V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-24 2024-07-24 Skellefteå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/6 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2640/3 0 g 1260
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/13 0 38.5 710
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/6 7 35.6g 428
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2160/10 3 30.4 561
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/15 4 32.5 953
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 1640/6 5 29.5 823
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2160/3 4 31.8 635
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2140/3 5 32.9 689
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 1660/13 7 29.3 874
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-4 S.S.Filippa S.S.Filippa   [s 4] 2140/2 7 32.4 613
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Fomalhaut Fomalhaut   [v 10] 1660/13 0 19.6g 2061
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [h 3] 2160/10 5 31.8g 374
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 S.S.Filippa S.S.Filippa   [s 4] 1640/5 6 29.0 647
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 7] 2140/8 7 29.4 1948
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/8 A 4 31.2 88
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/6 D 0 18.4 639
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/6 B 4 31.3 69
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/5 D 8 29.7 535
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-7 She's Racy She's Racy   [s 5] 1640/5 D 0 16.9g 59
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/4 D 4 29.2g 1776
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/8 C 0 32.5 421
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/12 B 0 28.7 245
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Simb Taylor Simb Taylor   [s 6] 1640/5 D 0 18.3g 390
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2660/13 B 0 32.9 495
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/9 C 7 28.3 796
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Blityra Blityra   [s 7] 1666/5 D 4 31.5 264
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/6 D 0 28.3g 644
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2640/4 D 0 17.6 945
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2660/10 D 3 32.1 688
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Kerv Kerv   [v 6] 2140/7 D 0 16.7 483
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/8 A 0 27.3g 288
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/9 B 4 30.6 297
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/1 C 3 28.8 242
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 2140/1 D 0 33.2g 637
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/3 C str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/6 C 3 26.7 276
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/14 B 7 28.8 921
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1640/6 C str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2168/11 B 4 28.8 241
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 1666/5 B 7 32.0 95
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Kerv Kerv   [v 6] 2670/8 C 0 22.1g 148
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 1666/12 B 7 747
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2140/5 D 0 644
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/2 C 6 30.6 56
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Simb Taylor Simb Taylor   [s 6] 1640/1 B 4 16.7 176
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 K.K.Maia K.K.Maia   [s 6] 1686/15 A 0 31.9 230
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2148/3 C 0 31.1 217
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2040/6 D 1 27.8 301
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Dunex Dunex   [v 9] 2180/10 D 0 g 262
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/5 D 0 g 576
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2180/6 C 4 32.6g 401
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Spinellie Spinellie   [s 8] 1640/5 D 0 14.7 375
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-5 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2140/4 A 0 18.6 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-3 Blityra Blityra   [s 7] 1666/3 D str
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2180/9 B 3 29.4g 310
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Makeitorbreakit Makeitorbreakit   [v 6] 2140/3 B 1 17.9 27
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/7 D 0 34.5 580
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/12 C 8 30.8g 1369
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-5 Spinellie Spinellie   [s 8] 1640/5 B 1 15.4 49
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Blityra Blityra   [s 7] 2140/1 D 0 33.4 528
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/14 D 0 18.0 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 1640/1 D 7 27.7 806
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2180/15 D 6 34.1 635
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/10 C 6 32.4 167
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/4 D 8 17.1 620
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2140/4 C 5 30.4 689
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 1660/13 D 0 29.6 282
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 1660/10 C 0 33.9g 240
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2660/14 B 0 31.9 191
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/2 D 0 16.6 737
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/7 D 4 29.4 219
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-4 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/6 B 4 32.9 133
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 1660/5 C 7 18.0 441
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 4] 2160/3 B 5 35.2 362
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/5 C 1 30.5 118
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/1 D 7 36.1 302
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2140/4 C 2 30.8 39
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2640/8 D 4 30.3 1110
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 6] 2160/4 B 1 31.5 240
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2180/6 C 6 30.3 813
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2160/7 C 0 19.8 594
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 8] 2160/6 D 0 33.3 1444
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Fomalhaut Fomalhaut   [v 11] 2140/13 D 0 g 1455
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/2 D 0 20.2 568
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2180/7 C 7 30.9 302
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1660/4 B 2 31.5 145
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/2 C 3 33.5g 50
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/3 D 0 30.1 1793
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/1 D 7 19.3 548
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/1 B 6 34.6g 37
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/8 D 5 19.0 610
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1640/10 B 0 31.0 132
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/9 D 8 18.1 600
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/3 C 6 18.4 299
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 1640/3 D 0 27.1 660
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-1 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/4 D 5 30.0 491
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-7 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/3 C 5 32.9g 124
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-4 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 1640/6 D 0 26.3g 767
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 2180/7 C 5 31.2 217
2017-08-03 2017-08-03 Boden-1 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/15 B 0 32.9g 990
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/5 C 5 17.9 457
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/4 D str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/11 B 5 31.7g 472
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2040/3 B 0
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-4 Global Numerous Global Numerous   [s 9] 1640/3 B 4 15.3 53
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 2140/4 D 6 18.8 334
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/1 C 4 30.1 193
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/11 C 8 33.1 681
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 2140/3 D 0 30.9 1326
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 1660/12 D 8 16.6 682
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/4 D 0 17.7 422
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2640/5 C 7 34.0g 198
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/6 D 0 17.1 827
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/8 D 0 19.3 1696
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2160/15 D 3 65
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 1310
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/3 D 6 29.5 333
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/10 D 7 18.2 358
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 K.K.Maia K.K.Maia   [s 7] 1640/5 D 0 31.0g 1137
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1660/5 D 0 32.2g 691
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-3 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/7 D 0 32.5g 2337
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/4 C 2 18.6 371
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/2 D 0 28.7 1047
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 1640/10 D 7 18.4 681
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/5 C 7 34.7 91
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/2 D 0 34.5 169
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/1 D 4 18.1 344
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/6 D 4 33.8 755
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 1640/2 D 0 g 613
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/1 D 0 29.3 1016
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-9 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/5 D 7 34.0 698
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 1640/2 D 0 34.8g 163
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2140/3 D 5 32.9 430
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 2140/11 D 0 21.0 110
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/2 D 4 30.5 337
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2140/5 C 6 34.7g 111
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Kerv Kerv   [v 7] 2140/6 C 0 19.3 399
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Livi Scholes Livi Scholes   [v 8] 1640/3 C 4 18.5 314
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2640/4 C 4 36.0 24
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 1640/12 C 4 30.8 1015
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2140/7 D 0 31.8g 562
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-3 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/8 D 0 20.6 1407
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2140/4 D 8 32.2 174
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2140/4 D 4 30.7 417
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Faste Odin Faste Odin   [v 5] 2160/5 B 3 33.9 31
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 S.S.Gjermund S.S.Gjermund   [v 5] 2160/13 B 5 32.5 380
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Phaser Beam Phaser Beam   [s 5] 2140/4 B 0 20.2 324
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 1640/2 B 4 29.3 266
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Trö Frökna Trö Frökna   [s 9] 2640/2 D str
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Eskelands Söstra Eskelands Söstra   [s 7] 2160/11 A 0 31.4 211
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/4 D 0 29.3 639
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/7 B 0 31.3 261
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 1660/8 D 7 35.2g 859
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 2140/9 D 6 33.7 280
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/4 D 0 g 595
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/1 D 4 29.1 54
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 2140/5 C 0 39.8 421
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/12 A 1 29.3 95
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 4] 2160/7 D 0 36.9 888
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 1640/3 D 5 29.2 223
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 2140/3 D 7 34.7 424
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/3 C 4 28.8 194
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/12 A 4 31.4 215
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Nordglimra Nordglimra   [s 9] 2140/1 D 4 31.5 326
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Djärv Elden Djärv Elden   [v 5] 1660/7 B 4 38.7 33
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-10 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/3 C 0 30.0 292
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/1 D 2 28.8 94
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/15 D str
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-6 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/11 D 2 16.4 122
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/6 D str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/5 C 1 18.1 30
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/7 B 2 30.3 396
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/6 C 6 30.4 42
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 1640/10 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-3 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2160/15 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/2 B 1 29.1 38
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/2 D 0 32.1g 985
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-11 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/11 D 0 35.2 1016
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 B 3 29.6 59
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/10 D 8 21.8g 479
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/13 A 5 17.3 66
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-3 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/13 D 0 33.4 1079
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-9 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/2 B 1 27.6 38
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/2 B 5 17.6 82
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-8 K.K.Maia K.K.Maia   [s 8] 2140/2 D 6 29.7 129
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/8 D 7 31.0g 496
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Simb Taylor Simb Taylor   [s 8] 1680/13 C 0 16.9 1000
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Trimma Trimma   [s 8] 1680/9 D 8 30.7 651
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/2 C 4 27.7g 61
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 1640/1 D 0 32.7g 398
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-3 Global Numerous Global Numerous   [s 10] 2140/5 D 3 15.0 410
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/10 D 0 32.3 384
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 1640/11 B 7 15.5 148
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Global Numerous Global Numerous   [s 10] 2140/4 C 4 16.7g 303
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 5] 2140/7 D 0 g 1264
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/4 D 0 28.4g 277
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 K.K.Maia K.K.Maia   [s 8] 1640/3 D 0 28.5 881
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-10 Simb Taylor Simb Taylor   [s 8] 2160/7 D 0 18.8g 765
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 1640/1 D 0 30.8g 265
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/7 C 0 g 743
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/1 A 1 30.1 32
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2660/5 D 3 33.6 611
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2160/12 B 0 32.1g 595
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 1640/1 D 2 29.0 678
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2140/1 D 7 32.1g 893
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-2 Kerv Kerv   [v 8] 2140/2 D 3 17.0 538
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1640/3 D 2 28.0 112
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 S.S.Isa S.S.Isa   [s 3] 1640/7 C 5 34.5 146
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-5 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 5] 2140/2 D 6 20.7g 269
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 5] 2180/8 C 0 36.3g 575
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Kerv Kerv   [v 8] 1640/5 D 4 18.0 1578
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 1660/8 C 4 31.6 37
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-1 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2160/6 C 0 34.1 348
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 D 2 31.0 192
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-1 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2160/12 D str
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/4 B 2 32.2 67
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2660/8 C 4 34.7g 332
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/1 D 0 21.3 959
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/1 D 6 34.5g 202
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 5] 2140/10 B 2 31.2 205
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-1 Kerv Kerv   [v 8] 2160/12 D 0 20.0 825
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/1 D 6 34.3 125
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 1660/4 D 7 20.4 655
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/3 D 0 20.3 1144
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Faste Odin Faste Odin   [v 6] 2140/3 D 8 34.1 176
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/4 D 5 30.6 541
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-2 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2140/1 C 6 33.4 52
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-8 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 1640/1 C 2 29.9 158
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/4 D 6 35.9 600
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1660/7 C 3 28.6 840
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-12 Trimma Trimma   [s 9] 1640/1 B 0 33.2 365
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-7 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/3 D 0 31.0g 1425
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/1 C 5 37.2g 382
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Tentacles Tentacles   [v 7] 3160/4 D 0 22.8 732
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/10 C 0 29.0 1341
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 I am Roar I am Roar   [v 5] 2140/4 D 0 941
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 1640/2 C 7 38.2 138
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/1 B 3 16.2 151
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/5 C 8 29.3 130
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 1640/1 D 4 37.7g 344
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/11 C 5 28.8 1000
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2180/11 B 3 29.5 86
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/2 D 3 39.1g 128
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-2 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/3 D 6 29.4g 181
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 2140/4 C 0 g 142
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/5 D 0 29.2 1000
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Farm Glittra Farm Glittra   [s 7] 1640/1 D 0 37.7g 689
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/1 D 7 27.7 1019
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1660/9 B 4 28.9 104
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-8 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/7 D 0 37.5 928
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/7 C 0 31.6g 370
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2660/6 D 4 30.1 342
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/5 D 0 36.5 1861
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/10 D 7 27.7 783
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/12 C 0 28.9g 583
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-8 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/4 B 0 32.5 155
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/12 D 0 28.3 1577
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Storsjarmören Storsjarmören   [h 12] 2180/12 B 7 26.8g 148
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Klack Kungen Klack Kungen   [v 11] 2180/11 B 7 30.5 75
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/6 B 7 31.4 114
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Googla Googla   [s 9] 2140/7 D 0 16.4 929
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2140/10 C 7 28.8 596
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/3 D 6 35.6 95
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Top Darian Top Darian   [v 7] 2140/12 D 0 18.3g 1319
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-9 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/8 C 4 31.7 620
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/12 C 8 29.7 261
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-7 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/2 C 0 38.4g 388
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/1 D 0 g 201
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Googla Googla   [s 9] 1640/1 C 3 15.9 157
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2180/13 D 4 30.3 238
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-1 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2180/12 D 0 29.9 811
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-12 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/4 C 2 29.0 597
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/4 D 0 31.5 188
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Selenge Selenge   [v 7] 1640/10 D 0 18.1 243
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/6 D 3 30.8 328
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-8 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 2140/5 C 0 39.4g 729
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Nordglimra Nordglimra   [s 10] 2140/1 D 0 g 971
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Nordglimra Nordglimra   [s 10] 2140/2 D 5 31.1 530
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2140/1 D str
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 1640/3 D 0 31.0g 71
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2160/4 C 7 35.0g 131
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2180/13 A 0 38.5 322
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 6] 2160/4 D 3 31.2 221
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-2 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 2140/4 B 4 32.4 98
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-6 Stumne Flinka Stumne Flinka   [s 6] 1640/2 C 0 30.7 198
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-2 S.S.Isa S.S.Isa   [s 4] 2140/4 C 3 34.6 494
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2180/11 B 3 32.6 73
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/5 C 4 31.4 55
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 1640/7 C 4 31.3 144
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/2 D 5 32.0g 501
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 2 31.6 80
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 3] 2160/7 D 0 54.5g 535
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2660/7 D 5 17.6 578
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/10 D 0 g 724
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Selenge Selenge   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 318
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 3] 2160/7 D 5 38.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 2 30.6 1108
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-1 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/11 D 0 31.0 953
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Little By Little Little By Little   [s 6] 2140/2 D 8 17.5 498
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 1660/7 C 2 31.2 233
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-8 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/2 D 0 27.7 655
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/2 D 5 32.9 1083
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-10 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/3 D 0 28.0 1020
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 1640/7 B 8 18.0 223
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2660/6 D 0 18.3 599
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-3 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/8 D 5 33.0 879
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/12 D 0 30.4 798
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/7 D 0 35.0g 487
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2180/11 B 0 35.0g 427
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2160/8 D 0 g 415
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-9 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/3 D 3 35.2g 71
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-4 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/8 C 7 28.8 230
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2180/9 B 5 34.1 314
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-6 Storsjarmören Storsjarmören   [h 13] 2180/9 B 0 28.2 97
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1640/3 D 0 g 294
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-7 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/11 B 2 34.7 76
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-2 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/3 D 4 34.4g 621
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2160/5 D 5 35.9 348
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2140/7 D 8 35.4g 292
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 2160/3 C str
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 2160/5 B 0 g 205
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-8 Hope Diamond Hope Diamond   [s 7] 1660/8 B 4 17.8 198
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2160/8 C 8 26.4g 312
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 4] 2140/7 D 4 38.7 191
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 1660/13 A 0 30.5 95
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1640/1 C 0 g 67
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 1640/11 D 5 27.8 249
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2180/8 B 4 32.1 167
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-5 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 2160/9 B 2 36.1g 53
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 7] 2140/8 C 1 29.2 438
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2140/7 B 5 32.3 473
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Hågå Ida Hågå Ida   [s 7] 2160/3 B 0 33.3 102
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-1 Farm Glittra Farm Glittra   [s 8] 1660/7 C 5 34.7 234
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-3 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2660/4 D 1 29.4 542
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-2 Styr Can Styr Can   [h 4] 1640/10 C 0 32.6 547
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-8 Styr Can Styr Can   [h 4] 2160/9 D 7 34.7 80
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-4 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 5] 2640/1 D 0 32.5g 1272
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-3 Peakster Peakster   [v 7] 1640/2 D 0 g 721
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-8 Peakster Peakster   [v 7] 1660/4 D 4 17.9 206
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2140/4 D 6 28.6 1119
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-9 Direct Track Direct Track   [v 4] 2140/10 C 4 17.0 201
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-6 Styr Can Styr Can   [h 4] 2160/3 C 5 32.7 95
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-3 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 5] 2140/3 D 4 32.1 145
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-9 High Hope Laday High Hope Laday   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 2105
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-2 High Hope Laday High Hope Laday   [s 5] 2140/7 D 7 18.1 515
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-1 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2640/4 D 0 29.4 587
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-9 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 5] 2160/8 D 0 g 681
2021-10-21 2021-10-21 Boden-6 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2660/9 D str
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-5 Peakster Peakster   [v 7] 2140/2 B 0 g 54
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-6 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 2140/1 B 0 16.5 155
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-4 Slotts Lise Slotts Lise   [s 7] 2640/1 D str
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-9 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2640/1 C 2 30.8 46
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-5 Peakster Peakster   [v 7] 2140/10 C 6 18.0g 221
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-7 Styr Can Styr Can   [h 4] 2140/4 B 1 35.2 14
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Gillsin Gillsin   [v 12] 2640/2 D 0 17.5 1313
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-8 Gillsin Gillsin   [v 12] 2140/11 D 0 18.0 1269
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-2 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 1660/5 C 7 29.3 76
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-6 Peakster Peakster   [v 7] 2640/8 D 2 17.3 446
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2160/9 B 4 29.8g 84
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-6 Peakster Peakster   [v 7] 1640/6 C 3 17.4 180
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-1 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 1660/6 A 5 29.5 53
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-10 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2160/10 D 0 g 2390
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-2 Björk Vind Björk Vind   [v 4] 2140/1 C str
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-6 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2140/3 C 6 28.6 335
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-1 Björk Vind Björk Vind   [v 4] 2160/10 D 0 40.3g 1315
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-3 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2660/9 B 2 31.0g 41
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 1640/12 D 5 26.0 1342
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 1660/11 C 0 363
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2140/6 C 5 31.6 359
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-7 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 4] 2160/10 B 0 37.0 215
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-6 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2140/2 D 8 28.9 458
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-1 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 4] 2180/10 B 0 33.0g 782
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2160/12 B 4 29.6 97
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-3 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2160/10 C 5 29.4 466
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-8 Let's Dance Rick Let's Dance Rick   [s 6] 2140/5 D 3 17.6 117
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2140/2 C 4 32.2 214
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-1 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 4] 2180/7 B 0 35.8 118
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2160/6 C 6 29.4 66
2021-02-09 2021-02-09 Umeå-7 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 4] 2140/4 C 0 g 25
2021-02-09 2021-02-09 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2180/9 B 1 31.7 25
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-5 Kaksi Can Kaksi Can   [s 8] 2140/15 C 0 30.1 1022
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-2 Tallmons Willis Tallmons Willis   [v 4] 1640/2 D 4 34.5g 251
2021-01-07 2021-01-07 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 5] 2180/8 C 1 30.3 130
2021-01-07 2021-01-07 Umeå-3 Kaksi Can Kaksi Can   [s 8] 1640/5 D 3 28.1g 760
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-7 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2640/1 D 7 28.4 664
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-6 Be My Valentine Be My Valentine   [s 6] 2140/3 D 7 18.2 855
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2200/9 B 5 29.9g 49
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 1640/5 D 4 26.5 334
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-9 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2160/4 C 2 28.2g 37
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-7 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2140/5 C 6 26.5 591
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-7 Styr Can Styr Can   [h 5] 2140/3 D 0 35.2 404
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-9 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2140/3 D 3 26.6 1138
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-2 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2140/1 D 0 g 943
2022-08-13 2022-08-13 Solänget-8 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 1660/7 D 3 28.0 210
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-6 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2160/5 D 8 29.7g 1218
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-6 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 10] 2140/3 B 0 23.1 446
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-5 Brenne Bravo Brenne Bravo   [v 4] 2140/4 D 0 736
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-7 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2140/2 D 0 g 1294
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-3 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2640/4 D 3 30.1 128
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-8 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 1660/8 D 0 g 943
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-3 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2660/5 C 5 30.2 267
2022-07-09 2022-07-09 Hoting-8 Be My Valentine Be My Valentine   [s 6] 2500/14 B 0 25.2 663
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-8 Brenne Bravo Brenne Bravo   [v 4] 2180/10 B 0 42.1 389
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-7 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 1640/11 D 0 29.0 1092
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-2 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 1640/1 A 5 26.3 46
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-3 Brenne Bravo Brenne Bravo   [v 4] 2160/6 B 4 37.8 96
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-2 Lita Lita   [s 5] 2180/6 B 2 33.1 93
2022-06-06 2022-06-06 Skellefteå-4 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2640/1 D 5 29.4 338
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-7 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 1640/2 B 0 26.4 109
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-7 Brenne Bravo Brenne Bravo   [v 4] 2140/1 D str
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-5 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 1660/15 D 0 29.0 1468
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-2 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 1640/8 C 5 26.0 687
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-3 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2160/5 D 0 g 291
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-9 Lass Caviar Lass Caviar   [v 8] 2140/13 C 0 16.5 810
2022-04-24 2022-04-24 Solänget-6 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2640/2 D 7 30.9 592
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2160/9 B 5 27.9 101
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-6 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2160/5 D 3 30.4 301
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-9 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2140/8 D 7 27.9 616
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-4 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2640/13 B 2 29.1 127
2022-03-01 2022-03-01 Skellefteå-3 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 1640/2 D 0 31.3 812
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-7 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2640/2 B 2 28.7 54
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-7 Ohio U.B. Ohio U.B.   [v 7] 2140/1 D 7 17.0 636
2022-02-13 2022-02-13 Umeå-5 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2160/10 D 0 31.6 1266
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-7 Lill Elden Lill Elden   [v 6] 2140/2 C 6 28.9 368
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-6 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [v 6] 2140/5 D 0 g 1028
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-3 Let's Dance Rick Let's Dance Rick   [s 7] 1640/10 D 0 17.1 974
2023-12-01 2023-12-01 Umeå-1 S.S.Kerstin S.S.Kerstin   [s 3] 2140/1 D 8 42.6g 318
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-3 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/2 D 2 26.7 416
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-10 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/2 D 5 28.0 634
2023-10-29 2023-10-29 Boden-4 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/12 A 0 29.7 121
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-6 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2160/6 B 5 27.2 191
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-9 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2640/8 B 6 27.6 369
2023-09-03 2023-09-03 Boden-2 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2200/6 B 2 29.7 16
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-9 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2180/5 C 7 30.7g 65
2023-08-22 2023-08-22 Solänget-2 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2240/7 B 7 27.0 220
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-6 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/4 D 0 28.8 610
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2180/9 C 7 25.6 986
2023-07-31 2023-07-31 Solänget-10 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/1 D 6 28.8 153
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-4 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/11 D 8 25.1 596
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-8 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2480/8 A 1 27.8 18
2023-06-30 2023-06-30 Lycksele-5 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 1640/2 C 2 27.1 64
2023-06-18 2023-06-18 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2200/9 B 1 27.1 42
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-5 S.S.Kerstin S.S.Kerstin   [s 3] 2140/7 D 0 43.4g 883
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-2 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2180/9 C 2 27.7g 339
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-5 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/3 D 6 27.5 342
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-3 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/4 D 0 27.0 509
2023-05-12 2023-05-12 Bergsåker-3 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2640/6 C 4 26.4 395
2023-05-06 2023-05-06 Solänget-4 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 1680/10 C 4 27.6 79
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-8 Faks Olle Faks Olle   [v 6] 1640/6 B str
2023-04-16 2023-04-16 Dannero-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 12] 2660/4 D 7 19.8 275
2023-04-16 2023-04-16 Dannero-8 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/2 C 1 27.3 53
2023-04-14 2023-04-14 Boden-7 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/2 C 6 28.0 414
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-3 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2160/10 C 5 28.4 930
2023-04-07 2023-04-07 Umeå-7 Crazy Frog Crazy Frog   [v 6] 2140/8 C 0 g 424
2023-03-30 2023-03-30 Boden-6 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 1640/7 B 1 26.9 125
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2680/15 C 5 29.2 739
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-4 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 1660/10 D 0 27.4 1110
2023-03-03 2023-03-03 Umeå-2 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2180/11 C 7 30.5g 260
2023-02-21 2023-02-21 Umeå-2 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/7 B 7 29.7 134
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-8 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2140/2 C 3 29.0 202
2023-02-12 2023-02-12 Skellefteå-5 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2160/10 B 3 30.2 618
2023-01-23 2023-01-23 Skellefteå-1 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2160/7 B 0 31.4 408
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-4 Lill Elden Lill Elden   [v 7] 2660/8 C 7 29.9 594
2023-01-08 2023-01-08 Umeå-6 Modig Ripa Modig Ripa   [v 7] 2140/3 C 0 31.2 405
2024-07-20 2024-07-20 Solänget-9 Åhs Gnå Åhs Gnå   [s 10] 2640/2 C 3 31.2 321
2024-07-20 2024-07-20 Solänget-8 Åhs Ymer Åhs Ymer   [v 7] 2160/7 B 0 34.1g 63
2024-07-20 2024-07-20 Solänget-4 Axel Palema Axel Palema   [v 8] 1640/12 D 0 19.8g 643
2024-07-20 2024-07-20 Solänget-1 Lyckelds Kakko Lyckelds Kakko   [h 5] 2160/9 A 0 631
2024-07-06 2024-07-06 Hoting-8 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2480/9 B 1 29.0g 21
2024-06-22 2024-06-22 Skellefteå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 3140/4 D 5 26.8 1029
2024-06-16 2024-06-16 Umeå-4 Rote Lin Rote Lin   [s 11] 1660/6 C str
2024-06-01 2024-06-01 Dannero-5 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/1 D 4 26.5 209
2024-05-18 2024-05-18 Skellefteå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/10 C 5 27.4 126
2024-05-03 2024-05-03 Dannero-7 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2160/8 D 7 27.2 898
2024-04-20 2024-04-20 Skellefteå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2160/9 C 0 668
2024-03-30 2024-03-30 Dannero-6 S.S.Kerstin S.S.Kerstin   [s 4] 2140/3 D 0 38.6g 813
2024-03-30 2024-03-30 Dannero-4 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/1 D 2 30.4 122
2024-03-22 2024-03-22 Umeå-7 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2160/11 C 0 29.4 541
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-8 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/1 D 0 27.5g 510
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-6 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/5 C 4 29.1 140
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-10 Lill Elden Lill Elden   [v 8] 2140/4 D 0 509ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se