V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Rose Run Sydney Rose Run Sydney   [s 6] 1640/2 B

Nyheter för travkusk


Travbanan i Bollnäs var första stoppet för ”V86 på sommarturné” på onsdagen. Varje onsdag i sommar ska några..


Travbanan i Bollnäs var första stoppet för ”V86 på sommarturné” på onsdagen.
Varje onsdag i sommar ska några av landets travbanor turas om att arrangera spelet med första V86-start klockan 19.20 - med samtliga åtta V86-lopp på en och samma bana.
Vädret var behagligt med uppåt 20 plusgrader i Bollnäs i början av kvällen men publikplatserna lika öde som vanligt under coronakrisen.
Publiken framför datorer och tv-apparater fick dock se en del fin sport. En sport av det kallare slaget då kallbloden stod i centrum med hela tre lopp för rasen på kupongen.
Grisle Odin G.L. - med 11 segrar på 13 starter innan onsdagen - var lika bra som vanligt och imponerade på nytt för Tom Erik Solberg.
Från innerspåret bakom bilen tappade Grisle Odin G.L som väntat den första biten. Solberg kunde dock slinka ut som näst sista ekipage i det lilla fältet redan efter några hundra meter. 
Attacken sattes in 800 meter från mål och trots att storfavoriten (spelad på 75 procent på V86) blev hängande resten av loppet bara längde hästen på stegen genom den sista kurvan och klev undan till seger med sex längder. Segertiden 1.23,4 över 1640 meter.
- Han är väl kanske mera stark än speedig ännu så länge men kan springa fort ett par hundra meter också. Det är en helt komplett häst, berömde kusken Tom Erik Solberg.
Frida Karlsson är med på ett hörn i Grisle Odin G.L. som nu inkasserade ett förstapris på 150 000 kronor i Prinsessan Madeleines Pokal.
Den i Sundsvall verksamme norrmannen Öystein Tjomslands häst ser ut att bli storfavorit i Svenskt Kallblodsderby i höst.

Kross i Hambostintan
Sammanlagt fem kallblodslopp kördes under kvällen och det var norska tränare på samtliga vinnare.
Öystein Tjomsland tränar även vinnaren av Hambostintan över 2140 meter. Nio fyra- och femåriga kallblodsston gjorde upp och stor favorit var Grude Bambi på startfållan som ledde loppet från start till mål och inte gav det jagande gänget på tillägg skuggan av en chans.
Tom Erik Solberg höll ett stentufft tempo med det fyraåriga stoet som nästan var halva upploppet före måltvåan Alfa Lina. 1.25,9 löd segertiden och enligt kusken fanns det krafter sparade.

Uppmärksammad tvåa
Norske Rappnor blev svaret i Andungens Minne över 1640 meter. Ole Johan Östre lät sin häst smyga med i hårddragande B.W. Prinsens rygg och tog över 700 meter från mål.
Rappnor höll undan men höll faktiskt på att bli upphunnen av favoriten Månlykke A.M. som hade lagt bort många meter på en galopp i den första kurvan. En stark upphämtning!
Som fyraåring inledde Månlykke A.M. karriären med nio segrar på de tio första starterna hos Jan-Olov Persson. Efter ett skadefyllt fjolår tog Gunnar Melander över träningen av hästen som ser ut att kunna springa rakt in i kallblodseliten om något år.
En sexårig son till kallblodskungen Månprinsen A.M.
- Han la säkert bort 50 meter på galoppen. Det här är en riktig snabbloppare! sa Gunnar Melander.

Duell i treåringsloppet
I Anders Kilströms Minne gjorde två fina treåringar upp om segern. Oskar J Andersson rundade till ledningen med Jasmine Ising-tränade Ferox Brick som utkämpade sista 600 meterna sida vid sida med Hidalgo Heldia, där den senare tog sig förbi och vann med ”nos”. Patricia Van Der Meer tränar hingsten som är obesegrad efter fyra starter. Kim Eriksson satt i sulkyn.
V86-5 var ett stayerlopp över tre varv där Fredrik Wallins Euskara var bra igen efter en tid av krångel och galopper.
Stoet har tävlat en del i Frankrike och tagit fem segrar. Nu visade hon styrkan igen för Jorma Kontio efter en offensiv styrning fram utvändigt ledaren mitt i loppet och en tryckare till ledningen 600 meter från mål.
Övriga lopp på V86 vanns av Reijo Liljendahl-tränade Stonecapes Superb (körd av Ulf Ohlsson), Edrica körd och tränad av Erik Lindegren samt Jörgen Westholm-tränade Whelk (körd av Marcus Lilius)
Åtta rätt på V86 delade ut 29 867 kronor, sju rätt 413 kronor och sex rätt 49 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Magnus A Djuse är en av Sveriges mest lovande kuskar och nyss fyllda 20 år ligger han sexa i den allsvenska kuskligan närmast bakom toppnamn som..


Magnus A Djuse är en av Sveriges mest lovande kuskar och nyss fyllda 20 år ligger han sexa i den allsvenska kuskligan närmast bakom toppnamn som Örjan Kihlström, Jorma Kontio och Björn Goop. Högst i ligan finns Ulf Ohlsson och Rikard N Skoglund.
Magnus A Djuse har rötterna i Brunflo, en kvart med bil från Östersundstravet och han är yngst i brödraskaran Djuse där även Mattias, Martin och Mats är aktiva inom travet.
I takt med framgångarna i sulkyn har Magnus tagit steget och lämnat Jämtland och bor numera i söderut och har licens på Solvalla.
- Jag bor på Mattias gård i Ekolsund mellan Bålsta och Enköping. Orsaken är för att jag ska kunna åka runt och köra mer på banor i mellan-Sverige och lite mer söderut.

Tror på Cyber Lane i Jämtlands Stora Pris
I helgen bär det av norrut och hemåt för Magnus A Djuse när Östersundstravet bjuder på dubbeltrav.
Vad betyder Östersundtravet för dig?
- Det var där allting har börjat en gång i tiden, jag tog ponnylicens när jag var åtta-nio år och det var där man sprang på stallbacken.
Var är ditt bästa minne därifrån?
- Kanske den här helgen i fjol då jag vann tre lopp på fredagen.
Vad betyder den här helgen för dig?
- Vi har bara V75 en gång per år i Östersund, klart att det är en speciell helg.
Du kör i sex av loppen på V75 men inte i Jämtlands Stora Pris, vem är din vinnare i loppet?
- Vinner inte Cyber Lane…han borde i alla fall hålla ledningen.
Saknar du att du inte har någon styrning i huvudloppet?
- Nej, i år spelar det ingen roll när det inte är någon publik, men det är klart att jag gärna vill köra det någon gång och det absolut en dröm att få vinna.
Har du andra lopp du drömmer om?
- Elitloppet, det är det man helst vill köra och vinna. Man varit där sedan man var tio år och stått på E-läktaren sedan Iceland vann 2010.

Superjackpot - 100 miljoner
V75 på lördagen kryddas med en superjackpot och chans att vinna 100 miljoner kronor för en eventuell ensam vinnare.
Magnus A Djuse kör alltså sex av de sju loppen på V75 och han låter förväntansfull på förhand.
- 11 Yrwing (V75-1) hoppade i årsdebuten och har nu fått ett lopp i kroppen. Det är en bra häst i grunden och det är passande distans. Det är ett öppet lopp och med klaff så är han med och segerstrider.
- 15 Lukas Rauen (V75-2) är en häst som betyder mycket för mig och en häst som gjorde att jag fick synas på V75 förra året. Det var synd på spåret nu, men han är väldigt bra hästen när han är på topp. Skulle han komma igenom hyggligt vet man inte men samtidigt är det svårt att veta hur bra han är i år.
- 8 Dexter Brick (V75-3) blev bortlottad och jag vet inte vart vi hamnar. Vi får jaga pengar i första hand.
- 8 Majet af Djupmyra (V75-4) samma där, dåligt läge och svårt att veta vart vi hamnar. Pengar i första hand.
- 9 Pleasure For Cash (V75-5) fick ett ganska bra spår för honom. Han behöver inte vara med i någon startrustning och det passar bra. Jag tycker det är en bra chans. Han har vunnit lite billigare lopp men han har gjort det enkelt. Det blir lite upp till bevis hur bra han är. Jag tycker han är fin, en jättefin häst och vi ska vara med och göra upp om det.
- 7 From The Mine (V75-6) gick jättebra senast. Jag tycker det är bra chans med honom också. Jag tycker han är jättebra och distansen är ett stort plus. Det är ett dåligt läge men jag tror han löser det.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genom..


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genomgått så kallad ”nervsnittning” innan han köptes till Sverige för sex år sedan.
Uppgifterna styrks av att hästen i amerikanska USTA:s databas står registrerad som ”LOW NERVED ON BOTH FRONT FEET”.
Något som måste anges om hästen genomgått den i Nordamerika fullt tillåtna metoden.
Enligt Sulkysport fanns inte dessa uppgifter med i auktionskatalogen på Mixed Sales i Lexington sommaren 2015 då hästen ropades in av Daniel Redén för motsvarande två miljoner kronor.

Undersöktes redan i fjol
Uppgifterna figurerade redan i fjol vilket föranledde att Propulsion undersöktes av veterinärer i jakt på nervskador i framhovarna.
– Jag kan bekräfta att vi har gjort en sådan undersökning men att vi inte fann någon grund att reagera efter den, säger Steen Morten Johansen, ansvarig för utredning och säkerhet hos Svensk Travsport, till Trav og Galopp-Nytt.
Tränaren Daniel Redén kommenterar uppgifterna för Travronden:
– Första gången jag ens fick höra om det här var förra året. Då kom Steen Morten Johansen till mig och sa att det går rykten om att hästen ska ha blivit nervsnittad under sin tid i USA. Det kom som en chock. Jag sa till honom att det låter helt otroligt att jag som travtränare ska ha bommat det i så fall. Och att alla mina veterinärer ska ha missat det. De går alltid igenom mina hästar som kommer från USA.
– Steen Morten fick komma ut till mig samtidigt som två veterinärer var där och kollade på hästen inför ögonen på honom och hästen visade maximal känsel. I dag kom frågan upp på nytt vilket gör mig jätteledsen, säger Daniel Redén till Travronden.

Tar bort smärta i två till sju år
Enligt harnesslink.com ses ingreppet i USA som ”en sista utväg” och kan ta bort smärta ”mellan två och sju år”.
Svensk Travsport listar i sitt regelverk ”Nervsnittning/nervblockad” under rubriken ”Förbjudna åtgärder” och metoden är förbjuden för travhästar i Europa.
Veterinären Daniel Söderberg kontrollerade Propulsion när hästen kom till Sverige och kommenterar för Travronden:
– Han har full känsel. Det är flera veterinärer som kontrollerat honom och alla har kommit fram till samma slutsats. En häst som blivit nervsnittad känner ingenting, men det är omöjligt att en häst startat så många gånger som nervsnittad. Det är helt otänkbart och det är skrämmande att man kan komma med sådana här beskyllningar helt utan grund.
Svensk Travsport kallade efter uppgifterna till ett extramöte på tisdagskvällen.
– Än så länge vet vi inte om det är någonting. Vi behöver förstå om det ligger något bakom det här och i så fall vad. Vi måste börja där. Jag kommenterar inte det här mer än så just nu, säger Svensk Travsports vd Maria Croon till Travronden.
Propulsion har varit Sveriges mest framgångsrika travhäst under många år och nådde med segern i Elitloppet över 34 miljoner kronor i insprungna pengar.

Kanal 75


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) ..


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) segra på Vincennes i Paris.
I spåren av coronapandemin har året upplaga, som skulle ha avgjorts på Solvalla 27 september, ställts in.
Det gör att Svenskt Travsport går in och skapar ett nytt lopp vid namn STL Open med 750 000 kronor till vinnaren samma tävlingsdag.
Ett lopp som i praktiken blir en gulddivisionsfinal i kubik, reserverad för sommarens mest framgångsrika hästar i de största svenska loppen.
– När Masters tyvärr ställts in känns det bra att kunna erbjuda en serie av våra egna storlopp här i Sverige med final under kriteriehelgen. Jag ser fram emot STL Open, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
De tio främsta poängsamlarna garanteras plats i STL Open som körs över distansen 2 140 meter med autostart.

Lopp som ingår i STL Open

6/6 Östersund Jämtlands Stora Pris (Gr II) – STL Gulddivisionen
13/6 Boden Norrbottens Stora Pris (Gr I) – STL Gulddivisionen
21/6 Kalmar Kalmarsundspokalen – STL Gulddivisionen
4/7 Halmstad STL Gulddivisionen
11/7 Årjäng Årjängs Stora Sprinterlopp (Gr II) – STL Gulddivisionen
18/7 Axevalla Axevallalöpning – STL Gulddivisionen
25/7 Bollnäs Bollnäsloppet – STL Gulddivisionen
28/7 Jägersro Åbergs Memorial (Gr I)
1/8 Rättvik Ego Boys Minne – STL Gulddivisionen
8/8 Åby Åby Stora Pris (Gr I)
15/8 Romme American Trot – STL Gulddivisionen
22/8 Solänget Silverörnen - STL Gulddivisionen
29/8 Bergsåker Sundsvall Open Trot (Gr I) – STL Gulddivisionen
5/9 Jägersro Birger Bengtssons Minne - STL Gulddivisionen
12/9 Hagmyren E.J.’s Guldsko - STL Gulddivisionen

Kanal 75


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de..


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de två senaste åren. Nu är han tillbaka i Sverige och för träningen står Solvallas Stefan Melander. Årets första stora uppgift, Konungens Pokal på Åby, ändade med galopp men snart är den högklassige hingsten tillbaka på tävlingsbanan.
- Vi siktar på Prix Readly Express på Solvalla 17 juni, berättar Sabine Kagebrant.
Svenskt Travderby på Jägersro är säsongens största mål för Green Manalishi och därefter är planen att hästen ska tävla i Paris under det franska vintermeetinget.
- Det är väl en häst som skulle kunna passa väldigt bra på Vincennes. Det är lång väg dit men det är i alla fall det vi skulle tycka var kul och då får man ta det lite lugnt och inte vara med i alla lopp. I Paris är det Criterium Continental som är det stora målet, berättar Kagebrandt.
Green Manalishi har vunnit 11 av 25 lopp och tjänat 10,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat m&a..


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat många gånger. Men prestationen han gjorde i Fyraåringseliten fick den mest luttrade traventusiast att höja på ögonbrynen. I Erik Adielssons händer dundrade hästen till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan tågade han undan till seger på 1.09,2 över 1 640 meter – svenskt rekord för fyraåringar och den snabbaste segertiden i Europa i år.
- Det är sällan man ser en sådan acceleration och den farten in i första sväng. Men den stora hästen med de långa benen klarar det också. Så det är fantastiskt bra. Hela ekipaget var bra och det fungerade till 100 procent, säger Frode Hamre.
Efter hemkomsten till Norge har Ecurie D. bara haft det skönt i hagen.
- Han har tagit loppet och resan på ett väldigt bra vis. Han ser väldigt fräsch och fin ut och mår bra. Det är ett otroligt psyke på honom också.
Var den pampige hingsten startar härnäst är inte bestämt.
- Det har varit lite snack om Oslo Grand Prix och ett par andra lopp men vi bestämmer ingenting om vad som sker framöver förrän tidigast på fredag. Veterinären ska kolla upp honom i morgon för att se att allt är okej och så ska han gå ett jobb på fredag morgon. Sedan får vi diskutera vad som händer vidare.
Frode Hamre har tränat många fina hästar genom åren men Ecurie D. kan vara den allra bästa.
- Man är bara tacksam för att man får ha en sådan häst i stallet, säger den norske topptränaren.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 5] 1640/6 1 32.8 38
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/8 5 29.4 101
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Tambur Tambur   [v 7] 2140/14 1 16.2 104
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Kerv Kerv   [v 5] 2140/12 str
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/4 5 18.5 77
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/11 0 15.1 228
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Stall Warning Stall Warning   [v 6] 2660/14 2 16.1 185
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/7 0 31.5g 320
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 9] 1640/2 1 30.7 82
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2140/11 4 17.4 232
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 1640/5 2 15.0 68
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 5] 2140/1 7 16.9 237
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/7 1 16.1 15
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/14 3 16.4 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2640/3 4 16.7 117
2015-12-11 2015-12-11 Boden-7 Antonio America Antonio America   [v 5] 2140/9 1 16.7 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/1 6 17.5g 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2160/5 4 18.2g 101
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/10 8 30.6g 747
2015-12-03 2015-12-03 Boden-8 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/4 0 20.4g 199
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2660/13 4 17.4 45
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2160/10 5 16.0 476
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Juno F. Juno F.   [s 5] 2160/11 4 17.5 38
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/10 str
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/2 1 14.5 54
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Fast Pay Fast Pay   [v 7] 3140/14 0 18.7 550
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 1640/6 str
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 5] 2160/15 2 18.2 18
2015-11-24 2015-11-24 Boden-8 Kerv Kerv   [v 5] 2160/9 2 17.8 35
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/9 4 26.6 181
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Madic Madic   [s 7] 1640/5 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Vitoria Doc Vitoria Doc   [s 5] 2140/3 0 24.6g 163
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Kerv Kerv   [v 5] 2140/10 2 18.6 156
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2660/11 1 18.8 228
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-5 General Tooma General Tooma   [v 5] 2140/10 4 18.6 187
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2160/10 5 29.0g 242
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Gibbs Gibbs   [v 4] 2160/14 0 g 50
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/6 0 g 56
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 2140/10 0 17.4 143
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2140/13 0 16.6 964
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 2 17.9 27
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2160/14 0 g 228
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/9 0 14.3 182
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 2140/5 0 15.5 534
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2140/1 0 g 68
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 4] 2140/2 2 20.9 27
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 5] 2140/12 4 17.7 30
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2220/10 1 27.9 29
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 5] 1640/5 2 16.8g 22
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Dancininthedark Ås Dancininthedark Ås   [s 4] 1640/1 0 g 29
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 6] 2140/6 8 34.0g 146
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 1 20.4 14
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Lexington Ås Lexington Ås   [v 9] 2160/6 4 16.8 258
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Flip a Coin Flip a Coin   [v 9] 2180/15 0 16.3 532
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Citadelle Citadelle   [s 4] 2140/9 2 16.9 57
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 1640/11 0 15.0 641
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Helt Ideal Tooma Helt Ideal Tooma   [v 4] 2160/12 6 18.0 134
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Global Science Global Science   [v 3] 2140/1 1 18.6 21
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/7 6 15.3 34
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Count Response Count Response   [v 6] 2640/3 1 16.3 16
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 5] 2140/3 0 18.6g 16
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 7 17.8g 74
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Donna Sarina Donna Sarina   [s 9] 2140/11 str
2015-10-10 2015-10-10 Åby-8 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 5] 2140/12 0 g 362
2015-10-10 2015-10-10 Åby-2 Royal Bee Royal Bee   [v 7] 2140/4 0 14.7 190
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 2160/8 0 17.2g 863
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/2 5 12.3 80
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 7] 3160/7 3 14.9 1932
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 1640/10 4 23.1 819
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/12 4 14.7 355
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Oregon Trail Oregon Trail   [v 7] 2140/11 0 15.2 289
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/6 0 17.3 119
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/8 0 g 384
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 10] 2180/9 0 34.3 581
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 4] 2140/2 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Klara Rigas Klara Rigas   [s 4] 2160/6 0 258
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 1640/12 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Gibbs Gibbs   [v 4] 2140/12 1 18.8 22
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 French Target French Target   [v 7] 2140/9 1 16.3 30
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Eldpil Eldpil   [v 9] 2160/3 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 1640/9 6 16.5 120
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 2140/12 0 g 432
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/3 1 14.8 102
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 2140/7 5 29.3 765
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Wild Life Wild Life   [h 6] 2140/9 0 17.5 258
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 6] 1640/5 1 14.3 36
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/4 D 5 28.4 381
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Blue Line Blue Line   [h 9] 1640/10 C 4 14.6 805
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/11 C 0 g 219
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 King Pride King Pride   [v 4] 2140/5 A 0 21.1g 27
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/14 B 0 g 157
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2660/10 C 0 18.1 463
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Diego Band Diego Band   [v 7] 2140/11 D 0 18.3 361
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/13 A 3 17.0 109
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1680/14 D 0 g 767
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2640/11 B 3 17.9 32
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2160/7 A 0 g 31
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Carbon Comet Carbon Comet   [v 4] 1640/7 A 4 17.4 56
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2160/10 C 0 16.6 174
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 General Tooma General Tooma   [v 6] 2640/9 D 0 17.2 106
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 7 18.0g 98
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Farmfurir Farmfurir   [h 12] 2700/9 D 0 32.0 210
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C str
2016-12-16 2016-12-16 Boden-3 Månbjörn Månbjörn   [v 8] 2140/1 D 5 41.8g 117
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2160/11 A 4 19.2g 34
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Dirtydancing Sisu Dirtydancing Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 g 44
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Kasper Sånna Kasper Sånna   [v 4] 2140/10 A 0 20.0 58
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/5 C 3 18.4 147
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Samba Tabac Samba Tabac   [s 9] 1660/14 D 0 35.0 570
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/4 A 2 16.7 265
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Ortopedica Ortopedica   [s 4] 2140/3 D 3 17.7 221
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 11] 2140/4 B 7 15.6 141
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Magia Doc Magia Doc   [s 5] 2160/12 C 2 17.9 226
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 1640/6 D 1 13.8 42
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Tambur Tambur   [v 8] 1680/8 B 4 14.7 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 2140/3 B 2 18.2 18
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2640/2 C 0 20.8 83
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2180/7 B 2 16.4 24
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2140/8 D 8 31.3 346
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 1640/2 B 2 78
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 4 17.4 83
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/13 C 1 18.9 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2160/12 C 0 18.1g 353
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/12 D 0 17.0 232
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2160/9 D 0 32.9 247
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 1640/4 D 2 16.8 117
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/6 D str
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2160/10 A 8 18.0 73
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Cali Fakir Cali Fakir   [v 5] 2180/14 B str
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-9 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/8 C 0 85
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/12 A 4 15.6 75
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-4 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/6 D 6 13.7 236
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 D 0 g 180
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-4 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/2 D 3 16.1 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 General Tooma General Tooma   [v 6] 1640/7 C 1 15.7 18
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 1640/11 D 3 15.5 315
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beaufort Beaufort   [v 5] 2640/2 C 0 17.3 57
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2140/7 A 4 15.1 47
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 0 21.9 447
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Always on Target Always on Target   [v 5] 2160/10 A 6 18.4 33
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2160/8 D 8 18.6 284
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Diego Band Diego Band   [v 7] 1640/9 B 3 16.2 34
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/12 B 2 30.4 93
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 28.6 241
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/12 C 7 16.8 251
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 D 0 23.0g 39
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 National Knight National Knight   [v 3] 2140/3 D 4 20.7 71
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 1640/12 D 1 17.3 164
2016-11-17 2016-11-17 Boden-5 Molly Stjerne Molly Stjerne   [h 3] 1660/8 C 0 115
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 C 0 g 272
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 B 0 15
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-8 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/1 D 4 17.1 192
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2160/9 D 0 35.5g 136
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 35
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Victory Va Bene Victory Va Bene   [v 8] 2140/2 C 0 17.3 186
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/15 A 2 15.0 56
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2140/1 A 7 14.1 44
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 6] 2140/2 A str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/3 C 5 13.8 41
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2640/11 C 0 g 131
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/7 C 0 19.9 288
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2160/14 C 2 30.2 175
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/3 C 3 15.3 62
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 0 18.0 217
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1660/8 B 1 33.0 132
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Eldpil Eldpil   [v 10] 1640/12 C 0 30.1 341
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/9 D 0 29.0 386
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 2660/7 D 0 g 836
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/3 C 7 16.4 35
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/11 A 0 17.0g 15
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Gregor Mollyn* Gregor Mollyn*   [v 7] 1660/15 B 7 28.0 562
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/9 C 0 18.7g 209
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/4 B 4 17.0 188
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/12 D 0 g 579
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/8 A 1 16.8 38
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Juno F. Juno F.   [s 6] 1640/5 C 2 12.4 73
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 2 14.3 52
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2180/13 A 1 13.3 52
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/10 B 6 15.2 75
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/12 A 2 15.9 55
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/5 C 0 18.1 490
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/9 C 1 16.1 23
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 5] 3160/9 C 3 15.5 231
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Woodland Woodland   [v 4] 2640/5 D 2 17.2 67
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/6 B 2 17.2 53
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Count Response Count Response   [v 7] 2140/4 C 4 13.5g 71
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/1 D 5 15.9 689
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/11 C 0 g 373
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/13 D 7 16.3 361
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 C 2 13.3 112
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-9 Global Science Global Science   [v 4] 2640/10 C 0 15.9 799
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2160/8 D 2 17.6 123
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2140/3 B str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 6 16.2 81
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/15 B str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2160/14 D 0 g 374
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 3] 2140/4 D 0 g 362
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Balder Töffen S.K. Balder Töffen S.K.   [v 4] 2180/13 D 0 g 236
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2180/11 A 5 15.9g 27
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/1 C 1 14.7 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 3 16.5 95
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2140/4 C 2 19.6g 56
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/10 D 0 22.4 353
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2180/11 D 3 17.4g 51
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/6 B 7 17.1 42
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/4 B 2 17.1 70
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Vännfors Balder Vännfors Balder   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/9 B 4 13.5 77
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2640/2 B 2 15.8 362
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 42
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/6 D 2 16.0 183
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 D 5 28.8g 921
2016-09-08 2016-09-08 Boden-6 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/4 C 1 16.3 50
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/2 B 3 12.6 20
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 1640/12 D 0 14.9 506
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 7] 2160/12 B 2 16.4 70
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/14 B 2 17.2 295
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 655
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 14.6 96
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2140/7 C 2 15.1 18
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/2 B 6 17.1 73
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 1640/1 C 4 14.1 91
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1640/2 D 0 17.2 156
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/6 C 7 15.4 193
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/10 D 0 14.7 192
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 D 6 15.9 270
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/13 A 6 16.3 72
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 6] 2640/5 B 5 30.9 124
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 5] 2140/8 D 0 16.4 184
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 2140/1 D 0 14.9 203
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Always on Target Always on Target   [v 5] 1660/14 A 0 16.4 26
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Foaje Foaje   [v 6] 2140/9 C 2 14.6 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 4] 2160/7 B 1 15.7 77
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 B 7 19.5g 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/6 B 1 15.7 33
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2640/13 B 8 16.7 158
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/12 C 3 16.3 109
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 5 16.2 57
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 D 5 14.5 353
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-9 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2148/5 C 0 15.2 413
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2188/12 A 6 15.0 49
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2168/6 B 6 18.6g 139
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/6 C 8 21.4g 199
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 2140/2 B 2 34.6 69
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/6 D str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/9 B 0 16.7 48
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 417
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/5 C 4 13.5 255
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-5 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/9 D 7 17.1g 377
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/4 C 6 15.8g 13
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 B str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 C 7 17.9 104
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/14 C 6 15.6 283
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/2 A 1 14.2 21
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2200/14 C 0 g 307
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2140/12 D 6 17.3 157
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 1 16.6 122
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/10 B 7 15.3 139
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 0 13.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Apache du Noyer Apache du Noyer   [v 6] 2140/1 D 6 16.5 252
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/11 C 5 18.2 234
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/2 C 1 14.6 40
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Seducedbyaface Seducedbyaface   [s 7] 2140/11 C 4 13.5 139
2016-07-18 2016-07-18 Boden-5 Åstoppen Åstoppen   [v 12] 2140/5 D 0 29.3 921
2016-07-18 2016-07-18 Boden-4 Seduction Seduction   [s 5] 1640/12 D 0 14.4 1220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 1640/3 B 0 27.7g 23
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 A 0 g 78
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/10 B 1 17.9 42
2016-07-18 2016-07-18 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/9 D 1 15.3 220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-7 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/10 C 6 16.5 92
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 C 1 15.4 34
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Salong Salong   [v 5] 2140/4 B 0 g 40
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2160/6 B 0 30.9g 64
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2640/11 D 0 31.1 507
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/7 D 3 16.4 272
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Inari Inari   [v 8] 1640/6 D 4 13.8 90
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/6 A 6 24.0 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 1660/7 A 0 37.9g 172
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 1640/2 B 1 14.6 27
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Källdals Lykka Källdals Lykka   [s 8] 1640/6 D 0 34.2 412
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/6 D 4 16.0g 42
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 1 13.1 196
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Coal Trader Coal Trader   [v 6] 2640/10 A str
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 275
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 5] 2640/2 C 3 18.2 63
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 B 1 16.1 30
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Foaje Foaje   [v 6] 1640/7 B 0 g 36
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 4] 2140/10 C 5 19.7g 53
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ten Times Ten Times   [v 3] 2140/10 B 7 21.5g 51
2016-07-03 2016-07-03 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 5] 1640/11 C 1 15.7 49
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 4] 2160/10 D 0 g 379
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 B 3 17.2 81
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2140/14 D 2 14.9 1026
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Vesle Ann Vesle Ann   [s 9] 1640/8 D str
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/14 B 4 15.6 126
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 D 0 g 84
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/7 D 7 15.5 104
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2160/14 B 4 17.6 113
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 15.2 336
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/1 D 7 15.0 419
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-9 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2140/8 A 2 15.0 40
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Fylking Fylking   [h 6] 1640/4 A 4 25.7g 99
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/12 C 0 20.7g 792
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2140/5 D 1 28.9 318
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Big Believer Big Believer   [v 5] 2140/14 B 4 16.9 236
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-12 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3180/11 B 0 60
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/11 D 3 16.3 119
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/2 D 7 29.7 321
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/8 D 7 15.3 376
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/6 D 0 15.5 290
2016-06-18 2016-06-18 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 C 6 17.1 271
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 Inix Jubb Inix Jubb   [v 10] 3160/6 D 0 17.0 791
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2140/11 D 2 17.7g 108
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 185
2016-06-17 2016-06-17 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 B 0 20.9g 47
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2160/9 C 0 19.1g 84
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/10 A 0 35.1 72
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/11 C 1 13.3 49
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 1609/4 B 1 12.5 20
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Gibbs Gibbs   [v 5] 1660/13 C 0 22.1g 634
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Malta B. Malta B.   [v 7] 2160/9 D 6 18.2 241
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/2 D 7 21.0 98
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/7 A 1 12.8 56
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2140/4 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/10 C 7 17.8 238
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/6 B 1 35.2 43
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2140/11 D 0 16.8 385
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Övern Aasa Övern Aasa   [s 8] 2140/10 C 0 31.0g 546
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2140/15 D 0 g 963
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Il Sånna Il Sånna   [v 6] 2180/12 A 1 15.6 16
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/1 D 3 17.3 211
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/10 D 0 13.1 1836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 French Target French Target   [v 8] 2140/10 B 0 g 92
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2180/14 C 0 16.3 670
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/9 D 5 14.0 43
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Digital Import Digital Import   [v 4] 2640/2 D 0 g 589
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/5 B 4 12.1 143
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 254
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/4 D 0 g 184
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/8 C 8 28.0 193
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/9 D 0 13.7 459
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 D 1 16.5 112
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/8 D 3 15.7 520
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2640/10 B 0 17.5 192
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 D 0 18.6g 169
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Lexington Hall Lexington Hall   [h 3] 2140/9 C 3 19.0 15
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2660/4 D 0 17.8g 197
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/1 D 0 g 323
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2180/10 D 6 18.9 250
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/3 C 4 16.3 196
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 C 5 14.6 181
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/7 D 2 17.8 346
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 D 7 15.8 304
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 1640/9 D 0 17.1 312
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 1660/12 A 2 33.0 370
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Salong Salong   [v 5] 2640/15 A 4 16.1 39
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 6 15.9 244
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/6 A 2 16.4 31
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 17.2 388
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2140/1 D 0 g 379
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/5 D 3 18.6 234
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3160/10 A 5 15.6 463
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-1 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 C 5 19.6g 376
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/11 D 0 g 450
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/15 A str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2640/5 D 3 17.0 484
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Tambur Tambur   [v 8] 2160/10 B 0 16.2 72
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Arndon Streamline Arndon Streamline   [v 4] 2140/2 D 0 22.1g 248
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/1 C str
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 511
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/8 C 4 17.5 86
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 0 18.4 418
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/15 C 0 g 1261
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2160/15 C 4 14.4 896
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/5 D 0 g 375
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2140/5 D 5 15.2 323
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 1640/8 C 0 14.3 363
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/9 A 1 17.4 45
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2660/8 C 1 30.9 81
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Love Me Love Me   [s 6] 2160/6 D 6 20.6 243
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 6] 2640/1 B 1 18.0 46
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Dämro Gutten* Dämro Gutten*   [v 12] 2140/5 D 0 32.3 335
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/2 B 2 13.3 56
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2180/12 B 0 g 84
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/5 C 6 18.6 192
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2140/12 B 6 19.0g 222
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/5 C 0 16.6g 72
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/12 C 3 14.7 228
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2680/11 A 0 17.7 140
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 1640/8 C 0 17.5g 71
2016-04-05 2016-04-05 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 C 3 20.7 147
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 30.2 136
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 1640/5 D 6 28.7 180
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 2160/11 C 0 g 324
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/13 D 8 31.0 600
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Salong Salong   [v 5] 2140/8 A 0 17.6 24
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Lindys Diva Lindys Diva   [s 4] 2160/13 B 5 19.5 65
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/11 A 2 18.6 203
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1660/12 B 0 18.4 210
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 3160/4 C 4 17.5 157
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2160/7 A 0 19.3 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/2 D 0 g 35
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 King Pride King Pride   [v 4] 2140/6 D 0 22.3g 423
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/14 A 6 16.6 43
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Marcus Sisu Marcus Sisu   [v 6] 1640/11 D 7 15.3 330
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 2180/14 A 0 22.2 218
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2180/14 C 5 28.2 696
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Amour Streamline Amour Streamline   [s 4] 2160/4 D 5 17.5 328
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 A str
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 5] 2140/6 D 4 19.5g 39
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Pompano Pompano   [v 8] 2140/6 B 6 19.3 71
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/8 A 0 18.9 33
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/2 B 7 54
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 1640/6 B 0 20.0 181
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2160/8 B 3 22.5 49
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/5 B 0 g 125
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/13 B 7 21.5 437
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/10 C 0 19.5 40
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/11 D 1 13.8 374
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2640/14 A 3 17.2 214
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/14 A 2 15.9 92
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/8 D 0 31.4g 224
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Powell Powell   [v 10] 2140/3 C str
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/15 A 0 g 414
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Lady Rigas Lady Rigas   [s 4] 2140/3 D 6 19.0 115
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/4 D 0 42.4g 263
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C 3 17.4 76
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 B 2 15.7 198
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2640/6 D 0 16.5 157
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2160/15 A 5 17.7 94
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Blue Line Blue Line   [h 9] 2660/9 C 1 17.4 130
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/3 C 1 16.1g 20
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/1 C str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/11 C 2 17.1 482
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2160/13 A 2 16.4 37
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 2140/7 D 3 15.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 195
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 1640/3 D 5 17.1 566
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/11 C 3 18.1 290
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Toxeder Toxeder   [v 5] 1640/5 B 0 g 204
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D str
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 1640/8 A 2 14.8 46
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Eldpil Eldpil   [v 10] 2180/12 C 0 g 238
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/8 A 3 16.3 23
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 2160/11 D str
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Tambur Tambur   [v 8] 1640/10 D 3 14.6 89
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/12 A 4 17.2 147
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/7 A 2 18.8 47
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 1640/12 C 0 19.0 101
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/5 B 1 17.2 51
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/8 D 3 13.3 248
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 2640/7 D 7 16.8 382
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/7 D 0 24.8 1134
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 237
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Fill at Home Fill at Home   [v 6] 2140/10 B 3 17.8 79
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/3 C 0 16.3 116
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 0 g 124
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2140/3 D 0 18.5 236
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 2140/11 C 4 16.8 26
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 C 5 19.8 486
2016-01-16 2016-01-16 Boden-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 1660/7 B 5 17.7 32
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Tambur Tambur   [v 8] 2140/1 B 1 15.8 53
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/1 D 0 g 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 1640/7 D 0 g 154
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/9 B 5 17.0 296
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/12 B 1 17.0 30
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2640/2 D 0 18.4 321
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/8 B 0 17.2 122
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 1640/6 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/6 B 3 28.4 140
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2160/5 A 5 18.1 40
2017-12-30 2017-12-30 Romme-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/10 B 5 19.1g 35
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Desefinado Desefinado   [v 5] 1640/6 B 1 14.8 50
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 3] 2140/12 B 6 17.2 166
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-2 Sindy Löper Sindy Löper   [s 8] 2140/7 C 3 29.3g 103
2017-12-21 2017-12-21 Romme-10 Antonio America Antonio America   [v 7] 2160/15 B 5 15.9g 37
2017-12-21 2017-12-21 Romme-5 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2160/9 C 7 18.1 97
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/8 A 5 14.7 76
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2100/5 D 1 14.8 163
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-11 French Target French Target   [v 9] 2140/11 D 3 14.2 268
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/8 B 0 18.6 170
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/3 A 5 16.4g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2160/2 B 0 g 36
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/11 A 4 15.4 54
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2640/9 D 5 17.9 100
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/3 B 1 17.3 67
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Guli Viktor Guli Viktor   [v 9] 2140/4 D 3 29.3 191
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/7 B 4 17.1 39
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Mooncake Mooncake   [v 6] 2160/7 D 3 18.2 146
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2140/1 C 2 31.5 75
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 B 6 20.7g 64
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-8 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2140/1 D 5 15.3 243
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2140/2 B 0 16.6 103
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2180/14 A 6 16.8 49
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 1640/12 D 0 18.2 34
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 D 6 18.8g 136
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/6 C 1 196
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 10] 2640/15 B 4 18.1 131
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1660/12 C 4 32.0 60
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-4 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2140/7 C 1 16.7 34
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/4 C 6 18.6g 48
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 1640/9 A 1 15.0 53
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/8 A 0 18.3g 105
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2660/7 C 6 33.2 124
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/10 B 5 16.9 83
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/8 D 2 15.0 266
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/2 C 0 31.7g 37
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 2140/5 B 1 15.5 47
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 1640/9 A 0 g 47
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/13 A 2 17.0 114
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 2140/2 D 1 19.3 93
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/9 A 1 14.8 85
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/10 D 6 16.5 352
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/13 C 5 15.9 59
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 1640/12 C 4 12.3 58
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 213
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Global Money Global Money   [v 10] 2140/6 C 5 14.7 16
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Hayai Chikara* Hayai Chikara*   [v 8] 2140/5 B 3 14.7 88
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/9 D 1 15.0 83
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/1 D 4 16.2 71
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Selenge Selenge   [v 5] 2140/7 D 8 16.2 212
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/12 A 6 14.7 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2160/7 C 4 16.2 243
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 241
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 47
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1640/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 1640/1 C 1 18.5 20
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 1640/4 C 0 g 91
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Mellby Ess Mellby Ess   [v 4] 3180/7 B 3 17.7 66
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Global Science Global Science   [v 5] 2140/2 B 1 16.2 16
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2180/10 A 0 18.9 74
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 3140/9 B 0 19.3 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 1640/12 D 0 17.8 466
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2660/9 C 7 30.6 645
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 300
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 2160/13 B 4 17.2 247
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 1640/3 A str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Count Response Count Response   [v 8] 2140/5 C 0 14.3 77
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/14 A 1 17.1 82
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Don Draper Don Draper   [v 4] 1640/2 D 0 g 148
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-4 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2640/7 D 3 16.9 135
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/3 B 3 16.0 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2140/2 B 5 31.7g 44
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 2140/3 D 8 18.9 32
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/10 A 0 15.9 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Mia Sånna Mia Sånna   [s 3] 2160/9 C 2 16.7 74
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2660/8 B 1 14.8 164
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2140/7 D 2 19.4 27
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-2 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/11 D 0 12.9 460
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Livarot Livarot   [v 4] 2140/3 D 2 17.0 53
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 C 6 29.4g 226
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2140/8 B 5 21.4 58
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2160/12 B 0 16.3 115
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/10 B 1 16.7 68
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-10 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2140/6 B 0 g 269
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/12 A 7 15.4 112
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/4 D 0 g 65
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Global Solicitor Global Solicitor   [v 5] 2140/3 C 2 19.8 80
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 3] 2160/5 D 0 g 103
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/7 D 0 g 193
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2160/9 B 7 17.1 58
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 1640/2 B 2 17.2 44
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2160/10 C 0 g 135
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 B 1 18.2 42
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/5 A 1 14.9 17
2017-09-02 2017-09-02 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2160/4 C 1 31.3 21
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2640/8 D 0 17.3 94
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Invisible Magic Invisible Magic   [s 8] 2160/4 D 4 16.2 303
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/15 D 0 16.7g 326
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/9 B 1 15.7 102
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/4 B 2 18.0 197
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/10 C 1 15.6 185
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Flip a Coin Flip a Coin   [v 11] 2140/8 D 0 15.2 654
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-3 Salong Salong   [v 6] 1640/1 C 5 12.9 93
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-11 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2640/1 C 5 13.5 269
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 305
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 1660/12 A 3 13.7g 30
2017-08-24 2017-08-24 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 6] 1640/2 C 0 g 108
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 7] 2140/4 D 0 17.1 153
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 8 19.0 786
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Livarot Livarot   [v 4] 2140/4 D 0 18.0 15
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 2140/4 A 1 12.9 16
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2140/12 D 0 14.9 258
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 7] 2140/6 D 0 g 247
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2660/7 B 0 g 64
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 29
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 1640/5 B 0 g 37
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/5 B 1 17.0 24
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Ängsfreja Ängsfreja   [s 6] 1640/3 C 0 g 100
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 6 17.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 2140/1 D 0 g 115
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 1640/9 B 1 13.1 77
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Mattie Mattie   [s 3] 2140/3 C 0 g 94
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2640/10 D 1 15.1 314
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Art Vandelay Art Vandelay   [v 5] 2140/6 D 4 15.3 35
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-12 Benedictus Benedictus   [v 4] 1640/6 B 1 14.7 70
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 D 2 26.1 796
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Salong Salong   [v 6] 2640/10 D 4 16.1 125
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/4 C 4 15.8 585
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/7 D 0 g 51
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 3 17.0 54
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/1 D 5 31.2g 269
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2160/7 B 7 19.4g 62
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/13 B 0 16.4g 44
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Livarot Livarot   [v 4] 2140/11 B 1 17.9 25
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2140/4 C 0 g 190
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/10 C 0 g 83
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Stuart Little Stuart Little   [v 8]