V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


StartlistaPrix de Cornulier2 700 meter voltstart1. Evening Star - Anthony Barrier2. Dynasty Peji - Damien Bonne3. Breeder’s Cup - Florian Desmigneux4. Dae..


Startlista
Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1. Evening Star - Anthony Barrier
2. Dynasty Peji - Damien Bonne
3. Breeder’s Cup - Florian Desmigneux
4. Daelia de Vandel - David Thomain
5. Etonnant - Franck Nivard
6. Carla du Chatelet - Francois Lagadeuc
7. Eros du Chene - Benjamin Rochard
8. Etoile de Bruyere - Adrien Lamy
9. Evangelina Blue - Mathieu Mottier
10. Fleche Bourbon - Yoann Lebourgeois
11. Exotica de Retz - Delphine Beaufils-Ernault
12. Bilooka du Boscail – Matthieu Abrivard
13. Feeling Cash - Eric Raffin
14. Fado du Chene - Paul Philippe Ploquin
15. Traders - Guillaume Martin
16. Bilibili - Alexandre Abrivard
Förstapris: cirka 3,1 miljoner kronor

Kanal 75


På torsdagen kom beskedet att Stefan ”Tarzan” Melander bestämt sig för att starta sin stjärna Milligan’s School i Prix d&..


På torsdagen kom beskedet att Stefan ”Tarzan” Melander bestämt sig för att starta sin stjärna Milligan’s School i Prix d’Amerique på söndag nästa vecka.
Kanal 75 hälsade på hemma hos Stefan Melander på torsdagen.
- Nej, men hästen tränar väldigt bra nu, träningsförhållande här har varit riktigt fina. Jag tycker att hästen är i form för att vara med i Prix d’Amerique, säger Stefan Melander.
Kusken Ulf Eriksson har kört den elvafaldiga miljonären i de flesta loppen de senaste två åren, men i Frankrike kommer han inte att sköta tömmarna.
- Det blir en fransk kusk, säger Stefan Melander utan att avslöja något namn.
- Vi får se vem som är ledig.
Milligan’s School har gjort en start på Vincennes och slutade då sexa i händerna på franske kusken David Thomain.
Stefan Melander menar att årets upplaga av Prix d’Amerique ser lite tunn ut.
- Min häst måste ha ett lopp på rulle och jag tror han kan vara trea-fyra med rätt resa. Från rygg ledaren och lucka vet man aldrig.
Nyheten att Milligan’s School startar i Prix d’Amerique innebär att det eventuellt kan bli tre svensktränade hästar i det franska storloppet. Förutom Milligan’s School även Propulsion (Daniel Redén) och Ringostarr Treb (Jerry Riordan). 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Åttaårige valacken Toutre köptes till Sverige från Italien i början av 2017. Axevallatränaren Sofia Aronsson tränade h&aum..


Åttaårige valacken Toutre köptes till Sverige från Italien i början av 2017.
Axevallatränaren Sofia Aronsson tränade hästen och föreslog efter några starter att den skulle få komma till ett mindre stall.
Storstall passade inte Toutre alls och i det nya blev Toutre något av en kung.
Amatörparet Lennart och Linda Frölander med licens på Solänget jobbar för dagen med fyra hästar i stallet i byn Kornsjö, ett par mil söder om centrala Örnsköldsvik.
Toutre har tjänat över 700 000 kronor under de här två och ett halvt åren i Örnsköldsvik. 18 andelsägare i Team Toutre hejar på hästen i Boden på söndag.
- Några av dem åker med upp också, säger Linda Frölander.
2640 meter är distansen i den sjätte avdelningen av Grand Slam 75. SMHI talar om att det kan bli neråt tio minusgrader i Norrbotten och isbana verkar italienaren trivas med.
Det blev seger på Umåker i den senaste starten då det behövdes ordentliga brodd i skorna. Ove A Lindqvist körde offensivt med Toutre och styrde fram utvändigt ledaren och lät  Frölanders häst trycka musten ur ledande favoriten Global Well Off.
- Det var ju fantastiskt. Ove var positiv innan loppet men sa att det var stor galopprisk och det visste ju vi om också. Men han klarade flera omstarter och var mycket bra. När Ove körde till så där direkt så började vi tvivla på om han skulle orka…men hästen är stenhård, säger Linda.

”Hästarna får allt”
Linda jobbar heltid med hästarna hemmavid. Lennart står för licensen och är med i verksamheten när han kommer hem från kontoret om dagarna.
Lennart Frölander jobbar som civilekonom men hade kunnat vara en av Solängets professionella travtränare.
- Han gick proffskursen förutom de sista veckorna och skulle kunna fylla i med dem om han vill. Men vi har det så bra så det får nog vara. Vi har bara fyra hästar men är pedanter båda två så det blir mycket jobb ändå. Hästarna får allt och lite till!
Det är bra motstånd på söndag för Toutre men paret tror på en framskjuten placering med den starke åttaåringen. Formen är fortsatt fin enligt Frölanders.
- Efter loppet i Umeå måste vi tro på ganska god chans. Han klarade störningen med flera omstarter och var hur fin som helst. Toutre är inte löpningsberoende som många andra hästar. Det är stor fördel med honom. Han kan ju vinna den hårda vägen om det behövs. Sedan kan han ju alltid bli nedspeedad av någon annan så klart. Om Zorro Swing exempelvis får loppet vet vi ju alla att den har en vass slutspurt.
Men chansen finns där?
- Absolut. Med lite flyt tror jag absolut att han är med där framme. John Östman som kör känner hästen också.
Det handlar om en italiensk häst som gillar att känna is under hovarna. En ganska kul kombination.
- Han klarar ju det mesta. Han kan springa i ett jämnt 14-15-tempo på isbana och håller sin fart på ett sätt som de flesta andra inte klarar av.
En osäkerhetsfaktor är att hästen kan galoppera. Vad talar för att han håller sig till rätt gångart nu? 
- Han har ju lite dåliga knän men åtgärdas kontinuerligt och så som han gick i Umeå är jag inte särskilt orolig för att han galopperar. Alla våra hästar verkar ha form.
I GS75-7 har ni Magic Allybis till start. Hästen har tagit sex av sina totalt åtta segrar sedan han kom till er. Ingen seger på elva starter nu och ett uselt spår bakom bilen. Chansen?
- Hästen går bra på vinterbana och det är helt och håller mitt och Lelles fel att det blivit två raka starter över kort distans på slutet. Vi har anmält honom fel helt enkelt. Nu känns det som att det är rätt distans igen. Hästen är lite märklig och har gått från att vara blixtrande startsnabb, till att inte kunna gå iväg alls. Så spåret spelar rakt ingen roll. Han kommer nog att få dra upp spurten i tredjespår som vanligt eftersom han är långsamt ut men klarar det. Skulle han bara få lite hjälp med rätt ryggar och tempo den här gången kan det bli en framskjuten placering. Hästen gör alltid bra avslutningar, säger Linda Frölander.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N..


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N Skoglund.
Från andra utvändigt visade det sexåriga stoet en imponerande speed när hon attackerade 700 meter från mål och på bara dryga 100 meter hade hon svept till ledningen. Väl i spets kunde hon sedan defilera hem över upploppet.
Det var andra raka segern för det formstarka stoet som tränas av Jasmine Ising.

Dött lopp
V86-omgången fick en dramatisk inledning och det krävdes uppförstorat målfoto för att domarna till slut kunde konstatera att det blev dött lopp mellan loppets två mest streckade hästar i V86-1.
Favoriten Gizmo Veluwe såg länge ut att gå mot en klar seger tillsammans med Henriette Larsen men sista biten kom That’s Art och Johan Untersteiner flygande från tredje par invändigt via Åbytravets dubbla open stretch. På linjen var hästarna jämsides.
- Jag tyckte det var 50-50, vi kom med bra fart över linjen. Hästen kändes fin under vägen men det var längder att plocka på favoriten över upploppet, sa Johan Untersteiner.
Vinnarna tränas av Peter Untersteiner respektive Admir Zukanovic.
Johan Untersteiner fick även segerdefilera efter V86-7 med skrällen M.T.Nordic Spirit sedan Tengil Face galopperat (trött?) med segern till synes klar på upploppet. 18-oddsaren, som avslutade rappt efter ett lopp i andra par invändigt, tränas av Peter Untersteiner som därmed kunde räkna in två V86-segrar. Värdet på V86 gick från 274 kronor efter sex avdelningar till 2052 kronor efter sju.

Enkelt trots 40 meters tillägg
I V86-2 imponerade Grainfield Aiden stort och vann enkelt trots att han fick göra allt jobb själv utvändigt om ledaren Give Me Ten. I segersulkyn satt tränaren Hannu Korpi.
Jeppe Juel var bestämd och körde till spets efter knappa 600 meter i V86-3 och sedan hade han full kontroll bakom favoriten Enzo, som tog tredje raka segern på Åby.
Örjan Kihlström avancerade från fjärde utvändigt 850 meter från mål i V86-4 och han såg ut att ha full kontroll hela vägen hem tillsammans med Indy D., som kopplade greppet 100 meter från mål när ledaren Souzy galopperade som slagen. Vinnaren tränas av Roger Walmann.
Sevilla var stor favorit i V86-6 och trots 40 meters tillägg blev det till slut enkelt för Joakim Lövgrens häst som helt enkelt var hårdare än konkurrenterna.
- Han hade en bra uppgift på förhand, konstaterade Joakim Lövgren.
V86-omgången avslutades med en överraskning där sjuoddsaren Digital Class hade bästa farten över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt gav 7 647 kronor, sju rätt 54 kronor och jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.Vi fångade upp travprofilen över e..


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.
Vi fångade upp travprofilen över en kopp kaffe när han på eftermiddagen anlände till Kanal 75.
Som alltid höjs stämningen på redaktionen när Stefan Hultman anländer och han gör det ofta lång tid före sändningen börjar.
- Jag tycker det är trevligt att komma in och surra. Sedan vill jag vara i tid, efter min sjukdom tål jag inte stress och då är det skönt att vara i tid och ta det lite lugnt innan sändningen drar i gång.
V86 är ett spel som blir mer och mer populärt.
- Jag tycker det är ett överlägset spel. Vet inte om det är en synvilla för mig, men V86 känns inte lika analyserat som V75 får jag för mig. Om man kommer rätt på V86 kan man få riktigt bra betalt och det kan bli miljonutdelningen även om det vinner två-tre favoriter, säger Stefan Hultman.
Vad känner du inför kvällens V86-omgång?
- Direkt när jag kollade startlistorna tyckte det såg favoritbetonat ut, men när jag började grotta ner mig tycker jag att det ser intressant ut.
Kvällens bästa spik som du ser det?
- Jag tycker 4 Green Mamba i V86-6 är en bra spik och sedan tror jag att 6 Gizmo de Veluwe kommer till ledningen i V86-1 och då ska det också vara en bra chans.
Kan du bjuda på något miljondrag?
- 7 Breidabliks Cognac i V86-5 tror jag kan skrälla och så vill jag varna för 10 Admirer i V86-7.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sébastien Guarato har tre hästar som skulle kunna vara aktuella för Solvallas storlopp sista söndagen i maj och det är Bold Eagle, Fa..


Sébastien Guarato har tre hästar som skulle kunna vara aktuella för Solvallas storlopp sista söndagen i maj och det är Bold Eagle, Face Time Bourbon och Billie de Montfort.
– Om vi åker dit i år så är det med Bold Eagle. Face Time Bourbon har jättemycket avelsarbete i år och är lite ung än. Kanske att Billie de Montfort skulle kunna åka också, men mest troligt Bold Eagle i så fall, säger Sébastien Guarato till Travronden.
Bold Eagle har varit med i elitloppet två gånger tidigare. 2018 galopperade han bort sig i försöksheatet och 2017 blev han fyra i finalen efter att han imponerat oerhört i sitt försöksheat som han vann på 1.08,4/1609 meter autostart.
Billie de Montfort har startat i Elitloppet en gång och slutade oplacerad i finalen 2016.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Sentimental Sentimental   [s 6] 2640/12 7 19.1 574
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Sentimental Sentimental   [s 6] 2640/4 3 18.1 285
2015-10-04 2015-10-04 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 6] 2160/5 8 17.2g 376
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Pleaselivemealone Pleaselivemealone   [s 6] 2160/11 0 19.2g 146
2016-12-30 2016-12-30 Romme-11 Roadscanner Roadscanner   [v 7] 2140/11 A str 502
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Moa Star Moa Star   [s 6] 2660/14 D 4 20.5 571
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/4 D 0 22.7 249
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/14 B 2 16.7 103
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Axelia Axelia   [s 5] 2140/10 C 0 18.6 344
2016-12-16 2016-12-16 Romme-6 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/2 D 0 17.3 670
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/5 D 1 18.1 22
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Axelia Axelia   [s 5] 2140/10 C 6 17.6 155
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 114
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Play di Poggio Play di Poggio   [v 7] 2140/1 D str 63
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Roadscanner Roadscanner   [v 7] 2140/7 C 0 17.9g 574
2016-11-01 2016-11-01 Romme-4 Sentimental Sentimental   [s 7] 2640/15 D 0 21.3 498
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Play di Poggio Play di Poggio   [v 7] 2640/1 D str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/12 D 0 18.6 793
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Axelia Axelia   [s 5] 2140/3 D 0 g 110
2016-10-22 2016-10-22 Romme-4 Moa Star Moa Star   [s 6] 2160/6 D 0 g 598
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Axelia Axelia   [s 5] 2140/1 C 3 17.1 67
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2160/12 C str
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2640/12 D 0 g 492
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/9 B 6 16.5 53
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Play di Poggio Play di Poggio   [v 7] 2140/12 D 0 18.8 125
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Axelia Axelia   [s 5] 2140/7 C 2 16.9 56
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Easton Easton   [v 10] 2640/3 C 4 17.7 146
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Axelia Axelia   [s 5] 2140/10 C 3 17.9 58
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 Moa Star Moa Star   [s 6] 2660/8 D 0 g 806
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2140/5 B 6 17.9 792
2016-07-29 2016-07-29 Romme-8 Axelia Axelia   [s 5] 2140/8 D 2 18.3 689
2016-07-29 2016-07-29 Romme-1 Marry Art Marry Art   [s 3] 2140/5 C 7 17.5 261
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2140/3 B 7 18.0 489
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-7 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/11 C 0 17.6 139
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Moa Star Moa Star   [s 6] 2160/14 A 0 g 60
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Axelia Axelia   [s 5] 2140/11 D 0 21.6g 337
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/1 C 2 15.0 266
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-5 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/9 D 6 16.2 73
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-10 Sentimental Sentimental   [s 7] 1640/2 C 4 14.2 426
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/4 D 6 15.6 862
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Sentimental Sentimental   [s 7] 1640/6 C 4 13.7 335
2016-05-02 2016-05-02 Romme-11 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/4 C 0 20.5g 183
2016-04-26 2016-04-26 Romme-10 Otoro Otoro   [v 9] 2160/7 C 0 g 156
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/7 D 0 16.0g 1021
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Moa Star Moa Star   [s 6] 2160/15 D 0 g 1149
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 2160/12 C 6 18.1 498
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/10 C 0 16.6 343
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Otoro Otoro   [v 9] 2160/10 C 7 18.5 773
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/3 D 2 15.8 925
2016-03-04 2016-03-04 Romme-4 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/1 D 5 18.5 192
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Otoro Otoro   [v 9] 2140/8 D 8 16.9 278
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/3 D 4 17.5 916
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Sentimental Sentimental   [s 7] 1640/10 D 6 16.3 891
2016-02-19 2016-02-19 Romme-6 Herr Jäger Herr Jäger   [v 7] 2140/6 D 0 g 718
2016-02-14 2016-02-14 Romme-4 Otoro Otoro   [v 9] 2140/8 C 0 g 267
2016-02-05 2016-02-05 Romme-10 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/2 D 0 g 285
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Sentimental Sentimental   [s 7] 2640/12 D 0 16.6 2642
2016-01-20 2016-01-20 Romme-5 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/6 C 5 17.8 326
2017-12-08 2017-12-08 Romme-3 Rune Rune   [v 9] 2140/2 D 4 19.2 633
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 7] 2640/1 B 0 18.1 174
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/1 D 0 20.9 877
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/12 B 5 19.5 572
2017-10-27 2017-10-27 Romme-3 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/1 D 0 g 509
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-8 Daredevil N.L. Daredevil N.L.   [h 7] 2140/8 B 3 15.3 57
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/10 C 4 19.2 120
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 7] 2160/12 A 2 17.2 37
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/9 D 5 16.5 389
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 1640/7 B 4 15.1 93
2017-09-08 2017-09-08 Romme-11 Axelia Axelia   [s 6] 2140/1 D 0 g 733
2017-09-08 2017-09-08 Romme-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/12 C 0 g 335
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Axelia Axelia   [s 6] 2140/6 D 0 20.4g 137
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Astro Boko Astro Boko   [v 10] 2140/10 C 0 17.8 321
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/4 B 0 20.0g 93
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 7] 2160/7 D 1 14.8 113
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 4] 2140/12 D 5 18.4 923
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-8 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/6 D 0 g 838
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Axelia Axelia   [s 6] 2140/7 D 0 20.4g 844
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Otoro Otoro   [v 10] 2160/13 D 0 19.0g 1153
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-10 Otoro Otoro   [v 10] 2140/5 D 0 17.7g 735
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Axelia Axelia   [s 6] 2140/3 D str
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-3 Spader Pearl Spader Pearl   [s 7] 2140/12 D 6 17.5 399
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Axelia Axelia   [s 6] 2140/12 B 0 18.9 157
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/8 A 0 16.6 356
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Moa Star Moa Star   [s 7] 2640/13 B 0 g 885
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Axelia Axelia   [s 6] 2140/4 C 1 17.0 95
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-12 Moa Star Moa Star   [s 7] 2160/4 D 5 15.2 965
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Miss Definite Miss Definite   [s 5] 2140/2 D 5 17.4 297
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Moa Star Moa Star   [s 7] 2160/13 A 0 17.2g 234
2017-01-27 2017-01-27 Romme-5 Moa Star Moa Star   [s 7] 1640/2 D 4 13.2 554
2017-01-20 2017-01-20 Romme-10 Otoro Otoro   [v 10] 2140/9 B 5 17.1 288
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Ris Eld Ris Eld   [v 12] 1660/12 D 0 28.6g 1684
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Moa Star Moa Star   [s 7] 2640/10 D 6 19.4 1092
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Miss Definite Miss Definite   [s 5] 2160/8 B 0 21.5 552
2018-12-15 2018-12-15 Åby-6 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/8 C 0 15.8 608
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-9 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 3140/13 A 4 16.8 195
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2160/14 A 4 15.6 218
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/2 B 3 15.9 226
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Axelia Axelia   [s 7] 2640/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2160/7 A 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Axelia Axelia   [s 7] 2140/2 D 1 17.7 415
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-7 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/3 A 0 16.2 657
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 2140/3 D 0 19.8g 391
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Rune Rune   [v 10] 2140/7 D 0 g 207
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Axelia Axelia   [s 7] 2140/5 D 3 17.3 67
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Rune Rune   [v 10] 2140/15 D 0 16.9 897
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 B 0 17.6g 101
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-2 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 1640/9 D 1 16.0 873
2018-05-14 2018-05-14 Romme-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 2140/9 B 0 g 554
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 2140/1 C 5 18.4 485
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-5 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2160/6 B 5 17.2g 432
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 2140/5 B 4 18.5 499
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-2 Tortue Tortue   [s 8] 1660/12 D 6 16.3 702
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Sanita Leejs Sanita Leejs   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 277
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 5] 2140/9 B 0 116
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 Tortue Tortue   [s 8] 2140/12 D 0 18.6 554
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 5] 2140/12 B 0 20.3 152
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2140/8 C str
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 1660/5 C 0 18.8g 201
2019-11-08 2019-11-08 Romme-5 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2660/14 D 0 17.7 1465
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2140/2 D 6 15.2 525
2019-09-30 2019-09-30 Romme-9 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2160/13 C 1 17.2 60
2019-09-10 2019-09-10 Romme-9 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2160/12 C 6 16.9 106
2019-09-02 2019-09-02 Romme-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2140/5 C 2 16.0 62
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2160/5 B 0 16.3 404
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2140/8 A 1 16.2 108
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-4 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2640/6 C 0 16.3 307
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2140/1 B 3 15.9g 77
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2140/11 D str
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2140/10 B 0 16.7 69
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2640/11 B 1 16.9 116
2019-01-18 2019-01-18 Romme-5 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2160/9 A 3 16.3 104ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se