V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/9 0 18.1 849
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/5 3 18.7 260
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Little Dancer Little Dancer   [v 10] 2140/8 0 19.8 1176
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.3 1015
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/12 0 682
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 4] 2140/6 0 22.4 899
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/3 0 g 1293
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.2 855
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 1640/12 0 15.4 1370
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/7 8 18.6 160
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 6] 2160/11 5 29.8 486
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 2140/10 7 16.6 610
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/7 0 g 83
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/8 3 18.6 121
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1609/4 6 19.1 358
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-1 Hejmoa Hejmoa   [s 11] 1640/9 0 33.0g 763
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/8 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 6] 2640/1 0 18.7 207
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Winning Crown Winning Crown   [v 7] 1640/12 7 15.0 685
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/6 4 18.5 215
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1640/3 4 17.9 170
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/9 8 18.1 34
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/5 D 3 34.0 149
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Torir Torir   [v 10] 2160/14 B 8 43.6g 172
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/10 D 0 990
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/12 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/4 D 6 36.6 318
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/15 B 5 18.8 558
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Modesto Modesto   [v 3] 2140/7 D 0 21.3g 87
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/8 B 3 32.6 824
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2160/10 C 1 17.6 123
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 C 6 19.5 651
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Chamille Chamille   [s 5] 2160/10 D 8 18.3g 922
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 8] 2140/3 B 0 30.6g 161
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 3 17.1 146
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Jetset Airline Jetset Airline   [v 7] 2160/9 D 0 19.3 404
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/3 D 4 34.8 236
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/6 D 7 20.6 197
2016-12-02 2016-12-02 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 C 0 18.9 311
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/9 D 8 32.2 186
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Modesto Modesto   [v 3] 2100/4 D 0 143
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/7 D 2 17.2 534
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 5 20.2 247
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Modesto Modesto   [v 3] 2140/8 C 5 21.2 649
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/10 D 0 20.7 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/8 D str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 C 0 22.1 317
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/9 B 5 36.2 244
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 1640/3 D 0 g 167
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 19.1 246
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 6 35.1g 186
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-7 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2660/4 B 6 32.3 296
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/8 B 3 18.9 236
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/5 D 8 37.2g 419
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 2140/13 C 0 17.7 1074
2016-10-04 2016-10-04 Romme-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 D 0 25.0g 937
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/14 B 6 31.4 656
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 D 5 19.8 884
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 188
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 2 34.9 165
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/7 C 6 32.5 216
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2100/3 B 4 18.2 563
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/10 D 0 18.5 471
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1660/14 D 4 29.3 647
2016-09-02 2016-09-02 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/2 D 0 34.0g 256
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/1 C 5 18.8 806
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 9] 2160/12 A 2 27.8 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 0 19.0g 788
2016-08-22 2016-08-22 Romme-9 Chamille Chamille   [s 5] 2640/10 D 7 17.6 1875
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 17.6 999
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 22.3g 708
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/1 D str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 1640/6 D 7 17.1 240
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/1 D 5 32.7 98
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/11 C 0 23.0g 260
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 4] 2640/15 B 0 22.2 319
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Chamille Chamille   [s 5] 2160/15 B 0 18.9 187
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Chamille Chamille   [s 5] 2640/1 D 6 18.1g 231
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/4 D 0 g 953
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2640/3 D 3 33.6 252
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/4 D str
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/5 C 0 19.1 117
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 C 8 20.0 666
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 g 145
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-12 The Speyside The Speyside   [v 8] 1640/12 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/9 D 0 30.8 1126
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 354
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 D 6 19.3g 191
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/3 D str
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 2180/11 B 0 31.2 531
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 2140/1 D 0 g 778
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/6 D str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 D 6 18.8 424
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-2 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 1640/6 B 8 34.8g 50
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-2 Tilda Tabac Tilda Tabac   [s 8] 2140/5 C 7 31.3 285
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-1 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 1640/9 C 6 18.0 88
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/6 D 7 18.8 376
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/4 D 0 18.1 730
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 4] 2160/11 D 0 19.2 604
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 9] 2160/5 D 0 20.7g 421
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/7 D 2 17.0 420
2016-01-22 2016-01-22 Romme-2 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2160/13 C 0 818
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/3 D 7 17.8 436
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 1680/14 C 0 30.2 486
2017-12-30 2017-12-30 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 D 0 17.3 1158
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 1660/3 D str
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 9] 2640/12 D 6 18.3 649
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Diamond Blue Diamond Blue   [v 6] 2140/9 D 0 16.8 346
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 2140/7 D 6 37.1g 362
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/13 B 0 20.4g 266
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/2 B 7 17.8 92
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2140/12 D str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/4 C 8 19.8 387
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/11 A str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/2 D 7 32.0 483
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-1 Herodiade Boko Herodiade Boko   [s 3] 2140/5 D 8 21.4g 372
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/8 D 7 20.3 643
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2640/8 D 7 17.6 758
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/15 C 0 34.9g 913
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1660/11 C 5 29.3 684
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/1 D 0 19.0 480
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 B.B.S.Navigator B.B.S.Navigator   [v 4] 2140/4 C 3 18.5 201
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/4 D 0 17.4 330
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Livi Fighter Livi Fighter   [v 10] 2140/13 D 0 g 303
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/5 C str
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 0 32.9g 758
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/12 D 0 30.4g 213
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 C 0 17.8 1507
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-10 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 C 0 20.4 247
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1640/11 C 6 27.2 456
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/3 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/1 B 5 18.3 138
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/6 D 0 17.0 881
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 853
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 602
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/11 B 2 17.4 93
2017-08-08 2017-08-08 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/3 C 0 g 103
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/3 D 6 15.7 411
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-12 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2640/4 D 0 g 339
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-11 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/4 C 3 17.6 107
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/9 A 0 18.6 85
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2140/1 A 6 15.7 61
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2180/12 A 4 29.7g 87
2017-07-21 2017-07-21 Romme-4 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/1 C 0 g 71
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 C 0 21.2g 44
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2160/12 B 2 17.4 61
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 1660/8 C 0 19.7g 401
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/5 C 6 15.9 347
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 B 2 17.7 53
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/12 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/8 C 5 30.0g 212
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2160/11 D 4 17.9 206
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 D 7 16.5 200
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 7 31.9 1074
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/4 D 7 19.3g 374
2017-06-09 2017-06-09 Romme-9 Moe Per Moe Per   [v 9] 2140/7 D 0 30.0g 438
2017-06-09 2017-06-09 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 2180/14 A 6 35.1 139
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2160/10 B 0 24.1g 268
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 2140/9 D 6 17.9 468
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 C 8 16.8 801
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 C 5 16.6 367
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/8 C 0 21.4g 489
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 9] 2140/9 B 0 31.0g 118
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Klocksve Sprinten Klocksve Sprinten   [h 6] 1660/9 A 7 31.4 52
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 D 0 17.7 278
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Torir Torir   [v 11] 2160/13 B 0 37.4g 249
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Gambler Zon Gambler Zon   [v 6] 2140/14 C 0 16.0 298
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2640/6 B 7 15.5g 194
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/7 C 0 21.3g 588
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/12 D 0 g 449
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 6] 2140/7 C 2 16.7 113
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/7 C 7 34.0g 151
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/10 C 0 g 26
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Chamille Chamille   [s 6] 2140/6 C 0 g 608
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/3 D 8 32.1 425
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 D 4 17.9 296
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Torir Torir   [v 11] 1640/2 C 0 g 121
2017-04-21 2017-04-21 Romme-3 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/5 C 3 28.0 293
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/2 D 0 g 731
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 326
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2180/10 B 2 30.4 57
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 D 4 16.3 1000
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 1640/8 A 4 28.5 91
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Torir Torir   [v 11] 2160/11 B 3 34.1 199
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/3 D 0 g 703
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2160/7 C 0 31.5 369
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1660/11 D 3 34.3 803
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 C 3 16.6 89
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2160/14 D 0 18.6g 1846
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1660/10 B 3 36.0g 222
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/2 D 0 g 459
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 D 0 19.1 453
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/5 D 0 34.0g 272
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/9 C 0 18.1 151
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/6 D 7 19.2 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1640/10 B str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Chamille Chamille   [s 6] 2160/6 C 0 17.7 617
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/1 D 1 19.3 46
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/15 B 3 17.2 168
2017-01-07 2017-01-07 Romme-12 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/1 D 2 29.7 223
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 5] 2160/15 A 0 20.8g 821
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2640/9 A 0 34.3g 169
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2160/8 D 0 20.1g 534
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 C 2 30.1 742
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2640/7 D 0 19.9g 689
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 7 19.0 105
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/9 C 5 32.4 292
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/10 D 5 17.1 749
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/3 B 4 32.2 24
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1640/12 B 0 35.4g 129
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 0 g 499
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1660/9 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/7 C 3 31.5 104
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2180/11 C 0 31.7 134
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/2 D 2 32.8 516
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/6 D 0 16.1 168
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 B 4 34.7 90
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/9 D 0 g 889
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/6 D str
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 10] 2160/7 A 0 28.7 84
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 98
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/1 D 6 19.4 402
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/8 D 0 33.5 361
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Chamille Chamille   [s 7] 2660/11 B 0 18.7g 689
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 10] 2140/8 A 0 32.3g 84
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2160/15 C 0 g 560
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/3 C 7 19.5 85
2018-01-26 2018-01-26 Romme-8 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 7] 2160/6 D 0 g 603
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 6] 2160/8 C 0 18.7 964
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 7] 2140/6 D 5 17.9 757
2018-01-05 2018-01-05 Romme-4 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/7 D 0 17.5 930
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Staro Freehold Staro Freehold   [v 10] 2140/5 C 0 g 449
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 0 31.1 1006
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/6 D 6 31.6 56
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/6 C 0 g 228
2019-10-25 2019-10-25 Romme-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 1660/11 D 0 32.0g 864
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/2 D 4 28.8 910
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 2640/2 D 7 34.8 1044
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-1 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 8 29.6 1000
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/2 D 0 g 793
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 1660/7 D 0 g 745
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 1640/6 D 0 38.0 713
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/12 B 0 g 698
2019-08-23 2019-08-23 Romme-2 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/3 D 0 17.3g 478
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/7 D 5 17.4 155
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/6 A 0 34.5g 334
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-3 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 11] 2140/10 A 0 20.7 121
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2160/9 A 3 34.1g 31
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2140/6 D 7 16.0 430
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2640/12 B 0 20.3 421
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2160/10 D 4 17.2g 1028
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2140/1 D 0 21.3 435
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/8 B str
2020-12-11 2020-12-11 Romme-9 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2160/12 B 6 37.4g 395
2020-11-20 2020-11-20 Romme-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/7 D 0 29.3 1154
2020-11-14 2020-11-14 Romme-12 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2160/8 B 0 34.6 620
2020-10-31 2020-10-31 Romme-1 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2160/10 D 5 34.7g 419
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/12 C 0 30.4g 1035
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/5 D 0 g 237
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1640/3 C 3 27.9 332
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 2140/1 D 6 37.1g 390
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/9 C 5 26.6 1165
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 3] 1640/5 D 5 37.6g 419
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 Moons Shadow Moons Shadow   [v 7] 2160/10 D 0 18.2 1043
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/1 D 0 19.8 1062
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2160/12 A 6 30.9 262
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/7 B 0 18.5 372
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/2 D 7 29.8 759
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/10 C 0 17.3 709
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 5] 2140/11 C 5 32.9 372
2020-08-22 2020-08-22 Romme-6 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/7 D 0 30.8 1244
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/8 C 7 29.6g 1683
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 5] 2160/10 B 0 36.0g 587
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2160/8 B str
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/10 C 0 g 2298
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/8 D 0 28.2 1244
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 The Speyside The Speyside   [v 12] 2160/5 C 0 17.5 1074
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/3 C 6 29.2 556
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 1640/2 C 7 16.9 164
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1640/6 D 0 31.6 1196
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 6] 2140/2 D str
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-8 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/9 C 7 15.6 1961
2020-06-05 2020-06-05 Romme-10 Bear Joke Bear Joke   [s 9] 2140/3 B 0 18.1 483
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/1 D 4 28.4 382
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/4 C 4 29.2 195
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/12 B 7 18.3 301
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-10 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/12 A 0 17.9 1002
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 1660/13 B 3 29.5 134
2020-05-04 2020-05-04 Romme-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2160/10 C 7 16.4 724
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/9 A 0 17.3 464
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2180/13 C 6 30.3 410
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/9 D 4 28.9 941
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 9] 2140/4 D 8 31.7 668
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Chris Carambole Chris Carambole   [h 7] 2140/7 A 0 g 641
2021-07-23 2021-07-23 Romme-6 The Speyside The Speyside   [v 13] 2140/11 D 0 17.4 653
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-2 Lassos Viking Lassos Viking   [v 10] 2140/5 D 0 30.1 919
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-5 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2140/4 D 6 32.7g 1433
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-6 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 1660/7 B 7 31.0 131
2021-05-21 2021-05-21 Romme-3 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2140/8 B 4 31.3 98
2021-05-06 2021-05-06 Romme-2 Lassos Viking Lassos Viking   [v 10] 2140/5 C 0 27.9 811
2021-05-06 2021-05-06 Romme-4 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2160/13 D 3 32.1 1700
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 10] 2160/11 C 4 28.6 719
2021-04-04 2021-04-04 Romme-12 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2140/1 D 6 32.5 606
2021-03-09 2021-03-09 Romme-7 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2140/2 C 0 g 894
2021-02-13 2021-02-13 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 10] 2160/6 C 7 30.4 113
2021-01-22 2021-01-22 Romme-1 Lykkas Odin Lykkas Odin   [v 4] 2140/7 B 6 36.1g 606
2021-01-15 2021-01-15 Romme-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 10] 2140/9 C 4 29.8 983ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se