V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-9 I.D.Detecteur I.D.Detecteur   [v 7] 2140/10 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-4 Quite Strong Quite Strong   [v 7] 2140/5 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-5 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 2140/7 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-6 Simson Saar Simson Saar   [v 8] 2140/1 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 3] 2140/4 0 g 749
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-3 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2160/6 0 19.1g 620
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 3] 2140/12 0 19.4 1963
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 10] 2140/10 4 15.6 631
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 4 15.7 344
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 6] 2160/13 8 16.2 1888
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 10] 2140/12 str
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-4 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/6 7 16.9 666
2016-12-29 2016-12-29 Åby-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/11 C 5 17.8 440
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/12 D 5 15.7 1448
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/4 B 0 g 693
2016-12-15 2016-12-15 Åby-2 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/1 D 0 17.8 1380
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/7 D 0 19.7 1792
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/5 C 3 17.4 272
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 4] 2140/3 A 6 22.0 270
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 1640/2 D str
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2140/12 D 0 g 313
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 1640/8 D 0 g 440
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 4] 2140/4 C 2 19.7 286
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/12 C 8 17.0 899
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/12 D 0 18.3 1703
2016-10-30 2016-10-30 Åby-10 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/7 D 8 17.9 480
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 D 0 18.0 738
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/3 C 8 16.5 276
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/13 C 0 20.6 315
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2640/8 C 5 20.9 100
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 National Day National Day   [v 7] 1640/9 D 0 18.0 655
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/8 C 5 15.7 156
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/8 B 3 17.6 143
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/3 D 4 16.8 316
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 1640/7 D 8 17.0 450
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.7 174
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/5 D 5 14.3 1000
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 3] 2140/7 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2140/1 D 0 18.6 298
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/6 D 5 15.0 283
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 C 0 g 442
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/5 D 5 16.7 228
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/5 C 7 18.5 67
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2180/3 D 3 16.3 554
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/7 C 7 15.4 561
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/11 D str
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2160/11 B 3 16.0 292
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/4 C 0 21.0g 1844
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D 0 g 4690
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/5 D 0 801
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/9 D 4 17.0 249
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/7 C 0 18.1 594
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D str
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/3 B 8 17.1 527
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/11 C 3 15.7 1038
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/6 D 3 18.2 530
2016-05-31 2016-05-31 Åby-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 1640/3 C 0 14.8 902
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 4] 2140/6 C 0 21.0g 1003
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 983
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 1640/2 C 6 14.6 245
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/8 A 0 g 322
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/1 C 3 16.1 105
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 4] 2140/3 D 8 18.6g 175
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/3 D 8 16.0 672
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/8 C 4 16.0 514
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/4 D 3 18.1 651
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-9 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2140/11 D 0 16.6 1837
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D 5 16.3 961
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2180/13 C 8 18.9 438
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2160/2 C 5 18.3 345
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/2 D 0 18.1g 1085
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 1640/8 D 0 14.5 1104
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/2 D 0 g 840
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/12 D str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/1 C 0 17.1 523
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/2 B 0 21.3g 253
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/6 C 0 g 618
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2160/10 D 0 18.2g 1401
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-11 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/2 D 5 21.2 386
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 1640/6 D 4 15.8 457
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/2 D 0 g 765
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/7 C 4 18.3 262
2017-10-29 2017-10-29 Åby-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/11 C 8 19.0 101
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/8 D 0 g 159
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/10 D 4 16.7 147
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2140/11 D 3 18.1 461
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/4 C 0 17.2g 470
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/10 C 5 16.4 801
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/2 C 3 17.9 44
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2640/4 C 5 22.1 273
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 358
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 0 15.0 956
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/5 D str
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/7 B 6 18.5 169
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/7 D 0 16.3 1282
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/12 D 0 g 957
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/2 D 0 15.0 857
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2140/4 C 7 19.3 971
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/3 B 0 g 93
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Niveau Niveau   [v 8] 2140/9 D 5 16.1 443
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-9 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2660/9 B 0 21.3 180
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 8] 2640/2 C 0 g 242
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/9 C 2 13.7 490
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 1609/10 C 7 18.6g 143
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2640/5 C 4 18.1 214
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 6 15.0 332
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2640/11 B 0 17.2 116
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-13 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/11 D 0 15.0 695
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/7 D 6 17.4 1221
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/4 D 2 16.5g 824
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 1640/1 C 4 14.3 600
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/3 D 0 14.6 466
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 1640/4 D 1 16.3 160
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/7 B 1 17.0 420
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/3 D 0 17.7 326
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/12 C 2 16.5 339
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/3 D 2 15.3 755
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/6 D 6 17.5 1088
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 1609/9 D 3 14.6 316
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1609/7 D 6 14.7 879
2017-05-11 2017-05-11 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/10 D 0 16.4 1826
2017-05-04 2017-05-04 Åby-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/9 D 0 g 824
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2640/9 B 5 18.9 177
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/2 D 4 17.4 1059
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/7 D 0 14.8g 1665
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/10 D str
2017-04-12 2017-04-12 Åby-4 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/4 D 0 17.1 1377
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2160/15 D 0 16.7 1493
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/11 D 4 16.5 589
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2160/10 B 6 17.7 215
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/2 D 4 15.9 516
2017-04-01 2017-04-01 Åby-4 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2140/2 D 5 373
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/7 D str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/8 D 6 204
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/1 C 4 18.0 128
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/6 D 4 19.4 475
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2180/12 C 7 18.3 105
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/9 C 3 16.8 1113
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2640/7 C 0 g 189
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/15 D 0 17.0 981
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/4 C 5 18.6g 327
2017-02-09 2017-02-09 Åby-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/2 D 5 18.2 394
2017-02-09 2017-02-09 Åby-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 5 17.1 392
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2140/6 D 0 21.0 3495
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/4 B 4 19.3g 49
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/3 B 3 18.6g 202
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/11 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2640/4 D 0 18.1 542
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/2 D 0 g 806
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 D 6 18.2 1086
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/1 D 0 20.9g 391
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/11 D 0 16.2 1039
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/10 C 8 20.0 321
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/10 C 4 18.0 192
2018-11-10 2018-11-10 Åby-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/5 A 2 18.4 47
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/4 D 0 g 473
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1640/1 D 0 16.8 247
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/1 C str
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/8 C 4 17.0 62
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2180/12 B 5 17.2g 129
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/11 C 7 19.2 526
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/12 C 1 18.4 424
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/8 B 8 18.9 135
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/4 A 1 14.7 100
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 C 0 g 261
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/7 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/10 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2640/5 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/6 D str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 D 0 19.0g 300
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/9 C 3 16.2 592
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/4 C 8 18.6 139
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/10 C 8 19.7g 157
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/4 C 0 16.0 680
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/6 C 5 16.7 315
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/4 C 0 18.4 504
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/6 C 0 16.6 577
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 1609/12 D 7 14.5 302
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 1609/9 D 0 g 344
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1609/2 C 6 13.1 756
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1640/7 D 6 13.9 936
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2640/4 C 0 17.7g 851
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 1609/2 D 0 g 2556
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1609/1 D 0 14.2 396
2018-05-03 2018-05-03 Åby-3 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/3 D str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/3 D 0 g 300
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/1 C 5 17.0 283
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/2 C 0 g 1038
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 1640/9 C 0 g 826
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/2 C 5 19.3 1226
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/7 D 5 20.0 613
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/5 B 2 17.4 65
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/1 C 2 17.9 212
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/2 D 5 19.5 317
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/10 D 8 17.2 434
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/4 D 3 18.6 159
2018-03-14 2018-03-14 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/12 C 0 g 1241
2018-03-08 2018-03-08 Åby-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2160/13 D 0 18.7 1281
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/4 D 0 25.0g 416
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2160/6 C 2 16.7 188
2018-02-28 2018-02-28 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/11 D 0 20.5 664
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/1 D 5 19.5 716
2018-02-14 2018-02-14 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/6 D 7 23.9g 700
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/12 D 7 17.3 288
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-9 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/1 D 0 g 442
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-7 Niveau Niveau   [v 10] 2140/4 D str
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 772
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/9 B 4 16.8 88
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Tjalle Tjalle   [v 4] 2160/11 C 6 19.6 73
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 6 17.9 294
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/4 D 7 17.7 554
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/6 D 5 17.9 438
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 10] 2140/4 D 8 16.4 892
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/3 D 0 g 271
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/1 C 2 16.3 206
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/6 D 8 19.9g 643
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 0 g 371
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-8 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/3 D 2 17.0 483
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 0 16.5g 409
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/4 D str
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 B 4 18.8g 162
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 5 17.8 316
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/9 B 4 18.8 242
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-5 Niveau Niveau   [v 10] 2640/3 D 0 16.8 1000
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-3 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/8 B 6 18.0 125
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-10 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 B 0 16.5g 178
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 1640/11 D 4 14.7 783
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/5 C 6 16.2 286
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/3 D 4 16.1 1186
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/7 D 6 17.0 740
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 162
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2680/11 B 5 16.1 107
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2660/8 C 5 19.8 1088
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/1 B 6 17.9 86
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 8 17.3 212
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/7 C 3 16.7 566
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Blue Star Royal Blue Star Royal   [v 5] 2140/7 C 3 16.5 57
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2640/5 D 0 18.6g 1988
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-2 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 C 6 18.6 631
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/6 C 0 g 522
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 0 g 848
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 0 g 703
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-2 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/12 A 3 18.5 43
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 0 20.3 1193
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/11 C 6 18.0 304
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/12 D 0 16.1 9450
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/1 C 3 17.1 433
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 1640/8 D str
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 D 5 16.1 577
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 C 3 17.4 77
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/3 B 4 16.5 163
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2640/2 D 0 16.7 498
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/8 D 4 18.6 468
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/11 C 5 17.8 355
2019-02-02 2019-02-02 Åby-4 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/5 C 1 17.3 335
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 B 6 17.1g 364
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/9 D 0 16.7g 836
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/7 D 5 18.7 163
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2160/10 D 0 g 900
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1640/6 D 7 16.0 435
2020-11-15 2020-11-15 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/8 C 0 18.7g 329
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/7 B 6 18.3 137
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/4 D 5 16.4 646
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/2 C 7 17.5 427
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/1 C 5 16.4 118
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/7 D 4 17.9 156
2020-10-15 2020-10-15 Åby-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/1 C 0 16.3 1127
2020-10-15 2020-10-15 Åby-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/3 C 0 21.0g 1569
2020-10-03 2020-10-03 Åby-9 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/2 C 0 g 203
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/5 B 2 17.8 27
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/3 D 6 16.1 334
2020-09-17 2020-09-17 Åby-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/10 C 0 16.5 351
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/3 C 0 24.3g 343
2020-09-09 2020-09-09 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 1024
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/5 D 4 15.7 839
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/9 D 5 18.2 342
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/5 B 1 17.1 388
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/6 D 1 15.5 453
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2640/6 D 8 18.2 577
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 1258
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/9 C 5 16.9 585
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-3 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/4 D 2 16.4 45
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/11 B str
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/9 B 0 g 504
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/11 C 0 g 698
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/2 C 2 15.9 94
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/6 D 3 16.9 149
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/6 C 4 17.5g 35
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Niveau Niveau   [v 11] 2140/1 D 0 20.2 882
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/10 B 5 17.5 476
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2160/9 B 6 17.0 554
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2640/9 D 7 18.3 1198
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-4 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2640/12 D 7 17.1 686
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1609/3 C 0 15.5 1215
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-1 Niveau Niveau   [v 11] 1609/5 D 0 14.8 845
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/7 C 2 16.1 248
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/10 C 5 16.2 532
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1640/3 D 0 g 874
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 5] 2140/9 C 7 16.0 1473
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/5 C 0 g 39
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Niveau Niveau   [v 11] 2140/1 D 8 18.1 803
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2160/13 D 5 19.0 1382
2020-02-12 2020-02-12 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 C 5 18.4 1127
2020-02-06 2020-02-06 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2160/11 D 0 18.7 1889
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-10 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 D 0 g 494
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 8] 2140/11 D 0 16.9 5093
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 D 4 17.8 3252
2020-01-08 2020-01-08 Åby-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 8] 1640/10 D 0 16.6 1322
2020-01-08 2020-01-08 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/6 D 0 18.6 1228
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2160/12 D 7 17.1 579
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/4 D 6 17.1 924
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-8 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/1 D str
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-4 Bravo Trival Bravo Trival   [v 4] 2140/8 C 3 18.8 69
2021-11-09 2021-11-09 Axevalla-7 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 1640/9 D 7 17.9 689
2021-11-09 2021-11-09 Axevalla-5 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/4 D 8 20.4 1118
2021-11-06 2021-11-06 Åby-8 Bravo Trival Bravo Trival   [v 4] 2140/11 B 3 17.7g 50
2021-11-06 2021-11-06 Åby-4 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/6 B 5 15.8 137
2021-10-24 2021-10-24 Åby-7 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/7 D 3 18.6 615
2021-10-24 2021-10-24 Åby-3 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/12 B 2 16.4 70
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-4 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/1 B 4 15.8 346
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-10 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/7 D 6 19.8 540
2021-09-30 2021-09-30 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2160/5 C 5 16.9 443
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 8] 2140/10 D 0 g 1322
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-8 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/1 D 5 18.6 963
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/10 C 4 1141
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-6 Ellami Pride Ellami Pride   [s 8] 2140/2 D 0 g 656
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-1 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/12 D 6 19.1 1026
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2660/10 A 0 16.6 578
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-7 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2640/10 B 0 16.8 997
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/12 C str
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 1609/12 C str
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 1609/2 C 0 13.2 958
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/4 D 6 15.7 555
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2160/15 B 1 15.0 106
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-6 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/5 C 3 16.9 60
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-3 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/3 C 0 25.5 561
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/7 D 2 16.0 209
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/3 C str
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/2 D 0 17.2 143
2021-05-13 2021-05-13 Åby-9 Ellami Pride Ellami Pride   [s 8] 2140/8 C 7 16.9 1261
2021-05-13 2021-05-13 Åby-5 Quite Strong Quite Strong   [v 4] 2140/1 D 0 19.7 520
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-9 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/11 D 2 16.8 580
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/3 D 2 17.5 119
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 10] 2140/4 C 5 16.3g 313
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 9] 2140/7 B 3 18.4 203
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-5 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/9 C 4 16.6 310
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 9] 2140/9 D 0 17.0 2464
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 8] 2160/7 C 0 g 1406
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-4 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2140/4 D str
2022-11-13 2022-11-13 Åby-3 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2140/10 C 7 15.7 513
2022-11-13 2022-11-13 Åby-4 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2140/8 B 0 17.8g 349
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-10 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 1640/8 B 1 15.7 40
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-7 Simson Saar Simson Saar   [v 6] 2640/1 D 0 17.5 358
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-9 In Love Silas In Love Silas   [s 6] 1609/11 B str
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-7 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 1609/3 D 8 17.3 272
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-1 Prims Alice Prims Alice   [s 3] 2140/4 C 0 21.0 713
2022-09-27 2022-09-27 Åby-7 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/12 A 0 17.0 504
2022-09-27 2022-09-27 Åby-1 Simson Saar Simson Saar   [v 6] 2140/2 D 4 15.6 499
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2148/1 B 5 17.5 82
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-8 In Love Silas In Love Silas   [s 6] 2168/6 C 7 17.1 518
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-7 Simson Saar Simson Saar   [v 6] 2650/1 D 2 16.1 517
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-1 Prims Alice Prims Alice   [s 3] 2148/3 C 6 19.2 527
2022-09-15 2022-09-15 Åby-6 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/8 C 0 16.3 1886
2022-09-15 2022-09-15 Åby-4 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 2640/4 D 0 16.4 1318
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-5 White Heart Lane White Heart Lane   [s 5] 2168/8 C 7 19.4 787
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-3 Chick L.A. Chick L.A.   [s 10] 2148/3 D 0 16.8 1040
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-2 In Love Silas In Love Silas   [s 6] 2148/5 C 0 g 999
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-8 Speeda Då Speeda Då   [s 8] 2168/3 D 5 18.7 577
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-7 Simson Saar Simson Saar   [v 6] 2148/8 C 3 16.2 468
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-6 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2148/3 C 4 17.0 445
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-6 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 2650/14 D 5 16.9 1160
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-2 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2148/9 A 0 g 248
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 1609/4 D 7 13.3 472
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-7 In Love Silas In Love Silas   [s 6] 1609/1 C 7 13.6 179
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-6 Listas Ice Glide Listas Ice Glide   [s 7] 1609/1 B 0 16.6g 335
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-4 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 1609/11 C 6 15.2 577
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-6 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 2148/6 C 2 15.1 589
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-5 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2148/3 D 4 17.8 801
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2168/7 C 4 17.0 260
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-3 In Love Silas In Love Silas   [s 6] 2148/5 B 8 17.7g 145
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-8 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2140/4 D 0 g 649
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-3 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 2140/2 C 6 16.1 594
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2188/13 C 4 16.4 936
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-8 Turbolenna Turbolenna   [s 10] 2160/5 D 0 18.6 1824
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-7 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/12 B str
2022-07-02 2022-07-02 Åby-9 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2140/4 D 4 17.4 898
2022-07-02 2022-07-02 Åby-5 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2140/1 D 6 16.3 406
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-8 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 1646/7 D 0 g 3368
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-2 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2148/9 D 0 19.0 1048
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2148/1 D 8 16.4 311
2022-06-11 2022-06-11 Åby-9 Ekesås Santana Ekesås Santana   [v 8] 2140/7 C 8 20.0 180
2022-06-11 2022-06-11 Åby-7 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2140/7 C 6 18.8 468
2022-06-11 2022-06-11 Åby-3 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2140/12 D 5 16.6 393
2022-06-02 2022-06-02 Åby-2 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/5 C 5 15.1 262
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-2 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/5 B 4 16.5 217
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2148/10 C 6 16.1 103
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-10 Francks de Soto Francks de Soto   [v 7] 2148/5 B 4 17.0 139
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2148/7 A 1 15.9 51
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-8 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2148/3 B 2 16.4 32
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2148/12 C 3 15.6 158
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-8 Quite Strong Quite Strong   [v 5] 2148/2 D 0 20.1 742
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-5 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2148/2 C 6 15.4 217
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-8 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/8 A 6 17.3 33
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2140/2 B 8 17.9 204
2022-03-26 2022-03-26 Åby-11 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2140/11 B 2 17.5 291
2022-03-26 2022-03-26 Åby-9 Bravo Trival Bravo Trival   [v 5] 2140/9 C 2 15.8 179
2022-01-20 2022-01-20 Åby-10 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2140/1 D 0 18.8 1038
2022-01-20 2022-01-20 Åby-4 Okobaloz Okobaloz   [v 10] 2640/8 D 0 17.2 1266
2022-01-06 2022-01-06 Åby-5 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2140/3 C str
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-7 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 2140/6 D str
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-2 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2140/6 B 0 g 935
2023-12-14 2023-12-14 Åby-7 Francks de Soto Francks de Soto   [v 8] 2140/8 D 0 16.4 2825
2023-12-14 2023-12-14 Åby-4 Adam Orden Adam Orden   [v 7] 1640/10 D 7 14.9 1238
2023-11-29 2023-11-29 Åby-6 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 1640/7 C 0 18.0g 1041
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-7 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 2140/6 D 0 19.0 363
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-6 Prims Alice Prims Alice   [s 4] 2140/6 C str
2023-11-15 2023-11-15 Åby-4 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2640/9 C 8 17.2 421
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-2 Prims Alice Prims Alice   [s 4] 2140/11 C 7 20.4 499
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-3 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 1640/11 D 5 17.9 143
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-4 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 2140/11 C 4 17.8 238
2023-10-19 2023-10-19 Åby-6 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2140/2 C 0 15.3 287
2023-10-14 2023-10-14 Åby-3 Simson Saar Simson Saar   [v 7] 2140/1 B 2 16.0 74
2023-10-14 2023-10-14 Åby-2 Prims Alice Prims Alice   [s 4] 2140/7 C 8 20.1 450
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-5 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 1640/5 D 3 17.5 116
2023-09-27 2023-09-27 Åby-7 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2140/12 C 3 14.9 921
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-10 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 2148/9 C 6 17.8 272
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-2 Prims Alice Prims Alice   [s 4] 2148/7 C 8 18.2 589
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-5 In Love Silas In Love Silas   [s 7] 2148/8 B 7 15.5 61
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-4 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 2148/2 C 7 218
2023-08-04 2023-08-04 Vaggeryd-1 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2148/11 D 5 16.4 84
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-2 Bravo Trival Bravo Trival   [v 6] 2148/11 D 6 15.7 841
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2148/2 D 0 g 177
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-7 Quite Strong Quite Strong   [v 6] 1640/9 C 5 18.2 389
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-6 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2160/6 D 6 18.1 259
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-3 Minttu Akema Minttu Akema   [v 11] 2140/3 D 0 21.8g 508
2023-03-04 2023-03-04 Åby-3 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2140/2 D 3 16.5 166
2023-02-16 2023-02-16 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2140/2 C 4 16.3 382
2023-02-16 2023-02-16 Åby-8 Francks de Soto Francks de Soto   [v 8] 2640/11 C str
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-8 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2640/10 D 0 20.5 1256
2023-01-18 2023-01-18 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 11] 2140/11 D 6 16.4 1124
2024-05-18 2024-05-18 Åby-8 Quite Strong Quite Strong   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 366
2024-05-18 2024-05-18 Åby-4 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 2140/2 D 0 g 435
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-3 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 1640/8 D str
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-2 Prims Alice Prims Alice   [s 5] 1640/5 C 1 18.0 147
2024-04-20 2024-04-20 Vaggeryd-9 Quite Strong Quite Strong   [v 7] 2148/9 D 6 17.0 346
2024-04-20 2024-04-20 Vaggeryd-3 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 2148/11 D 0 17.5 951
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-9 Quite Strong Quite Strong   [v 7] 2140/10 D 5 17.5 572
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-5 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 2140/8 C str
2024-03-28 2024-03-28 Åby-5 Quite Strong Quite Strong   [v 7] 2140/8 D 0 19.1 1095
2024-03-28 2024-03-28 Åby-3 Simson Saar Simson Saar   [v 8] 2140/4 D 0 15.6 1007
2024-03-07 2024-03-07 Åby-8 Francks de Soto Francks de Soto   [v 9] 2140/8 D str
2024-01-03 2024-01-03 Åby-8 Adam Orden Adam Orden   [v 8] 1640/12 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se