V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/9 0 18.1 849
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/5 3 18.7 260
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Little Dancer Little Dancer   [v 10] 2140/8 0 19.8 1176
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.3 1015
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/12 0 682
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 4] 2140/6 0 22.4 899
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/3 0 g 1293
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.2 855
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 1640/12 0 15.4 1370
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 6] 2160/11 5 29.8 486
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/7 8 18.6 160
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 2140/10 7 16.6 610
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/7 0 g 83
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/8 3 18.6 121
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1609/4 6 19.1 358
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-1 Hejmoa Hejmoa   [s 11] 1640/9 0 33.0g 763
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/8 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 6] 2640/1 0 18.7 207
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Winning Crown Winning Crown   [v 7] 1640/12 7 15.0 685
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/6 4 18.5 215
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1640/3 4 17.9 170
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/9 8 18.1 34
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/5 D 3 34.0 149
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Torir Torir   [v 10] 2160/14 B 8 43.6g 172
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/10 D 0 990
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/12 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/4 D 6 36.6 318
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/15 B 5 18.8 558
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Modesto Modesto   [v 3] 2140/7 D 0 21.3g 87
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/8 B 3 32.6 824
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2160/10 C 1 17.6 123
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 C 6 19.5 651
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Jetset Airline Jetset Airline   [v 7] 2160/9 D 0 19.3 404
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/3 D 4 34.8 236
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Chamille Chamille   [s 5] 2160/10 D 8 18.3g 922
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 8] 2140/3 B 0 30.6g 161
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 3 17.1 146
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/6 D 7 20.6 197
2016-12-02 2016-12-02 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 C 0 18.9 311
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/9 D 8 32.2 186
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Modesto Modesto   [v 3] 2100/4 D 0 143
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/7 D 2 17.2 534
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 5 20.2 247
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Modesto Modesto   [v 3] 2140/8 C 5 21.2 649
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/10 D 0 20.7 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/8 D str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 C 0 22.1 317
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/9 B 5 36.2 244
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 1640/3 D 0 g 167
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 19.1 246
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 6 35.1g 186
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-7 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2660/4 B 6 32.3 296
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/8 B 3 18.9 236
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/5 D 8 37.2g 419
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 2140/13 C 0 17.7 1074
2016-10-04 2016-10-04 Romme-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 D 0 25.0g 937
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/14 B 6 31.4 656
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 D 5 19.8 884
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 188
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 2 34.9 165
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/7 C 6 32.5 216
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2100/3 B 4 18.2 563
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/10 D 0 18.5 471
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1660/14 D 4 29.3 647
2016-09-02 2016-09-02 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/2 D 0 34.0g 256
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/1 C 5 18.8 806
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 9] 2160/12 A 2 27.8 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 0 19.0g 788
2016-08-22 2016-08-22 Romme-9 Chamille Chamille   [s 5] 2640/10 D 7 17.6 1875
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 17.6 999
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 22.3g 708
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/1 D str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 1640/6 D 7 17.1 240
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/1 D 5 32.7 98
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/11 C 0 23.0g 260
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 4] 2640/15 B 0 22.2 319
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Chamille Chamille   [s 5] 2160/15 B 0 18.9 187
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Chamille Chamille   [s 5] 2640/1 D 6 18.1g 231
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/4 D 0 g 953
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2640/3 D 3 33.6 252
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/5 C 0 19.1 117
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/4 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 C 8 20.0 666
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 g 145
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-12 The Speyside The Speyside   [v 8] 1640/12 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/9 D 0 30.8 1126
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 354
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 D 6 19.3g 191
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/3 D str
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 2180/11 B 0 31.2 531
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 2140/1 D 0 g 778
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/6 D str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 D 6 18.8 424
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-2 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 1640/6 B 8 34.8g 50
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-2 Tilda Tabac Tilda Tabac   [s 8] 2140/5 C 7 31.3 285
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-1 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 1640/9 C 6 18.0 88
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/6 D 7 18.8 376
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/4 D 0 18.1 730
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 4] 2160/11 D 0 19.2 604
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 9] 2160/5 D 0 20.7g 421
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/7 D 2 17.0 420
2016-01-22 2016-01-22 Romme-2 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2160/13 C 0 818
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/3 D 7 17.8 436
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 1680/14 C 0 30.2 486
2017-12-30 2017-12-30 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 D 0 17.3 1158
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 1660/3 D str
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 9] 2640/12 D 6 18.3 649
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Diamond Blue Diamond Blue   [v 6] 2140/9 D 0 16.8 346
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 2140/7 D 6 37.1g 362
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/13 B 0 20.4g 266
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/2 B 7 17.8 92
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2140/12 D str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/4 C 8 19.8 387
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/11 A str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/2 D 7 32.0 483
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-1 Herodiade Boko Herodiade Boko   [s 3] 2140/5 D 8 21.4g 372
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/8 D 7 20.3 643
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2640/8 D 7 17.6 758
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/15 C 0 34.9g 913
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1660/11 C 5 29.3 684
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/1 D 0 19.0 480
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 B.B.S.Navigator B.B.S.Navigator   [v 4] 2140/4 C 3 18.5 201
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/4 D 0 17.4 330
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Livi Fighter Livi Fighter   [v 10] 2140/13 D 0 g 303
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/5 C str
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 0 32.9g 758
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/12 D 0 30.4g 213
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 C 0 17.8 1507
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-10 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 C 0 20.4 247
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1640/11 C 6 27.2 456
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/3 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/1 B 5 18.3 138
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/6 D 0 17.0 881
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 853
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 602
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/11 B 2 17.4 93
2017-08-08 2017-08-08 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/3 C 0 g 103
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/3 D 6 15.7 411
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-12 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2640/4 D 0 g 339
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-11 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/4 C 3 17.6 107
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/9 A 0 18.6 85
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2140/1 A 6 15.7 61
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2180/12 A 4 29.7g 87
2017-07-21 2017-07-21 Romme-4 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/1 C 0 g 71
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 C 0 21.2g 44
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2160/12 B 2 17.4 61
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 1660/8 C 0 19.7g 401
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/5 C 6 15.9 347
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 B 2 17.7 53
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/12 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/8 C 5 30.0g 212
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2160/11 D 4 17.9 206
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 D 7 16.5 200
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 7 31.9 1074
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/4 D 7 19.3g 374
2017-06-09 2017-06-09 Romme-9 Moe Per Moe Per   [v 9] 2140/7 D 0 30.0g 438
2017-06-09 2017-06-09 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 2180/14 A 6 35.1 139
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2160/10 B 0 24.1g 268
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 2140/9 D 6 17.9 468
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 C 8 16.8 801
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 C 5 16.6 367
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/8 C 0 21.4g 489
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 9] 2140/9 B 0 31.0g 118
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Klocksve Sprinten Klocksve Sprinten   [h 6] 1660/9 A 7 31.4 52
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 D 0 17.7 278
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Torir Torir   [v 11] 2160/13 B 0 37.4g 249
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Gambler Zon Gambler Zon   [v 6] 2140/14 C 0 16.0 298
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2640/6 B 7 15.5g 194
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/7 C 0 21.3g 588
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/12 D 0 g 449
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 6] 2140/7 C 2 16.7 113
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/7 C 7 34.0g 151
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/10 C 0 g 26
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Chamille Chamille   [s 6] 2140/6 C 0 g 608
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/3 D 8 32.1 425
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Torir Torir   [v 11] 1640/2 C 0 g 121
2017-04-21 2017-04-21 Romme-3 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/5 C 3 28.0 293
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/2 D 0 g 731
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 D 4 17.9 296
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 326
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2180/10 B 2 30.4 57
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 D 4 16.3 1000
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 1640/8 A 4 28.5 91
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Torir Torir   [v 11] 2160/11 B 3 34.1 199
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/3 D 0 g 703
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2160/7 C 0 31.5 369
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1660/11 D 3 34.3 803
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2160/14 D 0 18.6g 1846
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1660/10 B 3 36.0g 222
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 C 3 16.6 89
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/2 D 0 g 459
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 D 0 19.1 453
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/5 D 0 34.0g 272
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/9 C 0 18.1 151
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/6 D 7 19.2 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1640/10 B str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Chamille Chamille   [s 6] 2160/6 C 0 17.7 617
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/1 D 1 19.3 46
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/15 B 3 17.2 168
2017-01-07 2017-01-07 Romme-12 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/1 D 2 29.7 223
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 5] 2160/15 A 0 20.8g 821
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2640/9 A 0 34.3g 169
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2160/8 D 0 20.1g 534
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 C 2 30.1 742
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2640/7 D 0 19.9g 689
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 7 19.0 105
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/9 C 5 32.4 292
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/10 D 5 17.1 749
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/3 B 4 32.2 24
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1640/12 B 0 35.4g 129
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 0 g 499
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1660/9 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/7 C 3 31.5 104
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2180/11 C 0 31.7 134
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/2 D 2 32.8 516
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/6 D 0 16.1 168
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 B 4 34.7 90
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/9 D 0 g 889
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/6 D str
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 10] 2160/7 A 0 28.7 84
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 98
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/1 D 6 19.4 402
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/8 D 0 33.5 361
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Chamille Chamille   [s 7] 2660/11 B 0 18.7g 689
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 10] 2140/8 A 0 32.3g 84
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2160/15 C 0 g 560
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/3 C 7 19.5 85
2018-01-26 2018-01-26 Romme-8 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 7] 2160/6 D 0 g 603
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 6] 2160/8 C 0 18.7 964
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 7] 2140/6 D 5 17.9 757
2018-01-05 2018-01-05 Romme-4 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/7 D 0 17.5 930
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Staro Freehold Staro Freehold   [v 10] 2140/5 C 0 g 449
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 0 31.1 1006
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/6 D 6 31.6 56
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/6 C 0 g 228
2019-10-25 2019-10-25 Romme-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 1660/11 D 0 32.0g 864
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/2 D 4 28.8 910
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 2640/2 D 7 34.8 1044
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-1 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 8 29.6 1000
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/2 D 0 g 793
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 1660/7 D 0 g 745
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 1640/6 D 0 38.0 713
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/12 B 0 g 698
2019-08-23 2019-08-23 Romme-2 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/3 D 0 17.3g 478
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/7 D 5 17.4 155
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/6 A 0 34.5g 334
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-3 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 11] 2140/10 A 0 20.7 121
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2160/9 A 3 34.1g 31
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2140/6 D 7 16.0 430
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2640/12 B 0 20.3 421
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2160/10 D 4 17.2g 1028
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2140/1 D 0 21.3 435
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/8 B str
2020-11-20 2020-11-20 Romme-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/7 D 0 29.3 1154
2020-11-14 2020-11-14 Romme-12 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2160/8 B 0 34.6 620
2020-10-31 2020-10-31 Romme-1 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2160/10 D 5 34.7g 419
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/12 C 0 30.4g 1035
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/5 D 0 g 237
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1640/3 C 3 27.9 332
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2140/1 D 6 37.1g 390
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/9 C 5 26.6 1165
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 1640/5 D 5 37.6g 419
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2160/10 D 0 18.2 1043
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/1 D 0 19.8 1062
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2160/12 A 6 30.9 262
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/7 B 0 18.5 372
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/2 D 7 29.8 759
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/10 C 0 17.3 709
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 5] 2140/11 C 5 32.9 372
2020-08-22 2020-08-22 Romme-6 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/7 D 0 30.8 1244
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/8 C 7 29.6g 1683
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 5] 2160/10 B 0 36.0g 587
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2160/8 B str
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/10 C 0 g 2298
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/8 D 0 28.2 1244
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 The Speyside The Speyside   [v 12] 2160/5 C 0 17.5 1074
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/3 C 6 29.2 556
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 1640/2 C 7 16.9 164
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1640/6 D 0 31.6 1196
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 6] 2140/2 D str
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-8 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/9 C 7 15.6 1961
2020-06-05 2020-06-05 Romme-10 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/3 B 0 18.1 483
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/1 D 4 28.4 382
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/4 C 4 29.2 195
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/12 B 7 18.3 301
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-10 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/12 A 0 17.9 1002
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/13 B 3 29.5 134
2020-05-04 2020-05-04 Romme-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2160/10 C 7 16.4 724
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/9 A 0 17.3 464
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2180/13 C 6 30.3 410
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/9 D 4 28.9 941
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/4 D 8 31.7 668
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Chris Carambole Chris Carambole   [h 7] 2140/7 A 0 g 641ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se