V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müll..


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müllers Memorial (V75–7).
Givetvis handlar det om Wild Love, tränad i skånska Munka Ljungby, men med Halmstad som hemmabana, av amatören Bengt Simberg – en pensionerad hovslagare som lägger massor av tid på sin ögonsten.
– Hon är bara sex år, men jag tror att hon nog har sin bästa tid nu. Det verkar så, säger han.
Vi såg Wild Love senast på Jägersro, hon rundade ett namnkunnigt fält med elitloppshästen Pastore Bob i ledningen och vann överlägset med gott om krafter kvar.
– Hon är sjukt, sjukt bra, sa kusken Stefan Persson efter den uppvisningen.
Nu ska Wild Love möta ett högklassigt guldgäng från tolftespår, får tillbaka Kevin Oscarsson i vagnen och allt är frid och fröjd inför starten.
– Jag har precis varit ute och kört henne och allt var perfekt, säger Bengt. Och läget kanske inte spelar så stor roll över lång distans.
Ni blir förstås nyfikna på varför Bengt tränar i Sibirien. Nu handlar det förstås inte om en långresa till östra Ryssland utan om en strand i stadsdelen Sibirien i Ängelholm. Dit åker Bengt, det är ett par mil från Munka Ljungby, när det blir lite långt mellan starterna. Där på stranden är hästar tillåtna, så där finns travare, galoppörer och ridhästar och alla tar tillvara den unika möjligheten.
Tidigare använde Bengt en slinga intill järnvägen Helsingborg–Ängelholm som var perfekt att träna på, men när järnvägen nu byggs ut försvann den möjligheten. Kvar finns då stranden i Sibirien.
– Om det blir lite länge mellan starterna är det bra med en genomkörare på stranden.
Bengt har tränat sin ögonsten större delen av karriären. Han körde in henne, men när det var dags att vänja henne att springa med andra hästar gick hon i träning några månader hos grannen Thomas Uhrberg. Fortfarande kan Wild Love bli väl pigg om hon ska springa själv, även om hon bättrat sig på den punkten. Det handlar mycket om intervaller, långa motionsturer – helt enkelt mycket träning som tar massor av tid – men något som en pensionerad hovslagare med en enda häst på träningslistan har tid med. Och där har ni nog hemligheten till framgångarna och hennes höga, jämna formkurva.
Nu ska alltså Wild Love, som redan har 2,5 miljoner på kontot, möta ett gäng välmeriterade gulddivisionshästar – men tro inte att Bengts dröm slutar där.
– Nej, jag har en förhoppning om att vi ska kunna åka till Frankrike och starta. Jag får väl ta chansen om hon sköter sig i Müllers.
Och varför skulle hon inte sköta sig där? Förmodligen har aldrig Wild Love varit bättre än hon är just nu. Givetvis finns det ett par ”äkta” Jägersrohästar med i Müllers Memorial också. Harran Boko (Marc Elias) och Racing Mange (Joakim Lövgren) tar båda chansen i guldloppet som lockar med hela 400 000 kronor i förstapris
C L Müllers Memorial avgörs lördagen 31 oktober på Jägersro.

Jägersro


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det bö..


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.
Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det började favoritbetonat genom Chicharita och Jorma Kontio. Därefter började ett smatterband av smällkarameller. Vegaface, Cabarette och Sedin U.S. var samtliga lite betrodda när de vann. Men den största smällen kom i den femte avdelningen. Wind Night har tidigare skrällt på Solvalla till över 100 gånger pengarna och nu slog han till på nytt. Hästen var streckad på blott en procent av insatsfördelningen när han vann för Mats Gunnarsson till 36 gånger pengarna. Efter att andrahandsfavoriten Frodo S. vunnit för Carl Johan Jepson den avslutande avdelningen återstod fyra system med sex rätt. Belöningen blev 1 171 199 kronor på sexorna. Fem rätt betalade 2681 kronor medan fyra rätt gav 153 kronor. De vinnande systemen var inlämnade i Danmark, Nederländerna, atg.se i Örebro, samt på Direkten T & S Tobak & Spel i Stockholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare ..


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare Bazire under tisdagen. Han tog omgående hand om ledningen och trots ett stenhårt tempo loppet igenom, 1.06,7 första 600 metrarna och 1.09,1 första 1100 metrarna, så vann han säkert till slut. Bo C. inledde sin sejour hos Bazire genom att vinna i debuten på Vincennes i augusti. Nu kom alltså tredje segern i fjärde starten och hästen är obesegrad felfri i Frankrike.

Kanal 75


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt i..


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt intressant omgång hittar vi dagens sportsliga clou i den avslutande avdelningen. Det handlar om det anrika storloppet Müllers Memorial för guldhästarna över 2640 meter. Den nyblivne svenske mästaren Very Kronos är tillbaka efter den våldsamma prestationen på Åby senast. Han drog i ett stenhårt tempo loppet igenom till en lätt seger och kom i mål på nya svenska rekordet 1.11,6/2640a.
– 7 Very Kronos (V75-7) var otroligt bra och jag var jätte- jättenöjd med hästen. Han har ju alltid gjort mig lite nervös men har ju peppar, peppar blivit bättre och bättre på att sköta sig. Hoppas att han fortsätter att mogna på sig, säger Svante Båth.
Vi når Solvalla-tränaren under måndagskvällen då han håller till i köket och är i full gång med att laga till middagen.
– Men idag blir det måndagsmat. Köttbullar och pasta, säger den annars välkände gourmeten Svante.
Hur har Very Kronos tagit SM-loppet och känts i träningen efteråt?
– Han tog loppet helt perfekt. Först fick han vila på söndagen och när Mia (skötaren och tillika fru Båth, reds.anm.) sen åkte ut med honom under måndagen tyckte hon att hästen kändes oförskämt fin. Så trots att han startade vecka efter vecka så har han tagit det väldigt bra.

”Har skött sig perfekt på slutet”
Very Kronos är känd för att ha varit förrädisk av sig tidigare och galopperna har kommit helt plötsligt ibland utan något att skylla på. Men nu kanske det är så att stjärnan håller på att stabilisera sig. Det har ”bara” blivit en galopp på de fem senaste starterna och tre på de tio senaste. Men trots det vågar tränare Båth inte ropa hej ännu.
– Det är små steg åt rätt håll och han har skött sig helt perfekt på slutet. I träningen har han alltid skött sig bra och där är han inte duktig på att galoppera, utan tvärtom.
Att du håller hästen väldigt högt är solklart, men hur sätter du in honom bland alla dina tidigare kanoner som du har tränat?
– Han har ju en skyhög kapacitet och tillhör absolut toppskiktet. Men jag kan inte säga att han är den bästa ännu. Malabar Circle Ås var en underbar häst och Staro Showbiz en ultratalang. Express Lavec krossade allt innan han fick hjärtfel redan som fyraåring. Så jag kan räkna upp många men helt klart är han en av de bästa, säger Svante.

”Jag förlorar gärna bara jag får vara med och tävla”
På lördag är det dags igen för Very Kronos som får bära favoritskapet i Müllers Memorial på Jägersro med 400 000 kronor till vinnaren. Han körs som vanligt av Erik Adielsson och startar från bricka sju bakom bilen.
– Spåret är långt ut men samtidigt ska jag inte klaga. Jag har sagt tidigare att med den här hästen förlorar jag gärna bara jag får vara med och tävla. Och får jag vara med så har han vinstchans, även om jag har förståelse för att det blir ett tufft lopp.
– Det ser väl ut som att han kan få gå utvändigt om Cyber Lane. Men samtidigt ska jag inte spekulera i det. Det finns en anledning till att jag inte kör själv och överlåter det taktiska till Erik. Vi gör inga ändringar utan barfota runt om igen, säger Båth.

”Ska med på en bong”

Du har även Gazoline Mearas till start i V75-1 från spår tre. Chanserna där?
– 3 Gazoline Mearas (V75-1)
är kapabel och har börjat sköta sig bra nu. Han var bra på Valla näst senast när han vann och även duktig senast som tvåa. Det var inte mycket att säga om. Nu är det första gången över 1600 meter och det är lite för att han har varit lite stökig från början tidigare och det är därför vi har valt andra distanser. Men han kan öppna rätt så bra och läget är perfekt. Jag tycker att hästen ska med på en bong och kanske att vi sätter helstängt på honom nu när det är kort distans. Han gick med halsvstängt tidigare över lång distans. Barfota runt om igen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 5] 1640/6 1 32.8 38
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/8 5 29.4 101
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Tambur Tambur   [v 7] 2140/14 1 16.2 104
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Kerv Kerv   [v 5] 2140/12 str
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/4 5 18.5 77
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/11 0 15.1 228
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Stall Warning Stall Warning   [v 6] 2660/14 2 16.1 185
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 1640/5 2 15.0 68
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 5] 2140/1 7 16.9 237
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/7 1 16.1 15
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/7 0 31.5g 320
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 9] 1640/2 1 30.7 82
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2140/11 4 17.4 232
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/14 3 16.4 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2640/3 4 16.7 117
2015-12-11 2015-12-11 Boden-7 Antonio America Antonio America   [v 5] 2140/9 1 16.7 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/1 6 17.5g 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2160/5 4 18.2g 101
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/10 8 30.6g 747
2015-12-03 2015-12-03 Boden-8 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/4 0 20.4g 199
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2660/13 4 17.4 45
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2160/10 5 16.0 476
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Juno F. Juno F.   [s 5] 2160/11 4 17.5 38
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/10 str
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 5] 2160/15 2 18.2 18
2015-11-24 2015-11-24 Boden-8 Kerv Kerv   [v 5] 2160/9 2 17.8 35
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/9 4 26.6 181
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/2 1 14.5 54
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Fast Pay Fast Pay   [v 7] 3140/14 0 18.7 550
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 1640/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Madic Madic   [s 7] 1640/5 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Vitoria Doc Vitoria Doc   [s 5] 2140/3 0 24.6g 163
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Kerv Kerv   [v 5] 2140/10 2 18.6 156
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2660/11 1 18.8 228
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-5 General Tooma General Tooma   [v 5] 2140/10 4 18.6 187
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2160/10 5 29.0g 242
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Gibbs Gibbs   [v 4] 2160/14 0 g 50
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 2 17.9 27
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/6 0 g 56
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 2140/10 0 17.4 143
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2140/13 0 16.6 964
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/9 0 14.3 182
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 2140/5 0 15.5 534
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2160/14 0 g 228
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2140/1 0 g 68
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 4] 2140/2 2 20.9 27
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 5] 2140/12 4 17.7 30
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2220/10 1 27.9 29
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 5] 1640/5 2 16.8g 22
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Dancininthedark Ås Dancininthedark Ås   [s 4] 1640/1 0 g 29
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 6] 2140/6 8 34.0g 146
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 1 20.4 14
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Lexington Ås Lexington Ås   [v 9] 2160/6 4 16.8 258
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Flip a Coin Flip a Coin   [v 9] 2180/15 0 16.3 532
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Citadelle Citadelle   [s 4] 2140/9 2 16.9 57
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 1640/11 0 15.0 641
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/7 6 15.3 34
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Count Response Count Response   [v 6] 2640/3 1 16.3 16
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 5] 2140/3 0 18.6g 16
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Helt Ideal Tooma Helt Ideal Tooma   [v 4] 2160/12 6 18.0 134
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Global Science Global Science   [v 3] 2140/1 1 18.6 21
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 7 17.8g 74
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Donna Sarina Donna Sarina   [s 9] 2140/11 str
2015-10-10 2015-10-10 Åby-8 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 5] 2140/12 0 g 362
2015-10-10 2015-10-10 Åby-2 Royal Bee Royal Bee   [v 7] 2140/4 0 14.7 190
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 2160/8 0 17.2g 863
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/2 5 12.3 80
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 7] 3160/7 3 14.9 1932
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 1640/10 4 23.1 819
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/12 4 14.7 355
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Oregon Trail Oregon Trail   [v 7] 2140/11 0 15.2 289
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 4] 2140/2 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Klara Rigas Klara Rigas   [s 4] 2160/6 0 258
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 1640/12 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/6 0 17.3 119
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/8 0 g 384
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 10] 2180/9 0 34.3 581
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Gibbs Gibbs   [v 4] 2140/12 1 18.8 22
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 French Target French Target   [v 7] 2140/9 1 16.3 30
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Eldpil Eldpil   [v 9] 2160/3 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 1640/9 6 16.5 120
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 2140/12 0 g 432
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/3 1 14.8 102
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 2140/7 5 29.3 765
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Wild Life Wild Life   [h 6] 2140/9 0 17.5 258
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 6] 1640/5 1 14.3 36
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/13 A 3 17.0 109
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1680/14 D 0 g 767
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2640/11 B 3 17.9 32
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/4 D 5 28.4 381
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Blue Line Blue Line   [h 9] 1640/10 C 4 14.6 805
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/11 C 0 g 219
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 King Pride King Pride   [v 4] 2140/5 A 0 21.1g 27
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/14 B 0 g 157
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2660/10 C 0 18.1 463
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Diego Band Diego Band   [v 7] 2140/11 D 0 18.3 361
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Dirtydancing Sisu Dirtydancing Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 g 44
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2160/7 A 0 g 31
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Carbon Comet Carbon Comet   [v 4] 1640/7 A 4 17.4 56
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2160/10 C 0 16.6 174
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 General Tooma General Tooma   [v 6] 2640/9 D 0 17.2 106
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 7 18.0g 98
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Farmfurir Farmfurir   [h 12] 2700/9 D 0 32.0 210
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C str
2016-12-16 2016-12-16 Boden-3 Månbjörn Månbjörn   [v 8] 2140/1 D 5 41.8g 117
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2160/11 A 4 19.2g 34
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Magia Doc Magia Doc   [s 5] 2160/12 C 2 17.9 226
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 1640/6 D 1 13.8 42
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Kasper Sånna Kasper Sånna   [v 4] 2140/10 A 0 20.0 58
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/5 C 3 18.4 147
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Samba Tabac Samba Tabac   [s 9] 1660/14 D 0 35.0 570
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/4 A 2 16.7 265
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Ortopedica Ortopedica   [s 4] 2140/3 D 3 17.7 221
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 11] 2140/4 B 7 15.6 141
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/13 C 1 18.9 76
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Tambur Tambur   [v 8] 1680/8 B 4 14.7 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 2140/3 B 2 18.2 18
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2640/2 C 0 20.8 83
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2180/7 B 2 16.4 24
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2140/8 D 8 31.3 346
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 1640/2 B 2 78
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 4 17.4 83
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2160/10 A 8 18.0 73
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Cali Fakir Cali Fakir   [v 5] 2180/14 B str
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2160/12 C 0 18.1g 353
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/12 D 0 17.0 232
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2160/9 D 0 32.9 247
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 1640/4 D 2 16.8 117
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/6 D str
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-9 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/8 C 0 85
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/12 A 4 15.6 75
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-4 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/6 D 6 13.7 236
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 D 0 g 180
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-4 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/2 D 3 16.1 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Always on Target Always on Target   [v 5] 2160/10 A 6 18.4 33
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 General Tooma General Tooma   [v 6] 1640/7 C 1 15.7 18
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 1640/11 D 3 15.5 315
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beaufort Beaufort   [v 5] 2640/2 C 0 17.3 57
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2140/7 A 4 15.1 47
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 0 21.9 447
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2160/8 D 8 18.6 284
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Diego Band Diego Band   [v 7] 1640/9 B 3 16.2 34
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/12 B 2 30.4 93
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 28.6 241
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/12 C 7 16.8 251
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 D 0 23.0g 39
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 National Knight National Knight   [v 3] 2140/3 D 4 20.7 71
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 1640/12 D 1 17.3 164
2016-11-17 2016-11-17 Boden-5 Molly Stjerne Molly Stjerne   [h 3] 1660/8 C 0 115
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 C 0 g 272
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 B 0 15
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 35
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Victory Va Bene Victory Va Bene   [v 8] 2140/2 C 0 17.3 186
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-8 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/1 D 4 17.1 192
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2160/9 D 0 35.5g 136
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2140/1 A 7 14.1 44
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/15 A 2 15.0 56
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 6] 2140/2 A str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/3 C 5 13.8 41
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2640/11 C 0 g 131
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/7 C 0 19.9 288
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2160/14 C 2 30.2 175
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/3 C 3 15.3 62
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 0 18.0 217
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1660/8 B 1 33.0 132
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Eldpil Eldpil   [v 10] 1640/12 C 0 30.1 341
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/9 D 0 29.0 386
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 2660/7 D 0 g 836
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/4 B 4 17.0 188
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/12 D 0 g 579
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/8 A 1 16.8 38
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/3 C 7 16.4 35
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/11 A 0 17.0g 15
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Gregor Mollyn* Gregor Mollyn*   [v 7] 1660/15 B 7 28.0 562
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/9 C 0 18.7g 209
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Juno F. Juno F.   [s 6] 1640/5 C 2 12.4 73
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 2 14.3 52
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2180/13 A 1 13.3 52
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/10 B 6 15.2 75
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/12 A 2 15.9 55
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/5 C 0 18.1 490
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/9 C 1 16.1 23
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 5] 3160/9 C 3 15.5 231
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Woodland Woodland   [v 4] 2640/5 D 2 17.2 67
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/6 B 2 17.2 53
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Count Response Count Response   [v 7] 2140/4 C 4 13.5g 71
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 C 2 13.3 112
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-9 Global Science Global Science   [v 4] 2640/10 C 0 15.9 799
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/1 D 5 15.9 689
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/11 C 0 g 373
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/13 D 7 16.3 361
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2160/8 D 2 17.6 123
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2140/3 B str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 6 16.2 81
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/15 B str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2160/14 D 0 g 374
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 3] 2140/4 D 0 g 362
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Balder Töffen S.K. Balder Töffen S.K.   [v 4] 2180/13 D 0 g 236
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Vännfors Balder Vännfors Balder   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/9 B 4 13.5 77
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2640/2 B 2 15.8 362
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2180/11 A 5 15.9g 27
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/1 C 1 14.7 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 3 16.5 95
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2140/4 C 2 19.6g 56
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/10 D 0 22.4 353
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2180/11 D 3 17.4g 51
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/6 B 7 17.1 42
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/4 B 2 17.1 70
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 42
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/6 D 2 16.0 183
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 D 5 28.8g 921
2016-09-08 2016-09-08 Boden-6 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/4 C 1 16.3 50
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/2 B 3 12.6 20
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 1640/12 D 0 14.9 506
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 7] 2160/12 B 2 16.4 70
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/14 B 2 17.2 295
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 655
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 14.6 96
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/6 C 7 15.4 193
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2140/7 C 2 15.1 18
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/2 B 6 17.1 73
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 1640/1 C 4 14.1 91
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1640/2 D 0 17.2 156
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/10 D 0 14.7 192
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 D 6 15.9 270
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/13 A 6 16.3 72
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 B 7 19.5g 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/6 B 1 15.7 33
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 6] 2640/5 B 5 30.9 124
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 5] 2140/8 D 0 16.4 184
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 2140/1 D 0 14.9 203
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Always on Target Always on Target   [v 5] 1660/14 A 0 16.4 26
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Foaje Foaje   [v 6] 2140/9 C 2 14.6 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 4] 2160/7 B 1 15.7 77
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 D 5 14.5 353
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2640/13 B 8 16.7 158
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/12 C 3 16.3 109
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 5 16.2 57
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-9 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2148/5 C 0 15.2 413
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2188/12 A 6 15.0 49
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2168/6 B 6 18.6g 139
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/6 C 8 21.4g 199
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 2140/2 B 2 34.6 69
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/6 D str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/9 B 0 16.7 48
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 417
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/5 C 4 13.5 255
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/14 C 6 15.6 283
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/2 A 1 14.2 21
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2200/14 C 0 g 307
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-5 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/9 D 7 17.1g 377
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/4 C 6 15.8g 13
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 B str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 C 7 17.9 104
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2140/12 D 6 17.3 157
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 1 16.6 122
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/10 B 7 15.3 139
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 0 13.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Apache du Noyer Apache du Noyer   [v 6] 2140/1 D 6 16.5 252
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/11 C 5 18.2 234
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/2 C 1 14.6 40
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Seducedbyaface Seducedbyaface   [s 7] 2140/11 C 4 13.5 139
2016-07-18 2016-07-18 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/9 D 1 15.3 220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-7 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/10 C 6 16.5 92
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 C 1 15.4 34
2016-07-18 2016-07-18 Boden-5 Åstoppen Åstoppen   [v 12] 2140/5 D 0 29.3 921
2016-07-18 2016-07-18 Boden-4 Seduction Seduction   [s 5] 1640/12 D 0 14.4 1220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 1640/3 B 0 27.7g 23
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 A 0 g 78
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/10 B 1 17.9 42
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Salong Salong   [v 5] 2140/4 B 0 g 40
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2160/6 B 0 30.9g 64
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2640/11 D 0 31.1 507
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/7 D 3 16.4 272
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Inari Inari   [v 8] 1640/6 D 4 13.8 90
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/6 A 6 24.0 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 1660/7 A 0 37.9g 172
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 1 13.1 196
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Coal Trader Coal Trader   [v 6] 2640/10 A str
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 275
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 1640/2 B 1 14.6 27
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Källdals Lykka Källdals Lykka   [s 8] 1640/6 D 0 34.2 412
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/6 D 4 16.0g 42
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 5] 2640/2 C 3 18.2 63
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 B 1 16.1 30
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Foaje Foaje   [v 6] 1640/7 B 0 g 36
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 4] 2140/10 C 5 19.7g 53
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ten Times Ten Times   [v 3] 2140/10 B 7 21.5g 51
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2160/14 B 4 17.6 113
2016-07-03 2016-07-03 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 5] 1640/11 C 1 15.7 49
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 4] 2160/10 D 0 g 379
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 B 3 17.2 81
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2140/14 D 2 14.9 1026
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Vesle Ann Vesle Ann   [s 9] 1640/8 D str
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/14 B 4 15.6 126
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 D 0 g 84
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/7 D 7 15.5 104
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Big Believer Big Believer   [v 5] 2140/14 B 4 16.9 236
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-12 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3180/11 B 0 60
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 15.2 336
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/1 D 7 15.0 419
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-9 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2140/8 A 2 15.0 40
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Fylking Fylking   [h 6] 1640/4 A 4 25.7g 99
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/12 C 0 20.7g 792
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2140/5 D 1 28.9 318
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/6 D 0 15.5 290
2016-06-18 2016-06-18 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 C 6 17.1 271
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 Inix Jubb Inix Jubb   [v 10] 3160/6 D 0 17.0 791
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/11 D 3 16.3 119
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/2 D 7 29.7 321
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/8 D 7 15.3 376
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2140/11 D 2 17.7g 108
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 185
2016-06-17 2016-06-17 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 B 0 20.9g 47
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2160/9 C 0 19.1g 84
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/10 A 0 35.1 72
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/11 C 1 13.3 49
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 1609/4 B 1 12.5 20
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Gibbs Gibbs   [v 5] 1660/13 C 0 22.1g 634
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Malta B. Malta B.   [v 7] 2160/9 D 6 18.2 241
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/2 D 7 21.0 98
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/7 A 1 12.8 56
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2140/4 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/10 C 7 17.8 238
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Il Sånna Il Sånna   [v 6] 2180/12 A 1 15.6 16
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/1 D 3 17.3 211
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/6 B 1 35.2 43
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2140/11 D 0 16.8 385
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Övern Aasa Övern Aasa   [s 8] 2140/10 C 0 31.0g 546
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2140/15 D 0 g 963
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/4 D 0 g 184
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/10 D 0 13.1 1836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 French Target French Target   [v 8] 2140/10 B 0 g 92
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2180/14 C 0 16.3 670
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/9 D 5 14.0 43
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Digital Import Digital Import   [v 4] 2640/2 D 0 g 589
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/5 B 4 12.1 143
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 254
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/8 C 8 28.0 193
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/9 D 0 13.7 459
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 D 1 16.5 112
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/8 D 3 15.7 520
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2640/10 B 0 17.5 192
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 D 0 18.6g 169
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2660/4 D 0 17.8g 197
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/1 D 0 g 323
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2180/10 D 6 18.9 250
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Lexington Hall Lexington Hall   [h 3] 2140/9 C 3 19.0 15
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/3 C 4 16.3 196
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 C 5 14.6 181
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/7 D 2 17.8 346
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 D 7 15.8 304
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 1640/9 D 0 17.1 312
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 1660/12 A 2 33.0 370
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Salong Salong   [v 5] 2640/15 A 4 16.1 39
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 6 15.9 244
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/6 A 2 16.4 31
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 17.2 388
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2140/1 D 0 g 379
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/5 D 3 18.6 234
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3160/10 A 5 15.6 463
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-1 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 C 5 19.6g 376
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/1 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/11 D 0 g 450
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/15 A str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2640/5 D 3 17.0 484
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Tambur Tambur   [v 8] 2160/10 B 0 16.2 72
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Arndon Streamline Arndon Streamline   [v 4] 2140/2 D 0 22.1g 248
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 0 18.4 418
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 511
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/8 C 4 17.5 86
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/15 C 0 g 1261
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2160/15 C 4 14.4 896
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/5 D 0 g 375
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2140/5 D 5 15.2 323
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 1640/8 C 0 14.3 363
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/9 A 1 17.4 45
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2180/12 B 0 g 84
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/5 C 6 18.6 192
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2660/8 C 1 30.9 81
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Love Me Love Me   [s 6] 2160/6 D 6 20.6 243
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 6] 2640/1 B 1 18.0 46
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Dämro Gutten* Dämro Gutten*   [v 12] 2140/5 D 0 32.3 335
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/2 B 2 13.3 56
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2140/12 B 6 19.0g 222
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/5 C 0 16.6g 72
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/12 C 3 14.7 228
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2680/11 A 0 17.7 140
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 1640/8 C 0 17.5g 71
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 2160/11 C 0 g 324
2016-04-05 2016-04-05 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 C 3 20.7 147
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 30.2 136
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 1640/5 D 6 28.7 180
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1660/12 B 0 18.4 210
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 3160/4 C 4 17.5 157
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/13 D 8 31.0 600
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Salong Salong   [v 5] 2140/8 A 0 17.6 24
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Lindys Diva Lindys Diva   [s 4] 2160/13 B 5 19.5 65
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/11 A 2 18.6 203
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2160/7 A 0 19.3 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/2 D 0 g 35
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 King Pride King Pride   [v 4] 2140/6 D 0 22.3g 423
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/14 A 6 16.6 43
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Marcus Sisu Marcus Sisu   [v 6] 1640/11 D 7 15.3 330
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 2180/14 A 0 22.2 218
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2180/14 C 5 28.2 696
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Amour Streamline Amour Streamline   [s 4] 2160/4 D 5 17.5 328
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 A str
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Pompano Pompano   [v 8] 2140/6 B 6 19.3 71
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/8 A 0 18.9 33
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/2 B 7 54
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 5] 2140/6 D 4 19.5g 39
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 1640/6 B 0 20.0 181
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2160/8 B 3 22.5 49
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/5 B 0 g 125
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/13 B 7 21.5 437
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/10 C 0 19.5 40
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/4 D 0 42.4g 263
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/11 D 1 13.8 374
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2640/14 A 3 17.2 214
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/14 A 2 15.9 92
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/8 D 0 31.4g 224
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Powell Powell   [v 10] 2140/3 C str
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/15 A 0 g 414
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Lady Rigas Lady Rigas   [s 4] 2140/3 D 6 19.0 115
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 B 2 15.7 198
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2640/6 D 0 16.5 157
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C 3 17.4 76
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2160/15 A 5 17.7 94
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Blue Line Blue Line   [h 9] 2660/9 C 1 17.4 130
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/3 C 1 16.1g 20
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/1 C str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/11 C 2 17.1 482
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2160/13 A 2 16.4 37
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 2140/7 D 3 15.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 195
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 1640/3 D 5 17.1 566
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/11 C 3 18.1 290
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Toxeder Toxeder   [v 5] 1640/5 B 0 g 204
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 1640/8 A 2 14.8 46
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Eldpil Eldpil   [v 10] 2180/12 C 0 g 238
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/8 A 3 16.3 23
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D str
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 2160/11 D str
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Tambur Tambur   [v 8] 1640/10 D 3 14.6 89
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/12 A 4 17.2 147
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/7 A 2 18.8 47
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 1640/12 C 0 19.0 101
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/5 B 1 17.2 51
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/8 D 3 13.3 248
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 2640/7 D 7 16.8 382
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/7 D 0 24.8 1134
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 237
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2140/3 D 0 18.5 236
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 2140/11 C 4 16.8 26
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 C 5 19.8 486
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Fill at Home Fill at Home   [v 6] 2140/10 B 3 17.8 79
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/3 C 0 16.3 116
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 0 g 124
2016-01-16 2016-01-16 Boden-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 1660/7 B 5 17.7 32
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Tambur Tambur   [v 8] 2140/1 B 1 15.8 53
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/1 D 0 g 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 1640/7 D 0 g 154
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/9 B 5 17.0 296
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/12 B 1 17.0 30
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2640/2 D 0 18.4 321
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/8 B 0 17.2 122
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 1640/6 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/6 B 3 28.4 140
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2160/5 A 5 18.1 40
2017-12-30 2017-12-30 Romme-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/10 B 5 19.1g 35
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Desefinado Desefinado   [v 5] 1640/6 B 1 14.8 50
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 3] 2140/12 B 6 17.2 166
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-2 Sindy Löper Sindy Löper   [s 8] 2140/7 C 3 29.3g 103
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/8 A 5 14.7 76
2017-12-21 2017-12-21 Romme-10 Antonio America Antonio America   [v 7] 2160/15 B 5 15.9g 37
2017-12-21 2017-12-21 Romme-5 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2160/9 C 7 18.1 97
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2100/5 D 1 14.8 163
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-11 French Target French Target   [v 9] 2140/11 D 3 14.2 268
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/8 B 0 18.6 170
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/3 A 5 16.4g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2160/2 B 0 g 36
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/11 A 4 15.4 54
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2640/9 D 5 17.9 100
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/3 B 1 17.3 67
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Guli Viktor Guli Viktor   [v 9] 2140/4 D 3 29.3 191
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/7 B 4 17.1 39
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Mooncake Mooncake   [v 6] 2160/7 D 3 18.2 146
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2140/1 C 2 31.5 75
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 B 6 20.7g 64
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-8 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2140/1 D 5 15.3 243
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2180/14 A 6 16.8 49
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 1640/12 D 0 18.2 34
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 D 6 18.8g 136
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2140/2 B 0 16.6 103
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/6 C 1 196
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 10] 2640/15 B 4 18.1 131
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1660/12 C 4 32.0 60
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-4 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2140/7 C 1 16.7 34
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/4 C 6 18.6g 48
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/2 C 0 31.7g 37
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 2140/5 B 1 15.5 47
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 1640/9 A 1 15.0 53
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/8 A 0 18.3g 105
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2660/7 C 6 33.2 124
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/10 B 5 16.9 83
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/8 D 2 15.0 266
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 2140/2 D 1 19.3 93
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 1640/9 A 0 g 47
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/13 A 2 17.0 114
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/9 A 1 14.8 85
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/10 D 6 16.5 352
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/13 C 5 15.9 59
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 1640/12 C 4 12.3 58
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 213
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Global Money Global Money   [v 10] 2140/6 C 5 14.7 16
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Hayai Chikara* Hayai Chikara*   [v 8] 2140/5 B 3 14.7 88
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/9 D 1 15.0 83
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/1 D 4 16.2 71
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2160/7 C 4 16.2 243
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 241
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 47
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Selenge Selenge   [v 5] 2140/7 D 8 16.2 212
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/12 A 6 14.7 91
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1640/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 1640/1 C 1 18.5 20
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 1640/4 C 0 g 91
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Mellby Ess Mellby Ess   [v 4] 3180/7 B 3 17.7 66
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Global Science Global Science   [v 5] 2140/2 B 1 16.2 16
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2180/10 A 0 18.9 74
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 3140/9 B 0 19.3 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 1640/12 D 0 17.8 466
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2660/9 C 7 30.6 645
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 300
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 2160/13 B 4 17.2 247
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 1640/3 A str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Count Response Count Response   [v 8] 2140/5 C 0 14.3 77
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/14 A 1 17.1 82
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Don Draper Don Draper   [v 4] 1640/2 D 0 g 148
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-4 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2640/7 D 3 16.9 135
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/3 B 3 16.0 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2140/2 B 5 31.7g 44
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 2140/3 D 8 18.9 32
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/10 A 0 15.9 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Mia Sånna Mia Sånna   [s 3] 2160/9 C 2 16.7 74
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2660/8 B 1 14.8 164
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2140/7 D 2 19.4 27
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-2 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/11 D 0 12.9 460
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Livarot Livarot   [v 4] 2140/3 D 2 17.0 53
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 C 6 29.4g 226
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2140/8 B 5 21.4 58
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2160/12 B 0 16.3 115
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/10 B 1 16.7 68
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-10 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2140/6 B 0 g 269
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/12 A 7 15.4 112
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/4 D 0 g 65
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Global Solicitor Global Solicitor   [v 5] 2140/3 C 2 19.8 80
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 3] 2160/5 D 0 g 103
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/7 D 0 g 193
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2160/9 B 7 17.1 58
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 1640/2 B 2 17.2 44
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2160/10 C 0 g 135
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 B 1 18.2 42
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/5 A 1 14.9 17
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/4 B 2 18.0 197
2017-09-02 2017-09-02 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2160/4 C 1 31.3 21
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2640/8 D 0 17.3 94
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Invisible Magic Invisible Magic   [s 8] 2160/4 D 4 16.2 303
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/15 D 0 16.7g 326
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/9 B 1 15.7 102
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Flip a Coin Flip a Coin   [v 11] 2140/8 D 0 15.2 654
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-3 Salong Salong   [v 6] 1640/1 C 5 12.9 93
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/10 C 1 15.6 185
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-11 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2640/1 C 5 13.5 269
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 305
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 1660/12 A 3 13.7g 30
2017-08-24 2017-08-24 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 6] 1640/2 C 0 g 108
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 7] 2140/4 D 0 17.1 153
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 8 19.0 786
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Livarot Livarot   [v 4] 2140/4 D 0 18.0 15
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 2140/4 A 1 12.9 16
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2140/12 D 0 14.9 258
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 7] 2140/6 D 0 g 247
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 6 17.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 2140/1 D 0 g 115
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 1640/9 B 1 13.1 77
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2660/7 B 0 g 64
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 29
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 1640/5 B 0 g 37
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/5 B 1 17.0 24
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Ängsfreja Ängsfreja   [s 6] 1640/3 C 0 g 100
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Mattie Mattie   [s 3] 2140/3 C 0 g 94
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2640/10 D 1 15.1 314
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Art Vandelay Art Vandelay   [v 5] 2140/6 D 4 15.3 35
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-12 Benedictus Benedictus   [v 4] 1640/6 B 1 14.7 70
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 D 2 26.1 796
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Salong Salong   [v 6] 2640/10 D 4 16.1 125
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/4 C 4 15.8 585
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/7 D 0 g 51
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 3 17.0 54
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Livarot Livarot   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 25
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2140/4 C 0 g 190
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/10 C 0 g 83
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/1 D 5 31.2g 269
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2160/7 B 7 19.4g 62