V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Häst (tränare)Treåriga ston1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)3. Global Brilliance (Peter Untersteiner) 4. B..


Häst (tränare)
Treåriga ston

1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)
2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
3. Global Brilliance (Peter Untersteiner)
4. Barbro Kronos (Svante Båth)
5. Hill's Angel (Björn Goop)
6. No Buisness (Oscar Berglund)
7. Crashed Eggs (Roger Walmann)
8. M.T.Perette (Mattias Djuse)
9. Loaded Maria (Markus B Svedberg)
10. Fabulous Pellini (Svante Båth)
11. Maggiore (Conrad Lugauer)
12. Florist (Jim Oscarsson)

Treåriga hingstar/valacker
1. Mister Hercules (Daniel Redén)
2. Selected News (Hans-Owe Sundberg)
3. Bandido Gar (Susanne Richter)
4. San Moteur (Björn Goop)
5. Manny Muscle (Reijo Liljendahl)
6. Revelation (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu (Jerry Riordan)
8. Custom Cheval (Henry Rorgemoen)
9. Hector Sisu (Petri Salmela)
10. Gilmore Trot (Mattias Djuse)
11. Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
12. Big Top Lindy (Stefan Melander)

Fyraåriga ston
1. Mahma Lane (Peter Untersteiner)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Grande Diva Sisu (Per Nordström)
4. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ghostintheshell (Timo Nurmos)
6. Groupie Doll (Jörgen Westholm)
7. Orlando (Fredrik Wallin)
8. Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
9. Ganga Bae (Stefan Melander)
10. Milady Grace (Daniel Redén)
11. Golden Tricks (Daniel Redén)
12. Global Allegiance (Mattias Djuse)

Fyraåriga hingstar/valacker
1. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
2. Power (Robert Bergh)
3. Hail Mary (Robert Bergh)
4. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
5. Admiral As (Reijo Liljendahl)
6. Brother Bill (Timo Nurmos)
7. Gulfstream Am (Conrad Lugauer)
8. Bythebook (Svante Båth)
9. Rackham (Christoffer Eriksson)
10. Fort Knox (Björn Goop)
11. Global Adventure (Svante Båth)
12. Jareth Boko (Micael Broberg)

Kanal 75


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya fins..


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya finska travdrottningen.
Istället har Mascate Match sopat rent på hemmaplan och spöade hingstarna i det inhemska derbyt.
När hon nu åter fick mäta krafterna med de svenska årgångstopparna visade hon sig minst lika överlägsen som i fjol.
Pekka Korpi smällde till spets och rundade av med 1.09,1 sista halvvarvet, där det gick som fortast över upploppet.
- Hästen var väldigt bra och öppnade fint, det blev lätt. Sista 200 gick det väldigt fort, mös Korpi som därmed infriade omgångens tyngsta favoritskap på V75® och kan se fram emot att ha spelarna i ryggen även i finalen på Sundbyholmstravet om två veckor.
Vad som händer sedan med den finska travdrottningen är däremot höljt i dunkel.
Ägd av ett konsortium bestående av 1 000 andelar knutna till ett ishockeylag har det beslutats att hon ska få ny ägare efter den här säsongen.
- Hästen måste säljas och jag vet inte vem som köper henne. Men jag skulle gärna vilja fortsätta träna, konstaterade Korpi vars stålmadame nu ståtar med 28 segrar på 32 starter.

Guzz snabbast av alla
Däremot svek det norska hoppet Elegant Ima från samma position och bäddade för en rafflande slutstrid där Susanne Richter-tränade Bandido Gar och Jorma Kontio fick läppen före Manny Muscle.
Reijo Liljendahl revanscherade sig emellertid när han fick se sin italienska Bank Wise As dominera från ledningen för Örjan Kihlström.
- Jag är jätteglad, bara att gratulera Lennart (Ågren, ägare) som gjorde ett bra val i samråd med mig att inte åka till Italien och starta i oaks, det här är vårt lopp. Jag är jättenöjd med henne, jag tycker om den här tjejen, mös Liljendahl som timmen senare bevittnade dagens fartfest då hans Admiral As skickades fram utvändigt om ledande Guzz Mearas.
Trots att varvningen gick på 1.10,9 så var det tätduon som gjorde upp och Johan Untersteiner lyckades gunga sin häst främst över mål på dagssnabbaste 1.11,4/2 140 meter autostart.
- Det var härlig duell upploppet ner, men han är verkligen ärlig hästen och kämpar hela vägen in. Det var skönt att ha huvudet före, konstaterade Untersteiner.
Bland treåringarna kunde Selected News (Hans-Owe Sundberg tränar, Torbjörn Jansson körde) och San Moteur (Björn Goop, Per Lennartsson) båda profitera på högt utgångstempo och avgöra med lätthet från bakspår.
Grande Diva Sisu spårade runt om i tilltalande stil för Per Nordström vilket gjorde att utdelningen på V75 stannade vid 2 888 kronor för sju rätt medan ytterligare 7,8 miljoner kronor vandrar vidare till lördagen i form av femrättsjackpot då ATG beräknar en sjurättspott på mastiga 72 miljoner .

Berghs fyraåringsstjärnor glänste på nytt
Utanför V75 bjöd Robert Berghs båda derbyvinnare på glimrande uppvisningar.
Power fick minsann ingen lugn återkomst efter utflykten till Paris, men visade att han bara verkar ha blivit kaxigare av titeln Europamästare.
Forcerad till front från bakspår dansade han ifrån sina konkurrenter.
- Han vet själv hur bra han är, det är det roligaste. Han har ett jäkligt självförtroende, sade skötaren My Hedberg.
Ännu mer imponerade Hail Mary när han bokstavligen avväpnade regerande BC-mästaren Brother Bill på två steg i slutsvängen.
1.12,0/2 140 blev segertiden för duon som nu får en sista chans för säsongen att avgöra vem som är bäst i stallet.
En mer oväntad dubbel blev det för Peter Untersteiner som inledde dagen med att spåra runt om till med Global Brilliance och Mahma Lane.
En tränardubbel blev det även för Björn Goop vars oaksvinnare Eagle Eye Sherry visade att hon inte alls behöver ha det lika serverat som vid sin stora triumf. Den här gången körde Stefan Persson fram utvändigt ledaren och reglerade fältet på ett manér som anstår en kulltopp.

Robin Johansson, Kanal 75


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från i..


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från innerspåret och behöll enkelt ledningen och Roberto Vecchione fick köra i ett beskedligt tempo. När Björn Goop kastade loss med Face Time Bourbon 700 meter före mål ökade ledaren tempot och trots att den franske stjärnan spurtade heroiskt lyckades han inte nå ifatt Zacon Gio.
Zacon Gio, tränad av Holger Ehlert vann på 1.10,5 och inkasserade 2,4 miljoner kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gang..


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gangster Hanover, tränad av Åke Svanstedt och Nancy Takters Ready for Moni till final.
Melanders Maesteraemon tog sig till final via en tredjeplats i ett försök som vanns av Amigo Volo. Finalklara är även Per Engbloms Beads och Åke Svanstedts Back of the Neck.
För de äldre travarna blev det inga försök. Marcus Melanders Gimpanzee genrepade inför finalen och visade att han hittat formen igen. Brian Sears körde lite avvaktande och Gimpanzee flög lågt över upploppet och vann lätt med krafter kvar.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attra..


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attraversiamo.
Det hjälpte också Fredrik Wallin till en kometnominering till titeln ”Årets tränare”.
2020 har varit betydligt tyngre både för tränare och häst.
Men på lördagen visade sig Activated från sin bästa sida igen då hon för Carl Johan Jepson växlade fältet över upploppet i sin karakteristiska stil.
- Hon fick ett drömlopp, men det var otroligt skönt och härligt att hon får visa att hon kan. Det har varit väldigt mycket strul med mycket saker, det har inte fungerat alls. Därför är det fantastiskt kul att få se henne så här igen, sade en tydligt lättad Fredrik Wallin efter att ha räknat in säsongens första triumf på V75.

Fyrling för Nurmos/Kihlström
En annan som haft det motigare än vanligt på lördagarna är Timo Nurmos, men det ska ses i ljuset av att han dominerat V75 totalt de senaste åren.
Nu kom rena islossningen med inte mindre än fyra triumfer, samtliga understödda av Örjan Kihlström.
Det började med Cab Lane där Kihlström avvaktade i det längsta innan han vred ut i femtespår och precis hann dit i ett rafflande upplopp.
Resten av triumferna togs utan dramatik.
Prime Lini och Västerbo Pokerface släpptes båda till ledningen och klev undan utan att se det minsta plågade ut.
Den som imponerade mest i Nurmos-kvartetten var emellertid Seismic Wave, som ännu en gång styrkte att han har alla kvalitéer att vandra upp i yppersta eliten.
Kihlström kastade loss från kön på sista långsidan och visade tydligt att han hade slagit ledande Chapuy genom att plocka upp sin häst i samma veva som han kom upp utvändigt i slutsvängen. Över upploppet fick Seismic Wave åter fria tyglar och formligen brisade ifrån på 1.10,5/1 609 meter.
En tid som torde kunna vässas med besked i varm sommardag i maj.
- Jag tycker att de gick väldigt bra allihop, kommenterade segerkusken som fick frågan vilken häst som övertygade mest.
- Kanske var det Cab Lane som lyckades hinna fram från sin dåliga position på det här korta upploppet.

Dubbeljackpot på lördag
På tal om femåringar som står i den tidiga kön för elitloppsbiljetter så fick Jerry Riordans Zarenne Fas äntligen spräcka segernollan på svensk mark.
Hästen som tog ner Double Exposure från utsidan i Finlandia Ajo bjöds nu en behaglig ryggresa av Magnus A Djuse och tackade med att virvla förbi och försvinna i överlägsen stil.
Robert Bergh-tränade Kantens Rose och Kevin Oscarsson var den sjunde pusselbiten i en synnerligen favoritbetonad omgång där utdelningen för sju rätt på V75 stannade vid 456 kronor.
Ingen utdelning på fem eller sex rätt innebär att 38 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag på Jägersro i form av dubbeljackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


 Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för t..


 
Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för tvååriga-, treåriga- och äldre hästar.
Den här helgen körs försöken på samma bana och natten mot lördagen var det dags för tvååringarna och även de treåriga stona.
De svenska tränarna höll sig väl framme. Tre segrar och hela tolv hästar tog sig till final.
Marcus Melander tog hem ett försök då tvåårige In Range avgjorde via en vass spurt och Melander fick med sig ytterligare två hästar. Samma facit blev det för Nancy Takter, hennes Spoiled Princess visade sig vara bäst i ett av försöken för de treåriga stona.
Lucas Wallin-tränade Mazzarati skrällde i det ena försöket för tvååriga ston. Wallin fick med ytterligare en häst till final.
Förutom Captain Corey så fick Åke Svanstedt med ytterligare tre hästar i jakten på drygt två miljoner kronor som vinnaren av varje final belönas med.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2640/3 0 g 1260
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/13 0 38.5 710
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/6 7 35.6g 428
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2160/10 3 30.4 561
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/15 4 32.5 953
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 1640/6 5 29.5 823
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2160/3 4 31.8 635
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2140/3 5 32.9 689
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 1660/13 7 29.3 874
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-4 S.S.Filippa S.S.Filippa   [s 4] 2140/2 7 32.4 613
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Fomalhaut Fomalhaut   [v 10] 1660/13 0 19.6g 2061
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/10 5 31.8g 374
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 S.S.Filippa S.S.Filippa   [s 4] 1640/5 6 29.0 647
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2140/8 7 29.4 1948
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/8 A 4 31.2 88
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/6 D 0 18.4 639
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/6 B 4 31.3 69
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/5 D 8 29.7 535
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-7 She's Racy She's Racy   [s 5] 1640/5 D 0 16.9g 59
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/8 C 0 32.5 421
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/4 D 4 29.2g 1776
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/12 B 0 28.7 245
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Simb Taylor Simb Taylor   [s 6] 1640/5 D 0 18.3g 390
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2660/13 B 0 32.9 495
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/9 C 7 28.3 796
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Blityra Blityra   [s 7] 1666/5 D 4 31.5 264
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/6 D 0 28.3g 644
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2640/4 D 0 17.6 945
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2660/10 D 3 32.1 688
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Kerv Kerv   [v 6] 2140/7 D 0 16.7 483
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/8 A 0 27.3g 288
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/9 B 4 30.6 297
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/1 C 3 28.8 242
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 2140/1 D 0 33.2g 637
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/6 C 3 26.7 276
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/3 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/14 B 7 28.8 921
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1640/6 C str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2168/11 B 4 28.8 241
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 1666/5 B 7 32.0 95
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Kerv Kerv   [v 6] 2670/8 C 0 22.1g 148
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 1666/12 B 7 747
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2140/5 D 0 644
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/2 C 6 30.6 56
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Simb Taylor Simb Taylor   [s 6] 1640/1 B 4 16.7 176
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 1686/15 A 0 31.9 230
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2148/3 C 0 31.1 217
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2040/6 D 1 27.8 301
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Dunex Dunex   [v 9] 2180/10 D 0 g 262
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/5 D 0 g 576
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2180/6 C 4 32.6g 401
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-5 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2140/4 A 0 18.6 46
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Spinellie Spinellie   [s 8] 1640/5 D 0 14.7 375
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-3 Blityra Blityra   [s 7] 1666/3 D str
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2180/9 B 3 29.4g 310
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Makeitorbreakit Makeitorbreakit   [v 6] 2140/3 B 1 17.9 27
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/7 D 0 34.5 580
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/12 C 8 30.8g 1369
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-5 Spinellie Spinellie   [s 8] 1640/5 B 1 15.4 49
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Blityra Blityra   [s 7] 2140/1 D 0 33.4 528
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/14 D 0 18.0 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/1 D 7 27.7 806
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2180/15 D 6 34.1 635
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/10 C 6 32.4 167
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/4 D 8 17.1 620
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/4 C 5 30.4 689
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/13 D 0 29.6 282
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 1660/10 C 0 33.9g 240
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2660/14 B 0 31.9 191
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/2 D 0 16.6 737
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/7 D 4 29.4 219
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/6 B 4 32.9 133
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 1660/5 C 7 18.0 441
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/3 B 5 35.2 362
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/5 C 1 30.5 118
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/1 D 7 36.1 302
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/4 C 2 30.8 39
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/8 D 4 30.3 1110
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/4 B 1 31.5 240
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2180/6 C 6 30.3 813
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2160/7 C 0 19.8 594
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/6 D 0 33.3 1444
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/13 D 0 g 1455
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/2 D 0 20.2 568
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2180/7 C 7 30.9 302
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1660/4 B 2 31.5 145
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/2 C 3 33.5g 50
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/3 D 0 30.1 1793
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/1 D 7 19.3 548
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/1 B 6 34.6g 37
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/8 D 5 19.0 610
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1640/10 B 0 31.0 132
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/9 D 8 18.1 600
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/3 C 6 18.4 299
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 1640/3 D 0 27.1 660
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-1 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/4 D 5 30.0 491
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-7 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/3 C 5 32.9g 124
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-4 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 1640/6 D 0 26.3g 767
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 2180/7 C 5 31.2 217
2017-08-03 2017-08-03 Boden-1 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/15 B 0 32.9g 990
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/5 C 5 17.9 457
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/4 D str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/11 B 5 31.7g 472
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2040/3 B 0
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-4 Global Numerous Global Numerous   [s 9] 1640/3 B 4 15.3 53
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 2140/4 D 6 18.8 334
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/1 C 4 30.1 193
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/11 C 8 33.1 681
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 2140/3 D 0 30.9 1326
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 1660/12 D 8 16.6 682
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/4 D 0 17.7 422
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2640/5 C 7 34.0g 198
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/6 D 0 17.1 827
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/8 D 0 19.3 1696
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2160/15 D 3 65
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 1310
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/3 D 6 29.5 333
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 1640/5 D 0 31.0g 1137
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/10 D 7 18.2 358
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1660/5 D 0 32.2g 691
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/7 D 0 32.5g 2337
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/4 C 2 18.6 371
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/2 D 0 28.7 1047
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 1640/10 D 7 18.4 681
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/5 C 7 34.7 91
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/2 D 0 34.5 169
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/1 D 4 18.1 344
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/6 D 4 33.8 755
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 1640/2 D 0 g 613
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/1 D 0 29.3 1016
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-9 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/5 D 7 34.0 698
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1640/2 D 0 34.8g 163
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/3 D 5 32.9 430
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/11 D 0 21.0 110
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/5 C 6 34.7g 111
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/2 D 4 30.5 337
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Kerv Kerv   [v 7] 2140/6 C 0 19.3 399
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/3 C 4 18.5 314
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2640/4 C 4 36.0 24
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 1640/12 C 4 30.8 1015
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2140/7 D 0 31.8g 562
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-3 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/8 D 0 20.6 1407
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/4 D 8 32.2 174
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2140/4 D 4 30.7 417
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/5 B 3 33.9 31
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/13 B 5 32.5 380
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Phaser Beam Phaser Beam   [s 5] 2140/4 B 0 20.2 324
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 1640/2 B 4 29.3 266
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/2 D str
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2160/11 A 0 31.4 211
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/7 B 0 31.3 261
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/4 D 0 29.3 639
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 2140/9 D 6 33.7 280
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 1660/8 D 7 35.2g 859
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/1 D 4 29.1 54
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/4 D 0 g 595
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 2140/5 C 0 39.8 421
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 4] 2160/7 D 0 36.9 888
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/12 A 1 29.3 95
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 2140/3 D 7 34.7 424
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 1640/3 D 5 29.2 223
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/12 A 4 31.4 215
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/3 C 4 28.8 194
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Djärv Elden Djärv Elden   [v 5] 1660/7 B 4 38.7 33
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 2140/1 D 4 31.5 326
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-10 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/3 C 0 30.0 292
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/1 D 2 28.8 94
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/15 D str
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/6 D str
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-6 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/11 D 2 16.4 122
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/6 C 6 30.4 42
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/7 B 2 30.3 396
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/5 C 1 18.1 30
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 1640/10 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-3 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/15 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/2 B 1 29.1 38
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/2 D 0 32.1g 985
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-11 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/11 D 0 35.2 1016
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/10 D 8 21.8g 479
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 B 3 29.6 59
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/13 A 5 17.3 66
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-3 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/13 D 0 33.4 1079
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/2 B 5 17.6 82
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-9 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/2 B 1 27.6 38
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/8 D 7 31.0g 496
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 8] 2140/2 D 6 29.7 129
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Trimma Trimma   [s 8] 1680/9 D 8 30.7 651
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Simb Taylor Simb Taylor   [s 8] 1680/13 C 0 16.9 1000
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/2 C 4 27.7g 61
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-3 Global Numerous Global Numerous   [s 10] 2140/5 D 3 15.0 410
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 1640/1 D 0 32.7g 398
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 1640/11 B 7 15.5 148
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/10 D 0 32.3 384
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 5] 2140/7 D 0 g 1264
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Global Numerous Global Numerous   [s 10] 2140/4 C 4 16.7g 303
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/4 D 0 28.4g 277
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-10 Simb Taylor Simb Taylor   [s 8] 2160/7 D 0 18.8g 765
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 K.K.Maia K.K.Maia   [s 8] 1640/3 D 0 28.5 881
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 1640/1 D 0 30.8g 265
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/7 C 0 g 743
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/1 A 1 30.1 32
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2160/12 B 0 32.1g 595
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2660/5 D 3 33.6 611
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 1640/1 D 2 29.0 678
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-2 Kerv Kerv   [v 8] 2140/2 D 3 17.0 538
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/1 D 7 32.1g 893
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/3 D 2 28.0 112
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2180/8 C 0 36.3g 575
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-5 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 5] 2140/2 D 6 20.7g 269
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 1640/7 C 5 34.5 146
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/8 C 4 31.6 37
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Kerv Kerv   [v 8] 1640/5 D 4 18.0 1578
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-1 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/6 C 0 34.1 348
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-1 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2160/12 D str
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 D 2 31.0 192
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/1 D 0 21.3 959
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2660/8 C 4 34.7g 332
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 B 2 32.2 67
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/1 D 6 34.5g 202
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-1 Kerv Kerv   [v 8] 2160/12 D 0 20.0 825
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/10 B 2 31.2 205
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 1660/4 D 7 20.4 655
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/1 D 6 34.3 125
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/3 D 8 34.1 176
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/3 D 0 20.3 1144
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-2 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2140/1 C 6 33.4 52
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/4 D 5 30.6 541
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/4 D 6 35.9 600
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-8 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 1640/1 C 2 29.9 158
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1660/7 C 3 28.6 840
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/1 C 5 37.2g 382
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-7 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/3 D 0 31.0g 1425
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-12 Trimma Trimma   [s 9] 1640/1 B 0 33.2 365
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Tentacles Tentacles   [v 7] 3160/4 D 0 22.8 732
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/10 C 0 29.0 1341
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 1640/2 C 7 38.2 138
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 I am Roar I am Roar   [v 5] 2140/4 D 0 941
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/1 B 3 16.2 151
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/5 C 8 29.3 130
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 1640/1 D 4 37.7g 344
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/11 C 5 28.8 1000
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/2 D 3 39.1g 128
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2180/11 B 3 29.5 86
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/3 D 6 29.4g 181
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/4 C 0 g 142
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 1640/1 D 0 37.7g 689
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/5 D 0 29.2 1000
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/1 D 7 27.7 1019
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1660/9 B 4 28.9 104
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/7 C 0 31.6g 370
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-8 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/7 D 0 37.5 928
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2660/6 D 4 30.1 342
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/5 D 0 36.5 1861
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/10 D 7 27.7 783
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/12 C 0 28.9g 583
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-8 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/4 B 0 32.5 155
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/12 D 0 28.3 1577
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Klack Kungen Klack Kungen   [v 11] 2180/11 B 7 30.5 75
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Storsjarmören Storsjarmören   [h 12] 2180/12 B 7 26.8g 148
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/6 B 7 31.4 114
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/10 C 7 28.8 596
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Googla Googla   [s 9] 2140/7 D 0 16.4 929
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Top Darian Top Darian   [v 7] 2140/12 D 0 18.3g 1319
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/3 D 6 35.6 95
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/8 C 4 31.7 620
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/12 C 8 29.7 261
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-7 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/2 C 0 38.4g 388
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2180/13 D 4 30.3 238
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Googla Googla   [s 9] 1640/1 C 3 15.9 157
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/1 D 0 g 201
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-1 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2180/12 D 0 29.9 811
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-12 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/4 C 2 29.0 597
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/4 D 0 31.5 188
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/6 D 3 30.8 328
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Selenge Selenge   [v 7] 1640/10 D 0 18.1 243
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Nordglimra Nordglimra   [s 10] 2140/1 D 0 g 971
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-8 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/5 C 0 39.4g 729
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Nordglimra Nordglimra   [s 10] 2140/2 D 5 31.1 530
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2140/1 D str
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/4 C 7 35.0g 131
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/3 D 0 31.0g 71
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2180/13 A 0 38.5 322
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/4 D 3 31.2 221
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/4 B 4 32.4 98
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-2 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2140/4 C 3 34.6 494
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/2 C 0 30.7 198
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/2 D 5 32.0g 501
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 3] 2160/7 D 0 54.5g 535
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 2 31.6 80
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/10 D 0 g 724
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2660/7 D 5 17.6 578
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Selenge Selenge   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 318
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 3] 2160/7 D 5 38.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 2 30.6 1108
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/11 D 0 31.0 953
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 1660/7 C 2 31.2 233
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Little By Little Little By Little   [s 6] 2140/2 D 8 17.5 498
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/2 D 0 27.7 655
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 5 32.9 1083
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-10 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/3 D 0 28.0 1020
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2660/6 D 0 18.3 599
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 1640/7 B 8 18.0 223
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/8 D 5 33.0 879
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/7 D 0 35.0g 487
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/12 D 0 30.4 798
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2180/11 B 0 35.0g 427
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/8 D 0 g 415
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-9 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/3 D 3 35.2g 71
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2180/9 B 5 34.1 314
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/8 C 7 28.8 230
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-6 Storsjarmören Storsjarmören   [h 13] 2180/9 B 0 28.2 97
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/11 B 2 34.7 76
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1640/3 D 0 g 294
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-2 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/3 D 4 34.4g 621
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/5 D 5 35.9 348
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 2160/3 C str
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/7 D 8 35.4g 292
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 2160/5 B 0 g 205
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/7 D 4 38.7 191
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2160/8 C 8 26.4g 312
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-8 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 1660/8 B 4 17.8 198
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1640/1 C 0 g 67
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 1660/13 A 0 30.5 95
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2180/8 B 4 32.1 167
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 1640/11 D 5 27.8 249
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2160/9 B 2 36.1g 53
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2140/7 B 5 32.3 473
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/8 C 1 29.2 438
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1660/7 C 5 34.7 234
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2160/3 B 0 33.3 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se