V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2140/10 6 16.6 1747
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Firewire Firewire   [s 3] 2140/3 0 18.1g 240
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2140/7 0 17.4 1125
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Firewire Firewire   [s 3] 2140/8 7 17.1 144
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2160/12 0 517
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2140/6 0 18.7 798
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2140/3 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-10 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2140/2 3 15.6 1031
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 6] 2160/11 7 17.1 1381
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Vision One Vision One   [s 6] 2140/1 C str 1000
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Vision One Vision One   [s 6] 2140/6 D 8 21.6g 149
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Firewire Firewire   [s 4] 2140/6 A 2 14.6 83
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 3140/2 D 0 19.4 2898
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-3 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 1640/11 D 0 15.2 2713
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2160/6 B 0 19.1g 112
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 2640/2 D 7 17.5 318
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Jagent Jagent   [v 9] 2140/7 B 0 18.7g 99
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Firewire Firewire   [s 4] 1640/11 D 0 14.2g 997
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 Firewire Firewire   [s 4] 2160/9 B 7 15.8 522
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 2140/3 B 0 19.0 157
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Firewire Firewire   [s 4] 2140/7 B 3 15.7 328
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-7 Firewire Firewire   [s 4] 2140/9 A 5 16.7 129
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 2140/2 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Cadab Dreamcatcher Cadab Dreamcatcher   [v 7] 2660/6 D str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 1640/10 C 8 17.0 272
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 1640/6 D 0 g 332
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 7] 2140/6 B 0 17.3 245
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 2140/3 D 0 18.3 1138
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Firewire Firewire   [s 5] 2640/14 A 0 17.8 172
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-7 Jagent Jagent   [v 10] 2640/3 D 7 17.0 94
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Vision One Vision One   [s 7] 2140/4 D str
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/2 B 0 17.2 346
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 1640/5 C 5 13.7 476
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-4 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/2 D 0 15.0 2578
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/11 C 0
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 1640/9 D 0 17.3g 1180
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/10 D 0 20.4g 612
2018-04-28 2018-04-28 Romme-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 3] 2140/1 C str
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 D 8 20.9 372
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-9 Firewire Firewire   [s 6] 2160/12 A 0 15.0 31
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2609/7 D 0 16.5 1638
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/9 C 0 23.5 390
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-7 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2160/13 B 8 19.6g 241
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2140/5 D 0 g 847
2019-10-07 2019-10-07 Romme-5 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/7 D 0 19.1 846
2019-09-23 2019-09-23 Romme-10 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2140/15 C str
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2140/4 D 0 g 1406
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-8 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/8 C 0 g 688
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2140/2 D 0 15.8 1498
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-2 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/4 D 0 g 1674
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/12 C 0 g 595
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/8 B str
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-8 Firewire Firewire   [s 7] 2140/5 B 0 14.3 101
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/3 D 5 19.3 3201
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 4] 2140/5 D 0 23.6g 503
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 8] 2100/3 B 0 18.4 1768
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-2 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 2140/5 C 3 16.4 399
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-3 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 1640/8 D 0 15.2 1671
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Jens Elegance Jens Elegance   [v 4] 2140/4 D 5 17.2 1182
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-5 Jens Elegance Jens Elegance   [v 4] 2160/8 C 0 17.2 3413
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 1640/10 C 2 14.6 133
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 2140/3 D 5 15.4 262
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 2160/13 C 0 16.8 640
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-4 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/3 D 0 g 1464
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-2 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/8 D 4 18.9 2397
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Moons Tornado Moons Tornado   [v 4] 2640/8 D str
2020-07-17 2020-07-17 Romme-9 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/1 B 0 g 567
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/6 A 6 19.5 562
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/9 A 0 20.2g 400
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-1 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/5 C 0 21.2g 645
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-2 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/7 B 0 21.9g 720
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-2 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2160/13 B 8 18.2 629
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 If I Aint Got You If I Aint Got You   [s 5] 2140/1 C 0 22.1g 131
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-1 Moons Tornado Moons Tornado   [v 4] 2140/7 D str
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-1 Moons Tornado Moons Tornado   [v 4] 2140/8 D 0 g 1320
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-1 Moons Tornado Moons Tornado   [v 4] 2140/5 D 0 26.8g 507
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-4 Jean Jean   [v 8] 1640/1 D 0 19.0 1606
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-3 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/10 B 0 g 797
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-8 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/1 B 5 16.6 336
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-1 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/7 C 0 g 204
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-8 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/5 D 4 16.9 426
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-9 Jean Jean   [v 8] 2140/12 D 0 17.6 1610
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-6 Jean Jean   [v 8] 2140/6 C 5 17.1 1174
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-2 Jean Jean   [v 8] 2140/9 D 0 16.4 655
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-10 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/8 A 0 17.0g 307
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-3 Jean Jean   [v 8] 2160/13 D 0 g 274
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-11 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/8 A str
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-8 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2640/7 A 4 17.5 30
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-9 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/2 D 8 18.7 408
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-4 Firewire Firewire   [s 9] 2180/11 D 0 15.1 816
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/2 D 7 19.5 374
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2640/2 C 0 16.9 677
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-12 Jean Jean   [v 8] 2140/5 D 1 17.4 334
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-4 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/5 B 7 18.1g 70
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-2 Moons Tornado Moons Tornado   [v 5] 2140/12 C 0 21.6g 1292
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2640/5 C 7 16.7 260
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-11 My Cherry Blossom My Cherry Blossom   [s 5] 2140/10 D 0 17.9 379
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-8 Jean Jean   [v 8] 2140/9 C 5 16.8 801
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Darko Darko   [v 5] 2140/3 C 0 g 145
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-11 Jean Jean   [v 8] 2140/3 C 6 18.5g 775
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-3 Jean Jean   [v 8] 2140/5 D 0 18.1 860
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-7 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 1640/8 D 0 24.4g 1463
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-9 Jean Jean   [v 8] 2140/10 D 0 17.7 586
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/6 D 5 16.1 455
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-11 Jean Jean   [v 8] 2140/1 D 5 16.8 645
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-11 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/10 C 1 16.2 105
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-9 Thought Hanover Thought Hanover   [v 6] 3160/7 D 0 15.3 1222
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-8 Jean Jean   [v 8] 2160/6 C 0 g 1108
2021-03-09 2021-03-09 Romme-1 Thought Hanover Thought Hanover   [v 6] 2140/8 D 0 17.5 1016
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 5] 2140/11 D 0 19.3 3812
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 Fight for Victory Fight for Victory   [v 6] 2140/6 D 0 17.5 427
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-9 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 7] 2140/4 D 7 18.2 936
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-11 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 7] 2160/10 D 6 17.4 800
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-6 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 5] 2100/5 D str
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-4 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 5] 2640/1 C str
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-2 Ågren Ågren   [v 4] 2140/12 C 0 17.0 91
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-7 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 5] 2640/11 B 2 16.0 446
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-10 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 5] 2100/10 A 1 15.7 35
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-6 Eicas Eicas   [v 7] 2100/2 D 8 16.1g 288
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-7 Eicas Eicas   [v 7] 2140/4 D 4 16.0 450
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-6 Tresexton Tresexton   [v 7] 2140/4 D 4 16.4 207
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-3 Ikaros Tabac Ikaros Tabac   [v 5] 2140/8 D 0 20.9 679
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-4 Skytrain Skytrain   [v 8] 2640/6 D 0 21.5 1446
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-10 Ikaros Tabac Ikaros Tabac   [v 5] 2140/6 C 0 19.3 229
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-7 Skytrain Skytrain   [v 8] 2660/9 D 0 18.2 2716
2022-04-10 2022-04-10 Solvalla-5 Ikaros Tabac Ikaros Tabac   [v 5] 2140/4 D 0 g 1103
2022-04-10 2022-04-10 Solvalla-2 Skytrain Skytrain   [v 8] 2640/4 D 0 21.4 1363
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-7 Skytrain Skytrain   [v 8] 2640/8 D str
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-3 Ågren Ågren   [v 5] 1640/11 D 0 g 467
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-5 Uakari Uakari   [v 10] 2140/8 B str
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-1 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/6 C 4 16.1 211
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-9 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/4 D 0 17.0 206
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-1 Myrevenge Myrevenge   [s 3] 2160/14 B 8 20.0 669
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-8 Uakari Uakari   [v 10] 2160/8 A 4 17.2 340
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2140/4 D 6 16.6 467
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-8 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2609/5 C 8 16.6 598
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-7 Abel Lock Abel Lock   [v 4] 2640/8 D 1 16.6 172
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-1 Myrevenge Myrevenge   [s 3] 2140/6 D 4 19.7g 567
2023-11-09 2023-11-09 Örebro-7 Myrevenge Myrevenge   [s 3] 2140/7 C 6 25.3g 279
2023-11-09 2023-11-09 Örebro-6 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2100/8 D 8 15.4 918
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-8 Ågren Ågren   [v 5] 2140/10 B 0 g 48
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-7 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/3 B 3 15.8 31
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-8 Ågren Ågren   [v 5] 2140/8 A 0 24.5g 67
2023-10-13 2023-10-13 Solvalla-5 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/9 D 0 16.1g 2606
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-10 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/12 C 0 19.0g 96
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-9 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/4 A 1 16.4 23
2023-09-13 2023-09-13 Solvalla-6 Olga Lock Olga Lock   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 607
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-8 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/5 D 0 20.8 735
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-6 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/10 D 0 19.6 608
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-1 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/3 C 0 16.0g 169
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-6 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 9] 2140/3 C 7 15.7g 419
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-7 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/12 C 0 16.4 219
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-7 Kahnawake Kahnawake   [s 9] 2140/14 A 0 16.6 321
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-4 Bitcoin Face Bitcoin Face   [s 4] 2140/4 D 0 22.0g 329
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-6 Hoodoo Goj Hoodoo Goj   [v 7] 1640/8 D 0 18.5g 1153
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-9 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2609/6 A 0 16.0 351
2023-08-01 2023-08-01 Solvalla-5 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/1 D 0 20.4 3765
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-4 Ågren Ågren   [v 5] 2140/7 C 0 16.4 933
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-13 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/15 A 5 15.6 623
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-6 Ågren Ågren   [v 5] 3218/1 D 7 16.4g 324
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-5 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/11 D 8 18.7g 416
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-4 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/8 D 0 22.4 601
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-6 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 9] 2140/1 D 6 15.8 658
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-7 Ågren Ågren   [v 5] 2640/8 C 7 15.8 1020
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-6 Kahnawake Kahnawake   [s 9] 2140/8 C 0 15.1 1307
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-9 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 8] 2140/9 D 7 20.0 392
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-7 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/3 D 5 17.5 880
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-6 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 9] 2140/10 D str
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-4 Ågren Ågren   [v 5] 1640/3 C 0 g 67
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-4 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/8 D 8 20.1 1008
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-9 Ågren Ågren   [v 5] 2140/11 C 0 18.8g 1355
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-12 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/4 C 0 19.3 220
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-8 Kahnawake Kahnawake   [s 9] 2660/14 C 0 15.6 1687
2023-05-06 2023-05-06 Åby-7 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/8 B 0 14.6 921
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-2 Ågren Ågren   [v 5] 2140/6 D 0 15.3g 381
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-10 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/10 C 5 16.2g 231
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-6 Uakari Uakari   [v 10] 2140/5 B 3 14.8 171
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-3 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 9] 2140/10 D 7 16.0 870
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-6 Ole Ole   [v 8] 3160/13 C str
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-7 Ågren Ågren   [v 5] 2140/12 B 4 16.6 152
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-5 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/2 A 1 16.2 20
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-4 Kahnawake Kahnawake   [s 9] 2140/3 D 5 14.8 1131
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-8 Eicas Eicas   [v 8] 1646/8 D 8 15.0 183
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-6 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 1640/10 B 0 g 330
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-3 Ågren Ågren   [v 5] 2140/1 D 1 15.9 79
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-2 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/7 D 7 21.1 599
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-3 Ågren Ågren   [v 5] 2640/11 D 0 g 491
2023-04-01 2023-04-01 Åby-6 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/8 D 8 15.1g 504
2023-03-21 2023-03-21 Eskilstuna-8 Kahnawake Kahnawake   [s 9] 2160/7 C 4 16.9 219
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-8 Kutafort Kutafort   [v 8] 2140/5 A 4 16.7 150
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 8] 2140/1 C 0 20.1g 287
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-2 Novas Piggelin Novas Piggelin   [v 9] 2140/1 D 6 20.2 920
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-4 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 8] 2140/4 D 0 20.2 1370
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-5 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2140/3 C 1 16.4 24
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-8 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 1640/3 C 2 16.0 170
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-5 Ågren Ågren   [v 5] 2140/11 C 0 18.5g 568
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-4 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 6] 2640/6 B 2 16.4 62
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-7 Ågren Ågren   [v 5] 1640/2 C 0 21.5g 649
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-9 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2640/4 D 5 15.5 289
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-2 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/3 D 0 g 573
2024-04-28 2024-04-28 Vaggeryd-9 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2148/12 D 0 14.7 645
2024-04-23 2024-04-23 Axevalla-2 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/12 D str
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-4 Spider G.G. Spider G.G.   [s 8] 2140/2 D 8 15.7g 515
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-9 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/2 C 2 17.0 136
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-5 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 9] 2140/10 C 7 17.5 295
2024-04-03 2024-04-03 Axevalla-3 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2140/10 C 4 15.1 71
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-9 Spider G.G. Spider G.G.   [s 8] 2180/13 D 0 17.0g 729
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-6 Ågren Ågren   [v 6] 2609/8 D 0 17.8g 887
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-3 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2140/9 C 2 15.8 108
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-10 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 1640/6 B 8 21.9g 68
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-5 Fight for Victory Fight for Victory   [v 9] 2140/9 D 8 17.1g 452
2024-03-01 2024-03-01 Axevalla-3 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/5 C 5 19.1 892
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-3 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/5 C 0 21.0g 428
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-2 Blue Jay Blue Jay   [s 6] 2140/5 C 0 20.1 70
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-8 Ågren Ågren   [v 6] 2640/7 D 0 19.1 993
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-4 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2140/13 D 0 15.9 233
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-1 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/2 C 0 18.1 717
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-10 Uronometro L.G. Uronometro L.G.   [v 11] 2140/1 D 0 g 836
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-7 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 2140/12 D 2 15.7 128
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-3 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/11 D 5 18.4 602
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-6 Uronometro L.G. Uronometro L.G.   [v 11] 2160/12 D 0 18.3 1079
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-5 Myrevenge Myrevenge   [s 4] 2140/7 D 4 17.4 646
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-4 Balzano da Quattro Balzano da Quattro   [v 7] 1640/6 D 0 g 176ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se