V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 1609/9 C

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 1640/5 0 16.9 1259
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2160/12 0 17.2 391
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-10 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 1680/5 5 17.4 951
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2160/7 7 18.6 1114
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-4 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 4] 2640/2 2 16.9 25
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 1640/8 6 13.5 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 2140/9 0 17.2g 125
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/8 str
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 4] 2160/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 1640/6 0 g 138
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/9 0 17.7g 358
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/11 str
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/7 str
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/10 6 15.1 31
2015-10-20 2015-10-20 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 1640/12 0 g 168
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2140/12 0 20.0 93
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 2140/8 0 20.8 107
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2140/7 0 16.9 1199
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/4 6 17.3 94
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 2160/8 0
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 4] 2140/1 0 19.7 339
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2160/13 5 14.4 251
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2180/13 8 16.7 689
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/4 D 6 17.6 233
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/5 D 0 19.7 283
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 0 15.2 463
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 1640/5 D 0 g 35
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2160/11 B 4 17.7 569
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/2 D 2 15.8g 200
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 C 4 14.2 148
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/8 B 6 18.8g 238
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/14 C 0 18.3 2976
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/1 D 3 17.9 109
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 D 5 14.3 93
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 2140/8 C 3 17.3 257
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/7 C 0 19.9g 817
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/10 D 4 13.7 313
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/9 C 8 15.7g 159
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/3 C 2 18.0 271
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 112
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 228
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/8 A 0 18.3 865
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/7 C 2 14.7 391
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/4 D 0 18.9 437
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.2 424
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/11 C 3 15.5 269
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 5 16.8 244
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 4 14.7 675
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1660/12 A 0 17.6g 110
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/8 D 0 16.0g 1119
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/9 C 5 18.2g 847
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/8 C 3 14.3 267
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 4 14.7 263
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/3 B str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1640/5 D 0 16.9 619
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 0 19.9g 452
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/1 A 5 16.9 60
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 13.5 515
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Vital Vital   [v 7] 2660/8 D 3 17.2 139
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 0 12.6 184
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/5 B 3 16.9 127
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/8 D 5 19.2 47
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/8 B 5 14.0 46
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 1680/9 D 2 18.6 153
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1680/7 D 3 13.9 77
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1680/9 B 0 18.6g 430
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 C 0 16.9g 148
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 5 12.3 223
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/5 C 5 15.8 58
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/7 A 0 16.8 206
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2160/10 A 2 14.3 24
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 C 4 13.3 174
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 301
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2680/11 C 0 17.8g 223
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 1660/8 A 3 15.3 154
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1640/6 D 0 13.7g 297
2016-05-25 2016-05-25 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.4 379
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/15 B 4 15.3 1846
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-9 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/2 D 0 17.4 474
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2140/3 D 2 16.5 361
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 East Hero East Hero   [s 8] 2140/9 C 0 20.4g 550
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Rallycross Rallycross   [v 6] 2140/8 D str
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/9 C 4 15.7 49
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/1 D 0 g 109
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 3 13.5 330
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/12 D 0 18.4 681
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/8 B 1 16.6 59
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2640/9 D 8 18.1 303
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/6 B 4 17.1 215
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 14.9 206
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 1 16.4 53
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2180/13 B 8 15.3 320
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 2140/12 A 0 g 83
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/8 D 0 17.5 148
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/6 B 7 18.2 63
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/15 C str
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2160/14 B str
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 D 2 16.5 137
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 East Hero East Hero   [s 8] 2140/7 D 3 17.4 765
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 B 1 18.3 160
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2160/13 A 7 17.2 325
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-6 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/15 D 0 25.6g 1322
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/9 B 3 18.4 192
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1680/12 A 8 16.7g 152
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 C 5 13.8 229
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/4 B 2 15.9 166
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/5 D str
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/5 B str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.9 975
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 D 3 13.6 830
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/4 D 0 20.9g 657
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/11 D 0 14.9g 1257
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/1 D 5 17.8 554
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/9 C 0 23.4g 641
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/9 B 3 18.0 70
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/6 D 0 17.7 1159
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/7 C 0 16.5 336
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/5 B 4 13.1 69
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2180/12 A 3 16.0 348
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-2 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2160/8 C 8 21.0g 219
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/3 C 5 18.0 120
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 C 6 18.9 283
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 A 1 13.2 50
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 D str
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 B 2 12.4 96
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2160/4 C str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 D str
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 C 0 14.5 557
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.8 221
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/7 C 0 11.7 139
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/6 C 3 15.6 105
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-6 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/3 C 3 20.2 100
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/9 C 4 16.3 118
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2640/6 C 1 14.4 41
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1680/1 D 6 15.6 430
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1680/7 C 2 15.7 240
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1680/10 C 2 13.3 91
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-5 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 1680/1 C 5 22.4g 55
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/12 C 3 12.0 764
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/8 B str
2017-06-30 2017-06-30 Danmark-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 C 0 286
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/5 D str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/4 B 4 13.9 105
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/12 C 4 15.4 338
2017-06-15 2017-06-15 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/8 C 0 15.9 539
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/9 B 4 17.2 187
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/9 B 6 15.6 349
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/9 C 4 14.0 238
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 1640/11 D 0 g 232
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 D 4 15.4 952
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/9 B 2 12.9 523
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1660/10 C 6 15.9 798
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/13 A 3 14.0 366
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 C 0 17.9g 575
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/11 D 6 11.6 431
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/11 C 7 16.3 483
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 1583
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/1 D 1 15.0 143
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/12 C 3 14.0 89
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/8 B 6 17.1 346
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2160/11 C 3 16.6 450
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 A 6 17.1 347
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Tyra Banks Tyra Banks   [s 9] 2140/5 D 0 g 788
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2180/8 D 6 17.9 581
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/10 D 0 13.7 963
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2140/7 B 0 17.4g 76
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2160/5 A 3 16.6 41
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/1 C 0 21.4g 44
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Tor Night Star Tor Night Star   [v 6] 2140/2 D str
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 C 6 13.5 285
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2180/15 B 0 19.3 335
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C 2 17.5 72
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/13 B 6 16.9 532
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/2 D 5 13.8 348
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/10 C 5 16.5 689
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/4 C 2 16.2 92
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0 18.8 528
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2700/15 A 4 15.3 155
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/11 C 0 g 355
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 5] 2640/7 B 2 16.5 129
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/2 C 4 12.7 254
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 1640/11 D 0 16.7 868
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 C 0 12.7 85
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 5 17.6 316
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/12 D 0 15.5 498
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2200/8 A 6 15.3 39
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2160/9 D 7 17.2 320
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 D 4 16.6 141
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/13 C 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 B.B.S.Solarsystem B.B.S.Solarsystem   [s 4] 2140/3 C 2 17.5 51
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/11 D 5 15.0 871
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 B 2 17.6 99
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/3 C 0 12.9 120
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/1 C 1 12.7 15
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D 6 17.9 235
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 C 2 13.7 63
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 7] 2140/13 B str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 D str
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/10 A 6 15.0 77
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/11 B 2 13.8 73
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/11 C 1 14.7 214
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2000/3 C 0 315
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 3 15.7 112
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2160/3 C 7 19.1 187
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 1 13.0 68
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2140/6 C 6 16.6 756
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/1 C 4 14.6 266
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/6 D 8 16.4 168
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1609/7 B 3 11.5 42
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 D 5 11.1 871
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/8 B 7 14.3 142
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 1609/6 D 0 g 124
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 5 14.8 54
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 8] 2160/9 C 0 16.4 240
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/4 D 0 12.6 400
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 2 14.7 115
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2160/7 D 0 16.6 1903
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2640/9 C 0 14.8 253
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 C 6 11.9 241
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 4 18.1 285
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/7 D 7 16.4 338
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 D 1 12.4 306
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1609/5 C 0 15.1 71
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/10 C 0 15.4 50
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2100/8 B 0 15.0 158
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/2 C 2 15.8 658
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/9 C 0 14.2 453
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 D str
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 8] 2140/2 D 0 17.4g 1080
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/10 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/7 C str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/7 B 3 186
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/2 C 6 14.2 522
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-8 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/5 D 0 g 820
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-2 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/3 D 0 20.1g 632
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1640/8 C 0 16.6g 1631
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 1018
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/11 B 5 14.2 906
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/2 C 0 25.0g 144
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/10 B 3 18.6 184
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/7 C str
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2000/7 D 0 961
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2180/12 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/11 B 0 14.1 685
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/8 C 3 15.6 89
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1640/8 C 0 14.8 928
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/7 D 0 16.2 233
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/11 D 0 16.4 159
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 C 0 17.9g 79
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 D 3 14.7 219
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/6 C 1 17.0 85
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/4 D 0 g 128
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 B 1 16.2 43
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/7 C 4 15.7 1347
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/5 B 2 14.6 54
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2640/3 C 3 16.6 278
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 D 0 13.4 907
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/6 D 4 16.1 76
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/1 C 1 15.1 514
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/15 B 5 16.2 265
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/10 B 2 15.4 133
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 3 14.7 539
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/12 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 B 0 17.6g 338
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/2 D 5 14.1 230
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/5 B 1 16.3 135
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/4 C 0 18.3g 453
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 C 0 15.2 306
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/9 D 7 19.8g 128
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2140/8 C 0 17.0 1033
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1680/12 C 0 17.3g 735
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1680/4 A 1 14.9 38
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1680/4 B 1 17.4 34
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1680/12 A 3 16.9 180
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/1 D 0 g 60
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 B 4 16.1 149
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1609/9 B 7 13.0 608
2019-06-27 2019-06-27 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/2 C 0 20.2g 192
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 A 3 15.3 211
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/6 B 0 16.5g 198
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/7 C 3 16.9 235
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/5 D 2 12.9 285
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/7 B 6 16.6 384
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1609/1 D 1 12.4 231
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/3 D 5 18.9g 443
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2160/5 B 2 17.9 121
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/8 D 5 16.1 501
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/2 B 3 17.3 55
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 D 3 18.5 510
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 D 3 16.4 229
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 4 18.2 514
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 C 0 g 779
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 0 g 817
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 438
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 2 18.8 115
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/4 D 5 15.9 735
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 9] 2660/8 D 0 16.3 557
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2180/11 D 0 g 149
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/11 A 0 g 475
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 D 3 20.0 364
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 5 19.1g 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1640/8 D 0 g 1024
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/12 D 2 17.2 163
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/13 B 0 16.4 720
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/10 D 7 17.1 1315
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 9] 2140/10 D 0 19.7 846
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/6 D 0 g 292
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 2160/8 C 0 17.7 1000
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 337
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 6] 2140/2 D str
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/1 D 0 15.7 319
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 C 0 16.6 144
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 5] 2140/9 D 0 21.4g 1065
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-3 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/6 D 7 18.1 528
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 Super Steve Super Steve   [v 5] 2640/4 D 5 16.3 274
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 9] 2140/1 D 7 17.1 756
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/12 D 0 16.4 1088
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/2 D 4 16.3 725
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/1 D 4 17.4 169
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/7 A 1 16.4 36
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1640/9 C 0 13.8 761
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/8 D 4 18.4 126
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2160/4 B 4 16.2 206
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1640/2 D 0 15.1g 543
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/4 D 0 15.6 1390
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Silver Fashion Silver Fashion   [v 6] 2140/11 D 0 g 517
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/6 C 5 15.7 82
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/4 B 1 14.4 24
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/7 D 2 18.5 85
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1640/8 D 0 16.8g 191
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/9 C 0 g 977
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/4 D 7 18.1 69
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 A 4 14.8 140
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/8 D 1 15.8 1039
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/7 B 3 15.2 36
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/2 D 5 15.0 50
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/5 D 0 g 82
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/10 C str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/7 C 0 16.5g 572
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/3 D 5 19.3 588
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1609/9 D 6 13.6 496
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 1609/11 C 7 17.4 158
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2160/8 C 6 16.4 876
2020-08-26 2020-08-26 Åby-5 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 D 0 14.7 878
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/3 D 5 15.6 431
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1609/5 D 0 12.1 461
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 835
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-8 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/6 C 0 18.8g 198
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 C 1 14.9 132
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 White Sock White Sock   [v 5] 2140/3 C 0 g 979
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1640/11 D 7 13.0 812
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-6 Orkan All Over Orkan All Over   [v 6] 1640/5 C 2 15.7 153
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/12 D 0 g 3456
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 D 4 16.0 223
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/1 C 0 g 369
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/5 D 8 19.9 99
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/2 C 0 16.8 279
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1609/11 B 0 g 848
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Isa Cake Isa Cake   [s 4] 1609/8 C 4 17.4 136
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/6 D str
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/2 B 1 15.8 26
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-2 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 11] 2140/11 D 0 18.1 1073
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/6 B 0 16.5 127
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/5 D 5 14.9 145
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-12 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/5 D 6 18.1 915
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/3 C 1 16.7 42
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/2 C 5 16.2 184
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/9 B 3 15.8 131
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/7 D 5 16.0 928
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-3 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/3 B 5 19.7g 138
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/1 D 0 g 467
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/3 C 5 20.1 676
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/6 B 4 16.5 122
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-2 Orkan All Over Orkan All Over   [v 6] 1640/4 D 5 19.3 461
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-6 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/10 C 0 16.8g 128
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/8 D 0 16.3 1095
2020-02-12 2020-02-12 Åby-1 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/2 C 4 19.2 354
2020-02-12 2020-02-12 Åby-7 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/8 D 0 16.4 566
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/5 C 3 15.0 93
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/5 D 0 18.6g 1217
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-3 Cash Sea Cash Sea   [v 8] 2160/6 D 0 g 942
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/9 D 0 g 171
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/1 D 2 16.2 282
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 D 7 16.3 426
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-3 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 6 18.0 61
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/3 D 6 19.7 196
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-4 Riley S.W. Riley S.W.   [v 5] 2140/8 A str
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-8 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2160/8 B 4 16.8 648
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/4 C 2 14.6 171
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-5 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/11 B 5 16.3 324
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/4 C 5 20.7 72
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/6 C 0 g 106
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-6 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/2 C 0 g 172
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-8 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2160/2 C 3 15.7 240
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-5 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/1 B 8 16.0 27
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/4 B 5 18.1 45
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-6 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/4 D 4 17.6 499
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/12 B 5 16.0 45
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-7 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/4 B 2 17.0 55
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 1609/8 D 6 15.0 370
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-1 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/3 B 4 17.7 44
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 1640/5 C 0 13.6 548
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-3 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/9 D 0 15.2 601
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-9 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2200/15 A 0 17.7 801
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/5 D str
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-7 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 2140/5 C 2 16.4 64
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/8 C 3 17.1 68
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2160/8 D 5 16.1 448
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-10 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2180/9 C 7 15.1 739
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Super Steve Super Steve   [v 6] 2660/7 D 0 16.2 438
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-3 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/5 D 0 24.9g 307
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/11 C 4 16.1 959
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-9 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 2140/7 B 2 17.4 496
2021-06-10 2021-06-10 Visby-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2160/12 D 8 15.6g 457
2021-06-10 2021-06-10 Visby-9 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/12 A 4 16.3 44
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/11 C 5 16.1 608
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 0 17.8 717
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/9 B 0 g 169
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/9 B 6 19.9 300
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2640/10 C 6 17.2 699
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-3 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 1609/5 C 0 19.1g 346
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 1609/4 C 0 g 298
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-8 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2140/4 B 5 17.3 34
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/12 D 0 16.9 1338
2021-04-28 2021-04-28 Åby-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/12 D 0 18.9 2652
2021-04-28 2021-04-28 Åby-8 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/5 A 0 15.5 397
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-5 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 C 0 17.4g 262
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-8 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/2 D 0 15.8 306
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-3 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/8 B 4 16.2 81
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/4 A 3 15.9 45
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-4 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/10 C 5 16.0 98
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-7 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/3 D 4 16.9 1003
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/9 C 7 16.0 572
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/6 D 0 g 1412
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/5 D 3 15.4 1333
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-3 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 C 0 16.0g 526
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/1 C 0 g 560
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-5 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 10] 2160/5 D 0 22.7g 1593
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/4 D 6 22.8g 794
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2160/12 C 6 15.7 2187
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/3 D 3 16.2 38
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/7 A 4 15.7 54
2021-03-20 2021-03-20 Åby-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 1 18.1 223
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-5 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/8 B 6 14.8 91
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-7 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2160/14 B 5 16.8 850
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-6 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/11 D 0 15.7 1197
2021-03-06 2021-03-06 Åby-4 Super Steve Super Steve   [v 6] 2660/6 C 7 15.0 1109
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/1 C 0 g 710
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-9 Super Steve Super Steve   [v 6] 2180/8 B 3 16.2 59
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-1 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/10 D 6 21.4 556
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/5 D 0 g 128
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2140/7 D 0 19.0 764
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2160/5 D 0 16.5 829
2021-02-13 2021-02-13 Åby-12 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 B 3 14.5 387
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-6 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/3 D 6 15.8 321
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/11 D 6 19.7 875
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/7 C 0 g 326
2021-01-03 2021-01-03 Åby-4 Super Steve Super Steve   [v 6] 2640/5 D 6 15.6 487ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se