V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 11] 1640/5 D

Nyheter för travkusk


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då &ar..


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då åtta lopp på 16 starter och var bland de tre främsta i 13 av dem. Han var trea i Kriteriet och spåddes en lysande framtid men råkade dessvärre ut för en svår gaffelbandsskada. Den nu femårige hingsten var borta i över ett år från tävlingsbanan innan han gjorde comeback. Det slutade med en lätt seger och han vann även i starten efter på V86. När Ängsborken i senaste starten var med i V75 galopperade han i inledningen från tillägg över sprinterdistans. Men hästen reparerade storstilat och avslutade fenomenalt till andraplatsen när han flög fram över upploppet.
– Ängsborken (GS75-6) är en ruggig häst alltså. Han gjorde en toppinsats senast och visade vilka fartresurser det finns inombords. Han blev för laddad och galopperade strax efter start. Sedan gjorde han en riktigt vass avslutning, säger Jimmy Jonsson.
– Det är ju en mäktig häst som tidigt visade talang och det känns som en riktig klasshäst när man kör honom. Han lägger mycket mark under sig och har både styrka och fart. Han har allting egentligen och är ganska komplett. Det enda är att han kan bli lite för laddad och överambitiös i starten. Det var faktiskt nära galopp strax efter start när han vann näst senast. Då hade han innerspår bakom bilen.

Hur tycker du att hästen känns annars nu med ett par lopp i kroppen efter sin långa frånvaro?
– Han känns bättre och bättre, det gör han. Han har varit lite tung i kroppen ändå nu i början men blir spänstigare för varje start. Under sitt långa skadeuppehåll tjänstgjorde han även i aveln och fick 63 ston.

Vill starta i Paris – ”Hade varit kul”
I söndagens Grand Slam 75, som avgörs i Bollnäs, blir Ängsborken klar favorit i den sjätte avdelningen. Det körs två kallblodslopp den här tävlingsdagen och i dessa är det uttagningar till kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari. De två främsta är klara för start på den svarta kolstybben i Paris och de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut den 28 januari.
Jimmy Jonsson skulle tycka det vore häftigt att visa upp sitt fina kallblod på Vincennes svarta kolstybb.
– Jag tror att han skulle passa perfekt på den banan. Det hade varit kul att vara med, säger Jimmy.
– Sköter han sig så ser det bra ut på förhand och felfri har han en toppchans att vinna. Det enda är nu att han har hästar på bägge sidor om sig i starten vilket gör att han kan bli för ivrig från början och galoppera. Om man nu ska gnälla på något. Det hade nästan varit bättre med spår åtta eller tolv för hans del. Vi gör inga ändringar utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.
– Jag är nog mer orolig för startmomentet än för konkurrenterna.

Halvbrodern kan också vinna – ”En topphäst”
Alf och Jimmy Jonsson selar även ut Tekno Jerven i det andra kallblodsloppet inom GS75. Faktum är att Tekno Jerven och Ängsborken är halvbröder (har samma mamma i Puma Järva) och det kan alltså bli en dubbelseger för syskonen på söndag. Tekno Jerven – som även han tränas av Alf Jonsson – har också haft en gaffelbandsskada och galopperade i comebacken senast. I fjol vann hästen fem lopp och tog tre andraplatser på elva starter.
– Tekno Jerven (GS75-3) är en topphäst han också men är lite stökigare och mer besvärlig. Han är en av de bättre i kullen och att han nu fick spår tolv är nästan bara bra för att han ska gå felfritt. Han har annars lätt för att hetsa upp sig.
– Precis som sin bror är han väldigt kapabel och sköter han sig kan han mycket väl runda samtliga. Men samtidigt är det bara andra starten efter ett långt uppehåll och jag kommer inte att vara alltför hård mot honom. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


ATG:s Harry Boy kan beskrivas som ett enklare sätt att spela, i det här fallet V86. För den som vill spela, men inte haft tid att läsa p&ari..


ATG:s Harry Boy kan beskrivas som ett enklare sätt att spela, i det här fallet V86. För den som vill spela, men inte haft tid att läsa på, inte känner sig tillräckligt kunnig, eller har bråttom, kan Harry Boy vara en vän att hålla i handen. Spelet Harry Boy utgår från vilka hästar övriga spelare har streckat, men väljer också några slumpvisa högoddsare.
Det visade sig vara en lyckoformel under onsdagens V86. Fem av hästarna som många hade spelat på vann sina lopp, dessutom vann även en andrahandsfavorit och en tredjehandsfavorit.  Många spelare hade missat hästen 10 Champion Melon i V86-7, som var streckad på  omkring blott en procent av alla insatser, vilket gjorde att utdelningen för åtta rätt blev hela 107 837 kronor.
152,7 system fick till slut åtta rätt och av dessa var inte mindre än 104 Harry Boy! 
15 av Harry-vinnarna hade spelat för endast 48 kronor – och kunde kvittera ut cirka 114 000 kronor vardera.

Hans G: ”Fick nästan en chock”
För ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog väntar nu några hektiska dagar, då han vill ringa och gratulera så många av vinnarna han hinner med.
– Jag fick nästan en chock när jag såg vinstlistan i onsdags kväll. Under mina åtta år som ATG:s vinnarambassadör tror jag aldrig jag sett Harry Boy dominera så och vinna så mycket. Jag gläds med alla vinnare och inte minst de småspelare som satsat 48 kronor och nu vunnit storkovan, säger Hans G Lindskog.
Det är inte bara på V86 som Harry Boy varit lyckosam i år.
– I lördags hade jag glädjen att ringa en V75-spelare och gratulera honom till att ha vunnit 3,6 miljoner på sitt Harry Boy-system, berättar Hans G Lindskog.

Kanal 75


Torsdag morgon blev startlistan klar med hästar och kuskar till Prix d’Amerique. På söndag smäller det på den kuperade Vincenne..


Torsdag morgon blev startlistan klar med hästar och kuskar till Prix d’Amerique.
På söndag smäller det på den kuperade Vincennes-banan där 18 hästar gör upp om evig ära och förstapriset på 4,3 miljoner kronor.
Tre svensktränade hästar finns med i startfältet och dessa är Stefan Melanders Milligan’s School, Daniel Redéns Propulsion och Jerry Riordans Ringostarr Treb.
Propulsion är med för fjärde året i Prix d’Amerique och har tidigare varit trea, fyra och femma i loppet.
Förhandsfavorit är den franske superstjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop. Hästen tränas av Sebastien Guarato som även tränar Bold Eagle, vilken har vunnit Prix d’Amerique tidigare. Guarato har totalt med fyra hästar i loppet.
Jean-Michel Bazire har med tre hästar och kör själv fjolårsvinnaren Belina Josselyn (bilden).
Bazire-tränade Davidson du Ont tillhör en av favoriterna och körs av Franck Ouvrie.
För de som inte är på plats i Paris kan följa hela travfesten i en fullmatad Prix d’Amerique-sändning i TV12 med start klockan 13 på söndag. Eller i ATG-Live.

Startfältet, Prix d’Amérique, 2020:

Häst – Kusk – Tränare
1. Excellent – Alexandre Abrivard – Laurent Claude Abrivard
2. Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
3. Looking Superb – David Thomain – Jean-Michel Bazire
4. Vivid Wise As – Yoann Lebourgeois – Alessandro Gocciadoro
5. Enino du Pommereux – Matthieu Abrivard – Sylvain Roger
6. Delia du Pommereux – Franck Nivard – Sylvain Roger
7. Davidson du Pont – Franck Ouvrie – Jean-Michel Bazire
8. Bahia Quesnot – Junior Guelpa – Junior Guelpa
9. Face Time Bourbon – Björn Goop – Sebastien Guarato
10. Milligan’s School – Anthony Barrier – Stefan Melander
11. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro – Alessandro Gocciadoro
12. Uza Josselyn – Pierre Vercruysse – René Aebischer
13. Valko Jenilat – Paul Philippe Ploquin – Sebastien Guarato
14. Ringostarr Treb – Jean Philippe Monclin– Jerry Riordan
15. Billie de Montfort – Gabriele Gelormini – Sebastien Guarato
16. Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire
17. Propulsion – Örjan Kihlström – Daniel Redén
18. Bold Eagle – Eric Raffin – Sebastien Guarato

Michael Carlsson, Kanal 75


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Greylines Centa Greylines Centa   [s 5] 2140/5 0 g 723
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-5 Valeur Valeur   [v 6] 2140/7 1 15.5 148
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Valeur Valeur   [v 6] 2640/10 2 17.0 65
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 5] 2140/1 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-4 Veloce Veloce   [s 6] 2140/9 0 14.7 2117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 1793
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/7 D 0 15.8 1154
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Valeur Valeur   [v 7] 2140/11 C str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/15 C 1 16.9 490
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2640/7 D 4 17.0 407
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Il Diablo Il Diablo   [v 4] 2140/9 A 2 16.5 59
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Time For Muscles Time For Muscles   [s 4] 2140/1 D 3 15.1 596
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Valeur Valeur   [v 7] 2140/5 A 3 14.1 121
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/2 D 5 17.1 118
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/7 A 3 17.7 192
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/3 D 0 15.0 323
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 3] 2140/11 C str
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/6 D 0 18.1 407
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2140/3 C 6 18.3 873
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2160/7 A 0 g 142
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2100/8 B 0 18.8g 48
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 Quick Master Quick Master   [v 12] 2180/10 B 4 16.1 47
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/11 C 0 19.1 378
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/2 D 6 17.0 600
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1640/3 D 7 12.6 408
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Quick Master Quick Master   [v 12] 2160/13 B 8 15.7 50
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/13 B 0 16.6 380
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 A 8 17.5g 43
2016-11-04 2016-11-04 Romme-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/12 C 8 18.4 79
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/7 C 8 17.1 72
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 1640/2 B 7 15.6 79
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 20
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/6 D 2 14.5 69
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/9 C 8 16.5 318
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Alvena Utah Alvena Utah   [v 5] 2180/14 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1660/9 D 2 14.2 115
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/15 A 3 18.0 128
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/4 D 3 17.0 111
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2640/3 C 3 15.4 60
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 2140/5 D 3 13.7 330
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/10 C 2 15.1 215
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 1640/8 B 4 12.3 381
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/5 D 0 17.7 763
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2160/15 C 6 15.8 146
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/8 D 4 14.4 218
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 D 6 19.2 265
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/12 C str
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/10 B 3 17.9 67
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/2 D 4 14.3 98
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/5 B 2 61
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 1640/6 B 0 83
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/3 C 3 55
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/11 C 1 75
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Regency Regency   [v 6] 2100/11 D 0 17.1 885
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/6 C 2 14.8 38
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/15 C 6 17.7 703
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-8 Valeur Valeur   [v 7] 2640/4 B 1 15.8 16
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 A 7 19.0 344
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/11 C 5 15.1 908
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1140/4 C 0 749
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 6] 1660/10 D 0 33.7g 837
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/4 C 8 15.5 173
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 7] 2140/2 C 3 13.6 38
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Veloce Veloce   [s 7] 2140/7 C 7 16.2 592
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2160/6 B 0 37
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 1640/1 A 0 52
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Veloce Veloce   [s 7] 2640/2 D 0 17.7 1282
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Moonshine All Over Moonshine All Over   [s 5] 2140/12 D 0 15.9 365
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Queron de Banville Queron de Banville   [v 12] 2140/1 B str
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2640/11 D 3 14.4 97
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2140/8 D 2 15.0 185
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/9 B 0 16.1 200
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Veloce Veloce   [s 7] 2640/1 D 3 16.4 1034
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/1 C 0 g 168
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/15 D 0 19.8g 1658
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/13 D 0 22.4g 476
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 6] 2160/10 A 3 16.7 75
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 23
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 A 3 16.4 127
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Mr Southwind Mr Southwind   [v 6] 2140/12 B 0 16.9 232
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2140/5 C 0 17.7 408
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/12 D 0 18.3 850
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-5 Valeur Valeur   [v 8] 1640/9 A 0 g 37
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/14 C 0 21.4g 256
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/6 D 0 17.3 192
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2140/1 C 0 17.5 115
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 4 14.6 635
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-2 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/2 D 0 21.1g 388
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 3140/10 D 0 18.9g 480
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/4 D 8 20.8 139
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 4] 2140/5 D 0 16.4 303
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2140/10 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 2140/11 C 0 g 151
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/6 D 0 15.4 480
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/3 D 0 19.9 591
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1660/11 B 0 16.6 617
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-9 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 2140/7 D 8 17.1 223
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 5] 1640/3 C 7 15.1 113
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Seros Seros   [v 11] 2160/11 C 8 16.5 764
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/8 A 4 18.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Valeur Valeur   [v 8] 1640/2 B 1 11.1 81
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-8 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2100/6 A 0 g 54
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Golden Bowl Golden Bowl   [h 8] 2160/5 A str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2140/7 B str
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/10 C 0 18.1g 198
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 18.3g 660
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Valeur Valeur   [v 8] 2609/5 D 0 14.2 116
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2640/1 D 1 16.7 69
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 16.7 557
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/9 D 2 236
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-5 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 2160/6 D 0 134
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/3 D 0 22.1g 792
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 1640/4 B 1 11.6 106
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2140/7 D 3 14.9 1151
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Valeur Valeur   [v 8] 2160/9 A 1 13.8 20
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-3 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/7 C 5 16.3 718
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/2 D 6 15.5 230
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 1640/5 D 6 15.7 75
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Gold Igor Gold Igor   [v 5] 2140/2 A 0 18.7 81
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 1132
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 1640/7 D 0 14.3 374
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D 0 15.7 620
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/10 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/5 C 2 16.3 76
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 1640/9 D 0 16.2 476
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 2640/8 C 7 17.6g 81
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-2 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2640/5 D 0 60
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 1640/8 C 0 339
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/8 D 0 g 781
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-11 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/8 D 0 13.7 539
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2140/4 C 0 11.3 646
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-9 Västerbo Call You Västerbo Call You   [h 3] 2140/1 D str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/3 A 1 13.3 109
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2640/10 D 3 16.4 172
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 142
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/4 C 0 17.5 127
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/1 D 2 11.1 279
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/2 D 8 20.0 473
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 D str
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-8 Valeur Valeur   [v 8] 1609/9 A 6 12.3 61
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 5] 2140/6 C 0 104
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/3 C 2 70
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/5 D 0 124
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/7 C 0 58
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2140/5 D 0 188
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/2 C 0 90
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 1640/11 B 3 15.5 118
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Bottnas Celine Bottnas Celine   [s 5] 2140/12 D 0 25.2g 963
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Bottnas Baron Bottnas Baron   [v 6] 2140/15 D 0 17.7 575
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/1 B str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D str
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 1640/1 B 7 17.9 44
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Bravo Pandino Bravo Pandino   [h 4] 2140/3 D 0 17.3 961
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/3 C 6 15.2 703
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 3 13.3 85
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Valeur Valeur   [v 8] 2140/10 A 1 13.3 32
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2100/14 C 7 15.5 114
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 1640/8 D 0 14.8 524
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/4 C 5 15.4 226
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 2160/8 A 7 16.5 113
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Harley Zon Harley Zon   [v 5] 2140/5 B 3 15.6 38
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Ferrell Ferrell   [v 5] 2140/10 B 2 17.7 56
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/8 B 7 16.4g 80
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/7 D 0 19.0 414
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/9 C 1 13.8 44
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 1620/7 D 8 16.4 183
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/11 D 5 15.5 528
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 118
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/12 D 4 14.6 1322
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/4 D 0 20.8g 279
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2180/10 B 2 15.2 88
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/2 B 0 g 29
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-9 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 1640/2 D 0 14.8 384
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 5] 2140/5 D str
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/3 D 0 15.3 997
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/6 D 0 13.0 982
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/4 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2180/13 B 0 19.6g 81
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-5 Tap on My Star Tap on My Star   [s 9] 2640/4 D 0 17.4 1147
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Valeur Valeur   [v 8] 2140/8 A 0 16.5g 19
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 2640/5 D 0 19.2 382
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 1640/11 B 5 15.1 67
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 1640/7 D 0 15.3 701
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 7] 2140/3 C 0 g 315
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2640/9 C 0 14.6 77
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 5] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/7 D 5 17.2 888
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/4 C 3 13.8 154
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/12 C 0 19.4 155
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2640/4 D 0 16.8 589
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Almost Famous Almost Famous   [s 7] 2140/11 C 0 19.9g 548
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2640/8 D 0 18.4 257
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Alvena Utah Alvena Utah   [v 6] 1640/6 A 2 14.1 148
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 8] 1640/12 C 7 17.4 159
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/6 C 0 23.7g 126
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 5] 2140/4 C 4 14.7 31
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/2 D 6 18.1 43
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 C 7 17.4 254
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/7 C 0 20.5 242
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 8] 2140/8 D str
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 B 3 15.0 294
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/9 D 4 15.2 97
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 4 17.4 247
2018-11-19 2018-11-19 Romme-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/7 D 0 17.1 741
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 9] 2160/7 A 4 15.3g 105
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 1640/2 C 0 g 92
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 A 6 16.1 120
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 8 18.8 81
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 3 15.0 171
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2160/5 B 0 g 922
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-10 Zillavinn Zillavinn   [s 7] 1660/9 D 0 14.7 700
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Bizzi Blizz Bizzi Blizz   [s 4] 2140/11 C 0 15.5 427
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/7 B 0 13.0 89
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 B 1 15.6 22
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/1 D 0 16.6 1034
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/5 B 0 g 133
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1640/5 D 5 15.6 327
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 158
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 9] 2180/13 B 3 13.0 146
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Ferrell Ferrell   [v 6] 2140/7 C 6 15.2 312
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Tweener Tweener   [v 6] 2140/4 C 0 14.5 288
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Sir Corneliani Sir Corneliani   [v 6] 2660/12 B 0 19.7g 99
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2140/3 D 0 104
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 1640/8 D 0 296
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/2 D 0 638
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-6 Sir Doc Sir Doc   [v 7] 2140/3 D str
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2180/7 B 0 92
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/5 D 3 398
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/10 D 6 15.6 549
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/5 D 2 11.6 78
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2160/9 D 0 14.8 773
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 C 6 16.2 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 9] 2180/7 D 2 14.7 26
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 1640/4 D 0 16.1 128
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 0 12.8 716
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.9 239
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2120/9 B 0 14.7 43
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 4] 2140/3 D 2 16.9 346
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/3 C 0 13.4 111
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 D 7 15.5 752
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.0 67
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 2140/1 B 3 15.9 44
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/7 D 0 14.9 410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Research Research   [h 8] 2180/7 C 7 18.0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 2140/8 C 0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/3 D 1 90
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 3 141
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 6] 2640/9 D 0 37
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/8 C 0 16.0 186
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/11 C 1 15.5 19
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/3 D 2 17.3 184
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/8 C 4 16.4 86
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/11 C 6 16.5 161
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/3 C 1 18.0 43
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/7 C 2 16.0 369
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 1 15.7 66
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 2 16.2 109
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 8] 2140/9 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/4 D str
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 2100/3 A 0 17.7 153
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/1 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 C 6 18.7 74
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/10 C str
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2140/11 D 5 16.6 164
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2640/1 C 0 16.9 665
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/7 C 5 15.5 344
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/1 D 0 16.6g 854
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Amour Streamline Amour Streamline   [s 6] 2160/7 B 0 17.5 609
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-7 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/7 B 0 15.2 1770
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Liheim Birken Liheim Birken   [v 9] 2160/12 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/5 D 5 19.3 58
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 A 7 16.8 99
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/10 B 1 17.6 44
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/10 C 7 17.2 71
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/8 D 0 24.7g 886
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2640/5 D 0 22.9 1152
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 674
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 C 0 16.1 907
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 16.4 1089
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/2 B 0 16.0 290
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/9 B 0 17.2 151
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/4 A 0 17.0 932
2019-12-28 2019-12-28 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2160/13 C str
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Hera Eck Hera Eck   [s 3] 1640/10 D 4 18.6g 105
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-10 Betel Am Betel Am   [v 8] 1640/4 D 0 16.1 551
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 789
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 2160/7 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/9 C 0 17.6 85
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Zelante O.P.* Zelante O.P.*   [v 4] 2140/10 C 0 g 79
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Romeo Dana Romeo Dana   [v 5] 2140/1 B 2 18.3 39
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/11 B 2 16.6 258
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Valeur Valeur   [v 10] 1660/13 C 0 15.3g 34
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 1640/9 D 3 14.9 283
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/9 D 0 17.2 699
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/12 D 6 17.0 731
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-10 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/6 B 7 g 44
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Valeur Valeur   [v 10] 2140/11 C 3 14.8g 38
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/5 D 2 15.0 941
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1640/9 D str
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/6 D 4 16.2 789
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 D 2 12.5 406
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/1 D 5 15.0 648
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 D 0 14.3 422
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 0 g 145
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2120/10 C 2 13.2 675
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 A 2 16.9 21
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/12 C 3 15.8 421
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/11 B 1 14.3 24
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 9] 2160/11 D 0 34.3 1218
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 C 0 13.4 560
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/7 B 5 14.7 181
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/4 C 0 16.1 145
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/7 B 4 16.3 50
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C str
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/6 C 0 g 51
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 1640/3 C 1 14.9 21
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/10 C 0 17.9 426
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 I'll Fixit I'll Fixit   [v 6] 2140/9 C 6 15.4 75
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Valeur Valeur   [v 10] 2640/6 D 0 14.5 941
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/10 D 4 15.4 56
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 B 2 14.7 77
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/8 A 2 15.5 39
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Bottnas Future Bottnas Future   [s 4] 1640/11 D 0 14.3 939
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 C 0 18.2 138
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/6 D 3 15.9g 466
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2140/3 C str
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/9 C 0 18.7g 118
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Worn Out Worn Out   [v 5] 2140/7 A 3 15.0 62
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 7] 2140/2 D 0 17.2g 636
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/10 C 0 14.5 711
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Cash a Cheque Em Cash a Cheque Em   [v 8] 1640/3 C 0 g 742
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Kenson Kenson   [v 8] 2160/7 D 0 g 639
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/6 C 5 12.6g 381
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/6 D 0 16.9 869
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Ferrell Ferrell   [v 7] 2640/1 D 3 14.7 161
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 12.7 404
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2120/10 B 7 15.6 418
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Day of Love Day of Love   [v 6] 2620/5 D 0 g 187
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/7 C 3 15.0 255
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2120/7 D 6 15.1 185
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/12 C 4 14.3 76
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Mr Planner Mr Planner   [v 5] 2140/8 B 2 14.7 165
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/10 D 0 17.1 287
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-9 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/5 D 0 17.1g 237
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/6 C 5 12.3 576
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 A 1 13.8 24
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/2 C 0 64
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/5 C 0 62
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [h 9] 2640/3 C 0 372
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-10 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/6 D 0 471
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/3 D 0 g 361
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/7 D 5 11.0 536
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/6 C 4 15.1 82
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/9 C 2 16.2 109
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2140/1 A 7 17.3 56
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/11 D 0 14.2 223
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/7 D 3 12.9 999
2019-05-28 2019-05-28 Visby-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 B 2 15.3 66
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/6 D 0 g 336
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 C 2 15.7 186
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1620/8 C 1 13.8 293
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 D 0 337
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 1640/5 B 0 11
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/3 C 3 193
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/3 C 0 115
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 14.6 430
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 1640/2 D 0 26.0g 207
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 D 0 g 2555
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/1 C 0 19.5g 62
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/1 C 0 14.5 184
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/1 D 7 16.4 607
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 C 5 16.4 500
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/8 C 0 g 79
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 5] 2100/1 B 0 16.5 80
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/7 C 1 13.8 25
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/7 D 4 16.5 1182
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/7 C 0 18.1g 75
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/12 C 6 16.2 1563
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/8 C 6 14.6 54
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 7] 2140/10 C 0 g 393
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 D 0 17.8 671
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Raclette Raclette   [s 6] 2140/8 D 8 17.0 211
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/11 C 0 18.7g 126
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 10] 2660/6 B 2 15.7 36
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Valeur Valeur   [v 10] 2140/4 D 4 13.4 573
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Raclette Raclette   [s 6] 2160/15 A 0 17.4 427
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/2 D 4 15.2 371
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/8 B 0 23.4g 93
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 2140/7 C 5 18.1 92
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 8] 2140/6 C 5 17.5 143
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C 4 16.6 113
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 B 2 13.8 130
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2180/10 C 0 18.7g 212
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/11 A 0 g 36
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 5 14.6 253
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 1640/11 A 4 16.7 60
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-5 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 4] 2140/8 D str
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/6 C 7 15.7 904
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 1079
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 1640/6 B 6 13.5 592
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 1640/3 D 0 g 358
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-9 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/1 D 0 16.3 456ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se