V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Sing for Ever* Sing for Ever*   [v 7] 2140/10 4 16.9 376
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Bel Air F.I.* Bel Air F.I.*   [s 4] 1640/8 2 16.2 17
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2140/6 str 70
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2140/9 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 1640/11 7 17.8 53
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2140/3 0 g 87
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 5] 2140/8 7 21.3 96
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2140/14 2 17.2 35
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 6] 1640/3 0 431
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 4] 1640/3 A 3 16.8 34
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/10 C 4 12.3 192
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 6] 2140/9 B 5 14.6 108
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/4 B str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2140/5 C str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Ina Hall Ina Hall   [s 5] 2140/5 B 4 17.3 130
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 3] 2140/9 B 4 17.7 33
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Amazing Girl Amazing Girl   [s 5] 2140/12 D 2 17.8 125
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-11 Eva I.H. Eva I.H.   [s 4] 1640/10 B 4 14.5 20
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/6 B 3 17.2 26
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-8 Comewithaflash Comewithaflash   [s 4] 1640/1 A 0 13.0 50
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 6] 1640/3 A 2 11.2 148
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Comewithaflash Comewithaflash   [s 4] 1640/3 A 1 12.0 82
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 3] 1640/3 A 1 12.4 14
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 6] 2140/4 B 4 14.2 58
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Höwings Star Höwings Star   [v 7] 1640/8 A str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-4 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 3] 2140/2 C 1 15.0 120
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 6] 1640/1 B 1 11.8 20
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 3] 2140/6 B 1 15.1 19
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-9 Höwings Star Höwings Star   [v 7] 1640/4 D 3 10.9 317
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 3] 2160/8 B 8 17.0 74
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 3] 2140/9 B 1 15.7 17
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-11 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 1640/10 A 7 15.3 41
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2680/12 A 3 16.1 40
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/3 D 5 16.4 207
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 I am Roar I am Roar   [v 4] 2140/6 D 3 17.1 215
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-11 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 7] 1640/4 C 1 13.7 93
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-10 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 2160/11 A 0 18.7 181
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-5 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2140/9 D 0 12.8 257
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-6 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 1640/7 C 3 11.8 207
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 7] 1640/4 A 1 11.5 81
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 1640/8 B 2 12.4 39
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 2140/8 B 0 14.5 472
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 7] 2140/7 A 0 14.1 43
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/5 C 1 14.7 55
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-4 Eva I.H. Eva I.H.   [s 5] 1640/8 B 0 g 58
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-8 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 2160/10 A 4 14.5 271
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-5 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2140/12 B 2 12.4 762
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2160/11 D 0 17.7 163
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 1640/3 B 3 13.2 37
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/6 B 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-11 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 1640/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 7] 1640/10 A 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 4] 2140/9 C 1 13.5 20
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 1640/12 C 6 15.5 200
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 4] 2140/9 A 2 14.9 17
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-5 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2140/1 B 4 12.4 259
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2140/4 B 0 g 53
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-11 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 1640/8 D str
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 4] 2140/10 C 0 g 168
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 1640/12 A 1 11.6 21
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2640/7 B 0 g 31
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 7] 1640/1 A 1 12.6 12
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-3 In Photo In Photo   [s 8] 2140/11 C 5 15.0 210
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 1640/3 C 5 14.0 112
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 4] 2140/2 A 1 13.6 14
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/11 D 0 16.0 583
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-9 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 2140/14 A 0 14.3 257
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 4] 2140/1 C 2 14.3 142
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2140/3 D 4 13.9 306
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-6 Comewithaflash Comewithaflash   [s 5] 2160/9 A 1 16.9 49
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-4 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2180/13 A 0 21.2g 96
2019-12-14 2019-12-14 Finland-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2100/11 A 1 64
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 1640/8 A 1 14.1 16
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 1660/12 A 1 13.1 26
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-1 Avaboy Avaboy   [v 2] 1640/2 C 4 19.0g 28
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/8 A 1 14.0 18
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 5] 3700/8 A 0 g 35
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-4 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 1660/6 C 3 11.6 130
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Dante Godiva Dante Godiva   [h 3] 2160/5 B 1 16.9g 12
2019-11-05 2019-11-05 Boden-1 Avaboy Avaboy   [v 2] 1640/1 D 1 18.8 18
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 2180/13 B 1 14.6 124
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 5] 2140/2 B 1 13.9 19
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-4 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2640/3 B 1 18.1 20
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 2140/6 C 4 12.3 371
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/8 A 1 13.1 13
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Jazza Håleryd Jazza Håleryd   [s 6] 2140/3 D 7 13.5 946
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-3 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 1640/7 A 1 11.9 12
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-12 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/6 C 5 12.7 188
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-1 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 1640/8 C 1 13.0 71
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Variety Show Variety Show   [v 5] 2140/2 A 3 16.0 32
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-7 Dante Godiva Dante Godiva   [h 3] 2140/7 D 2 17.0 23
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 1660/13 B 2 13.1 47
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Reflexion Reflexion   [v 4] 2640/1 D 7 17.6 228
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Dante Godiva Dante Godiva   [h 3] 2140/5 D 1 17.4 29
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 I am Roar I am Roar   [v 5] 2160/7 D 0 g 540
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Feminista Am Feminista Am   [s 4] 2140/8 D 0 16.5g 75
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/8 D 0 13.1 795
2019-03-31 2019-03-31 Boden-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/7 C 2 13.4 153
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-3 My Way I.H. My Way I.H.   [s 3] 2140/6 D 1 17.9 127
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Höwings Star Höwings Star   [v 9] 2640/8 B 0 14.1 236
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 2160/12 C 3 16.6 66
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/3 B str
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 2140/13 D 7 17.9 526
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 1640/1 B 1 13.8 14
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 1640/5 B 0 16.0 45
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 2140/3 A 4 15.8 21
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-7 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 1640/1 B 2 16.2 98
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-6 I am Roar I am Roar   [v 5] 2140/2 D 4 18.8 457
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 I am Roar I am Roar   [v 5] 2140/3 D 6 18.6 123
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 8] 1640/6 B 5 12.3 78
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-5 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 2140/8 C 0 15.4 852
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-4 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2160/15 C str
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2140/10 B 0 12.5 195
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 1640/1 B 0 15.5 24
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2640/10 A 1 14.3 123
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2140/6 A 1 14.3 14
2020-11-22 2020-11-22 Boden-9 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/14 A 0 g 33
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2640/15 A 0 18.4 21
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2180/15 A 2 13.0 17
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2560/12 A 0 g 40
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-3 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2140/4 B 1 12.5 10
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 2140/6 C str
2020-10-06 2020-10-06 Boden-3 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/7 A 1 13.9 14
2020-09-24 2020-09-24 Boden-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2140/4 A 1 11.5 31
2020-09-17 2020-09-17 Boden-5 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/8 B 1 13.3 25
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2640/1 B 2 14.0 28
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-9 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/10 C 0 g 275
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2680/14 B 1 14.2 88
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 1640/10 D 0 12.6 382
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 1640/1 D 3 12.0 37
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-4 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/2 C 3 14.2g 14
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Avaboy Avaboy   [v 3] 2140/5 C 2 15.1 50
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-6 Avaboy Avaboy   [v 3] 2140/8 D 3 16.2 143
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 6] 2160/10 B 0 18.8g 29
2020-07-07 2020-07-07 Boden-8 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/8 B 1 14.4 34
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 1640/5 B 1 11.5 20
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-3 Avaboy Avaboy   [v 3] 1640/9 D 4 15.5 69
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-5 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2140/4 C 3 13.4 26
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-3 Avaboy Avaboy   [v 3] 2140/3 C 4 16.8 222
2020-06-13 2020-06-13 Boden-6 Dante Godiva Dante Godiva   [h 4] 2640/3 D 0 16.3g 156
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 2140/8 C str
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 10] 2160/12 A 6 13.8 105
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-7 Höwings Star Höwings Star   [v 10] 2140/8 B str
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-1 Avaboy Avaboy   [v 3] 2160/10 C 5 19.4g 315
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 2140/3 C 0 13.3 167
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-10 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 2160/10 B 4 14.7 186
2020-03-19 2020-03-19 Boden-9 Höwings Star Höwings Star   [v 10] 1660/13 A 4 14.2 77
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2140/6 D 5 16.2 125
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 My Way I.H. My Way I.H.   [s 4] 2140/5 C 0 22.1g 161
2020-03-19 2020-03-19 Boden-2 Avaboy Avaboy   [v 3] 2160/6 C 4 18.5 108
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-3 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 2140/4 C 1 18.6 13
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 My Way I.H. My Way I.H.   [s 4] 2140/3 D 0 g 103
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Avaboy Avaboy   [v 3] 2140/10 D 6 21.3g 105
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 1640/8 D 6 11.1 550
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 9] 1640/8 B 2 14.8 21
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 10] 2160/9 A 3 14.9 65
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-6 Whispering Pines Whispering Pines   [v 6] 2140/4 C 2 16.3 132
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-10 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/2 C 0 18.0 22
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-9 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 4] 2140/9 A 5 16.5 60
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-5 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 1640/2 C 1 12.7 18
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-7 Incontrol Incontrol   [v 5] 2140/5 D 4 21.5 168
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-5 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 4] 1640/6 A 1 14.9 25
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-4 Eldar Eldar   [v 5] 2640/2 D 6 31.7g 521
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-3 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 1640/5 C 0 16.8 156
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-2 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/4 B 1 16.0 19
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2640/7 B 1 13.6 27
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-5 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 4] 2140/5 B 2 17.4g 17
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-4 Even's Good Girl Even's Good Girl   [s 5] 2140/7 D 3 16.5 62
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-2 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/3 B 1 16.3 20
2021-11-25 2021-11-25 Boden-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/5 B 2 14.3 23
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-5 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 5] 2140/3 C 3 18.4 28
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-4 Marciano Marciano   [v 8] 1640/5 D 1 14.3g 114
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-2 Wowfactor Wowfactor   [v 4] 2160/6 C 4 18.8 99
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-6 Eldar Eldar   [v 5] 2180/6 B 2 30.2 70
2021-11-15 2021-11-15 Boden-9 Arizona Dream Arizona Dream   [v 5] 2140/8 A 6 16.4 61
2021-11-15 2021-11-15 Boden-2 Luka Modric Luka Modric   [h 3] 2160/6 B 2 17.2 52
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-1 Incontrol Incontrol   [v 5] 2140/6 C 0 20.6 83
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-8 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2640/9 D 5 15.6 516
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-4 Love of Mine Love of Mine   [s 6] 1640/4 C 4 14.8g 59
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-6 Facing Life Facing Life   [s 4] 1640/6 A 1 14.4 20
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/5 D 3 13.3 20
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-8 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/7 B 3 14.3 140
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-7 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 7] 2140/6 D 7 18.5 164
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-4 Ripkin Joe Ripkin Joe   [v 7] 2140/8 C 8 21.3g 92
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-2 Incontrol Incontrol   [v 5] 2140/1 D 2 18.8 34
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/8 B 3 12.2 330
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-3 Rossi Palema Rossi Palema   [v 6] 2640/9 D 8 14.9 1907
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-2 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 1640/2 B 1 11.6 35
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-5 The Swede* The Swede*   [v 9] 2140/6 C 0 15.6g 800
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-4 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [v 4] 2660/8 D 7 31.5g 153
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-3 Madickens Lady* Madickens Lady*   [s 4] 2140/1 D 0 16.4 600
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/4 B 6 12.7 127
2021-07-28 2021-07-28 Boden-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/5 A 2 12.9 43
2021-07-28 2021-07-28 Boden-10 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/5 D 7 13.9 559
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 1640/5 A 0 g 37
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-4 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/6 C 3 16.3 78
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 10] 1640/3 C 4 13.4 93
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-3 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/5 C 2 13.7 51
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 3200/15 A 2 14.0 35
2021-06-19 2021-06-19 Boden-10 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 1640/3 D 0 19.1g 282
2021-06-10 2021-06-10 Boden-6 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/5 B 2 14.9 22
2021-06-03 2021-06-03 Boden-7 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/9 B 0 16.0 48
2021-05-27 2021-05-27 Boden-7 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/8 C 3 15.2 58
2021-05-27 2021-05-27 Boden-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2640/3 B 1 17.8 12
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/3 D 4 12.3 268
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-9 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/3 C 5 13.7 56
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/3 B 0 g 16
2021-04-09 2021-04-09 Boden-9 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2140/15 B 2 17.1 47
2021-04-09 2021-04-09 Boden-4 My Way I.H. My Way I.H.   [s 5] 2140/6 D 0 19.3g 58
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-5 Guli Major Guli Major   [v 6] 2160/7 C 0 30.6g 120
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 1640/5 A 1 11.3 18
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 My Way I.H. My Way I.H.   [s 5] 2160/8 C 0 g 115
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-4 Dante Godiva Dante Godiva   [v 5] 2640/11 A str
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-1 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 10] 2140/8 B 0 g 14
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/1 B 2 13.2 22
2021-02-08 2021-02-08 Boden-8 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 10] 2140/5 A 1 16.9 14
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-8 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 10] 1640/3 A 1 13.2 32
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 7] 2140/12 B str
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-11 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/12 C 1 16.1 15
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-8 Someity Someity   [s 4] 2160/14 C 7 17.0 840
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-7 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2140/10 A 0 18.0g 126
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-6 Delling Delling   [v 7] 1640/7 D 0 29.3g 863
2022-12-16 2022-12-16 Boden-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 1640/1 A 1 14.7 12
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-4 Twinquit* Twinquit*   [v 8] 2640/3 D 7 18.9 364
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-3 Delling Delling   [v 7] 2140/1 D 0 31.3 316
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 1640/7 C 3 15.6 112
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-8 Fake News* Fake News*   [v 5] 2140/3 C 6 18.1 111
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-7 Ängsjokern Ängsjokern   [v 8] 2680/5 D 5 34.4 165
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-6 Be Graceful Be Graceful   [s 3] 2140/3 C 7 19.2 141
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-5 Ulricebergs Lotus Ulricebergs Lotus   [v 4] 2160/6 D 0 g 583
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-4 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/11 C 8 16.6 105
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-3 Ninja's Queen Ninja's Queen   [s 5] 1640/1 B 2 14.8 95
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-2 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2140/9 B 4 17.1 26
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-1 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/2 D 0 g 508
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-8 Facing Life Facing Life   [s 5] 2160/8 C str
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-7 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2640/3 C str
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-1 Be Graceful Be Graceful   [s 3] 2140/5 B 2 19.3 58
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-7 Klammer Klammer   [v 7] 2140/1 C 4 14.7 128
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-6 Delling Delling   [v 7] 2160/12 D 0 29.4g 625
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-4 Bottnas Impuls Bottnas Impuls   [v 4] 2640/7 C 6 17.4 69
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-3 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2640/1 C 5 17.5 13
2022-11-25 2022-11-25 Umeå-2 Walther på G. Walther på G.   [v 9] 2140/7 D 4 14.3 366
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 1640/3 A 1 13.1 21
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-6 Karlängs Oskar Karlängs Oskar   [h 12] 1660/13 D 0 32.8 642
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-4 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2160/12 C 3 16.6 463
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-3 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2160/14 A 3 17.9 27
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-2 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2660/5 C 2 18.1 106
2022-11-10 2022-11-10 Boden-7 Radiographicimage Radiographicimage   [s 3] 2140/2 D 3 20.3 439
2022-11-10 2022-11-10 Boden-5 Celosia Celosia   [s 2] 1640/5 D 5 20.4 84
2022-11-10 2022-11-10 Boden-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/3 A 1 14.7 13
2022-11-10 2022-11-10 Boden-2 Loaded Noah Loaded Noah   [v 6] 1640/8 D 0 g 483
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-10 Facing Life Facing Life   [s 5] 2160/6 B 3 15.1 43
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-2 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2160/9 A 1 16.6 41
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-10 Filippa B.R.* Filippa B.R.*   [s 9] 1640/4 D 6 14.3 265
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-3 Delling Delling   [v 7] 1640/9 C 4 28.3 366
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-2 Prince C. Prince C.   [h 3] 2140/1 C 0 g 387
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-8 Rickard af R.F. Rickard af R.F.   [v 4] 2180/6 B 1 32.2 11
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-7 Mackay's Decibel Mackay's Decibel   [s 8] 2160/6 B 4 18.8 57
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-6 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/2 B 0 g 22
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-5 Delling Delling   [v 7] 2140/1 D 1 30.7 41
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-4 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 10] 1640/10 C 3 15.5 103
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-3 Loaded Noah Loaded Noah   [v 6] 3140/1 D 1 18.9 113
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-9 Marvelous Marvelous   [v 9] 2160/11 B 7 15.6 73
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-8 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2140/4 B 2 14.5 21
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-5 Mackay's Decibel Mackay's Decibel   [s 8] 1640/11 D 0 16.8 1026
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-10 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2160/11 C 1 17.5 133
2022-10-16 2022-10-16 Boden-9 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 394
2022-10-16 2022-10-16 Boden-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/11 C 4 16.3 327
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-9 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2640/2 D 7 15.8 203
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/3 C 5 13.8 127
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-6 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/8 C 1 15.1 117
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-12 Delling Delling   [v 7] 1640/5 C 0 29.6g 162
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2640/6 C 6 16.7 208
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-7 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 2140/1 C 3 15.8 77
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-5 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 2140/7 D 0 16.0 1156
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-3 Önas Sarah Önas Sarah   [s 5] 2640/6 D 0 g 465
2022-10-06 2022-10-06 Boden-4 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/6 B 1 15.5 18
2022-10-06 2022-10-06 Boden-3 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2160/8 A 5 16.5 51
2022-10-06 2022-10-06 Boden-7 Delling Delling   [v 7] 2180/11 A 2 31.0g 71
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-6 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2140/8 D 2 18.2 25
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-2 You to Special You to Special   [s 5] 1640/3 D 0 g 91
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 3180/14 A 3 14.2 81
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-9 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/1 D 4 14.3 124
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/8 D 0 948
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-7 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2640/2 C 1 16.4 44
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-2 Delling Delling   [v 7] 2680/8 B 6 30.1 43
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-9 Önas Sarah Önas Sarah   [s 5] 2140/7 D 8 18.9 67
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-7 Moe Tyr Moe Tyr   [h 8] 2160/2 C 1 27.1 20
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-6 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 1640/9 A 6 15.6 49
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-3 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 5] 2140/1 D 1 18.8 13
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 1640/7 B 1 12.9 36
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-10 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 1640/10 C 6 14.1 134
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-7 Delling Delling   [v 7] 2140/6 D 0 966
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-6 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/3 D 4 14.9 814
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-7 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/15 A 4 17.3 64
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-5 Delling Delling   [v 7] 1660/7 A 5 29.8g 53
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-4 Oliver I.H. Oliver I.H.   [v 4] 2140/3 D 0 g 392
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-8 Delling Delling   [v 7] 2140/5 D 7 30.9g 139
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-7 Facing Life Facing Life   [s 5] 2160/3 C 1 16.6 27
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-6 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/6 B 3 15.8 56
2022-08-20 2022-08-20 Umeå-2 Illdåd Illdåd   [v 4] 2140/7 D str
2022-08-20 2022-08-20 Umeå-7 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 10] 2140/7 D 0 331
2022-08-20 2022-08-20 Umeå-6 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/1 D 2 16.9 16
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-9 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 1640/1 D 0 18.4g 574
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-8 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 4] 2140/1 C 1 16.9 22
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/7 C 2 15.0 27
2022-08-04 2022-08-04 Skellefteå-6 Andover's Fighter Andover's Fighter   [v 5] 2160/7 D 0 g 839
2022-08-04 2022-08-04 Skellefteå-2 Delling Delling   [v 7] 2140/6 D 0 g 69
2022-08-04 2022-08-04 Skellefteå-1 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/9 B 4 16.6 30
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-5 Delling Delling   [v 7] 2140/9 B 1 31.7 39
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-7 Fly Bird Fly Fly Bird Fly   [s 5] 2140/11 C 6 16.6 123
2022-07-27 2022-07-27 Boden-9 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 3160/7 B str
2022-07-27 2022-07-27 Boden-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 2140/14 B 3 15.9 71
2022-07-27 2022-07-27 Boden-6 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 10] 1640/9 D 3 14.3 880
2022-07-27 2022-07-27 Boden-3 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 1640/3 D 6 14.6 377
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-10 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 6] 1640/3 C 1 13.3 63
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-8 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 1640/9 D 6 13.5 314
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-5 You to Special You to Special   [s 5] 2180/4 D 0 g 169
2022-07-14 2022-07-14 Boden-7 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2180/11 B 5 17.3 145
2022-07-14 2022-07-14 Boden-5 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 2160/6 A 5 16.4 225
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-8 Farm Hilma Farm Hilma   [s 5] 2140/3 D 5 37.3 68
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-5 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 1640/8 A 3 14.1 30
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-3 Facing Life Facing Life   [s 5] 2660/4 C 6 18.6 23
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-2 Akjas Funnyliving Akjas Funnyliving   [s 4] 1640/2 D 0 24.9 291
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-1 Delling Delling   [v 7] 2160/4 B 3 31.3g 60
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-11 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 3200/13 A 5 14.8 99
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-9 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 2160/7 D 0 15.2 1455
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/1 D 4 15.0 215
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-5 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 2140/3 D 3 13.8 162
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-9 Master Sånna Master Sånna   [v 8] 2140/8 A 8 17.0 112
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-8 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 2140/9 B 3 15.8g 18
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-7 Farao Am Farao Am   [v 7] 2140/5 D 8 18.9 264
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-6 Axel Palema Axel Palema   [v 6] 2140/9 A 2 16.4 17
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-4 Aesthetic Aesthetic   [s 4] 2160/2 B 1 17.2 27
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-3 Rickard af R.F. Rickard af R.F.   [v 4] 2140/2 D 1 34.1 29
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-2 Delling Delling   [v 7] 2180/7 C 3 35.8g 47
2022-06-10 2022-06-10 Boden-8 Facing Life Facing Life   [s 5] 2140/6 C str
2022-06-10 2022-06-10 Boden-1 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/5 C 1 17.1 49
2022-06-02 2022-06-02 Boden-5 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 1640/2 C 4 14.5 156
2022-06-02 2022-06-02 Boden-3 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 2160/11 A 0 16.3 30
2022-05-26 2022-05-26 Boden-7 Oliver I.H. Oliver I.H.   [v 4] 2140/7 C 2 18.9 113
2022-05-26 2022-05-26 Boden-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/2 A 0 18.4g 23
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-7 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/5 D 6 12.3 514
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-4 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 640/2 D 0 g 248
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-7 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 2140/2 D 1 15.4 129
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-4 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/4 D 0 20.3g 166
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-7 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 1640/5 A 2 13.0 52
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-6 Hayden Web Hayden Web   [s 7] 2140/13 C str
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-4 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 2140/8 C 5 15.4 88
2022-04-23 2022-04-23 Finland-11 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2100/6 C 0 163
2022-04-23 2022-04-23 Finland-9 Dante Godiva Dante Godiva   [v 6] 3120/13 D 0 1157
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-6 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 2660/11 B 4 16.6 50
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-5 Eldar Eldar   [v 6] 2160/8 C 0 g 242
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-3 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 1640/8 C 2 16.3 48
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-4 Ottens Isa Ottens Isa   [s 4] 1640/2 C 7 16.3 892
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 8] 2640/3 C 6 17.8 125
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-8 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 1640/12 D 0 14.5 902
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-5 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 2140/11 D 0 15.0 1642
2022-03-29 2022-03-29 Boden-8 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/5 B 1 15.5 16
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 3] 2140/7 D 2 19.8 22
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-7 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 2140/10 C 0 14.8 961
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-6 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 1640/10 A 2 14.7 66
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-4 Global Vertigo Global Vertigo   [v 7] 1640/7 D str
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-3 Walther på G. Walther på G.   [v 9] 2140/9 C 1 14.7 184
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-6 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 2140/7 C 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-4 Fiorini* Fiorini*   [s 5] 2140/2 B 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-3 Axel Palema Axel Palema   [v 6] 2140/9 B 0
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-9 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/10 B 2 13.4 63
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-11 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2640/5 C 5 13.9 233
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-3 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 3160/4 D 2 18.7g 29
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 1640/10 C 0 17.7 1034
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-9 Ripkin Joe Ripkin Joe   [v 8] 2140/6 D 6 17.6 392
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-5 Eldar Eldar   [v 6] 2160/9 D 0 33.1g 50
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-7 Incontrol Incontrol   [v 6] 2140/7 C 3 19.0 352
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-4 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 2140/12 D 2 18.0 26
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-3 Facing Life Facing Life   [s 5] 1640/6 C str
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-2 Empereur d'Inverne Empereur d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 6 19.0 562
2022-01-27 2022-01-27 Boden-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 2140/2 B 2 15.7 10
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-6 Incontrol Incontrol   [v 6] 2160/5 C 6 21.2 170
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-4 Springbank Springbank   [v 9] 2140/12 C 0 g 566
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-3 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 2640/11 D 1 19.0 33
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-2 Eldar Eldar   [v 6] 1660/4 C 1 31.7g 42
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-1 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 2140/5 C 0 g 16
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-9 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 5] 2140/12 A 0 18.4g 36
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-8 Eldar Eldar   [v 6] 2140/5 C 2 30.8 246
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-5 B.Sacamano B.Sacamano   [v 5] 2640/1 C 3 17.8 31
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 8] 1640/4 B 1 13.4 10
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-3 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 6] 1640/12 C 2 16.3g 104
2023-10-29 2023-10-29 Boden-10 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2140/8 C 4 15.8 228
2023-10-29 2023-10-29 Boden-9 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 1640/5 D 4 14.7 538
2023-10-27 2023-10-27 Umeå-7 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/5 B 0 g 115
2023-10-27 2023-10-27 Umeå-5 Uberg Amor Uberg Amor   [v 4] 2180/15 A 6 32.6 108
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-7 Accolade Accolade   [v 8] 2160/9 C 5 14.9 313
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-5 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 1660/13 A 4 14.8 97
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-2 Cleveland Broline Cleveland Broline   [v 3] 2140/1 C 0 g 39
2023-10-07 2023-10-07 Boden-11 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2640/6 B 0 537
2023-10-07 2023-10-07 Boden-10 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 2140/3 B 0 13.4 266
2023-10-07 2023-10-07 Boden-4 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2660/11 D 6 16.1 847
2023-10-07 2023-10-07 Boden-1 Inferno U.M. Inferno U.M.   [v 3] 2140/8 B str
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-7 Father Simon Father Simon   [v 6] 2140/9 D 8 14.3 564
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-6 Rickard af R.F. Rickard af R.F.   [v 5] 2140/4 B 7 28.3 31
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-4 Fancynancyclancy* Fancynancyclancy*   [s 4] 1640/10 C 3 14.6 490
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-3 Inferno U.M. Inferno U.M.   [v 3] 2140/5 D 5 16.4 135
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-1 Cleveland Broline Cleveland Broline   [v 3] 2140/9 C 4 17.1 53
2023-09-26 2023-09-26 Boden-9 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2640/7 B 2 16.4 83
2023-09-26 2023-09-26 Boden-4 Accolade Accolade   [v 8] 1640/11 D 7 14.3 195
2023-09-14 2023-09-14 Boden-7 Inferno U.M. Inferno U.M.   [v 3] 2140/4 D 0 17.0 1110
2023-09-14 2023-09-14 Boden-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 2140/5 B 4 13.3 26
2023-09-14 2023-09-14 Boden-4 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/10 C 0 14.4 1857
2023-09-14 2023-09-14 Boden-10 Mr Swish Mr Swish   [v 7] 2140/10 B 6 17.1 56
2023-09-14 2023-09-14 Boden-8 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/11 A 0 15.5 66
2023-09-11 2023-09-11 Umeå-3 Accolade Accolade   [v 8] 2140/1 D 3 13.5 110
2023-09-11 2023-09-11 Umeå-1 Father Simon Father Simon   [v 6] 1640/8 B 0 g 69
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-3 Father Simon Father Simon   [v 6] 1640/2 D 5 12.7 359
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-2 Cold Feet Cold Feet   [v 6] 2140/10 C 0 14.9 133
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-9 Accolade Accolade   [v 8] 2140/10 D 1 15.1g 136
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-7 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2160/10 C 2 15.3 344
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-4 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2640/5 A 1 15.5 46
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 14] 2160/2 D 0 28.4 1369
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-7 Accolade Accolade   [v 8] 1640/1 C 0 13.8 413
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-2 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/4 C 8 15.8 406
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-12 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/1 C 6 14.1 465
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-5 Father Simon Father Simon   [v 6] 1640/6 D 1 13.5 437
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-2 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2140/1 D 5 13.5 574
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-10 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/4 D 8 14.3 699
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-5 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2640/2 B 5 14.7 535
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-6 Cleveland Broline Cleveland Broline   [v 3] 2140/8 D 5 18.4 109
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-1 Accolade Accolade   [v 8] 2640/4 C 4 15.9g 101
2023-07-13 2023-07-13 Boden-5 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2160/12 D 0 15.3 2601
2023-07-13 2023-07-13 Boden-4 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 1640/9 C 3 13.7 133
2023-07-13 2023-07-13 Boden-3 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 1640/2 A 2 13.8 27
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-2 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2160/10 A str
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-6 Prince C. Prince C.   [v 4] 1640/6 C 3 17.0g 56
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-4 Accolade Accolade   [v 8] 1640/1 C 5 14.9g 323
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-11 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 3200/14 B 0 15.7g 90
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/3 C 3 15.7 407
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-6 Father Simon Father Simon   [v 6] 2140/14 B 0 16.6 472
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-4 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/2 B 0 15.6 238
2023-06-17 2023-06-17 Boden-9 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2640/11 B 2 14.2 831
2023-06-17 2023-06-17 Boden-4 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2140/14 B 6 15.1 456
2023-06-09 2023-06-09 Boden-9 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/1 C 2 15.5 244
2023-06-09 2023-06-09 Boden-7 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 1640/11 C 0 16.9g 126
2023-06-09 2023-06-09 Boden-5 Accolade Accolade   [v 8] 2160/9 B 7 15.9 161
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2180/10 B 0 20.2g 742
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-7 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 7] 2140/4 B 7 14.7 376
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-6 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2140/6 C 2 14.8 101
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-5 Moe Tyr Moe Tyr   [h 9] 2160/6 B 7 26.8 396
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-2 Accolade Accolade   [v 8] 2640/4 D 6 14.6 358
2023-05-19 2023-05-19 Boden-9 Bugs Bunny Buzz* Bugs Bunny Buzz*   [v 9] 1640/4 C 3 13.7 124
2023-05-19 2023-05-19 Boden-8 Amazing May* Amazing May*   [s 6] 2140/6 C 5 15.7 125
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-3 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 3160/4 C 3 15.7 379
2023-05-02 2023-05-02 Skellefteå-8 Frivoll Galilei Frivoll Galilei   [h 6] 2160/4 C 7 29.2g 91
2023-05-02 2023-05-02 Skellefteå-1 Bugs Bunny Buzz* Bugs Bunny Buzz*   [v 9] 2140/7 A 3 16.0 92
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-10 Thirdtimestrike* Thirdtimestrike*   [s 4] 2660/6 B 3 17.0g 115
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-9 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/11 A 3 14.9 107
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-8 Celosia Celosia   [s 3] 2140/6 D str
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 2140/7 B 2 12.9 23
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-4 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/3 D 7 14.3 913
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-4 Accolade Accolade   [v 8] 2140/4 D 0 16.1g 180
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-3 Celosia Celosia   [s 3] 2140/3 C 0 18.6g 276
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-2 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2140/4 B 2 15.2g 39
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-7 Hotshot Rapidash* Hotshot Rapidash*   [h 3] 2140/6 B 5 19.4 74
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-5 Aesthetic Aesthetic   [s 5] 1640/7 C 2 14.9 101
2023-04-14 2023-04-14 Boden-9 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 1640/1 B 5 15.2 99
2023-04-14 2023-04-14 Boden-6 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 2140/5 B 1 12.9 16
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-3 Delling Delling   [v 8] 2140/2 D 0 31.2g 847
2023-03-30 2023-03-30 Boden-6 Delling Delling   [v 8] 1640/9 B 0 g 821
2023-03-30 2023-03-30 Boden-5 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2160/5 B 4 16.4 81
2023-03-30 2023-03-30 Boden-8 Il Capitano Mearas Il Capitano Mearas   [v 5] 2640/3 A 3 17.9 36
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-10 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2140/4 B 3 17.3 36
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-9 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2160/8 C 0 16.5g 688
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-8 Delling Delling   [v 8] 2660/10 D 0 30.5 770
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-7 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2160/5 B 4 16.7 142
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-5 Celosia Celosia   [s 3] 1640/10 D 6 16.3 457
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 12] 1640/10 C 5 14.3 882
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-3 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 4] 2140/1 D 6 35.6g 300
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-1 Accolade Accolade   [v 8] 2160/6 C 1 17.0g 16
2023-03-17 2023-03-17 Boden-4 Amazing May* Amazing May*   [s 6] 1640/2 B 0 16.9 30
2023-03-17 2023-03-17 Boden-3 Frivoll Galilei Frivoll Galilei   [h 6] 2140/5 D 0 g 320
2023-03-17 2023-03-17 Boden-2 Thirdtimestrike* Thirdtimestrike*   [s 4] 1640/3 B 3 16.5 37
2023-03-10 2023-03-10 Boden-9 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2140/5 C 0 g 141
2023-03-10 2023-03-10 Boden-8 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/6 B 7 17.1 85
2023-03-10 2023-03-10 Boden-6 Bugs Bunny Buzz* Bugs Bunny Buzz*   [v 9] 1640/3 C 1 13.8 54
2023-03-10 2023-03-10 Boden-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 1640/8 A 1 13.3 11
2023-03-10 2023-03-10 Boden-3 Catch the Hook Catch the Hook   [v 4] 2160/10 C 0 19.2g 682
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-1 Prince C. Prince C.   [v 4] 2140/3 D 0 g 498
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-7 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2140/1 D 5 15.3 303
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-5 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 1640/7 C 1 15.3 93
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-4 All Chance* All Chance*   [v 5] 2140/6 B 5 17.4 31
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-3 Priscilla Håleryd Priscilla Håleryd   [s 4] 2140/4 C 2 15.9 85
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-2 Delling Delling   [v 8] 2180/10 C 5 30.1g 306
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-10 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 8] 2640/6 D 0 18.1 491
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-8 Moe Tyr Moe Tyr   [h 9] 2160/7 B str
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-5 Delling Delling   [v 8] 2160/11 B str
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-4 Selmer I.H. Selmer I.H.   [v 9] 1640/2 A 1 12.0 11
2023-02-06 2023-02-06 Umeå-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2160/7 C 0 17.5 218
2023-02-06 2023-02-06 Umeå-7 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2140/3 C 5 17.8 60
2023-02-06 2023-02-06 Umeå-4 Bugs Bunny Buzz* Bugs Bunny Buzz*   [v 9] 1640/7 C 2 15.4 77
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-8 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2140/7 C 8 17.0 94
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-7 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2140/7 B 3 16.5 168
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-6 Delling Delling   [v 8] 2140/1 D 4 29.6 428
2023-01-13 2023-01-13 Boden-7 Delling Delling   [v 8] 2140/3 C 3 30.5 164
2023-01-13 2023-01-13 Boden-5 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 2160/2 B 5 18.8g 33
2023-01-13 2023-01-13 Boden-4 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2160/9 C 1 16.6 93
2023-01-08 2023-01-08 Umeå-10 Claire di Quattro* Claire di Quattro*   [s 7] 2140/5 B 5 16.4 146
2023-01-08 2023-01-08 Umeå-6 Delling Delling   [v 8] 2140/2 D 6 30.6 194
2023-01-08 2023-01-08 Umeå-5 Sweet Candy Girl Sweet Candy Girl   [s 6] 1640/1 C 3 16.2 30
2023-01-08 2023-01-08 Umeå-3 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 7] 2180/10 C 4 18.3 46ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se