V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern v&aum..


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern värd och i karriären har Empire elva segrar på 20 starter och han har tjänat 2 250 000 kronor.
Bakom Emire slutade adrian Kiólgjini-tränade Upset Face trea. Björn Goop fixade sistapengen med Aramis Bar som blev sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.Sö..


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.
Söndagen på Gävletravet blev succé med fyra segrar på GS75®.
Örjan Kihlström skötte tömmarna bakom vinnarna.
Bakom Versace Face i GS75-1 körde Örjan Kihlström till spets efter 500 meter och sedan hade han full kontroll.
Roli Eld försvarade innerspåret bakom bilen i GS75-4 och ledde varje meter av loppet och vann säkert för B.W.Rune.
I GS75-5 satt Örjan Kihlström nöjd som etta i andraspår med Bugatti Miles som sög sig allt närmare ledaren Inge B.Svärlig. In mot upploppet gick Örjan ner i rygg på ledaren och göt mod i sin häst som sedan avgjorde ganska enkelt sista 100 meterna.
- Han har verkligen ett fint psyke, han kom i fantastiskt skick och vi har bara tränat på. Man kan fynda på Tradera, det såg ut som en häst som kan passa i min modell. Jag tror att han kommer vara jättebra barfota, sa Daniel Redén.
Fjärde dagssegern kom i GS75-6 och från tredje utvändigt attackerade Örjan Kihlström med Deal Done Zet 700 meter från mål och segergreppet kopplades utan större problem mitt på upploppet.
Enda plumpen för Daniel Redén kom i GS75-7 där Fleet Admiral blev het och blev hängande utvändigt ledaren. Vann gjorde istället favoriten Morotai Degato och Oskar Kylin Blom.
Övriga vinnare denna favoritbetonade GS75 var Tangen Svenn och Ulf Ohlsson i GS75-2 och Zagor Grif och Victor Flink Ideborn i GS75-3.
Sju rätt gav 141 kronor, jackpot på både sex och fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästa..


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.
- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästar och kuskar att reda ut det, sa ATG Live-kommentatorn Daniel Olsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick ..


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick chansen på Malin Bergström-tränade Galactica.
Vincennes bjöd på tuffa yttre förutsättningar, med både kyla och snöblandat regn, och det var många hästar som hade problem.
Galactica galopperade kort efter start och även det andra svenskhoppet, Jörgen Westholm-tränade Unique Juni, galopperade bort sig under första delen av loppet.
Freeman de Houelle satte färg på loppet och drog i ett högt tempo i ledningen. I den utslagsgivande och tuffa backen på bortre långsidan på Vincennes stora bana tog Etonnant över ledningen och bakom skuggade Bahia Questnot och Flamme de Blary.
In mot upploppet 0kopplade Flamme de Blary greppet. Bahia Questnot såg slagen ut då hon mitt på upploppet plockade fram löpskallen och kontrade invändigt. Segern blev till slut säker och Matthieu Abrivard kunde till och med kosta på sig en fantastisk segergest före mål då han släppte tömmarna och sträckte armarna i skyn.
Junior Guelpa tränar den överraskande vinnaren som tog sin allra första seger i monté.
Segern för Bahia Questnot var värd 3,3 miljoner och nästa uppgift för det tioåriga stoet blir Prix d’Amerique nästa söndag. Det blir tredje raka starten i Prix d’Amerique och bästa placeringen hade hon i fjol då hon slutade sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 3] 2140/4 0 g 749
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-3 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2160/6 0 19.1g 620
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 3] 2140/12 0 19.4 1963
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 10] 2140/10 4 15.6 631
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 4 15.7 344
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 6] 2160/13 8 16.2 1888
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 10] 2140/12 str
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-4 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/6 7 16.9 666
2016-12-29 2016-12-29 Åby-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/11 C 5 17.8 440
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/12 D 5 15.7 1448
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/4 B 0 g 693
2016-12-15 2016-12-15 Åby-2 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/1 D 0 17.8 1380
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/7 D 0 19.7 1792
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/5 C 3 17.4 272
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 4] 2140/3 A 6 22.0 270
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 1640/2 D str
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2140/12 D 0 g 313
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 1640/8 D 0 g 440
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 4] 2140/4 C 2 19.7 286
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/12 C 8 17.0 899
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/12 D 0 18.3 1703
2016-10-30 2016-10-30 Åby-10 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/7 D 8 17.9 480
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 D 0 18.0 738
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/3 C 8 16.5 276
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/13 C 0 20.6 315
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2640/8 C 5 20.9 100
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 National Day National Day   [v 7] 1640/9 D 0 18.0 655
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/8 C 5 15.7 156
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/8 B 3 17.6 143
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/3 D 4 16.8 316
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 1640/7 D 8 17.0 450
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.7 174
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/5 D 5 14.3 1000
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 3] 2140/7 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 4] 2140/1 D 0 18.6 298
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/6 D 5 15.0 283
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 C 0 g 442
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/5 D 5 16.7 228
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/5 C 7 18.5 67
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2180/3 D 3 16.3 554
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/7 C 7 15.4 561
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/11 D str
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2160/11 B 3 16.0 292
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-10 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/4 C 0 21.0g 1844
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D 0 g 4690
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/5 D 0 801
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/9 D 4 17.0 249
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/7 C 0 18.1 594
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D str
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/3 B 8 17.1 527
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/11 C 3 15.7 1038
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/6 D 3 18.2 530
2016-05-31 2016-05-31 Åby-8 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 1640/3 C 0 14.8 902
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 4] 2140/6 C 0 21.0g 1003
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/8 D 0 18.1 983
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 1640/2 C 6 14.6 245
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2160/8 A 0 g 322
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/1 C 3 16.1 105
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [h 4] 2140/3 D 8 18.6g 175
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/3 D 8 16.0 672
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/8 C 4 16.0 514
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/4 D 3 18.1 651
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-9 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2140/11 D 0 16.6 1837
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/4 D 5 16.3 961
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2180/13 C 8 18.9 438
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2160/2 C 5 18.3 345
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/2 D 0 18.1g 1085
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 1640/8 D 0 14.5 1104
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/2 D 0 g 840
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/12 D str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/1 C 0 17.1 523
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/2 B 0 21.3g 253
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/6 C 0 g 618
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2160/10 D 0 18.2g 1401
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-11 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/2 D 5 21.2 386
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 1640/6 D 4 15.8 457
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 4] 2140/2 D 0 g 765
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/7 C 4 18.3 262
2017-10-29 2017-10-29 Åby-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/11 C 8 19.0 101
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/8 D 0 g 159
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/10 D 4 16.7 147
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2140/11 D 3 18.1 461
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/4 C 0 17.2g 470
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/10 C 5 16.4 801
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/2 C 3 17.9 44
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2640/4 C 5 22.1 273
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 358
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 0 15.0 956
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/5 D str
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/7 B 6 18.5 169
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/7 D 0 16.3 1282
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2140/12 D 0 g 957
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/2 D 0 15.0 857
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2140/4 C 7 19.3 971
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/3 B 0 g 93
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Niveau Niveau   [v 8] 2140/9 D 5 16.1 443
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-9 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 5] 2660/9 B 0 21.3 180
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 8] 2640/2 C 0 g 242
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/9 C 2 13.7 490
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 1609/10 C 7 18.6g 143
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2640/5 C 4 18.1 214
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 6 15.0 332
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2640/11 B 0 17.2 116
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-13 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/11 D 0 15.0 695
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/7 D 6 17.4 1221
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/4 D 2 16.5g 824
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 1640/1 C 4 14.3 600
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/3 D 0 14.6 466
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 1640/4 D 1 16.3 160
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/7 B 1 17.0 420
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/3 D 0 17.7 326
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/12 C 2 16.5 339
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/3 D 2 15.3 755
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/6 D 6 17.5 1088
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 1609/9 D 3 14.6 316
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1609/7 D 6 14.7 879
2017-05-11 2017-05-11 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/10 D 0 16.4 1826
2017-05-04 2017-05-04 Åby-9 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/9 D 0 g 824
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2640/9 B 5 18.9 177
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2640/2 D 4 17.4 1059
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 1640/7 D 0 14.8g 1665
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/10 D str
2017-04-12 2017-04-12 Åby-4 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2160/4 D 0 17.1 1377
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2160/15 D 0 16.7 1493
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/11 D 4 16.5 589
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2160/10 B 6 17.7 215
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/2 D 4 15.9 516
2017-04-01 2017-04-01 Åby-4 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2140/2 D 5 373
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/7 D str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/8 D 6 204
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/1 C 4 18.0 128
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/6 D 4 19.4 475
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2180/12 C 7 18.3 105
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Rydens Figo Rydens Figo   [v 12] 2140/9 C 3 16.8 1113
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 5] 2640/7 C 0 g 189
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/15 D 0 17.0 981
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/4 C 5 18.6g 327
2017-02-09 2017-02-09 Åby-10 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 6] 2140/2 D 5 18.2 394
2017-02-09 2017-02-09 Åby-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 8] 2140/6 D 5 17.1 392
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 8] 2140/6 D 0 21.0 3495
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 6] 2140/4 B 4 19.3g 49
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/3 B 3 18.6g 202
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/11 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 D 6 18.2 1086
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/2 D 0 g 806
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2640/4 D 0 18.1 542
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/1 D 0 20.9g 391
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/11 D 0 16.2 1039
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/10 C 4 18.0 192
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/10 C 8 20.0 321
2018-11-10 2018-11-10 Åby-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 7] 2140/5 A 2 18.4 47
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1640/1 D 0 16.8 247
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/4 D 0 g 473
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/8 C 4 17.0 62
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/1 C str
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2180/12 B 5 17.2g 129
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/12 C 1 18.4 424
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/11 C 7 19.2 526
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 C 0 g 261
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/4 A 1 14.7 100
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/8 B 8 18.9 135
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/7 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/10 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/6 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2640/5 D str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/9 C 3 16.2 592
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/9 D 0 19.0g 300
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 6] 2140/10 C 8 19.7g 157
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/4 C 8 18.6 139
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/6 C 5 16.7 315
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/4 C 0 16.0 680
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/6 C 0 16.6 577
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/4 C 0 18.4 504
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1609/2 C 6 13.1 756
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 1609/9 D 0 g 344
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 1609/12 D 7 14.5 302
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2640/4 C 0 17.7g 851
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1640/7 D 6 13.9 936
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 1609/1 D 0 14.2 396
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 1609/2 D 0 g 2556
2018-05-03 2018-05-03 Åby-3 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/3 D str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/1 C 5 17.0 283
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/3 D 0 g 300
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/2 C 0 g 1038
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/2 C 5 19.3 1226
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 1640/9 C 0 g 826
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/7 D 5 20.0 613
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/2 D 5 19.5 317
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/1 C 2 17.9 212
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/5 B 2 17.4 65
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/4 D 3 18.6 159
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2140/10 D 8 17.2 434
2018-03-14 2018-03-14 Åby-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2140/12 C 0 g 1241
2018-03-08 2018-03-08 Åby-4 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 9] 2160/13 D 0 18.7 1281
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/4 D 0 25.0g 416
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 6] 2160/6 C 2 16.7 188
2018-02-28 2018-02-28 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/11 D 0 20.5 664
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-2 Björkös Kropat Björkös Kropat   [v 6] 2140/1 D 5 19.5 716
2018-02-14 2018-02-14 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 5] 2140/6 D 7 23.9g 700
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/12 D 7 17.3 288
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 772
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-7 Niveau Niveau   [v 10] 2140/4 D str
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-9 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/1 D 0 g 442
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/9 B 4 16.8 88
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/4 D 7 17.7 554
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 6 17.9 294
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Tjalle Tjalle   [v 4] 2160/11 C 6 19.6 73
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/3 D 0 g 271
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 10] 2140/4 D 8 16.4 892
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/6 D 5 17.9 438
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 6] 2140/6 D 8 19.9g 643
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/1 C 2 16.3 206
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 0 g 371
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-7 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 0 16.5g 409
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-8 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/3 D 2 17.0 483
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/4 D str
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/9 B 4 18.8 242
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 5 17.8 316
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 B 4 18.8g 162
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-3 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/8 B 6 18.0 125
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-5 Niveau Niveau   [v 10] 2640/3 D 0 16.8 1000
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-10 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 B 0 16.5g 178
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 1640/11 D 4 14.7 783
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/3 D 4 16.1 1186
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/5 C 6 16.2 286
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/7 D 6 17.0 740
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 162
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2660/8 C 5 19.8 1088
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2680/11 B 5 16.1 107
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2140/7 C 3 16.7 566
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 8 17.3 212
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/1 B 6 17.9 86
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-2 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/3 C 6 18.6 631
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 7] 2640/5 D 0 18.6g 1988
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Blue Star Royal Blue Star Royal   [v 5] 2140/7 C 3 16.5 57
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/6 C 0 g 522
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-2 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/12 A 3 18.5 43
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 0 g 703
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/5 D 0 g 848
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/11 C 6 18.0 304
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/11 D 0 20.3 1193
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/1 C 3 17.1 433
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/12 D 0 16.1 9450
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 1640/8 D str
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 D 5 16.1 577
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 10] 2140/3 B 4 16.5 163
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 C 3 17.4 77
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2640/2 D 0 16.7 498
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/8 D 4 18.6 468
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/11 C 5 17.8 355
2019-02-02 2019-02-02 Åby-4 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/5 C 1 17.3 335
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/2 B 6 17.1g 364
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 8] 2140/9 D 0 16.7g 836
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/7 D 5 18.7 163
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-5 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1640/6 D 7 16.0 435
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2160/10 D 0 g 900
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/7 B 6 18.3 137
2020-11-15 2020-11-15 Åby-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/8 C 0 18.7g 329
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/4 D 5 16.4 646
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/2 C 7 17.5 427
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/7 D 4 17.9 156
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/1 C 5 16.4 118
2020-10-15 2020-10-15 Åby-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/3 C 0 21.0g 1569
2020-10-15 2020-10-15 Åby-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/1 C 0 16.3 1127
2020-10-03 2020-10-03 Åby-9 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/2 C 0 g 203
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-8 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/5 B 2 17.8 27
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/3 D 6 16.1 334
2020-09-17 2020-09-17 Åby-4 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/10 C 0 16.5 351
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/3 C 0 24.3g 343
2020-09-09 2020-09-09 Åby-1 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 1024
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Quite Strong Quite Strong   [h 3] 2140/9 D 5 18.2 342
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/5 D 4 15.7 839
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/6 D 1 15.5 453
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/5 B 1 17.1 388
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2640/6 D 8 18.2 577
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 1258
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/11 B str
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-3 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/4 D 2 16.4 45
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/9 C 5 16.9 585
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/11 C 0 g 698
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/9 B 0 g 504
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/2 C 2 15.9 94
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2140/6 D 3 16.9 149
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/10 B 5 17.5 476
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Niveau Niveau   [v 11] 2140/1 D 0 20.2 882
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-9 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/6 C 4 17.5g 35
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2160/9 B 6 17.0 554
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 8] 2640/9 D 7 18.3 1198
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-4 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2640/12 D 7 17.1 686
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-1 Niveau Niveau   [v 11] 1609/5 D 0 14.8 845
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1609/3 C 0 15.5 1215
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Okobaloz Okobaloz   [v 8] 2140/10 C 5 16.2 532
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/7 C 2 16.1 248
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 5] 2140/9 C 7 16.0 1473
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-8 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 1640/3 D 0 g 874
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Niveau Niveau   [v 11] 2140/1 D 8 18.1 803
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Ekebo Caf Ekebo Caf   [v 9] 2140/5 C 0 g 39
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2160/13 D 5 19.0 1382
2020-02-12 2020-02-12 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 C 5 18.4 1127
2020-02-06 2020-02-06 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2160/11 D 0 18.7 1889
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-10 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 D 0 g 494
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/3 D 4 17.8 3252
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 8] 2140/11 D 0 16.9 5093
2020-01-08 2020-01-08 Åby-3 Ellami Pride Ellami Pride   [s 7] 2140/6 D 0 18.6 1228
2020-01-08 2020-01-08 Åby-4 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 8] 1640/10 D 0 16.6 1322ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se