V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Greylines Centa Greylines Centa   [s 5] 2140/5 0 g 723
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-5 Valeur Valeur   [v 6] 2140/7 1 15.5 148
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Valeur Valeur   [v 6] 2640/10 2 17.0 65
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 5] 2140/1 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-4 Veloce Veloce   [s 6] 2140/9 0 14.7 2117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 1793
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/7 D 0 15.8 1154
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Valeur Valeur   [v 7] 2140/11 C str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2640/7 D 4 17.0 407
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/15 C 1 16.9 490
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Il Diablo Il Diablo   [v 4] 2140/9 A 2 16.5 59
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Time For Muscles Time For Muscles   [s 4] 2140/1 D 3 15.1 596
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Valeur Valeur   [v 7] 2140/5 A 3 14.1 121
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/2 D 5 17.1 118
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/7 A 3 17.7 192
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/3 D 0 15.0 323
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 3] 2140/11 C str
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/6 D 0 18.1 407
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2140/3 C 6 18.3 873
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2160/7 A 0 g 142
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2100/8 B 0 18.8g 48
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 Quick Master Quick Master   [v 12] 2180/10 B 4 16.1 47
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/11 C 0 19.1 378
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/2 D 6 17.0 600
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1640/3 D 7 12.6 408
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Quick Master Quick Master   [v 12] 2160/13 B 8 15.7 50
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/13 B 0 16.6 380
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 A 8 17.5g 43
2016-11-04 2016-11-04 Romme-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/12 C 8 18.4 79
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/7 C 8 17.1 72
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 1640/2 B 7 15.6 79
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 20
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/6 D 2 14.5 69
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/9 C 8 16.5 318
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Alvena Utah Alvena Utah   [v 5] 2180/14 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1660/9 D 2 14.2 115
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Helenas Po Helenas Po   [v 9] 2160/15 A 3 18.0 128
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/4 D 3 17.0 111
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-8 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 4] 2640/3 C 3 15.4 60
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 2140/5 D 3 13.7 330
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/10 C 2 15.1 215
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 1640/8 B 4 12.3 381
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/5 D 0 17.7 763
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2160/15 C 6 15.8 146
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/8 D 4 14.4 218
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 D 6 19.2 265
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 2140/12 C str
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 4] 2140/10 B 3 17.9 67
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/2 D 4 14.3 98
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-8 Quick Master Quick Master   [v 12] 1640/5 B 2 61
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 1640/6 B 0 83
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/3 C 3 55
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2140/11 C 1 75
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Regency Regency   [v 6] 2100/11 D 0 17.1 885
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/6 C 2 14.8 38
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/15 C 6 17.7 703
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-8 Valeur Valeur   [v 7] 2640/4 B 1 15.8 16
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-7 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 2140/1 A 7 19.0 344
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/11 C 5 15.1 908
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 9] 1140/4 C 0 749
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 6] 1660/10 D 0 33.7g 837
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/4 C 8 15.5 173
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 7] 2140/2 C 3 13.6 38
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Veloce Veloce   [s 7] 2140/7 C 7 16.2 592
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2160/6 B 0 37
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 4] 1640/1 A 0 52
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Veloce Veloce   [s 7] 2640/2 D 0 17.7 1282
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Moonshine All Over Moonshine All Over   [s 5] 2140/12 D 0 15.9 365
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Queron de Banville Queron de Banville   [v 12] 2140/1 B str
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2640/11 D 3 14.4 97
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2140/8 D 2 15.0 185
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/9 B 0 16.1 200
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Veloce Veloce   [s 7] 2640/1 D 3 16.4 1034
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 1640/1 C 0 g 168
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/15 D 0 19.8g 1658
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/13 D 0 22.4g 476
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 6] 2160/10 A 3 16.7 75
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/7 B 1 14.7 23
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 A 3 16.4 127
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/12 D 0 18.3 850
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Mr Southwind Mr Southwind   [v 6] 2140/12 B 0 16.9 232
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2140/5 C 0 17.7 408
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-5 Valeur Valeur   [v 8] 1640/9 A 0 g 37
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/14 C 0 21.4g 256
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/6 D 0 17.3 192
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2140/1 C 0 17.5 115
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 4 14.6 635
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-2 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/2 D 0 21.1g 388
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 3140/10 D 0 18.9g 480
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Bottnas Explosive Bottnas Explosive   [h 3] 2140/4 D 8 20.8 139
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 4] 2140/5 D 0 16.4 303
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2140/10 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 2140/11 C 0 g 151
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/6 D 0 15.4 480
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1660/11 B 0 16.6 617
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/3 D 0 19.9 591
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-9 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 2140/7 D 8 17.1 223
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 5] 1640/3 C 7 15.1 113
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Seros Seros   [v 11] 2160/11 C 8 16.5 764
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/8 A 4 18.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Valeur Valeur   [v 8] 1640/2 B 1 11.1 81
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-8 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2100/6 A 0 g 54
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Golden Bowl Golden Bowl   [h 8] 2160/5 A str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2140/7 B str
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/10 C 0 18.1g 198
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 18.3g 660
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Valeur Valeur   [v 8] 2609/5 D 0 14.2 116
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2640/1 D 1 16.7 69
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/1 D 0 16.7 557
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/9 D 2 236
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-5 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 2160/6 D 0 134
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/3 D 0 22.1g 792
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 8] 1640/4 B 1 11.6 106
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Omega Broline Omega Broline   [s 6] 2140/7 D 3 14.9 1151
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Valeur Valeur   [v 8] 2160/9 A 1 13.8 20
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-3 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/7 C 5 16.3 718
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/2 D 6 15.5 230
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 1640/5 D 6 15.7 75
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Gold Igor Gold Igor   [v 5] 2140/2 A 0 18.7 81
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 1132
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 1640/7 D 0 14.3 374
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/10 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D 0 15.7 620
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2160/5 C 2 16.3 76
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 1640/9 D 0 16.2 476
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 2640/8 C 7 17.6g 81
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 1640/8 C 0 339
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-2 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2640/5 D 0 60
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 3] 2140/8 D 0 g 781
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-11 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/8 D 0 13.7 539
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2140/4 C 0 11.3 646
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-9 Västerbo Call You Västerbo Call You   [h 3] 2140/1 D str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/3 A 1 13.3 109
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2640/10 D 3 16.4 172
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 142
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/4 C 0 17.5 127
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/1 D 2 11.1 279
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/10 D str
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/2 D 8 20.0 473
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-8 Valeur Valeur   [v 8] 1609/9 A 6 12.3 61
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 5] 2140/6 C 0 104
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/3 C 2 70
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/5 D 0 124
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/7 C 0 58
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 7] 2140/5 D 0 188
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 1640/2 C 0 90
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 1640/11 B 3 15.5 118
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Bottnas Celine Bottnas Celine   [s 5] 2140/12 D 0 25.2g 963
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Bottnas Baron Bottnas Baron   [v 6] 2140/15 D 0 17.7 575
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/1 B str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/13 D str
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 1640/1 B 7 17.9 44
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Bravo Pandino Bravo Pandino   [h 4] 2140/3 D 0 17.3 961
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Helenas Po Helenas Po   [v 10] 2140/3 C 6 15.2 703
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2140/4 C 3 13.3 85
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Valeur Valeur   [v 8] 2140/10 A 1 13.3 32
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2100/14 C 7 15.5 114
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Berkut Boko Berkut Boko   [v 9] 1640/8 D 0 14.8 524
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/4 C 5 15.4 226
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 7] 2160/8 A 7 16.5 113
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Harley Zon Harley Zon   [v 5] 2140/5 B 3 15.6 38
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Ferrell Ferrell   [v 5] 2140/10 B 2 17.7 56
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/8 B 7 16.4g 80
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/7 D 0 19.0 414
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/9 C 1 13.8 44
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 1620/7 D 8 16.4 183
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2140/11 D 5 15.5 528
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 118
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/12 D 4 14.6 1322
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 2180/10 B 2 15.2 88
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 7] 2140/4 D 0 20.8g 279
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 5] 2140/2 B 0 g 29
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-9 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 1640/2 D 0 14.8 384
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 5] 2140/5 D str
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-9 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/6 D 0 13.0 982
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2140/3 D 0 15.3 997
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/4 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 7] 2180/13 B 0 19.6g 81
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-5 Tap on My Star Tap on My Star   [s 9] 2640/4 D 0 17.4 1147
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Valeur Valeur   [v 8] 2140/8 A 0 16.5g 19
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 6] 2640/5 D 0 19.2 382
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 1640/11 B 5 15.1 67
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 1640/7 D 0 15.3 701
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 7] 2140/3 C 0 g 315
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 5] 2640/9 C 0 14.6 77
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 5] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/7 D 5 17.2 888
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 10] 1640/4 C 3 13.8 154
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 5] 2140/12 C 0 19.4 155
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2640/4 D 0 16.8 589
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2640/8 D 0 18.4 257
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Almost Famous Almost Famous   [s 7] 2140/11 C 0 19.9g 548
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Alvena Utah Alvena Utah   [v 6] 1640/6 A 2 14.1 148
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 8] 1640/12 C 7 17.4 159
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/6 C 0 23.7g 126
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 5] 2140/4 C 4 14.7 31
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/2 D 6 18.1 43
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 C 7 17.4 254
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/7 C 0 20.5 242
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 8] 2140/8 D str
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 B 3 15.0 294
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 5] 2140/9 D 4 15.2 97
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 4 17.4 247
2018-11-19 2018-11-19 Romme-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/7 D 0 17.1 741
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 9] 2160/7 A 4 15.3g 105
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 1640/2 C 0 g 92
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 A 6 16.1 120
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/1 C 8 18.8 81
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 3 15.0 171
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2160/5 B 0 g 922
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-10 Zillavinn Zillavinn   [s 7] 1660/9 D 0 14.7 700
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Bizzi Blizz Bizzi Blizz   [s 4] 2140/11 C 0 15.5 427
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/7 B 0 13.0 89
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 B 1 15.6 22
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/1 D 0 16.6 1034
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/5 B 0 g 133
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1640/5 D 5 15.6 327
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 158
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/7 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 9] 2180/13 B 3 13.0 146
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Ferrell Ferrell   [v 6] 2140/7 C 6 15.2 312
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Tweener Tweener   [v 6] 2140/4 C 0 14.5 288
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Sir Corneliani Sir Corneliani   [v 6] 2660/12 B 0 19.7g 99
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2140/3 D 0 104
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 1640/8 D 0 296
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/2 D 0 638
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-6 Sir Doc Sir Doc   [v 7] 2140/3 D str
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2180/7 B 0 92
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/5 D 3 398
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/10 D 6 15.6 549
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-9 Valeur Valeur   [v 9] 1640/5 D 2 11.6 78
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2160/9 D 0 14.8 773
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 C 6 16.2 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 9] 2180/7 D 2 14.7 26
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 1640/4 D 0 16.1 128
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 0 12.8 716
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.9 239
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2120/9 B 0 14.7 43
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 4] 2140/3 D 2 16.9 346
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/3 C 0 13.4 111
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/8 D 7 15.5 752
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 D 0 17.0 67
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 6] 2140/1 B 3 15.9 44
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/7 D 0 14.9 410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Research Research   [h 8] 2180/7 C 7 18.0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 2140/8 C 0 74
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/3 D 1 90
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/2 D 3 141
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [h 6] 2640/9 D 0 37
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/8 C 0 16.0 186
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/11 C 1 15.5 19
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/3 D 2 17.3 184
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/8 C 4 16.4 86
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/11 C 6 16.5 161
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/3 C 1 18.0 43
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/7 C 2 16.0 369
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 1 15.7 66
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/5 D 2 16.2 109
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 8] 2140/9 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/4 D str
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 2100/3 A 0 17.7 153
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/1 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/9 C 6 18.7 74
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/10 C str
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 2140/11 D 5 16.6 164
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2640/1 C 0 16.9 665
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/7 C 5 15.5 344
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 1640/1 D 0 16.6g 854
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Amour Streamline Amour Streamline   [s 6] 2160/7 B 0 17.5 609
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-7 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 4] 1640/7 B 0 15.2 1770
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Liheim Birken Liheim Birken   [v 9] 2160/12 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Bottnas Cognac Bottnas Cognac   [v 6] 2140/5 D 5 19.3 58
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/8 A 7 16.8 99
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/10 B 1 17.6 44
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 8] 2140/10 C 7 17.2 71
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/8 D 0 24.7g 886
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2640/5 D 0 22.9 1152
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 674
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/7 C 0 16.1 907
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 16.4 1089
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2140/2 B 0 16.0 290
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 5] 2140/9 B 0 17.2 151
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2140/4 A 0 17.0 932
2019-12-28 2019-12-28 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2160/13 C str
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Hera Eck Hera Eck   [s 3] 1640/10 D 4 18.6g 105
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-10 Betel Am Betel Am   [v 8] 1640/4 D 0 16.1 551
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 789
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 2160/7 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/9 C 0 17.6 85
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Zelante O.P.* Zelante O.P.*   [v 4] 2140/10 C 0 g 79
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Romeo Dana Romeo Dana   [v 5] 2140/1 B 2 18.3 39
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/11 B 2 16.6 258
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Valeur Valeur   [v 10] 1660/13 C 0 15.3g 34
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Special One O.K. Special One O.K.   [v 8] 1640/9 D 3 14.9 283
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/9 D 0 17.2 699
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/12 D 6 17.0 731
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-10 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/6 B 7 g 44
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Valeur Valeur   [v 10] 2140/11 C 3 14.8g 38
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/5 D 2 15.0 941
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1640/9 D str
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/6 D 4 16.2 789
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 D 2 12.5 406
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/1 D 5 15.0 648
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 D 0 14.3 422
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 0 g 145
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2120/10 C 2 13.2 675
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 A 2 16.9 21
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/12 C 3 15.8 421
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/11 B 1 14.3 24
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Vippe Tabac Vippe Tabac   [v 9] 2160/11 D 0 34.3 1218
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 C 0 13.4 560
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 10] 2160/7 B 5 14.7 181
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Worn Out Worn Out   [v 5] 2640/4 C 0 16.1 145
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/7 B 4 16.3 50
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C str
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/6 C 0 g 51
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 1640/3 C 1 14.9 21
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/10 C 0 17.9 426
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 I'll Fixit I'll Fixit   [v 6] 2140/9 C 6 15.4 75
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Valeur Valeur   [v 10] 2640/6 D 0 14.5 941
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/10 D 4 15.4 56
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/12 B 2 14.7 77
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/8 A 2 15.5 39
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Bottnas Future Bottnas Future   [s 4] 1640/11 D 0 14.3 939
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 C 0 18.2 138
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/6 D 3 15.9g 466
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2140/3 C str
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/9 C 0 18.7g 118
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Worn Out Worn Out   [v 5] 2140/7 A 3 15.0 62
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 7] 2140/2 D 0 17.2g 636
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/10 C 0 14.5 711
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Cash a Cheque Em Cash a Cheque Em   [v 8] 1640/3 C 0 g 742
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Kenson Kenson   [v 8] 2160/7 D 0 g 639
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/6 C 5 12.6g 381
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/6 D 0 16.9 869
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Ferrell Ferrell   [v 7] 2640/1 D 3 14.7 161
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 12.7 404
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2120/10 B 7 15.6 418
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Day of Love Day of Love   [v 6] 2620/5 D 0 g 187
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/7 C 3 15.0 255
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2120/7 D 6 15.1 185
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/12 C 4 14.3 76
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Mr Planner Mr Planner   [v 5] 2140/8 B 2 14.7 165
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/10 D 0 17.1 287
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-9 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/5 D 0 17.1g 237
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/6 C 5 12.3 576
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/12 A 1 13.8 24
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 1640/2 C 0 64
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/5 C 0 62
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [h 9] 2640/3 C 0 372
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-10 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/6 D 0 471
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/3 D 0 g 361
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 1640/7 D 5 11.0 536
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/6 C 4 15.1 82
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 2140/9 C 2 16.2 109
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2140/1 A 7 17.3 56
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2160/11 D 0 14.2 223
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 2140/7 D 3 12.9 999
2019-05-28 2019-05-28 Visby-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 B 2 15.3 66
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 1640/6 D 0 g 336
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2120/9 C 2 15.7 186
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 1620/8 C 1 13.8 293
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/5 D 0 337
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 1640/5 B 0 11
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/3 C 3 193
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/3 C 0 115
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 10] 2140/5 C 0 14.6 430
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 1640/2 D 0 26.0g 207
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/6 D 0 g 2555
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 2140/1 C 0 19.5g 62
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/1 C 0 14.5 184
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2140/1 D 7 16.4 607
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 C 5 16.4 500
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/8 C 0 g 79
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 5] 2100/1 B 0 16.5 80
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/7 C 1 13.8 25
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 7] 2640/7 D 4 16.5 1182
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/7 C 0 18.1g 75
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/12 C 6 16.2 1563
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 7] 2140/8 C 6 14.6 54
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 7] 2140/10 C 0 g 393
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-3 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 9] 2140/8 D 0 17.8 671
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Raclette Raclette   [s 6] 2140/8 D 8 17.0 211
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2140/11 C 0 18.7g 126
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-4 Valeur Valeur   [v 10] 2660/6 B 2 15.7 36
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Valeur Valeur   [v 10] 2140/4 D 4 13.4 573
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Raclette Raclette   [s 6] 2160/15 A 0 17.4 427
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Valeur Valeur   [v 10] 2140/2 D 4 15.2 371
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/8 B 0 23.4g 93
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Gin Lucas Gin Lucas   [h 5] 2140/7 C 5 18.1 92
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 8] 2140/6 C 5 17.5 143
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 12] 2140/11 C 4 16.6 113
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 10] 1640/1 B 2 13.8 130
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2180/10 C 0 18.7g 212
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Day of Love Day of Love   [v 6] 2140/11 A 0 g 36
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 10] 2160/5 B 5 14.6 253
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 1640/11 A 4 16.7 60
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-5 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 4] 2140/8 D str
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/8 C 0 16.9 213
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 5] 2140/6 D 0 18.7 179
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2120/3 C 4 13.3 269
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-9 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/1 D 0 15.2 1486
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/6 C 3 13.2 575
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Special One O.K. Special One O.K.   [v 9] 2140/5 D 3 14.5 492
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2140/9 D 0 15.3 299
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/9 C 6 16.6 175
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/1 D 7 20.7 153
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/10 D 0 23.5g 223
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/14 B 7 15.9 151
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/10 C 0 15.8 831
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 6] 2140/6 D 0 g 120
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/7 C 6 15.4 155
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/2 B 0 14.3 460
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/1 D 0 g 161
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/1 C 0 20.9g 126
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2640/8 D 0 879
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/12 A 1 16.5 70
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/3 B 2 15.4 32
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/2 D 0 g 476
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-10 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2640/2 C 6 14.4 184
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 154
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/8 C 6 17.5 505
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 B 1 17.0 40
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/1 C 4 15.5 438
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/10 B 0 17.1 463
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/7 C 0 g 325
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2140/10 C 0 15.8g 731
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/7 C 0 g 173
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 2120/7 C 3 16.3 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 1640/15 B 8 14.5 146
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 1620/8 D 8 16.6 279
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/3 D 4 19.2 132
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-5 Bechamel Bechamel   [s 5] 1640/12 D 0 13.4 1108
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2640/8 D 2 13.4 612
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 B 0 g 37
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2140/10 C 0 15.0g 920
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 6] 2160/12 B 0 16.6 72
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/10 C 2 15.0 62
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 7] 2140/2 D 3 15.0 85
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Valeur Valeur   [v 11] 1640/2 C 0 11.7 319
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 Bottnas Commandeur Bottnas Commandeur   [h 8] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/10 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Day of Love Day of Love   [v 7] 2140/2 C str
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-5 Valeur Valeur   [v 11] 1640/1 D 3 12.3 265
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-7 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/6 D 0 g 278
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-4 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 1640/4 D 0 14.0 869
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 6] 2140/9 D 0 19.6g 54
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/6 D 0 16.7 696
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Valeur Valeur   [v 11] 1640/5 D 0 13.1g 210
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-2 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/6 C 7 15.7 904
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 1079
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 1640/6 B 6 13.5 592
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 8] 1640/3 D 0 g 358
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-9 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 9] 2640/1 D 0 16.3 456ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se