V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall. Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i f..


Axevalla tur och retur – en tripp på nätta 130 mil från Sundsvall.
Travtränaren Markus Pihlström tyckte sig ha en häst i form och åkte med en häst i lasten till Skara på lördagen. Han vände åter med en seger i stoloppet på V75 och inkasserade 125 000 kronor.
Men trots att Bergsåkerstränaren var tydlig om chanserna på förhand blev gensvaret klent. Fyraåriga stoet Miss Hejaracka vann andra raka segern och var bara spelad på två procent på V75.
- Hon vann för att hon var bäst och drog ju fram favoriten i spåren sista 700 meterna dessutom. Det var en väldigt bra prestation. Jag hade på känn att hon skulle prestera väldigt bra, annars hade vi ju inte åkt 130 mil. Så roligt är det inte att köra hästbuss. Billigt är det inte heller för den delen, säger Markus Pihlström då vi når honom på vägen hem på söndagen.
Miss Hejaracka, ägd av Sundsvallsbon och företagaren Johan Andersson, var utan prut bästa hästen i loppet. Trots att tempot var lågt och allt upplagt för hästarna i täten i lördagens lopp, tog sig stoet ikapp och förbi på upploppet efter en sista kurva som förstahäst i tredjespår.
- Hon stred tappert och höll undan för de som hade fått bättre lopp. I dopningsstallet efteråt hade hon 82 i puls och var inte speciellt trött efter loppet. Hon har ätit jättebra och druckit under natten och tyckte väl att det var rätt kul att åka till Axevalla, säger Markus Pihlström.

Historisk knall på V86
Det är inte första gången någon av Pihlströms hästar tokskräller i större sammanhang i år. På V86 hemma på Bergsåker i januari blev Orlando Triss en av de största överraskningarna i spelets historia då han vann med Henrik Svensson i sulkyn.
Hästen var bara spelad på 0,34 procent på V86.
- Men då trodde faktiskt inte jag heller på vinst ska erkännas.

Vanessa favorit på Bergsåker?
På lördag är det V75 på Bergsåker. Markus Pihlström har anmält några hästar och ser ut att bli påpassad den här gången av spelarna.
- Det är en stor dag att vara hemmatränare på V75, så det blir kul. Jag tror att vi blir betrodda med flera. Någon favorit har vi väl och några som ska räknas med chans. Det ser bra ut inför lördagen tycker jag, säger Markus Pihlström.
Vanessa F.B. ser ut som den bästa chansen enligt tränaren i ett stayerlopp för ston över 3140 meter. Stoet kommer med två raka segrar, från V75 i Bollnäs och ett stolopp på Solvalla under januari och februari.
Importedfrmdetroit vann både ett försök och en final i brons i december och är ny i silverdivisionen på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


På lördagen kunde Solvallas sportchef Anders Malmrot presentera den första inbjudna hästen i Elitloppet 2019. Readly Express tränare T..


På lördagen kunde Solvallas sportchef Anders Malmrot presentera den första inbjudna hästen i Elitloppet 2019. Readly Express tränare Timo Nurmos och hästens ägare Rolf Andersson var överens om att pausa avelskarriären och satsa fullt ut mot Solvalla den sista söndagen i maj.
Senare samma kväll kom beskedet att Readly Express avslutar tävlingskarriären.
Ägaren Rolf Andersson (Bro Byggnads AB) i ett pressmeddelande som skickades ut av Menhammar stuteri:
”Vi är helt överens med Timo Nurmos om att Readly Express till 100 procent skall matchas mot Elitloppet 2019 sista helgen i maj. Det är en dröm, som för alla hästägare, att få delta i Elitloppet. Detta blir också den sista starten för Readly Express då han efter Elitloppet, delvis med nya ägare, övergår till avelsverksamhet på Menhammar Stuteri.”
Menhammar Stuteri skriver i pressmeddelandet att man för en lista över stoägare som anmält intresse av att eventuellt betäcka med Readly Express under 2019 och att stuteriet inom de närmaste två veckorna kommer att kontakta stoägarna för att eventuellt bekräfta en bokning.
Totalt har Readly Express sprungit in drygt 21 miljoner kronor och på sina 34 starter hittills aldrig tävlat över elitloppsdistansen 1 609 meter.
Skulle Readly Express vinna på Solvalla blir han den första travaren i historien att ta hem Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby, Europaderbyt, Prix d’Amerique och Elitloppet.

Kanal 75


Lördagens V75-omgång på skrällbanan Axevalla blev relativt lättfunnen med 28 036 kronor i utdelning för sju rätt.Andra spel..


Lördagens V75-omgång på skrällbanan Axevalla blev relativt lättfunnen med 28 036 kronor i utdelning för sju rätt.
Andra spelformer blev emellertid betydligt knepigare.
På Top 7 blev det åter rollerpott vilket innebär att hela 1 282 617 kronor flyttas vidare till nästa vecka på Bergsåker.
Kvällens V65-omgång på Romme såg samtliga system bortspolade redan inför sista avdelningen vilket
innebär att 744 923 kronor adderas till sexrättspotten under lördagens V65-spel på danska Charlottenlund.

Kanal 75


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i d..


29-årige Rikard N Skoglund från Sundsvall hårdsatsade på löpkörningen i fjol och tog sig in på en åttondeplats i den allsvenska kuskligan med sina 138 segrar under året.
Hans R Strömberg gav nykomligen chansen på sin stjärna i Romme V75 i november. Under lördagen fick Rikard N köra On Track Piraten igen i gulddivisionen på Axevalla och det slutade med ännu en säker seger. Den här gången vann man som omgångens största favoriter (49 procent).
I starten gällde det att hinna före värste opponenten Nimbus C.D. och Robert Bergh. Rikard N Skoglund lyckade med det. När Lutfi Kolgjini dessutom släppte ifrån sig ledningen med Target Kronos var loppet i praktiken i hamn.
Efter att ha fått dämpa tempot till långsamma 1.22,0 i 600 meter mitt i loppet seglade favoritduon undan över Axevallas långa upplopp.
- Jag har inte känt honom så länge men det blev en sådan där blixtförälskelse direkt. Man är inte ett dugg nervös när man kör en sådan här. Det känns som att han ska lösa det mesta själv, han är ett proffs den här hästen!
Rikard N Skoglund fick frågan om han suttit bakom en bättre häst.
- Fråga vilken kusk i Sverige som helst så kan de inte säga att de kört en bättre häst än det här - det är omöjligt. Att få sitta bakom sådana här hästar har man ju drömt om.
Ägargänget i stall Mörkermasse kunde räkna in Piratens 31:a seger enbart i V75.
- Det är inte många hästar som vinner så många lopp totalt i karriären, sa John Backlund, en av delägarna.

Rikard bakom storskrällen
Rikard N Skoglund tog en dubbelseger på V75. 29-åringen satt även bakom omgångens storskräll som kom i stoloppet (V75-2) där Miss Hejaracka var starkast till slut trots att hon hade fått dra tåget först i tredjespår sista 800 meterna av loppet.
Marcus Pihlström reste från Sundsvall till Skara med en häst och sa till alla som ville lyssna att han trodde på Miss Hejaracka. Men vem lyssnade? Stoet var endast spelad på två procent.
- Det blev en bit fram där i spåren men Marcus sa att vi skulle ge henne chansen i dag och inte sitta fast, sa kusken Rikard N.

Bergh vann galoppfyllt lopp
Sju av 12 hästar galopperade i det inledande klass II-loppet. Robert Bergh stod till slut som vinnare med tredjehandsspelade Whipped Eggs som kopplade grepp på upploppet. Hästen med den lite stötiga aktionen lade bort mycket mark på krångel i starten och Bergh chansade sedan och körde invändigt i långloppet och kunde glida ut i fritt läge under slutrundan.
Adrian Kolgjini har tagit över som stallchefen på Vomb i Malmö och har fått bra flyt i verksamheten under det nya året. Tony Afrika, en fyraårig efter familjens Joke Face, kördes till ledningen efter 500 meter i V75-4 och stannade där till mål.

Dödens dög det också
I silverdivisionen tog Björn Goop ledningen från innerspåret med norske gästen Always On Time. Thomas Uhrberg satte sig utvändigt med Västerbo Exact och loppets favorit kopplade enkelt grepp på upploppet i ett taktiklopp där hästarna i kön hade svårt att plocka längder. Halmstadamatören Roger Persson tränar pålitlige Västerbo Exact.
Åbytränaren Giuseppe Lubrano körde sig resolut till ledningen efter 600 meter i bronsdivisionen över tre varv med storvuxne Pacific Face. Sjuåringen är ingen sköntravare men är björnstark och hästens tredje seger i travets elitserie V75 var aldrig i fara. Segertiden 1.16,2 över 3140 meter auto.
Joakim Lövgren satt bakom Illuminati och storfavoriten tappade som väntat i starten och avslutade rappt till andraplatsen.
Björn Goop vann det avslutande klass I-loppet med Edvin Cekas Vlad del Ronco och kompletterade en favoritbetonad V75-rad där utdelningen för sju rätt stannade vid 28 036 kronor, sex rätt gav 214 kronor och fem rätt 23 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


 I fjol bjöds han in, men tackade nej på grund av avelsbestyr.I år kommer Sveriges mest populäre travare till Solvalla sista sön..


 I fjol bjöds han in, men tackade nej på grund av avelsbestyr.
I år kommer Sveriges mest populäre travare till Solvalla sista söndagen i maj.
På lördagen avslöjade Malmrot att han fått klartecken från kretsen kring Readly Express att man avstår avelsvåren för att göra en satsning mot Elitloppet.
- En riktig jackpot för alla oss som älskar travsport. Jag är oerhört glad att kretsen runt hästen tagit detta beslut, hälsar elitloppsgeneralen som avslöjade nyheten i lördagens V75 Direkt, där han gav följande kommentarer:
- I fjol fick vi ett negativt besked då man valde att ingå avelsarbete. I år har man bestämt att vänta med aveln till efter Elitloppet. Därmed är det fullt fokus på Elitloppet och det är otroligt roligt.
Varför då?
- Därför att han just nu är världens bästa häst och tillhör oss på Solvalla. Dessutom har hästen blivit folkkär. Det har varit upp till ägaren Rolf Andersson, som har stora ekonomiska intressen i att låta hästen verka i aveln. Nu väljer man att gå den sportsliga vägen och det värmer mig i hela kroppen, säger Malmrot.

Kan bli historisk
Sjuårige Readly Express tränas av Timo Nurmos och dominerade sin kull i Sverige som tre- och fyraåring innan han i fjol åkte till Frankrike och vann Prix d’Amerique.
Han röstades fram till ”Årets häst” 2017 och 2018 och kommer närmast från seger i Prix de France i Paris.
Totalt har han sprungit in drygt 21 miljoner kronor och på sina 34 starter hittills aldrig tävlat över elitloppsdistansen 1 609 meter.
Skulle Readly Express vinna på Solvalla blir han den första travaren i historien att ta hem Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby, Europaderbyt, Prix d’Amerique och Elitloppet.

Robin Johansson, Kanal 75


Historien bakom att fjolårets Hambletonianvinnare Atlanta gick på auktion bottnar i en schism mellan hästens tränare Rick Zeron och ö..


Historien bakom att fjolårets Hambletonianvinnare Atlanta gick på auktion bottnar i en schism mellan hästens tränare Rick Zeron och övriga delägare.
Zeron stängdes nyligen av sex månader från all tävling av Alcohol and Gaming Comission of Ontario för bland annat innehav av felaktigt märkta läkemedel samt att ha startat hästar inom karenstiden efter stötvågsbehandling.
Avstängningen innebar också att Atlanta missade chansen att utses till ”Årets häst” i Kanada för 2018.

Högsta auktionspriset genom tiderna
Zeron ägde fem procent av Atlanta och enligt delägaren Brad Grant var det för att köpa ut denne som hästen placerades på auktionssidan ongait.com.
- Det var ett val som måste göras för att… få bort Rick, förklarar Grant för harnessracingupdate.com.
Det gav hugade spekulanter chansen att bjuda, men det blev den tidigare ägarkvartetten bestående av Brad Grant, Michelle Crawford, Howard Taylor och Holland Racing Stable som fick sista budet på motsvarande 14 miljoner kronor - den högsta summa som en travare betingat på auktion i Nordamerika.
- Det var stort intresse för hästen, vilket bevisar att många tycker att hon är ett fantastiskt sto. Nu ser vi framåt och önskar Rick det bästa i framtiden, sade Brad Grant till standardbredcanada.ca efter auktionen och meddelade också att beskedet om vem som ska träna hästen framöver inte är taget ännu.
Fyraåriga Atlanta har segrat i hälften av karriärens 24 starter och sprungit in drygt tio miljoner kronor.
Fjolårets seger i Hambletonian innebar att hon blev det första stoet att vinna världens största treåringslopp sedan 1996.Historien bakom att fjolårets Hambletonianvinnare Atlanta gick på auktion bottnar i en schism mellan hästens tränare Rick Zeron och övriga delägare.
Zeron stängdes nyligen av sex månader från all tävling av Alcohol and Gaming Comission of Ontario för bland annat innehav av felaktigt märkta läkemedel samt att ha startat hästar inom karenstiden efter stötvågsbehandling.
Avstängningen innebar också att Atlanta missade chansen att utses till ”Årets häst” i Kanada för 2018.

Högsta auktionspriset genom tiderna
Zeron ägde fem procent av Atlanta och enligt delägaren Brad Grant var det för att köpa ut denne som hästen placerades på auktionssidan ongait.com.
- Det var ett val som måste göras för att… få bort Rick, förklarar Grant för harnessracingupdate.com.
Det gav hugade spekulanter chansen att bjuda, men det blev den tidigare ägarkvartetten bestående av Brad Grant, Michelle Crawford, Howard Taylor och Holland Racing Stable som fick sista budet på motsvarande 14 miljoner kronor - den högsta summa som en travare betingat på auktion i Nordamerika.
- Det var stort intresse för hästen, vilket bevisar att många tycker att hon är ett fantastiskt sto. Nu ser vi framåt och önskar Rick det bästa i framtiden, sade Brad Grant till standardbredcanada.ca efter auktionen och meddelade också att beskedet om vem som ska träna hästen framöver inte är taget ännu.
Fyraåriga Atlanta har segrat i hälften av karriärens 24 starter och sprungit in drygt tio miljoner kronor.
Fjolårets seger i Hambletonian innebar att hon blev det första stoet att vinna världens största treåringslopp sedan 1996.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2640/7 1 16.3 138
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/10 7 28.9 278
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Flair's Candy Flair's Candy   [s 6] 2140/9 6 16.1 654
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 3] 2140/5 0 g 595
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-5 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/9 0 1203
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Born Angel Born Angel   [s 8] 2140/3 0 19.5 1419
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2140/2 6 16.9 174
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 2160/15 7 29.8 1047
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 1640/4 2 13.8 322
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Ris Eld Ris Eld   [v 10] 2140/12 0 28.1 716
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2160/11 7 16.4 482
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Trolldona Trolldona   [s 8] 2180/10 7 30.0 80
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Diwianne Diwianne   [s 9] 2140/2 4 16.1 284
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Canon Victory Canon Victory   [s 5] 2140/7 0 74
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Corona Bir Corona Bir   [s 7] 2140/1 7 18.4 1753
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 6] 2660/8 6 16.2 103
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Trolldona Trolldona   [s 8] 1640/1 5 27.3 171
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/12 B 4 864
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2640/5 B 0 17.4 233
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/3 C 3 18.8 336
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/7 B 7 15.9g 964
2016-12-10 2016-12-10 Romme-3 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/6 D 7 16.5g 331
2016-12-02 2016-12-02 Romme-6 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 1660/14 B 0 14.2 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 6] 2140/3 C 5 19.4 159
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/2 B 2 15.7 33
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/1 B 0 13.3 56
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 4] 1640/6 C 6 14.5 342
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/15 B 0 16.0 276
2016-04-10 2016-04-10 Romme-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/8 B 0 15.2 418
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 3160/2 D 5 16.1 696
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2160/14 B 5 16.5 146
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/9 C 6 16.0 224
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Quetty Frontline Quetty Frontline   [s 7] 1640/8 D 0 g 67
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 2160/6 C 8 31.9 97
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 1640/1 C 6 15.9 81
2016-01-22 2016-01-22 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2140/1 C 5 16.9 172
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 1640/1 C 0 29.3 89
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 7] 2160/14 A 4 16.6 108
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Bergabricken Bergabricken   [v 8] 2140/2 D 0 g 612
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/4 C 3 15.8 48
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/7 B 2 18.0 116
2017-10-27 2017-10-27 Romme-11 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/5 C 3 16.2 159
2017-10-13 2017-10-13 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/8 C 0 16.2 375
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 D 0 17.2 354
2017-07-28 2017-07-28 Romme-6 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 1640/11 D 0 12.6 1318
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/4 B 0 g 312
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/10 A 3 18.0 21
2017-06-16 2017-06-16 Romme-11 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/8 C 3 16.7 305
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Almens Catori Almens Catori   [s 4] 2140/8 D 0 20.7 695
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/5 B 0 15.7 150
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/5 A 3 17.9 65
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2640/1 D 6 17.3 995
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/10 C 5 14.7 458
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/9 B 0 g 546
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/3 C 4 14.8 176
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/9 A 7 18.0 93
2017-03-24 2017-03-24 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 A 5 17.3 494
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 D 0 15.6 642
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/5 D 6 17.0 729
2017-02-24 2017-02-24 Romme-8 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 C 0 16.2 465
2017-02-24 2017-02-24 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/9 D 8 18.1 1451
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2140/6 D 0 15.9 437
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/11 D 0 18.6 735
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/15 C 5 15.5 657
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2160/7 C 3 18.7 267
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/12 C 3 17.3 337
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 7] 2140/3 D 6 20.3 567
2018-12-21 2018-12-21 Romme-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/5 D 7 17.0 735
2018-12-07 2018-12-07 Romme-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 1660/8 C 5 14.6 511
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Love Me Love Me   [s 8] 2140/3 D 0 18.7 446
2018-10-26 2018-10-26 Romme-2 Enkullens Lava Enkullens Lava   [s 14] 1640/3 C 0 g 331
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 1640/8 D 5 15.2 490
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2660/10 B 7 17.0 417
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Love Me Love Me   [s 8] 2140/3 D 0 18.6 203
2018-10-04 2018-10-04 Romme-2 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 1660/10 B 0 g 377
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/1 B 4 15.6 213
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 1660/7 C 5 28.2 283
2018-08-24 2018-08-24 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2160/11 D 0 18.8 323
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/2 D 0 19.2 1237
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/7 C 0 15.5 863
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 Love Me Love Me   [s 8] 2140/6 D 5 17.8 289
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/3 D 2 17.0 288
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-6 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/11 C 7 14.2 1147
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/9 C 0 19.2 1378
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/3 C 7 19.2 97
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/4 D 2 17.3 96
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2660/13 D 0 15.5 480
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/1 D 4 18.1 405
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Almens Catori Almens Catori   [s 5] 2140/1 D 5 19.5 1177
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/1 C 5 15.1 101
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 9] 2140/11 B 2 14.6 182
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2640/2 D 0 19.3 717
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/9 A 6 18.1 232
2018-02-13 2018-02-13 Romme-2 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2160/6 B 3 18.3 276
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2140/7 B 5 18.6 273
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 The Promisedland The Promisedland   [s 8] 2160/14 A 6 18.6 601
2019-01-06 2019-01-06 Romme-3 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 10] 2160/14 D 0 18.1 1654ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se