V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travb..


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travbana i Dalarna.
Det blev därför ingen utdelning för 5 rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Jägersro i Malmö
Då kan en ensam vinnare bli 50 miljoner kronor rikare.
På 7 rätt blev dagens utdelning 2 692 kronor och för 6 rätt blev det 36 kronor.

Lista
De fem största V75-vinsterna genom tiderna:
1. 67 312 633 kronor, 27 februari 2010, Axevalla
2. 56 347 408 kronor, 14 januari 2012, Åby
3. 47 360 999 kronor, 7 juli 2007, Halmstad
4. 45 285 093 kronor, 24 juni 2007, Kalmar
5. 43.058.556 kronor, 10 december 2016, Färjestad

Kanal 75


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pa..


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pappret perfekt uppgift. Men när starten gick blev ingenting som planerat för dunderfavoriten.
- Det blev inte alls kört som jag hade tänkt på förhand men det är sällan det blir det. Han öppnade sämre än vanlig och jag tyckte att alla konkurrenter som var bra kom före oss. Men som tur var galopperade ett par stycken, kanske på grund av farten, och då såg det ju bra ut, sa Ulf Eriksson.
Bollnäskusken valde att lämna andra par utvändigt redan efter 500 meter och sedan han fått överta ledningen utan strid såg det ut att bli en promenad i parken. Men när finske elitloppshästen Elian Web och Jorma Kontio kom farande på den sista bortre långsidan blev det åka av och i slutkurvan såg Milligan’s School ut som en slagen häst. Han kunde emellertid kontra till seger den sista biten sedan Jorma Kontio inte fått ner det norska huvudlaget på Elian Web.
- Han kom väldigt fort så jag fick köra på max för att försvara ledningen och då blev jag lite orolig. Sedan fick Jorma grepp i sista sväng och jag fick rycka tussarna redan där. Fram till 100 kvar kände jag mig slagen men sedan kände jag att det höll på att jämna ut sig och sista 50 var det som vanligt. Han har fantastisk inställning hästen, sa Ulf Eriksson.
Det var Milligan’s School första seger över kort distans, i åttonde försöket, sedan han lämnade Nordamerika och segertiden skrevs till 1.10,9.
Stefan Melander tränar gulddivisionsvinnaren och han fick även se sin treårige talang Digital Summit imponera stort när han vann klass II i Örjan Kihlströms händer.
- Det är en jättemysig häst som blir bättre och bättre hela tiden, sa Kihlström.

Femte segern i åttonde starten
Macelleria har gått från klarhet till klarhet sedan han kom till Robert Bergh och när han nu debuterade i bronsdivisionen tog han femte segern i åttonde starten för Åbytränaren.
- Det kändes inte lika spänstigt som han har varit i några lopp tidigare men det är kul att få vända upp då också. Han har haft en fantastisk sommar och att nu komma upp i brons och vinna fast han inte hade någon av sina bättre dagar visar att det finns lite kvalitéer i honom, sa Robert Bergh sedan hästen hållit undan från ledningen.
Dom Perignon gjorde en stark insats som tvåa men utropstecknet i loppet var Win B.Hill. Amerikaimporten gjorde sin blott fjärde start och galopperade från start, men levererade därefter en svettig upphämtning till tredjeplatsen.

Brutal Ural grejade hemmaseger i silver
Hemmatränaren Susanne Richters Ural överraskade många experttippare när han väl understödd av Jorma Kontio lyckades svara upp innerspåret i silverdivisionen. Väl i ledningen var saken klar. Favoriten Global Undecideds försök att gå i klinch avfärdades utan problem och över upploppet stegade Ural undan till säker triumf.
- Jag laddade från start i dag och han öppnade snabbt. Sedan var det lugnt och hästen var jättefint och sprang bara och klippte med öronen, sa Kontio.
- Han har varit riktigt pigg hemma i jobben men att han skulle vara så här bra i dag med skor runt om trodde jag inte. Han klädde ju faktiskt av dem, sa Susanne Richter.

Magic Cash bäst i Charlie Mills
Jorma Kontio tog även hem Charlie Mills Race över mastiga tre varv sedan Timo Nurmos-tränade Magic Cash mosat favoritspelade Guillaume Boko och hållit undan med liten marginal före comebackande Sloppy Joe.
- Nu har han hittat formen och är i jättefin ordning. Han gjorde ett jättebra lopp och kontrade de sista 50 meterna, sa Jorma Kontio.
Inför kallblodsloppet spådde Jan-Olov Persson seger för favoriten Bokli Rapp N.O. Han hade fel. Hans egen Järvsöodin rundade nämligen konkurrenterna i tredjespår under slutrundan och vann överlägset.
- Han var jättefin i dag, väldigt spänstig och fin, så formen sitter där, kommenterade kusken Ulf Ohlsson.
Ett klass I-försök avslutade V75-omgången och när Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly och Rikard N Skoglund drog det längsta strået där stannade utdelningen för sju rätt på 2 692 kronor. Sex rätt betalade 36 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor går den potten vidare till nästa lördags V75-tävlingar på Jägersro. Då kan en ensam jackpotvinnare håva in 50 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev ..


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev tvåa med favoriten Alfa Lina.
Andraplatsen var värd 170 000 norska kronor och totalt har det treåriga stoet tjänat 760 000 kronor på tolv starter i karriären.
Lars-Erik Karlsson är uppfödare, tränare och kör även sin talang själv.
Vann norksa Oaks för kallblod gjorde Stas Eldi och Per M. Hvattum.
Även Oaks för varmblod avgjorde på Momarken och vann gjorde favoriten Sabrina Frecel tillsammans med Magnus Teien Gundersen. Sabrina Frecel är därmed obesegrad efter fyra starter i livet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yann..


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yannick Gingras. Åke Svanstedts Third Shift blev tvåa och bland de sju topplacerade som gick vidare till finalen nästa fredag slutade också Åke Svanstedts Moon Bridge och Marcus Melanders Rome Pays Off. Yannick Gingras satt också i sulkyn bakom Per Engbloms andra försöksvinnare Ms Savannah Belle när hon tog hem det ena försöket för tvååriga ston. I de tvååriga stonas andra försök åkte Marcus Melander-tränade Hypnotic Am på karriärens första förlust när Ron Burkes Sister Sledge, även hon körd av Yannick Gingras, visade sig starkast över upploppet. Bakom tätduon knep Per Engbloms Shishito en finalbiljett som trea.

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga hingstar och valacker
1 609 meter, autostart

1. Beads (John Bax)
2. Synergy (Per Engblom)
3. Moon Bridge (Åke Svanstedt)
4. Amigo Volo (Richard Norman)
5. Chestnut Hill (Richard Norman)
6. Rome Pays Off (Marcus Melander)
7. Third Shift (Åke Svanstedt)
8. Capricornus (Marcus Melander)
9. Real Cool Sam (Jim Campbell)
10. Port Perry (Luc Blais)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga ston
1 609 meter, autostart

1. Hypnotic AM (Marcus Melander)
2. Sister Sledge (Ron Burke)
3. May Baby (James Yoder)
4. Dip Me Hanover (Linda Toscano)
5. Ms Savannah Belle (Per Engblom)
6. Wine Rack Hanover (Richard Norman)
7. Madame Sherry (Jim Campbell)
8. Shishito (Per Engblom)
9. Violet Stride (Mark Harder)
10. Ramona Hill (Tony Alagna)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det beh&ou..


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det behöver varken vara jackpot eller V75 för att man ska vinna stort på trav. Det visade en spelare i Nederländerna när denne på fredagskvällen blev ensam om sex rätt på V64 i Umeå. När Höwings Star höll undan för favoritspelade stallkamraten Selmer I.H. med minsta möjliga marginal i den sista avdelningen sållades alla andra kuponger bort och kvar med sex rätt fanns endast den nederländska kupongen. Den kostade 1 752 kronor att lämna in och med utdelningen för sexor och femmor inräknad drog den in 1 811 599 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-om..


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-omgången på Romme. Men med nummer tolv respektive elva bakom startbilen får de stå tillbaka i experttipsen. Att de med lite tur på vägen har potential att dyka upp i segerstriden är det emellertid få som hyser något tvivel om. Reverend Wine har redan visat sin kapacitet i V75 flera gånger och kommer närmast från enkel seger. Björn Goop, som då tog sin 7 000:e kuskseger, har vunnit fyra av fem starter med hästen och sitter i sulkyn på nytt.
- Reverend Wine har fantastisk fin form för dagen. Han gör aldrig ett dåligt lopp och går aldrig ur form heller. Läget är chansartat men vi hoppas att både hästen och Björn har vaknat på rätt sida. Då kan det räcka långt, säger Diederik Meilink.
- Jag tror att hästen tål att göra en del själv i loppet men han är uppe i silverdivisionen nu och det kan vara lite hårdare. Men flera av de här har han mött förut och sprungit jämnt med. Stämmer det lite så har han ju mer hårdhet än treåringen och han har överraskat förut.

”En rejäl häst”
Treåringen i fråga är Reven Dejavu. Han har bara hunnit göra fyra starter och efter en galopp och en andraplats ståtar han med två raka segrar. Spår tolv över kort distans är tuffa förutsättningar men skrällar är inte ovanliga i klass II och flera spelexperter spår hård körning i loppet. Det kan bädda för hästarna i kön.
- Han är lite bortlottad men det är en rejäl häst. Sköter han sig gör han säkert ett bra lopp, men att räcka till vinst blir kanske svårt, säger Diederik Meilink.
Hästens formkurva pekar rakt upp och precis som senast är det Erik Adielsson som får förtroendet i sulkyn.
- Hästen har ju dragit runt på mig i två lopp och blivit stark, och så körde Erik ett lopp med honom och vann ganska enkelt på en fin tid över 2 600 meter, så hästen verkar vara i ordning. Om det stämmer lite i loppet förväntar jag mig att han gör en bra insats. Det är svårt att säga hur tidigt han ska räknas. Jag är jättenöjd om han kan vara bland de tre.
Enligt prognosen kommer lördagens sjurättspott på V75 uppgå till 41 miljoner kronor. Kanske är Diederik Meilinks duo nyckeln till drömvinsten...

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 1640/5 0 16.9 1259
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2160/12 0 17.2 391
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-10 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 1680/5 5 17.4 951
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2160/7 7 18.6 1114
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-4 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 4] 2640/2 2 16.9 25
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 1640/8 6 13.5 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 2140/9 0 17.2g 125
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/8 str
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 4] 2160/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 1640/6 0 g 138
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/9 0 17.7g 358
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/11 str
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/7 str
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/10 6 15.1 31
2015-10-20 2015-10-20 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 1640/12 0 g 168
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2140/12 0 20.0 93
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 2140/8 0 20.8 107
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2140/7 0 16.9 1199
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/4 6 17.3 94
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 2160/8 0
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 4] 2140/1 0 19.7 339
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2160/13 5 14.4 251
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2180/13 8 16.7 689
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/4 D 6 17.6 233
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/5 D 0 19.7 283
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 0 15.2 463
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 1640/5 D 0 g 35
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2160/11 B 4 17.7 569
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/2 D 2 15.8g 200
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 C 4 14.2 148
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/8 B 6 18.8g 238
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/14 C 0 18.3 2976
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/1 D 3 17.9 109
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 D 5 14.3 93
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 2140/8 C 3 17.3 257
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/7 C 0 19.9g 817
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/10 D 4 13.7 313
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/9 C 8 15.7g 159
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/3 C 2 18.0 271
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 112
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 228
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/8 A 0 18.3 865
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/7 C 2 14.7 391
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/4 D 0 18.9 437
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.2 424
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/11 C 3 15.5 269
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 5 16.8 244
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 4 14.7 675
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1660/12 A 0 17.6g 110
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/8 D 0 16.0g 1119
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/9 C 5 18.2g 847
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/8 C 3 14.3 267
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 4 14.7 263
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/3 B str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1640/5 D 0 16.9 619
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 0 19.9g 452
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/1 A 5 16.9 60
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 13.5 515
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Vital Vital   [v 7] 2660/8 D 3 17.2 139
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 0 12.6 184
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/5 B 3 16.9 127
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/8 D 5 19.2 47
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/8 B 5 14.0 46
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 1680/9 D 2 18.6 153
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1680/7 D 3 13.9 77
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1680/9 B 0 18.6g 430
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 C 0 16.9g 148
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 5 12.3 223
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/5 C 5 15.8 58
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/7 A 0 16.8 206
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2160/10 A 2 14.3 24
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 C 4 13.3 174
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 301
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2680/11 C 0 17.8g 223
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 1660/8 A 3 15.3 154
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1640/6 D 0 13.7g 297
2016-05-25 2016-05-25 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.4 379
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/15 B 4 15.3 1846
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-9 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/2 D 0 17.4 474
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2140/3 D 2 16.5 361
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 East Hero East Hero   [s 8] 2140/9 C 0 20.4g 550
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Rallycross Rallycross   [v 6] 2140/8 D str
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/9 C 4 15.7 49
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/1 D 0 g 109
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 3 13.5 330
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/12 D 0 18.4 681
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/8 B 1 16.6 59
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2640/9 D 8 18.1 303
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/6 B 4 17.1 215
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 14.9 206
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 1 16.4 53
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2180/13 B 8 15.3 320
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 2140/12 A 0 g 83
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/8 D 0 17.5 148
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/6 B 7 18.2 63
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/15 C str
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2160/14 B str
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 D 2 16.5 137
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 East Hero East Hero   [s 8] 2140/7 D 3 17.4 765
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 B 1 18.3 160
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2160/13 A 7 17.2 325
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-6 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/15 D 0 25.6g 1322
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/9 B 3 18.4 192
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1680/12 A 8 16.7g 152
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 C 5 13.8 229
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/4 B 2 15.9 166
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/5 D str
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/5 B str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.9 975
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 D 3 13.6 830
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/4 D 0 20.9g 657
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/11 D 0 14.9g 1257
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/1 D 5 17.8 554
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/9 C 0 23.4g 641
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/9 B 3 18.0 70
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/6 D 0 17.7 1159
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/7 C 0 16.5 336
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/5 B 4 13.1 69
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2180/12 A 3 16.0 348
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-2 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2160/8 C 8 21.0g 219
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/3 C 5 18.0 120
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 C 6 18.9 283
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 A 1 13.2 50
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 D str
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 B 2 12.4 96
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2160/4 C str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 D str
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 C 0 14.5 557
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.8 221
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/7 C 0 11.7 139
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/6 C 3 15.6 105
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-6 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/3 C 3 20.2 100
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/9 C 4 16.3 118
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2640/6 C 1 14.4 41
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1680/1 D 6 15.6 430
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1680/7 C 2 15.7 240
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1680/10 C 2 13.3 91
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-5 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 1680/1 C 5 22.4g 55
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/12 C 3 12.0 764
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/8 B str
2017-06-30 2017-06-30 Danmark-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 C 0 286
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/5 D str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/4 B 4 13.9 105
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/12 C 4 15.4 338
2017-06-15 2017-06-15 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/8 C 0 15.9 539
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/9 B 4 17.2 187
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/9 B 6 15.6 349
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/9 C 4 14.0 238
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 1640/11 D 0 g 232
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 D 4 15.4 952
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/9 B 2 12.9 523
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1660/10 C 6 15.9 798
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/13 A 3 14.0 366
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 C 0 17.9g 575
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/11 D 6 11.6 431
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/11 C 7 16.3 483
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 1583
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/1 D 1 15.0 143
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/12 C 3 14.0 89
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/8 B 6 17.1 346
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2160/11 C 3 16.6 450
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 A 6 17.1 347
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Tyra Banks Tyra Banks   [s 9] 2140/5 D 0 g 788
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2180/8 D 6 17.9 581
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/10 D 0 13.7 963
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2140/7 B 0 17.4g 76
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2160/5 A 3 16.6 41
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/1 C 0 21.4g 44
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Tor Night Star Tor Night Star   [v 6] 2140/2 D str
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 C 6 13.5 285
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2180/15 B 0 19.3 335
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C 2 17.5 72
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/13 B 6 16.9 532
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/2 D 5 13.8 348
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/10 C 5 16.5 689
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/4 C 2 16.2 92
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0 18.8 528
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2700/15 A 4 15.3 155
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/11 C 0 g 355
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 5] 2640/7 B 2 16.5 129
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/2 C 4 12.7 254
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 1640/11 D 0 16.7 868
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 C 0 12.7 85
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 5 17.6 316
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/12 D 0 15.5 498
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2200/8 A 6 15.3 39
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2160/9 D 7 17.2 320
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 D 4 16.6 141
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/13 C 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 B.B.S.Solarsystem B.B.S.Solarsystem   [s 4] 2140/3 C 2 17.5 51
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/11 D 5 15.0 871
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 B 2 17.6 99
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/3 C 0 12.9 120
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/1 C 1 12.7 15
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D 6 17.9 235
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 C 2 13.7 63
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 7] 2140/13 B str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 D str
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/10 A 6 15.0 77
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/11 B 2 13.8 73
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/11 C 1 14.7 214
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2000/3 C 0 315
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 3 15.7 112
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2160/3 C 7 19.1 187
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 1 13.0 68
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2140/6 C 6 16.6 756
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/1 C 4 14.6 266
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/6 D 8 16.4 168
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1609/7 B 3 11.5 42
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 D 5 11.1 871
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/8 B 7 14.3 142
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 1609/6 D 0 g 124
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 5 14.8 54
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 8] 2160/9 C 0 16.4 240
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/4 D 0 12.6 400
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 2 14.7 115
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2160/7 D 0 16.6 1903
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2640/9 C 0 14.8 253
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 C 6 11.9 241
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 4 18.1 285
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/7 D 7 16.4 338
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 D 1 12.4 306
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1609/5 C 0 15.1 71
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/10 C 0 15.4 50
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2100/8 B 0 15.0 158
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/2 C 2 15.8 658
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/9 C 0 14.2 453
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 D str
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 8] 2140/2 D 0 17.4g 1080
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/10 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/7 C str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/7 B 3 186
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/2 C 6 14.2 522
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 D 3 14.7 219
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/6 C 1 17.0 85
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/4 D 0 g 128
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 B 1 16.2 43
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/7 C 4 15.7 1347
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/5 B 2 14.6 54
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2640/3 C 3 16.6 278
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 D 0 13.4 907
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/6 D 4 16.1 76
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/1 C 1 15.1 514
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/15 B 5 16.2 265
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/10 B 2 15.4 133
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 3 14.7 539
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/12 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 B 0 17.6g 338
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/2 D 5 14.1 230
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/5 B 1 16.3 135
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/4 C 0 18.3g 453
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 C 0 15.2 306
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/9 D 7 19.8g 128
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2140/8 C 0 17.0 1033
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1680/12 C 0 17.3g 735
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1680/4 A 1 14.9 38
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1680/4 B 1 17.4 34
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1680/12 A 3 16.9 180
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/1 D 0 g 60
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 B 4 16.1 149
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1609/9 B 7 13.0 608
2019-06-27 2019-06-27 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/2 C 0 20.2g 192
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 A 3 15.3 211
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/6 B 0 16.5g 198
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/7 C 3 16.9 235
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/5 D 2 12.9 285
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/7 B 6 16.6 384
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1609/1 D 1 12.4 231
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/3 D 5 18.9g 443
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2160/5 B 2 17.9 121
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/8 D 5 16.1 501
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/2 B 3 17.3 55
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 D 3 18.5 510
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 D 3 16.4 229
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 4 18.2 514
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 C 0 g 779
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 0 g 817
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 438
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 2 18.8 115
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/4 D 5 15.9 735
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 9] 2660/8 D 0 16.3 557
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2180/11 D 0 g 149
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/11 A 0 g 475
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 D 3 20.0 364
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 5 19.1g 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1640/8 D 0 g 1024
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/12 D 2 17.2 163
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/13 B 0 16.4 720
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/10 D 7 17.1 1315
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 9] 2140/10 D 0 19.7 846
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/6 D 0 g 292
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 2160/8 C 0 17.7 1000ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se