Robin Bakker V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Robin Bakker. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Robin Bakker har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-16 2024-06-16 Eskilstuna-1 Olivia Bourbon* Olivia Bourbon*   [s 3] 2140/6 B
2024-06-16 2024-06-16 Eskilstuna-8 Valnes Phenix Valnes Phenix   [h 3] 2140/9 C
2024-06-16 2024-06-16 Eskilstuna-9 O'Hara Boko O'Hara Boko   [s 3] 2140/5 A
2024-06-18 2024-06-18 Jägersro Trav-1 Sventon Sventon   [h 3] 2140/10 D
2024-06-18 2024-06-18 Jägersro Trav-3 Mark Schermer* Mark Schermer*   [v 5] 2140/9 A
2024-06-19 2024-06-19 Solvalla-9 Y.Not Diamant* Y.Not Diamant*   [v 5] 2140/6 C

Nyheter för travkusk Robin Bakker


Solvalla bjöd på V75® och trav i världsklass på onsdagskvällen. Margareta Wallenius-Klebergs Pokal för femåriga hä..


Solvalla bjöd på V75® och trav i världsklass på onsdagskvällen. Margareta Wallenius-Klebergs Pokal för femåriga hästar med 1,5 miljon kronor i förstapris var höjdpunkten och jättefavoriten Francesco Zet (V75-6) visade ännu en gång att han är en av världens bästa hästar.
Francesco Zet fick ingenting gratis och motståndarna bjöd verkligen upp till kamp. Francesco Zet kunde inte försvara innerspåret, men tog sig snabbt ut i andraspår samtidigt som Castor the Star drog till ledningen. Efter 700 meter valde Örjan Kihlström att avancera fram utvändigt Castor the Star som höll ett hårt tempo. I sista sväng petade Örjan Kihlström till Francesco Zet som tog över in på upploppet och klev ifrån till en lätt seger utan att se speciellt trött ut. Tvåa slutade Borups Victory och trea High On Pepper som bägge avslutade starkt.
- Han är inte från den här världen. Jag skulle vilja se in i huvudet på honom. Han hade varit så seg i två-tre jobb innan och jag tänkte att värmer han inte bra så stryker jag. Det har varit några jobbiga dagar, och jag har haft lite sjuka hästar som stått i samma stall. Ändå var han så här bra. Nu fick han det tyngsta loppet och grejar det ändå. Han vet om att han är den han är, sa tränaren Daniel Redén.
Även stallets Felicia Zet (V75-5) har en förkärlek att vinna. Örjan Kihlström körde till ledningen varvet före mål och vann sedan bekvämt och detta var hästens femte seger i rad.

Great Skill utklassade alla
Om Francesco Zet är kungen så är Great Skills (V75-3) drottningen. Sto-EM lockade med en miljon kronor i förstapris och Daniel Wäjerstens Great Skills utklassade några av Europas bästa ston.
Det var rejäl körning om ledningen mellan Glamorous Rain och Imhatra Am och den var den sistnämnde som tog täten efter 350 meter. Daniel Wäjersten hade ingen brådska och väntade några hundra meter innan han körde till och släpptes välvilligt till ledningen. Great Skills fick dra på i ett bra tempo och i sista sväng kom rycket och över upploppet fanns det bara en häst på banan.
- Det kändes bra hela vägen. Man blir imponerad när man sitter bakom. Man är glad att se henne i boxen hemma och tävla med henne. Det är något extra till häst, sa Daniel Wäjersten.

Tangen Bork hade lekstuga
I Jäntungens lopp (V75-1) visade Öystein Tjomslands Tangen Bork att han är ett av världens bästa kallblod. Tom Erik Solberg prickade starten perfekt och skickade Tangen Bork till ledningen. Väl där så hände det ingenting och det enda som Tom Erik Solberg behövde bry sig om var att inte släppa ut Brenne Odin för tidigt som satt i ryggen och Tangen Bork hade alla krafter kvar.
- Det är en helt otrolig häst och jag har följt honom hela resan och han blir bara bättre och bättre. Du får en speciell känsla för en häst som gör det så bra varje gång. Får han hålla sig hel och frisk så hoppas vi att han ska komma upp i samma nivå som dom bästa någonsin, sa Tom Erik Solberg.

Tangerat världsrekord av treårige Kojak Sisu
Sju hästar gjorde upp i Big Noon-pokalen för tre och fyraåringar. För andra året i rad skrällde en häst tränad av Timo Nurmos och körd av Mats E Djuse. Förra året vann Daven Port och slog till med nytt världsrekord med 1.12,2/1640 meter voltstart. Lika snabbt sprang Kojak Sisu (V75-2) när han lyckades slugga sig först på mållinjen före en tapper Icebreaker Pellini.

Skräll av Kontio
Paul J P Hagoorts och Robin Bakkers framgångar i Sverige fortsätter. I V75-4 visade Cash Winner att han har styrka utöver det vanliga. I sin speciella stil höll han konkurrenterna ifrån sig utan rpblem över upploppet via en stark avslutning.
I den avslutande avdelningen kördes täthästarna lite väl fort och det gynnade hästarna i kön. I sista sväng hade Jorma Kontio och Amazing Lady N.O., tränad av Isabelle Orsimo, många meter fram, men via en stark avslutning hann Amazing Lady N.O. fram i god tid och skickade upp värdet på V75 till nästan 9 000 kronor.

 

Joakim Brundin, Kanal 75


På onsdag väntar travfest på Solvalla. V75® kryddat av Margareta Wallenius-Klebergs Pokal och EM för ston. På torsdagen blev sta..


På onsdag väntar travfest på Solvalla. V75® kryddat av Margareta Wallenius-Klebergs Pokal och EM för ston. På torsdagen blev startlistorna klara och Solvalla bjuder på toppsport rakt igenom hela tävlingsdagen.
Daniel Redéns supertravare Francesco Zet fick innerspår bakom startbilen i Margareta Wallenius-Klebergs Pokal, tidigare Jubileumspokalen.
1,5 miljoner kronor väntar vinnaren i femåringsloppet.
I EM för ston, med en miljon kronor till vinnaren startar tolv hästar och där konstaterar vi att Alessandra Gocciadoros Zeudi Amg, som kommer från två raka segrar på 1.09-tider, lottats till bakspår med Magnus A Djuse i sulkyn.

Startlista
Margareta Wallenius-Klebergs Pokal (V75-6)
2 140 meter autostart
1. Francesco Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. High On Pepper – Jorma Kontio (Katja Melkko)
3. Castor The Star – Mats E Djuse (Jörgen Westholm)
4. Jimmy Ferro BR – Magnus A Djuse (Alessandro Gocciadoro)
5. Clarissa – Alessandro Gocciadoro
6. Mellby Jinx – Erik Adielsson (Daniel Wäjersten)
7. Borups Victory – Daniel Wäjersten
8. Invictus Madiba – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
9. Seven Nation Army – Bo Westergaard
10. Imperatur Am – Magnus Teien Gudersen (Geir Vegard Gundersen)
Förstapris: 1 500 000 kronor

EM för ston (V75-3)
2 140 meter autostart
1. Glamorous Rain – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Miss Pepper – Åsbjörn Tengsared (Rune Flaskerud)
3. Global Yankee – Jeppe Juel
4. Isla Jet – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
5. Imhatra Am – Mats E Djuse (Jörgen Westholm)
6. Great Skills – Daniel Wäjersten
7. Blackflash Bar – Alessandro Gocciadoro
8. Iceland Falls – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
9. Golden C.N. – Bent Svendsen
10. Chebba Mil – Robin Bakker (Paul J P Hagoort)
11. Zeudi Amg – Magnus A Djuse (Alessandro Gocciadoro)
12. Barbro Kronos – Markus B Svedberg
Förstapris: 1 000 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I 27 gradig värme och på en nästan självspringande bana staplades den ena toppinsatsen på den andra under söndagen på trav..


I 27 gradig värme och på en nästan självspringande bana staplades den ena toppinsatsen på den andra under söndagen på travbanan Jarlsberg, belägen tio mil söder om Oslo.
En sommartradition i juli varje år i Norge är tävlingsdagen med Ulf Thoresen Grand International – de åtta senaste åren med extra svenskt intresse och spel på V75®.
Minnesloppet efter kusklegendaren Ulf Thoresen är ett av Norges största lopp med 800 000 norska kronor i förstapris och rundade av omgången.
Ett medeldistanslopp där segertiden stannade på 1.10,4 över 2100 meter auto. En tangering av Twister Bis tid i loppet från 2017.
Sexårige Banderas Bi kom från seger i tröstloppet till Italiens största lopp Lotterian i början av maj till en start i Oslo Grand Prix i mitten av juni.
Alessandro Gocciadoro slutade fyra i det norska storloppet och bättre upp blev det alltså på söndagen i grupp I-loppet på Jarlsberg.
Detta efter en offensiv fram till positionen utvändigt ledaren Best Ofdream Trio efter 500 meter. Efter ett halvvarv på 1.08,8 och en varvspassering på 1.09,1 hade Kim Eriksson tomt i Best Ofdream Trio på bara några steg när Alessandro Gocciadoro tryckte till 600 kvar.
I stället bjöd heroiske Hades De Vandel strid till långt in på upploppet efter ett lopp i tredjespår med avancemang 1200 meter från mål.
Banderas Bi svarade för en imponerande insats och hann undan före svenske Power med Robert Bergh i sulkyn och Frode Hamres Feydeau Seven.
Italienaren  Banderas Bi är en relativt okänd häst i Skandinavien med unghästframgångar. 39 starter har resulterat i elva segrar och efter söndagens seger nästan fyra miljoner i prispengar.
– Han var mycket bättre nu än i Oslo. En superhäst som klarade att gå fantastiskt snabbt i 200-300 meter upp utvändigt ledaren och hålla till mål. Det är fantastisk häst som jag gillar mycket, sa Alessandro Gocciadoro.

Power tillbaka på allvar
Hades De Vandel, tränad av holländaren Paul Hagoort och körd av Robin Bakker, svarade för ett superlopp som fyra.
Det andra utropstecknet var Power som störtdök till andraplatsen efter lucka från tredje invändigt och inte var stort slagen. Med tidigare lucka…
– Det blev ju inte optimalt att sitta fast så länge men det blev i alla fall lite vilsammare lopp nu än i de andra större loppen han varit ute i. Jag hade mycket krut i honom hela vägen och det kändes bra, sa Robert Bergh

Snabbast i Norge genom tiderna
En häst som absolut hade platsat i söndagens huvudlopp var vinnaren av Stoeliten (V75-3).
Återigen visade Alessandro Gocciadoros åttaåriga sto Zeudi Amg att hon är en häst utöver det vanliga. Ett påpassat spelobjekt och omgångens stora favorit, spelad på 69 procent på V75.
För två helger sedan testades hon mot eliten i Norrbottens Stora Pris men kom aldrig in i loppet den gången. På söndagen öppnades loppet för ston på vrålsnabba 1.07,0 och Tom Erik Solberg testade svar med Nelson Bright Eagle när italienaren kom dånande med Zeudi Amg.
Alessandro Gocciadoro lät sig inte hindras av det utan körde sig till ledningen 900 meter från mål och Zeudi Amg bara fortsatte i samma tempo.
Segertiden blev den snabbaste i Norge genom tiderna, 1.09,3 över 1609 meter auto.
– Som ett flygplan. Det här är det bästa loppet hon gjort. Mama Mia så bra hon är, sa Gocciadoro.

Tangen Bork under 1.20
Kallblodssportens nye kung? Kanske har sexårige Tangen Bork travat upp till förstaplatsen.
I Jarlsberg Arena Elitesprint fick loppets mest igenkännliga häst (gulbrun i datasystemen) göra grovjobbet utanpå andrahandsfavoriten Troll Solen och vann med liten marginal.
Öystein Tjomsland tränar den fyrfaldige miljonären och i sulkyn satt Tom Erik Solberg.
Storfavoriten (43 procent) rann igenom snabbt från niondespåret bakom bilen och fick dödenspositionen när Troll Solen tog över ledningen efter 500 meter.
En riktig kämpainsats av Tangen Bork (43 procent) som sänkte sitt rekord med över en sekund.
– Troll Solen var bra han också från ledningen och kontrade invändigt. Vi hade ett norskt huvudlag på Tangen Bork i dag för första gången och han fick en liten växel till när jag drog det…och det med det han vann, sa segerkusken Tom Erik Solberg.
Vinnartiden skrevs till 1.19,4 (!) över 1 609 meter och förstapriset var 100 000 norska kronor.
I Elitkampen på Solvalla i maj var Tangen Bork tvåa bakom finske Evartti, segertiden då var 1.20,4 över sprinterdistansen.

Untersteiner i Anders Jahres
Blågult blev det i Anders Jahres Pokallopp med 150 000 norska i förstapris. Peter Untersteiner satte dit sonen Johans Falcon Eye efter att ha glidit till positionen utvändigt ledaren varvet från mål och tagit över på upploppet. Merwestaal Moerdijk i Holland äger.
Momarken-tränaren Jens Kristian Brenne blev en av söndagens stora. I finalen av Jarlsberg Grand Prix för fyraåriga ston gjorde Brenne-tränade N.Y. Moet som i försöket: tog ledningen från innerspåret och spårade till mål. Åsbjörn Tengsareid satt med armen i luften kort före mål i denna storseger som inbringade 200 000 kronor till hästens ägare.
Underlaget var ”självspringande” i Jarlsberg. Segertiden 1.10,9 över 1609 meter.
Ett långlopp över 2600 meter inledde V75 där hälften av det 14 hästar stora fältet stod med 20 meters tillägg. Vinnare, en överlägsen sådan, blev Fashiononthehill med Frode Hamre.
Den norske championtränaren vann även med fyraåriga stoet Tipsy Bartender i ett lopp för hästar med högst 675 000 kronor intjänade. Efter en invändig resa kunde Tipsy Bartender spurta ner favoriten Dragons Bar. Segertiden 1.11,4 över 2100 meter auto.
V75-omgången blev favoritbetonad och sju rätt betalade 2 771 kronor till 3015 rätt system.

Mikael Wikner, Kanal 75


I 27 gradig värme och på en nästan självspringande bana staplades den ena toppinsatsen på den andra under söndagen på trav..


I 27 gradig värme och på en nästan självspringande bana staplades den ena toppinsatsen på den andra under söndagen på travbanan Jarlsberg, belägen tio mil söder om Oslo.
En sommartradition i juli varje år i Norge är tävlingsdagen med Ulf Thoresen Grand International – de åtta senaste åren med extra svenskt intresse och spel på V75®.
Minnesloppet efter kusklegendaren Ulf Thoresen är ett av Norges största lopp med 800 000 norska kronor i förstapris och rundade av omgången.
Ett medeldistanslopp där segertiden stannade på 1.10,4 över 2100 meter auto. En tangering av Twister Bis tid i loppet från 2017.
Sexårige Banderas Bi kom från seger i tröstloppet till Italiens största lopp Lotterian i början av maj till en start i Oslo Grand Prix i mitten av juni.
Alessandro Gocciadoro slutade fyra i det norska storloppet och bättre upp blev det alltså på söndagen i grupp I-loppet på Jarlsberg.
Detta efter en offensiv fram till positionen utvändigt ledaren Best Ofdream Trio efter 500 meter. Efter ett halvvarv på 1.08,8 och en varvspassering på 1.09,1 hade Kim Eriksson tomt i Best Ofdream Trio på bara några steg när Alessandro Gocciadoro tryckte till 600 kvar.
I stället bjöd heroiske Hades De Vandel strid till långt in på upploppet efter ett lopp i tredjespår med avancemang 1200 meter från mål.
Banderas Bi svarade för en imponerande insats och hann undan före svenske Power med Robert Bergh i sulkyn och Frode Hamres Feydeau Seven.
Italienaren  Banderas Bi är en relativt okänd häst i Skandinavien med unghästframgångar. 39 starter har resulterat i elva segrar och efter söndagens seger nästan fyra miljoner i prispengar.
– Han var mycket bättre nu än i Oslo. En superhäst som klarade att gå fantastiskt snabbt i 200-300 meter upp utvändigt ledaren och hålla till mål. Det är fantastisk häst som jag gillar mycket, sa Alessandro Gocciadoro.

Power tillbaka på allvar
Hades De Vandel, tränad av holländaren Paul Hagoort och körd av Robin Bakker, svarade för ett superlopp som fyra.
Det andra utropstecknet var Power som störtdök till andraplatsen efter lucka från tredje invändigt och inte var stort slagen. Med tidigare lucka…
– Det blev ju inte optimalt att sitta fast så länge men det blev i alla fall lite vilsammare lopp nu än i de andra större loppen han varit ute i. Jag hade mycket krut i honom hela vägen och det kändes bra, sa Robert Bergh

Snabbast i Norge genom tiderna
En häst som absolut hade platsat i söndagens huvudlopp var vinnaren av Stoeliten (V75-3).
Återigen visade Alessandro Gocciadoros åttaåriga sto Zeudi Amg att hon är en häst utöver det vanliga. Ett påpassat spelobjekt och omgångens stora favorit, spelad på 69 procent på V75.
För två helger sedan testades hon mot eliten i Norrbottens Stora Pris men kom aldrig in i loppet den gången. På söndagen öppnades loppet för ston på vrålsnabba 1.07,0 och Tom Erik Solberg testade svar med Nelson Bright Eagle när italienaren kom dånande med Zeudi Amg.
Alessandro Gocciadoro lät sig inte hindras av det utan körde sig till ledningen 900 meter från mål och Zeudi Amg bara fortsatte i samma tempo.
Segertiden blev den snabbaste i Norge genom tiderna, 1.09,3 över 1609 meter auto.
– Som ett flygplan. Det här är det bästa loppet hon gjort. Mama Mia så bra hon är, sa Gocciadoro.

Tangen Bork under 1.20
Kallblodssportens nye kung? Kanske har sexårige Tangen Bork travat upp till förstaplatsen.
I Jarlsberg Arena Elitesprint fick loppets mest igenkännliga häst (gulbrun i datasystemen) göra grovjobbet utanpå andrahandsfavoriten Troll Solen och vann med liten marginal.
Öystein Tjomsland tränar den fyrfaldige miljonären och i sulkyn satt Tom Erik Solberg.
Storfavoriten (43 procent) rann igenom snabbt från niondespåret bakom bilen och fick dödenspositionen när Troll Solen tog över ledningen efter 500 meter.
En riktig kämpainsats av Tangen Bork (43 procent) som sänkte sitt rekord med över en sekund.
– Troll Solen var bra han också från ledningen och kontrade invändigt. Vi hade ett norskt huvudlag på Tangen Bork i dag för första gången och han fick en liten växel till när jag drog det…och det med det han vann, sa segerkusken Tom Erik Solberg.
Vinnartiden skrevs till 1.19,4 (!) över 1 609 meter och förstapriset var 100 000 norska kronor.
I Elitkampen på Solvalla i maj var Tangen Bork tvåa bakom finske Evartti, segertiden då var 1.20,4 över sprinterdistansen.

Untersteiner i Anders Jahres
Blågult blev det i Anders Jahres Pokallopp med 150 000 norska i förstapris. Peter Untersteiner satte dit sonen Johans Falcon Eye efter att ha glidit till positionen utvändigt ledaren varvet från mål och tagit över på upploppet. Merwestaal Moerdijk i Holland äger.
Momarken-tränaren Jens Kristian Brenne blev en av söndagens stora. I finalen av Jarlsberg Grand Prix för fyraåriga ston gjorde Brenne-tränade N.Y. Moet som i försöket: tog ledningen från innerspåret och spårade till mål. Åsbjörn Tengsareid satt med armen i luften kort före mål i denna storseger som inbringade 200 000 kronor till hästens ägare.
Underlaget var ”självspringande” i Jarlsberg. Segertiden 1.10,9 över 1609 meter.
Ett långlopp över 2600 meter inledde V75 där hälften av det 14 hästar stora fältet stod med 20 meters tillägg. Vinnare, en överlägsen sådan, blev Fashiononthehill med Frode Hamre.
Den norske championtränaren vann även med fyraåriga stoet Tipsy Bartender i ett lopp för hästar med högst 675 000 kronor intjänade. Efter en invändig resa kunde Tipsy Bartender spurta ner favoriten Dragons Bar. Segertiden 1.11,4 över 2100 meter auto.
V75-omgången blev favoritbetonad och sju rätt betalade 2 771 kronor till 3015 rätta system.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Fyraåringarnas stora sprinterslag till Hustle Rain.Mattias Djuses blixtsnabbe hingst, som tidigare i år slutade fyra i Kungapokalen, såg..


 Fyraåringarnas stora sprinterslag till Hustle Rain.
Mattias Djuses blixtsnabbe hingst, som tidigare i år slutade fyra i Kungapokalen, såg till att ordna en klassisk seger till de allt mer framgångsrika ”Djuse-bröderna”.
– Underbart. Det är så skönt det gick vägen…en så jäkla bra häst, sa en mycket känslosam Mattias Djuse kort efter triumfen.
Det var onekligen Hustle Rains kväll i Halmstad. Raja Mirchi-sonen plockade hem segern i försöket på ett högst övertygade sätt, trots hela vägen utvändigt om ledaren. För Magnus A Djuse var det sedan ingen tvekan när han fick välja först vid spårlottningen. Det blev innerspår med en tydligt uttryckt plan: att leda finalen från start till mål.
Precis så blev det också. Hustle Rain höll enkelt ut motståndet från början, men det skulle ändå bli fart på tillställningen. Något som en annan försöksvinnare, Staro Mack Crowe, såg till. Katja Melkko-träningen blev riktigt laddad utvändigt och första 500 meterna avverkades efter 08,5 medan varvet gick på 09,5. Det var dock inget hinder för ledarens planer. Hustle Rain stack med enkelhet undan den sista biten. Körspöet mot himlen i segergest av Magnus Djuse.

Segerkusken: Det var vår dag
– Det var roligt. Det är en fin häst, men att han skulle vinna Sprintermästaren… Men så fin han var i dag. Allt föll ut vår väg, vi fick välja spår först och allt. Det var vår dag, sa segerkusken och fortsatte:
– Det är klart att jag gärna hade dämpat farten en bit, men jag hade ändå feeling att han skulle tåla det över den här distansen. Hästen är ju väldigt fyrhjulsdriven, han sätter benen rätt, är snabb och han lägger inte bort någon energi.
Inom en snar framtid blir Magnus Djuse den yngste svenske kusken genom tiderna att vinna tusen segrar. Här lade han en av sin karriärs hittills största segerbucklor till samlingen.
– Den här segern och Jubileumspokalen är väl segrarna som sticker ut i min karriär, helt klart är det så. Man får nypa sig i armen lite…Det har gått väldigt bra på kort tid och man är glad och tacksam över det.
Segertiden blev, som sig bör, riktigt vass. Hustle Rain klockades till 1.10,0 över en engelsk mil med autostart. Vinnaren belönades med 1,2 miljoner kronor.
Staro Mack Crowe föll verkligen med flaggan i topp och grejade andrapriset trots tuffaste resan. Trea, från rygg ledaren, slutade överraskningen Love Keeper.
– Han öppnade mycket bättre än vad jag trodde. Jag förstod att det skulle stå mellan oss och Hustle Rain, men min häst blev lite het också, därav blev det väldigt hårt tempo. Men det spelade inte så stor roll vilken fart vi höll, vi skulle aldrig slagit Magnus häst ändå. Jag tycker inte att vi förlorade loppet, utan vann ett andrapris, sa Staro Mack Crowes kusk Rikard N Skoglund.

Bakker och Hagoort i Stosprintern - igen
Finalen av Stosprintern blev en favorit i repris.
I fjol vann team Paul Hagoort och Robin Bakker med Chebba Mil, nu återvände man till vinnarcirkeln med Julia Sisu. Stoet, som för två år sedan var trea i Svensk Uppfödningslöpning, då i regi Per Nordström, gjorde nu sin blott andra start i nederländarnas regi. Precis som senast i försöket, alltså seger.
Blixtsnabb från start var So Much A Lady som hittade ledningen trots bricka sju, men Robin Bakker var tidigt med på noterna och kunde pressa sig till ledningen inför slutvarvet. Väl i tät var Julia Sisu inte möjlig att slå den här kvällen. Segern blev enkel på 1.11,4 över 1609 meter med autostart. Den var värd 800 000 kronor.
Tapper tvåa, efter en resa utvändigt utan rygg blev Jennifer Sisu, medan So Much A Lady kirrade bronset från rygg på vinnaren.
– Hon är inte enkel att hantera före loppet, hästen är lite nervös, men väl i loppet är hon som en maskin. De andra var för snabba i starten så jag tänkte att vi kan ta över efter den första kurvan, vi fick jobba för att nå ledningen, men hon var bra, sa Robin Bakker.

Favoriterna radade upp sig på V75®
Två försök i Diamantstoet avverkades under kvällen. Båda slutade med väntade segrar.
Alessandro Gocciadoro var mest streckad av alla på V75® och gjorde inga fel bakom segertravande Destiny Effe. Fyraåringen kom till ledningen tidigt och var aldrig hotad.
Ny seger för Ultra Violet den andra avdelningen.
André Eklundhs ”merca” är i bländande form och tog nu årets sjätte seger i den åttonde starten. Trots tillägg satt den tunga favoriten i ledningen redan efter lite mer än halvvarvet passerat. Därefter spel mot ett mål.
Dubai Kronos är en häst som har styrkan som främsta vapen.
Jerry Riordans fyraåring visade vid seger i det avslutande stayerloppet att han blir ett intressant kort inför stundande derbykval. Med Mika Forss i sulkyn fick Dubai Kronos göra arbetet mestadels hela loppet utvändigt utan rygg, men avgjorde lätt när det kom till kritan.
V75® blev därmed en favoritparad. Sju rätt belönades med 324 kronor. Jackpot för både sex och fem rätt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sp..


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sprintermästaren.
Båda tränas av Daniel Redén och båda fick kniviga utgångslägen i sina försök där Harvey får brottas med spår 8 och bland annat ställs mot loppets enda sto – Jerry Riordans E3-vinnare Dea Grif som misslyckades med att kvala in till Stosprintern efter att ha blivit insydd på innerspår som storfavorit.
Pericilum drog spår 7 och fick landsmannen och trefaldige miljonären Pour Mea Double på utsidan. Därmed kan det vara fördel för Stefan Melanders E3-vinnare från Following från innerspår.
Det tredje försöket ser ut att vara det öppnaste på förhand och är ett revanschmöte mellan Katja Melkkos sprintdebuterande Staro Mack Crowe och Stefan Melanders 1.09-travare Thereisnolimit – etta och tvåa i Prix Readly Express för en dryg vecka sedan.

De tre försöken ingår alla i V75 medan finalen med 1,2 miljoner kronor till vinnaren beräknas starta inför publikhavet på Halmstadtravet klockan 22.20 på torsdagskvällen.


Startlistor Sprintermästaren
1 609 meter autostart

Försök 1
1 Following – Björn Goop (Stefan Melander)
2 Love Keeper – Johan Untersteiner
3 Joe Dalton – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
4 Every Day Elegant – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
5 Bellissimo Face – Dante Kolgjini (Adrian Kolgjini)
6 Vanity Flair – Kevin Oscarsson (Lars I Nilsson)
7 Periculum – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
8 Pour Mea Double – Markus Waldmüller (Conrad Lugauer)

Försök 2
1 Sunrise – Adrian Kolgjini
2 Game Brodde – Johan Untersteiner
3 Drake Kronos – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
4 Dea Grif – Robin Bakker (Jerry Riordan)
5 Xanthis Hilton – Mats E Djuse (Stefan Melander)
6 Hustle Rain – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
7 Jetborne – Björn Goop (Lars Magne Sövik)
8 Xanthis Harvey – Örjan Kihlström (Daniel Redén)

Försök 3
1 My Dreams – Oskar J Andersson
2 Pure Muscle – Mats E Djuse (Reijo Liljendahl)
3 Dareios di Poggio – Björn Goop
4 Global Dubhe – Johan Untersteiner
5 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
6 Staro Mack Crowe – Rikard N Skoglund (Katja Melkko)
7 Friend of Elves – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-4 Valentina Wind* Valentina Wind*   [s 2] 1640/5 C 2 14.3 29
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-9 Toscanini Font* Toscanini Font*   [v 4] 2140/2 C 5 13.5 281
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-5 Diamond* Diamond*   [v 6] 1609/12 B str
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-10 Robert Bi* Robert Bi*   [h 6] 1609/2 C 3 9.0 45
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-8 Valentina Wind* Valentina Wind*   [s 3] 1609/2 D 0 17.4g 142
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-3 Humble Hill* Humble Hill*   [h 3] 1609/8 C 4 12.7 97
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Helena di Quattro Helena di Quattro   [s 4] 2140/10 B 3 12.4 72
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Innovation Love* Innovation Love*   [v 3] 1609/3 D 4 11.6 61
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-3 Major Brown* Major Brown*   [h 5] 2140/7 D 6 12.9 197
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-2 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 2] 1640/1 C 1 13.6 38
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Andromeda Font* Andromeda Font*   [s 3] 1640/9 D 5 12.1 388
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Andromeda Font* Andromeda Font*   [s 3] 2140/4 D str
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-5 Hillary Queen* Hillary Queen*   [s 5] 1640/6 C str
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-4 Jack Hanover* Jack Hanover*   [v 4] 2160/14 D 0 g 445
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-7 Gigi Barosso* Gigi Barosso*   [s 2] 1640/3 C 3 13.7 73
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-11 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 3] 2640/1 C 4 15.2 70
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Rose Hill* Rose Hill*   [s 2] 1640/9 B 3 15.1 22
2020-08-06 2020-08-06 Åby-7 Bentley As* Bentley As*   [s 3] 2140/1 C str
2020-08-06 2020-08-06 Åby-3 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 3] 2140/4 A str
2020-08-06 2020-08-06 Åby-1 Rose Hill* Rose Hill*   [s 2] 1640/1 C 1 15.4 21
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Zante Grif* Zante Grif*   [s 5] 2140/5 B 6 13.4 19
2020-07-30 2020-07-30 Åby-2 Konark F.Boko* Konark F.Boko*   [s 3] 2140/7 B str
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-12 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 4] 2140/5 A 3 13.9 41
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Etenclin* Etenclin*   [h 6] 3160/6 A 3 14.0 46
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-6 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 3] 1640/1 C 2 11.9 216
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-4 Hambo Transs R.* Hambo Transs R.*   [v 6] 1640/2 C 0 11.0 65
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-3 Arquana As* Arquana As*   [s 4] 2140/5 D 4 12.6 85
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-1 Rose Hill* Rose Hill*   [s 2] 1640/1 C 0 g 24
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-10 Innovation Love* Innovation Love*   [v 5] 2640/7 C 6 14.8 272
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-5 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 3] 1640/6 C 2 12.5 84
2020-06-25 2020-06-25 Åby-5 Wild West Diamant* Wild West Diamant*   [h 3] 1640/2 D 2 11.7 44
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-10 Hummer Scott* Hummer Scott*   [v 6] 2080/4 B 2 13.2 27
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-9 Zante Grif* Zante Grif*   [s 5] 2080/5 B 1 13.4 21
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [h 3] 1680/9 C 0 18.6g 126
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-5 Arquana As* Arquana As*   [s 4] 2140/6 C 2 14.4 120
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-3 Bentley As* Bentley As*   [s 3] 2140/5 C 0 18.3g 23
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-2 Katalonia* Katalonia*   [s 3] 2140/8 B str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-9 Jungle Renka* Jungle Renka*   [s 4] 2160/13 B 1 15.7 21
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-8 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 3] 2140/1 B 0 g 15
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-6 Kashmir Stone* Kashmir Stone*   [s 3] 2140/3 B 0 g 16
2020-06-11 2020-06-11 Åby-8 Hummer Scott* Hummer Scott*   [v 6] 1640/4 C 2 11.3 33
2020-06-11 2020-06-11 Åby-6 Arquana As* Arquana As*   [s 4] 2140/9 C 3 13.1 129
2020-06-11 2020-06-11 Åby-1 Kaj di Quattro* Kaj di Quattro*   [v 3] 2160/6 B 7 16.3 41
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-1 Katalonia* Katalonia*   [s 3] 2140/10 C 6 17.1g 88
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 Zante Grif* Zante Grif*   [s 5] 2140/2 B 0 g 26
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-5 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 4] 2640/10 B 1 15.3 22
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-3 Wild West Diamant* Wild West Diamant*   [h 3] 2140/5 D 2 14.3 17
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-5 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [h 3] 2160/7 B 0 g 19
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-1 Bentley As* Bentley As*   [s 3] 2140/5 D 1 16.4 57
2020-06-04 2020-06-04 Åby-9 Innovation Love* Innovation Love*   [v 5] 2640/5 D 0 14.4 307
2020-06-04 2020-06-04 Åby-1 Kashmir Stone* Kashmir Stone*   [s 3] 2140/6 C 1 16.4 26
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-9 Konark F.Boko* Konark F.Boko*   [s 3] 1640/7 C 2 12.1 209
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-4 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 3] 2140/5 D 0 18.9g 100
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-3 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 4] 2140/1 A 1 15.1 13
2020-05-20 2020-05-20 Åby-6 Zante Grif* Zante Grif*   [s 5] 1640/4 C 1 12.1 32
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Katalonia* Katalonia*   [s 3] 2140/5 D 3 17.0 209
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-3 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [h 3] 2140/9 C 2 15.4 21
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-1 Workaholic Diamant* Workaholic Diamant*   [h 3] 2140/5 D 8 20.0g 15
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-4 Kaj di Quattro* Kaj di Quattro*   [v 3] 2140/4 D 5 15.1 203
2020-05-14 2020-05-14 Åby-6 Konark F.Boko* Konark F.Boko*   [s 3] 2140/1 C 2 14.7 72
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-9 Innovation Love* Innovation Love*   [v 5] 1640/6 C 0 11.8 30
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-7 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 3] 2140/3 B 2 14.4 22
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-6 African Queen African Queen   [s 5] 2140/1 D 0 19.3 556
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-10 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 5] 2640/8 D 0 19.1g 419
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-7 Monastery Boko Monastery Boko   [h 2] 1640/3 B 2 14.2 56
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-8 Monastery Boko Monastery Boko   [h 2] 1640/6 C 2 14.5 447
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-7 Costello O.E. Costello O.E.   [h 2] 1640/7 D 0 19.3g 171
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-5 Monastery Boko Monastery Boko   [h 2] 1640/3 D 4 13.5 265
2021-09-15 2021-09-15 Åby-8 Huile d'Olive* Huile d'Olive*   [s 4] 1640/11 D 0 21.5g 2954
2021-09-15 2021-09-15 Åby-1 Jigsaw Sisu* Jigsaw Sisu*   [s 2] 1640/7 D 8 19.1g 46
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-6 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 4] 2640/4 B 2 14.3 47
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-10 Okumara Vrijthout* Okumara Vrijthout*   [s 3] 2140/7 C str
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-5 Cartesio* Cartesio*   [v 3] 2140/6 B 4 15.1 48
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-8 Love You Too* Love You Too*   [v 3] 1640/9 A 3 12.3 115
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-6 Cartesio* Cartesio*   [h 3] 1640/4 C 6 12.5 160
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-4 Gigi Barosso* Gigi Barosso*   [s 3] 2140/10 D 0 g 769
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-1 Rose Hill* Rose Hill*   [s 3] 1640/1 C 0 g 217
2021-04-23 2021-04-23 Åby-7 Kuyt F.Boko* Kuyt F.Boko*   [h 4] 2140/8 B 6 13.5 485
2021-04-23 2021-04-23 Åby-4 Wild West Diamant* Wild West Diamant*   [h 4] 2140/5 B 1 12.4 41
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-8 Mister F.Daag* Mister F.Daag*   [h 7] 2140/9 C 4 13.6 26
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-6 Pastors Girl* Pastors Girl*   [s 6] 2140/4 C 0 g 68
2022-12-10 2022-12-10 Åby-10 Pastors Girl* Pastors Girl*   [s 6] 2140/4 B 1 14.6 94
2022-12-10 2022-12-10 Åby-7 Mister F.Daag* Mister F.Daag*   [h 7] 2140/3 C 1 13.0 33
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-10 Mona Moonlight* Mona Moonlight*   [s 3] 2140/6 D 0 16.5g 64
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-11 Monastery Boko Monastery Boko   [h 3] 2140/10 C 0 13.1 190
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-7 Filippa B.J.* Filippa B.J.*   [s 4] 2140/11 D 0 11.8 1330
2022-10-30 2022-10-30 Solvalla-9 Monastery Boko Monastery Boko   [h 3] 2140/2 C 3 12.3 119
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-7 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 2] 1640/4 B str
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-12 Monastery Boko Monastery Boko   [h 3] 2640/10 C 6 13.3 99
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-7 Monastery Boko Monastery Boko   [h 3] 2640/8 B 2 13.2 94
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-11 Hades de Vandel* Hades de Vandel*   [h 5] 3180/11 A str
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-10 Mister F.Daag* Mister F.Daag*   [h 7] 1609/6 C 0 10.4 138
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-9 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 5] 2140/4 C 5 13.6 74
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-8 Monastery Boko Monastery Boko   [h 3] 1640/1 C 4 12.0 154
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-7 Fly Light* Fly Light*   [v 4] 1640/5 B 0 13.0 50
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-6 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 3] 1640/6 B 0 17.3g 30
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-12 Hades de Vandel* Hades de Vandel*   [h 10] 3180/11 B 2 12.9 39
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-11 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 4] 1609/2 A 1 10.7 35
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-10 Orgie Vrijthout* Orgie Vrijthout*   [s 4] 2160/12 C 0 g 86
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-7 Fly Light* Fly Light*   [v 4] 1609/1 B 6 11.4 28
2022-06-30 2022-06-30 Åby-5 Diapason* Diapason*   [h 3] 1640/3 B 0 g 18
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-8 Love You Too* Love You Too*   [v 4] 1609/3 C 3 11.2 42
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-5 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 4] 1609/2 B 1 11.3 13
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-8 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 3] 2140/11 C 1 13.0 216
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-7 Mister F.Daag* Mister F.Daag*   [h 7] 1609/6 C 1 9.1 433
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-2 Donna Trixton* Donna Trixton*   [s 3] 1640/1 D 0 g 287
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-9 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 5] 2140/8 A 5 11.9 220
2022-05-07 2022-05-07 Åby-2 Wild West Diamant* Wild West Diamant*   [h 5] 2640/3 C 3 12.9 114
2022-05-07 2022-05-07 Åby-7 Usain Lobell* Usain Lobell*   [h 4] 2140/3 B 6 12.5 172
2022-05-07 2022-05-07 Åby-5 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 4] 2140/3 B 1 11.7 41
2022-04-22 2022-04-22 Åby-9 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 4] 2140/5 C 1 12.9 72
2022-04-22 2022-04-22 Åby-8 Usain Lobell* Usain Lobell*   [h 4] 2140/7 B 1 13.0 28
2022-04-22 2022-04-22 Åby-6 Fly Light* Fly Light*   [v 4] 2140/4 A str
2022-04-22 2022-04-22 Åby-4 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 4] 2140/8 D 6 13.7 79
2023-11-18 2023-11-18 Eskilstuna-10 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 3] 2140/1 C 1 12.9 21
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-8 Nalanji Boko Nalanji Boko   [h 3] 2160/10 C 1 15.3 56
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-4 Valnes Phenix Valnes Phenix   [h 2] 1640/5 C 3 13.5 57
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-2 O'Hara Boko O'Hara Boko   [s 2] 1640/4 A 3 14.0 20
2023-11-05 2023-11-05 Solvalla-11 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2140/6 C 0 13.2 207
2023-11-05 2023-11-05 Solvalla-8 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 3] 2140/9 B 1 13.1 26
2023-11-05 2023-11-05 Solvalla-7 Diapason* Diapason*   [h 4] 2140/10 C 0 12.6 416
2023-11-05 2023-11-05 Solvalla-5 Beauty Evo Beauty Evo   [s 3] 2140/3 D 0 13.9 1002
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-8 Nalanji Boko Nalanji Boko   [h 3] 2140/9 C 3 14.7 217
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-7 Made for Metalimo Made for Metalimo   [s 4] 2140/4 B 0 g 168
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-4 O'Hara Boko O'Hara Boko   [s 2] 1640/5 B 1 14.1 73
2023-09-30 2023-09-30 Åby-8 Mose Eagle* Mose Eagle*   [s 4] 2640/11 D 4 14.1 122
2023-09-30 2023-09-30 Åby-5 Julia Sisu Julia Sisu   [s 4] 2140/5 C 5 11.7 249
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-9 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2160/8 A 2 13.2 80
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-5 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 4] 2100/2 D 4 12.1 337
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-1 First Wise L.* First Wise L.*   [h 2] 1609/9 C 2 14.6 29
2023-09-27 2023-09-27 Åby-1 Cantal Cantal   [s 2] 1640/1 D 3 14.7 204
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-9 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 5] 2140/8 A str
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-8 Yucatan Diamant* Yucatan Diamant*   [v 4] 2640/4 C 4 15.2 55
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-3 Olivia Bourbon* Olivia Bourbon*   [s 2] 2140/12 C 4 16.8 321
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-9 Pantocrator Pantocrator   [v 3] 2140/5 D 5 13.3 50
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-8 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 3] 2140/3 A 1 13.6 14
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-8 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 4] 1640/5 D 0 g 347
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-9 Extreme Point* Extreme Point*   [v 3] 2640/10 C 5 15.1 455
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-1 Father Grif* Father Grif*   [h 2] 1640/5 D 3 18.2 15
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-12 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 3160/8 B str
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-11 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2640/2 D 0 13.1 204
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-8 Julia Sisu Julia Sisu   [s 4] 2140/3 B 0 12.4 75
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-5 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 5] 2140/2 B 3 12.0 29
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-10 Yucatan Diamant* Yucatan Diamant*   [v 4] 2140/2 A 3 13.9 30
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-7 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2140/7 C 7 13.7 220
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-5 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2640/9 C 1 13.4 118
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-2 Julia Sisu Julia Sisu   [s 4] 2140/1 A 1 12.6 13
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-8 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 3160/6 A 1 15.7 33
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-7 Chebba Mil* Chebba Mil*   [s 5] 2140/10 B 0 11.6 208
2023-08-12 2023-08-12 Åby-11 Hades de Vandel* Hades de Vandel*   [h 6] 3140/9 C 0 13.2 47
2023-08-12 2023-08-12 Åby-7 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 4] 2140/8 C 0 13.8g 446
2023-08-12 2023-08-12 Åby-3 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 5] 3180/12 A 0 14.5 40
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-9 Safety Tile Safety Tile   [h 3] 2140/5 D 0 15.1g 154
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-10 Dea Grif Dea Grif   [s 4] 1609/6 B 0 g 28
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-9 Ninetta Boko Ninetta Boko   [s 3] 1609/8 B 0 13.0 143
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-5 Diapason* Diapason*   [h 4] 1609/8 D 5 10.4 399
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-4 Ikarus Love* Ikarus Love*   [h 7] 1609/9 B 5 10.5 211
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-8 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 3] 1640/2 B 1 11.7 16
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-8 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 2640/3 B 2 14.7 38
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-4 Love You Too* Love You Too*   [v 5] 2140/3 C 5 14.6 238
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-2 Nolana Boko Nolana Boko   [v 3] 2140/2 C 6 15.8 31
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-6 Elite d'Arc* Elite d'Arc*   [h 3] 1640/2 B 0 g 139
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-8 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 2140/9 A 1 14.4 23
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-6 Love You Too* Love You Too*   [v 5] 2140/8 C 1 13.7 52
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-4 Safety Tile Safety Tile   [h 3] 2140/2 B 1 16.7 24
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-12 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 5] 3160/5 D 2 14.6 167
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-11 Julia Sisu Julia Sisu   [s 4] 1609/3 B 1 11.4 25
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-7 Dea Grif Dea Grif   [s 4] 1609/4 C 2 11.9 104
2023-07-05 2023-07-05 Solvalla-10 Milan Boko Milan Boko   [h 4] 2140/11 A 0 14.5 52
2023-07-05 2023-07-05 Solvalla-7 Ninetta Boko Ninetta Boko   [s 3] 2140/2 A 2 13.3 110
2023-06-29 2023-06-29 Åby-6 Extreme Point* Extreme Point*   [v 3] 1640/5 D 3 13.0 38
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-3 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [v 6] 2148/4 D 6 13.1 173
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-5 Julia Sisu Julia Sisu   [s 4] 1609/4 A 1 11.1 17
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-8 Hurricane D.K.* Hurricane D.K.*   [v 4] 1609/7 D 4 12.0 124
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-10 Diapason* Diapason*   [h 4] 2140/9 C 5 12.8 174
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-9 Mister F.Daag* Mister F.Daag*   [h 8] 2140/10 C 6 11.8 70
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-8 Nolana Boko Nolana Boko   [v 3] 2140/2 C str
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-7 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 5] 3180/11 C 1 15.0 43
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-6 Exposed Sox Exposed Sox   [s 3] 2140/7 B 4 15.0 673
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-10 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2140/4 D 0 12.6 470
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-8 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2140/2 C 0 13.6 145
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-2 Yin Yang* Yin Yang*   [v 3] 1640/2 B 3 12.2 28
2023-06-09 2023-06-09 Romme-2 Nolana Boko Nolana Boko   [v 3] 2140/10 A 1 14.4 18
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-7 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [v 6] 2140/3 B 2 13.0 34
2023-06-07 2023-06-07 Gävle-3 Extreme Point* Extreme Point*   [v 3] 2140/4 A 1 15.0 16
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-7 Roberts Son B.B.* Roberts Son B.B.*   [v 5] 2140/1 A 0 16.5g 18
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-10 Ninetta Boko Ninetta Boko   [s 3] 2140/5 C 6 14.4 62
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-8 Capitano* Capitano*   [v 5] 2140/15 A 2 14.3 28
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-8 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 5] 2140/10 C 0 g 48
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-8 Yin Yang* Yin Yang*   [v 3] 2140/6 C 0 17.9g 82
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-10 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2140/7 C 4 13.4 34
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-6 Diapason* Diapason*   [h 4] 2100/7 C 0 g 131
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-2 O.M.Keep on Runnin O.M.Keep on Runnin   [s 3] 2100/5 B 6 15.9 75
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-9 Roberts Son B.B.* Roberts Son B.B.*   [v 5] 2640/10 A 1 13.6 63
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-3 Extreme Point* Extreme Point*   [h 3] 2140/2 C 0 g 100
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-1 Nolana Boko Nolana Boko   [v 3] 2140/3 A 3 14.3 15
2023-05-06 2023-05-06 Åby-12 Yin Yang* Yin Yang*   [v 3] 2140/3 C 2 13.5 32
2023-05-06 2023-05-06 Åby-11 Hades de Vandel* Hades de Vandel*   [h 6] 2140/7 D 2 11.1 259
2023-05-06 2023-05-06 Åby-9 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [v 6] 2140/11 D 7 12.8 88
2023-05-06 2023-05-06 Åby-5 Usain Lobell* Usain Lobell*   [h 5] 2640/5 D 5 12.7 139
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-10 Monastery Boko Monastery Boko   [h 4] 2140/5 C 0 g 55
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-7 Nelson Greenwood Nelson Greenwood   [h 3] 2140/2 C str
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-5 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 6] 2140/8 B 2 12.8 105
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-8 Cassiopea Font Cassiopea Font   [s 5] 1640/6 D 0 14.9 94
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-5 Ninetta Boko Ninetta Boko   [s 3] 2140/4 C 5 15.9 43
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-2 Nacido Boko Nacido Boko   [h 3] 2140/8 B 6 17.2g 25
2023-04-26 2023-04-26 Solvalla-10 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 2140/2 A 0 g 47
2023-04-26 2023-04-26 Solvalla-9 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2140/5 A 2 13.2 25
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-6 Usain Lobell* Usain Lobell*   [h 5] 2140/4 D 4 13.1 60
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-12 Elite d'Arc* Elite d'Arc*   [h 3] 2140/1 C 5 14.5g 53
2023-04-21 2023-04-21 Åby-8 Milan Boko Milan Boko   [h 4] 2140/5 C 0 g 57
2023-04-21 2023-04-21 Åby-1 Yin Yang* Yin Yang*   [v 3] 2140/5 B 1 14.0 14
2023-04-21 2023-04-21 Åby-10 Diapason* Diapason*   [h 4] 2140/6 C 5 12.0 56
2023-04-19 2023-04-19 Solvalla-5 Let it be V.P.* Let it be V.P.*   [v 5] 2140/8 D 4 12.8 42
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-9 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 6] 2100/5 A 1 13.1 16
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-3 O.M.Keep on Runnin O.M.Keep on Runnin   [s 3] 2140/4 C 1 16.8 315
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-9 Winnetou Diamant* Winnetou Diamant*   [v 6] 2140/5 B 2 13.1 32
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-9 Hades de Vandel* Hades de Vandel*   [h 6] 2140/3 B 1 11.6 133
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-9 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2140/11 A 1 13.5 41
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-7 Cash Winner* Cash Winner*   [v 5] 2640/4 A 2 14.5 39
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-11 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 6] 1640/6 C 5 12.7 167
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-6 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 6] 2140/9 A 5 15.1 24
2024-06-14 2024-06-14 Romme-5 Nikita R.* Nikita R.*   [s 4] 2140/4 A 1 14.1 16
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-9 Fly Equos Jet* Fly Equos Jet*   [v 3] 2140/1 A 1 13.5 42
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-2 Y.Not Diamant* Y.Not Diamant*   [v 5] 2140/3 B 1 12.7 19
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-9 Feldenkrais Pal* Feldenkrais Pal*   [h 3] 2140/8 B 2 12.3 131
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-8 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 4] 1640/7 C 1 9.5 28
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-4 O'Hara Boko O'Hara Boko   [s 3] 2140/9 C 3 12.2 93
2024-04-18 2024-04-18 Åby-11 Pure Joy Pure Joy   [h 4] 2140/6 C 5 13.0 715
2024-04-18 2024-04-18 Åby-3 Ester Degli Dei* Ester Degli Dei*   [s 4] 2140/8 A strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se