V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2660/11 C
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/8 C
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 2620/9 C
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/3 D
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/15 A
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Golden Alba Golden Alba   [s 4] 2140/13 B

Nyheter för travkusk


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den fem&ari..


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den femårige hingsten lämnade Paris och reste hem till Sverige igen. Han har under våren tjänstgjort som avelshingst men nu är en comeback på tävlingsbanan nära förestående. Tränaren Conrad Lugauer tog med sin stjärna in till Jägersro och körde ett skarpare jobb innan tisdagens tävlingar. Det var en löpsugen Campo Bahia som travade 1.13,5 över 2000 meter efter 1.16,5 första varvet. Detta enligt uppgifter till Travronden.
– Då kan ni tänka er hur fort det gick till slut. Jag körde bara sista 800 meterna. Hästen är sjukt bra alltså. Jag är tillfreds med allt, sa Conrad Lugauer till Travronden strax efter snabbjobbet.

Comeback i Jämtlands Stora Pris – USA i höst
Den fyrfaldige miljonären tar nu sikte mot sommarens storlopp. Comebacken är planerad att ske i Jämtlands Stora Pris i Östersund nästkommande lördag. Därefter har tränare Lugauer tre stora lopp som han har siktat in sig på.
– Jag och ägarna skulle gärna vilja vara med i Jubileumspokalen, Hugo Åbergs och Breeders Crown-finalen i USA i oktober. Men allt är upp till Campo Bahia.

Kanal 75


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att f&a..


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att få rätt. Efter en andraplats bakom Ivory Di Quattro i V75 tog Armour As en vattentät seger i Kalmar med det norska huvudlaget oryckt. Och senast bjöd han upp till dans mot självaste Ecurie D. Han gav det obesegrade superlöftet en match hela vägen och var mycket tapper när han fick kapitulera kort före mål.
– 4 Armour As (V75-5) blir bättre och bättre hela tiden. Jag är helt säker på att han kommer att vara snäppet bättre nu än när han föll med flaggan i topp mot Ecurie D. Det här är en riktigt, riktigt bra häst, säger tränaren Jerry Riordan.

”Hoppas på ledningen – drömmer om Paris”
Den fyraårige hingsten är i skrivande stund knapp favorit i den femte V75-avdelningen på lördag. Han har spår fem bakom startbilen och den värsta konkurrenten Van Gogh Z.S. på utsidan. Riordan har taktiken klar för Stefan Persson som kör den Italien-födde hästen.
– Jag hoppas att han kan köras till ledningen utan att det blir någon utdragen strid. Han skulle kunna lägga iväg bra från start annars men jag hoppas inte att det behövs. Naturligtvis har han en bra chans att vinna loppet. Han går med optimal racingbalans igen, barfota runt om och jänkarvagn.
Hur ser den fortsatta matchningen ut för Armour As?
– Om jag får drömma så hoppas jag att han är i ordning till Criterium Continental i december. Det vore fantastiskt att få se honom i Paris i den typen av lopp, säger Riordan.

”Blir inte chockad om hon vinner”
Halmstad-tränaren har även med Tessy d’Ete i V75-inledningen från spår sex bakom startbilen. Hästen kommer närmast från en V75-seger i Örebro på tiden 1.11,5 över medeldistans.
– Tessy d’Ete (V75-1) var jag imponerad av senast även om jag innan loppet fått höra av ägaren att det var det svagaste motståndet som hon hade mött på två år. Hon ska duga nu också men problemet är att det inte är lätt att gå ut under elitloppshelgen från spår sex över kort distans. Det är tufft att gå i dödens mot vanliga hästar men mot den här typen av motstånd är det väldigt svårt att vinna mot någon annan som får ett smyglopp bakom.
– Jag blir inte chockad om hon vinner men Armour As har en bättre chans. Jag kommer att matcha henne mot ston i år och förmodligen kommer hon att gå till avel nästa år. Ägaren kommer att vara jättenöjd om hon tjänar en miljon på svenska banor i år. Jag tycker att det finns goda förutsättningar till det.

”Han är kullens bästa häst – punkt slut”

Till sist; hur är läget med Aetos Kronos efter segern i Kungapokalen och hur ser den fortsatta matchningen ut?
– Aetos Kronos känns jättefin och kommer att starta i Readly Express lopp på Solvalla om två veckor. Sedan är fyraåringstestet i Eskilstuna aktuellt i sommar. Som alla förstår är det viktigaste att ha hästen på topp till derbykvalen som är nästa stora mål.
– Jag skulle kunna vara artig och säga att jag inte vill byta häst med någon annan i kullen. Men jag vill gå ett steg längre och säga att han är kullens bästa häst. Punkt slut, säger Jerry Riordan.

Michael Carlsson, Kanal 75

Robert Okpu, Kanal 75


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.Svensk T..


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.
Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.
Svensk Travsport meddelar att urinprov visade förekomst av substanserna koffein och teofyllin över rapporteringsnivå.
– Det är jättetråkigt och jag är besviken. Svensk Travsport var ute och tittade på hästen och stallet nu under tisdagsmorgonen. De tog prov på foder som de ska analysera. Det finns inte så mycket mer att säga just nu, säger tränaren Troels Andersen till Travronden.
Nu ska ett B-prov analyseras för att kontrollera att det första analysresultatet var korrekt. Enligt Svensk Travsport skickas B-provet till ett franskt laboratorium för analys och en utredning är påbörjad. Picasso har startförbud till vidare.
Svensk Travsport skriver: "Koffein är ett centralstimulerande medel med uppiggande effekt. Teofyllin är en metabolit (nedbrytningsprodukt) till koffein.
Koffein finns inte i något registrerat läkemedel för häst i Sverige. Däremot finns det koffein ensamt eller i kombination med andra läkemedelssubstanser i flera humanläkemedel.
Koffein finns i ett antal livsmedel och även förekomst i vissa foder har tidigare konstaterats."

Misstanke om testosteron
På tisdagen meddelade Svensk Travsport även att Travhästen Power Memphis, som tränas av Daniel Hansson, B- tränare på Gävle, lämnade ett positivt A-prov efter ett travlopp på Solvalla den 22 januari 2020.
Det hårprov som togs efter loppet visar i analysen av A-provet på förekomst av substansen testosteron, vilket inte ska förekomma i håret på en valack. B-provet skickas för konfirmerande analys till annat laboratorium och en utredning är påbörjad av Svensk Travsport. Power Memphis har startförbud till vidare.

Kanal 75


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.Han driver ett sta..


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.
Han driver ett stall med trettiotalet hästar på träningscampen Grosbois i Paris där stjärnan också är Frankrikes största stjärna.
Sexårige Earl Simon anses av många vara landets bästa - just för dagen.
Jarmo Niskanen, känd för sitt stillsamma sätt och försiktiga uttalanden, vill nyansera påståendet.
- Bäst i Frankrike? Av hästarna som är igång kanske han är i bäst form i alla fall. Det kanske jag kan hålla med om, säger Jarmo Niskanen i telefon på tisdagen i elitloppsveckan.
Earl Simon glänste vid seger i Caen för ett par veckor sedan. Sexåringen blev överlägsen i Prix des Ducs de Normandie sedan Jean Michel Bazires jättefavorit Cleangame galopperat bort sig.
Jarmo Niskanen fick efter loppet sin elitloppsbiljett med Earl Simon.
Onsdag morgon påbörjas resan till Sverige med lastbil för hästen och skötaren Audrey Viel. Lördag morgon kommer Jarmo Niskanen och kusken Franck Ouvrie efter med flyg.
- Hästen åker som sagt landvägen och ska enligt planen vara framme fredag lunch. Han ska vara hos Stig H på Stora Alby, säger Niskanen som jobbade fyra år hos Stig H Johansson under tiden som lärling.

”Simon” på svenska
Unghäststjärnan från den franska E-kullen har klivit fram som en av landets bättre äldre travare i år som sexåring.
Född i Frankrike visserligen men uppfödaren och ägaren är svensk.
Gunnar Sundbaum boende i Huddinge har ägt och fött upp hästar i många år. Med Earl Simon har både blod och planeter och den gnutta turen som behövs hamnat exakt för Stall Skytten.
Hästen har uppkallats efter ett av Gunnar Sundbaums barnbarn.
Det är alltså svenskt uttal som gäller. Simon. Inte ”Simonn” eller något annat.
- Gunnar är försiktig på grund av coronaviruset men hade inte fått komma in på Solvalla heller även om han hade velat. Så han får se det på tv som alla andra. Han har bara sett Earl Simon tävla en gång tror jag, på Enghien. Det är klar att det måste kännas fel att inte kunna vara på plats nu.
Jarmo Niskanen har sett många elitlopp på plats. 1995 var han inblandad i Västerbo Daylight som deltog i Elitloppet med ägaren Michael Demmers som tränare.
- Det är det närmaste jag kommit att vara med i Elitloppet. Västerbo Daylight hade gått hem till ägaren någon månad innan men det var lite tack vare prestationerna hon gjorde hos mig under den vintern och våren i Frankrike som hon fick plats i Elitloppet, säger Niskanen
Elitloppet är något du siktat på en tid med Earl Simon. Hur känns det att ”vara framme” så satt säga?
- Det känns ju väldigt inspirerande. Fast jag vet ju inte hur det kommer att kännas när det inte är någon publik på Solvalla, det blir inte samma stämning. Hoppas att det blir lika spännande för alla framför tv-apparaterna i alla fall.
Vad tänkte du när Earl Simon och Franck Ouvrie lottades till spår åtta i det första elitloppsförsöket (V75-6) på söndag?
- Ja, hmmm. Det var ju den enda spåret man inte vill ha naturligtvis. Men vi ger inte upp för det. Han är startsnabb. Vi får hoppas att det splittras upp lite grand så att han kommer ner någonstans i mitten och kommer i slagläge. Han är stabil och rejäl och och lättplacerad. Helt travsäker. Om det skulle räcka till seger i Elitloppet vore det något väldigt stort. Annars får vi komma igen nästa år kanske, säger tränaren.
Vad säger du om chansen att vinna finalen - om det inte blir en allt för jobbigt resa i försöket?
- Vi får se hur dagsformen är och så. Han har aldrig varit med om två heat men jag tror inte att han ska reagera negativt på det. Resan till Sverige är jag inte oroad över. Däremot kan det kanske fattas lite hårdhet. Fast kanske inte ändå eftersom han har utvecklats en del det senaste året tack vare alla lopp han gjort på hög nivå. Vi kör barfota runt om redan i försöket. Han har bra hovar och borde klara det. 
Kan du säga något om "bästa distansen" för Simon som verkar vara en allround häst?
- Han gick väldigt bra på kort distans vid andraplatsen i Criterium de Vitesse men har gått bra på längre distanser också. Så han gör alltid sitt bästa kan vi säga. Nu är det lite andra förhållanden med tusenmetersbana som inte är någon fördel men bara det blir rejäl körning och alla får chansen så ska han vara med och slåss om en bra placering.
Elitloppet eller Prix d'Amerique?
- Det är två stora lopp som inte går att jämföra. Lopp som känts ganska ouppnåeliga båda två! Men nu när vi är med i Elitloppet får vi hoppas att Earl Simon kanske är med i Prix d'Amerique också så småning om.

Fotnot: V75 drar igång klockan 15.00 på söndag. Elitloppsförsöken går som avdelning sex och sju.
Finalen av Elitloppet blir ett kvällsnöjet och körs inte förrän klockan 20.30.
TV-tider: TV4 klockan 14:00-18:00: V75 Direkt med Elitloppet från Solvalla.
TV12 klockan 18:00-20:00: Inför Elitloppet från Solvalla.
TV4 klockan 20:00-21:00: Final Elitloppet från Solvalla.

Mikael Wikner, Kanal 75


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefo..


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.
Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefonsamtal. Det var Daniel Redén som ringde och frågade om han ville köra Sorbet i Elitloppet. Östersundstränaren var inte sen att tacka ja. Trots att han har vunnit 993 lopp i karriären har han aldrig kört i Elitloppet.
– Det var en överraskning och ingenting som jag hade förväntat mig. Jag har inte varit aktuell för att köra någon av de 16 elitloppshästarna. Men det är klart att jag anade lite när Redén ringde två timmar innan spårlottningen, säger Per Linderoth.
– Han frågade mig vad jag skulle göra nästa helg. Jag sa att jag ska titta på Elitloppet hemma hos en kompis och tänkte att han kanske behövde ha hjälp med något. Då frågade han om jag ville köra Sorbet i Elitloppet. Så dom andra planerna som man hade ändrar man gärna om.
Sa Redén någon speciell anledning till varför han frågade dig?
– Han sa att han gick på magkänsla. Men varför han valde just mig får du fråga honom om. Jag har kört hästen en gång tidigare i Masters-finalen för två år sedan och blev fyra då. Han sa att han hade tänkt på mig som kusk på Sorbet. Redén har ju ytterligare två hästar med i Elitloppet.

”Gjort jätteprestationer i år – kan vinna”
Sorbet lottades till ett perfekt utgångsläge med spår två bakom startbilen i sitt försök. Hästen var med i Elitloppet i fjol men hade ett dåligt utgångsläge i försöket med spår åtta. I år har han visat strålande form och kommer från en imponerande seger.
– Det är en etablerad häst i eliten som har gjort två jätteprestationer i år. Först i årsdebuten och även i senaste starten. Det är ett öppet Elitlopp i år med väldigt jämna hästar. Det blir mycket tillfälligheter och löpningsförlopp som kommer att avgöra.
– Vi är en av de 16 som är med och som därmed kan vinna, säger Per.

Hur känns det att få köra i Elitloppet för första gången?
– Det är klart att man ser fram emot det här och det ska bli jättekul. Jag har kört i andra lopp under elitloppsdagen tidigare och har bara missat ett Elitlopp på plats de senaste 25 åren och det var 1994. Så det är häftigt att man nu får chansen att köra med en så fin häst. Även om det nu blir utan publik, men det är ju inget vi kan göra något åt.
– Det blir ju det största loppet man har kört men sedan finns det säkert andra som tycker att Kriteriet och Derbyt är det största om man skulle ha en egentränad häst med där. Jag har inte kört i något av de loppen heller än så länge. Men Elitloppet har väl haft en större slagkraft utifrån sett från gemene man än Kriteriet och Derbyt.

Känner du någon press eller kommer att bli nervös inför det stora slaget på söndag?
– Jag har inte känt någonting sådant ännu. Jag har kört stora lopp tidigare och man ser mest bara fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Det är klart att man kommer att vara fokuserad när man hämtar Sorbet i stallet men det försöker man å andra sidan alltid att vara. Jag försöker att göra mitt jobb till punkt och pricka.
– Nu ser jag bara fram emot söndagen utan att känna mig nervös eller orolig. Jag känner bara en stor njutning av att få köra i Elitloppet för första gången, säger Per Linderoth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefo..


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.
Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefonsamtal. Det var Daniel Redén som ringde och frågade om han ville köra Sorbet i Elitloppet. Östersundstränaren var inte sen att tacka ja. Trots att han har vunnit 993 lopp i karriären har han aldrig kört i Elitloppet.
– Det var en överraskning och ingenting som jag hade förväntat mig. Jag har inte varit aktuell för att köra någon av de 16 elitloppshästarna. Men det är klart att jag anade lite när Redén ringde två timmar innan spårlottningen, säger Per Linderoth.
– Han frågade mig vad jag skulle göra nästa helg. Jag sa att jag ska titta på Elitloppet hemma hos en kompis och tänkte att han kanske behövde ha hjälp med något. Då frågade han om jag ville köra Sorbet i Elitloppet. Så dom andra planerna som man hade ändrar man gärna om.
Sa Redén någon speciell anledning till varför han frågade dig?
– Han sa att han gick på magkänsla. Men varför han valde just mig får du fråga honom om. Jag har kört hästen en gång tidigare i Masters-finalen för två år sedan och blev fyra då. Han sa att han hade tänkt på mig som kusk på Sorbet. Redén har ju ytterligare två hästar med i Elitloppet.

”Gjort jätteprestationer i år – kan vinna”
Sorbet lottades till ett perfekt utgångsläge med spår två bakom startbilen i sitt försök. Hästen var med i Elitloppet i fjol men hade ett dåligt utgångsläge i försöket med spår åtta. I år har han visat strålande form och kommer från en imponerande seger.
– Det är en etablerad häst i eliten som har gjort två jätteprestationer i år. Först i årsdebuten och även i senaste starten. Det är ett öppet Elitlopp i år med väldigt jämna hästar. Det blir mycket tillfälligheter och löpningsförlopp som kommer att avgöra.
– Vi är en av de 16 som är med och som därmed kan vinna, säger Per.

Hur känns det att få köra i Elitloppet för första gången?
– Det är klart att man ser fram emot det här och det ska bli jättekul. Jag har kört i andra lopp under elitloppsdagen tidigare och har bara missat ett Elitlopp på plats de senaste 25 åren och det var 1994. Så det är häftigt att man nu får chansen att köra med en så fin häst. Även om det nu blir utan publik, men det är ju inget vi kan göra något åt.
– Det blir ju det största loppet man har kört men sedan finns det säkert andra som tycker att Kriteriet och Derbyt är det största om man skulle ha en egentränad häst med där. Jag har inte kört i något av de loppen heller än så länge. Men Elitloppet har väl haft en större slagkraft utifrån sett från gemene man än Kriteriet och Derbyt.

Känner du någon press eller kommer att bli nervös inför det stora slaget på söndag?
– Jag har inte känt någonting sådant ännu. Jag har kört stora lopp tidigare och man ser mest bara fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Det är klart att man kommer att vara fokuserad när man hämtar Sorbet i stallet men det försöker man å andra sidan alltid att vara. Jag försöker att göra mitt jobb till punkt och pricka.
– Nu ser jag bara fram emot söndagen utan att känna mig nervös eller orolig. Jag känner bara en stor njutning av att få köra i Elitloppet för första gången, säger Per Linderoth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/1 3 16.4 129
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Read My Face Read My Face   [s 2] 1640/6 0 g 88
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Dragster Dragster   [v 3] 1640/1 str
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-3 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/6 3 16.2 296
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Rallycross Rallycross   [v 5] 2140/7 7 19.1 604
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 1640/3 0 g 795
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-5 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/5 0 13.6 306
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/1 2 13.1 87
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 3] 2140/7 6 13.8 438
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-2 Invisible Tooma Invisible Tooma   [s 3] 2140/5 4 16.4 810
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-8 Dragster Dragster   [v 3] 2140/3 0 14.2 981
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 Owen Face Owen Face   [v 4] 2140/11 5 13.8 704
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2640/11 0 13.6 710
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/7 C 4 15.2 154
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/10 D 3 12.6 77
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-3 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/2 D 0 17.2 1387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 738
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 3160/7 B 5 17.4 283
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2660/14 C 3 16.5 899
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/1 C 5 14.6 377
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2140/7 C 0 14.4 813
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/5 D 6 16.1g 188
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/2 B 2 15.5 30
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/12 C 7 13.4g 874
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/7 C 3 15.5 288
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/9 B 7 17.3 109
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-10 Dragster Dragster   [v 4] 1609/2 C 0 98
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2140/4 D 2 15.2 982
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/4 B 3 13.4 85
2016-11-03 2016-11-03 Åby-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/12 D 4 18.5 158
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/11 C 0 14.4 514
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Dragster Dragster   [v 4] 2140/1 C 5 14.5 159
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/4 C 6 13.5 42
2016-10-05 2016-10-05 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 3140/3 C 2 15.3 59
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/12 C 0 13.3 553
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/2 A 0 g 23
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 4] 2640/11 C 3 12.8 523
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/8 C 2 12.7 205
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D 0 13.8 477
2016-08-12 2016-08-12 Åby-1 Dragster Dragster   [v 4] 2640/3 C 1 15.0 64
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 4] 3140/10 D 0 15.0 910
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/1 B 1 11.1 29
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 4] 1609/5 C 0 g 163
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 D 4 10.9 263
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 4] 1640/6 B 1 11.7 33
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 C 6 12.7 215
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/14 A 3 15.8 73
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 414
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Mellby Duni Mellby Duni   [s 4] 2140/2 D 0 g 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/1 B 0 g 18
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/1 D 0 g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/9 D 0 375
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/1 C 5 18.6 67
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Feroso Feroso   [v 9] 2640/7 C 0 17.5 120
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/5 C 5 15.9 100
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/4 C 2 12.7 47
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/10 D 6 12.8 371
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D str
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/3 D 5 12.1 377
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/10 C 3 11.8 253
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/11 C 4 15.4 468
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 224
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/3 D 0 16.4g 368
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/2 C 1 13.8 70
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/6 D 0 12.7 164
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2160/9 B 4 16.7 288
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 C 3 15.0 275
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 989
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 4] 2640/5 C 0 15.3 492
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/7 C 0 16.9g 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/7 C 2 14.2 73
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2160/4 D 5 16.2 356
2016-04-07 2016-04-07 Åby-8 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 C 0 g 411
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/1 D 4 16.4 570
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/5 D 3 13.9 103
2016-03-23 2016-03-23 Åby-4 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/9 C 7 15.3 334
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 B 4 18.2 40
2016-03-09 2016-03-09 Åby-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 C 2 17.8 198
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 614
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/3 D 0 15.7 83
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-9 Digital Product Digital Product   [v 7] 2140/5 B 0 14.9 229
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Oro Doc Oro Doc   [v 3] 2140/7 D 3 18.4 307
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/14 A 0 17.0 435
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 May Lily May Lily   [s 6] 2140/6 D 6 23.4g 1178
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/10 D 0 g 218
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 2] 1640/2 D 3 17.6 169
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/2 D 0 13.5 153
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/4 D 0 18.7g 392
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/8 D 0 20.9g 431
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2180/8 A 1 13.8 31
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 2] 1640/5 D 0 g 354
2017-11-09 2017-11-09 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/2 D 0 g 127
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/11 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/1 B 0 g 207
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/8 B 1 14.2 55
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-2 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/6 B 5 21.7g 50
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 0 g 420
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/4 D 4 14.7 350
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/2 A 3 17.0 45
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-1 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/8 D 6 18.7g 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 7 17.3 97
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/6 D 3 17.1g 277
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/7 C 3 19.3g 37
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2140/6 C 5 77
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/7 B 1 15.1 17
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 2] 1640/2 C str
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 3140/5 D 1 15.5 310
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-9 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 6] 2140/5 C 3 14.4 98
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/4 D 7 18.5g 207
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 0 16.3 87
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 16.6 560
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 3180/11 C 0 g 132
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/11 B 5 15.4 292
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/4 C 4 13.8 104
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/11 C 0 g 409
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-3 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/9 C 0 g 230
2017-08-24 2017-08-24 Åby-5 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/11 C str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/12 A 2 14.2 204
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/8 C 5 13.3 86
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/6 C 4 13.6 176
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 2160/6 B 8 20.9g 24
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1640/4 B 2 15.6 14
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 5] 2640/1 B 1 14.5 37
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/1 C 2 12.6 97
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/10 D 0 g 826
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/2 B 0 g 20
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-11 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/10 D str
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 5] 1609/2 B 0 g 26
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1680/2 B 4 13.8 45
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1680/11 C 0 14.9 85
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Owen Face Owen Face   [v 6] 2140/4 C 5 12.4 55
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Dragster Dragster   [v 5] 3160/10 A 4 15.2 19
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/8 D 4 15.6 547
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2120/4 C 2 15.3 57
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/11 D 5 16.3 1039
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 1640/10 C 0 15.8g 143
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 1640/8 D 6 14.1 517
2017-06-29 2017-06-29 Åby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/3 B 0 15.9 95
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2640/6 B 2 15.8 78
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 533
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3160/11 C 4 15.2 517
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 5 14.9 638
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2140/4 C 5 13.6 449
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/7 D 3 14.6 360
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 4 15.4 157
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/8 C 4 15.4 715
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/6 B str
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2140/3 C 0 14.2 110
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 6] 2140/6 B 0 g 66
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Nici Nici   [v 8] 2140/10 D 8 15.9 528
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 66
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/5 B 1 16.7 29
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 14.7 68
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-10 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/8 C 0 12.2 366
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/11 B 0 14.4 524
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/10 C 6 15.4 325
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/5 A 1 13.8 18
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/3 C 1 13.7 46
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/15 B 2 14.7 113
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 1640/10 B 6 11.8 212
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 1640/5 B 6 14.5 70
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2160/10 A 6 16.5 109
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/9 D 0 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 1640/7 C 2 15.5 51
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 3] 2120/6 D 1 18.1 39
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Gelt Gelt   [v 9] 2620/5 B 1 17.6 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/6 C 6 17.4 196
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/11 D 3 14.5 300
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 4 15.8 247
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/12 D str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-9 Dragster Dragster   [v 5] 1640/10 B 0 15.5g 24
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2140/3 C 4 17.5 686
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/10 B 5 12.4 336
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/12 D 7 15.9 1050
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/3 B 6 15.7 59
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/1 D 6 16.2 1202
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/3 B 3 12.4 551
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-10 Dragster Dragster   [v 5] 1640/4 C 1 11.2 18
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3180/12 C 0 15.6 2513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2160/15 A 7 17.0 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Dragster Dragster   [v 5] 1640/7 C 1 11.6 28
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2640/12 C 5 15.9 589
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2140/12 D 0 16.8 1372
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-1 Neva Futura Neva Futura   [s 3] 2140/5 C 5 18.6g 254
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Springbank Springbank   [v 5] 2640/10 B 6 18.5 141
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 409
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/10 B 0 g 159
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 2140/2 B 4 14.7 185
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Springbank Springbank   [v 5] 2140/7 D 0 g 94
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/9 C 0 14.6 75
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2160/3 C 0 19.2g 206
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-5 Francesca Sisu Francesca Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 19.9 62
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Springbank Springbank   [v 5] 2640/3 A 2 18.2 118
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-12 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 9] 2140/5 D 0 20.3 477
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 1640/3 C 1 12.0 177
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Springbank Springbank   [v 5] 2140/3 B 0 19.9g 53
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Betting King Betting King   [v 3] 2140/2 D 0 g 152
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/8 C 2 12.9 76
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/1 C 4 16.6 462
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Springbank Springbank   [v 5] 2140/4 D 3 16.0 122
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/11 D 0 18.0g 139
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 0 g 470
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/8 B 2 14.0 274
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Nelli Madame Nelli Madame   [s 3] 2160/4 A str
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 0 14.8 87
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 13.2 30
2018-10-24 2018-10-24 Åby-5 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D str
2018-10-24 2018-10-24 Åby-7 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/10 D 0 15.4 1538
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2640/9 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 1620/5 D 0 19.0g 320
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/9 B 3 13.9 70
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/14 D 0 g 463
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/3 B 5 13.3 102
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-4 Time to Face Time to Face   [s 3] 2160/11 D 6 16.6 826
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/6 D 0 g 21
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Paladin Paladin   [v 3] 2140/2 D 0 g 845
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Undique Face Undique Face   [s 2] 1640/6 C str
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2140/4 D 0 20.7g 937
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 1 14.6 46
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/7 B 4 20.3 220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/1 D 5 20.7 527
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2160/4 D 4 16.5 192
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 5 12.7 630
2018-09-20 2018-09-20 Åby-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/4 D 1 16.3 144
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 C 0 12.8 330
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/8 C 0 12.3 315
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 21.0g 83
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 3] 2140/6 D 7 15.7 308
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 12.9 33
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 6] 2160/9 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/2 C 0 g 156
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 1640/12 D 0 15.7 531
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/8 C 3 17.5 164
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/1 B 0 13.9 1375
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 C 1 11.6 147
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 535
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 3] 2140/6 D 0 20.3g 158
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2160/6 D 7 17.4 884
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/1 C 0 12.7 160
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 5] 2140/2 C 3 17.3 179
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/7 B 3 16.4 70
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 127
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/7 B 1 16.1 188
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/10 B 0 17.5 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/1 A 1 13.3 24
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2140/14 C 0 g 301
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 6] 1609/7 B 7 12.4g 110
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/12 D 0 19.2 1164
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 International International   [v 11] 1620/4 C 7 14.1 544
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/6 B 1 11.0 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2620/1 D 0 280
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/10 A 2 12.8 23
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/10 A 1 15.1 165
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 C 6 17.9g 295
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 3120/5 D 0 802
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/12 D 4 15.2 567
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-5 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2140/4 A 6 13.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Deauville Deauville   [v 5] 2140/2 D 0 17.2g 700
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 9] 2160/14 B 0 14.5 522
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/5 D 0 g 561
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Dragster Dragster   [v 6] 2140/9 B 0 15.1g 205
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 3140/1 D 0 17.8g 357
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/8 D 0 12.7 599
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/9 D 0 g 118
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 3] 2120/7 D 0 260
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 2620/9 A 7 15.5 56
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 7] 2120/9 C 0 15.4 167
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 D 0 g 278
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-3 Dragster Dragster   [v 6] 1609/9 A 0 11.5 125
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-6 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 1609/12 C 0 11.5 535
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/7 B 6 19.9 110
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/1 A 6 19.9 32
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 9] 2140/13 D 0 17.5 1476
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/11 D 5 16.7 328
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2140/4 D 0 19.6 448
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 6] 1640/7 B 0 g 133
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/9 C 0 17.7 1812
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/10 D str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 B 2 17.8 26
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 1640/7 A 1 12.0 16
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/2 D 0 15.9 122
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/10 B 0 g 57
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 David Margunn David Margunn   [v 10] 2140/8 C 8 17.4 633
2018-05-12 2018-05-12 Åby-1 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D 4 14.0 348
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/1 A 2 12.4 59
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/3 C 0 13.4 693
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-6 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/6 C 0 15.0 300
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/3 C 4 16.1 180
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/8 D 3 17.7 30
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/6 B 0 20.0 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2620/11 D 0 1136
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/6 C 4 16.4 125
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Chill Vip Chill Vip   [s 5] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Åby-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 4 14.4 61
2018-05-03 2018-05-03 Åby-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 C 0 16.0g 316
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-8 Dragster Dragster   [v 6] 3180/8 B 2 14.6 66
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/10 C 5 14.8 277
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 0 g 657
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-10 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/6 C 4 17.3g 457
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Andover Cup Andover Cup   [v 4] 1640/1 D 0 14.5 29
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Dania Stetson Dania Stetson   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 901
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-2 Paladin Paladin   [v 3] 1640/3 C 2 15.0 74
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 672
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/9 C 0 16.0g 71
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/6 B 4 14.2 135
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 6] 2140/5 D str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Borups Racing Borups Racing   [v 4] 2140/4 C 0 g 71
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Bronson Bronson   [v 5] 2640/3 C 0 19.3g 622
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1600/10 C 0 43
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 C 4 16.7 257
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Paladin Paladin   [v 3] 2140/3 C 3 19.2 178
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/10 A 5 13.8 68
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/1 C 5 15.0 190
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2160/3 C 0 20.5 289
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Elof Palema Elof Palema   [v 6] 1640/7 A 4 14.0 81
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/2 B 2 14.0 43
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/5 B 3 14.2 49
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/1 C 0 g 193
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2160/7 B 5 17.7 39
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 C 1 13.6 22
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/8 C 3 16.9 264
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-12 Maggie Cash Maggie Cash   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 411
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Deauville Deauville   [v 5] 2160/9 B 0 21.2g 587
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 37
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/12 C 5 13.8 231
2018-02-22 2018-02-22 Åby-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/9 D 5 18.2 138
2018-02-22 2018-02-22 Åby-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 A 2 15.7 90
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-4 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2140/7 B 2 14.4 40
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 10] 1640/6 D 0 1080
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/8 B 6 17.2 39
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/3 D 0 26.2g 81
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/1 D 2 19.3 21
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 3160/11 A str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/4 C 0 16.3 226
2018-01-04 2018-01-04 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/4 D 0 21.9g 139
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2140/1 C 1 17.9 20
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 B 1 13.1 72
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/11 C 0 15.0 545
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/1 D 0 18.1 753
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-8 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 A 5 19.7 234
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/8 D 4 17.4 1012
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1640/5 C 2 14.3 277
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 2140/10 D 0 16.8 327
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-8 Song Lane Song Lane   [s 3] 1640/4 C 4 16.9 175
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-1 Jocelyn Boko Jocelyn Boko   [s 3] 2160/7 C 0 g 352
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/6 D 3 19.2 357
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 B 4 20.7 327
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 Mauser Mauser   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 42
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/10 D 0 17.2 1518
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 1640/9 D 5 13.8g 1136
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-8 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2140/12 A 4 15.3 76
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2140/10 C 3 16.3 483
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/1 D 4 15.1 532
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2120/12 A 1 13.2 92
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2140/14 C 7 17.1 1362
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/4 D 0 g 522
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2120/9 C 0 15.8 177
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/11 B 4 20.1 27
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1660/15 A 0 19.0g 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 g 54
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/4 D 3 17.5 274
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Last Pilaar Last Pilaar   [v 5] 1620/8 D 3 13.7 117
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 6 14.4 577
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 6] 2640/2 C 0 17.9 305
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/4 D 0 14.5 105
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/4 C 2 16.0 38
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2640/6 B 1 14.6 58
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 18.7g 251
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2120/1 D 0 g 53
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/5 A 4 20.0 16
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/6 B 4 19.2g 62
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 C 0 17.6 280
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/7 D 8 18.6g 148
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-3 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/4 C 5 19.2 352
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Dragster Dragster   [v 7] 3180/11 B 0 14.3 404
2019-09-19 2019-09-19 Åby-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 D 6 18.4 376
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-1 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 494
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-2 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/3 D 5 18.1 284
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 C 7 11.5 322
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 3 14.6 590
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Dragster Dragster   [v 7] 1609/3 B 0 10.4 25
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/1 D 0 g 129
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 B 2 14.2 230
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/6 D 0 14.9 1256
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Borodina Borodina   [s 3] 2140/9 D 8 15.9 612
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/2 C 3 16.0 153
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Borups Tiger Borups Tiger   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 713
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/9 B 0 18.9g 363
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Paladin Paladin   [v 4] 1680/1 B 0 17.2 87
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Trix on Line Trix on Line   [h 3] 1640/1 D 4 12.4 264
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/5 D 5 16.5 552
2019-07-10 2019-07-10 Visby-9 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 A 5 14.8 72
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/6 B 3 18.3 92
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 D 1 12.9 64
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1609/3 D 6 13.1 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2140/6 C 4 16.9 333
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Infinite Glory Infinite Glory   [v 4] 2120/5 C 0 g 43
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/10 D 0 17.2g 301
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/13 D 0 18.5g 1166
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Dragster Dragster   [v 7] 1620/2 C 1 10.1 19
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/7 B 0 16.9 270
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/3 D 0 14.3 571
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1609/1 C 0 141
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 2140/8 C 3 12.9 243
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 36
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/4 C 2 12.7 100
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 4] 1640/4 D 5 14.3 454
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 7] 2140/5 D 4 12.9 228
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-7 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/4 D 5 16.7 310
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1640/8 C 1 14.2 50
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/2 D 0 13.7 608
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Macelleria Macelleria   [v 5] 2640/9 B 2 16.3 85
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 D 2 11.2 148
2019-05-11 2019-05-11 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/3 C 0 12.8 287
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 1640/8 B 0 13.5 368
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 C 0 g 190
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/4 C 2 15.0 167
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/5 B 5 15.9 132
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/7 D 0 13.7 187
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-9 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 753
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 3140/10 C 6 16.0 825
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/5 B 0 15.0 130
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Gianna Am Gianna Am   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 97
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2160/11 B 4 16.3 342
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/7 B 0 17.2 112
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/14 A 4 14.4 404
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/7 B 3 14.0 39
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/9 C 3 17.0 146
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Chocolate Toll Chocolate Toll   [v 4] 2140/2 D 0 g 299
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Macelleria Macelleria   [v 5] 2140/8 B 2 13.9 60
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Hövding Sting Hövding Sting   [h 4] 2140/4 C 0 22.4g 62
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/6 B 4 16.2 34
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2640/8 B 4 17.2 107
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-9 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/1 C str
2019-04-10 2019-04-10 Åby-9 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/13 B 0 14.6 458
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/1 D 4 13.4 228
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-6 Paladin Paladin   [v 4] 2640/7 D 6 15.0 397
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/1 D 1 15.9 179
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/2 D 0 g 139
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-4 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/6 C 5 14.3 448
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2640/4 D 0 g 257
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/2 C 3 16.2 49
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 B 6 18.0 235
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Cold Cash Cold Cash   [v 5] 2640/5 D 1 16.6 180
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 6 12.7 97
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 1 12.2 59
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 C 4 18.7 1237
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 3140/3 D 0 g 252
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/3 B 1 13.2 22
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/1 C 3 15.7 52
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2140/10 D 0 18.2g 1108
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/8 D 0 19.4 77
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/9 A 6 15.2 73
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/9 A 5 17.9 41
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/4 C 3 17.4 155
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2160/12 A 3 17.8 276
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Espoir de Ginai Espoir de Ginai   [v 5] 2660/5 D 5 16.1 191
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/8 C 3 17.5 28
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/7 D 0 16.9g 86
2019-01-31 2019-01-31 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/8 C 3 18.3 135
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 82
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2640/5 C 0 16.5g 282
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 1640/12 B 5 13.8 536
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Party Lane Party Lane   [s 7] 2160/9 A str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/1 C 2 20.4 30
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 5 13.4 187
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/4 C 5 12.6 134
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/8 A 6 15.4 219
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-3 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/2 D 0 1022
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 1640/4 D 5 15.2 782
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/6 C 0 19.9g 544
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/7 C 5 18.2 173
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/11 D 5 18.7 1396
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/8 D 7 17.7g 1048
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 1640/12 C 0 15.7 406
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/1 C str
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Peak Fear Peak Fear   [v 5] 2160/7 D 6 15.2 482
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2160/7 D 0 19.1 717
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-5 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/1 C 6 19.8 499
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 8] 2140/11 B 4 14.0 131
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Borodina Borodina   [s 4] 1640/9 C 0 15.0 579
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-2 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 C 6 17.6 821
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-7 Dragster Dragster   [v 8] 1640/9 B 3 10.8 755
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-7 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2000/9 D 0 115
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-1 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/9 B 3 18.0 141
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-2 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/12 D 0 g 186
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-2 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/3 D 0 17.7 676
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-5 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/4 D 3 17.1 202
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1640/3 D 0 16.7 384
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2500/1 D 0 113
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-2 Song Lane Song Lane   [s 4] 2020/4 D 0 163
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-4 Cervix Am Cervix Am   [s 8] 2140/6 C 0 17.7 119
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2160/3 B 4 17.6 676
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Song Lane Song Lane   [s 4] 2140/2 D 7 19.7 171
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-5 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/3 B 0 20.7g 84
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 7] 2140/2 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 B 4 18.5 253
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/6 C 0 19.0 168ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se