V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-13 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/11 D
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-7 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2140/5 D
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-2 Golden Express Golden Express   [s 3] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade ..


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade Aramis Bar till ledningen med Empire och Franck Nivard i rygg. Efter ett lugnt inledningsvarv så lyfte Nivard ut sin häst i andraspår vilket gav en rejäl temposkärpning 800 meter från mål.
In på upploppet var Aramis Bar slagen medan Empire utmanades av smygkörda hemmaskrällen Gemme de Busset och David Thomain som sluggade sig förbi i de sista stegen.
Tomas Malmqvists häst belönades med drygt 100 000 kronor för silvret medan likaledes danskfödde stallkamraten Eric the Eel fick ungefär en tredjedel så mycket för sitt fjärdepris.
Aramis Bar knep sistapengen som sjua.
Tiden för tätduon blev 1.14,3/2 850 meter.
I ett montélopp gjorde Giuseppe Lubranos urstarke Pacific Face andra starten på fransk mark.
Efter en solid insats skars mållinjen som fyra, men domarna gillade inte hur hästen rörde sig över upploppet och diskvalificerade för orent trav.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.Magen fungerade inte och trav..


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.
Magen fungerade inte och travstjärnan visade symtom på kolik.
- Veterinär har gjort vad den kan men här uppe i norr finns inte samma hjälp att få som söderut. Vi har ingenstans att åka om han skulle behöva opereras. Just nu kan vi bara hålla tummarna, säger Catarina Norqvist.
Tidigare fanns så klinik med möjlighet att ta hand om hästar med kolik även i Umeå, men inte längre.
- Vi har ingen hjälp att få. Jag kan inte åka så långt söderut till kliniker där. Då är han död.
- Man snackar om hästvälfärd…, men det är inte okej att det inte finns någon klinik som kan göra buköppningar här uppe i norr längre, säger Catarina Norqvist upprört.
From The Mine skulle startat i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (gulddivisionens final) på lördag.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. Nu handlar det bara om att inte förlora hästen… det är svårt att prata, säger Catarina Norqvist och samlar kraft.
- Nu har jag ändå nytta av att jag jobbat på IVA i fem år och jag är med From The Mine nu och övervakar honom. Veterinären har varit här och hästen står med bland annat dropp nu. Vi kan bara hoppas det ska gå bra, men just nu är jag livrädd att hästen ska dö.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsö..


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsöfaks har tjänat mer pengar. Hallsta Lotus var för övrigt från Järvsöfaks allra första kull födda 2000.
Hallsta Lotus första stora seger var Svenskt Kallblodsderby 2004 och sedan när han bemästrat överträningssymptom och samtidigt började tävla barfota efter sommaren 2009 klev han fram som kallblodens nya kung under första delen av 2010-talet. Hallsta Lotus vann bland annat Elitkampen 2010 och 2012, Svenskt Mästerskap 2010 och 2011 samt Nordiskt Mästerskap 2011, 2012 och 2014.
Ulf Ohlsson var den som körde Jan-Olov Perssons stjärna under de mest framgångsrika säsongerna.
Hallsta Lotus, som somnade in på torsdagen enligt hemmabanan Hagmyrens hemsida, kommer att få sin sista vila bredvid Järvsöfaks och halvbrorsan Faksen J:r i en minneslund intill Järvsöfaks hage.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Alvas Karat Alvas Karat   [v 11] 2140/12 0 17.0 1021
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Culpepper Culpepper   [v 4] 2160/15 0 19.4g 326
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Corrado Corrado   [v 3] 2140/6 0 21.3 551
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Corrado Corrado   [v 3] 2140/1 0 g 241
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Con Culot Con Culot   [v 4] 2140/2 8 18.0 208
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Corrado Corrado   [v 3] 2140/5 7 19.0g 404
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 No Problems No Problems   [v 4] 1640/4 6 16.5 142
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Zakarov Zakarov   [v 4] 2100/3 7 17.9g 47
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Corrado Corrado   [v 3] 2100/9 0 21.8g 588
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Culpepper Culpepper   [v 4] 2140/2 6 16.6 143
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Quip Quip   [v 4] 2160/7 7 17.7 772
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-1 Con Culot Con Culot   [v 4] 2160/12 6 19.4 64
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-10 Zakarov Zakarov   [v 4] 2140/8 8 18.2 61
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Con Culot Con Culot   [v 4] 2140/1 1 17.8 146
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 No Problems No Problems   [v 4] 2160/6 2 16.0 68
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Culpepper Culpepper   [v 4] 2140/4 0 20.2g 130
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 No Problems No Problems   [v 4] 2140/1 4 16.2 46
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 A 6 17.6g 107
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/6 D 5 17.8 128
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 No Respect No Respect   [v 3] 1640/9 C 0 g 152
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2160/10 A 5 16.8g 116
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Zakarov Zakarov   [v 5] 2140/3 B str 72
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 No Respect No Respect   [v 3] 2140/11 C str 156
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/4 D str 274
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Look Twice Look Twice   [v 4] 2140/11 D 0 16.0 697
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/3 A 5 16.3 110
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Culpepper Culpepper   [v 5] 2140/12 A 0 18.1 60
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Zakarov Zakarov   [v 5] 2160/7 B 0 19.3g 148
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Con Culot Con Culot   [v 5] 1640/1 C 2 16.2 68
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/6 A 3 16.3 28
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2140/1 D 5 17.9 124
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/1 C 1 19.7 331
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Culpepper Culpepper   [v 5] 2140/12 C 0 g 166
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 No Respect No Respect   [v 3] 2160/7 C 4 18.2g 317
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-9 Con Culot Con Culot   [v 5] 2160/5 C str
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/14 A str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Zakarov Zakarov   [v 5] 2140/14 A 0 21.3g 80
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/8 B 4 15.9 182
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 No Respect No Respect   [v 3] 2160/9 B 3 17.7 106
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/7 A 5 15.3 105
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Zakarov Zakarov   [v 5] 2140/1 C 0 g 169
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/2 D 0 g 508
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 No Respect No Respect   [v 3] 2140/1 C 0 g 73
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Culpepper Culpepper   [v 5] 1640/7 C 3 14.0 103
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-10 Con Culot Con Culot   [v 5] 2160/4 C 0 17.5 223
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/6 B 3 15.4g 26
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/13 B str
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Con Culot Con Culot   [v 5] 2160/13 A str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/10 C 1 16.1 62
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 No Respect No Respect   [v 3] 2140/5 D str
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Zakarov Zakarov   [v 5] 1640/4 B str
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/10 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/10 D 0 23.6g 2110
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Zakarov Zakarov   [v 5] 1640/8 C 2 14.9 131
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Culpepper Culpepper   [v 5] 2140/11 A 3 15.4 148
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Con Culot Con Culot   [v 5] 2660/11 C 6 18.5 111
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 No Respect No Respect   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 73
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Zakarov Zakarov   [v 5] 2140/7 A 8 16.7 41
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Con Culot Con Culot   [v 5] 2140/5 D 2 17.8 332
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2140/8 A 7 17.6 39
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Culpepper Culpepper   [v 5] 2140/7 B 4 17.1g 166
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Zakarov Zakarov   [v 5] 2140/2 C 1 16.7 29
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Jill Brodda Jill Brodda   [s 8] 1640/7 D 8 15.9 102
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Culpepper Culpepper   [v 5] 2140/1 A 2 15.4 45
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-4 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/7 A 6 17.4g 23
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Zakarov Zakarov   [v 5] 1640/8 A 2 15.7 65
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/7 A 0 g 45
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Zakarov Zakarov   [v 5] 2160/6 D 7 17.6 168
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/15 A 4 16.1 101
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-1 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 3] 2140/4 D 0 22.3g 117
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/9 A 2 15.5 154
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 Zakarov Zakarov   [v 5] 2160/13 B 8 19.1 533
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Culpepper Culpepper   [v 5] 1640/9 A 7 13.1 113
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-4 Culpepper Culpepper   [v 5] 1640/3 B 1 12.7 47
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/15 A 3 16.4 25
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Culpepper Culpepper   [v 5] 2640/8 C 7 17.2 652
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Culpepper Culpepper   [v 5] 2160/4 B 2 17.6 86
2017-12-30 2017-12-30 Romme-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/11 D 8 17.2 292
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/3 C 0 g 722
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 No Respect No Respect   [v 4] 2140/7 A 0 g 246
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 1609/10 B 0 g 350
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/4 A 0 108
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [v 5] 2640/7 D 3 16.3 286
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Molly de Castella Molly de Castella   [s 5] 2160/9 D str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/12 B 3 17.0 76
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Get Winning Get Winning   [v 3] 1640/7 A 0 16.9 235
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/6 A 7 16.6g 54
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/15 B 6 16.9 389
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/13 D 7 16.4 155
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/10 A 0 g 78
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 No Respect No Respect   [v 4] 2140/13 B 4 16.5 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2100/10 D 6 17.8 449
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/6 C 1 16.7 328
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2140/11 A 7 18.1 146
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/2 C 2 15.0 39
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/9 D 0 14.4 1369
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-2 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/6 B 5 17.1 807
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 4] 1660/9 C 0 14.2 314
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Zakarov Zakarov   [v 6] 2160/11 C 3 16.5 142
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/1 C str
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2160/11 D 0 20.1 850
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Zakarov Zakarov   [v 6] 1640/6 B 8 15.7 119
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2140/2 D 0 18.1 206
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/5 C 6 18.8 489
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2140/8 D 0 16.6 266
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 1640/1 D 0 17.6 283
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Zakarov Zakarov   [v 6] 2160/8 B 0 19.0 282
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-8 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2160/7 C 6 18.7 202
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 No Respect No Respect   [v 4] 2140/7 C 6 16.8 89
2017-07-21 2017-07-21 Romme-3 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2640/4 C 0 g 77
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2140/6 D 4 18.1 300
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-9 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2140/9 B 4 17.8 227
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 1640/1 C 0 106
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2640/7 C 0 127
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 4] 2140/4 D 0 183
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-3 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2140/2 C 0 49
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-9 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2640/2 B 0 34
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 No Respect No Respect   [v 4] 2160/9 B 0 g 355
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 1640/8 D 0 16.2 976
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2140/7 B str
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2160/5 C 2 17.4 70
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 10] 2140/2 D 0 21.0 628
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2140/5 D 0 17.1 1297
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Molly de Castella Molly de Castella   [s 5] 2160/12 A 0 230
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2120/4 D 6 18.7 972
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Zakarov Zakarov   [v 6] 1620/1 C 3 13.5 75
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2140/7 C 7 18.4 111
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/6 B 0 g 31
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2140/2 B 7 18.9 32
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-5 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 1640/10 D 0 21.4g 1539
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 5] 2140/1 C 0 19.2g 31
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/14 A 6 17.4g 54
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Explosive Dust Explosive Dust   [v 6] 1640/8 A 6 15.3 121
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 1640/3 B 5 16.3 884
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 No Respect No Respect   [v 4] 2140/1 D 0 g 31
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2640/9 D 8 16.9 287
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-3 Zakarov Zakarov   [v 6] 1640/4 C 6 14.5 88
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 1640/10 B 0 g 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 1640/1 C 1 16.7 59
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2160/8 A 4 18.9 233
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Zakarov Zakarov   [v 6] 2160/12 D 3 16.3 487
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2100/3 B 3 15.6 101
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2120/8 B 0 628
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2120/1 C 2 125
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Zakarov Zakarov   [v 6] 1620/6 D 5 15.8 147
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2640/8 B 0 g 1074
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-3 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2160/5 D 6 17.6 376
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/4 C 4 17.1 273
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 1640/9 B 0 g 58
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-6 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 1640/5 D 0 g 91
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2160/5 D 3 18.1 192
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 4] 2140/1 C 5 19.3 105
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Con Culot Con Culot   [v 6] 1640/2 C 0 19.5g 203
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 2140/7 D 0 17.4 1409
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 4] 2140/6 C 6 19.5 40
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 6] 2140/4 C 7 17.8g 221
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Zakarov Zakarov   [v 6] 2140/1 C 6 18.5 51
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Buckpasser Buckpasser   [v 6] 1640/3 D 7 15.9 354
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Zakarov Zakarov   [v 6] 2140/5 B 5 17.8 179
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 4] 2140/1 D 2 18.1 78
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 2140/11 C 0 17.9 793
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-5 No Tender Spot No Tender Spot   [h 3] 2140/6 D str
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/10 D 0 17.9 983
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Yfront Yfront   [v 4] 2140/8 B 4 17.6 40
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/4 D 0 18.1 109
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Yfront Yfront   [v 4] 2140/1 D 3 16.5 414
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-6 Ace to Play Ace to Play   [v 3] 2640/3 D 6 17.5 460
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 1640/6 D 0 13.7 1177
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/1 D 4 16.5 1422
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 Medallion Medallion   [v 5] 2140/4 C 2 18.3 192
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Ace to Play Ace to Play   [v 3] 2140/3 D 2 19.4 50
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/10 C 0 19.0 543
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-6 Ugli Ugli   [v 5] 2140/3 C 0 577
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/10 D 0 22.6 1088
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-2 Ace to Play Ace to Play   [v 3] 2140/5 D 4 17.7 542
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Get Winning Get Winning   [v 4] 2160/14 B 0 17.4 1405
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Yfront Yfront   [v 4] 2140/2 C 6 17.1 455
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 No Respect No Respect   [v 5] 2160/12 A 0 16.3 1158
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-12 No Tender Spot No Tender Spot   [h 3] 2160/8 C 0 g 63
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-12 Ace to Play Ace to Play   [v 3] 2140/10 D 7 18.5 338
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 Ugli Ugli   [v 5] 1640/1 C 6 15.2 284
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/3 B 0 g 916
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-1 No Tender Spot No Tender Spot   [h 3] 2140/9 C 2 18.4 72
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Get Winning Get Winning   [v 4] 2640/4 C str
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-11 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/5 C 0 15.4 533
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 No Tender Spot No Tender Spot   [h 3] 2140/1 D 1 18.8 61
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 1640/6 A 5 14.6 50
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/2 D 0 17.8g 1583
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/5 C 5 18.4 126
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Ugli Ugli   [v 5] 2140/4 B 2 17.4 73
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-2 Ace to Play Ace to Play   [v 3] 2140/4 C 3 17.8 202
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 2640/1 D 5 17.6 852
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Get Winning Get Winning   [v 4] 1640/10 B 5 15.6 150
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2140/6 D 0 20.1 214
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/5 B 3 16.0 33
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Ugli Ugli   [v 5] 1640/5 B 0 16.0 48
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-8 Thaitec Thaitec   [v 8] 2140/5 C 0 20.3g 141
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/12 D 0 18.6 107
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/7 D 7 17.0 578
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 No Respect No Respect   [v 5] 3140/1 D 0 16.4 949
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/2 D 0 14.5 819
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-10 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 2140/2 C 2 16.0 152
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Ugli Ugli   [v 5] 2140/8 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 On Stage Indika On Stage Indika   [v 4] 1640/1 A 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-11 Ugli Ugli   [v 5] 2160/11 D 8 16.5 571
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-10 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/5 B 0 15.3g 686
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/5 D 8 18.5 133
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Ugli Ugli   [v 5] 1640/4 B 2 15.8 47
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-3 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/7 B 2 15.4 49
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 1640/11 C 1 13.8 248
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/4 D 3 17.3 91
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 B 5 16.9 124
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/11 D 0 g 301
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/4 D 0 15.8 1227
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2140/11 D 8 18.2 116
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Ugli Ugli   [v 5] 2140/11 B 0 18.0 180
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/11 D 7 15.8 847
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/2 D 3 17.2 241
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 4] 2140/4 D 4 16.5 655
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 6] 2160/13 D str
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Ugli Ugli   [v 5] 2100/10 C 0 19.4g 273
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Yfront Yfront   [v 4] 2120/11 C 2 20.4 74
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 No Respect No Respect   [v 5] 2640/9 A 3 17.1 50
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 0 g 439
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/6 C 4 16.4g 138
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-9 Ugli Ugli   [v 5] 2100/1 B 5 16.4 99
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2160/7 B 0 21.5g 677
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Ugli Ugli   [v 5] 2100/9 D 0 16.8 930
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-2 No Respect No Respect   [v 5] 2100/9 D 0 g 242
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 3] 2160/12 C 0 19.4 1576
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Ugli Ugli   [v 5] 2140/6 C 0 16.9 190
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 5] 1640/10 C 3 14.6 47
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/4 B 0 17.9g 100
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/2 C 0 g 149
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Ugli Ugli   [v 5] 2140/5 C 3 16.4 36
2018-04-16 2018-04-16 Romme-3 Ugli Ugli   [v 5] 2140/4 C 4 15.8 181
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 1640/2 D 0 13.7 591
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Molly de Castella Molly de Castella   [s 6] 2140/2 C 0 18.3g 254
2018-04-01 2018-04-01 Romme-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/6 D 6 16.2g 815
2018-04-01 2018-04-01 Romme-12 Ugli Ugli   [v 5] 2140/8 D 3 16.6 921
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-1 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 3] 2140/6 C 8 20.2 399
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/1 C 4 19.4 124
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Ugli Ugli   [v 5] 2140/3 D 6 19.1 61
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2100/11 B 4 17.2g 51
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Ugli Ugli   [v 5] 2140/12 B 4 18.1 75
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/5 C 3 16.2 39
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-3 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/4 C 0 18.1 1032
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-4 Molly de Castella Molly de Castella   [s 6] 2160/9 C 0 17.0 421
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Get Winning Get Winning   [v 4] 2140/7 C 0 19.0 444
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Puccini Puccini   [v 6] 1640/3 D 3 14.6 59
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2640/4 D 6 17.5 434
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 7] 2140/4 D 8 16.5g 389
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-8 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2100/13 C 0 g 330
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Kalas Kalas   [v 3] 2140/5 C 0 17.6 497
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Mr Klister Mr Klister   [v 3] 2140/3 C 7 20.4 49
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2640/2 C 5 19.0 157
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 No Replica No Replica   [s 3] 2140/11 D 7 20.3 704
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-6 Deep Sea Deep Sea   [v 5] 2140/5 C 1 15.0 28
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Asfaloth Asfaloth   [v 7] 2180/6 D 6 17.8 125
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2160/12 D 0 17.9g 3094
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/5 D 7 17.5 1107
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Kalas Kalas   [v 3] 2140/8 D 4 16.4 825
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 1408
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/7 A 5 16.4g 100
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/8 B 3 17.2g 435
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-12 Kalas Kalas   [v 3] 2140/3 D 4 18.7 393
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-7 Mr Klister Mr Klister   [v 3] 2140/11 D str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-3 Kalas Kalas   [v 3] 2140/4 D 2 18.2 528
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2160/10 D 0 17.1 2553
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/3 C 0 15.4g 379
2019-10-19 2019-10-19 Romme-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 1640/11 C 4 13.6 383
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-3 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 6] 2140/12 D 1 16.9 342
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-4 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2160/8 D 8 17.3g 745
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 2640/2 D 0 16.8 641
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-8 Kalas Kalas   [v 3] 2140/6 D 5 19.8g 560
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/12 C 3 15.4 313
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-5 Get Winning Get Winning   [v 5] 2140/6 D str
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-8 Mr Klister Mr Klister   [v 3] 2140/8 D str
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2160/11 D 2 15.3 194
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/12 D 4 16.4 604
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 1640/8 B 5 14.5 118
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-5 Ugli Ugli   [v 6] 2140/2 D 6 17.2g 158
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 2140/10 C 4 15.0 139
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Get Winning Get Winning   [v 5] 2140/1 B 8 15.4 183
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-6 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2640/2 D str
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-10 Ugli Ugli   [v 6] 1640/10 D 7 15.1 671
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2140/11 D str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 2140/3 B 4 15.6 77
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 Ugli Ugli   [v 6] 1640/10 D 0 411
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-2 Kalas Kalas   [h 3] 2140/8 D 0 184
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 1640/3 C 0 142
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-4 Ugli Ugli   [v 6] 2140/11 D 0 494
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 3160/4 D 0 g 478
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-3 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 1640/5 D 0 13.7 276
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-5 Kalas Kalas   [h 3] 2140/7 C 0 22.9g 483
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 6] 2140/2 D 4 18.4 232
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Ugli Ugli   [v 6] 2140/3 B 0 17.7 217
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 1640/9 D 6 13.3 291
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Ugli Ugli   [v 6] 2100/4 C 0 18.1 224
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/3 C 5 16.9g 92
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/12 C 8 17.1 1193
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 8] 2140/3 D 0 18.2g 1412
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/1 D 0 18.9g 339
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-2 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/9 D 0 20.3 112
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 4] 2140/2 D 0 g 599
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 No Respect No Respect   [v 6] 2140/6 C 0 g 104
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Goliath Boko Goliath Boko   [v 6] 1640/7 C 4 15.4g 645
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 6] 2140/2 D 6 17.4 373
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 1640/6 C 1 15.3g 44
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Ugli Ugli   [v 6] 2140/1 C 7 17.5 128
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-13 No Respect No Respect   [v 6] 2140/8 C 5 16.0 140
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/8 D 5 20.6 998
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-2 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 4] 2140/5 D str
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-6 Yfront Yfront   [v 5] 2640/3 D 1 17.6 157
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 6] 2140/5 D 8 17.8 93
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/4 D 2 16.5g 76
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2160/5 B 6 15.3 561
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-8 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/12 D 0 18.8g 1228
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 No Respect No Respect   [v 6] 2160/6 B 0 17.9 200
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Yfront Yfront   [v 5] 1640/1 D 0 g 390
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-11 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/2 C 6 15.5 775
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 6] 2140/10 C 4 17.9 294
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Ugli Ugli   [v 6] 1640/9 C 0 16.5 140
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 8] 2140/10 D 0 g 308
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Yfront Yfront   [v 5] 2140/8 A 0 17.7 248
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2160/12 D 0 17.4 1523
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 0 17.9 1079
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-10 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2180/11 D 3 16.9 425
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 8] 2140/8 D 0 18.6 1536
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/6 D 7 17.4 430
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Get Winning Get Winning   [v 5] 2140/7 B 6 18.3 38
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-2 Ace to Play Ace to Play   [v 4] 2140/7 C 0 18.1 260
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Yfront Yfront   [v 5] 2140/3 C 0 g 227
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/5 D 0 19.5 946
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/6 D 0 18.5 304
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Yfront Yfront   [v 5] 2140/2 C 4 18.5 74
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-3 Sissy Face Sissy Face   [s 5] 2160/9 D 0 19.8g 209
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2160/6 C 0 19.4 1016
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-2 Ace to Play Ace to Play   [v 4] 2160/11 A 4 18.7 167
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 A 0 19.3 104
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2100/11 C 0 17.5 654
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-11 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 1609/11 C 0 16.8g 383
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/9 C 8 17.4 77
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-8 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2100/8 D 7 15.6g 145
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-8 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/6 D 0 16.2 398
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2160/8 D 3 17.5 233
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-11 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 1640/9 B 0 14.7 120
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/2 D 0 g 363
2020-08-24 2020-08-24 Visby-5 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2120/6 B str
2020-08-24 2020-08-24 Visby-6 Kensington Kensington   [v 3] 2120/2 D str
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/4 D 0 19.6 651
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-2 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2160/6 C 5 16.4 292
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-1 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2160/15 C str
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-4 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2660/9 D 0 18.9g 997
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-6 Kalas Kalas   [v 4] 2100/11 B 6 17.4 98
2020-07-23 2020-07-23 Visby-2 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2120/1 D 4 19.8 289
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/3 C 7 16.2 155
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-7 Medallion Medallion   [v 7] 2140/7 C 6 15.8 180
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Kalas Kalas   [v 4] 2140/3 D 0 17.1 1120
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/5 D 0 18.2g 1015
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/5 D 7 15.9 235
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Moliere Moliere   [v 8] 2140/9 C 0 15.9 417
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-6 Kalas Kalas   [v 4] 2140/2 C 7 16.9 561
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Moliere Moliere   [v 8] 2160/8 B 5 16.7 98
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-2 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/11 C 2 16.5 107
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Kalas Kalas   [v 4] 2140/3 D 0 15.7 1254
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Moliere Moliere   [v 8] 2140/5 C 2 15.3 205
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/14 C 5 17.7 289
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/6 D 0 16.5g 1054
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/15 C 6 17.2 1059
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-3 Moliere Moliere   [v 8] 2680/8 B 5 16.8 32
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Moliere Moliere   [v 8] 2660/7 B 2 16.8 30
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-6 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 6] 2160/7 B 0 21.2g 52
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-1 Mr Klister Mr Klister   [v 4] 2160/10 B str
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-2 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2660/3 D 0 17.9 513
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/3 D 3 16.4 375
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-3 Ugli Ugli   [v 7] 2140/6 D 0 677
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 9] 2140/11 B 5 16.4 120
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-8 Kalas Kalas   [v 4] 2100/9 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se