V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 Tetu Båven Tetu Båven   [s 3] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när d..


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när det är MultiJackpot och minst 50 miljoner kronor väntar till en ensam vinnare. Den siffran kan fyllas på ytterligare under veckan ifall det blir ännu fler jackpotar under någon av V75-dagarna.
Bergsåker i Sundsvall är det som är värd för miljonspelet och bjuder på ett par riktiga sportsliga highlights i både Svenskt Mästerskap för kallblod med Månprinsen A.M., samt Sundsvall Open Trot. I det sistnämnda gör Readly Express en ny start efter den minnesvärda duellen mot Propulsion i Åby Stora Pris. De båda giganterna passerade mållinjen sida vid sida och det var så nära dött lopp man kan komma. Men med någon centimeters marginal tog Propulsion hem segern före Readly Express som var tvungen att gå med skor efter allt regnande.
- Hästen gjorde ett otroligt lopp. Han hade inte startat på två månader och jag var tvungen att slå på skorna eftersom det var så grovt material på Åbys bana. Givetvis gör jag allt jag kan för att vinna ett travlopp när det är två miljoner i förstapris. Men man måste tänka på hästen också, säger Timo Nurmos.

”Sprang världsrekord med gummistövlar”
- Hans hovar klarade inte underlaget och det var därför han gick med skor. Jag tänker på hästhälsan i första hand. Han gick med järnskor bak, för att få bästa tänkbara fäste, och med aluminiumskor fram. Han har inte gått med den balansen på tre år i lopp och man kan säga att det är som att springa med ”gummistövlar”. Ändå sprang han världsrekord över tre varv.
- Så här efteråt är jag nöjd med beslutet att köra med skor. Det var flera andra hästar som tävlade barfota och inte såg så bra ut efter loppen.

”Märks att han har kommit till formen”
När vi når Solvalla-tränaren under måndagseftermiddagen är han runt och besiktigar unghästar. På morgonen och förmiddagen har han tränat hästar och en av de som gått jobb är Readly Express.
- Han gick jobb i backen i dag och allt var bra. Jag körde även ett lättare jobb i torsdags och efter det tog jag beslutet att anmäla till Sundsvall.
- Det märks på hästen att han har kommit till formen och självklart går han framåt med loppet eftersom han inte startat på två månader. Han kommer att ha ännu bättre form på lördag. Han är pigg och glad och känns fräsch och springer med svansen rakt upp. Det är bra tecken och han trivs med livet, säger Nurmos.

”Det kan bli skor igen – ofta hård bana på Bergsåker”
Trots ett dåligt utgångsläge med spår åtta bakom bilen, och stjärnor som Dreamoko och Heavy Sound med, så blir Readly Express storfavorit till att ta hem miljonen i Sundsvall Open Trot. I sulkyn sitter som vanligt Jorma Kontio men huruvida det blir med balansen är oklart så här i början av veckan.
- Jag vill varna för att banan på Bergsåker brukar vara lite småhård. Jag har varit och tävlat många gånger i Sundsvall och den har ofta varit hård. Kuskarna gillar hård och stum bana för då är det jämt att sitta i vagnen. Men hästarna gillar inte hård bana och det visar sig dagen efter.
- Därför beror det helt och hållet på banan om det blir skor eller barfota runt om. Det är omöjligt att säga i dagsläget. Men alla såg vilket lopp han gjorde med skor senast och självklart är jag optimist trots läget.

”Laskari tappade en sko – sprang med en sko i loppet”
Timo Nurmos, har ytterligare fyra hästar till start i lördagens V75-lopp. En av dem är nyförvärvet Laskari som svarade för en strålande debut för Nurmos förra veckan och vann på 1.10,9. Timo kommenterar hästarna så här.
- Laskari (V75-1) var överraskande bra i debuten för mig. Visserligen hade han tränat bra men bara gått 1.20 som snabbast i ett rundbanejobb innan. Nu sprang han 1.10,9 och var inte tom i mål. Vi körde barfota bak och han tappade dessutom en framsko under loppet så han sprang bara med en sko. Det var otroligt bra gjort att han klarade det i den farten. Självklart borde han gå framåt med loppet och han har sett fin ut efteråt. Han visade senast att han är snabb ut och nu kör vi barfota runt om. Hästen går även med fast huva som senast för att hålla sig lugn. Det är min näst bästa chans efter Readly Express, säger Nurmos.

”Gjorde ett av sina bästa lopp senast”
- Lexington Hall (V75-1)
har utvecklats jättebra och varit fin i två raka segrar på bra tider. Han gjorde bra lopp även innan dess men fick då tuffa lopp. Tyvärr fick han dåligt läge med spår elva och det är inte lätt över kort distans. Barfota runt om igen ifall banan tillåter.
- Evin Boko (V75-4) har väldigt fin form. Det blev helt fel senast i EM-loppet för ston men hon var jättefin där på Solvalla och gjorde ett av sina bästa lopp utan att få något med sig. Nu är det enklare hästar emot men samtidigt tillägg i ett lärlingslopp. Barfota runt om ifall banan tillåter.
- Extra Fudge (V75-6) har också jättefin form men har fått helt omöjliga lopp i de två senaste starterna. Han har fått gå mycket i tredjespår och det ser inte lätt ut den här gången heller från spår elva. Den långa distansen passar i alla fall bra eftersom han är stark och det blir barfota runt om ifall banan tillåter.

Michael Carlsson, Kanal 75


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag. Det är konceptet ”V75 Summer Heat&rdq..


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag.
Det är konceptet ”V75 Summer Heat” som återvänder. Sparade jackpotmiljoner från i slutet av maj har lagts som en grundplåt till en multijackpot och enligt en första prognos från ATG blir det minst 50 miljoner i potten på lördag.
- Allt börjar på onsdag på Jägersro då det är V75 i samband med derbyuttagningarna, torsdag spelar vi V75 till Bjerke i Norge och fredag är det V75 på Bergsåker. Skulle det bli jackpot någon eller några av dessa dagar går även de pengarna vidare till lördagen, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
I Sundsvall arrangeras ett dubbeltrav i helgen. Stortravet lördag toppas av miljonloppet Sundsvall Open Trot och SM för kallblod.

Inte vilken trio som helst
ATG har under hela sommaren lagt undan 20 procent av alla jackpotomgångar till en så kallad multijackpot som är tänkt att falla ut på lördagen på Bergsåker.
- Vi kan konstatera att vi kommer att få en jättepott att spela om på Bergsåker redan som det är, och mer kan det alltså bli.
Hans G Lindskog tror sig sitta inne med ”tre stenklara” till lördagen. Trion hästar han har svårt att se förlora är 8 Readly Express i V75-7, 5 Månprinsen A.M. i V75-2 och 7 Laskari V75-1.
- Varför ska Readly Express förlora? Det går ju inte. Det är världens bästa häst vi talar om här och det är klart att den vinner Sundsvall Open Trot. Propulsion är inte med den här gången och nu blir det enkelt. Kretsen kring Propulsion må förlåta också, men jag håller Timo Nurmos häst som den bättre, säger Hans G Lindskog.

Lite ifrågasättande…
Laskari i V75-1 kan vara Timo Nurmos nya stjärna. En av lördagens stora på V75-spelet.
- Om två av de tre storfavoriterna förlorar så vet vi ju att det blir bra betalt. Laskaris uppvisning senast på Solvalla lovade mycket och den ser också ut att bli svårslagen. Men om det är någon av de tre storfavoriterna man kan ifrågasätta lite mer  så är det i så fall Laskari. Det 1640 meter, det är bråttom och allting kan hända, säger Hans G.
Om vi vrider armen på dig…motbud till Månprinsen A.M. i SM?
- Det är egentligen bara en som kan slå Månprinsen och det är 1 Odin Tabac. Oskar J Andersson fick chansen igen. Med den hästen i front och Oskar som får fuska bort lite i loppet - samtidigt som Melander inte kör i tid med Månprinsen. Då kanske det kan gå.

V75 Summer Heat
V75 onsdag 22 augusti Jägersro – uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet
V75 torsdag 23 augusti Bjerke, Norge
V75 fredag 24 augusti Bergsåker
V75 lördag 25 augusti Bergsåker V75 Multi Jackpot – Sundsvall Open Trot

Så fungerar jackpotsystemet för V75 Summer Heat
* Perioden 26 maj till och med 12 augusti 2018 har ATG satt undan 20 procent av värdet på alla skapade Jackpots på V75.
* Det undansatta beloppet går till sju-rättspotten på V75 den 25 augusti 2018.
* Resterande procent av pengarna från V75-Jackpots under den här perioden hanterats enligt ordinarie rutin.
* Alla Jackpots som skapas på V75 perioden 14 augusti till och med 24 augusti går direkt till 7-rättspotten den 25 augusti 2018.

Kanal 75



Göteborg Galopp arrangerade årets stora familjedag på söndagen med uppträdande av spexaren Markoolio och en lång rad andra fest..


Göteborg Galopp arrangerade årets stora familjedag på söndagen med uppträdande av spexaren Markoolio och en lång rad andra festaktiviteter.
Huvuduppgörelsen Göteborgs Stora Pris utmynnade i en rafflande slutstrid där Lotta Månsby-tränade Vallance Road tog hem segern med en noslängd.
I det slagna fältet närmast Hills And Dales och Varlo.
Flera av Skandinaviens största tränare var på plats för att göra upp om löpningen, som är årets största i Göteborg. Men de hade ingen chans emot hemmahästen, som tränas av Lotta Månsby i Nödige.
Det var en glad tränare som tog emot Vallance Road i vinnarcirkeln. Segern i Göteborgs Stora Pris är den största hittills för Månsby, som har två hästar i stallet.
- Om det var något lopp jag skulle vinna på Göteborg Galopp i år så skulle det vara Göteborgs Stora Pris, sa Lotta Månsby.
- Vallance Road höll sig ovanligt lugn inför start idag. För en stund tyckte jag att hon låg ganska långt ner i fältet, men samtidigt visste jag att hon har en riktigt bra speed, fortsatte tränaren.

Tillbaka från Nya Zeeland
Stoet reds av 25-åriga jockeylärlingen Ulrika Holmquist från Göteborg, som är tillbaka i Sverige efter att ha ridit framgångsrikt i Nya Zeeland i flera år.
- Vallance Road kom fint ut ur startboxarna idag och sista biten in mot mål kändes det som att hon fick vingar. Härligt att få vinna med en så fin häst på hemmaplan” sa Holmquist.
Ulrika Holmquist red med stort självförtroende på sin gamla hemmabana den här söndagen Göteborg Galopp. I Ving Milerfinal satte hon dit Stenid från Henrik Engbloms stall i Skara efter en vass avslutning över de sista 200 meterna.

Svensk galopp


Carl Johan Jepson med licens på Färjestadstravet hade en stor dag i lördags då han tog sin största seger i karriären. Jerry Rior..


Carl Johan Jepson med licens på Färjestadstravet hade en stor dag i lördags då han tog sin största seger i karriären. Jerry Riordan-tränade Betting Gangster vann E3-finalen för hingstar och valacker och Jepson fick en bra slant i kuskprovision.
I allsvenska kuskligan håller sig Jepson kvar på en fjärdeplats med sina 126 segrar under 2018 och skuggar Örjan Kihlström och Jorma Kontio.
Ulf Ohlsson trygg på förstaplatsen i ligan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 242-159-144
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 132-106-73
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-87-69
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 126-117-97
5. Björn Goop, Färjestad, 115-89-73
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-83-84
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 105-71-77
8. Robert Bergh, Åby, 73-39-32
9. Kim Eriksson, Mantorp, 75-58-69
10. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 71-65-76
11. Kaj Widell, Solvalla, 68-67-71
12. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-71-52
13. Erik Adielsson, Solvalla, 63-45-46
14. Ulf Eriksson, Bollnäs, 57-62-72
15. Ove A Lindqvist, Umeå, 56-45-54
Siffror till och med 19 augusti.

Kanal 75


Startskottet för V75 Summer Heat sker på onsdag och pågår under fyra dagar då det är V75 varje dag. Det hela kulminerar med en..


Startskottet för V75 Summer Heat sker på onsdag och pågår under fyra dagar då det är V75 varje dag. Det hela kulminerar med en MultiJackpot på lördag då Bergsåker är värd och kör miljonloppet Sundsvall Open Trot med bland annat Readly Express på startlinjen.
Men innan dess är det dags för en av travårets mest spännande tävlingsdagar. Derbykvalen på Jägersro kryddar onsdagens V75-omgång och det är dessutom uttagningslopp till Derbystoet samma kväll. Landets bästa fyraåringar gör upp om de åtråvärda platserna och de två bästa i varje uttagningslopp går vidare till finalen. Den körs på Jägersro söndagen 2 september med två miljoner kronor i förstapris.

”Har kört 1.20 full distans – var nöjd”
Villiam har varit den stora derbyfavoriten sedan han vann Kriteriet i fjol på nytt världsrekord och imponerade stort. Kullens kung gjorde årsdebut i Rättvik och spurtade där in på en tredjeplats. Därefter blev det dubbla galopper när han var ute i ett fyraåringslopp i Eskilstuna. Det var första gången Villiam galopperade i lopp, först från start och sedan när han kommit ifatt fältet så galopperade han på nytt 1200 meter kvar.
- Villiam (V75-1) måste ha trampat snett upp mot bilen och han vrickade sig lite. Vi tror det i alla fall för han har aldrig gjort så där tidigare. Han fick en paus efteråt och började att gå intervaller för några veckor sedan. I torsdags körde jag ett jobb på rundbanan med honom efter 1.20 över full distans och han var fin. Jag var nöjd med det jobbet, säger Timo Nurmos.
- Derbyt och Europaderbyt har hela tiden varit årets stora mål. Nu blev det ett litet bakslag i Eskilstuna och han fick vila efteråt men jag tycker ändå att hästen är tillbaka igen som han känns i jobben. Annars har han betäckt mycket i vinter och hela våren. Jag vet inte exakt men han har betäckt över 100 ston och vi har skickat sperma överallt i världen till olika länder.

”Innerspåret bra – är snabb ut”
Villiam blir storfavorit i V75-inledningen på onsdag och har fått ett fint utgångsläge med innerspår bakom startbilen.
- Innerspåret är bra och han är snabb ut. Det visade han bland annat i Kriteriet. Jag har inte bestämt balansen ännu så här tidigt. Antingen blir det skor runt om eller barfota runt om. Självklart måste jag vara optimist, det är jag alltid med den här hästen, säger Nurmos om Villiam som har tjänat drygt 4,1 miljoner kronor.

”Var otroligt bra – kan bli första barfota runt om”
Timo Nurmos har vunnit svenskt Travderby tre gånger hittills. Segerhästarna har varit Sahara Dynamite, Beau Mec och Readly Express. Nu har han laddat rejält inför onsdagens derbyuttagningar och har ytterligare sex hästar till start i derbykvalen. Utanför V75 har han två hästar som ska försöka kvala in till Derbystoet, Mattie och Hevin Boko. Men så här kommenterar han sina hästar till derbykvalen.
- Mellby Fire (V75-2) har haft lite otur i loppen men är också lite knepig och har galopperat en del. Han har tränat fint nu och det finns bra fartresurser i honom. Bra läge men det är tuffa hästar emot.
- S.G.Charpentier (V75-3) är under utveckling och fint i ordning. Han fick ett alldeles för tufft lopp i dödens senast och en snabb inledning så den starten är bara att glömma. Gången innan spurtade han bra från tillägg efter ett uppehåll. Tyvärr fick han dåligt läge här samtidigt som flera i kulltoppen har bättre spår.
- Västerbo Pokerface (V75-5) är en stark och rejäl häst under kraftig utveckling. Han var otroligt bra som tvåa i V75 senast efter en tuff resa och det känns jobben som att han bara blir bättre och bättre. Hästen är lite orutinerad i sådana här sammanhang men har ett bra spår och det kan bli lättning i balansen. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången. Jag tror på en bra insats och det är inte omöjligt att han kan ta en finalplats.

”Det var bästa loppet han har gjort”
- Eelis (V75-6)
är mycket fint i ordning och det var oturligt att han galopperade bort sig två gånger i rad. Senast blev han trea i V75 efter att ha blivit uttryckt i sista sväng och sedan fast till slut. Han är snabb ut och hoppas att han sköter sig igen. Då är han nog långt framme men det är svårt att säga hur långt det räcker. Han gick jobb i dag (torsdag) och var fin.
- Harrington (V75-7) har gjort många bra lopp men utvecklats ytterligare till i år. Han vann i årsdebuten och var senast tvåa i V75 efter ett tufft lopp där han fick runda alla i spåren. Det var bästa loppet han har gjort. Nu är det tuffare emot och det ska bli spännande att se hur långt han räcker.
- Aventador S.F. (V75-7) snubblade till och galopperade in mot upploppet senast i V75. Han hade varit långt framme annars och gick en stark slutrunda. Gången innan vann han överlägset och innan dess blev det galopp men då tog kusken på sig galoppen. Hästen har bra fart om han sköter sig och kan vara långt framme felfri även om läget är dåligt, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Trollfux Trollfux   [v 5] 2160/4 7 31.1 531
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2660/10 7 18.6 1027
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/9 0 g 624
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/4 2 18.3 178
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Celtic Celtic   [h 3] 2140/3 0 20.6 218
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2660/6 4 17.4 1029
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 6] 1640/10 0 16.8 1102
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/9 5 18.2 126
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Glamorous Glamorous   [s 4] 2640/2 0 20.2 113
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/1 2 18.0 125
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/5 7 19.0 408
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Trollfux Trollfux   [v 5] 2160/4 0 33.6 545
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-7 Glamorous Glamorous   [s 4] 2609/6 4 18.3 87
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 6] 2100/10 6 19.5 307
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 Liaison Liaison   [s 4] 2140/8 0 21.8g 541
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 Glamorous Glamorous   [s 4] 2140/10 6 15.7 210
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-10 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2140/11 2 16.3 84
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-8 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/10 6 30.5 573
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 The First Time The First Time   [v 8] 1660/9 7 14.3 374
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Am I Wrong Am I Wrong   [s 2] 1640/8 4 17.4 46
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Lee Marchall Lee Marchall   [v 8] 2640/2 0 18.8 901
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-2 Celtic Celtic   [h 3] 2140/5 2 19.0 63
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Liaison Liaison   [s 4] 2160/13 0 g 665
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/2 8 17.4 1005
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 The First Time The First Time   [v 8] 2160/13 3 16.0 68
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Can You See Me Can You See Me   [v 4] 2140/5 0 g 135
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2640/8 6 18.6 250
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/2 7 29.8 513
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 Celtic Celtic   [h 3] 2140/11 5 18.5 167
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 2140/4 5 16.1 142
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Liaison Liaison   [s 4] 2140/2 0 g 121
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/11 8 17.3 154
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 5] 2140/2 0 33.1 69
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 2140/8 0 19.7g 46
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Celtic Celtic   [h 3] 2140/7 3 18.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Trollfux Trollfux   [v 5] 1640/6 2 29.7 71
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 Celtic Celtic   [h 3] 2140/4 7 20.0 318
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Gate Probio Gate Probio   [v 6] 1640/4 str
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-11 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 5] 2140/4 0 16.8 1221
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/10 B str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Trollfux Trollfux   [v 6] 2140/2 D 0 32.9 621
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Liaison Liaison   [s 5] 2140/5 D 0 18.9 500
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D 0 18.0 131
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/8 A 7 29.0 274
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/5 D 0 17.8 562
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Leo Doc Leo Doc   [v 5] 2140/4 D 7 17.9 1040
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-8 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2640/3 D str 564
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Leo Doc Leo Doc   [v 5] 2140/8 C str 1000
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 D str 210
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Celtic Celtic   [v 4] 2140/2 C 0 18.9 292
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-11 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/2 A 0 g 118
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/5 C 2 16.9g 526
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/1 D 0 17.7 143
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 489
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2640/1 D 0 21.3 335
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Celtic Celtic   [v 4] 1640/6 B 2 15.6 40
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/4 D 5 20.0 229
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2660/12 D 0 20.2 1285
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Trollfux Trollfux   [v 6] 2160/5 C 0 33.0 773
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/4 C str
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 4] 2640/2 D 0 18.0 1005
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/8 D 0 18.6 409
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/5 C 1 17.7 245
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Celtic Celtic   [v 4] 1640/7 B 1 14.8 65
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/13 C 8 16.9g 1493
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 0 18.7 808
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Xanthis Ragazzo Xanthis Ragazzo   [v 8] 2180/8 D 0 18.4g 958
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 4] 2160/7 B 2 17.0 35
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/12 D 8 18.0 980
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2160/11 A 6 17.9 60
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/8 C 7 30.4 438
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-10 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 D 5 17.9 240
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2160/12 B 0 17.0 392
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/1 B 6 18.3 454
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Celtic Celtic   [v 4] 2160/6 A 3 16.2 251
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D str
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2140/7 D 6 16.0 978
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Trollfux Trollfux   [v 6] 2140/2 C str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/1 C 3 17.1 382
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2180/5 C 5 16.9 262
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/6 C 0 19.3 275
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Liaison Liaison   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 346
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Celtic Celtic   [v 4] 2160/12 B 3 16.5 137
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Liaison Liaison   [s 5] 2140/2 C 3 18.7 121
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Trollfux Trollfux   [v 6] 1660/11 A 4 29.1 24
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/5 D 0 19.2g 720
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2100/11 D 0 g 1413
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 Tifany B. Tifany B.   [s 3] 2140/3 D 6 19.0 487
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Celtic Celtic   [v 4] 2140/3 D 4 17.1 126
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Liaison Liaison   [s 5] 2160/11 D 0 20.8g 964
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Trollfux Trollfux   [v 6] 1640/6 D 2 27.3 399
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-7 Zakarov Zakarov   [v 5] 1640/2 A 2 48
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Celtic Celtic   [v 4] 2140/9 C 2 16.6 95
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Aurora Aurora   [s 7] 1640/4 D 0 16.5 439
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/1 C 0 21.5 74
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 4] 2160/13 C 0 18.1 606
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/3 C 3 18.4 140
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/6 D 6 18.2 436
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/13 B 0 18.8g 214
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Clapton Clapton   [v 7] 1640/11 D 0 18.7 599
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 7] 2160/15 B 7 20.2 290
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Liaison Liaison   [s 5] 2080/5 C 0 23.2g 241
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2080/7 B 2 19.5 145
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Gate Probio Gate Probio   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 613
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-6 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/3 D 5 18.9 219
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Read Between Lines Read Between Lines   [v 6] 2140/1 B 0 21.7g 58
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Liaison Liaison   [s 5] 2640/2 C 0 25.8g 276
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/2 D 0 17.5 880
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Gate Probio Gate Probio   [v 7] 2140/2 D 0 147
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/7 D 0 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Frisky Amount Frisky Amount   [v 12] 2140/6 D 6 16.5 173
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2140/4 C 0 17.2 292
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/7 D 3 16.2 952
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 6] 2180/12 B 0 33.5 279
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-1 Nora Francais Nora Francais   [s 6] 2140/12 B str
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 B 4 18.6 124
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/2 D 0 g 180
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Shine Up Shine Up   [s 6] 2140/7 D 0 195
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/15 D 7 15.3 610
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2160/6 B 2 17.2 106
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-9 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 C 0 19.5 478
2016-04-07 2016-04-07 Romme-7 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2160/15 B 7 18.2 184
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Ego Tooma Ego Tooma   [v 8] 2660/15 D 0 17.6 1531
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2180/8 C 0 18.3 786
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 5] 2160/12 D 4 17.5 781
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 888
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 McAdams Eye McAdams Eye   [s 7] 2140/2 C 0 20.7g 341
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 0 g 102
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Liaison Liaison   [s 5] 2160/7 D 7 19.2 721
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Celtic Celtic   [h 4] 2140/4 D 6 17.8 505
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2160/14 C 0 20.5 851
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/4 B 7 19.2 122
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Celtic Celtic   [h 4] 2140/1 D str
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Liaison Liaison   [s 5] 2140/4 D str
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/8 B 0 19.1g 48
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/12 A 4 17.6 81
2016-01-20 2016-01-20 Romme-4 Celtic Celtic   [h 4] 2140/3 D 6 18.7 195
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Can You See Me Can You See Me   [v 5] 2140/3 C 8 19.6 73
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2140/9 B 5 16.4 391
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-4 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/1 B 2 17.0 346
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Clapton Clapton   [v 7] 2140/6 D 0 g 859
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2640/1 D 0 18.6 669
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Celtic Celtic   [h 4] 2160/10 B 2 18.7 96
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/7 B 2 29.2 154
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-2 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/4 A 1 16.2 61
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-6 Celtic Celtic   [v 5] 1609/5 C 3 15.1 163
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-3 Che Boko Che Boko   [v 8] 1640/10 D 0 14.8 795
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-6 Episod Episod   [s 3] 2140/2 D 0 19.4 561
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Celtic Celtic   [v 5] 2160/3 B 4 17.4 39
2017-11-09 2017-11-09 Romme-10 Celtic Celtic   [v 5] 2140/7 B 2 19.5 27
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Episod Episod   [s 3] 2140/3 B 1 21.3 150
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 2640/1 C 0 32.6 253
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2160/7 C 3 16.6 78
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Celtic Celtic   [v 5] 2160/7 D 5 16.4 628
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1680/14 A 6 28.4 327
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 0 24.2g 324
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/10 B 0 36.0g 198
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 Celtic Celtic   [v 5] 2100/2 C 4 17.8 98
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 3] 1640/6 D 6 18.2 472
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/10 D str
2017-10-03 2017-10-03 Romme-8 Celtic Celtic   [v 5] 2140/4 D 0 18.7 706
2017-10-03 2017-10-03 Romme-6 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 7 19.9 181
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/8 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-4 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/8 A 2 28.4 74
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Episod Episod   [s 3] 2140/5 C 1 19.7 41
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 1640/3 D str
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/6 B 0 16.3 418
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 3] 2140/3 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 3200/14 C 0 1061
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2160/12 B str
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 First Gucci First Gucci   [v 6] 2140/8 D 0 926
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Episod Episod   [s 3] 2140/4 B 7 18.9 561
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Tom Frontline Tom Frontline   [v 5] 1640/4 D 5 16.5 56
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Trollfux Trollfux   [v 7] 1640/5 D 4 27.3 94
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2500/9 C 5 28.8g 470
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/2 D 4 28.6 53
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/9 D str
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/7 C 6 25.2 373
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Trollfux Trollfux   [v 7] 2160/8 D 5 32.2 437
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/5 C 5 26.0 423
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/1 D 0 19.3 801
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2160/6 C 0 19.1 706
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Gate Probio Gate Probio   [v 8] 1640/4 C str
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2140/4 B 6 25.3 619
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Trollfux Trollfux   [v 7] 1660/9 B 1 31.2g 37
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/6 C 0 19.4 198
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Episod Episod   [s 3] 2140/1 B 5 19.8 630
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Liaison Liaison   [s 6] 2140/8 D 0 18.3 821
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2160/8 C 0 26.5g 893
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 D 0 190
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 6] 2160/7 C 6 18.1 1380
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2180/5 B 0 25.4g 364
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Episod Episod   [s 3] 2140/5 D 0 20.0 148
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2140/7 C 4 16.4 228
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 5] 2140/7 C 5 17.8 59
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-7 Liaison Liaison   [s 6] 1640/6 D 0 21.6g 295
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 C 4 17.2 139
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-4 Celtic Celtic   [v 5] 1640/9 C 4 15.1 527
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Kringelandtellus Kringelandtellus   [h 13] 2140/1 B 0 26.6 418
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Celtic Celtic   [v 5] 2160/9 A 6 16.9 258
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2160/11 B 4 18.4 264
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Liaison Liaison   [s 6] 2140/3 D 5 18.2 809
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Edemma Edemma   [s 4] 2140/4 C 4 18.3 363
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/4 D 0 17.7 746
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Quila Tilly Quila Tilly   [s 4] 2140/11 B 0 g 377
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/1 D 0 258
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Liaison Liaison   [s 6] 2140/2 D 0 g 305
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Celtic Celtic   [v 5] 1640/9 B 0 16.0 275
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-2 Nora Francais Nora Francais   [s 7] 2160/8 C 4 17.8 220
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Afrodite A. Afrodite A.   [s 9] 2140/3 D 0 19.7g 447
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Edemma Edemma   [s 4] 2140/11 D 2 20.5 530
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2160/13 C 0 20.3 418
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2140/12 C 0 19.3 954
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 750
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2140/5 D 5 18.0 321
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Leo Doc Leo Doc   [v 6] 2160/13 C 0 19.0g 591
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Can You See Me Can You See Me   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2640/7 D 0 19.0g 237
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/2 D 0 37.6g 577
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-9 Minou Båven Minou Båven   [s 3] 2140/5 D str
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Celtic Celtic   [v 6] 2180/15 C str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Episod Episod   [s 4] 2140/2 D 8 19.4 124
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Chiron Petes Chiron Petes   [v 5] 2140/7 D 6 20.4 225
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/6 C 8 15.4 491
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-9 Episod Episod   [s 4] 2140/8 C 4 17.4 870
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Trollfux Trollfux   [v 8] 1680/3 D str
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2609/2 D 8 17.1 134
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2140/1 B 0
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2100/7 B 7 16.6g 61
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2160/9 C 5 15.9 371
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 2140/3 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Celtic Celtic   [v 6] 1640/3 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 7] 2140/8 A str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Episod Episod   [s 4] 2140/8 B 4 18.1 116
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-6 Episod Episod   [s 4] 2140/4 C 0 17.9 272
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/3 D 0 29.0 431
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 6] 2160/10 C 2 17.4 162
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 6] 1640/10 C 0 15.7 280
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-5 Episod Episod   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 410
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-2 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 1640/5 A 0 g 38
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 1640/8 C 4 32.9 363
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Celtic Celtic   [v 6] 1640/6 C 3 19.0 72
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-1 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2160/4 D 7 19.6 603
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2140/7 B 0 20.3g 89
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Sissy Face Sissy Face   [s 4] 2140/4 A 2 17.2 33
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Estella Luca Estella Luca   [s 8] 2160/8 C 3 18.4 211
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Larossi Larossi   [s 9] 2140/6 D 8 17.6 298
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Celtic Celtic   [v 6] 2160/4 C 0 17.0 473
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Larossi Larossi   [s 9] 2140/6 D 4 17.2 363
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/12 C 0 17.0 197
2018-02-13 2018-02-13 Romme-4 Celtic Celtic   [v 6] 2140/1 C 3 17.7 180
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Larossi Larossi   [s 9] 2160/9 D 0 18.5 886
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2660/14 B 0 19.2g 41
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Larossi Larossi   [s 9] 1640/1 D 0 16.0 691
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-3 Episod Episod   [s 4] 2140/7 D 0 18.3 456
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-9 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2640/9 D 0 g 71
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Trollfux Trollfux   [v 8] 2160/7 C 0 g 362
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-9 Episod Episod   [s 4] 2140/4 D 0 20.4 150
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Celtic Celtic   [v 6] 1640/9 C 4 16.2 262
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Quila Tilly Quila Tilly   [s 5] 2640/4 B 1 16.7 14



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se