V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Superman K.R. Superman K.R.   [h 8] 2140/5 C
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 Tåga Molly Tåga Molly   [s 6] 1640/4 D
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Gaius F. Gaius F.   [v 6] 2640/6 A
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/6 D
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Swagger Swagger   [v 3] 2140/8 C
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 5] 2140/5 D
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2160/10 C
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Jersey Boko Jersey Boko   [s 3] 2140/6 C

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 5] 1640/6 1 32.8 38
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/8 5 29.4 101
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Tambur Tambur   [v 7] 2140/14 1 16.2 104
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Kerv Kerv   [v 5] 2140/12 str
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/4 5 18.5 77
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/11 0 15.1 228
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Stall Warning Stall Warning   [v 6] 2660/14 2 16.1 185
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/7 0 31.5g 320
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 9] 1640/2 1 30.7 82
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2140/11 4 17.4 232
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 1640/5 2 15.0 68
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 5] 2140/1 7 16.9 237
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/7 1 16.1 15
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Juno F. Juno F.   [s 5] 2140/1 6 17.5g 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2160/5 4 18.2g 101
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/14 3 16.4 20
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2640/3 4 16.7 117
2015-12-11 2015-12-11 Boden-7 Antonio America Antonio America   [v 5] 2140/9 1 16.7 20
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Åstoppen Åstoppen   [v 11] 2160/10 8 30.6g 747
2015-12-03 2015-12-03 Boden-8 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/4 0 20.4g 199
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2660/13 4 17.4 45
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Instant Karma Instant Karma   [v 8] 2160/10 5 16.0 476
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Juno F. Juno F.   [s 5] 2160/11 4 17.5 38
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/10 str
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 5] 2160/15 2 18.2 18
2015-11-24 2015-11-24 Boden-8 Kerv Kerv   [v 5] 2160/9 2 17.8 35
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2180/9 4 26.6 181
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2140/2 1 14.5 54
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Fast Pay Fast Pay   [v 7] 3140/14 0 18.7 550
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 1640/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Madic Madic   [s 7] 1640/5 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Vitoria Doc Vitoria Doc   [s 5] 2140/3 0 24.6g 163
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Kerv Kerv   [v 5] 2140/10 2 18.6 156
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2660/11 1 18.8 228
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-5 General Tooma General Tooma   [v 5] 2140/10 4 18.6 187
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2160/10 5 29.0g 242
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Gibbs Gibbs   [v 4] 2160/14 0 g 50
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/6 0 g 56
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Beach Fighter Beach Fighter   [v 4] 2140/10 0 17.4 143
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2140/13 0 16.6 964
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 2 17.9 27
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/9 0 14.3 182
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 2140/5 0 15.5 534
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 2160/14 0 g 228
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 5] 1640/5 2 16.8g 22
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Dancininthedark Ås Dancininthedark Ås   [s 4] 1640/1 0 g 29
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 6] 2140/6 8 34.0g 146
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Global Science Global Science   [v 3] 2140/6 1 20.4 14
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2140/1 0 g 68
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 4] 2140/2 2 20.9 27
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 5] 2140/12 4 17.7 30
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 2220/10 1 27.9 29
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Lexington Ås Lexington Ås   [v 9] 2160/6 4 16.8 258
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Flip a Coin Flip a Coin   [v 9] 2180/15 0 16.3 532
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Citadelle Citadelle   [s 4] 2140/9 2 16.9 57
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Avalon Spider Avalon Spider   [h 11] 1640/11 0 15.0 641
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/7 6 15.3 34
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Count Response Count Response   [v 6] 2640/3 1 16.3 16
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 5] 2140/3 0 18.6g 16
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Helt Ideal Tooma Helt Ideal Tooma   [v 4] 2160/12 6 18.0 134
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Global Science Global Science   [v 3] 2140/1 1 18.6 21
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 7 17.8g 74
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Donna Sarina Donna Sarina   [s 9] 2140/11 str
2015-10-10 2015-10-10 Åby-2 Royal Bee Royal Bee   [v 7] 2140/4 0 14.7 190
2015-10-10 2015-10-10 Åby-8 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 5] 2140/12 0 g 362
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 2160/8 0 17.2g 863
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 1640/2 5 12.3 80
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 7] 3160/7 3 14.9 1932
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 11] 1640/10 4 23.1 819
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/12 4 14.7 355
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Oregon Trail Oregon Trail   [v 7] 2140/11 0 15.2 289
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 10] 2180/9 0 34.3 581
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 4] 2140/2 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Klara Rigas Klara Rigas   [s 4] 2160/6 0 258
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Tamali Winner Tamali Winner   [s 4] 1640/12 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 2140/6 0 17.3 119
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/8 0 g 384
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 9] 1640/9 6 16.5 120
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Gibbs Gibbs   [v 4] 2140/12 1 18.8 22
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 French Target French Target   [v 7] 2140/9 1 16.3 30
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Eldpil Eldpil   [v 9] 2160/3 str
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 7] 2140/12 0 g 432
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/3 1 14.8 102
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 2140/7 5 29.3 765
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Wild Life Wild Life   [h 6] 2140/9 0 17.5 258
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 6] 1640/5 1 14.3 36
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/14 B 0 g 157
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2660/10 C 0 18.1 463
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Diego Band Diego Band   [v 7] 2140/11 D 0 18.3 361
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/13 A 3 17.0 109
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1680/14 D 0 g 767
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2640/11 B 3 17.9 32
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/4 D 5 28.4 381
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Blue Line Blue Line   [h 9] 1640/10 C 4 14.6 805
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/11 C 0 g 219
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 King Pride King Pride   [v 4] 2140/5 A 0 21.1g 27
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Carbon Comet Carbon Comet   [v 4] 1640/7 A 4 17.4 56
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2160/10 C 0 16.6 174
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 General Tooma General Tooma   [v 6] 2640/9 D 0 17.2 106
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 7 18.0g 98
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Farmfurir Farmfurir   [h 12] 2700/9 D 0 32.0 210
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C str
2016-12-16 2016-12-16 Boden-3 Månbjörn Månbjörn   [v 8] 2140/1 D 5 41.8g 117
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2160/11 A 4 19.2g 34
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Dirtydancing Sisu Dirtydancing Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 g 44
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2160/7 A 0 g 31
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 11] 2140/4 B 7 15.6 141
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Magia Doc Magia Doc   [s 5] 2160/12 C 2 17.9 226
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 1640/6 D 1 13.8 42
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Kasper Sånna Kasper Sånna   [v 4] 2140/10 A 0 20.0 58
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/5 C 3 18.4 147
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Samba Tabac Samba Tabac   [s 9] 1660/14 D 0 35.0 570
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/4 A 2 16.7 265
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Ortopedica Ortopedica   [s 4] 2140/3 D 3 17.7 221
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Tambur Tambur   [v 8] 1680/8 B 4 14.7 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 2140/3 B 2 18.2 18
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2640/2 C 0 20.8 83
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2180/7 B 2 16.4 24
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2140/8 D 8 31.3 346
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 1640/2 B 2 78
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 4 17.4 83
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/13 C 1 18.9 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2160/10 A 8 18.0 73
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Cali Fakir Cali Fakir   [v 5] 2180/14 B str
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2160/12 C 0 18.1g 353
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/12 D 0 17.0 232
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2160/9 D 0 32.9 247
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 1640/4 D 2 16.8 117
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/6 D str
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-9 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/8 C 0 85
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/12 A 4 15.6 75
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-4 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/6 D 6 13.7 236
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 D 0 g 180
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-4 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/2 D 3 16.1 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 General Tooma General Tooma   [v 6] 1640/7 C 1 15.7 18
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 1640/11 D 3 15.5 315
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beaufort Beaufort   [v 5] 2640/2 C 0 17.3 57
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2140/7 A 4 15.1 47
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 0 21.9 447
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Always on Target Always on Target   [v 5] 2160/10 A 6 18.4 33
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2160/8 D 8 18.6 284
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Diego Band Diego Band   [v 7] 1640/9 B 3 16.2 34
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 1660/12 B 2 30.4 93
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 28.6 241
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/12 C 7 16.8 251
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 D 0 23.0g 39
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 National Knight National Knight   [v 3] 2140/3 D 4 20.7 71
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 6] 1640/12 D 1 17.3 164
2016-11-17 2016-11-17 Boden-5 Molly Stjerne Molly Stjerne   [h 3] 1660/8 C 0 115
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 C 0 g 272
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 B 0 15
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-8 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/1 D 4 17.1 192
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2160/9 D 0 35.5g 136
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 35
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Victory Va Bene Victory Va Bene   [v 8] 2140/2 C 0 17.3 186
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2140/1 A 7 14.1 44
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/15 A 2 15.0 56
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2160/14 C 2 30.2 175
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/3 C 3 15.3 62
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2140/8 D 0 18.0 217
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1660/8 B 1 33.0 132
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 6] 2140/2 A str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/3 C 5 13.8 41
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2640/11 C 0 g 131
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/7 C 0 19.9 288
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Eldpil Eldpil   [v 10] 1640/12 C 0 30.1 341
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/9 D 0 29.0 386
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 2660/7 D 0 g 836
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/9 C 0 18.7g 209
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/4 B 4 17.0 188
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/12 D 0 g 579
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/8 A 1 16.8 38
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/3 C 7 16.4 35
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/11 A 0 17.0g 15
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Gregor Mollyn* Gregor Mollyn*   [v 7] 1660/15 B 7 28.0 562
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 Premier Kronos Premier Kronos   [h 7] 2180/13 A 1 13.3 52
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/10 B 6 15.2 75
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2160/12 A 2 15.9 55
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/5 C 0 18.1 490
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/9 C 1 16.1 23
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Juno F. Juno F.   [s 6] 1640/5 C 2 12.4 73
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 2 14.3 52
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 5] 3160/9 C 3 15.5 231
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Woodland Woodland   [v 4] 2640/5 D 2 17.2 67
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 2140/6 B 2 17.2 53
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Count Response Count Response   [v 7] 2140/4 C 4 13.5g 71
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 C 2 13.3 112
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-9 Global Science Global Science   [v 4] 2640/10 C 0 15.9 799
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 3140/1 D 5 15.9 689
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/11 C 0 g 373
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/13 D 7 16.3 361
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 6 16.2 81
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/15 B str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2160/14 D 0 g 374
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 3] 2140/4 D 0 g 362
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Balder Töffen S.K. Balder Töffen S.K.   [v 4] 2180/13 D 0 g 236
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Rent a Tent Rent a Tent   [v 6] 2160/8 D 2 17.6 123
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2140/3 B str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2180/11 D 3 17.4g 51
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Enoh Boko Enoh Boko   [v 5] 2140/6 B 7 17.1 42
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/4 B 2 17.1 70
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Vännfors Balder Vännfors Balder   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/9 B 4 13.5 77
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2640/2 B 2 15.8 362
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2180/11 A 5 15.9g 27
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/1 C 1 14.7 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 A 3 16.5 95
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 4] 2140/4 C 2 19.6g 56
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/10 D 0 22.4 353
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 42
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/6 D 2 16.0 183
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2660/6 D 5 28.8g 921
2016-09-08 2016-09-08 Boden-6 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/4 C 1 16.3 50
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 1640/2 B 3 12.6 20
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 1640/12 D 0 14.9 506
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 7] 2160/12 B 2 16.4 70
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2160/14 B 2 17.2 295
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 655
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 14.6 96
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/6 C 7 15.4 193
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2140/7 C 2 15.1 18
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/2 B 6 17.1 73
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 1640/1 C 4 14.1 91
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1640/2 D 0 17.2 156
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/8 D 6 15.9 270
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/13 A 6 16.3 72
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/10 D 0 14.7 192
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 6] 2640/5 B 5 30.9 124
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 5] 2140/8 D 0 16.4 184
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 2140/1 D 0 14.9 203
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Always on Target Always on Target   [v 5] 1660/14 A 0 16.4 26
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Foaje Foaje   [v 6] 2140/9 C 2 14.6 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 4] 2160/7 B 1 15.7 77
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 B 7 19.5g 89
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/6 B 1 15.7 33
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 D 5 14.5 353
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2640/13 B 8 16.7 158
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/12 C 3 16.3 109
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 5 16.2 57
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2168/6 B 6 18.6g 139
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-9 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2148/5 C 0 15.2 413
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2188/12 A 6 15.0 49
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/6 C 8 21.4g 199
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 2140/2 B 2 34.6 69
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/6 D str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2140/9 B 0 16.7 48
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 417
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/5 C 4 13.5 255
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 C 7 17.9 104
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/14 C 6 15.6 283
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/2 A 1 14.2 21
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2200/14 C 0 g 307
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-5 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/9 D 7 17.1g 377
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2160/4 C 6 15.8g 13
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 B str
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/10 B 7 15.3 139
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 0 13.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Apache du Noyer Apache du Noyer   [v 6] 2140/1 D 6 16.5 252
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/11 C 5 18.2 234
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2140/12 D 6 17.3 157
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/2 D 1 16.6 122
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/2 C 1 14.6 40
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Seducedbyaface Seducedbyaface   [s 7] 2140/11 C 4 13.5 139
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 A 0 g 78
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2640/10 B 1 17.9 42
2016-07-18 2016-07-18 Boden-8 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 6] 2640/9 D 1 15.3 220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-7 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/10 C 6 16.5 92
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 C 1 15.4 34
2016-07-18 2016-07-18 Boden-5 Åstoppen Åstoppen   [v 12] 2140/5 D 0 29.3 921
2016-07-18 2016-07-18 Boden-4 Seduction Seduction   [s 5] 1640/12 D 0 14.4 1220
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 4] 1640/3 B 0 27.7g 23
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2640/11 D 0 31.1 507
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/7 D 3 16.4 272
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Inari Inari   [v 8] 1640/6 D 4 13.8 90
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/6 A 6 24.0 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Ängsfreja Ängsfreja   [s 5] 1660/7 A 0 37.9g 172
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Salong Salong   [v 5] 2140/4 B 0 g 40
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2160/6 B 0 30.9g 64
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 1640/2 B 1 14.6 27
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Källdals Lykka Källdals Lykka   [s 8] 1640/6 D 0 34.2 412
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/6 D 4 16.0g 42
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/6 D 1 13.1 196
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Coal Trader Coal Trader   [v 6] 2640/10 A str
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 275
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 5] 2640/2 C 3 18.2 63
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/4 B 1 16.1 30
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Foaje Foaje   [v 6] 1640/7 B 0 g 36
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 4] 2140/10 C 5 19.7g 53
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ten Times Ten Times   [v 3] 2140/10 B 7 21.5g 51
2016-07-03 2016-07-03 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 5] 1640/11 C 1 15.7 49
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 4] 2160/10 D 0 g 379
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 B 3 17.2 81
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2140/14 D 2 14.9 1026
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Vesle Ann Vesle Ann   [s 9] 1640/8 D str
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/14 B 4 15.6 126
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 D 0 g 84
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 General Tooma General Tooma   [v 6] 2140/7 D 7 15.5 104
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2160/14 B 4 17.6 113
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2140/5 D 1 28.9 318
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Big Believer Big Believer   [v 5] 2140/14 B 4 16.9 236
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-12 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3180/11 B 0 60
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/3 C 0 15.2 336
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/1 D 7 15.0 419
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-9 Just Wait and See Just Wait and See   [h 3] 2140/8 A 2 15.0 40
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Fylking Fylking   [h 6] 1640/4 A 4 25.7g 99
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/12 C 0 20.7g 792
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/2 D 7 29.7 321
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/8 D 7 15.3 376
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/6 D 0 15.5 290
2016-06-18 2016-06-18 Boden-6 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/3 C 6 17.1 271
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 Inix Jubb Inix Jubb   [v 10] 3160/6 D 0 17.0 791
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/11 D 3 16.3 119
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2140/11 D 2 17.7g 108
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 185
2016-06-17 2016-06-17 Boden-5 Mellby Darling Mellby Darling   [s 4] 2140/6 B 0 20.9g 47
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2160/9 C 0 19.1g 84
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/10 A 0 35.1 72
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 8] 2140/11 C 1 13.3 49
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 1609/4 B 1 12.5 20
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Gibbs Gibbs   [v 5] 1660/13 C 0 22.1g 634
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Niras Malenta Niras Malenta   [s 4] 2140/2 D 7 21.0 98
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/7 A 1 12.8 56
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2140/4 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/10 C 7 17.8 238
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Malta B. Malta B.   [v 7] 2160/9 D 6 18.2 241
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 2160/6 B 1 35.2 43
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2140/11 D 0 16.8 385
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Övern Aasa Övern Aasa   [s 8] 2140/10 C 0 31.0g 546
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 Kerv Kerv   [v 6] 2140/15 D 0 g 963
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Il Sånna Il Sånna   [v 6] 2180/12 A 1 15.6 16
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/1 D 3 17.3 211
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/5 B 4 12.1 143
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Doris Boko Doris Boko   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 254
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/4 D 0 g 184
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/10 D 0 13.1 1836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 French Target French Target   [v 8] 2140/10 B 0 g 92
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2180/14 C 0 16.3 670
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2140/9 D 5 14.0 43
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Digital Import Digital Import   [v 4] 2640/2 D 0 g 589
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/8 C 8 28.0 193
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/9 D 0 13.7 459
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Juno F. Juno F.   [s 6] 2160/10 D 1 16.5 112
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/8 D 3 15.7 520
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Queen Goutier Queen Goutier   [s 5] 2640/10 B 0 17.5 192
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/4 D 0 18.6g 169
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2660/4 D 0 17.8g 197
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 1640/1 D 0 g 323
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2180/10 D 6 18.9 250
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Lexington Hall Lexington Hall   [h 3] 2140/9 C 3 19.0 15
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 1640/9 D 0 17.1 312
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Fjorgyn Fjorgyn   [s 4] 1660/12 A 2 33.0 370
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/3 C 4 16.3 196
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 C 5 14.6 181
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Tahita Frontline Tahita Frontline   [s 4] 2140/7 D 2 17.8 346
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2160/12 D 7 15.8 304
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Salong Salong   [v 5] 2640/15 A 4 16.1 39
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/6 C 6 15.9 244
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/6 A 2 16.4 31
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 17.2 388
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2140/1 D 0 g 379
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Viking Pride Viking Pride   [v 4] 2140/5 D 3 18.6 234
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 3160/10 A 5 15.6 463
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-1 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 C 5 19.6g 376
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/1 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/11 D 0 g 450
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/15 A str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2640/5 D 3 17.0 484
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Tambur Tambur   [v 8] 2160/10 B 0 16.2 72
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Arndon Streamline Arndon Streamline   [v 4] 2140/2 D 0 22.1g 248
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 511
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Digital Import Digital Import   [v 4] 2140/8 C 4 17.5 86
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2660/14 B 0 18.4 418
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/15 C 0 g 1261
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2160/15 C 4 14.4 896
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/5 D 0 g 375
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2140/5 D 5 15.2 323
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 1640/8 C 0 14.3 363
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Indiana Sund Indiana Sund   [s 4] 2140/9 A 1 17.4 45
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 2180/12 B 0 g 84
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/5 C 6 18.6 192
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2660/8 C 1 30.9 81
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Love Me Love Me   [s 6] 2160/6 D 6 20.6 243
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Foaje Foaje   [v 6] 2640/1 B 1 18.0 46
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Dämro Gutten* Dämro Gutten*   [v 12] 2140/5 D 0 32.3 335
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/2 B 2 13.3 56
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2140/12 B 6 19.0g 222
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/5 C 0 16.6g 72
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 2140/12 C 3 14.7 228
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2680/11 A 0 17.7 140
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 1640/8 C 0 17.5g 71
2016-04-05 2016-04-05 Boden-8 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/9 C 3 20.7 147
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/1 D 1 30.2 136
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 1640/5 D 6 28.7 180
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 2160/11 C 0 g 324
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 1660/12 B 0 18.4 210
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-8 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 3160/4 C 4 17.5 157
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/13 D 8 31.0 600
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Salong Salong   [v 5] 2140/8 A 0 17.6 24
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Lindys Diva Lindys Diva   [s 4] 2160/13 B 5 19.5 65
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Foaje Foaje   [v 6] 2140/11 A 2 18.6 203
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/2 D 0 g 35
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 King Pride King Pride   [v 4] 2140/6 D 0 22.3g 423
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 8] 2140/14 A 6 16.6 43
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Marcus Sisu Marcus Sisu   [v 6] 1640/11 D 7 15.3 330
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 2180/14 A 0 22.2 218
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2180/14 C 5 28.2 696
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Amour Streamline Amour Streamline   [s 4] 2160/4 D 5 17.5 328
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 A str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2160/7 A 0 19.3 245
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Pompano Pompano   [v 8] 2140/6 B 6 19.3 71
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/8 A 0 18.9 33
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/2 B 7 54
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 5] 2140/6 D 4 19.5g 39
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/10 C 0 19.5 40
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 1640/6 B 0 20.0 181
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2160/8 B 3 22.5 49
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2140/5 B 0 g 125
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/13 B 7 21.5 437
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 8] 1640/11 D 1 13.8 374
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Blue Line Blue Line   [h 9] 2640/14 A 3 17.2 214
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2140/14 A 2 15.9 92
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2160/8 D 0 31.4g 224
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Powell Powell   [v 10] 2140/3 C str
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/15 A 0 g 414
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Lady Rigas Lady Rigas   [s 4] 2140/3 D 6 19.0 115
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/4 D 0 42.4g 263
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 B 2 15.7 198
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-5 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2640/6 D 0 16.5 157
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/7 C 3 17.4 76
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Gibbs Gibbs   [v 5] 2160/15 A 5 17.7 94
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Blue Line Blue Line   [h 9] 2660/9 C 1 17.4 130
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-2 Tambur Tambur   [v 8] 2140/3 C 1 16.1g 20
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Antonio America Antonio America   [v 6] 2640/1 C str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2160/11 C 2 17.1 482
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2160/13 A 2 16.4 37
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 2140/7 D 3 15.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 195
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 1640/3 D 5 17.1 566
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/11 C 3 18.1 290
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Toxeder Toxeder   [v 5] 1640/5 B 0 g 204
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D str
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 1640/8 A 2 14.8 46
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Eldpil Eldpil   [v 10] 2180/12 C 0 g 238
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Antonio America Antonio America   [v 6] 2140/8 A 3 16.3 23
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 2160/11 D str
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Tambur Tambur   [v 8] 1640/10 D 3 14.6 89
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/12 A 4 17.2 147
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Klara Rigas Klara Rigas   [s 5] 2160/5 B 1 17.2 51
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/7 A 2 18.8 47
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 1640/12 C 0 19.0 101
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-11 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 1640/8 D 3 13.3 248
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 2640/7 D 7 16.8 382
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 1660/7 D 0 24.8 1134
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 237
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Fill at Home Fill at Home   [v 6] 2140/10 B 3 17.8 79
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 8] 1640/3 C 0 16.3 116
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 0 g 124
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2140/3 D 0 18.5 236
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Tambur Tambur   [v 8] 2140/11 C 4 16.8 26
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2160/12 C 5 19.8 486
2016-01-16 2016-01-16 Boden-10 Mill Stinger Mill Stinger   [v 8] 1660/7 B 5 17.7 32
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Tambur Tambur   [v 8] 2140/1 B 1 15.8 53
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Klocksve Adrian Klocksve Adrian   [v 6] 1640/1 D 0 g 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 1640/7 D 0 g 154
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Wild Life Wild Life   [v 7] 2160/9 B 5 17.0 296
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/12 B 1 17.0 30
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2640/2 D 0 18.4 321
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/8 B 0 17.2 122
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Tambur Tambur   [v 8] 1640/6 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 12] 2160/6 B 3 28.4 140
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Sixten Bishop Sixten Bishop   [v 6] 2160/5 A 5 18.1 40
2017-12-30 2017-12-30 Romme-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/10 B 5 19.1g 35
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Desefinado Desefinado   [v 5] 1640/6 B 1 14.8 50
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 3] 2140/12 B 6 17.2 166
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-2 Sindy Löper Sindy Löper   [s 8] 2140/7 C 3 29.3g 103
2017-12-21 2017-12-21 Romme-10 Antonio America Antonio America   [v 7] 2160/15 B 5 15.9g 37
2017-12-21 2017-12-21 Romme-5 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2160/9 C 7 18.1 97
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/8 A 5 14.7 76
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2100/5 D 1 14.8 163
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-11 French Target French Target   [v 9] 2140/11 D 3 14.2 268
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Ten Times Ten Times   [v 4] 2140/8 B 0 18.6 170
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/3 A 5 16.4g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/7 B 4 17.1 39
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Mooncake Mooncake   [v 6] 2160/7 D 3 18.2 146
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2140/1 C 2 31.5 75
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 B 6 20.7g 64
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2160/2 B 0 g 36
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/11 A 4 15.4 54
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2640/9 D 5 17.9 100
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/3 B 1 17.3 67
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Guli Viktor Guli Viktor   [v 9] 2140/4 D 3 29.3 191
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-8 Mister Burman Mister Burman   [v 8] 2140/1 D 5 15.3 243
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2140/2 B 0 16.6 103
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2180/14 A 6 16.8 49
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 1640/12 D 0 18.2 34
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 1640/3 D 6 18.8g 136
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/4 C 6 18.6g 48
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/6 C 1 196
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Blue Line Blue Line   [h 10] 2640/15 B 4 18.1 131
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1660/12 C 4 32.0 60
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-4 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2140/7 C 1 16.7 34
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 1640/9 A 1 15.0 53
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 3] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/8 A 0 18.3g 105
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2660/7 C 6 33.2 124
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/10 B 5 16.9 83
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/6 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/8 D 2 15.0 266
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/2 C 0 31.7g 37
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 2140/5 B 1 15.5 47
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 It's All About Me It's All About Me   [v 3] 2140/2 D 1 19.3 93
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 1640/9 A 0 g 47
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2160/13 A 2 17.0 114
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/9 A 1 14.8 85
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/10 D 6 16.5 352
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/13 C 5 15.9 59
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Hot Pride Hot Pride   [v 6] 1640/12 C 4 12.3 58
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 213
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Global Money Global Money   [v 10] 2140/6 C 5 14.7 16
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Hayai Chikara* Hayai Chikara*   [v 8] 2140/5 B 3 14.7 88
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/9 D 1 15.0 83
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/1 D 4 16.2 71
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Selenge Selenge   [v 5] 2140/7 D 8 16.2 212
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2180/12 A 6 14.7 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 3] 2160/7 C 4 16.2 243
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 241
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/4 B 2 16.4 47
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1640/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 1640/1 C 1 18.5 20
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 1640/4 C 0 g 91
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Mellby Ess Mellby Ess   [v 4] 3180/7 B 3 17.7 66
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Global Science Global Science   [v 5] 2140/2 B 1 16.2 16
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 2160/13 B 4 17.2 247
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 1640/3 A str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 7] 2180/10 A 0 18.9 74
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 3140/9 B 0 19.3 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 1640/12 D 0 17.8 466
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2660/9 C 7 30.6 645
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 300
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Count Response Count Response   [v 8] 2140/5 C 0 14.3 77
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/14 A 1 17.1 82
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Don Draper Don Draper   [v 4] 1640/2 D 0 g 148
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-4 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2640/7 D 3 16.9 135
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2660/8 B 1 14.8 164
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 I'm Gonna Getcha I'm Gonna Getcha   [v 4] 2140/7 D 2 19.4 27
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/3 B 3 16.0 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2140/2 B 5 31.7g 44
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Breaking Bad Breaking Bad   [v 3] 2140/3 D 8 18.9 32
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/10 A 0 15.9 20
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Mia Sånna Mia Sånna   [s 3] 2160/9 C 2 16.7 74
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-2 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/11 D 0 12.9 460
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Livarot Livarot   [v 4] 2140/3 D 2 17.0 53
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 C 6 29.4g 226
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2140/8 B 5 21.4 58
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2160/12 B 0 16.3 115
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/10 B 1 16.7 68
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-10 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2140/6 B 0 g 269
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-7 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 2140/12 A 7 15.4 112
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/4 D 0 g 65
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2160/10 C 0 g 135
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/3 B 1 18.2 42
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Global Solicitor Global Solicitor   [v 5] 2140/3 C 2 19.8 80
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 3] 2160/5 D 0 g 103
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/7 D 0 g 193
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2160/9 B 7 17.1 58
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 1640/2 B 2 17.2 44
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Glenn Boko Glenn Boko   [v 4] 2140/5 A 1 14.9 17
2017-09-02 2017-09-02 Boden-9 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 2160/4 C 1 31.3 21
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2640/8 D 0 17.3 94
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Invisible Magic Invisible Magic   [s 8] 2160/4 D 4 16.2 303
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/15 D 0 16.7g 326
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 She's Racy She's Racy   [s 6] 2160/9 B 1 15.7 102
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/4 B 2 18.0 197
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Flip a Coin Flip a Coin   [v 11] 2140/8 D 0 15.2 654
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-3 Salong Salong   [v 6] 1640/1 C 5 12.9 93
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2140/10 C 1 15.6 185
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-11 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2640/1 C 5 13.5 269
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Malgomaj B. Malgomaj B.   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 305
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Glenn Cashman Glenn Cashman   [v 7] 1660/12 A 3 13.7g 30
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Rent a Tent Rent a Tent   [v 7] 2140/4 D 0 17.1 153
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 8 19.0 786
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Livarot Livarot   [v 4] 2140/4 D 0 18.0 15
2017-08-24 2017-08-24 Boden-10 Always on Target Always on Target   [v 6] 1640/2 C 0 g 108
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 2140/4 A 1 12.9 16
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2140/12 D 0 14.9 258
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 7] 2140/6 D 0 g 247
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 5] 2140/5 B 1 17.0 24
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Ängsfreja Ängsfreja   [s 6] 1640/3 C 0 g 100
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/4 D 6 17.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 2140/1 D 0 g 115
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 1640/9 B 1 13.1 77
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2660/7 B 0 g 64
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 7] 2140/1 A 3 13.2 29
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Torpa Nic Torpa Nic   [v 6] 1640/5 B 0 g 37
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Art Vandelay Art Vandelay   [v 5] 2140/6 D 4 15.3 35
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Mattie Mattie   [s 3] 2140/3 C 0 g 94
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-11 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 6] 2640/10 D 1 15.1 314
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-12 Benedictus Benedictus   [v 4] 1640/6 B 1 14.7 70
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Åstas Elin Åstas Elin   [s 9] 2160/4 D 2 26.1 796
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Salong Salong   [v 6] 2640/10 D 4 16.1 125
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 She's Racy She's Racy   [s 6] 2140/4 C 4 15.8 585
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Mellby Darling Mellby Darling   [s 5] 2140/7 D 0 g 51
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 3 17.0 54
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/13 B 0 16.4g 44
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6