V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatsern..


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatserna under 2019.  
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod. Kungen själv - den niofaldige miljonären Månprinsen A.M. - är inte en av dem.
Hästen skadade sig i ett jobb inför Elitkampen på Solvalla i maj och har inte startat sedan dess. Träningsrundorna har dock varit många.
- Det var en lindrig sak han fick där i maj och han repade sig snabbt. Han är helt återställd och det finns inte tillstymmelse till något fel. Det känns ingen skillnad mot förut när man sitter bakom honom och vi jobbar för att komma igen, säger Gunnar Melander.
Månprinsen A.M. hade nio raka segrar bakom sig när han ströks från Elitkampen. Den nu trettonårige hingsten hade dragit på sig en lindrigare gaffelbandsskada.
- Han hade en liten känning vänster bak som vi förstås tagit på stort allvar. Ett gaffelband är en sena och det blev en lite sträckning på den strax ovanför kotan. Det gav med sig ganska snabbt och han har tränas i stort sett hela tiden med lugnare konvalescensträning i början då. Vi har kört tre dagar i veckan hela tiden, säger Gunnar Melander.
Han är särskilt nöjd med det senaste jobbet, fredagens.
- Månprinsen gick ett tuffare jobb i dag och kändes jättefin och hämtade sig jättefort.

Comeback i slutet av mars?
13-åringen har kunnat betraktas som återställd sedan flera månader och förberetts för säsongen 2020. En säsong som inte kommer att innehålla någon start i kallblodens elitlopp, Elitkampen.
- Vi satsar på ett lite lugnare år och det blir ingen start på Solvalla i maj. Annars var han ju fantastisk innan skadan och lekte ju i princip med de andra. Vi hoppas på ännu en fin säsong och det kan hända att han startar igen i slutet av mars eller början av april. Jag har inte sett några propositioner än för mars men runt den tiden, runt vårdagjämningen, brukar vi ju säga att vi kör igång, säger Gunnar Melander.

Kvartett i kalla
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod i Sverige 2019. De nominerade är Björs Frej (tränare Annelie Lagergren), B.W.Rune (tränare Jan-Olov Persson), Bäcklös Uriel (tränare Nicklas Blom) och Guli Anna (tränare Stefan Johansson).
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerar och utser vinnarna i elva kategorier. När det kommer till Årets Häst får svenska folket vara med och rösta.
Kandidaterna till titeln Årets Häst: Activated (tränare Fredrik Wallin), Attraversiamo (tränare Svante Båth), Propulsion (tränare Daniel Redén) och Readly Express (tränare Timo Nurmos).

Mikael Wikner, Kanal 75


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/9 0 18.1 849
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/5 3 18.7 260
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Little Dancer Little Dancer   [v 10] 2140/8 0 19.8 1176
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.3 1015
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Lotti Vox Lotti Vox   [s 8] 2160/12 0 682
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 4] 2140/6 0 22.4 899
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/3 0 g 1293
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Stjärnrex Stjärnrex   [v 14] 1640/1 0 30.2 855
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 1640/12 0 15.4 1370
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/7 8 18.6 160
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 6] 2160/11 5 29.8 486
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Paradise Beach Paradise Beach   [v 7] 2140/10 7 16.6 610
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/7 0 g 83
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 4] 2140/8 3 18.6 121
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1609/4 6 19.1 358
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-1 Hejmoa Hejmoa   [s 11] 1640/9 0 33.0g 763
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-8 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/8 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 6] 2640/1 0 18.7 207
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Winning Crown Winning Crown   [v 7] 1640/12 7 15.0 685
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Captain Sisu Captain Sisu   [v 3] 2140/6 4 18.5 215
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-1 Topgun Yankee Topgun Yankee   [v 2] 1640/3 4 17.9 170
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 The Speyside The Speyside   [v 7] 2140/9 8 18.1 34
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/5 D 3 34.0 149
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Torir Torir   [v 10] 2160/14 B 8 43.6g 172
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/10 D 0 990
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/12 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/4 D 6 36.6 318
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/15 B 5 18.8 558
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Modesto Modesto   [v 3] 2140/7 D 0 21.3g 87
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/8 B 3 32.6 824
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2160/10 C 1 17.6 123
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 C 6 19.5 651
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Jetset Airline Jetset Airline   [v 7] 2160/9 D 0 19.3 404
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2140/3 D 4 34.8 236
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Chamille Chamille   [s 5] 2160/10 D 8 18.3g 922
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 8] 2140/3 B 0 30.6g 161
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 3 17.1 146
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/6 D 7 20.6 197
2016-12-02 2016-12-02 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 C 0 18.9 311
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/9 D 8 32.2 186
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Modesto Modesto   [v 3] 2100/4 D 0 143
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/7 D 2 17.2 534
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 5 20.2 247
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Modesto Modesto   [v 3] 2140/8 C 5 21.2 649
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/10 D 0 20.7 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2160/8 D str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 C 0 22.1 317
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/9 B 5 36.2 244
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 1640/3 D 0 g 167
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 19.1 246
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 6 35.1g 186
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-7 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2660/4 B 6 32.3 296
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/8 B 3 18.9 236
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 10] 2160/5 D 8 37.2g 419
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 2140/13 C 0 17.7 1074
2016-10-04 2016-10-04 Romme-9 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 D 0 25.0g 937
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/14 B 6 31.4 656
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 3] 2140/5 D 5 19.8 884
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 188
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Hejtinn Hejtinn   [v 3] 2160/8 D 2 34.9 165
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2160/7 C 6 32.5 216
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-1 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2100/3 B 4 18.2 563
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/10 D 0 18.5 471
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1660/14 D 4 29.3 647
2016-09-02 2016-09-02 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 1640/2 D 0 34.0g 256
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/1 C 5 18.8 806
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 9] 2160/12 A 2 27.8 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/3 D 0 19.0g 788
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/1 D 6 17.6 999
2016-08-22 2016-08-22 Romme-9 Chamille Chamille   [s 5] 2640/10 D 7 17.6 1875
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 22.3g 708
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/1 D str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 1640/6 D 7 17.1 240
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2140/1 D 5 32.7 98
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/11 C 0 23.0g 260
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 4] 2640/15 B 0 22.2 319
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Chamille Chamille   [s 5] 2160/15 B 0 18.9 187
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Chamille Chamille   [s 5] 2640/1 D 6 18.1g 231
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/4 D 0 g 953
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Monifaksa Monifaksa   [s 8] 2640/3 D 3 33.6 252
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/5 C 0 19.1 117
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 3] 2140/4 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/2 C 8 20.0 666
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/6 C 0 g 145
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-12 The Speyside The Speyside   [v 8] 1640/12 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 1640/9 D 0 30.8 1126
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 354
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 4] 2140/2 D 6 19.3g 191
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Gucci Boko Gucci Boko   [s 3] 2140/3 D str
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Hejmoa Hejmoa   [s 12] 2180/11 B 0 31.2 531
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 2140/1 D 0 g 778
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/6 D str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-1 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 3] 2140/5 D 6 18.8 424
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-2 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 7] 1640/6 B 8 34.8g 50
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-2 Tilda Tabac Tilda Tabac   [s 8] 2140/5 C 7 31.3 285
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-1 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 1640/9 C 6 18.0 88
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2140/6 D 7 18.8 376
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/4 D 0 18.1 730
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 4] 2160/11 D 0 19.2 604
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Lotti Vox Lotti Vox   [s 9] 2160/5 D 0 20.7g 421
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/7 D 2 17.0 420
2016-01-22 2016-01-22 Romme-2 Miss Definite Miss Definite   [s 4] 2160/13 C 0 818
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 The Speyside The Speyside   [v 8] 2140/3 D 7 17.8 436
2017-12-30 2017-12-30 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 D 0 17.3 1158
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 1680/14 C 0 30.2 486
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-3 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 1660/3 D str
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 The Speyside The Speyside   [v 9] 2640/12 D 6 18.3 649
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Diamond Blue Diamond Blue   [v 6] 2140/9 D 0 16.8 346
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 6] 2140/7 D 6 37.1g 362
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/13 B 0 20.4g 266
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/2 B 7 17.8 92
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Mega Hit A.C. Mega Hit A.C.   [s 6] 2140/12 D str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/4 C 8 19.8 387
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/11 A str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/2 D 7 32.0 483
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-1 Herodiade Boko Herodiade Boko   [s 3] 2140/5 D 8 21.4g 372
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 4] 2140/8 D 7 20.3 643
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2640/8 D 7 17.6 758
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2160/15 C 0 34.9g 913
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1660/11 C 5 29.3 684
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/1 D 0 19.0 480
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 B.B.S.Navigator B.B.S.Navigator   [v 4] 2140/4 C 3 18.5 201
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/4 D 0 17.4 330
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Livi Fighter Livi Fighter   [v 10] 2140/13 D 0 g 303
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2180/5 C str
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 0 32.9g 758
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/12 D 0 30.4g 213
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/5 C 0 17.8 1507
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-10 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 C 0 20.4 247
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 1640/11 C 6 27.2 456
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/3 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2140/1 B 5 18.3 138
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/6 D 0 17.0 881
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 853
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-8 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 602
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/11 B 2 17.4 93
2017-08-08 2017-08-08 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2640/3 C 0 g 103
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/3 D 6 15.7 411
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-12 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2640/4 D 0 g 339
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-11 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/4 C 3 17.6 107
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/9 A 0 18.6 85
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2140/1 A 6 15.7 61
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2180/12 A 4 29.7g 87
2017-07-21 2017-07-21 Romme-4 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 7] 2140/1 C 0 g 71
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/2 C 0 21.2g 44
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2160/12 B 2 17.4 61
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 1660/8 C 0 19.7g 401
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/5 C 6 15.9 347
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-1 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 B 2 17.7 53
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 5] 2160/12 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2160/11 D 4 17.9 206
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/8 C 5 30.0g 212
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/1 D 7 16.5 200
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/6 D 7 31.9 1074
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Bear Joke Bear Joke   [s 6] 2140/4 D 7 19.3g 374
2017-06-09 2017-06-09 Romme-9 Moe Per Moe Per   [v 9] 2140/7 D 0 30.0g 438
2017-06-09 2017-06-09 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 2180/14 A 6 35.1 139
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2160/10 B 0 24.1g 268
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Kornett T.J. Kornett T.J.   [s 5] 2140/9 D 6 17.9 468
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/13 C 8 16.8 801
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 C 5 16.6 367
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 6] 2140/8 C 0 21.4g 489
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 9] 2140/9 B 0 31.0g 118
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Klocksve Sprinten Klocksve Sprinten   [h 6] 1660/9 A 7 31.4 52
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Gambler Zon Gambler Zon   [v 6] 2140/14 C 0 16.0 298
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 D 0 17.7 278
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Torir Torir   [v 11] 2160/13 B 0 37.4g 249
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Quantum Blues Quantum Blues   [v 6] 2640/6 B 7 15.5g 194
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/7 C 0 21.3g 588
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/12 D 0 g 449
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 6] 2140/7 C 2 16.7 113
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/7 C 7 34.0g 151
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2160/10 C 0 g 26
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Chamille Chamille   [s 6] 2140/6 C 0 g 608
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/3 D 8 32.1 425
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Torir Torir   [v 11] 1640/2 C 0 g 121
2017-04-21 2017-04-21 Romme-3 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 2140/5 C 3 28.0 293
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1640/2 D 0 g 731
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/1 D 4 17.9 296
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 326
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2180/10 B 2 30.4 57
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Sagi Järven Sagi Järven   [v 8] 1640/8 A 4 28.5 91
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-6 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 D 4 16.3 1000
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Torir Torir   [v 11] 2160/11 B 3 34.1 199
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/3 D 0 g 703
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2160/7 C 0 31.5 369
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 1660/11 D 3 34.3 803
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/1 C 3 16.6 89
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2160/14 D 0 18.6g 1846
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1660/10 B 3 36.0g 222
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/2 D 0 g 459
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 4] 2140/2 D 0 19.1 453
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/5 D 0 34.0g 272
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2140/9 C 0 18.1 151
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/6 D 7 19.2 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Torir Torir   [v 11] 1640/10 B str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-1 Chamille Chamille   [s 6] 2160/6 C 0 17.7 617
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/1 D 1 19.3 46
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 5] 2160/15 B 3 17.2 168
2017-01-07 2017-01-07 Romme-12 Monifaksa Monifaksa   [s 9] 2140/1 D 2 29.7 223
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Moons Shadow Moons Shadow   [v 5] 2160/15 A 0 20.8g 821
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2640/9 A 0 34.3g 169
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2160/8 D 0 20.1g 534
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 C 2 30.1 742
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2640/7 D 0 19.9g 689
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 7 19.0 105
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/9 C 5 32.4 292
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/10 D 5 17.1 749
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/3 B 4 32.2 24
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1640/12 B 0 35.4g 129
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/2 D 0 g 499
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 1660/9 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/7 C 3 31.5 104
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2180/11 C 0 31.7 134
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-2 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2140/2 D 2 32.8 516
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/6 D 0 16.1 168
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Hejtinn Hejtinn   [v 5] 2160/13 B 4 34.7 90
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/9 D 0 g 889
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Bear Joke Bear Joke   [s 7] 2140/6 D str
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Leofaks Leofaks   [v 10] 2160/7 A 0 28.7 84
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 98
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/1 D 6 19.4 402
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 12] 2160/8 D 0 33.5 361
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Chamille Chamille   [s 7] 2660/11 B 0 18.7g 689
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Monifaksa Monifaksa   [s 10] 2140/8 A 0 32.3g 84
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Lassos Viking Lassos Viking   [v 7] 2160/15 C 0 g 560
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/3 C 7 19.5 85
2018-01-26 2018-01-26 Romme-8 Kolarbo Lykken Kolarbo Lykken   [v 7] 2160/6 D 0 g 603
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Tombo on Line Tombo on Line   [v 6] 2160/8 C 0 18.7 964
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 7] 2140/6 D 5 17.9 757
2018-01-05 2018-01-05 Romme-4 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/7 D 0 17.5 930
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Staro Freehold Staro Freehold   [v 10] 2140/5 C 0 g 449
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 0 31.1 1006
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/6 D 6 31.6 56
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/6 C 0 g 228
2019-10-25 2019-10-25 Romme-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 1660/11 D 0 32.0g 864
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/2 D 4 28.8 910
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 2640/2 D 7 34.8 1044
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-1 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/11 D 8 29.6 1000
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 2140/2 D 0 g 793
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Björnli Ada Björnli Ada   [s 6] 1660/7 D 0 g 745
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Väskinge Vessla Väskinge Vessla   [s 5] 1640/6 D 0 38.0 713
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/12 B 0 g 698
2019-08-23 2019-08-23 Romme-2 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/3 D 0 17.3g 478
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/7 D 5 17.4 155
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2140/6 A 0 34.5g 334
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-3 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 11] 2140/10 A 0 20.7 121
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 2160/9 A 3 34.1g 31
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2140/6 D 7 16.0 430
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2640/12 B 0 20.3 421
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2160/10 D 4 17.2g 1028
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Bear Joke Bear Joke   [s 8] 2140/1 D 0 21.3 435
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Moons Shadow Moons Shadow   [v 6] 2140/8 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se