V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-10 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/1 3 16.4 129
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Read My Face Read My Face   [s 2] 1640/6 0 g 88
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Dragster Dragster   [v 3] 1640/1 str
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-3 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/6 3 16.2 296
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Rallycross Rallycross   [v 5] 2140/7 7 19.1 604
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 1640/3 0 g 795
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-5 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/5 0 13.6 306
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/1 2 13.1 87
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 3] 2140/7 6 13.8 438
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-2 Invisible Tooma Invisible Tooma   [s 3] 2140/5 4 16.4 810
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-8 Dragster Dragster   [v 3] 2140/3 0 14.2 981
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 Owen Face Owen Face   [v 4] 2140/11 5 13.8 704
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2640/11 0 13.6 710
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/7 C 4 15.2 154
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/10 D 3 12.6 77
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-3 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/2 D 0 17.2 1387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 738
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 3160/7 B 5 17.4 283
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2660/14 C 3 16.5 899
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/1 C 5 14.6 377
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2140/7 C 0 14.4 813
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/5 D 6 16.1g 188
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/2 B 2 15.5 30
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/12 C 7 13.4g 874
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/7 C 3 15.5 288
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/9 B 7 17.3 109
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-10 Dragster Dragster   [v 4] 1609/2 C 0 98
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2140/4 D 2 15.2 982
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/4 B 3 13.4 85
2016-11-03 2016-11-03 Åby-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/12 D 4 18.5 158
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/11 C 0 14.4 514
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Dragster Dragster   [v 4] 2140/1 C 5 14.5 159
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/4 C 6 13.5 42
2016-10-05 2016-10-05 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 3140/3 C 2 15.3 59
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/12 C 0 13.3 553
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/2 A 0 g 23
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/8 C 2 12.7 205
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 4] 2640/11 C 3 12.8 523
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D 0 13.8 477
2016-08-12 2016-08-12 Åby-1 Dragster Dragster   [v 4] 2640/3 C 1 15.0 64
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 4] 3140/10 D 0 15.0 910
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/1 B 1 11.1 29
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 4] 1609/5 C 0 g 163
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 D 4 10.9 263
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 4] 1640/6 B 1 11.7 33
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 C 6 12.7 215
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/1 B 0 g 18
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/1 D 0 g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/9 D 0 375
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/1 C 5 18.6 67
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Feroso Feroso   [v 9] 2640/7 C 0 17.5 120
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/14 A 3 15.8 73
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 414
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Mellby Duni Mellby Duni   [s 4] 2140/2 D 0 g 132
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/5 C 5 15.9 100
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/4 C 2 12.7 47
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/10 D 6 12.8 371
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D str
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/3 D 5 12.1 377
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/10 C 3 11.8 253
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/11 C 4 15.4 468
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 224
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/3 D 0 16.4g 368
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/2 C 1 13.8 70
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/6 D 0 12.7 164
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2160/9 B 4 16.7 288
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 C 3 15.0 275
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 989
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 4] 2640/5 C 0 15.3 492
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/7 C 2 14.2 73
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/7 C 0 16.9g 103
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2160/4 D 5 16.2 356
2016-04-07 2016-04-07 Åby-8 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 C 0 g 411
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/1 D 4 16.4 570
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/5 D 3 13.9 103
2016-03-23 2016-03-23 Åby-4 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/9 C 7 15.3 334
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 B 4 18.2 40
2016-03-09 2016-03-09 Åby-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 C 2 17.8 198
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 614
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/3 D 0 15.7 83
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-9 Digital Product Digital Product   [v 7] 2140/5 B 0 14.9 229
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Oro Doc Oro Doc   [v 3] 2140/7 D 3 18.4 307
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/14 A 0 17.0 435
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 May Lily May Lily   [s 6] 2140/6 D 6 23.4g 1178
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/10 D 0 g 218
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 2] 1640/2 D 3 17.6 169
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/2 D 0 13.5 153
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/4 D 0 18.7g 392
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/8 D 0 20.9g 431
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2180/8 A 1 13.8 31
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 2] 1640/5 D 0 g 354
2017-11-09 2017-11-09 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/2 D 0 g 127
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/11 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/1 B 0 g 207
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-2 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/6 B 5 21.7g 50
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/8 B 1 14.2 55
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 0 g 420
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/4 D 4 14.7 350
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/2 A 3 17.0 45
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-1 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/8 D 6 18.7g 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 7 17.3 97
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/6 D 3 17.1g 277
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/7 C 3 19.3g 37
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2140/6 C 5 77
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/7 B 1 15.1 17
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 2] 1640/2 C str
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 3140/5 D 1 15.5 310
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-9 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 6] 2140/5 C 3 14.4 98
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/4 D 7 18.5g 207
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 0 16.3 87
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 16.6 560
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 3180/11 C 0 g 132
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/11 B 5 15.4 292
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/4 C 4 13.8 104
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/11 C 0 g 409
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-3 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/9 C 0 g 230
2017-08-24 2017-08-24 Åby-5 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/11 C str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/12 A 2 14.2 204
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/8 C 5 13.3 86
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/6 C 4 13.6 176
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 2160/6 B 8 20.9g 24
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1640/4 B 2 15.6 14
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 5] 2640/1 B 1 14.5 37
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/1 C 2 12.6 97
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/2 B 0 g 20
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/10 D 0 g 826
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-11 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/10 D str
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 5] 1609/2 B 0 g 26
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1680/2 B 4 13.8 45
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1680/11 C 0 14.9 85
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Owen Face Owen Face   [v 6] 2140/4 C 5 12.4 55
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Dragster Dragster   [v 5] 3160/10 A 4 15.2 19
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/8 D 4 15.6 547
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2120/4 C 2 15.3 57
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/11 D 5 16.3 1039
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 1640/10 C 0 15.8g 143
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 1640/8 D 6 14.1 517
2017-06-29 2017-06-29 Åby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/3 B 0 15.9 95
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2640/6 B 2 15.8 78
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 533
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3160/11 C 4 15.2 517
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 5 14.9 638
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2140/4 C 5 13.6 449
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/7 D 3 14.6 360
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 4 15.4 157
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/8 C 4 15.4 715
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/6 B str
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2140/3 C 0 14.2 110
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 6] 2140/6 B 0 g 66
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Nici Nici   [v 8] 2140/10 D 8 15.9 528
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 66
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/5 B 1 16.7 29
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 14.7 68
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-10 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/8 C 0 12.2 366
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/11 B 0 14.4 524
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/10 C 6 15.4 325
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/5 A 1 13.8 18
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/3 C 1 13.7 46
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/15 B 2 14.7 113
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 1640/10 B 6 11.8 212
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 1640/5 B 6 14.5 70
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2160/10 A 6 16.5 109
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/9 D 0 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 1640/7 C 2 15.5 51
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 3] 2120/6 D 1 18.1 39
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Gelt Gelt   [v 9] 2620/5 B 1 17.6 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/6 C 6 17.4 196
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/11 D 3 14.5 300
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 4 15.8 247
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/12 D str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-9 Dragster Dragster   [v 5] 1640/10 B 0 15.5g 24
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2140/3 C 4 17.5 686
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/10 B 5 12.4 336
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/12 D 7 15.9 1050
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/3 B 6 15.7 59
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/1 D 6 16.2 1202
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/3 B 3 12.4 551
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-10 Dragster Dragster   [v 5] 1640/4 C 1 11.2 18
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3180/12 C 0 15.6 2513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2160/15 A 7 17.0 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Dragster Dragster   [v 5] 1640/7 C 1 11.6 28
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2640/12 C 5 15.9 589
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2140/12 D 0 16.8 1372
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-1 Neva Futura Neva Futura   [s 3] 2140/5 C 5 18.6g 254
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Springbank Springbank   [v 5] 2640/10 B 6 18.5 141
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 409
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/10 B 0 g 159
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 2140/2 B 4 14.7 185
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Springbank Springbank   [v 5] 2140/7 D 0 g 94
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/9 C 0 14.6 75
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2160/3 C 0 19.2g 206
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-5 Francesca Sisu Francesca Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 19.9 62
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Springbank Springbank   [v 5] 2640/3 A 2 18.2 118
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-12 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 9] 2140/5 D 0 20.3 477
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 1640/3 C 1 12.0 177
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Springbank Springbank   [v 5] 2140/3 B 0 19.9g 53
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Betting King Betting King   [v 3] 2140/2 D 0 g 152
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/8 C 2 12.9 76
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/1 C 4 16.6 462
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Springbank Springbank   [v 5] 2140/4 D 3 16.0 122
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/11 D 0 18.0g 139
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 0 g 470
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/8 B 2 14.0 274
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Nelli Madame Nelli Madame   [s 3] 2160/4 A str
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 0 14.8 87
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 13.2 30
2018-10-24 2018-10-24 Åby-5 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D str
2018-10-24 2018-10-24 Åby-7 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/10 D 0 15.4 1538
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2640/9 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 1620/5 D 0 19.0g 320
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/9 B 3 13.9 70
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/14 D 0 g 463
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/3 B 5 13.3 102
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-4 Time to Face Time to Face   [s 3] 2160/11 D 6 16.6 826
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/6 D 0 g 21
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Paladin Paladin   [v 3] 2140/2 D 0 g 845
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Undique Face Undique Face   [s 2] 1640/6 C str
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2140/4 D 0 20.7g 937
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 1 14.6 46
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/7 B 4 20.3 220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/1 D 5 20.7 527
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2160/4 D 4 16.5 192
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 5 12.7 630
2018-09-20 2018-09-20 Åby-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/4 D 1 16.3 144
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 C 0 12.8 330
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/8 C 0 12.3 315
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 21.0g 83
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 3] 2140/6 D 7 15.7 308
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 12.9 33
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 6] 2160/9 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/2 C 0 g 156
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 1640/12 D 0 15.7 531
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/8 C 3 17.5 164
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/1 B 0 13.9 1375
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 C 1 11.6 147
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 535
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 3] 2140/6 D 0 20.3g 158
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2160/6 D 7 17.4 884
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/1 C 0 12.7 160
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 5] 2140/2 C 3 17.3 179
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/7 B 3 16.4 70
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 127
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/7 B 1 16.1 188
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/10 B 0 17.5 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/1 A 1 13.3 24
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2140/14 C 0 g 301
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 6] 1609/7 B 7 12.4g 110
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/12 D 0 19.2 1164
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 International International   [v 11] 1620/4 C 7 14.1 544
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/6 B 1 11.0 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2620/1 D 0 280
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/10 A 2 12.8 23
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/10 A 1 15.1 165
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 C 6 17.9g 295
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 3120/5 D 0 802
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/12 D 4 15.2 567
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-5 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2140/4 A 6 13.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Deauville Deauville   [v 5] 2140/2 D 0 17.2g 700
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 9] 2160/14 B 0 14.5 522
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/5 D 0 g 561
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Dragster Dragster   [v 6] 2140/9 B 0 15.1g 205
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 3140/1 D 0 17.8g 357
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/8 D 0 12.7 599
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/9 D 0 g 118
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 3] 2120/7 D 0 260
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 2620/9 A 7 15.5 56
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 7] 2120/9 C 0 15.4 167
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 D 0 g 278
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-3 Dragster Dragster   [v 6] 1609/9 A 0 11.5 125
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-6 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 1609/12 C 0 11.5 535
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/7 B 6 19.9 110
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/1 A 6 19.9 32
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 9] 2140/13 D 0 17.5 1476
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/11 D 5 16.7 328
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2140/4 D 0 19.6 448
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 6] 1640/7 B 0 g 133
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/9 C 0 17.7 1812
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/10 D str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 B 2 17.8 26
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 1640/7 A 1 12.0 16
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/2 D 0 15.9 122
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/10 B 0 g 57
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 David Margunn David Margunn   [v 10] 2140/8 C 8 17.4 633
2018-05-12 2018-05-12 Åby-1 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D 4 14.0 348
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/1 A 2 12.4 59
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/3 C 0 13.4 693
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-6 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/6 C 0 15.0 300
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/3 C 4 16.1 180
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/8 D 3 17.7 30
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/6 B 0 20.0 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2620/11 D 0 1136
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/6 C 4 16.4 125
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Chill Vip Chill Vip   [s 5] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Åby-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 4 14.4 61
2018-05-03 2018-05-03 Åby-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 C 0 16.0g 316
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-8 Dragster Dragster   [v 6] 3180/8 B 2 14.6 66
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/10 C 5 14.8 277
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 0 g 657
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-10 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/6 C 4 17.3g 457
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Andover Cup Andover Cup   [v 4] 1640/1 D 0 14.5 29
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Dania Stetson Dania Stetson   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 901
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-2 Paladin Paladin   [v 3] 1640/3 C 2 15.0 74
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 672
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/9 C 0 16.0g 71
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/6 B 4 14.2 135
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 6] 2140/5 D str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Borups Racing Borups Racing   [v 4] 2140/4 C 0 g 71
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Bronson Bronson   [v 5] 2640/3 C 0 19.3g 622
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1600/10 C 0 43
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 C 4 16.7 257
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Paladin Paladin   [v 3] 2140/3 C 3 19.2 178
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/10 A 5 13.8 68
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/1 C 5 15.0 190
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2160/3 C 0 20.5 289
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Elof Palema Elof Palema   [v 6] 1640/7 A 4 14.0 81
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/2 B 2 14.0 43
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/5 B 3 14.2 49
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/1 C 0 g 193
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2160/7 B 5 17.7 39
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 C 1 13.6 22
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/8 C 3 16.9 264
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-12 Maggie Cash Maggie Cash   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 411
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Deauville Deauville   [v 5] 2160/9 B 0 21.2g 587
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 37
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/12 C 5 13.8 231
2018-02-22 2018-02-22 Åby-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/9 D 5 18.2 138
2018-02-22 2018-02-22 Åby-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 A 2 15.7 90
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-4 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2140/7 B 2 14.4 40
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 10] 1640/6 D 0 1080
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/8 B 6 17.2 39
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/3 D 0 26.2g 81
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/1 D 2 19.3 21
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 3160/11 A str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/4 C 0 16.3 226
2018-01-04 2018-01-04 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/4 D 0 21.9g 139
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2140/1 C 1 17.9 20
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 B 1 13.1 72
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/11 C 0 15.0 545
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/1 D 0 18.1 753
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-8 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 A 5 19.7 234
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/8 D 4 17.4 1012
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1640/5 C 2 14.3 277
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 2140/10 D 0 16.8 327
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-8 Song Lane Song Lane   [s 3] 1640/4 C 4 16.9 175
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-1 Jocelyn Boko Jocelyn Boko   [s 3] 2160/7 C 0 g 352
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/6 D 3 19.2 357
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 B 4 20.7 327
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 Mauser Mauser   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 42
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/10 D 0 17.2 1518
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 1640/9 D 5 13.8g 1136
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-8 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2140/12 A 4 15.3 76
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2140/10 C 3 16.3 483
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/1 D 4 15.1 532
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2120/12 A 1 13.2 92
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2140/14 C 7 17.1 1362
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/4 D 0 g 522
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2120/9 C 0 15.8 177
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/11 B 4 20.1 27
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1660/15 A 0 19.0g 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 g 54
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/4 D 3 17.5 274
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Last Pilaar Last Pilaar   [v 5] 1620/8 D 3 13.7 117
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 6 14.4 577
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 6] 2640/2 C 0 17.9 305
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/4 D 0 14.5 105
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/4 C 2 16.0 38
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2640/6 B 1 14.6 58
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 18.7g 251
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2120/1 D 0 g 53
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/5 A 4 20.0 16
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/6 B 4 19.2g 62
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 C 0 17.6 280
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/7 D 8 18.6g 148
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-3 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/4 C 5 19.2 352
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Dragster Dragster   [v 7] 3180/11 B 0 14.3 404
2019-09-19 2019-09-19 Åby-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 D 6 18.4 376
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-1 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 494
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-2 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/3 D 5 18.1 284
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 C 7 11.5 322
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 3 14.6 590
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Dragster Dragster   [v 7] 1609/3 B 0 10.4 25
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/1 D 0 g 129
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 B 2 14.2 230
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/6 D 0 14.9 1256
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Borodina Borodina   [s 3] 2140/9 D 8 15.9 612
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/2 C 3 16.0 153
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Borups Tiger Borups Tiger   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 713
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/9 B 0 18.9g 363
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Paladin Paladin   [v 4] 1680/1 B 0 17.2 87
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Trix on Line Trix on Line   [h 3] 1640/1 D 4 12.4 264
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/5 D 5 16.5 552
2019-07-10 2019-07-10 Visby-9 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 A 5 14.8 72
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/6 B 3 18.3 92
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 D 1 12.9 64
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1609/3 D 6 13.1 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2140/6 C 4 16.9 333
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Infinite Glory Infinite Glory   [v 4] 2120/5 C 0 g 43
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/10 D 0 17.2g 301
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/13 D 0 18.5g 1166
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Dragster Dragster   [v 7] 1620/2 C 1 10.1 19
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/7 B 0 16.9 270
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/3 D 0 14.3 571
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1609/1 C 0 141
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 2140/8 C 3 12.9 243
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 36
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/4 C 2 12.7 100
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 4] 1640/4 D 5 14.3 454
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 7] 2140/5 D 4 12.9 228
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-7 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/4 D 5 16.7 310
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1640/8 C 1 14.2 50
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/2 D 0 13.7 608
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Macelleria Macelleria   [v 5] 2640/9 B 2 16.3 85
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 D 2 11.2 148
2019-05-11 2019-05-11 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/3 C 0 12.8 287
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 1640/8 B 0 13.5 368
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 C 0 g 190
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/4 C 2 15.0 167
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/5 B 5 15.9 132
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/7 D 0 13.7 187
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-9 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 753
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 3140/10 C 6 16.0 825
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/5 B 0 15.0 130
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Gianna Am Gianna Am   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 97
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2160/11 B 4 16.3 342
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/7 B 0 17.2 112
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/14 A 4 14.4 404
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/7 B 3 14.0 39
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/9 C 3 17.0 146
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Chocolate Toll Chocolate Toll   [v 4] 2140/2 D 0 g 299
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Macelleria Macelleria   [v 5] 2140/8 B 2 13.9 60
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Hövding Sting Hövding Sting   [h 4] 2140/4 C 0 22.4g 62
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/6 B 4 16.2 34
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2640/8 B 4 17.2 107
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-9 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/1 C str
2019-04-10 2019-04-10 Åby-9 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/13 B 0 14.6 458
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/1 D 4 13.4 228
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-6 Paladin Paladin   [v 4] 2640/7 D 6 15.0 397
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/1 D 1 15.9 179
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/2 D 0 g 139
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-4 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/6 C 5 14.3 448
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2640/4 D 0 g 257
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/2 C 3 16.2 49
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 B 6 18.0 235
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Cold Cash Cold Cash   [v 5] 2640/5 D 1 16.6 180
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 6 12.7 97
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 1 12.2 59
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 C 4 18.7 1237
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 3140/3 D 0 g 252
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/3 B 1 13.2 22
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/1 C 3 15.7 52
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2140/10 D 0 18.2g 1108
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/8 D 0 19.4 77
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/9 A 6 15.2 73
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/9 A 5 17.9 41
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/4 C 3 17.4 155
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2160/12 A 3 17.8 276
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Espoir de Ginai Espoir de Ginai   [v 5] 2660/5 D 5 16.1 191
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/8 C 3 17.5 28
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/7 D 0 16.9g 86
2019-01-31 2019-01-31 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/8 C 3 18.3 135
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 82
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2640/5 C 0 16.5g 282
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 1640/12 B 5 13.8 536
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Party Lane Party Lane   [s 7] 2160/9 A str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/1 C 2 20.4 30
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 5 13.4 187
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/4 C 5 12.6 134
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/8 A 6 15.4 219
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-1 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 2140/12 D str
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-6 She Did It She Did It   [s 4] 2140/3 C 0 17.1 349
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-9 Castillo Castillo   [h 3] 2140/12 D 0 16.4g 2342
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 1640/4 D 0 g 121
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-7 All Star All Star   [v 8] 2140/8 C str
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/3 D str
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-5 Ambrosia Cake Ambrosia Cake   [s 3] 2140/9 D str
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-3 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 4] 1640/11 D 6 16.3 73
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/8 D 0 17.4 240
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 1640/4 D 4 12.3 339
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-5 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 1640/5 D 1 13.2 168
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/2 B 3 16.9 81
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Nybys Maya Nybys Maya   [s 3] 2140/3 D 0 g 496
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 2140/6 D 3 13.4 1067
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 5] 2160/6 D 0 16.3g 938
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-4 Dragster Dragster   [v 8] 3680/8 B 0 15.7 175
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-1 Lexington Yoda Lexington Yoda   [h 2] 1640/1 D 0 g 728
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/4 D 0 g 2638
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 5] 2140/9 D 0 16.9 881
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 8] 1640/12 B 3 12.0 94
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2160/6 C 0 19.4g 297
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-5 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 1609/3 B 0 g 61
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-8 Dragster Dragster   [v 8] 1609/7 C 3 9.6 467
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 1640/1 B 7 12.9 108
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-7 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 5] 2160/9 D 5 16.3 1173
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Borodina Borodina   [s 4] 1640/1 C 0 g 272
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-3 Global Utopia Global Utopia   [v 6] 2160/8 C 0 17.3g 122
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-8 Dragster Dragster   [v 8] 1640/3 B 0 11.8 99
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Dragster Dragster   [v 8] 3180/12 B 0 15.6 207
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/6 D 4 16.7 549
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-7 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/9 C 0 17.4 1745
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Golden Alba Golden Alba   [s 4] 2140/13 B 7 17.0 1020
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/15 A 7 16.4 155
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/3 D str
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 2620/9 C 7 14.9 605
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/8 C 8 20.0g 532
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2660/11 C 0 18.1 922
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-3 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/2 D 0 1022
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 1640/4 D 5 15.2 782
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/6 C 0 19.9g 544
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/7 C 5 18.2 173
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/11 D 5 18.7 1396
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/8 D 7 17.7g 1048
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 1640/12 C 0 15.7 406
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/1 C str
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Peak Fear Peak Fear   [v 5] 2160/7 D 6 15.2 482
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2160/7 D 0 19.1 717
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-5 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/1 C 6 19.8 499
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 8] 2140/11 B 4 14.0 131
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Borodina Borodina   [s 4] 1640/9 C 0 15.0 579
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-2 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 C 6 17.6 821
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-7 Dragster Dragster   [v 8] 1640/9 B 3 10.8 755
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-7 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2000/9 D 0 115
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-1 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/9 B 3 18.0 141
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-2 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/12 D 0 g 186
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-2 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/3 D 0 17.7 676
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-5 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/4 D 3 17.1 202
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1640/3 D 0 16.7 384
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2500/1 D 0 113
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-2 Song Lane Song Lane   [s 4] 2020/4 D 0 163
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-4 Cervix Am Cervix Am   [s 8] 2140/6 C 0 17.7 119
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2160/3 B 4 17.6 676
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Song Lane Song Lane   [s 4] 2140/2 D 7 19.7 171
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-5 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/3 B 0 20.7g 84
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 7] 2140/2 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 B 4 18.5 253
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/6 C 0 19.0 168
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-8 All Star All Star   [v 9] 3180/11 C 3 17.6g 152
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-9 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 6] 1640/1 D 6 14.1 1006ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se