V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Valeur Valeur   [v 12] 1620/12 D

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Greylines Centa Greylines Centa   [s 5] 2140/5 0 g 723
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-5 Valeur Valeur   [v 6] 2140/7 1 15.5 148
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Valeur Valeur   [v 6] 2640/10 2 17.0 65
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 5] 2140/1 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-4 Veloce Veloce   [s 6] 2140/9 0 14.7 2117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 1793
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/7 D 0 15.8 1154
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Valeur Valeur   [v 7] 2140/11 C str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/15 C 1 16.9 490
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2640/7 D 4 17.0 407
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Il Diablo Il Diablo   [v 4] 2140/9 A 2 16.5 59
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Time For Muscles Time For Muscles   [s 4] 2140/1 D 3 15.1 596
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Valeur Valeur   [v 7] 2140/5 A 3 14.1 121
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/2 D 5 17.1 118
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/7 A 3 17.7 192
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/3 D 0 15.0 323
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/6 D 0 18.1 407
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 3] 2140/11 C str
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2140/3 C 6 18.3 873
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2160/7 A 0 g 142
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2100/8 B 0 18.8g 48
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 Quick Master Quick Master   [v 12] 2180/10 B 4 16.1 47
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/11 C 0 19.1 378
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/2 D 6 17.0 600
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1640/3 D 7 12.6 408
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Quick Master Quick Master   [v 12] 2160/13 B 8 15.7 50
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/13 B 0 16.6 380
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 A 8 17.5g 43
2016-11-04 2016-11-04 Romme-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/12 C 8 18.4 79
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/7 C 8 17.1 72
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 1640/2 B 7 15.6 79
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 20
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/6 D 2 14.5 69
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/9 C 8 16.5 318
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Alvena Utah Alvena Utah   [v 5] 2180/14 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1660/9 D 2 14.2 115
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/15 A 3 18.0 128
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/4 D 3 17.0 111
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2640/3 C 3 15.4 60
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 2140/5 D 3 13.7 330
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/10 C 2 15.1 215
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 1640/8 B 4 12.3 381
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/5 D 0 17.7 763
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2160/15 C 6 15.8 146
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/8 D 4 14.4 218
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/2 D 4 14.3 98
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 D 6 19.2 265
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/12 C str
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/10 B 3 17.9 67
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/5 B 2 61
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 1640/6 B 0 83
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/3 C 3 55
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/11 C 1 75
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Regency Regency   [v 6] 2100/11 D 0 17.1 885
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/6 C 2 14.8 38
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/15 C 6 17.7 703
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-8 Valeur Valeur   [v 7] 2640/4 B 1 15.8 16
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 A 7 19.0 344
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/11 C 5 15.1 908
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1140/4 C 0 749
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 6] 1660/10 D 0 33.7g 837
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/4 C 8 15.5 173
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 7] 2140/2 C 3 13.6 38
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Veloce Veloce   [s 7] 2140/7 C 7 16.2 592
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2160/6 B 0 37
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 1640/1 A 0 52
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Veloce Veloce   [s 7] 2640/2 D 0 17.7 1282
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Moonshine All Over Moonshine All Over   [s 5] 2140/12 D 0 15.9 365
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Queron de Banville Queron de Banville   [v 12] 2140/1 B str
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2640/11 D 3 14.4 97
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2140/8 D 2 15.0 185
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/9 B 0 16.1 200
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Veloce Veloce   [s 7] 2640/1 D 3 16.4 1034
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/1 C 0 g 168
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/15 D 0 19.8g 1658
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/13 D 0 22.4g 476
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 6] 2160/10 A 3 16.7 75
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 23
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 A 3 16.4 127
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/12 D 0 18.3 850
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Mr Southwind Mr Southwind   [v 6] 2140/12 B 0 16.9 232
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2140/5 C 0 17.7 408
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-5 Valeur Valeur   [v 8] 1640/9 A 0 g 37
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/14 C 0 21.4g 256
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/6 D 0 17.3 192
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2140/1 C 0 17.5 115
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 4 14.6 635
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-2 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/2 D 0 21.1g 388
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 3140/10 D 0 18.9g 480
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/4 D 8 20.8 139
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 4] 2140/5 D 0 16.4 303
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2140/10 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 2140/11 C 0 g 151
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/6 D 0 15.4 480
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1660/11 B 0 16.6 617
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/3 D 0 19.9 591
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-9 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 2140/7 D 8 17.1 223
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 5] 1640/3 C 7 15.1 113
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/8 A 4 18.2 41
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Seros Seros   [v 11] 2160/11 C 8 16.5 764
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Valeur Valeur   [v 8] 1640/2 B 1 11.1 81
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-8 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2100/6 A 0 g 54
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Golden Bowl Golden Bowl   [h 8] 2160/5 A str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2140/7 B str
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/10 C 0 18.1g 198
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 18.3g 660
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Valeur Valeur   [v 8] 2609/5 D 0 14.2 116
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2640/1 D 1 16.7 69
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 16.7 557
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/9 D 2 236
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-5 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 2160/6 D 0 134
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/3 D 0 22.1g 792
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 1640/4 B 1 11.6 106
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2140/7 D 3 14.9 1151
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Valeur Valeur   [v 8] 2160/9 A 1 13.8 20
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-3 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/7 C 5 16.3 718
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/2 D 6 15.5 230
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 1640/5 D 6 15.7 75
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Gold Igor Gold Igor   [v 5] 2140/2 A 0 18.7 81
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 1132
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 1640/7 D 0 14.3 374
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D 0 15.7 620
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/10 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/5 C 2 16.3 76
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 1640/9 D 0 16.2 476
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 2640/8 C 7 17.6g 81
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 1640/8 C 0 339
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-2 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2640/5 D 0 60
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/8 D 0 g 781
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2140/4 C 0 11.3 646
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-11 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/8 D 0 13.7 539
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-9 Västerbo Call You Västerbo Call You   [h 3] 2140/1 D str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/3 A 1 13.3 109
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2640/10 D 3 16.4 172
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 142
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/4 C 0 17.5 127
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/1 D 2 11.1 279
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/2 D 8 20.0 473
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 D str
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-8 Valeur Valeur   [v 8] 1609/9 A 6 12.3 61
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 5] 2140/6 C 0 104
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/3 C 2 70
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/5 D 0 124
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/7 C 0 58
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2140/5 D 0 188
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/2 C 0 90
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 1640/11 B 3 15.5 118
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Bottnas Celine Bottnas Celine   [s 5] 2140/12 D 0 25.2g 963
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Bottnas Baron Bottnas Baron   [v 6] 2140/15 D 0 17.7 575
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/1 B str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D str
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 1640/1 B 7 17.9 44
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Bravo Pandino Bravo Pandino   [h 4] 2140/3 D 0 17.3 961
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/3 C 6 15.2 703
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 3 13.3 85
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Valeur Valeur   [v 8] 2140/10 A 1 13.3 32
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2100/14 C 7 15.5 114
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 1640/8 D 0 14.8 524
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/4 C 5 15.4 226
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/8 B 7 16.4g 80
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 2160/8 A 7 16.5 113
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Harley Zon Harley Zon   [v 5] 2140/5 B 3 15.6 38
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Ferrell Ferrell   [v 5] 2140/10 B 2 17.7 56
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/7 D 0 19.0 414
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/9 C 1 13.8 44
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 1620/7 D 8 16.4 183
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/11 D 5 15.5 528
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 118
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/12 D 4 14.6 1322
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/4 D 0 20.8g 279
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2180/10 B 2 15.2 88
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/2 B 0 g 29
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-9 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 1640/2 D 0 14.8 384
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 5] 2140/5 D str
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/6 D 0 13.0 982
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/3 D 0 15.3 997
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/4 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2180/13 B 0 19.6g 81
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-5 Tap on My Star Tap on My Star   [s 9] 2640/4 D 0 17.4 1147
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Valeur Valeur   [v 8] 2140/8 A 0 16.5g 19
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 2640/5 D 0 19.2 382
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 1640/11 B 5 15.1 67
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 1640/7 D 0 15.3 701
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 7] 2140/3 C 0 g 315
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2640/9 C 0 14.6 77
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 5] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/7 D 5 17.2 888
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/4 C 3 13.8 154
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/12 C 0 19.4 155
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2640/4 D 0 16.8 589
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2640/8 D 0 18.4 257
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Almost Famous Almost Famous   [s 7] 2140/11 C 0 19.9g 548
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Alvena Utah Alvena Utah   [v 6] 1640/6 A 2 14.1 148
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 8] 1640/12 C 7 17.4 159
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/6 C 0 23.7g 126
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 5] 2140/4 C 4 14.7 31
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/2 D 6 18.1 43
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 C 7 17.4 254
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/7 C 0 20.5 242
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 8] 2140/8 D str
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 B 3 15.0 294
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/9 D 4 15.2 97
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 4 17.4 247
2018-11-19 2018-11-19 Romme-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/7 D 0 17.1 741
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 9] 2160/7 A 4 15.3g 105
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 1640/2 C 0 g 92
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 A 6 16.1 120
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 8 18.8 81
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 3 15.0 171
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2160/5 B 0 g 922
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-10 Zillavinn Zillavinn   [s 7] 1660/9 D 0 14.7 700
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Bizzi Blizz Bizzi Blizz   [s 4] 2140/11 C 0 15.5 427
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/7 B 0 13.0 89
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 B 1 15.6 22
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/1 D 0 16.6 1034
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/5 B 0 g 133
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1640/5 D 5 15.6 327
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 158
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 9] 2180/13 B 3 13.0 146
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Ferrell Ferrell   [v 6] 2140/7 C 6 15.2 312
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Tweener Tweener   [v 6] 2140/4 C 0 14.5 288
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Sir Corneliani Sir Corneliani   [v 6] 2660/12 B 0 19.7g 99
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2140/3 D 0 104
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 1640/8 D 0 296
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/2 D 0 638
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-6 Sir Doc Sir Doc   [v 7] 2140/3 D str
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2180/7 B 0 92
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/5 D 3 398
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/10 D 6 15.6 549
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/5 D 2 11.6 78
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2160/9 D 0 14.8 773
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 C 6 16.2 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 9] 2180/7 D 2 14.7 26
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 1640/4 D 0 16.1 128
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 0 12.8 716
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.9 239
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2120/9 B 0 14.7 43
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 4] 2140/3 D 2 16.9 346
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/3 C 0 13.4 111
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 D 7 15.5 752
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.0 67
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 2140/1 B 3 15.9 44
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/7 D 0 14.9 410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Research Research   [h 8] 2180/7 C 7 18.0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 2140/8 C 0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/3 D 1 90
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 3 141
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 6] 2640/9 D 0 37
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/8 C 0 16.0 186
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/11 C 1 15.5 19
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/3 D 2 17.3 184
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/8 C 4 16.4 86
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/11 C 6 16.5 161
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/3 C 1 18.0 43
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/7 C 2 16.0 369
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 1 15.7 66
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 2 16.2 109
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 8] 2140/9 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/4 D str
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 2100/3 A 0 17.7 153
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/1 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 C 6 18.7 74
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/10 C str
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2140/11 D 5 16.6 164
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2640/1 C 0 16.9 665
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/7 C 5 15.5 344
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/1 D 0 16.6g 854
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Amour Streamline Amour Streamline   [s 6] 2160/7 B 0 17.5 609
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-7 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/7 B 0 15.2 1770
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Liheim Birken Liheim Birken   [v 9] 2160/12 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/5 D 5 19.3 58
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 A 7 16.8 99
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/10 B 1 17.6 44
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/10 C 7 17.2 71
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/8 D 0 24.7g 886
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2640/5 D 0 22.9 1152
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 674
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 C 0 16.1 907
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 16.4 1089
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/2 B 0 16.0 290
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/9 B 0 17.2 151
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/4 A 0 17.0 932
2019-12-28 2019-12-28 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2160/13 C str
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Hera Eck Hera Eck   [s 3] 1640/10 D 4 18.6g 105
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-10 Betel Am Betel Am   [v 8] 1640/4 D 0 16.1 551
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 789
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 2160/7 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/9 C 0 17.6 85
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Zelante O.P.* Zelante O.P.*   [v 4] 2140/10 C 0 g 79
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Romeo Dana Romeo Dana   [v 5] 2140/1 B 2 18.3 39
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/11 B 2 16.6 258
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Valeur Valeur   [v 10] 1660/13 C 0 15.3g 34
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 1640/9 D 3 14.9 283
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/9 D 0 17.2 699
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/12 D 6 17.0 731
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-10 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/6 B 7 g 44
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Valeur Valeur   [v 10] 2140/11 C 3 14.8g 38
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/5 D 2 15.0 941
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1640/9 D str
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/6 D 4 16.2 789
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 D 2 12.5 406
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/1 D 5 15.0 648
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 D 0 14.3 422
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 0 g 145
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2120/10 C 2 13.2 675
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 A 2 16.9 21
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/12 C 3 15.8 421
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/11 B 1 14.3 24
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 9] 2160/11 D 0 34.3 1218
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 C 0 13.4 560
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/7 B 5 14.7 181
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/4 C 0 16.1 145
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/7 B 4 16.3 50
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C str
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/6 C 0 g 51
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 1640/3 C 1 14.9 21
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/10 C 0 17.9 426
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 I'll Fixit I'll Fixit   [v 6] 2140/9 C 6 15.4 75
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Valeur Valeur   [v 10] 2640/6 D 0 14.5 941
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/10 D 4 15.4 56
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 B 2 14.7 77
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/8 A 2 15.5 39
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Bottnas Future Bottnas Future   [s 4] 1640/11 D 0 14.3 939
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 C 0 18.2 138
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/6 D 3 15.9g 466
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2140/3 C str
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/9 C 0 18.7g 118
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Worn Out Worn Out   [v 5] 2140/7 A 3 15.0 62
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 7] 2140/2 D 0 17.2g 636
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/10 C 0 14.5 711
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Cash a Cheque Em Cash a Cheque Em   [v 8] 1640/3 C 0 g 742
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Kenson Kenson   [v 8] 2160/7 D 0 g 639
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/6 C 5 12.6g 381
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/6 D 0 16.9 869
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Ferrell Ferrell   [v 7] 2640/1 D 3 14.7 161
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 12.7 404
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2120/10 B 7 15.6 418
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Day of Love Day of Love   [v 6] 2620/5 D 0 g 187
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/7 C 3 15.0 255
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2120/7 D 6 15.1 185
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/12 C 4 14.3 76
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Mr Planner Mr Planner   [v 5] 2140/8 B 2 14.7 165
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/10 D 0 17.1 287
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-9 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/5 D 0 17.1g 237
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/6 C 5 12.3 576
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 A 1 13.8 24
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/2 C 0 64
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/5 C 0 62
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [h 9] 2640/3 C 0 372
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-10 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/6 D 0 471
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/3 D 0 g 361
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/7 D 5 11.0 536
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/6 C 4 15.1 82
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/9 C 2 16.2 109
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2140/1 A 7 17.3 56
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/11 D 0 14.2 223
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/7 D 3 12.9 999
2019-05-28 2019-05-28 Visby-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 B 2 15.3 66
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/6 D 0 g 336
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 C 2 15.7 186
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1620/8 C 1 13.8 293
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 D 0 337
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 1640/5 B 0 11
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/3 C 3 193
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/3 C 0 115
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 14.6 430
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 1640/2 D 0 26.0g 207
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 D 0 g 2555
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/1 C 0 19.5g 62
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/1 C 0 14.5 184
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/1 D 7 16.4 607
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 C 5 16.4 500
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/8 C 0 g 79
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 5] 2100/1 B 0 16.5 80
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/7 C 1 13.8 25
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/7 D 4 16.5 1182
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/7 C 0 18.1g 75
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/12 C 6 16.2 1563
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/8 C 6 14.6 54
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 7] 2140/10 C 0 g 393
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 D 0 17.8 671
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Raclette Raclette   [s 6] 2140/8 D 8 17.0 211
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/11 C 0 18.7g 126
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 10] 2660/6 B 2 15.7 36
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Valeur Valeur   [v 10] 2140/4 D 4 13.4 573
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Raclette Raclette   [s 6] 2160/15 A 0 17.4 427
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/2 D 4 15.2 371
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/8 B 0 23.4g 93
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 2140/7 C 5 18.1 92
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 8] 2140/6 C 5 17.5 143
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C 4 16.6 113
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 B 2 13.8 130
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2180/10 C 0 18.7g 212
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/11 A 0 g 36
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 5 14.6 253
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 1640/11 A 4 16.7 60
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-5 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 4] 2140/8 D str
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-4 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 3140/6 B 0 16.9 1149
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-8 Valeur Valeur   [v 11] 1640/1 D str
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 1011
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/5 B 0 g 972
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 3140/4 C 5 15.2 461
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/2 D str
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/11 D 0 15.3 1583
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Valeur Valeur   [v 11] 2160/14 C 0 g 350
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-5 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/2 C 0 13.7 1229
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/11 D 0 15.7g 1287
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/1 D 5 14.9 906
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-4 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 1452
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/9 D 0 16.2 948
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/4 D 0 14.3 1556
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/3 D 0 16.1 1030
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 11] 1640/1 D 5 11.3 1024
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/6 D 4 15.9 135
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Valeur Valeur   [v 11] 2140/11 B 1 14.2 48
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-4 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 1640/6 D 0 284
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-8 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/6 D 0 377
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2160/7 D 0 17.5g 344
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-10 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/9 D 0 18.4 1198
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/4 C 1 17.1 34
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2140/11 B 6 15.8 90
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/1 D 0 12.0 977
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 8] 2140/5 C 0 14.9 522
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/3 C 0 24.1g 189
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/11 B 1 14.5 28
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/8 C 0 16.9 213
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/6 D 0 18.7 179
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2120/3 C 4 13.3 269
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-9 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/1 D 0 15.2 1486
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/6 C 3 13.2 575
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Special One O.K. Special One O.K.   [v 9] 2140/5 D 3 14.5 492
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2140/9 D 0 15.3 299
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/9 C 6 16.6 175
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/1 D 7 20.7 153
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/10 D 0 23.5g 223
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/14 B 7 15.9 151
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/10 C 0 15.8 831
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 6] 2140/6 D 0 g 120
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/7 C 6 15.4 155
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/2 B 0 14.3 460
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/1 D 0 g 161
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/1 C 0 20.9g 126
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2640/8 D 0 879
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/12 A 1 16.5 70
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/3 B 2 15.4 32
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/2 D 0 g 476
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2640/2 C 6 14.4 184
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 154
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/8 C 6 17.5 505
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 B 1 17.0 40
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/1 C 4 15.5 438
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/10 B 0 17.1 463
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/7 C 0 g 325
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2140/10 C 0 15.8g 731
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/7 C 0 g 173
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2120/7 C 3 16.3 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 1640/15 B 8 14.5 146
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 1620/8 D 8 16.6 279
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/3 D 4 19.2 132
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-5 Bechamel Bechamel   [s 5] 1640/12 D 0 13.4 1108
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2640/8 D 2 13.4 612
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 B 0 g 37
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/10 C 0 15.0g 920
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 6] 2160/12 B 0 16.6 72
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/10 C 2 15.0 62
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 D 3 15.0 85
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Valeur Valeur   [v 11] 1640/2 C 0 11.7 319
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/10 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Day of Love Day of Love   [v 7] 2140/2 C str
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-5 Valeur Valeur   [v 11] 1640/1 D 3 12.3 265
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-7 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/6 D 0 g 278
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 1640/4 D 0 14.0 869
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 6] 2140/9 D 0 19.6g 54
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/6 D 0 16.7 696
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 11] 1640/5 D 0 13.1g 210
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/6 C 7 15.7 904
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 1079
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 1640/6 B 6 13.5 592
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 1640/3 D 0 g 358
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-9 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/1 D 0 16.3 456
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-1 Olivia Fougerthy Olivia Fougerthy   [s 8] 2140/1 D 0 406
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-3 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 9] 1640/5 D 0 460
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 1640/3 C 0 214
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-8 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 1640/10 C 0 222
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 10] 2140/10 D 5 15.5 1803
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Divine du Nord Divine du Nord   [s 8] 2140/9 D 0 g 1020
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-10 Bottnas Facette Bottnas Facette   [s 6] 2140/9 D 7 17.5 554
2021-06-21 2021-06-21 Visby-6 Valeur Valeur   [v 12] 1620/1 D 4 14.1g 387
2021-06-21 2021-06-21 Visby-7 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2120/10 C 2 15.2 147
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 B.B.S.Balou B.B.S.Balou   [v 6] 2120/1 D 0 17.1 673
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-5 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2140/9 D 0 15.3 476
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-8 Divine du Nord Divine du Nord   [s 8] 2640/3 D 0 16.4 766
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 Bottnas Facette Bottnas Facette   [s 6] 2120/11 D str
2021-05-10 2021-05-10 Visby-5 Bottnas Facette Bottnas Facette   [s 6] 2140/9 D 6 17.4 426
2021-05-10 2021-05-10 Visby-6 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2120/5 C str
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 2140/8 D 5 14.1 524
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 8] 2140/4 D 0 14.3 1344
2021-04-26 2021-04-26 Visby-1 Valeur Valeur   [v 12] 1620/3 D 6 13.4 315
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2120/5 C 6 16.1 52
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 2140/8 A 1 15.1 18
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2120/4 C 1 15.6 23
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Cabarette Cabarette   [s 5] 1640/8 D 0 19.2g 582
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 12] 2140/4 D 0 16.4g 385
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-4 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 10] 2140/11 D 0 14.3 2193
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-5 Day of Love Day of Love   [v 8] 2140/6 D 0 g 667
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Day of Love Day of Love   [v 8] 2140/2 D 4 15.1 435
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-4 Divine du Nord Divine du Nord   [s 8] 2140/7 C 4 15.1 539
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 12] 2140/2 C 3 14.3 314
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-8 Day of Love Day of Love   [v 8] 2640/4 D 6 16.3 472
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 2140/8 B 5 15.6 86
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-10 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2140/1 C 2 16.2 323
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 8] 1640/2 C 0 18.2 170
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Betel Am Betel Am   [v 10] 2640/13 B 6 18.0 219
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 8] 2140/7 A 0 g 28
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Love Your Choice Love Your Choice   [v 5] 2160/5 B 5 17.4 84
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-8 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 10] 2640/6 B 0 15.3 580
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-10 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2140/1 D 5 16.9 396
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 6] 2140/12 D str
2021-02-13 2021-02-13 Romme-5 Betel Am Betel Am   [v 10] 2140/12 C 7 16.2 138
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 Valeur Valeur   [v 12] 2140/8 B 1 13.8 34
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 1640/11 C 0 12.4 1871
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 8] 2160/14 B 0 19.0 1757
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 9] 1640/12 C 0 13.9 2347ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se