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2640/3 C 6 34.1g 231
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 D 8 17.9 288
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 C 5 18.8 891
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/12 A 4 30.4 274
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 1609/5 C 5 17.9 312
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 5] 2100/3 D 0 g 97
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/9 B 7 16.8 629
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2100/15 D 8 18.7 271
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 D 8 18.9 1610
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 2140/12 B 8 20.8 217
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/2 D 8 19.7 1052
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 2438
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 1609/11 C str 150
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2609/2 C 8 21.5g 300
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 3 18.5 160
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2140/4 C 6 18.8 138
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/3 B 7 16.7 274
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 1640/1 C 3 18.0 164
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/11 D 0 24.2g 986
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/12 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2100/7 B 6 20.0 182
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/1 D 5 15.3 1000
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/4 D 4 16.9 305
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2100/9 B 6 19.0 280
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/11 B 7 17.1 348
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/3 C 4 17.8 60
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/2 D 8 15.1 314
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/7 B 0 17.2 210
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 1609/4 C 0 28.2g 175
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/9 C 8 15.9 1491
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/3 D 7 17.0 855
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2180/10 D 0 19.3g 281
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 624
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/14 D 0 20.3 761
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2080/6 D 0 g 926
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 4 14.8 653
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/7 C 0 20.0 986
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/2 C 0 21.8 330
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/7 D 0 17.2g 1374
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Gidde Gidde   [v 11] 2140/13 D 6 16.3 731
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/13 D 5 18.0 215
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 D 6 15.7 978
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/12 C 0 20.2 420
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/3 C 8 20.0 471
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/3 D 5 17.1g 317
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2140/1 D 0 35.5g 970
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/6 C 0 17.3 915
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/8 B 0 16.6 697
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 C 7 17.2 433
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/2 C 5 19.9 389
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2520/8 B 2 17.8 28
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/5 C 6 20.1 382
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/4 C 4 17.0 319
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/9 C 3 19.1 47
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2100/5 D 0 34.0 602
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 564
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 3140/1 D 0 18.3 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 C 7 17.5 239
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 B 7 17.9 743
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/4 D 0 g 510
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/12 D 8 19.7g 1847
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 D 2 16.6 438
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/7 D 0 g 448
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2140/5 D 3 15.2 494
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/6 A 2 16.3 56
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 553
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/1 B 2 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/5 C 3 16.9 33
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/1 C 0 19.3g 158
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/11 C 0 g 60
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/4 D 0 488
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/12 B 0 15.9 451
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/2 C 6 16.4 359
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 C 5 17.7 279
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/10 B 4 16.2 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2160/15 C 7 17.9 378
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/3 D 6 18.6 231
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/1 D 0 22.6 421
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Ullric Ullric   [v 7] 2140/4 D 5 19.0g 906
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 119
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2160/10 D 8 16.7 302
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/3 D 0 g 174
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 652
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2160/8 C 8 17.5g 673
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2080/3 B 5 20.2 178
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 2 18.5g 168
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 A 2 17.1 154
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/8 C 0 g 91
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Rainbird Rainbird   [s 8] 2140/3 D 3 15.6 447
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 107
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 B 3 16.9 71
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/3 C 3 18.0 423
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2640/3 C 6 16.5 249
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/7 B 6 17.6 123
2016-04-10 2016-04-10 Romme-1 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 D 3 18.4g 481
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 7 16.3 1158
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 8] 2100/15 D 0 17.0 438
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/3 C 1 16.9 44
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 563
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/9 A 3 17.8 114
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2100/2 D 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/8 D 0 19.1 550
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/11 D 0 18.8 902
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 C 0 17.1 632
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 B 5 17.4 1190
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/9 C 6 17.9 800
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2160/6 B 5 18.2 281
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/12 A 8 18.5 138
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/3 C 3 19.1 464
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/6 A 2 17.3 202
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/5 C 0 20.1 252
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/13 B 0 19.7g 279
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/10 C 0 g 70
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/2 D 5 16.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/8 B 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 1609/9 C 2 15.9 166
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/4 D 4 15.7 379
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 John K. John K.   [v 4] 2140/10 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 B 1 17.0 88
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/5 D 0 g 1556
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1609/9 D 0 g 1298
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/3 D 6 16.1 1116
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/1 D 6 16.8 424
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 53
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/11 D 5 15.2 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/12 C 5 17.8 303
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/4 C 7 14.9 458
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 C 0 16.0 198
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/1 D 0 g 149
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/4 D 6 14.8 719
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/3 C 0 16.0 407
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 C 3 17.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 7 15.7 970
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1700/10 B 4 16.2 73
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 698
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/5 D 0 g 1787
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 5] 2140/8 C 0 19.3 114
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 3] 2140/2 D 0 26.5g 142
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/11 D 6 17.2 2249
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 8] 1640/9 D 8 15.8 534
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2140/1 D 6 18.2 713
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2160/14 D 8 17.1 1171
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/12 C 0 18.7 38
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 224
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/9 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 274
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/14 D 8 18.2 1222
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/12 C str 429
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 B 1 17.6 26
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/7 C 3 17.1 501
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2140/3 D 0 20.5g 129
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 3] 2140/9 D 6 19.3 388
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 Timmy Timmy   [v 4] 1640/12 D str
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/15 C 0 16.5 1572
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2160/7 C 0 20.0 465
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 1 17.8 131
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 C 7 20.3g 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/14 C 6 15.6 1425
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 3 18.4 1578
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 16.2 183
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/8 C 0 20.6g 440
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 1640/6 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 John K. John K.   [v 4] 2140/8 B 5 17.9 109
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 2140/8 B 8 19.9 117
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/2 C 4 19.3 258
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/10 D 0 g 1054
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/8 C 0 16.7 1042
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/2 C 0 18.4 694
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 506
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Call My Name Call My Name   [v 5] 2140/10 A 7 19.8g 471
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1013
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/12 D 0 23.0g 1804
2017-03-24 2017-03-24 Romme-3 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/3 C 5 18.7 771
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/7 D 0 17.4 463
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/6 C 1 16.6 39
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/2 D 3 18.6 208
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/10 D 6 16.7 601
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 866
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 17.1 345
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/4 D 5 17.2 603
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 337
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1422
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/4 D 4 14.9 572
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 2 19.3 213
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Timmy Timmy   [v 4] 2140/6 B 0 19.5g 108
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2180/14 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/7 C str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2140/3 D 0 g 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/11 D 6 18.4 1088
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/3 B 4 18.8 40
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Timmy Timmy   [v 4] 2160/11 A 4 18.1 90
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1609/11 C 4 15.9 708
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/15 C 3 16.5 441
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2160/8 B 4 31.3g 209
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/12 C str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 824
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2160/5 C str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/9 D 0 17.4 757
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2160/10 B 3 17.9g 96
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 6] 2140/5 C 0 g 690
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/6 C 6 16.6 872
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/6 B 1 16.7 100
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 1640/3 D 0 17.0 378
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/8 C 6 13.8 537
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1609/12 D 0 17.1 2538
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2100/8 B str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/2 C 0 14.4 83
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 104
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/8 D 0 19.2 552
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/7 C 3 14.7 255
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/10 D 0 17.1 314
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/6 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/4 C 4 17.4 63
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/2 D 0 20.1 874
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Diamond of'em Diamond of'em   [s 9] 2140/9 D 0 14.5 809
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1609/11 D 3 14.5 1542
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/3 D 7 18.5 1596
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2140/10 D 6 19.0 311
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/12 C 8 16.6 687
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/9 D 0 16.7 3154
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/7 D 4 18.7 266
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 885
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 B 0 18.8g 76
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/7 D 6 15.0g 44
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2160/10 D 4 17.7 243
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2609/4 C 0 169
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 1 15.4 49
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 C 4 18.4 427
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/12 C 4 16.9 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 2 14.3 82
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 16.5 166
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Godiva Band Godiva Band   [s 6] 2660/3 D 8 17.1 1967
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Nassak Nassak   [v 5] 2140/9 C 6 16.7g 164
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/6 D 5 17.6 606
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D 2 15.9 582
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 5] 2140/7 C 0 g 51
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/1 B 1 16.2 186
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Cognac Sting Cognac Sting   [v 8] 2660/11 D 0 17.3 1881
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2180/10 A 1 15.7 89
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/1 D 0 g 283
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2160/8 B 3 16.5 329
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 6] 2140/7 C 0 16.2 137
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/3 B 8 18.4 173
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 1609/5 D 0 14.8 400
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/7 D 8 18.5 623
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/12 D 0 19.1 246
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/2 B 5 16.1 31
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2609/6 A 6 16.7 75
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 424
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 7 19.8 418
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/1 C 5 18.4 306
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/6 B 1 16.5 54
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/11 A 4 16.8 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Zoey Zoey   [s 4] 2100/11 C str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/12 D 7 19.9 930
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 1609/9 D 6 19.0 579
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 619
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/6 D 1 16.6 308
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/10 D 6 16.3 1089
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/6 D 5 15.4 429
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 257
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/12 C 0 20.0 295
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/4 D 1 16.8 496
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/10 C 0 g 276
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/14 B 0 17.0 556
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/7 D 6 18.6 1026
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 1609/5 D 7 16.4 392
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 8 18.4g 92
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Fleeton Fleeton   [v 7] 2100/4 D str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/7 B 3 19.1 34
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/2 C 5 15.4 330
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/5 C 5 17.2 31
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2640/5 D 0 g 309
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 3 19.4 83
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/8 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/12 D 0 18.6 541
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/5 D 0 g 164
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2660/8 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se