V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på f..


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på fredagen.
- Han gillar ha lite längre mellan loppen, han är stor och ganska skör häst. Han tränas sällan max i jobben. Han känns bra, jag har inget att säga negativt.
Burning Man har inlett året strålande med två raka segrar och i den senaste starten för tre veckor sedan vann han ett V75-lopp på Åby.
- Han tar alltid ut sig den hästen och kämpar och gör vad han kan. Istället för att träna tufft försöker jag tävla regelbundet så ägaren har roligt och hästen tjänar pengar. Jag har ingenting att säga att han skulle vara sämre än förra gången, absolut inte.

Flög fram över upploppet senast
I V75-avslutningen ser Martin de Bos (V75-7) ut att få ett stort förtroende av spelarna efter sin imponerande avslutning i lördags på Mantorp då han flög fram i 1.07-tempo över upploppet till femtepriset.
- Det känns bra. Han har tidigare startat med bara en vecka emellan och det har inte varit några problem. Jag har joggat honom lite i dag och han kändes rak och fin och fräsch.
Så varför ska han inte kunna göra ett likadant lopp som förra gången, funderar Petri Puro.
Martin de Bos är en häst som oftast har sin bästa bit i slutet av loppen.
- Det är just det är att han är lite sömnig under loppet, sen bara han får fritt fram så börjar han ta i liksom. Bakom andra är han en dönicke om man säger så, det är nog att han blivit fräschare under årens gång och blivit bättre och bättre, han är stark men speeden kommer mer och mer, säger Peter Puro.
Bakspår?
- Det är klart att man blir lite utelämnad. Det är en häst som man måste ha en ganska aggressiv kusk, senast tog vi av det helstängda huvudlag då han var ganska laddad i värmningen, men då blir han lite vinglig och så tills han kom till upploppet.
- Det blir nog helstängt huvudlag den här gången, vi värmer med öppet och kör med helstängt i loppet tror jag. Han är i form och han bryr sig inte så mycket. Han är lite mer på hugget när han inte lämnar för mycket luckor där bak. Man kan lite på också att han en sådan bra rökare, det är få i den här klassen som kan avsluta på det sättet. Jag tycker det är två intressanta hästar och i bästa fall kan båda vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Ariel Ado Ariel Ado   [s 6] 2140/5 1 18.1 241
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Fakstösa Fakstösa   [s 10] 1640/12 0 31.1g 823
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 Ariel Ado Ariel Ado   [s 6] 2140/2 4 18.3 143
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Fakstösa Fakstösa   [s 10] 2140/1 str
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 Ariel Ado Ariel Ado   [s 6] 2160/14 6 19.1 742
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Fakstösa Fakstösa   [s 10] 1640/5 2 29.3 461
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Ariel Ado Ariel Ado   [s 6] 2140/1 2 18.3 123
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Fakstösa Fakstösa   [s 10] 2160/8 4 30.1 501
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Fakstösa Fakstösa   [s 10] 1640/7 0 30.0g 1747
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Fakstösa Fakstösa   [s 11] 2160/3 C 5 30.7 445
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2160/11 D 0 20.4 604
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2140/4 D 7 18.1 331
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-10 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/3 B 0 16.6 97
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2640/10 C 0 18.0 214
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/8 B 6 15.9 171
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2640/6 A 1 17.9 183
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Xylofon Hornline Xylofon Hornline   [v 11] 2140/9 D 0 g 781
2016-09-16 2016-09-16 Romme-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2140/3 B 0 19.0g 168
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2140/4 C 2 17.3 168
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 You Can Dance You Can Dance   [s 7] 2140/13 B 0 17.3 123
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 B.G.My B.G.My   [s 7] 2160/6 C 4 16.9 127
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 1640/5 A 0 16.5 38
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 B.G.My B.G.My   [s 7] 2140/3 C 5 15.5 134
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2160/13 A 6 17.6 54
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-4 Persos Tindra Persos Tindra   [s 6] 1640/8 B str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2160/12 A 5 16.4 130
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-4 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 1680/9 B 5 15.2 141
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-1 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 1640/5 B 3 14.4 117
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-8 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2140/1 A 5 15.9 77
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-9 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2160/12 B 1 15.7 512
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2160/6 B 4 17.2 233
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-8 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2140/2 C 5 17.2 231
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2160/13 C 8 18.1 229
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Ariel Ado Ariel Ado   [s 7] 2140/6 D str
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 8] 2640/6 C 5 18.3 931
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 2140/1 D 3 32.5 718
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2140/1 C 3 16.4 345
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2160/10 C 7 16.8 579
2017-11-09 2017-11-09 Romme-8 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2140/3 D 0 g 1942
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Spartacus Lavec Spartacus Lavec   [v 7] 2140/10 D 3 15.3 250
2017-11-03 2017-11-03 Romme-3 L.A.Divergent L.A.Divergent   [s 3] 2160/9 A 8 18.7 68
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2180/10 C 4 31.1 268
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 8] 2140/3 D 5 17.5g 321
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Ebba Running Ebba Running   [s 4] 2140/5 B 4 18.6 113
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 L.A.Divergent L.A.Divergent   [s 3] 2140/12 D 3 17.9 196
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-7 Gina la Mauny Gina la Mauny   [s 10] 2140/9 D 0 15.3 621
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2140/1 C 3 16.9 43
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/9 D 8 19.7 318
2017-10-03 2017-10-03 Romme-3 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/2 D 0 17.1 481
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 1640/4 D 8 15.6 434
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Wik Viking Wik Viking   [v 5] 2180/8 D 7 32.9 283
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/2 D 0 22.0g 217
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 1640/1 C 0 33.5g 584
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2160/11 C 7 29.7g 542
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/11 D 4 18.3 295
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/6 D 7 17.2 470
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Donna's Girl Donna's Girl   [s 5] 1640/9 C 6 15.7g 59
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/2 D 1 16.8 564
2017-08-08 2017-08-08 Romme-10 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 1640/2 D 0 19.1g 1121
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 8] 2640/9 D 0 18.6 416
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 2140/3 D 0 35.0g 663
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/4 D 0 16.7 231
2017-07-21 2017-07-21 Romme-3 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 8] 2640/6 C 5 19.2 32
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/11 C 0 19.4 850
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 B.B.S.Snake B.B.S.Snake   [v 5] 2140/8 D 5 19.3 221
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 5] 2640/12 B 3 16.7 241
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-1 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 1640/4 C 0 g 137
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 2140/3 D 6 32.7g 545
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 1640/3 B 1 16.4 29
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-3 Hönn Eldi Hönn Eldi   [s 5] 1640/2 D 8 37.1g 413
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/9 C 6 18.6 444
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/8 C 0 g 1064
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 1640/8 D 4 31.4 615
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 1660/9 D 7 32.2g 635
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 1640/10 D 5 17.0 359
2017-06-09 2017-06-09 Romme-9 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2140/2 D 0 28.4g 988
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/1 D 8 17.7 1638
2017-05-30 2017-05-30 Romme-6 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/3 C 4 16.7 93
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2160/13 C 0 30.4g 722
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Chris Caramelle Chris Caramelle   [s 4] 2140/2 D 7 21.0 315
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/2 D 8 18.2g 472
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-4 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 1640/8 D 7 15.8 421
2017-05-19 2017-05-19 Romme-8 B.B.S.Snake B.B.S.Snake   [v 5] 2140/9 D 0 20.7g 497
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2160/8 B 2 17.4 44
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Overthehill Overthehill   [v 4] 1640/6 C str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/8 D 5 19.1 370
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Oleander Oleander   [v 10] 2160/8 C 0 g 68
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 1640/3 A 0 g 31
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/5 D 6 16.9 427
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 2140/8 D 2 32.9 322
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 Persos Tindra Persos Tindra   [s 7] 2140/3 D 5 18.4g 348
2017-04-29 2017-04-29 Romme-8 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 2140/3 D 6 28.0 574
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Hönn Tess Hönn Tess   [s 5] 1660/14 D 7 33.3 911
2017-04-21 2017-04-21 Romme-7 B.B.S.Snake B.B.S.Snake   [v 5] 2140/1 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2140/6 B 2 15.7 62
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 6] 2140/5 D 3 18.2 358
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Ariel Ado Ariel Ado   [s 8] 2140/3 D 0 17.5 566
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Hönn Eldi Hönn Eldi   [s 5] 2140/2 C 0 g 235
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 8] 2160/13 D str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-6 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 1640/2 D 0 27.9 1055
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Hönn Eldi Hönn Eldi   [s 5] 1640/4 C 0 g 48
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 1640/2 D 0 28.2 832
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Fakstösa Fakstösa   [s 12] 1640/8 C 6 30.3 411
2018-11-23 2018-11-23 Romme-7 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/1 D 6 19.0 1847
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2140/12 D 0 18.3 281
2018-11-19 2018-11-19 Romme-10 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/5 D 2 16.7 180
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [v 6] 2140/7 D 0 17.8 240
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/11 C 6 18.7 518
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/10 D 0 g 508
2018-11-09 2018-11-09 Romme-8 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/11 D 5 17.1 486
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2140/12 D 3 19.1 401
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/7 D 3 18.5 123
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2140/7 D 5 18.1 142
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 311
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-3 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/6 D 0 g 167
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/7 C 0 32.6g 175
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-9 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2160/11 D 5 18.6 168
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/1 C 3 19.6 113
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/8 D 8 20.6 476
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/11 C 0 19.0 130
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Prins Ålj Prins Ålj   [v 9] 1640/3 C 2 28.2 156
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/3 D 6 18.2 736
2018-09-18 2018-09-18 Romme-5 B.G.Frida B.G.Frida   [s 3] 2140/7 C 0 19.2 768
2018-09-14 2018-09-14 Romme-5 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/4 C 0 31.4 572
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/7 C 0 g 47
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Ebba Running Ebba Running   [s 5] 2140/1 D 0 23.2g 186
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/2 D 8 19.3 232
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/9 C 8 17.3 315
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 1660/7 C 0 g 239
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 B.G.Arne B.G.Arne   [h 4] 2640/3 B 2 17.6 107
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/10 D 3 17.4 1665
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/4 D 0 19.9 836
2018-08-11 2018-08-11 Romme-6 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/5 C 5 30.0g 37
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-2 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 1660/6 C 2 29.3 57
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/3 D 3 17.7 151
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Ebba Running Ebba Running   [s 5] 2140/2 D 8 19.5 191
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/7 A 1 30.7 101
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/11 C 0 17.9 356
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-3 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2160/9 B 3 31.5 134
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/2 B 3 31.4g 146
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2140/3 C 0 18.6 230
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/2 D 0 20.7 308
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 1660/13 A 5 31.5 62
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/7 C 3 18.7 143
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Fakstösa Fakstösa   [s 13] 2160/13 D 0 29.8 1524
2018-05-14 2018-05-14 Romme-9 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/9 C 5 17.7 243
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2140/1 D 3 17.2 200
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Björnli Ada Björnli Ada   [s 5] 2140/2 B 1 30.5 45
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-2 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 1660/13 A 0 20.6 714
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 2140/6 C 0 g 251
2018-04-16 2018-04-16 Romme-6 Fakstösa Fakstösa   [s 13] 2140/8 C 0 30.0 2278
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2140/10 D str
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 1640/5 C 7 18.7 126
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 2160/10 D 6 18.0g 868
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 1640/8 D 3 17.0 459
2018-03-09 2018-03-09 Romme-6 Ariel Ado Ariel Ado   [s 9] 2140/6 C 0 18.6g 933
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 2140/5 C 7 18.2 368
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 2140/6 D 0 33.6g 1249
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Reach for Divinity Reach for Divinity   [v 6] 2140/11 D 0 18.9 323
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 1640/5 D 0 34.0g 400
2018-02-23 2018-02-23 Romme-9 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 2160/13 C 0 18.0 479
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Fakstösa Fakstösa   [s 13] 1660/11 C 0 28.3 1967
2018-02-09 2018-02-09 Romme-10 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 2140/3 C 3 18.1 360
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Chris Carambole Chris Carambole   [h 5] 2140/5 D 0 g 167
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 French Me French Me   [v 7] 2140/6 D 4 16.7 197
2018-02-02 2018-02-02 Romme-1 Viva la Bam Rick Viva la Bam Rick   [v 9] 2640/8 C 4 18.4 731
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 6] 2160/11 B 0 g 277
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 2140/2 D 0 g 672
2018-01-05 2018-01-05 Romme-3 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 2140/4 D 5 33.9 214
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-5 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/7 C 3 17.9 172
2019-11-08 2019-11-08 Romme-2 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/5 D 0 18.4 283
2019-10-29 2019-10-29 Romme-5 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 3] 2140/2 C 0 g 158
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 6] 2640/2 B 0 19.2 537
2019-10-07 2019-10-07 Romme-9 The Speyside The Speyside   [v 11] 2140/9 B 3 16.9 497
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 11] 1640/3 D 0 1379
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Prins Ålj Prins Ålj   [v 10] 2140/8 D 0 29.8 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 10] 2140/5 D 0 18.1 197
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Prins Ålj Prins Ålj   [v 10] 2140/7 C 5 31.0 394
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-7 Ariel Ado Ariel Ado   [s 10] 2100/3 D 0 16.5 197
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/11 B 4 17.2 456ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se