V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/1 3 16.4 129
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Read My Face Read My Face   [s 2] 1640/6 0 g 88
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Dragster Dragster   [v 3] 1640/1 str
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-3 Proud of My Face Proud of My Face   [s 3] 2140/6 3 16.2 296
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Rallycross Rallycross   [v 5] 2140/7 7 19.1 604
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 1640/3 0 g 795
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-5 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/5 0 13.6 306
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2140/1 2 13.1 87
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 3] 2140/7 6 13.8 438
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-2 Invisible Tooma Invisible Tooma   [s 3] 2140/5 4 16.4 810
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-8 Dragster Dragster   [v 3] 2140/3 0 14.2 981
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 Owen Face Owen Face   [v 4] 2140/11 5 13.8 704
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 3] 2640/11 0 13.6 710
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/7 C 4 15.2 154
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/10 D 3 12.6 77
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-3 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/2 D 0 17.2 1387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 738
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 3160/7 B 5 17.4 283
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2660/14 C 3 16.5 899
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/1 C 5 14.6 377
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2140/7 C 0 14.4 813
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/5 D 6 16.1g 188
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/2 B 2 15.5 30
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 1640/12 C 7 13.4g 874
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/7 C 3 15.5 288
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/9 B 7 17.3 109
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-10 Dragster Dragster   [v 4] 1609/2 C 0 98
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2140/4 D 2 15.2 982
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/4 B 3 13.4 85
2016-11-03 2016-11-03 Åby-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 2] 1640/12 D 4 18.5 158
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/11 C 0 14.4 514
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Dragster Dragster   [v 4] 2140/1 C 5 14.5 159
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/4 C 6 13.5 42
2016-10-05 2016-10-05 Åby-6 Dragster Dragster   [v 4] 3140/3 C 2 15.3 59
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/12 C 0 13.3 553
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/2 A 0 g 23
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 4] 2640/11 C 3 12.8 523
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2640/8 C 2 12.7 205
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D 0 13.8 477
2016-08-12 2016-08-12 Åby-1 Dragster Dragster   [v 4] 2640/3 C 1 15.0 64
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/1 B 1 11.1 29
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 4] 3140/10 D 0 15.0 910
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 4] 1609/5 C 0 g 163
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 D 4 10.9 263
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 4] 1640/6 B 1 11.7 33
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 1609/7 C 6 12.7 215
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/1 D 0 g 46
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/9 D 0 375
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 3] 2140/1 C 5 18.6 67
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Feroso Feroso   [v 9] 2640/7 C 0 17.5 120
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2160/14 A 3 15.8 73
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 414
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Mellby Duni Mellby Duni   [s 4] 2140/2 D 0 g 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/1 B 0 g 18
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/5 C 5 15.9 100
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 4] 1640/4 C 2 12.7 47
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/10 D 6 12.8 371
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/5 D str
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Dragster Dragster   [v 4] 2140/3 D 5 12.1 377
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/10 C 3 11.8 253
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/11 C 4 15.4 468
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 224
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/3 D 0 16.4g 368
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/2 C 1 13.8 70
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1640/6 D 0 12.7 164
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2160/9 B 4 16.7 288
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 C 3 15.0 275
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 989
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 4] 2640/5 C 0 15.3 492
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/7 C 0 16.9g 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/7 C 2 14.2 73
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Fivian Boko Fivian Boko   [s 4] 2160/4 D 5 16.2 356
2016-04-07 2016-04-07 Åby-8 Farzad Boko Farzad Boko   [v 4] 2140/1 C 0 g 411
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/1 D 4 16.4 570
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 2140/5 D 3 13.9 103
2016-03-23 2016-03-23 Åby-4 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/9 C 7 15.3 334
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 B 4 18.2 40
2016-03-09 2016-03-09 Åby-1 Read My Face Read My Face   [s 3] 2140/4 C 2 17.8 198
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 614
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/3 D 0 15.7 83
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-9 Digital Product Digital Product   [v 7] 2140/5 B 0 14.9 229
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Oro Doc Oro Doc   [v 3] 2140/7 D 3 18.4 307
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/14 A 0 17.0 435
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 May Lily May Lily   [s 6] 2140/6 D 6 23.4g 1178
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/10 D 0 g 218
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 2] 1640/2 D 3 17.6 169
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/2 D 0 13.5 153
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/4 D 0 18.7g 392
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/8 D 0 20.9g 431
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2180/8 A 1 13.8 31
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 2] 1640/5 D 0 g 354
2017-11-09 2017-11-09 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/2 D 0 g 127
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/11 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/1 B 0 g 207
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/8 B 1 14.2 55
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-2 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/6 B 5 21.7g 50
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 0 g 420
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/4 D 4 14.7 350
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/2 A 3 17.0 45
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-1 Infinite Glory Infinite Glory   [h 2] 1640/8 D 6 18.7g 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/8 D 0 14.7 170
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 7 17.3 97
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-2 Leopardi Leopardi   [v 4] 2140/6 D 3 17.1g 277
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/7 C 3 19.3g 37
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2140/6 C 5 77
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 1640/7 B 1 15.1 17
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 2] 1640/2 C str
2017-10-04 2017-10-04 Åby-9 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 3140/5 D 1 15.5 310
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-9 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 6] 2140/5 C 3 14.4 98
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 Tamara Face Tamara Face   [s 2] 1640/4 D 7 18.5g 207
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/9 B 0 16.3 87
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 16.6 560
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 3180/11 C 0 g 132
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/11 B 5 15.4 292
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/4 C 4 13.8 104
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/11 C 0 g 409
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-3 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/9 C 0 g 230
2017-08-24 2017-08-24 Åby-5 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/11 C str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/12 A 2 14.2 204
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-5 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2640/5 C 3 13.5 682
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/8 C 5 13.3 86
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-6 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/6 C 4 13.6 176
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 2160/6 B 8 20.9g 24
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1640/4 B 2 15.6 14
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 5] 2640/1 B 1 14.5 37
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-3 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 2140/1 C 2 12.6 97
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/10 D 0 g 826
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/2 B 0 g 20
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-11 Owen Face Owen Face   [v 6] 3160/10 D str
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 5] 1609/2 B 0 g 26
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-2 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 1609/5 C 4 12.1 483
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1680/2 B 4 13.8 45
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1680/11 C 0 14.9 85
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Owen Face Owen Face   [v 6] 2140/4 C 5 12.4 55
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Dragster Dragster   [v 5] 3160/10 A 4 15.2 19
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/8 D 4 15.6 547
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2120/4 C 2 15.3 57
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/11 D 5 16.3 1039
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 1640/10 C 0 15.8g 143
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 1640/8 D 6 14.1 517
2017-06-29 2017-06-29 Åby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/3 B 0 15.9 95
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2640/6 B 2 15.8 78
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 533
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3160/11 C 4 15.2 517
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 5 14.9 638
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2140/4 C 5 13.6 449
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/6 C 4 15.4 157
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/7 D 3 14.6 360
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2660/8 C 4 15.4 715
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/6 B str
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2140/3 C 0 14.2 110
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Cayenne Dimanche Cayenne Dimanche   [s 6] 2140/6 B 0 g 66
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Nici Nici   [v 8] 2140/10 D 8 15.9 528
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 66
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/5 B 1 16.7 29
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2660/8 C 3 14.7 68
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-10 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/8 C 0 12.2 366
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Kung Edward Kung Edward   [v 4] 2140/11 B 0 14.4 524
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2140/10 C 6 15.4 325
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Dragster Dragster   [v 5] 2140/5 A 1 13.8 18
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 1640/3 C 1 13.7 46
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/15 B 2 14.7 113
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 1640/5 B 6 14.5 70
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Sincerely Face Sincerely Face   [s 3] 2160/10 A 6 16.5 109
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 5] 1640/10 B 6 11.8 212
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/9 D 0 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 1640/7 C 2 15.5 51
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 3] 2120/6 D 1 18.1 39
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Gelt Gelt   [v 9] 2620/5 B 1 17.6 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/6 C 6 17.4 196
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/11 D 3 14.5 300
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 4 15.8 247
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/12 D str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-9 Dragster Dragster   [v 5] 1640/10 B 0 15.5g 24
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2140/3 C 4 17.5 686
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/10 B 5 12.4 336
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 2140/12 D 7 15.9 1050
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2140/3 B 6 15.7 59
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/1 D 6 16.2 1202
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 1640/3 B 3 12.4 551
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-10 Dragster Dragster   [v 5] 1640/4 C 1 11.2 18
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 3180/12 C 0 15.6 2513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 4] 2160/15 A 7 17.0 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Dragster Dragster   [v 5] 1640/7 C 1 11.6 28
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Elof Palema Elof Palema   [v 5] 2640/12 C 5 15.9 589
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2140/12 D 0 16.8 1372
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-1 Neva Futura Neva Futura   [s 3] 2140/5 C 5 18.6g 254
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Springbank Springbank   [v 5] 2640/10 B 6 18.5 141
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 409
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/10 B 0 g 159
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 2140/2 B 4 14.7 185
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Springbank Springbank   [v 5] 2140/7 D 0 g 94
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/9 C 0 14.6 75
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2160/3 C 0 19.2g 206
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-5 Francesca Sisu Francesca Sisu   [s 3] 2140/2 D 3 19.9 62
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Springbank Springbank   [v 5] 2640/3 A 2 18.2 118
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-12 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 9] 2140/5 D 0 20.3 477
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 7] 1640/3 C 1 12.0 177
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Springbank Springbank   [v 5] 2140/3 B 0 19.9g 53
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Betting King Betting King   [v 3] 2140/2 D 0 g 152
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/8 C 2 12.9 76
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-7 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/1 C 4 16.6 462
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2200/9 A 4 15.2 68
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Springbank Springbank   [v 5] 2140/4 D 3 16.0 122
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/11 D 0 18.0g 139
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 0 g 470
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/8 B 2 14.0 274
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Nelli Madame Nelli Madame   [s 3] 2160/4 A str
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 0 14.8 87
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 13.2 30
2018-10-24 2018-10-24 Åby-5 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D str
2018-10-24 2018-10-24 Åby-7 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/10 D 0 15.4 1538
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 1640/2 C 3 12.4 123
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2640/9 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 1620/5 D 0 19.0g 320
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/9 B 3 13.9 70
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/14 D 0 g 463
2018-10-18 2018-10-18 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/3 B 5 13.3 102
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-4 Time to Face Time to Face   [s 3] 2160/11 D 6 16.6 826
2018-10-13 2018-10-13 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2680/12 C 7 14.0 483
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/6 D 0 g 21
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Paladin Paladin   [v 3] 2140/2 D 0 g 845
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Undique Face Undique Face   [s 2] 1640/6 C str
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2140/4 D 0 20.7g 937
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Dragster Dragster   [v 6] 3180/12 A 1 14.6 46
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2140/7 B 4 20.3 220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/1 D 5 20.7 527
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2160/4 D 4 16.5 192
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 New Future New Future   [s 7] 1640/6 D 5 12.7 630
2018-09-20 2018-09-20 Åby-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/4 D 1 16.3 144
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 C 0 12.8 330
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/8 C 0 12.3 315
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/2 D 0 21.0g 83
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 3] 2140/6 D 7 15.7 308
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/5 A 1 12.9 33
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 6] 2160/9 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Party Lane Party Lane   [s 6] 2140/2 C 0 g 156
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 1640/12 D 0 15.7 531
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/8 C 3 17.5 164
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/1 B 0 13.9 1375
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 C 1 11.6 147
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 535
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 3] 2140/6 D 0 20.3g 158
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Paradise Bird Paradise Bird   [s 3] 2160/6 D 7 17.4 884
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1640/1 C 0 12.7 160
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 5] 2140/2 C 3 17.3 179
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/7 B 3 16.4 70
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 127
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/7 B 1 16.1 188
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/10 B 0 17.5 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/1 A 1 13.3 24
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2140/14 C 0 g 301
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 6] 1609/7 B 7 12.4g 110
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/12 D 0 19.2 1164
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 International International   [v 11] 1620/4 C 7 14.1 544
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/6 B 1 11.0 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2620/1 D 0 280
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2120/10 A 2 12.8 23
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/10 A 1 15.1 165
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 C 6 17.9g 295
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 3120/5 D 0 802
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/12 D 4 15.2 567
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-5 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 2140/4 A 6 13.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Deauville Deauville   [v 5] 2140/2 D 0 17.2g 700
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 9] 2160/14 B 0 14.5 522
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/5 D 0 g 561
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Dragster Dragster   [v 6] 2140/9 B 0 15.1g 205
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 3140/1 D 0 17.8g 357
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/8 D 0 12.7 599
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 1620/9 D 0 g 118
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 3] 2120/7 D 0 260
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 7] 2620/9 A 7 15.5 56
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 7] 2120/9 C 0 15.4 167
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/4 D 0 g 278
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-3 Dragster Dragster   [v 6] 1609/9 A 0 11.5 125
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-6 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 1609/12 C 0 11.5 535
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/7 B 6 19.9 110
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/1 A 6 19.9 32
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 9] 2140/13 D 0 17.5 1476
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/11 D 5 16.7 328
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2140/4 D 0 19.6 448
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/4 B 4 13.1 177
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Dragster Dragster   [v 6] 1640/7 B 0 g 133
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/9 C 0 17.7 1812
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/10 D str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/5 B 2 17.8 26
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lady Youline Lady Youline   [s 4] 1640/7 A 1 12.0 16
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2120/2 D 0 15.9 122
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/10 B 0 g 57
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 David Margunn David Margunn   [v 10] 2140/8 C 8 17.4 633
2018-05-12 2018-05-12 Åby-1 Paladin Paladin   [v 3] 1640/8 D 4 14.0 348
2018-05-12 2018-05-12 Åby-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/1 A 2 12.4 59
2018-05-12 2018-05-12 Åby-10 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/3 C 0 13.4 693
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-6 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/6 C 0 15.0 300
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/3 C 4 16.1 180
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Time to Face Time to Face   [s 3] 2120/8 D 3 17.7 30
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2120/6 B 0 20.0 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2620/11 D 0 1136
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 4] 2140/6 C 4 16.4 125
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Chill Vip Chill Vip   [s 5] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Åby-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 4 14.4 61
2018-05-03 2018-05-03 Åby-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 C 0 16.0g 316
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-8 Dragster Dragster   [v 6] 3180/8 B 2 14.6 66
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/10 B 0 15.3 302
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2160/10 C 5 14.8 277
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-4 Farzad Boko Farzad Boko   [v 6] 2140/6 C 0 g 657
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-10 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/6 C 4 17.3g 457
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Andover Cup Andover Cup   [v 4] 1640/1 D 0 14.5 29
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Dania Stetson Dania Stetson   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 901
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-2 Paladin Paladin   [v 3] 1640/3 C 2 15.0 74
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 672
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/9 C 0 16.0g 71
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2640/6 B 4 14.2 135
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-10 Dragster Dragster   [v 6] 2140/5 D str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Borups Racing Borups Racing   [v 4] 2140/4 C 0 g 71
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Bronson Bronson   [v 5] 2640/3 C 0 19.3g 622
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1600/10 C 0 43
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 C 4 16.7 257
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 3160/6 B 2 17.1 36
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Paladin Paladin   [v 3] 2140/3 C 3 19.2 178
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 6] 2140/10 A 5 13.8 68
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/1 C 5 15.0 190
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2160/3 C 0 20.5 289
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Elof Palema Elof Palema   [v 6] 1640/7 A 4 14.0 81
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/2 B 2 14.0 43
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Kung Edward Kung Edward   [v 5] 2140/5 B 3 14.2 49
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-5 New Powerball New Powerball   [v 6] 2140/1 C 0 g 193
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2160/7 B 5 17.7 39
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 C 1 13.6 22
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/8 C 3 16.9 264
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-12 Maggie Cash Maggie Cash   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 411
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Deauville Deauville   [v 5] 2160/9 B 0 21.2g 587
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 37
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 1640/12 C 5 13.8 231
2018-02-22 2018-02-22 Åby-6 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/9 D 5 18.2 138
2018-02-22 2018-02-22 Åby-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 A 2 15.7 90
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-4 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2140/7 B 2 14.4 40
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 10] 1640/6 D 0 1080
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Paladin Paladin   [v 3] 2140/8 B 6 17.2 39
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Hövding Sting Hövding Sting   [h 3] 2140/3 D 0 26.2g 81
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Tamara Face Tamara Face   [s 3] 2140/1 D 2 19.3 21
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 3160/11 A str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/4 C 0 16.3 226
2018-01-04 2018-01-04 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 3] 2140/4 D 0 21.9g 139
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Paladin Paladin   [v 3] 2140/1 C 1 17.9 20
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-6 Dragster Dragster   [v 6] 2140/4 B 1 13.1 72
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/11 C 0 15.0 545
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/1 D 0 18.1 753
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-8 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 A 5 19.7 234
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/8 D 4 17.4 1012
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1640/5 C 2 14.3 277
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 2140/10 D 0 16.8 327
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-8 Song Lane Song Lane   [s 3] 1640/4 C 4 16.9 175
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-1 Jocelyn Boko Jocelyn Boko   [s 3] 2160/7 C 0 g 352
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/6 D 3 19.2 357
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 B 4 20.7 327
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 Mauser Mauser   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 42
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/10 D 0 17.2 1518
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 1640/9 D 5 13.8g 1136
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-8 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2140/12 A 4 15.3 76
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2140/10 C 3 16.3 483
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/1 D 4 15.1 532
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2120/12 A 1 13.2 92
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2140/14 C 7 17.1 1362
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/4 D 0 g 522
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2120/9 C 0 15.8 177
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/11 B 4 20.1 27
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 1660/15 A 0 19.0g 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 g 54
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/4 D 3 17.5 274
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Last Pilaar Last Pilaar   [v 5] 1620/8 D 3 13.7 117
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 6 14.4 577
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 6] 2640/2 C 0 17.9 305
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/4 D 0 14.5 105
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/4 C 2 16.0 38
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2640/6 B 1 14.6 58
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 5] 2120/2 D 0 18.7g 251
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2120/1 D 0 g 53
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2120/5 A 4 20.0 16
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Someone Like You Someone Like You   [h 3] 2120/6 B 4 19.2g 62
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/2 C 0 17.6 280
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-2 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/7 D 8 18.6g 148
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-3 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/4 C 5 19.2 352
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Dragster Dragster   [v 7] 3180/11 B 0 14.3 404
2019-09-19 2019-09-19 Åby-1 Song Lane Song Lane   [s 3] 2140/7 D 6 18.4 376
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-1 Carro Ås Carro Ås   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 494
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-2 Grace Lane Grace Lane   [s 3] 2140/3 D 5 18.1 284
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 C 7 11.5 322
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/7 D 3 14.6 590
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Dragster Dragster   [v 7] 1609/3 B 0 10.4 25
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/1 D 0 g 129
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 B 2 14.2 230
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/6 D 0 14.9 1256
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Borodina Borodina   [s 3] 2140/9 D 8 15.9 612
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/2 C 3 16.0 153
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Borups Tiger Borups Tiger   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 713
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/9 B 0 18.9g 363
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Paladin Paladin   [v 4] 1680/1 B 0 17.2 87
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Trix on Line Trix on Line   [h 3] 1640/1 D 4 12.4 264
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/5 D 5 16.5 552
2019-07-10 2019-07-10 Visby-9 Dragster Dragster   [v 7] 3160/12 A 5 14.8 72
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Borodina Borodina   [s 3] 2140/6 B 3 18.3 92
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 D 1 12.9 64
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1609/3 D 6 13.1 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2140/6 C 4 16.9 333
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Infinite Glory Infinite Glory   [v 4] 2120/5 C 0 g 43
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Young Billion Young Billion   [v 4] 1620/10 D 0 17.2g 301
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/13 D 0 18.5g 1166
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Dragster Dragster   [v 7] 1620/2 C 1 10.1 19
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/7 B 0 16.9 270
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/3 D 0 14.3 571
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1609/1 C 0 141
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 2140/8 C 3 12.9 243
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 36
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-4 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 1640/4 C 2 12.7 100
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-4 Paladin Paladin   [v 4] 1640/4 D 5 14.3 454
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-9 Dragster Dragster   [v 7] 2140/5 D 4 12.9 228
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-7 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/4 D 5 16.7 310
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 1640/8 C 1 14.2 50
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/2 D 0 13.7 608
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Macelleria Macelleria   [v 5] 2640/9 B 2 16.3 85
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-5 Dragster Dragster   [v 7] 1640/2 D 2 11.2 148
2019-05-11 2019-05-11 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/3 C 0 12.8 287
2019-05-11 2019-05-11 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 1640/8 B 0 13.5 368
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 C 0 g 190
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/4 C 2 15.0 167
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/5 B 5 15.9 132
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/7 D 0 13.7 187
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-9 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 753
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Macelleria Macelleria   [v 5] 3140/10 C 6 16.0 825
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/5 B 0 15.0 130
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Gianna Am Gianna Am   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 97
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2160/11 B 4 16.3 342
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/7 B 0 17.2 112
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/14 A 4 14.4 404
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/7 B 3 14.0 39
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/9 C 3 17.0 146
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Chocolate Toll Chocolate Toll   [v 4] 2140/2 D 0 g 299
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Macelleria Macelleria   [v 5] 2140/8 B 2 13.9 60
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Hövding Sting Hövding Sting   [h 4] 2140/4 C 0 22.4g 62
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/6 B 4 16.2 34
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2640/8 B 4 17.2 107
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-9 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 4] 2140/1 C str
2019-04-10 2019-04-10 Åby-9 Party Lane Party Lane   [s 7] 2140/13 B 0 14.6 458
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 1640/1 D 4 13.4 228
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-6 Paladin Paladin   [v 4] 2640/7 D 6 15.0 397
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/1 D 1 15.9 179
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/2 D 0 g 139
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-4 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/6 C 5 14.3 448
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2640/4 D 0 g 257
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/2 C 3 16.2 49
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 B 6 18.0 235
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Cold Cash Cold Cash   [v 5] 2640/5 D 1 16.6 180
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 6 12.7 97
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 1 12.2 59
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Ellen DeGeneres Ellen DeGeneres   [s 3] 2140/8 C 4 18.7 1237
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 3140/3 D 0 g 252
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/3 B 1 13.2 22
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/1 C 3 15.7 52
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Bairro Alto Bairro Alto   [v 8] 2140/10 D 0 18.2g 1108
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/8 D 0 19.4 77
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/9 A 6 15.2 73
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/9 A 5 17.9 41
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/4 C 3 17.4 155
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2160/12 A 3 17.8 276
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Espoir de Ginai Espoir de Ginai   [v 5] 2660/5 D 5 16.1 191
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2160/8 C 3 17.5 28
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 2140/7 D 0 16.9g 86
2019-01-31 2019-01-31 Åby-1 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 2140/8 C 3 18.3 135
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 82
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2640/5 C 0 16.5g 282
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-8 Gaya di Quattro Gaya di Quattro   [s 6] 1640/12 B 5 13.8 536
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-8 Party Lane Party Lane   [s 7] 2160/9 A str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-1 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/1 C 2 20.4 30
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/4 B 5 13.4 187
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 8] 1640/4 C 5 12.6 134
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Nelli Madame Nelli Madame   [s 4] 2140/8 A 6 15.4 219
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-1 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 2140/12 D str
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-6 She Did It She Did It   [s 4] 2140/3 C 0 17.1 349
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-9 Castillo Castillo   [h 3] 2140/12 D 0 16.4g 2342
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 1640/4 D 0 g 121
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-7 All Star All Star   [v 8] 2140/8 C str
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/3 D str
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-5 Ambrosia Cake Ambrosia Cake   [s 3] 2140/9 D str
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-3 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 4] 1640/11 D 6 16.3 73
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/8 D 0 17.4 240
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 1640/4 D 4 12.3 339
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-5 Japiro Star Japiro Star   [h 3] 1640/5 D 1 13.2 168
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 3] 2140/2 B 3 16.9 81
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Nybys Maya Nybys Maya   [s 3] 2140/3 D 0 g 496
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 8] 2140/6 D 3 13.4 1067
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 5] 2160/6 D 0 16.3g 938
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-4 Dragster Dragster   [v 8] 3680/8 B 0 15.7 175
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-1 Lexington Yoda Lexington Yoda   [h 2] 1640/1 D 0 g 728
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/4 D 0 g 2638
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 5] 2140/9 D 0 16.9 881
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Dragster Dragster   [v 8] 1640/12 B 3 12.0 94
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2160/6 C 0 19.4g 297
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-5 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 1609/3 B 0 g 61
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-8 Dragster Dragster   [v 8] 1609/7 C 3 9.6 467
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 1640/1 B 7 12.9 108
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-7 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 5] 2160/9 D 5 16.3 1173
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Borodina Borodina   [s 4] 1640/1 C 0 g 272
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-3 Global Utopia Global Utopia   [v 6] 2160/8 C 0 17.3g 122
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-8 Dragster Dragster   [v 8] 1640/3 B 0 11.8 99
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Dragster Dragster   [v 8] 3180/12 B 0 15.6 207
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/6 D 4 16.7 549
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-7 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/9 C 0 17.4 1745
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Golden Alba Golden Alba   [s 4] 2140/13 B 7 17.0 1020
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/15 A 7 16.4 155
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/3 D str
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 2620/9 C 7 14.9 605
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/8 C 8 20.0g 532
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2660/11 C 0 18.1 922
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-3 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/2 D 0 1022
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 1640/4 D 5 15.2 782
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/6 C 0 19.9g 544
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/7 C 5 18.2 173
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-2 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/11 D 5 18.7 1396
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/8 D 7 17.7g 1048
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 1640/12 C 0 15.7 406
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2140/1 C str
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Peak Fear Peak Fear   [v 5] 2160/7 D 6 15.2 482
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2160/7 D 0 19.1 717
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-5 Prime Lane Prime Lane   [s 3] 2140/1 C 6 19.8 499
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Dragster Dragster   [v 8] 2140/11 B 4 14.0 131
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Borodina Borodina   [s 4] 1640/9 C 0 15.0 579
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-2 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 C 6 17.6 821
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-7 Dragster Dragster   [v 8] 1640/9 B 3 10.8 755
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-7 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2000/9 D 0 115
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-1 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/9 B 3 18.0 141
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-2 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/12 D 0 g 186
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-2 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/3 D 0 17.7 676
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-5 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 4] 2140/4 D 3 17.1 202
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1640/3 D 0 16.7 384
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2500/1 D 0 113
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-2 Song Lane Song Lane   [s 4] 2020/4 D 0 163
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-4 Cervix Am Cervix Am   [s 8] 2140/6 C 0 17.7 119
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2160/3 B 4 17.6 676
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Song Lane Song Lane   [s 4] 2140/2 D 7 19.7 171
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-5 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/3 B 0 20.7g 84
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 7] 2140/2 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 B 4 18.5 253
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/6 C 0 19.0 168
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Bottnas Gambler Bottnas Gambler   [v 5] 2140/9 A 0 g 29
2021-08-24 2021-08-24 Visby-2 Young Yade Young Yade   [s 3] 2120/12 A 7 16.9 28
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 5] 1620/11 C 0 g 32
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Happy Romeo Happy Romeo   [v 6] 2640/10 A 0 15.6 25
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Borups Vilde Borups Vilde   [v 3] 2140/9 D 0 19.6 558
2021-08-24 2021-08-24 Visby-7 Hektor Hektor   [v 5] 1620/9 D 0 15.8 366
2021-08-24 2021-08-24 Visby-8 Mistelns Famous Mistelns Famous   [v 3] 1620/8 A str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Youngblood Youngblood   [v 9] 2140/5 A 4 16.7 52
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-2 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/8 D 7 11.8 1071
2021-07-14 2021-07-14 Visby-5 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2140/13 D 8 17.2 1746
2021-07-14 2021-07-14 Visby-9 Dragster Dragster   [v 9] 2120/8 B 4 11.3 86
2021-07-14 2021-07-14 Visby-10 Lady Youline Lady Youline   [s 7] 3160/11 D 6 15.1 2432
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-11 Dragster Dragster   [v 9] 1640/12 A 5 9.8 208
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-11 Dragster Dragster   [v 9] 3180/14 C 0 12.4 179
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-5 King Moneyfee King Moneyfee   [v 7] 2140/2 C 4 16.4g 402
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-10 Dragster Dragster   [v 9] 1609/2 C 1 10.4 303
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-8 All Star All Star   [v 9] 3180/11 D 0 16.9g 1060
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-4 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 2640/7 B 7 17.5 550
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-5 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 6] 1640/1 C 0 g 1377
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-8 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 6] 1640/6 C 4 12.8 140
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-7 Japiro Star Japiro Star   [h 4] 1640/11 C 4 15.1g 65
2021-03-06 2021-03-06 Åby-5 All Star All Star   [v 9] 2140/10 D 0 14.3 305
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-5 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 2140/4 D 0 g 463
2021-02-25 2021-02-25 Åby-3 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2140/8 C str
2021-02-25 2021-02-25 Åby-5 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [h 4] 2140/4 D 3 15.3 38
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-1 Super Cash Super Cash   [s 4] 2160/6 C 5 18.0 292
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-5 All Star All Star   [v 9] 2140/2 D 7 14.4g 213
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-6 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 6] 2140/8 D 3 14.3 256
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-7 Typhoon Face Typhoon Face   [v 6] 2140/11 D 0 15.7 176
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-2 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 2140/3 C 0 g 33
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-4 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 11] 2140/1 D 0 23.2 556
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-5 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2140/10 B 5 20.6 26
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-7 All Star All Star   [v 9] 2140/11 C 6 18.7 43
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-3 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 1640/4 D 6 15.7g 316
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-4 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2140/4 C 4 15.7 74
2021-02-03 2021-02-03 Åby-6 All Star All Star   [v 9] 3140/6 D 0 17.5g 88
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-10 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 2140/1 D 5 18.3 244
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-8 All Star All Star   [v 9] 3180/11 C 3 17.6g 152
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-9 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 6] 1640/1 D 6 14.1 1006ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se