V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Osah's Bolt Osah's Bolt   [v 6] 2640/8 D
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-6 Moddtösa Moddtösa   [s 6] 2140/2 B
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-5 Västerbo Victorius Västerbo Victorius   [v 3] 2140/4 D
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-3 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 4] 2140/10 B
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-6 West Wind West Wind   [s 3] 2140/10 D
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-4 Kissinger Boko Kissinger Boko   [v 4] 2140/7 B
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-6 Krakas Krakas   [s 5] 2160/5 C

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/8 3 18.1 102
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Just Happy Just Happy   [s 4] 2140/11 1 18.2 42
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2160/8 3 19.4 100
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 4] 1640/5 0 g 374
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Venus Bob Venus Bob   [s 6] 1660/12 2 18.7 46
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Exil Exil   [v 5] 1640/2 0 g 230
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Stepping Gigolo* Stepping Gigolo*   [v 7] 2640/1 8 18.7 33
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2140/9 3 16.7 27
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Blue Boko Blue Boko   [s 7] 2160/6 0 691
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-6 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 2160/10 0 22.0g 2170
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 1640/4 6 29.5 585
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 1660/11 3 16.3 337
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 11] 1640/3 4 16.0 697
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-7 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 2140/4 4 17.8 135
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-6 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/3 4 13.4 134
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/6 7 20.2g 386
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Närby Laser Närby Laser   [v 7] 2140/7 0 32.0g 45
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2640/4 5 18.0 66
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2160/9 2 15.6 33
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 2140/11 str 289
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-5 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2140/14 str 228
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-2 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/7 str
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-1 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/3 str
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2160/14 str 137
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-9 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 1640/3 5 13.5 129
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/2 1 17.2 125
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-2 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/3 2 12.5 133
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2640/2 6 15.4 50
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/9 2 16.0 50
2015-11-14 2015-11-14 Boden-8 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 1640/4 3 14.1 52
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 2160/15 8 17.7 1032
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 3] 2140/1 3 20.9 47
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/2 2 18.1 28
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-7 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2140/11 1 17.7 33
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/5 0 18.8 47
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2140/9 2 21.6 182
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/1 0 g 152
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 2680/13 4 18.6 261
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 2140/6 6 31.4 1807
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2640/4 0 g 297
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2140/2 1 13.6 14
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 5] 2160/9 0 34.5 599
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-5 Blue Star Am Blue Star Am   [v 4] 2140/8 4 19.6 66
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 2160/15 2 15.7 80
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 1640/5 0 16.8g 146
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2160/9 2 15.8 226
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Åstas Elin Åstas Elin   [s 7] 1640/1 4 29.1 257
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 1640/1 1 26.8 20
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2160/5 5 16.5 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 2140/8 3 13.8 32
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 2140/3 5 14.7 152
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Helt Ideal Tooma Helt Ideal Tooma   [v 4] 2140/7 0 g 640
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 9] 2160/12 0 g 927
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-10 Mr Dreamcatcher Mr Dreamcatcher   [v 7] 2140/9 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/5 0 17.5 407
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2140/1 0 17.8 87
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2160/10 5 16.1 238
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2140/2 2 28.3 112
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Vic Smith Vic Smith   [v 6] 1640/9 3 13.8 766
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2180/9 4 18.3 55
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-2 Comewithaflash Comewithaflash   [s 2] 1640/5 2 17.6 46
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2140/12 0 58
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Perfect Kronos Perfect Kronos   [v 6] 2640/2 5 16.7 75
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Kerv Kerv   [v 5] 2140/5 0 18.6g 309
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 1640/9 5 16.7 27
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Global Rescue Global Rescue   [s 4] 2140/2 0 g 21
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Reebok Reebok   [v 3] 2140/5 0 g 148
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Akseli Winner Akseli Winner   [v 3] 2160/10 5 17.7 165
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 4] 2140/8 5 16.0 187
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Tagetes Tagetes   [v 3] 2140/4 0 g 65
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 5] 1660/15 0 g 33
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Lome Prins Lome Prins   [v 6] 1660/14 2 28.7 95
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Mr Dreamcatcher Mr Dreamcatcher   [v 7] 1660/12 2 15.1 38
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 5] 1640/1 2 15.8 275
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 4] 2140/2 0 22.6g 162
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Amigo Brick Amigo Brick   [h 3] 2140/1 0 18.0g 48
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Guli Gry Guli Gry   [s 6] 2140/2 1 27.5 26
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-8 Höwings Star Höwings Star   [v 5] 2640/3 4 15.1 97
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 4] 1640/2 1 12.7 63
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-1 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 4] 2140/6 1 17.6 73
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 7] 2180/11 0 15.4 184
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 4] 2140/1 0 22.9g 83
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Rent a Tent Rent a Tent   [v 5] 2140/14 6 16.4 174
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-8 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/11 A 3 18.2 34
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-1 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 1640/12 C 3 14.0 65
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1660/10 D 0 30.1 1069
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2640/9 D 7 19.2 495
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/7 C 2 18.8 185
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/3 D 0 g 337
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 1660/5 D 0 g 121
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/5 A 4 16.4 172
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/11 A 0 19.4 348
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 1640/10 C 5 16.3 250
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Lou Dana Lou Dana   [s 5] 2140/2 A 6 19.7 59
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 2 18.2 121
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Trimma Trimma   [s 6] 1640/6 D 0 g 675
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 A 3 16.7 91
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/1 C 4 18.4 102
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2140/1 D 0 16.4 591
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Järvsömona Järvsömona   [s 5] 2160/11 A 0 32.4 29
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Gabriela Luxi* Gabriela Luxi*   [s 4] 2140/1 D 4 18.4 320
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2180/7 C 0 366
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2160/9 C 2 32.8 136
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2160/8 C 0 18.0 834
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2160/6 D 0 18.1 752
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 1640/1 D 0 g 143
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/12 D str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2140/1 D 6 29.3 447
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2160/6 D str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-8 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2140/3 D 6 37.9g 299
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Bad Beat Online Bad Beat Online   [v 7] 1640/12 D 0 17.4g 662
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Wasa Wasa   [v 7] 1640/2 D 0 g 97
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/10 C 0 g 286
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 2140/6 D 4 16.5 102
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Raelette Raelette   [s 3] 2140/5 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 1660/11 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/11 D 3 18.5 511
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2160/5 D 7 478
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 6] 2140/2 D str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/9 A 4 17.8 64
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-8 Kalcium Kalcium   [v 5] 2140/9 C 0 g 130
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/11 C 0 18.7 192
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Rado K. Rado K.   [v 9] 1640/8 D str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/12 B 2 17.7 360
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2660/10 D 0 16.8 1176
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-6 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 2140/3 D 0 28.3 538
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 A 0 16.4 72
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2160/15 D 0 891
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/9 B 6 17.2 47
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/4 D 0 15.5 1092
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Global Numerous Global Numerous   [s 8] 2140/4 D 5 16.8 590
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2160/10 C 8 17.5 176
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 1640/2 C 2 27.3 237
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Quakerman Quakerman   [v 5] 2140/11 A 0 17.4 117
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Global Numerous Global Numerous   [s 8] 2160/10 C 2 16.2 40
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Pastore Pastore   [v 4] 2140/1 D 7 20.1g 40
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/6 D 0 16.0 157
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/7 D 7 15.7 231
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 C 0 g 44
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2180/15 A 4 27.0 97
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2140/8 B 5 14.0 231
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 2140/11 A 5 16.2 147
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2160/8 B 7 19.4 47
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Janne Sisu Janne Sisu   [v 6] 3160/9 D 0 16.1 704
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1640/6 D 5 23.4 723
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2660/11 A 0 16.7 192
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Raelette Raelette   [s 3] 2140/5 D 7 21.5g 241
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/6 A 0 g 31
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2640/1 D 0 g 140
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Övern Aasa Övern Aasa   [s 8] 2160/10 D 0 g 453
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/3 B 1 17.7 23
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 3140/6 D str
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-5 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 D 4 14.0 391
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 D 0 15.7 142
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-9 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2140/2 D 6 17.0 438
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 Quakerman Quakerman   [v 5] 2660/4 B 2 17.3 18
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/6 D 6 16.3 63
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Quakerman Quakerman   [v 5] 2160/9 A 2 16.4 29
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2640/3 D 7 18.1 180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/5 D 4 16.1 322
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 8] 2140/2 A 1 13.1 27
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 3] 2140/5 C 0 18.7g 82
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 E.V. Jory* E.V. Jory*   [v 6] 2100/6 B 0 63
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Mick Jägers Mick Jägers   [v 8] 2140/14 B 0 14.5 569
2016-09-08 2016-09-08 Boden-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/12 C 0 17.7g 309
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2160/11 A 4 17.3 55
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 290
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Mitt Hjärtas Filip Mitt Hjärtas Filip   [v 7] 2140/6 D 0 31.7g 324
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/14 A 2 15.7 47
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-6 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 C 4 14.4 213
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2660/11 B 0 g 228
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-2 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2160/11 A 1 17.2 61
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-1 Calling My Name Calling My Name   [v 6] 2160/3 C 3 17.2 54
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/3 D 3 15.4 335
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Lill Tord Lill Tord   [h 3] 1660/8 C 0 g 247
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Faks Kevin Faks Kevin   [v 5] 2640/7 A 2 30.3 17
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/4 A 2 15.1 30
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/8 B 0 16.4g 155
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 1640/3 B 0 17.3 80
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/1 D 7 15.2 488
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/8 C 2 26.6 383
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/7 D 1 16.9 31
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Quakerman Quakerman   [v 5] 2660/6 D 4 16.9 105
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2160/8 B 1 17.3 23
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/3 C 0 32.5g 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Special Topclass* Special Topclass*   [s 3] 1640/4 D 0 20.7g 94
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/1 D 0 16.8 428
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 2160/6 A 7 16.0g 259
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-2 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/1 C 0 17.7 231
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-12 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2160/3 D 4 17.4 138
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/7 D 1 32.1 132
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Castanya Am Castanya Am   [s 4] 2140/6 D 6 17.9 96
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/2 D 4 15.4 724
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/1 C 0 14.9 343
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/4 D 7 27.5 377
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-5 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 1640/4 B 1 15.9 551
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/3 B 2 15.3 78
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/9 D 3 18.8 95
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/1 C 0 16.8 284
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/11 C 4 18.5 64
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-10 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/4 D 4 14.4 189
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2168/9 B 6 17.7 160
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Special Director* Special Director*   [h 3] 2168/9 B 0 g 160
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Master Shark* Master Shark*   [v 6] 2650/3 C 8 19.7 97
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 7] 1666/12 A 2 15.4 426
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2640/7 B 4 18.3 136
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2640/2 D 0 41
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/10 B 6 16.6 319
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 1640/1 D 1 24.6 107
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/5 B 0 17.6 41
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Cash Life Cash Life   [v 4] 2140/2 B 7 16.4 251
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/5 C 0 g 295
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 1640/3 D 0 14.3 426
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2640/13 B 0 17.5 333
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Klack Kungen Klack Kungen   [v 8] 2140/5 D str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/8 D 4 17.0 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 1640/2 D 4 14.5 118
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 1640/2 C 0 g 141
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2200/15 B 5 34.3g 318
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-9 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 1640/4 D 0 g 156
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 1640/3 C 4 28.0 246
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Coup de Vent Coup de Vent   [v 7] 2140/9 C 2 19.2 79
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Ajsha America Ajsha America   [s 4] 1640/4 D 0 g 119
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Special Topheart* Special Topheart*   [s 4] 1640/10 C 4 19.0 138
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 2160/9 B 4 16.6 49
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2660/11 D 0 30.2g 830
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 6] 3140/5 D 7 20.2 729
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 1640/2 A 3 12.9 35
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-1 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/4 D 0 15.4 150
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/13 A str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/7 C 0 18.1g 255
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/3 C str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/10 D 3 12.3 311
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2640/1 C str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Relay Runner Relay Runner   [s 9] 2140/3 D 5 18.1 321
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2160/15 A 0 38.2 21
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Reebok Reebok   [v 4] 2140/5 A 0 g 27
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Xante Bishop Xante Bishop   [v 5] 2140/5 A 7 19.3g 43
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2168/9 C 6 17.7 142
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 10] 2140/4 D 5 16.0 237
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Åse Åse   [s 6] 2140/11 C 3 29.3 364
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-6 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/3 D 0 g 165
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2160/7 B 0 g 72
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Klack Olov Klack Olov   [h 5] 2160/4 C str
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 2160/5 B 1 34.0 14
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-4 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/2 D 1 14.8 284
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2660/10 D 0 18.5g 47
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/3 C 2 13.1 34
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/8 D 0 16.4 570
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 1640/10 A 5 12.1 82
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Miljonär Miljonär   [v 6] 1660/13 C str
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/6 A 2 15.5 26
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-2 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1609/8 D 2 11.9 269
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 1660/13 C 2 25.8 309
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/13 B 2 15.3 29
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/9 C 1 15.3 50
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/14 C 3 17.1 440
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2160/7 A 4 17.0 111
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/9 A 3 14.5 38
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/9 A 1 17.0 14
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Bear Yankee Bear Yankee   [v 6] 1640/12 A 6 15.9 68
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Guli Tara Guli Tara   [s 4] 1640/6 A 1 33.3 39
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-10 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/10 B 3 16.5 183
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 2140/2 D 0 g 210
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Kerv Kerv   [v 6] 2140/7 D str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2640/5 C 6 28.9 518
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/6 D 0 18.3g 122
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/13 B 8 16.1 222
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/8 A 2 15.6 46
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 El Sueco El Sueco   [v 11] 2140/5 D 4 15.8 700
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/8 D 5 17.1 72
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 A 0 16.3g 19
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Åse Åse   [s 6] 2140/2 D 7 30.5 375
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/1 D 6 28.7 510
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/12 A 2 16.6 32
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-2 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2160/4 B 3 16.7g 116
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 My Symphony My Symphony   [s 5] 2140/7 A 0 21.4g 117
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2640/2 C 5 17.2 118
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Reebok Reebok   [v 4] 2140/6 D 0 g 178
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 9] 1660/7 D 7 35.1g 180
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2140/5 C 4 19.7g 132
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/14 A 3 16.1 33
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 1666/11 D 0 29.3 560
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2188/11 D str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 3] 2148/7 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 T.Rex Laday T.Rex Laday   [v 7] 2148/15 C 0 g 98
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Blue Line Blue Line   [h 9] 2148/4 A 0 18.7 38
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2168/15 C str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2660/6 D str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/6 C 4 16.2 58
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/8 B 3 15.4 90
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2140/1 B 0 g 208
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2140/7 A 7 17.4g 494
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/14 C 0 29.2 949
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/3 A 1 14.1 42
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2140/1 C 2 17.8 313
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/3 C 1 16.7 74
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 C 2 18.3 48
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/2 B 1 19.9 30
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Quakerman Quakerman   [v 5] 2640/7 B 0 g 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Björli Svarten Björli Svarten   [h 10] 2140/3 B 3 29.8 213
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/12 C 5 14.3 199
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 5 12.9 52
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 My Symphony My Symphony   [s 5] 1640/10 D 0 g 540
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2640/2 D 0 16.4 425
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-1 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/2 C 1 17.6 38
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2160/14 A 4 17.9 25
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Lars Erik Eme Lars Erik Eme   [v 7] 2140/7 C 3 18.1 144
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Magnifik Brodde Magnifik Brodde   [v 5] 2140/6 A 1 15.9 23
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2660/7 D 0 18.5g 396
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-4 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/8 C 6 18.9 174
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-5 Amigo Brick Amigo Brick   [v 4] 2140/4 D 4 17.6 265
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 3] 2140/5 D 0 21.4g 89
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Lill Elin Lill Elin   [s 4] 2180/5 C 0 34.7g 69
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/10 C 7 16.3 123
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-3 V.C.Chocoholic V.C.Chocoholic   [h 8] 2140/7 D 0 17.8g 557
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Wuzz Wuzz   [v 6] 1640/1 D 0 g 95
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-8 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 3140/1 C 2 17.9 431
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2140/2 D 5 17.5 388
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Blue Star Am Blue Star Am   [v 5] 2160/9 C 6 19.7 426
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/9 C 0 19.1 303
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 5] 1640/8 D 6 39.0g 147
2016-03-24 2016-03-24 Boden-3 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/1 D 2 18.6 142
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Chili Crowe Chili Crowe   [v 6] 2140/2 D 0 g 222
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Stuart Little Stuart Little   [v 7] 2160/6 C 0 g 44
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 4] 1660/8 C 0 g 449
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2140/3 B 0 g 57
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2160/8 C 4 17.4 255
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 84
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2140/9 C 0 15.2 68
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 2140/6 D 0 g 778
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-6 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2640/4 D 6 17.6 782
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 C 4 17.0 120
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Comewithaflash Comewithaflash   [s 3] 2160/6 B 2 18.9 145
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-9 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 1640/2 D 0 20.5 313
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-8 Eva I.H. Eva I.H.   [s 3] 2140/7 C 2 22.2g 93
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-5 My Symphony My Symphony   [s 5] 2160/4 C 2 22.3 75
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2140/3 B 2 20.6 91
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Blue Star Am Blue Star Am   [v 5] 2140/4 D 5 21.1 69
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-2 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 6] 2140/1 C 0 19.5 62
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/3 C 3 18.9 219
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/5 B 0 19.1 63
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Vikingaprinsen Vikingaprinsen   [v 5] 2140/2 D str
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Move that Face Move that Face   [v 7] 2640/1 C 1 17.1 893
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2140/12 B 0 17.3 234
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-2 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2660/9 A 2 16.5 66
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/5 C 0 18.0 66
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Akseli Winner Akseli Winner   [v 4] 2160/12 A 7 17.7 48
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Digigirl I.H. Digigirl I.H.   [s 6] 2660/11 A 3 17.6g 58
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/11 D 2 16.3 520
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/4 C 2 15.3 91
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-7 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/5 B 1 12.6 45
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-1 Coconut Am Coconut Am   [s 4] 2140/2 A str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 1640/1 D 5 26.3 1011
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/8 B 0 g 52
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1640/3 C 0 40.4 234
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 12] 1640/2 D 0 g 598
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2140/9 A 3 16.7 406
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Osingen Osingen   [h 10] 2160/7 B 0 33.3g 495
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-5 Asta Asta   [s 4] 2160/7 C 0 18.9 135
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 Spinellie Spinellie   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 280
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/8 B 3 18.4 41
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2140/3 D 0 38.5 254
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Sparkler Sparkler   [v 7] 2160/8 C 3 19.0g 335
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/6 A 2 16.5 45
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/11 B 3 18.8 45
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 1640/4 C 3 13.8 313
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Scuttlebut Scuttlebut   [s 5] 2140/3 A 2 20.2 54
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2180/6 D 3 18.1 87
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 My Symphony My Symphony   [s 5] 2140/12 B 8 18.6 174
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 Venus Bob Venus Bob   [s 7] 2160/9 C 0 g 741
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 1640/4 B 5 15.7 33
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2160/9 D 0 g 952
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Sparkler Sparkler   [v 7] 2140/14 D 0 18.0 862
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 2160/10 A 0 g 138
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 2140/9 C 0 g 113
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 5 19.3g 79
2016-01-16 2016-01-16 Boden-7 Digital Edition Digital Edition   [s 5] 2160/4 D 5 18.0 320
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 T.Hall T.Hall   [v 9] 1640/11 A 7 17.3 177
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2160/12 D 7 17.9 372
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Asta Asta   [s 4] 2160/4 C 6 18.2 26
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Anasazi Kemp* Anasazi Kemp*   [v 5] 1660/9 B 4 18.2 69
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Höwings Star Höwings Star   [v 6] 2140/9 B 2 17.0 59
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Oleander Face Oleander Face   [v 5] 2640/11 B 1 17.5 115
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Vic Smith Vic Smith   [v 7] 1640/1 C 0 g 42
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Just Happy Just Happy   [s 5] 2160/8 B 0 g 44
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2140/1 D 6 29.6 732
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Guli Gry Guli Gry   [s 7] 2160/14 A 0 31.3 51
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Mr Mackmyra Mr Mackmyra   [v 8] 2160/4 D 0 18.9 131
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Variety Show Variety Show   [v 3] 1640/2 C str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Our Soleado Our Soleado   [v 3] 2140/1 C 4 18.8 24
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Hamtaro* Hamtaro*   [v 10] 2660/10 D 0 g 293
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Our Soleado Our Soleado   [v 3] 2140/6 D 1 18.9 40
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2160/9 A 2 17.6 66
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2160/10 A 6 18.3 402
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/4 D 0 19.5 290
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 3] 1640/4 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/6 D 0 g 84
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2160/7 A 1 17.3 24
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Letterboy Letterboy   [v 5] 2140/1 D 0 619
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2640/6 C 0 19.0 257
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 2140/4 D 0 19.7 256
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/11 B 0 16.4 462
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/11 D 3 18.3 345
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2160/4 D str
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-2 Even's Cool Boy Even's Cool Boy   [h 2] 1640/4 D 0 g 148
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 3] 2140/6 D 0 g 20
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/6 D 0 15.3 674
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1640/3 C 6 30.9 42
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2160/7 D 5 19.4 150
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-3 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/12 B 0 17.1 367
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/6 B 0 18.7g 124
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/3 D 0 19.9g 171
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/10 C 4 20.3 380
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/2 D 3 17.7 222
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/1 C 6 17.6 56
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/3 D 3 27.8 481
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/14 A 0 16.6 57
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 1660/12 C 0 g 704
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/1 D 0 g 599
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/2 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 4] 2160/10 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2160/12 B 6 16.9 118
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 2140/3 B 6 35.7g 36
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-8 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/1 D 7 16.2 233
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Variety Show Variety Show   [h 3] 1640/9 B 0 17.1g 56
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Starvin Marvin Starvin Marvin   [v 5] 1640/1 B 0 g 383
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/4 A 3 16.8 110
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 0 22.2g 111
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/2 B 1 18.2 20
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 A 0 17.5 97
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/9 C 2 16.5 96
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Global Office Global Office   [v 8] 1640/8 D 7 13.7 316
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/5 D 0 g 855
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Yoda T.Dream Yoda T.Dream   [v 5] 2140/13 D 0 17.9 677
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/12 D 3 30.2 663
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 182
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1660/13 A 1 34.5g 43
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2180/11 B 1 15.4 112
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/12 A 2 18.3 34
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/15 A 0 g 511
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-5 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 1640/1 A 3 14.9 26
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/7 B 5 27.3 77
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/3 C 0 19.3 1107
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2140/5 C 6 27.3g 206
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2660/7 D 0 g 794
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/4 D 6 31.8g 618
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/12 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 8] 2060/7 D 7 17.3 205
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Järvsöviva Järvsöviva   [s 5] 2040/8 D 0 221
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 2040/3 D 0 g 290
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 4] 2480/3 C 0 19.4 42
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Taurus Taurus   [v 9] 1680/14 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2060/14 D 0 g 705
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2500/8 B 2 27.6 19
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Eldtjejen Eldtjejen   [s 5] 1660/11 B 5 37.8g 144
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-9 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 1640/4 D 3 29.5 213
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-7 Tagetes Tagetes   [v 5] 2140/1 B 5 19.0 128
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2180/13 B 3 25.3 302
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-5 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 9] 1640/9 C 3 12.1 395
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2140/7 A str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/8 D str
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/12 D 0 g 461
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/11 C 6 15.5 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 1640/2 C 0 g 345
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2640/4 C 0 25.2g 222
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Yoda T.Dream Yoda T.Dream   [v 5] 2660/8 C 0 22.3 217
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/9 B 0 g 44
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-12 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/1 A 5 16.5 31
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2160/8 B 1 26.9 180
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 1660/15 A 0 g 246
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2640/3 D 0 37.8g 155
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/10 A 0 16.4 145
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-1 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/10 D 6 16.1 379
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Guli Tara Guli Tara   [s 5] 2140/5 B str
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/4 B 3 16.2 147
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-5 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/2 C 4 13.5 106
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2140/1 D 6 26.9 371
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2640/1 D 0 g 408
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-4 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2160/9 B 4 18.0 112
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-10 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2160/3 D 0 g 223
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/9 B 4 16.2 27
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 7] 2140/11 D 3 17.3 347
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Guli Gry Guli Gry   [s 8] 2660/6 C 6 28.6 270
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2140/10 D 7 16.7 262
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/12 D 4 13.0 487
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/10 D 0 14.5 702
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/11 D 0 g 1236
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2140/1 A 0 21.4 121
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/1 A str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/2 D str
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-3 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/10 C 0 g 384
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/14 B 6 17.0 126
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-8 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/3 D 5 15.0 157
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Epicus Epicus   [v 5] 2160/14 A 0 17.8 118
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2160/4 C 0 186
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-12 Laura Sånna Laura Sånna   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 289
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-7 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2140/8 D 0 626
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-6 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/15 C 0 16.1 687
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-9 Patricia Bishop Patricia Bishop   [s 9] 2160/12 C 5 15.3 207
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Magica de Hex Magica de Hex   [s 5] 2140/11 C 2 18.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-9 Guli Tara Guli Tara   [s 5] 2140/2 D 0 g 306
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-8 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 3160/7 D 0 g 162
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2140/12 D 4 28.8 706
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-3 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/4 C 1 17.4 62
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2160/5 C 2 19.3 43
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2640/9 A 0 19.2 106
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/13 C 1 17.9 275
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/12 D 6 16.8 398
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2640/5 D 5 30.4g 560
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/6 D 0 18.4 361
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/2 D 4 20.5g 46
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 2160/12 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 1640/3 D 0 g 260
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Viking Streamline Viking Streamline   [v 6] 2140/2 D 3 16.7 421
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2640/8 B 3 18.8 56
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-8 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2140/2 C 4 16.6 447
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 7] 2140/7 C str
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-3 Born to be Alive Born to be Alive   [v 5] 2160/14 A 8 20.1g 220
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-2 Variety Show Variety Show   [h 3] 2140/5 D 3 20.2 143
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2640/2 C 0 19.3 168
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/13 A 1 19.4 162
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2160/8 A 6 17.5 93
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 2160/13 B 7 18.0 530
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2660/8 D str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/9 D str
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2160/6 D 0 g 60
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2640/8 C 0 17.3 74
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Basil Mearas Basil Mearas   [v 6] 2160/9 C 6 18.0 127
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 2140/9 A 2 16.2 116
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Habana Vieja Habana Vieja   [s 4] 1640/2 B 2 17.8 79
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-7 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 7] 1640/10 B 1 16.8 101
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2660/13 C 3 17.3 73
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 3] 2140/6 D 0 g 180
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2160/10 B 2 38.1 24
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/5 A 0 16.4 32
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/6 C 3 17.5 253
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-5 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2640/5 C 2 19.0 136
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2160/10 C str
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 D 0 19.8g 86
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-2 Quakerman Quakerman   [v 6] 1640/9 B 0 18.1 163
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Underlig Underlig   [v 8] 1640/12 D 0 29.9 465
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 1640/10 C 2 14.9 41
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2160/12 C 0 18.3 891
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-5 Tambur Tambur   [v 9] 2140/4 B 0 19.0 124
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2640/8 D 2 18.7 344
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Raelette Raelette   [s 4] 2140/4 C 0 498
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-2 Rote Lin Rote Lin   [s 4] 2140/3 D 1 37.9 25
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-1 Tzabalala Bob Tzabalala Bob   [s 7] 2140/3 C 7 21.7 201
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 T.Wall's Elaine T.Wall's Elaine   [s 8] 2140/6 A 0 21.5 147
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Ella Ruda Ella Ruda   [s 6] 2160/11 C 0 g 811
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-4 Lou Dana Lou Dana   [s 6] 2160/5 C 0 20.4 119
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Oleander Face Oleander Face   [v 6] 2140/7 C 2 16.4 77
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Coconut Am Coconut Am   [s 5] 1640/8 A 4 16.6 38
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 1660/13 B 0 18.8 195
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Castor U.M. Castor U.M.   [v 5] 1640/10 B 0 17.3 199
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 5] 2160/8 D 0 21.7g 247
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/3 A 2 16.3 21
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Underlig Underlig   [v 8] 2160/13 D 0 31.4 390
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-2 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/8 B 3 16.1 117
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/12 B 0 g 60
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/12 C 0 17.6g 262
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/6 D 2 16.2 39
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-7 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2640/6 B 4 16.9 18
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/14 A 2 17.5 53
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2140/4 C 6 21.0 90
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Variety Show Variety Show   [v 4] 2640/9 C 2 19.2 59
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2140/6 B 1 18.0 20
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-6 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/7 C 3 17.4 117
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2660/9 B 4 17.1 64
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 We Vi We Vi   [s 4] 1640/1 D 1 16.9 15
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/9 A str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Lill Bertil Lill Bertil   [v 4] 2180/12 B 5 35.1 111
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-2 We Vi We Vi   [s 4] 1640/3 D 1 18.3 16
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 1640/8 A str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2160/8 A 2 16.7 24
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/5 D 6 15.2 361
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-8 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2640/3 B 3 16.1 99
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 In Dreams Boko In Dreams Boko   [s 3] 2140/8 B 0 20.7 60
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/12 B 1 16.9 16
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/12 B 0 19.3g 42
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2160/7 C 0 17.7 99
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-4 Baron Hornline Baron Hornline   [v 8] 2140/5 B 0 16.3 178
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Röyns Kristine Röyns Kristine   [s 3] 2160/5 D 0 33.5g 1057
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-10 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 1640/10 C 1 15.1 91
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Hamilkar Boko Hamilkar Boko   [v 4] 2160/13 B 3 16.3 105
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-1 Variety Show Variety Show   [v 4] 2640/4 D 4 15.9 222
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2160/11 B 6 17.5 31
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-4 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2640/15 C 1 16.6 116
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-6 Variety Show Variety Show   [v 4] 1640/4 D 0 14.8 80
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/2 A 0 g 12
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Global Office Global Office   [v 9] 1640/7 D 0 13.7 1082
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Mycrazydream Mycrazydream   [v 4] 2140/7 D 0 g 135
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-2 Soleil d'Inverne Soleil d'Inverne   [v 2] 1640/5 C 4 19.5 43
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-4 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2140/6 D 0 18.1 102
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Variety Show Variety Show   [v 4] 2140/11 C 6 15.4 75
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/1 A 1 18.5g 13
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/5 A 1 15.9 18
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Pleasure for Cash Pleasure for Cash   [v 4] 2140/12 A 0 18.6g 23
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 In Dreams Boko In Dreams Boko   [s 3] 2140/5 A 1 18.4 21
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Soleil d'Inverne Soleil d'Inverne   [v 2] 1640/6 B str
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Variety Show Variety Show   [v 4] 1640/11 D 3 13.7 329
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Guli Tor Guli Tor   [h 6] 2160/10 A 2 27.0 15
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Zooropa Zooropa   [s 3] 2160/13 A 4 17.2 36
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-3 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2140/8 D 8 16.7 94
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-11 Laura Sånna Laura Sånna   [s 5] 2140/2 C 0 16.8 472
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Fastizz Am Fastizz Am   [v 3] 2140/2 D 1 17.3 74
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Illvilja Illvilja   [s 4] 1660/12 C 6 35.7g 353
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Zooropa Zooropa   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 36
2018-08-24