V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Guardian Angel Ås har höjt sig ett snäpp den här säsongen och sättet femåringen nu avfärdade Hambletonianvinnaren Atla..


Guardian Angel Ås har höjt sig ett snäpp den här säsongen och sättet femåringen nu avfärdade Hambletonianvinnaren Atlantas attack på Torontobanan Mohawks upplopp var imponerande. Dessförinnan hade Guardian Angel Ås fått överta ledningen av Atlanta på den bortre långsidan och den svensktränade hästen visade härlig inställning när han gick undan till säker seger.
- Förra året kämpade han inte alltid fullt ut men nu vill han fightas. De har gjort ett jättebra jobb med honom, sa segerkusken Tim Tetrick.
Marcus Melanders Cruzado Dela Noche var med i samma uttagningslopp men gjorde en slät figur och missade finalplatserna. Det andra uttagningsloppet vanns av Crystal Faschion före Marion Marauder och Åke Svanstedts Six Pack. Finalen av Maple Leaf Trot körs kommande lördag och där väntar cirka två miljoner kronor på vinnaren.

Startlista
Maple Leaf Trot
1 609 meter autostart

1. Six Pack
2. Crystal Fashion
3. Guardian Angel As
4. Speeding Spur N
5. Dancer Hall
6. Dream Together
7. Manchego
8. Marion Marauder
9. Emoticon Hanover
10. Atlanta
Förstapris: 2 039 286 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/1 3 16.4 129
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Read My Face Read My Face   [s 2] 1640/6 0 g 88
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Dragster Dragster   [v 3] 1640/1 str
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-3 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/6 3 16.2 296
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Rallycross Rallycross   [v 5] 2140/7 7 19.1 604
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 1640/3 0 g 795
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-5 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/5 0 13.6 306
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/1 2 13.1 87
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 3] 2140/7 6 13.8 438
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-2 Invisible Tooma Invisible Tooma   [s 3] 2140/5 4 16.4 810
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-8 Dragster Dragster   [v 3] 2140/3 0 14.2 981
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 Owen Face Owen Face   [v 4] 2140/11 5 13.8 704
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2640/11 0 13.6 710
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/7 C 4 15.2 154
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/10 D 3 12.6 77
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-3 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/2 D 0 17.2 1387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 738
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 3160/7 B 5 17.4 283
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2660/14 C 3 16.5 899
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/1 C 5 14.6 377
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2140/7 C 0 14.4 813
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/5 D 6 16.1g 188
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/2 B 2 15.5 30
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/12 C 7 13.4g 874
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/7 C 3 15.5 288
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/9 B 7 17.3 109
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-10 Dragster Dragster   [v 4] 1609/2 C 0 98
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2140/4 D 2 15.2 982
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/4 B 3 13.4 85
2016-11-03 2016-11-03 Åby-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/12 D 4 18.5 158
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/11 C 0 14.4 514
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Dragster Dragster   [v 4] 2140/1 C 5 14.5 159
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/4 C 6 13.5 42
2016-10-05 2016-10-05 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 3140/3 C 2 15.3 59
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/12 C 0 13.3 553
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/2 A 0 g 23
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 4] 2640/11 C 3 12.8 523
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/8 C 2 12.7 205
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D 0 13.8 477
2016-08-12 2016-08-12 Åby-1 Dragster Dragster   [v 4] 2640/3 C 1 15.0 64
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/1 B 1 11.1 29
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 4] 3140/10 D 0 15.0 910
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 4] 1609/5 C 0 g 163
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 D 4 10.9 263
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 4] 1640/6 B 1 11.7 33
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 C 6 12.7 215
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/1 D 0 g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/9 D 0 375
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/1 C 5 18.6 67
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Feroso Feroso   [v 9] 2640/7 C 0 17.5 120
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/14 A 3 15.8 73
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 414
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Mellby Duni Mellby Duni   [s 4] 2140/2 D 0 g 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/1 B 0 g 18
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/5 C 5 15.9 100
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/4 C 2 12.7 47
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/10 D 6 12.8 371
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D str
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/3 D 5 12.1 377
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/10 C 3 11.8 253
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/11 C 4 15.4 468
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 224
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/3 D 0 16.4g 368
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/2 C 1 13.8 70
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/6 D 0 12.7 164
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2160/9 B 4 16.7 288
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 C 3 15.0 275
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 989
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 4] 2640/5 C 0 15.3 492
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/7 C 0 16.9g 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/7 C 2 14.2 73
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2160/4 D 5 16.2 356
2016-04-07 2016-04-07 Åby-8 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 C 0 g 411
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/1 D 4 16.4 570
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/5 D 3 13.9 103
2016-03-23 2016-03-23 Åby-4 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/9 C 7 15.3 334
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 B 4 18.2 40
2016-03-09 2016-03-09 Åby-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 C 2 17.8 198
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 614
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/3 D 0 15.7 83
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-9 Digital Product Digital Product   [v 7] 2140/5 B 0 14.9 229
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Oro Doc Oro Doc   [v 3] 2140/7 D 3 18.4 307
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/14 A 0 17.0 435
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 May Lily May Lily   [s 6] 2140/6 D 6 23.4g 1178
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/10 D 0 g 218
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 2] 1640/2 D 3 17.6 169
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/2 D 0 13.5 153
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/4 D 0 18.7g 392
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/8 D 0 20.9g 431
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2180/8 A 1 13.8 31
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 2] 1640/5 D 0 g 354
2017-11-09 2017-11-09 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/2 D 0 g 127
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/11 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/1 B 0 g 207
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/8 B 1 14.2 55
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-2 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/6 B 5 21.7g 50
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 0 g 420
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/4 D 4 14.7 350
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/2 A 3 17.0 45
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-1 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/8 D 6 18.7g 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 7 17.3 97
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/6 D 3 17.1g 277
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/7 C 3 19.3g 37
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2140/6 C 5 77
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/7 B 1 15.1 17
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 2] 1640/2 C str
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 3140/5 D 1 15.5 310
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-9 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 6] 2140/5 C 3 14.4 98
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/4 D 7 18.5g 207
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 0 16.3 87
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 16.6 560
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 3180/11 C 0 g 132
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/11 B 5 15.4 292
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/4 C 4 13.8 104
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/11 C 0 g 409
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-3 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/9 C 0 g 230
2017-08-24 2017-08-24 Åby-5 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/11 C str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/12 A 2 14.2 204
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/8 C 5 13.3 86
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/6 C 4 13.6 176
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 2160/6 B 8 20.9g 24
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1640/4 B 2 15.6 14
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 5] 2640/1 B 1 14.5 37
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/1 C 2 12.6 97
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/10 D 0 g 826
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/2 B 0 g 20
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-11 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/10 D str
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 5] 1609/2 B 0 g 26
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1680/2 B 4 13.8 45
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1680/11 C 0 14.9 85
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Owen Face Owen Face   [v 6] 2140/4 C 5 12.4 55
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Dragster Dragster   [v 5] 3160/10 A 4 15.2 19
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/8 D 4 15.6 547
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2120/4 C 2 15.3 57
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/11 D 5 16.3 1039
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 1640/10 C 0 15.8g 143
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 1640/8 D 6 14.1 517
2017-06-29 2017-06-29 Åby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/3 B 0 15.9 95
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2640/6 B 2 15.8 78
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 533
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3160/11 C 4 15.2 517
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 5 14.9 638
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2140/4 C 5 13.6 449
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 4 15.4 157
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/7 D 3 14.6 360
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/8 C 4 15.4 715
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/6 B str
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2140/3 C 0 14.2 110
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 6] 2140/6 B 0 g 66
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Nici Nici   [v 8] 2140/10 D 8 15.9 528
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 66
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/5 B 1 16.7 29
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 14.7 68
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-10 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/8 C 0 12.2 366
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/11 B 0 14.4 524
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/10 C 6 15.4 325
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/5 A 1 13.8 18
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/3 C 1 13.7 46
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/15 B 2 14.7 113
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 1640/5 B 6 14.5 70
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2160/10 A 6 16.5 109
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 1640/10 B 6 11.8 212
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/9 D 0 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 1640/7 C 2 15.5 51
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 3] 2120/6 D 1 18.1 39
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Gelt Gelt   [v 9] 2620/5 B 1 17.6 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/6 C 6 17.4 196
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/11 D 3 14.5 300
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 4 15.8 247
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/12 D str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-9 Dragster Dragster   [v 5] 1640/10 B 0 15.5g 24
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2140/3 C 4 17.5 686
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/10 B 5 12.4 336
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/12 D 7 15.9 1050
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/3 B 6 15.7 59
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/1 D 6 16.2 1202
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/3 B 3 12.4 551
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-10 Dragster Dragster   [v 5] 1640/4 C 1 11.2 18
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3180/12 C 0 15.6 2513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2160/15 A 7 17.0 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Dragster Dragster   [v 5] 1640/7 C 1 11.6 28
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2640/12 C 5 15.9 589
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2140/12 D 0 16.8 1372
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-1 Neva Futura Neva Futura   [s 3] 2140/5 C 5 18.6g 254
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Springbank Springbank   [v 5] 2640/10 B 6 18.5 141
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 409
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/10 B 0 g 159
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 2140/2 B 4 14.7 185
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Springbank Springbank   [v 5] 2140/7 D 0 g 94
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/9 C 0 14.6 75
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2160/3 C 0 19.2g 206
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-5 Francesca Sisu Francesca Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 19.9 62
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Springbank Springbank   [v 5] 2640/3 A 2 18.2 118
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-12 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 9] 2140/5 D 0 20.3 477
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 1640/3 C 1 12.0 177
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Springbank Springbank   [v 5] 2140/3 B 0 19.9g 53
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Betting King Betting King   [v 3] 2140/2 D 0 g 152
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/8 C 2 12.9 76
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/1 C 4 16.6 462
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Springbank Springbank   [v 5] 2140/4 D 3 16.0 122
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/11 D 0 18.0g 139
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 0 g 470
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/8 B 2 14.0 274
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Nelli Madame Nelli Madame   [s 3] 2160/4 A str
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 0 14.8 87
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 13.2 30
2018-10-24 2018-10-24 Åby-5 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D str
2018-10-24 2018-10-24 Åby-7 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/10 D 0 15.4 1538
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2640/9 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 1620/5 D 0 19.0g 320
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/9 B 3 13.9 70
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/14 D 0 g 463
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/3 B 5 13.3 102
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-4 Time to Face Time to Face   [s 3] 2160/11 D 6 16.6 826
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/6 D 0 g 21
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Paladin Paladin   [v 3] 2140/2 D 0 g 845
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Undique Face Undique Face   [s 2] 1640/6 C str
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2140/4 D 0 20.7g 937
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 1 14.6 46
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/7 B 4 20.3 220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/1 D 5 20.7 527
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2160/4 D 4 16.5 192
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 5 12.7 630
2018-09-20 2018-09-20 Åby-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/4 D 1 16.3 144
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 C 0 12.8 330
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/8 C 0 12.3 315
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 21.0g 83
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 3] 2140/6 D 7 15.7 308
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 12.9 33
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 6] 2160/9 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/2 C 0 g 156
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 1640/12 D 0 15.7 531
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/8 C 3 17.5 164
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/1 B 0 13.9 1375
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 C 1 11.6 147
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 535
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 3] 2140/6 D 0 20.3g 158
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2160/6 D 7 17.4 884
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/1 C 0 12.7 160
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 5] 2140/2 C 3 17.3 179
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/7 B 3 16.4 70
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 127
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/7 B 1 16.1 188
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/10 B 0 17.5 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/1 A 1 13.3 24
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2140/14 C 0 g 301
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 6] 1609/7 B 7 12.4g 110
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/12 D 0 19.2 1164
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 International International   [v 11] 1620/4 C 7 14.1 544
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/6 B 1 11.0 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2620/1 D 0 280
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/10 A 2 12.8 23
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/10 A 1 15.1 165
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 C 6 17.9g 295
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 3120/5 D 0 802
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/12 D 4 15.2 567
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-5 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2140/4 A 6 13.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Deauville Deauville   [v 5] 2140/2 D 0 17.2g 700
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 9] 2160/14 B 0 14.5 522
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/5 D 0 g 561
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Dragster Dragster   [v 6] 2140/9 B 0 15.1g 205
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 3140/1 D 0 17.8g 357
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/8 D 0 12.7 599
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/9 D 0 g 118
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 3] 2120/7 D 0 260
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 2620/9 A 7 15.5 56
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 7] 2120/9 C 0 15.4 167
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 D 0 g 278
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-3 Dragster Dragster   [v 6] 1609/9 A 0 11.5 125
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-6 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 1609/12 C 0 11.5 535
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/7 B 6 19.9 110
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/1 A 6 19.9 32
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 9] 2140/13 D 0 17.5 1476
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/11 D 5 16.7 328
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2140/4 D 0 19.6 448
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 6] 1640/7 B 0 g 133
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/9 C 0 17.7 1812
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/10 D str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 B 2 17.8 26
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 1640/7 A 1 12.0 16
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/2 D 0 15.9 122
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/10 B 0 g 57
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 David Margunn David Margunn   [v 10] 2140/8 C 8 17.4 633
2018-05-12 2018-05-12 Åby-1 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D 4 14.0 348
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/1 A 2 12.4 59
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/3 C 0 13.4 693
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-6 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/6 C 0 15.0 300
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/3 C 4 16.1 180
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/8 D 3 17.7 30
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/6 B 0 20.0 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2620/11 D 0 1136
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/6 C 4 16.4 125
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Chill Vip Chill Vip   [s 5] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Åby-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 4 14.4 61
2018-05-03 2018-05-03 Åby-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 C 0 16.0g 316
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-8 Dragster Dragster   [v 6] 3180/8 B 2 14.6 66
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/10 C 5 14.8 277
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 0 g 657
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-10 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/6 C 4 17.3g 457
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Andover Cup Andover Cup   [v 4] 1640/1 D 0 14.5 29
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Dania Stetson Dania Stetson   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 901
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-2 Paladin Paladin   [v 3] 1640/3 C 2 15.0 74
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 672
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/9 C 0 16.0g 71
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/6 B 4 14.2 135
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 6] 2140/5 D str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Borups Racing Borups Racing   [v 4] 2140/4 C 0 g 71
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Bronson Bronson   [v 5] 2640/3 C 0 19.3g 622
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1600/10 C 0 43
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 C 4 16.7 257
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Paladin Paladin   [v 3] 2140/3 C 3 19.2 178
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/10 A 5 13.8 68
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/1 C 5 15.0 190
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2160/3 C 0 20.5 289
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Elof Palema Elof Palema   [v 6] 1640/7 A 4 14.0 81
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/2 B 2 14.0 43
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/5 B 3 14.2 49
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/1 C 0 g 193
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2160/7 B 5 17.7 39
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 C 1 13.6 22
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/8 C 3 16.9 264
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-12 Maggie Cash Maggie Cash   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 411
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Deauville Deauville   [v 5] 2160/9 B 0 21.2g 587
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 37
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/12 C 5 13.8 231
2018-02-22 2018-02-22 Åby-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/9 D 5 18.2 138
2018-02-22 2018-02-22 Åby-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 A 2 15.7 90
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-4 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2140/7 B 2 14.4 40
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 10] 1640/6 D 0 1080
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/8 B 6 17.2 39
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/3 D 0 26.2g 81
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/1 D 2 19.3 21
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 3160/11 A str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/4 C 0 16.3 226
2018-01-04 2018-01-04 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/4 D 0 21.9g 139
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2140/1 C 1 17.9 20
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 B 1 13.1 72
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Dragster Dragster   [v 7] 1609/3 B 0 10.4 25
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/1 D 0 g 129
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 B 2 14.2 230
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/6 D 0 14.9 1256
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Borodina Borodina   [s 3] 2140/9 D 8 15.9 612
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/2 C 3 16.0 153
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Borups Tiger Borups Tiger   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 713
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/9 B 0 18.9g 363
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Paladin Paladin   [v 4] 1680/1 B 0 17.2 87
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Trix on Line Trix on Line   [h 3] 1640/1 D 4 12.4 264
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/5 D 5 16.5 552
2019-07-10 2019-07-10 Visby-9 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 A 5 14.8 72
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/6 B 3 18.3 92
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 D 1 12.9 64
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1609/3 D 6 13.1 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2140/6 C 4 16.9 333
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Infinite Glory Infinite Glory   [v 4] 2120/5 C 0 g 43
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/10 D 0 17.2g 301
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/13 D 0 18.5g 1166
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Dragster Dragster   [v 7] 1620/2 C 1 10.1 19
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/7 B 0 16.9 270
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/3 D 0 14.3 571
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1609/1 C 0 141
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 2140/8 C 3 12.9 243
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 36
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/4 C 2 12.7 100
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 4] 1640/4 D 5 14.3 454
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 7] 2140/5 D 4 12.9 228
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-7 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/4 D 5 16.7 310
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1640/8 C 1 14.2 50
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/2 D 0 13.7 608
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Macelleria Macelleria   [v 5] 2640/9 B 2 16.3 85
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 D 2 11.2 148
2019-05-11 2019-05-11 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/3 C 0 12.8 287
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 1640/8 B 0 13.5 368
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 C 0 g 190
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/4 C 2 15.0 167
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/5 B 5 15.9 132
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/7 D 0 13.7 187
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-9 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 753
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 3140/10 C 6 16.0 825
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/5 B 0 15.0 130
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Gianna Am Gianna Am   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 97
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2160/11 B 4 16.3 342
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/7 B 0 17.2 112
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/14 A 4 14.4 404
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/7 B 3 14.0 39
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/9 C 3 17.0 146
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Chocolate Toll Chocolate Toll   [v 4] 2140/2 D 0 g 299
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Macelleria Macelleria   [v 5] 2140/8 B 2 13.9 60
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Hövding Sting Hövding Sting   [h 4] 2140/4 C 0 22.4g 62
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/6 B 4 16.2 34
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2640/8 B 4 17.2 107
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-9 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/1 C str
2019-04-10 2019-04-10 Åby-9 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/13 B 0 14.6 458
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/1 D 4 13.4 228
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-6 Paladin Paladin   [v 4] 2640/7 D 6 15.0 397
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/1 D 1 15.9 179
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/2 D 0 g 139
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-4 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/6 C 5 14.3 448
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2640/4 D 0 g 257
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/2 C 3 16.2 49
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 B 6 18.0 235
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Cold Cash Cold Cash   [v 5] 2640/5 D 1 16.6 180
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 6 12.7 97
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 1 12.2 59
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 C 4 18.7 1237
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 3140/3 D 0 g 252
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/3 B 1 13.2 22
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/1 C 3 15.7 52
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2140/10 D 0 18.2g 1108
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/8 D 0 19.4 77
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/9 A 6 15.2 73
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/9 A 5 17.9 41
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/4 C 3 17.4 155
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2160/12 A 3 17.8 276
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Espoir de Ginai Espoir de Ginai   [v 5] 2660/5 D 5 16.1 191
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/8 C 3 17.5 28
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/7 D 0 16.9g 86
2019-01-31 2019-01-31 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/8 C 3 18.3 135
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 82
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2640/5 C 0 16.5g 282
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 1640/12 B 5 13.8 536
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Party Lane Party Lane   [s 7] 2160/9 A str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/1 C 2 20.4 30
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 5 13.4 187
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/4 C 5 12.6 134
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/8 A 6 15.4 219ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se