V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-6 Lucy Luu Lucy Luu   [s 3] 2140/3 C
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-5 Normans Chocolate Normans Chocolate   [v 4] 2148/9 D
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-6 Silver Kornell Silver Kornell   [s 4] 2148/8 A
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-7 Jackie Lee Jackie Lee   [s 5] 2148/5 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 1640/5 0 16.9 1259
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2160/12 0 17.2 391
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-10 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 1680/5 5 17.4 951
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2160/7 7 18.6 1114
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-4 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 4] 2640/2 2 16.9 25
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 1640/8 6 13.5 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 2140/9 0 17.2g 125
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/8 str
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 4] 2160/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Another Casanova Another Casanova   [v 8] 1640/6 0 g 138
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 2140/9 0 17.7g 358
2015-11-01 2015-11-01 Åby-9 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/11 str
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/7 str
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2140/10 6 15.1 31
2015-10-20 2015-10-20 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 4] 1640/12 0 g 168
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 5] 2140/12 0 20.0 93
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 2140/8 0 20.8 107
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2140/7 0 16.9 1199
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 Wilma Lore Wilma Lore   [s 8] 2140/4 6 17.3 94
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 11] 2160/8 0
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 7] 2160/13 5 14.4 251
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 4] 2140/1 0 19.7 339
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Royal Viking Royal Viking   [v 11] 2180/13 8 16.7 689
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/4 D 6 17.6 233
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/5 D 0 19.7 283
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 0 15.2 463
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 1640/5 D 0 g 35
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2160/11 B 4 17.7 569
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/2 D 2 15.8g 200
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 C 4 14.2 148
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/8 B 6 18.8g 238
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/14 C 0 18.3 2976
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/1 D 3 17.9 109
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 D 5 14.3 93
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 2140/8 C 3 17.3 257
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/7 C 0 19.9g 817
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/10 D 4 13.7 313
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/9 C 8 15.7g 159
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 5] 2140/3 C 2 18.0 271
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 112
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 228
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 7] 1640/7 C 2 14.7 391
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/4 D 0 18.9 437
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/8 A 0 18.3 865
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.2 424
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/11 C 3 15.5 269
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 5 16.8 244
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 4 14.7 675
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1660/12 A 0 17.6g 110
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/8 D 0 16.0g 1119
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/9 C 5 18.2g 847
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/8 C 3 14.3 267
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 4 14.7 263
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/3 B str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1640/5 D 0 16.9 619
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/2 B 0 19.9g 452
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/1 A 5 16.9 60
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 13.5 515
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Vital Vital   [v 7] 2660/8 D 3 17.2 139
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 0 12.6 184
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/5 B 3 16.9 127
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/8 D 5 19.2 47
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 1640/8 B 5 14.0 46
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 1680/9 D 2 18.6 153
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1680/7 D 3 13.9 77
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1680/9 B 0 18.6g 430
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/12 C 0 16.9g 148
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1609/8 D 5 12.3 223
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2160/5 C 5 15.8 58
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/7 A 0 16.8 206
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2160/10 A 2 14.3 24
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/2 C 4 13.3 174
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 D 3 12.4 301
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2680/11 C 0 17.8g 223
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 1660/8 A 3 15.3 154
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1640/6 D 0 13.7g 297
2016-05-25 2016-05-25 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/3 D 6 12.4 379
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/15 B 4 15.3 1846
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-9 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/2 D 0 17.4 474
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2140/3 D 2 16.5 361
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 East Hero East Hero   [s 8] 2140/9 C 0 20.4g 550
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Rallycross Rallycross   [v 6] 2140/8 D str
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/9 C 4 15.7 49
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/1 D 0 g 109
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 3 13.5 330
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/12 D 0 18.4 681
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/8 B 1 16.6 59
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Jobie's Crown Jobie's Crown   [v 12] 2640/9 D 8 18.1 303
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/5 D 5 14.9 206
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2640/6 B 4 17.1 215
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/3 C 1 16.4 53
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2180/13 B 8 15.3 320
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 2140/12 A 0 g 83
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2140/8 D 0 17.5 148
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2140/6 B 7 18.2 63
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2140/15 C str
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Winny Lore Winny Lore   [s 9] 2160/14 B str
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 D 2 16.5 137
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 East Hero East Hero   [s 8] 2140/7 D 3 17.4 765
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/5 B 1 18.3 160
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 2160/13 A 7 17.2 325
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-6 Beatrice Hornline Beatrice Hornline   [s 6] 2160/15 D 0 25.6g 1322
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Silver Conrad Silver Conrad   [v 5] 2160/9 B 3 18.4 192
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Silver Annie Silver Annie   [s 8] 1640/5 C 5 13.8 229
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 5] 2140/4 B 2 15.9 166
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 9] 1680/12 A 8 16.7g 152
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/5 D str
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/5 B str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.9 975
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 D 3 13.6 830
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/4 D 0 20.9g 657
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/11 D 0 14.9g 1257
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/1 D 5 17.8 554
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/9 B 3 18.0 70
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/9 C 0 23.4g 641
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/6 D 0 17.7 1159
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/7 C 0 16.5 336
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/5 B 4 13.1 69
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2180/12 A 3 16.0 348
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-2 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2160/8 C 8 21.0g 219
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 2640/3 C 5 18.0 120
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 C 6 18.9 283
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/12 A 1 13.2 50
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 D str
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 B 2 12.4 96
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2160/4 C str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 D str
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/7 C 0 14.5 557
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/4 D 5 15.8 221
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/7 C 0 11.7 139
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 1640/6 C 3 15.6 105
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-6 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 2140/3 C 3 20.2 100
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/9 C 4 16.3 118
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2640/6 C 1 14.4 41
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1680/1 D 6 15.6 430
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1680/7 C 2 15.7 240
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1680/10 C 2 13.3 91
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-5 Cash Sea Cash Sea   [v 5] 1680/1 C 5 22.4g 55
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/12 C 3 12.0 764
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 1640/8 B str
2017-06-30 2017-06-30 Danmark-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/10 C 0 286
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/5 D str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1660/4 B 4 13.9 105
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/12 C 4 15.4 338
2017-06-15 2017-06-15 Åby-6 Another Casanova Another Casanova   [v 10] 2140/8 C 0 15.9 539
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2160/9 B 4 17.2 187
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1640/9 B 6 15.6 349
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/9 C 4 14.0 238
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 1640/11 D 0 g 232
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2140/2 D 4 15.4 952
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/9 B 2 12.9 523
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 1660/10 C 6 15.9 798
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/13 A 3 14.0 366
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 C 0 17.9g 575
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/11 D 6 11.6 431
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/11 C 7 16.3 483
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 1583
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/1 D 1 15.0 143
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 1640/12 C 3 14.0 89
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/8 B 6 17.1 346
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2160/11 C 3 16.6 450
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2140/7 A 6 17.1 347
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Tyra Banks Tyra Banks   [s 9] 2140/5 D 0 g 788
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Selene Ride Selene Ride   [s 7] 2180/8 D 6 17.9 581
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/10 D 0 13.7 963
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2140/7 B 0 17.4g 76
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 6] 2160/5 A 3 16.6 41
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/1 C 0 21.4g 44
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Tor Night Star Tor Night Star   [v 6] 2140/2 D str
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/8 C 6 13.5 285
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2180/15 B 0 19.3 335
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 6] 2140/6 C 2 17.5 72
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Silver Lore Silver Lore   [s 5] 2160/13 B 6 16.9 532
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 8] 2140/10 C 5 16.5 689
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 1640/2 D 5 13.8 348
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-1 Silver Annie Silver Annie   [s 9] 2140/4 C 2 16.2 92
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0 18.8 528
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2700/15 A 4 15.3 155
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/11 C 0 g 355
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/2 C 4 12.7 254
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 5] 2640/7 B 2 16.5 129
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 1640/11 D 0 16.7 868
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 C 0 12.7 85
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 5 17.6 316
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/12 D 0 15.5 498
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2200/8 A 6 15.3 39
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2160/9 D 7 17.2 320
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 D 4 16.6 141
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/13 C 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 B 2 17.6 99
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Nelle Pride Nelle Pride   [v 10] 2140/11 D 5 15.0 871
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 B.B.S.Solarsystem B.B.S.Solarsystem   [s 4] 2140/3 C 2 17.5 51
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/3 C 0 12.9 120
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D 6 17.9 235
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/1 C 1 12.7 15
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 C 2 13.7 63
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/5 D str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 7] 2140/13 B str
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/10 A 6 15.0 77
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/2 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/11 B 2 13.8 73
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2180/11 C 1 14.7 214
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2000/3 C 0 315
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 3 15.7 112
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2160/3 C 7 19.1 187
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 1 13.0 68
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/6 D 8 16.4 168
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/1 C 4 14.6 266
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 2140/6 C 6 16.6 756
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-3 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1609/7 B 3 11.5 42
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-5 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 D 5 11.1 871
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-7 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/8 B 7 14.3 142
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 1609/6 D 0 g 124
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/2 C 5 14.8 54
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Manne Doc Manne Doc   [v 8] 2160/9 C 0 16.4 240
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/4 D 0 12.6 400
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/7 D 2 14.7 115
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2160/7 D 0 16.6 1903
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-8 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2640/9 C 0 14.8 253
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/4 C 6 11.9 241
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 9] 2140/7 D 7 16.4 338
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/8 C 4 18.1 285
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-1 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/6 D 1 12.4 306
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1609/5 C 0 15.1 71
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/10 C 0 15.4 50
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-8 Silver Lore Silver Lore   [s 6] 2140/1 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2100/8 B 0 15.0 158
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2140/2 C 2 15.8 658
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/9 C 0 14.2 453
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 8] 2140/2 D 0 17.4g 1080
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-4 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 2140/6 D str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-7 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/7 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Another Casanova Another Casanova   [v 11] 2160/10 C str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Silver Annie Silver Annie   [s 10] 1640/7 B 3 186
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-4 Selene Ride Selene Ride   [s 8] 1640/2 C 6 14.2 522
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-8 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/5 D 0 g 820
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 1018
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1640/8 C 0 16.6g 1631
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-2 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/3 D 0 20.1g 632
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/11 B 5 14.2 906
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/2 C 0 25.0g 144
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/10 B 3 18.6 184
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/7 C str
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2000/7 D 0 961
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2180/12 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/8 C 3 15.6 89
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/11 B 0 14.1 685
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/7 D 0 16.2 233
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1640/8 C 0 14.8 928
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/11 D 0 16.4 159
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 C 0 17.9g 79
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 D 3 14.7 219
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/6 C 1 17.0 85
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 B 1 16.2 43
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/4 D 0 g 128
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/7 C 4 15.7 1347
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2640/3 C 3 16.6 278
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/5 B 2 14.6 54
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/3 D 0 13.4 907
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/6 D 4 16.1 76
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/15 B 5 16.2 265
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1640/1 C 1 15.1 514
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/10 B 2 15.4 133
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 3 14.7 539
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/12 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 B 0 17.6g 338
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/2 D 5 14.1 230
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/5 B 1 16.3 135
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/4 C 0 18.3g 453
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 C 0 15.2 306
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2140/8 C 0 17.0 1033
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/9 D 7 19.8g 128
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1680/12 C 0 17.3g 735
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1680/12 A 3 16.9 180
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 1680/4 B 1 17.4 34
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1680/4 A 1 14.9 38
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/1 D 0 g 60
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/3 B 4 16.1 149
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 1609/9 B 7 13.0 608
2019-06-27 2019-06-27 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/2 C 0 20.2g 192
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/4 A 3 15.3 211
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/6 B 0 16.5g 198
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/7 C 3 16.9 235
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/7 B 6 16.6 384
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 1640/5 D 2 12.9 285
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1609/1 D 1 12.4 231
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/3 D 5 18.9g 443
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2160/5 B 2 17.9 121
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/8 D 5 16.1 501
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 D 3 18.5 510
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 1640/2 B 3 17.3 55
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/1 D 3 16.4 229
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 4 18.2 514
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/1 D 0 g 817
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-1 Silver Glen Silver Glen   [v 4] 2140/8 C 0 g 779
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 438
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 9] 2660/8 D 0 16.3 557
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/4 D 5 15.9 735
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/2 C 2 18.8 115
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2180/11 D 0 g 149
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/11 A 0 g 475
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 D 3 20.0 364
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 1640/8 D 0 g 1024
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 5] 2140/3 C 5 19.1g 250
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2140/12 D 2 17.2 163
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Another Casanova Another Casanova   [v 12] 2180/13 B 0 16.4 720
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 7] 2140/10 D 7 17.1 1315
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 9] 2140/10 D 0 19.7 846
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 8] 2160/6 D 0 g 292
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 2160/8 C 0 17.7 1000
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 337
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 6] 2140/2 D str
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 C 0 16.6 144
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/1 D 0 15.7 319
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-3 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/6 D 7 18.1 528
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 5] 2140/9 D 0 21.4g 1065
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 9] 2140/1 D 7 17.1 756
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 Super Steve Super Steve   [v 5] 2640/4 D 5 16.3 274
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/2 D 4 16.3 725
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/12 D 0 16.4 1088
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/1 D 4 17.4 169
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/7 A 1 16.4 36
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1640/9 C 0 13.8 761
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/8 D 4 18.4 126
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2160/4 B 4 16.2 206
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1640/2 D 0 15.1g 543
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-6 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/4 D 0 15.6 1390
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Silver Fashion Silver Fashion   [v 6] 2140/11 D 0 g 517
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/7 D 2 18.5 85
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-3 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/4 B 1 14.4 24
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/6 C 5 15.7 82
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-4 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1640/8 D 0 16.8g 191
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/9 C 0 g 977
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/4 D 7 18.1 69
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/8 D 1 15.8 1039
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 A 4 14.8 140
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/5 D 0 g 82
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/2 D 5 15.0 50
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/7 B 3 15.2 36
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/10 C str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/7 C 0 16.5g 572
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 2140/3 D 5 19.3 588
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 3] 1609/11 C 7 17.4 158
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1609/9 D 6 13.6 496
2020-08-26 2020-08-26 Åby-5 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 D 0 14.7 878
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2160/8 C 6 16.4 876
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/3 D 5 15.6 431
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1609/5 D 0 12.1 461
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 835
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-8 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/6 C 0 18.8g 198
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 C 1 14.9 132
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 White Sock White Sock   [v 5] 2140/3 C 0 g 979
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-6 Orkan All Over Orkan All Over   [v 6] 1640/5 C 2 15.7 153
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 1640/11 D 7 13.0 812
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/12 D 0 g 3456
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/5 D 4 16.0 223
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/1 C 0 g 369
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/5 D 8 19.9 99
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/2 C 0 16.8 279
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Isa Cake Isa Cake   [s 4] 1609/8 C 4 17.4 136
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 1609/11 B 0 g 848
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-2 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/6 D str
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/2 B 1 15.8 26
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/6 B 0 16.5 127
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-2 Stronger N'therest Stronger N'therest   [v 11] 2140/11 D 0 18.1 1073
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/5 D 5 14.9 145
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-12 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/5 D 6 18.1 915
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2140/2 C 5 16.2 184
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/3 C 1 16.7 42
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/9 B 3 15.8 131
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/7 D 5 16.0 928
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-3 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/3 B 5 19.7g 138
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/1 D 0 g 467
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/3 C 5 20.1 676
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/6 B 4 16.5 122
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-2 Orkan All Over Orkan All Over   [v 6] 1640/4 D 5 19.3 461
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-8 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/8 D 0 16.3 1095
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-6 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/10 C 0 16.8g 128
2020-02-12 2020-02-12 Åby-7 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 2140/8 D 0 16.4 566
2020-02-12 2020-02-12 Åby-1 Silver Ideal Silver Ideal   [h 3] 2140/2 C 4 19.2 354
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/5 C 3 15.0 93
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 9] 2160/5 D 0 18.6g 1217
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/9 D 0 g 171
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-3 Cash Sea Cash Sea   [v 8] 2160/6 D 0 g 942
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-2 Silver Glen Silver Glen   [v 5] 1640/1 D 2 16.2 282
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Silver Lore Silver Lore   [s 8] 2140/1 D 7 16.3 426
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2660/9 C 0 17.1 1067
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2160/8 D 4 16.3 376
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-4 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/4 D 0 17.3 778
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/6 C 0 16.4 434
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-6 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/10 D str
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-8 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/5 C 0 g 191
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2660/3 D 5 16.7 776
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-2 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/10 C 6 20.7 92
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-4 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/7 D 6 19.7g 372
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/5 D 5 16.1 177
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-7 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/15 C str
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-6 Il Forte Il Forte   [h 3] 2140/1 D str
2021-11-06 2021-11-06 Åby-11 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/3 D 0 16.9 248
2021-11-06 2021-11-06 Åby-8 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/7 D 6 18.2 300
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2160/9 B 1 17.0 76
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-9 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/1 C 3 15.6 384
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-2 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/8 D str
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Grand Doux Grand Doux   [v 4] 2160/11 B 7 16.7 943
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-7 Il Forte Il Forte   [h 3] 2140/2 B 1 14.9 56
2021-10-24 2021-10-24 Åby-3 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 6] 2140/11 C 0 17.9 83
2021-10-18 2021-10-18 Åby-3 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/4 D 0 15.2 881
2021-10-18 2021-10-18 Åby-8 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/2 C 0 15.8 414
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/3 D 7 15.2g 441
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-3 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/9 D 0 18.8 174
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/6 D str
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-10 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2160/10 D str
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-6 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 103
2021-10-04 2021-10-04 Visby-4 Daisy Love Daisy Love   [s 5] 2140/7 A 0 18.3g 162
2021-10-04 2021-10-04 Visby-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2120/4 C 3 16.1 113
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-8 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/1 D str
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/9 D 5 14.8 1042
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-4 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 8 16.5 582
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 1609/9 C 3 13.0 133
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/3 D 6 19.7 196
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-3 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 6 18.0 61
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-8 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2160/8 B 4 16.8 648
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-4 Riley S.W. Riley S.W.   [v 5] 2140/8 A str
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/6 C 0 g 106
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/4 C 5 20.7 72
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-5 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/11 B 5 16.3 324
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/4 C 2 14.6 171
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-8 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2160/2 C 3 15.7 240
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-6 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/2 C 0 g 172
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/4 B 5 18.1 45
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-5 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/1 B 8 16.0 27
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-6 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/4 D 4 17.6 499
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/12 B 5 16.0 45
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-7 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/4 B 2 17.0 55
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 1609/8 D 6 15.0 370
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-1 Silver Jack Silver Jack   [h 3] 2140/3 B 4 17.7 44
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-9 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2200/15 A 0 17.7 801
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-3 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/9 D 0 15.2 601
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 1640/5 C 0 13.6 548
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/5 D str
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/8 C 3 17.1 68
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-7 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 2140/5 C 2 16.4 64
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2160/8 D 5 16.1 448
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-10 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2180/9 C 7 15.1 739
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Super Steve Super Steve   [v 6] 2660/7 D 0 16.2 438
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-9 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 2140/7 B 2 17.4 496
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/11 C 4 16.1 959
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-3 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/5 D 0 24.9g 307
2021-06-10 2021-06-10 Visby-9 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/12 A 4 16.3 44
2021-06-10 2021-06-10 Visby-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2160/12 D 8 15.6g 457
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/11 C 5 16.1 608
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 0 17.8 717
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/9 B 6 19.9 300
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-5 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/9 B 0 g 169
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-2 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2640/10 C 6 17.2 699
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 1609/4 C 0 g 298
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-3 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 1609/5 C 0 19.1g 346
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-8 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2140/4 B 5 17.3 34
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/12 D 0 16.9 1338
2021-04-28 2021-04-28 Åby-8 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/5 A 0 15.5 397
2021-04-28 2021-04-28 Åby-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/12 D 0 18.9 2652
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-8 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/2 D 0 15.8 306
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-5 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 C 0 17.4g 262
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-3 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/8 B 4 16.2 81
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-4 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/10 C 5 16.0 98
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/4 A 3 15.9 45
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-7 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/3 D 4 16.9 1003
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 10] 2140/6 D 0 g 1412
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/9 C 7 16.0 572
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-5 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 10] 2160/5 D 0 22.7g 1593
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/1 C 0 g 560
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-3 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 C 0 16.0g 526
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-2 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/5 D 3 15.4 1333
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2160/12 C 6 15.7 2187
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-1 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/4 D 6 22.8g 794
2021-03-20 2021-03-20 Åby-10 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/1 D 1 18.1 223
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/7 A 4 15.7 54
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/3 D 3 16.2 38
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-7 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2160/14 B 5 16.8 850
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-5 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/8 B 6 14.8 91
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-6 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/11 D 0 15.7 1197
2021-03-06 2021-03-06 Åby-4 Super Steve Super Steve   [v 6] 2660/6 C 7 15.0 1109
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-9 Super Steve Super Steve   [v 6] 2180/8 B 3 16.2 59
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 6] 2140/1 C 0 g 710
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 13] 2140/7 D 0 19.0 764
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-4 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/5 D 0 g 128
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-1 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/10 D 6 21.4 556
2021-02-13 2021-02-13 Åby-12 Orkan All Over Orkan All Over   [v 7] 1640/6 B 3 14.5 387
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2160/5 D 0 16.5 829
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-6 Silver Glen Silver Glen   [v 6] 2140/3 D 6 15.8 321
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Super Steve Super Steve   [v 6] 2160/7 C 0 g 326
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-2 Silver Ideal Silver Ideal   [v 4] 2140/11 D 6 19.7 875
2021-01-03 2021-01-03 Åby-4 Super Steve Super Steve   [v 6] 2640/5 D 6 15.6 487
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-8 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2160/9 C 5 17.7 215
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-6 One to Love One to Love   [v 4] 1640/7 B 2 15.8 280
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-5 Bellinora Bellinora   [s 3] 2140/8 D str
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-2 Bellinora Bellinora   [s 3] 2140/5 D 8 19.9 1594
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-8 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 2140/10 C 4 15.4 987
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-11 X.N.Boy X.N.Boy   [v 5] 1640/5 B 0 21.3g 114
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-1 Glimma Busen Glimma Busen   [v 4] 2140/8 C 1 19.4 82
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2140/5 C 3 14.2 814
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2160/4 D 0 19.2 1220
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2160/12 D 5 14.9 478
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2140/7 D 0 18.2 1733
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2140/6 C 5 18.2 405
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-6 Silver Lore Silver Lore   [s 10] 2140/1 D 0 16.7g 764
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-5 Asfaloth Asfaloth   [v 10] 2140/5 D 7 16.7 77
2022-11-20 2022-11-20 Charlottenlund-2 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 2000/6 B 5 16.8 321
2022-11-13 2022-11-13 Åby-3 Asfaloth Asfaloth   [v 10] 2140/5 D 3 15.4 434
2022-11-13 2022-11-13 Åby-11 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/7 A 7 17.2g 82
2022-11-13 2022-11-13 Åby-6 Super Steve Super Steve   [v 7] 2140/2 C 3 15.2 69
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-7 Sandsjöns Arras Sandsjöns Arras   [v 6] 1640/8 D 0 16.0g 842
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-10 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2160/10 C str
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-1 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 1640/7 C 4 15.0 564
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-5 Silver Lore Silver Lore   [s 10] 2140/11 D 8 16.5 1031
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2640/6 D 0 16.8 666
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-6 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 1640/1 D 0 g 717
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2160/8 D 0 g 1248
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-5 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2160/3 C 0 16.2 228
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-8 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2140/2 C str
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-5 Silver Lore Silver Lore   [s 10] 2140/12 D str
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 1640/6 D 0 13.5 1562
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-8 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 1609/11 D 4 14.3 596
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 1609/8 C 5 14.3 437
2022-10-08 2022-10-08 Åby-2 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 1640/6 D 0 14.7 1291
2022-09-27 2022-09-27 Åby-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2140/7 D str
2022-09-27 2022-09-27 Åby-2 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/3 D 0 16.7g 502
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2140/9 B 4 14.8 794
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-4 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2140/1 C 0 17.7 375
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-8 Jackie Lee Jackie Lee   [s 3] 2140/2 A 0 g 695
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-7 Sandsjöns Arras Sandsjöns Arras   [v 6] 2640/1 D 2 16.9 204
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-6 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/2 C 0 g 204
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-4 Elle Adore Elle Adore   [s 3] 2140/8 C 0 20.6 475
2022-09-11 2022-09-11 Tingsryd-8 Maral Jons Maral Jons   [s 6] 1609/4 C 8 15.3 255
2022-09-11 2022-09-11 Tingsryd-7 X.N.Boy X.N.Boy   [v 5] 1609/11 B 2 15.1 204
2022-09-11 2022-09-11 Tingsryd-6 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 1609/8 D 5 14.1 250
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-5 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2168/6 B 5 19.0 402
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2148/4 C 4 15.6 414
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-10 Sandsjöns Arras Sandsjöns Arras   [v 6] 2640/1 C 3 17.5 300
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-3 Jackie Lee Jackie Lee   [s 3] 2140/7 B 8 19.9 1120
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-1 Elle Adore Elle Adore   [s 3] 2140/10 D 6 19.3 881
2022-08-27 2022-08-27 Kalmar-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2660/12 D 0 17.2g 1317
2022-08-27 2022-08-27 Kalmar-4 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/10 C 2 14.5 130
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-7 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2148/4 D 4 15.7 590
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-6 Nicky Hall Nicky Hall   [s 5] 2650/3 D 0 17.5 1703
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-3 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2160/12 B 4 16.2 223
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-8 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2168/6 C 2 16.4 417
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2140/8 D 0 18.9 1175
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-9 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2660/13 A 8 17.4 177
2022-07-25 2022-07-25 Tingsryd-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 1609/3 D 0 13.9g 1211
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-8 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 1680/8 C 4 17.7g 124
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-6 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 1680/7 D 0 g 519
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-3 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 1680/12 C 3 14.6 662
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-8 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 1640/2 C 6 13.4 95
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2148/5 C 4 13.6 359
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2140/10 D 6 16.9g 685
2022-07-02 2022-07-02 Åby-9 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2140/5 D 7 18.8 501
2022-06-30 2022-06-30 Visby-10 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2160/8 C 0 17.9 169
2022-06-30 2022-06-30 Visby-3 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/10 C 4 16.7g 325
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-1 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 1640/7 C 1 14.1 618
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-9 Grand Doux Grand Doux   [v 5] 2140/10 D 0 18.3 282
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-8 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/11 B 1 16.0 68
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-7 Jackie Lee Jackie Lee   [s 3] 2140/5 A 0 19.3 100
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-5 Super Steve Super Steve   [v 7] 2140/12 C 5 15.0 453
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-4 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 1640/6 C 0 14.4 666
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-9 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2188/12 A 1 17.3 242
2022-06-11 2022-06-11 Åby-5 Super Steve Super Steve   [v 7] 2140/12 C 5 15.9 118
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-8 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2140/4 D 0 20.7 639
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-8 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/11 C 7 16.6g 268
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2140/11 D 7 18.1 646
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-4 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2140/12 C 7 16.0 387
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2140/11 D 0 13.2 1432
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-9 Grand Doux Grand Doux   [v 5] 2140/1 D 0 16.7 906
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-7 Jackie Lee Jackie Lee   [s 3] 2140/1 B 6 17.0 424
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-2 Västerbo Espri Västerbo Espri   [s 6] 2140/6 D 2 18.4 261
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-8 Orkan All Over Orkan All Over   [v 8] 1609/2 D 0 14.0 1098
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-8 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2140/1 D 0 19.3g 212
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-7 Super Steve Super Steve   [v 7] 2140/8 D 2 15.0 433
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-6 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2140/9 C 3 15.4 313
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-5 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/3 D 0 g 717
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-5 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2160/8 D 0 g 2043
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2148/8 C 6 16.7g 177
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-7 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2148/11 D str
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-4 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2148/3 B str
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-10 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 478
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-1 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2140/6 D 0 g 874
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-9 Maral Jons Maral Jons   [s 6] 2148/1 D 5 15.9 96
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-8 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2148/1 D 7 19.0 938
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-4 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2148/1 D 5 16.0 213
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-7 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/9 B 6 16.4 312
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-1 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2140/5 D 7 14.9 1070
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-7 Roblox Memphis Roblox Memphis   [v 11] 2160/8 D 6 15.7 1179
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-9 Maral Jons Maral Jons   [s 6] 2140/2 C 3 17.7 75
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-8 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2660/7 C 7 17.1 1037
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-5 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2140/9 C 6 17.0 162
2022-03-26 2022-03-26 Åby-10 Silver Jack Silver Jack   [v 4] 2140/3 B 2 16.9 30
2022-03-26 2022-03-26 Åby-9 Silver Gallant Silver Gallant   [v 7] 2140/2 D 0 21.0g 651
2022-03-26 2022-03-26 Åby-6 Silver Lore Silver Lore   [s 10] 2140/8 C 7 16.6 806
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-10 Silver Fashion Silver Fashion   [v 8] 2660/12 C 5 16.9 328
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-9 Silver Ideal Silver Ideal   [v 5] 2140/8 C 6 16.5 446
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-5 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 7] 2140/2 C 0 16.4 581