Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Landets bästa fyraåriga ston gjorde upp i Stochampionatet på Axevalla och det blev en överraskande vinnare i Mellby Free. Hon gjorde sin b..


Landets bästa fyraåriga ston gjorde upp i Stochampionatet på Axevalla och det blev en överraskande vinnare i Mellby Free. Hon gjorde sin blott åttonde start i karriären och tog sin sjunde seger när hon tog hem förstapriset på 2,4 miljoner kronor. Årets upplaga av Stochampionatet blev en galoppfylld tillställning där endast fem hästar travade felfritt. En av dem var Mellby Free som tog ledningen från innerspåret men efter ett halvvarv valde Björn Goop att släppa täten till andrahandsfavoriten Vamp Kronos. När det var 1500 meter kvar kom favoriten Dibaba fram utvändigt om ledaren då Örjan Kihlström valde att lämna sin köposition. Men plötsligt galopperade Dibaba åttahundra meter kvar utan anledning. Istället gled Hevin Boko fram utvändigt om Vamp Kronos men aktionen stämde inte på Hevin Boko som galopperade i slutkurvan. Luckan kom perfekt för Mellby Free som Björn Goop vred ut vid upploppets början och hon kopplade ett säkert grepp på Vamp Kronos. Segertiden blev 1.13,5/2640a och det var en lycklig Björn Goop som bjöd på en segergest när mållinjen passerades.
- Det känns jättebra och Sofia som sköter henne har gjort ett jättejobb. En stor eloge till henne för hon lägger ner mycket jobb på sina hästar. Det ligger mycket jobb bakom det här och man blir stolt, sa Björn Goop.

”Jättefin häst – men varit en massa problem”
- Det har känts sedan hon var två år att det varit en jättefin häst. Men sedan har det varit en massa problem men hon var bra i dag. Ett stort tack till ägaren Mellby Gård som har gett mig chansen på en så här fin häst och haft tålamod och väntat. De har varit tålmodiga och lyssnat på oss. Det har fått ta den tid det har tagit men nu har hon blommat ut.
- Hon har inte mycket rutin och jag var nöjd med spår ett. Hon öppnade jättebra och fick sedan en perfekt rygg att gå på. Jag såg att Dibaba hade lite aktionsproblem och även Jormas häst hade inte den rätta aktionen. Då chansade jag och det gällde att spara meter, fortsatte Goop om det taktiska upplägget.

”Det var här allting började”
För 21 år sedan slog han igenom på just Axevalla då Björn Goop styrde in Carolinas Mystic till en skrällseger i Stochampionatet. Sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna och Goop har blivit en av världens absolut bästa kuskar. Den här söndagen serverade han sin egentränade Mellby Free en drömresa och en ny storloppstriumf var ett faktum.
- Det var här allting började och det känns lite som min andra hemmabana. Min första stora seger kom här, sa Björn Goop i vinnarcirkeln där pappa Olle även fanns på plats.
- Jag är lycklig att få hålla på med en sådan här sport, att få hålla på med det man tycker är roligast. Det är en glädje varje dag att få gå till stallet.

”Dibaba inte på topp”
Tvåa i Stochampionatet blev Vamp Kronos och trea blev Global Upper Style. Fyra blev Mily och femma Run Chica Run. Det var också dessa fem hästar som travade felfritt, medan resten ägnade sig åt galopp. En av dem var alltså Dibaba och kusken Örjan Kihlström hade ingen riktig förklaring till varför.
- Förmodligen är hon väl inte helt på topp för hon känns inte sådär superspänstig som hon har varit. Men jag trodde inte att hon skulle galoppera och nu hade hon ju ingen häst framför sig heller, sa Örjan Kihlström.

Uppvisning av superstoet Double Exposure
Apropå ston så fick vi se ett riktigt supersto ha uppvisning i V75-inledningen. Det var Double Exposure som trots en tung resa utvändigt om ledande Shadow Gar hade lekstuga. Det tuffa loppet bekom henne inte det minsta, trots att första varvet avverkades på 1.09,0. Double Exposure såg fantastiskt fin ut när hon krossade ledaren och bara gled ifrån till en mycket imponerande seger. En enormt fin insats på nya banrekordet 1.10,0 över 1640 meter med bilstart. Detta med till synes krafter kvar i mål. Shadow Gar höll till andraplatsen.
- Vilken primadonna det är. I dag var hon så taggad, hon var elak redan i boxen, så hon visste vad hon skulle göra i dag, sa Daniel Redén och tillade att Delicious U.S. och Double Exposure är de två bästa ston han har tränat.

Sjunde raka för Cobourg Hanover
Oscar Berglund har imponerande 41 i segerprocent för stallets hästar. Han har en riktig segermaskin i Cobourg Hanover som tog sin sjunde raka seger i V75-2. I det Stora Amatörpriset ledde han runt om för Niclas Benzon och vann enkelt. Fortsättning följer.
I den tredje avdelningen skrällde det till rejält när Ferrari Sisu och Adrian Kolgjini avgjorde i sista steget efter en rejäl avslutning. Det blev även skräll i V75-4 där The Real Star städade undan merparten av de kvarvarande systemen. Framgångarna fortsätter därmed för firma Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson.
I V75-5 fångade Maharani De Baroda och Björn Goop in länge ledande Europhile Am precis före mållinjen efter en vass spurt.
V75-omgången avslutades med att Kindy Cane tog sin fjärde raka seger för Veijo Heiskanen och bara var bäst från ledningen. Kindy Cane vann enkelt i övertygande stil.
Sju rätt på V75 gav 85 185 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hans R Strömberg tog hand om ledningen med On Track Piraten men släppte villigt när Adrian Kolgjini körde upp utvändigt. Väl i spe..


Hans R Strömberg tog hand om ledningen med On Track Piraten men släppte villigt när Adrian Kolgjini körde upp utvändigt. Väl i spets skapade Platon Face en lucka till övriga fältet och öppnade första varvet på kilometertiden 1.13,0. Ingen av konkurrenterna mäktade med att jaga ifatt Platon Face som enkelt kunde bärga sin femte raka seger.
- Pappa kallade honom för Nahar när han var två år. Han visste att kapaciteten fanns där och att det kommer ta väldigt lång tid. Han har ju strulat mesta delen av sin karriär, det är nu de senaste fem starterna som han har fått polletten har trillat ned, sa segerkusken som även blickade fram mot nästa uppgift i Åbys Stora Pris.
- Det känns inte som att det är tomt heller, det är växlar sparade. Vi har inte provat att rycka tussarna på honom och han har bakskorna kvar.
Favoriten Call Me Keeper slutade tvåa efter ett tufft lopp i första positionen utvändigt.
- Vi får ta med oss att hästen var väldigt bra och att han fungerade i jänkarvagn, sa tränaren Daniel Redén efteråt.

”Fy fan vad kul”
Trippeltravet är i full gång på Axevalla och gladast på lördagen var hemmatränaren Pär Hedberg när Southwind Feji tog sin 18:e seger i 23:e starten. Femåringen syntes inte till alls under loppets gång men när det var 200 meter kvar satsade Mikael J Andersson allt på ett kort och Southwind Feji stod för en strålande avslutning när hon rundade hela fältet.
- Det var otroligt, som hon gick. Hon bara krigade och krigade hela vägen in, nej det var häftigt, sa en segerrusig tränare som sammanfattade sina känslor kort och koncist.
- Det här var riktigt skönt alltså.
En annan lycklig vinnare var Anna Isabelle Karlsson som bjöd på en härlig segergest när Rafiki Fri spurtade ned konkurrenterna i lärlingsloppet. William Ekberg höll i taktpinnen med Joie Au Coeur H.C. men in i sista sväng attackerade flera hästar i tredje- och fjärdespår. Oboy C.D. hade övertaget in på upploppet men när Rafiki Fri kom farande var alla andra chanslösa.
- Jag är så himla glad, fy fan vad kul. Det var vår tur nu. Han blir lätt störd och får köras för att det ska fungera för honom och i dag fungerade allt, sa en lättad Anna Isabelle Karlsson i vinnarcirkeln medan tränaren Hans Karlsson firande hemma i tv-soffan.

Skrällar och miljonregn
Victory Kåsgård tog hem bronsdivisionen i övertygande stil. Flemming Jensen fick en perfekt start och laddade förbi favoriten Araw Hoss i första sväng. Därifrån var det öppet mål för det danska ekipaget. Waikiki Silvio fällde också favoriterna i klass II-loppet. Karl Sjöhammar ledde loppet igenom men fick se sig besegrad när Björn Goop måttade in sin egentränade fyraåring. I silverdivisionen bjöds det på en rejäl skräll av Zoko Lane som tog årets första seger och bidrog till en hög utdelning på V75. Thomas Uhrberg körde enprocentaren som tränas av Roger Persson.
En favorit som infriades var Timo Nurmos Roheryn som hade Jorma Kontio i sulkyn. Trots en tuff resa utvändigt ledaren höll sexåringen undan för en snabbt avslutande Yankee Boy i klass I-loppet.
Utdelning för sju rätt på V75 blev 2 107 985 kronor, sex rätt gav 9 377 kronor och fem rätt 489 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Tillsammans med kusken Gabriele Gelormini spårade Balfour runt om i Prix de la Porte Montmartre. Jörgen Westholm och Usain Henna hade tiondespå..


Tillsammans med kusken Gabriele Gelormini spårade Balfour runt om i Prix de la Porte Montmartre. Jörgen Westholm och Usain Henna hade tiondespår bakom startbilen och fick gå en bra bit i tredjespår innan de landade utvändigt ledaren. På upploppet kom det också att stå mellan de två svensktränade hästarna där Balfour enkelt höll undan på segertiden 1.12,9 över distansen 2 150 meter.
Den samlade prissumman i loppet var 54 000 euro.

Gina Söderlund, Kanal 75


Miss Bubbly tävlade i det femte loppet när Axevalla inledde sitt trippeltrav på fredagen. Femåringen fullföljde loppet och sprang i m..


Miss Bubbly tävlade i det femte loppet när Axevalla inledde sitt trippeltrav på fredagen. Femåringen fullföljde loppet och sprang i mål som sjua men strax efter målgång föll hästen ihop och hennes liv gick inte att rädda. Kusken Klas Olsson ska ha klarat sig bra med tanke på omständigheterna.
Miss Bubbly tränades av Jessika Sjöberg-Aifuwa.
 

Kanal 75


Efter två segerlösa lopp visade Cyber Lane vart skåpet skulle stå på fredagen. Valacken blåste till spets och öppnade f&..


Efter två segerlösa lopp visade Cyber Lane vart skåpet skulle stå på fredagen. Valacken blåste till spets och öppnade första halvvarvet på 1.07,5. Samtidigt landade Fredrik Persson och Monark Newman utvändigt medan Robert Bergh och Muscle Hustle kröp ned i rygg på ledaren. Men på upploppet var ingen nära fjolårets derbyvinnare som seglade undan till överlägsen seger. Femåringens 19:e fullträff på 24 starter.
- Det kändes faktiskt väldigt bra. Man ska inte klaga på förra prestationen, han gick 11,2 full väg men jag tyckte att jag var slagen tidigt i det loppet och hade aldrig en bra känsla under vägen, sa Johan Untersteiner och fortsatte:
- Så var det inte i dag, han öppnade kvickt första stegen bakom bilen och det var aldrig snack om vem som skulle ta hand om ledningen. Sedan sprang han bara och klippte med öronen och var precis lagom på bettet. När de började tjoa runt omkring fick jag bara mer att hålla i.

Fyra långa varv
Första tävlingsdagen på Axevallas trippeltrav bjöd på många fina lopp. Axevalla Maraton över mastiga fyra varv avslutade V64-omgången och här krossade Antonio Trot motståndet.
Robert Bergh övertog täten med Explosive Merlot efter 1500 meter och försökte grilla Antonio Trot som hamnade utvändigt. Men långloppsspecialisten var urstark och avgjorde enkelt till slut för Jorma Kontio.
- Hästen var bra hela vägen. Han var jättelugn och dödens var inga problem, berömde segerkusken.
Segern var värd 200 000 kronor och gjorde att den Timo Nurmos-tränade femåringen passerade miljonen insprunget.

Jackpot på V64
Det blev en rafflande upploppstrid i V64-2. Grandfather Bill tog hand om ledningen och såg länge ut att ta sin femte raka men Can Lane och Hakon von Haithabu satte ordentlig press genom sista kurvan. Men ingen av dessa kunde sätta nosen först när Ulf Ohlsson och Exclamation Mark kom skjuten som ur en kanon på upploppet.
- Han fick gå lite i draget och fick några ryggar att gå på. Han visade form i förra starten och nu fick han utdelning, det var kul, sa segerkusken och tränaren Reijo Liljendahl var lika nöjd efteråt.
Roger Walmann-tränade Aleppo Pine fick revansch efter galoppdebaclet i E3-finalen i V64-5. Kenneth Haugstad körde resolut till ledningen efter 500 meter och därifrån var segern klar.
I V64-3, som var det andra av två heat med samma startfält, tog Star Costashorta kvällens andra raka. Tillsammans med tränaren Peter Untersteiner spårade fyraåringen runt om.
Spets och slut blev även för Velvet Gio och Björn Goop i V64-4. Magnus Dahlén tränar fyraåringen.
Sex rätt på V64 betalade 776 kronor, fem rätt gav 11 kronor och på fyra rätt blev det jackpot.

Gina Söderlund, Kanal 75


I onsdags meddelade det norska travförbundet, DNT, att Urlo dei Venti lämnat ett positivt dopingprov efter segern i Oslo Grand Prix. A-provet visade s..


I onsdags meddelade det norska travförbundet, DNT, att Urlo dei Venti lämnat ett positivt dopingprov efter segern i Oslo Grand Prix. A-provet visade spår av triamcinolonacetonid, ett kortisonpreparat, och på fredagen meddelade DNT att analysen av B-provet påvisat spår av samma ämne.
- Det är inte överraskande eftersom B-provet sällan visar något annat än A-provet. Men det är tråkigt och vi hoppas att vi kan gå till botten med vad som har hänt, säger DNT:s generalsekreterare Svein Morten Buer till norska Trav og Galopp-Nytt.
Det här är andra gången på tre år som vinnaren i Oslo Grand Prix diskas på grund av dopning. När DNT är klara med sin utredning kommer ärendet att skickas vidare till den Skandinaviska Dopningskommittén.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2640/7 1 16.3 138
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/10 7 28.9 278
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Flair's Candy Flair's Candy   [s 6] 2140/9 6 16.1 654
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 3] 2140/5 0 g 595
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-5 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/9 0 1203
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Born Angel Born Angel   [s 8] 2140/3 0 19.5 1419
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2140/2 6 16.9 174
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 2160/15 7 29.8 1047
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 1640/4 2 13.8 322
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Ris Eld Ris Eld   [v 10] 2140/12 0 28.1 716
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2160/11 7 16.4 482
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Trolldona Trolldona   [s 8] 2180/10 7 30.0 80
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Diwianne Diwianne   [s 9] 2140/2 4 16.1 284
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Canon Victory Canon Victory   [s 5] 2140/7 0 74
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Corona Bir Corona Bir   [s 7] 2140/1 7 18.4 1753
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2660/8 6 16.2 103
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Trolldona Trolldona   [s 8] 1640/1 5 27.3 171
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/12 B 4 864
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2640/5 B 0 17.4 233
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/3 C 3 18.8 336
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/7 B 7 15.9g 964
2016-12-10 2016-12-10 Romme-3 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/6 D 7 16.5g 331
2016-12-02 2016-12-02 Romme-6 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 1660/14 B 0 14.2 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/3 C 5 19.4 159
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/2 B 2 15.7 33
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/1 B 0 13.3 56
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 4] 1640/6 C 6 14.5 342
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/15 B 0 16.0 276
2016-04-10 2016-04-10 Romme-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/8 B 0 15.2 418
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 3160/2 D 5 16.1 696
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2160/14 B 5 16.5 146
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/9 C 6 16.0 224
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Quetty Frontline Quetty Frontline   [s 7] 1640/8 D 0 g 67
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 2160/6 C 8 31.9 97
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 1640/1 C 6 15.9 81
2016-01-22 2016-01-22 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/1 C 5 16.9 172
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 1640/1 C 0 29.3 89
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2160/14 A 4 16.6 108
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Bergabricken Bergabricken   [v 8] 2140/2 D 0 g 612
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/4 C 3 15.8 48
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/7 B 2 18.0 116
2017-10-27 2017-10-27 Romme-11 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/5 C 3 16.2 159
2017-10-13 2017-10-13 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/8 C 0 16.2 375
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 D 0 17.2 354
2017-07-28 2017-07-28 Romme-6 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 1640/11 D 0 12.6 1318
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/4 B 0 g 312
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/10 A 3 18.0 21
2017-06-16 2017-06-16 Romme-11 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/8 C 3 16.7 305
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Almens Catori Almens Catori   [s 4] 2140/8 D 0 20.7 695
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/5 B 0 15.7 150
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/5 A 3 17.9 65
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2640/1 D 6 17.3 995
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/10 C 5 14.7 458
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/9 B 0 g 546
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/3 C 4 14.8 176
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/9 A 7 18.0 93
2017-03-24 2017-03-24 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 A 5 17.3 494
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 D 0 15.6 642
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/5 D 6 17.0 729
2017-02-24 2017-02-24 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 C 0 16.2 465
2017-02-24 2017-02-24 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/9 D 8 18.1 1451
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/6 D 0 15.9 437
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 D 0 18.6 735
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 C 5 15.5 657
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/7 C 3 18.7 267
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/12 C 3 17.3 337
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/3 D 6 20.3 567
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/4 D 2 17.3 96
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/3 C 7 19.2 97
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2660/13 D 0 15.5 480
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/1 D 4 18.1 405
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/1 C 5 15.1 101
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/1 D 5 19.5 1177
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/11 B 2 14.6 182
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2640/2 D 0 19.3 717
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/9 A 6 18.1 232
2018-02-13 2018-02-13 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2160/6 B 3 18.3 276
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/7 B 5 18.6 273
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2160/14 A 6 18.6 601ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se