V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-3 R.K.Dynamit R.K.Dynamit   [v 4] 2660/5 D
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-2 Neymar Boko Neymar Boko   [v 4] 2160/12 A
2024-06-01 2024-06-01 Dannero-6 Leland P.Hill Leland P.Hill   [v 4] 2140/1 C
2024-06-01 2024-06-01 Dannero-7 Timeless Sunset Timeless Sunset   [v 6] 2140/9 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Venus Bob Venus Bob   [s 6] 1660/12 2 18.7 46
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Exil Exil   [v 5] 1640/2 0 g 230
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Stepping Gigolo* Stepping Gigolo*   [v 7] 2640/1 8 18.7 33
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2140/9 3 16.7 27
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/8 3 18.1 102
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Just Happy Just Happy   [s 4] 2140/11 1 18.2 42
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2160/8 3 19.4 100
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 4] 1640/5 0 g 374
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Blue Boko Blue Boko   [s 7] 2160/6 0 691
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-6 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 2160/10 0 22.0g 2170
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 1640/4 6 29.5 585
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 1660/11 3 16.3 337
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 11] 1640/3 4 16.0 697
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-7 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 2140/4 4 17.8 135
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-6 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/3 4 13.4 134
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/6 7 20.2g 386
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Närby Laser Närby Laser   [v 7] 2140/7 0 32.0g 45
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2640/4 5 18.0 66
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2160/9 2 15.6 33
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2160/14 str 137
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 2140/11 str 289
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-5 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2140/14 str 228
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-2 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/7 str
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-1 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/3 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-9 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 1640/3 5 13.5 129
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/2 1 17.2 125
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-2 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/3 2 12.5 133
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2640/2 6 15.4 50
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/9 2 16.0 50
2015-11-14 2015-11-14 Boden-8 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 1640/4 3 14.1 52
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 2160/15 8 17.7 1032
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/1 3 20.9 47
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/2 2 18.1 28
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/1 0 g 152
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 2680/13 4 18.6 261
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 2140/6 6 31.4 1807
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-7 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2140/11 1 17.7 33
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/5 0 18.8 47
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2140/9 2 21.6 182
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2640/4 0 g 297
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2140/2 1 13.6 14
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2160/9 2 15.8 226
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 1640/1 4 29.1 257
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 5] 2160/9 0 34.5 599
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-5 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2140/8 4 19.6 66
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2160/15 2 15.7 80
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 1640/5 0 16.8g 146
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 1640/1 1 26.8 20
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2160/5 5 16.5 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2140/8 3 13.8 32
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 2140/3 5 14.7 152
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Helt Ideal Tooma Helt Ideal Tooma   [v 4] 2140/7 0 g 640
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 9] 2160/12 0 g 927
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-10 Mr Dreamcatcher Mr Dreamcatcher   [v 7] 2140/9 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/5 0 17.5 407
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2140/1 0 17.8 87
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2160/10 5 16.1 238
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2140/2 2 28.3 112
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/9 3 13.8 766
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2180/9 4 18.3 55
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-2 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/5 2 17.6 46
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2140/12 0 58
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Perfect Kronos Perfect Kronos   [v 6] 2640/2 5 16.7 75
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Kerv Kerv   [v 5] 2140/5 0 18.6g 309
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 1640/9 5 16.7 27
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Global Rescue Global Rescue   [s 4] 2140/2 0 g 21
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Reebok Reebok   [v 3] 2140/5 0 g 148
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Lome Prins Lome Prins   [v 6] 1660/14 2 28.7 95
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2160/10 5 17.7 165
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/8 5 16.0 187
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Tagetes Tagetes   [v 3] 2140/4 0 g 65
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 1660/15 0 g 33
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Mr Dreamcatcher Mr Dreamcatcher   [v 7] 1660/12 2 15.1 38
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 5] 1640/1 2 15.8 275
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 4] 2140/2 0 22.6g 162
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Amigo Brick Amigo Brick   [h 3] 2140/1 0 18.0g 48
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2140/2 1 27.5 26
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-8 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2640/3 4 15.1 97
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 1640/2 1 12.7 63
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-1 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/6 1 17.6 73
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2180/11 0 15.4 184
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 4] 2140/1 0 22.9g 83
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2140/14 6 16.4 174
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-8 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/11 A 3 18.2 34
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-1 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 1640/12 C 3 14.0 65
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 1660/5 D 0 g 121
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/5 A 4 16.4 172
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1660/10 D 0 30.1 1069
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2640/9 D 7 19.2 495
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/7 C 2 18.8 185
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/3 D 0 g 337
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 A 3 16.7 91
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/1 C 4 18.4 102
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2140/1 D 0 16.4 591
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/11 A 0 19.4 348
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 1640/10 C 5 16.3 250
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/2 A 6 19.7 59
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 2 18.2 121
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Trimma Trimma   [s 6] 1640/6 D 0 g 675
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2160/9 C 2 32.8 136
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2160/8 C 0 18.0 834
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2160/6 D 0 18.1 752
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 1640/1 D 0 g 143
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Järvsömona Järvsömona   [s 5] 2160/11 A 0 32.4 29
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Gabriela Luxi* Gabriela Luxi*   [s 4] 2140/1 D 4 18.4 320
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2180/7 C 0 366
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/12 D str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2140/1 D 6 29.3 447
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/10 C 0 g 286
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 2140/6 D 4 16.5 102
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2160/6 D str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-8 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2140/3 D 6 37.9g 299
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Bad Beat Online Bad Beat Online   [v 7] 1640/12 D 0 17.4g 662
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Wasa Wasa   [v 7] 1640/2 D 0 g 97
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 6] 2140/2 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/9 A 4 17.8 64
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-8 Kalcium Kalcium   [v 5] 2140/9 C 0 g 130
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/11 C 0 18.7 192
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Raelette Raelette   [s 3] 2140/5 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 1660/11 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/11 D 3 18.5 511
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2160/5 D 7 478
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2160/15 D 0 891
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Rado K. Rado K.   [v 9] 1640/8 D str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/12 B 2 17.7 360
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2660/10 D 0 16.8 1176
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-6 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 2140/3 D 0 28.3 538
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 A 0 16.4 72
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/9 B 6 17.2 47
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/4 D 0 15.5 1092
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Global Numerous Global Numerous   [s 8] 2140/4 D 5 16.8 590
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2160/10 C 8 17.5 176
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 1640/2 C 2 27.3 237
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Quakerman Quakerman   [v 5] 2140/11 A 0 17.4 117
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Global Numerous Global Numerous   [s 8] 2160/10 C 2 16.2 40
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Pastore Pastore   [v 4] 2140/1 D 7 20.1g 40
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/6 D 0 16.0 157
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/7 D 7 15.7 231
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 C 0 g 44
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2180/15 A 4 27.0 97
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2140/8 B 5 14.0 231
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/11 A 5 16.2 147
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2160/8 B 7 19.4 47
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Janne Sisu Janne Sisu   [v 6] 3160/9 D 0 16.1 704
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1640/6 D 5 23.4 723
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2660/11 A 0 16.7 192
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/6 A 0 g 31
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2640/1 D 0 g 140
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Övern Aasa Övern Aasa   [s 8] 2160/10 D 0 g 453
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/3 B 1 17.7 23
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Raelette Raelette   [s 3] 2140/5 D 7 21.5g 241
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 3140/6 D str
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-5 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 D 4 14.0 391
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 D 0 15.7 142
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-9 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2140/2 D 6 17.0 438
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 Quakerman Quakerman   [v 5] 2660/4 B 2 17.3 18
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/6 D 6 16.3 63
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/5 D 4 16.1 322
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/2 A 1 13.1 27
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 C 0 18.7g 82
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Quakerman Quakerman   [v 5] 2160/9 A 2 16.4 29
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2640/3 D 7 18.1 180
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 E.V. Jory* E.V. Jory*   [v 6] 2100/6 B 0 63
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Mick Jägers Mick Jägers   [v 8] 2140/14 B 0 14.5 569
2016-09-08 2016-09-08 Boden-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/12 C 0 17.7g 309
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2160/11 A 4 17.3 55
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 290
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Mitt Hjärtas Filip Mitt Hjärtas Filip   [v 7] 2140/6 D 0 31.7g 324
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/14 A 2 15.7 47
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-6 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 C 4 14.4 213
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2660/11 B 0 g 228
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-2 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2160/11 A 1 17.2 61
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-1 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2160/3 C 3 17.2 54
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/3 D 3 15.4 335
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 1660/8 C 0 g 247
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2640/7 A 2 30.3 17
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/4 A 2 15.1 30
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/8 B 0 16.4g 155
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 1640/3 B 0 17.3 80
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/1 D 7 15.2 488
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/8 C 2 26.6 383
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Quakerman Quakerman   [v 5] 2660/6 D 4 16.9 105
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/7 D 1 16.9 31
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2160/8 B 1 17.3 23
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/3 C 0 32.5g 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Special Topclass* Special Topclass*   [s 3] 1640/4 D 0 20.7g 94
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/1 D 0 16.8 428
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 2160/6 A 7 16.0g 259
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-2 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/1 C 0 17.7 231
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/6 D 6 17.9 96
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/2 D 4 15.4 724
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/1 C 0 14.9 343
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/4 D 7 27.5 377
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-5 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 1640/4 B 1 15.9 551
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/3 B 2 15.3 78
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/9 D 3 18.8 95
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-12 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2160/3 D 4 17.4 138
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/7 D 1 32.1 132
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/1 C 0 16.8 284
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/11 C 4 18.5 64
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-10 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/4 D 4 14.4 189
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2168/9 B 6 17.7 160
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Special Director* Special Director*   [h 3] 2168/9 B 0 g 160
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Master Shark* Master Shark*   [v 6] 2650/3 C 8 19.7 97
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 1666/12 A 2 15.4 426
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2640/7 B 4 18.3 136
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2640/2 D 0 41
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/10 B 6 16.6 319
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1640/1 D 1 24.6 107
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Cash Life Cash Life   [v 4] 2140/2 B 7 16.4 251
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/5 C 0 g 295
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 1640/3 D 0 14.3 426
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2640/13 B 0 17.5 333
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Klack Kungen Klack Kungen   [v 8] 2140/5 D str
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/5 B 0 17.6 41
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/8 D 4 17.0 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 1640/2 D 4 14.5 118
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 1640/2 C 0 g 141
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2200/15 B 5 34.3g 318
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Special Topheart* Special Topheart*   [s 4] 1640/10 C 4 19.0 138
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-9 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 1640/4 D 0 g 156
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 1640/3 C 4 28.0 246
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/9 C 2 19.2 79
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Ajsha America Ajsha America   [s 4] 1640/4 D 0 g 119
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 2160/9 B 4 16.6 49
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2660/11 D 0 30.2g 830
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 6] 3140/5 D 7 20.2 729
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 1640/2 A 3 12.9 35
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-1 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/4 D 0 15.4 150
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/13 A str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/7 C 0 18.1g 255
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/3 C str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/10 D 3 12.3 311
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2640/1 C str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/5 A 7 19.3g 43
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Relay Runner Relay Runner   [s 9] 2140/3 D 5 18.1 321
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2160/15 A 0 38.2 21
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Reebok Reebok   [v 4] 2140/5 A 0 g 27
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2168/9 C 6 17.7 142
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 10] 2140/4 D 5 16.0 237
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Åse Åse   [s 6] 2140/11 C 3 29.3 364
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/3 D 0 g 165
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2160/7 B 0 g 72
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Klack Olov Klack Olov   [h 5] 2160/4 C str
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2160/5 B 1 34.0 14
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2660/10 D 0 18.5g 47
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-4 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/2 D 1 14.8 284
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/3 C 2 13.1 34
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/8 D 0 16.4 570
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 1640/10 A 5 12.1 82
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Miljonär Miljonär   [v 6] 1660/13 C str
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 A 2 15.5 26
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-2 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1609/8 D 2 11.9 269
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/9 C 1 15.3 50
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/14 C 3 17.1 440
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/7 A 4 17.0 111
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 1660/13 C 2 25.8 309
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/13 B 2 15.3 29
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-10 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/10 B 3 16.5 183
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/2 D 0 g 210
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Kerv Kerv   [v 6] 2140/7 D str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2640/5 C 6 28.9 518
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/9 A 3 14.5 38
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/9 A 1 17.0 14
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 1640/12 A 6 15.9 68
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 1640/6 A 1 33.3 39
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 A 0 16.3g 19
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/6 D 0 18.3g 122
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/13 B 8 16.1 222
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/8 A 2 15.6 46
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 2140/5 D 4 15.8 700
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/8 D 5 17.1 72
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Åse Åse   [s 6] 2140/2 D 7 30.5 375
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/1 D 6 28.7 510
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/12 A 2 16.6 32
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-2 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2160/4 B 3 16.7g 116
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2140/5 C 4 19.7g 132
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/14 A 3 16.1 33
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 My Symphony My Symphony   [s 5] 2140/7 A 0 21.4g 117
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2640/2 C 5 17.2 118
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Reebok Reebok   [v 4] 2140/6 D 0 g 178
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 1660/7 D 7 35.1g 180
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2168/15 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 1666/11 D 0 29.3 560
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2188/11 D str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 3] 2148/7 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2148/15 C 0 g 98
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Blue Line Blue Line   [h 9] 2148/4 A 0 18.7 38
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2660/6 D str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/6 C 4 16.2 58
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/8 B 3 15.4 90
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2140/1 B 0 g 208
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/7 A 7 17.4g 494
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/14 C 0 29.2 949
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/3 A 1 14.1 42
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2140/1 C 2 17.8 313
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/3 C 1 16.7 74
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 C 2 18.3 48
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/2 B 1 19.9 30
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Quakerman Quakerman   [v 5] 2640/7 B 0 g 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2140/3 B 3 29.8 213
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 My Symphony My Symphony   [s 5] 1640/10 D 0 g 540
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2640/2 D 0 16.4 425
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-1 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/2 C 1 17.6 38
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 C 5 14.3 199
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 5 12.9 52
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2140/7 C 3 18.1 144
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/6 A 1 15.9 23
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2660/7 D 0 18.5g 396
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-4 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/8 C 6 18.9 174
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/14 A 4 17.9 25
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-5 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/4 D 4 17.6 265
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 D 0 21.4g 89
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Lill Elin Lill Elin   [s 4] 2180/5 C 0 34.7g 69
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/10 C 7 16.3 123
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-3 V.C.Chocoholic V.C.Chocoholic   [h 8] 2140/7 D 0 17.8g 557
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Blue Star Am Blue Star Am   [v 5] 2160/9 C 6 19.7 426
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/9 C 0 19.1 303
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 5] 1640/8 D 6 39.0g 147
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Wuzz Wuzz   [v 6] 1640/1 D 0 g 95
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-8 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 3140/1 C 2 17.9 431
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2140/2 D 5 17.5 388
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Stuart Little Stuart Little   [v 7] 2160/6 C 0 g 44
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 4] 1660/8 C 0 g 449
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/3 B 0 g 57
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2160/8 C 4 17.4 255
2016-03-24 2016-03-24 Boden-3 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/1 D 2 18.6 142
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2140/2 D 0 g 222
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 84
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/9 C 0 15.2 68
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 2140/6 D 0 g 778
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/4 D 6 17.6 782
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 C 4 17.0 120
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/6 B 2 18.9 145
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-8 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/7 C 2 22.2g 93
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-5 My Symphony My Symphony   [s 5] 2160/4 C 2 22.3 75
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2140/3 B 2 20.6 91
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Blue Star Am Blue Star Am   [v 5] 2140/4 D 5 21.1 69
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-2 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 6] 2140/1 C 0 19.5 62
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-9 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 1640/2 D 0 20.5 313
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Move that Face Move that Face   [v 7] 2640/1 C 1 17.1 893
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2140/12 B 0 17.3 234
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/3 C 3 18.9 219
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/5 B 0 19.1 63
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Vikingaprinsen Vikingaprinsen   [v 5] 2140/2 D str
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-2 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2660/9 A 2 16.5 66
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/5 C 0 18.0 66
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2160/12 A 7 17.7 48
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 6] 2660/11 A 3 17.6g 58
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/11 D 2 16.3 520
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/5 B 1 12.6 45
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-1 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/2 A str
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/4 C 2 15.3 91
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 1640/1 D 5 26.3 1011
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/8 B 0 g 52
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1640/3 C 0 40.4 234
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Sparkler Sparkler   [v 7] 2160/8 C 3 19.0g 335
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/6 A 2 16.5 45
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 12] 1640/2 D 0 g 598
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2140/9 A 3 16.7 406
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Osingen Osingen   [h 10] 2160/7 B 0 33.3g 495
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-5 Asta Asta   [s 4] 2160/7 C 0 18.9 135
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 Spinellie Spinellie   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 280
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/8 B 3 18.4 41
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2140/3 D 0 38.5 254
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/11 B 3 18.8 45
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 1640/4 C 3 13.8 313
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 My Symphony My Symphony   [s 5] 2140/12 B 8 18.6 174
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 2160/9 C 0 g 741
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 5 15.7 33
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2160/9 D 0 g 952
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Sparkler Sparkler   [v 7] 2140/14 D 0 18.0 862
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/10 A 0 g 138
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 2140/9 C 0 g 113
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/3 A 2 20.2 54
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2180/6 D 3 18.1 87
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 5 19.3g 79
2016-01-16 2016-01-16 Boden-7 Digital Edition Digital Edition   [s 5] 2160/4 D 5 18.0 320
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 T.Hall T.Hall   [v 9] 1640/11 A 7 17.3 177
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/12 D 7 17.9 372
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Asta Asta   [s 4] 2160/4 C 6 18.2 26
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/11 B 1 17.5 115
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 1640/1 C 0 g 42
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Just Happy Just Happy   [s 5] 2160/8 B 0 g 44
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2140/1 D 6 29.6 732
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/14 A 0 31.3 51
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Mr Mackmyra Mr Mackmyra   [v 8] 2160/4 D 0 18.9 131
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 1660/9 B 4 18.2 69
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/9 B 2 17.0 59
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Variety Show Variety Show   [v 3] 1640/2 C str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Our Soleado Our Soleado   [v 3] 2140/1 C 4 18.8 24
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Hamtaro* Hamtaro*   [v 10] 2660/10 D 0 g 293
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2160/9 A 2 17.6 66
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2160/10 A 6 18.3 402
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/4 D 0 19.5 290
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Our Soleado Our Soleado   [v 3] 2140/6 D 1 18.9 40
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 3] 1640/4 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Letterboy Letterboy   [v 5] 2140/1 D 0 619
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2640/6 C 0 19.0 257
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 2140/4 D 0 19.7 256
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/6 D 0 g 84
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2160/7 A 1 17.3 24
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/11 B 0 16.4 462
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/11 D 3 18.3 345
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2160/4 D str
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-2 Even's Cool Boy Even's Cool Boy   [h 2] 1640/4 D 0 g 148
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 3] 2140/6 D 0 g 20
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2160/7 D 5 19.4 150
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/6 D 0 15.3 674
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1640/3 C 6 30.9 42
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-3 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/12 B 0 17.1 367
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/6 B 0 18.7g 124
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/3 D 0 19.9g 171
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/10 C 4 20.3 380
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/1 C 6 17.6 56
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/3 D 3 27.8 481
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/2 D 3 17.7 222
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/14 A 0 16.6 57
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 1660/12 C 0 g 704
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/1 D 0 g 599
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/2 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 4] 2160/10 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2160/12 B 6 16.9 118
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 2140/3 B 6 35.7g 36
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Variety Show Variety Show   [h 3] 1640/9 B 0 17.1g 56
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-8 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/1 D 7 16.2 233
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Starvin Marvin Starvin Marvin   [v 5] 1640/1 B 0 g 383
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/4 A 3 16.8 110
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 0 22.2g 111
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 A 0 17.5 97
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/9 C 2 16.5 96
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Global Office Global Office   [v 8] 1640/8 D 7 13.7 316
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/2 B 1 18.2 20
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/5 D 0 g 855
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Yoda T.Dream Yoda T.Dream   [v 5] 2140/13 D 0 17.9 677
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/12 D 3 30.2 663
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 182
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1660/13 A 1 34.5g 43
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2180/11 B 1 15.4 112
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/12 A 2 18.3 34
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/15 A 0 g 511
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-5 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 1640/1 A 3 14.9 26
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/7 B 5 27.3 77
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/3 C 0 19.3 1107
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2140/5 C 6 27.3g 206
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2660/7 D 0 g 794
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/4 D 6 31.8g 618
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/12 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 8] 2060/7 D 7 17.3 205
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Järvsöviva Järvsöviva   [s 5] 2040/8 D 0 221
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 2040/3 D 0 g 290
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2480/3 C 0 19.4 42
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Taurus Taurus   [v 9] 1680/14 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2060/14 D 0 g 705
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2500/8 B 2 27.6 19
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1660/11 B 5 37.8g 144
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-7 Tagetes Tagetes   [v 5] 2140/1 B 5 19.0 128
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2180/13 B 3 25.3 302
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-5 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 9] 1640/9 C 3 12.1 395
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2140/7 A str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/8 D str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-9 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 1640/4 D 3 29.5 213
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Yoda T.Dream Yoda T.Dream   [v 5] 2660/8 C 0 22.3 217
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/9 B 0 g 44
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/12 D 0 g 461
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/11 C 6 15.5 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 1640/2 C 0 g 345
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2640/4 C 0 25.2g 222
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-12 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/1 A 5 16.5 31
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/8 B 1 26.9 180
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 1660/15 A 0 g 246
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2640/3 D 0 37.8g 155
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/10 A 0 16.4 145
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-1 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/10 D 6 16.1 379
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Guli Tara Guli Tara   [s 5] 2140/5 B str
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/4 B 3 16.2 147
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/2 C 4 13.5 106
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2140/1 D 6 26.9 371
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-10 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2160/3 D 0 g 223
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/9 B 4 16.2 27
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2640/1 D 0 g 408
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-4 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2160/9 B 4 18.0 112
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 7] 2140/11 D 3 17.3 347
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2660/6 C 6 28.6 270
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2140/10 D 7 16.7 262
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/12 D 4 13.0 487
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/10 D 0 14.5 702
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/11 D 0 g 1236
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/1 A str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/2 D str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2140/1 A 0 21.4 121
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-3 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/10 C 0 g 384
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/14 B 6 17.0 126
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-8 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/3 D 5 15.0 157
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Epicus Epicus   [v 5] 2160/14 A 0 17.8 118
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2160/4 C 0 186
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-12 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 289
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/8 D 0 626
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-6 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/15 C 0 16.1 687
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2160/12 C 5 15.3 207
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Magica de Hex Magica de Hex   [s 5] 2140/11 C 2 18.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/5 C 2 19.3 43
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-9 Guli Tara Guli Tara   [s 5] 2140/2 D 0 g 306
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-8 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 3160/7 D 0 g 162
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2140/12 D 4 28.8 706
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-3 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/4 C 1 17.4 62
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2640/9 A 0 19.2 106
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/13 C 1 17.9 275
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/12 D 6 16.8 398
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 2160/12 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1640/3 D 0 g 260
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Viking Streamline Viking Streamline   [v 6] 2140/2 D 3 16.7 421
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2640/5 D 5 30.4g 560
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/6 D 0 18.4 361
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/2 D 4 20.5g 46
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2640/8 B 3 18.8 56
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-8 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/2 C 4 16.6 447
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 7] 2140/7 C str
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-3 Born to be Alive Born to be Alive   [v 5] 2160/14 A 8 20.1g 220
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/5 D 3 20.2 143
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2640/2 C 0 19.3 168
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/13 A 1 19.4 162
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2160/8 A 6 17.5 93
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 2160/13 B 7 18.0 530
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2660/8 D str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/9 D str
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 1640/2 B 2 17.8 79
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 7] 1640/10 B 1 16.8 101
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2160/6 D 0 g 60
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2640/8 C 0 17.3 74
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Basil Mearas Basil Mearas   [v 6] 2160/9 C 6 18.0 127
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/9 A 2 16.2 116
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2660/13 C 3 17.3 73
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/6 D 0 g 180
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2160/10 B 2 38.1 24
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-5 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2640/5 C 2 19.0 136
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2160/10 C str
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 D 0 19.8g 86
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-2 Quakerman Quakerman   [v 6] 1640/9 B 0 18.1 163
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Underlig Underlig   [v 8] 1640/12 D 0 29.9 465
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/5 A 0 16.4 32
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/6 C 3 17.5 253
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 8] 2140/6 A 0 21.5 147
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2160/11 C 0 g 811
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/10 C 2 14.9 41
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/12 C 0 18.3 891
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-5 Tambur Tambur   [v 9] 2140/4 B 0 19.0 124
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2640/8 D 2 18.7 344
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Raelette Raelette   [s 4] 2140/4 C 0 498
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-2 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2140/3 D 1 37.9 25
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-1 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 7] 2140/3 C 7 21.7 201
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-4 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/5 C 0 20.4 119
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 1640/8 A 4 16.6 38
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/7 C 2 16.4 77
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 1660/13 B 0 18.8 195
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Castor U.M. Castor U.M.   [v 5] 1640/10 B 0 17.3 199
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 D 0 21.7g 247
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/3 A 2 16.3 21
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Underlig Underlig   [v 8] 2160/13 D 0 31.4 390
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/8 B 3 16.1 117
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-7 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2640/6 B 4 16.9 18
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/6 D 2 16.2 39
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/12 C 0 17.6g 262
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/12 B 0 g 60
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Variety Show Variety Show   [v 4] 2640/9 C 2 19.2 59
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2140/4 C 6 21.0 90
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/14 A 2 17.5 53
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2140/6 B 1 18.0 20
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-6 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/7 C 3 17.4 117
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2660/9 B 4 17.1 64
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 We Vi We Vi   [s 4] 1640/1 D 1 16.9 15
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/9 A str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2160/8 A 2 16.7 24
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 1640/8 A str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-2 We Vi We Vi   [s 4] 1640/3 D 1 18.3 16
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 2180/12 B 5 35.1 111
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-8 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2640/3 B 3 16.1 99
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/5 D 6 15.2 361
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/12 B 0 19.3g 42
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/12 B 1 16.9 16
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 In Dreams Boko In Dreams Boko   [s 3] 2140/8 B 0 20.7 60
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2160/13 B 3 16.3 105
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-10 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 1640/10 C 1 15.1 91
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 3] 2160/5 D 0 33.5g 1057
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-4 Baron Hornline Baron Hornline   [v 8] 2140/5 B 0 16.3 178
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2160/7 C 0 17.7 99
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2160/11 B 6 17.5 31
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-1 Variety Show Variety Show   [v 4] 2640/4 D 4 15.9 222
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-6 Variety Show Variety Show   [v 4] 1640/4 D 0 14.8 80
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-4 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2640/15 C 1 16.6 116
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/7 D 0 g 135
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Global Office Global Office   [v 9] 1640/7 D 0 13.7 1082
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/2 A 0 g 12
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-4 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/6 D 0 18.1 102
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-2 Soleil d'Inverne Soleil d'Inverne   [v 2] 1640/5 C 4 19.5 43
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/1 A 1 18.5g 13
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/11 C 6 15.4 75
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/5 A 1 15.9 18
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 In Dreams Boko In Dreams Boko   [s 3] 2140/5 A 1 18.4 21
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/12 A 0 18.6g 23
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Zooropa Zooropa   [s 3] 2160/13 A 4 17.2 36
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Guli Tor Guli Tor   [h 6] 2160/10 A 2 27.0 15
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 1640/11 D 3 13.7 329
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Soleil d'Inverne Soleil d'Inverne   [v 2] 1640/6 B str
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-11 Laura Sånna Laura Sånna   [s 5] 2140/2 C 0 16.8 472
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-3 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2140/8 D 8 16.7 94
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2140/2 D 1 17.3 74
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Illvilja Illvilja   [s 4] 1660/12 C 6 35.7g 353
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Zooropa Zooropa   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 36
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-4 Variety Show Variety Show