V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-7 Arrow Avon Arrow Avon   [v 6] 2160/10 C
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-5 Trollfux Trollfux   [v 10] 1660/7 C

Nyheter för travkusk


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger..


Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger ja till att åka till Paris och Prix d’Amerique. Världsstjärnan har slutat fyra, trea och femma i de senaste upplagorna och nu hoppas kretsen runt hästen, och stora delar av trav-Sverige, att det ska bli fjärde gången gillt i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Startlistan blir klar på torsdag och från Sverige är även Ringostarr Treb och Milligan’s School anmälda.

Anmälda till Prix d’Amerique:
Excellent (tränare: Laurent Claude Abrivard)
Chica de Joudes (Alain Laurent)
Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Vivid Wise As (Alessandro Gocciadoro)
Enino du Pommereux (Sylvain Roger)
Tony Gio (Sébastien Guarato)
Delia du Pommereux (Sylvain Roger)
Davidson du Pont (Jean-Michel Bazire)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Dijon (Romain Derieux)
Face Time Bourbon (Sébastien Guarato)
Milligan’s School (Stefan Melander)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Valko Jenilat (Sébastien Guarato)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Billie de Montfort (Sébastien Guarato)
Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire)
Propulsion (Daniel Redén)
Bold Eagle (Sébastien Guarato)
18 hästar får plats i loppet och de som just nu står utanför är Dijon, Erminig d’Oliverie och Tony Gio.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-52. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-73. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-44. Johan Untersteine..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-5
2. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-7
3. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-4
4. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-7
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 9-4-9
6. Kim Eriksson, Mantorp, 8-3-4
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 7-9-9
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-8-8
9. Ulf Ohlsson, Solvalla, 6-13-9
10. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-3
11. Stefan Persson, Halmstad, 5-1-4
12. Erik Adielsson, Solvalla, 4-4-3
13. Peter Ingves, Halmstad, 4-3-4
14. Marc Elias, Jägersro, 4-2-4
15. Kevin Oscarsson, Kalmar, 4-2-1
Siffror till och med 19 januari

Kanal 75


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard. Men mest har d..


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard.
Men mest har det handlat om monté.
Trav för sulky är något hästen helt enkelt inte gillar och på senare år har den disciplinen bara tjänat som uppbyggnad inför den stora sadelloppen i Frankrike.
På söndagen vann den nioårige hingsten Prix de Cornulier för andra året i rad på Vincennes för jockeyn och tränarsonen Alexandre Abrivard.
Det blev en ganska dryg inledning i loppet över 2700 meter innan Alexandre Abrivard kunde placera Bilibili utvändigt ledande Fleche Bourbon.
Alexandre Abrivard såg dock ut att ha full kontroll på loppet hela vägen. 700 meter från mål fick Bilibili börja gå för fullt och över upploppet drog storfavoriten undan till överlägsen seger, före starkt spurtande Etoile de Bruyere med Adrien Lamy i sadeln.
Far och son Abrivard avslöjade att de hade känt av pressen i årets upplaga av Prix de Cornulier.
- Det har varit lite nervöst i år eftersom han var en så pass stor favorit. Nu räknade ju nästan alla med att han skulle vinna och det är vi inte vana vid. Men Bilibili klarade det - det är en fantastisk häst, sa segerjockeyn Alexandre Abrivard.
Segertiden skrevs till 12,1 över 2700 meter, nästan sekunden långsammare än vi segern i fjol då Bilibili travade världsrekordet i monté, 1.11,2.

Ställdes av efter fjolårssegern
Bilibili har varit med i Prix de Cornulier vid fyra tillfällen. 2017 och 2018 slutade det med tredjeplatser, och nu har dessa alltså följts av två segrar.
Nioåringen ställdes undan för avel efter fjolårssegern i Prix de Cornulier i januari 2019. I november och december gjorde hästen comeback i sulkylopp och slutade oplacerad. Efter uppvisningssegern i montéloppet Prix du Calvados för två veckor stod det klart att världens bästa montéhäst var tillbaka igen.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Trollfux Trollfux   [v 5] 2160/4 7 31.1 531
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2660/10 7 18.6 1027
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/9 0 g 624
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/4 2 18.3 178
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Celtic Celtic   [h 3] 2140/3 0 20.6 218
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/9 5 18.2 126
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2660/6 4 17.4 1029
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 6] 1640/10 0 16.8 1102
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Glamorous Glamorous   [s 4] 2640/2 0 20.2 113
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/1 2 18.0 125
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/5 7 19.0 408
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Trollfux Trollfux   [v 5] 2160/4 0 33.6 545
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-7 Glamorous Glamorous   [s 4] 2609/6 4 18.3 87
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 6] 2100/10 6 19.5 307
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-10 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2140/11 2 16.3 84
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-8 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/10 6 30.5 573
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/8 0 21.8g 541
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 Glamorous Glamorous   [s 4] 2140/10 6 15.7 210
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 The First Time The First Time   [v 8] 1660/9 7 14.3 374
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Am I Wrong Am I Wrong   [s 2] 1640/8 4 17.4 46
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Lee Marchall Lee Marchall   [v 8] 2640/2 0 18.8 901
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-2 Celtic Celtic   [h 3] 2140/5 2 19.0 63
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Liaison Liaison   [s 4] 2160/13 0 g 665
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/2 8 17.4 1005
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 The First Time The First Time   [v 8] 2160/13 3 16.0 68
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/5 0 g 135
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2640/8 6 18.6 250
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/2 7 29.8 513
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 Celtic Celtic   [h 3] 2140/11 5 18.5 167
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 2140/4 5 16.1 142
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Liaison Liaison   [s 4] 2140/2 0 g 121
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/2 0 33.1 69
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/11 8 17.3 154
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 2140/8 0 19.7g 46
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Celtic Celtic   [h 3] 2140/7 3 18.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Trollfux Trollfux   [v 5] 1640/6 2 29.7 71
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 Celtic Celtic   [h 3] 2140/4 7 20.0 318
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Gate Probio Gate Probio   [v 6] 1640/4 str
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-11 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/4 0 16.8 1221
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/10 B str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Trollfux Trollfux   [v 6] 2140/2 D 0 32.9 621
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Liaison Liaison   [s 5] 2140/5 D 0 18.9 500
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D 0 18.0 131
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/8 A 7 29.0 274
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/5 D 0 17.8 562
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Leo Doc Leo Doc   [v 5] 2140/4 D 7 17.9 1040
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Leo Doc Leo Doc   [v 5] 2140/8 C str 1000
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 D str 210
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-8 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2640/3 D str 564
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Celtic Celtic   [v 4] 2140/2 C 0 18.9 292
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-11 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/2 A 0 g 118
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/5 C 2 16.9g 526
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/1 D 0 17.7 143
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 489
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2640/1 D 0 21.3 335
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Celtic Celtic   [v 4] 1640/6 B 2 15.6 40
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/4 D 5 20.0 229
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2660/12 D 0 20.2 1285
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Trollfux Trollfux   [v 6] 2160/5 C 0 33.0 773
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/4 C str
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 4] 2640/2 D 0 18.0 1005
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/8 D 0 18.6 409
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/5 C 1 17.7 245
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Celtic Celtic   [v 4] 1640/7 B 1 14.8 65
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/13 C 8 16.9g 1493
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 0 18.7 808
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Xanthis Ragazzo Xanthis Ragazzo   [v 8] 2180/8 D 0 18.4g 958
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 4] 2160/7 B 2 17.0 35
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/8 C 7 30.4 438
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-10 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 D 5 17.9 240
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2160/12 B 0 17.0 392
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/1 B 6 18.3 454
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/12 D 8 18.0 980
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2160/11 A 6 17.9 60
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Celtic Celtic   [v 4] 2160/6 A 3 16.2 251
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D str
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2140/7 D 6 16.0 978
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Trollfux Trollfux   [v 6] 2140/2 C str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/1 C 3 17.1 382
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2180/5 C 5 16.9 262
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/6 C 0 19.3 275
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Liaison Liaison   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 346
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Celtic Celtic   [v 4] 2160/12 B 3 16.5 137
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Liaison Liaison   [s 5] 2140/2 C 3 18.7 121
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/11 A 4 29.1 24
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/5 D 0 19.2g 720
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2100/11 D 0 g 1413
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/3 D 6 19.0 487
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Celtic Celtic   [v 4] 2140/3 D 4 17.1 126
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Liaison Liaison   [s 5] 2160/11 D 0 20.8g 964
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/6 D 2 27.3 399
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-7 Zakarov Zakarov   [v 5] 1640/2 A 2 48
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Celtic Celtic   [v 4] 2140/9 C 2 16.6 95
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Aurora Aurora   [s 7] 1640/4 D 0 16.5 439
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 C 0 21.5 74
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 4] 2160/13 C 0 18.1 606
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/3 C 3 18.4 140
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/6 D 6 18.2 436
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/13 B 0 18.8g 214
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Clapton Clapton   [v 7] 1640/11 D 0 18.7 599
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 7] 2160/15 B 7 20.2 290
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Liaison Liaison   [s 5] 2080/5 C 0 23.2g 241
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2080/7 B 2 19.5 145
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-6 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D 5 18.9 219
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Gate Probio Gate Probio   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 613
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Read Between Lines Read Between Lines   [v 6] 2140/1 B 0 21.7g 58
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Liaison Liaison   [s 5] 2640/2 C 0 25.8g 276
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/2 D 0 17.5 880
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Gate Probio Gate Probio   [v 7] 2140/2 D 0 147
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/7 D 0 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2140/4 C 0 17.2 292
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Frisky Amount Frisky Amount   [v 12] 2140/6 D 6 16.5 173
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/7 D 3 16.2 952
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 2180/12 B 0 33.5 279
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-1 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/12 B str
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 B 4 18.6 124
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/2 D 0 g 180
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Shine Up Shine Up   [s 6] 2140/7 D 0 195
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/15 D 7 15.3 610
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2160/6 B 2 17.2 106
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-9 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 C 0 19.5 478
2016-04-07 2016-04-07 Romme-7 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2160/15 B 7 18.2 184
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Ego Tooma Ego Tooma   [v 8] 2660/15 D 0 17.6 1531
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2180/8 C 0 18.3 786
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 5] 2160/12 D 4 17.5 781
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 888
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 0 g 102
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 McAdams Eye McAdams Eye   [s 7] 2140/2 C 0 20.7g 341
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 5] 2160/7 D 7 19.2 721
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Celtic Celtic   [h 4] 2140/4 D 6 17.8 505
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/14 C 0 20.5 851
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/4 B 7 19.2 122
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Celtic Celtic   [h 4] 2140/1 D str
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Liaison Liaison   [s 5] 2140/4 D str
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/8 B 0 19.1g 48
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/12 A 4 17.6 81
2016-01-20 2016-01-20 Romme-4 Celtic Celtic   [h 4] 2140/3 D 6 18.7 195
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/3 C 8 19.6 73
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/9 B 5 16.4 391
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-4 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/1 B 2 17.0 346
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Clapton Clapton   [v 7] 2140/6 D 0 g 859
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/1 D 0 18.6 669
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Celtic Celtic   [h 4] 2160/10 B 2 18.7 96
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/7 B 2 29.2 154
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-2 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/4 A 1 16.2 61
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-6 Celtic Celtic   [v 5] 1609/5 C 3 15.1 163
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-3 Che Boko Che Boko   [v 8] 1640/10 D 0 14.8 795
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-6 Episod Episod   [s 3] 2140/2 D 0 19.4 561
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Celtic Celtic   [v 5] 2160/3 B 4 17.4 39
2017-11-09 2017-11-09 Romme-10 Celtic Celtic   [v 5] 2140/7 B 2 19.5 27
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Episod Episod   [s 3] 2140/3 B 1 21.3 150
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 2640/1 C 0 32.6 253
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2160/7 C 3 16.6 78
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Celtic Celtic   [v 5] 2160/7 D 5 16.4 628
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1680/14 A 6 28.4 327
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 0 24.2g 324
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/10 B 0 36.0g 198
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 5] 2100/2 C 4 17.8 98
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 3] 1640/6 D 6 18.2 472
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/10 D str
2017-10-03 2017-10-03 Romme-8 Celtic Celtic   [v 5] 2140/4 D 0 18.7 706
2017-10-03 2017-10-03 Romme-6 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 7 19.9 181
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/8 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-4 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/8 A 2 28.4 74
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Episod Episod   [s 3] 2140/5 C 1 19.7 41
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 1640/3 D str
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/6 B 0 16.3 418
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 3] 2140/3 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 3200/14 C 0 1061
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Episod Episod   [s 3] 2140/4 B 7 18.9 561
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2160/12 B str
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 First Gucci First Gucci   [v 6] 2140/8 D 0 926
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Tom Frontline Tom Frontline   [v 5] 1640/4 D 5 16.5 56
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/5 D 4 27.3 94
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2500/9 C 5 28.8g 470
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/2 D 4 28.6 53
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/9 D str
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/7 C 6 25.2 373
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Trollfux Trollfux   [v 7] 2160/8 D 5 32.2 437
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/5 C 5 26.0 423
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/1 D 0 19.3 801
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/6 C 0 19.1 706
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Gate Probio Gate Probio   [v 8] 1640/4 C str
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2140/4 B 6 25.3 619
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/9 B 1 31.2g 37
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Liaison Liaison   [s 6] 2140/8 D 0 18.3 821
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/6 C 0 19.4 198
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Episod Episod   [s 3] 2140/1 B 5 19.8 630
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/8 C 0 26.5g 893
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 D 0 190
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 6] 2160/7 C 6 18.1 1380
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2180/5 B 0 25.4g 364
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2140/7 C 4 16.4 228
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 5] 2140/7 C 5 17.8 59
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-7 Liaison Liaison   [s 6] 1640/6 D 0 21.6g 295
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 C 4 17.2 139
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 0 20.0 148
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-4 Celtic Celtic   [v 5] 1640/9 C 4 15.1 527
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2140/1 B 0 26.6 418
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Celtic Celtic   [v 5] 2160/9 A 6 16.9 258
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2160/11 B 4 18.4 264
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 6] 2140/3 D 5 18.2 809
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Edemma Edemma   [s 4] 2140/4 C 4 18.3 363
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/4 D 0 17.7 746
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/11 B 0 g 377
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/1 D 0 258
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 6] 2140/2 D 0 g 305
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Celtic Celtic   [v 5] 1640/9 B 0 16.0 275
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/8 C 4 17.8 220
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2160/13 C 0 20.3 418
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2140/12 C 0 19.3 954
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Afrodite A. Afrodite A.   [s 9] 2140/3 D 0 19.7g 447
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Edemma Edemma   [s 4] 2140/11 D 2 20.5 530
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 750
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2140/5 D 5 18.0 321
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2160/13 C 0 19.0g 591
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/7 D 0 19.0g 237
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-9 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 2140/8 A 3 16.1 87
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 3] 2140/2 C 0 22.6 371
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-7 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 1640/6 B 3 14.6 71
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Chiron Petes Chiron Petes   [v 5] 2140/2 D str
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 Colin McRae Colin McRae   [v 8] 2160/12 A str
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 10] 2180/8 C str
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-12 Jean Jean   [v 5] 2160/10 B 0 18.6 397
2018-11-09 2018-11-09 Romme-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/9 A 3 29.1 105
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Trollkungen Trollkungen   [v 12] 2140/2 D 0 g 432
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2160/9 B str
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Colin McRae Colin McRae   [v 8] 2140/5 C 3 17.6 500
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/3 C str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 1640/12 C 7 15.7 471
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Trollkungen Trollkungen   [v 12] 2140/6 D 6 35.3g 366
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Jean Jean   [v 5] 2140/3 C 5 18.4 455
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/2 D 4 27.1 316
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/11 D 7 18.3 76
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-1 Jean Jean   [v 5] 2160/13 A 6 19.0 249
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 1660/12 D 6 28.9 928
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Chiron Petes Chiron Petes   [v 5] 2140/11 D 0 20.1g 244
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/4 D 3 17.7 391
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Jean Jean   [v 5] 2140/3 C 2 18.2 255
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 Chiron Petes Chiron Petes   [v 5] 2140/7 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Episod Episod   [s 4] 2140/3 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-9 Celtic Celtic   [v 6] 2160/4 C 0
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 Tetu Båven Tetu Båven   [s 3] 2140/1 D 0 g 1154
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/2 D 0 37.6g 577
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Celtic Celtic   [v 6] 2180/15 C str
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-9 Minou Båven Minou Båven   [s 3] 2140/5 D str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Episod Episod   [s 4] 2140/2 D 8 19.4 124
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Chiron Petes Chiron Petes   [v 5] 2140/7 D 6 20.4 225
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/6 C 8 15.4 491
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-9 Episod Episod   [s 4] 2140/8 C 4 17.4 870
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Trollfux Trollfux   [v 8] 1680/3 D str
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2609/2 D 8 17.1 134
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2140/1 B 0
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2100/7 B 7 16.6g 61
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2160/9 C 5 15.9 371
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 2140/3 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Celtic Celtic   [v 6] 1640/3 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 4] 2140/8 B 4 18.1 116
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 7] 2140/8 A str
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/3 D 0 29.0 431
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-6 Episod Episod   [s 4] 2140/4 C 0 17.9 272
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 6] 2160/10 C 2 17.4 162
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-5 Episod Episod   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 410
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 6] 1640/10 C 0 15.7 280
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-2 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 1640/5 A 0 g 38
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-1 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2160/4 D 7 19.6 603
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Celtic Celtic   [v 6] 1640/6 C 3 19.0 72
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/8 C 4 32.9 363
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2140/4 A 2 17.2 33
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2140/7 B 0 20.3g 89
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2160/8 C 3 18.4 211
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Larossi Larossi   [s 9] 2140/6 D 8 17.6 298
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Celtic Celtic   [v 6] 2160/4 C 0 17.0 473
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/12 C 0 17.0 197
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Larossi Larossi   [s 9] 2140/6 D 4 17.2 363
2018-02-13 2018-02-13 Romme-4 Celtic Celtic   [v 6] 2140/1 C 3 17.7 180
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Larossi Larossi   [s 9] 2160/9 D 0 18.5 886
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2660/14 B 0 19.2g 41
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-3 Episod Episod   [s 4] 2140/7 D 0 18.3 456
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Larossi Larossi   [s 9] 1640/1 D 0 16.0 691
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-9 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2640/9 D 0 g 71
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 2160/7 C 0 g 362
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2640/4 B 1 16.7 14
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Celtic Celtic   [v 6] 1640/9 C 4 16.2 262
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-9 Episod Episod   [s 4] 2140/4 D 0 20.4 150
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2180/11 C str
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-10 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2640/3 D 0 19.3 697
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-10 Trollfux Trollfux   [v 9] 2180/6 B 7 30.2 186
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2180/12 C 0 21.1g 46
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 9] 2140/2 B 0 32.1 42
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/1 D 0 17.0 1019
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/1 D str
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-11 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2180/5 C 3 16.9 114
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-6 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 1640/5 D 0 15.6 952
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/9 D str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-1 The Killer The Killer   [v 3] 2140/8 D 0 20.8g 52
2019-11-02 2019-11-02 Romme-3 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2160/9 D 0 16.8 637
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-3 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2140/3 D 0 21.9 1387
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2160/4 C 7 16.9 661
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-9 Jean Jean   [v 6] 2640/3 D 0 g 273
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-6 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 147
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Jean Jean   [v 6] 2140/3 D 7 18.7 990
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/7 C 4 15.7 105
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-1 The Killer The Killer   [v 3] 2140/2 B str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Jean Jean   [v 6] 2140/5 D 1 17.4 289
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 1640/10 D 7 15.2 270
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/12 B 5 16.1 53
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/9 C 4 16.9 94
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-1 Jean Jean   [v 6] 2140/3 C 0 18.3g 84
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-6 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/6 B 1 15.8 58
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/4 C 4 15.0 408
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-5 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2160/10 D 0 16.4g 1000
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-12 Jean Jean   [v 6] 2140/1 D 0 g 564
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 HereIcome HereIcome   [v 5] 2140/4 B 5 17.1g 401
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/8 D 6 15.8 128
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-1 Jean Jean   [v 6] 2160/12 C 0 19.8g 1111
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-10 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/12 B 0 18.5 610
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Jean Jean   [v 6] 2140/2 C 6 17.9 225
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-6 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/7 C 8 17.2g 72
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [v 7] 2140/4 D str
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2160/8 C 7 17.2 183
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Jean Jean   [v 6] 2140/6 C 4 19.1 65
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/7 C 0 19.4g 288
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/5 D 6 17.1 67
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2100/4 D 6 19.9 231
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2100/12 B 0 18.8 445
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Jean Jean   [v 6] 2160/12 B str
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/5 B 5 16.7 192
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2160/7 D 8 18.9 422
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2140/5 D 6 19.4 90
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/11 A 0 16.9 303
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2140/10 B 5 19.5 134
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-13 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/11 B 3 15.9 438
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-3 Trollfux Trollfux   [v 9] 1640/4 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-1 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2180/8 C 4 16.3 837
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-9 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2100/11 C 5 19.1 565
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-5 Trollfux Trollfux   [v 9] 2160/4 B 3 27.8 220
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-3 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 4] 2140/1 D 0 20.5 332
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2100/4 B 3 18.5 51
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2100/3 B 0 17.8 331
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2100/10 B str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/6 C 6 16.6 136
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/1 D 5 16.1 694
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 4] 2140/5 D 4 19.9 712
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-1 Che Boko Che Boko   [v 10] 2640/1 D 0 17.0 834
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Trollfux Trollfux   [v 9] 1640/2 C 8 27.7 419
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 4] 2160/14 A 0 22.0g 408
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-2 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2140/3 B 5 19.3 95
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-8 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 1640/9 D 0 15.0 865
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 4] 2140/3 D 0 20.7 66
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/5 D 3 16.6 350
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-1 Colin McRae Colin McRae   [v 9] 2140/12 A 0 20.2 143
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-2 Enjoy's Jazza Enjoy's Jazza   [s 4] 2140/7 C str
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 10] 2640/3 D 0 17.4 709
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-4 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 2140/10 B str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Che Boko Che Boko   [v 10] 3140/8 C 0 19.2 1102
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-2 Arrow Avon Arrow Avon   [v 6] 2140/2 C 3 16.5 491
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-3 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 6] 1640/10 D 6 15.4 764
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-8 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 1640/4 D 0 17.1 850
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 6] 2160/12 B 4 18.4 101ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se